Legsteakl Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@medinadesire_mahdia

Buat apa nk susah2 cari duit beribu2 utk buang lemak dlm badan tu.. set combo serendah RM40 dan yang paling BEST.. Teh kurus kami terbukti berkesan dgn beribu feedback dr customer..😘 NAK ORDER?? WA 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@medinadesire_mahdia

Sampai bila nak tipu diri sendiri depan cermin.. Selama ni dh cuba menjadi seorang yang selesa dengan bentuk & berat badan walaupun uols sebenarnya tak selesa dengan diri sendiri.. Tak perlu keluarkan duit yg byk..dengan consume set combo ni..ikut guide sy akn berikn..percayalah uols xkn menyesal... Set combo serendah Rm 40 tetapi hasilnya memang terbaik 😊 WA 0162199742 Belum try..belum tahu 😘 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@legstea_medinadesire

set combo punya pasal lah ni.. Ramai pulak org tegur mcm mana boleh kurus!! Sampai mak dorg pun nk order 😘 Nak kurus jgk? Jom order hari ni..jgn tangguh2.. Pasti puas hati 👍👍👍 WA 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@medinadesire_mahdia

Morning gaiss!! Yg nk join postage hari ni cepat wasap 0162199742..postage pg ni pukul 11 a.m 😘😘 kurus dgn rm40 syokk weh 😍 Cara mudah utk makan banyak tanpa naik berat,teatox jer 😘 set combo rm40 & free gift special.. Wasap 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@nurul_detox_tea

Buat apa nk susah2 cari duit beribu2 utk buang lemak dlm badan tu.. set combo serendah RM40 dan yang paling BEST.. Teh kurus kami terbukti berkesan dgn beribu feedback dr customer..😘 NAK ORDER?? WA 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@medinadesire_mahdia

mari kita atur langkah..17 hari jer kita follow semua rules..kita tinggalkan rutin harian kita 😊 siapa nk kan perubahan..tp takut gagal,jgn bimbang..saya bantu anda.. SLIMMING DETOX TEA & KAKICANTIQ TEA WA 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@medinadesire_mahdia

KakiChantiq tea is BEST teatox untuk mengecilkan Lengan menggeleber & Paha besar / bergesel.Yang paling best sekali bila consume KC tea ni, perut memang kenyang & energy pun maintain je. Dalam 1 minggu pun dah boleh nampak perubahan  WA 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@legstea_medinadesire

Kesan yang amat luar biasa.. Hasil konsisten consume set super combo kami ni.. Awk bila nak mulakan program kurus ni?? Meh order lelaju meh.. Nak kurus lelaju order set combo terus..Serendah Rm 75 sahaja Wa 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@legstea_medinadesire

Siapa cakap Baju zaman-zaman muda tu tinggal sejarah? Inilah masanya untuk awak menghidupkan kembali era kegemilangan uols 😊 Jom kurus & cantik dgn consume teh by medina desire..free gift menarik bakal jd milik uols ya..👍 Set combo serendah RM 40 WA 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@medinadesire_mahdia

Dah jaga makan,Dah minum air putih yang cukup,Dh exercise hari-hari..tapi berat tak turun2 jugak.. Ini disebabkan usus Kotor,walaupun kita Dah mkn yg sihat,Tp usus xdapat menyerap zat2 nutrion dengan Baik.. In shaa allah,dgn konsisten minum slimming detox tea,akan membantu membersihkn usus kita menjadi lebih sihat SLIMMING DETOX TEA & KAKICANTIQ TEA WASAP ORDER 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

1
@medinadesire_mahdia

Ini dia penangan minum teh medinadesire 😘 slimming detox tea & kakicantiq tea yang semakin menjadi pilihan RAMAI 😘 ada yg mengalami masalah ni.. ❤susah nak turunkan berat badan. ❤susah nak kawal selera makan ❤mengah bila naik tangga ❤ lemak di bahagian peha & lengan.. saya bantu awak semua.. wasap 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

2
@kurus_muda_cantik

Kegemukan dan lemak lelaki terletak pada perut. Bila nampak ‘boroi’, maka selalunya kita kata dia gemuk. Sebaliknya, lemak perempuan tidak terkumpul di perut tetapi di paha. Oleh kerana itu, ada orang perempuan yang nampak kurus di muka, tapi sebenar masih mengalami masalah berat badan berlebihan. Maka inilah yang paling mereka risaukan! Bukan sahaja peha yang besar, ada juga yang mempunyai punggung yang lebar. Dengan consume set combo ni,in shaa Allah akan dapat menyelesaikan masalah awak semua..ramai testimoni berjaya.. WA 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@legstea_medinadesire

Kegemukan dan lemak lelaki terletak pada perut. Bila nampak ‘boroi’, maka selalunya kita kata dia gemuk. Sebaliknya, lemak perempuan tidak terkumpul di perut tetapi di paha. Oleh kerana itu, ada orang perempuan yang nampak kurus di muka, tapi sebenar masih mengalami masalah berat badan berlebihan. Maka inilah yang paling mereka risaukan! Bukan sahaja peha yang besar, ada juga yang mempunyai punggung yang lebar. Dengan consume set combo ni,in shaa Allah akan dapat menyelesaikan masalah awak semua..ramai testimoni berjaya.. WA 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@kurusrm40

❌Tak perlu catu makanan untuk turunkan lemak dan berat. Untuk turunkan berat, perlu makan dengan betul...simplekan...dengan consume tea by medina desire ni...dalam seminggu akan nampak perubahan. ws 0162504147 . . . #teamilafazila #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

1
@legstea_medinadesire

Bagi yang Dh Ada Azam nk kurus & Turunkan berat badan..JANGAN TUNDA-TUNDA!! BUAT TINDAKAN HARI NI JUGAK!! Bukannya esok,lusa atau minggu Depan.. SET COMBO hanya rm 40 jer awak.. Saya Bantu awak hingga dpt badan idaman.. Wasap 0162199742 SLIMMING DETOX TEA & KAKICANTIQ TEA #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@medinadesire_mahdia

Inilah dia krim ajaib.yg mampu bakar lemak-lemak anda!! Best sgt sapu ni bila lepas mandi.. Nk tau lg.. WA 0162199742 Postage ptg ni jam 7 mlm..😘 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

1
@teatox_qistina

Kalau yg duk tanya saya,betul ke berkesan tea yg saya jual ni. Jujur saya nak bagi tahu,alhamdulillah,so far feedback yg saya dpt semua yg positif. And ramaiii sgt yg repeat order. In shaa Allah berkesan utk semua. Siapa2 nk join postage ,boleh wasap saya.. POSTAGE ISNIN - SABTU. 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@kurusrm40

Tea slimming detox yg mampu utk hilangkan perut buncit dan sembelit dlm masa seminggu😀...tak cuba tak tahu...slimming detox tea (SDT)utk buang toksin, kempiskan perut dan kuruskan badan. Jadi bila minum akan lawas, xde cirit birit uolls... 😊wasap 0162504147 😊 . . . #teamilafazila #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@kurusrm40

Super combo...dalam 15 hari jer INCH LOSS dan BERAT LOST. 2-3 hari dh nampak kesannya.😍 Testimoni berjaya dah ramai...uolls bila lagi. InsyAllah menjadi...jom order sekarang...ada free gift lagi. wasap 0162504147 . . . #teamilafazila #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@teatox_qistina

Diet memang perkara yg susah,tak semua orang boleh melakukan diet. Perlu motivasi & komitmen yang kuat. kunci Utama diet "JANGAN MENYERAH"!! In Shaa Allah,dgn SET COMBO ni..dpt membantu awak dlm mendapat berat ideal..tak perlu diet ketat..ikut GUIDE yg saya berikan.. WA 0162199742 SLIMMING DETOX TEA & KAKICANTIQ TEA POSTAGE ISNIN - SABTU #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@medinadesire_mahdia

kadang-kadang bila badan dah tahap obesiti ada yang terima seadanya. Rasa memang dah tak boleh buat apa dah. Mari saya bantu awak selesaikan masalah tu.. dah ramai custemr saya dh berjaya turunkan berat mereka.. WA 0162199742 set combo semurah Rm75 & hadiah percuma menjadi milik awak #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

1
@medinadesire_mahdia

Mudah sangat nk menyediakan teh by medina desire ni ☺ Klu awak semua :- ✅ Berat badan berlebihan ✅Lemak berlebihan di peha & lengan ✅ Tidak lawas ✅Dah diet,tapi masih tidak berjaya turunkan berat badan.. saya boleh BANTU selesaikan masalah awak.. Set combo hanya Rm 40 sahaja & Pemberian PERCUMA shaker 350ml WA 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@legstea_medinadesire

TEH BY MEDINADESIRE 100 % bebas bahan kimia.😘 selamat digunakan 😊 mudah dibancuh 😄 Harga yang amat berpatutan 😉 Extra 2 uncang setiap pek 😱 Tunggu apa lagi,BERTINDAK SEKARANG !!! WA 0162199742 PERCUMA SHAKER 350ml #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@legstea_medinadesire

masalah berat badan tak kira usia..ada yg muda lg dh obes. tau tak teh medina ni start 13 tahun dah boleh minum. sebenarnya tak ada had umur pon nk minum. asalkan dh boleh pi toilet sendiri dan boleh minum sendiri yea. bahan-bahannya 100% semulajadi tak buat uolls sakit dada@sakit badan bila minum. nk kurus tak perlu seksa diri uolls. set combo memang selamat di minum.. jom order set combo..wasap 0162199742 jom grab set combo..rm40 jer awak 😊 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@legstea_medinadesire

Sekarang ni..ramai golongan kanak2 & remaja khususnya mengalami masalah berat berlebihan..ibubapa,takkan nk biarkan anak2 anda terus menerus begini..teh by medina desire ni umur 12 tahun pun Dh boleh minum..sebenarnya xad had umur..asalkan Dh boleh uruskan diri sendiri ke tandas.. Set combo yang mampu milik..ramai Dh yg saya Bantu..sekarang giliran awak pula utk saya bimbing ... Harga serendah Rm40.. Hasil yg sangat2 berbaloi.. WA 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@nurul_detox_tea

semurah rm25 ja harga 1 pek kakicantiq tea ni awak. kenapa teh ni lagi mahal dari slimming detox ? sebab teh ni dirumus khas untuk attack kawasan2 yg susah buang lemak..😘 wasap 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@medinadesire_mahdia

NAK KONGSI PETUA CARA BODY SHAPING 7KALI GANDA LAGI BAGUS!! PETUA PALING BERKESAN DALAM SEJARAH MELANGSINGKAN BADAN ABAD INI!!! Yg PENTING BODY JADI SHAPE!! . Kos murah & selamat . Petua ni sgt2..menakjubkan. BODY SHAPING ni. Bukan shj kurus!!! Malah menjadikan bentuk badan yg cantik & shaping. Boleh kurus dgn cepat & selamat.. part2 spare tayar mudah je Dia cairkan. Terus shape & jadi cantik!! . 2 hari inciloss 1cm 6 hari incilos 2 inci 1 bulan inciloss 5-6 inci . Sy dah BUAT!! KOMEN NAK PETUA!! SHARE VIDEO NI & KONGSI KAN!!! WA 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@legstea_medinadesire

NAK KONGSI PETUA CARA DETOX 7 KALI GANDA BAGUS!! PETUA PALING BERKESAN DALAM SEJARAH DETOX ABAD INI!!! . Petua ni sgt2..menakjubkan. DETOX ni. Bukan shj kurus!!! Malah RINGANKAN BADAN. Singkir toksin dlm badan!!! Kerak2 usus pun cair!!! Kempis perut lagi!!! Boleh kurus dgn cepat & selamat.. mudah je BUAT DIA!! . 2 hari turun 3kg 6 hari turun 7kg 1 bulan turun 30kg . Sy dah BUAT!! PALING MURAH PALING BERKESAN GUNA BAHAN DAPUR JE KOMEN NAK PETUA!! SHARE VIDEO NI & KONGSI KAN!!! WA 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@legstea_medinadesire

Dh macam pasangan kekasih pulak slimming detox tea & kakicantiq tea ni..😘 Bg yg nk turunkan berat badan..set combo ni yang paling sesuai utk awak..kedua2 teh memerlukan antara satu sama lain utk mempercepatkan proses nk turunkan berat ☺ Set combo serendah Rm40 & dapat free gift lagi.. WA 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@legstea_medinadesire

Teh luar biasa dari biasa... Slimming detox dan kakicantiq tea mampu mengubah kehidupan anda.. Dari size xxxl kpd s ..perghh magic betul.. Pelik tapi benar.. Follow testimoni kami jom.. WA 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@legstea_medinadesire

kakicantiq tea ni ada 3 bahan utama iaitu serai,dry herb & rebina. bila uolls minum kct ni perut uolls akn rasa kenyang jer sepanjang hari. tp uolls akan kerap rasa haus. jadi dah haus akan minum banyak memang akan kerap kencing. itu normal kalau minum kct. jgn risau sesayang ya..rs dia hopkos lah rasa rebina dan serai..xkn jus oren pulakkn..hiks ! 😘 WA 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@teatox_qistina

Susah nak kawal selera makan?? time sedih,happy & time boring puunn makan 😁😁 tak kan nak biarkan..kalau jenis berat tak naik2 takpe,ni jenis makan sikit dah naik berkilo2..huhu mari turunkan berat & ubah gaya hidup.. set combo hanya Rm 40 dan telah Terbukti berkesan.. WA 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@detoxteamedinadesire

Hai badan😥...kalau dapat jadi KURUS time remaja,😣 alangkahhh...bahagianya...ermmm Jom try set super combo...memang MURAH...slimming detox tea + kakicantiq tea + krim maryam+ FREE GIFT....HEBATNYA!!! 😍Cepat2 wasap 0102067676 . . . #teamilafazila #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

2
@detoxteamedinadesire

Super set combo...dalam 15 hari jer INCH LOSS dan BERAT LOST. 2-3 hari dh nampak kesannya.😍 Testimoni berjaya dah ramai...uolls bila lagi. InsyAllah menjadi...jom order sekarang...ada free gift lagi. wasap 0102067676 . . . #teamilafazila #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

1
@detoxteamedinadesire

Asyik duk pandang badan org lain jer yang kurus😣..kita pun teringin jugak😭...bagaimana ya??? Haa...jom try set super combo ni...slimming detox tea + kakicantiq tea +  krim maryam...pasti MELETOP😍💥DAPAT FREE GIFT LAGI😲wasap 0102067676 . . . #teamilafazila #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

1
@detoxteamedinadesire

Murah sangat2...tak perlu keluar beratus2 ringgit utk kurus. Hanya order set combo slimming detox tea dan kakicantiq tea yang berharga RM40...sudah menampakkan kesannya. wasap 0102067676 . . . #teamilafazila #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

2
@kurusrm40

Rm1 utk kurus... Minum 15hari.. Kesan dia seawal 2-5hari dah nampak perubahan. Ada yg berjaya turun 2-5kg..😱 ada yg 10kg jgk tau!!😱 tak percaya?? Jgn pejam mata😜 jom tengok testimoni kami.. Wasap 0162504147 . . . #teamilafazila #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@kurusrm40

Rahsia turun berat badan 2-5kg smggu. Kami bongkarkan utk anda.. Jom minum slimming detox dan kakicantiq tea. Boleh tengok testimoni kami.. Hanya yg terbaik utk yg terbaik.. Wasap 0162504147 . . . #teamilafazila #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@kurusrm40

Real testimoni..panas2 dari oven ya ! Kurus dgn combo set dan maryam sekali confirm menjadi tau!siapa nak kurus boleh ambil set combo hebat nie. Rm40 shj.murah dan berkesan. X rugi cuba tp rugi klu x cuba..student2 pon mampu beli ye..tea kami adalah quality PREMIUM!! 😄 wasap 0162504147 . . . #teamilafazila #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@legstea_medinadesire

Dulu lain...sekarang lain..dulu berisi sekarang dh cantik 😘 Jom turunkn berat & menjadi cergas dan sihat..set combo serendah Rm40 shj.. Wa 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@teatox_qistina

Nak kurus dgn modal rendah? Dah Cuba pelbagai produk,hasil tetap mengecewakan? Jangan sedih..saya Bantu selesaikan masalah tu.. Jom consume teh by medinadesire ni..set combo Serendah Rm 40 jer..Tp hasilnya..memang menakjubkan 😘😘 WA 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

1
@kurusgorgeous

Ingin kurus?? Hanya dengan set combo slimming detox tea dan kakicantiq tea...sudah cukup untuk mengembalikan bentuk badan yg diinginkan. wasap 0102067676 . . . #teamilafazila #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

1
@legstea_medinadesire

KakiChantiq tea is BEST teatox untuk mengecilkan Lengan menggeleber & Paha besar / bergesel.Yang paling best sekali bila consume KC tea ni, perut memang kenyang & energy pun maintain je. Dalam 1 minggu pun dah boleh nampak perubahan  WA 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

1
@kurusgorgeous

Jangan teragak2 untuk turunkan berat badan. BUAT BETUL2...Kalau teragak2...HASILNYA PUN TERAGAK2...mari saya bantu guide uolls turunkan berat badan...set combo hanya RM40+FREE GIFT. wasap 0102067676 . . . #teamilafazila #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

1
@nurul_detox_tea

Buat apa nk susah2 cari duit beribu2 utk buang lemak dlm badan tu.. set combo serendah RM40 dan yang paling BEST.. Teh kurus kami terbukti berkesan dgn beribu feedback dr customer..😘 NAK ORDER?? WA 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

1
@legstea_medinadesire

Buat apa nk susah2 cari duit beribu2 utk buang lemak dlm badan tu.. set combo serendah RM40 dan yang paling BEST.. Teh kurus kami terbukti berkesan dgn beribu feedback dr customer..😘 NAK ORDER?? WA 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@kurusgorgeous

Cepat2 dapatkan skrang!!! Akhirnya bagi uolls yang mengalami maslah berat badan yang berlebihan, teringin nak kurus...tapi tak tahu cara yang betul? JANGAN RUNSING...dengan pembelian set combo slimming detox tea & kakicantiq tea...produk yang dihasilkan untuk menyelesaikan masalah uolls. wasap 0102067676 . . . #teamilafazila #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@kurusgorgeous

Dengan serendah RM40, anda akan mendapat 2 set tea... SLIMMING DETOX TEA & KAKICANTIQ TEA. Jangan lepaskan peluang ni...seawal 1 minggu dah nampak perubahannya. wasap 0102067676 . . . #teamilafazila #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@kurusgorgeous

Kalau yang dok tanya saya , betul ke berkesan tea yg saya jual ni?? Alhamdulillah, so far feedback yang saya dapat semua positif dan ramai yang repeat order. Sapa nak?? ...wasap 0102067676 . . . #teamilafazila #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@zieyimran.co

“lepas consume set combo slimming detox tea + kaki cantiq tea.. Lemak2 kt badan mmg ketara berkurang..makin Selim,cantik & Suami pun makin Sayang 😘 Meh order set combo meh.. WA 0113 912 7330 . #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox"

2
@legstea_medinadesire

Teringin nak berubah? Haa..satu jer perlu anda buat.konsisten!! Kita memang mudah rasa give upr dan rasa mustahil bila nk berubah daripada sesuatu yg telah menjadi kebiasaan.. In Shaa Allah..dgn Cuba teh by medinadesire ni..impian yg selama ni rs mustahil..akan tercapai.. Nk order? Nk tahu tentang teh yg awesome ni? Wasap 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

1