Mayushop Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@skinstories_sabah

Siapa cakap tak diet ketat tak boleh Kurus?๐Ÿ˜„ Cuma kena logic sikit lah, Awak Rajin makan, Kena double triple rajin Sapu #LotionKurusSejuk Secret Correa :-) Itu saja #Rahsia nya๐Ÿ˜‰ Bukan mayu buat cerita tau, Testimoni di komen pertama berbicara ๐Ÿ˜ Whatsapp mayu untuk dapat kan cara urutan exclusive untuk mempercepatkan perut kempis ๐Ÿ˜Š _ ๐Ÿ“ฒ Tekan link di bio utk info lanjut ๐Ÿ“ฒ #JemaahLove #DropshipSabah #SecretCorreaSabah #MayuShop

0
@skinstories_sabah

Jangan lupa minum air putih yg secukupnya...๐Ÿ˜˜ โคโคSalam Kesihatan dan Kesejahteraanโคโค #OhsemRichTeam #SecretCorreaSabah #MayuShop #SapuSapuJerKurus #SapuSapuKurus ๐Ÿ’‹

0
@skinstories_sabah

Siapa ada masalah lemak berlebihan?? Maksud sy..lemak di bahagian pinggang pinggul..perut..MashaAllah..susah nk cari seluar yg sesuai kan..๐Ÿ˜“๐Ÿ˜“๐Ÿ˜“ Saya ada solusi utk uolls Hanya dengan 2x sapuan sehari Uolls mampu kembalikan bentuk badan ideal yg di idamkan..pinggang semakin ramping..perut semakin kempis...๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Whatsapp mayu utk info losyen ajaib ni ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฒ Tekan link di bio๐Ÿ“ฒ _ #Setkuruscepat #SecretCorrea #losyenkurussejuk #MayuShop #SapuSapuJerKurus

0
@skinstories_sabah

WAJIB ADA DI SETIAP RUMAH JOM kita baca kelebihan #SiBiruAjaib Sesuai untuk semua peringkat umur dari baby sampai lah yg tua ๐Ÿ˜Š [Life without medicine] #SecretCorreaSabah #MayuShop #SapuSapuKurus #LotionKurusSejuk #JemaahLove

0
@skinstories_sabah

SUGARBEARHAIR NO.1 hair vitamin in USA ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ . ๐ŸปSUPPORT HAIR GROWTH / RAMBUT PANJANG DENGAN LEBIH CEPAT siapa yg nak tumbuh rambut cepat, digalakkan makan this vitamin. lots of positive feedbacks! . ๐ŸปHEALTHIER / SIHAT rambut lebih sihat. kurangkan rambut gugur/hair fall. yang pregnant is safe to consume but better ask doctors first. reduces dandruff! and also fix those yang gatal kulit kepala. even yang pakai tudung pun tak perlu risau dah . ๐ŸปSOFTER / LEMBUT rambut lebih lembut. no more โŒtersekat di skala 6! . ๐ŸปTHICKER / LEBAT rambut tumbuh dgn lebih lebat. sbb rambut pun tak gugur. sangat elok to those yang ada bald spot / rambut botak tengah atau depan โœ”๏ธvery recommended . ๐ŸปSTRENGTHEN / MENGUATKAN no more rambut rapuh. menguatkan rambut dari akar. no more messy room with hair falls . ๐ŸปSHINING / BERSINAR rambut kelihatan lebih cantik dan bersinar โœจ . ๐ŸปIMPROVE OVERALL HEALTH / MENINGKATKAN KESIHATAN DALAMAN refers the vitamin and ingredients. some will feel energetic/bertenaga. ada one customer dah kurang kulit kaki kering โค๏ธ . ๐ŸปNAILS / KUKU definitely elok untuk yang ada masalah kuku. proven to be very effective ๐Ÿ’…๐Ÿป . ๐Ÿปso tunggu apa lagi. grab yours now sebelum habis stock โ˜น๏ธ . #sugarbearhair #sugarbearhairmalaysia #sugarbearhairsabah #rambutgugurlepasbersalin #MayuShop #HairTips #hairsupplement #hairvitamins

0
@pinklady02_official

Nak payudara besar dan montok? Nak aset belakang lebih pejal dan mantap? Nak badan cantik dan menawan? Nak miss V ketat sendat suami sayang? . Pinklady body perfection supplement harus setiap wanita miliki ๐Ÿ’ . ๐ŸŒน FUNGSI & MANFAAT PINK LADY : ๐Ÿ”ด Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung. ๐Ÿ”ด Perapat miss 'V'. ๐Ÿ”ด Mengurangkan nafsu makan. ๐Ÿ”ด Menghilangkan 'mood swing'. ๐Ÿ”ด Meningkatkan libido wanita. ๐Ÿ”ด Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita. ๐Ÿ”ด Meremajakan kulit. ๐Ÿ”ด Mengatasi masalah rambut gugur. ๐Ÿ”ด Atasi masalah senggugut yang teruk. ๐Ÿ”ด Kitaran haid kembali teratur. ๐Ÿ”ด Menstabilkan emosi. ๐Ÿ”ด Menggebukan & mencantikkan kulit. ๐Ÿ”ด Menambahkan susu badan. ๐Ÿ”ด Badan jadi lebih shape. ๐Ÿ”ด Hilangkan masalah jerawat. ๐Ÿ”ด Atasi masalah kulit kusam. ๐Ÿ”ด Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka. ๐Ÿ”ด Pudar & hilangkan masalah parut.. . . Whatsapp 012-7845192 . . #pinkladybodyperfection #MayuShop #missVketatrapat #bazaarpaknil #sayajual #tipskecantikan #instareview #tipskecantikan #tipsgodasuami #RahsiaRumahTanggaBahagia #RahsiaHusbandmakinsayang #istericantik #suamisayang #tipsbodymantap #payudarategang #payudaramontok #tipsbreastup #supplementkecantikan #sayajualpinklady #NumberOneBestSeller ๐ŸŒน

0
@skinstories_sabah

Double chin? Jom hilangkan dgn #SecretCorrea ๐Ÿ˜„ Ada teknik sapuan kami bagi supaya lemak2 d sana hilang. Jom shapekan balik dagu tuu ๐Ÿ’• . WhatsApp link di bio utk keterangan lebih lanjut ๐Ÿ’• . #daguruncing #losyenmultifungsi #MayuShop #SecretCorrea #losyenkurussejuk #SapuSapuKurus #Bazaarpaknil #paidreview #instashop #sayajual #igers #TipsKurus #MultifunctionLotion ๐Ÿ’•

0
@skinstories_sabah

Testimoni Masalah Kulit Adik nie mengalami masalah KUDIS API. Kesian menangis kesakitan. Alhamdulillah, ikhtiar dgn sapuan #SecretCorrea Masalah adik nie selesai. Syukur alhamdulillah ๐Ÿ˜‡ . More details boleh wasap link di bio sis ya ๐Ÿ˜Š . #MultifunctionLotion #JemaahLove #MayuShop #SapuSapuKurus #Bazaarpaknil #sayajual #igers #paidreview #onlineshop #instashop #losyenkurussejuk #TipsKurus #TipsSihat ๐Ÿ’•

0
@skinstories_sabah

7 TAHUN PLAN PREGNANT, AKHIRNYA DENGAN SC Alhamdulillah dan tahniah dari kami di SC team. Semoga selamat melahirkan. Semakin hari semakin ramai Baby SC. Salam kesihatan dan kejelitaan Whatsapp, tekan link di bio sis ๐Ÿ’• . #ScTeamZai #UsahaPregyBersamaSc #LotionKurusSejuk #LotionPelancarUzur #MayuShop #BazaarPakNil #Sayajual #igers #onlineshop

1
@skinstories_sabah

[ Kembali Jadi Dara ] Sis ni dulu, ulang lagi sekali. Dulu. Ada masalah keputihan, masalah body kendur, masalah breast jatuh. Masalah itu. Masalah ini. Masalah yang takpernah kalah. Tapi, sekarang... Masalah keputihan takda, Masalah body kendur, jauh sekali. Body makin mantap adalah. Breast taklagi jatuh, malah makin montok dan gebus fluffy. Aummm katanyaa. Somi siap puji grip sendat dan ketat. saya siap sedia nak bantu, wasap Link di bio sis ๐Ÿ’• #pinkladybodyperfection #MayuShop #IsteriCantik #SuamiSayang #RahsiaRumahTanggaBahagia #RahsiaHusbandmakinsayang ๐Ÿ’—

0
@skinstories_sabah

"Dulu badan macam papan ja, ramai kawan asyik perli hang takdak breast ka, punggung pun lepiaq. Malu ceqqqq ๐Ÿ˜ฃ" . . . Sekarang depa pulak mai bisik, pm tepi dan korek-korek rahsia kita. Maklumlah depan dah ada lekuk, belakang pun dah ada lekuk. Dulu kita punya macam budak sekolah rendah ja. . . . Kita bisik balik bagitau kita consume Pinklady ja. Depa tanya apa tu pinklady ? Apa khasiat dia? Nih kita jawab๐Ÿ˜‹ ๐ŸŒธPinklady ialah supplement atau makanan kesihatan khas UNTUK WANITA yg ingin... ๐ŸŒธ โˆš Membesarkan saiz payudara dan punggung โˆš Menganjalkan payudara dan punggung yang kendur โˆš Memberi shape yang bersesuaian mengikut kemampuan tubuh. Bahan-bahan dia pun100% herba tau ! Hahhh tunggu apa lagii takkan nak gunggu laki/boyfriend lari ๐Ÿ˜ . #pinkladybodyperfection #MayuShop #IsteriCantik #SuamiSayang #RahsiaRumahTanggaBahagia #RahsiaHusbandmakinsayang ๐Ÿ’—

0
@skinstories_sabah

Latest testimoni freshhhh... baru guna pinklady..dh ad shape uoolls...rugi tau xgrab pinklady ni okey.. wassap je link di bio sis ๐Ÿ’• . #pinkladybodyperfection #MayuShop #IsteriCantik #SuamiSayang #RahsiaRumahTanggaBahagia #RahsiaHusbandmakinsayang ๐Ÿ’—

0
@pinklady01_official

Nak payudara besar dan montok? Nak aset belakang lebih pejal dan mantap? Nak badan cantik dan menawan? Nak miss V ketat sendat suami sayang? . Pinklady body perfection supplement harus setiap wanita miliki ๐Ÿ’ . ๐ŸŒน FUNGSI & MANFAAT PINK LADY : ๐Ÿ”ด Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung. ๐Ÿ”ด Perapat miss 'V'. ๐Ÿ”ด Mengurangkan nafsu makan. ๐Ÿ”ด Menghilangkan 'mood swing'. ๐Ÿ”ด Meningkatkan libido wanita. ๐Ÿ”ด Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita. ๐Ÿ”ด Meremajakan kulit. ๐Ÿ”ด Mengatasi masalah rambut gugur. ๐Ÿ”ด Atasi masalah senggugut yang teruk. ๐Ÿ”ด Kitaran haid kembali teratur. ๐Ÿ”ด Menstabilkan emosi. ๐Ÿ”ด Menggebukan & mencantikkan kulit. ๐Ÿ”ด Menambahkan susu badan. ๐Ÿ”ด Badan jadi lebih shape. ๐Ÿ”ด Hilangkan masalah jerawat. ๐Ÿ”ด Atasi masalah kulit kusam. ๐Ÿ”ด Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka. ๐Ÿ”ด Pudar & hilangkan masalah parut.. . . Whatsapp 012-7845192 . . #pinkladybodyperfection #MayuShop #missVketatrapat #bazaarpaknil #sayajual #tipskecantikan #instareview #tipskecantikan #tipsgodasuami #RahsiaRumahTanggaBahagia #RahsiaHusbandmakinsayang #istericantik #suamisayang #tipsbodymantap #payudarategang #payudaramontok #tipsbreastup #supplementkecantikan #sayajualpinklady #NumberOneBestSeller ๐ŸŒน

0
@skinstories_sabah

Pinklady sekarang dah ada hologram tau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Hati2 bila membeli. Pastikan yang original. Baru beli ye. _ Whatsapp: Tekan link di profile ๐Ÿ’• _ #pinkladyoriginal #MayuShop #RahsiaRumahTanggaBahagia #RahsiaHusbandMakinSayang #Bazaarpaknil #sayajual #breastenlargement #supplementkecantikan #MoodRepublic ๐Ÿ’ž

0
@skinstories_sabah

Hai sis! adaa masalah mcm diatas? zaman sekarang ni bukan yg dh ada anak je yg mempunyai mslh mcmni kan?yang muda pun ada. sebab apa?fikir balik. ingat balik selama ni kite buat apa? pemakanan kita , jaga tak? exercise? lagi laaaa banyak je alasan "besoklah,lusalah ,tulatlah" macam2! _ bila laki cari lain, mulala nak meroyan sana sini. sebab tu dari sekarangla kite kena jaga. bukan nak cantik untuk suami kite je. yg pling penting untuk diri kita. bukan cantik luaran ja , dalaman pun cantik. tak ke seronok? org zaman skrg ni bukan nak putih je. smua nak tiptop luar dalam! jangan muka jaa jaga dok pakai skincare tu skincare ni. bila bab dalaman . OUT! ๐Ÿ™…๐Ÿป _ jum mulai dari harini , kite pakat2 jaga luar ke dalam ke atas ke bwh ke tepi ke . biar semua tiptop! _ WHATSAPP: Tekan link di profile ๐Ÿ’• _ #pinkladymantap #pinkladybodyperfectionoriginal #pinkladybodygoals #pinkladymurah #MayuShop #pinklady #bodygoals2017 #putihkurus #putihpinkish #RahsiaRumahTanggaBahagia #IsteriCantik #SuamiSayang #suamisukatakcarilain ๐Ÿ’ž

0
@skinstories_sabah

Wanita dah seksi x dapat dipisahkan. Semua wanita nak seksi. Tubuh badan yang ghairah. Tapi..siapa yg berusaha kearah tu. Ni testimoni kami sudah masuk botol ke 12. Body mmg aummmmm sedap. Tunggu ape lagi? Tunggu suami carik lain? Silakan. _ Whatsapp: Tekan link di profile ๐Ÿ’• #pinkladybodyperfection #bodymantap #payudaraidamanwanita #MayuShop #RahsiaRumahTanggaBahagia

0
@skinstories_sabah

Korang tau tak kalau nak rawat masalah Cik Bunga zaman org dolu-dolu tumbuk manjakani bagi sampai halus. Rebus sireh, cari herba kat pokok dan akar kayu segala mak nenek. Pastu gunakan utk mencuci Cik Bunga setiap hari. . Tp sekarang dah mudah.Kita ada Celebrity Feminine Scrub Wash . Korang tak perlu masuk hutan cari pokok manjakani segala bagai bersusah payah. Guna CFSW lengkap package segala masalah Cik Bunga dia rawat sampai akar umbi tau. . RM 59.00 bebaloi sangat dari nak redah hutan,duit minyak,bepeluh belengas cari akar kayu dan herba. Senang je skrg sebab CFSW pun 100% herba dan bahan semulajadi tau. Jom? Rawat Masalah Cik Bunga, Sambil Cik Bunga Ber-spa. . Hubungi sis: Tekan link di profile ๐Ÿ’• . #skinstoriessabah #TipsMissVSihat #tipsmissvpinkish #Bazaarpaknil #sayajual #femininewashberskrub #NumberOneBestSeller #pencuciwanitaberscrub #produkpilihanartis #produklakukeras #MayuShop #celebrityfemininescrubwashsabah ๐Ÿ’•

0
@pinklady_official_

Nak payudara besar dan montok? Nak aset belakang lebih pejal dan mantap? Nak badan cantik dan menawan? Nak miss V ketat sendat suami sayang? . Pinklady body perfection supplement harus setiap wanita miliki ๐Ÿ’ . ๐ŸŒน FUNGSI & MANFAAT PINK LADY : ๐Ÿ”ด Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung. ๐Ÿ”ด Perapat miss 'V'. ๐Ÿ”ด Mengurangkan nafsu makan. ๐Ÿ”ด Menghilangkan 'mood swing'. ๐Ÿ”ด Meningkatkan libido wanita. ๐Ÿ”ด Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita. ๐Ÿ”ด Meremajakan kulit. ๐Ÿ”ด Mengatasi masalah rambut gugur. ๐Ÿ”ด Atasi masalah senggugut yang teruk. ๐Ÿ”ด Kitaran haid kembali teratur. ๐Ÿ”ด Menstabilkan emosi. ๐Ÿ”ด Menggebukan & mencantikkan kulit. ๐Ÿ”ด Menambahkan susu badan. ๐Ÿ”ด Badan jadi lebih shape. ๐Ÿ”ด Hilangkan masalah jerawat. ๐Ÿ”ด Atasi masalah kulit kusam. ๐Ÿ”ด Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka. ๐Ÿ”ด Pudar & hilangkan masalah parut.. . . Whatsapp 012-7845192 . . #pinkladybodyperfection #MayuShop #missVketatrapat #bazaarpaknil #sayajual #tipskecantikan #instareview #tipskecantikan #tipsgodasuami #RahsiaRumahTanggaBahagia #RahsiaHusbandmakinsayang #istericantik #suamisayang #tipsbodymantap #payudarategang #payudaramontok #tipsbreastup #supplementkecantikan #sayajualpinklady #NumberOneBestSeller ๐ŸŒน

0
@pinklady_official_

4 FUNGSI UTAMA PINKLADY Yang MENJADI KEGILAAN SETIAP WANITA.. . 1.ย  MENGGEBUKAN BOOBIES DAN BOOTY ๐Ÿ‘„ . 2.ย  MEMUTIHKAN DAN MENGHALUSKAN KULIT. BAHAGIAN GELAP AKAN JADI PINKISH ๐Ÿ˜ . 3. MEMBUATKAN BADAN MENJADI BENTUK IDEAL DAN SEXY. YANG GEMOK JADI KURUS, YANG KERING JADI BERISI , YANG KERAS MACAM KAYU BOLEH JADI LENTIK ๐Ÿ˜™ . 4. MENGETATKAN DAN MERAPATKAN MISS V SEPERTI DARA KEMBALI ๐Ÿ’‘ . Dapatkan PinkLady anda sekarang ๐Ÿ˜„ . . Whatsapp 012-7845192 . . #pinkladybodyperfection #MayuShop #missVketatrapat #RahsiaRumahTanggaBahagia #RahsiaHusbandmakinsayang #tipsgodasuami #istericantik #suamisayang #ladiesproducts #kembalidara #bazaarpaknil #sayajual #breastenlargement #tipsbreastup #payudarategang #payudaramontok #punggungpejal #punggunglentik #payudarabesar #payudaramantap #moodrepublic #instareview #igshopmalaysia #onlineshoppingmalaysia #onlinesellersabahborneo #onlinesellersabah #basedonsabah #badancantik #NumberOneBestSeller #produklakukeras ๐ŸŒน

0
@pinkladyofficial01

Nak payudara besar dan montok? Nak aset belakang lebih pejal dan mantap? Nak badan cantik dan menawan? Nak miss V ketat sendat suami sayang? . Pinklady body perfection supplement harus setiap wanita miliki ๐Ÿ’ . ๐ŸŒน FUNGSI & MANFAAT PINK LADY : ๐Ÿ”ด Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung. ๐Ÿ”ด Perapat miss 'V'. ๐Ÿ”ด Mengurangkan nafsu makan. ๐Ÿ”ด Menghilangkan 'mood swing'. ๐Ÿ”ด Meningkatkan libido wanita. ๐Ÿ”ด Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita. ๐Ÿ”ด Meremajakan kulit. ๐Ÿ”ด Mengatasi masalah rambut gugur. ๐Ÿ”ด Atasi masalah senggugut yang teruk. ๐Ÿ”ด Kitaran haid kembali teratur. ๐Ÿ”ด Menstabilkan emosi. ๐Ÿ”ด Menggebukan & mencantikkan kulit. ๐Ÿ”ด Menambahkan susu badan. ๐Ÿ”ด Badan jadi lebih shape. ๐Ÿ”ด Hilangkan masalah jerawat. ๐Ÿ”ด Atasi masalah kulit kusam. ๐Ÿ”ด Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka. ๐Ÿ”ด Pudar & hilangkan masalah parut.. . . Whatsapp 012-7845192 . . #pinkladybodyperfection #MayuShop #missVketatrapat #bazaarpaknil #sayajual #tipskecantikan #instareview #tipskecantikan #tipsgodasuami #RahsiaRumahTanggaBahagia #RahsiaHusbandmakinsayang #istericantik #suamisayang #tipsbodymantap #payudarategang #payudaramontok #tipsbreastup #supplementkecantikan #sayajualpinklady #NumberOneBestSeller ๐ŸŒน

0
@pinklady.official_

Nak payudara besar dan montok? Nak aset belakang lebih pejal dan mantap? Nak badan cantik dan menawan? Nak miss V ketat sendat suami sayang? . Pinklady body perfection supplement harus setiap wanita miliki ๐Ÿ’ . ๐ŸŒน FUNGSI & MANFAAT PINK LADY : ๐Ÿ”ด Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung. ๐Ÿ”ด Perapat miss 'V'. ๐Ÿ”ด Mengurangkan nafsu makan. ๐Ÿ”ด Menghilangkan 'mood swing'. ๐Ÿ”ด Meningkatkan libido wanita. ๐Ÿ”ด Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita. ๐Ÿ”ด Meremajakan kulit. ๐Ÿ”ด Mengatasi masalah rambut gugur. ๐Ÿ”ด Atasi masalah senggugut yang teruk. ๐Ÿ”ด Kitaran haid kembali teratur. ๐Ÿ”ด Menstabilkan emosi. ๐Ÿ”ด Menggebukan & mencantikkan kulit. ๐Ÿ”ด Menambahkan susu badan. ๐Ÿ”ด Badan jadi lebih shape. ๐Ÿ”ด Hilangkan masalah jerawat. ๐Ÿ”ด Atasi masalah kulit kusam. ๐Ÿ”ด Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka. ๐Ÿ”ด Pudar & hilangkan masalah parut.. . . Whatsapp 012-7845192 . . #pinkladybodyperfection #MayuShop #missVketatrapat #bazaarpaknil #sayajual #tipskecantikan #instareview #tipskecantikan #tipsgodasuami #RahsiaRumahTanggaBahagia #RahsiaHusbandmakinsayang #istericantik #suamisayang #tipsbodymantap #payudarategang #payudaramontok #tipsbreastup #supplementkecantikan #sayajualpinklady #NumberOneBestSeller ๐ŸŒน

0
@skinstories_sabah

BAGAIMANA LOSYEN SEJUK SC BERTINDAK? - SC mencairkan lemak dgn teknik LIPOLISIS ๐Ÿ˜ Lipolisis nie proses pencairan lemak bawah kulit. Bila lemak dicairkan, & dibantu dgn air kosong yg bertindak sebagai agen penolak utk tolak lemak tu keluar. - Macam mana lemak keluar? Lemak keluar melalui proses perkumuhan. (air kecil, air besar, peluh) - Bila lemak dah dikeluarkan, maka sudah jelas bahawa lemak dah berkurang dlm badan. Jadi, sebab tu lar berat badan makin berkurang ๐Ÿ˜ƒ ๏ธlemak lemak tadi dah keluar. - Nak singkirkan lemak degil? Whatsapp Sis sekarang, 0146715102 ๐Ÿ˜‰ - #secretcorrea #LosyenKurusSejuk #TerapiInstagram #EmpayarZaiZaleha #Kurus #Langsing #gemuk #MayuShop #PerutGeleber #perutbuncit #Strechmark #cairlemak

2
@skinstories_sabah

Tak teringin ke nak jadi dara mcm dulu dan tak teringin ke nak kulit putih melepak..tak teringin nak badan montok dan hari2 suami puji? Confirm hari2 suami minta bersama sbb awak2 semua consume Pinklady dan skrg suami pasti makin sayang๐Ÿ˜ _ Pinklady dapat menyelesaikan masalah2 yg anda hadapi.. _ Fungsi PinkLady : โ™ฅ๏ธ Membesar, menganjal & menggebukan payudara. โ™ฅ๏ธ Perapat miss 'v'. โ™ฅ๏ธ Mengurangkan nafsu makan. โ™ฅ๏ธ Menghilangkan 'mood swing'. โ™ฅ๏ธ Meningkatkan libido wanita. โ™ฅ๏ธ Meningkatkan tahap collagen. โ™ฅ๏ธ Meremajakan kulit dan memutihkan kulit. โ™ฅ๏ธ Melancarkan peredaran darah. โ™ฅ๏ธ Mengurangkan kadar keguguran rambut. โ™ฅ๏ธ Mengurangkan 'period pain'. โ™ฅ๏ธ Mencegah 'osteoperosis'. โ™ฅ๏ธ Menghalang 'menopause'. โ™ฅ๏ธ Menstabilkan emosi. _ WA +60146715102 _ #pinkladybodyperfection #badancantiksuamisayang #penjagaantubuh #MayuShop #pinkladysabah

0
@pinklady02_official

Nak payudara besar dan montok? Nak aset belakang lebih pejal dan mantap? Nak badan cantik dan menawan? Nak miss V ketat sendat suami sayang? . Pinklady body perfection supplement harus setiap wanita miliki ๐Ÿ’ . ๐ŸŒน FUNGSI & MANFAAT PINK LADY : ๐Ÿ”ด Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung. ๐Ÿ”ด Perapat miss 'V'. ๐Ÿ”ด Mengurangkan nafsu makan. ๐Ÿ”ด Menghilangkan 'mood swing'. ๐Ÿ”ด Meningkatkan libido wanita. ๐Ÿ”ด Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita. ๐Ÿ”ด Meremajakan kulit. ๐Ÿ”ด Mengatasi masalah rambut gugur. ๐Ÿ”ด Atasi masalah senggugut yang teruk. ๐Ÿ”ด Kitaran haid kembali teratur. ๐Ÿ”ด Menstabilkan emosi. ๐Ÿ”ด Menggebukan & mencantikkan kulit. ๐Ÿ”ด Menambahkan susu badan. ๐Ÿ”ด Badan jadi lebih shape. ๐Ÿ”ด Hilangkan masalah jerawat. ๐Ÿ”ด Atasi masalah kulit kusam. ๐Ÿ”ด Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka. ๐Ÿ”ด Pudar & hilangkan masalah parut.. . . Whatsapp 012-7845192 . . #pinkladybodyperfection #MayuShop #missVketatrapat #bazaarpaknil #sayajual #tipskecantikan #instareview #tipskecantikan #tipsgodasuami #RahsiaRumahTanggaBahagia #RahsiaHusbandmakinsayang #istericantik #suamisayang #tipsbodymantap #payudarategang #payudaramontok #tipsbreastup #supplementkecantikan #sayajualpinklady #NumberOneBestSeller ๐ŸŒน

0
@skinstories_sabah

Tak teringin ke nak jadi dara mcm dulu dan tak teringin ke nak kulit putih melepak..tak teringin nak badan montok dan hari2 suami puji? Confirm hari2 suami minta bersama sbb awak2 semua consume Pinklady dan skrg suami pasti makin sayang๐Ÿ˜ _ Pinklady dapat menyelesaikan masalah2 yg anda hadapi.. _ Fungsi PinkLady : โ™ฅ๏ธ Membesar, menganjal & menggebukan payudara. โ™ฅ๏ธ Perapat miss 'v'. โ™ฅ๏ธ Mengurangkan nafsu makan. โ™ฅ๏ธ Menghilangkan 'mood swing'. โ™ฅ๏ธ Meningkatkan libido wanita. โ™ฅ๏ธ Meningkatkan tahap collagen. โ™ฅ๏ธ Meremajakan kulit dan memutihkan kulit. โ™ฅ๏ธ Melancarkan peredaran darah. โ™ฅ๏ธ Mengurangkan kadar keguguran rambut. โ™ฅ๏ธ Mengurangkan 'period pain'. โ™ฅ๏ธ Mencegah 'osteoperosis'. โ™ฅ๏ธ Menghalang 'menopause'. โ™ฅ๏ธ Menstabilkan emosi. _ WA +60146715102 atau terus tekan link di profile sis untuk sebarang pertanyaan atau order ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ’ฆ _ #pinkladybodyperfection #badancantiksuamisayang #penjagaantubuh #MayuShop

0
@skinstories_sabah

Tak teringin ke nak jadi dara mcm dulu dan tak teringin ke nak kulit putih melepak..tak teringin nak badan montok dan hari2 suami puji? Confirm hari2 suami minta bersama sbb awak2 semua consume Pinklady dan skrg suami pasti makin sayang๐Ÿ˜ _ Pinklady dapat menyelesaikan masalah2 yg anda hadapi.. _ Fungsi PinkLady : โ™ฅ๏ธ Membesar, menganjal & menggebukan payudara. โ™ฅ๏ธ Perapat miss 'v'. โ™ฅ๏ธ Mengurangkan nafsu makan. โ™ฅ๏ธ Menghilangkan 'mood swing'. โ™ฅ๏ธ Meningkatkan libido wanita. โ™ฅ๏ธ Meningkatkan tahap collagen. โ™ฅ๏ธ Meremajakan kulit dan memutihkan kulit. โ™ฅ๏ธ Melancarkan peredaran darah. โ™ฅ๏ธ Mengurangkan kadar keguguran rambut. โ™ฅ๏ธ Mengurangkan 'period pain'. โ™ฅ๏ธ Mencegah 'osteoperosis'. โ™ฅ๏ธ Menghalang 'menopause'. โ™ฅ๏ธ Menstabilkan emosi. _ WA 014 671 5102 Atau terus tekan link di profile sis untuk sebarang pertanyaan atau order ๐Ÿ’ฆ _ #pinkladybodyperfection #badancantiksuamisayang #penjagaantubuh #MayuShop

0
@skinstories_sabah

Tak teringin ke nak jadi dara mcm dulu dan tak teringin ke nak kulit putih melepak..tak teringin nak badan montok dan hari2 suami puji? Confirm hari2 suami minta bersama sbb awak2 semua consume Pinklady dan skrg suami pasti makin sayang๐Ÿ˜ _ Pinklady dapat menyelesaikan masalah2 yg anda hadapi.. _ Fungsi PinkLady : โ™ฅ๏ธ Membesar, menganjal & menggebukan payudara. โ™ฅ๏ธ Perapat miss 'v'. โ™ฅ๏ธ Mengurangkan nafsu makan. โ™ฅ๏ธ Menghilangkan 'mood swing'. โ™ฅ๏ธ Meningkatkan libido wanita. โ™ฅ๏ธ Meningkatkan tahap collagen. โ™ฅ๏ธ Meremajakan kulit dan memutihkan kulit. โ™ฅ๏ธ Melancarkan peredaran darah. โ™ฅ๏ธ Mengurangkan kadar keguguran rambut. โ™ฅ๏ธ Mengurangkan 'period pain'. โ™ฅ๏ธ Mencegah 'osteoperosis'. โ™ฅ๏ธ Menghalang 'menopause'. โ™ฅ๏ธ Menstabilkan emosi. _ WA 014 671 5102 Atau tekan link di profile sis untuk order PinkLady anda ๐Ÿ’ฆ _ #pinkladybodyperfection #badancantiksuamisayang #penjagaantubuh #MayuShop

0
@smaragdjeyoga

๐Ÿ™๐Ÿปโ˜บ๏ธ . . . #mayushop #aromadiffuser #diffuser #hammam

0
@pinklady01_official

Nak payudara besar dan montok? Nak aset belakang lebih pejal dan mantap? Nak badan cantik dan menawan? Nak miss V ketat sendat suami sayang? . Pinklady body perfection supplement harus setiap wanita miliki ๐Ÿ’ . ๐ŸŒน FUNGSI & MANFAAT PINK LADY : ๐Ÿ”ด Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung. ๐Ÿ”ด Perapat miss 'V'. ๐Ÿ”ด Mengurangkan nafsu makan. ๐Ÿ”ด Menghilangkan 'mood swing'. ๐Ÿ”ด Meningkatkan libido wanita. ๐Ÿ”ด Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita. ๐Ÿ”ด Meremajakan kulit. ๐Ÿ”ด Mengatasi masalah rambut gugur. ๐Ÿ”ด Atasi masalah senggugut yang teruk. ๐Ÿ”ด Kitaran haid kembali teratur. ๐Ÿ”ด Menstabilkan emosi. ๐Ÿ”ด Menggebukan & mencantikkan kulit. ๐Ÿ”ด Menambahkan susu badan. ๐Ÿ”ด Badan jadi lebih shape. ๐Ÿ”ด Hilangkan masalah jerawat. ๐Ÿ”ด Atasi masalah kulit kusam. ๐Ÿ”ด Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka. ๐Ÿ”ด Pudar & hilangkan masalah parut.. . . Whatsapp 012-7845192 . . #pinkladybodyperfection #MayuShop #missVketatrapat #bazaarpaknil #sayajual #tipskecantikan #instareview #tipskecantikan #tipsgodasuami #RahsiaRumahTanggaBahagia #RahsiaHusbandmakinsayang #istericantik #suamisayang #tipsbodymantap #payudarategang #payudaramontok #tipsbreastup #supplementkecantikan #sayajualpinklady #NumberOneBestSeller ๐ŸŒน

1
@skinstories_sabah

SUAMI SURUH STOP LUMUR TAKUT ISTERI KURUS SANGAT ๐Ÿ˜Š . Testimoni ini teruja sungguh, Terpaksa STOP sapu SC sebab dah KURUS sangat, Suami tak suka kurus sangat, . Berat dulu 86kg, 3 bulan habiskan 2 botol, Turun 30KG. . Best ke best? . Anda tak mahu ke kurus sepanjang tahun ๐Ÿ˜„ 2 botol je labur, Kita bagi masa 3 bulan, Boleh2?๐Ÿ˜‰ #SecretCorreasabah #MayuShop #losyenkurussejuk #JemaahLove #sapotlocal #SapuSapuKurus #kurustanpadiet #kurustanpalapar #kurustanpaubat #lemakhilang

1
@skinstories_sabah

LEPAS BERSALIN NI, BUKAN SAJA BUNCIT, TAPI ADA KESAN STRECHMARK PULAK TU๐Ÿ˜ญ . Adoii malunya kesan stretchmarks lepas bersalin ni, Lagi2 depan suami, Berkedut seribu macam kulit limau, Tambah pula hitam bergaris2๐Ÿ˜Š . Sudah lah BUNCIT, Mengeleber lagi, Sampai ada yang tegur 'ko ni mengandung lagi ke?'.๐Ÿ˜ . Huwaaaaa, Nak nangis rasa, Apalah nasib, Dulu perut Ku rata dan licin.๐Ÿ˜ข . Tetapi sekarang sedikit happy, 5 hari sapu, Kesan strechmark dah kurang, Perut dah mula kecik sedikit, Kurang bonjolan kedepannya, Harap2 boleh bergaya balik dengan baju2 sebelum ngandung dulu.๐Ÿ˜‰ . Awak boleh Whatsapp no 014-671 5102 Dia bagi tip urutan kejut lemak dan tip kurus secara Sihat ๐Ÿ˜Š . #JemaahLove #MayuShop #SapuSapuKurus #losyenkurussejuk #LosyenIbuBerpantang #SlimTanpaUbat #KempisPerutCzer #SecretCorreasabah

0
@skinstories_sabah

Bukan nak melawa, Nak mudahkan solat๐Ÿ˜Š . Customer bitau, Termengah-mengah solat bila perut makin besar. . Ngandung ke customer Kak Zai tu? . Taklah, Lemak terlebih je :-) . Tapi Sekarang dah tak penat nak solat, Perut dah rata katanya, Tak nyesal hari2 sapu SC. . Perut kempis jari pun lembut menari, Hari2 buat urutan kejut lemak, Lemak pun dah lupa nak bertepek Kat mana :-) . #JemaahLove Together we grow and success #SecretCorreasabah #MayuShop #losyenkurussejuk #KurusTanpaBerlapar #kurustanpadiet #kurustanpaubat #SapuSapuKurus

0
@skinstories_sabah

Ada orang tak nak pun Kurus kan badan, Dia nak dagu dia jadi JARUM buat jahit baju๐Ÿ˜ฑ . Runcing tajam lah, Jangan salah faham.๐Ÿ˜ . SC focus pada tempat yang ada lemak saja, Senangkan? . Sapu tempat masalah, Zap zip zup, Settle masalah๐Ÿ˜‰ #JemaahLove #LotionPencairLemak #SejukBerangin #MayuShop #LosyenKurusSejuk #SecretCorreasabah

0
@pinkladyofficial02

Nak payudara besar dan montok? Nak aset belakang lebih pejal dan mantap? Nak badan cantik dan menawan? Nak miss V ketat sendat suami sayang? . Pinklady body perfection supplement harus setiap wanita miliki ๐Ÿ’ . ๐ŸŒน FUNGSI & MANFAAT PINK LADY : ๐Ÿ”ด Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung. ๐Ÿ”ด Perapat miss 'V'. ๐Ÿ”ด Mengurangkan nafsu makan. ๐Ÿ”ด Menghilangkan 'mood swing'. ๐Ÿ”ด Meningkatkan libido wanita. ๐Ÿ”ด Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita. ๐Ÿ”ด Meremajakan kulit. ๐Ÿ”ด Mengatasi masalah rambut gugur. ๐Ÿ”ด Atasi masalah senggugut yang teruk. ๐Ÿ”ด Kitaran haid kembali teratur. ๐Ÿ”ด Menstabilkan emosi. ๐Ÿ”ด Menggebukan & mencantikkan kulit. ๐Ÿ”ด Menambahkan susu badan. ๐Ÿ”ด Badan jadi lebih shape. ๐Ÿ”ด Hilangkan masalah jerawat. ๐Ÿ”ด Atasi masalah kulit kusam. ๐Ÿ”ด Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka. ๐Ÿ”ด Pudar & hilangkan masalah parut.. . . Whatsapp 012-7845192 . . #pinkladybodyperfection #MayuShop #missVketatrapat #bazaarpaknil #sayajual #tipskecantikan #instareview #tipskecantikan #tipsgodasuami #RahsiaRumahTanggaBahagia #RahsiaHusbandmakinsayang #istericantik #suamisayang #tipsbodymantap #payudarategang #payudaramontok #tipsbreastup #supplementkecantikan #sayajualpinklady #NumberOneBestSeller ๐ŸŒน

1
@skinstories_sabah

Perghhh bahaya PinkLady ni ๐Ÿ˜‚ Para isteri, jom ber-pinklady ๐Ÿ˜† Nak breast mantap menggoda yang menusuk hati jejaka sampai jatuh cinta? Miss V ketat sendat hingga sang suami terasa bagaikan malam pertama! Produk supplement kecantikan paling letops meletops tahun ini. Dapatkannya sekarang! Cuma Rm280 sahaja. To order : whatsapp link di profile ๐Ÿ“ฒ . #PinkladyBodyPerfection #MayuShop #ProdukPayuDara #BreastTegang #payudarategang #payudaramontok #supplementTerbaikUntukWanita #ladiesproducts #beautycaremalaysia #bazaarpaknil #sayajual #RahsiaRumahTanggaBahagia #RahsiaHusbandmakinsayang #tipsgodasuami #istericantik #suamisayang ๐ŸŒน

2
@skinstories_sabah

Nak breast mantap menggoda yang menusuk hati jejaka sampai jatuh cinta? Miss V ketat sendat hingga sang suami terasa bagaikan malam pertama! Produk supplement kecantikan paling letops meletops tahun ini. Dapatkannya sekarang! Cuma Rm280 sahaja. To order : whatsapp link di profile ๐Ÿ“ฒ . #PinkladyBodyPerfection #MayuShop #ProdukPayuDara #BreastTegang #payudarategang #payudaramontok #supplementTerbaikUntukWanita #ladiesproducts #beautycaremalaysia #bazaarpaknil #sayajual #RahsiaRumahTanggaBahagia #RahsiaHusbandmakinsayang #tipsgodasuami #istericantik #suamisayang ๐ŸŒน

1
@skinstories_sabah

Nak breast mantap menggoda yang menusuk hati jejaka sampai jatuh cinta? Miss V ketat sendat hingga sang suami terasa bagaikan malam pertama! Produk supplement kecantikan paling letops meletops tahun ini. Dapatkannya sekarang! Cuma Rm280 sahaja. To order : whatsapp link di profile ๐Ÿ“ฒ . #PinkladyBodyPerfection #MayuShop #ProdukPayuDara #BreastTegang #payudarategang #payudaramontok #supplementTerbaikUntukWanita #ladiesproducts #beautycaremalaysia #bazaarpaknil #sayajual #RahsiaRumahTanggaBahagia #RahsiaHusbandmakinsayang #tipsgodasuami #istericantik #suamisayang ๐ŸŒน

2
@skinstories_sabah

LAGI TESTIMONI CFSW !!! Seronokkann bile Cik Bunga BERSIH, WANGI, SEGAR .. So , jangan tunggu lagi .. Xkan nk biarkan Cik Bunga toe jdi lagi teruk bru nak guna ?? Mencegah lebih baik daripada merawat. . Berminat ?? ๐Ÿ“ฒ 014 671 5102 #skinstories #celebrityfemininescrubwash #MayuShop #cantikdalamancantikluaran

0
@skinstories_sabah

[PAKAR BELAI CIK BUNGA IBARAT DI SPA?] . Para wanita diluar sana wajib pilih Celebrity Feminine Scrub Wash kalau nak Cik Bunga dibelai manja supaya Cik Bunga sentiasa bersih,sihat dan bebas penyakit. . Herba & Bahan Semula Jadi akan sentiasa memastikan Cik Bunga sentiasa bebas dari bakteria yang menyebabkan Bau Cik Bunga, Lendir pd Cik Bunga dan Kegatalan yang kronik supaya wanita di luar sana sentiasa selesa & yakin. . Scrub lembut & super halus yg kami gunakkan dalam Celebrity Feminine Scrub Wash akan buat anda lebih terpesona & ibarat di SPA yang membuatkan pembersih wanita kami lebih istimewa dan lain dari yang lain. Kami selalu tekankan pd pelanggan supaya sentiasa Merawat Masalah Cik Bunga, Sambil Cik Bunga Ber-spa. Itu matlamat kami ! . Pastikan Cik Bunga anda sentiasa di belai ibarat di spa dgn CFSW kerana kami CFSW PAKAR dalam merawat & membelai Cik Bunga. Feedback positif yang banyak kami sediakan pd anda di wall kami bukti pembersih wanita kami hebat dari yang lain. . #celebrityfemininescrubwash #MissVSihat #MissVbersih #MayuShop #SkinStories #bazaarpaknil #sayajualfemininewash #pencuciwanitapalingterbaik #pencuciwanitaberscrub #NumberOneBestSeller #produkpilihanartis ๐ŸŒน

0
@skinstories_sabah

Hello everyone ! Have a nice Monday. Don't forget to get our CELEBRITY FEMININE SCRUB WASH . Psttt, We do have postage today.Contact us now to get yours ๐Ÿ˜Š . #skinstories #celebrityfemininescrubwash #pencuciwanita #pembersihwanita #femininewash #MayuShop

0
@skinstories_sabah

Nak payudara besar dan montok? Nak aset belakang lebih pejal dan mantap? Nak badan cantik dan menawan? Nak miss V ketat sendat suami sayang? . Pinklady body perfection supplement harus setiap wanita miliki ๐Ÿ’ . ๐ŸŒน FUNGSI & MANFAAT PINK LADY : ๐Ÿ”ด Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung. ๐Ÿ”ด Perapat miss 'V'. ๐Ÿ”ด Mengurangkan nafsu makan. ๐Ÿ”ด Menghilangkan 'mood swing'. ๐Ÿ”ด Meningkatkan libido wanita. ๐Ÿ”ด Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita. ๐Ÿ”ด Meremajakan kulit. ๐Ÿ”ด Mengatasi masalah rambut gugur. ๐Ÿ”ด Atasi masalah senggugut yang teruk. ๐Ÿ”ด Kitaran haid kembali teratur. ๐Ÿ”ด Menstabilkan emosi. ๐Ÿ”ด Menggebukan & mencantikkan kulit. ๐Ÿ”ด Menambahkan susu badan. ๐Ÿ”ด Badan jadi lebih shape. ๐Ÿ”ด Hilangkan masalah jerawat. ๐Ÿ”ด Atasi masalah kulit kusam. ๐Ÿ”ด Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka. ๐Ÿ”ด Pudar & hilangkan masalah parut. . ๐Ÿ’ธRm280 ( FREE POSTAGE ) . #pinkladybodyperfection #MayuShop #missVketatrapat #bazaarpaknil #sayajual #tipskecantikan #instareview #tipskecantikan #tipsgodasuami #RahsiaRumahTanggaBahagia #RahsiaHusbandmakinsayang #istericantik #suamisayang #tipsbodymantap #payudarategang #payudaramontok #tipsbreastup #supplementkecantikan #sayajualpinklady #NumberOneBestSeller ๐ŸŒน

0
@skinstories_sabah

Dapatkan bentuk badan dan aset menawan ๐Ÿ‘๐Ÿ‘Bagai bidadari ๐Ÿ‘ธ ๐Ÿ‘ธ . . Dietary supplement No.1 terhebat di pasaran dan terbukti berkesan. ๐ŸŒธ๐ŸŒธ PinkLady boleh membuatkan tubuh & payudara anda menjadi montok dan gebuuu. ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . Fungsi PinkLady : ๐ŸŒธ ๏ธ Membesar, menganjal & menggebukan payudara. ๐ŸŒธ Perapat miss 'v'. ๐ŸŒธ๏ธ Mengurangkan nafsu makan. ๐ŸŒธ๏ธ Menghilangkan 'mood swing'. ๐ŸŒธ๏ธ Meningkatkan libido wanita. ๐ŸŒธ๏ธ Meningkatkan tahap collagen. ๐ŸŒธ๏ธ Meremajakan kulit. ๐ŸŒธ๏ธ Melancarkan peredaran darah. ๐ŸŒธ๏ธ Mengurangkan kadar keguguran rambut. ๐ŸŒธ๏ธ Mengurangkan 'period pain'. ๐ŸŒธ๏ธ Mencegah 'osteoperosis'. ๐ŸŒธ๏ธ Menghalang 'menopause'. ๐ŸŒธ๏ธ Menstabilkan emosi. . ๐Ÿ“ฒWhatsapp โžก Link di profile ๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ’ฐRM280 ๐Ÿ“ฎFree Postage . #pinkladybodyperfection #MayuShop #onlinesellersabahborneo #onlinesellersabah #wanita_havoc #mantop #supplementkecantikan #supplementkesihatan #istericantik #suamisayang #awek #kembalidara #breast #payudara #punggung #kulit #senggugut #solvewithPinkLady ๐ŸŒน

1
@pinkladyofficial01

Pink lady mempunyai pelbagai manfaat, โœ”๏ธBody yg mantap, seksi โœ”๏ธBreast yg montok โœ”๏ธPungung yg gebu โœ”๏ธMiss V yg ketat โœ”๏ธRambut yg semakin lebat โœ”๏ธKulit yg cantik,putih โœ”๏ธRawat masalah dalaman seperti keputihan,sengugut, rahim jatuh dan lain2 . . Jom jimat tak perlu nak beli banyak2 produk, badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat ๐Ÿ’ช semuanya ada hanya dalam 1 produk. Si suami melekat 24 jam kat rumah. Dengan 1 harga 1 botol , anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ . . . DM/whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda.. ๐Ÿ’ƒ . . Whatsapp 012-7845192 . . #kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2017 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah #MayuShopย  #pinkladymurah

0
@pinkladyofficial01

Perghh ! Mengancam! Seksiii ! Nak payudara besar dan montok? Nak aset belakang lebih pejal dan mantap? Nak badan cantik dan menawan? Nak miss V ketat sendat suami sayang? . Pinklady body perfection supplement harus setiap wanita miliki ๐Ÿ’ . ๐ŸŒน FUNGSI & MANFAAT PINK LADY : ๐Ÿ”ด Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung. ๐Ÿ”ด Perapat miss 'V'. ๐Ÿ”ด Mengurangkan nafsu makan. ๐Ÿ”ด Menghilangkan 'mood swing'. ๐Ÿ”ด Meningkatkan libido wanita. ๐Ÿ”ด Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita. ๐Ÿ”ด Meremajakan kulit. ๐Ÿ”ด Mengatasi masalah rambut gugur. ๐Ÿ”ด Atasi masalah senggugut yang teruk. ๐Ÿ”ด Kitaran haid kembali teratur. ๐Ÿ”ด Menstabilkan emosi. ๐Ÿ”ด Menggebukan & mencantikkan kulit. ๐Ÿ”ด Menambahkan susu badan. ๐Ÿ”ด Badan jadi lebih shape. ๐Ÿ”ด Hilangkan masalah jerawat. ๐Ÿ”ด Atasi masalah kulit kusam. ๐Ÿ”ด Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka. ๐Ÿ”ด Pudar & hilangkan masalah parut.. . . Whatsapp 012-7845192 . . #pinkladybodyperfection #MayuShop #missVketatrapat #bazaarpaknil #sayajual #tipskecantikan #instareview #tipskecantikan #tipsgodasuami #RahsiaRumahTanggaBahagia #RahsiaHusbandmakinsayang #istericantik #suamisayang #tipsbodymantap #payudarategang #payudaramontok #tipsbreastup #supplementkecantikan #sayajualpinklady #NumberOneBestSeller ๐ŸŒน

2
@skinstories_sabah

Perghh ! Mengancam! Seksiii ! Nak payudara besar dan montok? Nak aset belakang lebih pejal dan mantap? Nak badan cantik dan menawan? Nak miss V ketat sendat suami sayang? . Pinklady body perfection supplement harus setiap wanita miliki ๐Ÿ’ . ๐ŸŒน FUNGSI & MANFAAT PINK LADY : ๐Ÿ”ด Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung. ๐Ÿ”ด Perapat miss 'V'. ๐Ÿ”ด Mengurangkan nafsu makan. ๐Ÿ”ด Menghilangkan 'mood swing'. ๐Ÿ”ด Meningkatkan libido wanita. ๐Ÿ”ด Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita. ๐Ÿ”ด Meremajakan kulit. ๐Ÿ”ด Mengatasi masalah rambut gugur. ๐Ÿ”ด Atasi masalah senggugut yang teruk. ๐Ÿ”ด Kitaran haid kembali teratur. ๐Ÿ”ด Menstabilkan emosi. ๐Ÿ”ด Menggebukan & mencantikkan kulit. ๐Ÿ”ด Menambahkan susu badan. ๐Ÿ”ด Badan jadi lebih shape. ๐Ÿ”ด Hilangkan masalah jerawat. ๐Ÿ”ด Atasi masalah kulit kusam. ๐Ÿ”ด Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka. ๐Ÿ”ด Pudar & hilangkan masalah parut. . ๐Ÿ’ธRm280 ( FREE POSTAGE ) . #pinkladybodyperfection #MayuShop #missVketatrapat #bazaarpaknil #sayajual #tipskecantikan #instareview #tipskecantikan #tipsgodasuami #RahsiaRumahTanggaBahagia #RahsiaHusbandmakinsayang #istericantik #suamisayang #tipsbodymantap #payudarategang #payudaramontok #tipsbreastup #supplementkecantikan #sayajualpinklady #NumberOneBestSeller ๐ŸŒน

1
@skinstories_sabah

Nak payudara besar dan montok? Nak aset belakang lebih pejal dan mantap? Nak badan cantik dan menawan? Nak miss V ketat sendat suami sayang? . Pinklady body perfection supplement harus setiap wanita miliki ๐Ÿ’ . ๐ŸŒน FUNGSI & MANFAAT PINK LADY : ๐Ÿ”ด Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung. ๐Ÿ”ด Perapat miss 'V'. ๐Ÿ”ด Mengurangkan nafsu makan. ๐Ÿ”ด Menghilangkan 'mood swing'. ๐Ÿ”ด Meningkatkan libido wanita. ๐Ÿ”ด Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita. ๐Ÿ”ด Meremajakan kulit. ๐Ÿ”ด Mengatasi masalah rambut gugur. ๐Ÿ”ด Atasi masalah senggugut yang teruk. ๐Ÿ”ด Kitaran haid kembali teratur. ๐Ÿ”ด Menstabilkan emosi. ๐Ÿ”ด Menggebukan & mencantikkan kulit. ๐Ÿ”ด Menambahkan susu badan. ๐Ÿ”ด Badan jadi lebih shape. ๐Ÿ”ด Hilangkan masalah jerawat. ๐Ÿ”ด Atasi masalah kulit kusam. ๐Ÿ”ด Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka. ๐Ÿ”ด Pudar & hilangkan masalah parut. . ๐Ÿ’ธRm280 ( FREE POSTAGE ) ๐Ÿ“ฎ COD available! . #pinkladybodyperfection #MayuShop #onlinesellersabahborneo #onlinesellersabah #basedonsabah #missVketatrapat #bazaarpaknil #sayajual #tipskecantikan #instareview #tipskecantikan #tipsgodasuami #RahsiaRumahTanggaBahagia #RahsiaHusbandmakinsayang #istericantik #suamisayang #tipsbodymantap #payudarategang #payudaramontok #tipsbreastup #supplementkecantikan #sayajualpinklady #NumberOneBestSeller ๐ŸŒน

0