Lunchboxkl Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@kelatelicious

Terssusun rapi....mehhh pm cepat order untuk esk masih dibuka lagi.. Nama👉 No tel👉 Jumlah order👉 Tarikh hntar👉 Alamat👉 Kemudian sent di whatssapp kami One-click order: http://kelatelicious.wasap.my Or visit our FB page: https://www.facebook.com/bykelatelicious/ and click on "Shop Now" #kelatelicious #lunchboxkl #lunchboxmurah #openorder at Putrajaya

0
@salai.house

📣📣 ANNOUNCEMENT 📣📣 Last call guys. Order will close by 8pm for order tomorrow. Di atas permintaan ramai kami lanjutkan PROMOTION!! Salai House ingin buat promotion LAUK MASAK LEMAK CILI API DAGING / AYAM SALAI RM20 sahaja normal price RM24 untuk box besar (3pax). Min order for FREE DELIVERY 2 box area Klang Valley. JUST FOR TOMORROW ONLY! Place order now at 0172818173 🤙🏻 Follow us at IG : salai.house FB : orisalaihouse Self Pickup : Block C, Menara Manjalara, Bandar Manjalara, 52200 KL. #salaihouse #oripilah #masaklemakdagingsalai #masaklemakayamsalai #dagingsalaimasaklemakciliapi #masaklemak #dagingsalai #ayamsalai #lunchbox #lunchboxbudget #lunchboxkl #lunchboxklangvalley #lunchboxmalaysia #lunchtime #luncboxdelivery #lunchboxkl #lunchboxsedap #fooddeliverymurah #fooddeliverykl #fooddeliverybangsar #fooddeliveryhalal #fooddeliverysedap #foodkl #masakwithlove #masakwithpassion #bazaarpaknil

0
@tempoyakjiwakacau

Repost from @anyss.zlhn @TopRankRepost #TopRankRepost sambal tempoyak @tempoyakjiwakacau dari @tapaujenasibox . . dah dekat ramadhan, jadi benda gini memang sedap nak dibuat sahur dan berbuka . jadi sambal pembuka selera dengan nasi panas2, ratah pun sedap! it's sooo addictive asyik nak colek ja dalam jar 🙈 . . sambal nie kau boleh beli secara kurier . depa boleh hantar sampai depan rumah kau, senang . nak jadi ejen pun boleh . silakan order sekarang ya . tutup nanti padan muka . . kau hubungi 016-6992983 @tapaujenasibox dan follow tukang masak dia @nonalienda hihihi . Terima kasih @anyss.zlhn #throwback ramadhan repost 😍 . Love, #teamtapaujenasibox #tempoyakjiwakacau #tapaujenasibox #sambaltempoyak #sambaltempoyakikanbilispetai #sambaltempoyakpetai #tempoyak #tempoyakkacau #petai #sambal #halalfood #produkmuslim #sambaltempoyakkacau #homemadesambal #jjcm #readytoeat #sambaltempoyakikanbilis #sayajual #sayajualmakanan #ikanbilis #lunchboxkl #fooddeliverykl #kualalumpur #malayfood #malaysia #bazaarpaknil #kotadamansara

2
@tempoyakjiwakacau

Repost from @norbaizuramohdsharif @TopRankRepost #TopRankRepost Tu je tinggal..13 botol je lagi sebelum nak bercuti lama. Meh lekeh kabor nak TJK Kita asingkan untuk awak.. Nanti kita hantar.. Assalammualaikum.. Pre-order kalau-kalau ade yang berminat nak cuba rasa.. Tempoyak Jiwa Kacau(TJK) sementara stok masih ade : http://www.wasap.my/+60122164236 http://www.wasap.my/+60122164236 🌶Ready to eat 🌶Sedap 🌶Mudah 🌶Menyelerakan **Tidak termasuk kos penghantaran & postage.. Sila hubungi saya: http://www.wasap.my/+60122164236 http://www.wasap.my/+60122164236 . Dapatkan @tempoyakjiwakacau dgn agent sah kami puan @norbaizuramohdsharif sementara stok masih ada 😍 . Love, #teamtapaujenasibox #tempoyakjiwakacau #tapaujenasibox #sambaltempoyak #sambaltempoyakikanbilispetai #sambaltempoyakpetai #tempoyak #tempoyakkacau #petai #sambal #halalfood #produkmuslim #sambaltempoyakkacau #homemadesambal #jjcm #readytoeat #sambaltempoyakikanbilis #sayajual #sayajualmakanan #ikanbilis #lunchboxkl #fooddeliverykl #kualalumpur #malayfood #malaysia #bazaarpaknil #kotadamansara

2
@tempoyakjiwakacau

Repost from @norbaizuramohdsharif @TopRankRepost #TopRankRepost Salam Jumaat..Biar sentiasa ada,ape tuuu???TJK la... **tinggal lagi 6 botol je lagi.esok nak balik kampung dah,sebelum next order.. Assalammualaikum.. Pre-order kalau-kalau ade yang berminat nak cuba rasa.. Tempoyak Jiwa Kacau(TJK) sementara stok masih ada 🌶Ready to eat 🌶Sedap 🌶Mudah 🌶Menyelerakan . Love, #teamtapaujenasibox #tempoyakjiwakacau #tapaujenasibox #sambaltempoyak #sambaltempoyakikanbilispetai #sambaltempoyakpetai #tempoyak #tempoyakkacau #petai #sambal #halalfood #produkmuslim #sambaltempoyakkacau #homemadesambal #jjcm #readytoeat #sambaltempoyakikanbilis #sayajual #sayajualmakanan #ikanbilis #lunchboxkl #fooddeliverykl #kualalumpur #malayfood #malaysia #bazaarpaknil #kotadamansara

2
@salai.house

📣📣 ANNOUNCEMENT 📣📣 Di atas permintaan ramai kami lanjutkan PROMOTION!! Salai House ingin buat promotion LAUK MASAK LEMAK CILI API DAGING / AYAM SALAI RM20 sahaja normal price RM24 untuk box besar (3pax). Min order for FREE DELIVERY 2 box area Klang Valley. JUST FOR TOMORROW ONLY! Place order now at 0172818173 🤙🏻 Follow us at IG : salai.house FB : orisalaihouse Self Pickup : Block C, Menara Manjalara, Bandar Manjalara, 52200 KL. #salaihouse #oripilah #masaklemakdagingsalai #masaklemakayamsalai #dagingsalaimasaklemakciliapi #masaklemak #dagingsalai #ayamsalai #lunchbox #lunchboxbudget #lunchboxkl #lunchboxklangvalley #lunchboxmalaysia #lunchtime #luncboxdelivery #lunchboxkl #lunchboxsedap #fooddeliverymurah #fooddeliverykl #fooddeliverybangsar #fooddeliveryhalal #fooddeliverysedap #foodkl #masakwithlove #masakwithpassion #bazaarpaknil

0
@sistapaw

Wahhhh dah lama tak roll kimbap #eggmayo huhuhu... Nah lepas rindu dgn #kimbap egg mayo. Klu my mother she will add chicken floss on top of it. Her favorite 😊 Siapa nak try meh whatsapp sis 0133578059 😀 P/s: guys tomorrow saturday sis delivery ke #shahalam sape nak selit order cepat whatsapp laju2 before kul 7 😄 #sistapaw #koreansushi #koreanfoodinmalaysia #koreanfood #koreanfoodhalal #kfoodinmalaysia #kfoodfan #kfood #sayajual #sayajualmakanankorea #sayajualmakanan #fooddelivery #fooddeliverymalaysia #foodlovers #foodhunter #lunchboxmalaysia #lunchbox #lunchboxkl #usj #puchong #putrajaya

0
@melacolea_terpaksa

Harini mommy order lunch box dari @dinezin.official lagi.menu hari ni Thai Chicken Basil & telur dadar. Rm10 je gaisss termasuk delivery.. kalau rasa2 nak rehat2 ,nak cuti dari memasak, tak sihat ke, x yah pening2 pikir nak makan apa.. order je dengan @dinezin.official.. dijamin halal, makanan sedap , delivery pon cepat .... tak payah buang masa nak keluar rumah... happy lunchyyy !! #fooddeliverykl #fooddeliveryklangvalley #wajibtry #homecookedmeals #fooddeliveryampang #fooddeliverypandanindah #dinezinstafood #foodporn #yoorinmakan #pandanindah #healthyfood #likeforlike #lunchboxkl

0
@mrpenghantarmakanan

Terima Kasih kepada Customer #125 kami💪 Di terbangkan khas ke Subang Jaya. Kalau sedap, order lagi ya 😉 . . . Tempahan untuk 25 pax. Nasi Beriani Basmathi Ayam Kuzi Kg Langgar Acar Jelatah RM9.00 sekepala. . . . Nak tempah? Senang saje...click link Whatsapp dekat bio kami di atas. Atau boleh save number 014-9303390 dan Whatsapp 💪 . . #pastadeliverykl #pastakl #spaghettimurah #westernfoodmurah #shahalamfooddelivery #shahalamcatering #fooddeliveryshahalam #fooddeliverybangsar #bangsarfooddelivery #klangfooddelivery #fooddeliveryklangvalley #fooddeliverybangi #klfood #klfooddelivery #foodie #nakmakanmana #partyfoodkl #uitmshahalamdihatiku #lunchboxkl #lunchboxselangor #lunchboxmurah #lunchboxbangsar #nasiberlauk #kuziayam #kuzi #masakankelantan

0
@honeyza_kitchen

Meatballs with black pepper gravy is back. Come place your order now 😊. Details are as per below Day : Tuesday 24 Oct 2017 Time: 11am - 9pm Price: RM10 per set (10pcs meatballs, vege & mashed potatoes) Last Day to order: Monday 23 Oct 2017 Self pick up at Taman Kosas Ampang Delivery KL Area with min charges PM/WA 013 3328300 to order https://www.wasap.my/60133328300 Hurry peeps!! Let's place your order now. In shaa Allah sedap 😋😋😋 #meatballs #meatballblackpepper #meatballblackpeppergravy #westernfood #westernfoodkl #lunchboxkl #lunchset #pejabat #office #lunchdelivery #lunchboxampang #setlunch #deliverykl #delivery #ampang #kl

0
@sofbox

Alhamdulillah #sofbox is insyAllah giving free #lunchbox today!! Head down to Putra Heights, Seksyen 8 mosque to get your lunch today 😊 Nasi minyak with raisins Ayam masak merah Vege dalcha #putraheightslunchbox #pmn #lunchboxkl #halallunchbox #halalfood #selangorfooddelivery #sislapa #brolapaq

2
@mrpenghantarmakanan

Kuzi Ayam Kg Langgar. . . . Semua bahan yang kami gunakan adalah yang berkualiti tinggi. Kami gunakan rempah import dari Kelate, Sos Tomato Del Monte, Kacang Gajus. No short cut! Bab kualiti adalah keutamaan kami. Semuanya untuk kepuasan customer Mr. Betul, Mr tak tipuuuu... 💪 . . . Satu ekor ayam (percuma 5 telur rebus Kuzi) ➡️RM60.00 Only!! . . . Nak tempah? Senang saje...click link Whatsapp dekat bio kami di atas. Atau boleh save number 014-9303390 dan Whatsapp 💪 . . #pastadeliverykl #pastakl #spaghettimurah #westernfoodmurah #shahalamfooddelivery #shahalamcatering #fooddeliveryshahalam #fooddeliverybangsar #bangsarfooddelivery #klangfooddelivery #fooddeliveryklangvalley #fooddeliverybangi #klfood #klfooddelivery #foodie #nakmakanmana #partyfoodkl #uitmshahalamdihatiku #lunchboxkl #lunchboxselangor #lunchboxmurah #lunchboxbangsar #nasiberlauk #kuziayam #kuzi #masakankelantan

0
@mrpenghantarmakanan

Kalini tempahan kami bertemakan masakan Kelantan. Rempahnya juga kami order dari oghe kelate. Semua bahan yang kami gunakan adalah yang berkualiti tinggi. Kami tak bertolak ansur dengan kualiti. Semuanya untuk kepuasan customer Mr. Betul, Mr tak tipuuuu... 💪 . . Nasi Beriani Basmathi Kuzi Ayam Kg Langgar Acar Jelatah . Satu kepala/lunch box ➡️RM9.00 Only!! . . Untuk lunch box, Mr cuma terima bulk order ya. Minimum 10 bungkus. Harga belum termasuk delivery charge 🙏 . . Nak tempah? Senang saje...click link Whatsapp dekat bio kami di atas. Atau boleh save number 014-9303390 dan Whatsapp 💪 . . #pastadeliverykl #pastakl #spaghettimurah #westernfoodmurah #shahalamfooddelivery #shahalamcatering #fooddeliveryshahalam #fooddeliverybangsar #bangsarfooddelivery #klangfooddelivery #fooddeliveryklangvalley #fooddeliverybangi #klfood #klfooddelivery #foodie #nakmakanmana #partyfoodkl #uitmshahalamdihatiku #lunchboxkl #lunchboxselangor #lunchboxmurah #lunchboxbangsar #nasiberlauk #kuziayam #kuzi #masakankelantan

0
@mrpenghantarmakanan

Perlukan juadah untuk kenduri atau potluck? Hubungi kami tanpa was-was. Kami menyediakan makanan yang bersih, halal, sedap dan berbaloi harganya! Betul, Mr tak tipuuuu... 💪 . . Nasi Beriani Basmathi Kuzi Ayam Kg Langgar Acar Jelatah . Satu kepala/box ➡️RM9.00 Only!! . . Untuk lunch box, Mr cuma terima bulk order ya. Minimum 10 bungkus. Harga belum termasuk delivery charge 🙏 . . Nak tempah? Senang saje...click link Whatsapp dekat bio kamo di atas. Atau boleh save number 014-9303390 dan Whatsapp 💪 . . #pastadeliverykl #pastakl #spaghettimurah #westernfoodmurah #shahalamfooddelivery #shahalamcatering #fooddeliveryshahalam #fooddeliverybangsar #bangsarfooddelivery #klangfooddelivery #fooddeliveryklangvalley #fooddeliverybangi #klfood #klfooddelivery #foodie #nakmakanmana #partyfoodkl #uitmshahalamdihatiku #lunchboxkl #lunchboxselangor #lunchboxmurah #lunchboxbangsar #nasiberlauk

0
@mrpenghantarmakanan

Harini lunch box apa yg Mr buat ya? 😎 . Nasi Beriani Basmathi Kuzi Ayam Kg Langgar Acar Jelatah . Satu box ➡️RM9.00 Only!! . . Untuk lunch box, Mr cuma terima bulk order ya. Minimum 10 bungkus. Harga belum termasuk delivery charge 🙏 . . Nak tempah? Senang saje...click link Whatsapp dekat bio kamo di atas. Atau boleh save number 014-9303390 dan Whatsapp 💪 . . #pastadeliverykl #pastakl #spaghettimurah #westernfoodmurah #shahalamfooddelivery #shahalamcatering #fooddeliveryshahalam #fooddeliverybangsar #bangsarfooddelivery #klangfooddelivery #fooddeliveryklangvalley #fooddeliverybangi #klfood #klfooddelivery #foodie #nakmakanmana #partyfoodkl #uitmshahalamdihatiku #lunchboxkl #lunchboxselangor #lunchboxmurah #lunchboxbangsar #nasiberlauk

0
@salai.house

📣📣 ANNOUNCEMENT 📣📣 Di atas permintaan ramai kami lanjutkan PROMOTION!! Salai House ingin buat promotion LAUK MASAK LEMAK CILI API DAGING / AYAM SALAI RM20 sahaja normal price RM24 untuk box besar (3pax). Min order for FREE DELIVERY 2 box area Klang Valley. JUST FOR TOMORROW ONLY! Place order now at 0172818173 🤙🏻 Follow us at IG : salai.house FB : orisalaihouse Self Pickup : Block C, Menara Manjalara, Bandar Manjalara, 52200 KL. #salaihouse #oripilah #masaklemakdagingsalai #masaklemakayamsalai #dagingsalaimasaklemakciliapi #masaklemak #dagingsalai #ayamsalai #lunchbox #lunchboxbudget #lunchboxkl #lunchboxklangvalley #lunchboxmalaysia #lunchtime #luncboxdelivery #lunchboxkl #lunchboxsedap #fooddeliverymurah #fooddeliverykl #fooddeliverybangsar #fooddeliveryhalal #fooddeliverysedap #foodkl #masakwithlove #masakwithpassion #bazaarpaknil

0
@smartbite

Let us know any restaurants or meals you’d like added to Smartbite’s platform in the comments below. Stand a chance to receive free Smarbite credit for your suggestions!

2
@airjagungbonda

Another satisfied customer by #airjagungbonda Tqvm .. • • • Mana2 yang nak Kami buat delivery service boleh W/A team Kami dulu then Kita deal sampai jadi 😊😊 • • insyallah Kami Usahakan delivery ke anda...😘😘 • • Okey mana yang nak selfpick Up boleh W/A kami before 10pm yaar ... ⛺️⛺️Location : Petronas taman setiawangsa • • Ahh Cepat W/a or DM Kami laju untuk book slot .. 🌽Kan Iolls dah cakap stok Kami nie hari2 fresh habis licin Kami bancuh fresh2 untuk customer Kami .. . . So jangan Risau INGAT yaar #airjagungbonda ❌❌ Bahan Pengawet .. 💯 susu .. . . Beli dahulu then Kami akan beritahu cara penyimpanan Macam mana ?? . . Sebarang Pertanyaan lanjut boleh hubungi Kami ... . Do contact ⬇️ 📱012-6233039 (paan) 📱017-6848795 (Zul) Dah rasa pasti repeat lagi .. #airjagungbonda #afmegastar #dendamaurora #dekatkanjarakkita #astro #meletop #lunchboxkl #fooddeliverykl #ampangpark #petronas #klcc #seagames2017 #aseanparagames2017 #dekatkanjarakkita #awalmuharram #maalhijrah1438h #dekatkanjarakkita #titiancinta #meletop #jjcmtv3 #airjagungviral #airbalang #lunchboxkl #fooddeliverykl #fooddeliveryampang #foodtruck #cateringmurah #goodiesmurah

2
@sofbox

Heyyy besarnya quarter chicken tu! 😱 Roast chicken with gravy Mixed grilled vege Potato salad that oh so so yummy!! 📷:@th3elf thank you 😄 #putraheightslunchbox #lunchboxkl #sofbox #packedfood #halal #halallunchbox #usj #dayabumi #shahalamdelivery #putraheights #sapasohtakorder

2
@dlunchbreak

Working on weekend? School holiday? Long waiting list? No worries... D'lunchbreak will be extending our business on weekend until November. WhatsApp us (0129137831) or FB Messenger us for any inquiries.... #dlunchbreak #lunchideas #lunchboxkl #eatkl

0
@kelatelicious

Assalamualaikum OPEN ORDER LUNCH BOX BY KELATELICIOUS🚘🛵🛵🛵 Tarihk :JUMAAT 20/10/2017 🍱menu 🍱NASI PUTIH 🐟ASAM PEDAS IKAN KEMBUNG 🥗KAILAN IKAN MASIN 🥚TELUR MASIN 🥒 ULAM & SAMBAL 🍹 FREE AIR KOTAK 🚘 FREE DELIVERY 💵 RM 8/ PAX minimum order 🍱2 pax(area puchong) 🍱3pax ( area pj/kl/ damansara) WHATSAPP SY UNTUK AREA LAIN WHATSAPP SY UTK ORDER 0162566524-AMRY MAKANAN SEDAPP👍🏻👍🏻👍🏻 HARGA MEMIKAT🙀🙀🙀 #kelatelicious #lunchboxkl #lunchboxmurah #fooddeliverykl at Selangor

0
@daging_salai_gadisjolobu

Proses salaian daging mengambil masa antara 3-4 jam bagi menghasilkan aroma salaiannya. Bukan sebarang salaian ye. Main dengan asap baru dapat aroma sebegitu. Tq beloved customer yang memuji-muji bau salaian yg umph itew. #dagingsalai #piordagingsalai #salaibukanbakar #dagingsalaigadisjolobu #salaibygadisjolobu #produkiks #produkbumiputra #foodporn #bazaarpaknil #lunchboxkl #pembekaldagingsalai #codkl #codshahalam #codklang

0
@farhanaradzani

Hainanese Chicken Rice Menu of the day: Chicken Rice Roasted Chicken Fishball Soup PakChoy with oyster Trifle Pudding Tempahan Nurul Megan Avenue. Tq Nurul & colleagues. Utk tempahan #0192170704 #fnfhomemade #fnfkatering tempahan #lunchboxkl #lunchcatering #foodinstagram #foodkateringkl #tapaufoodkl #tapaufood #syjualmknan #nasiayamhainan #roastedchickenrice #fooddeliverykl #nasiayamkl

7
@salai.house

Good morning malaysia people!! Hari ni kami buka order untuk besok. Menu spacial kami adalah masak lemak cili api daging salai. Masak lemak dicampurkan dengan terung telunjuk dan juga bacang!! Cara order: Call/whatsapp: 0172818173 or http://salaihouse.wasap.my #salaihouse #oripilah #masaklemakdagingsalai #masaklemakayamsalai #masaklemak #dagingsalai #ayamsalai #lunchbox #lunchboxbudget #lunchboxkl #lunchboxklangvalley #lunchboxmalaysia #lunchtime #luncboxdelivery #lunchboxkl #lunchboxsedap #fooddeliverymurah #fooddeliverykl #fooddeliverybangsar #fooddeliveryhalal #fooddeliverysedap #foodkl #masakwithlove #masakwithpassion

0
@salai.house

Good morning malaysia people!! Hari ni kami buka order untuk besok. Menu spacial kami adalah masak lemak cili api daging salai. Masak lemak dicampurkan dengan terung telunjuk dan juga bacang!! Cara order: Call/whatsapp: 0172818173 or http://salaihouse.wasap.my #salaihouse #oripilah #masaklemakdagingsalai #masaklemakayamsalai #masaklemak #dagingsalai #ayamsalai #lunchbox #lunchboxbudget #lunchboxkl #lunchboxklangvalley #lunchboxmalaysia #lunchtime #luncboxdelivery #lunchboxkl #lunchboxsedap #fooddeliverymurah #fooddeliverykl #fooddeliverybangsar #fooddeliveryhalal #fooddeliverysedap #foodkl #masakwithlove #masakwithpassion

5
@doeatwithus

We've had a hectic day but don't think we forgot about you guys! Happy deepavali, foodies. Hope you had a fun one! Slap-the-table funny meme by @paradisco_ 😂

2
@coachhafizazahari

JANGAN REBUS BROKOLI❗KENAPA⁉TENGOK VIDEO INI. . Brokoli biasa disajikan dalam menu diet turun berat badan sebab ia karbohidrat kompleks yang kaya dengan fiber, vitamin dan mineral. . Walaubagaimanapun jika dimasak dengan cara yang salah khasiatnya akan terhapus. Tidak semua makanan perlu dimasak terutamanya buah-buahan dan sayur-sayuran. . Disebabkan itu, kita memerlukan peti ais untuk kekalkan nutrien makanan dan buatkan ia tahan lebih lama. Berhati hati dengan cara memasak sayur terutamanya kerana kita makan sayur untuk kandungan vitamin dan mineralnya. . Sayangnya jika makan banyak berpinggan pinggan dengan anggapan nak kurus dan sihat tapi sebab salah masak korang mungkin hanya dapat 1/2 ataupun suku khasiat makanan tersebut. . Turun berat badan pastikan dengan ilmu yang betul. Lebih mudah dan cepat journey turun berat badan korang bila faham betul betul caranya. Click link di bio untuk dapatkan personalized jadual pemakanan diet kurus. . #getfitnowonline -Hafiz Azahari 0133151113- . #onlinecoaching #tipskurus #tipsdiet #dietherbalife #dietatkins #dietkalori #jomkurus #sayanakkurus #tipskuruscepat #kuruscepat #makanandiet #produkkurus #dietcepat #kurussselepasbersalin #kurussebelumkahwin #zumbakl #lunchboxkl #vendeurfestival #moodrepublik #bangisentral #calaqueens #zawara #arianiootd #duckscarves #kongsirezeki #coachilyani #ilyaniwajdi

1
@bestjuadah_catering

Assalamualaikum guys. So what's your dinner menu? This is one of our favourite seafood dish, called as Lala Sweet and Sour . The dish is slightly different from common seafood like prawns, squids and others. We do for a special event in a very limited quantity (in small kilos) . But, it really worth to pay to get your freshly home-cooked. The taste was perfecto! To those looking for something real dish, all the fresh veggies, seafood and condiments, you are in the right space. We serve you lauk kenduri with amazing tast! . Booking or reservations, contact us at 016-3656534 or 012-4310464 with our friendly admin. They help you accordingly 😃 at Kuala Lumpur, Malaysia

1
@sofbox

Hmm...what's the menu for tomorrow? The clue: It's one of our customers' favourite!! #sofbox #putraheightslunchbox #putraheightsdelivery #putraheights #usj #pmn #subangjaya #selangorfooddelivery #halallunchbox #lunchboxkl #dayabumi

4
@kelatelicious

NASI KERABU RAJA Jeliroooo sunggohh..ALHAMDULILLAH #kelatelicious #lunchboxkl #fooddeliverykl #homemade #nasikerabu #resepibonda #instafamous at Selangor

0
@thehealthyfoodpeople

Celebrating the Festival of Lights with this hearty, refreshing lunch available tomorrow! Dial a human at 019-4202047 or email us at hello@thfp.my ~ Happy Diwali & enjoy the rest day! at Damansara Utama, Petaling Jaya. Selangor.

4
@salai.house

Hello geng!! Jangan lupa place order untuk lunchbox besok. Tak payah susah2 nak keluar dari office untuk lunch kami akan hantar sampai office anda. Whatsapp sekarang 0172818173 untuk place order @salai.house #masaklemakdagingsalai #masaklemakayamsalai #masakwithlove #masakwithpassion #lunchbox #lunchboxmurah #lunchboxkl #lunchboxmalaysia #salaihouse

12
@suduprojek

Alhamdulillah..Syukur... . Cuti Deepavali...terima order utk 60 set Hantar ke Sunway piramid . 🔴MERTABAK ROTI JALA CHEESE 🔴MEATBALL N GRAVY 🔴PULUT KUNING DAN RENDANG PALEMBANG 🔴 BEGEWOOFU (TAUFU BERGEDIL) . TQ yg support🤗 . Untuk order boleh terus wassup 0196497295 0196497295 0196497295 0196497295 0196497295 0196497295 0196497295 0196497295 ************************************ RM5.00 je.. RM5.00 je.. RM5.00 je.. RM5.00 je.. ****************************** TIPS 🚩🚩🚩🚩 untuk jimaat kos penghantaran -boleh kumpul order dgn opismate -share kos penghantaran Kos penghantaran mengikut kawasan #lunchbox #lunchboxkl #lunchboxmurah #lunchboxputrajaya #lunchboxcyberjaya #lunchboxshahalam #lunchboxdamansara #lunchboxbandarutama #lunchboxklang #cemilan #kudapan #jajan #tauhubergedil #suduprojek #cemilanviralteragong

0
@thehavey

Dig into a fresh mid-week lunch ☀️😋 #Havey #lunch #idratherbeatthehavey at The Havelock Hotel

1
@rezeki_catering

Kite open order utk khamis 19/10/2017 jugak... TAUHU BEGEDIL Sila Sila... pm laju laju 1box 16pcs 1 pack 5 pcs 1pack 3pcs #lunchboxkl #snack

0
@thehealthyfoodpeople

We’ve been caught up with many big opportunities this year and we are looking forward to share what’s coming up and our latest works soon! Stay tuned! Swipe left to meet the team at #THFP #BoldGrains #gettoknowus at Kuala Lumpur, Malaysia

6
@salai.house

📣📣 ANNOUNCEMENT 📣📣 Sempena Public Holiday esok (18.10.2017 - Rabu) Salai House ingin buat promotion LAUK MASAK LEMAK CILI API DAGING / AYAM SALAI RM20 sahaja normal price RM24 untuk box besar (3pax). Min order for FREE DELIVERY 2 box area Klang Valley. JUST FOR TOMORROW ONLY! Place order now at 0172818173 🤙🏻 Follow us at IG : salai.house FB : orisalaihouse Self Pickup : Block C, Menara Manjalara, Bandar Manjalara, 52200 KL. #MasakLemakDagingSalai #MasakLemakAyamSalai #DagingSalai #MasakWithLove #MasakWithPassion #LunchBox #LunchBoxKL #LunchBoxLove #LunchBoxMurah

5
@thegoodfoodpeeps

TGFP CUSTARD TRIFLE . Sweet, fruity and creamy layers of custard, fruit jelly and moist buttercake to wash off your pastas and main dish. Now that's a meal! . Available in individual servings, mini party packs and large trays. Whatsapp 0122925884 for enquiries . #sayajuallasagna #lasagnashahalam #lasagna #lasagnamalaysia #bakedmacaronicheese #sayajualmacaroni #sayajualmacaronicheese #sayajualbakedmacaroni #sayajualwesternfood #lasagnakl #lasagnashahalam #sayajualshepherdpie #sayajualshepherdspie #shepherdspiesedap #sayajualsalad #lunchboxkl #lunchboxklangvalley #lunchboxshahalam #lunchboxwestern #sayajuallunchbox #lunchboxdeliverykl #lunchboxdeliverybangi #lasagnaputrajaya #lasagnabangi

0
@thegoodfoodpeeps

TGFP SHEPHERDS PIE . Hearty minced beef and vege topped with creamy mash potatoes and a layer of melted cheese. Makes a filling meal. Yumm! . Available in individual servings, mini party packs and large trays. Whatsapp 0122925884 for enquiries . #sayajuallasagna #lasagnashahalam #lasagna #lasagnamalaysia #bakedmacaronicheese #sayajualmacaroni #sayajualmacaronicheese #sayajualbakedmacaroni #sayajualwesternfood #lasagnakl #lasagnashahalam #sayajualshepherdpie #sayajualshepherdspie #shepherdspiesedap #sayajualsalad #lunchboxkl #lunchboxklangvalley #lunchboxshahalam #lunchboxwestern #sayajuallunchbox #lunchboxdeliverykl #lunchboxdeliverybangi #lasagnaputrajaya #lasagnabangi

0
@thegoodfoodpeeps

TGFP SIGNATURE BEEF LASAGNA . Lasagna sheet pasta layered with savoury meat bolognaise and creamy white bechamel sauce. Topped with cheddar and mozarella cheese and a sprinkle of herbs. Mama mia! . Available in individual servings, mini party packs and large trays. Whatsapp 0122925884 for enquiries . #sayajuallasagna #lasagnashahalam #lasagna #lasagnamalaysia #bakedmacaronicheese #sayajualmacaroni #sayajualmacaronicheese #sayajualbakedmacaroni #sayajualwesternfood #lasagnakl #lasagnashahalam #sayajualshepherdpie #sayajualshepherdspie #shepherdspiesedap #sayajualsalad #lunchboxkl #lunchboxklangvalley #lunchboxshahalam #lunchboxwestern #sayajuallunchbox #lunchboxdeliverykl #lunchboxdeliverybangi #lasagnaputrajaya #lasagnabangi

0
@dapurkami8593

tenkiu sayang cuz keep trust n order dgn ktrg..😘🙏🏻 selamat menjamu selera ye korgg 🙋🏻 #dapurkami #laksautara #laksautaradapurkami #laksautaradelivery #laksautarameletop #lunchbox #lunchboxklcc #lunchboxkl #lunchdelivery

0
@salai.house

Alhamdulilah customer puas hati kami pun tumpang happy #masaklemakdagingsalai #masaklemakayamsalai #lunchbox #lunchboxmurah #lunchboxkl #masakwithlove #masakwithpassion❤️

0
@kelatelicious

Lunchbox @kelatelicious siap bg Nasi Sayur Ikan kering Ulam Sambal.. #kelatelicious #lunchboxkl #lunchboxmurah at Putrajaya

0
@doeatwithus

Our friends at Kinderland Sunway SPK are celebrating Deepavali a day early with all the teachers and kids today and they're having this gorgeous spread of Tandoori Chicken, Aloo Goby, Cucumber Raita, and Mutton Curry. Can you say YUM?! These items are available tomorrow on our lunchbox menu and a limited number of sets at the cafe as well. So order via whatsapp at +60176207808 or come by and have a taste! at Do Eat With Us

3
@salai.house

📣📣ANNOUNCEMENT 📣📣 sempena public holiday esok kami ingin buat promotion LAUK MASAK LEMAK CILI API DAGING / AYAM SALAI RM20 sahaja normal price RM24 untuk box besar (3pax). Min order for FREE DELIVERY 2 box area klang valley. JUST ONLY FOR TOMORROW 18.10.17 (WED). Place order now at 0172818173 Self pickup: Block C, Menara Manjalara, Bandar Manjalara, 52200 KL #masaklemakdagingsalai #masaklemakayamsalai #dagingsalai #masakwithlove #masakwithpassion #lunchbox #lunchboxkl #lunchboxlove #lunchboxmurah

4
@smartbite

Upgrade your company to Smartbite Special Status now for free and enjoy 10% OFF meals until 30th November 2017. *10% OFF not applicable in conjunction with other promotions.

3
@suduprojek

Alhamdulillah...😇 . Order : 17 Okt 2017 . PULUT KUNING & RENDANG PALEMBANG . 60 set - Kompleks Imegresen Putrajaya COD di depan #ioicitymall Order dr Kak Juenita utk makanmakan sambutan hari jadi di opis 😗😘 . TQ yg support🤗 . Untuk order boleh terus wassup 0196497295 0196497295 0196497295 0196497295 0196497295 0196497295 0196497295 0196497295 ************************************ RM5.00 je.. RM5.00 je.. RM5.00 je.. RM5.00 je.. ****************************** TIPS 🚩🚩🚩🚩 untuk jimaat kos penghantaran -boleh kumpul order dgn opismate -share kos penghantaran Kos penghantaran mengikut kawasan #lunchbox #lunchboxkl #lunchboxmurah #lunchboxputrajaya #lunchboxcyberjaya #lunchboxshahalam #lunchboxdamansara #lunchboxbandarutama #lunchboxklang #cemilan #kudapan #jajan #tauhubergedil #suduprojek #cemilanviralteragong

0
@kelatelicious

TERIMA KASIH DAUN KELADI LAIN KALI ORDER LAGI... tq sis bambam sudi order lunchbox dari @kelatelicious #kelatelicious #fooddeliverykl #lunchboxkl

0
@selma_spahic

Brzinski ručak 😊 Integralna pasta, tuna u salamuri, salata. #ThermoTea da se višak brže otopi. 😍😍

3
@thehealthyfoodpeople

Enticing your taste palates this week! Order at 019-420 2047 or Facebook/DM us by 8am (the day itself)! * Meals are pork-free and ingredients from Halal suppliers. * FREE delivery above RM50. * Delivery slot are 11am-12pm or 12pm-1pm. For corporate orders, catering & enquiries, talk to us at hello@thfp.my! at Kuala Lumpur, Malaysia

4