Mummypreggy Photos on Instagram

See related and similar tags

Yang hantar buah tembikai kata td petang, tembikai ni sedap manis...merah mcm baju ni(siap tunjuk baju yg kak miela pkai).. Ehh beno laa.. Merah kalernya.. Manis isi nye.. Alahai.. Kemain kanan kiri kanan kiri yg dlm ni meronda. Behave ye baby saiyang.. Dr smlm rasa x sedap. Mengeras je awak, sakit kt bhgian ari².. Belum pernah lagi ade kes bersalin x ckup bulan.. Lebih bulan ade 😅 #mummypreggy #30weekspregnant #9weeksmore

0

Seronok Zana tgk adik artis pun amalkan Jus mamariam ni.. Semoga lebih ramai lg ibu hamil dpt rasai sendiri kebaikan jus ni.. . Jom sama2 kita dgr apa yg Syida Melvin share dlm video ni . . #Repost @syidamelvin • • • • • • Syida harap sangat jus Mamariam dapat beri tenaga, tambah-tambah lagi tengah sarat sekarang ni 😍 . Yang paling syida nak elak ialah sembelit semasa berpantang nanti, sebabtu jus ni boleh minum sampai pantang tau 🥰 . . Bagi yang belum grab, boleh dapatkan sekarang wasap je no kt bawah ni tau 0193280063 (kak zana) Sekarang Mamariam ada buat OFFER 😘 . . #mamariamhq #jusmamariam #ibukuatkandungansihat #jusibuhamil #mummypreggy #mummy

0
1

"Setiap kali datang antenatal check up nurse puji sebab bacaan HB saya cantik. Alhamdulillah" Tahukah anda, 70% ibu mengandung mengalami masalah anemia ataupun kurang darah merah sepanjang tempoh hamil. Dan terdapat banyak kes komplikasi berat terhadap baby akibat masalah anemia! Bayi berisiko untuk.. [1] Lahir pramatang [2] Lahir Tidak cukup berat [3] Mati dalam kandungan! Nauzubillah! Sebab itu kerajaan Malaysia sarankan untuk semula ibu mengandung untuk datang buat check up. Dan semua ibu hamil yang mengalami anemia, akan disarankan untuk mengambil pil tambah darah untuk mengelakkan komplikasi terhadap baby. Tapi, Ada mummy yang tak boleh telan pil tambah darah tu. Rasa macam telan besi. Ada mummy yang muntah muntah telan pil tambah darah tu. Tak serasi dengan badan. Ada mummy yang dah makan pil tambah darah tapi HB masih juga tak capai paras normal. Haa, jangan risau ya mummy semua. Jus Ma Mariam penyelamat untuk semua bakal Mummy di luar sana, serius ni saya cakap. Jus Ma Mariam mengandungi: ✅ KURMA ✅ BUAH DELIMA ✅ ZAITUN ✅HABATUSAUDA ✅ROSELLE ✅ALMOND ✅VCO (Virgin Coconut Oil) Jadi apa yang best sangat dengan Ma Mariam ni?? ☺️Ibu kekal bertenaga ☺️Membantu mengurangkan alahan, mual dan pening kepala ☺️Membantu HB ibu kembali normal ☺️Membantu mengurangkan kencing kotor ☺️Kuatkan tulang ibu dan bayi ☺️Membantu mengurangkan sembelit ☺️Mengurangkan masalah keputihan ☺️Membantu membentuk IQ anak dari dalam rahim ☺️Membantu proses bersalin Semua kandungan nya selamat untuk bakal mommy semua, Halal dan lepas KKM sebagai makanan tambahan untuk ibu mengandung. Mudah dan sedap! Seperti bakal mummy kita ni, Puan Atiqah, semenjak usia awal kandungan beliau sudah mengamalkan Jus Ma Mariam. Hb nya sepanjang mengandung kekal normal, kekal bertenaga dan kurang rasa loya dan muntah-muntah. Bakal mummy nak kekal bertenaga dan Hb cun je masa pregnant ni?? Kami dari team Mamariam memang nak tolong bakal mommy mengatasi masalah ni. Boleh klik link di bio untuk order: . Cepat-cepat jangan terlambat, selagi stock masih ada. ☺️

1
1

"Setiap kali datang antenatal check up nurse puji sebab bacaan HB saya cantik. Alhamdulillah" Tahukah anda, 70% ibu mengandung mengalami masalah anemia ataupun kurang darah merah sepanjang tempoh hamil. Dan terdapat banyak kes komplikasi berat terhadap baby akibat masalah anemia! Bayi berisiko untuk.. [1] Lahir pramatang [2] Lahir Tidak cukup berat [3] Mati dalam kandungan! Nauzubillah! Sebab itu kerajaan Malaysia sarankan untuk semula ibu mengandung untuk datang buat check up. Dan semua ibu hamil yang mengalami anemia, akan disarankan untuk mengambil pil tambah darah untuk mengelakkan komplikasi terhadap baby. Tapi, Ada mummy yang tak boleh telan pil tambah darah tu. Rasa macam telan besi. Ada mummy yang muntah muntah telan pil tambah darah tu. Tak serasi dengan badan. Ada mummy yang dah makan pil tambah darah tapi HB masih juga tak capai paras normal. Haa, jangan risau ya mummy semua. Jus Ma Mariam penyelamat untuk semua bakal Mummy di luar sana, serius ni saya cakap. Jus Ma Mariam mengandungi: ✅ KURMA ✅ BUAH DELIMA ✅ ZAITUN ✅HABATUSAUDA ✅ROSELLE ✅ALMOND ✅VCO (Virgin Coconut Oil) Jadi apa yang best sangat dengan Ma Mariam ni?? ☺️Ibu kekal bertenaga ☺️Membantu mengurangkan alahan, mual dan pening kepala ☺️Membantu HB ibu kembali normal ☺️Membantu mengurangkan kencing kotor ☺️Kuatkan tulang ibu dan bayi ☺️Membantu mengurangkan sembelit ☺️Mengurangkan masalah keputihan ☺️Membantu membentuk IQ anak dari dalam rahim ☺️Membantu proses bersalin Semua kandungan nya selamat untuk bakal mommy semua, Halal dan lepas KKM sebagai makanan tambahan untuk ibu mengandung. Mudah dan sedap! Seperti bakal mummy kita ni, Puan Atiqah, semenjak usia awal kandungan beliau sudah mengamalkan Jus Ma Mariam. Hb nya sepanjang mengandung kekal normal, kekal bertenaga dan kurang rasa loya dan muntah-muntah. Bakal mummy nak kekal bertenaga dan Hb cun je masa pregnant ni?? Kami dari team Mamariam memang nak tolong bakal mommy mengatasi masalah ni. Boleh klik link di bio untuk order: . Cepat-cepat jangan terlambat, selagi stock masih ada. ☺️

1
1

"Setiap kali datang antenatal check up nurse puji sebab bacaan HB saya cantik. Alhamdulillah" Tahukah anda, 70% ibu mengandung mengalami masalah anemia ataupun kurang darah merah sepanjang tempoh hamil. Dan terdapat banyak kes komplikasi berat terhadap baby akibat masalah anemia! Bayi berisiko untuk.. [1] Lahir pramatang [2] Lahir Tidak cukup berat [3] Mati dalam kandungan! Nauzubillah! Sebab itu kerajaan Malaysia sarankan untuk semula ibu mengandung untuk datang buat check up. Dan semua ibu hamil yang mengalami anemia, akan disarankan untuk mengambil pil tambah darah untuk mengelakkan komplikasi terhadap baby. Tapi, Ada mummy yang tak boleh telan pil tambah darah tu. Rasa macam telan besi. Ada mummy yang muntah muntah telan pil tambah darah tu. Tak serasi dengan badan. Ada mummy yang dah makan pil tambah darah tapi HB masih juga tak capai paras normal. Haa, jangan risau ya mummy semua. Jus Ma Mariam penyelamat untuk semua bakal Mummy di luar sana, serius ni saya cakap. Jus Ma Mariam mengandungi: ✅ KURMA ✅ BUAH DELIMA ✅ ZAITUN ✅HABATUSAUDA ✅ROSELLE ✅ALMOND ✅VCO (Virgin Coconut Oil) Jadi apa yang best sangat dengan Ma Mariam ni?? ☺️Ibu kekal bertenaga ☺️Membantu mengurangkan alahan, mual dan pening kepala ☺️Membantu HB ibu kembali normal ☺️Membantu mengurangkan kencing kotor ☺️Kuatkan tulang ibu dan bayi ☺️Membantu mengurangkan sembelit ☺️Mengurangkan masalah keputihan ☺️Membantu membentuk IQ anak dari dalam rahim ☺️Membantu proses bersalin Semua kandungan nya selamat untuk bakal mommy semua, Halal dan lepas KKM sebagai makanan tambahan untuk ibu mengandung. Mudah dan sedap! Seperti bakal mummy kita ni, Puan Atiqah, semenjak usia awal kandungan beliau sudah mengamalkan Jus Ma Mariam. Hb nya sepanjang mengandung kekal normal, kekal bertenaga dan kurang rasa loya dan muntah-muntah. Bakal mummy nak kekal bertenaga dan Hb cun je masa pregnant ni?? Kami dari team Mamariam memang nak tolong bakal mommy mengatasi masalah ni. Boleh klik link di bio untuk order: . Cepat-cepat jangan terlambat, selagi stock masih ada. ☺️

1
1

"Setiap kali datang antenatal check up nurse puji sebab bacaan HB saya cantik. Alhamdulillah" Tahukah anda, 70% ibu mengandung mengalami masalah anemia ataupun kurang darah merah sepanjang tempoh hamil. Dan terdapat banyak kes komplikasi berat terhadap baby akibat masalah anemia! Bayi berisiko untuk.. [1] Lahir pramatang [2] Lahir Tidak cukup berat [3] Mati dalam kandungan! Nauzubillah! Sebab itu kerajaan Malaysia sarankan untuk semula ibu mengandung untuk datang buat check up. Dan semua ibu hamil yang mengalami anemia, akan disarankan untuk mengambil pil tambah darah untuk mengelakkan komplikasi terhadap baby. Tapi, Ada mummy yang tak boleh telan pil tambah darah tu. Rasa macam telan besi. Ada mummy yang muntah muntah telan pil tambah darah tu. Tak serasi dengan badan. Ada mummy yang dah makan pil tambah darah tapi HB masih juga tak capai paras normal. Haa, jangan risau ya mummy semua. Jus Ma Mariam penyelamat untuk semua bakal Mummy di luar sana, serius ni saya cakap. Jus Ma Mariam mengandungi: ✅ KURMA ✅ BUAH DELIMA ✅ ZAITUN ✅HABATUSAUDA ✅ROSELLE ✅ALMOND ✅VCO (Virgin Coconut Oil) Jadi apa yang best sangat dengan Ma Mariam ni?? ☺️Ibu kekal bertenaga ☺️Membantu mengurangkan alahan, mual dan pening kepala ☺️Membantu HB ibu kembali normal ☺️Membantu mengurangkan kencing kotor ☺️Kuatkan tulang ibu dan bayi ☺️Membantu mengurangkan sembelit ☺️Mengurangkan masalah keputihan ☺️Membantu membentuk IQ anak dari dalam rahim ☺️Membantu proses bersalin Semua kandungan nya selamat untuk bakal mommy semua, Halal dan lepas KKM sebagai makanan tambahan untuk ibu mengandung. Mudah dan sedap! Seperti bakal mummy kita ni, Puan Atiqah, semenjak usia awal kandungan beliau sudah mengamalkan Jus Ma Mariam. Hb nya sepanjang mengandung kekal normal, kekal bertenaga dan kurang rasa loya dan muntah-muntah. Bakal mummy nak kekal bertenaga dan Hb cun je masa pregnant ni?? Kami dari team Mamariam memang nak tolong bakal mommy mengatasi masalah ni. Boleh klik link di bio untuk order: . Cepat-cepat jangan terlambat, selagi stock masih ada. ☺️

1
1

"Setiap kali datang antenatal check up nurse puji sebab bacaan HB saya cantik. Alhamdulillah" Tahukah anda, 70% ibu mengandung mengalami masalah anemia ataupun kurang darah merah sepanjang tempoh hamil. Dan terdapat banyak kes komplikasi berat terhadap baby akibat masalah anemia! Bayi berisiko untuk.. [1] Lahir pramatang [2] Lahir Tidak cukup berat [3] Mati dalam kandungan! Nauzubillah! Sebab itu kerajaan Malaysia sarankan untuk semula ibu mengandung untuk datang buat check up. Dan semua ibu hamil yang mengalami anemia, akan disarankan untuk mengambil pil tambah darah untuk mengelakkan komplikasi terhadap baby. Tapi, Ada mummy yang tak boleh telan pil tambah darah tu. Rasa macam telan besi. Ada mummy yang muntah muntah telan pil tambah darah tu. Tak serasi dengan badan. Ada mummy yang dah makan pil tambah darah tapi HB masih juga tak capai paras normal. Haa, jangan risau ya mummy semua. Jus Ma Mariam penyelamat untuk semua bakal Mummy di luar sana, serius ni saya cakap. Jus Ma Mariam mengandungi: ✅ KURMA ✅ BUAH DELIMA ✅ ZAITUN ✅HABATUSAUDA ✅ROSELLE ✅ALMOND ✅VCO (Virgin Coconut Oil) Jadi apa yang best sangat dengan Ma Mariam ni?? ☺️Ibu kekal bertenaga ☺️Membantu mengurangkan alahan, mual dan pening kepala ☺️Membantu HB ibu kembali normal ☺️Membantu mengurangkan kencing kotor ☺️Kuatkan tulang ibu dan bayi ☺️Membantu mengurangkan sembelit ☺️Mengurangkan masalah keputihan ☺️Membantu membentuk IQ anak dari dalam rahim ☺️Membantu proses bersalin Semua kandungan nya selamat untuk bakal mommy semua, Halal dan lepas KKM sebagai makanan tambahan untuk ibu mengandung. Mudah dan sedap! Seperti bakal mummy kita ni, Puan Atiqah, semenjak usia awal kandungan beliau sudah mengamalkan Jus Ma Mariam. Hb nya sepanjang mengandung kekal normal, kekal bertenaga dan kurang rasa loya dan muntah-muntah. Bakal mummy nak kekal bertenaga dan Hb cun je masa pregnant ni?? Kami dari team Mamariam memang nak tolong bakal mommy mengatasi masalah ni. Boleh klik link di bio untuk order: . Cepat-cepat jangan terlambat, selagi stock masih ada. ☺️

1
1

"Setiap kali datang antenatal check up nurse puji sebab bacaan HB saya cantik. Alhamdulillah" Tahukah anda, 70% ibu mengandung mengalami masalah anemia ataupun kurang darah merah sepanjang tempoh hamil. Dan terdapat banyak kes komplikasi berat terhadap baby akibat masalah anemia! Bayi berisiko untuk.. [1] Lahir pramatang [2] Lahir Tidak cukup berat [3] Mati dalam kandungan! Nauzubillah! Sebab itu kerajaan Malaysia sarankan untuk semula ibu mengandung untuk datang buat check up. Dan semua ibu hamil yang mengalami anemia, akan disarankan untuk mengambil pil tambah darah untuk mengelakkan komplikasi terhadap baby. Tapi, Ada mummy yang tak boleh telan pil tambah darah tu. Rasa macam telan besi. Ada mummy yang muntah muntah telan pil tambah darah tu. Tak serasi dengan badan. Ada mummy yang dah makan pil tambah darah tapi HB masih juga tak capai paras normal. Haa, jangan risau ya mummy semua. Jus Ma Mariam penyelamat untuk semua bakal Mummy di luar sana, serius ni saya cakap. Jus Ma Mariam mengandungi: ✅ KURMA ✅ BUAH DELIMA ✅ ZAITUN ✅HABATUSAUDA ✅ROSELLE ✅ALMOND ✅VCO (Virgin Coconut Oil) Jadi apa yang best sangat dengan Ma Mariam ni?? ☺️Ibu kekal bertenaga ☺️Membantu mengurangkan alahan, mual dan pening kepala ☺️Membantu HB ibu kembali normal ☺️Membantu mengurangkan kencing kotor ☺️Kuatkan tulang ibu dan bayi ☺️Membantu mengurangkan sembelit ☺️Mengurangkan masalah keputihan ☺️Membantu membentuk IQ anak dari dalam rahim ☺️Membantu proses bersalin Semua kandungan nya selamat untuk bakal mommy semua, Halal dan lepas KKM sebagai makanan tambahan untuk ibu mengandung. Mudah dan sedap! Seperti bakal mummy kita ni, Puan Atiqah, semenjak usia awal kandungan beliau sudah mengamalkan Jus Ma Mariam. Hb nya sepanjang mengandung kekal normal, kekal bertenaga dan kurang rasa loya dan muntah-muntah. Bakal mummy nak kekal bertenaga dan Hb cun je masa pregnant ni?? Kami dari team Mamariam memang nak tolong bakal mommy mengatasi masalah ni. Boleh klik link di bio untuk order: . Cepat-cepat jangan terlambat, selagi stock masih ada. ☺️

1

Hi mummy semua! . Tengah buat apa tuu.. . Haa ni saje nak share sikit tips masa mengandung. . Semoga bermanfaat untuk mummy dengan baby! . Kalau nak stay updated dengan tips mengandung yang kami bagi, boleh follow insta kami dan like fb page kami di Facebook.

1

"Setiap kali datang antenatal check up nurse puji sebab bacaan HB saya cantik. Alhamdulillah" Tahukah anda, 70% ibu mengandung mengalami masalah anemia ataupun kurang darah merah sepanjang tempoh hamil. Dan terdapat banyak kes komplikasi berat terhadap baby akibat masalah anemia! Bayi berisiko untuk.. [1] Lahir pramatang [2] Lahir Tidak cukup berat [3] Mati dalam kandungan! Nauzubillah! Sebab itu kerajaan Malaysia sarankan untuk semula ibu mengandung untuk datang buat check up. Dan semua ibu hamil yang mengalami anemia, akan disarankan untuk mengambil pil tambah darah untuk mengelakkan komplikasi terhadap baby. Tapi, Ada mummy yang tak boleh telan pil tambah darah tu. Rasa macam telan besi. Ada mummy yang muntah muntah telan pil tambah darah tu. Tak serasi dengan badan. Ada mummy yang dah makan pil tambah darah tapi HB masih juga tak capai paras normal. Haa, jangan risau ya mummy semua. Jus Ma Mariam penyelamat untuk semua bakal Mummy di luar sana, serius ni saya cakap. Jus Ma Mariam mengandungi: ✅ KURMA ✅ BUAH DELIMA ✅ ZAITUN ✅HABATUSAUDA ✅ROSELLE ✅ALMOND ✅VCO (Virgin Coconut Oil) Jadi apa yang best sangat dengan Ma Mariam ni?? ☺️Ibu kekal bertenaga ☺️Membantu mengurangkan alahan, mual dan pening kepala ☺️Membantu HB ibu kembali normal ☺️Membantu mengurangkan kencing kotor ☺️Kuatkan tulang ibu dan bayi ☺️Membantu mengurangkan sembelit ☺️Mengurangkan masalah keputihan ☺️Membantu membentuk IQ anak dari dalam rahim ☺️Membantu proses bersalin Semua kandungan nya selamat untuk bakal mommy semua, Halal dan lepas KKM sebagai makanan tambahan untuk ibu mengandung. Mudah dan sedap! Seperti bakal mummy kita ni, Puan Atiqah, semenjak usia awal kandungan beliau sudah mengamalkan Jus Ma Mariam. Hb nya sepanjang mengandung kekal normal, kekal bertenaga dan kurang rasa loya dan muntah-muntah. Bakal mummy nak kekal bertenaga dan Hb cun je masa pregnant ni?? Kami dari team Mamariam memang nak tolong bakal mommy mengatasi masalah ni. Boleh klik link di bio untuk order: . Cepat-cepat jangan terlambat, selagi stock masih ada. ☺️

1

Hi mummy semua! . Tengah buat apa tuu.. . Haa ni saje nak share sikit tips masa mengandung. . Semoga bermanfaat untuk mummy dengan baby! . Kalau nak stay updated dengan tips mengandung yang kami bagi, boleh follow insta kami dan like fb page kami di Facebook.

1

"Setiap kali datang antenatal check up nurse puji sebab bacaan HB saya cantik. Alhamdulillah" Tahukah anda, 70% ibu mengandung mengalami masalah anemia ataupun kurang darah merah sepanjang tempoh hamil. Dan terdapat banyak kes komplikasi berat terhadap baby akibat masalah anemia! Bayi berisiko untuk.. [1] Lahir pramatang [2] Lahir Tidak cukup berat [3] Mati dalam kandungan! Nauzubillah! Sebab itu kerajaan Malaysia sarankan untuk semula ibu mengandung untuk datang buat check up. Dan semua ibu hamil yang mengalami anemia, akan disarankan untuk mengambil pil tambah darah untuk mengelakkan komplikasi terhadap baby. Tapi, Ada mummy yang tak boleh telan pil tambah darah tu. Rasa macam telan besi. Ada mummy yang muntah muntah telan pil tambah darah tu. Tak serasi dengan badan. Ada mummy yang dah makan pil tambah darah tapi HB masih juga tak capai paras normal. Haa, jangan risau ya mummy semua. Jus Ma Mariam penyelamat untuk semua bakal Mummy di luar sana, serius ni saya cakap. Jus Ma Mariam mengandungi: ✅ KURMA ✅ BUAH DELIMA ✅ ZAITUN ✅HABATUSAUDA ✅ROSELLE ✅ALMOND ✅VCO (Virgin Coconut Oil) Jadi apa yang best sangat dengan Ma Mariam ni?? ☺️Ibu kekal bertenaga ☺️Membantu mengurangkan alahan, mual dan pening kepala ☺️Membantu HB ibu kembali normal ☺️Membantu mengurangkan kencing kotor ☺️Kuatkan tulang ibu dan bayi ☺️Membantu mengurangkan sembelit ☺️Mengurangkan masalah keputihan ☺️Membantu membentuk IQ anak dari dalam rahim ☺️Membantu proses bersalin Semua kandungan nya selamat untuk bakal mommy semua, Halal dan lepas KKM sebagai makanan tambahan untuk ibu mengandung. Mudah dan sedap! Seperti bakal mummy kita ni, Puan Atiqah, semenjak usia awal kandungan beliau sudah mengamalkan Jus Ma Mariam. Hb nya sepanjang mengandung kekal normal, kekal bertenaga dan kurang rasa loya dan muntah-muntah. Bakal mummy nak kekal bertenaga dan Hb cun je masa pregnant ni?? Kami dari team Mamariam memang nak tolong bakal mommy mengatasi masalah ni. Boleh klik link di bio untuk order: . Cepat-cepat jangan terlambat, selagi stock masih ada. ☺️

1

Hi mummy semua! . Tengah buat apa tuu.. . Haa ni saje nak share sikit tips masa mengandung. . Semoga bermanfaat untuk mummy dengan baby! . Kalau nak stay updated dengan tips mengandung yang kami bagi, boleh follow insta kami dan like fb page kami di Facebook.

1

"Setiap kali datang antenatal check up nurse puji sebab bacaan HB saya cantik. Alhamdulillah" Tahukah anda, 70% ibu mengandung mengalami masalah anemia ataupun kurang darah merah sepanjang tempoh hamil. Dan terdapat banyak kes komplikasi berat terhadap baby akibat masalah anemia! Bayi berisiko untuk.. [1] Lahir pramatang [2] Lahir Tidak cukup berat [3] Mati dalam kandungan! Nauzubillah! Sebab itu kerajaan Malaysia sarankan untuk semula ibu mengandung untuk datang buat check up. Dan semua ibu hamil yang mengalami anemia, akan disarankan untuk mengambil pil tambah darah untuk mengelakkan komplikasi terhadap baby. Tapi, Ada mummy yang tak boleh telan pil tambah darah tu. Rasa macam telan besi. Ada mummy yang muntah muntah telan pil tambah darah tu. Tak serasi dengan badan. Ada mummy yang dah makan pil tambah darah tapi HB masih juga tak capai paras normal. Haa, jangan risau ya mummy semua. Jus Ma Mariam penyelamat untuk semua bakal Mummy di luar sana, serius ni saya cakap. Jus Ma Mariam mengandungi: ✅ KURMA ✅ BUAH DELIMA ✅ ZAITUN ✅HABATUSAUDA ✅ROSELLE ✅ALMOND ✅VCO (Virgin Coconut Oil) Jadi apa yang best sangat dengan Ma Mariam ni?? ☺️Ibu kekal bertenaga ☺️Membantu mengurangkan alahan, mual dan pening kepala ☺️Membantu HB ibu kembali normal ☺️Membantu mengurangkan kencing kotor ☺️Kuatkan tulang ibu dan bayi ☺️Membantu mengurangkan sembelit ☺️Mengurangkan masalah keputihan ☺️Membantu membentuk IQ anak dari dalam rahim ☺️Membantu proses bersalin Semua kandungan nya selamat untuk bakal mommy semua, Halal dan lepas KKM sebagai makanan tambahan untuk ibu mengandung. Mudah dan sedap! Seperti bakal mummy kita ni, Puan Atiqah, semenjak usia awal kandungan beliau sudah mengamalkan Jus Ma Mariam. Hb nya sepanjang mengandung kekal normal, kekal bertenaga dan kurang rasa loya dan muntah-muntah. Bakal mummy nak kekal bertenaga dan Hb cun je masa pregnant ni?? Kami dari team Mamariam memang nak tolong bakal mommy mengatasi masalah ni. Boleh klik link di bio untuk order: . Cepat-cepat jangan terlambat, selagi stock masih ada. ☺️

1

Hi mummy semua! . Tengah buat apa tuu.. . Haa ni saje nak share sikit tips masa mengandung. . Semoga bermanfaat untuk mummy dengan baby! . Kalau nak stay updated dengan tips mengandung yang kami bagi, boleh follow insta kami dan like fb page kami di Facebook.

1

"Setiap kali datang antenatal check up nurse puji sebab bacaan HB saya cantik. Alhamdulillah" Tahukah anda, 70% ibu mengandung mengalami masalah anemia ataupun kurang darah merah sepanjang tempoh hamil. Dan terdapat banyak kes komplikasi berat terhadap baby akibat masalah anemia! Bayi berisiko untuk.. [1] Lahir pramatang [2] Lahir Tidak cukup berat [3] Mati dalam kandungan! Nauzubillah! Sebab itu kerajaan Malaysia sarankan untuk semula ibu mengandung untuk datang buat check up. Dan semua ibu hamil yang mengalami anemia, akan disarankan untuk mengambil pil tambah darah untuk mengelakkan komplikasi terhadap baby. Tapi, Ada mummy yang tak boleh telan pil tambah darah tu. Rasa macam telan besi. Ada mummy yang muntah muntah telan pil tambah darah tu. Tak serasi dengan badan. Ada mummy yang dah makan pil tambah darah tapi HB masih juga tak capai paras normal. Haa, jangan risau ya mummy semua. Jus Ma Mariam penyelamat untuk semua bakal Mummy di luar sana, serius ni saya cakap. Jus Ma Mariam mengandungi: ✅ KURMA ✅ BUAH DELIMA ✅ ZAITUN ✅HABATUSAUDA ✅ROSELLE ✅ALMOND ✅VCO (Virgin Coconut Oil) Jadi apa yang best sangat dengan Ma Mariam ni?? ☺️Ibu kekal bertenaga ☺️Membantu mengurangkan alahan, mual dan pening kepala ☺️Membantu HB ibu kembali normal ☺️Membantu mengurangkan kencing kotor ☺️Kuatkan tulang ibu dan bayi ☺️Membantu mengurangkan sembelit ☺️Mengurangkan masalah keputihan ☺️Membantu membentuk IQ anak dari dalam rahim ☺️Membantu proses bersalin Semua kandungan nya selamat untuk bakal mommy semua, Halal dan lepas KKM sebagai makanan tambahan untuk ibu mengandung. Mudah dan sedap! Seperti bakal mummy kita ni, Puan Atiqah, semenjak usia awal kandungan beliau sudah mengamalkan Jus Ma Mariam. Hb nya sepanjang mengandung kekal normal, kekal bertenaga dan kurang rasa loya dan muntah-muntah. Bakal mummy nak kekal bertenaga dan Hb cun je masa pregnant ni?? Kami dari team Mamariam memang nak tolong bakal mommy mengatasi masalah ni. Boleh klik link di bio untuk order: . Cepat-cepat jangan terlambat, selagi stock masih ada. ☺️

1

Hi mummy semua! . Tengah buat apa tuu.. . Haa ni saje nak share sikit tips masa mengandung. . Semoga bermanfaat untuk mummy dengan baby! . Kalau nak stay updated dengan tips mengandung yang kami bagi, boleh follow insta kami dan like fb page kami di Facebook.

1

"Setiap kali datang antenatal check up nurse puji sebab bacaan HB saya cantik. Alhamdulillah" Tahukah anda, 70% ibu mengandung mengalami masalah anemia ataupun kurang darah merah sepanjang tempoh hamil. Dan terdapat banyak kes komplikasi berat terhadap baby akibat masalah anemia! Bayi berisiko untuk.. [1] Lahir pramatang [2] Lahir Tidak cukup berat [3] Mati dalam kandungan! Nauzubillah! Sebab itu kerajaan Malaysia sarankan untuk semula ibu mengandung untuk datang buat check up. Dan semua ibu hamil yang mengalami anemia, akan disarankan untuk mengambil pil tambah darah untuk mengelakkan komplikasi terhadap baby. Tapi, Ada mummy yang tak boleh telan pil tambah darah tu. Rasa macam telan besi. Ada mummy yang muntah muntah telan pil tambah darah tu. Tak serasi dengan badan. Ada mummy yang dah makan pil tambah darah tapi HB masih juga tak capai paras normal. Haa, jangan risau ya mummy semua. Jus Ma Mariam penyelamat untuk semua bakal Mummy di luar sana, serius ni saya cakap. Jus Ma Mariam mengandungi: ✅ KURMA ✅ BUAH DELIMA ✅ ZAITUN ✅HABATUSAUDA ✅ROSELLE ✅ALMOND ✅VCO (Virgin Coconut Oil) Jadi apa yang best sangat dengan Ma Mariam ni?? ☺️Ibu kekal bertenaga ☺️Membantu mengurangkan alahan, mual dan pening kepala ☺️Membantu HB ibu kembali normal ☺️Membantu mengurangkan kencing kotor ☺️Kuatkan tulang ibu dan bayi ☺️Membantu mengurangkan sembelit ☺️Mengurangkan masalah keputihan ☺️Membantu membentuk IQ anak dari dalam rahim ☺️Membantu proses bersalin Semua kandungan nya selamat untuk bakal mommy semua, Halal dan lepas KKM sebagai makanan tambahan untuk ibu mengandung. Mudah dan sedap! Seperti bakal mummy kita ni, Puan Atiqah, semenjak usia awal kandungan beliau sudah mengamalkan Jus Ma Mariam. Hb nya sepanjang mengandung kekal normal, kekal bertenaga dan kurang rasa loya dan muntah-muntah. Bakal mummy nak kekal bertenaga dan Hb cun je masa pregnant ni?? Kami dari team Mamariam memang nak tolong bakal mommy mengatasi masalah ni. Boleh klik link di bio untuk order: . Cepat-cepat jangan terlambat, selagi stock masih ada. ☺️

1

Hi mummy semua! . Tengah buat apa tuu.. . Haa ni saje nak share sikit tips masa mengandung. . Semoga bermanfaat untuk mummy dengan baby! . Kalau nak stay updated dengan tips mengandung yang kami bagi, boleh follow insta kami dan like fb page kami di Facebook.

1

"Setiap kali datang antenatal check up nurse puji sebab bacaan HB saya cantik. Alhamdulillah" Tahukah anda, 70% ibu mengandung mengalami masalah anemia ataupun kurang darah merah sepanjang tempoh hamil. Dan terdapat banyak kes komplikasi berat terhadap baby akibat masalah anemia! Bayi berisiko untuk.. [1] Lahir pramatang [2] Lahir Tidak cukup berat [3] Mati dalam kandungan! Nauzubillah! Sebab itu kerajaan Malaysia sarankan untuk semula ibu mengandung untuk datang buat check up. Dan semua ibu hamil yang mengalami anemia, akan disarankan untuk mengambil pil tambah darah untuk mengelakkan komplikasi terhadap baby. Tapi, Ada mummy yang tak boleh telan pil tambah darah tu. Rasa macam telan besi. Ada mummy yang muntah muntah telan pil tambah darah tu. Tak serasi dengan badan. Ada mummy yang dah makan pil tambah darah tapi HB masih juga tak capai paras normal. Haa, jangan risau ya mummy semua. Jus Ma Mariam penyelamat untuk semua bakal Mummy di luar sana, serius ni saya cakap. Jus Ma Mariam mengandungi: ✅ KURMA ✅ BUAH DELIMA ✅ ZAITUN ✅HABATUSAUDA ✅ROSELLE ✅ALMOND ✅VCO (Virgin Coconut Oil) Jadi apa yang best sangat dengan Ma Mariam ni?? ☺️Ibu kekal bertenaga ☺️Membantu mengurangkan alahan, mual dan pening kepala ☺️Membantu HB ibu kembali normal ☺️Membantu mengurangkan kencing kotor ☺️Kuatkan tulang ibu dan bayi ☺️Membantu mengurangkan sembelit ☺️Mengurangkan masalah keputihan ☺️Membantu membentuk IQ anak dari dalam rahim ☺️Membantu proses bersalin Semua kandungan nya selamat untuk bakal mommy semua, Halal dan lepas KKM sebagai makanan tambahan untuk ibu mengandung. Mudah dan sedap! Seperti bakal mummy kita ni, Puan Atiqah, semenjak usia awal kandungan beliau sudah mengamalkan Jus Ma Mariam. Hb nya sepanjang mengandung kekal normal, kekal bertenaga dan kurang rasa loya dan muntah-muntah. Bakal mummy nak kekal bertenaga dan Hb cun je masa pregnant ni?? Kami dari team Mamariam memang nak tolong bakal mommy mengatasi masalah ni. Boleh klik link di bio untuk order: . Cepat-cepat jangan terlambat, selagi stock masih ada. ☺️

1

Alhamdulilah.. jus mamariam selamat sampai kepada mommies dan bakal2 mommy semua..❤️❤️❤️ . Kandungan SELAMAT, menggunakan buah-buahan terpilih dan tiada bahan kimia yang berbahaya. Diproses oleh kilang bertaraf GMP. . Mudah je, just minum 2 sudu pagi dan 2 sudu malam sebelum makan 😘😘 . Antara kebaikan jus mamariam adalah: ✅Menguatkan ibu dan kandungan ✅Menaikkan HB ibu ke paras normal ✅Mencegah kencing kotor ✅Mencegah sembelit ✅Mencegah gbs ✅Bantu pembentukan IQ baby dari dalam kandungan . Bagi yang belum grab boleh terus DM atau wasap dgn klik link di page kak ain..🥰 #jusmamariam #mamariam #pilihanibuhamil #makanantambahan #bahansunnah #supplementibumengandung #ikhtiarhamil #mummypreggy #produkkesihatan #mamariamterengganu #terengganu #sayajual #mamariamoriginal #testimonimamariam #jusmamariamoriginal #jusmamariammarang #jusmamariamterengganu #jusmamariamhq #mamariamhq #jusmamariammalaysia #mamariammalaysia #jmm  #buahdelima

0

Alhamdulilah.. jus mamariam selamat sampai kepada mommies dan bakal2 mommy semua..❤️❤️❤️ . Kandungan SELAMAT, menggunakan buah-buahan terpilih dan tiada bahan kimia yang berbahaya. Diproses oleh kilang bertaraf GMP. . Mudah je, just minum 2 sudu pagi dan 2 sudu malam sebelum makan 😘😘 . Antara kebaikan jus mamariam adalah: ✅Menguatkan ibu dan kandungan ✅Menaikkan HB ibu ke paras normal ✅Mencegah kencing kotor ✅Mencegah sembelit ✅Mencegah gbs ✅Bantu pembentukan IQ baby dari dalam kandungan . Bagi yang belum grab boleh terus DM atau wasap dgn klik link di page kak ain..🥰 #jusmamariam #mamariam #pilihanibuhamil #makanantambahan #bahansunnah #supplementibumengandung #ikhtiarhamil #mummypreggy #produkkesihatan #mamariamterengganu #terengganu #sayajual #mamariamoriginal #testimonimamariam #jusmamariamoriginal #jusmamariammarang #jusmamariamterengganu #jusmamariamhq #mamariamhq #jusmamariammalaysia #mamariammalaysia #jmm  #buahdelima

0

Alhamdulilah.. jus mamariam selamat sampai kepada mommies dan bakal2 mommy semua..❤️❤️❤️ . Kandungan SELAMAT, menggunakan buah-buahan terpilih dan tiada bahan kimia yang berbahaya. Diproses oleh kilang bertaraf GMP. . Mudah je, just minum 2 sudu pagi dan 2 sudu malam sebelum makan 😘😘 . Antara kebaikan jus mamariam adalah: ✅Menguatkan ibu dan kandungan ✅Menaikkan HB ibu ke paras normal ✅Mencegah kencing kotor ✅Mencegah sembelit ✅Mencegah gbs ✅Bantu pembentukan IQ baby dari dalam kandungan . Bagi yang belum grab boleh terus DM atau wasap dgn klik link di page kak ain..🥰 #jusmamariam #mamariam #pilihanibuhamil #makanantambahan #bahansunnah #supplementibumengandung #ikhtiarhamil #mummypreggy #produkkesihatan #mamariamterengganu #terengganu #sayajual #mamariamoriginal #testimonimamariam #jusmamariamoriginal #jusmamariammarang #jusmamariamterengganu #jusmamariamhq #mamariamhq #jusmamariammalaysia #mamariammalaysia #jmm  #buahdelima

0

Alhamdulilah.. jus mamariam selamat sampai kepada mommies dan bakal2 mommy semua..❤️❤️❤️ . Kandungan SELAMAT, menggunakan buah-buahan terpilih dan tiada bahan kimia yang berbahaya. Diproses oleh kilang bertaraf GMP. . Mudah je, just minum 2 sudu pagi dan 2 sudu malam sebelum makan 😘😘 . Antara kebaikan jus mamariam adalah: ✅Menguatkan ibu dan kandungan ✅Menaikkan HB ibu ke paras normal ✅Mencegah kencing kotor ✅Mencegah sembelit ✅Mencegah gbs ✅Bantu pembentukan IQ baby dari dalam kandungan . Bagi yang belum grab boleh terus DM atau wasap dgn klik link di page kak ain..🥰 #jusmamariam #mamariam #pilihanibuhamil #makanantambahan #bahansunnah #supplementibumengandung #ikhtiarhamil #mummypreggy #produkkesihatan #mamariamterengganu #terengganu #sayajual #mamariamoriginal #testimonimamariam #jusmamariamoriginal #jusmamariammarang #jusmamariamterengganu #jusmamariamhq #mamariamhq #jusmamariammalaysia #mamariammalaysia #jmm  #buahdelima

0

Alhamdulilah.. jus mamariam selamat sampai kepada mommies dan bakal2 mommy semua..❤️❤️❤️ . Kandungan SELAMAT, menggunakan buah-buahan terpilih dan tiada bahan kimia yang berbahaya. Diproses oleh kilang bertaraf GMP. . Mudah je, just minum 2 sudu pagi dan 2 sudu malam sebelum makan 😘😘 . Antara kebaikan jus mamariam adalah: ✅Menguatkan ibu dan kandungan ✅Menaikkan HB ibu ke paras normal ✅Mencegah kencing kotor ✅Mencegah sembelit ✅Mencegah gbs ✅Bantu pembentukan IQ baby dari dalam kandungan . Bagi yang belum grab boleh terus DM atau wasap dgn klik link di page kak ain..🥰 #jusmamariam #mamariam #pilihanibuhamil #makanantambahan #bahansunnah #supplementibumengandung #ikhtiarhamil #mummypreggy #produkkesihatan #mamariamterengganu #terengganu #sayajual #mamariamoriginal #testimonimamariam #jusmamariamoriginal #jusmamariammarang #jusmamariamterengganu #jusmamariamhq #mamariamhq #jusmamariammalaysia #mamariammalaysia #jmm  #buahdelima

0

Alhamdulilah.. jus mamariam selamat sampai kepada mommies dan bakal2 mommy semua..❤️❤️❤️ . Kandungan SELAMAT, menggunakan buah-buahan terpilih dan tiada bahan kimia yang berbahaya. Diproses oleh kilang bertaraf GMP. . Mudah je, just minum 2 sudu pagi dan 2 sudu malam sebelum makan 😘😘 . Antara kebaikan jus mamariam adalah: ✅Menguatkan ibu dan kandungan ✅Menaikkan HB ibu ke paras normal ✅Mencegah kencing kotor ✅Mencegah sembelit ✅Mencegah gbs ✅Bantu pembentukan IQ baby dari dalam kandungan . Bagi yang belum grab boleh terus DM atau wasap dgn klik link di page kak ain..🥰 #jusmamariam #mamariam #pilihanibuhamil #makanantambahan #bahansunnah #supplementibumengandung #ikhtiarhamil #mummypreggy #produkkesihatan #mamariamterengganu #terengganu #sayajual #mamariamoriginal #testimonimamariam #jusmamariamoriginal #jusmamariammarang #jusmamariamterengganu #jusmamariamhq #mamariamhq #jusmamariammalaysia #mamariammalaysia #jmm  #buahdelima

0

Alhamdulilah.. jus mamariam selamat sampai kepada mommies dan bakal2 mommy semua..❤️❤️❤️ . Kandungan SELAMAT, menggunakan buah-buahan terpilih dan tiada bahan kimia yang berbahaya. Diproses oleh kilang bertaraf GMP. . Mudah je, just minum 2 sudu pagi dan 2 sudu malam sebelum makan 😘😘 . Antara kebaikan jus mamariam adalah: ✅Menguatkan ibu dan kandungan ✅Menaikkan HB ibu ke paras normal ✅Mencegah kencing kotor ✅Mencegah sembelit ✅Mencegah gbs ✅Bantu pembentukan IQ baby dari dalam kandungan . Bagi yang belum grab boleh terus DM atau wasap dgn klik link di page kak ain..🥰 #jusmamariam #mamariam #pilihanibuhamil #makanantambahan #bahansunnah #supplementibumengandung #ikhtiarhamil #mummypreggy #produkkesihatan #mamariamterengganu #terengganu #sayajual #mamariamoriginal #testimonimamariam #jusmamariamoriginal #jusmamariammarang #jusmamariamterengganu #jusmamariamhq #mamariamhq #jusmamariammalaysia #mamariammalaysia #jmm  #buahdelima

0

Alhamdulilah.. jus mamariam selamat sampai kepada mommies dan bakal2 mommy semua..❤️❤️❤️ . Kandungan SELAMAT, menggunakan buah-buahan terpilih dan tiada bahan kimia yang berbahaya. Diproses oleh kilang bertaraf GMP. . Mudah je, just minum 2 sudu pagi dan 2 sudu malam sebelum makan 😘😘 . Antara kebaikan jus mamariam adalah: ✅Menguatkan ibu dan kandungan ✅Menaikkan HB ibu ke paras normal ✅Mencegah kencing kotor ✅Mencegah sembelit ✅Mencegah gbs ✅Bantu pembentukan IQ baby dari dalam kandungan . Bagi yang belum grab boleh terus DM atau wasap dgn klik link di page kak ain..🥰 #jusmamariam #mamariam #pilihanibuhamil #makanantambahan #bahansunnah #supplementibumengandung #ikhtiarhamil #mummypreggy #produkkesihatan #mamariamterengganu #terengganu #sayajual #mamariamoriginal #testimonimamariam #jusmamariamoriginal #jusmamariammarang #jusmamariamterengganu #jusmamariamhq #mamariamhq #jusmamariammalaysia #mamariammalaysia #jmm  #buahdelima

0

Alhamdulilah.. jus mamariam selamat sampai kepada mommies dan bakal2 mommy semua..❤️❤️❤️ . Kandungan SELAMAT, menggunakan buah-buahan terpilih dan tiada bahan kimia yang berbahaya. Diproses oleh kilang bertaraf GMP. . Mudah je, just minum 2 sudu pagi dan 2 sudu malam sebelum makan 😘😘 . Antara kebaikan jus mamariam adalah: ✅Menguatkan ibu dan kandungan ✅Menaikkan HB ibu ke paras normal ✅Mencegah kencing kotor ✅Mencegah sembelit ✅Mencegah gbs ✅Bantu pembentukan IQ baby dari dalam kandungan . Bagi yang belum grab boleh terus DM atau wasap dgn klik link di page kak ain..🥰 #jusmamariam #mamariam #pilihanibuhamil #makanantambahan #bahansunnah #supplementibumengandung #ikhtiarhamil #mummypreggy #produkkesihatan #mamariamterengganu #terengganu #sayajual #mamariamoriginal #testimonimamariam #jusmamariamoriginal #jusmamariammarang #jusmamariamterengganu #jusmamariamhq #mamariamhq #jusmamariammalaysia #mamariammalaysia #jmm  #buahdelima

0

Alhamdulilah.. jus mamariam selamat sampai kepada mommies dan bakal2 mommy semua..❤️❤️❤️ . Kandungan SELAMAT, menggunakan buah-buahan terpilih dan tiada bahan kimia yang berbahaya. Diproses oleh kilang bertaraf GMP. . Mudah je, just minum 2 sudu pagi dan 2 sudu malam sebelum makan 😘😘 . Antara kebaikan jus mamariam adalah: ✅Menguatkan ibu dan kandungan ✅Menaikkan HB ibu ke paras normal ✅Mencegah kencing kotor ✅Mencegah sembelit ✅Mencegah gbs ✅Bantu pembentukan IQ baby dari dalam kandungan . Bagi yang belum grab boleh terus DM atau wasap dgn klik link di page kak ain..🥰 #jusmamariam #mamariam #pilihanibuhamil #makanantambahan #bahansunnah #supplementibumengandung #ikhtiarhamil #mummypreggy #produkkesihatan #mamariamterengganu #terengganu #sayajual #mamariamoriginal #testimonimamariam #jusmamariamoriginal #jusmamariammarang #jusmamariamterengganu #jusmamariamhq #mamariamhq #jusmamariammalaysia #mamariammalaysia #jmm  #buahdelima

0

Alhamdulilah.. jus mamariam selamat sampai kepada mommies dan bakal2 mommy semua..❤️❤️❤️ . Kandungan SELAMAT, menggunakan buah-buahan terpilih dan tiada bahan kimia yang berbahaya. Diproses oleh kilang bertaraf GMP. . Mudah je, just minum 2 sudu pagi dan 2 sudu malam sebelum makan 😘😘 . Antara kebaikan jus mamariam adalah: ✅Menguatkan ibu dan kandungan ✅Menaikkan HB ibu ke paras normal ✅Mencegah kencing kotor ✅Mencegah sembelit ✅Mencegah gbs ✅Bantu pembentukan IQ baby dari dalam kandungan . Bagi yang belum grab boleh terus DM atau wasap dgn klik link di page kak ain..🥰 #jusmamariam #mamariam #pilihanibuhamil #makanantambahan #bahansunnah #supplementibumengandung #ikhtiarhamil #mummypreggy #produkkesihatan #mamariamterengganu #terengganu #sayajual #mamariamoriginal #testimonimamariam #jusmamariamoriginal #jusmamariammarang #jusmamariamterengganu #jusmamariamhq #mamariamhq #jusmamariammalaysia #mamariammalaysia #jmm  #buahdelima

0

Alhamdulilah.. jus mamariam selamat sampai kepada mommies dan bakal2 mommy semua..❤️❤️❤️ . Kandungan SELAMAT, menggunakan buah-buahan terpilih dan tiada bahan kimia yang berbahaya. Diproses oleh kilang bertaraf GMP. . Mudah je, just minum 2 sudu pagi dan 2 sudu malam sebelum makan 😘😘 . Antara kebaikan jus mamariam adalah: ✅Menguatkan ibu dan kandungan ✅Menaikkan HB ibu ke paras normal ✅Mencegah kencing kotor ✅Mencegah sembelit ✅Mencegah gbs ✅Bantu pembentukan IQ baby dari dalam kandungan . Bagi yang belum grab boleh terus DM atau wasap dgn klik link di page kak ain..🥰 #jusmamariam #mamariam #pilihanibuhamil #makanantambahan #bahansunnah #supplementibumengandung #ikhtiarhamil #mummypreggy #produkkesihatan #mamariamterengganu #terengganu #sayajual #mamariamoriginal #testimonimamariam #jusmamariamoriginal #jusmamariammarang #jusmamariamterengganu #jusmamariamhq #mamariamhq #jusmamariammalaysia #mamariammalaysia #jmm  #buahdelima

0

Alhamdulilah.. jus mamariam selamat sampai kepada mommies dan bakal2 mommy semua..❤️❤️❤️ . Kandungan SELAMAT, menggunakan buah-buahan terpilih dan tiada bahan kimia yang berbahaya. Diproses oleh kilang bertaraf GMP. . Mudah je, just minum 2 sudu pagi dan 2 sudu malam sebelum makan 😘😘 . Antara kebaikan jus mamariam adalah: ✅Menguatkan ibu dan kandungan ✅Menaikkan HB ibu ke paras normal ✅Mencegah kencing kotor ✅Mencegah sembelit ✅Mencegah gbs ✅Bantu pembentukan IQ baby dari dalam kandungan . Bagi yang belum grab boleh terus DM atau wasap dgn klik link di page kak ain..🥰 #jusmamariam #mamariam #pilihanibuhamil #makanantambahan #bahansunnah #supplementibumengandung #ikhtiarhamil #mummypreggy #produkkesihatan #mamariamterengganu #terengganu #sayajual #mamariamoriginal #testimonimamariam #jusmamariamoriginal #jusmamariammarang #jusmamariamterengganu #jusmamariamhq #mamariamhq #jusmamariammalaysia #mamariammalaysia #jmm  #buahdelima

0

Alhamdulilah.. jus mamariam selamat sampai kepada mommies dan bakal2 mommy semua..❤️❤️❤️ . Kandungan SELAMAT, menggunakan buah-buahan terpilih dan tiada bahan kimia yang berbahaya. Diproses oleh kilang bertaraf GMP. . Mudah je, just minum 2 sudu pagi dan 2 sudu malam sebelum makan 😘😘 . Antara kebaikan jus mamariam adalah: ✅Menguatkan ibu dan kandungan ✅Menaikkan HB ibu ke paras normal ✅Mencegah kencing kotor ✅Mencegah sembelit ✅Mencegah gbs ✅Bantu pembentukan IQ baby dari dalam kandungan . Bagi yang belum grab boleh terus DM atau wasap dgn klik link di page kak ain..🥰 #jusmamariam #mamariam #pilihanibuhamil #makanantambahan #bahansunnah #supplementibumengandung #ikhtiarhamil #mummypreggy #produkkesihatan #mamariamterengganu #terengganu #sayajual #mamariamoriginal #testimonimamariam #jusmamariamoriginal #jusmamariammarang #jusmamariamterengganu #jusmamariamhq #mamariamhq #jusmamariammalaysia #mamariammalaysia #jmm  #buahdelima

0

Alhamdulilah.. jus mamariam selamat sampai kepada mommies dan bakal2 mommy semua..❤️❤️❤️ . Kandungan SELAMAT, menggunakan buah-buahan terpilih dan tiada bahan kimia yang berbahaya. Diproses oleh kilang bertaraf GMP. . Mudah je, just minum 2 sudu pagi dan 2 sudu malam sebelum makan 😘😘 . Antara kebaikan jus mamariam adalah: ✅Menguatkan ibu dan kandungan ✅Menaikkan HB ibu ke paras normal ✅Mencegah kencing kotor ✅Mencegah sembelit ✅Mencegah gbs ✅Bantu pembentukan IQ baby dari dalam kandungan . Bagi yang belum grab boleh terus DM atau wasap dgn klik link di page kak ain..🥰 #jusmamariam #mamariam #pilihanibuhamil #makanantambahan #bahansunnah #supplementibumengandung #ikhtiarhamil #mummypreggy #produkkesihatan #mamariamterengganu #terengganu #sayajual #mamariamoriginal #testimonimamariam #jusmamariamoriginal #jusmamariammarang #jusmamariamterengganu #jusmamariamhq #mamariamhq #jusmamariammalaysia #mamariammalaysia #jmm  #buahdelima

0

Alhamdulilah.. jus mamariam selamat sampai kepada mommies dan bakal2 mommy semua..❤️❤️❤️ . Kandungan SELAMAT, menggunakan buah-buahan terpilih dan tiada bahan kimia yang berbahaya. Diproses oleh kilang bertaraf GMP. . Mudah je, just minum 2 sudu pagi dan 2 sudu malam sebelum makan 😘😘 . Antara kebaikan jus mamariam adalah: ✅Menguatkan ibu dan kandungan ✅Menaikkan HB ibu ke paras normal ✅Mencegah kencing kotor ✅Mencegah sembelit ✅Mencegah gbs ✅Bantu pembentukan IQ baby dari dalam kandungan . Bagi yang belum grab boleh terus DM atau wasap dgn klik link di page kak ain..🥰 #jusmamariam #mamariam #pilihanibuhamil #makanantambahan #bahansunnah #supplementibumengandung #ikhtiarhamil #mummypreggy #produkkesihatan #mamariamterengganu #terengganu #sayajual #mamariamoriginal #testimonimamariam #jusmamariamoriginal #jusmamariammarang #jusmamariamterengganu #jusmamariamhq #mamariamhq #jusmamariammalaysia #mamariammalaysia #jmm  #buahdelima

0

Alhamdulilah.. jus mamariam selamat sampai kepada mommies dan bakal2 mommy semua..❤️❤️❤️ . Kandungan SELAMAT, menggunakan buah-buahan terpilih dan tiada bahan kimia yang berbahaya. Diproses oleh kilang bertaraf GMP. . Mudah je, just minum 2 sudu pagi dan 2 sudu malam sebelum makan 😘😘 . Antara kebaikan jus mamariam adalah: ✅Menguatkan ibu dan kandungan ✅Menaikkan HB ibu ke paras normal ✅Mencegah kencing kotor ✅Mencegah sembelit ✅Mencegah gbs ✅Bantu pembentukan IQ baby dari dalam kandungan . Bagi yang belum grab boleh terus DM atau wasap dgn klik link di page kak ain..🥰 #jusmamariam #mamariam #pilihanibuhamil #makanantambahan #bahansunnah #supplementibumengandung #ikhtiarhamil #mummypreggy #produkkesihatan #mamariamterengganu #terengganu #sayajual #mamariamoriginal #testimonimamariam #jusmamariamoriginal #jusmamariammarang #jusmamariamterengganu #jusmamariamhq #mamariamhq #jusmamariammalaysia #mamariammalaysia #jmm  #buahdelima

0

Alhamdulilah.. jus mamariam selamat sampai kepada mommies dan bakal2 mommy semua..❤️❤️❤️ . Kandungan SELAMAT, menggunakan buah-buahan terpilih dan tiada bahan kimia yang berbahaya. Diproses oleh kilang bertaraf GMP. . Mudah je, just minum 2 sudu pagi dan 2 sudu malam sebelum makan 😘😘 . Antara kebaikan jus mamariam adalah: ✅Menguatkan ibu dan kandungan ✅Menaikkan HB ibu ke paras normal ✅Mencegah kencing kotor ✅Mencegah sembelit ✅Mencegah gbs ✅Bantu pembentukan IQ baby dari dalam kandungan . Bagi yang belum grab boleh terus DM atau wasap dgn klik link di page kak ain..🥰 #jusmamariam #mamariam #pilihanibuhamil #makanantambahan #bahansunnah #supplementibumengandung #ikhtiarhamil #mummypreggy #produkkesihatan #mamariamterengganu #terengganu #sayajual #mamariamoriginal #testimonimamariam #jusmamariamoriginal #jusmamariammarang #jusmamariamterengganu #jusmamariamhq #mamariamhq #jusmamariammalaysia #mamariammalaysia #jmm  #buahdelima

0

SUAMI HAPPY SGT WIFE BERTENAGA BALIK😍💙 - "Memang berkesan... Wife sy jadi bertenaga balik... Hb pun ada meningkat sedikit" Ye...Jus sgt bagus..Cukup zat - Mr Chan Chet Wahh!! happynya akak bila dgr feedback mcmni 🤗🥰 Haa gaji dh nk dpt ni..apa tunggu lg..pi bodek cik abg cpt² suh belikan..Hiihihi.. "Kalau Papa Sayangkan Mama grab la set combo Papa Love Mama ni" ☺❤ Happynya momies kan.. Klik je link dkt bwh ni tau nk dptkan promo spesial ni 👇😘 https://wa.me/60195119763 https://wa.me/60195119763 #mamariampekan #mamariamsrikembangan #mamariamputrajaya #setkombojusmamariam #jusadvance #mummypreggy #pangsapuriputraindah

0

#Repost @syidamelvin • • • • • • Syida harap sangat jus Mamariam dapat beri tenaga, tambah-tambah lagi tengah sarat sekarang ni 😍 . Yang paling syida nak elak ialah sembelit semasa berpantang nanti, sebab tu jus ni boleh minum sampai dlm pantang tau 🥰 . Bagi yang belum grab, boleh dapatkan sekarang di @mamariampekan Wasap.my/60195119763 Sekarang Mamariam ada buat OFFER 😘 Tgok di komen😄,, . #mamariampekan #jusmamariam #ibukuatkandungansihat #jusibuhamil #mummypreggy #papalovemummy

0

Kandungan SELAMAT, menggunakan buah-buahan terpilih dan tiada bahan kimia yang berbahaya. Diproses oleh kilang bertaraf GMP. . Mudah je, just minum 2 sudu pagi dan 2 sudu malam sebelum makan 😘😘 . Antara kebaikan jus mamariam adalah: ✅Menguatkan ibu dan kandungan ✅Menaikkan HB ibu ke paras normal ✅Mencegah kencing kotor ✅Mencegah sembelit ✅Mencegah gbs ✅Bantu pembentukan IQ baby dari dalam kandungan . Bagi yang belum grab boleh terus DM atau wasap dgn klik link di page kak ain..🥰 #jusmamariam #mamariam #pilihanibuhamil #makanantambahan #bahansunnah #supplementibumengandung #ikhtiarhamil #mummypreggy #produkkesihatan #mamariamterengganu #terengganu #sayajual #mamariamoriginal #testimonimamariam #jusmamariamoriginal #jusmamariammarang #jusmamariamterengganu #jusmamariamhq #mamariamhq #jusmamariammalaysia #mamariammalaysia #jmm  #buahdelima

0

Kandungan SELAMAT, menggunakan buah-buahan terpilih dan tiada bahan kimia yang berbahaya. Diproses oleh kilang bertaraf GMP. . Mudah je, just minum 2 sudu pagi dan 2 sudu malam sebelum makan 😘😘 . Antara kebaikan jus mamariam adalah: ✅Menguatkan ibu dan kandungan ✅Menaikkan HB ibu ke paras normal ✅Mencegah kencing kotor ✅Mencegah sembelit ✅Mencegah gbs ✅Bantu pembentukan IQ baby dari dalam kandungan . Bagi yang belum grab boleh terus DM atau wasap dgn klik link di page kak ain..🥰 #jusmamariam #mamariam #pilihanibuhamil #makanantambahan #bahansunnah #supplementibumengandung #ikhtiarhamil #mummypreggy #produkkesihatan #mamariamterengganu #terengganu #sayajual #mamariamoriginal #testimonimamariam #jusmamariamoriginal #jusmamariammarang #jusmamariamterengganu #jusmamariamhq #mamariamhq #jusmamariammalaysia #mamariammalaysia #jmm  #buahdelima

0

Kandungan SELAMAT, menggunakan buah-buahan terpilih dan tiada bahan kimia yang berbahaya. Diproses oleh kilang bertaraf GMP. . Mudah je, just minum 2 sudu pagi dan 2 sudu malam sebelum makan 😘😘 . Antara kebaikan jus mamariam adalah: ✅Menguatkan ibu dan kandungan ✅Menaikkan HB ibu ke paras normal ✅Mencegah kencing kotor ✅Mencegah sembelit ✅Mencegah gbs ✅Bantu pembentukan IQ baby dari dalam kandungan . Bagi yang belum grab boleh terus DM atau wasap dgn klik link di page kak ain..🥰 #jusmamariam #mamariam #pilihanibuhamil #makanantambahan #bahansunnah #supplementibumengandung #ikhtiarhamil #mummypreggy #produkkesihatan #mamariamterengganu #terengganu #sayajual #mamariamoriginal #testimonimamariam #jusmamariamoriginal #jusmamariammarang #jusmamariamterengganu #jusmamariamhq #mamariamhq #jusmamariammalaysia #mamariammalaysia #jmm  #buahdelima

0