Masai Photos on Instagram

See related and similar tags

Macam biasa dah nak hujung2 minggu perkara yang wajib buat scrub muka la kan 😘😘⁣ ⁣ Nak kulit muka halus & glowing kan haruslaa rajin dan konsistant yerr uolsss.⁣ ⁣ Jom follow sis step by step cara untuk scrub muka guna scrub dari karisma cosmetic ni.⁣ ⁣ Ape yg paling best pasal scrub ni adalah teksture dia halus so sesuai dengan skin yg kering,scrub ni juga kat dalam tu ade teksture biji halus yg berfungsi menyental daki2 atau kotoran2 yg melekat kat liang2 pori muka.⁣ ⁣ Lepas cuci confirm muka rase fresh dan clean sgt... Cuba tau sbb produk ni mmg best sgtttt💋⁣ ⁣ 📲 klik pada Bio untuk Detail⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ @karisma.cosmetic_johor⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ @karisma.cosmetic_johor⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ @karisma.cosmetic_johor ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣🚗🚗COD SEKITAR JB, Masai, seri Alam, Permas Jaya,Johor Jaya, Desa Jaya, ulu tiram, Plentong, Pasir Gudang, Kota Masai dan kawasan Berdekatan.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ✅ DROPSHIP DAN AGENT WANTED ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #flawless #karismacosmetic #jeragatkronik #igshop #treament #ginseng #bazarmurahpaknil #permasjaya #bazaaronlinemurah #sayajualmurah #surirumah #luluskkm #cikgusekolah #cikgucikgi #krimsarangburung #richserum #bbc #kgf #masai #plentong #permasjaya #jomorder #erezeki #fattzura #terlajaklaris #viral #trending #johor #serialam

0

K.E.N.Y.A Trouver l’intru . . #kenya #masaimara #portrait #portraitphotography #masai

0

Sanitise & Disinfection Madrasah Tahfiz Riyadhus Solihin Bandar Sri Alam Masai Johor Dah Selesai Beb!!!. . . . Harap Pengurus Dan Pentadbir Madrasah Sentiasa Memakai Hand Sanitizer Apabila Masuk Dan Keluar Dari Surau Ye #kitajagakita #covid19 #stayathome #dudukrumah #pkp #johorbaharu #Johorbahru #johor #malaysia #masai

0

0

Come shop with us, Come experience the best service Come get the quality you can never get no where Visit ANY of our shop 1. Posta. Makutano ya samora na ohio 2. Kigambon. Ferry karibu na post office #sandals #menwear #referralgifts #deliveryservice #masai

0

The beauty of my masai life is something i have never seen anywhere in this world 🇹🇿🙏i am proud to be a masai #masai life # masai

0

Did you know these 5 things about Maasai? We bet you didn’t! • There are over 1 million Maasai people • Their language is called Maa • They love their cows, it’s their life. • They are nomadic in nature • They love hunting lions #visitnatives #maasai #masai #terraintanzaniasafaris #tanzania🇹🇿 #visittanzania🇹🇿 #sustainable #sustainabletravel #ethicaltravel #responsibletravel #ecotourism #indigenoustourism #traveldeeper #giveback #authentictravel #supportlocal #sustainabletraveler #exploreafrica #expeditions #exploreworld #impacttravel #tripofalifetime #travelmemories #travelmoments

0

Limited Stock‼️现货有限‼️⁣ 𝐅𝐫𝐞𝐬𝐡 𝐯𝐞𝐠𝐞𝐭𝐚𝐛𝐥𝐞𝐬 𝐝𝐞𝐥𝐢𝐯𝐞𝐫𝐞𝐝 𝐭𝗼 𝐲𝗼𝐮𝐫 𝐝𝗼𝗼𝐫𝐬𝐭𝐞𝐩🏠⁣ 新鲜蔬菜送到您家门口🚚🥬⁣ ⁣⁣ Delivery 👉 𝐓𝐮𝐞𝐬𝐝𝐚𝐲 to 𝐒𝐚𝐭𝐮𝐫𝐝𝐚𝐲⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ Please contact our customer service.⁣⁣⁣⁣ ☎️ 014-3311033 / 019-7139836⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ #stayathome #dudukdirumah #staysafe #stayhealthy #staypositive #johorbahru #freshvegetable #vegetable #delivery #johor #perling #bukitindah #senai #kotatinggi #kulai #ulutiram #permasjaya #pasirgudang #johorjaya #jbtown #masai #vegetablesdelivery #johorbahru #蔬菜 #新鲜蔬菜 #新山 #茄子 #番茄 #玉蜀黍 #四季豆

0

Forging and grinding out a Simi. A traditional weapon of the Masai tribe in Kenya. #customknives #craftsman #homemadeknife #tribalweapons #machete #handmade #forging #knifemaker #bespokeknives #blades #bristoluk #bevels #hiddentang #traditionalblade #masai

0

"I am not African because I was born in Africa but because Africa was born in me" I managed to click this masai gentleman just before he looked right into my eyes. He was literally disturbed​ to see me clicking him and started chasing me. I somehow ran with my life and my dear D850 😅😂 #travel #travelphotography #photography #nature #travelgram #african #photooftheday #instagood #wanderlust #instatravel #adventure #travelblogger #trip #vacation #picoftheday #traveling #explore #dubai🇦🇪 #travelling #portraits #candid #holiday #beautiful #afro #desertlife #africa #art #masai #masaimara #tribe

0

Maasaiovia nám v dedinke ukázali niečo z ich repertoáru. To a ešte viac budeme mať možnosť vidieť už zajtra o 17 v premiére na facebooku a youtube. Link v BIO @michaltoth @eduardhecko @ledabolo #masai #africa #tanzania #interezdpodporuje #village #video #earth #natgeoyourshot #instagram #fire

2

📍🌍 Masai Mara (Kenia) La reserva natural del Masai Mara debe su nombre a la tribu que habita la zona (los Masai) y al rio que cruza la reserva (rio Mara). El Masai Mara es uno de los pocos sitios donde puen avistarse los Big 5 (león, leopardo, rinoceronte, elefante y búfalo). . #africa #safari #big5 #kenia #masaimara #serengeti #masai #safari #leon #blog #viajes #viajar #ingenierosviajeros #vamosviajar #viajeroscallejeros #viajesporelmundo #revistaviajar #misviajes #blogdeviajes #lugaresincreibles #lugaresmaravillosos #travelCommunity #travellist #travelphotoblog #placestogo #traveler #lion

0

Un buitre entra justito justito en el encuadre mientras desciende a la carroña , grandes momentos en el mara 1DXMARKII +600mm f 4 is II

10

✨ WOWW ✨ . 30ml per sheet mask . Its equal to one bottle of our trial essence 😍 Value for money , value for your skin 💕 . RM13.50 / pcs RM59 / box (5pcs) . #kaymanbeauty #kaymanbeautypasirgudang #kaymanpasirgudang #kaymanmasai #kaymantamanmolek #kaymansoap #kaymancleanser #kaymanessense #kaymanreadystock #kaymanjb #kaymanjohor #coalface #coalfacesoap #coalfacecleanser #rosaglow #rosaglowessence #skintellaserum #serumkayman #serumpasirgudang #pasirgudang #masai #uitmpasirgudang #unikl #uniklpg

0

Wajah baru guys!! 🥰🥰🥰 #serumtimun🥒🥒 #teamdayahazcosmetic #pasirgudang #masai #kotamasai #serialam

0

0

✨ For Rent ✨ . ================== 🏡 DSTH For RENT 🏡 ================== . Name: DSTH Bestari Perdana, Pasir Gudang Location: Pasir Gudang/Masai/MMHE Type: 4 bedroom 3 bathroom Furnish: Partially furnished Rental fee: RM1200/month . Nearby to: - 20 mins to MMHE - 14 mins to Tesco Eco Tropics - 20 mins to Kawasan Perindustrian Pasir Gudang . ❗❗ First come, first serve! ❗❗ . Owner are welcome to list your property here ☺ #ownerlistingarewelcome . Kindly call/whatsapp for any inquiries 👇 Aini Suraya Property Consultant 0197733126 www.wasap.my/60197733126 . #onedreamainisuraya #onedreamlegacy #rumahsewajohorbahru #rumahsewajdt #rumahsewajb #johorbahru #bistariperdana #bistariperdanapasirgudang #tamankotamasai #masai #pasirgudang #rumahsewapasirgudang

0

And on a more positive note.... 🙂 No 31 in the Pedders Lifestyle: Even in the most boring times, after long periods of concentration, in Africa, there’s always something around the next corner to delight you. Where you just lean back and say “Wow”, take it all in and then kick back and relax, knowing that there is still more wonder to come and that there’s always a friendly local to spend some time with. If you’re an overlander, there is always your next “Wow” moment, no matter where you are right now. Plan it, anticipate it and move towards it. #pedders #pedderssa #peddersnobull #pedderssuspension #pedderssandton #timeforabreak #getoutside #overlandingafrica #dirtroads #africanbush #tanzania #ngorongora #masai #camping

0

👞 RAIYO – So heißen die Sandalen der Masai, die aus dem Gummi alter LKW-Reifen gefertigt werden. Vielleicht ist die Elastizität des Materials das Geheimnis der jungen Masai-Männer für diese meterhohen Sprünge. Du wirst ziemlich beeindruckt sein, wie kerzengerade empor so ein angehender Krieger springen kann. . . . . . #africa #afrika #eastafrica #ostafrika #africageo #natgeoafrica #afrikabummler #kenia #tansania #meinostafrika #verliebtinostafrika #massai #maasai #masai #raiyo #erlebnisreisen #afrikareisen #reisen #reiselust #reisefieber #wanderlust #fernweh #upcycling #recycling

1

1

Limited Stock‼️现货有限‼️⁣ 𝐅𝐫𝐞𝐬𝐡 𝐯𝐞𝐠𝐞𝐭𝐚𝐛𝐥𝐞𝐬 𝐝𝐞𝐥𝐢𝐯𝐞𝐫𝐞𝐝 𝐭𝗼 𝐲𝗼𝐮𝐫 𝐝𝗼𝗼𝐫𝐬𝐭𝐞𝐩🏠⁣ 新鲜蔬菜送到您家门口🚚🥬⁣ ⁣⁣ Delivery 👉 𝐓𝐮𝐞𝐬𝐝𝐚𝐲 to 𝐒𝐚𝐭𝐮𝐫𝐝𝐚𝐲⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ Please contact our customer service.⁣⁣⁣⁣ ☎️ 014-3311033 / 019-7139836⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ #stayathome #dudukdirumah #staysafe #stayhealthy #staypositive #johorbahru #freshvegetable #vegetable #delivery #johor #perling #bukitindah #senai #kotatinggi #kulai #ulutiram #permasjaya #pasirgudang #johorjaya #jbtown #masai #vegetablesdelivery #johorbahru #蔬菜 #新鲜蔬菜 #新山 #茄子 #番茄 #玉蜀黍 #四季豆

0

Hi uolllsss. Haaa sis nak bagitahu beritahu gembira buat kalian semua😍😍 . Sis tahu ramai yang mengidamkan body bak kerengge gituh! Jadi sis nak bagitahu uolls semua📢📢 . Dengan setiap pembelian 3kotak CocoCurv uolls akan dapat Curvylicious Girdle secara PERCUMA😱😱 . Ye betul tu! Ha! Kurus pun boleh, body bak kerengge pun dapat gituh! . #cococurvdesaru #johorbahru #viraljb #pontian #mersing #senai #segamat #kluang #kulai #simpangrenggam #benut #skudaijohor #gelangpatah #masai #paritrajabatupahat #pasirgudang

0

Masai warriors known for centuries as fearsome hunters and warriors are mainly responsible for raising cattles. Masai wear the color red because it symbolizes their culture and they believe it scares away lions 🦁 #masai #masaingorongoro #masaitanzania #culture #culturetourism #conservation #authentic #tale #redcolor #nature #naturelovers #naturelover #familytime #familyadventures #grouptour #honeymoon #bushlife #cattle #lions #warrios #wilderness #wildlife #wilderheritagesafarilimited #heritage #safaritanzania #rooftopofafrica #mountkilimanjaro •Today is your time to book with us! •Explore the Hidden Treasure with Us! [email protected] www.wilderheritage.co.tz

0

Siapa je tak suka coklat? Walaupun chocojar ni ada orang kata rasa macam dark chocolate, budak-budak pun suka. Orang kata budak ni tak pandai penipu. . Minggu ni COD seperti biasa. Chocojar semakin berkurang. Next stok sampai mungkin selepas pkp. . Sementara stok masih ada ❗️ . P.s: stok yang ada hanya yang edisi kaca buat masa ni. Harga RM8. #puazman #cikmanchocojar #chocojarpasirgudang #chocojarmasai #chocojarsedap #uitmpasirgudang #uitmjohor #unikljohor #tamandahlia #tamanmawar #masai #tamanscientex

0

Representatives from the #Masai Community here in #Lamu came by today to pick up masks for their group of 14. Now, seamstress @eunice.kadzo.988 is busy making more! #expthevillage #weareone #shelavillage #islandlife #community #impact #giveback #philanthropy #kenya #iglamu #responsibletourism

0

Marble Jelitaa. Fluffy, moist & not too sweet. As far as im concerned, this is the one of best marble cake ever 💃 #marble jelita #pasirgudang #masai #johorbahru #cakelover #bakerspasirgudang

0

Happy Friday also a Happy Good Friday, we stay safe and feel great! Tell us your feeling of friday😁 CherieHearts PermasJaya provide: - Infant Care - Playgroup - Nursery - Kindergarten - Student Care - Enrichment programme Please call us at +6011-1052 2168 or email us at [email protected] Find our centre at Cherie Hearts International Preschool Permas Jaya G-116, 01-116, 02-116 & 03-116, Jalan Permas 15/1, Bandar Baru Permas Jaya, 81750 Johor, Malaysia. #cherieheartsinternationalepreschool #cherieheartsinternationalpermasjaya #cherieheartspermasjaya #cherieheartsinternationalpreschoolmalaysia #infantcare #nursery #kindergarten #playgroup #studentcare #permasjaya #johor #johorbahru #masai # #touchingheartsmouldinglives #senibongcove #preschool

0

#TBT 🇰🇪 Kenya 2019 #travel #culture #masai #africa #blackboyjoy #blackexcellence

0

소의 배설물로 만든 마사이족의 집. 이 집보다 자연친화적인 집이 또 있을까. 그러나 여기에 사는 사람들이 과연 행복할 지 의문이다. 물론 초거대도시에 사는 내가 그들의 행복을 논할 자격은 없다. #masaimara #masai #travel #house #집 #여행사진 #여행 #여행스타그램 #마을 #사람 #아프리카 #africa #travelphotography #travelgram #blackwoman #kenya #케냐

0

hi , Nisa ada bawak masuk product baru ! terlajak laris macam pisang panas taw 😍 skin dah chingg chingg after guna Brilliant Skin then kita cantikkan dalaman pulak 😍 . SUPPLEMENT MAGICAL C PURE 100 %PURE VIT C Masam-masam manis perisa berries Dalam bentuk serbuk , boleh kemam terus , boleh buat scrub 😘 KULIT BERMASALAH 😱😱 dh macam2 cara nk atasi tapi x dapat , skincare dari yg mahal sampai yg paling murah . tapi masih sama 😢 sedih kan..... takpe takpe , saya faham .. dah cuba amalkan supplement magical c pure ? yg 100%pure vit c tu ? rasa sedap sedap tu ? 🤭 Banyak testimoni berjaya tau 😱😱 Jangan risau magical c pure ni memang sesuai utk semua jenis kulit.. dari atas sampaiiiiiiiiiiiiiiiiii tumit kaki hat bawah tu .. Sempat lg ni nak cantik sebelum raya 😍 Nak kekal cantik yg penting " CONSISTEN" Jom order magical c pure harini 😍 Nisa cover cod seluruh pasir gudang okay . #SERIALAM #TAMANBUKITDAHLIA #TAMANMAWAR #KOTAMASAI #CAHAYAMASAI , #KONGKONG #DESARAKYAT , #TAMANCENDANA #TAMANSCIENTEX #TAMANRINTING #MEGAHRIA , #KOTAPUTERI #MASAI (KUALA MASAI) , #KGPASIRPUTIH http://www.wasap.my/+601139614803/MCPNisa

0

hi , Nisa ada bawak masuk product baru ! terlajak laris macam pisang panas taw 😍 skin dah chingg chingg after guna Brilliant Skin then kita cantikkan dalaman pulak 😍 . SUPPLEMENT MAGICAL C PURE 100 %PURE VIT C Masam-masam manis perisa berries Dalam bentuk serbuk , boleh kemam terus , boleh buat scrub 😘 KULIT BERMASALAH 😱😱 dh macam2 cara nk atasi tapi x dapat , skincare dari yg mahal sampai yg paling murah . tapi masih sama 😢 sedih kan..... takpe takpe , saya faham .. dah cuba amalkan supplement magical c pure ? yg 100%pure vit c tu ? rasa sedap sedap tu ? 🤭 Banyak testimoni berjaya tau 😱😱 Jangan risau magical c pure ni memang sesuai utk semua jenis kulit.. dari atas sampaiiiiiiiiiiiiiiiiii tumit kaki hat bawah tu .. Sempat lg ni nak cantik sebelum raya 😍 Nak kekal cantik yg penting " CONSISTEN" Jom order magical c pure harini 😍 Nisa cover cod seluruh pasir gudang okay . #SERIALAM #TAMANBUKITDAHLIA #TAMANMAWAR #KOTAMASAI #CAHAYAMASAI , #KONGKONG #DESARAKYAT , #TAMANCENDANA #TAMANSCIENTEX #TAMANRINTING #MEGAHRIA , #KOTAPUTERI #MASAI (KUALA MASAI) , #KGPASIRPUTIH http://www.wasap.my/+601139614803/MCPNisa

0

hi , Nisa ada bawak masuk product baru ! terlajak laris macam pisang panas taw 😍 skin dah chingg chingg after guna Brilliant Skin then kita cantikkan dalaman pulak 😍 . SUPPLEMENT MAGICAL C PURE 100 %PURE VIT C Masam-masam manis perisa berries Dalam bentuk serbuk , boleh kemam terus , boleh buat scrub 😘 KULIT BERMASALAH 😱😱 dh macam2 cara nk atasi tapi x dapat , skincare dari yg mahal sampai yg paling murah . tapi masih sama 😢 sedih kan..... takpe takpe , saya faham .. dah cuba amalkan supplement magical c pure ? yg 100%pure vit c tu ? rasa sedap sedap tu ? 🤭 Banyak testimoni berjaya tau 😱😱 Jangan risau magical c pure ni memang sesuai utk semua jenis kulit.. dari atas sampaiiiiiiiiiiiiiiiiii tumit kaki hat bawah tu .. Sempat lg ni nak cantik sebelum raya 😍 Nak kekal cantik yg penting " CONSISTEN" Jom order magical c pure harini 😍 Nisa cover cod seluruh pasir gudang okay . #SERIALAM #TAMANBUKITDAHLIA #TAMANMAWAR #KOTAMASAI #CAHAYAMASAI , #KONGKONG #DESARAKYAT , #TAMANCENDANA #TAMANSCIENTEX #TAMANRINTING #MEGAHRIA , #KOTAPUTERI #MASAI (KUALA MASAI) , #KGPASIRPUTIH http://www.wasap.my/+601139614803/MCPNisa

0

#zanzibar #tanzania🇹🇿 #masai #masaipeople #show

0

Coming 19 april 2020 ORIGINAL NORTHWEEK Rm190 Gravity all black Anti scratch lenses Uv400 protection Size lens : 51mm Size frame : 55mm

1

Coming 19 april 2020 ORIGINAL NORTHWEEK Rm190 Gravity all black Anti scratch lenses Uv400 protection Size lens : 51mm Size frame : 55mm

1

Masai Mara: We are 10 ft away. I roll the window up, my tour guide, Willie, rolls it down, I press the window button up again, he uses his power window on his side down. He said, “Don’t be scared. He won’t attack you. They do their hunting when the sun goes down.” Ok then. But, was still leery. #Masai Mara #lion

1

Masai Mara leopard and lions #Masai Mara #leopard #lion

1

Scherzi da quarantena, emersi dalla galleria 😍 Kenya 2015 #maldafrica #ricordibelli #travelaroundtheworld #kenya #masai #iorestoacasa 🙏 #celafaremo #torneremoaviaggiare

0

#masai

6