Lepak Photos on Instagram

See related and similar tags

@logania_ani

🌃🌝🌌 #Lepak #Ownthenight #Myhappiness 💕 at Kuala Lumpur

0
@chocofitjb_byazielawati

Tak lengkap tanpa Chocofit...ke mana sahaja pergi..mesti bawa chocofit bersama.. . Makan apa sahaja,makanan Feveret jangan lupa shake..shake...Chocofit.. . CHOCOFIT SANGAT SESUAI UNTUK: . TAK PANDAI DIET TAK SEMPAT BERSENAM TAK BOLEH TAHAN LAPAR TAK BOLEH CONTROL MAKAN . Makan 5-6 kali sehari..tapi masih mantain slim.. . COD SETIAP HARI JAJAHAN JOHOR BAHRU POS SELURUH MALAYSIA SETIAP HARI SETIAP PEMBELIAN SIAP DENGAN EXCLUSIVE GUIDE . . . Wasap Now 013 747 0408 Wasap Now 013 747 0408 Wasap Now 013 747 0408 ⬇️⬇️⬇️↙️⬇️⬇️↙️⬇️⬇️⬇️ watsap.me/send/60137470408/chocofitJohorbahru . #chocofitjb #chocofitjohorbahru #chocofitsingapore #gemokisawesome #sayamasak #tipskurus #eatcleanmalaysia #misimengecil #jalanjalancarimakantv3 #jjcm #turunberat5kgsebulan #nakkurus #jomdiet #menusihat #dietsihat #jomkurus #kurussihat #teadetox #jubahbesar #azam2019 #akasiatv3 #ohmedia #resepisihat #meleTop #viral #azamkurus #lepak #beauty #hijabistafashion .

2
@suite18hiddencafe

House Soda Drinks, che tera lu...... #suite18hiddencafe #hiddencafe #kualaterengganu #sodalover #lepak at Suite18hiddencafe

0
@9lakes_ns

ALA CARTE? WESTERN? . Hai uollss, terfikir nak makan mana malam ni? x salah nak gantung kuali pun 😅 . Cik abang pun kasi la chance kat akk rehat jap sekali sekala makan luar sambil menikmati suasana garden kami di @9lakes_ns . 😇Suasana santai . 🌿Garden Concept . 👨‍👩‍👧‍👦Sesuai untuk keluarga . 🌒Menikmati suasana malam relax . 🍽Dengan hidangan yang menarik akan membuatkan anda rasa tenang bila “chill” kat sini ☺️ . Jom uolss malam ni lepak di @9lakes_ns . Jangan risau kami sertakan menu untuk anda membuat pilihan dan budget . 0133999928 untuk membuat tempahan meja . Don’t judge a book by its cover . Restaurant kami DIBUKA DARI JAM 4.00 PTG - 12 TGH MALAM (KHAMIS KAMI CUTI TAUU 😅 atau kami ada “PRIVATE EVENT”) . Your Original Garden Concept . #gardenconcept #western #alacarte #negerisembilan #senawang #seremban #trending #malaysiatrending #foodporn #foodhunter #lepak #relaxing #Catering #outsidecatering #gardenwedding #wedding #engengment #privateevent #eventpalace #murah #jimat #bazarpaknil #jjcm #CandleLightDinnerNegeriSembilan

1
@italexinzenering

Biodel No Limits на Kerakoll - best innovation winner 2018 Идеален за тенки плочки со голем формат. Структурно,флексибилно повеќенаменско гел лепило за лепење и во екстремни услови од -40°C до +90°C на сите видови материјали и на секаков вид подлога. . . . . . #italexinzenering #kerakoll #biogel #lepak #biogelnolimits #greenbuildingcompany #gellepilo #ecofriendly at Italex inzenering

0
@italexinzenering

Biodel No Limits на Kerakoll - best innovation winner 2018 Идеален за тенки плочки со голем формат. Структурно,флексибилно повеќенаменско гел лепило за лепење и во екстремни услови од -40°C до +90°C на сите видови материјали и на секаков вид подлога. . . . . . #italexinzenering #kerakoll #biogel #lepak #biogelnolimits #greenbuildingcompany #gellepilo #ecofriendly at Italex inzenering

0
@abby_hotaru

no wonder @rharyantoracing likes singapore 😊 i will stick with my opinion since years ago “singapore is really good for a date” ;) #merlion #singapore #travel #backpacker #vacation #vacay #getaway #weekend #lepak #hangout #tour #sighseeing #great #building #urban #happening #nice at Merlion Park

0
@tienaz85

Family portrait for tonight...Bukan Saja2 nak lepak lagi2 weekdays ni, tapi rumah tak ada letrik... Dengar kata pukul 10 baru OK... 😅😅@nazmin85 #lepak #rumahtakdeletrik #nazznizzfamily #tamarindsquare

0
@potlepak

Jom lepak at #potlepak.. We served western and asian cuisine. For more information or reservation please contact 0135856904 /0195198003. Thank you #sedapbaqhang #mesticuba #sempoi #promotion #newmenu #newprice #sedapgiler #sungaipetani #lagunamerbok #foodporn #foodstagram #makan #lepak #cafe #jommakan #foodhunter #instafood #restaurant #jjcmtv3 #foodviral #fotd #restoran #yummy

0
@cottoncandy_begviral

ni cust dari FB beli 2 beg totebag corak abstract blue & pink😊 . . lawa kan?? sape kata totebag zacxzaini utk student je???😁 . yg bekerja pun boleh pakai buh telekung ke..fail ke.. pilih je corak mana yg sesuai 👍 . ZACXZAINI SLINGBAG LEPAK VIRAL . . ✔original ✔readystock ✔material fabrik cotton canvas tebal ✔ada zip ✔ada label & plastik zacxzaini ✔size 7x9inch ✔panjang tali 47inch . . 🌹harga retail RM15 🌹OFFER: RM12.90 sahaja sekarang!! 🌹untuk belian borong minimum 10pcs ke atas tekan link di bio☝ . POSTAGE: RM8sm | RM10ss (1-10pcs) . . . . #begsling #lepak #slingbegviral #zacxzaini #begzacxzaini #slingbeg #slingbegmurah #slingbeglelaki #slingbegcomel #beglepak #zacxzainislingbag #zacxzainikl #zacxzainibangi #zacxzainikajang #zacxzainicheras #zacxzainiuptown

0
@homestaysoho

Cuti sekolah kembali lagi. Kalau ada yg berminat dgn homestay kami, hubungi Mr Adi 💕 . ☎️☎️☎️ 0192658502 😂😀😂😀 . #uitm #uitmpuncakalam #kahwin #cuticutimalaysia #lepak #kopi #tehtarik #jjcm at @ Bandar Puncak Alam

2
@cottoncandy_begviral

ni cust dari pahang borong . 16 slingbag+1 totebag . . beli 1pc RM12.90 je beli 10pcs dpt harga borong😊 . . . ZACXZAINI SLINGBAG LEPAK VIRAL . . ✔original ✔readystock ✔material fabrik cotton canvas tebal ✔ada zip ✔ada label & plastik zacxzaini ✔size 7x9inch ✔panjang tali 47inch . . 🌹harga retail RM15 🌹OFFER: RM12.90 sahaja sekarang!! 🌹untuk belian borong minimum 10pcs ke atas tekan link di bio☝ . POSTAGE: RM8sm | RM10ss (1-10pcs) . . . . #begsling #lepak #slingbegviral #zacxzaini #begzacxzaini #slingbeg #slingbegmurah #slingbeglelaki #slingbegcomel #beglepak #zacxzainislingbag #zacxzainikl #zacxzainibangi #zacxzainikajang #zacxzainicheras #zacxzainiuptown

1
@cottoncandy_begviral

ni cust kite dari sarawak order borong 25pcs 😊 . . beli 10pcs ke atas dah dpt harga borong❤ . . beli 1pc pun boleh. RM12.90 je👍 . . . ZACXZAINI SLINGBAG LEPAK VIRAL . . ✔original ✔readystock ✔material fabrik cotton canvas tebal ✔ada zip ✔ada label & plastik zacxzaini ✔size 7x9inch ✔panjang tali 47inch . . 🌹harga retail RM15 🌹OFFER: RM12.90 sahaja sekarang!! 🌹untuk belian borong minimum 10pcs ke atas tekan link di bio☝ . POSTAGE: RM8sm | RM10ss (1-10pcs) . . . . #begsling #lepak #slingbegviral #zacxzaini #begzacxzaini #slingbeg #slingbegmurah #slingbeglelaki #slingbegcomel #beglepak #zacxzainislingbag #zacxzainikl #zacxzainibangi #zacxzainikajang #zacxzainicheras #zacxzainiuptown

0
@cottoncandy_begviral

Dah order beg viral ZACXZAINI?? Kalau belum mehla order dengan kami 😊 . . Insyaallah trusted & harga berbaloi dengan kualiti👍 . . beg sling/totebag banyak design dah restock❤ . . . ZACXZAINI SLINGBAG LEPAK VIRAL . . ✔original ✔readystock ✔material fabrik cotton canvas tebal ✔ada zip ✔ada label & plastik zacxzaini ✔size 7x9inch ✔panjang tali 47inch . . 🌹harga retail RM15 🌹OFFER: RM12.90 sahaja sekarang!! 🌹untuk belian borong minimum 10pcs ke atas tekan link di bio☝ . POSTAGE: RM8sm | RM10ss (1-10pcs) . . . . #begsling #lepak #slingbegviral #zacxzaini #begzacxzaini #slingbeg #slingbegmurah #slingbeglelaki #slingbegcomel #beglepak #zacxzainislingbag #zacxzainikl #zacxzainibangi #zacxzainikajang #zacxzainicheras #zacxzainiuptown

0
@chocofitjb_byazielawati

Khas buat uolss..yg masih terfikir2 lagi,Hari2 google nak pilih produk mana 1 ...pening kepala..tapi nak KURUS RAYA 2019.. . CHOCOFIT sangat berbeza ok...tak sama langsung dgn lambakan produk2 lain... . Lebih 669 org Jb_Singapore dah berjaya turunkan berat badan dengan Chocofit. . who's the NEXT?? . Exclusive guide tau sepanjang usaha menurunkan berat bdn. . COD HARI INI JAJAHAN JOHOR BAHRU POS SELURUH MALAYSIA SETIAP HARI SETIAP PEMBELIAN SIAP DENGAN EXCLUSIVE GUIDE . . . Wasap Now 013 747 0408 Wasap Now 013 747 0408 Wasap Now 013 747 0408 ⬇️⬇️⬇️↙️⬇️⬇️↙️⬇️⬇️⬇️ watsap.me/send/60137470408/chocofitJohorbahru . #chocofitjb #chocofitjohorbahru #chocofitsingapore #gemokisawesome #sayamasak #tipskurus #eatcleanmalaysia #misimengecil #jalanjalancarimakantv3 #jjcm #turunberat5kgsebulan #nakkurus #jomdiet #menusihat #dietsihat #jomkurus #kurussihat #teadetox #jubahbesar #azam2019 #akasiatv3 #ohmedia #resepisihat #meleTop #viral #azamkurus #lepak #beauty #hijabistafashion

2
@_nbhah.njwa03

💫✨ #lepak

0
@nessa_mae_macapala

Meet my new baby brother Doppy #sleepingbeauty #lovedoppy #lepak #withdoppylove

1
@chocofitjb_byazielawati

DONE COD!suami mithali surprisekan Isteri tercinta 2 box CF..so sweetkan..macam ni baru betol jaga isteri..hehehe . Esok mula exclusive Guide tips2 yg berkesan... . Raya 2019...In Shaa Allah wife dh nampak lagi slim...😍😍 . COD HARI INI JAJAHAN JOHOR BAHRU POS SELURUH MALAYSIA SETIAP HARI SETIAP PEMBELIAN SIAP DENGAN EXCLUSIVE GUIDE . . . Wasap Now 013 747 0408 Wasap Now 013 747 0408 Wasap Now 013 747 0408 ⬇️⬇️⬇️↙️⬇️⬇️↙️⬇️⬇️⬇️ watsap.me/send/60137470408/chocofitJohorbahru . #chocofitjb #chocofitjohorbahru #chocofitsingapore #gemokisawesome #sayamasak #tipskurus #eatcleanmalaysia #misimengecil #jalanjalancarimakantv3 #jjcm #turunberat5kgsebulan #nakkurus #jomdiet #menusihat #dietsihat #jomkurus #kurussihat #teadetox #jubahbesar #azam2019 #akasiatv3 #ohmedia #resepisihat #meleTop #viral #azamkurus #lepak #beauty #hijabistafashion

1
@themakanport

Jom berniaga bersama kami di Makan Port ! Kami menjemput peniaga2 yang ingin mencari peluang menjadi rakan niaga bersama kami. Dibawah adalah antara menu yang kami inginkan utk dijadikan sebahagian daripada menu kami! . Kami ada 31 vendors, lebih dari 100 menu, live musik dari buskers, dan tempat yang sangat relax and chill! Jangan tunggu lama-lama! Hubungi kami segera! 📞 Ed : 016-6200884 📞Syafiqah : 017-5196735 📞 Fadli : 017-6254754 . #makanport #themakanport #foodcourt #hangout #lepak #jalanklanglama #puchong #jalanpuchong #foodies #food #makan #makanan #sedap #lazat #gilapadu #padu #malaysia #kualalumpur #petalingjaya #subang #bukitjalil . . Makan Port 6, Jalan Puchong off Jalan Klang Lama, 58200, Kuala Lumpur Hotline : +6017 332 5165 Email : themakanport@gmail.com 💥 Web : www.themakanport.com 💥 FB : www.fb.com/themakanport 💥 IG : www.instagram.com/themakanport

1
@rumahketupatofficial

Terima kasih Pn Nini and the Coway team kerana datang repeat kat Rumah Ketupat. Waze atau Google Maps ja Rumah Ketupat Cafe, nanti dia bawa ke Seksyen 13, Shah Alam. Masuk dalam kawasan bangunan MSU lama atau dulunya PTPTL (RKC sebelah kiri berdepan Laman Seri Residen). Buka setiap hari 11 pagi sampai 7 petang, cuma Khamis je tutup.

2
@zulqhairi_shark

#Lepak

0
@rumahketupatofficial

Brother @fazliaziz UNIC pun datang ke Cafe, thanks ya. Jemput datang lagi.

1
@si_matahariku

Riang ria d hujung minggu..lepak karok & sambut besday kwn kami Ieda..bertemakan color mustrad gitu.. Ida birthday 🎂 party 🎊🎉 #weekend #friends #lepak #karoke #carakami at Shah Alam, Malaysia

5
@petangmalamkafe

Selamat hari isnin gais, gambar ini antara menu yang hangat di kafe kami, chicken chop , nachos , fish & chips , nasi goreng chicken chop~ 😁 . . . 📍Kafe Petang Malam ⏱ Monday - Saturday 🚗 Kafe Petang Malam 🌹 Western Foods and Malay Cuisine #lepak #chill #wangsamaju #malaysia #western #gorenggoreng #kualalumpur #kl #kafepetangmalam #chickenbutter #maggicheese #westernplatter #foodporn #malaysianfood #tempatmakan #kedaimakan #malaysia #cafemalaysia #cafekl #malaysiafood #makanmakan #nomnom #foodadventures #makan #viral at Kafe Petang Malam

5
@ekonomitomyam0fficial

"MANA SIS YG DOK NGIDAM ..." . . Pada akak yang suka makan pelam asam boi, boleh walk in ke Restoran Ekonomi Tomyam di Peti Ais sebelah Cashier, Kita ada pelam asam boi, Cheesecake choc, pandan, dan Moist Chocolate😋 . Jangan cakap admin tak habaq naa😂 KEENAKKAN makanan disini akan membuatkan hampa tak cukup sepinggan.🤤 Terima kasih kepada pelanggan setia kami yang tak pernah jemu datang ke EKONOMI TOMYAM TERLAJAK LARIS. Kami sangat menghargai hampa kerana menjadi sebahagian daripada kami.😁 . Destinasi wajib kalau datang ke PULAU PINANG mesti singgah ke EKONOMI TOMYAM TERLAJAK LARIS.👍 Sebab di sini, pelbagai variasi makanan disediakan untuk hampa bersantap dan menjamu selera. Daripada menu utama kami iaitu Tomyam hinnga ke hidangan Goreng-goreng yang pasti Terlajak Murah dan Sedap. . Jadi apa lagi? JOM! Ajak kawan-kawan, ahli keluarga, bertandang di EKONOMI TOMYAM TERLAJAK LARIS untuk menikmati suasana yang menarik dan makanan yang buat hampa rasa tak cukup satu pinggan. 🥘🍖🥩🍲🍜🍛🍤 . Mai singgah ke RESTORAN EKONOMI TOMYAM TERLAJAK LARIS, PULAU PINANG . ✅Whatapps : ☎ Delivery services..!!! http://Ekonomitomyamterlajaklaris.wasap.my ✅Lokasi : 📌181-203,Jalan Perak, 10150, Pulau Pinang, Pulau Pinang George Town, 10150 George Town, Penang ✅Website : 🌐 https:www.ekonomitomyam.com/ ✅Facebook : 📱 https://www.facebook.com/ekonomitomyamterlajaklaris// #Ekonomitomyamterlajaklaris #Penangkini #foodandbeverage #malaysia #ekonomitomyamdelivery #Pulaupinang #sedapnya #cuticutimalaysia #lepak #makanmalam #jommakan #santaisantai #jemputmakan #welovefood #jjcmtv3 #food #makansampaikenyang #jalanjalancarimakan #delivery

3
@2k19_bodygoals

Setiap hari kita akan dapat testimoni baru yunk utk produk terbaik kita dan mereka repeat order . Sebab kita all in one yunk, mane ade satu je fungsi..kita cover sume yunk . 👉🏻 Susah nk cari produk yang boleh cover semua masalah perempuan kita..?? . 👉🏻 Duit JIMAT dengan 1 produk ni jee.. . Semua kita akn dapat ⤵️ . ✔️Yang kurus jadi chubby ✔️Yang gemuk jadi slim ✔️Yang kendur jadi montok ✔️Yang leper jadi melentik ✔️Yang longgar jadi rapat ✔️Yang kulit kusam jadi glowing ✔️Yang kuat makan jadi terkawal . Yang penting! Ada KKM, Selamat, Berkualiti & Berkesan👍🏻 Inshaa Allah . Tak dapat nak beli sekali gus? . 👉🏻 Boleh join Kutu Pink Lady guys.. Nak cantik utk diri sendiri & pasangan kan? So, kena lah usaha sikit😉😘 #albumpinklady MALU APA BOSSKU...??? ⤵️ tekan link utk join 😘 www.wasap.my/60164745488/PLoriHq . #kuantan #shahalam #kemaman #kotabharu #jb #melaka #ipoh #penang #langkawi #kohsamui #temerloh #maluapebosku #DramaSangat #LeftenanZana #lepak #mengeteh #cameroonhighland #lunch #mondayblues #pinklady #dinner #hariraya #puasa #cantiksebelumraya

0
@themakanport

Pernah makan soulsatay tak ?? Resipi dia memang asli taw . Dia punya kuah sambal memang lain dengan satay melayu , dia punya sambal kacang memang power beb satay ni , meleleh beb ! power sangat satay ni , memang ramai la orang yang datang kat sini bila malam! yang famous dekat sini satay dia memang padu , korang cuba rasa ajak kawan kawan datang sini ! Serious power bak hanggg !!! . Nak try kat mana? Dtang le ke Makan Port di Jalan Puchong off Jalan Klang Lama. Kami ada 31 vendors, lebih dari 100 menu, live musik dari buskers, dan tempat yang sangat relax and chill! . #makanport #themakanport #foodcourt #hangout #lepak #jalanklanglama #puchong #jalanpuchong #foodies #food #makan #makanan #sedap #lazat #gilapadu #padu #malaysia #kualalumpur #petalingjaya #subang #bukitjalil #soulsatay . Makan Port 6, Jalan Puchong off Jalan Klang Lama, 58200, Kuala Lumpur Hotline : +6017 332 5165 Email : themakanport@gmail.com Web : www.themakanport.com FB & IG : themakanport @ Makan Port

1
@themakanport

VNDR (A9) : KETEY PORT . Nampak biasa biasa je, tapi rupanya laksa ni memang lain drpd yg lain dan LUAR BIASA ! Korg kena cuba laksa hipster ni. Laksa kuah pekat likat mmg terangkat bila pekena. Memang padu !!. . Nak try kat mana? Datang le ke Makan Port di Jalan Puchong off Jalan Klang Lama. Kami ada 31 vendors, lebih dari 100 menu, live musik dari buskers, dan tempat yang sangat relax and chill! . #makanport #themakanport #foodcourt #hangout #lepak #jalanklanglama #puchong #jalanpuchong #foodies #food #makan #makanan #sedap #lazat #gilapadu #padu #malaysia #kualalumpur #petalingjaya #subang #bukitjalil #asampedas . Makan Port 6, Jalan Puchong off Jalan Klang Lama, 58200, Kuala Lumpur Hotline : +6017 332 5165 Email : themakanport@gmail.com Web : www.themakanport.com FB & IG : themakanport

0
@laksakedahkd

KAMI OPEN ORDER SEKARANG!!! HAMPA TAK TRY HAMPA RUGI !!! KUAH LIKAT PEKAT HELOKKK !! 🌸 Harga satu bekas RM5 SAHAJA 🌸 Minimum order 5 bekas (Shah alam, KL) 🌸 Order atleast sehari before ye 🌸 FREE Delivery and self pickup (Kota Damansara) 🌸 Delivery start 11am-3pm #laksa #laksakedah #kotadamansara #kd #deliveryfood #foodporn #lunchbox #laksasedap #damansara #shahalam #pj #kl #kualalumpur #mutiaradamansara #bandarutama #kuahpekat #kuahlikat #sedapbakhang #petalingjaya #makan #murah #lapaq #lapar #nakmakan #lepak #event

0
@chocofitjb_byazielawati

16 Hari LOST 7.8 KG,kalau di kira2 sebenarnya 16 hari... terskip 3 hari sbb lupa nk bawa ke ofis.. . Alhamdulillah...Hajat nak berat badan angka 8 kat dpn Tertunai apabila ikut guide MeqT misi turunkan berat badan dengan #Chocofit . Setelah sekian lama berat 96.5KG....go..go.go dik..akak sentiasa Bersemangat menjadi No 1 suppoter n Consultation utk awk.... . Teruskan secara Konsisten dgn cara n Lifestyle yg lebih sihat..in Shaa Allah... . NEXT..SIAPA mahu SISMeqT guide? . COD HARI INI JAJAHAN JOHOR BAHRU POS SELURUH MALAYSIA SETIAP HARI SETIAP PEMBELIAN SIAP DENGAN EXCLUSIVE GUIDE . . . Wasap Now 013 747 0408 Wasap Now 013 747 0408 Wasap Now 013 747 0408 ⬇️⬇️⬇️↙️⬇️⬇️↙️⬇️⬇️⬇️ watsap.me/send/60137470408/chocofitJohorbahru . #chocofitjb #chocofitjohorbahru #chocofitsingapore #gemokisawesome #sayamasak #tipskurus #eatcleanmalaysia #misimengecil #jalanjalancarimakantv3 #jjcm #turunberat5kgsebulan #nakkurus #jomdiet #menusihat #dietsihat #jomkurus #kurussihat #teadetox #jubahbesar #azam2019 #akasiatv3 #ohmedia #resepisihat #meleTop #viral #azamkurus #lepak #beauty #fashionhijabis

1
@laksakedahkd

KAMI OPEN ORDER SEKARANG!!! HAMPA TAK TRY HAMPA RUGI !!! KUAH LIKAT PEKAT HELOKKK !! 🌸 Harga satu bekas RM5 SAHAJA 🌸 Minimum order 5 bekas(Shah alam, KL) 🌸 Order atleast sehari before ye 🌸 FREE Delivery and self pickup (Kota Damansara) 🌸 Delivery start 11am-3pm #laksa #laksakedah #kotadamansara #kd #deliveryfood #foodporn #lunchbox #laksasedap #damansara #shahalam #pj #kl #kualalumpur #mutiaradamansara #bandarutama #kuahpekat #kuahlikat #sedapbakhang #petalingjaya #makan #murah #lapaq #lapar #nakmakan #lepak #event

0
@malvinwin

#lepak petang minggu at Kg.sangkir

0
@joy_journal33

Did you know that Alamak’s new outlet is now open in Argyll Road, George Town Penang? • It’s definitely a great place to chill and grab some delicious food • The place has choices of outdoor seating, indoor seating and even upstairs seating which is air-conditioned. It is the first Mamak with air-conditioned seatings!! • The must try on the menu are : • 1. Susu Harimau Nangis = RM 6.90 Delicious brown sugar bubble tea that is a cray cray drink among many • 2. Coconut Milkshake Perfect for the Malaysian weather • 3. Nasi Lemak Chicken = RM 10.90 Mild level of spiciness but rich in flavour • 4. Zinger Chicken Burger + Melted Cheese = RM 12.90 Thick crunchy chicken patty deliciously coated with melted cheese • 5. Maggie Goreng with Egg A must have during supper at a mamak • Address: 175, 175A, Jalan Argyll 10050 George Town Penang • Operating Hours: 6:30PM – 2:30AM • #foodporn #alamakpenang #mamak #milktea #milktealover #coconutmilkshake #chicken #nasilemak #zingerburger #meltedcheese #foodaddict #maggigoreng #supper #lepak #chill at Alamak

3
@poji63

... flickering a cigarette with my mobile ashtray in my hand ... #lepak

6
@turaemon_nakal

Di malam hari #lepak #nyubuh #gaming #wthczn😜

0
@brilliant.legacyteam

Setiap manusia ada masalah sendiri..hadapi dan selesaikan. . . The wrong with school is,they give you the answer and they give you the question BUT in reality life,they give you the question and you must find your own answer. . . #millionairemindset #millionaire_mentor #luxurylifestyle #entrepreneurlife #anakjatikedah #brilliantlegacy #insta #tiktok #anakmuda #jomberubah #perantau #berdiriataskakisendiri #fastactionfastresult #beraniberubah #khabarbaik #lepak at Kuching, Malaysia

2
@norraapple

#lepak sambil #gossipgirl jap... owh,dah 11.30pm kena balik rumah dah,karang tidur luar pula kalau x balik lagi🤪🤪 at Family Mart Seksyen 18

2
@wanie_haz90

#lepak at genting

8
@amaicorner

Slide utk menu awesome di #bakricorner . #bakricorner #muar #sedap #lepak #dinner

2
@n9stickfactory

Kafe N9 Stick Factory is the shipping container restaurant located in Seremban 2. Please visit us today and enjoy an unexpected experience dine in the cozy environment! #n9stickfactory #kafen9 #seremban2 #jjcmtv3 #jalanjalancarimakan #shippingcontainer #evening #eveningview #gardencafe #malayfoodlicious #foodporn #jommakan #lepak #negerisembilan #ns at N9 Stick Factory

0
@roundhabis

Petang / malam ni best kalau lepak-lepak kopi. Tenangkan fikiran untuk menghadapi hari kerja besok hehe. ☕️ iced latte 🍞 cheese toast 📍Crofter cafe @croftercafe #coffee #coffeeshop #roundhabis #lepak #keningau at Crofter Cafe

2
@clina_beledza

Happiness is ... Tujuh butir huruf yang disusun cantik serta sedap didengar dan indah kalau dapat merasa. Sapa tak nak merasa b-a-h-a-g-i-a, kan? #kualalumpur #bukitjalil #santai #santaipetang #lepak #happylife #daylife #instadaily #instaevening #sgbesi #malaysia at Bukit Jalil Recreation Park

2
@aboybaharin

Mari DATARAN .... #lepak #riadahpetang at Dataran Merdeka,Kuala Lumpur

4
@niezanadzar

Santai Petang ... disapa angin sepoi bahasa #tepi sg kerian #lepak at Bandar Baharu

0
@hasmizan_hasmadi

ready for order now...ONLY RM10 😚😚😚 #shishakuantan #shisha_time #grabatus #3dshisha #lepak at Grabatus

0
@3d_shisha

ready for order now...ONLY RM10 😚😚😚 #shishakuantan #shisha_time #grabatus #3dshisha #lepak at Grabatus

0
@themakanport

Jom dtg ! Kami dah bukak . Mai la lepak lepak sini mcm mcm ada. Jgn lupa singgah sini okkay ! . Nak try kat mana? Datang le ke Makan Port di Jalan Puchong off Jalan Klang Lama. Kami ada 31 vendors, lebih dari 100 menu, live musik dari buskers, dan tempat yang sangat relax and chill ! . #makanport #themakanport #foodcourt #hangout #lepak #jalanklanglama #puchong #jalanpuchong #foodies #food #makan #makanan #sedap #lazat #gilapadu #padu #malaysia #kualalumpur #petalingjaya #subang #bukitjalil . . Makan Port 6, Jalan Puchong off Jalan Klang Lama, 58200, Kuala Lumpur Hotline : +6017 332 5165 Email : themakanport@gmail.com Web : www.themakanport.com FB & IG : themakanport .

2
@maqnacuckoo

Siapa tahu apa itu Nasi Gaba❓ Jom tgk video dibawah untuk fahami apa itu gaba rice. And by the way, multi cooker cuckoo menerima MALAYSIA BOOK OF RECORD sebab boleh masak gaba rice ni secepat 2 jam❗ Traditionally, perlukan 20 jam baru boleh jadikan nasi gaba ni taw 😱😱😱 Kalau nak beli ready made gaba rice pula, harganya mencekik darah. 2 kilo around RM100. Tapi sekarang, dengan BIBIK KOREA CUCKOO, boleh tukarkan brown rice to gaba rice in few hours sahaja. Without hassle. Yeyyyyyy ❤️❤️❤️

1
@maqnacuckoo

Siapa tahu apa itu Nasi Gaba❓ Jom tgk video dibawah untuk fahami apa itu gaba rice. And by the way, multi cooker cuckoo menerima MALAYSIA BOOK OF RECORD sebab boleh masak gaba rice ni secepat 2 jam❗ Traditionally, perlukan 20 jam baru boleh jadikan nasi gaba ni taw 😱😱😱 Kalau nak beli ready made gaba rice pula, harganya mencekik darah. 2 kilo around RM100. Tapi sekarang, dengan BIBIK KOREA CUCKOO, boleh tukarkan brown rice to gaba rice in few hours sahaja. Without hassle. Yeyyyyyy ❤️❤️❤️

1
@maqnacuckoo

Siapa tahu apa itu Nasi Gaba❓ Jom tgk video dibawah untuk fahami apa itu gaba rice. And by the way, multi cooker cuckoo menerima MALAYSIA BOOK OF RECORD sebab boleh masak gaba rice ni secepat 2 jam❗ Traditionally, perlukan 20 jam baru boleh jadikan nasi gaba ni taw 😱😱😱 Kalau nak beli ready made gaba rice pula, harganya mencekik darah. 2 kilo around RM100. Tapi sekarang, dengan BIBIK KOREA CUCKOO, boleh tukarkan brown rice to gaba rice in few hours sahaja. Without hassle. Yeyyyyyy ❤️❤️❤️

1
@maqnacuckoo

Sekarang musim panas kan wak... Minum air yang cukup ok wak... Jangan minum air paip wak... Minum air bertapis taw wak... Yang terbaik mestilah air bermineral dan beralkali ringan CUCKOO wak... Stay hydrate ye wak... Thank you sudi baca wak... Awak HEBAT ❤️

1
@shelva_2411

Life is not perfect😑😕 Life and love your life until your last breath🙈💗 #picoftheday #redshirt #swimming #lepak #love #perfect #natural #life #building #iphonexr at Kuala Lumpur, Malaysia

11
Next »