Melakabakers Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@khairinabakery

No worries. Cookies are baked as usual by the other two Khairinas. Good night dears😍

2
@khairinabakery

One of our bakers has left for London. All the best Arissa Khairina. She's going to do Chemical Engineering.

4
@fatcats.kitchen

More good reviews from our customers. Alhamdulillah. 🐱 . . #fatcatskitchen #kekmelaka #melakabakers #melakafooddelivery #bazarpaknil #melaka #melakafood

1
@fatcats.kitchen

More good reviews from our customers. Alhamdulillah. 🐱 . . #fatcatskitchen #kekmelaka #melakabakers #melakafooddelivery #bazarpaknil #melaka #melakafood

0
@fatcats.kitchen

More good reviews from our customers. Alhamdulillah. 🐱 . . #fatcatskitchen #kekmelaka #melakabakers #melakafooddelivery #bazarpaknil #melaka #melakafood

0
@fatcats.kitchen

Thank you for ordering Kak Ana! Okay, nak beli size besar pun ada tau. Orang Melaka jom try #kekviral ni. 🐱🐱 . . #f52grams #fatcatskitchen #fruitpastrycake #kekmelaka #melakabakers #melaka #melakafood #melakafooddelivery

2
@fiffy.bakery

Fruit Pastry Cake in progress uolls! 💪🏻 Alhamdulilah batch kali ni dpt stok buah strawberry🍓 Batch yg lepas hampir 1 melaka kehabisan buah strawberry, tu pun nasib baik ler dpt gantikan dgn Blueberry. Syukur customer zura semua sporting belaka... ☺️ Ade stoberi ni nmpk le serinye kan hehe... #fiffybakery #fruitpastrycake #kek #duyong #keksedap #keksedapmelaka #melakabakers

6
@fatcats.kitchen

Sedapnyaa #kekviral Fruit Pastry Cake ni yang memang tengah super duper fofuler ni. Geboo pun segeboo nya macam tuan #kucinggemok Sekarang ni ada promo siap dengan free delivery lagi. Harga 1 pack RM10. Minimum order 2 packs. Tak banyak lagi yang tinggal ni. Banyak dah bertuan 😅😅. Cepat-cepat jangan lambat-lambat ye😬😬 . . #f52grams #kekmelaka #keksedap #melakabakers #sayajual #bazarpaknil #yummy #cakes #melakafooddelivery

2
@umiecanbake

Walnut fudgy brownies. Made from good quality chocolate, SCS pure butter, Valrhona cocoa powder and lots of walnut chunks. RM50 for 8” size, RM70 for 10”. To order do whatsapp 013-3502113 or click link in bio 😊 #fudgybrownies #walnutfudgybrownies #browniesmelaka #browniessedap #melakabakers #dessertmelaka #umiecanbakemenu2018 #melaka #mitc #ayerkeroh #krubong #cheng #malim

0
@rasabyrose

Our besttt seller cake! 💗 Spartak; Black&White Russian cake 😋 . Thank you so much sudi tunggu harini punya pick up! Guysss PROMO ini dilanjutkan sampai hujung bulan 9 tau! So rugi sangat if uolls tak order😝 RM35! RM35! RM35! . So, pada yang nak selitkan untuk esok (1lagi kosong) cepat ws! selebihnya hari khamis ya 😘 . Thank you so much! #rasabyrose #spartakcake #blackandwhitecake #russiancake #melakacake #keksedap #kekpremium #kekterbaik #kelayers #melakabakers #cake #bukitbaru at Bukit Baru, Melaka, Malaysia

10
@velvetntreats

Jangan lupe esok ya FREE PICKUP (selected area) FREE DELIVERY (Bukit Beruang | Bukit Katil) #byvelvetntreats #melakabakers #halalmelaka #uitmbandarmelaka #uitmkampusbandaraya #uitmmelaka #oummelaka #bukitberuang #bukitkatil #theheightresidence

0
@dakmierabakery

Assalamualaikum. CikMiera open class utk desserts simple ni.. senang nak buat,senang nk jual,inshaAllah. Senang dpt pujian,sedap2.. 😘😘 Module: 1. Raspberry Ripple Sourcream Buttercake 2. Fruit Pastry Cake 3. Bread Butter Pudding with Creamy Vanilla Sauce 4. Kek Pisang Gebu NEW student: RM150 Ex Student: RM120 •Semi hands-on class(kite buat berjemaah sambil chitchat..hehe). • 23/9/18 (Ahad) •10am-2pm++ •Dakmiera Bakery, Malim Melaka •Peserta bawa pulang dessert yg da siap. •Deposit diperlukan(tidak akan dipulangkan). ✓Lunch Provided. .......................................... Untuk mendaftar, SMS/WA》》 wasap.my/60196987084 (CikMiera) http://www.wasap.my/60196987084/Saya%20berminat%20nak%20join%20kelas%20simpleDesserts #bakingclass #bakingclassmalaysia #bakewithcikmiera #dakmierabakery #melaka #kelasKek #melakabakers

0
@rasabyrose

Chocolate cupcake for Dulang Hantaran 💜 Thank you so much! . Untuk deco macam ni uolls boleh pilih sama ada nak simple atau nak cecantik gini 🤗 . Untuk pertanyaan & order boleh direct ws 😘 #rasabyrose #spongecake #cupcake #cupcakehantaran #hantarankek #dulanghantaran #kekspan #melakacupcake #cupcakesedap #melakabakers #melakadessert #bukitbaru . at Bukit Baru, Melaka, Malaysia

1
@ecasdepatisserie

" Love the way you're. 💖" Simple sweet #customized { Unicorn 🦄 : 独角兽 } for a cutey who love unicorn so much. 😍 感谢惠顾!Thank you our lovely customer for placing trust and supporting #ECAS #eggcreamandsugar from Pahang. Hope you have a great long weekend holiday in Malacca. 😚💕🙏 #bakewithlove #servethebest #homemade #melakabakers #customcakes at ECAS De Patisserie

0
@fatcats.kitchen

Alhamdulillah Tuan #kucinggemok dah balik. Jom jom order, orang melaka, gerenti puas hati ❤️ . . #fatcatskitchen #kekmelaka #melakabakers #melakafood #melaka #kualalumpur

2
@julie_yanamj

Kelewatan sedikit share respi. Jom cekidot, thanks to owner recipe, cikgu Jamiah😎 Florentine cookies 500gm tepung florentine (tengok pic) 500gm almond slice* 200gm biji labu* 100gm kuaci putih* 40gm bijan hitam* Bahan2 bertanda * dibakar kejap dalam 5 min ya kakak2😝 Saya sangai dalam kuali je, senang keja jah. Tunggu cik kacang2 tu sejuk sket, campur kan sekali dengan tepung florentine dan gaul rata. Nak lagi senang, cari bekas penutup dan sila goncang2 kasi sebati kesemua bahan2 tadi. Goyang 2 jari sket😎 Sediakan bekas cupcake size L. Ambil 1 tablespoon campuran tepung dan kawan2 nya tadi dan masukkan dalam bekas cupcake. Jangan letak banyak sangat, nanti bila tebal sangat, die jadi keras, x sodap. Dah siap masuk bekas semua, bole lah bakar ya. Suhu 150-160, 15min @ sampai perang sket. Jangan sampai hangus pulak ya😁 Tunggu sejuk, baru keluarkan cik florentine tadi dari bekas cupcake itu. Sedia untuk di makan, fuhhh xleh berhenti makan, bye😝 #florentinecookies #florentines #foodlovers #foodpic #food #foodphotography #foodstagram #foods #foodie #myfreepjj #juesharerecipe #melakapeople #melakabakers #melakau #melakafood #melaka #baking #bakinglife #maneeshomemade at Malacca Town

0
@julie_yanamj

Malam tadi saya buat florentine cookies. Paling senang buat die lah, bahan pun tak banyak. Campak2, campurkan semua bahan, bakar. Siap. Cumanya, bahan2 die memang mahal sikit. Tapi berbaloi, makan tak boleh berhenti. Krup krap, kap punnn kapp haha😆 Nanti kite share cara buat die ya, pejam mata leh buat😝 #florentinecookies #florentines #foodlovers #foodpic #food #foodphotography #foodstagram #foods #foodie #melakapeople #melakabakers #melakau #melakafood #melaka #baking #bakinglife #maneeshomemade at Malacca Town

10
@samrahabuhasan

Fully fondant kek... Selamat pengantin baru Ezzati & Haziq semoga kekal bahagia hingga ke Jannah Aamiin... Tema warna merah.... Tq En Rizal sudi order dgn saya... #homemade #cakes #kekhomemade #kekfondant #kekkahwin #fondantmelaka #kakchiqhomemadebakery #ldpiacevole #bakermelaka #melakabakers

0
@samrahabuhasan

Alhamdulillah.... selesai.... Cupcakes wedding.... Tema biru.... Tq En Rizal sudi order dgn saya. Tahniah Haziq.... Selamat pengantin baru..semoga kekal hingga ke Jannah Aamiin Sapa nk order boleh whatsapp yer.... 😍😍😍 #homemade #cakeslovers #kekhomemade #kekfondant #fondantmelaka #bakermelaka #melakabakers #kakchiqhomemadebakery #ldpiacevole #kekhantaran #kekkahwin

0
@new.serum

Antara Kebaikan Arsya Serum : . 💕Membuat struktur kulit lebih tegang dan anjal 💕Melembabkan kulit muka. 💕Menyamarkan kedutan pada muka hingga leher. 💕Mencegah penuaan semulajadi. 💕Menutrisikan kulit. 💕Memberikan sensasi kulit muka yang lebih bersinar dan cerah. 💕Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit muka yang kusam. 💕Menghilangkan tompok-tompok hitam pada muka. . Kebaikan serum memang tiada tandingannya. Memakai serum secara rutin dapat membuatkan kulit muka kita lebih lembab. . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #butikmelaka #melakakek #melakacity #melakaraya #butikvendormelaka #melakamakeup #melakatown #utembandarmelaka #teamrayamelaka #melakadelivery #melakabakers #melakawonderland #melakahawau #melakacake #micostbandarmelaka #marykaymelaka #dontmesswithmelaka #melakawantedvendorneeded #merdeka #merdeka#merdekan #merdekadotcom #merdeka61 #merdekarya #merdekawalk #merdekasale #merdekanbeach #merdeka2018 #merdekamalaysia #merdekasales

0
@new.serum

Antara Kebaikan Arsya Serum : . 💕Membuat struktur kulit lebih tegang dan anjal 💕Melembabkan kulit muka. 💕Menyamarkan kedutan pada muka hingga leher. 💕Mencegah penuaan semulajadi. 💕Menutrisikan kulit. 💕Memberikan sensasi kulit muka yang lebih bersinar dan cerah. 💕Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit muka yang kusam. 💕Menghilangkan tompok-tompok hitam pada muka. . Kebaikan serum memang tiada tandingannya. Memakai serum secara rutin dapat membuatkan kulit muka kita lebih lembab. . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #butikmelaka #melakakek #melakacity #melakaraya #butikvendormelaka #melakamakeup #melakatown #utembandarmelaka #teamrayamelaka #melakadelivery #melakabakers #melakawonderland #melakahawau #melakacake #micostbandarmelaka #marykaymelaka #dontmesswithmelaka #melakawantedvendorneeded #merdeka #merdeka#merdekan #merdekadotcom #merdeka61 #merdekarya #merdekawalk #merdekasale #merdekanbeach #merdeka2018 #merdekamalaysia #merdekasales

0
@new.serum

Antara Kebaikan Arsya Serum : . 💕Membuat struktur kulit lebih tegang dan anjal 💕Melembabkan kulit muka. 💕Menyamarkan kedutan pada muka hingga leher. 💕Mencegah penuaan semulajadi. 💕Menutrisikan kulit. 💕Memberikan sensasi kulit muka yang lebih bersinar dan cerah. 💕Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit muka yang kusam. 💕Menghilangkan tompok-tompok hitam pada muka. . Kebaikan serum memang tiada tandingannya. Memakai serum secara rutin dapat membuatkan kulit muka kita lebih lembab. . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #butikmelaka #melakakek #melakacity #melakaraya #butikvendormelaka #melakamakeup #melakatown #utembandarmelaka #teamrayamelaka #melakadelivery #melakabakers #melakawonderland #melakahawau #melakacake #micostbandarmelaka #marykaymelaka #dontmesswithmelaka #melakawantedvendorneeded #merdeka #merdeka#merdekan #merdekadotcom #merdeka61 #merdekarya #merdekawalk #merdekasale #merdekanbeach #merdeka2018 #merdekamalaysia #merdekasales

0
@new.serum

Antara Kebaikan Arsya Serum : . 💕Membuat struktur kulit lebih tegang dan anjal 💕Melembabkan kulit muka. 💕Menyamarkan kedutan pada muka hingga leher. 💕Mencegah penuaan semulajadi. 💕Menutrisikan kulit. 💕Memberikan sensasi kulit muka yang lebih bersinar dan cerah. 💕Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit muka yang kusam. 💕Menghilangkan tompok-tompok hitam pada muka. . Kebaikan serum memang tiada tandingannya. Memakai serum secara rutin dapat membuatkan kulit muka kita lebih lembab. . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #butikmelaka #melakakek #melakacity #melakaraya #butikvendormelaka #melakamakeup #melakatown #utembandarmelaka #teamrayamelaka #melakadelivery #melakabakers #melakawonderland #melakahawau #melakacake #micostbandarmelaka #marykaymelaka #dontmesswithmelaka #melakawantedvendorneeded #merdeka #merdeka#merdekan #merdekadotcom #merdeka61 #merdekarya #merdekawalk #merdekasale #merdekanbeach #merdeka2018 #merdekamalaysia #merdekasales

0
@new.serum

Antara Kebaikan Arsya Serum : . 💕Membuat struktur kulit lebih tegang dan anjal 💕Melembabkan kulit muka. 💕Menyamarkan kedutan pada muka hingga leher. 💕Mencegah penuaan semulajadi. 💕Menutrisikan kulit. 💕Memberikan sensasi kulit muka yang lebih bersinar dan cerah. 💕Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit muka yang kusam. 💕Menghilangkan tompok-tompok hitam pada muka. . Kebaikan serum memang tiada tandingannya. Memakai serum secara rutin dapat membuatkan kulit muka kita lebih lembab. . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #butikmelaka #melakakek #melakacity #melakaraya #butikvendormelaka #melakamakeup #melakatown #utembandarmelaka #teamrayamelaka #melakadelivery #melakabakers #melakawonderland #melakahawau #melakacake #micostbandarmelaka #marykaymelaka #dontmesswithmelaka #melakawantedvendorneeded #merdeka #merdeka#merdekan #merdekadotcom #merdeka61 #merdekarya #merdekawalk #merdekasale #merdekanbeach #merdeka2018 #merdekamalaysia #merdekasales

1
@new.serum

Antara Kebaikan Arsya Serum : . 💕Membuat struktur kulit lebih tegang dan anjal 💕Melembabkan kulit muka. 💕Menyamarkan kedutan pada muka hingga leher. 💕Mencegah penuaan semulajadi. 💕Menutrisikan kulit. 💕Memberikan sensasi kulit muka yang lebih bersinar dan cerah. 💕Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit muka yang kusam. 💕Menghilangkan tompok-tompok hitam pada muka. . Kebaikan serum memang tiada tandingannya. Memakai serum secara rutin dapat membuatkan kulit muka kita lebih lembab. . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #butikmelaka #melakakek #melakacity #melakaraya #butikvendormelaka #melakamakeup #melakatown #utembandarmelaka #teamrayamelaka #melakadelivery #melakabakers #melakawonderland #melakahawau #melakacake #micostbandarmelaka #marykaymelaka #dontmesswithmelaka #melakawantedvendorneeded #merdeka #merdeka#merdekan #merdekadotcom #merdeka61 #merdekarya #merdekawalk #merdekasale #merdekanbeach #merdeka2018 #merdekamalaysia #merdekasales

0
@lieya_emily

Jualan Tutup kedai♡assalammualaikum nak jual komputer terpakai (2jenis) 1. besar rm600 2. kecik sikit rm 400-500 . Items: . ♡Set Gaming database (khas game) ♡ram 4gb ♡grafik card 4gb . 18 Set PC/boleh beli secara semua atau satu set saja♡♡ . area : Jalan Bidara Permai 13, Taman Bidara Permai, Pengkalan Balak, 78300 Masjid Tanah, Melaka call: en habib 0122617442 (tiada wasap) #melaka #melakaunited #melakafood #melakau #melakatrip #melakapeople #melakacafe #melakoteluk #melakauhawau #melakabutik #teamrayamelaka #melakavendor #melakawonderland #melakabakers #melakapremiumoutlet #melakacake #melakabandarayabersejarah #komputer #komputermurah #komputergaming #komputery

2
@new.serum

Antara Kebaikan Arsya Serum : . 💕Membuat struktur kulit lebih tegang dan anjal 💕Melembabkan kulit muka. 💕Menyamarkan kedutan pada muka hingga leher. 💕Mencegah penuaan semulajadi. 💕Menutrisikan kulit. 💕Memberikan sensasi kulit muka yang lebih bersinar dan cerah. 💕Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit muka yang kusam. 💕Menghilangkan tompok-tompok hitam pada muka. . Kebaikan serum memang tiada tandingannya. Memakai serum secara rutin dapat membuatkan kulit muka kita lebih lembab. . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #butikmelaka #melakakek #melakacity #melakaraya #butikvendormelaka #melakamakeup #melakatown #utembandarmelaka #teamrayamelaka #melakadelivery #melakabakers #melakawonderland #melakahawau #melakacake #micostbandarmelaka #marykaymelaka #dontmesswithmelaka #melakawantedvendorneeded #merdeka #merdeka#merdekan #merdekadotcom #merdeka61 #merdekarya #merdekawalk #merdekasale #merdekanbeach #merdeka2018 #merdekamalaysia #merdekasales

0
@ecasdepatisserie

" Where there is love, there is life.💞" Macaroons day!!! 💖💗💓😘💕 Who haven't try before? 🤭 #gooddaygoodmacaroon #bakewithlove #happybaking #ECAS #eggcreamandsugar #homemade #melakabakers at ECAS De Patisserie

0
@juliebakes4u

Another brownies tower for hantaran..Thank you Yna. Congratulations on your marriage! 😍😍😍❤️🤗🤗🤗🤗🤗❤️🤗❤️❤️ ❤️😍❤️❤️ 🌹 . . . . 💕❤️🌹🌹😍💃🏻 ❤️ ❤️💕💕 . 😘😘😘😘😘 . . #brownies #brownie #browniesMelaka #browniessedap #brownieskedut #nutella #chocolate #Melakabakers #kekMelaka #birthdaycake #kekharijadi #chefsofinstagram #chefslife #chefstalk #chefsteps #homebaking #homebakery #homebaked #homebaker #instafood #instafoodie #foodporn #bakersfield #uitmlendu #bake # #browniestower #undiscoveredbaker

1
@fiffy.bakery

Preparation for personal class today ! 🤗 Special request dari student yg nak belajar secara private dan coaching 1-1 dgn Fiffy Bakery 💪🏻💪🏻 #fiffybakery #bakeryclass #personalclassfiffybakery #specialstudent #kek #duyong #kekstrawberry #brownies #decorationcake #kekpandangulamelaka #cupcakedecorating #keksedapmelaka #melakabakers

0
@rasabyrose

Pandan sponge cake ordered by Mai for Dulang Hantaran ❤️ Thank you soo much Mai! 💕 . #rasabyrose #spongecake #cupcake #cupcakehantaran #hantarankek #dulanghantaran #kekspan #melakacupcake #cupcakesedap #melakabakers #melakadessert #bukitbaru . at Bukit Baru, Melaka, Malaysia

2
@fazycakeandbake

Trifle and Curry Puffs for Ms Hasanah of Nordin Group. Thank you 🌼 . . . #fazycakeandbake

1
@mybakingtime

ni plain brownies...kosong...kedut insyaallah..tp tak kedut pun tetap brownies jugak.. dari brownies ni..bole topping apa saja..nak soh buatkan tower pun bole..pastu kalau nak order..mohon wasap ye.. no wasap kat profile tau.. size 10x10 sahaja. 64 cuts bole makan ramai tauu 😊😊😊 #melaka #browniesmelaka #chewygooeybrownies #brownieskedut #melakacafe #melakabakers

0
@rasabyrose

Our Spartak Cake for TeamSuriKurusss aduh acane nak kurusss ni?!?! haha Thank you so much Sis Fara ❤️❤️ . Jangan terliurrrr uolls!! sedangkan i yang dok potong kekejap cakap eiii sedapnyaa! hahaha 😂 . You guys kene cuba yang ni! Our promo RM35 tu dilanjut sampai hujung bulan 9 tau! soo uolls jangan lepaskan peluang! 💕 . #rasabyrose #spartakcake #blackandwhitecake #russiancake #melakacake #keksedap #kekpremium #kekterbaik #kelayers #melakabakers #cake #bukitbaru at Bukit Baru, Melaka, Malaysia

0
@fiffy.bakery

🍰 CHOCOLATE MOIST CAKE Thanks a lot to my dear customer for order with #fiffybakery 😊🤗 #kek #duyong #keksedapmelaka #melakabakers

0
@fiffy.bakery

🍰 NEAPOLITAN ICE CREAM CHEESE CAKE Thanks a lot to my dear customer for order with #fiffybakery 😊🤗 #kek #duyong #keksedapmelaka #melakabakers

0
@fiffy.bakery

🍰 VANILA CAKE Thanks a lot to my dear customer for order with #fiffybakery 😊🤗 #kek #duyong #keksedap #melakabakers

0
@faliha_delites

Fruit pastry cake with pastry crumble #melakafoodorder #melakahomemade #melakabakers

0
@new.serum

Antara Kebaikan Arsya Serum : . 💕Membuat struktur kulit lebih tegang dan anjal 💕Melembabkan kulit muka. 💕Menyamarkan kedutan pada muka hingga leher. 💕Mencegah penuaan semulajadi. 💕Menutrisikan kulit. 💕Memberikan sensasi kulit muka yang lebih bersinar dan cerah. 💕Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit muka yang kusam. 💕Menghilangkan tompok-tompok hitam pada muka. . Kebaikan serum memang tiada tandingannya. Memakai serum secara rutin dapat membuatkan kulit muka kita lebih lembab. . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #butikmelaka #melakakek #melakacity #melakaraya #butikvendormelaka #melakamakeup #melakatown #utembandarmelaka #teamrayamelaka #melakadelivery #melakabakers #melakawonderland #melakahawau #melakacake #micostbandarmelaka #marykaymelaka #dontmesswithmelaka #melakawantedvendorneeded #merdeka #merdeka#merdekan #merdekadotcom #merdeka61 #merdekarya #merdekawalk #merdekasale #merdekanbeach #merdeka2018 #merdekamalaysia #merdekasales

0
@new.serum

Antara Kebaikan Arsya Serum : . 💕Membuat struktur kulit lebih tegang dan anjal 💕Melembabkan kulit muka. 💕Menyamarkan kedutan pada muka hingga leher. 💕Mencegah penuaan semulajadi. 💕Menutrisikan kulit. 💕Memberikan sensasi kulit muka yang lebih bersinar dan cerah. 💕Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit muka yang kusam. 💕Menghilangkan tompok-tompok hitam pada muka. . Kebaikan serum memang tiada tandingannya. Memakai serum secara rutin dapat membuatkan kulit muka kita lebih lembab. . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #butikmelaka #melakakek #melakacity #melakaraya #butikvendormelaka #melakamakeup #melakatown #utembandarmelaka #teamrayamelaka #melakadelivery #melakabakers #melakawonderland #melakahawau #melakacake #micostbandarmelaka #marykaymelaka #dontmesswithmelaka #melakawantedvendorneeded #merdeka #merdeka#merdekan #merdekadotcom #merdeka61 #merdekarya #merdekawalk #merdekasale #merdekanbeach #merdeka2018 #merdekamalaysia #merdekasales

1
@new.serum

Antara Kebaikan Arsya Serum : . 💕Membuat struktur kulit lebih tegang dan anjal 💕Melembabkan kulit muka. 💕Menyamarkan kedutan pada muka hingga leher. 💕Mencegah penuaan semulajadi. 💕Menutrisikan kulit. 💕Memberikan sensasi kulit muka yang lebih bersinar dan cerah. 💕Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit muka yang kusam. 💕Menghilangkan tompok-tompok hitam pada muka. . Kebaikan serum memang tiada tandingannya. Memakai serum secara rutin dapat membuatkan kulit muka kita lebih lembab. . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #butikmelaka #melakakek #melakacity #melakaraya #butikvendormelaka #melakamakeup #melakatown #utembandarmelaka #teamrayamelaka #melakadelivery #melakabakers #melakawonderland #melakahawau #melakacake #micostbandarmelaka #marykaymelaka #dontmesswithmelaka #melakawantedvendorneeded #merdeka #merdeka#merdekan #merdekadotcom #merdeka61 #merdekarya #merdekawalk #merdekasale #merdekanbeach #merdeka2018 #merdekamalaysia #merdekasales

0
@new.serum

Antara Kebaikan Arsya Serum : . 💕Membuat struktur kulit lebih tegang dan anjal 💕Melembabkan kulit muka. 💕Menyamarkan kedutan pada muka hingga leher. 💕Mencegah penuaan semulajadi. 💕Menutrisikan kulit. 💕Memberikan sensasi kulit muka yang lebih bersinar dan cerah. 💕Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit muka yang kusam. 💕Menghilangkan tompok-tompok hitam pada muka. . Kebaikan serum memang tiada tandingannya. Memakai serum secara rutin dapat membuatkan kulit muka kita lebih lembab. . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #butikmelaka #melakakek #melakacity #melakaraya #butikvendormelaka #melakamakeup #melakatown #utembandarmelaka #teamrayamelaka #melakadelivery #melakabakers #melakawonderland #melakahawau #melakacake #micostbandarmelaka #marykaymelaka #dontmesswithmelaka #melakawantedvendorneeded #merdeka #merdeka#merdekan #merdekadotcom #merdeka61 #merdekarya #merdekawalk #merdekasale #merdekanbeach #merdeka2018 #merdekamalaysia #merdekasales

0
@new.serum

Antara Kebaikan Arsya Serum : . 💕Membuat struktur kulit lebih tegang dan anjal 💕Melembabkan kulit muka. 💕Menyamarkan kedutan pada muka hingga leher. 💕Mencegah penuaan semulajadi. 💕Menutrisikan kulit. 💕Memberikan sensasi kulit muka yang lebih bersinar dan cerah. 💕Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit muka yang kusam. 💕Menghilangkan tompok-tompok hitam pada muka. . Kebaikan serum memang tiada tandingannya. Memakai serum secara rutin dapat membuatkan kulit muka kita lebih lembab. . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #butikmelaka #melakakek #melakacity #melakaraya #butikvendormelaka #melakamakeup #melakatown #utembandarmelaka #teamrayamelaka #melakadelivery #melakabakers #melakawonderland #melakahawau #melakacake #micostbandarmelaka #marykaymelaka #dontmesswithmelaka #melakawantedvendorneeded #merdeka #merdeka#merdekan #merdekadotcom #merdeka61 #merdekarya #merdekawalk #merdekasale #merdekanbeach #merdeka2018 #merdekamalaysia #merdekasales

0
@dakmierabakery

Assalamualaikum. CikMiera open class utk desserts simple ni.. senang nak buat,senang nk jual,inshaAllah. Senang dpt pujian,sedap2.. 😘😘 Module: 1. Raspberry Ripple Sourcream Buttercake 2. Fruit Pastry Cake 3. Bread Butter Pudding with Creamy Vanilla Sauce 4. Kek Pisang Gebu NEW student: RM150 Ex Student: RM120 •Semi hands-on class(kite buat berjemaah sambil chitchat..hehe). • 23/9/18 (Ahad) •10am-2pm++ •Dakmiera Bakery, Malim Melaka •Peserta bawa pulang dessert yg da siap. •Deposit diperlukan(tidak akan dipulangkan). ✓Lunch Provided. .......................................... Untuk mendaftar, SMS/WA》》 wasap.my/60196987084 (CikMiera) http://www.wasap.my/60196987084/Saya%20berminat%20nak%20join%20kelas%20simpleDesserts #bakingclass #bakingclassmalaysia #bakewithcikmiera #dakmierabakery #melaka #kelasKek #melakabakers

1
@harlyothman

Tq @didizm! Jauh ode dr Sabah utk bonda di Melaka..Yg penting ingatan utk Mak yg jauh di mata tapi sentiasa dekat di hati😍😍😍 Alhamdulillah,sama2 berkongsi kegembiraan utk awk didi😊😊😊 #kekkukusbuah #melakabakers #merlimau #harijadimak #harijadi #birthday #dekattapijauh

4
@new.serum

Antara Kebaikan Arsya Serum : . 💕Membuat struktur kulit lebih tegang dan anjal 💕Melembabkan kulit muka. 💕Menyamarkan kedutan pada muka hingga leher. 💕Mencegah penuaan semulajadi. 💕Menutrisikan kulit. 💕Memberikan sensasi kulit muka yang lebih bersinar dan cerah. 💕Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit muka yang kusam. 💕Menghilangkan tompok-tompok hitam pada muka. . Kebaikan serum memang tiada tandingannya. Memakai serum secara rutin dapat membuatkan kulit muka kita lebih lembab. . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #butikmelaka #melakakek #melakacity #melakaraya #butikvendormelaka #melakamakeup #melakatown #utembandarmelaka #teamrayamelaka #melakadelivery #melakabakers #melakawonderland #melakahawau #melakacake #micostbandarmelaka #marykaymelaka #dontmesswithmelaka #melakawantedvendorneeded #merdeka #merdeka#merdekan #merdekadotcom #merdeka61 #merdekarya #merdekawalk #merdekasale #merdekanbeach #merdeka2018 #merdekamalaysia #merdekasales

0
@khairinabakery

Cookies Khairina Bakery di jual di hari Usahawan. 😊

2
Next »