Malayweddingguidesg Photos on Instagram

See related and similar tags

We know these are trying times, so we are giving back to the community as much as possible now. Drop us a message to book and for more information! . . . . . . . #singapore #singaporewedding #kahwinsingapura #weddingcatering #sgwedding #nikah #bride #groom #malayweddingsg #malayweddingguidesg #weddingphotography #kahwinsg #weddingideas

0

• Sabrina & Adha • . . Kak @liyanaxmjtbr pun dah tak sabar nak makeup2. Tunggu sekejap je ok. Tak lama lagi kita dah boleh bertemu. Kita tau korang rindu nak jumpa Kak Mul and Kak Liyana melayan korang pat opis berjam-jam kan! 😅😂🥰 . Makeup by Kak @liyanaxmjtbr. Hairstyling by Kak @cdahxmjtbr. Bridal Outfits by @merahjambu_tbr. 📸 by @fazlykamispictures. . . For our bridal packages, email us: 💌 [email protected] ⬅️ . . #noeyebrowtrimming #merahjambutbr #malayweddingsg #sgmalaywedding #sgmakeupartist #makeupartistsg #muslimahbride #muslimahbridalsg #muslimahbridesg #malayweddingguidesg #malayweddingguide

1

“When I saw you, I fell in love, and you smiled because you knew.” - Arrigo Boito - Portrait session of Shazwani & Mezzar at East Coast Park (ECP), Singapore. - 📷: @ankl.co . 👗: @fuzanamokhtazaofficial . 💄: @feayn_ & Tasha. 💐: @theflowergodmother . ✍🏻🤚🏻: @papermarkings .

1

As we exit the Circuit Breaker, let us brighten up the mood as we bring you another exciting Wedding Promo! Hurry while slots available.

1

Bismillahir-Rahmanir-Raheem... . Syukur Alhamdulillah ke hadrat Allah SWT, di sini @megabridalcreations akan membuat promosi sempena bakal pengantin yang melangsungkan pernikahan di Pejabat Agama, Majlis Agama Islam Johor . . Anda semua tidak perlu bersedih hati jika bernikah tanpa pelamin untuk diabadikan sebagai memori terindah . . Jadi, Mega Bridal Creations (Johor Bahru & Shah Alam) menyediakan pakej photoshoot kepada bakal pengantin yang bernikah pada musim PKPB ini untuk bergambar di atas pelamin tersedia yang berada di butik kami, Johor Bahru & Shah Alam . . Anda boleh terus menghubungi wedding planner kami :- ✨ Puan Jeslina http://www.wasap.my/60197910878 ✨ Encik Sahz http://www.wasap.my/60126906759 ✨ Puan Rafizah http://www.wasap.my/60162295206 ✨ Ara Mo http://www.wasap.my/601117735515 . “BEAUFLEURS” by @megabridalcreations . . Photo by @touchstone_image @image_by_farith . . #MegaBridalCreations #MBCCollections #malaywedding #glam #wedding #dais #weddingideas #weddingseason #weddinginspiration #weddingdecorations #weddingplanning #weddingflowers #pelamin #pelamindewan #pelamincanopy #pelaminsanding #pelaminnikah #pelaminjb #bridaljb #bridaljohor #weddingplanner #weddingplannerjb #weddingplannerkl #raikancinta #mahligaicinta #pesonapengantin #malayweddingguidesg

5

Another formal portrait of the bride & groom. - Shazwani + Mezzar Reception // Bedok, SG - 👗👕: @fuzanamokhtazaofficial . 📷: @ankl.co . 🛋: @wedding_by_lq . 💐: @theflowergodmother . 💄: @feayn_

1

Portrait session of the newly wed. Mezzar & Shazwani. - Makeup & stylist by: @feayn_ & Tasha. Photography : @ankl.co . Dress & Attire by: @fuzanamokhtaza .

1

• Fadhilah & Juraidi • . #MJTBRclientreview . . Makeup & hair-styling by Kak Mul. Assisted by Kak @cdahxmjtbr. Nikah Outfit by @merahjambu_tbr. Pak Andam service by @rajaseharisg. . . For our bridal packages, email us: 💌 [email protected] ⬅️ . . #noeyebrowtrimming #merahjambutbr #malayweddingsg #sgmalaywedding #sgmakeupartist #makeupartistsg #muslimahbride #muslimahbridalsg #muslimahbridesg #malayweddingguidesg #malayweddingguide

0

Sad moment captured during bride’s sister speech session. Kami pon join teriak sekali 😭 - Shazwani + Mezzar Reception // Bedok, SG

4

• Fadhilah & Juraidi • . . Makeup & hair-styling by Kak Mul. Assisted by Kak @cdahxmjtbr. Nikah Outfit by @merahjambu_tbr. Pak Andam service by @rajaseharisg. . . For our bridal packages, email us: 💌 [email protected] ⬅️ . . #noeyebrowtrimming #merahjambutbr #malayweddingsg #sgmalaywedding #sgmakeupartist #makeupartistsg #muslimahbride #muslimahbridalsg #muslimahbridesg #malayweddingguidesg #malayweddingguide

0

Moment during cake-cutting - Shazwani + Mezzar Reception - Cake : @est.ee . Tart : @the.wall.flour . 👗: @fuzanamokhtaza . 📷: @ankl.co

1

• Aisyah & Al-Hafiz • . . Alhamdulillah syukur kami sangat beruntung most of our brides and grooms baik2 selalu. Aisyah and Hafiz ni pun antara mereka. MasyaAllah kalau berbual sangat sopan, diajak bergurau pun ketawa kemain lembut jugak hahaha. 😆😂 . Thank you Aisyah and Hafiz for engaging us. Semoga Allah swt berkati dan rahmati rumahtangga korang dunia akhirat! ♥️♥️♥️ . . Makeup & styling by Kak @liyanaxmjtbr. Pak Andam service by @ib_rsg @rajaseharisg. 📸 by @mavericks.weddings. . For our bridal packages, email us: 💌 [email protected] ⬅️ . . #noeyebrowtrimming #liyanaxmjtbr #merahjambutbr #malayweddingsg #sgmalaywedding #sgmakeupartist #makeupartistsg #muslimahbride #muslimahbridalsg #muslimahbridesg #malayweddingguidesg #malayweddingguide

2

Moment captured while bride & groom walking down the aisle. - Shazwani + Mezzar Reception // Bedok, SG - 📷: @ankl.co . 🛋: @wedding_by_lq . 💐: @theflowergodmother . 👗: @fuzanamokhtaza .

1

• Aisyah & Al-Hafiz • . . Alhamdulillah syukur kami sangat beruntung most of our brides and grooms baik2 selalu. Aisyah and Hafiz ni pun antara mereka. MasyaAllah kalau berbual sangat sopan, diajak bergurau pun ketawa kemain lembut jugak hahaha. 😆😂 . Thank you Aisyah and Hafiz for engaging us. Semoga Allah swt berkati dan rahmati rumahtangga korang dunia akhirat! ♥️♥️♥️ . . Makeup & styling by Kak @liyanaxmjtbr. Pak Andam service by @ib_rsg @rajaseharisg. 📸 by @mavericks.weddings. . For our bridal packages, email us: 💌 [email protected] ⬅️ . . #noeyebrowtrimming #liyanaxmjtbr #merahjambutbr #malayweddingsg #sgmalaywedding #sgmakeupartist #makeupartistsg #muslimahbride #muslimahbridalsg #muslimahbridesg #malayweddingguidesg #malayweddingguide

0

• Ashikin & Hedir • . . Makeup & styling by Kak Mul & Kak @liyanaxmjtbr. Bridal Outfits by @merahjambu_tbr. . . For our bridal packages, email us: 💌 [email protected] ⬅️ . . #bersanding #noeyebrowtrimming #merahjambutbr #malayweddingsg #sgmalaywedding #sgmakeupartist #makeupartistsg #muslimahbride #muslimahbridalsg #muslimahbridesg #malayweddingguidesg #malayweddingguide

0

#SiapaCepatDiaDapat🤩. Baca caption sampai habis dulu tau.⁣ . ⁣ .⁣ 🚨Tak boleh request potong sekian-sekian meter. Sebab ianya didatangkan dalam SET yang dah sedia 12 meter straight sahaja. (Tak Potong)⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣.⁣ . ⁣ Kain ni macam mana sis?⁣⁣ 🌸 #Exclusive 3D design⁣⁣ 🌸Tenunan benang sepenuhnya. ⁣⁣⁣⁣ 🌸Bukan yang printed/cop. ⁣⁣⁣⁣ 🌸High quality💯⁣⁣⁣⁣ 🌸Ditenun kemas dan halus 🌸Semestinya pilihan butik butik pengantin⁣⁣⁣⁣ 🌸Limited quantity (No restock corak/warna sama lagi & cepat habis)⁣⁣⁣⁣ ⚠️Ada 1 set sahaja⁣ .⁣⁣⁣⁣ .⁣⁣⁣⁣ Normal price: rm500/set 12meter straight.⁣⁣⁣⁣ SPECIAL SALE NOW! : RM325 sahaja per set 12meter straight‼️😍⁣⁣⁣⁣ .⁣⁣⁣⁣ .⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ Order/Pertanyaan?⁣⁣⁣⁣ Screenshoot & Click link whatsapp kat bio di atas. Jangan sesegan ye⁣⁣⁣⁣ .⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣.⁣⁣ Whatsapp 0139250832⁣⁣⁣⁣ Whatsapp 0139250832⁣⁣⁣⁣ Whatsapp 0139250832⁣⁣ .⁣⁣ .⁣⁣ ⁣⁣ #songkettenunasli #kainsongket #songkettenun #songketterengganu #sayajualsongket #sultanahsongket #malaywedding #songketmeter #bridalsongket #songketmalaysia #songketmurah #songketbungatabur #seragamsongket #temasongket #songketpengantin #songketexclusive #songketbrunei #songketsingapore #songketkahwin #songketdress #pemborongsongket #songketbungatabur #bajusongket #songketwedding #songketweddingbrunei #sampinsongket #busanasongket #malayweddingguidesg

0

#SiapaCepatDiaDapat🤩. Baca caption sampai habis dulu tau.⁣ . ⁣ .⁣ 🚨Tak boleh request potong sekian-sekian meter. Sebab ianya didatangkan dalam SET yang dah sedia 12 meter straight sahaja. (Tak Potong)⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣.⁣ . ⁣ Kain ni macam mana sis?⁣⁣ 🌸 #Exclusive 3D design⁣⁣ 🌸Tenunan benang sepenuhnya. ⁣⁣⁣⁣ 🌸Bukan yang printed/cop. ⁣⁣⁣⁣ 🌸High quality💯⁣⁣⁣⁣ 🌸Ditenun kemas dan halus 🌸Semestinya pilihan butik butik pengantin⁣⁣⁣⁣ 🌸Limited quantity (No restock corak/warna sama lagi & cepat habis)⁣⁣⁣⁣ ⚠️Ada 2 sets sahaja⁣ .⁣⁣⁣⁣ .⁣⁣⁣⁣ Normal price: rm500/set 12meter straight.⁣⁣⁣⁣ SPECIAL SALE NOW! : RM325 sahaja per set 12meter straight‼️😍⁣⁣⁣⁣ .⁣⁣⁣⁣ .⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ Order/Pertanyaan?⁣⁣⁣⁣ Screenshoot & Click link whatsapp kat bio di atas. Jangan sesegan ye⁣⁣⁣⁣ .⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣.⁣⁣ Whatsapp 0139250832⁣⁣⁣⁣ Whatsapp 0139250832⁣⁣⁣⁣ Whatsapp 0139250832⁣⁣ .⁣⁣ .⁣⁣ ⁣⁣ #songkettenunasli #kainsongket #songkettenun #songketterengganu #sayajualsongket #sultanahsongket #malaywedding #songketmeter #bridalsongket #songketmalaysia #songketmurah #songketbungatabur #seragamsongket #temasongket #songketpengantin #songketexclusive #songketbrunei #songketsingapore #songketkahwin #songketdress #pemborongsongket #songketbungatabur #bajusongket #songketwedding #songketweddingbrunei #sampinsongket #busanasongket #malayweddingguidesg

0

#SiapaCepatDiaDapat🤩. Baca caption sampai habis dulu tau.⁣ . ⁣ .⁣ 🚨Tak boleh request potong sekian-sekian meter. Sebab ianya didatangkan dalam SET yang dah sedia 12 meter straight sahaja. (Tak Potong)⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣.⁣ . ⁣ Kain ni macam mana sis?⁣⁣ 🌸 #Exclusive 3D design⁣⁣ 🌸Tenunan benang sepenuhnya. ⁣⁣⁣⁣ 🌸Bukan yang printed/cop. ⁣⁣⁣⁣ 🌸High quality💯⁣⁣⁣⁣ 🌸Ditenun kemas dan halus 🌸Semestinya pilihan butik butik pengantin⁣⁣⁣⁣ 🌸Limited quantity (No restock corak/warna sama lagi & cepat habis)⁣⁣⁣⁣ ⚠️Ada 1 set sahaja⁣ .⁣⁣⁣⁣ .⁣⁣⁣⁣ Normal price: rm500/set 12meter straight.⁣⁣⁣⁣ SPECIAL SALE NOW! : RM325 sahaja per set 12meter straight‼️😍⁣⁣⁣⁣ .⁣⁣⁣⁣ .⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ Order/Pertanyaan?⁣⁣⁣⁣ Screenshoot & Click link whatsapp kat bio di atas. Jangan sesegan ye⁣⁣⁣⁣ .⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣.⁣⁣ Whatsapp 0139250832⁣⁣⁣⁣ Whatsapp 0139250832⁣⁣⁣⁣ Whatsapp 0139250832⁣⁣ .⁣⁣ .⁣⁣ ⁣⁣ #songkettenunasli #kainsongket #songkettenun #songketterengganu #sayajualsongket #sultanahsongket #malaywedding #songketmeter #bridalsongket #songketmalaysia #songketmurah #songketbungatabur #seragamsongket #temasongket #songketpengantin #songketexclusive #songketbrunei #songketsingapore #songketkahwin #songketdress #pemborongsongket #songketbungatabur #bajusongket #songketwedding #songketweddingbrunei #sampinsongket #busanasongket #malayweddingguidesg

0

#SiapaCepatDiaDapat🤩. Baca caption sampai habis dulu tau.⁣ . ⁣ .⁣ 🚨Tak boleh request potong sekian-sekian meter. Sebab ianya didatangkan dalam SET yang dah sedia 12 meter straight sahaja. (Tak Potong)⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣.⁣ . ⁣ Kain ni macam mana sis?⁣⁣ 🌸 #Exclusive 3D design⁣⁣ 🌸Tenunan benang sepenuhnya. ⁣⁣⁣⁣ 🌸Bukan yang printed/cop. ⁣⁣⁣⁣ 🌸High quality💯⁣⁣⁣⁣ 🌸Ditenun kemas dan halus 🌸Semestinya pilihan butik butik pengantin⁣⁣⁣⁣ 🌸Limited quantity (No restock corak/warna sama lagi & cepat habis)⁣⁣⁣⁣ ⚠️Ada 1 set sahaja⁣ .⁣⁣⁣⁣ .⁣⁣⁣⁣ Normal price: rm500/set 12meter straight.⁣⁣⁣⁣ SPECIAL SALE NOW! : RM325 sahaja per set 12meter straight‼️😍⁣⁣⁣⁣ .⁣⁣⁣⁣ .⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ Order/Pertanyaan?⁣⁣⁣⁣ Screenshoot & Click link whatsapp kat bio di atas. Jangan sesegan ye⁣⁣⁣⁣ .⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣.⁣⁣ Whatsapp 0139250832⁣⁣⁣⁣ Whatsapp 0139250832⁣⁣⁣⁣ Whatsapp 0139250832⁣⁣ .⁣⁣ .⁣⁣ ⁣⁣ #songkettenunasli #kainsongket #songkettenun #songketterengganu #sayajualsongket #sultanahsongket #malaywedding #songketmeter #bridalsongket #songketmalaysia #songketmurah #songketbungatabur #seragamsongket #temasongket #songketpengantin #songketexclusive #songketbrunei #songketsingapore #songketkahwin #songketdress #pemborongsongket #songketbungatabur #bajusongket #songketwedding #songketweddingbrunei #sampinsongket #busanasongket #malayweddingguidesg

0

#SiapaCepatDiaDapat🤩. Baca caption sampai habis dulu tau.⁣ . ⁣ .⁣ 🚨Tak boleh request potong sekian-sekian meter. Sebab ianya didatangkan dalam SET yang dah sedia 12 meter straight sahaja. (Tak Potong)⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣.⁣ . ⁣ Kain ni macam mana sis?⁣⁣ 🌸 #Exclusive 3D design⁣⁣ 🌸Tenunan benang sepenuhnya. ⁣⁣⁣⁣ 🌸Bukan yang printed/cop. ⁣⁣⁣⁣ 🌸High quality💯⁣⁣⁣⁣ 🌸Ditenun kemas dan halus 🌸Semestinya pilihan butik butik pengantin⁣⁣⁣⁣ 🌸Limited quantity (No restock corak/warna sama lagi & cepat habis)⁣⁣⁣⁣ ⚠️Ada 1 set sahaja⁣ .⁣⁣⁣⁣ .⁣⁣⁣⁣ Normal price: rm500/set 12meter straight.⁣⁣⁣⁣ SPECIAL SALE NOW! : RM325 sahaja per set 12meter straight‼️😍⁣⁣⁣⁣ .⁣⁣⁣⁣ .⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ Order/Pertanyaan?⁣⁣⁣⁣ Screenshoot & Click link whatsapp kat bio di atas. Jangan sesegan ye⁣⁣⁣⁣ .⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣.⁣⁣ Whatsapp 0139250832⁣⁣⁣⁣ Whatsapp 0139250832⁣⁣⁣⁣ Whatsapp 0139250832⁣⁣ .⁣⁣ .⁣⁣ ⁣⁣ #songkettenunasli #kainsongket #songkettenun #songketterengganu #sayajualsongket #sultanahsongket #malaywedding #songketmeter #bridalsongket #songketmalaysia #songketmurah #songketbungatabur #seragamsongket #temasongket #songketpengantin #songketexclusive #songketbrunei #songketsingapore #songketkahwin #songketdress #pemborongsongket #songketbungatabur #bajusongket #songketwedding #songketweddingbrunei #sampinsongket #busanasongket #malayweddingguidesg

0

#SiapaCepatDiaDapat🤩. Baca caption sampai habis dulu tau.⁣ . ⁣ .⁣ 🚨Tak boleh request potong sekian-sekian meter. Sebab ianya didatangkan dalam SET yang dah sedia 12 meter straight sahaja. (Tak Potong)⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣.⁣ . ⁣ Kain ni macam mana sis?⁣⁣ 🌸 #Exclusive 3D design⁣⁣ 🌸Tenunan benang sepenuhnya. ⁣⁣⁣⁣ 🌸Bukan yang printed/cop. ⁣⁣⁣⁣ 🌸High quality💯⁣⁣⁣⁣ 🌸Ditenun kemas dan halus 🌸Semestinya pilihan butik butik pengantin⁣⁣⁣⁣ 🌸Limited quantity (No restock corak/warna sama lagi & cepat habis)⁣⁣⁣⁣ ⚠️Ada 1 set sahaja⁣ .⁣⁣⁣⁣ .⁣⁣⁣⁣ Normal price: rm500/set 12meter straight.⁣⁣⁣⁣ SPECIAL SALE NOW! : RM325 sahaja per set 12meter straight‼️😍⁣⁣⁣⁣ .⁣⁣⁣⁣ .⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ Order/Pertanyaan?⁣⁣⁣⁣ Screenshoot & Click link whatsapp kat bio di atas. Jangan sesegan ye⁣⁣⁣⁣ .⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣.⁣⁣ Whatsapp 0139250832⁣⁣⁣⁣ Whatsapp 0139250832⁣⁣⁣⁣ Whatsapp 0139250832⁣⁣ .⁣⁣ .⁣⁣ ⁣⁣ #songkettenunasli #kainsongket #songkettenun #songketterengganu #sayajualsongket #sultanahsongket #malaywedding #songketmeter #bridalsongket #songketmalaysia #songketmurah #songketbungatabur #seragamsongket #temasongket #songketpengantin #songketexclusive #songketbrunei #songketsingapore #songketkahwin #songketdress #pemborongsongket #songketbungatabur #bajusongket #songketwedding #songketweddingbrunei #sampinsongket #busanasongket #malayweddingguidesg

0

#SiapaCepatDiaDapat🤩. Baca caption sampai habis dulu tau.⁣ . ⁣ .⁣ 🚨Tak boleh request potong sekian-sekian meter. Sebab ianya didatangkan dalam SET yang dah sedia 12 meter straight sahaja. (Tak Potong)⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣.⁣ . ⁣ Kain ni macam mana sis?⁣⁣ 🌸 #Exclusive 3D design⁣⁣ 🌸Tenunan benang sepenuhnya. ⁣⁣⁣⁣ 🌸Bukan yang printed/cop. ⁣⁣⁣⁣ 🌸High quality💯⁣⁣⁣⁣ 🌸Ditenun kemas dan halus 🌸Semestinya pilihan butik butik pengantin⁣⁣⁣⁣ 🌸Limited quantity (No restock corak/warna sama lagi & cepat habis)⁣⁣⁣⁣ ⚠️Ada 1 set sahaja⁣ .⁣⁣⁣⁣ .⁣⁣⁣⁣ Normal price: rm500/set 12meter straight.⁣⁣⁣⁣ SPECIAL SALE NOW! : RM325 sahaja per set 12meter straight‼️😍⁣⁣⁣⁣ .⁣⁣⁣⁣ .⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ Order/Pertanyaan?⁣⁣⁣⁣ Screenshoot & Click link whatsapp kat bio di atas. Jangan sesegan ye⁣⁣⁣⁣ .⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣.⁣⁣ Whatsapp 0139250832⁣⁣⁣⁣ Whatsapp 0139250832⁣⁣⁣⁣ Whatsapp 0139250832⁣⁣ .⁣⁣ .⁣⁣ ⁣⁣ #songkettenunasli #kainsongket #songkettenun #songketterengganu #sayajualsongket #sultanahsongket #malaywedding #songketmeter #bridalsongket #songketmalaysia #songketmurah #songketbungatabur #seragamsongket #temasongket #songketpengantin #songketexclusive #songketbrunei #songketsingapore #songketkahwin #songketdress #pemborongsongket #songketbungatabur #bajusongket #songketwedding #songketweddingbrunei #sampinsongket #busanasongket #malayweddingguidesg

0

#SiapaCepatDiaDapat🤩. Baca caption sampai habis dulu tau.⁣ . ⁣ .⁣ 🚨Tak boleh request potong sekian-sekian meter. Sebab ianya didatangkan dalam SET yang dah sedia 12 meter straight sahaja. (Tak Potong)⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣.⁣ . ⁣ Kain ni macam mana sis?⁣⁣ 🌸 #Exclusive 3D design⁣⁣ 🌸Tenunan benang sepenuhnya. ⁣⁣⁣⁣ 🌸Bukan yang printed/cop. ⁣⁣⁣⁣ 🌸High quality💯⁣⁣⁣⁣ 🌸Ditenun kemas dan halus 🌸Semestinya pilihan butik butik pengantin⁣⁣⁣⁣ 🌸Limited quantity (No restock corak/warna sama lagi & cepat habis)⁣⁣⁣⁣ ⚠️Ada 1 set sahaja⁣ .⁣⁣⁣⁣ .⁣⁣⁣⁣ Normal price: rm500/set 12meter straight.⁣⁣⁣⁣ SPECIAL SALE NOW! : RM325 sahaja per set 12meter straight‼️😍⁣⁣⁣⁣ .⁣⁣⁣⁣ .⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ Order/Pertanyaan?⁣⁣⁣⁣ Screenshoot & Click link whatsapp kat bio di atas. Jangan sesegan ye⁣⁣⁣⁣ .⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣.⁣⁣ Whatsapp 0139250832⁣⁣⁣⁣ Whatsapp 0139250832⁣⁣⁣⁣ Whatsapp 0139250832⁣⁣ .⁣⁣ .⁣⁣ ⁣⁣ #songkettenunasli #kainsongket #songkettenun #songketterengganu #sayajualsongket #sultanahsongket #malaywedding #songketmeter #bridalsongket #songketmalaysia #songketmurah #songketbungatabur #seragamsongket #temasongket #songketpengantin #songketexclusive #songketbrunei #songketsingapore #songketkahwin #songketdress #pemborongsongket #songketbungatabur #bajusongket #songketwedding #songketweddingbrunei #sampinsongket #busanasongket #malayweddingguidesg

0

#SiapaCepatDiaDapat🤩. Baca caption sampai habis dulu tau.⁣ . ⁣ .⁣ 🚨Tak boleh request potong sekian-sekian meter. Sebab ianya didatangkan dalam SET yang dah sedia 12 meter straight sahaja. (Tak Potong)⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣.⁣ . ⁣ Kain ni macam mana sis?⁣⁣ 🌸 #Exclusive 3D design⁣⁣ 🌸Tenunan benang sepenuhnya. ⁣⁣⁣⁣ 🌸Bukan yang printed/cop. ⁣⁣⁣⁣ 🌸High quality💯⁣⁣⁣⁣ 🌸Ditenun kemas dan halus 🌸Semestinya pilihan butik butik pengantin⁣⁣⁣⁣ 🌸Limited quantity (No restock corak/warna sama lagi & cepat habis)⁣⁣⁣⁣ ⚠️Ada 1 set sahaja⁣ .⁣⁣⁣⁣ .⁣⁣⁣⁣ Normal price: rm500/set 12meter straight.⁣⁣⁣⁣ SPECIAL SALE NOW! : RM325 sahaja per set 12meter straight‼️😍⁣⁣⁣⁣ .⁣⁣⁣⁣ .⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ Order/Pertanyaan?⁣⁣⁣⁣ Screenshoot & Click link whatsapp kat bio di atas. Jangan sesegan ye⁣⁣⁣⁣ .⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣.⁣⁣ Whatsapp 0139250832⁣⁣⁣⁣ Whatsapp 0139250832⁣⁣⁣⁣ Whatsapp 0139250832⁣⁣ .⁣⁣ .⁣⁣ ⁣⁣ #songkettenunasli #kainsongket #songkettenun #songketterengganu #sayajualsongket #sultanahsongket #malaywedding #songketmeter #bridalsongket #songketmalaysia #songketmurah #songketbungatabur #seragamsongket #temasongket #songketpengantin #songketexclusive #songketbrunei #songketsingapore #songketkahwin #songketdress #pemborongsongket #songketbungatabur #bajusongket #songketwedding #songketweddingbrunei #sampinsongket #busanasongket #malayweddingguidesg

2

Portrait of the bride & groom - Shazwani + Mezzar Reception // Bedok, SG - 📸: @ankl.co . 👗: @fuzanamokhtaza . 💐: @theflowergodmother . 💄: @feayn_ & Tasha

1

Shazwani + Mezzar Reception // Bedok, SG - 📸📹: @ankl.co . 👗👕: @fuzanamokhtaza (First Outfit) 💐: @theflowergodmother . 💄: @feayn_ & Tasha

1

s h a f i q a ♡ n u r u l l a h . make up & styling: izwan #izwan4pb . assisted by: shamirah . outfit / accessories : @putih_bridal . pak andam: @oppak_andam_style . photography: @nabewl . For enquiries, kindly email us at [email protected] or click on the link in our bio. . . #bridalnetwork #bridalsg #kahwinsg #kahwinsingapura #kahwindotsg #makeupartistsg #malaybride #malaywedding #malayweddingdress #malayweddingsg #malayweddingguidesg #malayweddingguide #muasg #pengantinsg #sgbridal #sgmakeup #sgbride #sgwedding #singaporebrides #singaporeweddings #traditionalmalaywedding #weddingsg #putihbridal #pbbride

0

In the month of giving, we are having a Ramadan Promotion exclusive for new sign-ups only. Enjoy up to *$400 off on selected packages. Find out more! Promotion is valid till 22 May 2020. For enquiries, kindly email to [email protected] or click on the link in our bio Email us in the following format: Header: Ramadan Promotion 2020 Name: Contact Number: Wedding Date: Terms and conditions apply. #bridalnetwork #bridalsg #kahwinsg #kahwinsingapura #kahwindotsg #makeupartistsg #malaybride #malaywedding #malayweddingdress #malayweddingsg #malayweddingguidesg #malayweddingguide #muasg #pengantinsg #sgbridal #sgmakeup #sgbride #sgwedding #singaporebrides #singaporeweddings #traditionalmalaywedding #weddingsg #putihbridal #pbbride #pbteam

0

• Ashikin & Hedir • . #MJTBRclientreview . . Makeup & styling by Kak Mul & Kak @liyanaxmjtbr. Bridal Outfits by @merahjambu_tbr. Pak Andam service by @rajaseharisg. . . For our bridal packages, email us: 💌 [email protected] ⬅️ . . #noeyebrowtrimming #merahjambutbr #malayweddingsg #sgmalaywedding #sgmakeupartist #makeupartistsg #muslimahbride #muslimahbridalsg #muslimahbridesg #malayweddingguidesg #malayweddingguide

0

In the month of giving, we are having a Ramadan Promotion exclusive for new sign-ups only. Enjoy up to *$400 off on selected packages. Find out more! Promotion is valid till 22 May 2020. For enquiries, kindly email to [email protected] or click on the link in our bio Email us in the following format: Header: Ramadan Promotion 2020 Name: Contact Number: Wedding Date: Terms and conditions apply. #bridalnetwork #bridalsg #kahwinsg #kahwinsingapura #kahwindotsg #makeupartistsg #malaybride #malaywedding #malayweddingdress #malayweddingsg #malayweddingguidesg #malayweddingguide #muasg #pengantinsg #sgbridal #sgmakeup #sgbride #sgwedding #singaporebrides #singaporeweddings #traditionalmalaywedding #weddingsg #putihbridal #pbbride #pbteam

0

In the month of giving, we are having a Ramadan Promotion exclusive for new sign-ups only. Enjoy up to *$400 off on selected packages. Find out more! Promotion is valid till 22 May 2020. For enquiries, kindly email to [email protected] or click on the link in our bio Email us in the following format: Header: Ramadan Promotion 2020 Name: Contact Number: Wedding Date: Terms and conditions apply. #bridalnetwork #bridalsg #kahwinsg #kahwinsingapura #kahwindotsg #makeupartistsg #malaybride #malaywedding #malayweddingdress #malayweddingsg #malayweddingguidesg #malayweddingguide #muasg #pengantinsg #sgbridal #sgmakeup #sgbride #sgwedding #singaporebrides #singaporeweddings #traditionalmalaywedding #weddingsg #putihbridal #pbbride #pbteam

0

• Ashikin & Hedir • . Kak Liyana, dah rindu "tutup kipas" ke tak? Hehehe.. Sebenarnya Kak Mul yang rindu Kak Liyana ni hahaha... . Kita #throwback sikit lah time CB ni ok. . Kak Liyana ni lah yang Allah hantar akhir 2017 selepas I was short of staff. Seminggu baca Yasin dan doa hajat dengan Tuhan lepas tu tup tup dapat email dari Kak Liyana. Masih panjang lagik jodoh dia dengan Kak Mul sampai sekarang. Alhamdulillah! ❤❤❤ . . Makeup & styling by Kak Mul & Kak @liyanaxmjtbr. Bridal Outfits by @merahjambu_tbr. 📷 by @clearlensproduction. . . For our bridal packages, email us: 💌 [email protected] ⬅️ . . #noeyebrowtrimming #merahjambutbr #malayweddingsg #sgmalaywedding #sgmakeupartist #makeupartistsg #muslimahbride #muslimahbridalsg #muslimahbridesg #malayweddingguidesg #malayweddingguide

2

Yeay! We’re finally husband and wife 😍 - Shazwani + Mezzar Solemnization // Bedok, SG - 📷: @ankl.co . 👗: @nawwarahbridal . 💄🤵🏼: @feayn_ . 💄👰🏻: Tasha (Nawwarah Bridal). 💐: @theflowergodmother .

1

JUNAIDI ♡ NUR SAMIRAH The day you say “I do” is one of the special moments in your life. Marriage requires work, commitment, respect and love. There would definitely be rough patches along the way. What matters is that you choose to grow closer through those challenges. Make-up & Styling: Izwan #izwan4pb Assisted by: Zaidah Outfit / Accessories / Bouquet: @putih_bridal Photography: @lightsidestudios For enquiries, kindly email us at [email protected] or click on the link in our bio. #bridalsg #kahwinsg #kahwinsingapura #kahwindotsg #makeupartistsg #malaybride #malaywedding #malayweddingsg #malayweddingguidesg #malayweddingguide #muasg #pengantinsg #sgbridal #sgmakeup #sgbride #sgwedding #singaporebrides #singaporeweddings #traditionalmalaywedding #weddingsg #putihbridal #pbbride #pbteam

0

MUHAMMAD SOLIHIN ♡ NUR SUAIBAH Fall in love with this pair of baby blue songket. With beaded appliques on the neckline and peplum waist, this outfit will accentuate your curves and showcase your stunning figure! Make-up & Styling: Izwan #izwan4pb Assisted by: Zila Outfit / Accessories: @putih_bridal Photography: @sketchsymbol . For enquiries, kindly email us at [email protected] or click on the link in our bio. #bridalsg #kahwinsg #kahwinsingapura #kahwindotsg #makeupartistsg #malaybride #malaywedding #malayweddingsg #malayweddingguidesg #malayweddingguide #muasg #pengantinsg #sgbridal #sgmakeup #sgbride #sgwedding #singaporebrides #singaporeweddings #traditionalmalaywedding #weddingsg #putihbridal #pbbride #pbteam

0

Some of the candid shots taken from The Solemnization of Shazwani & Mezzar.

1

FADHIL ♡ HAMI Flowy wedding dresses are perfect for every nuptial. Whether it’s short or sweeping long trains, we do have it all. This grey and soft blue wedding dress has the right amount of drama to keep your fairy tale dream wedding come true. Make-up & Styling: Izwan Outfit/ Accessories / Bouquet: @putih_bridal Photography: @jkaz_enterprise . For enquiries, kindly email us at [email protected] or click on the link in our bio. #bridalsg #kahwinsg #kahwinsingapura #kahwindotsg #makeupartistsg #malaybride #malaywedding #malayweddingdress #malayweddingsg #malayweddingguidesg #malayweddingguide #muasg #pengantinsg #sgbridal #sgmakeup #sgbride #sgwedding #singaporebrides #singaporeweddings #traditionalmalaywedding #weddingsg #putihbridal #pbbride #pbteam

0

Getting ready. Shazwani + Mezzar Solemnization // Changi, SG - 📷: @ankl.co . 👗: @nawwarahbridal . 💄: Tasha (Nawwarah). 💐: @theflowergodmother .

1

Syukur Alhamdulillah, ibu kepada pengantin perempuan Puan Norhayati @yatie22058, @nurul__farhanah sangat berpuas hati dengan perkhidmatan MEGA BRIDAL CREATIONS dalam merealisasikan impian beliau untuk melihat puterinya menjadi seorang Princess tercapai . 🙏🏻👰🏻 . Wedding Decorator by @megabridalcreations . . Mrs. @linmega : 019-7910878 (Johor Bahru) Mr. @sahz_rashidi : 012-6906759 (KL & Shah Alam) . #MegaBridalCreations #MBCCollections #malaywedding #glam #wedding #dais #weddingideas #weddingseason #weddinginspiration #weddingdecorations #weddingplanning #weddingflowers #pelamin #pelamindewan #pelamincanopy #pelaminsanding #pelaminnikah #pelaminjb #bridaljb #bridaljohor #weddingplanner #weddingplannerjb #weddingplannerkl #raikancinta #mahligaicinta #pesonapengantin #malayweddingguidesg

0

This pastel blue dress is swathed in delicate lace that perfectly balance a vintage and modern influence. Designed by Shanell Harun, this eye-catching pleated dress is specially made for bride who loves contemporary pieces. Make-up : Izwan #izwan4pb Styling: @shanellharun Photography: @_amstudio . For enquiries, kindly email us at [email protected] or click on the link in our bio. #bridalsg #kahwinsg #kahwinsingapura #kahwindotsg #makeupartistsg #malaybride #malaywedding #malayweddingdress #malayweddingsg #malayweddingguidesg #malayweddingguide #muasg #pengantinsg #sgbridal #sgmakeup #sgbride #sgwedding #singaporebrides #singaporeweddings #traditionalmalaywedding #weddingsg #putihbridal #pbbride #pbteam

0

DIYANAH ♡ DAHALAN With bold hues and intricate details, this outfit hits the spot for a traditional yet modern ensemble. With gold accesories and matching scarf, this kurung songket speaks for itself. Needless to say, both of them look stunning! Outfit / Accessories: @putih_bridal Photography: @glowingirisphotography . For enquiries, kindly email us at [email protected] or click on the link in our bio. #bridalnetwork #bridalsg #kahwinsg #kahwinsingapura #kahwindotsg #makeupartistsg #malaybride #malaywedding #malayweddingdress #malayweddingsg #malayweddingguidesg #malayweddingguide #muasg #pengantinsg #sgbridal #sgmakeup #sgbride #sgwedding #singaporebrides #singaporeweddings #traditionalmalaywedding #weddingsg #putihbridal #pbbride #pbteam

0

ISHAFIZUDDIN ♡ NURUL ATIQAH This week bridal inspiration is everything blue! From navy to pastel blue, we’ve got you covered. To start off, here’s a simple yet detailed bodice wedding dress. With a sheer fabric neckline, it gives a dreamy and romantic look . Make-up & Styling: Izzah #izzah4pb Pak Andam: Yazid Outfit / Accessories / Bouquet: @putih_bridal Photography: @dreampeeks . For enquiries, kindly email us at [email protected] or click on the link in our bio. #bridalsg #kahwinsg #kahwinsingapura #kahwindotsg #makeupartistsg #malaybride #malaywedding #malayweddingsg #malayweddingguidesg #malayweddingguide #muasg #pengantinsg #sgbridal #sgmakeup #sgbride #sgwedding #singaporebrides #singaporeweddings #traditionalmalaywedding #weddingsg #putihbridal #pbbride #pbteam

0

Throw back to our 2017 void deck setup, Client request for the simplest rustic setup with out stage for their dias. #sgwedding #malayweddingsg #malayweddingguidesg #singapurawedding #weddingguidesg #kawinkawin #rusticweddingsg #simpleweddings #whitewedding

0

Throw back to our 2017 void deck setup, Client request for the simplest rustic setup with out stage for their dias. #sgwedding #malayweddingsg #malayweddingguidesg #singapurawedding #weddingguidesg #kawinkawin #rusticweddingsg #simpleweddings #whitewedding

0

Throw back to our 2017 void deck setup, Client request for the simplest rustic setup with out stage for their dias. #sgwedding #malayweddingsg #malayweddingguidesg #singapurawedding #weddingguidesg #kawinkawin #rusticweddingsg #simpleweddings #whitewedding

0

Throw back to our 2017 void deck setup, Client request for the simplest rustic setup with out stage for their dias. #sgwedding #malayweddingsg #malayweddingguidesg #singapurawedding #weddingguidesg #kawinkawin #rusticweddingsg #simpleweddings #whitewedding

0

Throw back to our 2017 void deck setup, Client request for the simplest rustic setup with out stage for their dias. #sgwedding #malayweddingsg #malayweddingguidesg #singapurawedding #weddingguidesg #kawinkawin #rusticweddingsg #simpleweddings #whitewedding

0

Throw back to our 2017 void deck setup, Client request for the simplest rustic setup with out stage for their dias. #sgwedding #malayweddingsg #malayweddingguidesg #singapurawedding #weddingguidesg #kawinkawin #rusticweddingsg #simpleweddings #whitewedding

0