Kuruscantik Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@mudahnya.slim.langsing

Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 0138989500

1
@kurus_cantik_mince

Siapa Geng SURIRUMAH? . Dah lama jadi DROPSHIP tapi untung kecik ya amat? Nak tak Elin kongsikan RAHSIA buat SALES RM1200 sebulan hanya menjual di FB_PERSONAL dan INSTAGRAM? . ❌ Tidak perlu simpan barang ❌ Tidak perlu pening nak pos ❌ Tidak perlu keluar rumah promote ✅ Hanya Online dari rumah . tapi Elin nak 30 orang yg SERIOUS JERR... untuk Elin guide buat sampai jadi... . . Korang nak PM Elin ke, nak inbox Elin ke, nak letak no phone kat bawah Elin tak kisah. Nak pecet sini lagi cepat http://www.wasap.my/60199200700/dsKepuks 30 ORANG JE ELIN NAK . SAPE CEPAT DIA DAPAT!!! Elin - 0199200700 . #TeamKepuks #TK5

2
@kurusgorgeous

Daripada muka bulat dah jadi bujur dan dagu runcing. Dengan slimming detox tea +kakicantiq tea, segalanya dpt dilakukan ...cuma minum tea jer...wasap 0102067676😍 . . . #teamilafazila #teaviral #teamurah #kakicantiqtea #slimmingproduk #slimmingworld #slimmingtea #dietatkins #dietatkinsmalaysia #slimtea #kuruscepat #kurusselamat #kuruscantik #langsing #lotion #lotionkurus #lotionkurusmalaysia

0
@saunaku.online_shop

SAUNA BROWN set : -khemah, -penutup kepala, -mat(alas kaki, letak bawah kerusi). -periuk boleh ejas suhu dan masa, -2 tiub getah, -bekas herba/sebar wap, -remote, -bateri, -kerusi, 🆓 -herba 5uncg, 🆓 -waranty 1 tahun. 👍Kelebihan sauna brown. ♨ketebalan kain 3 lapis. ♨periuk boleh ejas suhu hingga 9 gred, boleh set ikut keselesaan. ♨ remote control. ♨waranty 1 tahun(periuk).. kalau ada problem selepas setahun boleh refer pada kami. kami sediakan team technician terbaik abad ni utk anda 😘.. selepas setahun caj repair akan dikenakan around rm50-rm100. =============== BERMINAT.. . UOLLS HANYA PERLU. CLICK Link Whatsapp di bawah & dapatkan harga menarik! . http://promosaunaku.wasap.my/ http://promosaunaku.wasap.my/ http://promosaunaku.wasap.my/ . ATAU CALL 011 1098 0745 Admin 011 1098 0745 Admin 011 1098 0745 Admin . . https://saunakuonlinemalaysia.weebly.com/ STOK TERAMAT LARIS.... . BERTINDAK SEKARANG SEBELUM STOK HABIS. ==================== P/S: Semakin hari semakin ramai yg sign up jadi dealer 😍😍😍 Pada sesiapa nk cari income lebih, boleh mendftar menjadi ejen saunaku 😉😉😉 dgn click link whatapps di atas ( taip : nak jadi deler)! ==================== JEMPUT LIKE PAGE KAMI UNTUK DAPATKAN VOUCHER MENARIK : klik link di bawah 👇 . http://VOUCERPAGElikers.wasap.my . FB - Saunaku Online 2u IG - @Saunaku_Online2u . Share info menarik ni! 😋 #sauna #saunaku #saunakuOnline2u #bertangas #berpantang #bersalin #breastfeeding #jomkurus #jomsauna #saunamalaysia #infraredsauna #mandiherba #mandiwap #kurus #kurusgebu #kuruscantik #dropship #agenwanted #sakitlutut #skincare #healthy #strock #kebas #sakitlutut #doublechin #lazada #kardio #workout #gym

1
@kurusgorgeous

Dengan minum tea jer dpt mengembalikan bentuk badan yang diinginkan...HEBATKAN!!!😘 Anda bila lagi. wasap 0102067676☺ . . . #teamilafazila #teaviral #teamurah #kakicantiqtea #slimmingproduk #slimmingworld #slimmingtea #dietatkins #dietatkinsmalaysia #slimtea #kuruscepat #kurusselamat #kuruscantik #langsing #lotion #lotionkurus #lotionkurusmalaysia

0
@lolaempire_borneo

🌹SLIMMING SET by Lola Empire🌹 🌼30 biji pil slimming🌼 . . khas untuk tahan lapar, pecahkan lemak dan kuruskan badan serta buang kerak najis . . . 👉FUNGSI ✔Merupakan formula tambahan untuk menurunkan berat badan dengan menyingkirkan lemak dari badan melalui perkumuhan. ✔Detoksifikasi dipertingkatkan toksin dari badan. ✔Merupakan formula pengeluaran lemak dari dalam sistem badan untuk membakar lemak dan mempercepatkan penguraian. ✔Mengurangkan selera makan dan lemak akan dikeluarkan dari badan. ✔Membantu sistem penghadaman lebih baik. Berasa selesa. ✔Tiada kesan sampingan. Ia adalah ekstrak semulajadi. ✔Merupakan perangkap lemak dan lemak semua jenis. ✔Mengurangkan kolesterol, gula dalam darah, menurunkan berat badan, membakar lemak. ✔Membantu dengan detoksifikasi dan sistem pencernaan. Antioksidan yg tinggi ,serat, perangkap lemak dan dikeluarkan oleh peluh dan perkumuhan. ✔Mencerahkan dan menghaluskan kulit 👉BAHAN-BAHAN👈 ✔L-Carnitine 5000mg . . 👉♡DISYORKAN♡♥ Berat 90kg ke bawah ♥Ambil 1 biji sekali sehari makan 1 jam sebelum sarapan . . 👉Berat 90kg ke atas ♥Ambil 2 biji sekali makan 1 jam sebelum sarapan . . 👉PERINGATAN👈 ★★ELAKKAN PENGAMBILAN CAFFEINE★★ Menyebabkan pembakaran lemak lambat berlaku 👉KESAN SAMPINGAN ★Berpeluh ★Haus ★Tiada cirit-birit 👉PEMAKANAN ★Boleh makan seperti biasa 👉SENAMAN ★Tiada paksaan.Jika bersenam lebih mempercepatkan proses pembakaran lemak 👉AMARAN ⛔Wanita mengandung, period tak boleh ambl, ibu menyusukan bayi 7bulan kebawah dan kanak-kanak juga adalah dilarang. . . CARA GUNA SET SLIM . . 👄makan 1 biji sebelum breaskfast 👄serum pecah lemak sapu di mana2 bahagian bermasalah bagi memudahkan pemecahan lemak 👄sabun slimming sabun dikawasan bermasalah ketika mandi . . 📲Wassap 01114035150 #kuruscantik #slimming #lolaempire #teamjutawanaryda

0
@kurus.mudah.berkesan

Mince ni 100% produk dari Bumiputera Islam Malaysia. Dikilangkan dari Kilang yang berstatus GMP. Bukan produk supplemen kilo tauu

1
@coachakmal

. NAK LEBIH KURUS DALAM MASA 2 MINGGU??? kecilkanpinggang ? rampingkanperut ? kecilkanpeha ? nak kuruskan badan? hilangkan buncit? . AMARAN KERAS : Coach Akmal tak jual supplement. . LIHAT RATUSAN TESTIMONI DI IG coachakmal . . Pengalaman coach dalam bidang fitness sudah belasan tahun...dan sudah RATUSAN orang dibimbing coach...samada di forum, di whatsapp, instagram atau face to face, secara percuma atau berbayar. . #coachakmal TAK JUAL SUPPLEMENT...coach bukan ejen mana mana fatburner atau supplement kurus ajaib wow! 😂😂😂 . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Jadi Bagaimana Pakej Kurusihat Dilaksanakan??? ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . 💪coach analisis data kesihatan klien, melalui soal jawab 💪Jika klien setuju mengambil servis dari coach, dan membuat bayaran yuran, coach berikan sistem, dan mula guide. 💪klien amalkan diet, dan jika ada apa apa kemusykilan, boleh bertanya soalan 24 jam melalui whatsapp selama sebulan. . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Pakej Kurusihat, amat MUDAH dilaksanakan ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . 💪boleh makan APA SAHAJA MAKANAN KEGEMARAN. 💪resepi RESEPI BEBAS 💪masak sendiri boleh, beli diluar boleh . 💪Sesuai dengan diet umum Rakyat Malaysia👍👍👍 💪Kurusihat dapat di amal seumur hidup👍👍👍 👏Badan lebih KURUS, seawal 2 minggu. 👏Harga pakej yang MURAH berbanding pasaran. 👏tetap boleh tanya soalan mengenai nutrisi dan fitness pm whatsapp coach, walau LEPAS habis servis coach, pada bila bila masa. . (Jika tiada pngurangan berat badan, atau ukurlilit inci badan dalam masa 1 bulan, lepas anda ikut saranan coach, 100% DUIT ANDA AKAN DIKEMBALIKAN) . . Untuk Info Lanjut Whatsapp kurusihat ke 0195415551 Whatsapp kurusihat ke 0195415551 Whatsapp kurusihat ke 0195415551

1
@gulagula_kurus_jitra

. Siapa Geng SURIRUMAH? . Dah lama jadi DROPSHIP tapi untung kecik ya amat? Nak tak Diana kongsikan RAHSIA buat SALES RM1200 sebulan hanya menjual di FB_PERSONAL dan INSTAGRAM? . ❌ Tidak perlu simpan barang ❌ Tidak perlu pening nak pos ❌ Tidak perlu keluar rumah promote ✅ Hanya Online dari rumah . tapi Diana nak 30 orang yg SERIOUS JERR... untuk Diana guide buat sampai jadi... . . Korang nak PM akak ke, nak inbox akak ke, nak letak no phone kat bawah akak tak kisah. Nak pecet sini lagi cepat http://www.wasap.my/60135303761/dsKepuks 30 ORANG JE AKAK NAK . SAPE CEPAT DIA DAPAT!!! 0135303761 . #TeamKepuks #TK5

2
@lemonex_kurus_detox

Feedback panas2✴ 🔥TAK TERCABAR KE DENGAN TESTIMONI2 LEMONEX. MEREKA SUDAH BERJAYA UNTUK KURUS. ANDA BILA LAGI? Nak kurus dengan selamat dan berkesan? Anda wajib cuba LEMONEX. Click link di bio ATAU WHATSAPP "LEMONEX" DI 019 356 6793 #LEMONEX #terkurustanpasengaja #lemonexshahalam #kurus #kuruscepat #kurussihat #kurusdalam2minggu #kuruskanbadan #kurussebelumraya #kurusdengancepat #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kurusalami #kurusmudah

1
@kurusgorgeous

Ramai customer yang dah repeat order...anda pula bila lagi. Cepat2 dapatkan set combo ni memang mujarab😃😃 wasap 0102067676 . . . #teamilafazila #teaviral #teamurah #kakicantiqtea #slimmingproduk #slimmingworld #slimmingtea #dietatkins #dietatkinsmalaysia #slimtea #kuruscepat #kurusselamat #kuruscantik #langsing #lotion #lotionkurus #lotionkurusmalaysia

1
@kurus_awesome

Anda ada masalah berat badan? Peha @ lengan? Atau part2 spare yang rasa nak turun kan? Set combo RM40 jer☺ 17 uncang...jom order Wasap 0162504147 😊 . . . #teamilafazila #teaviral #teamurah #kakicantiqtea #slimmingproduk #slimmingworld #slimmingtea #dietatkins #dietatkinsmalaysia #slimtea #kuruscepat #kurusselamat #kuruscantik #langsing

0
@gulagulakurus_kedah

. Siapa Geng SURIRUMAH? . Dah lama jadi DROPSHIP tapi untung kecik ya amat? Nak tak Diana kongsikan RAHSIA buat SALES RM1200 sebulan hanya menjual di FB_PERSONAL dan INSTAGRAM? . ❌ Tidak perlu simpan barang ❌ Tidak perlu pening nak pos ❌ Tidak perlu keluar rumah promote ✅ Hanya Online dari rumah . tapi Diana nak 30 orang yg SERIOUS JERR... untuk Diana guide buat sampai jadi... . . Korang nak PM akak ke, nak inbox akak ke, nak letak no phone kat bawah akak tak kisah. Nak pecet sini lagi cepat http://www.wasap.my/60135303761/dsKepuks 30 ORANG JE AKAK NAK . SAPE CEPAT DIA DAPAT!!! 0135303761 . #TeamKepuks #TK5

2
@gulagulakurus.official

. Siapa Geng SURIRUMAH? . Dah lama jadi DROPSHIP tapi untung kecik ya amat? Nak tak Sandy kongsikan RAHSIA buat SALES RM1200 sebulan hanya menjual di FB_PERSONAL dan INSTAGRAM? . ❌ Tidak perlu simpan barang ❌ Tidak perlu pening nak pos ❌ Tidak perlu keluar rumah promote ✅ Hanya Online dari rumah . tapi Sandy nak 30 orang yg SERIOUS JERR... untuk Sandy guide buat sampai jadi... . . Korang nak PM Sandy ke, nak inbox Sandy ke, nak letak no phone kat bawah Sandy tak kisah. Nak pecet sini lagi cepat http://www.wasap.my/60123588459/dsKepuks 30 ORANG JE SANDY NAK . SAPE CEPAT DIA DAPAT!!! Sandy - 0123588459 . #TeamKepuks #TK5 - #regrann - #regrann

1
@mince.dimar.kulai

. Siapa Geng SURIRUMAH? . Dah lama jadi DROPSHIP tapi untung kecik ya amat? Nak tak Syad kongsikan RAHSIA buat SALES RM1200 sebulan hanya menjual di FB_PERSONAL dan INSTAGRAM? . ❌ Tidak perlu simpan barang ❌ Tidak perlu pening nak pos ❌ Tidak perlu keluar rumah promote ✅ Hanya Online dari rumah . tapi Syad nak 30 orang yg SERIOUS JERR... untuk Syad guide buat sampai jadi... . . Korang nak PM Syad ke, nak inbox Syad ke, nak letak no phone kat bawah Syad tak kisah. Nak pecet sini lagi cepat http://www.wasap.my/60132221785/dsKepuks 30 ORANG JE SYAD NAK . SAPE CEPAT DIA DAPAT!!! Syad - 0132221785 . #TeamKepuks #TK5

2
@cantik.sihat.kaya

PRODUK HOT KURUS CANTIK SIHAT . Nama Produk: Anti Cellulite Mousse Krim & Buih Anti Selulit . Manfaat Produk: ⚡Hilangkan Selulit ⚡Berkesan kurang selulit dalam 24 jam ⚡Penggunaan berterusan mampu hilangkan stretchmark ibu baru lepas bersalin . Manfaat lain secara tidak sengaja: 🔥Sakit badan, sakit otot, sembuh inshaAllah lega 🔥Gout, sembur inshaAllah kurang bengkak. Batuk, sembur di dada dan belakang, inshaAllah tidur lena. 🔥Sakit lutut, tumit, sembur inshaAllah lega. . Berat Produk: 150gm Penggunaan sehingga 3 - 6 bulan . Harga Jualan: RM212 sahaja . Kos Pos Sem Malaysia: RM8 Kos Pos Sabah / Sarawak: RM12 . Berminat nak #KURUS #CANTIK #SIHAT? Buat pembelian 1 unit dahulu untuk anda lihat KEBERKESANAN hasilnya Sangat berkesan dalam membantu anda KURUS.CANTIK.SIHAT . PM admin terus dengan klik link direct wasap di bio . Produk LAKU KERAS. REPEAT ORDER TINGGI #bisnespartime #kayaberjaya #selulitcream #kuruscepat #kuruscantik #kurussihat at AEON Rawang Anggun Shopping Centre

1
@nakslim_mudah

Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 010 8536769

2
@coach_wawa

Berapa byk anda telah minum air kosong hari ini? . Formula minum air kosong utk seseorang adalah 1 liter = 25kg berat .. jika berat badan 100kg .. minimum perlu minum 4 liter air kosong. . Nak kurus cara yang btl perlu ada ilmu & coach. . http://CoachWawa.Wasap.My

2
@kurus_cara_magik

Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 0189090641

2
@sy_online_shop

Tq sis for trust us @sy_online_shop 😍 Sis ni grab bengkung dgn girdle sekaligus😍 Jom langsing badan dengan #bengkunggold dan #girdlesajat😊 LET’S GIRDLE : 🌱 Pakai seperti memakai girdle yg lain. 🌱 Bole di pakai bila2 masa. ✔Memberi results yang sangat bagus pada pinggul anda!!! ✔Material yang sangat berkualiti dan mudah di basuh. ✔Mempunyai 4 tertulang infrared pecahan lemak di bahagian depan dan belakang. ✔Boleh di pakai lebih 8 jam,dan ia tidak melecet di bahagian tempat sensitive anda,dan ia juga boleh mengecilkan peha disamping itu boleh mendapatkan body idaman setiap wanita!!! ✔Harga mampu milik hanya RM89.90 sahaja. SIZE: ❤ M ( 'in 35 - 38 ) ; ❤ L ( 'in 39 - 42 ) ❤ XL ( in 43 - 46 ) ; ❤ XXL ( 'in 47 - 50 ) Harga : RM89.90Sem/RM95 ss free pos LETS BENGKUNG GOLD👇 👉16 tulang, double infrared, double material, double effect. 👉❌berlipat,❌ bergulung.Sgt selesa😍 👉Sesuai dipakai ibu2 bersalin@berpantang. 👉Sgt bagus utk naikkan peranakkan, rahim jatuh, sakit pinggang, bongkok. 👉Cantikkan shape body, baju / seluar jadi cantik & fit terletak SAIZ: 🍀 S : 20-29 in ; 🍀 M : 30 - 39 in 🍀 L : 40 - 49 in ;🍀 XL : 50 - 59 in Harga : RM 110sem/RM120ss free pos Grab cepat..stock terhad *colour hitam atau beidge😊 Berminat whatsapp mas📲+60136386138 Klik link direct order👇 http://syonlineshop.wasap.my Trusted seller👉 #testimonisyonlineshop #letsgirdle #letsbengkung #girdleinfrared #bengkunggoldsajat #seluarramping #pehabesar #sajat #kurussebelumkawin #hantarankawin #bengkungibuberpantang #letscantik #perutbuncit #kuruscepat #seluarkurus #ramping #kurusselamat #ibuberpantang #ibumenyusu #ibuhamil #ibumengandung #kuruscantik #cikgu #gegarvaganza #salesgaji #promosigaji #sabahsarawak #brunei

1
@mudah_halal_berkesan

Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 0139196368

2
@detoxtea.byzaza

BARU 8 UNCANG, BADAN DAH ADA SHAPE, PEHA DAH MENGECIK. PALING PENTING LAGI KONFIDEN 💪🏻 - - Sape lagi yang nak kurus bajet, tapi result bertaraf premium, jom selit order untuk postage esok (18/11/17). Last payment 10 pagi esok. InsyaAllah awak semua takkan menyesal kalau consume this tea. Kalau tak, takkan la testimoni berlambak kan? Takkan la orang asyik repeat order je😉 - - WHATSAPP 0193488737 or TEKAN LINK KAT BIO

1
@beautyhealthy_shop

#1 Setahun pakai bra yang sama Lebih elok anda menukar bra baru setiap lapan bulan sekali. Ianya untuk menjamin kualiti penjagaan yang lebih baik untuk payudara anda. . #2 Tak semua jenama bra sama saiz Kadangkala kita selalu bertukar jenama bra tapi bukan semua jenama bra mempunyai saiz yang sama. Ada ketika saiz di jenama X sesuai dengan saiz ‘C’ tapi saiz di jenama Y pula ‘D’. . #3 Saiz payudara boleh berubah Jangan terkejut dengan kenyataan ini: Saiz payudara boleh berubah-ubah tiga hingga enam kali dalam setahun. Faktor penyebab perubahan dari kesan turun naik berat badan atau perubatan yang melibatkan perubahan hormon atau menstrual. Dapatkan ukuran yang baru setiap kali membeli bra yang baharu. . #4 Getah keliling bra lebih penting Ramai yang menganggap mengetatkan tali bahu bra bagus untuk menaikkan payudara. Cara tersebut beri kesan sakit terutamanya pada bahu boleh terasa lenguh dan kulit boleh melecet. Perkara paling mustahak ketika memilih bra ialah melihat kualiti getah keliling bra bukan tali bahu bra. Pemilihan getah keliling bra yang paling sesuai boleh mencantikkan postur badan, beri keselesaan dan anda tak perlu ketatkan tali bahu bra. . #5 Salah guna cangkuk bra Mesti anda rasa pelik kenapa sampai ada tiga cangkuk bra walhal pastinya anda guna yang paling ketat. Salah! Cara yang betul ialah menggunakan cangkuk yang paling longgar pada bra baru, setelah getah bra semakin longgar (akibat penggunaan lama) barulah anda bertukar kepada cangkuk paling ketat. Jika anda terus pakai bra baru dengan cangkuk paling ketat ia telah menjejaskan kualiti bra dengan cepat. . #6 Tak semua bentuk bra sesuai Seperti yang telah diberitahu setiap individu mempunyai bentuk payudara berbeza-beza. Pastikan anda mencuba dahulu atau dapatkan nasihat sebelum membeli untuk keselesaan dan kesihatan payudara anda. . #tipspinklady #jomcantikbersama #pinkladybodyperfection #kuruscantik #gebu #bodymantap #love #bra #breastenlargement #fightagainwrinkles

0
@ellisa_evorich

TURUN 30-50 KG !!! Hanya untuk mereka yang betul2 serius nak kuruskan badan sahaja Saya tengah survey sapa2 yang ada masalah berat badan 60kg ke 110kg++ Sebulan je lagi nak masuk tahun baru. Ada yang berazam nak kurus x? Kalau ada boleh tinggalkan number phone anda di komen atau boleh terus pm atau wasap Ellisa 0124839491 Sila share post ini pada kawan2 yg ada masalah berat badan. Raya tahun depan boley pakai baju cantik2 saiz S 😍😍😍 #ubatkurus #jomkurus #produkkurus #pilkurus #bakarlemak #diet #slimming #turunberat #takperlubersenambagai #gemuk #ibupantangbersalin #kuruscepatselamat #kurusberkesan #higlyrecommended #fit #kuruscepat #takperlutahanlapar #chubby #lemakdegil #obesiti #kuruscantik #taksabarnakkurus #sayanakkurus #kurussihat #slimmingpills #ramping

1
@anysshamdan

PUNCA KENAPA SUSAH NAK TURUNKAN BERAT BADAN 🤔 . Berpunca dari kolon yg dah tersumbat akibat dari ketidakhadaman semasa proses pencernaan. apabila organ dalaman dibebankan dengan toksin, jadi proses untuk turunkan berat badan amat sukar . Jadi penyerapan nutrisi yang baru menjadi sukar dan kurang berkesan.. maka penyelesaiannya adalah, amalkan segelas FIBERMAX sebelum tidur 💋💋 . info and order, whatsapp 📱 012 592 5235 . #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamcocos #bodygoals #kuruscantik #bazaarpaknil #jomkurus #nakkurus #turunberatbadan #supplementkurus #bakarlemak

0
@gula_kurus_dungun

. Siapa Geng SURIRUMAH? . Dah lama jadi DROPSHIP tapi untung kecik ya amat? Nak tak Ekin kongsikan RAHSIA buat SALES RM1200 sebulan hanya menjual di FB_PERSONAL dan INSTAGRAM? . ❌ Tidak perlu simpan barang ❌ Tidak perlu pening nak pos ❌ Tidak perlu keluar rumah promote ✅ Hanya Online dari rumah . tapi Ekin nak 30 orang yg SERIOUS JERR... untuk Ekin guide buat sampai jadi... . . Korang nak PM Ekin ke, nak inbox Ekin ke, nak letak no phone kat bawah Eki tak kisah. Nak pecet sini lagi cepat http://www.wasap.my/60189066824/dsKepuks 30 ORANG JE EKIN NAK . SAPE CEPAT DIA DAPAT!!! Ekin - 0189066824 . #TeamKepuks #TK5

1
@emamohdnoor.co

Gabungan mantap SDT + KCT (set combo) 😍😍SET COMBO (KCT + SDT) Kurus dalam masa yang singkat😚 ✨Mengempiskan perut yang buncit/ boroi ✨Membuang lemak air yang berlebihan ✨Mengecilkan peha ️✨Mengecilkan lengan ✨Mudah kenyang ️ 👍Combo set tahan maksimum 1 bulan ..Murahhhhh😱😱 ya terlajak murah , terlajak larisssss klu nak dibandingkan dengan kesannya yg superbbbbb👍👍 Tea kurus No.1 Malaysia.👍👍👍 👉SLIMMING &DETOX TEA : RM15 👉KAKICANTIQ TEA : RM25 👉SET COMBO : RM40 👉POS : RM8(SM) RM12(SS) #slimtea #skinnytea #slimmingdetox #slimteatox #slimteamurah #tehkurus #tehsennahq #teatox #legstea #legsteamurah #tehkurusmurah #kakicantiqtea #legsteamalaysia #skinnyteatoxmurah #skinnyteatox #kuruscantik #kurussihat #minumankesihatan #teaslim #teaslimming #ibumenyusu #brunei

0
@emamohdnoor.co

Gabungan mantap SDT + KCT (set combo) 😍😍SET COMBO (KCT + SDT) Kurus dalam masa yang singkat😚 ✨Mengempiskan perut yang buncit/ boroi ✨Membuang lemak air yang berlebihan ✨Mengecilkan peha ️✨Mengecilkan lengan ✨Mudah kenyang ️ 👍Combo set tahan maksimum 1 bulan ..Murahhhhh😱😱 ya terlajak murah , terlajak larisssss klu nak dibandingkan dengan kesannya yg superbbbbb👍👍 Tea kurus No.1 Malaysia.👍👍👍 👉SLIMMING &DETOX TEA : RM15 👉KAKICANTIQ TEA : RM25 👉SET COMBO : RM40 👉POS : RM8(SM) RM12(SS) #slimtea #skinnytea #slimmingdetox #slimteatox #slimteamurah #tehkurus #tehsennahq #teatox #legstea #legsteamurah #tehkurusmurah #kakicantiqtea #legsteamalaysia #skinnyteatoxmurah #skinnyteatox #kuruscantik #kurussihat #minumankesihatan #teaslim #teaslimming #ibumenyusu #brunei

1
@emamohdnoor.co

Gabungan mantap SDT + KCT (set combo) 😍😍SET COMBO (KCT + SDT) Kurus dalam masa yang singkat😚 ✨Mengempiskan perut yang buncit/ boroi ✨Membuang lemak air yang berlebihan ✨Mengecilkan peha ️✨Mengecilkan lengan ✨Mudah kenyang ️ 👍Combo set tahan maksimum 1 bulan ..Murahhhhh😱😱 ya terlajak murah , terlajak larisssss klu nak dibandingkan dengan kesannya yg superbbbbb👍👍 Tea kurus No.1 Malaysia.👍👍👍 👉SLIMMING &DETOX TEA : RM15 👉KAKICANTIQ TEA : RM25 👉SET COMBO : RM40 👉POS : RM8(SM) RM12(SS) #slimtea #skinnytea #slimmingdetox #slimteatox #slimteamurah #tehkurus #tehsennahq #teatox #legstea #legsteamurah #tehkurusmurah #kakicantiqtea #legsteamalaysia #skinnyteatoxmurah #skinnyteatox #kuruscantik #kurussihat #minumankesihatan #teaslim #teaslimming #ibumenyusu #brunei

0
@emamohdnoor.co

Gabungan mantap SDT + KCT (set combo) 😍😍SET COMBO (KCT + SDT) Kurus dalam masa yang singkat😚 ✨Mengempiskan perut yang buncit/ boroi ✨Membuang lemak air yang berlebihan ✨Mengecilkan peha ️✨Mengecilkan lengan ✨Mudah kenyang ️ 👍Combo set tahan maksimum 1 bulan ..Murahhhhh😱😱 ya terlajak murah , terlajak larisssss klu nak dibandingkan dengan kesannya yg superbbbbb👍👍 Tea kurus No.1 Malaysia.👍👍👍 👉SLIMMING &DETOX TEA : RM15 👉KAKICANTIQ TEA : RM25 👉SET COMBO : RM40 👉POS : RM8(SM) RM12(SS) #slimtea #skinnytea #slimmingdetox #slimteatox #slimteamurah #tehkurus #tehsennahq #teatox #legstea #legsteamurah #tehkurusmurah #kakicantiqtea #legsteamalaysia #skinnyteatoxmurah #skinnyteatox #kuruscantik #kurussihat #minumankesihatan #teaslim #teaslimming #ibumenyusu #brunei

0
@emamohdnoor.co

Gabungan mantap SDT + KCT (set combo) 😍😍SET COMBO (KCT + SDT) Kurus dalam masa yang singkat😚 ✨Mengempiskan perut yang buncit/ boroi ✨Membuang lemak air yang berlebihan ✨Mengecilkan peha ️✨Mengecilkan lengan ✨Mudah kenyang ️ 👍Combo set tahan maksimum 1 bulan ..Murahhhhh😱😱 ya terlajak murah , terlajak larisssss klu nak dibandingkan dengan kesannya yg superbbbbb👍👍 Tea kurus No.1 Malaysia.👍👍👍 👉SLIMMING &DETOX TEA : RM15 👉KAKICANTIQ TEA : RM25 👉SET COMBO : RM40 👉POS : RM8(SM) RM12(SS) #slimtea #skinnytea #slimmingdetox #slimteatox #slimteamurah #tehkurus #tehsennahq #teatox #legstea #legsteamurah #tehkurusmurah #kakicantiqtea #legsteamalaysia #skinnyteatoxmurah #skinnyteatox #kuruscantik #kurussihat #minumankesihatan #teaslim #teaslimming #ibumenyusu #brunei

0
@emamohdnoor.co

Gabungan mantap SDT + KCT (set combo) 😍😍SET COMBO (KCT + SDT) Kurus dalam masa yang singkat😚 ✨Mengempiskan perut yang buncit/ boroi ✨Membuang lemak air yang berlebihan ✨Mengecilkan peha ️✨Mengecilkan lengan ✨Mudah kenyang ️ 👍Combo set tahan maksimum 1 bulan ..Murahhhhh😱😱 ya terlajak murah , terlajak larisssss klu nak dibandingkan dengan kesannya yg superbbbbb👍👍 Tea kurus No.1 Malaysia.👍👍👍 👉SLIMMING &DETOX TEA : RM15 👉KAKICANTIQ TEA : RM25 👉SET COMBO : RM40 👉POS : RM8(SM) RM12(SS) #slimtea #skinnytea #slimmingdetox #slimteatox #slimteamurah #tehkurus #tehsennahq #teatox #legstea #legsteamurah #tehkurusmurah #kakicantiqtea #legsteamalaysia #skinnyteatoxmurah #skinnyteatox #kuruscantik #kurussihat #minumankesihatan #teaslim #teaslimming #ibumenyusu #brunei

0
@sy_online_shop

Jom langsing badan dengan #bengkunggold dan #girdlesajat😊 LET’S GIRDLE : 🌱 Pakai seperti memakai girdle yg lain. 🌱 Bole di pakai bila2 masa. ✔Memberi results yang sangat bagus pada pinggul anda!!! ✔Material yang sangat berkualiti dan mudah di basuh. ✔Mempunyai 4 tertulang infrared pecahan lemak di bahagian depan dan belakang. ✔Boleh di pakai lebih 8 jam,dan ia tidak melecet di bahagian tempat sensitive anda,dan ia juga boleh mengecilkan peha disamping itu boleh mendapatkan body idaman setiap wanita!!! ✔Harga mampu milik hanya RM89.90 sahaja. SIZE: ❤ M ( 'in 35 - 38 ) ; ❤ L ( 'in 39 - 42 ) ❤ XL ( in 43 - 46 ) ; ❤ XXL ( 'in 47 - 50 ) Harga : RM89.90Sem/RM95 ss free pos LETS BENGKUNG GOLD👇 👉16 tulang, double infrared, double material, double effect. 👉❌berlipat,❌ bergulung.Sgt selesa😍 👉Sesuai dipakai ibu2 bersalin@berpantang. 👉Sgt bagus utk naikkan peranakkan, rahim jatuh, sakit pinggang, bongkok. 👉Cantikkan shape body, baju / seluar jadi cantik & fit terletak SAIZ: 🍀 S : 20-29 in ; 🍀 M : 30 - 39 in 🍀 L : 40 - 49 in ;🍀 XL : 50 - 59 in Harga : RM 110sem/RM120ss free pos Grab cepat..stock terhad *colour hitam atau beidge😊 Berminat whatsapp mas📲+60136386138 Klik link direct order👇 http://syonlineshop.wasap.my Trusted seller👉 #testimonisyonlineshop #letsgirdle #letsbengkung #girdleinfrared #bengkunggoldsajat #seluarramping #pehabesar #sajat #kurussebelumkawin #hantarankawin #bengkungibuberpantang #letscantik #perutbuncit #kuruscepat #seluarkurus #ramping #kurusselamat #ibuberpantang #ibumenyusu #ibuhamil #ibumengandung #kuruscantik #cikgu #gegarvaganza #salesgaji #promosigaji #sabahsarawak #brunei

0
@slim_kurus.cantik

Nak badan slim tak uolls? 💁 Jom try minum slimming detox tea☕ & kaki cantiq tea, bukan setakat boleh slim tapi badan sihat, toksin semua pun keluar habis, kan bagus all in 1 😃 SLIMMING & DETOX TEA RM 15☕ 🌿KHASIAT DAN FUNGSI SDT 🌱MELANGSINGKAN BADAN 🌱MENGECILKAN PERUT BUNCIT/BOROI 🌱MENURUNKAN PARAS GULA DALAM DARAH 🌱KENCING MANIS 🌱DARAH TINGGI 🌱GOUT/URIC ASID TINGGI 🌱KOLESTROL TINGGI 🌱OBESITI 🌱ANGIN DALAM BADAN 🌱MEMBUANG LEMAK YANG DEGIL 🌱SETTLE KAN MASALAH SEMBELIT & KEPUTIHAN 🌱PELBAGAI LAGI MASALAH DALAMAN DAN LUARAN KAKICANTIQ TEA RM25 🍷 🍄KCT adalah dirumus khas daripada 100% dry herbs dan tiada kimia 🍄KCT untuk mengecilkan peha dan lengan. fokus kepada peha dan lengan 🍄KCT juga utk membuang air berlebihan dalam badan 🍄KCT melawaskan kencing 🍄KCT di ambil sebelum breakfast _____________________________________________ Set combo teatox RM40 sahaja exclude postage 📲Whatsapp 0142468150 #slimmingdetoxtea #detoxmalaysia #kakicantiqtea #medinadesireteatox #sayajual #bazaarpaknil #produkslimming #kuruscantik #teatoxbymedina #titiancinta #supplementkurus #detoxmalaysia #kuruscepat #kuruscarasihat #teatox #kurusdenganselamat #detox #kurussebelumraya #kurus #slimmingtea #tipskurus #jomsihat #terapiinstagram #terbaik #kurus #kedaionline #igersmalaysia #kedaionlinemurah #awaksukasayatak

2
@tipsskurus.my

Berat turun 4kg dalam masa tak sampi seminggu!! Slimming Detox Tea : RM15 Kakicantiq Tea : RM25 Postage Add : RM8SM/RM12SS Set combo (Slimming Detox Tea + Kaki Canteq ) : RM48SM/RM52SS Pertanyaan/Order Klik di Bio #kurus #kurusselamat #kuruscepat #kuruslangsing #kurusdenganselamat #kuruscarasihat #kuruscantik #kurussihat #kuruskanbadan #kurusdalam2minggu #kurusdancantik #kurustanpalapar #kurustanpasenaman #kurusmudah #kuruslepasbersalin #kurustanpadiet #kurusmurah #kuruspantas #kurusdalam7hari #cantik #detox #slimming #teatox #tehkurus #tehkurusmurah #detoxmurah #sayajualdetox #detoxmalaysia

1
@detoxtea.byzaza

2 SET COMBO TURUN 7KG, PERUT KEMPIS & PALING BEST FAMILY TEGUR DAH KECIK🎈 - - Alhamdulillah senang je sebenarnya nak kurus. Asalkan follow guide & tips yang kita bagi. Consume pulak detox tea viral kita ni lagi lah kebabooommm🔥Dah la murah RM40.00 je dapat 2 pack tau, comple set untuk kita minum pagi & malam. Kesan pulak bertaraf Premium sehebat produk ribu riban👏🏼👏🏼 - - P/s : Sabtu esok (18/11/17) ada postage, yang nak kurus dengan modal bajet tu, jom selit order! - Sekarang ada Promo best Beli 2 set combo atau 1 Set Super Combo dapat Free Gift BOTTLE Exclusive - - WHATSAPP 0193488737 or TEKAN LINK KAT BIO

1
@kurusgorgeous

KEBAIKKAN LOTION MARYAM ✔membakar lemak dari luar ✔membentuk semula bentuk badan ✔mengempiskan perut ✔mengecilkan peha dan betis ✔mengecilkan lengan ✔melicinkan kulit ✔menghilangkan selulit ✔berbau wangi dan menenangkan ✔tidak melekit . . . #teamilafazila #teaviral #teamurah #kakicantiqtea #slimmingproduk #slimmingworld #slimmingtea #dietatkins #dietatkinsmalaysia #slimtea #kuruscepat #kurusselamat #kuruscantik #langsing #lotion #lotionkurus #lotionkurusmalaysia

0
@bodydream_terengganu

TIPS #BODYDREAM CARA MUDAH UNTUK MINUM AIR MASAK DENGAN BANYAK. 😉. Mulakan dengan kuantiti kecil dulu. Mulakan dengan botol air kecil dahulu. Bila air masak yang anda minum cepat habis, ia akan memotivasi anda untuk minum dengan lebih banyak lagi. Maka lagi bersemangatlah anda untuk kurus.. 😘 . Ramai yang bertanya dengan sis..Kenapa minum Bodydream ni rasa dahaga? 🤔 Itulah sebabnya pentingnya minum air masak yang mencukupi untuk proses pembuangan toksin dan lemak-lemak yang tak diingini oleh badan kita.. 😉 . Ingat... Kalau kita consume Bodydream tapi tak minum air masak yang mencukupi pon tak membantu proses penurunan berat badan. 😑 Macam mana badan dan proses penyingkiran lemak daripada badan kita kalau bukan melalui air masak yang kita minum.. 🤔 . Apabila air masak yang kita minum tu mencukupi, proses perkumuhan dan pembuangan lagi cepat berlaku, lagi cepat lemak terbuang, lagi cepat kita kurus!!! 😍👍👍 . #bodydream #slimmingdrink #fibermax #bodydreamkanada #cut&detox #bodydreamtestimoni #kuruspantas #kuruscantik #kurussado #bodygoals #kurussihat #kurusselamat #kurustanpadiet #kurustanpasenaman #kurustanpalapar #organicproduct #kurusdalam2minggu #stokisterengganu #stokis #stokisbodydreamterengganu #bodydreamkemaman #codkemaman #igshop #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #trustedseller

0
@gula2_kurus_cantik_mince

. Siapa Geng SURIRUMAH? . Dah lama jadi DROPSHIP tapi untung kecik ya amat? Nak tak kak long kongsikan RAHSIA buat SALES RM1200 sebulan hanya menjual di FB_PERSONAL dan INSTAGRAM? . ❌ Tidak perlu simpan barang ❌ Tidak perlu pening nak pos ❌ Tidak perlu keluar rumah promote ✅ Hanya Online dari rumah . tapi kak long nak 30 orang yg SERIOUS JERR... untuk kak long guide buat sampai jadi... . . Korang nak PM ke, nak inbox ke, nak letak no phone kat bawah Diana tak kisah. Nak pecet sini lagi cepat http://www.wasap.my/60194066931/dsKepuks 30 ORANG JE KAK LONG NAK . SAPE CEPAT DIA DAPAT!!! RINA JAMIL 0194066931 . #TeamKepuks #TK5

1
@noursaragallery.4

Mereka dah cuba.. Dah kurus dah.. . Uolls bila nak cuba? Makin lama anda tunggu untuk buat keputusan..BERAT anda akan semakin NAIKKK..! Percayalah.. . Postage setiap hari.. Order sebelum pukul2, insha Allah dapat esok.. . Whatsapp +6011-2086 3880 untuk info & order.. . . #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu

1
@gula2_kurus_cantik_mince

. Siapa Geng SURIRUMAH? . Dah lama jadi DROPSHIP tapi untung kecik ya amat? Nak tak kak long kongsikan RAHSIA buat SALES RM1200 sebulan hanya menjual di FB_PERSONAL dan INSTAGRAM? . ❌ Tidak perlu simpan barang ❌ Tidak perlu pening nak pos ❌ Tidak perlu keluar rumah promote ✅ Hanya Online dari rumah . tapi kak long nak 30 orang yg SERIOUS JERR... untuk kak long guide buat sampai jadi... . . Korang nak PM kak long ke, nak inbox kak long ke, nak letak no phone kat bawah kaka long tak kisah. Nak pecet sini lagi cepat http://www.wasap.my/60194066931/dsKepuks 30 ORANG JE KAK LONG NAK . SAPE CEPAT DIA DAPAT!!! Rina Jamil 0194066931 . #TeamKepuks #TK5

2
@nurdianaa21

Sapa kat sini rasa nak kurus?? BERDERU-DERU TESTIMONI AWESOME . Tak mahal pon nak kurus👌..khasiat dia cenggini 👍👍.. meh minum dulu.. jangan risau ye.. murah2 je hakak juai.. whatsapp sekarang!! . Kami guide awk smpai kurus! . Whatsapp: 01131303928 Whatsapp: 01131303928 Whatsapp: 01131303928 . #kurus #slimmingdetoxtea #sayajualmurah2 #tehmurah #slimteamurah #tehkurus #teatox #legstea #legsteamurah #tehkurusmurah #kakicantiqtea #legsteamalaysia #skinnyteatoxmurah #skinnyteatox #kuruscantik #kurussihat #medinadesire #testimonibyeripink

1
@sitisakinah319

Sapa kat sini rasa nak kurus?? BERDERU-DERU TESTIMONI AWESOME . Tak mahal pon nak kurus👌..khasiat dia cenggini 👍👍.. meh minum dulu.. jangan risau ye.. murah2 je hakak juai.. whatsapp sekarang!! . Kami guide awk smpai kurus! . Whatsapp: 01131303928 Whatsapp: 01131303928 Whatsapp: 01131303928 . #kurus #slimmingdetoxtea #sayajualmurah2 #tehmurah #slimteamurah #tehkurus #teatox #legstea #legsteamurah #tehkurusmurah #kakicantiqtea #legsteamalaysia #skinnyteatoxmurah #skinnyteatox #kuruscantik #kurussihat #medinadesire #testimonibyeripink

0
@nakkurusselamat

. Siapa Geng SURIRUMAH? . Dah lama jadi DROPSHIP tapi untung kecik ya amat? Nak tak Muth kongsikan RAHSIA buat SALES RM1200 sebulan hanya menjual di FB_PERSONAL dan INSTAGRAM? . ❌ Tidak perlu simpan barang ❌ Tidak perlu pening nak pos ❌ Tidak perlu keluar rumah promote ✅ Hanya Online dari rumah . tapi Muth nak 30 orang yg SERIOUS JERR... untuk Muth guide buat sampai jadi... . . Korang nak PM Muth ke, nak inbox Muth ke, nak letak no phone kat bawah Muth tak kisah. Nak pecet sini lagi cepat http://www.wasap.my/60127757971/dsKepuks 30 ORANG JE Muth NAK . SAPE CEPAT DIA DAPAT!!! Muth - 0127757971 . #TeamKepuks #TK5

1
@detox_murah

Sapa kat sini rasa nak kurus?? BERDERU-DERU TESTIMONI AWESOME . Tak mahal pon nak kurus👌..khasiat dia cenggini 👍👍.. meh minum dulu.. jangan risau ye.. murah2 je hakak juai.. whatsapp sekarang!! . Kami guide awk smpai kurus! . Whatsapp: 01131303928 Whatsapp: 01131303928 Whatsapp: 01131303928 . #kurus #slimmingdetoxtea #sayajualmurah2 #tehmurah #slimteamurah #tehkurus #teatox #legstea #legsteamurah #tehkurusmurah #kakicantiqtea #legsteamalaysia #skinnyteatoxmurah #skinnyteatox #kuruscantik #kurussihat #medinadesire #testimonibyeripink

0
@bodydream_terengganu

KOMBINASI HEBAT BODYDREAM COCO-S & FIBERMAX 😍😍😍 . Kadang-kadang ada customer tanya kenapa berat dia turun then tak turun-turun lagi selepas few box . That means dia berat combination lemak air dan lemak daging tepu ..☺️ . Lemak air senang nak turun. Lemak daging tepu paling degil. . Teruskan minum BodyDream Coco-s dan ambil Fibermax setiap malam sebelum tidur. . Biasanya customer akan lose inchesss banyak.✌️ . Utk order & konsultasi Wasap 019-9166806 atau klik link di BIO ig akak ye 😊 . . #bodydream #slimmingdrink #fibermax #bodydreamkanada #cut&detox #bodydreamtestimoni #kuruspantas #kuruscantik #kurussado #bodygoals #kurussihat #kurusselamat #kurustanpadiet #kurustanpasenaman #kurustanpalapar #organicproduct #kurusdalam2minggu #stokisterengganu #stokis #stokisbodydreamterengganu #bodydreamkemaman #codkemaman #igshop #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #trustedseller

0
@arindetoxteaby

Jom awak, sihat & slim dgn Set Combo 😉😉😉 Detoks cara sihat with 💯 herba organik 😍😍😍 Bukan 1 pek tau tp sepasang couple cute #slimmingdetoxtea & #kakicantiqtea 😘😘😘 Hanya rendam je, minum waktu pagi & malam 😇😇😇 Whatsapp Arin utk order ~ 01156644496 #detoxteamedinadesire #maryamslimmingobsess #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #daryhq #kuruscepat #tipskurus #dary #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #nakkuruscepat #kurusdalam2minggu

1
@nakslim_kurus_selamat

. Siapa Geng SURIRUMAH? . Dah lama jadi DROPSHIP tapi untung kecik ya amat? Nak tak Cikbad kongsikan RAHSIA buat SALES RM1200 sebulan hanya menjual di FB_PERSONAL dan INSTAGRAM? . ❌ Tidak perlu simpan barang ❌ Tidak perlu pening nak pos ❌ Tidak perlu keluar rumah promote ✅ Hanya Online dari rumah . tapi Cikbad nak 30 orang yg SERIOUS JERR... untuk Cikbad guide buat sampai jadi... . . Korang nak PM Cikbad ke, nak inbox Cikbad ke, nak letak no phone kat bawah Cikbad tak kisah. Nak cepat response pecet sini ok⤵ http://www.wasap.my/60122860830/dsKepuks 30 ORANG JE CIKBAD NAK . SAPE CEPAT DIA DAPAT!!! Cikbad - 0122860830 . #TeamKepuks #TK5

2
@gulagulakurus_kakb

. Siapa Geng SURIRUMAH? . Dah lama jadi DROPSHIP tapi untung kecik ya amat? Nak tak Kak B kongsikan RAHSIA buat SALES RM1200 sebulan hanya menjual di FB_PERSONAL dan INSTAGRAM? . ❌ Tidak perlu simpan barang ❌ Tidak perlu pening nak pos ❌ Tidak perlu keluar rumah promote ✅ Hanya Online dari rumah . tapi kak b nak 30 orang yg SERIOUS JERR... untuk Kak B guide buat sampai jadi... . . Korang nak PM Kak B ke, nak inbox Kak B ke, nak letak no phone kat bawah Kak B tak kisah. Nak pecet sini lagi cepat . http://Www.wasap.my/60123824248/dskepuks . 30 ORANG JE Kak B NAK . SAPE CEPAT DIA DAPAT!!! Kak B - 0123824248 . #TeamKepuks #TK5 #nakkurus #kurus7hari #nakslimuntuksidia #jannahnoe #slimtanpalapar #slimmudah #slimbajet #slimdengansihat #slimcepat #kurussebelumkahwin #kurusharinikah #kurusuntuksidia #kurusdalam2minggu #kurustanpaberlapar #kurustanpasenaman #nakkurustanpadiet #lemonex #kuruscantiksipengantin #kuruscantik #khai_rosma #slimmax #infodiet #infosihat #slimmalaysia #neelofa #fattahamin #titiancinta #awaksukasayatak

0
@bodydream_terengganu

BODYDREAM FIBERMAX (Cut & Detox) . Usus Kotor..?? 😱😱 Uollss.. seperti mana yang kita ketahui, usus kita ni berkerja keras 24 jam sehari untuk proses mencernakan semua makanan yang kita makan seharian tu kannn?? . Oleh itu amatlah penting bagi kita untuk melindungi dan memastikan usus kita sentiasa dalam keadaan yang bersih dan sihat .. . Salah satu punca KEGEMUKAN juga adalah kerana USUS KOTOR..!! . So Guys.. Jangan tunggu lama lagi.. Cuba lah BODYDREAM FIBERMAX hari ni untuk menjaga kebersihan & keselamatan Colon anda .. . 👉KELEBIHAN BODYDREAM FIBERMAX Cut & Detox.. 🍀Membantu proses penurunan berat badan dengan lebih cepat.. 🍀Membersihkan usus secara menyeluruh & menormalkan kembali fungsi usus.. 🍀Mengekalkan berat badan ideal.. 🍀Meningkatkan Metabolism & kecekapan system penghadaman.. 🍀Melancarkan kembali proses pembuangan & sekaligus menghilangkan masalah sembelit.. 🍀Menstabilkan paras glukosa dalam darah.. 🍀Membantu menurunkan paras kelosterol jahat.. 🍀Mempercepatkan proses penyerapan nutrient & sekaligus memberi kesan cepat & maksimum ke atas pengambilan suppliment.. 🍀Menukarkan kembali angka usia biologi & memberi kesan awet muda dari masa ke semasa... . Utk order & info lanjut bole Whatsapp 019-9166807 atau klik Whatsapp di BIO ig akak ye . . #bodydream #slimmingdrink #fibermax #bodydreamkanada #cut&detox #bodydreamtestimoni #kuruspantas #kuruscantik #kurussado #bodygoals #kurussihat #kurusselamat #kurustanpadiet #kurustanpasenaman #kurustanpalapar #organicproduct #kurusdalam2minggu #stokisterengganu #stokis #stokisbodydreamterengganu #bodydreamkemaman #codkemaman #igshop #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #trustedseller

0
@rahsia_mince

😍😍😍 Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat, dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit, menggigil (+)kawal selera makan (+)banyak testimoni diterima. . .

2
@tehkurussangatmurah

Bila berst badan dah mencecah 100kg,awk mmg ditahap obesiti yg maha dahsyat. . Terlampau banyak lemak tak sihat yang disimpan dlm badan. Risiko dijangkiti penyakit merbahaya,susah utk mengandung bg yg dah berkahwin,hormon tak stabil,badan jadi lemah dan lesu,n macam2 lg effect negatif bila kita terlampau gemuk. . Jangan tunggu lagi,ambil tindakan cepat dan cuba set combo teatox medina desire dgn harga mampu milik. Dengan hanya RM40 anda boleh kurus mcm customer2 kami yg lain. . Pm @ Whatsapp 📲 +6019-9190219 #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #tehkurusmurah

0
@rahsia_mince

Bangun awal pagi semangat nak jogging. Jogging 100 meter, selfi dulu, 🏃🏃🏃 jogging lagi 100 meter selfi pulak. Selfi selfi selfi tetiba matahari naik dah, lepas tu makan pagi roti canai 2 keping + teh tarik, lepas tu timbang. Eh bukannya turun, makin naik plak😅😅😅 . Lepas tu tengok roomate tak jogging pun tak gemok pun. Rupa rupanya dia makan #GulaGulaKurus je dengan jaga makan sikit. Sebulan turun la 5kg. 😱😱😱 . . Huhu menyesal tak order awal awal. . Dengar sekarang tengah promosi, Tak nak menyesal dah, n ikut je tips diberi. . Lepas sebulan, tak jogging dah, tapi selfi tetap la rutin hari hari dan perasan muka makin runcing. . Rupa rupanya turun 6kg dah! 😱😱😱 Terima kasih Dimar Terima kasih GulaGulaKurus

2
@rahsia_mince

Nak kurus lepas bersalin? Meh kemam Mince. . Manfaat bukan untuk kurus je tau..tapi bagus tuk ibu menyusu.. Kemam kemam Eh dah kurus!

2
@arindetoxteaby

✔ period lancar ✔ dah tak senggugut lg Happy kan kalau dtg bulan dah tak berguling2, dah tak ambik cuti sakit, dah tak telan ubat tahan sakit lg, big tahniah hakak 👏👏👏 After detoks toksin, body give positif signal 😘😘😘 Lemak babat opkoz dah mencair, badan berenergi, sihat dannnnn slim for sure 😀😀😀 RM40 dah dpt 2 pek Set Combo, berbaloi2 😱😱😱 Nak order, whatsapp Arin ~ 01156644496 #cantik #detoxteamurah #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #daryhq #kuruscantik #kuruscepat #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #sayajual #dary #produkmuslim #kurus #slimmingdetoxtea #maryamslimmingobsess #detoxteamedinadesire

1
@rahsia_mince

. Nama senang nak ingat 😍 . Mince -Lebih dikenali dengan nama Gula Gula Kurus . -Tablet kurus pertama di Malaysia yang rasanya sedap seakan gula-gula. . - Rasa masam masam manis dan hanya perlu hisap/kemam je sebelum makan. Nak telan terus pun boleh . -1 botol ada 30 biji utk penggunaan 15 hari. Better amik 2 botol untuk sebulan penggunaan. . - Mengandungi 5 bahan utama yang SELAMAT DIMAKAN:- . ✅ Garcinia ✅ Guarana ✅ White Kidney Bean ✅ Green Coffee Bean ✅ Pati Delima ✅ Vitamin C . - Cara pengambilan yang MUDAH 👉 Tak perlu bancuh 👉 Tak perlu telan air 👉 Tak perlu guna sudu 👉 Cuma makan macam GULA-GULA . - SESUAI DIMAKAN oleh:- ✅ Lelaki & Perempuan berumur 13 tahun ke atas ✅ Pesakit DARAH TINGGI ✅ Pesakit KENCING MANIS ✅ Ibu yang MENYUSUKAN BAYI ✅ Wanita SELEPAS BERPANTANG . -BEBAS DARI BAHAN BERBAHAYA 👉 Ada Sijil Kelulusan dari Pusat Racun Negara 👉 Ada SIJIL HALAL Kelulusan JAKIM 👉 Dibuat dari KILANG BERTARAF GMP .

2
@losyen.secretcorrea.selangor

Ibu nana tanya kenapa suka sangat jual losyen ni. Harga mengaum best ke?.. . Nana pun mula selak lengan baju duk bersila untuk mukhadimahnya yes!! Losyen secret correa bukan losyen sebarangan nak di bandingkan dengan kebanyakkan. . Bukan setakat utk lenguh2 dan kesakitan juga angin tp sb dikenali juga sbg losyen kolegen, banyak manfaat pd kulit utk nampak tegang cantik dan halus. Malah untuk keradangan (jerawat/ kesan melecur) pun blh sembuh in shaa allah semuanya perlukan effort. . Ibu pun apa lagi 😱😱😱 "kau ordekan la satu.." me 🤦🏻‍♀️ kne paww lagi. Sekian.. . #ubatjerawat #losyensejuk #losyenkurussejuk #secretcorrea #malaysia #selangor #nanasecretcorrea #ibuberpantang #bayibarulahir #preggymom #kembungperut #sakitkepala #onlinebusiness #sayajual #backpack #family #ibudananak #ramping #kuruscantik #kurussihat #strechmarks #parutpudar #kolegen #antipenuaan

2
@gulagulakurus_mince_phg

. Siapa Geng SURIRUMAH? . Dah lama jadi DROPSHIP tapi untung kecik ya amat? Nak tak cikra kongsikan RAHSIA buat SALES RM1200 sebulan hanya menjual di FB_PERSONAL dan INSTAGRAM? . ❌ Tidak perlu simpan barang ❌ Tidak perlu pening nak pos ❌ Tidak perlu keluar rumah promote ✅ Hanya Online dari rumah . tapi cikra nak 30 orang yg SERIOUS JERR... untuk cikraa guide buat sampai jadi... . . Korang nak PM cikra ke, nak inbox cikra ke, nak letak no phone kat bawah cikra tak kisah. Nak pecet sini lagi cepat http://www.wasap.my/60133187935/dsKepuks 30 ORANG JE CIKRA NAK . SAPE CEPAT DIA DAPAT!!! Cikra - 0133187935 . #TeamKepuks #TK5

2
@ilagalericollecction

Banyak kebaikan mengamalkan tea detox. Apa tunggu lagi dm sy untuk mengetahui kebaikan mengamalkannyaa. . . Nak cantik? Nak kurus? Nak ramping? . . Tak nak perut buncit kan? . . Sekarang la kena berubah bukan nanti 💪💪💪💪💪💪💪💪 . Jom pm murah murah je ni confirm puas hati 💞 . #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #daryhq #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #dary #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu

7
@mince.dimar.healthyslim

. Siapa Geng SURIRUMAH? . Dah lama jadi DROPSHIP tapi untung kecik ya amat? Nak tak Diana kongsikan RAHSIA buat SALES RM1200 sebulan hanya menjual di FB_PERSONAL dan INSTAGRAM? . ❌ Tidak perlu simpan barang ❌ Tidak perlu pening nak pos ❌ Tidak perlu keluar rumah promote ✅ Hanya Online dari rumah . tapi Diana nak 30 orang yg SERIOUS JERR... untuk Diana guide buat sampai jadi... . . Korang nak PM Diana ke, nak inbox Diana ke, nak letak no phone kat bawah Diana tak kisah. Nak pecet sini lagi cepat http://www.wasap.my/60199152117/dsKepuks 30 ORANG JE DIANA NAK . SAPE CEPAT DIA DAPAT!!! Diana - 0199152117 . #TeamKepuks #TK5

1
@kuruss.my

1 set combo loss 10kg. Wah hebat la detox ni. Ia semakin mengganas menghakis lemak lemak dlm badan Slimming Detox Tea : RM15 Kakicantiq Tea : RM25 Postage Add : RM8SM/RM12SS Set combo (Slimming Detox Tea + Kaki Canteq ) : RM48SM/RM52SS WhatsApp 017-510 7115 #kurus #kurusselamat #kuruscepat #kuruslangsing #kurusdenganselamat #kuruscarasihat #kuruscantik #kurussihat #kuruskanbadan #kurusdalam2minggu #kurusdancantik #kurustanpalapar #kurustanpasenaman #kurusmudah #kuruslepasbersalin #kurustanpadiet #kurusmurah #kuruspantas #kurusdalam7hari #cantik #detox #slimming #teatox #tehkurus #tehkurusmurah #detoxmurah #sayajualdetox #detoxmalaysia

1
@detoxtea_byaliah

TUDIA HAIHHH. MINUM SET COMBO JE LOSS 11KG! WOWWW😱 - - PELUANG TERBAIK UNTUK AWAK SELESAIKAN MASALAH DIBAWAH 🔥🔥🔥 - - ➡Pinggul bosarr ➡Perut boncitt ➡Peha belagaa ➡lengan sadoo ➡pipi paww - 🍏Tak lama lagi nk kawin? 🍏Anak baru sorg tapii mcm anak 8 🍏Dua bulan lagi nak bertunang 🍏Wanita bekerjaya 🍏Kerja yang memerlukan badan yg tough - - Okay kita sembang kat whatsapp ye. Kami bagi consult secara percuma je😘 - - P/s: Sabtu esok (18/11/17) ada postage, meh selit order sekali. Now ada promo beli 2 set combo atau 1 Set Super Combo dapat free gift Bottle Exclusive🎁 - - WHATSAPP 0135155940 or TEKAN LINK KAT BIO #kuruscepat #kuruspantas #kuruscantik #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #kurusdalam7hari #kuruslepasbersalin #detoxkurus #detoxkurusmurah #detoxteamalaysia #produkkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia #langsingcepat #supplementkurus #jomkurus1malaysia #lemonexmurah #qurosemurah #magicslims #teamcikzaza

0
@nurilya276

Sapa kat sini rasa nak kurus?? BERDERU-DERU TESTIMONI AWESOME . Tak mahal pon nak kurus👌..khasiat dia cenggini 👍👍.. meh minum dulu.. jangan risau ye.. murah2 je hakak juai.. whatsapp sekarang!! . Kami guide awk smpai kurus! . Whatsapp: +60135946071 Whatsapp: +60135946071 Whatsapp: +60135946071 . #kurus #slimmingdetoxtea #sayajualmurah2 #tehmurah #slimteamurah #tehkurus #teatox #legstea #legsteamurah #tehkurusmurah #kakicantiqtea #legsteamalaysia #skinnyteatoxmurah #skinnyteatox #kuruscantik #kurussihat #medinadesire #testimonibyeripink

0
@skylar_shop

Sapa kat sini rasa nak kurus?? BERDERU-DERU TESTIMONI AWESOME . Tak mahal pon nak kurus👌..khasiat dia cenggini 👍👍.. meh minum dulu.. jangan risau ye.. murah2 je hakak juai.. whatsapp sekarang!! . Kami guide awk smpai kurus! . Whatsapp: +60135946071 Whatsapp: +60135946071 Whatsapp: +60135946071 . #kurus #slimmingdetoxtea #sayajualmurah2 #tehmurah #slimteamurah #tehkurus #teatox #legstea #legsteamurah #tehkurusmurah #kakicantiqtea #legsteamalaysia #skinnyteatoxmurah #skinnyteatox #kuruscantik #kurussihat #medinadesire #testimonibyeripink

1
@detoxtea_byaliah

BARU SEMINGGU MINUM SET COMBO, DAH TURUN 3.5KG. SELERA MAKAN PUN KURANG! WOWWWW😱 - Alhamdulillah. Semuanya tak mustahil kan? Masih tak percaya ke dengan DETOX TEA BAJET RM40? Jom sape lagi nak kurus menjelang tahun baru 2018? Or nak kurus sebab dah nak kawen dah, tapi tayar spare duk ada lagi merata rata. Set combo RM40.00 boleh bantu anda. Lai lai 🤗 - - WHATSAPP 0135155940 or TEKAN LINK KAT BIO #kuruscepat #kuruspantas #kuruscantik #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #kurusdalam7hari #kuruslepasbersalin #detoxkurus #detoxkurusmurah #detoxteamalaysia #produkkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia #langsingcepat #supplementkurus #jomkurus1malaysia #lemonexmurah #qurosemurah #magicslims #teamcikzaza

1
@letscantik_shop

Sapa kat sini rasa nak kurus?? BERDERU-DERU TESTIMONI AWESOME . Tak mahal pon nak kurus👌..khasiat dia cenggini 👍👍.. meh minum dulu.. jangan risau ye.. murah2 je hakak juai.. whatsapp sekarang!! . Kami guide awk smpai kurus! . Whatsapp: +60135946071 Whatsapp: +60135946071 Whatsapp: +60135946071 . #kurus #slimmingdetoxtea #sayajualmurah2 #tehmurah #slimteamurah #tehkurus #teatox #legstea #legsteamurah #tehkurusmurah #kakicantiqtea #legsteamalaysia #skinnyteatoxmurah #skinnyteatox #kuruscantik #kurussihat #medinadesire #testimonibyeripink

0
@detoxtea.byzaza

TUDIA HAIHHH. MINUM SET COMBO JE LOSS 11KG! WOWWW😱 - - PELUANG TERBAIK UNTUK AWAK SELESAIKAN MASALAH DIBAWAH 🔥🔥🔥 - - ➡Pinggul bosarr ➡Perut boncitt ➡Peha belagaa ➡lengan sadoo ➡pipi paww - 🍏Tak lama lagi nk kawin? 🍏Anak baru sorg tapii mcm anak 8 🍏Dua bulan lagi nak bertunang 🍏Wanita bekerjaya 🍏Kerja yang memerlukan badan yg tough - - Okay kita sembang kat whatsapp ye. Zaza bagi consult secara percuma je😘 - - P/s: Sabtu esok (18/11/17) ada postage, meh selit order sekali. Now ada promo beli 2 set combo atau 1 Set Super Combo dapat free gift Bottle Exclusive🎁 - - WHATSAPP 0193488737 or TEKAN LINK KAT BIO

1
@kekal_langsing_cantik_menawan

. Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 0126206934

1
@detoxsetiaalam

Reply dm. Real Testimoni.. Salam & Hai! NAK RESEPI DAPATKAN PEHA KECIL & KURUS SELURUH BADAN? Petua ni *MEMANG MENJADI* sekali dengan body shaping & kulit bertambah bersih & cerah:- ✔Bahan2 detox tea & kakicantiq tea ( Dalam teh ni dah ada bahan2 utk kempis perut, buang toksin, cair lemak dlm badan, *body shaper*, & utk kulit putih bersih) ✔rebus dengan 300ML air + 1 keping *ASAMKEPING* ✔ Kena guna teh ni je baru jadi. Teh lain sy dah cuba xde hasil dan jadi *sembelit* teh ni dia dah rumus khas terbukti menjadi. ✔minum 2 kali sehari pagi tea kakicantiq malam tea slimming yg direbus bersama asam keping. ✔seminggu lost 5kg ✔seminggu inchi lost 2-5 inci Amik *SET COMBO UTK KESAN YG SGT CEPAT* ★Rm40 tambah pos rm8 sm, rm12 ss Dapat 2 pek ni tau Ada 17 uncang boleh guna 17hari. Reuse boleh tp khasiat dia kurang skit Saya ada jual tau.. Rugi xcuba sis.. Mmg terbaik.. Confirm puas hati 😊😍 wasap 0123388609 @ klik bio u terus wasap #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #legteamurah

0
@gula_gula_slim

Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 0132224512

2
@nakslim_kurus_selamat

Pakej lengkap kurus dengan SELAMAT 😍 . Halu-halu kami ya! Klik link di profile untuk tempahan. . #TeamKepuks #TK5

2
@lemonexmalaysia_hq

🔥TESTIMONI BERJAYA🔥 . . Nak kurus tapi malas bersenam dan diet ketat? Anda wajib cuba LEMONEX ! . . Whatsapp akak sekarang klik link di bio untuk keterangan lanjut tentang LEMONEX ! ! ! . . _______________________________________ #kurus #kurus7hari #ubatkurus #lemonexhq #lemonexmalaysia #lemonexmurah #lemonexpromo #lemonextract #lemonexkurus #kurustanpalapar #kurustanpadiet #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #lemakjahat #jomkurus #jomkurus1malaysia #kuruscepat #kurusmudah #jomzumba #jk1m #ubatkurusmujarab #kurusputihserentak #kuruscantik #kurusdalam2minggu

0
@candykurus_johorbahru

Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 0127381175

1
@detoxtea.byzaza

JADIKAN TEH DETOX by MED SEBAGAI MEDIUM AWAL UNTUK AWAK KURUS! - - Awak semua duk cakap 'diet starts tomorrow' dah berjaya ke belum? 2017 dah nak habis, dah dah la tu nak start esok, pastu lusa, pastu tak kemana dah. Heheh - - Dah jangan stress2 sampai nak diet cara berlapar bagai dah tu okay. Konsisten je minum teh detox ni setiap hari untuk loss KG & loss inch, dalam beberapa haru sahaja! Based on beribu ribu testimoni yang kita ada, detox tea kita ni dijamin boleh buat awak terpaksa kurus tau. Kalau nak lagi power amik sekali dengan Lotion Maryam kita yang boleh bagi inch loss cenggitu je. Dah ramai sangat yang berjaya, awak sampai bila nak tengok orang je? Mesti/wajib bertindak sekarang😉 - - P/s : Sekarang ada Promo best Beli 2 set combo atau 1 Set Super Combo dapat Free Gift BOTTLE Exclusive - - WHATSAPP 0193488737 or TEKAN LINK KAT BIO

1
@kurus_selamat_mudah

Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 0137250547

1
@kurus_slim_langsing

. . Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal selera makan (+)banyak testimoni diterima. . Nak order/pertanyaan Whatsapp +6 019-6591541

1
@kurusgorgeous

Tiada yang mustahil. Antara anda berusaha ataupun tidak☺. Kalau orang lain boleh kenapa tidak anda?? wasap 0102067676 . . . #teamilafazila #teaviral #teamurah #kakicantiqtea #slimmingproduk #slimmingworld #slimmingtea #dietatkins #dietatkinsmalaysia #slimtea #kuruscepat #kurusselamat #kuruscantik #langsing #lotion #lotionkurus #lotionkurusmalaysia

0
@tip_kurus

Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 0196027697

2