Malayweddingdress Photos on Instagram

See related and similar tags

Hi and good day everyone. How about your wedding preparation? since now we (photographers/videographers) are allowed to do outdoor session, we are now available for booking. Wish you guys Selamat Hari Raya, stay safe, always wash/sanitize your hands, wear mask, and just be extra safe on this “New Normal” daylife. 🙏🏻

1

Our very 1st collection, classic cream lace with Royal blue hem Princess dress, never failed to be unique in its own way. . Less is more, what we can say about this gorgeous here. With minimal detailing, paired with White Prince suit, still gives us #royalwedding vibes 🤴👸 . Thank you dear for #fydressesfeedback❤ 📸 Credit to photographer . ==================== **Our location : SETIA ALAM 40170 Shah Alam Selangor. . . ** For Northerns, you may pickup at our office in Air Itam Penang. (appointment basis only as we need to travel and arrange earlier). . ‼️All booking appointment basis only. No walkin. . ==================== . 🌼 FB: Tudung, Shawl, Dress & Veil Pengantin Exclusive https://www.facebook.com/weddingdressmurah/ 🌻 IG: Fydresses https://www.instagram.com/fydresses/ . ==================== . #ballgown #dresswedding #bajupengantin #dresspengantin #pakejpengantin #ballgownforrent #weddingpackage #weddingrental #sewabajupengantin #sewadress #sewaballgown #sewasuit #weddingsuit #sayasuka #princeprincess #fairytalewedding #inspirasiperkahwinan #malayweddingdress #weddingdress #weddingdiarieskl #weddingrental #bridestory #bridal #pesonapengantin #weddingdiarieskl #plankahwin #dressup

0

Dah nak lelap kettew? Mana yang mencari cari Sandy Lucy ni, kami ada few stock available. Size very limited. DM or simply click link in bio to purchase 😘 #NashmiaLebaran2020

1

Pakai baju @wobybridal and terus shoot dekat pelamin❤️❤️ Bukan itu saja tau siap ada dekat 20 booth selfie yang korang boleh bergambar sepuasnya😍 Yeaay!!! so new normal untuk new bride and groom to be kita shoot sahaja dekat studio @selfiedotstation nanti kak oby upload lagi bagi suprise sikit kat korang ❤️❤️ Untuk pertanyaan sila klik link wasap di profile/bio @wobybridal WOBY BRIDAL 11-1, JALAN KAJANG PERDANA 2/2, KAJANG PERDANA, 43000 KAJANG #bajupengantin #bajupengantinmalaysia #busanapengantin #busanapengantinmalaysia #bajusanding #bajunikah #malaywedding #malayweddingdress #weddingmalaysia #bridalmalaysia #inspirasiperkahwinan #malayweddingguide #pesonapengantin #perkahwinan #perkahwinanmalaysia #jomkahwin #kahwinje #kahwin #kahwinmalaysia #wobybridal

0

🎁🎁🎁🎁🎀🎀🎀🎀 Bestday BFF dah dekat tapi masih tak tahu nak bagi hadiah apa? Boleh hadiahkan Set perfume daripada kami.. Add on reben/kad RM 5 sahaja.. . Selain daripada hantaran, Set perfume sesuai juga dijadikan sebagai hadiah harijadi bagi tersayang💕 . . Pembelian 2 set ke atas akan diberikan special price 🔥 . . Berminat boleh Whatsapp akak ye.. Tak payah susah-susah save nombor, juz tekan link Whatsapp di bio😘😘.. . . #sethantaran #sethantaranmurah #sethantaranbajet #pelaminmurah #perfumegiftsetmurah #bazaarpaknil #malaywedding #hantaran #setperfume #hadiahpernikahan #muamalaysia #hantarankahwin #hantarantunang #gubahan #hadiah #hadiahharijadi #pakejperkahwinan #malayweddingguide #minipelamin #doorgiftmurah #crownmurahmalaysia #sethantarantunang #sethantarankahwin #naturalmakeup #makeuptunang #malayweddingdress #veilmurah #bajupengantinmurah #codrawang #codbandartasikputeri

0

🎁🎁🎁🎁🎀🎀🎀🎀 Bestday BFF dah dekat tapi masih tak tahu nak bagi hadiah apa? Boleh hadiahkan Set perfume daripada kami.. Add on reben/kad RM 5 sahaja.. . Selain daripada hantaran, Set perfume sesuai juga dijadikan sebagai hadiah harijadi bagi tersayang💕 . . Pembelian 2 set ke atas akan diberikan special price 🔥 . . Berminat boleh Whatsapp akak ye.. Tak payah susah-susah save nombor, juz tekan link Whatsapp di bio😘😘.. . . #sethantaran #sethantaranmurah #sethantaranbajet #pelaminmurah #perfumegiftsetmurah #bazaarpaknil #malaywedding #hantaran #setperfume #hadiahpernikahan #muamalaysia #hantarankahwin #hantarantunang #gubahan #hadiah #hadiahharijadi #pakejperkahwinan #malayweddingguide #minipelamin #doorgiftmurah #crownmurahmalaysia #sethantarantunang #sethantarankahwin #naturalmakeup #makeuptunang #malayweddingdress #veilmurah #bajupengantinmurah #codrawang #codbandartasikputeri

0

🎁🎁🎁🎁🎀🎀🎀🎀 Bestday BFF dah dekat tapi masih tak tahu nak bagi hadiah apa? Boleh hadiahkan Set perfume daripada kami.. Add on reben/kad RM 5 sahaja.. . Selain daripada hantaran, Set perfume sesuai juga dijadikan sebagai hadiah harijadi bagi tersayang💕 . . Pembelian 2 set ke atas akan diberikan special price 🔥 . . Berminat boleh Whatsapp akak ye.. Tak payah susah-susah save nombor, juz tekan link Whatsapp di bio😘😘.. . . #sethantaran #sethantaranmurah #sethantaranbajet #pelaminmurah #perfumegiftsetmurah #bazaarpaknil #malaywedding #hantaran #setperfume #hadiahpernikahan #muamalaysia #hantarankahwin #hantarantunang #gubahan #hadiah #hadiahharijadi #pakejperkahwinan #malayweddingguide #minipelamin #doorgiftmurah #crownmurahmalaysia #sethantarantunang #sethantarankahwin #naturalmakeup #makeuptunang #malayweddingdress #veilmurah #bajupengantinmurah #codrawang #codbandartasikputeri

0

🎁🎁🎁🎁🎀🎀🎀🎀 Bestday BFF dah dekat tapi masih tak tahu nak bagi hadiah apa? Boleh hadiahkan Set perfume daripada kami.. Add on reben/kad RM 5 sahaja.. . Selain daripada hantaran, Set perfume sesuai juga dijadikan sebagai hadiah harijadi bagi tersayang💕 . . Pembelian 2 set ke atas akan diberikan special price 🔥 . . Berminat boleh Whatsapp akak ye.. Tak payah susah-susah save nombor, juz tekan link Whatsapp di bio😘😘.. . . #sethantaran #sethantaranmurah #sethantaranbajet #pelaminmurah #perfumegiftsetmurah #bazaarpaknil #malaywedding #hantaran #setperfume #hadiahpernikahan #muamalaysia #hantarankahwin #hantarantunang #gubahan #hadiah #hadiahharijadi #pakejperkahwinan #malayweddingguide #minipelamin #doorgiftmurah #crownmurahmalaysia #sethantarantunang #sethantarankahwin #naturalmakeup #makeuptunang #malayweddingdress #veilmurah #bajupengantinmurah #codrawang #codbandartasikputeri

0

🎁🎁🎁🎁🎀🎀🎀🎀 Bestday BFF dah dekat tapi masih tak tahu nak bagi hadiah apa? Boleh hadiahkan Set perfume daripada kami.. Add on reben/kad RM 5 sahaja.. . Selain daripada hantaran, Set perfume sesuai juga dijadikan sebagai hadiah harijadi bagi tersayang💕 . . Pembelian 2 set ke atas akan diberikan special price 🔥 . . Berminat boleh Whatsapp akak ye.. Tak payah susah-susah save nombor, juz tekan link Whatsapp di bio😘😘.. . . #sethantaran #sethantaranmurah #sethantaranbajet #pelaminmurah #perfumegiftsetmurah #bazaarpaknil #malaywedding #hantaran #setperfume #hadiahpernikahan #muamalaysia #hantarankahwin #hantarantunang #gubahan #hadiah #hadiahharijadi #pakejperkahwinan #malayweddingguide #minipelamin #doorgiftmurah #crownmurahmalaysia #sethantarantunang #sethantarankahwin #naturalmakeup #makeuptunang #malayweddingdress #veilmurah #bajupengantinmurah #codrawang #codbandartasikputeri

0

🎁🎁🎁🎁🎀🎀🎀🎀 Bestday BFF dah dekat tapi masih tak tahu nak bagi hadiah apa? Boleh hadiahkan Set perfume daripada kami.. Add on reben/kad RM 5 sahaja.. . Selain daripada hantaran, Set perfume sesuai juga dijadikan sebagai hadiah harijadi bagi tersayang💕 . . Pembelian 2 set ke atas akan diberikan special price 🔥 . . Berminat boleh Whatsapp akak ye.. Tak payah susah-susah save nombor, juz tekan link Whatsapp di bio😘😘.. . . #sethantaran #sethantaranmurah #sethantaranbajet #pelaminmurah #perfumegiftsetmurah #bazaarpaknil #malaywedding #hantaran #setperfume #hadiahpernikahan #muamalaysia #hantarankahwin #hantarantunang #gubahan #hadiah #hadiahharijadi #pakejperkahwinan #malayweddingguide #minipelamin #doorgiftmurah #crownmurahmalaysia #sethantarantunang #sethantarankahwin #naturalmakeup #makeuptunang #malayweddingdress #veilmurah #bajupengantinmurah #codrawang #codbandartasikputeri

0

Yeay dah halal💕 Hampa yang nak kahwin nak gambaq lawa pm mai nahh..hehe Open booking for 2020 & 2021: Name: Date: Venue/location: Type of event: . . . . Open slot for booking . . . . #tenukproduction #tenukstudio #langkawivideographer #langkawiphotographer #kedahphotographer #perlisphotographer #photographerlangkawi #photographerkedah #photographerperlis #malayweddingideas #malayweddingdress

0

. #nmbridal Congratulations Izzati & Hadi on the new phase of your journey of love. Beautiful picture, and of course the stories behind it too. Thank you, loveee ❤️❤️❤️ . . For custom-made inquiries, kindly DM/ WhatsApp 01126665117 . Waze: NOVEMBERMATE Landmarks: - Behind PKNS Bangi/ McD - Same block as Arena Hotel/LeeyanaRahman

1

Jangan risau untuk event di luar kawasan KL. Photographer kami akan tetap sampai ke kawasan anda kerana pergerakan rentas negeri atas tujuan kerja adalah dibenarkan. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Jadi, apa tunggu lagi jom whatsapp kami sekarang di 019 888 3176 untuk book pakej anda! 💪 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sweetpicturesgo #mysweetpictures #malaywedding #chinesewedding #indianwedding #malaysiawedding #singaporewedding #jurufotoperkahwinan #eday #malaysiaweddingphotographer #malayweddingguide #malayweddingdress #picoftheday #weddingdiarieskl #jurugambarperkahwinan #muslimweddingideas #hennadesign #inspirasipengantinmuslim #weddingphotographer #wedpedia

0

Dengan zdhayya, semua persalinan adalah custom made ya. Tiada sewaan. Warna pulak boleh request . . Detailing pada baju pon boleh ubah. Nak tolak detailing yang sedia ada pon boleh. Kita akan buat ikut permintaan & bajet pengantin 😉 . . Sebagai contoh macam Indah Dress ni, design asal ada lace beading di tangan, tengah dan keliling dress. Tapi anda boleh jugak request lace kat tangan dan keliling dress sahaja. Harga nanti akan jadi lebih rendah. . . Jom whatsApp admin utk survey harga (link di bio). Kita bincang bebaik sampai jadi 😉 ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ #bajupengantin #bajupengantinmuslimah #bajupengantinmalaysia #bajunikah #bajunikahmuslimah #bajunikahperempuan #bajunikahmalaysia #bajusanding #bridalmalaysia #malaywedding #malayweddingdress #muslimahwedding #bajukahwin #bajukahwinmuslimah #bajukahwinmalaysia #bajutunang #bajutunangperempuan #bajutunangmalaysia #dressnikah #dressnikahmalaysia #dressnikahmuslimah #jubahnikah #jubahnikahmuslimah #jubahpengantin #jubahpengantinmuslimah #dresstunang #zuzasdotesfamilyteam #bajutunangmuslimah #bajutunangmalaysis #tempahbajunikah

0

JOM #kitajagakita 😘 SOP Booking ONLINE Shj - Berminat Sentuhan Dekorasi Pelamin Pastel Minimalis & Kemas ? - Whatsapp Ke 0176704262 😇 D e k o r a s i P e l a m i n Dalam Rumah《 Minimalis Size Bukaan 8' To 10' 》 Used For Bertunang / Nikah / Bersanding Kecil2 Lan 😘 🔜 #MINIPELAMINSTAZURINCOLLECTION WE CREATE MOMENTS 💝 Warnai & Cipta Moments Anda Bersama Kami di 👉@stazurinweddingsevents #covid_19 #covid19 #covid19malaysia #stayathome #stayhome #pkp #stayhome #malaysia #immuslim #pelamin #pelaminnikah #minipelamin #meletop #malayweddingdress #malaywedding #malayweddingguide #bajunikah #tiktok #tiktokmalaysia #weddingdiarieskl #makanmakan #bazaarpaknil #kajang #pelaminpkp #pkpb #bandarbarubangi #cheras #johor #perak #weddingdiarieskl

0

Rajah Sehari PKP😍 Solemnization of Afnan & Azhiey . Ya, kami cover SELURUH Semenanjung Malaysia!⁠ Tempah sekarang untuk majlis 2020 anda sebelum tarikh terpenting anda penuh!⁠ .⁠ Booking serendah RM300 sahaja! Klik link di bio @NADI_Photography_ sekarang 😍⁠ .⁠ Photo : @NADI_Photography_⁠ Video : @NadiFilm⁠ Studio : @Nadi_Studio⁠ . Termasuk :⁠ + 2 majlis ( akad nikah + sanding )⁠ + PERCUMA Sesi Outdoor⁠ + 1 Crystal Storybook Album ( Fully Edited )⁠ + PERCUMA 1pcs Exclusive Black Leather Briefcase⁠ + PERCUMA 1pcs Large Poster Frame⁠ + PERCUMA 3pcs 4R in a Frame⁠ + PERCUMA 1pcs Exclusive NADI Woven Bag⁠ + Softcopy Returned ( Fully Edited )⁠ .⁠ Walk in ke studio kami . Dibuka SETIAP HARI | Pukul 10 pagi - 5.30 ptg ( kecuali Jumaat )⁠ .⁠ Walk in :⁠ Studio NADI Photography,⁠ PT 3529 Tingkat 1, Kg Sg Peringat, Jln Melor, Guntong,⁠ 16150 Kota Bharu, Kelantan⁠ .⁠ Klik link bio @NADI_Photography_ sekarang ya 😘 .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ #nadiphotography #nadiphotographykelantan #photographykelantan #kelantanweddingphotographer #kelantanweddingphotography #bridetobe #kelantanphotography #weddingphotography⁠ -----------------------------------------⁠ #jumkahwin #kl @malayweddingguide #photography #malaywedding @malayweddingdress #klebang #malayweddingphotography⁠ -----------------------------------------⁠ #malayweddingphotographer #malayweddingguide #bruneiwedding @weddingdiaries.kl #attire #gambarperkahwinan #malayweddingdress @inspirasipengantinmuslim #pakejkahwin #johor #nikah #love @pesonapengantin #prewedding #postwedding #kahwin #kualalumpur #wedding #weddingportraiture

6

Akibat lihat gambar pengantin kami tak tidur malam Dah habis berpuluh ribu untuk majlis, dewan grand, baju tempah dari designer terkenal, makeup dgn MUA tersohor. Last-last gambar gelap, gambar blur, fotografer kayu ! Gambar family semua tak ada penat ayah tempah baju dan sampin dari terenganu beribu sehelai 😭 sekeping gambar dengan keluarga pun tak ada, sedih nokss Sebab tu anda perlu pilih FARIDISM sebagai jurugambar dan juruvideo perkahwinan anda. Gambar dan video anda confirm cantik mcm dalam ig ni. Tak caya? Mai la office kami di Maluri Cheras tgk sample album dan video dulu sebelum booking 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀ ⠀ ✅ Kami cover seluruh Malaysia.⠀ ✅ Kami mempunyai pejabat urusan dan 40 org staff permanent di Maluri Cheras.⠀ ✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai.⠀ ✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀ ✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀ ✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀ ✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀ ✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀ ✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀ ✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀ ✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 5 tahun.⠀ ✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀ ✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀ ⠀ Apa kata client kami terhadap #teamfaridism ?⠀ ⠀ 🗣 “Suami sy seorg yg susah nk nangis, tapi video akad nikah Faridism berjaya buatkan dia tersentuh sampai mengalir air mata. Kami sgt berpuas hati dgn #TeamFaridism crew semua on time dan sporting, buat kami tak segan nak posing hehe ! 🌟🌟🌟🌟🌟“ – Susilawati (2019)⠀ ⠀ Banyak lagi review boleh lihat di @faridismreview⠀ ⠀ CLIENT HAPPY, KAMI PUN TURUT HAPPY 🤗⠀ ⠀ Nak kami bantu anda dapatkan photographer & videographer perkahwinan yg terbaik? ⠀ ⠀ Sila klik link di BIO dan kami akan reply whatsapp anda secepat mungkin.⚡⚡⚡⠀ =====

2

Akibat lihat gambar pengantin kami tak tidur malam Dah habis berpuluh ribu untuk majlis, dewan grand, baju tempah dari designer terkenal, makeup dgn MUA tersohor. Last-last gambar gelap, gambar blur, fotografer kayu ! Gambar family semua tak ada penat ayah tempah baju dan sampin dari terenganu beribu sehelai 😭 sekeping gambar dengan keluarga pun tak ada, sedih nokss Sebab tu anda perlu pilih FARIDISM sebagai jurugambar dan juruvideo perkahwinan anda. Gambar dan video anda confirm cantik mcm dalam ig ni. Tak caya? Mai la office kami di Maluri Cheras tgk sample album dan video dulu sebelum booking 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀ ⠀ ✅ Kami cover seluruh Malaysia.⠀ ✅ Kami mempunyai pejabat urusan dan 40 org staff permanent di Maluri Cheras.⠀ ✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai.⠀ ✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀ ✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀ ✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀ ✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀ ✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀ ✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀ ✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀ ✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 5 tahun.⠀ ✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀ ✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀ ⠀ Apa kata client kami terhadap #teamfaridism ?⠀ ⠀ 🗣 “Suami sy seorg yg susah nk nangis, tapi video akad nikah Faridism berjaya buatkan dia tersentuh sampai mengalir air mata. Kami sgt berpuas hati dgn #TeamFaridism crew semua on time dan sporting, buat kami tak segan nak posing hehe ! 🌟🌟🌟🌟🌟“ – Susilawati (2019)⠀ ⠀ Banyak lagi review boleh lihat di @faridismreview⠀ ⠀ CLIENT HAPPY, KAMI PUN TURUT HAPPY 🤗⠀ ⠀ Nak kami bantu anda dapatkan photographer & videographer perkahwinan yg terbaik? ⠀ ⠀ Sila klik link di BIO dan kami akan reply whatsapp anda secepat mungkin.⚡⚡⚡⠀ =====

1

Akibat lihat gambar pengantin kami tak tidur malam Dah habis berpuluh ribu untuk majlis, dewan grand, baju tempah dari designer terkenal, makeup dgn MUA tersohor. Last-last gambar gelap, gambar blur, fotografer kayu ! Gambar family semua tak ada penat ayah tempah baju dan sampin dari terenganu beribu sehelai 😭 sekeping gambar dengan keluarga pun tak ada, sedih nokss Sebab tu anda perlu pilih FARIDISM sebagai jurugambar dan juruvideo perkahwinan anda. Gambar dan video anda confirm cantik mcm dalam ig ni. Tak caya? Mai la office kami di Maluri Cheras tgk sample album dan video dulu sebelum booking 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀ ⠀ ✅ Kami cover seluruh Malaysia.⠀ ✅ Kami mempunyai pejabat urusan dan 40 org staff permanent di Maluri Cheras.⠀ ✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai.⠀ ✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀ ✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀ ✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀ ✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀ ✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀ ✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀ ✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀ ✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 5 tahun.⠀ ✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀ ✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀ ⠀ Apa kata client kami terhadap #teamfaridism ?⠀ ⠀ 🗣 “Suami sy seorg yg susah nk nangis, tapi video akad nikah Faridism berjaya buatkan dia tersentuh sampai mengalir air mata. Kami sgt berpuas hati dgn #TeamFaridism crew semua on time dan sporting, buat kami tak segan nak posing hehe ! 🌟🌟🌟🌟🌟“ – Susilawati (2019)⠀ ⠀ Banyak lagi review boleh lihat di @faridismreview⠀ ⠀ CLIENT HAPPY, KAMI PUN TURUT HAPPY 🤗⠀ ⠀ Nak kami bantu anda dapatkan photographer & videographer perkahwinan yg terbaik? ⠀ ⠀ Sila klik link di BIO dan kami akan reply whatsapp anda secepat mungkin.⚡⚡⚡⠀ =====

2

Kunjungi butik kami~ kami ada sebanyak 50+ gaun kahwin berekor panjang!⁠ ⁠ Untuk Sewa atau tempah khas.⁠ ⁠ Gown: @twdbridalmy @thatwhitedress_bridal⁠ xxx⁠ ⁠ Nak cuba koleksi gaun kami? Whatsapp kami +6010-2650056.⁠ Boleh cuba semua koleksi kami, sebanyak 50+ design modern dan lawa.⁠ ⁠ Harga sewa berbaloi-baloi dengan koleksi design modern/western untuk korang. Ada pakej yang termasuk baju lelaki.⁠ ⁠ Boleh tambah inner untuk cover AURAH.⁠ ⁠ Terma:⁠ - booking 50% from total⁠ - baki sewaktu collect baju⁠ - security deposit sewaktu collect baju⁠ ⁠ Book your appointment with us now!⁠ ⁠ Call/Whatsapp: +6010 - 265 0056⁠ Email: [email protected]⁠ ⁠ xxx⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ ⁠ ⁠ ⁠ #malayweddingdress #pengantinmuslim #pengantinmalaysia #bajunikah #bajunikahmalaysia #bajupengantin #bajupengantinmalaysia #gaunpengantin #gaunpengantinmalaysia #malaysiabrides #malaysiabride #malaybride #malaywedding #inspirasiperkhawinan #inspirasipengantinmuslim #pesonapengantin #malaysiawedding #brideguidemalaysia #weddingdiarieskl #muslimahweddingdress #muslimahbride #hijabbride #malayweddingguide #malayweddingphotographer #sayyestothedressasia #jomkahwin #bruneiwedding #sewabajupengantin #muslimweddingideas #wedpedia

0

Chiffon with satin lining is the best option if you want to create a soft and subtle look for any kind of events. @sabrina_zulkifli look exceptionally gorgeous in dusty blue chiffon dress💙 • DM or contact us at 019-2212244 for enquiries💕 • #bridesmaidskl #bridesmaidsjb #johorbahru #kualalumpur #custommade #wangsamaju #malaywedding #malayweddingdress #malayweddingguide #malaybridesmaids

0

. Alhamdulillah even raya PKPB 2020 ni tetap meriah kan....lebih 100 gambar di kongsi kan tau...betol2 raya ya customer kami semua.... . In sha allah 29 syawal nanti suha pilih 3 pemenang yang akan dapat Voucher Rm50 tau ♥️♥️ . Suha sangat2 hargai bila customer share feedback...kepuasan customer akan menjadi tonggak dalam perjalanan business kami... Kami tidak akan bertahan selama 5 tahun tanpa customer kesayangan kami Terima kasih for 5 years ❤️❤️❤️ . Nak order... Mehhhh whatsapp suha 0183222186 Atau klik je link dekat bio . #malaywedding #malayweddingguide #malayweddingdress #kainpasang #kainpasangmurah #dullsatinlovers #dullsatinmurah #valentinodullsatin #bridemaids #bridemaids #weddingmalay #bajusanding #pelamin #minipelamin #photographernikah #bajusanding #tehsongket #sewahantaran #dulanghantaran #laceweddingdress #lacenikah #lacekahwin #pario #kainpariomurah #kainpariobatik #kainpariomurahmalaysia #lacevietnammurah #lacevietnammalaysia #lacevietnam #lacevietnamcantik

0

. 🕊🍃🕊 . Pakej PKP Promotion Start Now !!! . DM Now For More Detail & Inquires . . . . Wedding | Event | Etc. Photographer 📸📸📸 . . . For Reservations and Inquiries contact us . 012-7619856 @haziq_azhal . Photographer Based In #Segamat Johor Malaysia 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 . |🛫| 🛎 | 🧳 | . Kami jugak menyediakan servis untuk luar dari segamat dan cover seluruh malaysia . . . . . #momentsessionpixture #msp_photography #malaysiaphotographer #moment #photographersegamat #wedding #segamatweddingphotographer #malayweddingdress #photography #weddingmoments #pakejperkahwinan #segamatphotographer #perkahwinan #singaporewedding #love #pakejphotography #weddinginspo #instaartist #gambarkahwin #malaywedding #malayweddingphotographer #weddingphotography #bruneiwedding #weddingideas #pakejperkahwinan #johorphotographer #photooftheday #prewedding

0

Haa siapa yang Nak nikah tu !! Cepat order #jasamouremask !! Takboleh nikah pulak Nanti takada facemask 😂😂| 💯 handmade tau!! Couple set L/P #jasamouremask Rm99 sahaja ! Exclusive Package PKP by @jasamoureconcept | Photographers @shooterpixtures —————————————————————- We would love to help you to have a Beautiful, Unique and stress-free wedding day. Contact us to find out how we can help.! ❤ - http://www.wasap.my/60196641675 http://www.wasap.my/60196641675 http://www.wasap.my/60196641675 - - #jasamoureconcept #jasayangproduction #weddingdeco #weddinginspiration #weddingplanner #weddingphotography #weddingdress #weddingdais #malaywedding #malayweddingguide #weddingstylist #weddingplannermelaka #malayweddingdress #pelaminnikah #pelaminsanding #muakl #pelamindewan #muamelaka #bridalmelaka #pelamintunang #pelaminsimple #dyanajasni

0

Haa siapa yang Nak nikah tu !! Cepat order #jasamouremask !! Takboleh nikah pulak Nanti takada facemask 😂😂| 💯 handmade tau!! Couple set L/P #jasamouremask Rm99 sahaja ! Exclusive Package PKP by @jasamoureconcept | Photographers @shooterpixtures —————————————————————- We would love to help you to have a Beautiful, Unique and stress-free wedding day. Contact us to find out how we can help.! ❤ - http://www.wasap.my/60196641675 http://www.wasap.my/60196641675 http://www.wasap.my/60196641675 - - #jasamoureconcept #jasayangproduction #weddingdeco #weddinginspiration #weddingplanner #weddingphotography #weddingdress #weddingdais #malaywedding #malayweddingguide #weddingstylist #weddingplannermelaka #malayweddingdress #pelaminnikah #pelaminsanding #muakl #pelamindewan #muamelaka #bridalmelaka #pelamintunang #pelaminsimple #dyanajasni

0

*RM50!! RM50!! RM50!!* untuk 100 orang terawal sahaja. Cepat oder sebelum habis... 500 pasang sudah terjual 👍👍👍 . . MINI KURUNG KAIN DUYUNG Dewasa XS S M L XL ➡️ RM50 Plus size 2XL 3XL 4XL ➡️ RM55 Kanak2 ➡️ RM45 . Postage: RM6 (SM) RM9 (SS) . . Kenapa anda perlu ada baju kurung Mini ESHAL DAHLIA?? . . ✔Harga sangat menjimatkan . ✔Potongan baju yang boleh kelihatan kurus . . ✔Tak perlu gosok . ✔Sangat selesa di pakai . ✔Jahitan kemas . . Saiz : Dewasa ➡️ XS S M L XL Kanak2 ➡️ 1 hingga 9 Tahun . . 5 warna cun CONFIRM meruntun jiwa! ➡️ Magenta Pink ➡️Chocolate Gold ➡️Royal Blue ➡️Red Heart ➡️Green Turqoise . . material : Moroco soft crepe (iron less) . Wasap sekarang ke 👉👉 www.wasap.my/601129023331/kurungmurah . Sekarang..! Jangan tunggu lagi...!!!! . . #kurungmurah #kurungkedahpoket #kurungkedahmurah #kurungcantik #kurungmalaysia #kurungbercorak #kurungkedahbercorak #dramasangat #tv3 #lelakimuyangdulu #bazarpaknil #fashionvalet #primavalet #bajubridemaids #bridemaids #kenduri #kahwin #malaywedding #malayweddingdress #makeuptunangmurah

0

*RM50!! RM50!! RM50!!* untuk 100 orang terawal sahaja. Cepat oder sebelum habis... 500 pasang sudah terjual 👍👍👍 . . MINI KURUNG KAIN DUYUNG Dewasa XS S M L XL ➡️ RM50 Plus size 2XL 3XL 4XL ➡️ RM55 Kanak2 ➡️ RM45 . Postage: RM6 (SM) RM9 (SS) . . Kenapa anda perlu ada baju kurung Mini ESHAL DAHLIA?? . . ✔Harga sangat menjimatkan . ✔Potongan baju yang boleh kelihatan kurus . . ✔Tak perlu gosok . ✔Sangat selesa di pakai . ✔Jahitan kemas . . Saiz : Dewasa ➡️ XS S M L XL Kanak2 ➡️ 1 hingga 9 Tahun . . 5 warna cun CONFIRM meruntun jiwa! ➡️ Magenta Pink ➡️Chocolate Gold ➡️Royal Blue ➡️Red Heart ➡️Green Turqoise . . material : Moroco soft crepe (iron less) . Wasap sekarang ke 👉👉 www.wasap.my/601129023331/kurungmurah . Sekarang..! Jangan tunggu lagi...!!!! . . #kurungmurah #kurungkedahpoket #kurungkedahmurah #kurungcantik #kurungmalaysia #kurungbercorak #kurungkedahbercorak #dramasangat #tv3 #lelakimuyangdulu #bazarpaknil #fashionvalet #primavalet #bajubridemaids #bridemaids #kenduri #kahwin #malaywedding #malayweddingdress #makeuptunangmurah

0

*RM50!! RM50!! RM50!!* untuk 100 orang terawal sahaja. Cepat oder sebelum habis... 500 pasang sudah terjual 👍👍👍 . . MINI KURUNG KAIN DUYUNG Dewasa XS S M L XL ➡️ RM50 Plus size 2XL 3XL 4XL ➡️ RM55 Kanak2 ➡️ RM45 . Postage: RM6 (SM) RM9 (SS) . . Kenapa anda perlu ada baju kurung Mini ESHAL DAHLIA?? . . ✔Harga sangat menjimatkan . ✔Potongan baju yang boleh kelihatan kurus . . ✔Tak perlu gosok . ✔Sangat selesa di pakai . ✔Jahitan kemas . . Saiz : Dewasa ➡️ XS S M L XL Kanak2 ➡️ 1 hingga 9 Tahun . . 5 warna cun CONFIRM meruntun jiwa! ➡️ Magenta Pink ➡️Chocolate Gold ➡️Royal Blue ➡️Red Heart ➡️Green Turqoise . . material : Moroco soft crepe (iron less) . Wasap sekarang ke 👉👉 www.wasap.my/601129023331/kurungmurah . Sekarang..! Jangan tunggu lagi...!!!! . . #kurungmurah #kurungkedahpoket #kurungkedahmurah #kurungcantik #kurungmalaysia #kurungbercorak #kurungkedahbercorak #dramasangat #tv3 #lelakimuyangdulu #bazarpaknil #fashionvalet #primavalet #bajubridemaids #bridemaids #kenduri #kahwin #malaywedding #malayweddingdress #makeuptunangmurah

0

*RM50!! RM50!! RM50!!* untuk 100 orang terawal sahaja. Cepat oder sebelum habis... 500 pasang sudah terjual 👍👍👍 . . MINI KURUNG KAIN DUYUNG Dewasa XS S M L XL ➡️ RM50 Plus size 2XL 3XL 4XL ➡️ RM55 Kanak2 ➡️ RM45 . Postage: RM6 (SM) RM9 (SS) . . Kenapa anda perlu ada baju kurung Mini ESHAL DAHLIA?? . . ✔Harga sangat menjimatkan . ✔Potongan baju yang boleh kelihatan kurus . . ✔Tak perlu gosok . ✔Sangat selesa di pakai . ✔Jahitan kemas . . Saiz : Dewasa ➡️ XS S M L XL Kanak2 ➡️ 1 hingga 9 Tahun . . 5 warna cun CONFIRM meruntun jiwa! ➡️ Magenta Pink ➡️Chocolate Gold ➡️Royal Blue ➡️Red Heart ➡️Green Turqoise . . material : Moroco soft crepe (iron less) . Wasap sekarang ke 👉👉 www.wasap.my/601129023331/kurungmurah . Sekarang..! Jangan tunggu lagi...!!!! . . #kurungmurah #kurungkedahpoket #kurungkedahmurah #kurungcantik #kurungmalaysia #kurungbercorak #kurungkedahbercorak #dramasangat #tv3 #lelakimuyangdulu #bazarpaknil #fashionvalet #primavalet #bajubridemaids #bridemaids #kenduri #kahwin #malaywedding #malayweddingdress #makeuptunangmurah

0

*RM50!! RM50!! RM50!!* untuk 100 orang terawal sahaja. Cepat oder sebelum habis... 500 pasang sudah terjual 👍👍👍 . . MINI KURUNG KAIN DUYUNG Dewasa XS S M L XL ➡️ RM50 Plus size 2XL 3XL 4XL ➡️ RM55 Kanak2 ➡️ RM45 . Postage: RM6 (SM) RM9 (SS) . . Kenapa anda perlu ada baju kurung Mini ESHAL DAHLIA?? . . ✔Harga sangat menjimatkan . ✔Potongan baju yang boleh kelihatan kurus . . ✔Tak perlu gosok . ✔Sangat selesa di pakai . ✔Jahitan kemas . . Saiz : Dewasa ➡️ XS S M L XL Kanak2 ➡️ 1 hingga 9 Tahun . . 5 warna cun CONFIRM meruntun jiwa! ➡️ Magenta Pink ➡️Chocolate Gold ➡️Royal Blue ➡️Red Heart ➡️Green Turqoise . . material : Moroco soft crepe (iron less) . Wasap sekarang ke 👉👉 www.wasap.my/601129023331/kurungmurah . Sekarang..! Jangan tunggu lagi...!!!! . . #kurungmurah #kurungkedahpoket #kurungkedahmurah #kurungcantik #kurungmalaysia #kurungbercorak #kurungkedahbercorak #dramasangat #tv3 #lelakimuyangdulu #bazarpaknil #fashionvalet #primavalet #bajubridemaids #bridemaids #kenduri #kahwin #malaywedding #malayweddingdress #makeuptunangmurah

0

*RM50!! RM50!! RM50!!* untuk 100 orang terawal sahaja. Cepat oder sebelum habis... 500 pasang sudah terjual 👍👍👍 . . MINI KURUNG KAIN DUYUNG Dewasa XS S M L XL ➡️ RM50 Plus size 2XL 3XL 4XL ➡️ RM55 Kanak2 ➡️ RM45 . Postage: RM6 (SM) RM9 (SS) . . Kenapa anda perlu ada baju kurung Mini ESHAL DAHLIA?? . . ✔Harga sangat menjimatkan . ✔Potongan baju yang boleh kelihatan kurus . . ✔Tak perlu gosok . ✔Sangat selesa di pakai . ✔Jahitan kemas . . Saiz : Dewasa ➡️ XS S M L XL Kanak2 ➡️ 1 hingga 9 Tahun . . 5 warna cun CONFIRM meruntun jiwa! ➡️ Magenta Pink ➡️Chocolate Gold ➡️Royal Blue ➡️Red Heart ➡️Green Turqoise . . material : Moroco soft crepe (iron less) . Wasap sekarang ke 👉👉 www.wasap.my/601129023331/kurungmurah . Sekarang..! Jangan tunggu lagi...!!!! . . #kurungmurah #kurungkedahpoket #kurungkedahmurah #kurungcantik #kurungmalaysia #kurungbercorak #kurungkedahbercorak #dramasangat #tv3 #lelakimuyangdulu #bazarpaknil #fashionvalet #primavalet #bajubridemaids #bridemaids #kenduri #kahwin #malaywedding #malayweddingdress #makeuptunangmurah

0

How do you like the details on your Kurung Nikah? Book an appointment to view our Nikah collection. We provide bespoke, ready-to-wear and rental services.

1

Perempuan tawar hati sebab🤔⠀ ⠀ Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❤️⠀ ⠀ 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀ ⠀ ✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀ ✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀ ✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀ ✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀ ✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀ ✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀ ✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀ ✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun.⠀ ✅ Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini.⠀ ✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀ ✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀ ✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai .⠀ ⠀ Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘⠀ ⠀ Untuk booking boleh klik link di BIO

2

Perempuan tawar hati sebab🤔⠀ ⠀ Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❤️⠀ ⠀ 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀ ⠀ ✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀ ✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀ ✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀ ✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀ ✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀ ✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀ ✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀ ✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun.⠀ ✅ Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini.⠀ ✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀ ✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀ ✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai .⠀ ⠀ Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘⠀ ⠀ Untuk booking boleh klik link di BIO

3

Perempuan tawar hati sebab🤔⠀ ⠀ Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❤️⠀ ⠀ 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀ ⠀ ✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀ ✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀ ✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀ ✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀ ✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀ ✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀ ✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀ ✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun.⠀ ✅ Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini.⠀ ✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀ ✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀ ✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai .⠀ ⠀ Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘⠀ ⠀ Untuk booking boleh klik link di BIO

10

Wedding of Natijah & tarmidzi💍 Open booking for 2020: Just dm us for more information 🙌 Name: Date: Venue/location: Type of event: . . . . Open slot for booking . . . . #tenukproduction #tenukstudio #langkawivideographer #langkawiphotographer #kedahphotographer #perlisphotographer #photographerlangkawi #photographerkedah #photographerperlis #malayweddingideas #malayweddingdress

0

Wedding of Natijah & tarmidzi💍 Open booking for 2020: Just dm us for more information 🙌 Name: Date: Venue/location: Type of event: . . . . Open slot for booking . . . . #tenukproduction #tenukstudio #langkawivideographer #langkawiphotographer #kedahphotographer #perlisphotographer #photographerlangkawi #photographerkedah #photographerperlis #malayweddingideas #malayweddingdress

0

Wedding of Natijah & tarmidzi💍 Open booking for 2020: Just dm us for more information 🙌 Name: Date: Venue/location: Type of event: . . . . Open slot for booking . . . . #tenukproduction #tenukstudio #langkawivideographer #langkawiphotographer #kedahphotographer #perlisphotographer #photographerlangkawi #photographerkedah #photographerperlis #malayweddingideas #malayweddingdress

0

Wedding of Natijah & tarmidzi💍 Open booking for 2020: Just dm us for more information 🙌 Name: Date: Venue/location: Type of event: . . . . Open slot for booking . . . . #tenukproduction #tenukstudio #langkawivideographer #langkawiphotographer #kedahphotographer #perlisphotographer #photographerlangkawi #photographerkedah #photographerperlis #malayweddingideas #malayweddingdress

0

Wedding of Natijah & tarmidzi💍 Open booking for 2020: Just dm us for more information 🙌 Name: Date: Venue/location: Type of event: . . . . Open slot for booking . . . . #tenukproduction #tenukstudio #langkawivideographer #langkawiphotographer #kedahphotographer #perlisphotographer #photographerlangkawi #photographerkedah #photographerperlis #malayweddingideas #malayweddingdress

0

Wedding of Natijah & tarmidzi💍 Open booking for 2020: Just dm us for more information 🙌 Name: Date: Venue/location: Type of event: . . . . Open slot for booking . . . . #tenukproduction #tenukstudio #langkawivideographer #langkawiphotographer #kedahphotographer #perlisphotographer #photographerlangkawi #photographerkedah #photographerperlis #malayweddingideas #malayweddingdress

0

Wedding of Natijah & tarmidzi💍 Open booking for 2020: Just dm us for more information 🙌 Name: Date: Venue/location: Type of event: . . . . Open slot for booking . . . . #tenukproduction #tenukstudio #langkawivideographer #langkawiphotographer #kedahphotographer #perlisphotographer #photographerlangkawi #photographerkedah #photographerperlis #malayweddingideas #malayweddingdress

0

Wedding of Natijah & tarmidzi💍 Open booking for 2020: Just dm us for more information 🙌 Name: Date: Venue/location: Type of event: . . . . Open slot for booking . . . . #tenukproduction #tenukstudio #langkawivideographer #langkawiphotographer #kedahphotographer #perlisphotographer #photographerlangkawi #photographerkedah #photographerperlis #malayweddingideas #malayweddingdress

0

Wedding of Natijah & tarmidzi💍 Open booking for 2020: Just dm us for more information 🙌 Name: Date: Venue/location: Type of event: . . . . Open slot for booking . . . . #tenukproduction #tenukstudio #langkawivideographer #langkawiphotographer #kedahphotographer #perlisphotographer #photographerlangkawi #photographerkedah #photographerperlis #malayweddingideas #malayweddingdress

0

Segak bergaya mengenakan sampin premium ini. Untuk sampin premium ini kualiti nya seakan tenun tangan. Confirm puas hati. ♥️ . Samping Premium PROMO SYAWAL PRICE RM155 . ✅ Songket Tenun ✅ Material Shining ✅ Senang bentuk ✅ Siap Jahit ✅ Free Postage ❌ Bukan Printed . . #sampin #samping #sampingnikah #sampinnikah #sampinraya #sampingraya #sampinmurah #sampintenun #sampindato #bajumelayu #sampintunang #Malayweddingguide #malayphotographer #malaywedding #weddingdiarieskl #malayweddingdiaries #malayweddingdress #malayweddingideas

2

Ladies! We are now open for custom made order. Be it kurung, dress or any desirable design . This featured emerald green dress is available for rent (S) or you may get it (purchase) custom your size for only RM499 💚 . Sorry we cant accept walk-ins yet. Only by appointment. WhatsApp us at 013-9666007 . Thank you 💖 . #tempahanbaju #custommade #bajucustom #promobajupengantin #weddingpromomalaysia #malaywedding #weddingdress #weddingguidemalaysia #malaysiawedding #nikah #tunang #pakejkahwin #weddingplannermalaysia #pesonapengantin #bajupengantin #bajusanding #bajusewamurah #sewabajupengantinmurah #dresspengantin #malayweddingdress #malayweddingpackage #akadnikah #bajuakadnikah #bajunikahputih #bajunikah #bajutunangmurah #sewabajudinner #malayweddingguide

0

. 🕊🍃🕊 . Pakej PKP Promotion Start Now !!! . DM Now For More Detail & Inquires . . . . Wedding | Event | Etc. Photographer 📸📸📸 . . . For Reservations and Inquiries contact us . 012-7619856 @haziq_azhal . Photographer Based In #Segamat Johor Malaysia 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 . |🛫| 🛎 | 🧳 | . Kami jugak menyediakan servis untuk luar dari segamat dan cover seluruh malaysia . . . . . #momentsessionpixture #msp_photography #malaysiaphotographer #moment #photographersegamat #wedding #segamatweddingphotographer #malayweddingdress #photography #weddingmoments #pakejperkahwinan #segamatphotographer #perkahwinan #singaporewedding #love #pakejphotography #weddinginspo #instaartist #gambarkahwin #malaywedding #malayweddingphotographer #weddingphotography #bruneiwedding #weddingideas #pakejperkahwinan #johorphotographer #photooftheday #prewedding

0

No prizes for guessing why we love white. White symbolises purity, innocence, sincerity, softness etc. That is also the reason why all our solemnisation outfits are only available in white. Our bride looking elegant jn a mini kurung by @amaze_official_ The wedding of h i d a y a h & f i r d a u s . make up & styling: izwan #izwan4pb . assisted by: sally . outfit / accessories : @putih_bridal . bouquet: @themissustales . photography: @fazlykamispictures . “Bringing dreams to life.. An affair to remember.. with Putih..” . For enquiries, kindly email us at [email protected] or click on the link in our bio. . . #bridalnetwork #bridalsg #kahwindotsg #makeupartistsg #malaywedding #malayweddingdress #muasg #pengantinsg #sgbridal #sgmakeup #sgbride #sgwedding #singaporebrides #singaporeweddings #weddingsg #putihbridal #pbbride

0

LIVE IG kembali lagi! Kini Edisi Bumper Raya! ✨⁠⠀ ⁠⠀ Hadiah JACKPOT semakin BEST dan GEMPAK! Minggu ini anda boleh menangi 1x Cek Hantaran!⁠⠀ ⁠⠀ Jangan lupa tengok LIVE Jumaat dan Sabtu jam 9pm dan jangan lepaskan peluang untuk menang Cek Hantaran dan banyak lagi hadiah menarik. ⁠⠀ ⁠⠀ Malam esok ya jam 9pm! 🎁🎉 . . [tags]⁠⠀ #nikahsatu #nikah #sewabajutunang #weddingindonesia #malayweddingguide #pakejkahwin #klwedding #weddingdiarieskl #malaywedding #inspirasiperkahwinan #kahwin #pelamin #malayweddingguide #malaysianbrides #malayweddingdress #kadkahwin #kadkahwinmurah #kadkahwinbajet #pesonapengantin #covid19 #kahwincovid #pakejkahwin2020 #destinationweddings #weddingplannermalaysia

2

. #nmbridal Thank you for sharing with us your beautiful moment Nazmin darling, loveee shot ni ❤️ .

4