Legsteamurah Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@yaya.teatox

. JOM DETOX! 😍 . ☕️SLIMMING DETOX : RM 15 . 👉Fokus untuk mengempiskan bahagian perut & detox toksin dr dlm badan :) . 👉Rasa Teh : X Kelat & X Pahit ~Minum malam sebelum tidur . ___________________________________________________ . ☕️KAKICANTIQ TEA : RM 25 . 👉Fokus untuk mnegecilkan bahagian peha & lengan :) . 👉Rasa Teh : Ribena lite + serai . 👉Minum pagi sebelum sarapan . ___________________________________________________ ☕️COMBO SET : RM 40 . 👉 ( Slimming Detox Tea + Kakicantiq Tea ) . **MURAH , BERBALOI & BERKESAN👈😘 . 📮POSTAGE : RM 8 SM/RM 12 SS (1-4 Paket) . ☎️Whatsapp 016 8124570 to purchase . #detoxtearm15 #legstearm25 #teatox #detoxteamurah #kakicantiq #slimmingtea #tehkurus #tehkurusmura h #skinnytea #legstea #MED #medinadesire #legstea #skinnytea #slimmingdetoxtea #slimmingteabymedinadesire1 #legsteabymedinadesire1 #teatox #slimmingteamurah #slimtea #tehkurus #legsteamurah #legsteamalaysia #medinadesireofficial #tehkurusbymedinadesire1 #nakkurus #skinnyteabymedinadesire1 #jomkurus #jomkurus #kakicantiqtea #slimmingdetox #medinadesire #medinadesire1 #detoxmurah #juallegstea #jualdetoxteamurah

0
@zieyimran.co

“Kawan pun nak beli awakkk bila tengok badan kita dah letops letops kann 😍😍. Terus turun 7kg bila minum SET COMBO. Siapa nak order boleh terus whatsapp untuk order okay. Macam biasa esok ade postage ok sayang sayang semua. . . ☎️ Untuk order DETOX TEA/SET COMBO jom whatsapp dila di 0113 912 7330 / dm (tekan link di bio untuk terus ke no whatsapp) . #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #kuruscepat #jomkurus #detoxmalaysia #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #tipskurus #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #lotionmaryam #dietatkins #jomdetox #legsteamurah #teatoxmurah #kahwin #kurusmudah #detoxmurah #kuruscarasihat #terapiinstagram #aurainsta"

2
@legstea_medinadesire

nak turunkan berat badan cepat? nk nampak langsing? boleh consume set combo medina desire ni dengan kesan dapat nampak dalam masa SEMINGGU!! dh byk testimoni customer ckp berat diaorg turun..tu diaa..sampai diaorg pun x percaya sbb cepat sangat.. Set combo hanya RM 40.. jom join order..wasap 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@medinadesire_mahdia

nak turunkan berat badan cepat? nk nampak langsing? boleh consume set combo medina desire ni dengan kesan dapat nampak dalam masa SEMINGGU!! dh byk testimoni customer ckp berat diaorg turun..tu diaa..sampai diaorg pun x percaya sbb cepat sangat.. Set combo hanya RM 40.. jom join order..wasap 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@medinadetox.ampang

Kelebihan Kaki Cantiq Tea Kaki Cabtiq Tea : Membuang lebihan air dalam badan. Mengecilkan bahagian paha dan lengan serta bahagian-bahagian tertentu pada badan. Membentuk badan slim dan kembali kepada bentuk asal idaman anda. . . Kami juga ada sediakan service COD area ampang sesiapan yang ingin COD berdekatan area ampang boleh terus whatsppp kami . . ☎️ Untuk order DETOX TEA/SET COMBO jom whatsapp 0182327685 / dm (tekan link di bio untuk terus ke no whatsapp) . #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #kuruscepat #jomkurus #detoxmalaysia #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #tipskurus #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #lotionmaryam #dietatkins #jomdetox #legsteamurah #teatoxmurah #kahwin #kurusmudah #detoxmurah #kuruscarasihat #terapiinstagram #aurainsta

0
@medinateatox_

Nak kurus dgn cepat dan selamat? Nak slim dan langsing? Jom cuba Medina Detoks dan Slimming 😘 ___________ . 🍓 Kakichantiq Tea 👉rasa seperti ribena dan ada sedikit hint serai 👉warna kemerahan 👉khas utk kecilkan bahagian kaki dan lengan dan mendapatkan bentuk badan ideal. ___________ Kindly whatsapp 013 897 4586 COD available Link in bio. #legstea #bymedinadesire #teatoxbymedinadesire #skinnytea #teatox #slimmingtea #tehdetoxmalaysia #ubatkurus #gemuk #nakkurus #slimmingteamurah #slimtea #tehkurus #legsteamurah #legsteamalaysia #medinadesireofficial #teatoxteamalaysia #nakkuruscepat #langsing #ibumenyusu #jomkurus #minumankesihatan #surirumah #medinadesire #ubatkurussgtberkesan #produkmuslim #sihat #kurus #kuruskanbadan #produkkurus

3
@legstea_medinadesire

Awak awak, tahun 2017 dah nak habis ni, tapi awak yang azam nak kurus ditahun 2017 ni dah berjaya belum? Tak nak ke kurus cantik macam orang lain, boleh berjaya pakai baju cantik cantik tanpa perut berlipat🙊 Besttnyaa nanti jumpa sedara & kawan cakap "eh kau dah kurus la, eh kau dah tak gemuk macam dulu la, macam mana kau buat?"😘 I know this moments is the best feeling ever in the world! Haaaa kalau nak dengar bait ayat tu semua meh cuba set combo kami. Confirm tak nyesal! Tepuk lemak tanyalah cermin 😉 WA 0162199742 SET COMBO & FREE GIFT ISTIMEWA #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@legstea_medinadesire

Slimming detox tea (SDT) untuk buang toksin kempiskan perut & kuruskan badan. dalam SDT ni ada Cassia Vahl atau lebih dikenali dengan daun senna. jadi bila minum memang akan lawas tetapi tak ada cirit birit uolls.. wasap order 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@legstea_medinadesire

Diet memang perkara yg susah,tak semua orang boleh melakukan diet. Perlu motivasi & komitmen yang kuat. kunci Utama diet "JANGAN MENYERAH"!! In Shaa Allah,dgn SET COMBO ni..dpt membantu awak dlm mendapat berat ideal..tak perlu diet ketat..ikut GUIDE yg saya berikan.. WA 0162199742 SLIMMING DETOX TEA & KAKICANTIQ TEA POSTAGE ISNIN - SABTU #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@by_nys

Penangan hebat set combo Hanya Rm40 #medinadesire ! . . ; Tak perlu diet ketat ; Tak perlu senam berlebihan ; Lepas consume confirm 3-5 kg hilang seminggu ; Selamat digunakan ;Yang penting,murah2 je tpi berkesan tau . . 🍵 Slimming & Detox Tea; RM15 . 🍵 KakiCantiq Tea; RM25 . SET COMBO ; RM40 . Postage RM7 SM, RM10 SS . To order, whatsapp 0183104812 . . #medinadesire #S006-04MED #sayajualslimmingtea #kakikecik #sayajualteadetox #sayajualmurah #sayajualtea #teatox #teatoxTerlajakmurah #legsteamurah #legstea #lofattah #palazomurah #kopikurus #sayajualbagmurah #sayajuallipbalm

0
@by_nys

Biar lambat asalkan selamat dan berkesan ye . Jangan biar cepat tapi merugikan tau . . Penangan hebat set combo Hanya Rm40 #medinadesire ! . . ; Tak perlu diet ketat ; Tak perlu senam berlebihan ; Lepas consume confirm 3-5 kg hilang seminggu ; Selamat digunakan ;Yang penting,murah2 je tpi berkesan tau . . 🍵 Slimming & Detox Tea; RM15 . 🍵 KakiCantiq Tea; RM25 . SET COMBO ; RM40 . Postage RM7 SM, RM10 SS . To order, whatsapp 0183104812 . . #medinadesire #S006-04MED #sayajualslimmingtea #kakikecik #sayajualteadetox #sayajualmurah #sayajualtea #teatox #teatoxTerlajakmurah #legsteamurah #legstea #lofattah #palazomurah #kopikurus #sayajualbagmurah #sayajuallipbalm

0
@by_nys

Penangan hebat set combo Hanya Rm40 #medinadesire ! . . ; Tak perlu diet ketat ; Tak perlu senam berlebihan ; Lepas consume confirm 3-5 kg hilang seminggu ; Selamat digunakan ;Yang penting,murah2 je tpi berkesan tau . . 🍵 Slimming & Detox Tea; RM15 . 🍵 KakiCantiq Tea; RM25 . SET COMBO ; RM40 . Postage RM7 SM, RM10 SS . To order, whatsapp 0183104812 . . #medinadesire #S006-04MED #sayajualslimmingtea #kakikecik #sayajualteadetox #sayajualmurah #sayajualtea #teatox #teatoxTerlajakmurah #legsteamurah #legstea #lofattah #palazomurah #kopikurus #sayajualbagmurah #sayajuallipbalm

0
@legstea_medinadesire

nak hilangkan buncit?? nak kurus?? ada masalah tak lawas bila membuang?? jom try produk terbaik " SLIMMING DETOX TEA & KAKICANTIQ TEA WA 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@medinadesire_mahdia

cepat-cepat dapatkan sekarang !!! AKHIRNYA..bg uolls yang mengalami masalah berat badan yang berlebihan,teringin nak kurus..tapi tak tahu cara yang betul? JANGAN RUNSING..dengan pembelian Set Combo..produk yang dihasilkan untuk MENYELESAIKAN masalah awak. SELAMAT DIGUNAKAN !! WA 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@medinateatox_

Nak kurus dgn cepat dan selamat? Nak slim dan langsing? Jom cuba Medina Detoks dan Slimming 😘 ___________ . 🍓 Kakichantiq Tea 👉rasa seperti ribena dan ada sedikit hint serai 👉warna kemerahan 👉khas utk kecilkan bahagian kaki dan lengan dan mendapatkan bentuk badan ideal. ___________ Kindly whatsapp 013 897 4586 COD available Link in bio. #legstea #bymedinadesire #teatoxbymedinadesire #skinnytea #teatox #slimmingtea #tehdetoxmalaysia #ubatkurus #gemuk #nakkurus #slimmingteamurah #slimtea #tehkurus #legsteamurah #legsteamalaysia #medinadesireofficial #teatoxteamalaysia #nakkuruscepat #langsing #ibumenyusu #jomkurus #minumankesihatan #surirumah #medinadesire #ubatkurussgtberkesan #produkmuslim #sihat #kurus #kuruskanbadan #produkkurus

4
@ladiesoutletbyme

👟TM White Star Design👟 👟Material : Synthetic 👟Size : 35/36/37/38/39/40 👟Heel 2.5cm . 👟RM40 👟Postage : RM 8(sm) /RM 13(ss) 📲019-3888619 . #gebugebas #jerawat #serum #magicserum #bazaarpaknil #begmurah #backpackmurah #koreanmakeup #koreanfood #koreanbag #koreanstyle #samyangmurah #babytora #boosterwhitening #detoxtea #tehkurus #shampoosantan #bajukorea #konvo #muslimah #bajumuslimahmurah #legsteamurah #legsteatox

2
@ladiesoutletbyme

👟TM White Star Design👟 👟Material : Synthetic 👟Size : 35/36/37/38/39/40 👟Heel 2.5cm . 👟RM40 👟Postage : RM 8(sm) /RM 13(ss) 📲019-3888619 . #gebugebas #jerawat #serum #magicserum #bazaarpaknil #begmurah #backpackmurah #koreanmakeup #koreanfood #koreanbag #koreanstyle #samyangmurah #babytora #boosterwhitening #detoxtea #tehkurus #shampoosantan #bajukorea #konvo #muslimah #bajumuslimahmurah #legsteamurah #legsteatox

0
@ladiesoutletbyme

👟TM White Star Design👟 👟Material : Synthetic 👟Size : 35/36/37/38/39/40 👟Heel 2.5cm . 👟RM40 👟Postage : RM 8(sm) /RM 13(ss) 📲019-3888619 . #gebugebas #jerawat #serum #magicserum #bazaarpaknil #begmurah #backpackmurah #koreanmakeup #koreanfood #koreanbag #koreanstyle #samyangmurah #babytora #boosterwhitening #detoxtea #tehkurus #shampoosantan #bajukorea #konvo #muslimah #bajumuslimahmurah #legsteamurah #legsteatox

0
@kurusrampingbergaya_3

- Mari2...mari beli teh medina desire.. Murah2... Beli set combo dpt 2 teh. Slimming detox dan kakicantiq tea.. Testimoni sangat byk dan dipercayai ramai.. Teh no.1 malaysia kecilkan peha dan lengan.. - - #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

2
@kuruslangsingslim_2

- Mari2...mari beli teh medina desire.. Murah2... Beli set combo dpt 2 teh. Slimming detox dan kakicantiq tea.. Testimoni sangat byk dan dipercayai ramai.. Teh no.1 malaysia kecilkan peha dan lengan.. - - #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

1
@kurustampilhebat_1

- Mari2...mari beli teh medina desire.. Murah2... Beli set combo dpt 2 teh. Slimming detox dan kakicantiq tea.. Testimoni sangat byk dan dipercayai ramai.. Teh no.1 malaysia kecilkan peha dan lengan.. - - #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

1
@fafaushop

SELUAR ANDA DAH TAK MUAT? BAJU SEMAKIN KETAT? JALAN SIKIT DAH PENAT? BADAN SEMAKIN LESU? CEPAT LETIH? ADAKAH ANDA TERGOLONG DALAM GOLONGAN DI ATAS? . . Kalau iya, anda kena bertindak sekarang untuk atasi masalah ini. JANGAN biarkan hidup anda murung akibat masalah di atas. . . BUKAN RM 100 . BUKAN RM70 . BUKAN RM50 . . . WAHH HABIS TU BERAPA RINGGIT? . . RM 25 SAHAJA YESS RM25 !! HARGA PENGENALAN UNTUK 100 TERAWAL. . . RM25 PON MAHAL? ANDA SAYANG DUIT ATAU SAYANG BADAN ANDA? . . WHATSAPP 0142648966 FOR ORDER #legsteamurah #legsteamalaysia #slimmingtea #detox #detoxtea #detoxteamalaysia #detoxteamurah #detoxteamy

0
@medinadesire_mahdia

kadang-kadang bila badan dah tahap obesiti ada yang terima seadanya. Rasa memang dah tak boleh buat apa dah. Mari saya bantu awak selesaikan masalah tu.. dah ramai custemr saya dh berjaya turunkan berat mereka.. WA 0162199742 set combo semurah Rm40 & hadiah percuma menjadi milik awak #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@legstea_medinadesire

TEH KURUS & KECILKAN PEHA & LENGAN NO 1 MALAYSIA 😘 Terbukti telah berjaya mengatasi berat badan berlebihan & masalah lemah di bahagian peha dan lengan. teh yang MUDAH di bancuh..1 uncang dalam satu hari 😊 Set Combo SEMURAH RM 40 SAHAJA !!! BERTINDAK SEKARANG!!! WA 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@detoxtea.dary

Jom kita cuba ikut Diet Rasulullah😍😍 : : DARY SKINNY LEGS & SLIMMY BODY TEA. Your No 1 choice of DETOX TEA. . 📲 Whatsapp 011-11431255 . 📦 COD KUANTAN 🚚 Postage: Monday to Saturday. . Fast reply, tak perlu hafal / save no fon dah, hanya click je link, nnt terus je zuupp direct p wasap.. Mudah je skrg. Klik kat bio atas tu ☝☝ http://detoxslimmingtea.wasap.my/ http://detoxslimmingtea.wasap.my/ http://detoxslimmingtea.wasap.my/ : : : #daridary #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatox #teatoxbydary #teatoxmurah #legstea #legsteabydary #legsteamurah #legsteatox #legsteatoxmurah #slimmingtea #slimmingteabydary #slimmingteamurah #slimmingteatox #slimmingteatoxmurah #skinnytea #skinnyteamurah #skinnylegsteatox #tehkurusmalaysia #skinnylegsteatoxmalaysia #tehkurusmurah #flowertea #tehkurus #jomkurus #detoxtea #tehdetoks #Darytips #dary2017 #daryteakuantan at Teluk cempedak TC Uptown

0
@legstea_medinadesire

KakiChantiq tea is BEST teatox untuk mengecilkan Lengan menggeleber & Paha besar / bergesel.Yang paling best sekali bila consume KC tea ni, perut memang kenyang & energy pun maintain je. Dalam 1 minggu pun dah boleh nampak perubahan  Harga semurah Rm 25 WA 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@sitisakinah319

Sapa kat sini rasa nak kurus?? BERDERU-DERU TESTIMONI AWESOME . Tak mahal pon nak kurus👌..khasiat dia cenggini 👍👍.. meh minum dulu.. jangan risau ye.. murah2 je hakak juai.. whatsapp sekarang!! . Kami guide awk smpai kurus! . Whatsapp: 01131303928 Whatsapp: 01131303928 Whatsapp: 01131303928 . #kurus #slimmingdetoxtea #sayajualmurah2 #tehmurah #slimteamurah #tehkurus #teatox #legstea #legsteamurah #tehkurusmurah #kakicantiqtea #legsteamalaysia #skinnyteatoxmurah #skinnyteatox #kuruscantik #kurussihat #medinadesire #testimonibyeripink

3
@detox_murah

Sapa kat sini rasa nak kurus?? BERDERU-DERU TESTIMONI AWESOME . Tak mahal pon nak kurus👌..khasiat dia cenggini 👍👍.. meh minum dulu.. jangan risau ye.. murah2 je hakak juai.. whatsapp sekarang!! . Kami guide awk smpai kurus! . Whatsapp: 01131303928 Whatsapp: 01131303928 Whatsapp: 01131303928 . #kurus #slimmingdetoxtea #sayajualmurah2 #tehmurah #slimteamurah #tehkurus #teatox #legstea #legsteamurah #tehkurusmurah #kakicantiqtea #legsteamalaysia #skinnyteatoxmurah #skinnyteatox #kuruscantik #kurussihat #medinadesire #testimonibyeripink

0
@cik_zunnur

combo set ready stock!! jom try combo set yg terbaik kebabooomm ni!! teh ni bukan setakat boleh kecikkan kaki/peha/lengan & kuruskan badan je, tapi dapat mencantikkan wajah korang & bagi tenaga secukupnya😍 yg paling penting wajib minum air 3L setiap hari🍶 . 🍀postage: rm7sm/rm11s . 🍀whatsapp: 011 3305 4317 . #legstea #bymedinadesire #teatoxbymedinadesire #skinnytea #teatox #slimmingtea #tehdetoxmalaysia #ubatkurus #gemuk #nakkurus #slimmingteamurah #slimtea #tehkurus #legsteamurah #legsteamalaysia #medinadesireofficial #teatoxteamalaysia #nakkuruscepat #langsing #ibumenyusu #jomkurus #minumankesihatan #surirumah #medinadesire #ubatkurussgtberkesan #produkmuslim #sihat #kurus #kuruskanbadan #produkkurus

4
@detox_murah

Sapa kat sini rasa nak kurus?? BERDERU-DERU TESTIMONI AWESOME . Tak mahal pon nak kurus👌..khasiat dia cenggini 👍👍.. meh minum dulu.. jangan risau ye.. murah2 je hakak juai.. whatsapp sekarang!! . Kami guide awk smpai kurus! . Whatsapp: 01131303928 Whatsapp: 01131303928 Whatsapp: 01131303928 . #kurus #slimmingdetoxtea #sayajualmurah2 #tehmurah #slimteamurah #tehkurus #teatox #legstea #legsteamurah #tehkurusmurah #kakicantiqtea #legsteamalaysia #skinnyteatoxmurah #skinnyteatox #kuruscantik #kurussihat #medinadesire #testimonibyeripink

0
@teatox_xpert_rm40

JOM! BUANG 2-5KG SEMINGGU.. . Fedup dengan berat badan yang semakin NAIK?? Susah nak TURUN walaupun dah try macam2?? Nak kami bantu buang 2-5kg seminggu? . Kami tak janjikan bulan bintang, cukup la uolls cuba teh kami. Boleh lihat lebih testimoni di iG kami..😊😊 . ✔ Loss 2-5kg seminggu ✔ Tak pahit & tak kelat ✔ 100% bahan semulajadi ✔ Tanpa chemical & bahan pengawet ✔ Harga MAMPU MILIK.. ✔ Tiada cirit birit . P/s: PRODUK KAMI BUKAN PRODUK REPACKING TAU..😉 . 📲 whatsapp +6011-2086 3880 📲 whatsapp +6011-2086 3880 . . #tipsdietcepat #slimteatox #slimteamurah #slimteamy #legstea #legsteamalaysia #legsteamurah #legsteabymedinadesire1 #legsteamurahmalaysia #skinnytea #skinnyteatox #skinnyteamalaysia #skinnyteamurah #skinnyteatoxmurah #skinnyteabymedinadesire1 #skinnyteatoxbymyna #bajuplussize #bajuplussizemalaysia #bajuplussizemurah #bajubesarmurah #bajubesarmalaysia #seluarplussize #losyenkurus #losyenkurussejuk #beratideal #tehkurus #tehkurusmurah #tehkurusmalaysia #tehkurusbymedinadesire1 #senaman

6
@medinadesire.klcc

Anda nak cod set combo?mirza ada buat cod untuk area di atas jadi boleh terus whatsapp / dm mirza kalau anda nak cod!dah jimat duit pos gitu😆 . Set combo - rm40 Slimming detox - rm15 Kaki cantiq - rm25 . ☎️ Untuk order DETOX TEA/SET COMBO jom whatsapp cik mirza di 0195050845 / dm (tekan link di bio untuk terus ke no whatsapp) . #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #kuruscepat #jomkurus #detoxmalaysia #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #tipskurus #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #lotionmaryam #dietatkins #jomdetox #legsteamurah #teatoxmurah #kahwin #kurusmudah #detoxmurah #kuruscarasihat #terapiinstagram #aurainsta at Genting Highlands

0
@legstea_medinadesire

Hampir semua orang menilai kalau orang gemuk & berbadan Besar tu mesti banyak makan..Padahal tak semua individu berbadan Besar mcm tu.. Jom transform diri ke arah yg lebih positive.. Saya Bantu guide anda.. Dengan SET COMBO NI.. IN SHAA ALLAH..BERBALOI2.. SLIMMING DETOX TEA & KAKICANTIQ TEA WA 0162199742 POSTAGE ISNIN - SABTU #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@medinadesire.co

Awak hanya perlu amalkan pagi dan malam. Jangan menangis bila perut mula kempis, lemak mencurah2 hilanh, peha dan lengan yang besar dah mula mengecil dan segala lemak tepu mula cair dan tadaaa dah hilang berkilo-kilo! Seminggu 5 kilo! . 📲0126109400 . #legstea #bymedinadesire #teatoxbymedinadesire #skinnytea #teatox #slimmingtea #tehdetoxmalaysia #ubatkurus #gemuk #nakkurus #slimmingteamurah #slimtea #tehkurus #legsteamurah #legsteamalaysia #medinadesireofficial #teatoxteamalaysia #nakkuruscepat #langsing #jomkurus #produkmuslim #sihat #kurus #kuruskanbadan #produkkurus #codkl

1
@legstea_medinadesire

Kalau yg duk tanya saya,betul ke berkesan tea yg saya jual ni. Jujur saya nak bagi tahu,alhamdulillah,so far feedback yg saya dpt semua yg positif. And ramaiii sgt yg repeat order. In shaa Allah berkesan utk semua. Siapa2 nk join postage ,boleh wasap saya.. POSTAGE ISNIN - SABTU. 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@nakkuruskanbadan

Gemuk? Boroi? Spare Tayar Di Perut? Peha Macam Drumstik?Lengan Besar Dan Lembik? inilah ungkapan yg selalu orang lemparkan pada yang berat badan berlebihan..& tanda2 yang awak Dh lebih berat badan.. Jangan runsing...sy akan Bantu awak Turunkan berat tu. Dengan pengambilan set combo.. Kesan seawal seminggu Dh boleh rs perubahan.. Sy x Minta awak percaya..saya cuma Minta awak try..hasilnya memang akan berbaloi.. WA 0162199742 #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@ladiesoutletbyme

👟TM Canvas sneakers👟 👟Material : Canvas + rubber 👟Size : 35/36/37/38/39/40 👟Heel 2.5cm 👟RM40 👟Postage : RM 8(sm) /RM 13(ss) 📲019-3888619 . #gebugebas #jerawat #serum #magicserum #bazaarpaknil #begmurah #backpackmurah #koreanmakeup #koreanfood #koreanbag #koreanstyle #samyangmurah #babytora #boosterwhitening #detoxtea #tehkurus #shampoosantan #bajukorea #konvo #muslimah #bajumuslimahmurah #legsteamurah #legsteatox

0
@ladiesoutletbyme

👟TM Canvas sneakers👟 👟Material : Canvas + rubber 👟Size : 35/36/37/38/39/40 👟Heel 2.5cm 👟RM40 👟Postage : RM 8(sm) /RM 13(ss) 📲019-3888619 . #gebugebas #jerawat #serum #magicserum #bazaarpaknil #begmurah #backpackmurah #koreanmakeup #koreanfood #koreanbag #koreanstyle #samyangmurah #babytora #boosterwhitening #detoxtea #tehkurus #shampoosantan #bajukorea #konvo #muslimah #bajumuslimahmurah #legsteamurah #legsteatox

0
@ladiesoutletbyme

👟TM Canvas sneakers👟 👟Material : Canvas + rubber 👟Size : 35/36/37/38/39/40 👟Heel 2.5cm 👟RM40 👟Postage : RM 8(sm) /RM 13(ss) 📲019-3888619 . #gebugebas #jerawat #serum #magicserum #bazaarpaknil #begmurah #backpackmurah #koreanmakeup #koreanfood #koreanbag #koreanstyle #samyangmurah #babytora #boosterwhitening #detoxtea #tehkurus #shampoosantan #bajukorea #konvo #muslimah #bajumuslimahmurah #legsteamurah #legsteatox

0
@ladiesoutletbyme

👟TM Canvas sneakers👟 👟Material : Canvas + rubber 👟Size : 35/36/37/38/39/40 👟Heel 2.5cm 👟RM40 👟Postage : RM 8(sm) /RM 13(ss) 📲019-3888619 . #gebugebas #jerawat #serum #magicserum #bazaarpaknil #begmurah #backpackmurah #koreanmakeup #koreanfood #koreanbag #koreanstyle #samyangmurah #babytora #boosterwhitening #detoxtea #tehkurus #shampoosantan #bajukorea #konvo #muslimah #bajumuslimahmurah #legsteamurah #legsteatox

0
@ladiesoutletbyme

👟TM Canvas sneakers👟 👟Material : Canvas + rubber 👟Size : 35/36/37/38/39/40 👟Heel 2.5cm 👟RM40 👟Postage : RM 8(sm) /RM 13(ss) 📲019-3888619 . #gebugebas #jerawat #serum #magicserum #bazaarpaknil #begmurah #backpackmurah #koreanmakeup #koreanfood #koreanbag #koreanstyle #samyangmurah #babytora #boosterwhitening #detoxtea #tehkurus #shampoosantan #bajukorea #konvo #muslimah #bajumuslimahmurah #legsteamurah #legsteatox

0
@zieyimran.co

“Nak tahu tak apa bezanya KAKICANTIQ TEA DAN SLIMMING DETOX ??? SLIMMING DETOX 👉UTK KURUS CANTIK DAN MENAWAN DISAMPING MELANCARKAN PEREDARAN DARAH DAN USUS. PELBAGAI LAGI KHASIAT TEH NI. ANTARANYA:- KENCING MANIS, DARAH TINGGI, GAOT, PERIOD TAK LANCAR DAN PELBAGAI LAGI. MANFAAT TEH NI UTK MENGURUSKAN BADAN SUPAYA SEMUA ORG DILUAR SANA DAPAT MELANSINGKAN BADAN SECARA SIHAT. 100% ASLI DARI ORGANIK ........................................................................... KAKICANTIQ TEA 👉 DIRUMUS KHAS BAGI MEREKA YANG SUSAH TURUN PEHA-KAKI DAN LENGAN.. ADA SESETENGAH INDIVIDU, BAHAGIAN NI LA YANG SUSAH TURUN. JADI DIRUMUS KHAS UTK KESAN PART2 TU.. ..................................................................... Nak cuba tak?? jomla cuba..tak menyesal.. harga pon MURAH JER.. SLIMMING DETOX RM15 KAKICANTIQ TEA RM25 🌷Harga belum masuk postage🌷 . ☎️ Untuk order DETOX TEA/SET COMBO jom whatsapp dila di 0113 912 7330 / dm (tekan link di bio untuk terus ke no whatsapp) . #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #kuruscepat #jomkurus #detoxmalaysia #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #tipskurus #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #lotionmaryam #dietatkins #jomdetox #legsteamurah #teatoxmurah #kahwin #kurusmudah #detoxmurah #kuruscarasihat #terapiinstagram #aurainsta"

0
@ladiesoutletbyme

👟TM Canvas sneakers👟 👟Material : Canvas + rubber 👟Size : 35/36/37/38/39/40 👟Heel 2.5cm 👟RM40 👟Postage : RM 8(sm) /RM 13(ss) 📲019-3888619 . #gebugebas #jerawat #serum #magicserum #bazaarpaknil #begmurah #backpackmurah #koreanmakeup #koreanfood #koreanbag #koreanstyle #samyangmurah #babytora #boosterwhitening #detoxtea #tehkurus #shampoosantan #bajukorea #konvo #muslimah #bajumuslimahmurah #legsteamurah #legsteatox

0
@teatox_xpert_rm40

JOM! BUANG 2-5KG SEMINGGU.. . Fedup dengan berat badan yang semakin NAIK?? Susah nak TURUN walaupun dah try macam2?? Nak kami bantu buang 2-5kg seminggu? . Kami tak janjikan bulan bintang, cukup la uolls cuba teh kami. Boleh lihat lebih testimoni di iG kami..😊😊 . ✔ Loss 2-5kg seminggu ✔ Tak pahit & tak kelat ✔ 100% bahan semulajadi ✔ Tanpa chemical & bahan pengawet ✔ Harga MAMPU MILIK.. ✔ Tiada cirit birit . P/s: PRODUK KAMI BUKAN PRODUK REPACKING TAU..😉 . 📲 whatsapp +6011-2086 3880 📲 whatsapp +6011-2086 3880 . . #tipsdietcepat #slimteatox #slimteamurah #slimteamy #legstea #legsteamalaysia #legsteamurah #legsteabymedinadesire1 #legsteamurahmalaysia #skinnytea #skinnyteatox #skinnyteamalaysia #skinnyteamurah #skinnyteatoxmurah #skinnyteabymedinadesire1 #skinnyteatoxbymyna #bajuplussize #bajuplussizemalaysia #bajuplussizemurah #bajubesarmurah #bajubesarmalaysia #seluarplussize #losyenkurus #losyenkurussejuk #beratideal #tehkurus #tehkurusmurah #tehkurusmalaysia #tehkurusbymedinadesire1 #senaman

6
@legstea_medinadesire

semakin hari ramai yg memberikan feedback positif selepas consume " SET COMBO" ni..😊 happy nya bila dengar awak dpt turunkn berat badan..😄 bg yg nk mencuba "SET COMBO " ini..boleh wasap 0162199742 SLIMMING DETOX TEA & KAKICANTIQ TEA #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@slimming_detoxtea_rm15

Assalamualaikum.. Pagi2 ni jom layan testimoni dulu..cam best je dia org kn..😀😀..jom kita try tea ni jgk..mmg dh bnyk testimoni yg berkesan..awk2 sume bila lg..😊😊 Jom whatsapp nik.. Slimming Detox RM 15 Kaki cantiq RM 25 Combo set RM 40 aje Losyen kurus Maryam RM35 Super Combo (lotion + combo teh) RM 75 Postage RM 8sm/RM 12ss . .📲WA +60199626715 . NAK FREE POSTAGE? CLICK SINI https://shopee.com.my/niksuhaidah 😊 . . . . . . . Whatsup Nik..0199626715 Whatsup Nik..0199626715 Whatsup Nik..0199626715 #skinnylegsteatoxmalaysia #skinnylegsteatoxmurah #skinnylegsteatox #skinnyteamurah #slimmingteatoxmurah #slimmingteatox #slimmingtea #slimmingteamurah #legsteatoxmurah #legsteatox #legsteamurah #shopeemyclass #slimmingdetoxtea #kakicanteqtea #tehkurus #tehkurusmurah #detoxtea #detoxkurus #detoxkurusmurah #tehmedinadesire #medinadesire #medinadesiredetox #detoxmurahgiler #teatox #teatoxmurah #agenmedinadesire #mencaridropship #teamniksuhaidah242med #shopeemyclass #igmashup

0
@teatox_qistina

Kakicantiq tea dirumus khas daripada 100% bahan semula jadi dan 4 herba terpilih (dry herbs) dan bebas dari bahan kimia untuk mengecilkan paha, lengan, pinggul, dan spare tyre di badan. Bukan setakat mengecilkan malahan membuang angin dan lebihan air serta melawaskan kencing. Mempunyai rasa campuran teh bersama lite ribena dan lemongrass sedap. KHASIAT DAN FUNGSI KAKICANTIQ TEA : Mengecilkan peha Mengecilkan lengan Mengurangkan air berlebihan dalam badan Melawaskan kencing Mengurangkan selera makan Cepat kenyang 1 pack ada 17 sachet 1 sachet boleh guna 2 kali Minum pagi sehari sekali Tidak cirit birit Harga serendah RM 25 & free gift WA 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@nakkuruskanbadan

semua orang nk kurus..😊 tak kan awak nak tengok org lain jer turunkan berat. awak bila lagi ? 😘 jom order slimming detox tea RM 15 SHJ saya guide awak sampai berjaya.. WA 0162199742 #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@legstea_medinadesire

kakicantiq tea ni ada 3 bahan utama iaitu serai,dry herb & rebina. bila uolls minum kct ni perut uolls akn rasa kenyang jer sepanjang hari. tp uolls akan kerap rasa haus. jadi dah haus akan minum banyak memang akan kerap kencing. itu normal kalau minum kct. jgn risau sesayang ya..rs dia hopkos lah rasa rebina dan serai..xkn jus oren pulakkn..hiks ! 😘 WA 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@legstea_medinadesire

ramai di antara kita yang ada masalah berat badan & dah cuba macam-macam produk kurus tp masih tak kurus-kurus lagi. duit dh banyak habis,tapi berat badan masih tak turun-turun.. yang mana ada masalah berat..saya boleh tolong korang..jom cuba kurus dengan produk slimming detox tea & kakicantiq tea.. wa 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@nurdianaa21

Sapa kat sini rasa nak kurus?? BERDERU-DERU TESTIMONI AWESOME . Tak mahal pon nak kurus👌..khasiat dia cenggini 👍👍.. meh minum dulu.. jangan risau ye.. murah2 je hakak juai.. whatsapp sekarang!! . Kami guide awk smpai kurus! . Whatsapp: 01131303928 Whatsapp: 01131303928 Whatsapp: 01131303928 . #kurus #slimmingdetoxtea #sayajualmurah2 #tehmurah #slimteamurah #tehkurus #teatox #legstea #legsteamurah #tehkurusmurah #kakicantiqtea #legsteamalaysia #skinnyteatoxmurah #skinnyteatox #kuruscantik #kurussihat #medinadesire #testimonibyeripink

0
@sitisakinah319

Sapa kat sini rasa nak kurus?? BERDERU-DERU TESTIMONI AWESOME . Tak mahal pon nak kurus👌..khasiat dia cenggini 👍👍.. meh minum dulu.. jangan risau ye.. murah2 je hakak juai.. whatsapp sekarang!! . Kami guide awk smpai kurus! . Whatsapp: 01131303928 Whatsapp: 01131303928 Whatsapp: 01131303928 . #kurus #slimmingdetoxtea #sayajualmurah2 #tehmurah #slimteamurah #tehkurus #teatox #legstea #legsteamurah #tehkurusmurah #kakicantiqtea #legsteamalaysia #skinnyteatoxmurah #skinnyteatox #kuruscantik #kurussihat #medinadesire #testimonibyeripink

1