Kukismurah Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@villasbakerysolo

Best friend forever Mau kasi best friend mu gift yg ga bakal dilupain? Nihhh...cookies yg ada nama2 kalian atau mau tambah foto juga bisaaahhhh.. Termurahhh se Indonesia lohh.. Order atau tanya2,whatsapp : 081341255648 Sorry ga balas DM #customcookies #suppliercookies #cookiesjamannow #cookiesonline #souvenirultah #kukisenak #kukismurah #kukisonline #souvenirbday #cookieskekinian #cookiescetak

0
@artzycreativestudio

Terima kasih menempah dengan kami . Birthday TROLLS ☺️ COMBO SET TRIO C🍪🍪KIES CHOCO BAR 🍫🍫🍫 MINI AIR 💦💦 Marilah menempah untuk ✔️majlis perkahwinan ✔️majlis aqiqah ✔️majlis pertunangan ✔️birthday party ✔️farewell party ✔️ape sahaja majlis 😂 📍Free delivery untuk JB 🎁 wrapper + sticker ✔ DESIGN mengikut tema majlis ✔ Postage depends on quantityً ✔self pick up area jb ✔️ harga mampu milik ✔️rasa choc nya halal dan sedap RM 3.50/ set RM 3.50/ set RM 3.50/ set RM 3.50/ set SEMENTARA STOCK MASIH ADA !!!! ✔ Whatsapp/sms ke +60127425422 FB & Instagram : Artzy Creative Studio #chocbar #goodiesmurah #chocbarmurah #goodiecoklat #coklatbar #coklatmurah #artzycreativestudio #johorbahru #graphicdesigner #goodiesbotol #botolkacangmurah #minichocbar #minimineralwater #goodiesmineralwater #coklatmurah #coklatcantik #coklatbar coklatkahwin #cookiesmyrah #cookieskahwin #goodiescookies #kukismurah #miniair #airseamaster #chocobar

0
@artzycreativestudio

Terima kasih menempah dengan kami . Birthday party tema upin epin ☺️ COMBO SET TRIO C🍪🍪KIES CHOCO BAR 🍫🍫🍫 MINI AIR 💦💦 Marilah menempah untuk ✔️majlis perkahwinan ✔️majlis aqiqah ✔️majlis pertunangan ✔️birthday party ✔️farewell party ✔️ape sahaja majlis 😂 📍Free delivery untuk JB 🎁 wrapper + sticker ✔ DESIGN mengikut tema majlis ✔ Postage depends on quantityً ✔self pick up area jb ✔️ harga mampu milik ✔️rasa choc nya halal dan sedap 💲2.50 satu set 💲2.50 satu set 💲2.50 satu set 💲2.50 satu set SEMENTARA STOCK MASIH ADA !!!! ✔ Whatsapp/sms ke +60127425422 FB & Instagram : Artzy Creative Studio #chocbar #goodiesmurah #chocbarmurah #goodiecoklat #coklatbar #coklatmurah #artzycreativestudio #johorbahru #graphicdesigner #goodiesbotol #botolkacangmurah #minichocbar #minimineralwater #goodiesmineralwater #coklatmurah #coklatcantik #coklatbar coklatkahwin #cookiesmyrah #cookieskahwin #goodiescookies #kukismurah #miniair #airseamaster #chocobar

0
@villasbakerysolo

Happy 1st Bday BiLL! Thanks mommy orderannya 😙😙 Dari sejak surprise baby shower, diorderin sama temen2nya, skrg order sendiri pas bday nya,moga langgeng order sampai Bill 17th yaaa, hihihi #customcookies #lolipopsolo #customlolipop #cookiesjamannow #suppliercookies #cookiesmurahsolo #kukisonline #kukismurah #cookiesonline #kukisenak #bdaycookies #bdaysouvenirs #souvenirultah #sweetcornersolo #sweettable #isiangoodiebag

1
@viral.kek.nis

Nyesal beli sebalang! . Fuh! Hari ni sungguh mencabar. Nak hujung-hujung bulan ni order bedesup-desup masuk. . Ramai tak tahu lagi macam mana rasa nutella pods ni kan. Meh Keknis bagitau yang penting jangan beli sebekas je okeyh! . Bayangkan ya, Sekarang Keknis tengah suapkan uols dengan nutella Pods ni. . Bila masuk jer dalam mulut terus awaa gigit tau. Crust bunyi kerangupan krup krap kruk krak bunyi dari mulut anda. Bergaduh-gaduh bunyi crunchy tersebut. Dalam biskut itu lagi ada rasa choc chip gitew. Eh belum cukup dengan crunchy awaa sedut pulak nutella dalam tu. Srrupp rasa hazelnut yg umph terangkat! . Bila dedua sudah bergabung awak tak sedar dah habis sebekas. Nikmat sangatlah dah macam kukis bertaraf oversea gitew. Ha kan dah cakap tadi jangan beli sebekas je. Ajom order. Kita cod terus ke hati uols. #Keknissaudagarkek Klink link di bio @viral.kek.nis okkeyh! #keksedap #kekmurah #kukissedap #kukismurah

0
@viral.kek.nis

Nyesal beli sebalang! . Fuh! Hari ni sungguh mencabar. Nak hujung-hujung bulan ni order bedesup-desup masuk. . Ramai tak tahu lagi macam mana rasa nutella pods ni kan. Meh Keknis bagitau yang penting jangan beli sebekas je okeyh! . Bayangkan ya, Sekarang Keknis tengah suapkan uols dengan nutella Pods ni. . Bila masuk jer dalam mulut terus awaa gigit tau. Crust bunyi kerangupan krup krap kruk krak bunyi dari mulut anda. Bergaduh-gaduh bunyi crunchy tersebut. Dalam biskut itu lagi ada rasa choc chip gitew. Eh belum cukup dengan crunchy awaa sedut pulak nutella dalam tu. Srrupp rasa hazelnut yg umph terangkat! . Bila dedua sudah bergabung awak tak sedar dah habis sebekas. Nikmat sangatlah dah macam kukis bertaraf oversea gitew. Ha kan dah cakap tadi jangan beli sebekas je. Ajom order. Kita cod terus ke hati uols. #Keknissaudagarkek Klink link di bio @viral.kek.nis okkeyh! #keksedap #kekmurah #kukissedap #kukismurah

0
@viral.kek.nis

Nyesal beli sebalang! . Fuh! Hari ni sungguh mencabar. Nak hujung-hujung bulan ni order bedesup-desup masuk. . Ramai tak tahu lagi macam mana rasa nutella pods ni kan. Meh Keknis bagitau yang penting jangan beli sebekas je okeyh! . Bayangkan ya, Sekarang Keknis tengah suapkan uols dengan nutella Pods ni. . Bila masuk jer dalam mulut terus awaa gigit tau. Crust bunyi kerangupan krup krap kruk krak bunyi dari mulut anda. Bergaduh-gaduh bunyi crunchy tersebut. Dalam biskut itu lagi ada rasa choc chip gitew. Eh belum cukup dengan crunchy awaa sedut pulak nutella dalam tu. Srrupp rasa hazelnut yg umph terangkat! . Bila dedua sudah bergabung awak tak sedar dah habis sebekas. Nikmat sangatlah dah macam kukis bertaraf oversea gitew. Ha kan dah cakap tadi jangan beli sebekas je. Ajom order. Kita cod terus ke hati uols. #Keknissaudagarkek Klink link di bio @viral.kek.nis okkeyh! #keksedap #kekmurah #kukissedap #kukismurah

0
@villasbakerysolo

250pc cookies for Nutanix Thank you for order Mau cookies cetak logo perusahaan atau olshop kamu juga? Chat me! 081341255648 #customcookies #cookiesjamannow #cookiescetak #kukisenak #kukismurah #cookiesmurahsolo #cookiesonline #kukisonline #suppliercookies #suppliercookiessolo

1
@bbrownscake

Sofia cookies made by order chat by wa 0822 7622 5761 #kukismurah #kukismedan #kukishias #icingcookiesmedan

1
@abelle_labelle_olshop

Kukis carakter... Bisa request gambar atau nama rasanya enak. Tanpa pengawet makanan only 1500. Cocok buat isian goddie bag anak #kukishias #kukis #kukiskarakter #kukismurah #kukismurahbogor #kukishiasmurah #kukisminion #kukislucu #jualkukis #jualkukishias #souvenirultah #souvenirmurah #souvenirultahanakmurah #souvenirultahanak

7
@artzycreativestudio

Terima kasih menempah dengan kami . Birthday party tema kini mouse ☺️ COMBO SET TRIO C🍪🍪KIES CHOCO BAR 🍫🍫🍫 MINI AIR 💦💦 Marilah menempah untuk ✔️majlis perkahwinan ✔️majlis aqiqah ✔️majlis pertunangan ✔️birthday party ✔️farewell party ✔️ape sahaja majlis 😂 📍Free delivery untuk JB 🎁 wrapper + sticker ✔ DESIGN mengikut tema majlis ✔ Postage depends on quantityً ✔self pick up area jb ✔️ harga mampu milik ✔️rasa choc nya halal dan sedap 💲2.50 satu set 💲2.50 satu set 💲2.50 satu set 💲2.50 satu set SEMENTARA STOCK MASIH ADA !!!! ✔ Whatsapp/sms ke +60127425422 FB & Instagram : Artzy Creative Studio #chocbar #goodiesmurah #chocbarmurah #goodiecoklat #coklatbar #coklatmurah #artzycreativestudio #johorbahru #graphicdesigner #goodiesbotol #botolkacangmurah #minichocbar #minimineralwater #goodiesmineralwater #coklatmurah #coklatcantik #coklatbar coklatkahwin #cookiesmyrah #cookieskahwin #goodiescookies #kukismurah #miniair #airseamaster #chocobar

0
@norfaizah_ramli

Repost from @thekitchenengineer @TopRankRepost #TopRankRepost Baru siap half order tuk kakak cantik @syarizasizali ..esok sis smbg lagi... #thekitchenengineer #chocholatechipcookies #kukissedapcrunchy #kukismurah #gombakbakers #openorder P/s:sis terima segala tempahan bermacam saiz..anda request sy buat...

4
@thekitchenengineer

Baru siap half order tuk kakak cantik @syarizasizali ..esok sis smbg lagi... #thekitchenengineer #chocholatechipcookies #kukissedapcrunchy #kukismurah #gombakbakers #openorder P/s:sis terima segala tempahan bermacam saiz..anda request sy buat...

1
@villasbakerysolo

Octopus cookies ice cream style edition Thank you for order! Tidak jawab komen n DM ya, serious order, pls whatsapp : 081341255648 #halloweencookies #customcookiessolo #kukisenak #cookiesjamannow #cookiesmurahsolo #cookiescustom #cookiesonline #kukismurah #kukiskarakter #kukishalloween #kukismurah #charactercookies #halloweenoctopus #icecreamcookies #octopusicecream

6
@villasbakerysolo

Hayooo siapa yg tahu nama character cookies ini?? Ini bukan tebakan ya,tapi aye nanyaaa,wakakaka 😂😂😂 Tengkyu for order shayyyy #customcookiessolo #cookiesjamannow #cookiesmurahsolo #thanksgift #souvenirbday #souvenirultah #cookiescetak #cookiesonline #customcookies #kukisenak #kukismurah #kukisonline #suppliercookies #suppliercookiessolo #charactercookies

0
@villasbakerysolo

Yukkk,yg masih mau monggoooo diorder, bisa lewat Shopee yaakkk,mumpung masih promo disc 33% 😋😘😍 #customcookiessolo #cookiesjamannow #suppliercookies #kukisenak #cookiesmurahsolo #souvenirbday #souvenirultah #isiangoodiebag #souvenirultahanak #kukismurah #charactercookies

7
@dapoerutie_

Anak2 pasti suka sama yang lucu2.. apalagi buat yang mau rayaen ulang tahun di sekolah atau dimanapun.. yang susah mamam pasti jadi lahap kalo lihat tampilan menu nya yang kayak gini.. 😍😘 Nasi bento komplit ala @dapoerutie_ Ada minimal order #kukissby #kukispandaan #kukismalang #kukismojokerto #dapoerutie #kukismurah #oleholehtrawas #souvenirmurah #hantarannikahanmojokerto #kueulangtahun

0
@dapoerutie_

Brownies panggang juga bisa dibikin kue ulang tahun.. buat yang suka coklat, @dapoerutie_ menyediakan dua varian brownies panggang dan kukus.. #kukissby #kukispandaan #kukismalang #kukismojokerto #dapoerutie #kukismurah #oleholehtrawas #souvenirmurah #hantarannikahanmojokerto #kueulangtahun

0
@dapoerutie_

Mini cupcake cantik ini bisa di order buat meramaikan hari spesial anda lho.. Ada minimal order #kukissby #kukispandaan #kukismalang #kukismojokerto #dapoerutie #kukismurah #oleholehtrawas #souvenirmurah #hantarannikahanmojokerto #kueulangtahun

0
@dapoerutie_

Nasi kotak komplit mulai Rp 17,500 **.. Bisa untuk acara rapat, slamatan, ulang tahun, dll.. ada minimal order.. untuk isian bisa request 😘😘.. #kukissby #kukispandaan #kukismalang #kukismojokerto #dapoerutie #kukismurah #oleholehtrawas #souvenirmurah #hantarannikahanmojokerto #kueulangtahun

0
@dapoerutie_

Nastar keju yang lumer dimulut.. g perlu tenaga buat gigit.. pake isian selai premium bikinan @dapoerutie_ dijamin tanpa bahan pengawet😘😘😍 #kukissby #kukispandaan #kukismalang #kukismojokerto #dapoerutie #kukismurah #oleholehtrawas #souvenirmurah #hantarannikahanmojokerto #kueulangtahun

0
@dapoerutie_

Cantik kan donatnya.. 😍😍😘 Mau order buat hantaran atau di makan sendiri bisa banget.. Mau tanya atau order bisa hubungi kontak di bio #kukissby #kukispandaan #kukismalang #kukismojokerto #dapoerutie #kukismurah #oleholehtrawas #souvenirmurah #hantarannikahanmojokerto #kueulangtahun

0
@dapoerutie_

Aneka kue harga mulai dari Rp 2,500 /pcs Mau pesen buat dicemil, dimakan sendiri atau untuk acara semuanya bisa😍😘 #kukissby #kukispandaan #kukismalang #kukismojokerto #dapoerutie #kukismurah #oleholehtrawas #souvenirmurah #hantarannikahanmojokerto #kueulangtahun

0
@dapoerutie_

Assalamualaikum.. Slamat datang di ig @dapoerutie_ .. yang belum tau monggo diintip dulu😘.. #kukismurah #kukislebaran #kukispandaan #kukismojokerto #snackandcookiessby #kukisenaksidoarjo #kukisenakmojokerto

0
@bnc.food

Kukis ini dibuat untuk cari dana lomba paduan suara di Bandung. Walau lumayan agak kerja bakti sampai mengantuk, tapi hati senang bisa kontribusi untuk menambah pundi anak2 yang lomba nanti. Namanya juga kerjaan tangan, walau hanya customized nama anak tapi ternyata tidak mudah lho. Kukisnya aku buat dengan bahan dari mayones kewpie yang rasa keju dan yang sebagian lagi menggunakan kewpie pro use. Jadi tidak pakai telur. Rasa sih enak karena aku juga menggunakan butter. Bisa di coba. #fondant #cookies🍪 #buttercookies #kukishias #kukis #kukisbekasi #kukismurah #kukisunik #kukisnama #kewpie #mayones #cookies #Fundraising #goodiebag #bncfood #bnccookies

0
@tasteit_store

Lidah kucing . Snack jadul yang manis dan renyah 🐈 Order minimal 2 toples ukuran 500 gram, dijamin renyah 🍪 . #snackbogor #lidahkucing #cookiesmadebyorder #customcakemurah #kuekeringbogor #kukismurah

0
@lynn_winnda_shoppe

Mai3... Kukis untuk raya haji.. Gerenti sebalang mkn x cukup.. Belom try belom tau.. Dijamin puas hatii.. Meh order.. www.wasap.my/60173492295 #chocchipcookies #kukisrayahaji #kukismurah

2
@artzycreativestudio

Terima kasih menempah dengan kami . Birthday party tema golden black ☺️ COMBO SET TRIO C🍪🍪KIES CHOCO BAR 🍫🍫🍫 MINI AIR 💦💦 Marilah menempah untuk ✔️majlis perkahwinan ✔️majlis aqiqah ✔️majlis pertunangan ✔️birthday party ✔️farewell party ✔️ape sahaja majlis 😂 📍Free delivery untuk JB 🎁 wrapper + sticker ✔ DESIGN mengikut tema majlis ✔ Postage depends on quantityً ✔self pick up area jb ✔️ harga mampu milik ✔️rasa choc nya halal dan sedap 💲2.50 satu set 💲2.50 satu set 💲2.50 satu set 💲2.50 satu set SEMENTARA STOCK MASIH ADA !!!! ✔ Whatsapp/sms ke +60127425422 FB & Instagram : Artzy Creative Studio #chocbar #goodiesmurah #chocbarmurah #goodiecoklat #coklatbar #coklatmurah #artzycreativestudio #johorbahru #graphicdesigner #goodiesbotol #botolkacangmurah #minichocbar #minimineralwater #goodiesmineralwater #coklatmurah #coklatcantik #coklatbar coklatkahwin #cookiesmyrah #cookieskahwin #goodiescookies #kukismurah #miniair #airseamaster #chocobar

1
@kuihrayasedap_byzylara

OPEN ORDER FOR RAYA HAJI. CHOC CHIPS RM23 POSTAGE AVAILABLE RM10 GUNA GDEX PICKUP DESA PANDAN AMPANG

4
@kuelebaranjakarta

JUAL ANEKA CITA RASA KUE KUE BASAH DAN KUE KERING dari 🔵 @madame_yenny🔵 🔵@madame_yenny🔵 🔵@madame_yenny🔵 yuk buruan order via contact line :@nsi3768i (pk lambang @) BBM: AY050797 WA : 081293734896 ❌NO CALL❌ atau lgsg klik link d Profile top markotop 😘 Alat dan bahannya higenis yah 👌🏻 Terima pesanan untuk acara, hantaran, hampers natal, lebaran , imlek , sangjit , kue 1bulanan , paket parcel dengan berbagai tema, parcel kado untuk saudara teman dan perusahaan Sudah menerima RIBUAN Orderan sejak tahun 2006... TRUSTED BANGET TANPA PENGAWET rasanya sangat gurih dan MAKNYOSSSS 😘 Bahkan sangat aman dikonsumsi buah hati anda ❤️ kualitas terjamin 100% FRESH ✨ MADE BY ORDER #kuesagukeju #kuegreentea #kueicing #biskuiticing #kuematcha #matchacake #cookiesmurah #kukismurah #kukisgreentea #kuegulung #kuegulungmedan #kueroll #bolugulung #bolugulungkeju #bolugulungenak #kueombre #kuecubitpremium #kuecubitredvelvet #kuecubit #kuecubitlaris #kuecubitjakarta #kuecubitdahsyat #kuecubitenak #kuecubittaro

0
@annekesrn

Kukis dengan.coklat compound putih berisi krim keju. Enakk dan lumer di mulut. Kemasannya yang praktis menjadi kukis ini tetap rapi ketika belom dimakan. 1bag isi 32pcs #mybizcuit #cookiesenak #kukisenak #kukismurah #cookiesmurah #cookies #cookieslebaran at Chocodegree Semarang Anneke

0
@_ea.cookies_

🍪 Fresh from oven! 🔥🔥🔥 Promosi apa nanti ye? 😍😍😍 Hehe tunggu tau 😉 #brownies #browniesedap #browniecookies #murah2 #sayajual #homemade #doorgift #kukismurah #kukissedap

0
@hafshah.nurulafifah

[Eh, ini masih Syawal kan ya? 😅] Taqobbalallahu minna wa minkum.. Vie's Cookies and Cake mengucapkan terima kasih atas bertumpuknya orderan selama bulan Ramadhan. Untuk kenyamanan bersama (dan agar tidak terkontaminasi postingan kerecehan yang punya akun 😝), update aktivitas Vie's Cookies and Cake akan difokuskan di akun IG @vies_cookiesandcake, ya. Silahkan di-follow 😉. FYI, Vie's Cookies and Cake tetap buka dengan sistem pre-order. Trims. -Hana- #nastar #anekanastar #nastarkeju #kastangel #viescookies #viescookiesandcake #kuekering #kuekeringmurah #kuekeringlebaran #kuekeringenak #kuekeringbandung  #kuekeringhomemade #kuekeringspesial #kuekeringonline #kuekeringmurmer #kukis #kukisenak #kukismurah #kukisbandung #kukislebaran #kukisramadhan #kukishomemade #ramadhan #syawal #hariraya #cookies #cake #bandungjuara https://shopee.co.id/hanamuwahhida

2
@nuraqilahsazali

Brownies cookies is backk!!!! Yuhuuuuu. Nak buat kudapan bagi tetamu tetamu hampa makan meh cepat orderrrrrrrr!!!!!!!! #kuihrayasedap #browniescookies #kukismurah 1 botol RM 20 2 botol RM 30 3 botol RM 50 at Kepong, Kuala Lumpur, Malaysia

0
Next »