Meletop Photos on Instagram

See related and similar tags

@bougasbeautywaniess_

2 tekstur produk Bougas Beauty yang korang akan jatuh cinta bila start pakai. Yang best nya lagi sesuai untuk semua jenis kulit, kalau korang nak tahu lebih lanjut korang boleh dapatkan FREE CONSULTATION dengan wani. Jom sama-sama dapatkan kulit yang sihat & cantik dengan Bougas Beauty✨ Wasap link di bio or dm ok. #bougasbeauty #bougasbeautyqueen #bougasbeauty #bougasfeedback #meletop #elfiraloy #elfaris #bougasserum #bougasbeauty #bougasbeautyadvanceds #bougasteamqueen #bougasbeautyserum #bougasbeautyadvanceds

0
@cuckoo.entrepreneur

🤚13 SEBAB UTAMA KENA PASANG PENAPIS UDARA CUCKOO -------------------------------------------------------------- 1) Membunuh bakteria,menyah bau dan menyingkirkan virus diudara. 2) Membantu menapis bulu-bulu yang berterbangan dan debu serta hama yang mengganggu kesihatan. 3) Sedut bau busuk masakan, asap rokok tukar udara yang lebih segar. 4) Ada asma/lelah/masalah pernafasan yang lain. 5) Selalu selsema/hidung berair. 6) Ada anak-anak bulus dirumah. 7) Anak kecil ada masalah kulit seperti ekzema. 8) Rumah berdebu dan berhabuk 9) Rumah berdekatan dengan kawasan pembinaan 10) Jerebu 11) Release stress 12) Nak tidur yg lebih kualiti 13) Kurangkan berdengkur . MACAM-MACAM BAU LAH ADA KAT RUMAH TU !! . .Bau Asap rokok .Bau Masakan .Bau Hapak dan Kepam .Bau Najis Kucing .Bau Toilet . .Semua bau-bau ni mesti ada kan? .Kalau tak semua salah satu atau lebih biasanya ada kat rumah kita... . .JANGANKAN TETAMU YANG DATANG.. Kita sendiri pun rasa loya kadang-kadang dengan bau-bau tu kat rumah kita sendiri. . ABIS TU CAMNA NAK SELESAIKAN MASALAH NI?? . Toilet boleh la cuci selalu.. YANG LAIN-LAIN TU CAMNA?? . Jauhilah keluarga kita dengan UDARA YANG TIDAK SIHAT. Berikan mereka dengan UDARA YANG LEBIH SEGAR dengan memasang PENAPIS UDARA CUCKOO. . In shaa Allah masalah-masalah tadi tu boleh diatasi. . tekan link (linktree) di atas untuk whatsapp saya tnya apa2 pertanyaan: #cuckoobeyondstandards #cuckoodotcom #cuckooukayperdana #cuckoomelaka #cuckoonegerisembilan #meletop #cuckoopuchong #cuckoosquad #tipssihat

0
@amirmira_miraamir

#Repost @_miraamir__ · · · · mira bwt muka hodoh ttp comey qt bwt muka hodoh tak boleh bawak bincang 😂 🤟 @mfmirafilzah . . . #Repost @lanaa.mf (with @report.for.insta) ... . . Happy lunching!🥦 . 🥨🥙🍝🍛🍗 . . . . (Disclaimer is in my bio. For those highly-judgemental peeps) #mirafilzah #mirafilzah#pujaanhatikanda #tv3malaysia #mehsandarpadaaku #mehsandarlagi #melodi #nonatv3 #nona #lelakikirimantuhan #neelofa #zizanrazak #remyishak #syafiqkyle #jannanick #meletop #benamir #adelleasofea #dramasweetdreams 🎥 @azrianna

0
@resepimantap

@anaa_razali Kalau tgh tension try yg ni hilang masalah . . Jom tag member ajak buat sekali layannn💃💃 Confirm cair habis lelemak degil. 😍 . . Korang nak tak, makan 5-6 kali sehari..boleh makan nasi,loss 3kg-7kg sebulan...cepat g follow ig coach @anaa_razali 🔥Bab makan jangan risau mealplan sihat pon coach @anaa_razali sedia kan...korang cuma perlu 💯 follow je k.. . Coach @anaa_razali 📲 0169861985 #paidreviewmalaysia #dietmudah #eatcleanmalaysia #lunchbox #tipskurus #nakkuruscepat #sayanakkurus #neelofa #foodpanda #foodie #brunei #singapore #Malaysia #getfitnowonline #teamAnaarazali #gemokisawesome #jalanjalancarimakan #eatcleanmalaysia #sayanakcantik #gegarvaganzaofficial #mentormilenia #setelahkudimiliki #cemburuseorangwanita #dramasangat #cuticutimalaysia #meleTop

0
@chanteque_stylista

KURUNG SULAM AQEELA FREE POSTAGE 📣📣 . Harga perempuan : RM199 Kemeja : RM 109 📌 Pre order 3-4 hari bekerja ✨Boleh request baju patern kebaya, kebarung, kurung kedah juga boleh 🌹 boleh match kain corak yg lain 📌urgent order tidak di galakkan . Material Baju : Cotton sulam Full Lining Material Kain : Batik Dobby (kipas belakang ) Material Kemeja : Batik Dobby Saiz:XS-XL (rujuk size chart yg diberi) . . Whatsapp 01114484304 #sayajual #bazaarpaknil #sayajualbaju #ctdk #bajukurungmoden #setsedondon #blouse #jellyshoes #slingbag #handbag #zulariffin #setelahkudimiliki #sarra #adriz #gv2019 #meletop #intannajuwa #pyjamas #bajubudak #pyjamasbudak #gegarvaganza #mentormilenia #gv6 #pyjamasviral #kainbatikviral #kainbatik

0
@nh_wardrobes

KURUNG SULAM AQEELA FREE POSTAGE 📣📣 . Harga perempuan : RM199 Kemeja : RM 109 📌 Pre order 3-4 hari bekerja ✨Boleh request baju patern kebaya, kebarung, kurung kedah juga boleh 🌹 boleh match kain corak yg lain 📌urgent order tidak di galakkan . Material Baju : Cotton sulam Full Lining Material Kain : Batik Dobby (kipas belakang ) Material Kemeja : Batik Dobby Saiz:XS-XL (rujuk size chart yg diberi) . . Whatsapp 01114484304 #sayajual #bazaarpaknil #sayajualbaju #ctdk #bajukurungmoden #setsedondon #blouse #jellyshoes #slingbag #handbag #zulariffin #setelahkudimiliki #sarra #adriz #gv2019 #meletop #intannajuwa #pyjamas #bajubudak #pyjamasbudak #gegarvaganza #mentormilenia #gv6 #pyjamasviral #kainbatikviral #kainbatik

0
@supergrowup_ideal

Mau Meninggikan Badan secara Cepat, Sehat dan Alami hanya dalam Hitungan Minggu ? Kenggulan Paket Peninggi Super Grow Up - Meninggikan Badan secara Cepat, Sehat dan Alami - Memadatkan Tulang dan Merangsang Pertumbuhan Tulang - Terbuat dari Kalsium Organik dengan Penyerapan Terbaik di Dunia - Mengandung Multivitamin Zinc, Vitamin D dan Berbagai Nutrisi untuk membantu Pertumbuhan - Aman Tanpa Efek Samping (MUI,BPOM,GMP) - Bisa dikonsumsi dari usia 12 - 35 Tahun untuk Menambahkan Tinggi Badan Umur Anda bukan Penghambat untuk Menaikkan Tinggi Badan loh Mumpung masih usia 12-35 Tahun sudah saatnya Impian Anda mempunyai Tinggi Badan yg Ideal terwujud setelah Mengkonsumsi Paket Peninggi Super Grow Up kita Mau? Konsultasikan sekarang yuk di @supergrowup_ideal 📱WA : +6287782493032 (Klik Link Wa di Bio) #dagelan #inmyfeelingschallenge #aseangames2018 #tiktok #juara #viral #indomusikgram #like4like #ngakakkocak #lucuabis #lucintaluna #bobodancechallenge #malaysia #meletop #trending #viral #instagram #instalike #EnergyOfAsia #indonesiabisa #kocak #delleallichallenge #wonderfullindonesia #visitindonesia #asianparagames2018 #indonesiabangga #indonesiajuara #kekinian #fallingstarschallenge #fallingstars2018 #bukankalengkaleng

0
@coachismailayu

Dirikanlah solat wajib dan banyakkanlah solat sunat, sesungguhnya solat itu banyak kelebihannya . Selain laksanakan tuntutan serta dapat pahala yang berlipat ganda, laksanakan solat juga mampu improve postur badan, legakan sakit sendi dan tingkatkan metabolisma badan.. Solat pun boleh bakar kalori tau . Solat yang penuh dengan "Thuma'ninah" ya (dengan tenang) atau berhenti tidak bergerak tika mana sedang lakukan setiap rukun solat dalan 2-3 saat (atau dengan lafaz "Subhanallah") sebelum teruskan pergerakan selanjutnya. Bukannya "Thomas & Friends" solat cam keretapi tak akan rasa kesannya . Klik "turn on post notification" supaya tak lepas banyak lagi info dan tips menarik untuk kurus sihat . #plussizemalaysia #kurussihat #neelofa #meletop #bajubesar #astro #lvmalaysia #coachismailayu #eatfitonline

0
@dini.dy_

Dah masanya tukar kepada snacking yg lebih sihat. Nak kurus kan? . Mula dulu yg simple ni, baru yg besar akan menyusul. Kalau yg simple ni pun kita tak boleh nak ubah memang lambettt la nak kurus 😌 . JOM BUAT PILIHAN BIJAK 💪🏼🔥 . . ❤️ Follow saya untuk info & tips diet. . 🔈PENDAFTARAN DECEMBER SUDAH DIBUKA 📍SHARE & TAG KAWAN2 ANDA YG NAK KURUS . BEFIT PROGRAM 👉🏼 Personal & Group Coaching 👉🏼 Meal Plan & Resipi Sihat 30 Hari 👉🏼 Combo Workout Dari Rumah 👉🏼 Sesi Topik Diet Sihat & Nutrisi . Coach Dini +601127793120 Atau klik link di bio ☝🏻 . Follow 2nd ig @teamdillanur untuk perkongsian menu sihat. . . #kurustanpalapar #handbagbranded #resepisedap #sghalalfood #menudietharian #amyrarosli #kekalsihatsg #caradiet #zumba #cemburuseorangperempuan #pakejkahwin #menudiet #mudahterhibur #igersmalaysia #cabarankurus #innerantitembam #neelofa #nona #ootd #janganseriussangat #pinggansihat #tudungtravel #singaporefood #tudunginstant #foodpanda #doublechin #meletop #masakmasak

0
@nurhafizaibrahim

Aduhai memang period pain dasar sakit dia menguling guling kita tak tertahan menyengat bisa pedih subahanallah . . Jangan risau sapa yang period pain mnyengat2 boleh saja try Kak Lis Homemade Jamu inshallah selesai masalah uolls ya . . . SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!! . . Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti : . . •Longgar •Kentut faraj •Keputihan •Faraj gatal gatal •Rahim jatuh •Period tidak teratur •Faraj jerawat •Bau ikan hanyir •Berlecak •Berair •Kurang ghairah •Payudara lebih montok •Punggung lebih bulat •Putih Cerah Miss Faraj •Seri pengantin •Sukar mempunyai zuriat •PCOS / TYROID . . Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! . _________________________________ . #lovebite #farajtakberbau #missvlonggar #ubatkuat #jamuketat #zuriat #mandul #manjakani #jamuperapat #buahzuriat #keputihan #shahalam #payudaramontok #jamususukdara #owlbynd #sitiaafiyah #babyctdk #duckscarves #nursajat #fattzura #galeriariani #crecionbysitinurhaliza #mumuscarves #payudaramontok #minaz #meletop #sitiaafiyah #aliffterlajaklaris #kaklishomemadejamu #neelofa #ctdk

0
@dyxybytiqahbeautycare

Thank you pretty beli dyxy dengan @dyxybytiqahbeautycare 💞 . . Setiap pembelian sama ada COD or postage akan dpt special free gift💞🎁 . . 🌹Cara pakai dyxy face mist 🌹 . 1) sembur face mist green tea . 2) calit bc cream dgn span/jari dkt muka. Kalau ada parut/jerawat letak kat kawasan bermasalah dulu. . 3)ratakan dgn brush/jari/span satu muka.( kalau guna dyxy brush gemok tu just dap dap je sonang keje. . 4) sembur balik face mist green tea. . 5) taraa terus glowingg mukaa uolss‼️ . Tips : Sembur before bc cream utk thn lebih lama makeup, sembur lps bc cream utk kulit glowing dan tak kering💞 . . Whatsapp tiqa 📲019-2541640 . 💘STOKIST, AGENT & DROPSHIP WANTED🎈

1
@jamukaklis.kelantan

Aduhai memang period pain dasar sakit dia menguling guling kita tak tertahan menyengat bisa pedih subahanallah . . Jangan risau sapa yang period pain mnyengat2 boleh saja try Kak Lis Homemade Jamu inshallah selesai masalah uolls ya . . . SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!! . . Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti : . . •Longgar •Kentut faraj •Keputihan •Faraj gatal gatal •Rahim jatuh •Period tidak teratur •Faraj jerawat •Bau ikan hanyir •Berlecak •Berair •Kurang ghairah •Payudara lebih montok •Punggung lebih bulat •Putih Cerah Miss Faraj •Seri pengantin •Sukar mempunyai zuriat •PCOS / TYROID . . Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! . _________________________________ . #lovebite #farajtakberbau #missvlonggar #ubatkuat #jamuketat #zuriat #mandul #manjakani #jamuperapat #buahzuriat #keputihan #shahalam #payudaramontok #jamususukdara #owlbynd #sitiaafiyah #babyctdk #duckscarves #nursajat #fattzura #galeriariani #crecionbysitinurhaliza #mumuscarves #payudaramontok #minaz #meletop #sitiaafiyah #aliffterlajaklaris #kaklishomemadejamu #neelofa #ctdk

0
@kedaiubattinggi.my4

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kedaiubattinggiherbal.my . . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

0
@kedaiubattinggi.my4

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kedaiubattinggiherbal.my . . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

0
@kedaiubattinggi.my4

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kedaiubattinggiherbal.my . . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

0
@hardiana_fitmama

SNACKING YANG MACAM MANA UNTUK DIET?⠀ ⠀ Especially orang perempuan, kalau bab snacking mmg sukaaaa sgt kann kannnn.. hehehe.. ⠀ ⠀ Antara snacking typical yg byk viral di wall FB kita...⠀ 😅Pisang goreng⠀ 😅Cekodok/jemput2⠀ 😅Kuih keria, karipap, donut⠀ 😅Biskut, kek-kek⠀ 😅Aiskrim, coklats, gula-gula⠀ 😅Kerepek, keropok⠀ ⠀ Tapii.. kalau nak kurus sebenarnya snacking ni taklah wajib di ambil.. BUT its good kalau kita makan snacking sbb ia mampu bantu mengekalkan metabolisme badan tinggi! ⠀ ⠀ Antara biskut oreo dan Apple, snacking mana yg lagi okay for diet? Hehehee.. ⠀ ⠀ 👉Biskut oreo, sedap.. tapi kalori tinggi..nutrition value sgt minimal, sugar jek semata⠀ 👉Apple, sedap jgk.. tapi kalori lebih rendah dr biskut tadi, manis pon manis jgk, bukan nya pahit or tawar kan.⠀ ⠀ 💥Snacking yang ideal adalah dalam kalori range 100-150 kalori sahaja!⠀ ⠀ Soo buat pilihan yg bijak, ok!⠀ ⠀ Nak tau mcm mana caranya, jomm kita belajar dgn program online coaching bersama Coach berpengalaman!⠀ ⠀ Pendaftaran sesi December dibuka. Jom wassap coach utk info! Klik saja link wassap di bio atas tu ye..⠀ ⠀ Coach Hardiana 📲 012-3318022⠀ ⠀ #coachhardiana #projekkurusonline #bodytransformationonlinecoaching

1
@kedaiubattinggi.my4

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kedaiubattinggiherbal.my . . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

0
@bodyshape.adam

- ANTARA REMPAH BAKAR LEMAK² DEGIL 🔥 JOM! BACA NI - . . Rempah² ni wajib ada dalam masakkan kita bukan sahaja memberi kesedapan malah membantu juga dalam membakar lemak yang degil tu. . CAYENNE PEPPER . Mengandungi capsaicin yang boleh membantu meningkatkan metabolisme badan dan juga membantu kurangkan selera makan. Tambahkan dalam makanan seperti ayam, ikan atau pun pasta. . HALIA . Sangat sesuai jika di tambah kedalam sup atau sebagai perapan ayam bakar, Boleh juga untuk di minum masuk dalam teh. Membantu dalam fat loss serta kurangkan selera makan secara semulajadi, anti radang serta bagus untuk pencernaan. . KULIT KAYU MANIS . Kulit kayu manis boleh meningkatkan metabolisma dalam badan dan menghalang kenaikkan lemak, Serbuknya boleh di letak atas oats, protein shake atau pun granola. . JINTAN . Membantu kurangkan lemak badan dan tahap kolestrol berlebihan, Bagus untuk metabolisme dan sistem penghadaman. Boleh tambah dalam masakan dan sebagai bahan perap. . Dengan kita menggunakan rempah² ini dalam masakkan dapat kita mengurangkan MSG dan garam. . Dalam meal plan memang saya gunakan bahan² ini. . TAG & SHARE dengan semua family dan kawan² 🤗 . Follow ig @bodyshape.adam untuk tips efektif turun berat 😉👍

1
@kedaiubattinggi.my6

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kedaiubattinggi.my . . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

0
@kedaiubattinggi.my6

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kedaiubattinggi.my . . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

0
@amberlens_airin

"SAY BYE UNTUK MATA MERAH " . . . Dulu sebelum berkenalan dengan #Ambersoftlens ni setiap kali pakai lens mesti mata akan jadi merah . Tak sakit , tapi merah . . . . Memang takboleh pakai lama sebab rasa takselesa. Biasa setengah hari je la paling lama lepastu i cabut sebab mata rasa kering. . . . Selepas berkenalan dengan #Ambersoftlens ni alhamdulillah . Sampai sekarang i tak tukar cari lain. Terima kasih #Ambersoftlens . Klik link WhatsApp di bawah untuk dapatkan Amber Lens sekarang http://www.wasap.my/60194852032 . . . #amberlenshq #amberlens #youramberlens #codamberlens #lensmalaysia #utcsentul #sunwayputramall #selangor #rawang #meletop #mua #cantik #softlens #jomheboh #gojes #jjcm #kotadamansara #muaselangor #freepostage #amberlenshq #style #murah #merisik #tunang #nikah #swag #igbiz #bazarpaknil #trustedseller #produkviral

0
@amberlens_airin

"SAY BYE UNTUK MATA MERAH " . . . Dulu sebelum berkenalan dengan #Ambersoftlens ni setiap kali pakai lens mesti mata akan jadi merah . Tak sakit , tapi merah . . . . Memang takboleh pakai lama sebab rasa takselesa. Biasa setengah hari je la paling lama lepastu i cabut sebab mata rasa kering. . . . Selepas berkenalan dengan #Ambersoftlens ni alhamdulillah . Sampai sekarang i tak tukar cari lain. Terima kasih #Ambersoftlens . Klik link WhatsApp di bawah untuk dapatkan Amber Lens sekarang http://www.wasap.my/60194852032 . . . #amberlenshq #amberlens #youramberlens #codamberlens #lensmalaysia #utcsentul #sunwayputramall #selangor #rawang #meletop #mua #cantik #softlens #jomheboh #gojes #jjcm #kotadamansara #muaselangor #freepostage #amberlenshq #style #murah #merisik #tunang #nikah #swag #igbiz #bazarpaknil #trustedseller #produkviral

0
@amberlens_airin

"SAY BYE UNTUK MATA MERAH " . . . Dulu sebelum berkenalan dengan #Ambersoftlens ni setiap kali pakai lens mesti mata akan jadi merah . Tak sakit , tapi merah . . . . Memang takboleh pakai lama sebab rasa takselesa. Biasa setengah hari je la paling lama lepastu i cabut sebab mata rasa kering. . . . Selepas berkenalan dengan #Ambersoftlens ni alhamdulillah . Sampai sekarang i tak tukar cari lain. Terima kasih #Ambersoftlens . Klik link WhatsApp di bawah untuk dapatkan Amber Lens sekarang http://www.wasap.my/60194852032 . . . #amberlenshq #amberlens #youramberlens #codamberlens #lensmalaysia #utcsentul #sunwayputramall #selangor #rawang #meletop #mua #cantik #softlens #jomheboh #gojes #jjcm #kotadamansara #muaselangor #freepostage #amberlenshq #style #murah #merisik #tunang #nikah #swag #igbiz #bazarpaknil #trustedseller #produkviral

0
@amberlens_airin

"SAY BYE UNTUK MATA MERAH " . . . Dulu sebelum berkenalan dengan #Ambersoftlens ni setiap kali pakai lens mesti mata akan jadi merah . Tak sakit , tapi merah . . . . Memang takboleh pakai lama sebab rasa takselesa. Biasa setengah hari je la paling lama lepastu i cabut sebab mata rasa kering. . . . Selepas berkenalan dengan #Ambersoftlens ni alhamdulillah . Sampai sekarang i tak tukar cari lain. Terima kasih #Ambersoftlens . Klik link WhatsApp di bawah untuk dapatkan Amber Lens sekarang http://www.wasap.my/60194852032 . . . #amberlenshq #amberlens #youramberlens #codamberlens #lensmalaysia #utcsentul #sunwayputramall #selangor #rawang #meletop #mua #cantik #softlens #jomheboh #gojes #jjcm #kotadamansara #muaselangor #freepostage #amberlenshq #style #murah #merisik #tunang #nikah #swag #igbiz #bazarpaknil #trustedseller #produkviral

0
@amberlens_airin

"SAY BYE UNTUK MATA MERAH " . . . Dulu sebelum berkenalan dengan #Ambersoftlens ni setiap kali pakai lens mesti mata akan jadi merah . Tak sakit , tapi merah . . . . Memang takboleh pakai lama sebab rasa takselesa. Biasa setengah hari je la paling lama lepastu i cabut sebab mata rasa kering. . . . Selepas berkenalan dengan #Ambersoftlens ni alhamdulillah . Sampai sekarang i tak tukar cari lain. Terima kasih #Ambersoftlens . Klik link WhatsApp di bawah untuk dapatkan Amber Lens sekarang http://www.wasap.my/60194852032 . . . #amberlenshq #amberlens #youramberlens #codamberlens #lensmalaysia #utcsentul #sunwayputramall #selangor #rawang #meletop #mua #cantik #softlens #jomheboh #gojes #jjcm #kotadamansara #muaselangor #freepostage #amberlenshq #style #murah #merisik #tunang #nikah #swag #igbiz #bazarpaknil #trustedseller #produkviral

0
@amberlens_airin

"SAY BYE UNTUK MATA MERAH " . . . Dulu sebelum berkenalan dengan #Ambersoftlens ni setiap kali pakai lens mesti mata akan jadi merah . Tak sakit , tapi merah . . . . Memang takboleh pakai lama sebab rasa takselesa. Biasa setengah hari je la paling lama lepastu i cabut sebab mata rasa kering. . . . Selepas berkenalan dengan #Ambersoftlens ni alhamdulillah . Sampai sekarang i tak tukar cari lain. Terima kasih #Ambersoftlens . Klik link WhatsApp di bawah untuk dapatkan Amber Lens sekarang http://www.wasap.my/60194852032 . . . #amberlenshq #amberlens #youramberlens #codamberlens #lensmalaysia #utcsentul #sunwayputramall #selangor #rawang #meletop #mua #cantik #softlens #jomheboh #gojes #jjcm #kotadamansara #muaselangor #freepostage #amberlenshq #style #murah #merisik #tunang #nikah #swag #igbiz #bazarpaknil #trustedseller #produkviral

0
@bougasbeauty.elle

Hanya dengan 2 botol serum, Farah cakap dia dah dapat kulit bersih. Parut jerawat dah tiada lagi👏🏻👏🏻👏🏻. Tapi Farah tak pakai #AdvancedSerum ja tau, Fara pakai #BougasFaceScrub juga. Kalau korang nak hilangkan parut jerawat, cubalah dua produk bougas ni😘 . 🚘COD: Area KK-Inanam-Manggatal-Sepanggar-Telipok-Tuaran-Tamparuli 📍 📥POSTAGE: SS | SM everyday . 📲WHATSAPP +60198964929 OR CLICK LINK DI BIO 😉 ______________🌸🌸🌸🌸🌸🌸______________ #agentsabah #agentkotakinabalu #agentbougasbeauty #agentbougassabah #agentbougasbeautysabah #agentbougasbeautykotakinabalu #bougasbeauty #bougasbeautykotakinabalu #bougasbeautykk #bougaskk #bougasbeautycodkk #bougasbeautysabah #bougasbeautymanggatal #bougasbeautytuaran #bougascodmanggatal #bougascodtuaran #elfiraloy #meletop #bougascleanser #bougasfacescrub #bougasserum #bougasbeautyhq #bougasbeautee #bougasteamqueen #bougasteamnani #berungis

0
@syai.aizat

Saya mencari anda yang SERIUS NAK KURUS SEBELUM 2020. Yg aim nak pakai baju raya saiz [email protected], inilah masanya.Jom berubah & bertindak sekarang💪🏻 . Click link Di bio ig @syai.aizat utk detail program....Slot DECEMBER kini sudah dibuka!! 🔥🔥 https://bit.ly/2E0arOQ https://bit.ly/2E0arOQ https://bit.ly/2E0arOQ #gemokisawesome #jalanjalancarimakan #eatcleanmalaysia #sayanakcantik #utusancintabuatadam #puteriyangditukar #icanseeyourvoicemalaysia #paidreviewmalaysia #dramasangat #meleTop

0
@kurungmodenviral

‼️NEW COLLECTION‼️ . BAWAL COTTON BIDANG 45 Material : Cotton Voile Normal Price : RM12 Promo Price : RM10 Postage : RM8 SM | RM12 SS BELI 5 HELAI, PERCUMA 1 . Terdapat 40 PILIHAN WARNA kesemuanya. Pasti rambang mata korang nak pilih nanti 😍 Semua warna pun cantik-cantik dan kalau pakai confirm 💯 letupppsss giteww 💥 Warna tudung mungkin akan sedikit berlainan atas faktor camera dan cahaya 🙏🏻 . OPEN ORDER✨ How to purchase: 1. Klik link di bio untuk terus whatsapp 2. Pilih kod warna yang di mahukan 3. Buat bayaran dan anda akan dapat pengesahan pembelian . Cepat Cepat Cepat tauuu. Rugi kalau tak grab cepat sebab NANTI WARNA FAV KORANG AKAN #SOLDOUT. Sis tak tanggung kalau korang menangis kat bucu katil nanti 🙊 . . #womensquote #fashion #bawallover #shantikscarves #tudungmurah #sayajualtudung #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bawalcotton #bawalcottoncrepe #tudungcantik #tudungmurah #comingsoon #love #shantik #hanyauntukdirimu #fashion #scarflover #women #meletop #sale #tudungstudent #bawalbidang45 #bawalcottonbidang45 #bidang45 #bidang50 #tudungbawalbidang45

0
@houseofdubaiabaya

Y.E.S Pre order Batch 27 Closed order : 28 November 2019 ETA malaysia : 12 December 2019 . . Gorgeous shining stones abaya ❤️ . . . 🎀 All size available 🎀 Free matching shawl . . Y.E.S price : RM210 Normal price : RM250 (Blh bayar 2kali, deposit RM100) . . To order DM @ WA klik link kat bio 😘 +971509617148 +971509617148 . . #abayadubai #abayaabudhabi #abayamalaysia #abayasingapore #abayabrunei #abayasaudi #abayauae #abayalovers #abayadubaimurah #jubahmurah #maternitywear #nursingfriendly #jubahmuslimah #abayamurah #muslimahfashion #hijabista #khimarmurah #dubaiabaya #satukanrasa #setelahkudimiliki #surikatriana #pesanpadahati #cemburuseorangperempuan #GegarVaganza2019 #bellaammara #minaz #meletop #bazarpaknil #yesmalaysia #yesmalaysia2019

0
@victoriasecretjb_

• 💐💞Jom membeli sambil menderma 💞💐 • 💥💥NOVEMBER PROMO 250ml💥💥 ⭐VICTORIA'S SECRET BOTOL BESAR 250ml rm20 sahaja❗😱😱😱 • Packaging yang cantik bunga2 dalam box & boleh pakai share lelaki & perempuan😍 JIMAT BERBALOI BALOI❗ Harga Berpatutan❗ Sebotol RM20 ❓❓❓ • • SERIOUUS lahhh sangat cantik untuk buat gift @ hantaran😍😍😍 • • 🎀As a Gift 😱 🎀Pakai sendiri😱 🎀Nak Buat Hantaran😱 🎀Nak Buat Doorgift😱 🎀Nak bisness 😱 OPEN FOR BORONG PRICE!!! Akn diberi ilmu bisness dlm team💪 • • Jom Scroll ig nie sekarang pilih FLAVORSSS👇👇👇 Anda boleh MIX dengan lebih dari 50flavors yang ada ! • @victoriasecretjb_ @victoriasecretjb_ @victoriasecretjb_😍😍😍 • CEPAT2 TEKAN LINK WHATSAPP DKT BIO IG @ WHATSAPP 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ UNTUK DAPATKAN HARGA INI‼️ • • #perfume #perfumemurah #victoriasecret #victoriasecretmurah #oridarikilang #victoriasecretjb #squadsyafistars11 #wedding #weddingdress #weddingphotography #weddingrings #weddingcakes #doorgifts #doorgiftideas #doorgift #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #fashasandha #aafiyahanakibu #ctdk #anugerahskrin2019 #slotakasia #slotakasiatv3 #astrogempak #bazarpaknil #asalkankaubahagia #meletop #mirafilzah #anugerahskrin2019

0
@kedaiubattinggi.my4

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kedaiubattinggi.my . . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

0
@bellahudd

Last time tak sangka la suka tengok korea, dan dapat makeup kan orang korea 😆 Sumpah kulit halus mulus takde pori, n body fit & 4 baju persalinan di import dari sana 🇰🇷 | Megan Kim ♥️ #koreanwedding . . . Hairdo @by_emmielee | Stylist @wandarl ♥️ . . . . #bellahuddsignature #lilitbybellahudd 📲 +60129073008 (click whatsapp link on my bio) ♥️ . . . For Instant Photobooth booking here ~> @photoboothjom ❤️❤️❤️ . . _______________________ . #bellahuddmakeup #makeuptunang #makeupmalaysia #makeupmurah #meletop #makeupwedding #makeupnikah #MAKEUPKL #likeforlike #makeup #muamalaysia #makeuppengantin #makeupshahalam #makeupcheras #makeupkajang #makeupbangi #makeupseremban #malayweddingguide #cleanmakeup #nomakeupmakeup #muakl #muaselangor #bridalmalaysia #makeupmalaysia #muamalaysia #makeupphotoshoot

1
@theboeks_19

Please 😩 . ⏭️ Follow IG kami untuk banyak lagi benda yang menarik . ⏭️DM Kami jika anda ingin berkongsi cerita atau video yang menarik . . #twitterquotes #malaysia #twitter #twittermalaysia🐦 #igshopmurah #theboeks #igshopkasut #meletop #lelakivsperempuan #lawakkerder #himpunanlawakmalaysia #igmalaysia #tolongdengar #lawakking #abahpesan #theboeks #iglelakivsperempuan

0
@kurungmodenviral

‼️NEW COLLECTION‼️ . BAWAL COTTON BIDANG 45 Material : Cotton Voile Normal Price : RM12 Promo Price : RM10 Postage : RM8 SM | RM12 SS BELI 5 HELAI, PERCUMA 1 . Terdapat 40 PILIHAN WARNA kesemuanya. Pasti rambang mata korang nak pilih nanti 😍 Semua warna pun cantik-cantik dan kalau pakai confirm 💯 letupppsss giteww 💥 Warna tudung mungkin akan sedikit berlainan atas faktor camera dan cahaya 🙏🏻 . OPEN ORDER✨ How to purchase: 1. Klik link di bio untuk terus whatsapp 2. Pilih kod warna yang di mahukan 3. Buat bayaran dan anda akan dapat pengesahan pembelian . Cepat Cepat Cepat tauuu. Rugi kalau tak grab cepat sebab NANTI WARNA FAV KORANG AKAN #SOLDOUT. Sis tak tanggung kalau korang menangis kat bucu katil nanti 🙊 . . #womensquote #fashion #bawallover #shantikscarves #tudungmurah #sayajualtudung #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bawalcotton #bawalcottoncrepe #tudungcantik #tudungmurah #comingsoon #love #shantik #hanyauntukdirimu #fashion #scarflover #women #meletop #sale #tudungstudent #bawalbidang45 #bawalcottonbidang45 #bidang45 #bidang50 #tudungbawalbidang45

0
@jamunenek_shalina

JANGAN TUNGGU ! Anak Dara yang ada masalah tak dtg period dlm tempoh lama jangan tunggu sampai period datang tanpa ikhtiar merawatnya. Kadang-kadang sampai 4, 5 bulan & ada jugak setahun . Bila g check doc, doc cakap tu hormon. Tapi janganlah biarkan sebab wanita yang subur & sihat, period dia setiap bulan on time. Pernah terfikir tak, ke mana darah tu pergi? Ramai yang kita jumpa masa remajanya macam tu, Bila dah kawin susah dapat baby, last2 bila buat check up .... ada cyst dan fibroid. Tu diaaa ...senyap-senyap penyakit muncul ! . Untuk melancarkan darah, cuba amalkan JAMU RAPAT PLUS by Jamu Nenek setiap hari bersama air suam panas. Insya Allah khasiatnya akan memecahkan darah-darah yang block di rahim Kita . Jangan tunggu, tapi ikhtiarlah untuk merawat segera ! . 📲 Whatsapp 017-4841856 📦 shopee.com.my/shalin.lynn . #jamunenekselangor #jamunenekoriginal #setberpantangjamunenek #jamunenek #jamuberpantang #jamutradisional #jamuherba #ibuberpantang #jamunenekpetalingjaya #supplementwanita #supplementlelaki #jamuviral #setberpantang #keperluanberpantang #jamurapat #jamuketat #meletop #jamunenekpj #fattzura #ctdk #jamunenekshahalam #jamuuntukwanita #kurus #keputihan #sakiturat #awetmuda #fibroids

0
@bougas.beaute

Ramai yang tanya produk Bougas Beauty ni boleh ke hilangkan jeragat? Sebenarnya jeragat ni susah untuk rawat tau, amik masa juga untuk pudarkan. Kita akan suggestkan rujuk pada doktor terlebih dahulu sebelum beli okay? - Tapi nak tunjuk juga skin akak ni.. Alhamdulillah lepas pakai sebotol #AdvanceSerum, JERAGAT MAKIN KURANG. Kalau tak percaya, korang slide sebelah untuk compare kan dengan sebelum. Tak sabar nak tengok perubahan kulit akak lepas botol ke-2 ni nnti 😍 . #bougasbeauty #bougasfeedback #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougascleanser #bougasserum #bougasscrub #bougasselangor #codserikembangan #bougasteamqueen #bougasserikembangan #neelofa #elfiraloy #meletop #bougasupm #bougasserdang #codserdang #codupmserdang

1
@houseofdubaiabaya

Y.E.S Pre order Batch 27 Closed order : 28 November 2019 ETA malaysia : 12 December 2019 . . Gorgeous shining stones abaya ❤️ . . . 🎀 All size available 🎀 Free matching shawl . . Y.E.S price : RM210 Normal price : RM250 (Blh bayar 2kali, deposit RM100) . . To order DM @ WA klik link kat bio 😘 +971509617148 +971509617148 . . #abayadubai #abayaabudhabi #abayamalaysia #abayasingapore #abayabrunei #abayasaudi #abayauae #abayalovers #abayadubaimurah #jubahmurah #maternitywear #nursingfriendly #jubahmuslimah #abayamurah #muslimahfashion #hijabista #khimarmurah #dubaiabaya #satukanrasa #setelahkudimiliki #surikatriana #pesanpadahati #cemburuseorangperempuan #GegarVaganza2019 #bellaammara #minaz #meletop #bazarpaknil #yesmalaysia #yesmalaysia2019

2
@kedaiubattinggi.my4

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kedaiubattinggi.my . . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

0
@houseofdubaiabaya

Y.E.S Pre order Batch 27 Closed order : 28 November 2019 ETA malaysia : 12 December 2019 . . Gorgeous shining stones abaya ❤️ . . . 🎀 All size available 🎀 Free matching shawl . . Y.E.S price : RM210 Normal price : RM250 (Blh bayar 2kali, deposit RM100) . . To order DM @ WA klik link kat bio 😘 +971509617148 +971509617148 . . #abayadubai #abayaabudhabi #abayamalaysia #abayasingapore #abayabrunei #abayasaudi #abayauae #abayalovers #abayadubaimurah #jubahmurah #maternitywear #nursingfriendly #jubahmuslimah #abayamurah #muslimahfashion #hijabista #khimarmurah #dubaiabaya #satukanrasa #setelahkudimiliki #surikatriana #pesanpadahati #cemburuseorangperempuan #GegarVaganza2019 #bellaammara #minaz #meletop #bazarpaknil #yesmalaysia #yesmalaysia2019

0
@kedaiubattinggi.my4

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kedaiubattinggi.my . . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

0
@_sparkofficial

Readystock 🔸Free Stokin (Selagi stock masih ada) Grade : 3A Name : Adidas Elite Grey Black Size : 41-45 euro Only Price : RM85sm / RM95ss Jom whatsapp sekarang untuk dapatkan harga ISTIMEWA 😘 NAK TAK?? 📱0196252030 📱0196252030 #kasu #kasutmurahmurah #sneakers #sanazperfume #uitm #uitmshahalam #zrff #zrproject #fcukinflava #zizanrazak #vapemalaysia #vapeporn #saltnic #zrflava #ysuku #y15zr #rnab #flavor #vape #vapelife #viral #FlowERA #seribusatucerita #malaysiatrending #malaysiakini #pesanpadahati #nabilarazali #meletop #polaroidoriginals #polaroid

0
@coachismailayu

Anda nak kurus sihat dan suka bersenam tapi tak tahu step bersenam yang betul? Atau mungkin malu nak bersenam kat luar? . No problem.. Kat rumah juga bole bersenam.. Bole follow senaman combo ini dan bersenam ikut waktu yang sesuai dengan anda.. Yang penting anda enjoy bersenam 😊 . Dalam program kami memang diberikan video senaman khas untuk anda bersenam di rumah atau di mana2 saja.. Nak info lanjut boleh klik bio @coachismailayu . #eatfitonline #coachismailayu #bajubesar #neelofa #jomkurus #kbs #meletop

0
@kedaiubattinggi.my3

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kedaiubattinggi.my . . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

0
@kedaiubattinggi.my3

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kedaiubattinggiherbal.my . . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

0
@coachirahasan

Coach boleh bantu anda Start decide and action today Jom settlekan 10 kg lemak pecutan sebelum 2020 💪 ONLINE COACHING INTAKE BULAN DISEMBER . ☑️ WhatsApp group Mentoring & Coaching ☑️ Meal plan beserta resepi sihat 25 hari ☑️ Combo workout step by step dari rumah ☑️ Groceries checklist Klik link di bio ig @coachirahasan utk info lebih details ttg Program Online Coaching . 🌹Ira 📲+60189554953 Personally lost 13kg 23 y/o maintained 6 years ideal weight kurus secara online . #kurusdarirumah #jomkurus #eatclean #mealplan #fitnessmeal #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #menusihat #resepi #resepisedap #resepimudah #tipsturunberat #naksihat #nakdiet #bilanakdiet #menudiet #dietsihat #setelahkudimiliki #tv3 #neelofa #neelofalipmatte #meletop

0
@dressjubahmodenmurah

. 💞 Abriana Beads Blouse 💞 💚Code: AT106 . Material: CoSik (Lembut, Berat, Terletak, Sejuk, Ironless) Size: 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 54 . 💚Zip Sorok: Depan (10") Tangan (8") 💚Manik jahit 💚Nursing friendly 💚Wudhu Friendly 💚Berat : 300 gram +/- 💚Model Tinggi: 162cm (Size 36) . ✳️ Harga : RM59 (Tak Termasuk Pos) ➡ Postage : RM8sem / RM11ss . Berminat boleh whatsapp Imie ya 👇👇👇 . www.watsap.my/60139417875/AbrianaBeadsBlouse . 📲📲 Whatsapp 0139417875 . #blousemoden #blouses #blouseplussize #blouselabuh #blousekerja #blouselawa #blouse #blousesale #blousemurah #blousecantik #blousemuslimah #blousewanita #blousetunic #bajumuslimah #bajucantik #bajumurah #bajumoden #plussizefashion #pakaianmuslimah #shopping #fattzura #neelofa #telekung #ctdk #dramasangat #meletop

0
@agrofattorino

Siamo la patria delle mele 🍎 Da oggi trovi più di 11 varietà di mele tutte rigorosamente ITALIANE e di prima scelta! Solo da AGROFATTORINO!!! Segui il link per l'acquisto online ➡️ bit.ly/2q0vjlv #salento #meletop #mele #italy #topquality #melinda #marlene #envy #trentina #pinklady #fruttadistagione #lecce #consegneadomicilio #negozioonline #agrofattorino

0
@idda.hamzah

Workout membantu mempercepatkan lagi penurunan berat badan kita, selepas kita dah jaga pemakanan kita. Buat ikut kemampuan kita okay. Boleh cabar diri do moree workout bagi yang mampu.

2