Moisturizer Photos on Instagram

See related and similar tags

So now farah nak share tentang oily skin . . Nak buat test skin ni senang je tau simple je tak payah pergi clinic bayar mahal2. But kalau pergi clinic more accurate la kan but this simple je... bangun pagi lepas cuci muka dengan luke warm water je jangan pakai soap or anything , then boarkan for half an hour. . Kalau ciri2 dia kat atas tu.. berminyak kat all area T zones kemungkinan besar adalah oily skin type laa ! . #tintedmoisturiserdoctox #tintedmoisturiserdoctoxleola #doctox #sayajual #moisturizer #kulitkering #kulitberminyak #kulitsensitif #acne #dry #farabeaute❣️

0

So I went to Sephora... 🙄🙂 Got a little of everything; birthday gift, purchased item & samples 😁 The bare minerals was a foundation stick & wasn't my shade so I threw it out 😳 #sephorasamples #sephora #pink #instagram #katvondbeauty #bareminerals #bitebeauty #sephorabirthdaygift #eyeliner #settingpowder #lipstick #itcosmetics #moisturizer #lipgloss #lipliner #glamglow #toner #😁 #😀 #💗

0

Pagi nie kak misi kite bgtw semalam cuci muka dengan #BebuihLove pastu tepek #krimNB full muka, kulit da rasa lembut♥️♥️. Ewahh... penangan #Antiseptik #moisturizer dalam #krimNB dan #MaduLebah dalam #BebuihLove.... joget sekali 💃💃

0

Hyaluronic acid, Retinol, and Peptides are essential in luxury skincare. Enjoy 20% off + FREE shipping with code “Lana20” at checkout. We understand deciding which ingredients are best for your skin, can be challenging so we do all we can to make it easier for you. Click the link in our bio to shop and learn more. . . . . . . . #makeup #instagood #selfcare #natural #cybermonday #skincareroutine #moisturizer #photooftheday #artbaselmiami #primer #beauty #photography #nofilter #clearskin #acnetreatment #diy #art #tips #drayamichele #artbasel #skincare #selflove #nails #photooftheday #instagood #liv #smallbusiness #smallbusinessowner

0

GARA-GARA SABUN AJAIB KULIT TERUS CANTIK!! . . Kini didedahkan formula mencerahkan dengan JIMAT hanya gosok - gosok . . Tak perlu suntikan Tak perlu kemam Tak perlu bancuh Tak perlu tunggu masa kesan dapat dilihat seawal 5-7 hari . . Sila tinggalkan nombor anda kami akan hubungi anda untuk bagi HARGA DISKAUN! Atau tekan link wasap . . #carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih #sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #tipscantik

0

☘️ CARMELA WHITENING SOAP boleh digunakan oleh : - Boleh digunakan oleh lelaki dan wanita tidak kira usia - Surirumah yang ingin menjaga kecantikkan kulit wajah untuk tersayang - Student yang terdedah dengan cahaya matahari - Bakal2 pengantin untuk naikkan seri wajah - Untuk mereka yang mmpunyai kulit bermasalah seperti jerawat, jeragat, kulit kusam, dan sbagainye 🌹 . Tidak risau lagi dengan adanya CARMELA 😘 Dapatkan untuk anda sekarang ya 😘😘😘 . . #carmelawhiteningsoap #carmelahq #carmela #sabunputih #kulitputih #kulitcantik #tipskulitputih #sabunputihsatubadan #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #bebasparut #Removemakeup #bubbleremover #bubbleremoverfirstinmalaysia #bubbleremovercarmela #toner #moisturizer #newpackaging #newlook #newformula #lebihberkesan #tipscantik

0

The ✌🏼 🔥HOTTEST 🔥SHOWSTOPPERS 💃 for every Santa 🎅 list📃 at the DEEPEST discount I have seen! First 3️⃣ people I have an extra 🎁 of $25 off!! Buy Lashboost= Active Hydration Serum ✨$28✨ Why you NEED these two!? 🌟LASH BOOST🌟- Longer, thicker,fuller,darker looking LASHES and BROWS guaranteed! 👁 see results of your OWN lashes and brows in 4-6 weeks 👁One tube lasts 3-4 months before it starts losing potency 💧 ACTIVE HYDRATION 💧: Buy your skin a drink. 💦 I use it everyday!!! Increases hydration level 200%! 👉🏻Hyaluronic acid is a natural sugar in the skin that sits between skin cells and helps maintain hydration and skin plumpness. 👉🏻It has humectant properties, meaning it maintains moisture by pulling in water to the skin like a sponge I just made your 🎁 shopping easier for every lady on your list!! Message me to snag these fast!!

1

Oatmeal Milk Bath Soak are $8.00

1

Tips to keep your skin hydrated 1. Wash your face with a face cleanser or micellar water twice a day. 2. Exfoliate with a brush, washcloth, mask or scrub every day. 3. Apply mosturizer to your skin twice a day. 4. Use a hydrating facemask 1-2 times per week. . . . #skincare #dehydratedskin #winterskincare #winterskin #winterskincareroutine #facemask #moisturizer #mosturizing #facecareroutine #face #white

0

Rene-Cell 119 Cream “119 cream for the irritated skin” Product Features • Light gel type without the sense of stickiness • Immediate and sustained cooling effect • Alleviation of itchiness of the skin due to the lack of moisture • Multi soothing gel that can be used on both the face & body • Prevention of sustained and frequent skin troubles and quick pacification effect • Relieving of the heat sensation and alleviation of redness of the skin after exercising, sauna and hot bath Rene-Cell 119面霜 “让受到刺激的敏感皮肤快速沉睡的独一无二的解决方案!” 产品特征 •Rene-Cell 年龄逆向系统³帮助皮肤改善再生速度,护理基础皮肤苦恼 •涂抹的瞬间,无油腻感、清爽的冷却效果,让受到刺激的皮肤快速镇静 •对皮肤起到保湿效果的海藻糖成分,从皮肤深层开始填充水分 •形成水润保护膜,预防因热量导致水分丢失和皮肤干燥 •运动、洗浴、桑拿后给予皮肤舒适的镇静感,同时缓和因缺少水分引起的皮肤搔痒 #brisbane #australia #skincare #beauty #moisturizer #koreanskin #selfie #makeup #koreancosmetic #美姬 #护肤品 #干性皮肤 #油性皮肤 #痘痘皮肤 #敏感皮肤 #布里斯班 #皮肤护理 #daily #goldcoast #韩国化妆品 #스킨케어 #진정크림 #수분크림 #여름 #滋润霜

0

SWIPE ↔️ LIMITED TIME ONLY ⚠️ who else loves SHEA BUTTER ? 🤤😩✨ comment below ! #orlandosugaring #orlandowaxing #organicskincare #sweetandtruesugaring #orlandoesthetician #sheabutter #body #moisturizer #dryskin

0

KULIT KERING? YOU GONNA LOVE THIS MOISTURIZER! SELESA TANPA BERMAKE-UP ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Moisturizer Youth ni memang sangat sangat melembapkan muka! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Moisturizer Youth ni sesuai untuk semua jenis kulit. Kulit muka Ashra selama ni berminyak tau. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ And why ramai suka Moisturizer ni selain super moisturising effect ni? Sebab ada built in Sunscreen SPF50 sekali 😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Korang tau tak, kulit kusam, jeragat, jerawat ni semua disebabkan muka kita terdedah kepada sinaran matahari yang melampau terik ni? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Sinaran matahari ni lah yang buat muka kita cepat tua, cepat berkedut! 😩 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Sunblock ni ada SPF50 which is memang membantu sangat untuk protect skin kekma daripada sinaran cahaya matahari. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ And at the same time, sunscreen ni juga merupakan moisturizer yang tolong lembutkan kulit and repair skintone sekali! 😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Bukan setakat tu je, Youth Moisturizer + Sunscreen ni pun boleh bertindak sebagai primer & highlighter sekali! Setiap kali kekma makeup, skin kekma memang nampak glowing and memang tahan lama bila apply sunscreen ni. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Siapa yang takde lagi sunscreen and moisturizer, meh try YOUTH #Moisturizer ni. Confirm you suka and jatuh cinta berkali-kali! 😋 ⠀⠀⠀⠀ And yes, sekarang ni tengah ada Promo Youth Starter Set! Better grab set terus untuk full effect Youth 😘 Hari ni LAST DAY PROMO yee guyss!💕 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ashra | 📲http://ashrashaklee.wasap.my ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #youthshaklee #youthskinacre #youth #shakleemalaysia #shakleepuchong #shakleeputrajaya #shakleeDamansara #youthpromo #youthshaklee #shakleepromo #shakleekuantan #shakleekemaman #youthshaklee #jeragat #skinproblem #jerawat #kusam #tonaxsekata #pori #sunburn #kulitsensetif #shaklee

0

KULIT KERING? YOU GONNA LOVE THIS MOISTURIZER! SELESA TANPA BERMAKE-UP ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Moisturizer Youth ni memang sangat sangat melembapkan muka! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Moisturizer Youth ni sesuai untuk semua jenis kulit. Kulit muka Ashra selama ni berminyak tau. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ And why ramai suka Moisturizer ni selain super moisturising effect ni? Sebab ada built in Sunscreen SPF50 sekali 😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Korang tau tak, kulit kusam, jeragat, jerawat ni semua disebabkan muka kita terdedah kepada sinaran matahari yang melampau terik ni? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Sinaran matahari ni lah yang buat muka kita cepat tua, cepat berkedut! 😩 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Sunblock ni ada SPF50 which is memang membantu sangat untuk protect skin kekma daripada sinaran cahaya matahari. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ And at the same time, sunscreen ni juga merupakan moisturizer yang tolong lembutkan kulit and repair skintone sekali! 😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Bukan setakat tu je, Youth Moisturizer + Sunscreen ni pun boleh bertindak sebagai primer & highlighter sekali! Setiap kali kekma makeup, skin kekma memang nampak glowing and memang tahan lama bila apply sunscreen ni. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Siapa yang takde lagi sunscreen and moisturizer, meh try YOUTH #Moisturizer ni. Confirm you suka and jatuh cinta berkali-kali! 😋 ⠀⠀⠀⠀ And yes, sekarang ni tengah ada Promo Youth Starter Set! Better grab set terus untuk full effect Youth 😘 Hari ni LAST DAY PROMO yee guyss!💕 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ashra | 📲http://ashrashaklee.wasap.my ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #youthshaklee #youthskinacre #youth #shakleemalaysia #shakleepuchong #shakleeputrajaya #shakleeDamansara #youthpromo #youthshaklee #shakleepromo #shakleekuantan #shakleekemaman #youthshaklee #jeragat #skinproblem #jerawat #kusam #tonaxsekata #pori #sunburn #kulitsensetif #shaklee

0

As it gets colder and the dry season🍂 gets closer, a little moisture💧can go a long way! • • • #clarins #bliss #kiehls #moisturizer #cream #hydrationiskey #exfoliateyourproblemsaway #calaurumcosmetics #aurum

0

Sebelum beraktivitas di bawah terik matahari, pastikan wajah cantikmu terlindungi dari bahaya sinar UV ya! Faktanya, make up aja gak cukup untuk mencegah bahaya sinar matahari merusak sel di kulitmu.☀️🔥🙅🏿 . Sunscreen biasa, mana cukup? Wajahmu butuh yang mampu melindungi, sekaligus menutrisi seperti #MoreskinNatureDay !! Kandungan double sunscreen nya mampu melindungi wajahmu dari pengaruh buruk sinar UV!🙆🏻🙆🏻 . Selain itu, terdapat ekstrak Pourtica mampu mencerahkan warna kulit dan juga mengurangi kerutan pada wajahmu! Bebas khawatir beraktivitas dibawah teriknya matahari dengan Moreskin Nature Day!🙌🙌 . . #MoreskinNatureDay #Moreskinkrimpagi #KrimPagi #KrimSiang #Moisturizer #Moreskin #Moreskinidofficial #MoreskinKosmetik #MoreskinSkincare

0

Pengen wajah glowing tapi kok malah annoying? Udah pake cream ini, cream itu, serum ini, spray itu, banyak, ribet, mahal lagi haduhhh😪😪 . Udah, daripada ribet, bingung, mahal, #MoveOn ke #MoreskinCleanandGlow yuk Girl! Karena dengan 1 cream booster ini, kamu udah dapet paket komplit nya!😲😲 . Cream booster multifungsi ini mampu mempercepat proses peremajaan kulit, menghaluskan, serta melembabkan kulit cantikmu! Serta berfungsi ganda sebagai cream pagi dan malam lho, Girl! . Udah gitu, kamu cukup memakai 3 hari dalam seminggu aja, untuk mendapatkan wajah cerah berseri dan glowing natural! Udah multifungsi, glowing nya dapet, hemat lagi! Kurang apa coba si #MoreskinCleanandGlow ini? 🤭🤭 . Ada yang udah pakai? Share yuk, pengalaman cantik kamu setelah memakai #MoreskinCleanandGlow di kolom komentar!😋 . . . #moreskin #kosmetik #kosmetikalami #halal #produklokal #aman #kulitcantik #metime #selflove #liburan #weekend #liburan #skincare #listskincare #cleanser #toner #sheetmask #serum #moisturizer #sunscreen #moreskincleanandglow #CleanAndGlow #KrimSiang #KrimMalam #AntiAgging

0

Origins Ginzing Cream for $9.99 at ROSS.... #origins #skincare #ginzing #moisturizer #cream #deals #rossfinds #beauty

0

Di saat tubuh kita beristirahat di malam hari, ternyata sel-sel kulit kita sedang beregenerasi lho! Regenerasi adalah proses peremajaan kulit secara alami yang dilakukan oleh sel tubuh kita setiap malamnya!🍎🍎 . Proses ini sangat penting untuk mencegah penuaan dini pada kulit kita lho, Girl!😱 Untuk memaksimalkan proses regenerasi kulitmu, jangan lupa gunakan Moreskin Nature Night sebelum tidur ya!😁👌 . Moreskin Nature Night ini mampu menjaga kelembapan kulit, mencerahkan, serta mencegah flek hitam yang dapat timbul di wajah cantikmu!! Gunakan setiap hari untuk hasil yang maksimal ya, Girl!😁👌 . . #MoreskinNatureNight #Moreskinkrimmalam #KrimMalam #Antiagging #Moisturizer #Moreskin #Moreskinidofficial #MoreskinKosmetik #MoreskinSkincare

0