Legteamurah Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@byfatia_boutique

TEH TERMURAH DIPASARAN.. Rm15.00 untuk kurus..Tapi kalau nak booster lagi cepat kesan tambah kakicantiq 1, Rm25.00 je..ambik set combo Rm 40.00.. 2-5 hari boleh turun 2-5kg😘😘.. Nak order boleh tekan link diatas atau whatsapp 011-31562160 #legteamurah #legtea #jomkurusdancantik #jomkurus #teakuruscepat #tehkurus #teatox #tehmurah #teamedinadesire #medinadesiretea #medinadesire #slimmingtea #kakicantiqtea #slimmingdetoxtearm15 #kakicantiqtearm25

0
@zahirahdzulkifli

. TEH TERMURAH DIPASARAN.. Rm15.00 untuk kurus..Tapi kalau nak booster lagi cepat kesan tambah kakicantiq 1, Rm25.00 je..ambik set combo Rm 40.00.. 2-5 hari boleh turun 2-5kg😘😘 . Jom tengok testimoni kami.. Real ori.. YANG DAH CUBA JE TAHU KEBERKESANAN DAN BESTNYA TEATOX NI♥♥♥ . Nak order boleh WhatsApp 017-3538924 #legteamurah #legtea #teatox #teakuruscepat #teakurus #jomkurus #jomkurusdancantik #medinadesiretea #medinadesire #detoxtea #slimmingdetoxtearm15 #kakicantiqtearm25

0
@byfatia_boutique

Anda minat nak kurus?? Dah macam-macam produk anda guna?? Teh dah cuba belum?? Kalau belum, jom tengok testimoni kami dulu.. Bukan janji tapi pasti💪🏻💪🏻.. Nak order whatsapp 011-31562160 atau klik je link di atas♥♥ #legtea #legteamurah #teatox #teakurus #teakuruscepat #teamurah #teamedinadesire #medinadesiretea #tehbymedinadesire #medinadesire #jomkurusdancantik #jomkurus #slimmingtea #kakicantiqtea #kuruscepat #slimmingdetoxtearm15 #kakicantiqtearm25

0
@byfatia_boutique

Assalamualaikum...selamat pagi :) Rahsia teh kami bongkarkan.. Boleh kurus cepat dan berkesan.. 2-5kg tu senang-senang je.. Yang belom cuba, jom cuba😊😊😊.. Jom dapatkan sekarang Teh Medina Desire😘😘 Nak order boleh klik link diatas atau whatsapp 011-31562160 #legteamurah #legtea #teatox #teakurus #teakuruscepat #teamurah #tehbymedinadesire #medinadesiretea #medinadesire #tehkurus #slimmingtea #kakicantiqtea #jomkurus #slimmingdetoxtearm15 #kakicantiqtearm25

0
@byfatia_boutique

Teh termurah di pasaran.. Rm 15.00 untuk kurus..Tapi kalau nak booster lagi cepat kesan tambah kakicantiq 1, Rm25.00 je..ambik set combo Rm 40.00.. 2-5 hari boleh turun 2-5kg😘😘.. Jom tengok testimoni kami.. Real ori.. Nak order boleh tekan link diatas atau whatsapp 01131562160 #medinadesiretea #medinadesire #teatox #teakuruscepat #teakurus #legtea #legteamurah #detoxtea #detox #jomkurusdancantik #jomkurus #slimmingtea #kakicantiqtea #tehkurus #slimmingdetoxtearm15 #kakicantiqtearm25

0
@byfatia_boutique

Rahsia teh kami bongkarkan.. Boleh kurus cepat dan berkesan.. 2-5kg tu senang-senang je.. Yang belom cuba, jom cuba😊😊😊.. Jom dapatkan sekarang Teh Medina Desire😘😘 Nak order boleh klik link diatas atau whatsapp 011-31562160 #legteamurah #legtea #teatox #teakuruscepat #teakurus #detoxtea #jomkurus #jomkurusdancantik #medinadesiretea #teamedinadesire #teamurah #slimmingtea #kakicantiqtea #slimmingdetoxtearm15 #kakicantiqtearm25

0
@byfatia_boutique

Teh termurah di pasaran.. Rm 15.00 untuk kurus..Tapi kalau nak booster lagi cepat kesan tambah kakicantiq 1, Rm25.00 je..ambik set combo Rm 40.00.. 2-5 hari boleh turun 2-5kg😘😘.. Jom tengok testimoni kami.. Real ori.. Nak order boleh tekan link diatas atau whatsapp 011-31562160 #legtea #legteamurah #detoxtea #teatox #detox #teakuruscepat #jomkurusdancantik #jomkurus #teamedinadesire #medinadesiretea #teamurah #teakurus #medinadesire #slimmingtea #kakicantiq #slimmingdetoxtearm15 #kakicantiqtearm25

1
@byfatia_boutique

Assalamualaikum..salam pagi isnin :) Selamat bekerja semua..moga hari ni lebih baik dari semalam♥♥♥.. Jangan lupa minum kakicantiq tea sebelum breakfast :).. Nak kurus dengan tea boleh klik link diatas.. Jom kurus uolls~~ #legteamurah #legtea #teatox #detoxtea #teakuruscepat #jomkurusdancantik #slimmingtea #kakicantiq #teakurus #medinadesiretea #tehmurah #tehkurus #medinadesire #tehbymedinadesire #slimmingdetoxtearm15 #kakicantiqtearm25

2
@zahirahdzulkifli

. Alhamdulillah more positive feedback from our customers. 😘 . Slimming Detox Tea RM15 Kaki Chantiq Tea RM25 Combo RM40 Super Combo (+ Maryam Lotion) RM75 WhatsApp 017-3538924 #slimmingtea #legstea #detoxtea #bymedinadesire #skinnytea #teatox #teatoxbymedinadesire #slimmingteabymedinadesire #slimmingteamurah #legteamurah #detoxmurah #slimtea #tehkurus #nakkurus #jomkurus #tipskurus #diet #sayajual #sayajualmurah #medinadesire #terlajaklaris #kuruscepat

0
@zahirahdzulkifli

. Alhamdulillah more positive feedback from our customers. 😘 . Slimming Detox Tea RM15 Kaki Chantiq Tea RM25 Combo RM40 Super Combo (+ Maryam Lotion) RM75 WhatsApp 017-3538924 #slimmingtea #legstea #detoxtea #bymedinadesire #skinnytea #teatox #teatoxbymedinadesire #slimmingteabymedinadesire #slimmingteamurah #legteamurah #detoxmurah #slimtea #tehkurus #nakkurus #jomkurus #tipskurus #diet #cod #sayajual #sayajualmurah #medinadesire #terlajaklaris #kuruscepat

0
@kuruschantique

Alhamdulillah more positive feedback from our customers. 😘 . Slimming Detox Tea RM15 Kaki Chantiq Tea RM25 Combo RM40 Super Combo (+ Maryam Lotion) RM75 Postage SM RM8. SS RM11 Ws 0167742547 #slimmingtea #legstea #detoxtea #bymedinadesire #skinnytea #teatox #teatoxbymedinadesire #slimmingteabymedinadesire #slimmingteamurah #legteamurah #detoxmurah #slimtea #tehkurus #nakkurus #jomkurus #tipskurus #diet #cod #sayajual #sayajualmurah #medinadesire #terlajaklaris #kuruscepat

0
@kuruschantique

Alhamdulillah more positive feedback from our customers. 😘 . Slimming Detox Tea RM15 Kaki Chantiq Tea RM25 Combo RM40 Super Combo (+ Maryam Lotion) RM75 Postage SM RM8. SS RM11 Ws 0167742547 #slimmingtea #legstea #detoxtea #bymedinadesire #skinnytea #teatox #teatoxbymedinadesire #slimmingteabymedinadesire #slimmingteamurah #legteamurah #detoxmurah #slimtea #tehkurus #nakkurus #jomkurus #tipskurus #diet #cod #sayajual #sayajualmurah #medinadesire #terlajaklaris #kuruscepat

0
@tehkurus

Alhamdulillah more positive feedback from our customers. 😘 . Slimming Detox Tea RM15 Kaki Chantiq Tea RM25 Combo RM40 Super Combo (+ Maryam Lotion) RM75 Postage SM RM8. SS RM11 Ws 0167742547 #slimmingtea #legstea #detoxtea #bymedinadesire #skinnytea #teatox #teatoxbymedinadesire #slimmingteabymedinadesire #slimmingteamurah #legteamurah #detoxmurah #slimtea #tehkurus #nakkurus #jomkurus #tipskurus #diet #cod #sayajual #sayajualmurah #medinadesire #terlajaklaris #kuruscepat

0
@tehkurus

Alhamdulillah more positive feedback from our customers. 😘 . Slimming Detox Tea RM15 Kaki Chantiq Tea RM25 Combo RM40 Super Combo (+ Maryam Lotion) RM75 Postage SM RM8. SS RM11 Ws 0167742547 #slimmingtea #legstea #detoxtea #bymedinadesire #skinnytea #teatox #teatoxbymedinadesire #slimmingteabymedinadesire #slimmingteamurah #legteamurah #detoxmurah #slimtea #tehkurus #nakkurus #jomkurus #tipskurus #diet #cod #sayajual #sayajualmurah #medinadesire #terlajaklaris #kuruscepat

1
@cik_zunnur

Ni nak mintak tolong skit buleh dak?? Kawan kami tak bg tumpang moto dia.. Sat lagi dia kata moto dia pancit.. Hampa buleh tulung dak??🤕 🙌 kalau situasi mcm ni kami buleh tulung.. 2-5 hari lg buleh p jumpa dia balik.. Mai minum slimming detox dan kakicantiq tea.. Insyaallah boleh atasi masalah kawan tak bg tumpang tu😜 Mai order laju2... #plussizemurahmalaysia #plussizemalaysia #teatoxmalaysiamurah #teatoxmalaysia #slimmingtea #legstea #detoxtea #bymedinadesire #skinnytea #teatox #teatoxbymedinadesire #slimmingteabymedinadesire #slimmingteamurah #legteamurah #detoxmurah #slimtea #tehkurus #nakkurus #jomkurus #plussizemalaysia #kakicantiqteabymedinadesire #tehdetox #tehdetoxmalaysia #tehdetoxmedinadesire #kuruscarasihat #kurusdenganselamat

0
@byfatia_boutique

Set combo pertama belum habis lagi tapi baju semua dah longgar uollss♥♥♥ Haaa...tunggu apa lagi?? Tak nak jadi macam akak tu??.. Belum habis 1set combo pun dah mula nampak perubahan♥♥ Kalau nak, boleh whatsapp 011-31562160 Atau klik link kat atas tuk order.. Harga mampu milik.. Set combo RM 40♥♥ Jom dapatkan tea kurus anda sekarang~~ #legtea #legteamurah #detoxtea #detox #medinadesiretea #medinadesire #teatox #teakuruscepat #tehkurus #tehmurah #slimmingtea #kakicantiq #jomkurus #slimmingdetoxtearm15 #kakicantiqtearm25

1
@byfatia_boutique

Baru seminggu minum teh, tido dah tak berdengkur♥♥♥..badan pun rasa ringan jerr..hebat adik ni♥♥♥ Nak tak macam adik ni??.. Kalau nak, boleh order dengan saya.. Whatsapp 011-31562160 atau klik link kat atas :) #legtea #legteamurah #detoxtea #medinadesiretea #medinadesire #teatox #teakuruscepat #teakurus #teamurah #jomkurusdancantik #slimmingtea #kakicantiq #slimmingdetoxtearm15 #kakicantiqtearm25

0
@byfatia_boutique

Teh pink & teh kuning ni boleh buat kita kurus tau ♥♥♥ Harga mampu milik..beli 1set Rm 40 jer.. Nak tak??..kalau nak boleh whatsapp 011-31562160 atau klik link kat atas ♥♥ #kakicantiq #slimmingtea #detoxtea #medinadesiretea #medinadesire #legtea #legteamurah #teakuruscepat #teakurus #jomkurusdancantik #slimmingdetoxtearm15 #kakicantiqtearm25

2
@byfatia_boutique

Haii..saya nak kongsi cara-cara minum slimming detox tea & kakicantiq tea.. Senang je uolls :) Step 1- rendam uncang teh bersama 250ml air panas. Step 2- tunggu sehingga teh kembang & tekan-tekan sikit supaya pati teh keluar Step 3- Dah suam, boleh minum..nak campur madu atau lemon pun boleh TAPI gula tak boleh yerr :) Kakicantiq tea minum sebelum sarapan Slimming Detox tea minum sebelum tido.. Sekian resepi teh kurus kita pagi ni..chewaaah.. #legtea #legteamurah #detoxtea #detox #kuruscepat #teakuruscepat #teatox #tehkurus #teamurah #medinadesiretea #medinadesire #jomkurusdancantik # #slimmingdetoxtearm15 #kakicantiqtearm25

0
@byfatia_boutique

Rahsia teh kami bongkarkan.. Boleh kurus cepat dan berkesan.. 2-5kg tu senang-senang je.. Yang belom cuba, jom cuba😊😊😊.. Jom dapatkan sekarang Teh Medina Desire😘😘 Harga mampu milik uolls♥♥ Nak order boleh klik link diatas #legtea #legteamurah #teakurus #teakuruscepat #teatox #detox #detoxtea #medinadesiretea #medinadesiretea #kuruscepat #slimmingdetoxtearm15 #kakicantiqtearm25

0
@byfatia_boutique

Assalamualaikum.. Selamat pagi :) Jangan lupa minum kakicantiq tea pagi ni yer♥♥♥ Nak order boleh whatsapp 01131562160 atau klik je link kat atas :) #legtea #legteamurah #detox #detoxtea #medinadesiretea #medinadesire #teatox #teakuruscepat #teamurah #teakurus #slimmingdetoxtearm15 #kakicantiqtearm25

1
@nurqurose

Tea slimming detox yg mampu utk hilangkan perut buncit dan sembelit dlm masa seminggu😀...tak cuba tak tahu...slimming detox tea (SDT)utk buang toksin, kempiskan perut dan kuruskan badan. Jadi bila minum akan lawas, xde cirit birit uolls... 😊wasap 0162504147 😊 . . . #teamilafazila #lotion #skinnylegteatox #skinnylegtea #legs #legteamurah #legstea #kecilkanpeha #slimtea #slim #tehviral

0
@nurqurose

Real testimoni..panas2 dari oven ya ! Kurus dgn combo set dan maryam sekali confirm menjadi tau!siapa nak kurus boleh ambil set combo hebat nie. Rm40 shj.murah dan berkesan. X rugi cuba tp rugi klu x cuba..student2 pon mampu beli ye..tea kami adalah quality PREMIUM!! 😄 wasap 0162504147 . . . #teamilafazila #lotion #skinnylegteatox #skinnylegtea #legs #legteamurah #legstea #kecilkanpeha #slimtea #slim #tehviral

0
@nurqurose

Kalau yang dok tanya saya , betul ke berkesan tea yg saya jual ni?? Alhamdulillah, so far feedback yang saya dapat semua positif dan ramai yang repeat order. Sapa nak?? ...wasap 0162504147 . . . #teamilafazila #lotion #skinnylegteatox #skinnylegtea #legs #legteamurah #legstea #kecilkanpeha #slimtea #slim #tehviral

0
@nurqurose

Ohsem... berat badan TURUN  dengan set combo. ws 0162504147 dgn pantas . . . #teamilafazila #lotion #skinnylegteatox #skinnylegtea #legs #legteamurah #legstea #kecilkanpeha #slimtea #slim #tehviral

0
@nurqurose

Murah sangat2...tak perlu keluar beratus2 ringgit utk kurus. Hanya order set combo slimming detox tea dan kakicantiq tea yang berharga RM40...sudah menampakkan kesannya. wasap 0162504147 . . . #teamilafazila #lotion #skinnylegteatox #skinnylegtea #legs #legteamurah #legstea #kecilkanpeha #slimtea #slim #tehviral

0
@nurqurose

Nak kuruskan?? yg belum cuba lagi lotion super hebat ni, meh la cuba...LOTION MARYAM ni kombinasi hebat untuk proses pembakaran lemak dari luar...sapu2 jer dh boleh hilang inch!!! BESTKAN?? wsap 0162504147 . . . #teamilafazila #lotion #skinnylegteatox #skinnylegtea #legs #legteamurah #legstea #kecilkanpeha #slimtea #slim #tehviral

0
@nurqurose

Kalau yang blom cuba tea kami...jomlah order...meh pm laju2...set combo rm40 je...dapat slimming detox dan kakicantiq tea. ws 0162504147 . . . #teamilafazila #lotion #skinnylegteatox #skinnylegtea #legs #legteamurah #legstea #kecilkanpeha #slimtea #slim #tehviral

1
@nurqurose

Anda nak berubah? Haa..satu jer perlu anda buat.konsisten!! Kita memang mudah rasa give upr dan rasa mustahil bila nk berubah daripada sesuatu yg telah menjadi kebiasaan.. In Shaa Allah..dgn Cuba teh by medinadesire ni..impian yg selama ni rs mustahil..akan tercapai.. Nk order? Nk tahu tentang teh yg awesome ni? Wasap 0162504147 . . . #teamilafazila #lotion #skinnylegteatox #skinnylegtea #legs #legteamurah #legstea #kecilkanpeha #slimtea #slim #tehviral

2
@byfatia_boutique

Teh termurah di pasaran.. Rm 15.00 untuk kurus..Tapi kalau nak booster lagi cepat kesan tambah kakicantiq 1, Rm25.00 je..ambik set combo Rm 40.00.. 2-5 hari boleh turun 2-5kg😘😘.. Jom tengok testimoni kami.. Nak order boleh tekan link diatas Jom kurus semua♥♥♥ #legtea #legteamurah #detoxtea #detox #medinadesiretea #medinadesire #jomkurus #jomkurusdancantik #kuruscepat #teakuruscepat #teatox #tehkurus #slimmingdetox #kakicantiq

1
@byfatia_boutique

SEMINGGU TURUN 3KG!!.. Siapa tak happy berat badan turun uolls♥♥ Nak tak turun berat badan macam akak ni?? Kalau nak, boleh whatsapp 011-31562160 Atau nak senang, klik je link kat atas. Harga murah-murah uolls♥♥ #legtea #legteamurah #detoxtea #detox #slimmingtea #medinadesiretea #medinadesire #jomkurusdancantik #kuruscepat #tehkurus #slimmingdetoxtearm15 #kakicantiqtearm25

1
@byfatia_boutique

Iolls tak menjanjikan bulan dan bintang untuk akak-akak & abang-abang semua..Cukup la sekadar akak-akak & abang-abang cuba teh ajaib ni dulu <3 Nak order boleh whatsapp 01131562160 Atau klik link diatas♥♥ #legtea #legteamurah #detoxtea #detox #medinadesiretea #medinadesire #kuruscepat #jomkurusdancantik #slimmingtea #slimmingdetoxtearm15 #kakicantiqtearm25

1
@kurusgorgeous

Hebatkn penangan set combo ni..Dari chubby comel terus transform jd lawa melecun.. Sliming detox tea & kakicantiq tea.. wasap 0102067676 Set combo yg awesome !!! . . . #teamilafazila #lotion #skinnylegteatox #skinnylegtea #legs #legteamurah #legstea #kecilkanpeha #slimtea #slim #tehviral #teakuruscepat #detoxteamurah #detoxmalaysia #detoxtea

0
@slimmingteamedina

Hebatkn penangan set combo ni..Dari chubby comel terus transform jd lawa melecun.. Sliming detox tea & kakicantiq tea.. wasap 0102067676 Set combo yg awesome !!! . . . #teamilafazila #lotion #skinnylegteatox #skinnylegtea #legs #legteamurah #legstea #kecilkanpeha #slimtea #slim #tehviral #teakuruscepat #detoxteamurah #detoxmalaysia #detoxtea

1
@rampinganggun

Hebatkn penangan set combo ni..Dari chubby comel terus transform jd lawa melecun.. Sliming detox tea & kakicantiq tea.. wasap 0102067676 Set combo yg awesome !!! . . . #teamilafazila #lotion #skinnylegteatox #skinnylegtea #legs #legteamurah #legstea #kecilkanpeha #slimtea #slim #tehviral #teakuruscepat #detoxteamurah #detoxmalaysia #detoxtea

0
@kurusgorgeous

Original testimoni...hari2 customer share feedback👍...cepat dapatkan set combo medina desire hanya RM40 sahaja. ws 0102067676 . . . #teamilafazila #lotion #skinnylegteatox #skinnylegtea #legs #legteamurah #legstea #kecilkanpeha #slimtea #slim #tehviral #teakuruscepat #detoxteamurah #detoxmalaysia #detoxtea

0
@slimmingteamedina

Original testimoni...hari2 customer share feedback👍...cepat dapatkan set combo medina desire hanya RM40 sahaja. ws 0102067676 . . . #teamilafazila #lotion #skinnylegteatox #skinnylegtea #legs #legteamurah #legstea #kecilkanpeha #slimtea #slim #tehviral #teakuruscepat #detoxteamurah #detoxmalaysia #detoxtea

0
@rampinganggun

Original testimoni...hari2 customer share feedback👍...cepat dapatkan set combo medina desire hanya RM40 sahaja. ws 0102067676 . . . #teamilafazila #lotion #skinnylegteatox #skinnylegtea #legs #legteamurah #legstea #kecilkanpeha #slimtea #slim #tehviral #teakuruscepat #detoxteamurah #detoxmalaysia #detoxtea

1
@kurusgorgeous

Real testimoni... hari2 ada testimoni hebat2...nak cuba set combo viral? RM40 sahaja...lost 5kg-10 kg sebulan? ws 0102067676 . . . #teamilafazila #lotion #skinnylegteatox #skinnylegtea #legs #legteamurah #legstea #kecilkanpeha #slimtea #slim #tehviral #teakuruscepat #detoxteamurah #detoxmalaysia #detoxtea

1
@slimmingteamedina

Real testimoni... hari2 ada testimoni hebat2...nak cuba set combo viral? RM40 sahaja...lost 5kg-10 kg sebulan? ws 0102067676 . . . #teamilafazila #lotion #skinnylegteatox #skinnylegtea #legs #legteamurah #legstea #kecilkanpeha #slimtea #slim #tehviral #teakuruscepat #detoxteamurah #detoxmalaysia #detoxtea

1
@rampinganggun

Real testimoni... hari2 ada testimoni hebat2...nak cuba set combo viral? RM40 sahaja...lost 5kg-10 kg sebulan? ws 0102067676 . . . #teamilafazila #lotion #skinnylegteatox #skinnylegtea #legs #legteamurah #legstea #kecilkanpeha #slimtea #slim #tehviral #teakuruscepat #detoxteamurah #detoxmalaysia #detoxtea

0
@slimmingteamedina

Anda ada masalah berat badan? Peha @ lengan? Atau part2 spare yang rasa nak turun kan? Set combo RM40 jer☺ 17 uncang...jom order..Wasap 0102067676😊 . . . #teamilafazila #lotion #skinnylegteatox #skinnylegtea #legs #legteamurah #legstea #kecilkanpeha #slimtea #slim #tehviral #teakuruscepat #detoxteamurah #detoxmalaysia #detoxtea

0
@rampinganggun

Ingin kurus semasa berpantang ?? Hanya dengan set berpantang slimming detox tea dan lotion maryam...sudah cukup untuk mengembalikan bentuk badan yg diinginkan. wasap 0102067676 . . . #teamilafazila #lotion #skinnylegteatox #skinnylegtea #legs #legteamurah #legstea #kecilkanpeha #slimtea #slim #tehviral #teakuruscepat #detoxteamurah #detoxmalaysia #detoxtea

0
@kurusgorgeous

Ingin kurus semasa berpantang ?? Hanya dengan set berpantang slimming detox tea dan lotion maryam...sudah cukup untuk mengembalikan bentuk badan yg diinginkan. wasap 0102067676 . . . #teamilafazila #lotion #skinnylegteatox #skinnylegtea #legs #legteamurah #legstea #kecilkanpeha #slimtea #slim #tehviral #teakuruscepat #detoxteamurah #detoxmalaysia #detoxtea

0
@kurusgorgeous

Laku keras lotion maryam ni...sbb orang nak guna untuk inchiloss...SAPU je kat tempat mane yg kita nak. Jom order. Wasap 0102067676☺ . . . #teamilafazila #lotion #skinnylegteatox #skinnylegtea #legs #legteamurah #legstea #kecilkanpeha #slimtea #slim #tehviral #teakuruscepat #detoxteamurah #detoxmalaysia #detoxtea

0
@rampinganggun

Laku keras lotion maryam ni...sbb orang nak guna untuk inchiloss...SAPU je kat tempat mane yg kita nak. Jom order. Wasap 0102067676☺ . . . #teamilafazila #lotion #skinnylegteatox #skinnylegtea #legs #legteamurah #legstea #kecilkanpeha #slimtea #slim #tehviral #teakuruscepat #detoxteamurah #detoxmalaysia #detoxtea

1
@slimmingteamedina

Nak hilangkan buncit?? Nak kurus??? Ada masalah tak lawas bila membuang?? Jom TRY produk terbaik "SLIMMING DETOX TEA & KAKICANTIQ TEA". wasap 0102067676 . . . #teamilafazila #lotion #skinnylegteatox #skinnylegtea #legs #legteamurah #legstea #kecilkanpeha #slimtea #slim #tehviral #teakuruscepat #detoxteamurah #detoxmalaysia #detoxtea

0
@kurusgorgeous

Hai badan😥...kalau dapat jadi KURUS time remaja,😣 alangkahhh...bahagianya...ermmm Jom try set super combo...memang MURAH...slimming detox tea + kakicantiq tea + krim maryam+ FREE GIFT....HEBATNYA!!! 😍Cepat2 wasap 0102067676 . . . #teamilafazila #lotion #skinnylegteatox #skinnylegtea #legs #legteamurah #legstea #kecilkanpeha #slimtea #slim #tehviral #teakuruscepat #detoxteamurah #detoxmalaysia #detoxtea

0
@rampinganggun

Hai badan😥...kalau dapat jadi KURUS time remaja,😣 alangkahhh...bahagianya...ermmm Jom try set super combo...memang MURAH...slimming detox tea + kakicantiq tea + krim maryam+ FREE GIFT....HEBATNYA!!! 😍Cepat2 wasap 0102067676 . . . #teamilafazila #lotion #skinnylegteatox #skinnylegtea #legs #legteamurah #legstea #kecilkanpeha #slimtea #slim #tehviral #teakuruscepat #detoxteamurah #detoxmalaysia #detoxtea

0
@slimmingteamedina

Hai badan😥...kalau dapat jadi KURUS time remaja,😣 alangkahhh...bahagianya...ermmm Jom try set super combo...memang MURAH...slimming detox tea + kakicantiq tea + krim maryam+ FREE GIFT....HEBATNYA!!! 😍Cepat2 wasap 0102067676 . . . #teamilafazila #lotion #skinnylegteatox #skinnylegtea #legs #legteamurah #legstea #kecilkanpeha #slimtea #slim #tehviral #teakuruscepat #detoxteamurah #detoxmalaysia #detoxtea

0
@kurusgorgeous

Murah sangat2...tak perlu keluar beratus2 ringgit utk kurus. Hanya order set combo slimming detox tea dan kakicantiq tea yang berharga RM40...sudah menampakkan kesannya. wasap 0102067676 . . . #teamilafazila #lotion #skinnylegteatox #skinnylegtea #legs #legteamurah #legstea #kecilkanpeha #slimtea #slim #tehviral #teakuruscepat #detoxteamurah #detoxmalaysia #detoxtea

0
@rampinganggun

Murah sangat2...tak perlu keluar beratus2 ringgit utk kurus. Hanya order set combo slimming detox tea dan kakicantiq tea yang berharga RM40...sudah menampakkan kesannya. wasap 0102067676 . . . #teamilafazila #lotion #skinnylegteatox #skinnylegtea #legs #legteamurah #legstea #kecilkanpeha #slimtea #slim #tehviral #teakuruscepat #detoxteamurah #detoxmalaysia #detoxtea

0
@slimmingteamedina

Murah sangat2...tak perlu keluar beratus2 ringgit utk kurus. Hanya order set combo slimming detox tea dan kakicantiq tea yang berharga RM40...sudah menampakkan kesannya. wasap 0102067676 . . . #teamilafazila #lotion #skinnylegteatox #skinnylegtea #legs #legteamurah #legstea #kecilkanpeha #slimtea #slim #tehviral #teakuruscepat #detoxteamurah #detoxmalaysia #detoxtea

0
@kurusgorgeous

Tengok perut saya dah kempis kan😍...anda bila lagi?? Cepat dapatkan set combo slimming detox tea + kakicantiq tea...dengan hanya RM40jer!! wasap 0102067676😊 . . . #teamilafazila #lotion #skinnylegteatox #skinnylegtea #legs #legteamurah #legstea #kecilkanpeha #slimtea #slim #tehviral #teakuruscepat #detoxteamurah #detoxmalaysia #detoxtea

0
@rampinganggun

Tengok perut saya dah kempis kan😍...anda bila lagi?? Cepat dapatkan set combo slimming detox tea + kakicantiq tea...dengan hanya RM40jer!! wasap 0102067676😊 . . . #teamilafazila #lotion #skinnylegteatox #skinnylegtea #legs #legteamurah #legstea #kecilkanpeha #slimtea #slim #tehviral #teakuruscepat #detoxteamurah #detoxmalaysia #detoxtea

0
@slimmingteamedina

Laku keras lotion maryam ni...sbb orang nak guna untuk inchiloss...SAPU je kat tempat mane yg kita nak. Jom order. Wasap 0102067676☺ . . . #teamilafazila #lotion #skinnylegteatox #skinnylegtea #legs #legteamurah #legstea #kecilkanpeha #slimtea #slim #tehviral #teakuruscepat #detoxteamurah #detoxmalaysia #detoxtea

0
@byfatia_boutique

Sis penat la asyik bersenam, tapi BERAT tak turun-turun pun!.. Bersenam tiap hari, TAPI BERAT sikit pun tak turun.! Makan dah kurang , TAPI BERAT macam tu jugak..! Penat dah la, dah cuba macam2 dah kot, TAPI BERAT sama je. . . ✋ Rileks sis, jangan tension-tension. Selagi ada daya usaha, Insyallah ada jalan penyelesaian tu. yang penting jangan putus asa, tuhan marah tau . Tiap masalah tu, PASTI ada jalan penyelesaian. JANGAN PERNAH PUTUS ASA sis!. . . Meh sini kakak ada nak share beberapa tips, Insyallah jika sis boleh konsisten dengan baik, masalah BERAT sis akan selesai dengan PANTAS. 🌸TIPS🌸 kalau kita nak BERAT kita cepat lesap dengan apa-apa makanan tambahan sekalipun, first step DETOX bahagian dalam kita dulu dgn SET DETOX KAKICANTIQ TEA DENGAN SLIMING DETOX TEA baru cepat pembakaran LEMAK dalam badan kita. Nak Detoks? Nak Slim? Nak cuba...?? Wasup 011-31562160 ataupun boleh klik link diatas :) #legtea #legteamurah #slimmingtea #teakurusmurah #teakuruscepat #detoxtea #medinadesiretea #medinadesire #slimmingdetoxtearm15 #kakicantiqtearm25

0
@kurusgorgeous

Nak body cantekk!!....ambillah set combo tea medina desire ni...😋 ws 0102067676 . . . #teamilafazila #lotion #skinnylegteatox #skinnylegtea #legs #legteamurah #legstea #kecilkanpeha #slimtea #slim #tehviral #teakuruscepat #detoxteamurah #detoxmalaysia #detoxtea

0
@slimmingteamedina

Ingin kurus semasa berpantang ?? Hanya dengan set berpantang slimming detox tea dan lotion maryam...sudah cukup untuk mengembalikan bentuk badan yg diinginkan. wasap 0102067676 . . . #teamilafazila #lotion #skinnylegteatox #skinnylegtea #legs #legteamurah #legstea #kecilkanpeha #slimtea #slim #tehviral #teakuruscepat #detoxteamurah #detoxmalaysia #detoxtea

0
@rampinganggun

Nak body cantekk!!....ambillah set combo tea medina desire ni...😋 ws 0102067676 . . . #teamilafazila #lotion #skinnylegteatox #skinnylegtea #legs #legteamurah #legstea #kecilkanpeha #slimtea #slim #tehviral #teakuruscepat #detoxteamurah #detoxmalaysia #detoxtea

1
@byfatia_boutique

Selamat pagi :) Dah sarapan ke belum?? Sebelum sarapan, jangan lupa minum kakicantiq tea ok ♥♥♥ Mesti tertanya-tanya kan kenapa minum pagi & sebelum brealfast.. Sebab.. 🌹KAKI CANTIQ TEA 🔼KCT yang warna merah roselle tu untuk buang air lebih dalam badan 🔼Selalunya lemak dekat peha lengan dan pinggul bercampur air 🔼KCT ambil sebelum breakfast KENAPA??? 👉🏻Sebab KCT berfungsi utk burn kalori dan buat perut rasa kenyang. 👉🏻Dalam KCT ada serai yg berfungsi membuang air berlebihan dalam badan.. Lemak pada badan yang bercampur air selalunya bahagian PEHA/LENGAN/PINGGUL.. Cuba check lembik2 tak part tu??😁😁 🔼Sebab tu KCT dapat kecilkan peha, pinggul & lengan.. Nak tak peha kecil macam dulu-dulu?? Kalau nak, whatsapp 011-31562160 atau klik je link kat atas tuk order tea anda♥♥♥ #legtea #legteamurah #medinadesiretea #medinadesire #detoxtea #detox #teakurusmurah #teatox #jomkurusdancantik #jomkurus #slimmingtea #slimming #slimmingdetoxtearm15 #kakicantiqtearm25

0
@byfatia_boutique

Mulanya ragu-ragu jugak..tapi bila dah try, baru tahu hasilnya😍😍 Baju dah longgar & seluar yang dulu pun boleh muat..amazing sungguh.. Tunggu apa lagi, jom minum teh👍🏻 Nak order boleh whatsapp 01131562160 atau boleh klik link whatsapp di atas #legtea #legteamurah #detoxtea #detox #medinadesire #medinadesiretea #teatox #teakurusmurah #teatoxmurah #slimmingteatox #kuruscepat #slimmingdetoxtearm15 #kakicantiqtearm25

2
@byfatia_boutique

Nak kurus tak?? Nak kongsi fungsi teh kepada yang belum tau..fungsi dia cenggini 💪🏻👍🏻👍🏻 super supreme.. Meh minum dulu..murah je😊😊 Nak order boleh klik link dia atas #legtea #legteamurah #detox #detoxtea #slimmingteatox #slimmingtea #slimmingteamurah #teakurusmurah #medinadesire #teamedinadesire #slimmingdetoxtearm15 #kakicantiqtearm25

1
@detoxteamedinadesire

Runsing dengan keadaan badan yang gemuk😢???Sudah guna pelbagai produk kurus?? Hampehh!!! semuanya TIDAK BERJAYA. Jom try slimming detox tea & kakicantiq tea...harga pun mampu serendah RM40 jer😉 wasap 0102067676 . . . #teamilafazila #lotion #skinnylegteatox #skinnylegtea #legs #legteamurah #legstea #kecilkanpeha #slimtea #slim #tehviral #teakuruscepat #detoxteamurah #detoxmalaysia #detoxtea

0
@detoxteamedinadesire

Murah sangat2...tak perlu keluar beratus2 ringgit utk kurus. Hanya order set combo slimming detox tea dan kakicantiq tea yang berharga RM40...sudah menampakkan kesannya. wasap 0102067676 . . . #teamilafazila #lotion #skinnylegteatox #skinnylegtea #legs #legteamurah #legstea #kecilkanpeha #slimtea #slim #tehviral #teakuruscepat #detoxteamurah #detoxmalaysia #detoxtea

0
@detoxteamedinadesire

Kalau yang dok tanya saya , betul ke berkesan tea yg saya jual ni?? Alhamdulillah, so far feedback yang saya dapat semua positif dan ramai yang repeat order. Sapa nak?? ...wasap 0102067676 . . . #teamilafazila #lotion #skinnylegteatox #skinnylegtea #legs #legteamurah #legstea #kecilkanpeha #slimtea #slim #tehviral #teakuruscepat #detoxteamurah #detoxmalaysia #detoxtea

0
@detoxteamedinadesire

Ramai yg PM tanya "apa KAKICANTIQ TEA NI?? ☺Haa... berikut antara kelebihan kakicantiq tea. Kakicantiq tea ni ada 3 bahan utama iaitu serai, dry herb & rebina. Bila uolls minum perut uolls akan rasa kenyang jer sepanjang hari tp uolls akan kerap rasa haus. Jadi bila haus tentu minum byk dan akan kerap kencing. Itu normal jgn risau😊...wasap 0102067676 . . . #teamilafazila #lotion #skinnylegteatox #skinnylegtea #legs #legteamurah #legstea #kecilkanpeha #slimtea #slim #tehviral #teakuruscepat #detoxteamurah #detoxmalaysia #detoxtea

0
@byfatia_boutique

Teh termurah di pasaran.. Rm 15.00 untuk kurus..Tapi kalau nak booster lagi cepat kesan tambah kakicantiq 1, Rm25.00 je..ambik set combo Rm 40.00.. 2-5 hari boleh turun 2-5kg😘😘.. Jom tengok testimoni kami.. Real ori.. Nak order boleh tekan link diatas #teamedinadesire #teakurusmurah #tea #legtea #legteamurah #slimmingtea #slimmingteamurah #slimmingteatox #detoxtea #medinadesire #slimmingdetoxtearm15 #kakicantiqtearm25

1
@detoxteamedinadesire

Hi semua. Nak bgtau ni.. Billboard medina desire dah naik uols.. Ada dekat highway plus skang.. Testimoni sgt banyak tau... Jom cuci mata dengan testimoni kami.. Kalau yang belom cuba teh kami.. Jomla order.. Meh pm laju2.. Set combo rm40.00 je.. Dapat slimming detox dan kakicantiq tea..wasap 0102067676 . . . #teamilafazila #lotion #skinnylegteatox #skinnylegtea #legs #legteamurah #legstea #kecilkanpeha #slimtea #slim #tehviral #teakuruscepat #detoxteamurah #detoxmalaysia #detoxtea

0