Malaysiancrafter Photos on Instagram

See related and similar tags

Charms can be added to your Digital Tasbih at no extra charge. We have 4 sizes of Charms, from S to XL . To order or if you have any enquiry, Just click the link in our bio to WhatsApp us . #tasbih #tasbihdigital #tasbihmalaysia #counter #prayers #muslim #sabha #tasbeeh #prayer #dzikr #zikir #tasbihblinkblink #tasbihswarosvki #gift #doorgift #hantaran #handmade #wholesale #umrah #haji #tasbihdigitalswarosvki #igshopmalaysia #malaysiancrafter - #regrann

0

Charms can be added to your Digital Tasbih at no extra charge. We have 4 sizes of Charms, from S to XL . To order or if you have any enquiry, Just click the link in our bio to WhatsApp us . #tasbih #tasbihdigital #tasbihmalaysia #counter #prayers #muslim #sabha #tasbeeh #prayer #dzikr #zikir #tasbihblinkblink #tasbihswarosvki #gift #doorgift #hantaran #handmade #wholesale #umrah #haji #tasbihdigitalswarosvki #igshopmalaysia #malaysiancrafter - #regrann

0

Owlie saiz S! . Nak letak nama boleh Nak letak wish boleh Nak request wrap comel2 boleh Nak letak dalam kotak pun boleh πŸ˜„ . . . . . . . . #teamaqmacraft #dropshipsahaqmacraft #hadiahharilahir #hadiahbirthday #owlie #owl #owlplushiesmurah #hadiahkonvo #hadiahhariguru #hadiahharijururawat #hariguru #harijururawat #convogift #bantalowl #bantalburunghantu #malaysiancrafter #craftermalaysia #burunghantu #konvokesyen #graduasi

1

Owlie saiz S! . Nak letak nama boleh Nak letak wish boleh Nak request wrap comel2 boleh Nak letak dalam kotak pun boleh πŸ˜„ . . . . . . . . #teamaqmacraft #dropshipsahaqmacraft #hadiahharilahir #hadiahbirthday #owlie #owl #owlplushiesmurah #hadiahkonvo #hadiahhariguru #hadiahharijururawat #hariguru #harijururawat #convogift #bantalowl #bantalburunghantu #malaysiancrafter #craftermalaysia #burunghantu #konvokesyen #graduasi

1

When you have teenagers in the house, most of their clothings are plain in colors. Jarang dah nak yg kain corak-corak. Memang kena bagi diorang pilih sendiri warna baju: badan warna apa, tangan warna apa, leher warna apa; tangan nak mcm mana: long sleeves ke, three quarter sleeves ke, short sleeves ke; nak tshirt biasa ke raglan ke etc.. kalau tak nanti tak pakai, membazir pulak kan. Made this today morning for Faiz. Max raglan in size 14/16Y, with 3/4 sleeves, in mustard & black plain lycra cotton. Next will be for Amirul. Similar to this but in blue & black. Kena print pattern raglan lain sbb pattern Max raglan tu sampai saiz 14/16Y je. #sayajualbajubudak #shashandmade #sayajual #sayajualhandmade #babygifts #barangbaby #madeinmalaysia #makersmalaysia #bazaarkl #bazaarpaknil #instashopmalaysia #handmademalaysia #malaysiancrafter #craftmalaysia #jahitmalaysia #jahitsendiri #jahitbajubaby #handmadebaby #handmadebabymalaysia #bajubudak #modernsewistmy #tshirthandmade #wahmmalaysia #wahm #sendyourownfabric #syofmalaysia #syoforder

0

Owlie saiz S! . Nak letak nama boleh Nak letak wish boleh Nak request wrap comel2 boleh Nak letak dalam kotak pun boleh πŸ˜„ . . . . . . . . #teamaqmacraft #dropshipsahaqmacraft #hadiahharilahir #hadiahbirthday #owlie #owl #owlplushiesmurah #hadiahkonvo #hadiahhariguru #hadiahharijururawat #hariguru #harijururawat #convogift #bantalowl #bantalburunghantu #malaysiancrafter #craftermalaysia #burunghantu #konvokesyen #graduasi

1

Now open for order! Even though I have closed custom order for the year, please be informed that I still accept orders for batu seremban. So please whatsapp me if you wish to place an order. Tq. Batu seremban (5 biji) dengan uncang. RM8 per set. Saiz sisi batu seremban lebih kurang 3.5~4 cm. Isi dalam menggunakan batu aquarium (boleh juga kalau nak isi kacang hijau, just let me know ya). Uncang dijahit tepi di bahagian dalam supaya lebih kemas dan tahan (refer gambar terakhir). Btw, yg ni ready stock, baru upload di ig @readystockbyshas Also available at shopee (www.shopee.com/shasrine). Boleh jimat kos postage kalau beli melalui shopee. Link shopee ada di profile ig @readystockbyshas . . #handmademalaysia #handmadecoinpurses #sayajualhandmade #isewbags #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazaarkl #sayajual #malaysiahandmade #malaysiancrafter #krafmalaysia #sewing #sayajahit #jahitsendiri #jahitmalaysia #modernsewistsmy #wahm #wahmmalaysia #handmadepurse #supportlokal #batuseremban #batuserembanmurah #permainantradisional #sayajualbatuseremban

0

Batu seremban (5 biji) dengan uncang. Saiz sisi batu seremban lebih kurang 3.5~4 cm. Isi dalam menggunakan kacang hijau / batu aquarium. Ready stock: 1 set dengan isian kacang hijau. 2 set dengan isian batu aquarium. RM8 per set. Nak jimat shipping? Boleh beli melalui shopee (link at profile) . . #handmademalaysia #handmadecoinpurses #sayajualhandmade #isewbags #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazaarkl #sayajual #malaysiahandmade #malaysiancrafter #krafmalaysia #sewing #sayajahit #jahitsendiri #jahitmalaysia #modernsewistsmy #wahm #wahmmalaysia #handmadepurse #supportlokal #batuseremban #batuserembanmurah #permainantradisional #sayajualbatuseremban

0