Kuruslepasbersalin Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@juzlab_hq

Kan dah cakap #JUZLAB terbaik dan terbukti berkesan untuk inch loss. . . Perut pun semakin kempis, yelah kan sebab sarung seluar dah takde spare tyre 😂. . . Happy gilol ok. . . Ajom u olls. . . #minumkuruslah

3
@sihat.kurus.cantik

Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat, dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit, menggigil (+)kawal selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp 013-2226105

10
@sihat.kurus.cantik

Bila asyik duduk mesti akan rasa penat dan letih serta mengantuk. Jom buat senaman rengangan bagi kembali cergas untuk bekerja. Lepas ni tak adalah tangan mencapai kudapan yang tinggi gula untuk menghilangkan rasa mengantuk.

3
@detoxtea.byzaza

Alhamdulillah testimoni Set Combo RM40. Sampaikan kawan duk tegur tanya consume apa sampai boleh dah kuruih cantik laguni😃 - Kita usaha, konsisten & tekad insyaAllah ada hasilnya nanti. Dengan Teh MED ni tak perlu nak labur duit banyak2, tapi produk still boleh dapat yang taraf Premium punya. InsyaAllah 🙆🏻 - - 🍎Set Combo RM40.00 🍎Dapat 2 jenis tea (pagi & malam) 🍎Setiap pack ada 17 uncang (extra 2 uncang) 🍎Boleh loss 3-5kg seminggu - - P/s: Khamis esok (14/12/17) ada postage, sape nak kurus jugak, meh la selit order sekali🙋🏻 - - WHATSAPP 0193488737 or TEKAN LINK KAT BIO

2
@juzlab_hq

WOW PEHA KECIK TU 😱 . . Dulu rasa dah kuruih walaupun bila pakai baju dan seluar seksa nak sarung dekat part tertentu. Yang memahami je tau 😂 . . Sejak ber #JUZLAB banyak gile inch loss dan berat badan mestilah turun. . . Paling happy inch loss dekat lengan dan peha sado. Memang nampak beza sangat! . . Katanya Skang banyak baju n seluar dah longgar. . . TERBUKTI BERKESAN membantu u olls yang ada masalah lelemak yang tebal tu. . . Jom minum JUZLAB. . . #minumkuruslah

3
@juzlab_kuantan

AZAM 2017 NAK KURUS KAN? Tiap tiap tahun kita ni memang azam nak kurus. So, dah hujung tahun dah ni. Dah tercapai ke uolls yang nak kurus tu? Susah ke nak kurus? Sebenarnya senang je. Sebab tu adanya JUZLAB ni. Juzlab ni di adun dari ekstrak buah buahan, macam buah asam gelugor, prune, manggis, guarana. Kesemua bahan bahan memang terbukti mampu untuk turunkan berat badan anda. Tak percaya? Ni saya selitkan testimoni dari mereka yang dah try JUZLAB. Diorang dah standby nak kurus sebelum raya 2018 ni. Uolls bila lagi? Nak JUZLAB, piyem je. Confirm kurus.

2
@nadieeya.my

Toksin keluar melalui peluh, air kencing dan najis . Nak kulit badan cantik dan fit, pakai sabun zumba deh. Kulit gelebeh jadi tegang, kulit kasar jadi licin, kulit kusam jadi cerah . Best kan?

3
@premiumbeautifulkedahbynadra

YEAR END SALE is back! dapatkan 1 set premium beautiful dan rebate beserta FREE GIFT. yay or nay? jangan tunggu lama-lama, semakin besar ukur lilit badan. semakin tinggi kos untuk kurangkan ukur lilit tu. haaa! Nadra Premium Beautiful Expert www.wasap.my/60125561845 #nakkurus #kurussihat #kurusdansihat #kuruslangsing #badancantik #sihat #sihatdancantik #korset #korsetmurah #korsetkurus #bengkung #bengkungmoden #langsing #langsingmudah #langsingcepat #kuruscepat #kuruscantik #bakarlemak #turunberatbadan #nakkuruskanbadan #bengkungterbaik #pengecilperut #kempisperut #perutbuncit #kuruslepasbersalin #solusikurus #bakarlemakpantas #instantshaping #korsetbakarlemak

0
@nak_kurus_mai_cuba

KELEBIHAN GREEN COFFEE TEA . 1. Buang Toksin buat Badan Ringan 2. Lawas. Senang membuang setiap hari 3. Rasa sedap. Tak kelat sangat 4. Buat perut kempis 5. Badan tak letih walaupun membuang . Nak order sekotak wasap terus 0192081474

1
@detoxtea.byzaza

Tea by Medina Desire ni menggunakan 100% natural ingredients. So awak awak semua tak usah ragu ragu ye. Takde side effect, side effect semua yang baik baik je, tak payah runsing berat naik balik lepas dah stop. Sebab kita langsung tak guna bahan chemical so berat kita sentiasa akan maintain if kita just jaga pemakanan kita 😊 - - Sape yang bolum cuba, meh cepat cepat, kita kurus sebelum tahun baru 2018. Khamis esok (14/12/17) ada postage, sape nak kurus jugak, meh la selit order sekali🙋🏻 - - WHATSAPP 0193488737 or TEKAN LINK KAT BIO

2
@premiumbeautiful_kedah

Siapa yang tak gembira bila bentuk badan makin kemas makin langsing gitu. Terus client plan nak p tempah kebaya tau. Haaa confident terusss naik 100%❗️ Kita sebagai agent pun rasa teruja tengok perkembangan client. Sarung je korset perisai ni teruss hilang perut buncit, bentuk badan lebih kemas, paha mengecil dan selesa ya amat! 30% fungsi pb korset iala bantu tambah lagi kecantikan anda. Tak percaya? Sarung dulu sis ☺️ #pengantin #haribahagia #ratusehari #bertungku #bengkunginfrared #langsinglepasbersalin #Buncit #masalahwanita #bengkungibu #bengkungmoden #bengkungczer #bakarlemakpantas #promoPB #turunberatbadan #bumil #korsetkesihatan #kuruslepasbersalin #bengkungmama #nakkuruskanbadan #dalampantang #kedah #bengkung #pengecilperut #subgaipetani #berpantang #batupahat #ramping #singapore

0
@premiumbeautiful_kedah

Siapa yang tak gembira bila bentuk badan makin kemas makin langsing gitu. Terus client plan nak p tempah kebaya tau. Haaa confident terusss naik 100%❗️ Kita sebagai agent pun rasa teruja tengok perkembangan client. Sarung je korset perisai ni teruss hilang perut buncit, bentuk badan lebih kemas, paha mengecil dan selesa ya amat! 30% fungsi pb korset iala bantu tambah lagi kecantikan anda. Tak percaya? Sarung dulu sis ☺️ #pengantin #haribahagia #ratusehari #bertungku #bengkunginfrared #langsinglepasbersalin #Buncit #masalahwanita #bengkungibu #bengkungmoden #bengkungczer #bakarlemakpantas #promoPB #turunberatbadan #bumil #korsetkesihatan #kuruslepasbersalin #bengkungmama #nakkuruskanbadan #dalampantang #kedah #bengkung #pengecilperut #subgaipetani #berpantang #batupahat #ramping #singapore

0
@detoxtea.byzaza

Ni lah Set Combo viral tu dah buat ramai orang kurus! Kat luar paket tulis 15 uncang, tapi dalam nya ada 17 uncang ye, kita kasi extra 2 uncang. Dan harga nya sememangnya terlampau murah! Hanya RM40 sahaja awak🙈 - - 🍎Set Combo RM40.00 🍎Dapat 2 jenis tea (pagi & malam) 🍎Setiap pack ada 17 uncang (extra 2 uncang) 🍎Boleh loss 3-5kg seminggu - - P/s: Khamis esok (14/12/17) ada postage, sape nak kurus jugak, meh la selit order sekali🙋🏻 - - WHATSAPP 0193488737 or TEKAN LINK KAT BIO

2
@nak_slim_langsing

Haaa kenal tak siapa retis ni? Retis pun makan Gula Gula Kurus tauu. Jangan men men! . Sekarang ni ada promosi tau. Wasap 013-2582878 tauu

1
@langsingtanpaolahraga

Mau Sehat? Pakai Smart Detox! Mau Langsing? Pakai Smart Detox! Mau Sehat Sekaligus Langsing? PAKAI SMART DETOX! Smart Detox Program Revolusioner Turun 10-20kg Cuma 15-20 hari programnya, hasilnya luar biasa Mengapa Harus Pakai Smart Detox? 1. Tanpa Efek Samping Sekaligus Bermanfaat Untuk Kesehatan Seperti Jantung, Stroke, Diabetes, Asam Urat, Kolesterol, Darah Tinggi, Maag Akut, Maag Kronis, Kanker, Miom, Kista dan lain-lain. 2. Tidak Bikin Ketergantungan, Cukup 1x Setahun Jalani Program Detox. Ibarat Kendaraan yang butuh perawatan dibersihkan kotorannya 6 bulan sekali, maka tubuh Anda juga perlu perawatan dibersihkan racun dan lemaknya setahun sekali 3. Hasil Stabil Dan Tidak Yoyo, Kalau Diet Berat Badan Kembali Ke Berat Semula Bahkan Lebih, Turun 2kg, naiknya 4kg. Gak kelar-kelar programnya, bikin capek plus buang uang dan waktu 4. Tanpa Harus Olahraga, Bayangkan saja penderita stroke dan lumpuh separuh badan, bagaimana bisa olah raga? tapi bisa sembuh total dari strokenya dan lumpuhnya juga turun berat badannya sekaligus berhenti dari obat strokenya 5. Aman Untuk Busui Bahkan Dapat membuat Bayinya lebih Sehat Dan Kuat Gak Gampang Sakit-Sakitan 6. Bikin Kulit Kencang Meskipun Turun Berat Badan Banyak, Tidak Bikin Bergelambir Di Lengan, Paha, Pinggang, apalagi Perut Minat? Langsung hubungi kami di: WA:  081910169522 Lineat melalui link BIO Profile kami! Maaf Tidak Balas Comment or DM #smartdetox  #pelangsingdetox #obatdietdokteroriginal #bajubesarmurah #kopihijaumurah #greencoffeebeansph #samarinda #kuruslepasbersalin #herbalifesemarang #hijabstyle #jilbabhaji #bajureadystock #smartdetoxmanado #sinensabshbpom #langsingcepat #langsingsehatgunaksa #bigsize #kopihijausurabaya #greencoffea #padangsidempuan #kurustanpadiet #herbalifefamily #hijabsyari #jilbabkeren #bajupria #smartdetoxjkt #sinensaasli

1
@detoxtea_byaliah

1 SET COMBO TURUN 7KG😱 - - Minum detox tea by Medina ni pagi & malam and try pantang ais and gula. Try buat 1-2 minggu. Konfem nampak changes especially peha, perut & lengan. Dah banyak sangat testimoni menjadi sebab tu berani cakap. Syok gila hilangkan toxin sekaligus hilangkan lemak🙆🏻 - - Sape sape yang nak kesan effisien dari luar dan dalam boleh cuba Set Super Combo Rm75 iaitu detox tea sekali dengan Lotion Maryam yang best gilaaaa - - WHATSAPP 0135155940 or TEKAN LINK KAT BIO #kuruscepat #kuruspantas #kuruscantik #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #kurusdalam7hari #kuruslepasbersalin #detoxkurus #detoxkurusmurah #detoxteamalaysia #produkkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia #langsingcepat #supplementkurus #jomkurus1malaysia #lemonexmurah #qurosemurah #magicslims #teamcikzaza

0
@detoxtea_byaliah

💠TESTIMONI SET COMBO💠 - Cust ni excited sangat dapat hilangkan 11kg dengan set combo MED. Katanya kenapa la kenal lambat sangat dengan teh mujarab ni. Kalau tak, dah lama boleh kurus cantik macam orang lain😃 - Dia dah buktikan yang dia pun boleh jadi testimoni macam orang lain jugak. Awak yang belum cuba tu nak tunggu sampai bila? Azam kurus 2017 dah capai ke belum? Kalau belum meh cepat amik set combo kita ni. Murah sangat je kita jual. RM40 je dah dapat set combo iaitu 2 pack teh - - 🍎Set Combo RM40.00 🍎Dapat 2 jenis tea (pagi & malam) 🍎Setiap pack ada 17 uncang (extra 2 uncang) 🍎Boleh loss 3-5kg seminggu - - WHATSAPP 0135155940 or TEKAN LINK KAT BIO #kuruscepat #kuruspantas #kuruscantik #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #kurusdalam7hari #kuruslepasbersalin #detoxkurus #detoxkurusmurah #detoxteamalaysia #produkkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia #langsingcepat #supplementkurus #jomkurus1malaysia #lemonexmurah #qurosemurah #magicslims #teamcikzaza

1
@gulagula_kurus_best

Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal.selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 0194440077

6
@gulagula_kurus_best

G̲U̲L̲A̲-̲G̲U̲L̲A̲ ̲K̲U̲R̲U̲S̲. . Ni antara kelebihan *MINCE* yang paling utama terbukti berkesan untuk kontrol selera makan . 🍎Menjaga kestabilan gula dan darah. 🍏Dapat menghentikan penyerapan lemak dan meningkatkan metabolisme. 🍊Membantu menyingkirkan lemak dan menurunkan berat badan tanpa kesan sampingan yang merbahaya. 🍋Membuang toksin dalam tubuh. 🍒Mengawal Berat Badan . 🍇Menghalang pembentukan. lemak. 🍉Sebagai tonik menguatkan ketahanan badan. 🍓Agen awet muda. 🍑Anti Kanser 🍈 Menukarkan lemak yang tersimpan sebagai tenaga. 🍌 Menurunkan kolestrol Untuk respon lebih cepat Whatssap : Type " NAK KURUS " send ke +60194440077 😊😊

5
@gulagula_kurus_best

#Assalamualaikum . Selamat petang

3
@langsingtanpaolahraga

Mau Sehat? Pakai Smart Detox! Mau Langsing? Pakai Smart Detox! Mau Sehat Sekaligus Langsing? PAKAI SMART DETOX! Smart Detox Program Revolusioner Turun 10-20kg Cuma 15-20 hari programnya, hasilnya luar biasa Mengapa Harus Pakai Smart Detox? 1. Tanpa Efek Samping Sekaligus Bermanfaat Untuk Kesehatan Seperti Jantung, Stroke, Diabetes, Asam Urat, Kolesterol, Darah Tinggi, Maag Akut, Maag Kronis, Kanker, Miom, Kista dan lain-lain. 2. Tidak Bikin Ketergantungan, Cukup 1x Setahun Jalani Program Detox. Ibarat Kendaraan yang butuh perawatan dibersihkan kotorannya 6 bulan sekali, maka tubuh Anda juga perlu perawatan dibersihkan racun dan lemaknya setahun sekali 3. Hasil Stabil Dan Tidak Yoyo, Kalau Diet Berat Badan Kembali Ke Berat Semula Bahkan Lebih, Turun 2kg, naiknya 4kg. Gak kelar-kelar programnya, bikin capek plus buang uang dan waktu 4. Tanpa Harus Olahraga, Bayangkan saja penderita stroke dan lumpuh separuh badan, bagaimana bisa olah raga? tapi bisa sembuh total dari strokenya dan lumpuhnya juga turun berat badannya sekaligus berhenti dari obat strokenya 5. Aman Untuk Busui Bahkan Dapat membuat Bayinya lebih Sehat Dan Kuat Gak Gampang Sakit-Sakitan 6. Bikin Kulit Kencang Meskipun Turun Berat Badan Banyak, Tidak Bikin Bergelambir Di Lengan, Paha, Pinggang, apalagi Perut Minat? Silakan hubungi kami di: WA:  081910169522 Lineat melalui link BIO Profile kami! Maaf Tidak Balas Comment or DM #smartdetox  #pelangsingampuh #langsingsehatalami #bigsizeindo #kopihijaumurni #greencoffee1000murmer #denpasar #kurustanpadiet #herbalifemalaysia #hijabsyari #jilbablebar #bajubaby #smartdetoxjkt #sinensabodyslim #pelangsingberbpom #obatdietcepat #bajubesarcewek #kopihijaupelangsing #greencoffeeindonesia #singkawang #kuruslepasbersalin #herbalifebogor #hijabmuslim #jilbabinstan #bajuhamil #smartdetoxbali #wscbiolomedan

3
@premiumbeautiful_malaysiakl

Badan kalau dah berat memang senang sakit-sakit lutut. Nak solat pun seksa nak membongkok atau berdiri lama. . . Bila bab sakit lutut ni, kerja harian memang agak terganggu. Kalau kita bekerja, pagi-pagi nak kena bersiap pantas. Bersiap untuk anak2 & suami. Bila sakit, berjalan jadi perlahan. Nak berdiri lama di dapur atau nak dukung anak pun masalah. . . Memang wajib turunkan berat badan. Itu antara nasihat yang doktor akan bagi. Pilihan ramai wanita tentulah dengan #korsetpembakarlemak #premiumbeautiful . Pakai PB bukan setakat turunkan berat, bentuk badan jadi kemas, belakang badan disokong dengan baik & hilangkan rasa lenguh-lenguh badan tanpa terasa seperti memakai korset. Bestkan! . . Dapatkan PB dengan DM/PM/WA +6016 3542963 Rebut PELUANG JIMAT PROMOSI 12.12 yang dilanjutkan satu hari lagi. . . Jangan ketinggalan! #bengkungibu #bengkungczer #bengkungmama #kuruslepasbersalin #laukpantang #pinggullebar #buncit #bertungku #bakarlemakpantas #promopb #bersalinczer #bersalinnormal #bengkunginfrared #onlineshop #korset #korsetpelangsing #solusihamil #ikhtiarhamil #premiumbeautifulmalaysia #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulkl #premiumbeautiful #premiumbeautifulmelaka #premiumbeautifulcorset #perutbuncit # #corsetmalaysia at PETRONAS Twin Towers

1
@ain_dilla

😂😂😂 . Takpe jangan sedih lovelies sekalian. Yang mana nak kurus tapi suka makan macam saya, kita join Online Coaching Surikurus. Boleh kurus tanpa berlapar, k 😉 . We just have to EAT RIGHT 😍😘 . . =========================== . PROGRAM KURUS 30 HARI ✔ Turun 4-7KG ✔ Mealplan mudah untuk kurus ✔Ada Coaching Group ✔ Coach Check Food Diary ✔ All Online ‼DAFTAR SEKARANG . 🔴Coach AinS 📞 0123456982 🔴Health Coach / Earn Extra Income. Ask me how. . #HerbalifeMalaysia #HerbalifeCoachMalaysia #KurusLepasBersalin #ProgramKurus30Hari #TeamSuriKurus

2
@detoxtea_byaisyah

Nak amik Slimming Detox Tea atau Kakicantiq Tea? . Sis syorkan amik set combo, lagi lagi kalau baru nak try, bru nmpak result. Sebab dua dua tea ni lain lain function, macam saling melengkapi dah ditakdirkan untuk sentiasa bersama, so kalau untuk speedy and better result elok amik yg set combo. Sbb nanti dia detox badan kita berterusan malam dan siang. InsyaAllah 😊 . 98% Majority testimoni yang ada merata ni semua amik set combo and harganya sangat lah murah hanya RM40.00 sahaja! ♥️ . WHATSAPP 0136141576 or TEKAN LINK KAT BIO #kuruscepat #kuruspantas #kuruscantik #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #kurusdalam7hari #kuruslepasbersalin #detoxkurus #detoxkurusmurah #detoxteamalaysia #produkkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia #langsingcepat #supplementkurus #jomkurus1malaysia #lemonexmurah #qurosemurah #magicslims #teamcikzaza

0
@detoxtea_byaisyah

SEMINGGU JE MINUM DETOX TEA, LOSS 5KG😱😍 - - Alhamdulillah. Semuanya tak mustahil kan? Masih tak percaya ke dengan DETOX TEA BAJET RM40? Jom sape lagi nak kurus menjelang tahun baru 2018? Or nak kurus sebab dah nak kawen dah, tapi tayar spare duk ada lagi merata rata. Set combo RM40.00 boleh bantu anda. Lai lai 🤗 - 🍏1 SET COMBO RM40 🍏2 SET COMBO RM80 🍏1 SET SUPER COMBO RM75 - - WHATSAPP 0136141576 or TEKAN LINK KAT BIO #kuruscepat #kuruspantas #kuruscantik #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #kurusdalam7hari #kuruslepasbersalin #detoxkurus #detoxkurusmurah #detoxteamalaysia #produkkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia #langsingcepat #supplementkurus #jomkurus1malaysia #lemonexmurah #qurosemurah #magicslims #teamcikzaza

4
@detoxtea_byaisyah

Hye lovelies❤️ Cuti hujung minggu dah habis. Dah dah eh cheat day tu. Makan pun main bedal je kan cuti 2 hari ni. So lets back to on the track💪🏻 - - Jom consume detox tea bajet kita ni. Tengok macam akak ni dari 85kg dah bertukar ke 55kg dah! Dah ramping selim melim. Ingat tau, nak kurus jangan manja manja sangat. Ikot tips yang kita bagi semua benda tak mustahil🙈 - 🍏1 SET COMBO RM40 🍏2 SET COMBO RM80 🍏1 SET SUPER COMBO RM75 - - WHATSAPP 0136141576 or TEKAN LINK KAT BIO #kuruscepat #kuruspantas #kuruscantik #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #kurusdalam7hari #kuruslepasbersalin #detoxkurus #detoxkurusmurah #detoxteamalaysia #produkkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia #langsingcepat #supplementkurus #jomkurus1malaysia #lemonexmurah #qurosemurah #magicslims #teamcikzaza

1
@detoxtea_byaisyah

Ada lagi yang belum cuba detox tea paling mujarab ni? Selamat ye sebab 100% organics. Testimoni tak yah duk cakap la bersepah sangat dah. Sebab ia memang sangat berkesan sampaikan csutomers duk passing2 feedback kat family members & orang kampung hehe 😆 - Yang dah ada, dan dah selamat mencuba sis ucapkan tahniah sebab buat pilihan yang betul! - 🍏1 SET COMBO RM40 🍏2 SET COMBO RM80 🍏1 SET SUPER COMBO RM75 - - WHATSAPP 0136141576 or TEKAN LINK KAT BIO #kuruscepat #kuruspantas #kuruscantik #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #kurusdalam7hari #kuruslepasbersalin #detoxkurus #detoxkurusmurah #detoxteamalaysia #produkkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia #langsingcepat #supplementkurus #jomkurus1malaysia #lemonexmurah #qurosemurah #magicslims #teamcikzaza

3
@detoxtea_byaisyah

STOCK MAKIN SUSUT!😱 . Alhamdulillah hari hari order tak pernah putus! Yang paling buat sis happy ramai sangat yang REPEAT ORDER sampaikan berset-set. Alhamdulillah. Sebab apa? Sedara mara, kawan2, ofismet tengok perubahan mestilah nak tau jugak macam mana boleh berubah dari chubby ke kurus cantik? Hehehe🙈Haaaa dorang pun nak cuba jugak. Alhamdulillah suka dapat bantu orang lain sambil berniaga😇 . Awak yang dah duk perati lama, bila nak start cuba jugak? Orang lain dah capai target dah. Kita? Jom order lekaih keh. Yang dah ada, keep KONSISTEN & follow guide yang kita bagi 💪🏻 . . 👉🏻Set Combo RM40.00 👉🏻Dapat 2 jenis tea (pagi & malam) 👉🏻Setiap pack ada 17 uncang (extra 2 uncang) 👉🏻Ada free gift . . WHATSAPP 0136141576 or TEKAN LINK KAT BIO #kuruscepat #kuruspantas #kuruscantik #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #kurusdalam7hari #kuruslepasbersalin #detoxkurus #detoxkurusmurah #detoxteamalaysia #produkkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia #langsingcepat #supplementkurus #jomkurus1malaysia #lemonexmurah #qurosemurah #magicslims #teamcikzaza

2
@detoxtea_byaisyah

LOTION MARYAM ni restock je, cepat bebenor susut stocknya. Alhamdulillah produk bagus mestilah laku keras 🤗 Yang belum ada jom bagi ada sekarang. Rm35 je satu tube boleh tahan sebulan lebih bergantung tempat kita sapu 😊🙈 . KEBAIKKAN LOTION MARYAM . ✔mengakis lemak dari luar ✔membentuk semula bentuk badan ✔megempiskn perut ✔mengecilkan peha ✔mengecilkan lengan ✔mengempiskan perut ✔tidak melekit ✔️cepat meresap ✔barbau wangi ✔️tak panas (sejuk berangin) ✔️bantu proses pembuangan ✔️bantu pembuangan aingin dalam badan . WHATSAPP 0136141576 or TEKAN LINK KAT BIO #kuruscepat #kuruspantas #kuruscantik #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #kurusdalam7hari #kuruslepasbersalin #detoxkurus #detoxkurusmurah #detoxteamalaysia #produkkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia #langsingcepat #supplementkurus #jomkurus1malaysia #lemonexmurah #qurosemurah #magicslims #teamcikzaza

1
@juicyraspberry.my_official

JANGAN TAKUT . Mari #kakdees bantu 👍🏻 . HANYA DGN JUICYRASPBERRY . BUANG,🚮🚮BAKAR🔥🔥 & SINGKIRKAN🚫🚫 TOKSIN & LELEMAKS yg ada di dalam badan dgn mudah . 📌 Ready Stock📦📦 📌 Pos Seluruh Msia📮📮 📌 COD available to #cheras , #kajang , #bandarbarubangi . 📌 Same Day Delivery to #petalingjaya , #cheras #balakong #kajang . www.wasap.my/60122978187 . #juicyraspberryfiber #juicyraspberryreadystock #juicyraspberrykualalumpur #nakkurus #nakcantik #sayajual #bazaarpaknil #detox #jomkurus #jomkahwin #testimoniJR #testimonijuicyraspberry #juicyraspberrymurah #bolehkurus #tipskurus #pm #kuruslepasraya #kuruslepasbersalin #jusdietkenyang #bakarlemakdegil #jusajaib #eatclean

2
@detoxtea.byzaza

Alhamdulillah senang je nak kurus. Hanya minum detox tea pagi & malam. Kalau nak lagi power, amik losyen Maryam sekali sapu tiap tiap pagi & malam sebelum tido. Besttt sangat! 🤗 Dengan syarat minum air masak 3 liter sehari, follow tips diet yang kita bagi, InsyaAllah awak pun boleh berjaya jugak macam testimoni yang berlambak ada kat ig ni ☺️ - - 🍏1 Set Combo RM40.00 🍏Dapat 2 jenis tea (pagi & malam) 🍏Setiap pack ada 17 uncang (extra 2 uncang) - - WHATSAPP 0193488737 or TEKAN LINK KAT BIO

2
@ain_dilla

Testimoni ibu yang turun berat sambil menyusu. Turun 7kg dengan panduan coach Surikurus online coaching 😍 . . ‼️END YEAR CHALLENGE‼️ 🔹Turun 5-7KG sebelum 2018 🔹Join Team SuriKurus Coaching hari ni! . 🌺PROGRAM KURUS 30 HARI ✔️Mealplan mudah untuk kurus ✔️Coaching group yang Awesome 🌟 ✔️Daily meal check ✔️100% ONLINE & EFFECTIVE!! . DAFTAR SEKARANG!! . 🌼Herbalife Coach: PROGRAM KURUS/ NUTRISI SIHAT 📱Coach AinS 0123456982 #TeamSuriKurus #HerbalifeMalaysia #HerbalifeCoachMalaysia #KurusDariRumah #KurusLepasBersalin

2
@mamaboomboom.sauna.setkurus

JANGAN SWIPE JIKA DAH SLIM Macam #rozitachewan 😄😄😄 . Swipe jika LIAT turun berat badan 😍😍😍😍 . DAH BOSAN CUBA MACAM2 TEKNIK .....TAPI LIAT JUGAK NAK KURUS!! Duit banyak habis …dah telan mcm2 PRODUK TAPI KESAN HAMPEH!! ❤Nak rekemen set sauna …dan jadikan ini pelaburan terakhir. beli sekali tapi boleh guna ratus2…ribu2 kali.. . ✔REVOLUSI PELANGSINGAN DGN SAUNA DLM MASA 2 MINGGU TANPA BERSENAM ..TANPA PRODUK DIET !! . . UOLLS hanya perlu relax dan santai di rumah sambil menonton tv.. dan ia dapat mengekalkan kesihatan, kecantikan dan kelangsingan. Membakar lbh kurang 400 - 600 kalori . . #setsauna #setkurus #saunadirumah #bakarkaloripantas #bloggerMalaysia #ctdk #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kuruslepasbersalin #kurusmurah #neelofa #SaunaBantuLangsing #saunagold #saunamurah #terapikurusmurah #tipskuruscepat #fattzura #fattahamin #missfazura #terapiinstagram #ajimaura #kurustanpadietketat #testimonisauna #gegarvaganza #ruangrezekihanania #cikgu #dekatkanjarakkita #mycoffeeprince . @album.testimonisauna 🍭🍭013 354 6429

3
@langsingtanpaobats

Mau Sehat? Pakai Smart Detox! Mau Langsing? Pakai Smart Detox! Mau Sehat Sekaligus Langsing? PAKAI SMART DETOX! Smart Detox Program Revolusioner Turun 10-20kg Cuma 15-20 hari programnya, hasilnya luar biasa Mengapa Harus Pakai Smart Detox? 1. Tanpa Efek Samping Sekaligus Bermanfaat Untuk Kesehatan Seperti Jantung, Stroke, Diabetes, Asam Urat, Kolesterol, Darah Tinggi, Maag Akut, Maag Kronis, Kanker, Miom, Kista dan lain-lain. 2. Tidak Bikin Ketergantungan, Cukup 1x Setahun Jalani Program Detox. Ibarat Kendaraan yang butuh perawatan dibersihkan kotorannya 6 bulan sekali, maka tubuh Anda juga perlu perawatan dibersihkan racun dan lemaknya setahun sekali 3. Hasil Stabil Dan Tidak Yoyo, Kalau Diet Berat Badan Kembali Ke Berat Semula Bahkan Lebih, Turun 2kg, naiknya 4kg. Gak kelar-kelar programnya, bikin capek plus buang uang dan waktu 4. Tanpa Harus Olahraga, Bayangkan saja penderita stroke dan lumpuh separuh badan, bagaimana bisa olah raga? tapi bisa sembuh total dari strokenya dan lumpuhnya juga turun berat badannya sekaligus berhenti dari obat strokenya 5. Aman Untuk Busui Bahkan Dapat membuat Bayinya lebih Sehat Dan Kuat Gak Gampang Sakit-Sakitan 6. Bikin Kulit Kencang Meskipun Turun Berat Badan Banyak, Tidak Bikin Bergelambir Di Lengan, Paha, Pinggang, apalagi Perut Minat? Silakan kontak kami di: WA:  081910169522 Lineat melalui link BIO Profile kami! Maaf Tidak Balas Comment or DM #smartdetox  #pelangsingoriginal #obatdietdokteroriginal #bigsizetop #kopihijaumurni #greencoffeejakarta #palu #obatkurusoriginal #herbalifeshake #hijabinspiration #jilbablebar #bajurayamurah #smartdetoxusa #madulangsingmurah #pelangsingori #obatlangsingalami #bigsizedress #kopihijaukurus #greencoffeeyogya #madiun #kuruslepasbersalin #herbalifedenpasar #hijabpremium #jilbablucu #bajumurahbanget #smartdetoxaceh #sinensaoriginal

0
@ubat.kurus.maxslim

sebulan loss 5kg dengan maxxslim. happy tak 😉 . bagi akak2 yang dah sibuk memanjang takde masa bersenam, jom cuba maxxslim. memang berkesan sangat. RM69 je sebotol ada 30 kapsul. tahan sebulan okey. memang sangat jimat. whatsapp 📲 012-3514753🍃🍃 . . . #kuruscepat #nakkurus #jomkurus #buanglemak #kuruscepat #kurussebelumraya #kurusselamat #kurusdalam2minggu #kurustanpadiet #sayanakkurus #kurustanpasenaman #kurustanpaberlapar #kurusmudah #kuruscantik #kuruslepasbersalin #kuruskanbadan #kuruslangsing #kurussebelumkahwin #kurusmurah #kurusbajet #kurusbersamabeauteaslim #pillangsing10hari

1
@maxslim.desaru

sebulan loss 5kg dengan maxxslim. happy tak 😉 . bagi akak2 yang dah sibuk memanjang takde masa bersenam, jom cuba maxxslim. memang berkesan sangat. RM69 je sebotol ada 30 kapsul. tahan sebulan okey. memang sangat jimat. whatsapp 📲 012-3514753🍃🍃 . . . #kuruscepat #nakkurus #jomkurus #buanglemak #kuruscepat #kurussebelumraya #kurusselamat #kurusdalam2minggu #kurustanpadiet #sayanakkurus #kurustanpasenaman #kurustanpaberlapar #kurusmudah #kuruscantik #kuruslepasbersalin #kuruskanbadan #kuruslangsing #kurussebelumkahwin #kurusmurah #kurusbajet #kurusbersamabeauteaslim #pillangsing10hari

0
@sistho_faten

2017 kian melabuhkan tirainya. Hanya tinggal beberapa minggu sahaja sebelum dia mengundurkan diri. Namun,sudah tercapaikah impian kita untuk #kurus pada tahun ini? Apa? Belum tercapai lagi. No worriess, JUZLAB kan nan hadooo. 10 sebab wajib menggunakan #JUZLAB 💃 membakar lemak secara efektif 💃 membuang lebihan air dalam badan bagi mereka yg gemuk air 💃 membuang toksin dari badan (detox) 💃 membantu mengawal selera makan 💃 membantu pengurangan inci 💃 membantu mengecilkan bahagian badan yang menjadi tumpuan pengumpulan lemak berlebihan seperti di lengan, pinggang, punggung, peha dan perut 💃 Mengurangkan masalah perut buncit 💃 memperbaiki sistem dalaman badan 💃 meningkatkan metabolisma tubuh bg membantu proses pelangsingan 💃 Membaiki dan membaikpulih sistem pencernaan Harga : Rm65sm / Rm70ss Postage : Free postage C.O.D : selected area #sayanakkurus #minumkuruslah #detoxdankurus #kurusdenganmudah #kurusdalammasa7hari #mudahnyakurus #kurusdengansihat #kurussebelumkahwin #kurusdenganselamat #kurussebelumraya #kurusdengancepat #gemuk #nakturunberat #kurus #gemukair #kuruscepat #kurussihat #juskurus #jusdetox #juskurusdetox #jusslim #juskurusmurah #kurustanpaberlapar #kuruslepasbersalin

0
@sistho_faten

2017 kian melabuhkan tirainya. Hanya tinggal beberapa minggu sahaja sebelum dia mengundurkan diri. Namun,sudah tercapaikah impian kita untuk #kurus pada tahun ini? Apa? Belum tercapai lagi. No worriess, JUZLAB kan nan hadooo. 10 sebab wajib menggunakan #JUZLAB 💃 membakar lemak secara efektif 💃 membuang lebihan air dalam badan bagi mereka yg gemuk air 💃 membuang toksin dari badan (detox) 💃 membantu mengawal selera makan 💃 membantu pengurangan inci 💃 membantu mengecilkan bahagian badan yang menjadi tumpuan pengumpulan lemak berlebihan seperti di lengan, pinggang, punggung, peha dan perut 💃 Mengurangkan masalah perut buncit 💃 memperbaiki sistem dalaman badan 💃 meningkatkan metabolisma tubuh bg membantu proses pelangsingan 💃 Membaiki dan membaikpulih sistem pencernaan Harga : Rm65sm / Rm70ss Postage : Free postage C.O.D : selected area #sayanakkurus #minumkuruslah #detoxdankurus #kurusdenganmudah #kurusdalammasa7hari #mudahnyakurus #kurusdengansihat #kurussebelumkahwin #kurusdenganselamat #kurussebelumraya #kurusdengancepat #gemuk #nakturunberat #kurus #gemukair #kuruscepat #kurussihat #juskurus #jusdetox #juskurusdetox #jusslim #juskurusmurah #kurustanpaberlapar #kuruslepasbersalin

2
@sistho_faten

2017 kian melabuhkan tirainya. Hanya tinggal beberapa minggu sahaja sebelum dia mengundurkan diri. Namun,sudah tercapaikah impian kita untuk #kurus pada tahun ini? Apa? Belum tercapai lagi. No worriess, JUZLAB kan nan hadooo. 10 sebab wajib menggunakan #JUZLAB 💃 membakar lemak secara efektif 💃 membuang lebihan air dalam badan bagi mereka yg gemuk air 💃 membuang toksin dari badan (detox) 💃 membantu mengawal selera makan 💃 membantu pengurangan inci 💃 membantu mengecilkan bahagian badan yang menjadi tumpuan pengumpulan lemak berlebihan seperti di lengan, pinggang, punggung, peha dan perut 💃 Mengurangkan masalah perut buncit 💃 memperbaiki sistem dalaman badan 💃 meningkatkan metabolisma tubuh bg membantu proses pelangsingan 💃 Membaiki dan membaikpulih sistem pencernaan Harga : Rm65sm / Rm70ss Postage : Free postage C.O.D : selected area #sayanakkurus #minumkuruslah #detoxdankurus #kurusdenganmudah #kurusdalammasa7hari #mudahnyakurus #kurusdengansihat #kurussebelumkahwin #kurusdenganselamat #kurussebelumraya #kurusdengancepat #gemuk #nakturunberat #kurus #gemukair #kuruscepat #kurussihat #juskurus #jusdetox #juskurusdetox #jusslim #juskurusmurah #kurustanpaberlapar #kuruslepasbersalin

1
@sistho_faten

2017 kian melabuhkan tirainya. Hanya tinggal beberapa minggu sahaja sebelum dia mengundurkan diri. Namun,sudah tercapaikah impian kita untuk #kurus pada tahun ini? Apa? Belum tercapai lagi. No worriess, JUZLAB kan nan hadooo. 10 sebab wajib menggunakan #JUZLAB 💃 membakar lemak secara efektif 💃 membuang lebihan air dalam badan bagi mereka yg gemuk air 💃 membuang toksin dari badan (detox) 💃 membantu mengawal selera makan 💃 membantu pengurangan inci 💃 membantu mengecilkan bahagian badan yang menjadi tumpuan pengumpulan lemak berlebihan seperti di lengan, pinggang, punggung, peha dan perut 💃 Mengurangkan masalah perut buncit 💃 memperbaiki sistem dalaman badan 💃 meningkatkan metabolisma tubuh bg membantu proses pelangsingan 💃 Membaiki dan membaikpulih sistem pencernaan Harga : Rm65sm / Rm70ss Postage : Free postage C.O.D : selected area #sayanakkurus #minumkuruslah #detoxdankurus #kurusdenganmudah #kurusdalammasa7hari #mudahnyakurus #kurusdengansihat #kurussebelumkahwin #kurusdenganselamat #kurussebelumraya #kurusdengancepat #gemuk #nakturunberat #kurus #gemukair #kuruscepat #kurussihat #juskurus #jusdetox #juskurusdetox #jusslim #juskurusmurah #kurustanpaberlapar #kuruslepasbersalin

0
@sistho_faten

2017 kian melabuhkan tirainya. Hanya tinggal beberapa minggu sahaja sebelum dia mengundurkan diri. Namun,sudah tercapaikah impian kita untuk #kurus pada tahun ini? Apa? Belum tercapai lagi. No worriess, JUZLAB kan nan hadooo. 10 sebab wajib menggunakan #JUZLAB 💃 membakar lemak secara efektif 💃 membuang lebihan air dalam badan bagi mereka yg gemuk air 💃 membuang toksin dari badan (detox) 💃 membantu mengawal selera makan 💃 membantu pengurangan inci 💃 membantu mengecilkan bahagian badan yang menjadi tumpuan pengumpulan lemak berlebihan seperti di lengan, pinggang, punggung, peha dan perut 💃 Mengurangkan masalah perut buncit 💃 memperbaiki sistem dalaman badan 💃 meningkatkan metabolisma tubuh bg membantu proses pelangsingan 💃 Membaiki dan membaikpulih sistem pencernaan Harga : Rm65sm / Rm70ss Postage : Free postage C.O.D : selected area #sayanakkurus #minumkuruslah #detoxdankurus #kurusdenganmudah #kurusdalammasa7hari #mudahnyakurus #kurusdengansihat #kurussebelumkahwin #kurusdenganselamat #kurussebelumraya #kurusdengancepat #gemuk #nakturunberat #kurus #gemukair #kuruscepat #kurussihat #juskurus #jusdetox #juskurusdetox #jusslim #juskurusmurah #kurustanpaberlapar #kuruslepasbersalin

1
@sistho_faten

2017 kian melabuhkan tirainya. Hanya tinggal beberapa minggu sahaja sebelum dia mengundurkan diri. Namun,sudah tercapaikah impian kita untuk #kurus pada tahun ini? Apa? Belum tercapai lagi. No worriess, JUZLAB kan nan hadooo. 10 sebab wajib menggunakan #JUZLAB 💃 membakar lemak secara efektif 💃 membuang lebihan air dalam badan bagi mereka yg gemuk air 💃 membuang toksin dari badan (detox) 💃 membantu mengawal selera makan 💃 membantu pengurangan inci 💃 membantu mengecilkan bahagian badan yang menjadi tumpuan pengumpulan lemak berlebihan seperti di lengan, pinggang, punggung, peha dan perut 💃 Mengurangkan masalah perut buncit 💃 memperbaiki sistem dalaman badan 💃 meningkatkan metabolisma tubuh bg membantu proses pelangsingan 💃 Membaiki dan membaikpulih sistem pencernaan Harga : Rm65sm / Rm70ss Postage : Free postage C.O.D : selected area #sayanakkurus #minumkuruslah #detoxdankurus #kurusdenganmudah #kurusdalammasa7hari #mudahnyakurus #kurusdengansihat #kurussebelumkahwin #kurusdenganselamat #kurussebelumraya #kurusdengancepat #gemuk #nakturunberat #kurus #gemukair #kuruscepat #kurussihat #juskurus #jusdetox #juskurusdetox #jusslim #juskurusmurah #kurustanpaberlapar #kuruslepasbersalin

0
@sistho_faten

2017 kian melabuhkan tirainya. Hanya tinggal beberapa minggu sahaja sebelum dia mengundurkan diri. Namun,sudah tercapaikah impian kita untuk #kurus pada tahun ini? Apa? Belum tercapai lagi. No worriess, JUZLAB kan nan hadooo. 10 sebab wajib menggunakan #JUZLAB 💃 membakar lemak secara efektif 💃 membuang lebihan air dalam badan bagi mereka yg gemuk air 💃 membuang toksin dari badan (detox) 💃 membantu mengawal selera makan 💃 membantu pengurangan inci 💃 membantu mengecilkan bahagian badan yang menjadi tumpuan pengumpulan lemak berlebihan seperti di lengan, pinggang, punggung, peha dan perut 💃 Mengurangkan masalah perut buncit 💃 memperbaiki sistem dalaman badan 💃 meningkatkan metabolisma tubuh bg membantu proses pelangsingan 💃 Membaiki dan membaikpulih sistem pencernaan Harga : Rm65sm / Rm70ss Postage : Free postage C.O.D : selected area #sayanakkurus #minumkuruslah #detoxdankurus #kurusdenganmudah #kurusdalammasa7hari #mudahnyakurus #kurusdengansihat #kurussebelumkahwin #kurusdenganselamat #kurussebelumraya #kurusdengancepat #gemuk #nakturunberat #kurus #gemukair #kuruscepat #kurussihat #juskurus #jusdetox #juskurusdetox #jusslim #juskurusmurah #kurustanpaberlapar #kuruslepasbersalin

0
@sistho_faten

2017 kian melabuhkan tirainya. Hanya tinggal beberapa minggu sahaja sebelum dia mengundurkan diri. Namun,sudah tercapaikah impian kita untuk #kurus pada tahun ini? Apa? Belum tercapai lagi. No worriess, JUZLAB kan nan hadooo. 10 sebab wajib menggunakan #JUZLAB 💃 membakar lemak secara efektif 💃 membuang lebihan air dalam badan bagi mereka yg gemuk air 💃 membuang toksin dari badan (detox) 💃 membantu mengawal selera makan 💃 membantu pengurangan inci 💃 membantu mengecilkan bahagian badan yang menjadi tumpuan pengumpulan lemak berlebihan seperti di lengan, pinggang, punggung, peha dan perut 💃 Mengurangkan masalah perut buncit 💃 memperbaiki sistem dalaman badan 💃 meningkatkan metabolisma tubuh bg membantu proses pelangsingan 💃 Membaiki dan membaikpulih sistem pencernaan Harga : Rm65sm / Rm70ss Postage : Free postage C.O.D : selected area #sayanakkurus #minumkuruslah #detoxdankurus #kurusdenganmudah #kurusdalammasa7hari #mudahnyakurus #kurusdengansihat #kurussebelumkahwin #kurusdenganselamat #kurussebelumraya #kurusdengancepat #gemuk #nakturunberat #kurus #gemukair #kuruscepat #kurussihat #juskurus #jusdetox #juskurusdetox #jusslim #juskurusmurah #kurustanpaberlapar #kuruslepasbersalin

1
@sauna.setkuruscepat.dirumah

#assalamualaikum uolls Perhatian buat uols2 yg LIAT turun BERAT badan !! . Hasil bantuan sauna ..akhir nya turun gak 4kg. . Best ke idok? . DAH BOSAN CUBA MACAM2 TEKNIK .....TAPI LIAT JUGAK NAK KURUS!! Duit banyak habis …dah telan mcm2 PRODUK TAPI KESAN HAMPEH!! . UOLLS hanya perlu relax dan santai di rumah sambil menonton tv.. dan ia dapat mengekalkan kesihatan, kecantikan dan kelangsingan. Membakar lbh kurang 400 - 600 kalori . . #setsauna #setkurus #saunadirumah #bakarkaloripantas #bloggerMalaysia #ctdk #rozitachewan #kelabdiet #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kuruslepasbersalin #kurusmurah #neelofa #SaunaBantuLangsing #saunagold #saunamurah #saunapink #terapikurusmurah #tipskuruscepat #fattzura #fattahamin #missfazura #terapiinstagram #ajimaura #kurustanpadietketat #testimonisauna #gegarvaganza #ruangrezekihanania #dekatkanjarakkita . @album.testimonisauna . 🍭🍭013 354 6429 at Universiti Utara Malaysia

22
@coachgetfit

Misi KURUS 2017 tercapai! Fobia tengok gambar time dia besau katanya scaryyyyyy😂😭. . Pentingkan pemakanan 80% dan senaman yang dibuat ikut coach 20% berjaya capai ke tahap yang dia sendiri tak percaya👏👍. . Kalau anda yang masih belum punye harapan atau semangat dah mengaku kalah, jangan give up! Terus kan usaha untuk tahun 2018! . Sistem penurunan yang sihat, tanpa ber lapar, tanpa terseksa, terbukti hampir lebih 15tahun didunia! Penyertaan tahun baru 2018 masih available whatsapp 019.6299469. . #nakkurus #misikurus #coachgetfit #bajumuslimah #fattzura #neelofa #kuruslepasbersalin #kurustanpasenaman #kurustanpalapar #dietatkins #dietkalori #hearthealthydiet #coachturunberatbadanonline #kevinzahri #plussize

1
@kakicantiqtea

RUGINYAAA BARU SEKARANG KENAL!! BILA DAH KENAL TERJATUH CINTA PULAK❤ . Sebelum ni dah cuba macam2 tp kecewa. Badan mcm tu jgk. Xturun2 berat even dh diet pun. . Lpas dpt info yg sebenanrnya badan byk toksin sbb tu ssh nak turun brt,br la tau puncanya. Bila dah detox, baru senang proses pembakaran lemak dlm badan berlaku. . Alhamdulillah makin hari makin susut lemak dlm badan ni. Sedar2 dlu pakai baju size xxl sekarang saiz M. . Berminat nak oder ⬇⬇⬇ Tekan je no kat bio ya 📲 +60179180672

1
@coachgetfit

Tak suka tengok gambar baju purple katanya😅. Turun lebih 10kg, susah berlebih berat badan katanya😞. sekarang lebih mudah buat keje kat pejabat dan juga keje membaking kat umah👍 Tukar kepada healhty lifestyle, makan tetap jadi keutamaan, tapi malas buat exercise😆 . Tapi masih tetap boleh juga turun berat badan. Seronok katanya, tido cukup, makan tak penah tinggal tapi tetap berat ok👍 . Masih belum terlambat nak bermula 30hari system penurunan secara sihat antara 2-5kg! Whatsapp 019.6299469 untuk tahu lebih👍. . #nakkurus #bajumuslimah #fattzura #neelofa #kurustanpasenaman #kurustanpalapar #kuruslepasbersalin #kurusdabsihat #coachgetfit #isagenixmalaysia #nutritionalcleansing

1
@nurzahralicious

4 KG BERAT TURUN DAN INCH LOSS Best sangat! Sebelum ni dah diet berat tak turun juga. Minum JUZLAB berat terus turun dan paling best rasa badan ringan je dan paling ketara inch loss. Terasa longgar bila sarung baju dan seluar lama. Yey! U olls bila lagi. Moh kiteee sesame 0192267492. #juzlab #minumkuruslah

2
@nurzahralicious

SUAMI PUJI NAMPAK KECIK Untunglah baru seminggu minum #JUZLAB dan nampak perubahan syok betul. Terus cari baju lama, bila sarung longgar tu! Puas hati! Apa tunggu lagi jom sesama kurangkan berat badan. Meh whataspp Kak Tema 0192267492. #JUZLABbukanBiasaBiasa #JUZLABpembakarLemak

1
@nurzahralicious

SELERA MAKAN TERKAWAL Kalau tak sebelum ni kerja nak makan je, tapi baru je minum #JUZLAB selera tu terkawal alhamdulillah. Makan ikut keperluan bukan ikut nafsu. Jom kita dapatkan JUZLAB. Roger Kak Tema nowww 0192267492. 😘 #JUZLABbukanBiasaBiasa #JUZLABpembakarLemak

1
@nak_kurus_dgn_selamat

Untuk yang tengah jaga diet untuk kurus tak perlu lah sampai tak nak makan nasi. Boleh je makan nak tau tipsnya, cek gambar ok. Apa yang penting kemam Gula Gula Kurus dulu . . whatsapp +0194761913 untuk info lanjut 😍😘 .

3
@nurzahralicious

HILANG 4 INCI DI PINGGUL DAN 2 INCI DI PINGGANG DALAM MASA 2 MINGGU WOW memang WOW! Selama ni jaga pemakanan juga tapi takde memberikan impak. Minum JUZLAB baru 2 mingggu memang puas hati. Baju yang dulunya kalau sarung ketat, sekarang longgar. Best betul! Rugi siapa tak cuba lagi. Berminat meh whataspp Kak Tema 0192267492. #JUZLABbukanBiasaBiasa #JUZLABpembakarLemak

1
@nurzahralicious

BAJU DAH BERTUKAR SIZE HANYA DALAM MASA 6 HARI Happy naw naw rasanya ni!!! Sebelum ni size baju 40, sekarang 36 😱 Siapa lagi nak join kurus ni??? Cepat inbox Kak Tema atau whatsapp 0192267492 #JUZLAB #JUZLABbukanbiasabiasa #JUZLABpembakarLemak

1
@nurzahralicious

PERUT KEMPIS DAN RINGAN BADAN Bila perut kita ni semakin mengempis lemaknya , seronok sangat tau. Pepaham ler bila asyik makan je tak ingat dunia, perut pun dah mcm haper je bila lemak tak dibakar. Tahukah anda? Pencernaan dan usus yang tidak sihat menyebabkan tubuh kita akan menyimpan timbunan lemak terutamanya di perut. Lemak yang ada di perut akan terkumpul dan menjadi semakin banyak. Lambat laun ia akan menjadikan perut anda buncit. Macam mana nak atasi perut buncit dengan mudah? Jom minum #JUZLAB ia dapat bantu membakar lemak dan membuang toksin dalam badan. Meh ler roger Kak Tema kita sembang tepi 0192267492. 🤗 #JUZLABbukanBiasaBiasa #JUZLABpembakarLemak

2
@nurzahralicious

DULU PAKAI BAJU SIZE L, SEKARANG M DALAM MASA 3 MINGGU JER Macam tak percaya je! Tapi memang betul size baju berubah. Banyak inch loss happy gilewwww. Lemak dekat perut pun dah hilang rasa nak melompat lompat ke bintang ☺️ Berminat nak cuba #JUZLAB , anda pasti takkan menyesal. Jus yang dihasilkan dari bahan terbaik membantu membakar lemak dengan pantas sekali. Yang pastinya rasanya sangat sedap. Jom whataspp Kak Tema 0192267492. #JUZLABbukanBiasaBiasa #JUZLABpembakarLemak

2
@bieyadawiah

. « HOT 🌶🌶🌶TESTIMONI » . X berapa hari dah nak masuk 2018, kita tanam azam nak KURUS 2018 💪🏼💪🏼💪🏼 . JOM ORDER LEKAIH & KAMI GUIDE SAMPAI KURUS, DAPAT FREE GIFT LAGI TAU FOR COMBO SET . Click 👉🏽👉🏽👉🏽 http://www.wasap0136402508 . #pau2017 #langsingcepat #pehabesar #langsing #langsingbadan #gegarvaganza #upmserdang #ubatkurusberkesan #buanglemakperut #kurussecarasihat #kuruslepasberanak #kuruslepasbersalin #kuruslangsing #luaskankuasamu #nakkuruskanbadan #perutbuncit #perutkempis #pantang #dietsihat #buanglemak #nakkurus #nakkuruscepat #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #kakicantiqtea #buangtoksin #pinggangramping #kecilkanpeha #luaskankuasamu #dramasangat

2
@nurzahralicious

DAH BOLEH SARUNG SELUAR LAMA Yipiehhhh! Perempuan ni kalau dapat sarung seluar lama dia punya syok tu lain macam tau. Betul tak? JUZLAB sangat membantu anda untuk mengurangkan inci dibahagian pinggang dan lelain. Jom dapatkan sekarang. Order nowww 0192267492. #JUZLABbukanBiasaBiasa

2
@nurzahralicious

OMG! DALAM MASA 3 MINGGU BERAT TURUN 6 KG 😱😱😱 Kata Fatin, sebelum ni berat badannya naik tak turun turun. Sekilo pun kemain payah nak hilang. Tapi tak sangka minum #JUZLAB WOW! Perubahannya sangat buat dirinya teruja. Dari baju size XL sekarang dah L. Bahagian lengan dan peha pun dah kecik. Happy taw! Lagi bertambah happy bila dapat sarung jubah idaman hati. Sebelum ni duk pandang je sebab nak pakai sangkut 😅. Kalau Fatin puas hati dengan JUZLAB , kami lagilah seronok sebab dapat bantu wanita diluar sana untuk kelihatan kurus, sihat dan cantik. Bahan ekstrak dalam JUZLAB memang power untuk pembakaran lemak tepu dan pastinya terbaik untuk pengurangan inci. Jom lah cuba JUZLAB ❤️. Berminat inbox or whataspp Kak Tema 0192267492. #JUZLABbukanBiasaBiasa #JUZLABpembakarLemak

2
@nurzahralicious

OMG! DALAM MASA 3 MINGGU BERAT TURUN 6 KG 😱😱😱 Kata Fatin, sebelum ni berat badannya naik tak turun turun. Sekilo pun kemain payah nak hilang. Tapi tak sangka minum #JUZLAB WOW! Perubahannya sangat buat dirinya teruja. Dari baju size XL sekarang dah L. Bahagian lengan dan peha pun dah kecik. Happy taw! Lagi bertambah happy bila dapat sarung jubah idaman hati. Sebelum ni duk pandang je sebab nak pakai sangkut 😅. Kalau Fatin puas hati dengan JUZLAB , kami lagilah seronok sebab dapat bantu wanita diluar sana untuk kelihatan kurus, sihat dan cantik. Bahan ekstrak dalam JUZLAB memang power untuk pembakaran lemak tepu dan pastinya terbaik untuk pengurangan inci. Jom lah cuba JUZLAB ❤️. Berminat jom inbox or whataspp Kak Tema 0192267492. #JUZLABbukanBiasaBiasa #JUZLABpembakarLemak

2
@nurzahralicious

PEMBUANGAN LAWAS DAN BADAN JADI RINGAN! Baru 2-3 hari minum dah rasa best sangat. Mana taknya pembuangan jadi lawas tapi bukan cirit birit tau. JUZLAB takkan bagi efek cirit birit dia bantu melawaskan. Kalau yang ada masalah sembelit tu memang wajib cuba. Lagi satu badan jadi ringan sangat. Yelah bila toksin dalam badan tu dah keluar, badan automatik jadi segar ajur. Antara fungsi JUZLAB kan membuang toksin dalam badan dan memperbaiki sistem dalaman badan. Best kan. Jangan ditunggu lagi jom ber #JUZLAB. 0192267492 #JUZLABbukanBiasaBiasa #JUZLABpembakarlemak

2
@nurzahralicious

4 INCI HILANG DALAM MASA 2 MINGGU Ini super ohsem! Bila sarung seluar enhhh longgar best gilewwww. Bila ukur pinggul hilang 4 inci dan Pinggang pulak 2 inci hilangnya mau tak seronok. Dengan adanya AGEN PEMBAKAR LEMAK iaitu GARNICIA CAMBOGIA dan WHITE KIDNEY BEAN, semakin banyak lah lemak tepu akan hilang. Yey! Jom anda bila lagi? TERBUKTI BERKESAN. Nak order meh roger Kak Tema skrg 0192267492. #JUZLABbukanbiasabiasa #JUZLABpakarbuanglemak

2
@nurzahralicious

Wow wow wow beza tak??? TURUN BERAT 5KG tu dalam masa 4 minggu. Terbaik sangat! Bukan berat je bahagian lemak lengan dan peha pun sama mengecil. Macam tak percaya tapi apa nak pelik, kandungan bahan ekstrak dalam Juzlab ni memang khas untuk penurunan berat badan. Antaranya Ekstrak Garnicia Cambogia sangat berkesan untuk menurunkan berat badan. Ia menghalang penghasilan lemak baru dan membantu pembakaran lemak yang effective. Ekstrak Senna pula melangsingkan tubuh, lemak akan dilarutkan dan dibuang saat buang air besar dan buang air kecil atau ketika berpeluh. Ekstrak White Kidney Bean menghalang penyerapan berlebihan karbohidrat dalam badan menyebabkan pengumpulan lemak dan merupakan sumber protein dan serat yang sihat. Jadi tak heran lah macam mana boleh kurus dengan mudah bila konsisten minum #JUZLAB. Jom kita kurus, cantik dan sihat. Berminat nak order whataspp Kak Tema 0192267492. #JUZLABbukanbiasabiasa at Setapak

1
@juzlab_hq

Juzlab adalah makanan tambahan yang 100% dari ekstrak buah dan herba. Menggunakan formulasi terbaik untuk diet yang sihat. . . Dihasilkan dalam bentuk jus supaya mudah diminum tanpa perlu dibancuh (rasa sedap prun masam manis). Paling penting ianya selamat dan tiada kesan sampingan. . . Antara bahan utamanya adalah Prune, Garcinia Cambogia, Guarana, Senna, White Kidney Beans, Almond, Flax Seed dan lain-lain lagi. . . Fungsi JUZLAB antaranya . . -membakar lemak secara efektif -membuang lebihan air dalam badan bagi mereka yg gemuk air -membuang toksin yang merbahaya dari badan (detox). -membantu mengawal selera makan -membantu pengurangan inci -membantu mengecilkan bahagian badan yang menjadi tumpuan pengumpulan lemak berlebihan seperti di lengan, pinggang, punggung, peha dan perut -mengurangkan masalah perut buncit -memperbaiki sistem dalaman badan -meningkatkan metabolisma tubuh bg membantu proses pelangsingan -membuatkan sentiasa bertenaga sepanjang hari -membaiki dan membaikpulih sistem pencernaan -Sebagai Antioksidan -membantu menjadikan kulit cantik,tidak kusam dan berseri . . Kesan boleh dilihat seawal 5 hari. Harga yang ditawarkan sangat berpatutan dan mampu milik. #JUZLAB

2
@nurzahralicious

Juzlab adalah makanan tambahan yang 100% dari ekstrak buah dan herba. Menggunakan formulasi terbaik untuk diet yang sihat. Dihasilkan dalam bentuk jus supaya mudah diminum tanpa perlu dibantu (rasa sedap). Paling penting ianya selamat dan tiada kesan sampingan. Antara bahan utamanya adalah Prune, Garnicia Cambogia, Guarana, Senna, White Kidney Beans, Almond, Flax Seed dan lain-lain lagi. Fungsi JUZLAB antaranya -membakar lemak secara efektif -membuang lebihan air dalam badan bagi mereka yg gemuk air -membuang toksin yang merbahaya dari badan (detox) -membantu mengawal selera makan -membantu pengurangan inci -membantu mengecilkan bahagian badan yang menjadi tumpuan pengumpulan lemak berlebihan seperti di lengan, pinggang, punggung, peha dan perut -mengurangkan masalah perut buncit -memperbaiki sistem dalaman badan -meningkatkan metabolisma tubuh bg membantu proses pelangsingan -membuatkan sentiasa bertenaga sepanjang hari -membaiki dan membaikpulih sistem pencernaan -Sebagai Antioksidan -membantu menjadikan kulit cantik,tidak kusam dan berseri Kesan boleh dilihat seawal 5 hari. Harga yang ditawarkan sangat berpatutan dan mampu milik. Berminat boleh inbox Kak Tema or whataspp 0192267492. #JUZLABbukanbiasabiasa #JUZLABpembakarLemak at Setapak

2
@nurzahralicious

JUZLAB tiada side effect berpeluh, cirit birit, panas , berdebar, tidak boleh tidur malam atau moody. Kalau ada yang bertanya JUZLAB ada pantang ke? JUZLAB tiada pantang. Hanya pastikan minum air masak yang mencukupi sahaja. Jom kurus, sihat dan cantik ❤️ Meh roger Kak Tema 0192267492 #JUZLABbukanBiasaBiasa #JUZLABpembakarLemak

2
@nurzahralicious

JUZLAB merupakan makanan tambahan untuk diet yang sihat dan dapat membantu anda mendapatkan berat idaman hati. Bahan didalam JUZLAB adalah dari ekstrak buah dan herba, selamat diminum dan tiada kesan sampingan KONSISTEN dengan #JUZLAB ANDA AKAN, ✔hilang 2-3kg dalam masa 5 hari ✔lemak terbakar secara efektif ✔lebihan air dalam badan dibuang bagi mereka yang gemuk air ✔toksin atau racun jahat dibuang (detox) ✔semakin berkurang inci dibahagian lengan, peha, pinggul dan pinggang ✔perut semakin kempis ✔metabolisma badan semakin tinggi ✔sistem pencernaan lancar tapi bukan cirit birit ✔dan paling best tidak perlu berlapar Apa tunggu lagi, harga berpatutan FREE POSTAGE. Jom kurus sekarang. Nak order meh roger Kak Tema 0192267492. #JUZLABbukanBiasaBiasa #JUZLABpembakarlemak at Setapak

2
@nurzahralicious

Kenapa perlu pilih #JUZLAB? 1. Harga yang berpatutan, mampu milik dan terbukti berkesan 2. Jus yang mudah diminum dan diserap oleh tubuh dan rasanya sedap 3. 100% Bahan Semulajadi dari ekstrak buah dan herba , Tiada Bahan Kimia Berbahaya tapi dapat Membuatkan Anda Kurus Dengan Pantas 4. Membakar lemak degil yang tersimpan dalam badan 5. Membantu pengurangan inci 6. Mengecilkan perut, peha,lengan dan pinggang 7. Mengawal nafsu makan 8. Meningkatkan metabolisma badan 9. Membaiki sistem perncernaan supaya senang lawas 10. Sentiasa bertenaga 11. Detox sistem perkumuhan anda, buang semua toksin dalam badan supaya lebih sihat dan cergas 12. Penggunaan yang konsisten menjadikan badan sihat, ramping, bertenaga dan kulit bertambah cantik Jom kita kurus, sihat dan cantik. Whataspp Kak Tema now 0192267492. #JUZLABbukanBiasaBiasa #JUZLABpembakarlemak at Setapak

1
@nurzahralicious

Dengan lafas Bismillah, Kak Tema nak memperkenalkan #JUZLAB, jus kurus yang dapat mengatasi masalah berat badan. Juzlab adalah makanan tambahan yang 100% dari ekstrak buah dan herba. Menggunakan formulasi terbaik untuk diet yang sihat. Dihasilkan dalam bentuk jus supaya mudah diminum tanpa perlu dibantu (rasa sedap). Paling penting ianya selamat dan tiada kesan sampingan. Antara bahan utamanya adalah Prune, Garnicia Cambogia, Guarana, Senna, White Kidney Beans, Almond, Flax Seed dan lain-lain lagi. Fungsi JUZLAB antaranya -membakar lemak secara efektif -membuang lebihan air dalam badan bagi mereka yg gemuk air -membuang toksin yang merbahaya dari badan (detox) -membantu mengawal selera makan -membantu pengurangan inci -membantu mengecilkan bahagian badan yang menjadi tumpuan pengumpulan lemak berlebihan seperti di lengan, pinggang, punggung, peha dan perut -mengurangkan masalah perut buncit -memperbaiki sistem dalaman badan -meningkatkan metabolisma tubuh bg membantu proses pelangsingan -membuatkan sentiasa bertenaga sepanjang hari -membaiki dan membaikpulih sistem pencernaan -Sebagai Antioksidan -membantu menjadikan kulit cantik,tidak kusam dan berseri Kesan boleh dilihat seawal 5 hari. Harga yang ditawarkan sangat berpatutan dan mampu milik. Berminat boleh inbox Kak Tema 0192267492 #JUZLABbukanbiasabiasa at Setapak

2
@nurzahralicious

Dah puas diet tapi berat badan tak turun jugak? Perut masih buncit? Itu tandanya badan anda banyak toksin. Jom detox dengan #JUZLAB. JUZLAB merupakan makanan tambahan untuk diet yang sihat dan dapat membantu anda mendapatkan berat idaman hati. Bahan didalam JUZLAB adalah dari ekstrak buah dan herba, selamat diminum dan tiada kesan sampingan KONSISTEN dengan #JUZLAB ANDA AKAN, ✔hilang 2-3kg dalam masa 5 hari ✔lemak terbakar secara efektif ✔lebihan air dalam badan dibuang bagi mereka yang gemuk air ✔toksin atau racun jahat dibuang (detox) ✔semakin berkurang inci dibahagian lengan, peha, pinggul dan pinggang ✔perut semakin kempis ✔metabolisma badan semakin tinggi ✔sistem pencernaan lancar tapi bukan cirit birit ✔dan paling best tidak perlu berlapar Apa tunggu lagi, harga berpatutan FREE POSTAGE. Jom whataspp Kak Tema 0192267492. #programkurus14hari #JUZLABbukanBiasaBiasa #JUZLABpembakarlemak at Setapak

1
@proslim_setiawangsa

BREASTFEED vs PROSLIM ======================= Selalu je dapat soalan mak mak yang masih menyusu yang ade masalah berat badan. . Untuk yang nak menyusu boleh ke consume Proslim? Jawapan: BOLEH . Jika baby fully breastfeed, boleh start consume bila baby dah 6 bulan ke atas. Jika baby dah campur susu @ susu formula, lepas pantang dah boleh consume. . Utk mummy breastfeed, fully follow guide, insyaAllah tak ada masalah.Tak de isu susu drop dan sebagainya . Mana yang masih dalam tempoh berpantang iaitu masa yang FRAGILE .Sabar ye.Sebab ape ape supplement perlukan air yang banyak . Jaga mahkota kite yakni RAHIM yang satu dahulu.Baru fikir jaga badan.Faham ke faham? . Akak memang jual PROSLIM tapi dalam masa yang sama NIAT nak mummy diluar sana jugak sihat. . Bukan nak kaya semata mata.Tapi akak nak bantu mummy semua.Amin. #proslim_setiawangsa #jamukuruslangsing #kuruslepasbersalin #codkualalumpur #freegift #kuruslepasberanak #produkkurusberkesan #posseluruhmalaysia

2