Negaraku Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@amiruldamirul

Complexity on point . . . . . . . . . . . . . . . #building #lookupview #dayshot #asian #negaraku #tm #autofocus #mm

0
@abangfootball

Hahahahahaha dah kenapa ni?????? ... ... ... Follow @abangfootball Follow @abangfootball Follow @abangfootball Follow @abangfootball Follow @abangfootball _________________________________ _________________________________ . ใ€‹Follow @ABANGFOOTBALL untuk perkembangan bola sepak semasaใ€Š .. _________________________________ _________________________________ #kakirembatbola #kakirembat_bola #malaysia #malayisaboleh #negaraku #demimalaysia #teammalaysia #igreview #paidriview #kakibola #sayajualonline #football #sayajualmurah #kitajuara #respect #bajuonline #bajubola #bajubolaonline #pomade #pomadeonline #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #jualonline #barangonline #selamanyakakirembatbola #selamanyakakirembat_bola

1
@lafamiglia187

This Is 43000 Kajang Familia! โ€ข Location 1 ๐Ÿšš: Jalan Dungun Damansara Heights (Menara MBSB) Closed โ€ข Location 2 ๐Ÿšš: Taman Tun Dr Ismail (Lim Tayar) Closed โ€ข Location 3 ๐Ÿšš: Damansara Utama Uptown (behind Texas Chicken) Closed โ€ข Location 4 ๐Ÿšš: Burger Shop SS15 Subang Jaya (behind Maybank) Closed โ€ข Location 5 ๐Ÿšš: Tapak Food Truck @ Melaka Mall 6.00pm-12.00am โ€ข Location 6 ๐Ÿšš: Bangunan Sri Genuang @ Segamat Johor Bahru 6.00pm-1.00am โ€ข Location 7 ๐Ÿšš: Jin Shisha Prima Saujana Kajang (behind giant) 7.00pm-late night ------------------ Website ๐Ÿ’ป : www.lafamiglia.com.my Facebook ๐Ÿ”ช : www.facebook.com/thefamiglia Twitter ๐Ÿšฌ : @lafamiglia187 Contact No ๐Ÿ•ถ: 011.128.117.25 ------------------ Please download our Mobile App ๐Ÿ“ฑ at AppStore & GoogleApp for FREE ๐Ÿ PASTA. ------------------ 1. Most Trending Food Truck In Malaysia by @TallyPress Malaysia 2. Most Popular On Social Media by @friedchillies & F&N Malaysia 3. Featured in @JJCMTV3 Jalan2 Cari Makan Malaysia 4. Featured in Asian Food Wars on @Foodnetwork Channel 5. Featured in Ho Chak 8TV Malaysia 6. 2nd Place in Maggi Food Entrepreneur Challenge by @friedchillies Malaysia #LaFamiglia #LaFamigliaFoodTruck #KLFoodTruck #FoodTruck #MalaysianFoodTruck #MostWanted #PastaYouCantRefuse #PastaAndMore #IHeartLaFamiglia #ThankYouNote #TTDi #Damansara #JalanDungun #MelakaMall #MMUMelaka #TheGodFather #DamansaraHeights #PetalingJaya #SubangJaya #TallyPress #JJCMTV3 #FoodPorn #AsianFoodWars #RakanMuda #IpohFoodTruck #MelakaFoodTruck #FoodNetworkAsia #TTDiFoodTruckers #OrganizedFoodCrime #Negaraku Powered by @wearelaiyon FOOD | FASHION | LIFESTYLE

0
@elblasterrrr

4x F/A 18D Hornet in diamond formation ๐Ÿ’Ž Special flypast after return back from merdeka60 flypast. Once A Hornet Always A Hornet Horneters๐Ÿ RMAF F/A 18D HORNET 31/08/2017 WMKB/BWRTH #aviationspotter #aviation #aviationlovers #aviationenthusiast #planespotters #fighterjets #avgeek #avporn #planeporn #fa18hornet #fa18 #fa18dhornet #boeing #tudm #airforce #aircraftspotter #aviationcatcher #picsoftheday #jetfighters #flypast #merdeka60 #malaysia #negaraku

0
@kakibolaofficial

FINAL TM PIALA MALAYSIA 2017:KEDAH VS JOHOR tahniah kepada kedua-dua pasukan yang berjaya mara ke final..๐Ÿ‘๐Ÿ‘โšฝโšฝ @kakibolaofficial ๐Ÿ”ฅ Follow Instagram Kami http://bit.ly/2v70k3r @kakibolaofficialโœ… Facebook - http://bit.ly/2idIY42 Twitter ๐Ÿ‘‰ http://bit.ly/2xrRJu . . #malaysiasoccer #selamanyaharimaumalaya #harimaumalaya #ultrasmalaya #msl2017 #tanahtumpahnyadarahku #malaysia #malaysiaboleh #demimalaysia #negaraku #igreview #paidreview #futsalmalaysia #nfdp #teammalaysia #sayajual #kakibola #jdt #kedahfa #final #finaltmpialamalaysia2017

1
@honey_amanina

Brand : CASIO G-SHOCK Model : GA 110 COUPLE SET Gred : AA Strap : Rubber Engine : Battery Spec : โœ”๏ธTime Digital & Analog โœ”๏ธDate & day โœ”๏ธAlarm โœ”๏ธStopwatch Warranty : 3 Month Price/set : RM120 www.wasap.my/60142685092 #jam #jamtangan #onlineseller #ootd #gred #cun #mantap #merecik #murah #malaysia #negaraku #trustedseller #poslaju #jombeli #wak #akusuka #syukurselalu #onlineshopping #best #terbaik #selenagomez #love #man #bazaarpaknil #youcanduit #murah #onlineseller #syukurselalu #igshop #jutawan

0
@herbal_terbaik_feedback

Awakkk ! Iyaa awakk yg PENDEK, Awak yg NAK TINGGI , Awak yg terseksa dalam amik barang setiap kali nak amik ! Minum HICAL & ZINC powder ni confirm semua masalah awak tuu lesapp !!! Tapi bukan laa minum sekali terus lesap kan .. makan nasi pun bukan terus jadi gemuk iyaa dokk ๐Ÿ˜‰ . Untuk yg bermasalah MATA MINUS & PAYUDARA KECIK pun sesuai tau .. SESUAI UNTUK LELAKI & PEREMPUAN SEAWAL 18 TAHUN Whatsapp segera jika anda nak diri anda sihat dan tinggi dgn selamat .. ๐Ÿ“žWASSAP : +6010-225 8271 ๐Ÿ“ฒWECHAT : TRUSTED_HERBAL _______________>>>>>>>>> Cepat order skg!!!!! produk terbatas ...... #kl2017 #kamiteammalaysia #bangkitbersama #semangatnegaraku #negaraku # #rivewmalaysia #kasut #heightupmalaysia #tiensmalaysia # #Promoseptember # #promo #MerdekaSale #kitasamahero #ayuhmalaysiaku #bazarmalaya #johor #batupahat #youngpeng #gelangpatah #malaysiaviners #lawakhambar #lawakterkini #malayvine #dubsmashmalaysian #vinemalaysia

1
@hafizaquafiz

Iโ€™m watching you ๐Ÿ‘€ #penang #lokallense ____ at Penang Island

8
@azrul_izuan

Citizen of the world. Malaysia-Negaraku-1957 . #backpacking #hiking #trekking #adventure #lensalangkawi #malaysia #negaraku

2
@wilmaulana

boleh aja sih kagum sama negara orang. Tapi inget elu harus lebih kagum sama Negara elu sendiri, karna kita lahir di negara kita, bukan di negara orang lain. #indonesia #bhinekatunggalika #negaraku #ayomaju #merahputih #plur

0
@best_petinggi_badan.kl

Awakkk ! Iyaa awakk yg PENDEK, Awak yg NAK TINGGI , Awak yg terseksa dalam amik barang setiap kali nak amik ! Minum HICAL & ZINC powder ni confirm semua masalah awak tuu lesapp !!! Tapi bukan laa minum sekali terus lesap kan .. makan nasi pun bukan terus jadi gemuk iyaa dokk ๐Ÿ˜‰ . Untuk yg bermasalah MATA MINUS & PAYUDARA KECIK pun sesuai tau .. SESUAI UNTUK LELAKI & PEREMPUAN SEAWAL 18 TAHUN Whatsapp segera jika anda nak diri anda sihat dan tinggi dgn selamat .. ๐Ÿ“žWASSAP : +6010-225 8271 ๐Ÿ“ฒWECHAT : TRUSTED_HERBAL _______________>>>>>>>>> Cepat order skg!!!!! produk terbatas ...... #kl2017 #kamiteammalaysia #bangkitbersama #semangatnegaraku #negaraku # #rivewmalaysia #kasut #heightupmalaysia #tiensmalaysia # #Promoseptember # #promo #MerdekaSale #kitasamahero #ayuhmalaysiaku #bazarmalaya #johor #batupahat #youngpeng #gelangpatah #malaysiaviners #lawakhambar #lawakterkini #malayvine #dubsmashmalaysian #vinemalaysia

0
@best_petinggi_badan.kl

Awakkk ! Iyaa awakk yg PENDEK, Awak yg NAK TINGGI , Awak yg terseksa dalam amik barang setiap kali nak amik ! Minum HICAL & ZINC powder ni confirm semua masalah awak tuu lesapp !!! Tapi bukan laa minum sekali terus lesap kan .. makan nasi pun bukan terus jadi gemuk iyaa dokk ๐Ÿ˜‰ . Untuk yg bermasalah MATA MINUS & PAYUDARA KECIK pun sesuai tau .. SESUAI UNTUK LELAKI & PEREMPUAN SEAWAL 18 TAHUN Whatsapp segera jika anda nak diri anda sihat dan tinggi dgn selamat .. ๐Ÿ“žWASSAP : +6010-225 8271 ๐Ÿ“ฒWECHAT : TRUSTED_HERBAL _______________>>>>>>>>> Cepat order skg!!!!! produk terbatas ...... #kl2017 #kamiteammalaysia #bangkitbersama #semangatnegaraku #negaraku # #rivewmalaysia #kasut #heightupmalaysia #tiensmalaysia # #Promoseptember # #promo #MerdekaSale #kitasamahero #ayuhmalaysiaku #bazarmalaya #johor #batupahat #youngpeng #gelangpatah #malaysiaviners #lawakhambar #lawakterkini #malayvine #dubsmashmalaysian #vinemalaysia

1
@berjaya_tingggi.my

Awakkk ! Iyaa awakk yg PENDEK, Awak yg NAK TINGGI , Awak yg terseksa dalam amik barang setiap kali nak amik ! Minum HICAL & ZINC powder ni confirm semua masalah awak tuu lesapp !!! Tapi bukan laa minum sekali terus lesap kan .. makan nasi pun bukan terus jadi gemuk iyaa dokk ๐Ÿ˜‰ . Untuk yg bermasalah MATA MINUS & PAYUDARA KECIK pun sesuai tau .. SESUAI UNTUK LELAKI & PEREMPUAN SEAWAL 18 TAHUN Whatsapp segera jika anda nak diri anda sihat dan tinggi dgn selamat .. ๐Ÿ“žWASSAP : +6010-225 8271 ๐Ÿ“ฒWECHAT : TRUSTED_HERBAL _______________>>>>>>>>> Cepat order skg!!!!! produk terbatas ...... #kl2017 #kamiteammalaysia #bangkitbersama #semangatnegaraku #negaraku # #rivewmalaysia #kasut #heightupmalaysia #tiensmalaysia # #Promoseptember # #promo #MerdekaSale #kitasamahero #ayuhmalaysiaku #bazarmalaya #johor #batupahat #youngpeng #gelangpatah #malaysiaviners #lawakhambar #lawakterkini #malayvine #dubsmashmalaysian #vinemalaysia

1
@oldvwmalaysia

Hargai setiap orang yang datang dalam hidup kita, baik sekejap atau lama.. Kongsi ilmu selagi ada, jangan sombong dengan harta apa lagi dengan ilmu. Itu bukan cara kita orang Malaysia. #dogood #speakgood #share #love #life #vw #volkswagen #beetle #beetlemalaysia #oldvw #oldvwmalaysia #bugwerks #fusca #malaysia #proud #negaraku #keretalama

1
@nuargtm

๐Ÿ‘ฑโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ’ผ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ’ผ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ‘ต๐Ÿ‘ด๐Ÿ‘ถ๐Ÿ‘จโ€๐ŸŽ“๐Ÿ‘ฉโ€โš•๏ธ๐Ÿ‘จโ€โš•๏ธ๐Ÿ‘ฉโ€๐ŸŽ“๐Ÿ‘จโ€๐ŸŽ“๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ฎโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿš’๐Ÿ‘จโ€๐Ÿš€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿš€๐Ÿ‘ฉโ€๐ŸŽจ๐Ÿ‘จโ€๐ŸŽจ๐Ÿ‘จโ€๐ŸŽค #SayangMalaysia #iamhomegrown #Perak #motac #tourismmalaysia #padangrengas #deepavali #friendships #negaraku #sehatisejiwa #gayatravel #seetheworld #GayaTraveller #Malaysia #inseparable #TravelMagazine #worldofwonder #brotherhood #cuticutimalaysia #DekatJe #tourism at Padang Rengas, Perak, Malaysia

1
@blasterrrr_

4x F/A 18D Hornet in diamond formation ๐Ÿ’Ž Special flypast after return back from merdeka60 flypast. Once A Hornet Always A Hornet Horneters๐Ÿ RMAF F/A 18D HORNET 31/08/2017 WMKB/BWRTH #aviationspotter #aviation #aviationlovers #aviationenthusiast #planespotters #fighterjets #avgeek #avporn #planeporn #fa18hornet #fa18 #fa18dhornet #boeing #tudm #airforce #aircraftspotter #aviationcatcher #picsoftheday #jetfighters #flypast #merdeka60 #malaysia #negaraku at Penang, Malaysia

0
@asap.my

Aloha Hawaiian Paradise at Residence Inn Cherating

1
@360fov

@twitter and @instagram linked courtesy of @zapier! Thanks Zapier. ITTT didnt work for some reason but Zapier was impeccable. ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ’ป

1
@ahmad_junaidi_kasmi

nak try jadi hipster tapi x boleh nak masuk sgt... 1. Makan kalau bungkus bole. tapi makan kat situ.. kena mencangkung la..lagi2 kalau ada otai2 hipster yg dah jadi tugu kat situ 2. Mahal. Mcm kat foodcourt mall dia punya harga. Tapi service, gerai kecil biasa lagi bagus. bukan ada pinggan pun, tapi rege mcm serve pakai dulang 3. Potion makanan sikit. Rege serupa satu kawah punya potion. tu nak bagi sedap cerita la kan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜.. tapi kuantiti dia mmg x berbaloi dgn rege.. 5. Rasa makanan? Biasa2 aje.. Tak kena dgn harga.. Jgn la nnt ada yg cakap-nak sedap masak sendiri pulak ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ 4. Kebersihan sekitar, nampak bersih, tersusun dan x berselerak. 5. Lepas ni tak pegi dah la oiii.. hihihihi... im sorry ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #NegaraKu #hipster #foodtruck

2
@ahmadfazlee

Brand : SEVENFRIDAY Model : V Series Grade : AAA Strap : Leather Engine : Automatic Spec : โœ”๏ธAll Function โœ”๏ธFree Sevenfriday Box Warranty : 6 Month Price : RM680 Berminat whatsapp 0133045013 #lokalah #instashop #style #followme #malaysia #igshopmalaysia #sayajual #kipidap #dongibab #kualalumpur #nakbebel #visitmyig #sayajualonline #bazaar #malaysiaonlineshop #negaraku #malaysiakini #terbaik #igmalaysia #ikutcarakita #igersmalaysia #malaysian #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #1malaysia #jammurah #jammurahmalaysia #jamgetahmalaysia #like4like

1
@lafamiglia187

Kajang Cosa Nostra! โ€ข Location 1 ๐Ÿšš: Jalan Dungun Damansara Heights (Menara MBSB) Closed โ€ข Location 2 ๐Ÿšš: Taman Tun Dr Ismail (Lim Tayar) Closed โ€ข Location 3 ๐Ÿšš: Damansara Utama Uptown (behind Texas Chicken) Closed โ€ข Location 4 ๐Ÿšš: Burger Shop SS15 Subang Jaya (behind Maybank) Closed โ€ข Location 5 ๐Ÿšš: Tapak Food Truck @ Melaka Mall 6.00pm-12.00am โ€ข Location 6 ๐Ÿšš: Bangunan Sri Genuang @ Segamat Johor Bahru 6.00pm-1.00am โ€ข Location 7 ๐Ÿšš: Jin Shisha Prima Saujana Kajang (behind giant) 7.00pm-late night ------------------ Website ๐Ÿ’ป : www.lafamiglia.com.my Facebook ๐Ÿ”ช : www.facebook.com/thefamiglia Twitter ๐Ÿšฌ : @lafamiglia187 Contact No ๐Ÿ•ถ: 011.128.117.25 ------------------ Please download our Mobile App ๐Ÿ“ฑ at AppStore & GoogleApp for FREE ๐Ÿ PASTA. ------------------ 1. Most Trending Food Truck In Malaysia by @TallyPress Malaysia 2. Most Popular On Social Media by @friedchillies & F&N Malaysia 3. Featured in @JJCMTV3 Jalan2 Cari Makan Malaysia 4. Featured in Asian Food Wars on @Foodnetwork Channel 5. Featured in Ho Chak 8TV Malaysia 6. 2nd Place in Maggi Food Entrepreneur Challenge by @friedchillies Malaysia #LaFamiglia #LaFamigliaFoodTruck #KLFoodTruck #FoodTruck #MalaysianFoodTruck #MostWanted #PastaYouCantRefuse #PastaAndMore #IHeartLaFamiglia #ThankYouNote #TTDi #Damansara #JalanDungun #MelakaMall #MMUMelaka #TheGodFather #DamansaraHeights #PetalingJaya #SubangJaya #TallyPress #JJCMTV3 #FoodPorn #AsianFoodWars #RakanMuda #IpohFoodTruck #MelakaFoodTruck #FoodNetworkAsia #TTDiFoodTruckers #OrganizedFoodCrime #Negaraku Powered by @wearelaiyon FOOD | FASHION | LIFESTYLE

0
@jajachiat

Bissmillah, . Bukit Batu Chondong, Taman Melawati, KL. 865 ft (260M) ๐Ÿ” . October 21st, 2017 . #alhamdulillah #jajachiattravels #jcteroka #bumikita #kakidaki #hikers #hiking #hikersmalaya #musafirhutan #negaraku at Bukit Batu Chondong

14
@amiruldamirul

Iconic & Majestic . . . . . . . . . . . . . . #negaraku #klcc #dayshot #nofilter #igers #asian #skyscraper

0
@ahmadfazlee

Brand : PATEK PHILIPPE Model : Tourbillon Grade : AAA Engine : Automatic Spec : โœ”๏ธDate, Day, Month & Year function Warranty : 6 Month Price : RM195sm/RM205ss Kotak Ori +RM50 Berminat whatsapp 0133045013 #lokalah #instashop #style #followme #malaysia #igshopmalaysia #sayajual #kipidap #dongibab #kualalumpur #nakbebel #visitmyig #sayajualonline #bazaar #malaysiaonlineshop #negaraku #malaysiakini #terbaik #igmalaysia #ikutcarakita #igersmalaysia #malaysian #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #1malaysia #jammurah #jammurahmalaysia #jamgetahmalaysia #like4like

1
@nataliaidora

Perbarisan Angkatan Tentera Darat Di Raja Malaysia #atm #wiranegara #malaysia #negaraku at RSAT Pusasda Port Dickson

0
@lafamiglia187

Kajang Mafioso's + Pasta ๐Ÿ โ€ข Location 1 ๐Ÿšš: Jalan Dungun Damansara Heights (Menara MBSB) Closed โ€ข Location 2 ๐Ÿšš: Taman Tun Dr Ismail (Lim Tayar) Closed โ€ข Location 3 ๐Ÿšš: Damansara Utama Uptown (behind Texas Chicken) Closed โ€ข Location 4 ๐Ÿšš: Burger Shop SS15 Subang Jaya (behind Maybank) Closed โ€ข Location 5 ๐Ÿšš: Tapak Food Truck @ Melaka Mall 6.00pm-12.00am โ€ข Location 6 ๐Ÿšš: Bangunan Sri Genuang @ Segamat Johor Bahru 6.00pm-1.00am โ€ข Location 7 ๐Ÿšš: Jin Shisha Prima Saujana Kajang (behind giant) 7.00pm-late night ------------------ Website ๐Ÿ’ป : www.lafamiglia.com.my Facebook ๐Ÿ”ช : www.facebook.com/thefamiglia Twitter ๐Ÿšฌ : @lafamiglia187 Contact No ๐Ÿ•ถ: 011.128.117.25 ------------------ Please download our Mobile App ๐Ÿ“ฑ at AppStore & GoogleApp for FREE ๐Ÿ PASTA. ------------------ 1. Most Trending Food Truck In Malaysia by @TallyPress Malaysia 2. Most Popular On Social Media by @friedchillies & F&N Malaysia 3. Featured in @JJCMTV3 Jalan2 Cari Makan Malaysia 4. Featured in Asian Food Wars on @Foodnetwork Channel 5. Featured in Ho Chak 8TV Malaysia 6. 2nd Place in Maggi Food Entrepreneur Challenge by @friedchillies Malaysia #LaFamiglia #LaFamigliaFoodTruck #KLFoodTruck #FoodTruck #MalaysianFoodTruck #MostWanted #PastaYouCantRefuse #PastaAndMore #IHeartLaFamiglia #ThankYouNote #TTDi #Damansara #JalanDungun #MelakaMall #MMUMelaka #TheGodFather #DamansaraHeights #PetalingJaya #SubangJaya #TallyPress #JJCMTV3 #FoodPorn #AsianFoodWars #RakanMuda #IpohFoodTruck #MelakaFoodTruck #FoodNetworkAsia #TTDiFoodTruckers #OrganizedFoodCrime #Negaraku Powered by @wearelaiyon FOOD | FASHION | LIFESTYLE

0
@mynegaraku

Doktor ini menjadi tajuk utama akhbar di Sweden!๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€โš•๏ธ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ โ€ข Awal bulan ini, Dr Noor Liyana Yusof tiba-tiba menjadi fenomena internet kerana hasil kajiannya berjaya menjumpai cara-cara untuk menjadikan sayur bayam yang selamat dimakan oleh kanak-kanak dan bayi. โ€ข Sebenarnya, sayur bayam sangat berkhasiat tetapi kerana kandungan nitratnya tidak sesuai untuk kanak-kanak dan bayi menikmatinya๐Ÿ‘ถ๐Ÿป โ€ข Dr Liyana berusia 30 tahun dan baru menamatkan pengajian PhD dalam bidang teknologi makanan di Universiti Lund, Sweden. โ€ข #Negaraku

5
@naqibikhwan

Niat Yang Ikhlas โ˜๐Ÿป - keikhlasan amat penting. Dengan niat yang ikhlas, semua betuk pekerjaan dikira ibadah. Dengan kata lain usaha yang kita lakukan bukan semata-mata urusan harta atau perut tetapi berkait erat dengan urusan akhirat. Kalau tiada keikhlasan pekerjaan itu ibarat untuk mengisi perut atau mencari harta . #photooftheday #vsco #vscocam #igers #geng_wigger #wow_men #cunbruh #nelayan #igerskelate #igersganu #gengvshoot #remajagrapher #negaraku #igfeedmenarik #igersmalaysia #anakmudajohor

0
@pmrsegamat

#jauharku | ๐Ÿƒ๐Ÿป๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ3KM Fun Run Sempena Sambutan Hari Alam Sekitar Negara Peringkat Negeri Johor 2017. . . ๐Ÿ“†Tarikh : 22 Oktober 2017 (Ahad) โฐMasa : 7.00 pagi ๐Ÿ“Tempat : Dataran Segamat Syarat pakaian: Tema alam sekitar warna PUTIHโšช๏ธ atau HIJAUโ™ป๏ธ . Jom semua! Jangan lepaskan peluang untuk bersama-sama memeriahkan sambutan. Pendaftaran adalah percuma. #3kmfunrun #funrun #dataransegamat #segamat #excoalamsekitar #johor #harialamsekitarnegara #negaraku #malaysia #sehatisejiwa #teamjohor

2
@alfasuredajr

at Masjid Magelang

0
@hikamsarawak

Sekitar dalam Youth Meet Up bertemakan "From Laos with Love" pada malam semalam bersama Cik Dyg Nur Asnida, aktivitis HIKAM yang juga telah menyertai Yayasan Sukarelawan Siswa (YSS) ke Laos. . Nantikan hebahan Youth Meet Up pada bulan hadapan. . #hikamsarawak #ilmuamalbakti #youthmeetup #negaraku #kuching

0
@khal_khalil

Make things happen!!!! Medallion of Excellenceย  World Skills Abu Dhabi 2017. #hairdresserlife #negaraku #malaysia

0
@dimas_rafy

5 universiti tempatan antara terbaik Asean Menurut laporan yang dikeluarkan QS University Rankings : Asia 2018, lima universiti tempatan Malaysia tersenarai dan diiktiraf di antara 50 universiti terbaik di Asia Tenggara. QS University Ranking yang berpangkalan di United Kingdom membuat penarafan ini membabitkan 425 universiti utama daripada 17 negara Asia yang dibuat berdasarkan indikator-indikator tertentu. Pengiktirafan ini sekaligus membuktikan peningkatan kualiti pendidikan negara hasil usaha dan komitmen kerajaan dalam bidang pendidikan sekaligus menjadi rujukan terbaik bagi pelajar menjadikan Malaysia sebagai destinasi menyambung pengajian. #Negaraku #KekalBN

0
@blackpa28879018

Pemukiman dari 24 Okt 2017 hingga 27 Okt 2017 #Negaraku #Sehatisejiwa #prkdr

0
@mohd.azmy.osman

. . sekadar gabungan bunga-bungaan ๐Ÿ’ . . . ๐Ÿ“Œ i learned from the best people in the world๐Ÿ” . . . Ilmu tidak datang begitu sahaja, kita perlu berusaha untuk mencarinya . . . Untuk Mu Malaysia . . . Ilmu membezakan setiap insan... . . . #tqallah #negaraku #pakarbunganegara #like4likealways #like4like #flowers #flowerstagram #flowerschool #malaysia #missuniverse #lovequotes #loveyourself #fleurs #floral #tv3 #hollywood #missworld #airasia #malaysiaairlines #weddingdress #BBWA2017 #bridalshower #bride #bridemagazine #lovefood #chelseaflowershow #bridebookdecor #bridemagazine #mediacorp #pbprotege

5
@lovelofarina

now gaes now ! . . #repost @hansisaac Malam ni , Saksikan Neelofa ,Vanidah Imran, Daphne Iking , Shahrul Shiro & host Adibah Noor dalam #DEBATLEBAT , jam 8.30 malam ini di Astro Prima dan Maya HD! #negaraku #tallordersdnbhd Malam ini saksikan Debat Lebat! Satu-satunya rancangan debat di Malaysia yang menampilkan artis untuk membincangkan topik-topik berat! Tapi dengan pendekatan yang ringan. Barisan pembahas semua gila-gila ok :)

0
@furaihathebirthofabeauty

Glow Booster cream 15g Untuk treatment kulit wajah dimalam hari, hilangkan jerawat, Kedutan, lembutkan dan melembabkan kulit wajah. Menggebukan wajah agar tampak awet muda. Sesuai untuk kulit sensitif. For more detail Wassap syira di +60177710383 SEMUA HARUS DROP ORDER WHATSAPP http://www.wasap.my/60177710383 ... Unfortunately and strictly NO DM . . Enquiries follow me @cikaktus untuk detail atau gambar bole PM Whatapps ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฒ : Syahira(+60177710383) NOT INCLUDING POSTAGE CAJ TAMBAHAN AKAN DIKENAKAN UNTUK SEMENANJUNG, SABAH DAN SARAWAK . TERIMA KASIH.โ˜บ๐ŸŒน . . . #organicskincare #organicproduct #organiccosmetic #furaihacosmetic #furaihaskincare #furaihalovers #Nenicempire #glowboostercream #FURAIHA2017 #trustseller๐Ÿ’ฏ #memajukanekonomiUmmah๐Ÿ•Œ #bisneskitadakwahkita #furaihaworldwide #furaihaskincare #dropshipfuraiha #RoseEmpire #produkterlajakcantik #momentlikethis #momentofreflection #negaraku #johorean #SayaUsahawanYgHebat #Sayajual #ISell #jommeroket๐Ÿ’ช๐Ÿ˜˜

1
@abdulxlofa2

@Regranned from @aurakiranaseri - Semeta lagi dehhhh...๐Ÿ“บ๐Ÿ•ฃ . DEBAT LEBAT tonight! 8.30pm. There's Love @neelofa . . Repost from @hansisaac . . Malam ini, saksikan Neelofa, Vanidah Imran, Daphne Iking, Shahrul Shiro & host Adibah Noor dalam #DEBATLEBAT, jam 8.30 malam ini di Astro Prima dan Maya HD! . . #negaraku Malam ini saksikan Debat Lebat! Satu-satunya rancangan debat di Malaysia yang menampilkan artis untuk membincangkan topik - topik berat! Tapi dengan pendekatan yang ringan. Barisan pembahas semua gila - gila ok :)

0
@furaihathebirthofabeauty

Rinduu gbc telah terobati ๐Ÿ˜ Bestnye bau Wangi dia ni.. Fallin in love Betul la โค Jerawat, jeragat, parut dan kulit kusam nyah pergi berlalu dibuatnya. Kulit wajah moist dan anjal dengan sapuan gbc. Dah miliki Glow Booster Cream 15g berwajah baru ni ? Packing lebih exclusive tau, Now ready Stock ! Roger syira untuk Sebarang order dan pertanyaan +60177710383 +60177710383 +60177710383 SEMUA HARUS DROP ORDER WHATSAPP http://www.wasap.my/60177710383 ... Unfortunately and strictly NO DM . . Enquiries follow me @cikaktus untuk detail atau gambar bole PM Whatapps ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฒ : Syahira(+60177710383) NOT INCLUDING POSTAGE CAJ TAMBAHAN AKAN DIKENAKAN UNTUK SEMENANJUNG, SABAH DAN SARAWAK . TERIMA KASIH.โ˜บ๐ŸŒน . . . #organicskincare #organicproduct #organiccosmetic #furaihacosmetic #furaihaskincare #furaihalovers #Nenicempire #glowboostercream #FURAIHA2017 #trustseller๐Ÿ’ฏ #memajukanekonomiUmmah๐Ÿ•Œ #bisneskitadakwahkita #furaihaworldwide #furaihaskincare #dropshipfuraiha #RoseEmpire #produkterlajakcantik #momentlikethis #momentofreflection #negaraku #johorean #SayaUsahawanYgHebat #Sayajual #ISell #jommeroket๐Ÿ’ช๐Ÿ˜˜

0
@mohd_nashrun

WHATTTT!!!!!! . TAKDA AISKRIM LAGI PADA MAJLIS ANDAโ€ผ๏ธ . Gamatkan majlis anda dengan SOFT AISKRIM kami!! ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ Panggil kami! SOFT AISKRIM kami akan meriahkan majlis anda!! Ribuan majlis telah kami meriahkan! Anda bila lagi? Yang best, SOFT ICE CREAM kami, anda boleh pilih ikut tema yang anda mahukan! Tema UNGU? KUNING? PURPLE? BIRU? Tiada masalah! Kami create ICE CREAM ikut tema Majlis anda!! ๐ŸฆWEDDING ๐Ÿ’‘ ๐ŸฆCORPORATE ๐Ÿ’ป ๐ŸฆSUKAN SEKOLAH ๐Ÿ ๐ŸฆRUMAH TERBUKA ๐Ÿ  ๐ŸฆGOVERMENT ๐Ÿ‘ฎ ๐ŸฆBIRTHDAY PARTY ๐Ÿฐ ๐Ÿฆdan sebagaimya ๐Ÿ˜™ psst - Ice Cream Vanilla / Coklat dah biasa! CUBA LAH Ice Cream LUAR BIASA kami! Cepat booking kami, ๐Ÿ’ฅHomemade Aiskrim ๐Ÿ’ฅFREE Topping (oreo, colour rice, kacang) ๐Ÿ’ฅFREE Kon ๐Ÿ’ฅHalal ๐Ÿ’ฅLazat Booking sekarang ya walaupun majlis anda lambat lagi.. booking hampir full house! . +60172821404 ---Nash +60173699424 ---Muzzammil . +60172821404 ---Nash +60173699424 ---Muzzammil #theicecreammalaysia #aiskrim #kenduri #kendurikahwin #perkahwinan #percuma #assalamualaikum #selangor #malaysia #negaraku #percuma

18
@rhanwar

Fastest way to travel around Malaysia in one day! Leloyd and daddy's day out. . . . . #legoย  #afolย  #legolandย  #legomaniaย  #toycrewbuddies #tcbย  #legominifiguresย  #instalego #minifiguresย  #brickcentralย  #bricknetwork #toyphotographyย  #toyunionย  #toysย  #legophotography #toyartistry #legostormtrooper #negaraku #malaysia #monopoly #pelikat

0
@the.ice.cream

WHATTTT!!!!!! . TAKDA AISKRIM LAGI PADA MAJLIS ANDAโ€ผ๏ธ . Gamatkan majlis anda dengan SOFT AISKRIM kami!! ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ Panggil kami! SOFT AISKRIM kami akan meriahkan majlis anda!! Ribuan majlis telah kami meriahkan! Anda bila lagi? Yang best, SOFT ICE CREAM kami, anda boleh pilih ikut tema yang anda mahukan! Tema UNGU? KUNING? PURPLE? BIRU? Tiada masalah! Kami create ICE CREAM ikut tema Majlis anda!! ๐ŸฆWEDDING ๐Ÿ’‘ ๐ŸฆCORPORATE ๐Ÿ’ป ๐ŸฆSUKAN SEKOLAH ๐Ÿ ๐ŸฆRUMAH TERBUKA ๐Ÿ  ๐ŸฆGOVERMENT ๐Ÿ‘ฎ ๐ŸฆBIRTHDAY PARTY ๐Ÿฐ ๐Ÿฆdan sebagaimya ๐Ÿ˜™ psst - Ice Cream Vanilla / Coklat dah biasa! CUBA LAH Ice Cream LUAR BIASA kami! Cepat booking kami, ๐Ÿ’ฅHomemade Aiskrim ๐Ÿ’ฅFREE Topping (oreo, colour rice, kacang) ๐Ÿ’ฅFREE Kon ๐Ÿ’ฅHalal ๐Ÿ’ฅLazat Booking sekarang ya walaupun majlis anda lambat lagi.. booking hampir full house! . +60172821404 ---Nash +60173699424 ---Muzzammil . +60172821404 ---Nash +60173699424 ---Muzzammil #theicecreammalaysia #aiskrim #kenduri #kendurikahwin #perkahwinan #percuma #assalamualaikum #selangor #malaysia #negaraku #percuma

18
@hellohelenahere

Semeta lagi dehhhh...๐Ÿ“บ๐Ÿ•ฃ . #regran @classyrina__ DEBAT LEBAT tonight! 8.30pm. There's Love @neelofa . . Repost from @hansisaac . . Malam ini, saksikan Neelofa, Vanidah Imran, Daphne Iking, Shahrul Shiro & host Adibah Noor dalam #DEBATLEBAT, jam 8.30 malam ini di Astro Prima dan Maya HD! . . #negaraku Malam ini saksikan Debat Lebat! Satu-satunya rancangan debat di Malaysia yang menampilkan artis untuk membincangkan topik - topik berat! Tapi dengan pendekatan yang ringan. Barisan pembahas semua gila - gila ok :)

0
@khal_khalil

Make things happen!!! Kejayaan membawa pulang 2 pingat Bronze danย  9 pingat Medallion for Excellent amat bermakna dalam sejarah kepada negara. #worldskillsabudhabiAD #teamalaysia #skillsmalaysia #worldskillsmalaysia #negaraku #malaysia

0
@shajarjihan

5 universiti tempatan antara terbaik Asean Menurut laporan yang dikeluarkan QS University Rankings : Asia 2018, lima universiti tempatan Malaysia tersenarai dan diiktiraf di antara 50 universiti terbaik di Asia Tenggara. QS University Ranking yang berpangkalan di United Kingdom membuat penarafan ini membabitkan 425 universiti utama daripada 17 negara Asia yang dibuat berdasarkan indikator-indikator tertentu. Pengiktirafan ini sekaligus membuktikan peningkatan kualiti pendidikan negara hasil usaha dan komitmen kerajaan dalam bidang pendidikan sekaligus menjadi rujukan terbaik bagi pelajar menjadikan Malaysia sebagai destinasi menyambung pengajian. #Negaraku #KekalBN

0
@sabun.me

repeat order dari customer di #ShahAlam ๐Ÿ˜„ . #Tqvm bro yakin dengan @sabun.me #SabunSusuKambing yang dicampur dengan arang sebagai sabun pembersih muka sebab beliau mempunyai masalah kulit wajah yang berminyak . nak cuba produk kami? DM tepi yer ๐Ÿ˜„ . #Sabun #SabunMe #GoatsMilkSoap #SabunSusuKambing #SabunMuka #SabunBadan #KulitCerah #KulitBerminyak #BeautyProduct #FacialWash #BodyWash #NourishSkin #AcneRemoval #OrganicProduct #Organik #Malaysia #BeautySkin #Moisturiser #NaturalBeauty #Promosi #PromosiHebat #AgenDiperlukan #AgentWanted #Negaraku #ProdukLelaki #Wanita #PembersihMuka

1
@rahmandahlan

#Repost @goteamrd ใƒปใƒปใƒป YB and kids at flood relief centre in Kota Belud. Untung YB dihiburkan oleh kanak-kanak ni dengan lagu-lagu terkini. Impromptu performance tau! #KotaBelud #BanjirKotaBelud #BetterNation #Negaraku

0
@nikmohdshazmie

Finally, i got a chance to have this little guy here in my mini library. #negaraku #imaginarypotrait #artexhibition #artbooks #nikmshazmie #fineartist #artforlife #artforall #history #malaysianarthistory #bsvn #balaisenivisualnegara |collection of Mr. Pakhruddin Sulaiman| at EDU National Visual Arts Gallery

2