Nampaksamatapibukandia Photos on Instagram

See related and similar tags

musim2 hujan ni mesti banyak ubi kan??? 😂😂😂 #ubikayu #nampaksamatapibukandia

2

Assalamualaikum semua😊Heboh di media sosial tentang #jambus baru2 ini😊Betul2 menjadi satu fonemena atas penyingkiran #jambus kali ini di pentas #mlm2019 #minggukelima bertemakan #kerjaya 😊😊First adalah abg @tapai_86 memohon maaf pada semua sahabat #jambus termasok abg toq @callmetaukejambu atas pengyingkiran #jambus baru2 ini😢Okay bagi kami semua abg tapai tidak perlu minta maaf kerana bukan salah sesiapa pun abg😊Hakiktnya Allah sudah atur cantik rezeki kita ni😊Tiada rezeki di #mlm2019 ada rezeki lain yg ingin Allah beri😊Kami tahu macam mana #jambus menghadapi mcm2 dugaan dengan kesihtan abg tapai yang x baik2,dengan tiada reheseal tapi kami bangga kerana #jambus tetap meneruskan perjuangan ini wlaupn brbgai dugaan yg trpksa dihdapi😊org tidak tahu org akan ckp mcm2 tapi tak apalah cukup kami dan Allah yang tahu😊Second,tapai try hard jadi mcm arwah pkyus???Okay ingin admin tegaskn disini ye yg abg tapai sikit pun xprnh try hard jdi mcm arwah pkyus😢Malah abg tapai sndiri bnyk kli sebut yg arwah pkyus tiada ganti dan tidak akan ada sape bole gnti arwah😢Abg tapai adalah diri dia sendiri dan memang semulajadi dari dia dalam #gegarlawak lagi serta pada masa yang sama abg tapai adalah sahabat arwah pkyus yg begitu rapat😊So xperlulah prtikaikan apa2 lagi😊Apa yang ada pada diri abg tapai adalah kurniaan dari Allah s.w.t😊Stop2lah reka cite yang tidak pasti😊Mereka dah usaha sehabis baik untuk 5 minggu ni💪🏻Ye mungkin ada kekurangan dalam persembahan dan keserasian yang belum ckup kuat lagi tapi sekurang2nya mereka berani mencuba💪🏻💪🏻Kita yang pandai berkata2 ni belum tntu bole buat😊Hargailah penat lelah mereka😊Ingatlah melawak bukannya mudah😊Doa yang baik2 je buat mereka😊Last,buat abg2 #jambus teruskan berkarya di industri lawak ini kerana kami percya #jambus bole pergi lebih jauh💪🏻💪🏻Abaikn kata2 negative dan ambik yang postif je sbb yg positiv lebh rmai di belakang #jambus 💪🏻💪🏻❤❤we love #jambus ❤❤😘😘 #mlm2019 #lawakberapi2 #minggukelima #kerjaya #3Ha #jambus #tauketapai #barangngam #asalbaikcudah #mukalegendtapihatikiut #nampaksamatapibukandia #teamkamisahabatreal 📷: @tapai_86

0

Assalamualaikum semua😊Heboh di media sosial tentang #jambus baru2 ini😊Betul2 menjadi satu fonemena atas penyingkiran #jambus kali ini di pentas #mlm2019 #minggukelima bertemakan #kerjaya 😊😊First adalah abg @tapai_86 memohon maaf pada semua sahabat #jambus termasok abg toq @callmetaukejambu atas pengyingkiran #jambus baru2 ini😢Okay bagi kami semua abg tapai tidak perlu minta maaf kerana bukan salah sesiapa pun abg😊Hakiktnya Allah sudah atur cantik rezeki kita ni😊Tiada rezeki di #mlm2019 ada rezeki lain yg ingin Allah beri😊Kami tahu macam mana #jambus menghadapi mcm2 dugaan dengan kesihtan abg tapai yang x baik2,dengan tiada reheseal tapi kami bangga kerana #jambus tetap meneruskan perjuangan ini wlaupn brbgai dugaan yg trpksa dihdapi😊org tidak tahu org akan ckp mcm2 tapi tak apalah cukup kami dan Allah yang tahu😊Second,tapai try hard jadi mcm arwah pkyus???Okay ingin admin tegaskn disini ye yg abg tapai sikit pun xprnh try hard jdi mcm arwah pkyus😢Malah abg tapai sndiri bnyk kli sebut yg arwah pkyus tiada ganti dan tidak akan ada sape bole gnti arwah😢Abg tapai adalah diri dia sendiri dan memang semulajadi dari dia dalam #gegarlawak lagi serta pada masa yang sama abg tapai adalah sahabat arwah pkyus yg begitu rapat😊So xperlulah prtikaikan apa2 lagi😊Apa yang ada pada diri abg tapai adalah kurniaan dari Allah s.w.t😊Stop2lah reka cite yang tidak pasti😊Mereka dah usaha sehabis baik untuk 5 minggu ni💪🏻Ye mungkin ada kekurangan dalam persembahan dan keserasian yang belum ckup kuat lagi tapi sekurang2nya mereka berani mencuba💪🏻💪🏻Kita yang pandai berkata2 ni belum tntu bole buat😊Hargailah penat lelah mereka😊Ingatlah melawak bukannya mudah😊Doa yang baik2 je buat mereka😊Last,buat abg2 #jambus teruskan berkarya di industri lawak ini kerana kami percya #jambus bole pergi lebih jauh💪🏻💪🏻Abaikn kata2 negative dan ambik yang postif je sbb yg positiv lebh rmai di belakang #jambus 💪🏻💪🏻❤❤we love #jambus ❤❤😘😘 #mlm2019 #lawakberapi2 #minggukelima #kerjaya #3Ha #jambus #tauketapai #barangngam #asalbaikcudah #mukalegendtapihatikiut #nampaksamatapibukandia #teamkamisahabatreal 📷: @tapai_86

3

😍 2k19 memories 😍 Terima kasih untuk semua . Planning yang padat dan sendat . . Trip 1 - trip abg mad&kakzam kuncu ney,yun,ifan,sami, dik is . . Terima kasih bawak sy jumpa suami sy . . Trip 2 - trip mak abah , abg pis&kakshila kuncu qashina, sara, aca,ami .., abg li&kakedah kuncu kakpipa, kakngah, azfar,opi,payad .. . Terima kasih sudi jadi tetamu , naik kuarters tingkat 4 kami tu . Tido reramai . Abis semua kenangan yg dlu2 keluar cerita . . Terima kasih jugak kt somi i tu . Dy Menggaru kepala nak setting tmpt tido ... Hahaha😆 . Terima kasih sebab penuhi sume keinginan sy 🍺🍵🍤🍜🍚🍛 . . Terima kasih moment yg sweet tu . Rasa berharga lah berjalan mse ngndung ni . "baik2 muksu" "tengok muksu , tengok muksu " "pimpin muksu" "muksu boleh tak tu " " muksu nak makan apa " "penat x muksu " . . Tapi yg paling tak boleh bla " makan btg daun bawang tu , bgus utk baby " 😏 . Membongak nya kuat . . Nty dah beranak , xde dah 😂 . Mesti rindu nty yg sweet2 tu . . Ok done 🙋. Nk baring , kaki bengkak besor lengan . #bestever #nampaksamatapibukandia #uratbesitulangdawai #memories #sysayangfamilysy

7

Assalamualaikum semua😊Terima kasih buat abg kesygn kita abg @callmetaukejambu kerana menghiburkan dan melayan sahabat2 selama 5 minggu ini😊Tidak akan lupa segala persembahan yang #jambus sampaikan😊Orang memang tak akan faham apa yang cuba #jambus sampaikan tapi cukup kami yang memahami😊Pemikiran org tidak sama sebab itu akan ada kutukan,hinaaan,cacian,makian dan mcm2 lagi sbb apa???sbb manusia ni mmng x bole tgok kesenangan org dan akan ada x kena je dlm ap yg kita buat😊Nak puaskan hati smua org memang x mudah😊Sebab tu peduli apa org kata yang pnting kami mngenali #jambus😊Dan yang penting persembahan #jambus ckup ikhlas dari zaman #jambu dulu😊Terima kasih sekli lgi abg tauke sbb meneruskan legasi #jambu ini😊Serious memang kami merindui segala lawak dan kenangan #jambu dulu😢Bila ada nya #jambus dapat kami melepaskn rindu itu wlaupn tidak sma 100% kerana arwah mmng tiada gnti😢Brmcm dugaan #jambus hadapi untuk meneruskan perjuangan di #mlm2019 tapi alhmdulillah semuanya #jambus dpt lalui dengan baik dan berani meneruskan perjuangan ini cuma rezeki tidak mnyebelahi #jambus untuk terus berada di pentas #mlm2019 ini sebab ada rezeki lain yg Allah ingin berikkan😊Allah dah atur cantik rezeki buat kita semua😊Terus brkrya dlm industri seni ni ye abg kerana kami prcya bakat yg Allah beri pda abg dan kami prcya jugk #jambus mmng bole pegi lebh jauh😊Jgn putus asa💪🏻💪🏻Apa yg brlaku ad hikmahnya😘😘Kami ttp bngga dgn #jambus kerana berani mencuba💪🏻💪🏻Moga #jambus dmurhkn rezeki dan dprmudhkn segala urusan😊love #jambus dan love u abg tauke❤❤❤ #mlm2019 #lawakberapi2 #jambus #tauketapai #barangngam #asalbaikcudah #mukalegendtapihatikiut #nampaksamatapibukandia #teamkamisahabatreal

0

Assalamualaikum semua😊Terima kasih buat abg kesygn kita abg @callmetaukejambu kerana menghiburkan dan melayan sahabat2 selama 5 minggu ini😊Tidak akan lupa segala persembahan yang #jambus sampaikan😊Orang memang tak akan faham apa yang cuba #jambus sampaikan tapi cukup kami yang memahami😊Pemikiran org tidak sama sebab itu akan ada kutukan,hinaaan,cacian,makian dan mcm2 lagi sbb apa???sbb manusia ni mmng x bole tgok kesenangan org dan akan ada x kena je dlm ap yg kita buat😊Nak puaskan hati smua org memang x mudah😊Sebab tu peduli apa org kata yang pnting kami mngenali #jambus😊Dan yang penting persembahan #jambus ckup ikhlas dari zaman #jambu dulu😊Terima kasih sekli lgi abg tauke sbb meneruskan legasi #jambu ini😊Serious memang kami merindui segala lawak dan kenangan #jambu dulu😢Bila ada nya #jambus dapat kami melepaskn rindu itu wlaupn tidak sma 100% kerana arwah mmng tiada gnti😢Brmcm dugaan #jambus hadapi untuk meneruskan perjuangan di #mlm2019 tapi alhmdulillah semuanya #jambus dpt lalui dengan baik dan berani meneruskan perjuangan ini cuma rezeki tidak mnyebelahi #jambus untuk terus berada di pentas #mlm2019 ini sebab ada rezeki lain yg Allah ingin berikkan😊Allah dah atur cantik rezeki buat kita semua😊Terus brkrya dlm industri seni ni ye abg kerana kami prcya bakat yg Allah beri pda abg dan kami prcya jugk #jambus mmng bole pegi lebh jauh😊Jgn putus asa💪🏻💪🏻Apa yg brlaku ad hikmahnya😘😘Kami ttp bngga dgn #jambus kerana berani mencuba💪🏻💪🏻Moga #jambus dmurhkn rezeki dan dprmudhkn segala urusan😊love #jambus dan love u abg tauke❤❤❤ #mlm2019 #lawakberapi2 #jambus #tauketapai #barangngam #asalbaikcudah #mukalegendtapihatikiut #nampaksamatapibukandia #teamkamisahabatreal

2

Hilang yang tiada ganti😇 #nampaksamatapibukandia #alfatihah

0

Assalamualaikum😊😊Thank you so much abg @tapai_86 selama 5 minggu ni dah menghiburkan kami dan melayan kami dengan baik😊Abang tak perlu minta maaf atas penyingkiran ini sebab bagi kami abang sudah buat sehabis baik dan berani mencuba di atas pentas #mlm2019 yang besar itu💪🏻💪🏻Apa yang abang lalui semua kami tahu dan faham😊Biar lah orang yang tak tahu tu buat cerita sebab yang dapat dosa mereka😊kami memang bangga sebab abang tetap kuat lawan untuk terus berjuang💪🏻Orang tuduh abang try had untuk jadi mcm arwah pakyus hakikat abg adalah diri abg😊abg xpernh cb mnjdi mcm arwah sbb abg sndiri prnah ckp bnyk kli yang arwah xde pangganti😢memang tiada siapa bole ganti dia😢tapi org yg x thu akan ckp n fkr yg bukn2🙄hakikt abg memang semulajdi mcm tu dan pda msa yg sama abg adalah sahabt arwah yang begitu rapat😊Sekarang ni abg jgn peduli kata org abg,sbb manusia 10 kli kita bt baik ttp nmpk jahat d mata dyeorng😊Abg terus berkarya dalam dunia lawak ini💪🏻Kami tahu abg bole💪🏻Kami tahu jambus bole pergi lebih jauh💪🏻💪🏻Lantak pi sama netizen2 yg hati hitam tu sbb kita x bole puaskan hati semua org😊Ap yang berlaku kami sentiasa dibelakang abg😊jatuh bangun abg kami ada💪🏻Biar org xknl abg tapi ckup kami yang mengenali abg😊Terima kasih sekali lagi kerana menjadi penyeri dalam #jambus 😊Abg adalah abg yg trbaikk yg bella knl😊Maaf jika ada salah silap dan terkurang dalam bella menguruskan team #jambus ni ye abg😊😊Moga abg cepat sembuh sprti biasa dan sntiasa d bwh lindungan Allah s.w.t😊Jaga diri baik2 ye abg dan inshaallah ada rezeki dan dpnjngkn usia kita jmpa lagi😊Love u moree abg❤❤❤ #mlm2019 #lawakberapi2 #jambus #tauketapai #barangngam #asalbaikcudah #mukalegendtapihatikiut #nampaksamatapibukandia #teamkamisahabatreal

0

Assalamualaikum😊😊Thank you so much abg @tapai_86 selama 5 minggu ni dah menghiburkan kami dan melayan kami dengan baik😊Abang tak perlu minta maaf atas penyingkiran ini sebab bagi kami abang sudah buat sehabis baik dan berani mencuba di atas pentas #mlm2019 yang besar itu💪🏻💪🏻Apa yang abang lalui semua kami tahu dan faham😊Biar lah orang yang tak tahu tu buat cerita sebab yang dapat dosa mereka😊kami memang bangga sebab abang tetap kuat lawan untuk terus berjuang💪🏻Orang tuduh abang try had untuk jadi mcm arwah pakyus hakikat abg adalah diri abg😊abg xpernh cb mnjdi mcm arwah sbb abg sndiri prnah ckp bnyk kli yang arwah xde pangganti😢memang tiada siapa bole ganti dia😢tapi org yg x thu akan ckp n fkr yg bukn2🙄hakikt abg memang semulajdi mcm tu dan pda msa yg sama abg adalah sahabt arwah yang begitu rapat😊Sekarang ni abg jgn peduli kata org abg,sbb manusia 10 kli kita bt baik ttp nmpk jahat d mata dyeorng😊Abg terus berkarya dalam dunia lawak ini💪🏻Kami tahu abg bole💪🏻Kami tahu jambus bole pergi lebih jauh💪🏻💪🏻Lantak pi sama netizen2 yg hati hitam tu sbb kita x bole puaskan hati semua org😊Ap yang berlaku kami sentiasa dibelakang abg😊jatuh bangun abg kami ada💪🏻Biar org xknl abg tapi ckup kami yang mengenali abg😊Terima kasih sekali lagi kerana menjadi penyeri dalam #jambus 😊Abg adalah abg yg trbaikk yg bella knl😊Maaf jika ada salah silap dan terkurang dalam bella menguruskan team #jambus ni ye abg😊😊Moga abg cepat sembuh sprti biasa dan sntiasa d bwh lindungan Allah s.w.t😊Jaga diri baik2 ye abg dan inshaallah ada rezeki dan dpnjngkn usia kita jmpa lagi😊Love u moree abg❤❤❤ #mlm2019 #lawakberapi2 #jambus #tauketapai #barangngam #asalbaikcudah #mukalegendtapihatikiut #nampaksamatapibukandia #teamkamisahabatreal

2

Assalamualaikum semua😊Berakhir sudah perjuangan #jambus di pentas #mlm2019 😢Maaf admin baru sempat update😢Yelah sedihkan tapi kami redha tiada rezeki #jambus di #mlm2019 😢Berbagai cabaran dan dugaan yang mereka tempuhi😢Orang tidak tahu akan bercakap,hina,keji,kecam dan macam2 lagi tapi kami yang ada bersama abg2 #jambus menghadapi dugaan yang begitu besar buat mereka😢Tapi apa??Cukuplah kami yang tahu😢Apa2 pun kami tetap salute dengan #jambus kerana walaupun dalam keadaan yang tidak mengizinkan mereka tetap meneruskan perjuangan di minggu kelima bertemakan kerjaya💪🏻Mereka berani menghiburkan kita semua💪🏻Kita sendiri belum tentu bole buat macam mana #jambus buat💪🏻Terima kasih tak terhingga buat #jambus kerana meneruskan legasi #jambu dan menghiburkan kami selama 5 minggu ni💪🏻Kami tidak akan pernah lupa segala usaha,penat lelah dan dugaan #jambus untuk hiburkan kami semua💪🏻Tiada rezeki di #mlm tapi percyalah ada rezeki lain tengah menanti diluar sana😊Moga #jambus akan terus berkarya dan meneruskan apa yang mereka hasratkan😊Inshaallah #jambus bole pergi lebih jauh kerana apa yang #jambus beri adalah seikhlas2 dari hati😊Kepada sahabat2 #jambus terima kasih kerana tidak pernah henti support dan undi #jambus 💪🏻Hanya Allah dapat balas jasa baik kamu semua😊Maaf sekali lagi jika ada kekurang dalam persembahan #jambus selama 5 minggu ini😊Mereka telah buat sehabis baik💪🏻Doa yang baik dan kata yang baik2❤❤ #mlm2019 #lawakberapi2 #minggukelima #kerjaya #3ha #jambus #tauketapai #barangngam #asalbaikcudah. #mukalegendtapihatikiut #nampaksamatapibukandia #teamkamisahabatreal #alwayssupportpelawaktanahir

0

Assalamualaikum semua😊Berakhir sudah perjuangan #jambus di pentas #mlm2019 😢Maaf admin baru sempat update😢Yelah sedihkan tapi kami redha tiada rezeki #jambus di #mlm2019 😢Berbagai cabaran dan dugaan yang mereka tempuhi😢Orang tidak tahu akan bercakap,hina,keji,kecam dan macam2 lagi tapi kami yang ada bersama abg2 #jambus menghadapi dugaan yang begitu besar buat mereka😢Tapi apa??Cukuplah kami yang tahu😢Apa2 pun kami tetap salute dengan #jambus kerana walaupun dalam keadaan yang tidak mengizinkan mereka tetap meneruskan perjuangan di minggu kelima bertemakan kerjaya💪🏻Mereka berani menghiburkan kita semua💪🏻Kita sendiri belum tentu bole buat macam mana #jambus buat💪🏻Terima kasih tak terhingga buat #jambus kerana meneruskan legasi #jambu dan menghiburkan kami selama 5 minggu ni💪🏻Kami tidak akan pernah lupa segala usaha,penat lelah dan dugaan #jambus untuk hiburkan kami semua💪🏻Tiada rezeki di #mlm tapi percyalah ada rezeki lain tengah menanti diluar sana😊Moga #jambus akan terus berkarya dan meneruskan apa yang mereka hasratkan😊Inshaallah #jambus bole pergi lebih jauh kerana apa yang #jambus beri adalah seikhlas2 dari hati😊Kepada sahabat2 #jambus terima kasih kerana tidak pernah henti support dan undi #jambus 💪🏻Hanya Allah dapat balas jasa baik kamu semua😊Maaf sekali lagi jika ada kekurang dalam persembahan #jambus selama 5 minggu ini😊Mereka telah buat sehabis baik💪🏻Doa yang baik dan kata yang baik2❤❤ #mlm2019 #lawakberapi2 #minggukelima #kerjaya #3ha #jambus #tauketapai #barangngam #asalbaikcudah. #mukalegendtapihatikiut #nampaksamatapibukandia #teamkamisahabatreal #alwayssupportpelawaktanahir

0

Assalamualaikum semua😊Berakhir sudah perjuangan #jambus di pentas #mlm2019 😢Maaf admin baru sempat update😢Yelah sedihkan tapi kami redha tiada rezeki #jambus di #mlm2019 😢Berbagai cabaran dan dugaan yang mereka tempuhi😢Orang tidak tahu akan bercakap,hina,keji,kecam dan macam2 lagi tapi kami yang ada bersama abg2 #jambus menghadapi dugaan yang begitu besar buat mereka😢Tapi apa??Cukuplah kami yang tahu😢Apa2 pun kami tetap salute dengan #jambus kerana walaupun dalam keadaan yang tidak mengizinkan mereka tetap meneruskan perjuangan di minggu kelima bertemakan kerjaya💪🏻Mereka berani menghiburkan kita semua💪🏻Kita sendiri belum tentu bole buat macam mana #jambus buat💪🏻Terima kasih tak terhingga buat #jambus kerana meneruskan legasi #jambu dan menghiburkan kami selama 5 minggu ni💪🏻Kami tidak akan pernah lupa segala usaha,penat lelah dan dugaan #jambus untuk hiburkan kami semua💪🏻Tiada rezeki di #mlm tapi percyalah ada rezeki lain tengah menanti diluar sana😊Moga #jambus akan terus berkarya dan meneruskan apa yang mereka hasratkan😊Inshaallah #jambus bole pergi lebih jauh kerana apa yang #jambus beri adalah seikhlas2 dari hati😊Kepada sahabat2 #jambus terima kasih kerana tidak pernah henti support dan undi #jambus 💪🏻Hanya Allah dapat balas jasa baik kamu semua😊Maaf sekali lagi jika ada kekurang dalam persembahan #jambus selama 5 minggu ini😊Mereka telah buat sehabis baik💪🏻Doa yang baik dan kata yang baik2❤❤ #mlm2019 #lawakberapi2 #minggukelima #kerjaya #3ha #jambus #tauketapai #barangngam #asalbaikcudah. #mukalegendtapihatikiut #nampaksamatapibukandia #teamkamisahabatreal #alwayssupportpelawaktanahir

0

Assalamualaikum semua😊Berakhir sudah perjuangan #jambus di pentas #mlm2019 😢Maaf admin baru sempat update😢Yelah sedihkan tapi kami redha tiada rezeki #jambus di #mlm2019 😢Berbagai cabaran dan dugaan yang mereka tempuhi😢Orang tidak tahu akan bercakap,hina,keji,kecam dan macam2 lagi tapi kami yang ada bersama abg2 #jambus menghadapi dugaan yang begitu besar buat mereka😢Tapi apa??Cukuplah kami yang tahu😢Apa2 pun kami tetap salute dengan #jambus kerana walaupun dalam keadaan yang tidak mengizinkan mereka tetap meneruskan perjuangan di minggu kelima bertemakan kerjaya💪🏻Mereka berani menghiburkan kita semua💪🏻Kita sendiri belum tentu bole buat macam mana #jambus buat💪🏻Terima kasih tak terhingga buat #jambus kerana meneruskan legasi #jambu dan menghiburkan kami selama 5 minggu ni💪🏻Kami tidak akan pernah lupa segala usaha,penat lelah dan dugaan #jambus untuk hiburkan kami semua💪🏻Tiada rezeki di #mlm tapi percyalah ada rezeki lain tengah menanti diluar sana😊Moga #jambus akan terus berkarya dan meneruskan apa yang mereka hasratkan😊Inshaallah #jambus bole pergi lebih jauh kerana apa yang #jambus beri adalah seikhlas2 dari hati😊Kepada sahabat2 #jambus terima kasih kerana tidak pernah henti support dan undi #jambus 💪🏻Hanya Allah dapat balas jasa baik kamu semua😊Maaf sekali lagi jika ada kekurang dalam persembahan #jambus selama 5 minggu ini😊Mereka telah buat sehabis baik💪🏻Doa yang baik dan kata yang baik2❤❤ #mlm2019 #lawakberapi2 #minggukelima #kerjaya #3ha #jambus #tauketapai #barangngam #asalbaikcudah. #mukalegendtapihatikiut #nampaksamatapibukandia #teamkamisahabatreal #alwayssupportpelawaktanahir

6

Hidup ini adalah warna-warni yang terlakar pada kanvas, walaupun tidak cantik ia tetap mempunyai sejuta makna. . . . . 👨‍👩‍👦‍👦@ajiem_____ @kiemmmm_ #kembar #clone #nampaksamatapibukandia #twins #twinset #twinscam #malaysia #manchesterunited

0

For today's wedding. Thank you for ordering. Kita tunjuk sikit lapisan bawahnya. Atas sama hijau, bawah lain-lain. Hehe. . Pic 1 : Kiri talam tokyo. Kanan serimuka. Bawah talam ubi Pic 3 : Hijau pink. Talam tokyo. Pic 4 : Putih kuning. Talam ubi #nampaksamatapibukandia #bukanduaserimukapandan #satuserimukapandan #satulagitalamtokyo #serimukapandan #talamubi #talamtokyo

0

BUNYI HAMPIR SAMA TAPI MAKNA BERBEZA? Berbeza pada huruf pertama sahaja. Namun, walaupun mempunyai baris yang sama dan bunyi yang hampir sama, akan membawa maksud yang sangat berbeza jika tersalah meletakkan huruf. Nak sharing yang lebih menarik? Teruskan bersama kami! . #HampirSamaMaknaBerbeza #nampaksamatapibukandia #hampirsama #nampaksamatapitakserupa #BahasaArabBahasaMudah #ProgramBahasaArabABRAZ #SantaiTapiDapat #araba #bahasaarab #belajarbahasa #belajarbahasarabonline #belajarbahasaarabmudah #mudah #faham #ilmu #ilmuagama #posterdesign #poster #arabmelayu #igers #igersmalaysia #studygram #study

0

Assalamualaikum semua😊Admin busy sikit dan baru kesempatan dapat update tentang #jambus 😊Minggu keempat bertemakan #cinta telah pun berlalu dan alhamdulillah #jambus dapat persembahkan dengan baik😊Maaf jika ada kekurangan dari persembahan mereka😊Tapi percayalah #jambus akan sentiasa usaha lebih baik untuk minggu2 akan datang💪🏻💪🏻Doalah yang baik2 buat mereka ye😊Jangalah kecam2 ye😊Apa yang mereka buat ni belum tentu kita bole buat😊 Buat semua penyokong dan sahabat #jambus terima kasih admin ucapkn sebab xpernah henti support dan undi #jambus 😊Hanya Allah yang dapat balas jasa baik ko orang😉Teruskan support n undi setiap hari untuk #jambus okay💪🏻💪🏻💪🏻Sama2 kita doakan moga abg2 #jambus kita dberikkan kesihtan yg baik terutama abg @tapai_86 kita yang masih sakit😢Supaya mereka cepat sembuh dan bole meneruskan perjuangan mereka di pentas #mlm2019 ini💪🏻💪🏻❤❤ #mlm2019 #lawakberapi2 #minggukeempat #cinta #3Ha #jambus #tauketapai #barangngam #asalbaikcudah #mukalegendtapihatikiut #nampaksamatapibukandia #teamkamisahabatreal

0

Assalamualaikum semua😊Admin busy sikit dan baru kesempatan dapat update tentang #jambus 😊Minggu keempat bertemakan #cinta telah pun berlalu dan alhamdulillah #jambus dapat persembahkan dengan baik😊Maaf jika ada kekurangan dari persembahan mereka😊Tapi percayalah #jambus akan sentiasa usaha lebih baik untuk minggu2 akan datang💪🏻💪🏻Doalah yang baik2 buat mereka ye😊Jangalah kecam2 ye😊Apa yang mereka buat ni belum tentu kita bole buat😊 Buat semua penyokong dan sahabat #jambus terima kasih admin ucapkn sebab xpernah henti support dan undi #jambus 😊Hanya Allah yang dapat balas jasa baik ko orang😉Teruskan support n undi setiap hari untuk #jambus okay💪🏻💪🏻💪🏻Sama2 kita doakan moga abg2 #jambus kita dberikkan kesihtan yg baik terutama abg @tapai_86 kita yang masih sakit😢Supaya mereka cepat sembuh dan bole meneruskan perjuangan mereka di pentas #mlm2019 ini💪🏻💪🏻❤❤ #mlm2019 #lawakberapi2 #minggukeempat #cinta #3Ha #jambus #tauketapai #barangngam #asalbaikcudah #mukalegendtapihatikiut #nampaksamatapibukandia #teamkamisahabatreal

1

Dah modi jangan takot di ajak lumba🤘spec apa ke,,itu atas kemampuan duit masing-masing nak buat moto sendiri😉 #nampaksamatapibukandia

21