Kurusdalam2Minggu Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@adave_carboflex_deflex

MINUM COKLAT,MINUM EPAL 3 HARI JA TURUN 2KG๐Ÿ˜ฑ Hahhh..mana nak dapat ni? Meh klik sini untuk info lanjut๐Ÿ˜Ž ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/601128117703/kurusCepat ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/601128117703/kurusCepat ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/601128117703/kurusCepat

1
@adave_carboflex_deflex

MINUM COKLAT,MINUM EPAL 3 HARI JA TURUN 2KG๐Ÿ˜ฑ Hahhh..mana nak dapat ni? Meh klik sini untuk info lanjut๐Ÿ˜Ž ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/601128117703/kurusCepat ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/601128117703/kurusCepat ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/601128117703/kurusCepat

1
@adave_carboflex_deflex

MINUM COKLAT,MINUM EPAL 3 HARI JA TURUN 2KG๐Ÿ˜ฑ Hahhh..mana nak dapat ni? Meh klik sini untuk info lanjut๐Ÿ˜Ž ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/601128117703/kurusCepat ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/601128117703/kurusCepat ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/601128117703/kurusCepat

1
@makbedah

Dulu maya selalu kena ejek sebab GEMOK. Yelah kalau gemok sape nak kawan dengan si @mayaelzahra ni kan? Alhamdulillah lepas join coaching dari team @syahmimibeauty_hq ni maya dah berubah 200% dan sekarang maya dah mula yakin dengan diri sendiri. Kalau dulu nk keluar rumah pun malu. Boyfriend maya pun suruh stop consume produk ni tkut makin kurus kering, body makin lawa dari sebelum ni. . Ada tak yg nk tahu rahsia Maya kurus? Jom Maya bagi tips kurus dekat uolss, Maya guide uolls smpai kurus ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป . . NAK CUBA ??? Whatsapp ke 013-9044954 Whatsapp ke 013-9044954 Whatsapp ke 013-9044954 . . Follow @kurus_putih_gebu Follow @kurus_putih_gebu Follow @kurus_putih_gebu . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

1
@syahmimibeautyproduct

Busy mana pun jangan pernah skip consume #Qurose . Consume Qurose dulu baru boleh makan, baru la dapat kawal nafsu makan. Kalau tak dengan pinggan mangkuk sekali ditelan.๐Ÿ˜œ . Mixberry rasa yang sungguh sedap, masam masam manis gittew.๐Ÿคค Kurus tanpa perlu skip nasi, yang belum cuba boleh order Qurose yang Trial Pack ni. . Lelaki perempuan semua boleh consume, takde masalah. Bukan perempuan je nak kurus kan? . Whatsapp 014-3456972 untuk dapatkan #Qurose.๐Ÿ˜˜ . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4likes #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

0
@coach_nadiahmahamood

Currently tengah run 7 Days Food Diary Challenge in my group coaching. Bila ada challenge ni, baru sedar diri sendiri makan ikut meal plan ke tidak kan ๐Ÿ˜Œ Good luck, Suries. Have fun !!! ๐Ÿ™Œ๐Ÿป . . ๐Ÿ”ด Coach Nadiah 011 1147 5950 ๐Ÿ”ดnadiahmahamood.blogspot.com

1
@shafinazbeauty_

Ehem ehem, uolls dah grab belum produk syahmimibeauty_hq dengan HARGA PROMOSI? . Stock dah tak banyak ni gaiss, boleh pilih nak set combo ke tanak. Semuanya ada PROMOSI ๐Ÿ‘๐Ÿป Cepat cepat whatsapp admin now โ€ญ017-4600986โ€ฌ โค๏ธ Jangan tunggu lama lama, nanti lama lama dikebas orang ๐Ÿ˜ #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #qurosemurah #boosterwhiteningmurah #syahmimibeauty #kurus

0
@qurose_

Kurus tanpa perlu skip nasi !Jom cuba amalkan QuRose! Bukan sahaja dapat menurunkan berat badan, malah akan lebih berkeyakinan bila keluar berhadapan dgn orang ramai โ˜บ . โœ”FREE TIPS โœ”FREE GUIDE โœ”FREE COACHING . Sekarang ada PROMOSI tau. Harga pun berptutan !! . Jimat kan !!! . Siapa yang nak kurus muruss meyhh pm ! . . Nak? Whatsapp cepat di ๐Ÿ“ฒ0139068007 ๐Ÿ“ฒ0139068007 ๐Ÿ“ฒ0139068007 . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? . #sayajual #qurose #sayajualquroseย  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #like4like #cabarankurus #fitmalaysia #malaysia #trending

0
@slimwhite_klarea

๐Ÿ’– HILANG 20KG SEKELIP MATA ๐Ÿ’– . . . โœ” Kan akak da cakap kat uolls..kesan SW memang superb tau ๐Ÿ˜Š โœ” Tengok adik ni..ghaib da 20KG!!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ ๐Ÿ“› Tapi ingat ye...kesan memang berbeza pada tiap individu โœ” Sebab badan masing2 pon da lain kan..kesan pon mst la lain ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ . . ๐Ÿ‘ธ Kesan berbeza sebab bergantung pada metabolisma dan hormon uolls ๐Ÿ‘ธ So kalo baru seminggu tak nampak kesan ...jangan gibab tau uolls ๐Ÿ‘ธ Mungkin bile 2 minggu baru badan uolls bagi tindakbalas ๐Ÿ’ช๐Ÿ˜„ ๐Ÿ‘ธ Yang pasti pakai sebotol mesti nampak kesan.. ๐Ÿ‘ธ Kalo uolls betul2 ikot cara kami guide . . ๐ŸŒธ Nak singkirkan lemak degil?? Meh wassup hakak ๐ŸŒธ ๐Ÿ“ฒ+6012-5567483 ๐Ÿ“ฒ+6012-5567483 ๐Ÿ“ฒ+6012-5567483 . . #produkkurus #codkl #kuruscarasihat #kurustanpadiet #tipskuruscepat #tipdiet #kuruscepat #kl #agentkl #ubatkurus #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #kurussebelumnikah #kurusdalam2minggu #kurusdansihat #kurusdanputihserentak #slimmingproduct #kuruscepat #slimmewhite #bazarpaknilmurah #bazaronline #bazarpaknil #kurusdengancepat #kurus #kurussihat #kuruscepat #kurussebelumnikah #kurusselamat #kurussebelumkahwin

1
@slimwhite_kl_area

๐Ÿ’– HILANG 20KG SEKELIP MATA ๐Ÿ’– . . . โœ” Kan akak da cakap kat uolls..kesan SW memang superb tau ๐Ÿ˜Š โœ” Tengok adik ni..ghaib da 20KG!!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ ๐Ÿ“› Tapi ingat ye...kesan memang berbeza pada tiap individu โœ” Sebab badan masing2 pon da lain kan..kesan pon mst la lain ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ . . ๐Ÿ‘ธ Kesan berbeza sebab bergantung pada metabolisma dan hormon uolls ๐Ÿ‘ธ So kalo baru seminggu tak nampak kesan ...jangan gibab tau uolls ๐Ÿ‘ธ Mungkin bile 2 minggu baru badan uolls bagi tindakbalas ๐Ÿ’ช๐Ÿ˜„ ๐Ÿ‘ธ Yang pasti pakai sebotol mesti nampak kesan.. ๐Ÿ‘ธ Kalo uolls betul2 ikot cara kami guide . . ๐ŸŒธ Nak singkirkan lemak degil?? Meh wassup hakak ๐ŸŒธ ๐Ÿ“ฒ+6011-39925004 ๐Ÿ“ฒ+6011-39925004 ๐Ÿ“ฒ+6011-39925004 . . #produkkurus #codkl #kuruscarasihat #kurustanpadiet #tipskuruscepat #tipdiet #kuruscepat #kl #agentkl #ubatkurus #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #kurussebelumnikah #kurusdalam2minggu #kurusdansihat #kurusdanputihserentak #slimmingproduct #kuruscepat #slimmewhite #bazarpaknilmurah #bazaronline #bazarpaknil #kurusdengancepat #kurus #kurussihat #kuruscepat #kurussebelumnikah #kurusselamat #kurussebelumkahwin

1
@richglow_malaysia

SIS PERSEMBAHKAN 2 TESTIMONI TERKINI SET RICHGLOW #SETRUNCHENG โœ”๏ธDulu semangat sekarang makin slim! โœ”๏ธKawan tegur makin putih dan slim ๐Ÿ˜„ โœ”๏ธSeluar longgar dan badan ringan. Happy sangat ! โœ”๏ธSakit lutut dan sendi kini sembuh! Bukan untuk cantik je tapi untuk kesihatan inside out tau. Alhamdulillah!โค๏ธ HARGA 1 set RM197. Offer terhad hanya RM99 Sis akan dapat, ๐ŸŒŸ1 kotak jus Richglow Perfect Series ๐ŸŒŸ1 tiub lotion kurus sejuk berangin ๐ŸŒŸ1 botol Gel Antibakteria Jika berminat terus klik โžก www.wasap.my/60165241186 016-5241186 Klik link wassap di bio sis okkk.. #sayajual #produkkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #jamukurus #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #kurusketatmampat #jamuketatkurus #setberpantang #cantik #tipcantikcerah #barangdidapursahaja #semudahabc #sayagunasayajual #jamumoden

0
@slimwhite_kl

๐Ÿ’– HILANG 20KG SEKELIP MATA ๐Ÿ’– . . . โœ” Kan akak da cakap kat uolls..kesan SW memang superb tau ๐Ÿ˜Š โœ” Tengok adik ni..ghaib da 20KG!!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ ๐Ÿ“› Tapi ingat ye...kesan memang berbeza pada tiap individu โœ” Sebab badan masing2 pon da lain kan..kesan pon mst la lain ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ . . ๐Ÿ‘ธ Kesan berbeza sebab bergantung pada metabolisma dan hormon uolls ๐Ÿ‘ธ So kalo baru seminggu tak nampak kesan ...jangan gibab tau uolls ๐Ÿ‘ธ Mungkin bile 2 minggu baru badan uolls bagi tindakbalas ๐Ÿ’ช๐Ÿ˜„ ๐Ÿ‘ธ Yang pasti pakai sebotol mesti nampak kesan.. ๐Ÿ‘ธ Kalo uolls betul2 ikot cara kami guide . . ๐ŸŒธ Nak singkirkan lemak degil?? Meh wassup hakak ๐ŸŒธ ๐Ÿ“ฒ+6011-39925004 ๐Ÿ“ฒ+6011-39925004 ๐Ÿ“ฒ+6011-39925004 . . #produkkurus #codkl #kuruscarasihat #kurustanpadiet #tipskuruscepat #tipdiet #kuruscepat #kl #agentkl #ubatkurus #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #kurussebelumnikah #kurusdalam2minggu #kurusdansihat #kurusdanputihserentak #slimmingproduct #kuruscepat #slimmewhite #bazarpaknilmurah #bazaronline #bazarpaknil #kurusdengancepat #kurus #kurussihat #kuruscepat #kurussebelumnikah #kurusselamat #kurussebelumkahwin

0
@davina_lembahklang

kurus kurus DM saya.. 100% money back guarantee. #kurus #kuruscepat #kurusdalam2minggu

0
@nak_slim_langsing

Masa puasa makan Mince tak rasa penat langsung. Tengok tengok dah turun 2kg. Badan pun ringan. Senang nak membuang pulak tu. . Alhamdulillah ๐Ÿ˜ nak cuba jangan segan silu wasap "igkurus" ke 013-2582878 tau

1
@nak_slim_langsing

๐ŸŠ MINCE ADA KESAN SAMPINGAN? . . Mince tiada kesan sampingan. Melainkan sis akan rasa baju makin longgar dan sis sentiasa rasa kenyang. Jangan risau ye sebab Mince takkan buat cirit-birit atau dada berdebar sebab Mince ni hanyalah supplement tambahan je ๐Ÿ˜‰ Namun, suka saya nasihatkan sis untuk minum air kosong 2-3 liter sehari untuk kesan yang optimum.

1
@richglow_malaysia

SAKITNYA TUH DISINI bila orang panggil kita BADAK. STEMROLL. GAJAH. . Kita pun ader perasaan tau awak๐Ÿ˜ข Kita sedar diri kita sapa. Kita tak cantik macam hijabster. Suami tengok kita pun sipi-sipi jer tak macam masa mula-mula kawin dulu. . ----------------------------------------- . Sekarang takde sapa nak ejek ejek. Mereka yang hina dulu sekarang semua dah diam membisu. Sebab sekarang kita dah jumpa rahsia camne nak dapatkan kesan kat bawah ni tanpa berbelanja BESAR pun . โœฟ Kecilkan PAHA & LENGAN โœฟ Cairkan lemak di PERUT โœฟ Buang toksin dalam badan โœฟ Kawal SELERA MAKAN โœฟ putihkan kulit dan REMAJAKAN rahim wanita . Sejak seminggu dilancarkan dah mula berjujai kastemer berikan testimoni terbaik. Memasing rasa happy sangat bila berat badan turun, baju dah longgar, paling #best bile en shuben diorang asik senyummmm jer. Kita tumpang bahagia tau. Kita nampak orang macam bahagia takde masalah je, tapi sebenarnya diorg pun memendam rasa macam kita gak. . Dah dah jangan pendam rasa lagi kat orang yang panggil awak gajah la badak sumbu la? Tak payah bagitau sape sape, tak payah komen , sis tau awak malu. Terus pm kita. Kita kurus diam-diam jer. . Janji pm kita laju laju ok? . www.wasap.my/60165241186 . #sayajual #produkkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #jamukurus #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #richglow #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #kurusketatmampat #jamuketatkurus #setberpantang #sayagunasayajual #perlaking #bazaarpaknil

0
@shafinazbeauty_

Ramai di antara kita yang ada masalah berat badan & dah cuba macam-macam produk kurus tapi masih tak kurus-kurus. Duit dah banyak habis tapi berat masih tak turun-turun.๐Ÿ˜จ . Yang mana ada masalah berat badan kami boleh tolong korang.. Jom cuba kurus dengan Produk #Qurose. Boleh la dapatkan shape badan yg diidamkan tuu.๐Ÿ˜ . Alhamdulillah kami banyak menerima positive feedback dari customer.. Kami juga akan guide anda & berikan Tips2 yang berguna kepada anda hingga anda kurus. Jika anda TEGUH HATI untuk laksanakan, In shaa Allah akan berjaya!๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป . Dengan rasa MixBerry yang sedap memang menambah selera kita.!!๐Ÿ˜ Cara menggunanya hanya bancuh dengan secawan air kosong jerr. . Nak kurus dalam masa 2 minggu? Kalau nak jom cuba Qurose, sis jamin anda takkan menyesal. . Whatsapp 017-4600986 utk dapatkan #Qurose . . . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

0
@nurul_detox_tea

nak turunkan berat badan cepat? nk nampak langsing? boleh consume set combo medina desire ni dengan kesan dapat nampak dalam masa SEMINGGU!! dh byk testimoni customer ckp berat diaorg turun..tu diaa..sampai diaorg pun x percaya sbb cepat sangat.. Set combo hanya RM 40.. jom join order..wasap 0162199742 #sayajual #sayajualbodyless #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus

0
@medinadesire_mahdia

nak turunkan berat badan cepat? nk nampak langsing? boleh consume set combo medina desire ni dengan kesan dapat nampak dalam masa SEMINGGU!! dh byk testimoni customer ckp berat diaorg turun..tu diaa..sampai diaorg pun x percaya sbb cepat sangat.. Set combo hanya RM 40.. jom join order..wasap 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@testimoni_viral

3 minggu hilang 5 kg . Wassap ke 0197973578

2
@nak_slim_langsing

Jom tengok 10 tips perut kempis. Semoga bermanfaat โค๏ธ

1
@qurose.sureglow.meyfashop

Hai uolss. Sis nak share lagi testimoni baru dari customer. Turun 9KG kurang dari 2minggu.๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . Wahhh ramai betul yg dah berjaya kurus dengan #Qurose ni. Happynya sis bila sis dapat bantu ramai yg ada masalah berat badan. Dari berat 76KG ke 71KG. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„Sejak berat turun ni ramai pulak yg tegur adik apa rahsianya. Yelah aku yg dulu bukanlah yg sekarang ๐Ÿ’ƒ . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† . For more details, kindly whatsapp sis 'PROMO QR' ke 0199711321 . Btw sekarang ada PROMOSI tau. Haa stok terhad uolss, yg mana nak borong buat stok jom whatsapp sis cepat2. . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #like4like

0
@candy.kurus

Pada yang serious nak cari duit lebih sila wassap admin dengan segera ya. Tak mo yang main main. ๐Ÿ˜˜

1
@medina_desire.tehdetox.byzaza

NAK KURUS! NAK CANTIK! XNAK PERUT MENGGELEBEH ๐Ÿ˜ข . Produk Medinadesire boleh membantu kakak2 abang2 semua. Hanya serendah RM15 (Slimming Detox Tea) dan RM25 (KakiChantiq Tea). ๐Ÿ˜ฑ . Berkesan ke. Hmmm. Awak ni tak cube mana la tahu kan. Yang penting kita kasi buang toksin dalam badan tu dulu. Baru ringan badan ๐Ÿ™† . Haa apa tunggu lagi. Detox sikit badan tu biar rasa ringan hehe ๐Ÿ™†๐Ÿ™† . Whatsapp Zaza +60177559985. Taip SAYA NAK SET COMBO dan tunggu sehingga di reply ๐Ÿ˜˜ . #tehdetox #tehdetoxmalaysia #tehdetoxmurah #tehkurusbymedinadesire1 #tehkurus #medinadesire #detoxtea #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu

0
@medina_desire.tehdetox.byzaza

NAK KURUS! NAK CANTIK! XNAK PERUT MENGGELEBEH ๐Ÿ˜ข . Produk Medinadesire boleh membantu kakak2 abang2 semua. Hanya serendah RM15 (Slimming Detox Tea) dan RM25 (KakiChantiq Tea). ๐Ÿ˜ฑ . Berkesan ke. Hmmm. Awak ni tak cube mana la tahu kan. Yang penting kita kasi buang toksin dalam badan tu dulu. Baru ringan badan ๐Ÿ™† . Haa apa tunggu lagi. Detox sikit badan tu biar rasa ringan hehe ๐Ÿ™†๐Ÿ™† . Whatsapp Zaza +60177559985. Taip SAYA NAK SET COMBO dan tunggu sehingga di reply ๐Ÿ˜˜ . #tehdetox #tehdetoxmalaysia #tehdetoxmurah #tehkurusbymedinadesire1 #tehkurus #medinadesire #detoxtea #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu

0
@qurose.em

Hai uolss. Sis nak share lagi testimoni baru dari customer. Turun 9KG kurang dari 2minggu.๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . Wahhh ramai betul yg dah berjaya kurus dengan #Qurose ni. Happynya sis bila sis dapat bantu ramai yg ada masalah berat badan. Dari berat 76KG ke 71KG. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„Sejak berat turun ni ramai pulak yg tegur adik apa rahsianya. Yelah aku yg dulu bukanlah yg sekarang ๐Ÿ’ƒ . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† . For more details, kindly whatsapp sis 'PROMO QR' ke 0199711321 . Btw sekarang ada PROMOSI tau. Haa stok terhad uolss, yg mana nak borong buat stok jom whatsapp sis cepat2. . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #like4like at Surau Madrasah Al-Aziziah Taman Keramat

2
@sureglow.my

Hai uolss. Sis nak share lagi testimoni baru dari customer. Turun 9KG kurang dari 2minggu.๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . Wahhh ramai betul yg dah berjaya kurus dengan #Qurose ni. Happynya sis bila sis dapat bantu ramai yg ada masalah berat badan. Dari berat 76KG ke 71KG. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„Sejak berat turun ni ramai pulak yg tegur adik apa rahsianya. Yelah aku yg dulu bukanlah yg sekarang ๐Ÿ’ƒ . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† . For more details, kindly whatsapp sis 'PROMO QR' ke 0199711321 . Btw sekarang ada PROMOSI tau. Haa stok terhad uolss, yg mana nak borong buat stok jom whatsapp sis cepat2. . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #like4like at LRT Setiawangsa

1
@ubatkurus.my

Hai uolss. Sis nak share lagi testimoni baru dari customer. Turun 9KG kurang dari 2minggu.๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . Wahhh ramai betul yg dah berjaya kurus dengan #Qurose ni. Happynya sis bila sis dapat bantu ramai yg ada masalah berat badan. Dari berat 76KG ke 71KG. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„Sejak berat turun ni ramai pulak yg tegur adik apa rahsianya. Yelah aku yg dulu bukanlah yg sekarang ๐Ÿ’ƒ . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† . For more details, kindly whatsapp sis 'PROMO QR' ke 0199711321 . Btw sekarang ada PROMOSI tau. Haa stok terhad uolss, yg mana nak borong buat stok jom whatsapp sis cepat2. . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #like4like at Kuarters Desa Wangsa Keramat

0
@kurus_cepat_qurose

Testimoni Qurose ๐Ÿ‡ . Fenomena Qurose makin menjadi-jadi! Makin hari makin ramai yang berjaya kurus dengan Qurose. Thanks uols yang sudi cuba Qurose & share testimoni kepada kami. . Ada lagi nak cuba Qurose?? Mungkin lepas ni uols pulak berjaya kurus & dapatkan berat idaman masing2..๐Ÿ˜ . . Whatsapp #0148469642 now! . . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

0
@mince.dimar.kulai

Sape suka minum teh tarik kaw? . Manis berlemak berkrim sedapnya kan! Awak setengah gelas Teh Tarik sama dengan 45 kalori. Jadi kena pandai jimat kalori yang kita ambik setiap hari ye. . Banyakkan minum air masak taw! . Lepas tu kemam mince untuk bantu kawal selera makan. Secara tak langsung kawal jugak jumlah kalori yang awak ambil setiap hari. . Nak bantuan mince? Klik link kat profile ya ๐Ÿ˜

1
@mince.dimar.kulai

Turun 4 kelo ๐Ÿ˜ฑ . Punyelah happy akak nie. Kuncinya mesti konsisten taw. . Jangan skip kemam mince dan minum air masak bebanyak! . Turun sekilo pun seronok. Inikan pula 4 kilo kan? Lagilah beronok-ronok ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ . Klik link cecepat ladies

1
@mince.dimar.kulai

Inilah dia pujaan hati pengarang jantung . Mince pembantu sejati kawal selera makan Mince kawan diet kerengge Mince menawan si cantikngin ayu seperti kamu . Rasa manis manis buah Oren Makin dipandang semakin teringin. . Teringin cuba si cantik oren? . Halu-halu link di profile ya ๐Ÿ˜

1
@kuruss.my

Bukan org perempuan je taw nak kurus. Lelaki pun nak kurus juga. Tgk bro nie, bru 2 minggu je minum. Hasil dia mmg terbaik Slimming Detox Tea : RM15 Kakicantiq Tea : RM25 Postage Add : RM8SM/RM12SS Set combo (Slimming Detox Tea + Kaki Canteq ) : RM48SM/RM52SS WhatsApp 017-510 7115 #kurus #kurusselamat #kuruscepat #kuruslangsing #kurusdenganselamat #kuruscarasihat #kuruscantik #kurussihat #kuruskanbadan #kurusdalam2minggu #kurusdancantik #kurustanpalapar #kurustanpasenaman #kurusmudah #kuruslepasbersalin #kurustanpadiet #kurusmurah #kuruspantas #kurusdalam7hari #cantik #detox #slimming #teatox #tehkurus #tehkurusmurah #detoxmurah #sayajualdetox #detoxmalaysia

0
@kurus_medina.desire

Salam semua.... . Klu nk tahu...Kedua2 tea by medina desire ni bertindak sebagai metabolisme booster..detox membantu mencuci usus2 korang..nk kesan yg pantas,minum teh ni & bykkn minum air kosong.. . sabar,konsisten dan bertawakkal ๐Ÿ˜ƒ Nk maklumat lanjut.. . Wa akk 0162189742 . #teamilafazila #sayajual #qurose #sayajualqurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

3
@syahmimibeauty_my

๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ DEEPAVALI SALE! DEEPAVALI SALE! ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ . Testimoni Qurose ๐Ÿ‡ . Fenomena Qurose makin menjadi-jadi! Makin hari makin ramai yang berjaya kurus dengan Qurose. Thanks uols yang sudi cuba Qurose & share testimoni kepada kami. . Ada lagi nak cuba Qurose?? Mungkin lepas ni uols pulak berjaya kurus & dapatkan berat idaman masing2..๐Ÿ˜ . Whatsapp 013-2901216 now untuk HARGA PROMOSI! . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

2
@syahmimibeauty_my

๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ DEEPAVALI SALE! DEEPAVALI SALE! ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ . Testimoni Qurose ๐Ÿ‡ . Fenomena Qurose makin menjadi-jadi! Makin hari makin ramai yang berjaya kurus dengan Qurose. Thanks uols yang sudi cuba Qurose & share testimoni kepada kami. . Ada lagi nak cuba Qurose?? Mungkin lepas ni uols pulak berjaya kurus & dapatkan berat idaman masing2..๐Ÿ˜ . Whatsapp 013-2901216 now untuk HARGA PROMOSI! . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

1
@sincerelyzxrx

DEEPAVALI SALE๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’ธ . Yuhuuuu PROMOSI datang lagi uolsss ๐Ÿ˜ Ada tak followers sis yang nak KURUS, PUTIH & CANTIK ??? . Masih sempat lagi nak join #misikurussebelum2018 ni uols!! . Sekarang ni la masa yang paling sesuai. Free postage uols! Sale murr murrrr ๐Ÿ˜ฝ . Jom dapatkan #Qurose #SureGlowLotion & #EyebrowHenna SEKARANG! Harga dah murah, boleh la borong banyak2 buat stok ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป . Haaa tunggu apa lagi uols?? . P/s : PROMOSI BERMULA 18/10/2017 & AKAN TAMAT SEHINGGA STOK PROMOSI LICIN. . NAK KURUS, CANTIK & PUTIH ??? . Whatsapp ๐Ÿ“ฒ017.783.4246 NOW! . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #syahmimibeauty #syahmimibeautyhq at Pasir Puteh

1
@syahmimibeauty_my

๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃDEEPAVALI SALE! DEEPAVALI SALE!๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ . Testimoni Qurose ๐Ÿ‡ . Fenomena Qurose makin menjadi-jadi! Makin hari makin ramai yang berjaya kurus dengan Qurose. Thanks uols yang sudi cuba Qurose & share testimoni kepada kami. . Ada lagi nak cuba Qurose?? Mungkin lepas ni uols pulak berjaya kurus & dapatkan berat idaman masing2..๐Ÿ˜ . Whatsapp 013-2901216 now untuk HARGA PROMOSI! . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

0
@syahmimibeauti

Testimoni Qurose ๐Ÿ‡ . Fenomena Qurose makin menjadi-jadi! Makin hari makin ramai yang berjaya kurus dengan Qurose. Thanks uols yang sudi cuba Qurose & share testimoni kepada kami. . Ada lagi nak cuba Qurose?? Mungkin lepas ni uols pulak berjaya kurus & dapatkan berat idaman masing2..๐Ÿ˜ . Whatsapp 013-9130138 now! . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

1
@qurose.em

Malam ni sis tunjuk cara nak consume Qurose. Haaa senang je kan? Jangan lupa consume Qurose utk dapat kesan yg cepat ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป. . Yg mane betul2 nk kurus boleh direct whatsapp 019-9711321 . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus at Gare de Kuala Lumpur

0
@sincerelyzxrx

DEEPAVALI SALE๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’ธ . Yuhuuuu PROMOSI datang lagi uolsss ๐Ÿ˜ Ada tak followers sis yang nak KURUS, PUTIH & CANTIK ??? . Masih sempat lagi nak join #misikurussebelum2018 ni uols!! . Sekarang ni la masa yang paling sesuai. Free postage uols! Sale murr murrrr ๐Ÿ˜ฝ . Jom dapatkan #Qurose #SureGlowLotion & #EyebrowHenna SEKARANG! Harga dah murah, boleh la borong banyak2 buat stok ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป . Haaa tunggu apa lagi uols?? . P/s : PROMOSI BERMULA 18/10/2017 & AKAN TAMAT SEHINGGA STOK PROMOSI LICIN. . NAK KURUS, CANTIK & PUTIH ??? . Whatsapp ๐Ÿ“ฒ017.783.4246 NOW! . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #syahmimibeauty #syahmimibeautyhq at Pasir Puteh

0
@sureglow.my

Malam ni sis tunjuk cara nak consume Qurose. Haaa senang je kan? Jangan lupa consume Qurose utk dapat kesan yg cepat ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป. . Yg mane betul2 nk kurus boleh direct whatsapp 019-9711321 . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus at Taman Permai

1
@ubatkurus.my

Malam ni sis tunjuk cara nak consume Qurose. Haaa senang je kan? Jangan lupa consume Qurose utk dapat kesan yg cepat ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป. . Yg mane betul2 nk kurus boleh direct whatsapp 019-9711321 . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus at Ulu Klang

0
@bodydream_originalhq

. . TESTIMONI TERBARU!!! . . 3 KOTAK LOSS 8KG๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . . kakak dlm gmbr ni seorg Ibu kpd 4 org anak ye.. bkn anak dara tau . . Tak PERCAYA?? tapi mmg nmpk cam anak dara pun kan!! sis pun mcm x percaya first tgk๐Ÿ˜„ . . Berat turun 8kg tanpa pantang dan tanpa diet.. Dari 63kg turun ke 55kg(turun 8kg) . . kakak ni Hanya minum BODYDREAM sahaja tanpa perlu execercise.. SUDAH TERBUKTI DAN BERKESAN . . AGENT AND DROPSHIP WANTED ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . โค๏ธDM ๐Ÿ“ฉ / WHATSAPP โค๏ธ . ๐Ÿ“ฒ CLICK LINK DI BIO IG๐Ÿ‘†๐ŸปUTK DIRECT WHATSAPP ๐Ÿ‘ธ๐ŸปSIS AIEN๐Ÿ‘ธ๐Ÿป . ๐Ÿ“ฒ CLICK LINK DI BIO IG๐Ÿ‘†๐ŸปUTK DIRECT WHATSAPP ๐Ÿ‘ธ๐ŸปSIS AIEN๐Ÿ‘ธ๐Ÿป . ๐Ÿ“ฒ CLICK LINK DI BIO IG๐Ÿ‘†๐ŸปUTK DIRECT WHATSAPP ๐Ÿ‘ธ๐ŸปSIS AIEN๐Ÿ‘ธ๐Ÿป . . #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kurustanpalapar #makanansihat #semangatkurus #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #stokiskedah #stokis #codlangkawi #igshop #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan

2
@zrynnaim

๐Ÿค”Bagaimana Qurose bekerja untuk membakar lemak anda? โ€ข MINGGU PERTAMA : โ€ข โœ Selera makan mula berkurangan. โœ Terasa cepat kenyang. โœ Kerap membuang air kecil merupakan effect biasa , kerana proses pembakaran lemak & toksin akan dibuang melalui proses air kecil. โ€ข MINGGU KEDUA : โœ Perubahan dari segi 'inch loss' di mana anda akan mulai merasakan effect seperti pakaian pakaian mula longgar, seluar mula longgar & badan terasa ringan . โ€ข MINGGU KE-3 : โœ Berat badan mula turun 1-3 kg. โœ Terasa cepat haus & kerap minum air. โ€ข MINGGU KE-4 : โœ Berat mula turun dalam 1-3 kg sekali lagi. โœ Kulit terasa lebih licin & berseri kerana ada kandungan kolagen dalam qurose. โ€ข Tapi ingat, semua perubahan ini mesti disertakan dengan cara permakanan yang sihat serta perbanyakkan minum air mineral semasa consume qurose . Selamat Mencuba ! โค . . Nak kurus jugak? Nak sis bantu? Nak free coaching? Nak free tips? Nak free jadual makan yg betul? . Whatsapp "QUROSE" ke 019-9258709 Whatsapp "QUROSE" ke 019-9258709 Whatsapp "QUROSE" ke 019-9258709 . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4likes #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

2
@kuruscantik_qurose.my

Dulu maya selalu kena ejek sebab GEMOK. . Yelah kalau gemok sape nak kawan dengan si Mayaelzahra ni kan? Alhamdulillah lepas join coaching dari team @Syahmimibeauty_hq ni Maya dah berubah 200% dan sekarang Maya dah mula yakin dengan diri sendiri. Kalau dulu nk keluar rumah pun malu. Boyfriend Maya pun suruh stop consume produk ni takut makin kurus kering. Lepas tu kan, body pun jadi makin lawa dari sebelum ni.๐Ÿ˜ . Ada tak yg nk tahu rahsia Maya kurus? Jom Maya bagi tips kurus dekat uolss, Maya guide uolls smpai kurus ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป . . NAK CUBA ??? Whatsapp ke 014-5386293 Whatsapp ke 014-5386293 Whatsapp ke 014-5386293 . . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

0
@hn.qurose_slim

Adakah ibu menyusu boleh menggunakan Qurose??๐Ÿ‡ . โ€ข Ibu menyusu juga boleh mengambil Qurose. โ€ข Dengan syarat ibu itu sudah habis pantang 40 hari. . Bolehkah di ambil/makan bersama ubat/supplement yang lain? . โ€ข Boleh, tiada masalah. Sebaiknya dijarakkan waktu pengambilan. Minum Qurose dahulu dan selepas 3 JAM boleh makan supplement lain. . Cara Pengambilan : โ€ข 1 sachet Qurose dibancuh dengan air mineral 150ml. Minum sebelum sarapan. โ€ข Bagi ibu yang mempunyai berat badan bawah 90kg, digalakkan mengambil 2 sachet sehari, sebelum sarapan & sebelum makan malam. . Whatsapp 019-4373647 utk dapatkan QUROSE anda!๐Ÿ˜˜ . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

1
@qurose.suregloww

Malam ni sis tunjuk cara nak consume Qurose. Haaa senang je kan? Jangan lupa consume Qurose utk dapat kesan yg cepat ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป. . Yg mane betul2 nk kurus boleh direct whatsapp 011-16596243 . . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

0
@hn.qurose_slim

QUROSE (KURUS DALAM 2 MINGGU)๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . Penyelesaian bagi kepada yang mempunyai masalah berat badan & lemak berlebihan. . KELEBIHAN QUROSE โœ…Tak perlu DIET KETAT โœ…Tiada kesan gemuk selepas berhenti. โœ…Lemak yg terkumpul CEPAT hilang. โœ…Lemak bertukar kepada tenaga. โœ…Tiada cirit birit. โœ…100% ekstrak buah-buahan. . Sesuai sangat untuk sesiapa yang takde masa nak bersenam, bersukan dan tak suka diet.๐Ÿ˜˜ NAK KURUS JUGAK???? . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? For more details, kindly whatsapp sis 019-4373647 . #sayajual #sayajualbodyless #sayajualqurose #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus

0
@qrosse_hq

๐Ÿ’– DA LOST 6KG HANYA DENGAN SEPAKET Qโ€™ROSSE๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ ๐Ÿ’–โ€จ.โ€จ.โ€จโœ” Ape azam uolls tahun 2017 ni??โ€จโœ” Ade tak azam uolls nak kurus dari 10tahun lepas tapi tak tercapai2 ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ ๐Ÿ“› Camne nk kurus kalo takde usaha kan ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚โ€จโœ” Jom tengok abg handsome ni..azam die da tercapai tau..yeayyy ๐Ÿ˜๐Ÿ˜โ€จโœ” Abg ni da KURUSSSSSS dengan Qโ€™ROSSE !!!โ€จโœ” Ghaib da 6KG sekelip mata uolls ๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰โ€จ.โ€จ.โ€จ๐ŸŒธUolls Nak kurus mudah dengan harga yang berpatutan??jom wassup stokis2 admin ๐ŸŒธ . #kurusjomqrosse #kurus #kuruscepat #kurussihat #ubatkurus #langsing #detox #kurusdengancepat #kurusdalam2minggu #gemuk #perak #perlis #kedah #terengganu #ipoh #johor #terengganu #kelantan #sabah #sarawak #brunei #singapore #fatburner #kurusdenganselamat #programkurus #produkkurus #slimmingproduct

1
@kurus_awesome

Cepat2 dapatkan skrang!!! Akhirnya bagi uolls yang mengalami maslah berat badan yang berlebihan, teringin nak kurus...tapi tak tahu cara yang betul? JANGAN RUNSING...dengan pembelian set combo slimming detox tea & kakicantiq tea...produk yang dihasilkan untuk menyelesaikan masalah uolls. wasap 0162504147 . . . #teamilafazila #fitnessmotivation #ubatkurus #slimtea #ubatkurus #slimtea #skinnytea #nakkuruscepat #kurusdalam2minggu #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #detoxmalaysia #cantik #detoxteamurah #detoxmurah #dietsihat #trustedseller #sayajualmurah #buanglemak

0
@hn.qurose_slim

Busy mana pun jangan pernah skip consume #Qurose . Consume Qurose dulu baru boleh makan, baru la dapat kawal nafsu makan. Kalau tak dengan pinggan mangkuk sekali ditelan.๐Ÿ˜œ . Mixberry rasa yang sungguh sedap, masam masam manis gittew.๐Ÿคค Kurus tanpa perlu skip nasi, yang belum cuba boleh order Qurose yang Trial Pack ni. . Lelaki perempuan semua boleh consume, takde masalah. Bukan perempuan je nak kurus kan? . Whatsapp 019-4373647 untuk dapatkan #Qurose.๐Ÿ˜˜ . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4likes #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

0
@qurose.sureglow_hq

Ramai di antara kita yang ada masalah berat badan & dah cuba macam-macam produk kurus tapi masih tak kurus-kurus. Duit dah banyak habis tapi berat masih tak turun-turun.๐Ÿ˜จ . Yang mana ada masalah berat badan kami boleh tolong korang.. Jom cuba kurus dengan Produk #Qurose. . Alhamdulillah kami banyak menerima positive feedback dari customer.. Kami juga akan guide anda hingga anda kurus. kami juga akan berikan Tips2 yang berguna kepada anda. jika anda TEGUH HATI untuk laksanakan, In shaa Allah akan berjaya!๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป . Dengan rasa MixBerry yang sedap memang menambah selera kita.!!๐Ÿ˜ Cara menggunanya hanya bancuh dengan air kosong jerr. . Whatsapp 01129361866 utk info lanjut. . . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

0
@teamsyamimibyscha

๐ŸŒธ Malam ni sis tunjuk cara nak consume Qurose. Haaa senang je kan? Jangan lupa consume Qurose utk dapat kesan yg cepat ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป.๐ŸŒธ . Yg mane betul2 nk kurus boleh direct whatsapp 014-9252763 . . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

1
@nurul_detox_tea

Awak awak, tahun 2017 dah nak habis ni, tapi awak yang azam nak kurus ditahun 2017 ni dah berjaya belum? Tak nak ke kurus cantik macam orang lain, boleh berjaya pakai baju cantik cantik tanpa perut berlipat๐Ÿ™Š Besttnyaa nanti jumpa sedara & kawan cakap "eh kau dah kurus la, eh kau dah tak gemuk macam dulu la, macam mana kau buat?"๐Ÿ˜˜ I know this moments is the best feeling ever in the world! Haaaa kalau nak dengar bait ayat tu semua meh cuba set combo kami. Confirm tak nyesal! Tepuk lemak tanyalah cermin ๐Ÿ˜‰ WA 0162199742 SET COMBO & FREE GIFT ISTIMEWA #sayajual #sayajualbodyless #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus

0
@lawak_hambar

Dulu maya selalu kena ejek sebab GEMOK. Yelah kalau gemok sape nak kawan dengan si @mayaelzahra ni kan? Alhamdulillah lepas join coaching dari team @syahmimibeauty_hq ni maya dah berubah 200% dan sekarang maya dah mula yakin dengan diri sendiri. Kalau dulu nk keluar rumah pun malu. Boyfriend maya pun suruh stop consume produk ni tkut makin kurus kering, body makin lawa dari sebelum ni. . Ada tak yg nk tahu rahsia Maya kurus? Jom Maya bagi tips kurus dekat uolss, Maya guide uolls smpai kurus ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป . . NAK CUBA ??? Whatsapp ke 013-9044954 Whatsapp ke 013-9044954 Whatsapp ke 013-9044954 . . Follow @kurus_putih_gebu Follow @kurus_putih_gebu Follow @kurus_putih_gebu . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

21
@legstea_medinadesire

Awak awak, tahun 2017 dah nak habis ni, tapi awak yang azam nak kurus ditahun 2017 ni dah berjaya belum? Tak nak ke kurus cantik macam orang lain, boleh berjaya pakai baju cantik cantik tanpa perut berlipat๐Ÿ™Š Besttnyaa nanti jumpa sedara & kawan cakap "eh kau dah kurus la, eh kau dah tak gemuk macam dulu la, macam mana kau buat?"๐Ÿ˜˜ I know this moments is the best feeling ever in the world! Haaaa kalau nak dengar bait ayat tu semua meh cuba set combo kami. Confirm tak nyesal! Tepuk lemak tanyalah cermin ๐Ÿ˜‰ WA 0162199742 SET COMBO & FREE GIFT ISTIMEWA #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@thebediful

Ramai di antara kita yang ada masalah berat badan & dah cuba macam-macam produk kurus tapi masih tak kurus-kurus. Duit dah banyak habis tapi berat masih tak turun-turun.๐Ÿ˜จ . Yang mana ada masalah berat badan kami boleh tolong korang.. Jom cuba kurus dengan Produk #Qurose. . Alhamdulillah kami banyak menerima positive feedback dari customer.. Kami juga akan guide anda hingga anda kurus. kami juga akan berikan Tips2 yang berguna kepada anda. jika anda TEGUH HATI untuk laksanakan, In shaa Allah akan berjaya!๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป . Dengan rasa MixBerry yang sedap memang menambah selera kita.!!๐Ÿ˜ Cara menggunanya hanya bancuh dengan air kosong jerr. . Whatsapp 019-7574226 utk info lanjut. . . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #titiancinta #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

2
@by_ezan

4KG LOSE + NAFSU MAKAN KURANG Alhamdulillah tenkiu percaya kan VSL ๐Ÿ’• ye saiyang2 VSL bukan saja menurunkan berat badan malah mengawal selera makan supaya mulut tu tak terasa nak kunyah jaaa, sikit2 nak kunyah lama2 gemok ๐Ÿ˜ญ takmo la gitu ๐Ÿ˜ซ Nie hakak dah bagi solution dah supaya cuba VSL nie! Kalau tak berjaya VSL nie bagaimana org boleh repeat? Mesti la sebab berjaya ๐Ÿ˜Œ tak gitu? Btw PROMOSI RM70 tinggai 2hari ja deknonnn, pastu tadok dah! Jgn tanya bila promosi la nohhh ๐Ÿ˜ช ws 0102964225 #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurussebelumraya #cantik #sayajual #sayajualmurah #vavavomlicious #cantiksihat #produkkurus #jumkuruscepat #jumkurusbersamadetox #jumkuruslajulaju #atasimasalahgemuk #byezan #VSLbyezan

0
@clearherbs.juskurusss

[ JOGGING LAH NAK KURUS CEPAT ] . . . Manfaat BERJOGGING ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . . . ๐ŸŒŸ Jantung๐ŸŒŸJogging merupakan salah satu cara yang efektif untuk menggalakkan otot jantung anda "BEKERJA". Dengan jogging secara kerap, aliran darah di dalam badan akan lancar dan dapat elak serangan jantung, darah tinggi dan angin ahmar atau strok.๐Ÿ˜‰ . . . ๐ŸŒŸBerat Badan๐ŸŒŸBagi yang nak jaga badan tu, jogging adalah satu cara yang sangat bagus. Secara puratanya, jika anda jogging selama 1 jam, sebanyak 1000 kalori akan DIBAKAR. Untuk membakar kalori lebih banyak perlu jogging lebih lama atau lebih pantas.๐Ÿ˜˜ . . . ๐ŸŒŸMental๐ŸŒŸBerdasarkan kajian yang telah dijalankan, jogging mampu meningkatkan MOOD dan membina KEYAKINAN diri yang positif. Selain itu jogging juga mampu untuk mengurangkan simptom KEMURUNGAN๐Ÿ˜† . . . ๐ŸŒŸTidur๐ŸŒŸ Jogging juga mampu membantu anda untuk tidur dengan lebih LENA pada waktu malam. Bagus untuk pengidap imsonia..๐Ÿ˜ด . . . ๐ŸŒŸTekanan๐ŸŒŸJogging meningkatkan keupayaan anda untuk menangani TEKANAN dengan lebih teratur.๐Ÿ˜ฎ . . . TERKINI.. Jus Kurusss Mince Mx + Serum Pembakar Lemak amat BERKESAN untuk MEMBAKAR lemak dengan PANTAS.. . . . Untuk Order stok PROMOSI.. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜‰ . . . ๐ŸŒฟ Whassap ' Nak Kurus '๐Ÿ“ฒ 012-371 4232 ๐ŸŒฟ Whassap ' Nak Kurus '๐Ÿ“ฒ 012-371 4232 ๐ŸŒฟ Whassap ' Nak Kurus '๐Ÿ“ฒ 012-371 4232 . . . #nakkurus #nakkuruscepat #gemukisawesome #nakkuruskanbadan #jomkurus #mincemx #kurusbadan #kuruscepat #lemonex #kuruspantas #kurusdalam2minggu #juskurus #kurustanpadiet #kurusdalam7hari #kurussebelumkahwin #kurus #kurussihatcantik #bazaarpaknil #ubatkurus #ubatkurusmalaysia #ubatkurussgtberkesan #gemuk #slim #produkkurus #gym #kevinzahri #jk1m #jomkurus1malaysia #fatburnermalaysia #monstalab

2
@richglow.ipoh

Khasiat ekstrak ros yang terkandung di dalam #SETRUNCHENG RICHGLOW . ๐ŸŽ€Menyegarkan kulit ๐ŸŽ€Melembut dan melembapkan kulit ๐ŸŽ€Berfungsi sebagai sunblock dari dalaman ๐ŸŽ€Mengurangkan jerawat ๐ŸŽ€Meningkatkan mood . Haa jangan ingat ros takde khasiat. Setiap kejadian Allah tu pasti ada kelebihan masing-masing yang kita tak tahu. . Eh jomlah kita #pasangbadan dengan set runcheng richglow! . Whatsapp 013-2413616 . #Sayajual #produkkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #jamukurus #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #kurusketatmampat #jamuketatkurus #setberpantang

1
@slimmingteamedina

Tengok perut saya dah kempis kan๐Ÿ˜...anda bila lagi?? Cepat dapatkan set combo slimming detox tea + kakicantiq tea...dengan hanya RM40jer!! wasap 0102067676๐Ÿ˜Š . . . #teamilafazila #fitnessmotivation #ubatkurus #slimtea #ubatkurus #slimtea #skinnytea #nakkuruscepat #kurusdalam2minggu #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #detoxmalaysia #cantik #detoxteamurah #detoxmurah #dietsihat #trustedseller #sayajualmurah #buanglemak

0
@_gorgeousleemadv

. NO DIET! NO EXERCISE! NO BAD SIDE EFFECT! . JOM TURUNKAN BERAT 5-20KG DALAM MASA SEBULAN JE!! Serius tak rugi tau kalau awak cuba. . ๐Ÿ˜ฑBerat badan berlebihan? ๐Ÿ˜ฑJalan peha asyik bergesel? ๐Ÿ˜ฑDah penat dipanggil gemok? ๐Ÿ˜ฑTak ada masa nak exercise? ๐Ÿ˜ฑTak boleh kawal nafsu makan? ๐Ÿ˜ฑNak dapatkan body sexy? ๐Ÿ˜ฑNak pakai baju saiz S/M? Nekad nak KURUS?? Dapatkan kesan yang menakjubkan dengan GORGEOUSLEEM ADVANCED! Ini bukan rekaan, tapi terbukti dengan beribu testimoni. ๐Ÿ”ฅHALAL ๐Ÿ”ฅNO DIET ๐Ÿ”ฅNO EXERCISE ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’ฏSEMULAJADI ๐Ÿ”ฅNO SIDE EFFECT ๐Ÿ”ฅBantu kawal nafsu makan! ๐Ÿ”ฅSeriously tak payah pantang! ๐Ÿ”ฅMembakar lemak berlebihan! ๐Ÿ”ฅBantu tingkatkan metabolisma badan! Serius nak kurus?? Whatsapp saya laju laju di 019 3143739. #gorgeousleemadvanced #gorgeousleem #testimonigorgeousleem #jomkurus #slimmingsupplement #kurusdalam2minggu #blousemurah #blouseplusssize #bazaarpaknil #sayajual #lotionkurus #neelofa #nealofa #fazura #tehkurus #detox #tipskurus #ctdk #medinadesire #bymyna #tehdetox #pilkurus #jamukurus #jamulangsing #jomkurus #qurose #tipscepatkurus #kurus #iphonemurah #iphonemalaysia #kutuiphone

1
@lentikdara_jus

HARI-HARI CHEAT DAY . Ada orang cakap, tak perlu suppliment, ubat pelangsing bagai. Just CONTROL MAKAN je. . Tapi tak semua orang mamoh nak control makan. . Kadang-kadang hari cheat day lagi banyak dari hari jaga makan. DERHAKA dengan diri sendiri. . Jangan KONDEM ada orang perlukan sedikit bantuan untuk tampil menarik dan Kepuasan diri. . JLD membantu anda MELAWASKAN JLD membantu anda buat RASA KENYANG JLD membantu anda menyah TOKSIN. . Jadi JLD bukannya ah long JLD hanya nak tolong . KENA FAHAM TU!

2
@lentikdara_jus

HARGAI DIRI . salah satu cara kita berSYUKUR ialah menghargai setiap pemberian yang telah diberikan. caranya? mengamalkan makanan sunnah dan berkhasiat. kerana makanan2 sunnah ni cukup power dan hebat. . tak perlu susah-susah tak perlu repot-repot . bahan-bahan HEBAT dalam JLD cukup menjadikan anda MENAWAN.

1
@ismijameelah_shopee

Ramai di antara kita yang ada masalah berat badan & dah cuba macam-macam produk kurus tapi masih tak kurus-kurus. Duit dah banyak habis tapi berat masih tak turun-turun.๐Ÿ˜จ . Yang mana ada masalah berat badan kami boleh tolong korang.. Jom cuba kurus dengan Produk #Qurose. . Alhamdulillah kami banyak menerima positive feedback dari customer.. Kami juga akan guide anda hingga anda kurus. kami juga akan berikan Tips2 yang berguna kepada anda. jika anda TEGUH HATI untuk laksanakan, In shaa Allah akan berjaya!๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป . Dengan rasa MixBerry yang sedap memang menambah selera kita.!!๐Ÿ˜ Cara menggunanya hanya bancuh dengan air kosong jerr. . Whatsapp 014-5167795 utk info lanjut. . . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus @RepostIt_app

0
@_gorgeousleemadv

. NO DIET! NO EXERCISE! NO BAD SIDE EFFECT! . JOM TURUNKAN BERAT 5-20KG DALAM MASA SEBULAN JE!! Serius tak rugi tau kalau awak cuba. . ๐Ÿ˜ฑBerat badan berlebihan? ๐Ÿ˜ฑJalan peha asyik bergesel? ๐Ÿ˜ฑDah penat dipanggil gemok? ๐Ÿ˜ฑTak ada masa nak exercise? ๐Ÿ˜ฑTak boleh kawal nafsu makan? ๐Ÿ˜ฑNak dapatkan body sexy? ๐Ÿ˜ฑNak pakai baju saiz S/M? Nekad nak KURUS?? Dapatkan kesan yang menakjubkan dengan GORGEOUSLEEM ADVANCED! Ini bukan rekaan, tapi terbukti dengan beribu testimoni. ๐Ÿ”ฅHALAL ๐Ÿ”ฅNO DIET ๐Ÿ”ฅNO EXERCISE ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’ฏSEMULAJADI ๐Ÿ”ฅNO SIDE EFFECT ๐Ÿ”ฅBantu kawal nafsu makan! ๐Ÿ”ฅSeriously tak payah pantang! ๐Ÿ”ฅMembakar lemak berlebihan! ๐Ÿ”ฅBantu tingkatkan metabolisma badan! Serius nak kurus?? Whatsapp saya laju laju di 019 3143739. #gorgeousleemadvanced #gorgeousleem #testimonigorgeousleem #jomkurus #slimmingsupplement #kurusdalam2minggu #blousemurah #blouseplusssize #bazaarpaknil #sayajual #lotionkurus #neelofa #nealofa #fazura #tehkurus #detox #tipskurus #ctdk #medinadesire #bymyna #tehdetox #pilkurus #jamukurus #jamulangsing #jomkurus #qurose #tipscepatkurus #kurus #iphonemurah #iphonemalaysia #kutuiphone

0
@_gorgeousleemadv

. NO DIET! NO EXERCISE! NO BAD SIDE EFFECT! . JOM TURUNKAN BERAT 5-20KG DALAM MASA SEBULAN JE!! Serius tak rugi tau kalau awak cuba. . ๐Ÿ˜ฑBerat badan berlebihan? ๐Ÿ˜ฑJalan peha asyik bergesel? ๐Ÿ˜ฑDah penat dipanggil gemok? ๐Ÿ˜ฑTak ada masa nak exercise? ๐Ÿ˜ฑTak boleh kawal nafsu makan? ๐Ÿ˜ฑNak dapatkan body sexy? ๐Ÿ˜ฑNak pakai baju saiz S/M? Nekad nak KURUS?? Dapatkan kesan yang menakjubkan dengan GORGEOUSLEEM ADVANCED! Ini bukan rekaan, tapi terbukti dengan beribu testimoni. ๐Ÿ”ฅHALAL ๐Ÿ”ฅNO DIET ๐Ÿ”ฅNO EXERCISE ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’ฏSEMULAJADI ๐Ÿ”ฅNO SIDE EFFECT ๐Ÿ”ฅBantu kawal nafsu makan! ๐Ÿ”ฅSeriously tak payah pantang! ๐Ÿ”ฅMembakar lemak berlebihan! ๐Ÿ”ฅBantu tingkatkan metabolisma badan! Serius nak kurus?? Whatsapp saya laju laju di 019 3143739. #gorgeousleemadvanced #gorgeousleem #testimonigorgeousleem #jomkurus #slimmingsupplement #kurusdalam2minggu #blousemurah #blouseplusssize #bazaarpaknil #sayajual #lotionkurus #neelofa #nealofa #fazura #tehkurus #detox #tipskurus #ctdk #medinadesire #bymyna #tehdetox #pilkurus #jamukurus #jamulangsing #jomkurus #qurose #tipscepatkurus #kurus #iphonemurah #iphonemalaysia #kutuiphone

0
@jom_kurus_dan_sihat

Wowwww syukur Alhamdulillah Allah beri izin untuk kurus.. ๐Ÿ˜ . Consume mince 2 minggu turun 4kg. Kemam-kemam dah kurus. ๐Ÿ˜˜ . Untuk info lanjut mai whatsapp 0โƒฃ1โƒฃ7โƒฃ7โƒฃ0โƒฃ9โƒฃ7โƒฃ6โƒฃ9โƒฃ5โƒฃ

2
@skinsbeauty.official

RAMAI SUDAH YAKIN DENGAN PRODUK NI! โ € .โ € .โ € Dirumus dari pati halia dan bahan yanng berkualiti tinggi ternyata berkesan. Sekarang korang tak payah risau berat badan susah nak turun. Hanya whatsapp kami 012 8099280 untuk order. โ € RM 37 termasuk postage #kurus #kurusdalam2minggu #losyenkurus #ultrarichslimminglotion #ubatkurus #setpantang #losyenpanas #ubatsenggugut #skinsbeauty

0
@jom_kurus_dan_sihat

Alamak aaiii... Pengsan kalau jenis yang macam ni. Mati la nak dah makan pun boleh lupa. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜… . Baik ngaku cepat siapa yang macam ni?? ๐Ÿ˜

1
@ismijameelah_shopee

Malam ni sis tunjuk cara nak consume Qurose. Haaa senang je kan? Jangan lupa consume Qurose utk dapat kesan yg cepat ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป. . Yg mane betul2 nk kurus boleh direct whatsapp 014-5167795 . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus @RepostIt_app at Pasir Mas

0
@nak_kurus_qurose

Dulu maya selalu kena ejek sebab GEMOK. . Yelah kalau gemok sape nak kawan dengan si Mayaelzahra ni kan? Alhamdulillah lepas join coaching dari team @Syahmimibeauty_hq ni Maya dah berubah 200% dan sekarang Maya dah mula yakin dengan diri sendiri. Kalau dulu nk keluar rumah pun malu. Boyfriend Maya pun suruh stop consume produk ni takut makin kurus kering. Lepas tu kan, body pun jadi makin lawa dari sebelum ni.๐Ÿ˜ . Ada tak yg nk tahu rahsia Maya kurus? Jom Maya bagi tips kurus dekat uolss, Maya guide uolls smpai kurus ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป . . NAK CUBA ??? Whatsapp ke 014-5386293 Whatsapp ke 014-5386293 Whatsapp ke 014-5386293 . . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

0
@nak_kurus_qurose

Ramai di antara kita yang ada masalah berat badan & dah cuba macam-macam produk kurus tapi masih tak kurus-kurus. Duit dah banyak habis tapi berat masih tak turun-turun.๐Ÿ˜จ . Yang mana ada masalah berat badan kami boleh tolong korang.. Jom cuba kurus dengan Produk #Qurose. . Alhamdulillah kami banyak menerima positive feedback dari customer.. Kami juga akan guide anda hingga anda kurus. kami juga akan berikan Tips2 yang berguna kepada anda. jika anda TEGUH HATI untuk laksanakan, In shaa Allah akan berjaya!๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป . Dengan rasa MixBerry yang sedap memang menambah selera kita.!!๐Ÿ˜ Cara menggunanya hanya bancuh dengan air kosong jerr. . Whatsapp 014-5386293 utk info lanjut. . . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

1
@supermom.biz

Sape yang belum cuba lagi #Qurose jom lah dapatkan sekarang! Bila dah slim En.somi pun bertambah sayanggggg.๐Ÿ’ƒ๐Ÿป . Tak sempat nak bancuh? Takpe kemam jurr rasa masam manis gittew ๐Ÿ˜‹ Yg penting kena banyakkan minum air kosong tau.. . Yang baru nak cuba boleh cuba yang #TrialPack punya, contact admin now 019-2268033 โค๏ธ. . P/s: Jom borong banyak2 buat stock. Bila dah dapat bentuk badan idaman barulah confident level lagi tinggi!๐Ÿ‘๐Ÿป . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

2
@kuruscantik_qurose.my

Ramai di antara kita yang ada masalah berat badan & dah cuba macam-macam produk kurus tapi masih tak kurus-kurus. Duit dah banyak habis tapi berat masih tak turun-turun.๐Ÿ˜จ . Yang mana ada masalah berat badan kami boleh tolong korang.. Jom cuba kurus dengan Produk #Qurose. . Alhamdulillah kami banyak menerima positive feedback dari customer.. Kami juga akan guide anda hingga anda kurus. kami juga akan berikan Tips2 yang berguna kepada anda. jika anda TEGUH HATI untuk laksanakan, In shaa Allah akan berjaya!๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป . Dengan rasa MixBerry yang sedap memang menambah selera kita.!!๐Ÿ˜ Cara menggunanya hanya bancuh dengan air kosong jerr. . Whatsapp 014-5386293 utk info lanjut. . . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

0
@skinny.berryz

Sape yang belum cuba lagi #Qurose jom lah dapatkan sekarang! Bila dah slim En.somi pun bertambah sayanggggg.๐Ÿ’ƒ๐Ÿป . Tak sempat nak bancuh? Takpe kemam jurr rasa masam manis gittew ๐Ÿ˜‹ Yg penting kena banyakkan minum air kosong tau.. . Yang baru nak cuba boleh cuba yang #TrialPack punya, contact admin now 019-2268033 โค๏ธ. . P/s: Jom borong banyak2 buat stock. Bila dah dapat bentuk badan idaman barulah confident level lagi tinggi!๐Ÿ‘๐Ÿป . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

0
@slimmingteamedina

Anda ada masalah berat badan? Peha @ lengan? Atau part2 spare yang rasa nak turun kan? Set combo RM40 jerโ˜บ 17 uncang...jom order..Wasap 0102067676๐Ÿ˜Š . . . #teamilafazila #fitnessmotivation #ubatkurus #slimtea #ubatkurus #slimtea #skinnytea #nakkuruscepat #kurusdalam2minggu #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #detoxmalaysia #cantik #detoxteamurah #detoxmurah #dietsihat #trustedseller #sayajualmurah #buanglemak

0
@skinny.berryz

Testimoni Qurose ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Fenomena Qurose makin menjadi-jadi! Makin hari makin ramai yang berjaya kurus dengan Qurose. Thanks uols yang sudi cuba Qurose & share testimoni kepada kami. . Ada lagi nak cuba Qurose?? Mungkin lepas ni uols pulak berjaya kurus & dapatkan berat idaman masing2..๐Ÿ˜ . Whatsapp 019-2268033 now! . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #qurosebsp #quroseklcc #qurosebandartunrazak #petuakurus #agentsahqurose #qurosemurah

1
@qurose.sureglow_malaysia

LOST 6KG! REPEAT ORDER ๐Ÿค— . Alhamdulillah hari2 dapat positif feedback n repeat order. Kalau tak menjadi tak kan la nak repeat order kan? Terbaik lah adik ni dalam masa 2minggu je dah hilang 6KG even makan tak control ๐Ÿ˜† Kalau makan displin dan ikut tips sis bg mesti lagi banyak turun ๐Ÿ™‚ Btw tahniah dik. Goodluck for next box ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป . Haaa takkan nak tengok je org yg dah berjaya kurus?? Uols taknak ke kurus sebelum raya ni?? . Jom whatsapp sis 011-33729895 utk info lanjut. . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

2