Makanantambahan Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@shaklee_byazyatun

Cegah sebelum hemodialysis (HD)! ======= Buat pesakit buah pinggang.. Atau Diabetes yang masih belum kronik #kakAzy rasa kalian masih ada peluang untuk ikhtiar elak daripada sampai ke stage kena HD Paling bagus ikhtiar dengan Vivix sebab is bertindak hingga ke DNA sel..kesan menyeluruh. Ada banyak dah bukti Vivix membantu pesakit begini..(InsyaAllah ada request azy share) Nak PW pon boleh Malah dapat approval lagi drp Doktor Sebab dalam Vivix memang pure ekstrak utama 4 tumbuhan tinggi antioksida Ada kajian klinikal lagi Bukanlah bila dah HD tak boleh ambil Vivix Masih boleh cumanya kesan bergantung pada badan seseorang..jaminan sembuh 100% tu tidaklah sebab memang supplimen sifatnya untuk pencegahan Tengok lah kos HD sekali buat saja dah RM200, Sebulan 12 Kali kena buat =RM2400 Berbanding jika kita cegah sebelum parah dengan VIVIX yang kosnya tak sampai RM500 untuk sebulan lebih Mana lebih JIMAT Mencegah dengan benda yang baik tu kan Sunnah 😉 Cegah sebelum mudarat *Nak bagitau dengan 2 botol vivix yang di"Grab" sebelum 15/10 boleh dapat PERCUMA VITAMIN C tau! Total JIMAT yang Azy tolong kira dalam RM300++ WOW sangat Sembang lebih PW naa Ekslusif lah sikit😉 #vivix #tonikajaib #tanyaKakAzy #cegahsebelummudarat #terapiistagram #kidneystone #buahpinggang #dialisis #kencingmanis #nephroticsyndrome #berikanmasa #makanantambahan #sihatsebelumsakit #hospital #shakleepuncakalam #shakleebyazymuda

0
@nor_aim91

Selalu tak korang asal berdiri lama sikit, sakit kaki. Bila duduk lama, sakit pinggang. Tahu tak itu tanda korang perlukan kalsium. Dan sistem muskuloskeletal adalah sistem yang sgt penting untuk bergerak. Tahu tak berapa jumlah kalsium yang korang perlu ambil mengikut kategori umur korang? UMUR 18 - 54 = 800 mg/ day UMUR 55 keats = 1000 mg/ day PREGGY MOM = 1100 mg/ day BF MOM = 1200 mg/ day Cuba korang check balik cukup tak kalsium intake korang? Kalau korang yang jenis konsisten minum susu 21 gelas sehari tiada masalah. Tapi kalau korang seorang yang tak boleh compliance, korang harus fikir dari sekarang tentang pengambilan kalsium. 1 tablet ostemetrix = 250 mg Korang perlu ambil 4 tablet sehari untuk dapat tulang yang kuat dan sihat sehingga tua. Sebotol ostemetrix boleh tahan 1 month plus dgn harga sgt2 berpatutan. Siapa yang ada masalah yang aim nyatakan kat ats tadi, better bertindak cepat2. Untuk info lbh lanjut blh Watsap aim 017-964 2359 #shakleecheras #semulajadi #makanantambahan #nkcAntik #nkflawless #nkkurus #naklangsing #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitrosak #parutberlubang #parutjerawat #sayangitulanganda #sayangijantungAnda #jomsihatsama2 #millionairesquad

0
@lentikdara_pompomiera

Hye awk semua jangan tak percaya jus #lentikdara dapat menghilangkan sakit dan sengal badan juga tau 💋 RM 75 sm RM 80ss exc pos 012 955 8991 012 955 8991 012 955 8991 #lentikdaraoriginal #lentikdara #lentikdarahq #lentikdarakl #lentikdarainternational #sakitbadan #sengalsendi #productviral #productkecantikan #makanantambahan #dalaman #mesti #halal #gmp #tasiktitiwangsa #pulapol #areakl at PULAPOL Kuala Lumpur

0
@anarazshah

PEMBUANGAN JADI LANCAR, BANTU RAWAT DARI DALAMAN! Selalunya bila kita tak membuang sehari, mesti tak selesa kan? Yela, dah makan seharian, tak membuang pula, memang perut akan buncit, nanti ada masalah lain yang timbul seperti sembelit dan buasir 😫. 📌Jus kesihatan Aura Magika sangat2 membantu merawat dalaman, senang nak membuang, jadi lancar dan tak ada lagi masalah perlawasan tau! Kesannya, badan bebas toksin, ringan, dan masalah kesihatan lain juga dapat diatasi. Sempena PROMO YES, harga sebotol Aura Magika hanya rm70 (semenanjung), rm75 (Sbh/Srwk) sahaja berbanding harga asal rm99. Berbaloi2 murah kan? Jom order Aura Magika sekarang! Pm @ whatsApp no diruangan komen untuk sebarang pertanyaan ⤵ whatsapp 0177703595 #penawarsakitlutut #penawarkencingmanis #penawardarahtinggi #penawarsakitpinggang #penawar #juskesihatan #juskesihatanseisikeluarga #teamjutawanauramagika #auramagika #makanantambahan #jeratmagika #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklentik #naklangsing #nakmontok #nakglowing #kopikuruslentik7hari #nakputih #mesrawudhuk #phrendah #magikaargancleansingflakes #argan #madu #antijeragat #antipenuaan #melembabkankulit #anjalkankulit

0
@fuza.fuad

PEMBUANGAN JADI LANCAR, BANTU RAWAT DARI DALAMAN! Selalunya bila kita tak membuang sehari, mesti tak selesa kan? Yela, dah makan seharian, tak membuang pula, memang perut akan buncit, nanti ada masalah lain yang timbul seperti sembelit dan buasir 😫. 📌Jus kesihatan Aura Magika sangat2 membantu merawat dalaman, senang nak membuang, jadi lancar dan tak ada lagi masalah perlawasan tau! Kesannya, badan bebas toksin, ringan, dan masalah kesihatan lain juga dapat diatasi. Sempena PROMO YES, harga sebotol Aura Magika hanya rm70 (semenanjung), rm75 (Sbh/Srwk) sahaja berbanding harga asal rm99. Berbaloi2 murah kan? Jom order Aura Magika sekarang! Pm @ whatsApp no #0164950212 untuk sebarang pertanyaan ⤵️ #penawarsakitlutut #penawarkencingmanis #penawardarahtinggi #penawarsakitpinggang #penawar #juskesihatan #juskesihatanseisikeluarga #teamjutawanauramagika #auramagika #makanantambahan #jeratmagika #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklentik #naklangsing #nakmontok #nakglowing #kopikuruslentik7hari #nakputih #mesrawudhuk #phrendah #magikaargancleansingflakes #argan #madu #antijeragat #antipenuaan #melembabkankulit #anjalkankulit at Penang, Malaysia

0
@ranieesabeauty

TONIK TUAN HAJI . KELEBIHAN . >Membantu membuang angin dalam badan. >Menyingkirkan toksin yang berbahaya untuk kesihatan. >Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah penyakit. >Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan. >Melancarkan peredaran darah. >Merawat radang, cirit-birit dan cacing di dalam perut. >Mempercepatkan pemulihan luka luaran dan dalaman. >Memelihara proses penghadaman dan pencernaan. >Mengurangkan tahap kolesterol seterusnya membantu memelihara kesihatan jantung. >Mengatasi masalah senggugut, keputihan dan kitaran haid yang tidak stabil bagi wanita. >Menguatkan bahagian rahim serta memulihkan tenaga selepas bersalin. >Menyegarkan tubuh badan. >Sesuai untuk lelaki dan wanita serta ibu bersalin. . Cara Pengambilan Tonik Tuan Haji . 1.Bagi dewasa: Ambil 1 sudu besar setiap kali selepas makan. 2.Bagi kanak-kanak: Ambil 1 sudu kecil setiap kali selepas makan. 3.Sekiranya penyakit beransur pulih, kurangkan dos pengambilan dan ambil pada waktu pagi setiap 3 hari. . NAK ORDER? . WHATSAPP 011-2666 8317 WHATSAPP 011-2666 8317 WHATSAPP 011-2666 8317 . #tonik #toniktuanhaji #sayajual #sayajualtonik #sayajualtoniktuanhaji #toniktuanhajioriginal #toniktuanhajimurah #toniktuanhajioriginalmurah #toniktuanhajimurahoriginal #toniktuanhajiselamat #sayajualtoniktuanhajimurah #makanankesihatan #makanantambahan #naksihat #igkosmetikmurah #sayajualprodukkosmetik #sayajualbarangkecantikan #ranieesabeauty

0
@sahisarangburung_hq

💄❤💄❤ . . Sharini EH536354352MY Dhia EH536354366MY Yulia EH536354349MY Faten EH536354335MY Syafiqah EH536354318MY Hasriyahani EH536354321MY Manisya EH536354397MY Manisya EH536354370MY Nazarul RH563891371MY Munirah EH563891383MY Izyani EH563891395MY Uyani EH563891407MY Mazian EH563891419MY Erina EH563891422MY Junaidi EH563891434MY Inara EH563891446MY Hamina EH563891458MY Tasya EH563891460MY Audrey EH536354406MY Noriana EH536354410MY Nurul liyana EH536354423MY Zarul EH563891471MY Manisya EH563891483MY Izara EH563891495MY Syakina EH563891507MY Hanisah EH563891519MY Uqasha EH563891522MY Khalisha EH563891534MY Zanita EH563891546MY Eliza EH563891558MY Hazami EH563891560MY . . #teamsahi #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik  #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #mampumilik #produkmalaysia  #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat

0
@dollyloc.rose

PEMBUANGAN JADI LANCAR, BANTU RAWAT DARI DALAMAN! Selalunya bila kita tak membuang sehari, mesti tak selesa kan? Yela, dah makan seharian, tak membuang pula, memang perut akan buncit, nanti ada masalah lain yang timbul seperti sembelit dan buasir 😫. 📌Jus kesihatan Aura Magika sangat2 membantu merawat dalaman, senang nak membuang, jadi lancar dan tak ada lagi masalah perlawasan tau! Kesannya, badan bebas toksin, ringan, dan masalah kesihatan lain juga dapat diatasi. Sempena PROMO YES, harga sebotol Aura $38. Berbaloi2 murah kan? Jom order Aura Magika sekarang! Pm @ whatsApp no diruangan komen untuk sebarang pertanyaan ⤵ #penawarsakitlutut #penawarkencingmanis #penawardarahtinggi #penawarsakitpinggang #penawar #juskesihatan #juskesihatanseisikeluarga #teamjutawanauramagika #auramagika #makanantambahan #jeratmagika #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklentik #naklangsing #nakmontok #nakglowing #kopikuruslentik7hari #nakputih #mesrawudhuk #phrendah #magikaargancleansingflakes #argan #madu #antijeragat #antipenuaan #melembabkankulit #anjalkankulit

0
@sahi_bymaizaini

Hello ladies! Jom grab Kyss lip matte by SAHI ❤️ Available now, do grab while stock is too limited 💘 Kyss lip matte available in 5 shades of colour 💄💋 Be SEXY, GORGEOUS, ADORABLE, CHIC AND ELEGANT with kyss lip matte 💋 ONLY RM39 . . . #lipmatte #kyss #kyssbysahi #cosmetic #beauty #makeup #makeuptutorial #teamsahi #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik  #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #mampumilik #produkmalaysia  #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat at Ipoh, Perak

0
@nor_aim91

Ramai yang kurang jelas tentang pengambilan folic acid bagi yang start untuk 'TRY TO CONCEIVE'(ikhtiar hamil) Sebenarnya folic acid sgt penting untuk mommies yang nak TTC 6 bulan sebelum TTC. Tapi mommies kat luar sana mungkin ada sesetengah yang kurang jelas, once dah tahu pregnant baru nak cari folic acid. Folic acid sgt penting untuk perkembangan kanak2. Untuk mengelakkan dari kecacatan saraf, anencephaly, spina bifida dan sebagainya. Usually mommies yang pergi monthly check up dekat klinik kesihatan akan dibekalkan dengan B-complex dan folic acid. Tapi ramai yang tidak tahu vitamin b-complex yang dibekalkan dari klinik kerajaan hanya merangkumi kumpulan Vitamin b, iaitu b1, b2, b3. Berbeza dengan vitamin b-complex shaklee yang mempunyai 8 kumpulan vitamin b yang penting iaitu B1(THIAMIN), B2(RIBOFLAVIN), B3(NIACIN), B5(PANTOTHENIC ACID), B6(PYRIDOXINE), B7(BIOTIN), B9(FOLIC ACID), B12(CYANOCOBALAMIN). Momies hanya makan b-complex 1 tablet sehari sudah memadai untuk kekal sihat. Boleh whtsapp untuk info lebih lanjut. Bukan itu sahaja, b-complex shaklee juga dikenali sebagai happy pills. Jauh daripada stress. Nk thu lbh lanjut blh Watsap aim 017-964 2359 #shakleecheras #semulajadi #makanantambahan #nkcAntik #nkflawless #nkkurus #naklangsing #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitrosak #parutberlubang #parutjerawat #sayangitulanganda #sayangijantungAnda #jomsihatsama2 #millionairesquad

0
@gie_aini

PEMBUANGAN JADI LANCAR, BANTU RAWAT DARI DALAMAN! Selalunya bila kita tak membuang sehari, mesti tak selesa kan? Yela, dah makan seharian, tak membuang pula, memang perut akan buncit, nanti ada masalah lain yang timbul seperti sembelit dan buasir 😫. 📌Jus kesihatan Aura Magika sangat2 membantu merawat dalaman, senang nak membuang, jadi lancar dan tak ada lagi masalah perlawasan tau! Kesannya, badan bebas toksin, ringan, dan masalah kesihatan lain juga dapat diatasi. Sempena PROMO YES, harga sebotol Aura Magika hanya rm70 (semenanjung), rm75 (Sbh/Srwk) sahaja berbanding harga asal rm99. Berbaloi2 murah kan? Jom order Aura Magika sekarang! Pm @ whatsApp no diruangan komen untuk sebarang pertanyaan ⤵ 019 5066307 #penawarsakitlutut #penawarkencingmanis #penawardarahtinggi #penawarsakitpinggang #penawar #juskesihatan #juskesihatanseisikeluarga #teamjutawanauramagika #auramagika #makanantambahan #jeratmagika #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklentik #naklangsing #nakmontok #nakglowing #kopikuruslentik7hari #nakputih #mesrawudhuk #phrendah #magikaargancleansingflakes #argan #madu #antijeragat #antipenuaan #melembabkankulit #anjalkankulit

0
@jaslailysuzana

PEMBUANGAN JADI LANCAR, BANTU RAWAT DARI DALAMAN! Selalunya bila kita tak membuang sehari, mesti tak selesa kan? Yela, dah makan seharian, tak membuang pula, memang perut akan buncit, nanti ada masalah lain yang timbul seperti sembelit dan buasir 😫. 📌Jus kesihatan Aura Magika sangat2 membantu merawat dalaman, senang nak membuang, jadi lancar dan tak ada lagi masalah perlawasan tau! Kesannya, badan bebas toksin, ringan, dan masalah kesihatan lain juga dapat diatasi. Sempena PROMO YES, harga sebotol Aura Magika hanya rm70 (semenanjung), rm75 (Sbh/Srwk) sahaja berbanding harga asal rm99. Berbaloi2 murah kan? Jom order Aura Magika sekarang! Pm @ whatsApp no diruangan komen untuk sebarang pertanyaan ⤵️ #penawarsakitlutut #penawarkencingmanis #penawardarahtinggi #penawarsakitpinggang #penawar #juskesihatan #juskesihatanseisikeluarga #teamjutawanauramagika #auramagika #makanantambahan #jeratmagika #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklentik #naklangsing #nakmontok #nakglowing #kopikuruslentik7hari #nakputih #mesrawudhuk #phrendah #magikaargancleansingflakes #argan #madu #antijeragat #antipenuaan #melembabkankulit #anjalkankulit

0
@sahi_bymaizaini

Hello ladies! Jom grab Kyss lip matte by SAHI ❤️ Available now, do grab while stock is too limited 💘 Kyss lip matte available in 5 shades of colour 💄💋 Be SEXY, GORGEOUS, ADORABLE, CHIC AND ELEGANT with kyss lip matte 💋 ONLY RM39 . . . #lipmatte #kyss #kyssbysahi #cosmetic #beauty #makeup #makeuptutorial #teamsahi #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik  #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #mampumilik #produkmalaysia  #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat

0
@auramagika_bynurfaeiszah

. . PEMBUANGAN JADI LANCAR, BANTU RAWAT DARI DALAMAN! . Selalunya bila kita tak membuang sehari, mesti tak selesa kan? Yela, dah makan seharian, tak membuang pula, memang perut akan buncit, nanti ada masalah lain yang timbul seperti sembelit dan buasir 😫. . 📌Jus kesihatan Aura Magika sangat2 membantu merawat dalaman, senang nak membuang, jadi lancar dan tak ada lagi masalah perlawasan tau! Kesannya, badan bebas toksin, ringan, dan masalah kesihatan lain juga dapat diatasi. Sempena PROMO YES, harga sebotol Aura Magika hanya rm70 (semenanjung), rm75 (Sbh/Srwk) sahaja berbanding harga asal rm99. Berbaloi2 murah kan? Jom order Aura Magika sekarang! . Pm @ whatsApp no diruangan komen untuk sebarang pertanyaan ⤵️ . #penawarsakitlutut #penawarkencingmanis #penawardarahtinggi #penawarsakitpinggang #penawar #juskesihatan #juskesihatanseisikeluarga #teamjutawanauramagika #auramagika #makanantambahan #jeratmagika #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklentik #naklangsing #nakmontok #nakglowing #kopikuruslentik7hari #nakputih #mesrawudhuk #phrendah #magikaargancleansingflakes #argan #madu #antijeragat #antipenuaan #melembabkankulit #anjalkankulit

0
@auramagika_bynurfaeiszah

. . PEMBUANGAN JADI LANCAR, BANTU RAWAT DARI DALAMAN! . Selalunya bila kita tak membuang sehari, mesti tak selesa kan? Yela, dah makan seharian, tak membuang pula, memang perut akan buncit, nanti ada masalah lain yang timbul seperti sembelit dan buasir 😫. . 📌Jus kesihatan Aura Magika sangat2 membantu merawat dalaman, senang nak membuang, jadi lancar dan tak ada lagi masalah perlawasan tau! Kesannya, badan bebas toksin, ringan, dan masalah kesihatan lain juga dapat diatasi. Sempena PROMO YES, harga sebotol Aura Magika hanya rm70 (semenanjung), rm75 (Sbh/Srwk) sahaja berbanding harga asal rm99. Berbaloi2 murah kan? Jom order Aura Magika sekarang! . Pm @ whatsApp no diruangan komen untuk sebarang pertanyaan ⤵️ . #penawarsakitlutut #penawarkencingmanis #penawardarahtinggi #penawarsakitpinggang #penawar #juskesihatan #juskesihatanseisikeluarga #teamjutawanauramagika #auramagika #makanantambahan #jeratmagika #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklentik #naklangsing #nakmontok #nakglowing #kopikuruslentik7hari #nakputih #mesrawudhuk #phrendah #magikaargancleansingflakes #argan #madu #antijeragat #antipenuaan #melembabkankulit #anjalkankulit

0
@amyemildashoshonis

PEMBUANGAN JADI LANCAR, BANTU RAWAT DARI DALAMAN! Selalunya bila kita tak membuang sehari, mesti tak selesa kan? Yela, dah makan seharian, tak membuang pula, memang perut akan buncit, nanti ada masalah lain yang timbul seperti sembelit dan buasir 😫. 📌Jus kesihatan Aura Magika sangat2 membantu merawat dalaman, senang nak membuang, jadi lancar dan tak ada lagi masalah perlawasan tau! Kesannya, badan bebas toksin, ringan, dan masalah kesihatan lain juga dapat diatasi. Sempena PROMO YES, harga sebotol Aura Magika $38 atau beli 4 for $140 sahaja. Berbaloi2 murah kan? Jom order Aura Magika sekarang! Pm atau whatsApp 81440017 untuk sebarang pertanyaan #penawarsakitlutut #penawarkencingmanis #penawardarahtinggi #penawarsakitpinggang #penawar #juskesihatan #juskesihatanseisikeluarga #teamjutawanauramagika #auramagika #makanantambahan #jeratmagika #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklentik #naklangsing #nakmontok #nakglowing #kopikuruslentik7hari #nakputih #mesrawudhuk #phrendah #magikaargancleansingflakes #argan #madu #antijeragat #antipenuaan #melembabkankulit #anjalkankulit at Singapore

0
@vitaminc_glowshine

Sapa nak TESTER RICE VITA C SCRUB PERCUMA ?🙋🏼‍♀️ . . . 💁Okay cara nak dapatkannya senang jer 💃 Syarat2 nya ialah ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵ . . . . . . . 💁Dengan setiap pembelian sebotol Glow Shine Rosehip ( nama baru untuk vitamin c glow shine ) + Vitamin Blossom C korang layak dapat sebotol MINI RVC SCRUB mcm dlm pic bawah ni 😍 . . . BEST KE BEST SANGAT ❓❓💞 . . . 💁Tapi Tawaran nihhh TERHAD untuk 50 orang PEMBELI TERAWAL SAHAJA tau tauuuu ! 😘 at Penang Island

1
@sulailawatisulaiman

PEMBUANGAN JADI LANCAR, BANTU RAWAT DARI DALAMAN! Selalunya bila kita tak membuang sehari, mesti tak selesa kan? Yela, dah makan seharian, tak membuang pula, memang perut akan buncit, nanti ada masalah lain yang timbul seperti sembelit dan buasir 😫. 📌Jus kesihatan Aura Magika sangat2 membantu merawat dalaman, senang nak membuang, jadi lancar dan tak ada lagi masalah perlawasan tau! Kesannya, badan bebas toksin, ringan, dan masalah kesihatan lain juga dapat diatasi. Sempena PROMO YES, harga sebotol Aura Magika hanya rm70 (semenanjung), rm75 (Sbh/Srwk) sahaja berbanding harga asal rm99. Berbaloi2 murah kan? Jom order Aura Magika sekarang! Pm @ whatsApp no ⤵ 011 12291622 SUE #penawarsakitlutut #penawarkencingmanis #penawardarahtinggi #penawarsakitpinggang #penawar #juskesihatan #juskesihatanseisikeluarga #teamjutawanauramagika #auramagika #makanantambahan #jeratmagika #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklentik #naklangsing #nakmontok #nakglowing #kopikuruslentik7hari #nakputih #mesrawudhuk #phrendah #magikaargancleansingflakes #argan #madu #antijeragat #antipenuaan #melembabkankulit #anjalkankulit

2
@enodungau

PEMBUANGAN JADI LANCAR, BANTU RAWAT DARI DALAMAN! Selalunya bila kita tak membuang sehari, mesti tak selesa kan? Yela, dah makan seharian, tak membuang pula, memang perut akan buncit, nanti ada masalah lain yang timbul seperti sembelit dan buasir 😫. 📌Jus kesihatan Aura Magika sangat2 membantu merawat dalaman, senang nak membuang, jadi lancar dan tak ada lagi masalah perlawasan tau! Kesannya, badan bebas toksin, ringan, dan masalah kesihatan lain juga dapat diatasi. Sempena PROMO YES, harga sebotol Aura Magika hanya rm70 (semenanjung), rm75 (Sbh/Srwk) sahaja berbanding harga asal rm99. Berbaloi2 murah kan? Jom order Aura Magika sekarang! #penawarsakitlutut #penawarkencingmanis #penawardarahtinggi #penawarsakitpinggang #penawar #juskesihatan #juskesihatanseisikeluarga #teamjutawanauramagika #auramagika #makanantambahan #jeratmagika #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklentik #naklangsing #nakmontok #nakglowing #kopikuruslentik7hari #nakputih #mesrawudhuk #phrendah #magikaargancleansingflakes #argan #madu #antijeragat #antipenuaan #melembabkankulit #anjalkankulit

0
@intan_syuk

PEMBUANGAN JADI LANCAR, BANTU RAWAT DARI DALAMAN! Selalunya bila kita tak membuang sehari, mesti tak selesa kan? Yela, dah makan seharian, tak membuang pula, memang perut akan buncit, nanti ada masalah lain yang timbul seperti sembelit dan buasir 😫. 📌Jus kesihatan Aura Magika sangat2 membantu merawat dalaman, senang nak membuang, jadi lancar dan tak ada lagi masalah perlawasan tau! Kesannya, badan bebas toksin, ringan, dan masalah kesihatan lain juga dapat diatasi. Sempena PROMO YES, harga sebotol Aura Magika hanya rm70 (semenanjung), rm75 (Sbh/Srwk) sahaja berbanding harga asal rm99. Berbaloi2 murah kan? Jom order Aura Magika sekarang! Pm @ whatsApp no diruangan komen untuk sebarang pertanyaan ⤵ #penawarsakitlutut #penawarkencingmanis #penawardarahtinggi #penawarsakitpinggang #penawar #juskesihatan #juskesihatanseisikeluarga #teamjutawanauramagika #auramagika #makanantambahan #jeratmagika #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklentik #naklangsing #nakmontok #nakglowing #kopikuruslentik7hari #nakputih #mesrawudhuk #phrendah #magikaargancleansingflakes #argan #madu #antijeragat #antipenuaan #melembabkankulit #anjalkankulit

0
@vitaminc_glowshine

💁Ramai whatsapps kakeija tanya Vitamin c Glow & Shine ni untuk apa ya ❓ 😎 . . 💁Ok2 meh sini sis nak story sikit, Vitamin c glow & shine ni vitamin c 1000mg Rosehip, yang bagus sangat sangat untuk merawat masalah jerawat, parut jerawat, jeragat, kulit kusam, kulit sunburn gelap dan jugak mencerahkan kulit wajah & mencerahkan seluruh badan. . . . 💁Maksudnya cerah sekata, idok ler tang muka jer bagi cerah, tang tangan badan semua gelap.. sooo tak balance kan ❓ Vitamin C ni bagi kulit korang cerah putih gebu sekata gituuuu 😇 selain tu boleh jugak merawat masalah resdung tauuu 🤒 . . ❗@vitaminc_glowshine ni jugak ada fungsi membuang kotoran dan clear toxin jahat dalam badan ( detox semulajadi ) , sooo memang ada kes kes kastemer makan vitamin c ni pembuangan jadi lawas semua 🤗 no more masalah sembelit dah 👍badan pon rasa ringan, silap silap berat badan pon boleh turun tauuu..haaa bonusss laaa tu ! Bukan bagi kulit jer cantik siap pakej bagi slimmm sekali 😎 . . 💁Kalau korang rajin, Boleh scroll scroll slowly instagram @vitaminc_glowshine tengok feedback ikhlas dari kastemer kesayangan glow shine , testimoni semua kastemer share dengan rela hati tau . . . . 💁tapi jaga jaga ye , sis risauuu selepas koranggg view testimoni yang berlambak semakin cantik gebu ni confirm korang terus wasap & transfer payment kat kakeija heee sebab koranggg pon exsaited nak kulit cantik sihat jugak 😎 . . . ❗Kalau tengok feedback mostly, Alhamdulillah masalah sembelit, jerawat berkurangan, parut semakin pudar, kulit semakin cerah resdung pon dah kurang 💋 best kan 👍 jangan tengok je awaaak mana ada masalah kulit tu, mai la cuba mana tau serasi ha boleh gebu gebass lepas ni tau 😘 . . ❗❗Okay Harga Retail Sebotol 💗 RM69.90 tak termasuk postage 💋 . . ❗Harga Promosi Bulan nih Special Sikit RM52 exclude postage 😘 . ❇ Sebotol 30 biji ( sooo tahan sebulan ) . . 🍒Order Whatsapp : +60175947267 . 🍒Order Whatsapp : +60175947267 . 🍒Order Whatsapp : +60175947267.

1
@intan_syuk

BARU 4 HARI, DAH TURUN 4.5 KG?? MACAM MANA TU? Kawan terkejut, sebab turun dekat 5kg tak sampai seminggu pun! Apa akak ni buat? Dia bersenam ke? Amalkan diet ketat ke? Nak tau, akak ni buat apa? Jom follow rapat2, kita nak kongsi rahsia akak ni. 📌 Akak ni amalkan Kopi Hijau Jerat Magika je tau, sebab tu boleh turun berat badan dengan cepat. Kandungan dalam kopi hijau, seperti chia seed, dan spirulina yang membantu menurunkan berat badan, memberi rasa kenyang yang berpanjangan, serta menjaga kesihatan dalaman juga. Kopi hijau yang hebat ni, boleh turunkan berat badan dengan cara sihat, selamat!.Harga PROMO YES tengah berjalan ni tau, rm40 je sekotak untuk semenanjung, rm45 untuk harga Sabah/ Sarawak ye. Wow, murah2 je korang! Jom dapatkan sekarang!😉 Pm @ whatsApp no diruangan komen untuk sebarang pertanyaan ⤵ #penawarsakitlutut #penawarkencingmanis #penawardarahtinggi #penawarsakitpinggang #penawar #juskesihatan #juskesihatanseisikeluarga #teamjutawanauramagika #auramagika #makanantambahan #jeratmagika #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklentik #naklangsing #nakmontok #nakglowing #kopikuruslentik7hari #nakputih #mesrawudhuk #phrendah #magikaargancleansingflakes #argan #madu #antijeragat #antipenuaan #melembabkankulit #anjalkankulit

0
@auramagika.by.ain

1
@ayulinalina

BARU 4 HARI, DAH TURUN 4.5 KG?? MACAM MANA TU? Kawan terkejut, sebab turun dekat 5kg tak sampai seminggu pun! Apa akak ni buat? Dia bersenam ke? Amalkan diet ketat ke? Nak tau, akak ni buat apa? Jom follow rapat2, kita nak kongsi rahsia akak ni. 📌 Akak ni amalkan Kopi Hijau Jerat Magika je tau, sebab tu boleh turun berat badan dengan cepat. Kandungan dalam kopi hijau, seperti chia seed, dan spirulina yang membantu menurunkan berat badan, memberi rasa kenyang yang berpanjangan, serta menjaga kesihatan dalaman juga. Kopi hijau yang hebat ni, boleh turunkan berat badan dengan cara sihat, selamat!.Harga PROMO YES tengah berjalan ni tau, rm40 je sekotak untuk semenanjung, rm45 untuk harga Sabah/ Sarawak ye. Wow, murah2 je korang! Jom dapatkan sekarang!😉 Pm @ whatsApp no diruangan komen untuk sebarang pertanyaan ⤵ #penawarsakitlutut #penawarkencingmanis #penawardarahtinggi #penawarsakitpinggang #penawar #juskesihatan #juskesihatanseisikeluarga #teamjutawanauramagika #auramagika #makanantambahan #jeratmagika #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklentik #naklangsing #nakmontok #nakglowing #kopikuruslentik7hari #nakputih #mesrawudhuk #phrendah #magikaargancleansingflakes #argan #madu #antijeragat #antipenuaan #melembabkankulit #anjalkankulit

0
@dollyloc.rose

BARU 4 HARI, DAH TURUN 4.5 KG?? MACAM MANA TU? Kawan terkejut, sebab turun dekat 5kg tak sampai seminggu pun! Apa akak ni buat? Dia bersenam ke? Amalkan diet ketat ke? Nak tau, akak ni buat apa? Jom follow rapat2, kita nak kongsi rahsia akak ni. 📌 Akak ni amalkan Kopi Hijau Jerat Magika je tau, sebab tu boleh turun berat badan dengan cepat. Kandungan dalam kopi hijau, seperti chia seed, dan spirulina yang membantu menurunkan berat badan, memberi rasa kenyang yang berpanjangan, serta menjaga kesihatan dalaman juga. Kopi hijau yang hebat ni, boleh turunkan berat badan dengan cara sihat, selamat!.Harga PROMO YES tengah berjalan ni tau, $21 sekotak 💖. Wow, murah2 je korang! Jom dapatkan sekarang!😉 Pm @ whatsApp no diruangan komen untuk sebarang pertanyaan ⤵ #penawarsakitlutut #penawarkencingmanis #penawardarahtinggi #penawarsakitpinggang #penawar #juskesihatan #juskesihatanseisikeluarga #teamjutawanauramagika #auramagika #makanantambahan #jeratmagika #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklentik #naklangsing #nakmontok #nakglowing #kopikuruslentik7hari #nakputih #mesrawudhuk #phrendah #magikaargancleansingflakes #argan #madu #antijeragat #antipenuaan #melembabkankulit #anjalkankulit

0
@sulailawatisulaiman

BARU 4 HARI, DAH TURUN 4.5 KG?? MACAM MANA TU? Kawan terkejut, sebab turun dekat 5kg tak sampai seminggu pun! Apa akak ni buat? Dia bersenam ke? Amalkan diet ketat ke? Nak tau, akak ni buat apa? Jom follow rapat2, kita nak kongsi rahsia akak ni. 📌 Akak ni amalkan Kopi Hijau Jerat Magika je tau, sebab tu boleh turun berat badan dengan cepat. Kandungan dalam kopi hijau, seperti chia seed, dan spirulina yang membantu menurunkan berat badan, memberi rasa kenyang yang berpanjangan, serta menjaga kesihatan dalaman juga. Kopi hijau yang hebat ni, boleh turunkan berat badan dengan cara sihat, selamat!.Harga PROMO YES tengah berjalan ni tau, rm40 je sekotak untuk semenanjung, rm45 untuk harga Sabah/ Sarawak ye. Wow, murah2 je korang! Jom dapatkan sekarang!😉 Pm @ whatsApp no ⤵ 011 12291622 SUE #penawarsakitlutut #penawarkencingmanis #penawardarahtinggi #penawarsakitpinggang #penawar #juskesihatan #juskesihatanseisikeluarga #teamjutawanauramagika #auramagika #makanantambahan #jeratmagika #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklentik #naklangsing #nakmontok #nakglowing #kopikuruslentik7hari #nakputih #mesrawudhuk #phrendah #magikaargancleansingflakes #argan #madu #antijeragat #antipenuaan #melembabkankulit #anjalkankulit

0
@azamiahmohd

BARU 4 HARI, DAH TURUN 4.5 KG?? MACAM MANA TU? Kawan terkejut, sebab turun dekat 5kg tak sampai seminggu pun! Apa akak ni buat? Dia bersenam ke? Amalkan diet ketat ke? Nak tau, akak ni buat apa? Jom follow rapat2, kita nak kongsi rahsia akak ni. 📌 Akak ni amalkan Kopi Hijau Jerat Magika je tau, sebab tu boleh turun berat badan dengan cepat. Kandungan dalam kopi hijau, seperti chia seed, dan spirulina yang membantu menurunkan berat badan, memberi rasa kenyang yang berpanjangan, serta menjaga kesihatan dalaman juga. Kopi hijau yang hebat ni, boleh turunkan berat badan dengan cara sihat, selamat!.Harga PROMO YES tengah berjalan ni tau, rm40 je sekotak untuk semenanjung, rm45 untuk harga Sabah/ Sarawak ye. Wow, murah2 je korang! Jom dapatkan sekarang!😉 Pm @ whatsApp no diruangan komen untuk sebarang pertanyaan ⤵ 0187613323 0187613323 0187613323 #penawarsakitlutut #penawarkencingmanis #penawardarahtinggi #penawarsakitpinggang #penawar #juskesihatan #juskesihatanseisikeluarga #teamjutawanauramagika #auramagika #makanantambahan #jeratmagika #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklentik #naklangsing #nakmontok #nakglowing #kopikuruslentik7hari #nakputih #mesrawudhuk #phrendah #magikaargancleansingflakes #argan #madu #antijeragat #antipenuaan #melembabkankulit #anjalkankulit

0
@ifasyura

NAK KRUS CEPAT? Dah cuba bermacam jenis ubat krus? Yang pil dah, yang kapsul dah, yang bancuh pun dah. Tapiiii bila makan lebih sikit terus naik 2kg!! Tak suka kan? Jerat Magika dihasilkan daripada 3 bahan penting yang mempunyai kelebihan masing-masing. Kopi Hijau ✔ Membantu membakar lemak-lemak degil yang dah lama kita simpan. Menjadi agent sebagai pencuci toksin-toksin dalam badan. Chia Seed ✔Mengawal selera makan anda, betapa pentingnya pengambilan sarapan bersama Jerat Magika, ini kerana ia membantu mengawal selera makan anda disamping anda lupa bahawa anda belum lagi makan tengahari dek kerana perut anda sudah kenyang. Spirulina ✔Memberi anda tenaga yang maksima, disamping memperbaiki masalah kulit anda. Tiada lagi kulit kering!! 🌹Ingat nak diet ingat Kopi Hijau Jerat Magika. Idaman setiap wanita. Pm @ whatsApp nombor diruangan komen ⤵ #penawarsakitlutut #penawarkencingmanis #penawardarahtinggi #penawarsakitpinggang #penawar #juskesihatan #juskesihatanseisikeluarga #teamjutawanauramagika #auramagika #makanantambahan #jeratmagika #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklentik #naklangsing #nakmontok #nakglowing #kopikuruslentik7hari

0
@enodungau

BARU 4 HARI, DAH TURUN 4.5 KG?? MACAM MANA TU? Kawan terkejut, sebab turun dekat 5kg tak sampai seminggu pun! Apa akak ni buat? Dia bersenam ke? Amalkan diet ketat ke? Nak tau, akak ni buat apa? Jom follow rapat2, kita nak kongsi rahsia akak ni. 📌 Akak ni amalkan Kopi Hijau Jerat Magika je tau, sebab tu boleh turun berat badan dengan cepat. Kandungan dalam kopi hijau, seperti chia seed, dan spirulina yang membantu menurunkan berat badan, memberi rasa kenyang yang berpanjangan, serta menjaga kesihatan dalaman juga. Kopi hijau yang hebat ni, boleh turunkan berat badan dengan cara sihat, selamat!.Harga PROMO YES tengah berjalan ni tau, rm40 je sekotak untuk semenanjung, rm45 untuk harga Sabah/ Sarawak ye. Wow, murah2 je korang! Jom dapatkan sekarang!😉 #penawarsakitlutut #penawarkencingmanis #penawardarahtinggi #penawarsakitpinggang #penawar #juskesihatan #juskesihatanseisikeluarga #teamjutawanauramagika #auramagika #makanantambahan #jeratmagika #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklentik #naklangsing #nakmontok #nakglowing #kopikuruslentik7hari #nakputih #mesrawudhuk #phrendah #magikaargancleansingflakes #argan #madu #antijeragat #antipenuaan #melembabkankulit #anjalkankulit

0
@lynaariana

KULIT MUKA SEMAKIN GLOWING & BERSIH! Nak tak kulit muka semakin hari semakin glowing walaupun dah cuci muka? Masalah kulit kusam, berjerawat, sunburn, berminyak terus hilang bila guna produk ni! Nak tau produk 'rare', hebat tu? Magika Argan Cleansing Flakes (MACF) adalah kombinasi 2 dalam 1, yang boleh cuci muka dan menanggalkan makeup! Malah, MACF dihasilkan 100% daripada bahan semulajadi dan sememangnya selamat daripada bahan kimia yang boleh merosakkan kulit! 📌Harga Promo YES untuk MACF sehingga hujung tahun ini hanya RM45 je untuk Semenanjung Malaysia, RM50 untuk Sabah/ Sarawak. Murah, berbaloi2, cantik cara selamat! Jom cuba MAGIKA ARGAN CLEANSING FLAKES! Pm @ whatsApp no diruangan komen untuk sebarang pertanyaan ⤵ #penawarsakitlutut #penawarkencingmanis #penawardarahtinggi #penawarsakitpinggang #penawar #juskesihatan #juskesihatanseisikeluarga #teamjutawanauramagika #auramagika #makanantambahan #jeratmagika #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklentik #naklangsing #nakmontok #nakglowing #kopikuruslentik7hari #nakputih #mesrawudhuk #phrendah #magikaargancleansingflakes #argan #madu #antijeragat #antipenuaan #melembabkankulit #anjalkankulit

0
@sahisarangburung_syasya

Comel kan baby Noah tu 😍😍 Thanks myazulkifli for sharing this ❤ Mya antara #sahilovers yang amalkan SAHI dari preggy tau.. Alhamdulillah ☺ . . Selain SARANG BURUNG, SAHI turut mengandungi kurma, madu, kismis, buah tin dan aloevera 👍👍 Kunyah je perisa laici.. dan harga sangat berpatutan ☺ Boleh direct whatsapp 0125813904 okay 💋 . . #teamsahi #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #mampumilik #produkmalaysia #bellaastillah #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #malaysia #sabah #sarawak #ipoh #penang at IKEA Tebrau

0
@anarazshah

KULIT MUKA SEMAKIN GLOWING & BERSIH! Nak tak kulit muka semakin hari semakin glowing walaupun dah cuci muka? Masalah kulit kusam, berjerawat, sunburn, berminyak terus hilang bila guna produk ni! Nak tau produk 'rare', hebat tu? Magika Argan Cleansing Flakes (MACF) adalah kombinasi 2 dalam 1, yang boleh cuci muka dan menanggalkan makeup! Malah, MACF dihasilkan 100% daripada bahan semulajadi dan sememangnya selamat daripada bahan kimia yang boleh merosakkan kulit! 📌Harga Promo YES untuk MACF sehingga hujung tahun ini hanya RM45 je untuk Semenanjung Malaysia, RM50 untuk Sabah/ Sarawak. Murah, berbaloi2, cantik cara selamat! Jom cuba MAGIKA ARGAN CLEANSING FLAKES! Pm @ whatsApp no diruangan komen untuk sebarang pertanyaan ⤵ bleh klik link ni ye www.wasap.my/ 60177703595 #penawarsakitlutut #penawarkencingmanis #penawardarahtinggi #penawarsakitpinggang #penawar #juskesihatan #juskesihatanseisikeluarga #teamjutawanauramagika #auramagika #makanantambahan #jeratmagika #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklentik #naklangsing #nakmontok #nakglowing #kopikuruslentik7hari #nakputih #mesrawudhuk #phrendah #magikaargancleansingflakes #argan #madu #antijeragat #antipenuaan #melembabkankulit #anjalkankulit

0
@nor_aim91

Apa yang best sangat Omega ni? Best sebab boleh singkir 'DEVIL EVIL' dalam badan kita. Sekarang ni ramai yang diagnosed dengan penyakit merapu, pastu tiba2 pengsan dan buat autopsy dan dapat detect myocardial infarction. Berhati2 dengan 'DEVIL EVIL'. Pagi tadi dah shake ESP, lps mkn tengahri td trus telan omega😋😋😋 Best sngtt Healthy life tu penting, even korang tak ambk supplement???😊😊😊 Nak tahu info lanjut blh Watsap aim 017-964 2359 #shakleecheras #semulajadi #makanantambahan #nkcAntik #nkflawless #nkkurus #naklangsing #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitrosak #parutberlubang #parutjerawat #sayangitulanganda #sayangijantungAnda #jomsihatsama2 #millionairesquad

0
@femilacputraheights_agent

Mommies dah lunch?? Jgn mkn lambat tau nti selera mcm ank gajah plak 😜 . Nk tau x, ramai yg tanya del apa kelebihan femilac milkbooster nie..? . . Byk sgt kelebihan die kalo nk cerite, tp nk senang cuba tgk gambo nie... 😁Nak tau lebih lagi meh wasap 📲 www.wasap.my/60175319841/femilac . . #femilacmilkbooster #tambahsusubadan #makanansunnah #susuibujadipekat #ibumenyusu #bazarpaknil #babykenyang #breastfeeding #susumeriah #babypuas #shahalam #bukitlanchong #syjual #feedmilk #bazaarpaknil #barangbaby #ibubersalin #susubadan #alammegah #seksyen27 #FemilacMilkbooster #makanantambahan #ssumeriah #milkbooster #femilac

1
@dollyloc.rose

KULIT MUKA SEMAKIN GLOWING & BERSIH! Nak tak kulit muka semakin hari semakin glowing walaupun dah cuci muka? Masalah kulit kusam, berjerawat, sunburn, berminyak terus hilang bila guna produk ni! Nak tau produk 'rare', hebat tu? Magika Argan Cleansing Flakes (MACF) adalah kombinasi 2 dalam 1, yang boleh cuci muka dan menanggalkan makeup! Malah, MACF dihasilkan 100% daripada bahan semulajadi dan sememangnya selamat daripada bahan kimia yang boleh merosakkan kulit! 📌Harga Promo YES untuk MACF sehingga hujung tahun ini hanya $22 sekotak & $40 untuk 2 kotak. Murah, berbaloi2, cantik cara selamat! Jom cuba MAGIKA ARGAN CLEANSING FLAKES! Pm @ whatsApp no diruangan komen untuk sebarang pertanyaan ⤵ #penawarsakitlutut #penawarkencingmanis #penawardarahtinggi #penawarsakitpinggang #penawar #juskesihatan #juskesihatanseisikeluarga #teamjutawanauramagika #auramagika #makanantambahan #jeratmagika #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklentik #naklangsing #nakmontok #nakglowing #kopikuruslentik7hari #nakputih #mesrawudhuk #phrendah #magikaargancleansingflakes #argan #madu #antijeragat #antipenuaan #melembabkankulit #anjalkankulit

0
@produk_sihatmalaysia

Tenaga abang cepat menyusut? Sukar nak kekal cergas? Cuba dahulu produk ALIFE dan lihat hasilnya kemudian 👍 . Harga: Rm49 utk 20kapsul . Extrak 💯 Akar Tongkat Ali Mudah larut dalam Air Hasil penyelidikan penyelidik universiti Tongkat Ali bukan sekadar untuk tenaga batin😉 . Disahkan Halal oleh JAKIM Mempunyai Sijil Kesihatan Malaysia . Whatsapp +601133977567 sekarang! Tidak termasuk pos . #tongkatali #produksihat #produklelaki #sihatcergas #bazarpaknil #bazaarpaknil #makanantambahan #foodsupplement #dropshipwanted

0
@radzi_hfocus

Lega bila tengok anak-anak dah semakin fokus belajar dan rajin ulangkaji pelajaran. . Testimoni di sini 👉 http://bit.ly/2aqmnM8 . . Berbaloi bagi mereka H-Focus ni 😀 . . KENAPA ANDA PERLU BERIKAN #HFOCUS KEPADA ANAK ANDA? . Dengan pemberian #HFocus setiap pagi ianya memberikan tenaga yang cukup untuk seharian mereka. Apa yang anda akan lihat perubahan si anak? . • Bertambah Fokus • Beri Tenaga (Kurang letih bila belajar) • Cepat ingat bila baca dan hafal • Cepat terima apa yang di ajar • Memperbaiki Sahsiah diri • Selesaikan masalah anak pelat atau lambat bertutur • Senang bangun tidur • Tingkatkan selera makan • Penglihatan lebih jelas • Stabilkan emosi . InsyaAllah ianya boleh membantu anak2 kita lebih TENANG, KREATIF DAN CONFIDENCE 😄 . Tak rugi bg mereka makan H-FOCUS sebab ia akan membantu . 🌼 Membekalkan darah yg secukupnya ke bahagian otak yg memerlukan OKSIGEN untuk berfikir. 🌼 Menguatkan dan melindungi sistem antibody untuk sentiasa SIHAT 🌼 Membantu mengekalkan minda yang CERDAS dan EMOSI yang seimbang sepanjang hariannya. . . << Promosi Come Back To School >> << Promosi Come Back To School >> << Promosi Come Back To School >> . . Whatsapp H-FOCUS ke +6013-4779192 Whatsapp H-FOCUS ke +6013-4779192 Whatsapp H-FOCUS ke +6013-4779192 . . **MUDAH-MUDAHAN USAHA DAN IKHTIAR AYAH IBU SEMUA MENJADI KENYATAAN..IN SHAA ALLAH** . . #hfocus #budakrabun #budakgadget #silau #budakkacamata #budakdegil #budakmanja #anakmalaysia #anakmanja #anakpemalas #makanantambahan #trustedseller #promosi #freepostage #terlajaklaris #penawar #perlis #kedah #perak #kualalumpur #johor #pahang #selangor #melaka #sabah #sarawak

0
@shaklee_byazyatun

Cegah sebelum hemodialysis (HD)! ======= Buat pesakit buah pinggang.. Atau Diabetes yang masih belum kronik #kakAzy rasa kalian masih ada peluang untuk ikhtiar elak daripada sampai ke stage kena HD Paling bagus ikhtiar dengan Vivix sebab is bertindak hingga ke DNA sel..kesan menyeluruh. Ada banyak dah bukti Vivix membantu pesakit begini..(InsyaAllah ada request azy share) Nak PW pon boleh Malah dapat approval lagi drp Doktor Sebab dalam Vivix memang pure ekstrak utama 4 tumbuhan tinggi antioksida Ada kajian klinikal lagi Bukanlah bila dah HD tak boleh ambil Vivix Masih boleh cumanya kesan bergantung pada badan seseorang..jaminan sembuh 100% tu tidaklah sebab memang supplimen sifatnya untuk pencegahan Tengok lah kos HD sekali buat saja dah RM200, Sebulan 12 Kali kena buat =RM2400 Berbanding jika kita cegah sebelum parah dengan VIVIX yang kosnya tak sampai RM500 untuk sebulan lebih Mana lebih JIMAT Mencegah dengan benda yang baik tu kan Sunnah 😉 Cegah sebelum mudarat *Nak bagitau dengan 2 botol vivix yang di"Grab" sebelum 15/10 boleh dapat PERCUMA VITAMIN C tau! Total JIMAT yang Azy tolong kira dalam RM300++ WOW sangat Sembang lebih PW naa Ekslusif lah sikit😉 #vivix #tonikajaib #tanyaKakAzy #cegahsebelummudarat #terapiistagram #kidneystone #buahpinggang #dialisis #kencingmanis #nephroticsyndrome #berikanmasa #makanantambahan #sihatsebelumsakit #hospital #shakleepuncakalam #shakleebyazymuda

1
@cherryblossom.na

JOm kunyah2 untuk extra comeiii cantekks😘❤ . Tak perlu susah nak cantik, kunyah-kunyah je semua bahan-bahan Fairy Kisses meresap dalam badan awak. Jgn lupa minum air kosong banyak-banyak untuk kesan extra cepat k😘❤💜💛💙 . More feedback➡ #fkbyNAfeedback Berminat? Whatsapp sy +60139539801💛🌼 . FAIRY KISSES #fairykisses #fairykissesbyskinstories #skinstories #vitaminc #makanantambahan #supplement #kulitsihatcantikputih #vitaminE #jerawat #celebrityfemininescrubwash #femininewashbyskinstories #teamhuda #jualonline #bazaarpaknil #pencuciwanita #kunyahkunyahputih #kunyahkunyahdetox #detox

1
@cherryblossom.na

Haii da try fairy kisses?? . Bagi yang mengalami masalah jerawat, kulit kusam? . Jom! Jom! Jom! Cuba dlu collagen kunyah putih & detox ni. ✔💜 . Cepat-cepat contact kami untuk sebotol Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni. Da makin ramai yg cuba dan bagi feedback positif tau. 😙 . ☆Jangan lupa minum banyak air masak tauu!!✔ . More feedback➡ #fkbyNAfeedback Berminat? Whatsapp|+60139539801💛🌼 . #skinstoriesmalaysia #skinstoriesbyNA #fairykisses #collagenputihdetox #detox #astaxanthin #vitaminc #greentea #bajucantik #blousepalazzocantik #collagen #kulitputih #antioxidant #flawless #glowing #pencuciwanita #jomcantiksihat #onlineshop #pembersihwanita #femininewashviral2017 #makanantambahan #supplement #lahaddatu #selangor #kemaman #tawau #sabah #kajang #bangi

0
@auramagika.by.ain

KULIT MUKA SEMAKIN GLOWING & BERSIH! Nak tak kulit muka semakin hari semakin glowing walaupun dah cuci muka? Masalah kulit kusam, berjerawat, sunburn, berminyak terus hilang bila guna produk ni! Nak tau produk 'rare', hebat tu? Magika Argan Cleansing Flakes (MACF) adalah kombinasi 2 dalam 1, yang boleh cuci muka dan menanggalkan makeup! Malah, MACF dihasilkan 100% daripada bahan semulajadi dan sememangnya selamat daripada bahan kimia yang boleh merosakkan kulit! 📌Harga Promo YES untuk MACF sehingga hujung tahun ini hanya RM45 je untuk Semenanjung Malaysia, RM50 untuk Sabah/ Sarawak. Murah, berbaloi2, cantik cara selamat! Jom cuba MAGIKA ARGAN CLEANSING FLAKES! Pm @ whatsApp no diruangan komen untuk sebarang pertanyaan ⤵ #penawarsakitlutut #penawarkencingmanis #penawardarahtinggi #penawarsakitpinggang #penawar #juskesihatan #juskesihatanseisikeluarga #teamjutawanauramagika #auramagika #makanantambahan #jeratmagika #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklentik #naklangsing #nakmontok #nakglowing #kopikuruslentik7hari #nakputih #mesrawudhuk #phrendah #magikaargancleansingflakes #argan #madu #antijeragat #antipenuaan #melembabkankulit #anjalkankulit

0
@intan_syuk

KULIT MUKA SEMAKIN GLOWING & BERSIH! Nak tak kulit muka semakin hari semakin glowing walaupun dah cuci muka? Masalah kulit kusam, berjerawat, sunburn, berminyak terus hilang bila guna produk ni! Nak tau produk 'rare', hebat tu? Magika Argan Cleansing Flakes (MACF) adalah kombinasi 2 dalam 1, yang boleh cuci muka dan menanggalkan makeup! Malah, MACF dihasilkan 100% daripada bahan semulajadi dan sememangnya selamat daripada bahan kimia yang boleh merosakkan kulit! 📌Harga Promo YES untuk MACF sehingga hujung tahun ini hanya RM45 je untuk Semenanjung Malaysia, RM50 untuk Sabah/ Sarawak. Murah, berbaloi2, cantik cara selamat! Jom cuba MAGIKA ARGAN CLEANSING FLAKES! Pm @ whatsApp no diruangan komen untuk sebarang pertanyaan ⤵ #penawarsakitlutut #penawarkencingmanis #penawardarahtinggi #penawarsakitpinggang #penawar #juskesihatan #juskesihatanseisikeluarga #teamjutawanauramagika #auramagika #makanantambahan #jeratmagika #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklentik #naklangsing #nakmontok #nakglowing #kopikuruslentik7hari #nakputih #mesrawudhuk #phrendah #magikaargancleansingflakes #argan #madu #antijeragat #antipenuaan #melembabkankulit #anjalkankulit

0
@karl_ikh1

#NIKOFREEMINTCANDY #supplementparuparu #makanantambahan #baikutkkesihatan #baikutkparuparu #nikoFree #healthylifestyle #jomdetoksparuparu #teamhoney #supplementseisikeluarga #READYSTOK #nocod #byposonly TQ..... _________________________________________ 🍋Lemon mengandungi antioksida yang berkhasiat untuk paru2 agar terhindar dari kotoran2 yang dapat mengakibatkan organ paru2 mengalami gangguan...🍋 Rm189 SM/Rm199 SS 60 biji... BERMINAT NK ODER WHATSAPP 017.4144.919 (KARL) Klik www.wasap.my/0174144919/NIKOFREE FOR FAST RESPOND....TQ!! #PMLAJU2 #teamhoney #nikofree #katakantaknakpadarokok #katakantidakpadarokok #sayanakberhentimerokok #merokokmembahayakankesihatan #smoker #bahayamerokok #trustedseller #healthproduct #berhentimerokok #sayangiparuparu #ingatlahorgtersayang

0
@enodungau

KULIT MUKA SEMAKIN GLOWING & BERSIH! Nak tak kulit muka semakin hari semakin glowing walaupun dah cuci muka? Masalah kulit kusam, berjerawat, sunburn, berminyak terus hilang bila guna produk ni! Nak tau produk 'rare', hebat tu? Magika Argan Cleansing Flakes (MACF) adalah kombinasi 2 dalam 1, yang boleh cuci muka dan menanggalkan makeup! Malah, MACF dihasilkan 100% daripada bahan semulajadi dan sememangnya selamat daripada bahan kimia yang boleh merosakkan kulit! 📌Harga Promo YES untuk MACF sehingga hujung tahun ini hanya RM45 je untuk Semenanjung Malaysia, RM50 untuk Sabah/ Sarawak. Murah, berbaloi2, cantik cara selamat! Jom cuba MAGIKA ARGAN CLEANSING FLAKES! #penawarsakitlutut #penawarkencingmanis #penawardarahtinggi #penawarsakitpinggang #penawar #juskesihatan #juskesihatanseisikeluarga #teamjutawanauramagika #auramagika #makanantambahan #jeratmagika #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklentik #naklangsing #nakmontok #nakglowing #kopikuruslentik7hari #nakputih #mesrawudhuk #phrendah #magikaargancleansingflakes #argan #madu #antijeragat #antipenuaan #melembabkankulit #anjalkankulit

0
@amyemildashoshonis

KULIT MUKA SEMAKIN GLOWING & BERSIH! Nak tak kulit muka semakin hari semakin glowing walaupun dah cuci muka? Masalah kulit kusam, berjerawat, sunburn, berminyak terus hilang bila guna produk ni! Nak tau produk 'rare', hebat tu? Magika Argan Cleansing Flakes (MACF) adalah kombinasi 2 dalam 1, yang boleh cuci muka dan menanggalkan makeup! Malah, MACF dihasilkan 100% daripada bahan semulajadi dan sememangnya selamat daripada bahan kimia yang boleh merosakkan kulit! 📌Harga Promo YES untuk MACF sehingga hujung tahun ini hanya SGD22 Murah, berbaloi2, cantik cara selamat! Jom cuba MAGIKA ARGAN CLEANSING FLAKES! Pm atau whatsApp 81440017 untuk sebarang pertanyaan #penawarsakitlutut #penawarkencingmanis #penawardarahtinggi #penawarsakitpinggang #penawar #juskesihatan #juskesihatanseisikeluarga #teamjutawanauramagika #auramagika #makanantambahan #jeratmagika #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklentik #naklangsing #nakmontok #nakglowing #kopikuruslentik7hari #nakputih #mesrawudhuk #phrendah #magikaargancleansingflakes #argan #madu #antijeragat #antipenuaan #melembabkankulit #anjalkankulit at Singapore

0
@nor_aim91

Pengambilan nutrisi lengkap sgt penting untuk mommies yang tengah pregnant. Selalu di awal pregnancy, mommies akan certain mommies akan menghadapi masalah Hb low, kulit naik ruam, ada masalah dgn pre eclampsia, kene makan air gula dan sebgainya. Kat sini aim suggest antara supplement yang sangat bagus diamalkan sepanjang pregnancy korang 🐝ESP 🐝OMEGA 🐝B COMPLEX 🐝VITA LEA 🐝VITAMIN C 🐝OSTEMETRIX Ramai yang berjaya dengan set pregnant shaklee which is hb cantik, bebas dari darah tinggi, kulit naik ruam jadi flawless balik. Bukan itu sahaja set pregnant shaklee juga boleh atasi masalah alahan yang teruk. Sebagai seorang mommies yang concern korang mesti nak yang terbaik untuk si comel korang. So think wisely. Nak tahu info lanjut blh Watsap aim 017-964 2359 #shakleecheras #semulajadi #makanantambahan #nkcAntik #nkflawless #nkkurus #naklangsing #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitrosak #parutberlubang #parutjerawat #sayangitulanganda #sayangijantungAnda #jomsihatsama2 #millionairesquad

0
@auramagika_bynurfaeiszah

. . KULIT MUKA SEMAKIN GLOWING & BERSIH! . Nak tak kulit muka semakin hari semakin glowing walaupun dah cuci muka? Masalah kulit kusam, berjerawat, sunburn, berminyak terus hilang bila guna produk ni! Nak tau produk 'rare', hebat tu? Magika Argan Cleansing Flakes (MACF) adalah kombinasi 2 dalam 1, yang boleh cuci muka dan menanggalkan makeup! Malah, MACF dihasilkan 100% daripada bahan semulajadi dan sememangnya selamat daripada bahan kimia yang boleh merosakkan kulit! . 📌Harga Promo YES untuk MACF sehingga hujung tahun ini hanya RM45 je untuk Semenanjung Malaysia, RM50 untuk Sabah/ Sarawak. Murah, berbaloi2, cantik cara selamat! Jom cuba MAGIKA ARGAN CLEANSING FLAKES! . Pm @ whatsApp no diruangan komen untuk sebarang pertanyaan ⤵️ . #penawarsakitlutut #penawarkencingmanis #penawardarahtinggi #penawarsakitpinggang #penawar #juskesihatan #juskesihatanseisikeluarga #teamjutawanauramagika #auramagika #makanantambahan #jeratmagika #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklentik #naklangsing #nakmontok #nakglowing #kopikuruslentik7hari #nakputih #mesrawudhuk #phrendah #magikaargancleansingflakes #argan #madu #antijeragat #antipenuaan #melembabkankulit #anjalkankulit

0
@auramagika_bynurfaeiszah

. . KULIT MUKA SEMAKIN GLOWING & BERSIH! . Nak tak kulit muka semakin hari semakin glowing walaupun dah cuci muka? Masalah kulit kusam, berjerawat, sunburn, berminyak terus hilang bila guna produk ni! Nak tau produk 'rare', hebat tu? Magika Argan Cleansing Flakes (MACF) adalah kombinasi 2 dalam 1, yang boleh cuci muka dan menanggalkan makeup! Malah, MACF dihasilkan 100% daripada bahan semulajadi dan sememangnya selamat daripada bahan kimia yang boleh merosakkan kulit! . 📌Harga Promo YES untuk MACF sehingga hujung tahun ini hanya RM45 je untuk Semenanjung Malaysia, RM50 untuk Sabah/ Sarawak. Murah, berbaloi2, cantik cara selamat! Jom cuba MAGIKA ARGAN CLEANSING FLAKES! . Pm @ whatsApp no diruangan komen untuk sebarang pertanyaan ⤵️ . #penawarsakitlutut #penawarkencingmanis #penawardarahtinggi #penawarsakitpinggang #penawar #juskesihatan #juskesihatanseisikeluarga #teamjutawanauramagika #auramagika #makanantambahan #jeratmagika #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklentik #naklangsing #nakmontok #nakglowing #kopikuruslentik7hari #nakputih #mesrawudhuk #phrendah #magikaargancleansingflakes #argan #madu #antijeragat #antipenuaan #melembabkankulit #anjalkankulit

0
@auramagika_bynurfaeiszah

. . KULIT MUKA SEMAKIN GLOWING & BERSIH! . Nak tak kulit muka semakin hari semakin glowing walaupun dah cuci muka? Masalah kulit kusam, berjerawat, sunburn, berminyak terus hilang bila guna produk ni! Nak tau produk 'rare', hebat tu? Magika Argan Cleansing Flakes (MACF) adalah kombinasi 2 dalam 1, yang boleh cuci muka dan menanggalkan makeup! Malah, MACF dihasilkan 100% daripada bahan semulajadi dan sememangnya selamat daripada bahan kimia yang boleh merosakkan kulit! . 📌Harga Promo YES untuk MACF sehingga hujung tahun ini hanya RM45 je untuk Semenanjung Malaysia, RM50 untuk Sabah/ Sarawak. Murah, berbaloi2, cantik cara selamat! Jom cuba MAGIKA ARGAN CLEANSING FLAKES! . Pm @ whatsApp no diruangan komen untuk sebarang pertanyaan ⤵️ . #penawarsakitlutut #penawarkencingmanis #penawardarahtinggi #penawarsakitpinggang #penawar #juskesihatan #juskesihatanseisikeluarga #teamjutawanauramagika #auramagika #makanantambahan #jeratmagika #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklentik #naklangsing #nakmontok #nakglowing #kopikuruslentik7hari #nakputih #mesrawudhuk #phrendah #magikaargancleansingflakes #argan #madu #antijeragat #antipenuaan #melembabkankulit #anjalkankulit

0
@cherryblossom.na

Haii da try fairy kisses?? . Bagi yang mengalami masalah jerawat, kulit kusam? . Jom! Jom! Jom! Cuba dlu collagen kunyah putih & detox ni. ✔💜 . Cepat-cepat contact kami untuk sebotol Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni. Da makin ramai yg cuba dan bagi feedback positif tau. 😙 . ☆Jangan lupa minum banyak air masak tauu!!✔ . More feedback➡ #fkbyNAfeedback Berminat? Whatsapp|+60139539801💛🌼 . #skinstoriesmalaysia #skinstoriesbyNA #fairykisses #collagenputihdetox #detox #astaxanthin #vitaminc #greentea #bajucantik #blousepalazzocantik #collagen #kulitputih #antioxidant #flawless #glowing #pencuciwanita #jomcantiksihat #onlineshop #pembersihwanita #femininewashviral2017 #makanantambahan #supplement #lahaddatu #selangor #kemaman #tawau #sabah #kajang #bangi

0
@gie_aini

INFO PENTING UNTUK IBU2 MENGANDUNG! Ibu2 mengandung memerlukan tenaga dua kali ganda untuk menjalani rutin harian. Tambahan pula, bila ada anak2 yang lain, berkerja, dan perlu menguruskan hal rumah tangga! Penat betul! 😫 📌Jus kesihatan Aura Magika sangat2 berguna dan dapat mengembalikan tenaga kepada ibu2 mengandung. Disamping dapat membekalkan tenaga, ibu2 juga dapat menjaga kesihatan dalaman juga. Gabungan 13 herba dan makanan sunnah yang sangat2 mujarab untuk mencegah masalah kesihatan semasa mengandung seperti kencing manis, mengawal tekanan darah tinggi & darah rendah dan macam2 lagi. Sempena PROMO YES, harga sebotol Aura Magika hanya rm70 (semenanjung), rm75 (Sbh/Srwk) sahaja berbanding harga asal rm99. Berbaloi2 murah kan? Jom order Aura Magika sekarang! Pm @ whatsApp no diruangan komen untuk sebarang pertanyaan ⤵ 019 5066307 #penawarsakitlutut #penawarkencingmanis #penawardarahtinggi #penawarsakitpinggang #penawar #juskesihatan #juskesihatanseisikeluarga #teamjutawanauramagika #auramagika #makanantambahan #jeratmagika #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklentik #naklangsing #nakmontok #nakglowing #kopikuruslentik7hari #nakputih #mesrawudhuk #phrendah #magikaargancleansingflakes #argan #madu #antijeragat #antipenuaan #melembabkankulit #anjalkankulit

0
@nor_aim91

Permulaan hari yang sangat bagus dengan BEAUTY ENERGY DRINK. Bangun pagi usus kita hanya ready terima yang 'light' sahaja. Esp boleh menyelesaikan segala jenis masalah kulit yang korang hadapi, dimana kandungan protein yang tinggi sangat membantu korang yang ada masalah jerawat, pori terbuka, kulit kusam, jeragat, mencerahkan kulit. Esp boleh bagi korang kekal bertenaga sepanjang hari, kenyang sepanjang hari sebab Esp adalah sejenis meal yang low glysemic index. Bagi yang pregnant, Esp bantu korang untuk jadi tidak lesu. Pregnant mommies memang tak cukup tenaga sbb nak bawak orang dalam belly. Bukan itu sahaja, Esp boleh mencerahkan kulit bayi. Si dobot kita bila keluar gebu gebas taw. Jangan risau Esp tidak membuatkan kulit anak korang sensitif kerana Esp shaklee diperbuat daripada soya non genetically modified organism. Bagi yang baru lepas bersalin Esp sangat membantu untuk mempercepatkan luka episiotomy atau pun c-section baik dengan cepat. Sebab protein adalah agent utama untuk membina tisu2 baru. Bagi yang baru nak TRY TO CONCEIVE Esp membantu untuk menguatkan otot rahim. Bila otot rahim sudah kuat proses fertilization akan berlaku dengan baik inshaaAllah dengan izin Allah. Kanak-kanak yang 12 tahun keatas boleh start consume Esp untuk lebih fokus. Esp adalah supplement mesra family. Wah banyak betul kebaikan Esp. Nk thu lbh lanjut blh Watsap aim 017-964 2359 #shakleecheras #semulajadi #makanantambahan #nkcAntik #nkflawless #nkkurus #naklangsing #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitrosak #parutberlubang #parutjerawat #sayangitulanganda #sayangijantungAnda #jomsihatsama2 #millionairesquad

0
@shaklee_byazyatun

Cegah sebelum hemodialysis (HD)! ======= Buat pesakit buah pinggang.. Atau Diabetes yang masih belum kronik #kakAzy rasa kalian masih ada peluang untuk ikhtiar elak daripada sampai ke stage kena HD Paling bagus ikhtiar dengan Vivix sebab is bertindak hingga ke DNA sel..kesan menyeluruh. Ada banyak dah bukti Vivix membantu pesakit begini..(InsyaAllah ada request azy share) Nak PW pon boleh Malah dapat approval lagi drp Doktor Sebab dalam Vivix memang pure ekstrak utama 4 tumbuhan tinggi antioksida Ada kajian klinikal lagi Bukanlah bila dah HD tak boleh ambil Vivix Masih boleh cumanya kesan bergantung pada badan seseorang..jaminan sembuh 100% tu tidaklah sebab memang supplimen sifatnya untuk pencegahan Tengok lah kos HD sekali buat saja dah RM200, Sebulan 12 Kali kena buat =RM2400 Berbanding jika kita cegah sebelum parah dengan VIVIX yang kosnya tak sampai RM500 untuk sebulan lebih Mana lebih JIMAT Mencegah dengan benda yang baik tu kan Sunnah 😉 Cegah sebelum mudarat *Nak bagitau dengan 2 botol vivix yang di"Grab" sebelum 15/10 boleh dapat PERCUMA VITAMIN C tau! Total JIMAT yang Azy tolong kira dalam RM300++ WOW sangat Sembang lebih PW naa Ekslusif lah sikit😉 #vivix #tonikajaib #tanyaKakAzy #cegahsebelummudarat #terapiistagram #kidneystone #buahpinggang #dialisis #kencingmanis #nephroticsyndrome #berikanmasa #makanantambahan #sihatsebelumsakit #hospital #shakleepuncakalam #shakleebyazymuda

1
@quputeh_kotadamansara

QU PUTEH VITASKEENZ GLUTAPLUS . Khasiat & kelebihannya : 🌈 Mencerah & melembapkan kulit 🌈 menjaga kesihatan kulit 🌈 Mengurangkan kesakitan ketika period 🌈 Menganjalkan kulit 🌈 Mengatasi masalah jerawat dan jeragat 🌈 Melindungi kulit dari sinar UV 🌈 Anti penuaan 🌈 Mengawal kedutan & menggalakkan penghasilan colagen Whatsapp / SMS 📲📲📲📲📲📲 017 2891804 - LINDA 017 2891804 - LINDA 017 2891804 - LINDA #quputehvitaskeenz #vitaskeenzglutaplus #quputeh #quputehkotadamansara #quputehdamansara #dsv #agentdsv #datoserivida #wismaDSV #vidabeauty #produkkesihatan #makanantambahan #produkkecantikan #onlineshopping #onlineshoppers #bazaarpaknil

1
@shaklee_byazyatun

Cegah sebelum hemodialysis (HD)! ======= Buat pesakit buah pinggang.. Atau Diabetes yang masih belum kronik #kakAzy rasa kalian masih ada peluang untuk ikhtiar elak daripada sampai ke stage kena HD Paling bagus ikhtiar dengan Vivix sebab is bertindak hingga ke DNA sel..kesan menyeluruh. Ada banyak dah bukti Vivix membantu pesakit begini..(InsyaAllah ada request azy share) Nak PW pon boleh Malah dapat approval lagi drp Doktor Sebab dalam Vivix memang pure ekstrak utama 4 tumbuhan tinggi antioksida Ada kajian klinikal lagi Bukanlah bila dah HD tak boleh ambil Vivix Masih boleh cumanya kesan bergantung pada badan seseorang..jaminan sembuh 100% tu tidaklah sebab memang supplimen sifatnya untuk pencegahan Tengok lah kos HD sekali buat saja dah RM200, Sebulan 12 Kali kena buat =RM2400 Berbanding jika kita cegah sebelum parah dengan VIVIX yang kosnya tak sampai RM500 untuk sebulan lebih Mana lebih JIMAT Mencegah dengan benda yang baik tu kan Sunnah 😉 Cegah sebelum mudarat *Nak bagitau dengan 2 botol vivix yang di"Grab" sebelum 15/10 boleh dapat PERCUMA VITAMIN C tau! Total JIMAT yang Azy tolong kira dalam RM300++ WOW sangat Sembang lebih PW naa Ekslusif lah sikit😉 #vivix #tonikajaib #tanyaKakAzy #cegahsebelummudarat #terapiistagram #kidneystone #buahpinggang #dialisis #kencingmanis #nephroticsyndrome #berikanmasa #makanantambahan #sihatsebelumsakit #hospital #shakleepuncakalam #shakleebyazymuda

1
@nor_aim91

Selalu tak korang asal berdiri lama sikit, sakit kaki. Bila duduk lama, sakit pinggang. Tahu tak itu tanda korang perlukan kalsium. Dan sistem muskuloskeletal adalah sistem yang sgt penting untuk bergerak. Tahu tak berapa jumlah kalsium yang korang perlu ambil mengikut kategori umur korang? UMUR 18 - 54 = 800 mg/ day UMUR 55 keats = 1000 mg/ day PREGGY MOM = 1100 mg/ day BF MOM = 1200 mg/ day Cuba korang check balik cukup tak kalsium intake korang? Kalau korang yang jenis konsisten minum susu 21 gelas sehari tiada masalah. Tapi kalau korang seorang yang tak boleh compliance, korang harus fikir dari sekarang tentang pengambilan kalsium. 1 tablet ostemetrix = 250 mg Korang perlu ambil 4 tablet sehari untuk dapat tulang yang kuat dan sihat sehingga tua. Sebotol ostemetrix boleh tahan 1 month plus dgn harga sgt2 berpatutan. Siapa yang ada masalah yang aim nyatakan kat ats tadi, better bertindak cepat2. Untuk info lbh lanjut blh Watsap aim 017-964 2359 #shakleecheras #semulajadi #makanantambahan #nkcAntik #nkflawless #nkkurus #naklangsing #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitberjeragat #kulitrosak #parutberlubang #parutjerawat #sayangitulanganda #sayangijantungAnda #jomsihatsama2 #millionairesquad

0
@shaklee_byazyatun

Cegah sebelum hemodialysis (HD)! ======= Buat pesakit buah pinggang.. Atau Diabetes yang masih belum kronik #kakAzy rasa kalian masih ada peluang untuk ikhtiar elak daripada sampai ke stage kena HD Paling bagus ikhtiar dengan Vivix sebab is bertindak hingga ke DNA sel..kesan menyeluruh. Ada banyak dah bukti Vivix membantu pesakit begini..(InsyaAllah ada request azy share) Nak PW pon boleh Malah dapat approval lagi drp Doktor Sebab dalam Vivix memang pure ekstrak utama 4 tumbuhan tinggi antioksida Ada kajian klinikal lagi Bukanlah bila dah HD tak boleh ambil Vivix Masih boleh cumanya kesan bergantung pada badan seseorang..jaminan sembuh 100% tu tidaklah sebab memang supplimen sifatnya untuk pencegahan Tengok lah kos HD sekali buat saja dah RM200, Sebulan 12 Kali kena buat =RM2400 Berbanding jika kita cegah sebelum parah dengan VIVIX yang kosnya tak sampai RM500 untuk sebulan lebih Mana lebih JIMAT Mencegah dengan benda yang baik tu kan Sunnah 😉 Cegah sebelum mudarat *Nak bagitau dengan 2 botol vivix yang di"Grab" sebelum 15/10 boleh dapat PERCUMA VITAMIN C tau! Total JIMAT yang Azy tolong kira dalam RM300++ WOW sangat Sembang lebih PW naa Ekslusif lah sikit😉 #vivix #tonikajaib #tanyaKakAzy #cegahsebelummudarat #terapiistagram #kidneystone #buahpinggang #dialisis #kencingmanis #nephroticsyndrome #berikanmasa #makanantambahan #sihatsebelumsakit #hospital #shakleepuncakalam #shakleebyazymuda

1
@shaklee_byazyatun

Cegah sebelum hemodialysis (HD)! ======= Buat pesakit buah pinggang.. Atau Diabetes yang masih belum kronik #kakAzy rasa kalian masih ada peluang untuk ikhtiar elak daripada sampai ke stage kena HD Paling bagus ikhtiar dengan Vivix sebab is bertindak hingga ke DNA sel..kesan menyeluruh. Ada banyak dah bukti Vivix membantu pesakit begini..(InsyaAllah ada request azy share) Nak PW pon boleh Malah dapat approval lagi drp Doktor Sebab dalam Vivix memang pure ekstrak utama 4 tumbuhan tinggi antioksida Ada kajian klinikal lagi Bukanlah bila dah HD tak boleh ambil Vivix Masih boleh cumanya kesan bergantung pada badan seseorang..jaminan sembuh 100% tu tidaklah sebab memang supplimen sifatnya untuk pencegahan Tengok lah kos HD sekali buat saja dah RM200, Sebulan 12 Kali kena buat =RM2400 Berbanding jika kita cegah sebelum parah dengan VIVIX yang kosnya tak sampai RM500 untuk sebulan lebih Mana lebih JIMAT Mencegah dengan benda yang baik tu kan Sunnah 😉 Cegah sebelum mudarat *Nak bagitau dengan 2 botol vivix yang di"Grab" sebelum 15/10 boleh dapat PERCUMA VITAMIN C tau! Total JIMAT yang Azy tolong kira dalam RM300++ WOW sangat Sembang lebih PW naa Ekslusif lah sikit😉 #vivix #tonikajaib #tanyaKakAzy #cegahsebelummudarat #terapiistagram #kidneystone #buahpinggang #dialisis #kencingmanis #nephroticsyndrome #berikanmasa #makanantambahan #sihatsebelumsakit #hospital #shakleepuncakalam #shakleebyazymuda

0
@nurzielawanies66

Ramai yg tanya apa kelebihan femilac milkbooster nie..? Meh tgk gambo nie klu nk tau ⤵. Nak tau lebih lagi meh wasap #AkakSusu 📲 0122564063 #FemilacMilkbooster #makanantambahan #ssumeriah #milkbooster #femilac

0
@dollyloc.rose

ASTHMA, APA PENYEBABNYA? Asthma, atau sesak nafas adalah penyakit keturunan yang susah untuk hilang, dan boleh diubati. Gejalanya adalah seperti kesulitan bernafas, nafas menjadi pendek, dada terasa berat dan disertai dengan batuk. Punca lain bagi penyakit Asthma adalah seperti makanan@ minuman, udara yang sejuk, rokok, linkungan(tempat berdebu, kotor, ada haiwan berbulu) dan keadaan udara yang tercemar. AJAIBNYA AURA MAGIKA DALAM MERAWAT ASTHMA! Nak tau sebab apa? Dengan adanya sumber makanan sunnah dan herba2 terpilih yang dapat membantu anda menghindari serta mencegah penyakit berbahaya. Walaupun, sebab utama penyakit Asthma adalah dari keturunan, ia boleh dirawat supaya tidak menjadi serius sehingga mengundang penyakit yang lebih bahaya! 📌Jom rawat penyakit Asthma dan jalani kehidupan yang sihat dan cergas dengan Aura Magika! Pm @ whatsApp untuk sebarang pertanyaan ⤵ #penawarsakitlutut #penawarkencingmanis #penawardarahtinggi #penawarsakitpinggang #penawar #juskesihatan #juskesihatanseisikeluarga #teamjutawanauramagika #auramagika #makanantambahan #jeratmagika #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklentik #naklangsing #nakmontok #nakglowing #kopikuruslentik7hari #nakputih #mesrawudhuk #phrendah #magikaargancleansingflakes #argan #madu #antijeragat #antipenuaan #melembabkankulit #anjalkankulit #awetmuda

1
@shaklee.by.ezadra

Set Kesihatan Shaklee yang paling asas yang perlu kita ambil. Sihat tak bermakna kita ni tak payah makan suplemen yer . Suplemen sebagai pelengkap nutrisi kan, so sihat-sihat pun kita kena makan suplemen supaya badan kita akan sentiasa mendapat nutrisi yang mencukupi. Bila nutrisi cukup, insyallah kesihatan pun akan jadi bff kita😇 . suplemen ni ade fungsi-fungsi dia yang tersendiri yang memang badan kita perlukan khasiatnya . VITA-LEA * Berfungsi sebagai Multivitamin dan pelengkap nutrisi * Mengandungi 28 jenis vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh badan kita * Sebagai penambah tenaga segera * Membantu dalam stimulate metabolisma dan melambatkan proses penuaan * Membantu pertumbuhan sel-sel baru . B COMPLEX * Membantu menukarkan makanan menjadi tenaga * Memastikan kesihatan fungsi saraf * Mengurangkan stress, kemurungan, dan insomnia * Membaiki masalah kulit kepala, kelemumur, rambut gugur, dan mengekalkan kesihatan rambut * Baik untuk kesihatan mata * Mencegah anemia * Meredakan masalah berkaitan PMS . VITAMIN C * Meningkatkan sistem imun * Mencantikkan kulit * Membentuk kolagen dan melambatkan proses penuaan * Antioksidan semulajadi . Live Well, Be Well 🌱 . #liveamazing #jomshaklee #shakleebiz #shakleeonline #shakleebrunei #ezashaklee #0166664584 #ymgfighter #sayajualshaklee #ejenshaklee #dutashaklee #pengedarshaklee #produkshaklee #jualonline #suplemenshaklee #nutrisi #shakleeselangor #shakleesekinchan #suplemen #vitamin #vitaminasas #sihatitukaya #makanantambahan #stress #lesu #letih #ibuhamil at Pengedar Shaklee Sekinchan Selangor 0166664584

1