Nilaiimpian Photos on Instagram

See related and similar tags

Alhamdulillah...rezeki hari ni.. terima kasih semua.. moga berpuas hati.. yg tak berkesempatan..say mohon maaf..atas segala kekurangan tq semua #lopez #serimukpandan #serimukadurian #bokoubi #nilaiimpian #nilaibaker #bandarbarunilai #bandarsriputrabangi #bandarbukitmahkota #salaktinggi #pajam #pelangisemenyih #semenyih #bandarenstek #bandarbarubangi

1

Brownies VS Brownies mix nut 🔥🔥🔥🔥 . Still keturunan yang sama tapi yang ni ada penambahan kacang 😅😅 . . Uishhh dalam ada kacang 😩 luar pon ada kacang 😩😩😩😩 . Korang rasa laa dulu 🥰🥰🥰 . Brownies mixnut rm40 Brownies std rm35 . . #nilai #nilaiimpian #putrajaya #bangi #kajang #cyberjaya #ukm #usim #upm #keknilai #kekcyberjaya #kekputrajaya #bazarpaknil #artistsoninstagram #artismalaysia #kualalumpur #malaysia #malaysianfood #singapore #brunei #ootd #ootdhijab #fooddeliverynilai #fooddeliveryselangor #fooddeliverykl #fooddeliveryservice #kitajagakita #stayhome #staysafestayhome #dramasangat

0

Combo Mama chantique is done 🌹💖 . Combo Mama Chantique kini kembali dengan harga PROMO 😱 Setiap kali suap ke mulut, aaaummm 🥰🥰 Rasa kelembutan keknye 💕 Tak rugi beli tau, dapat rase 2 jenis kek dalam 1 harga 😍 . Jimat + berbaloi + sedappp 👍 . . RM35 sahajaa‼️‼️‼️ . . nilai #nilaiimpian #bandarbarunilai #putrajaya #bangi #kajang #cyberjaya #ukm #usim #upm #keknilai #kekcyberjaya #kekputrajaya #bazarpaknil #artistsoninstagram #artismalaysia #kualalumpur #malaysia #malaysianfood #singapore #brunei #ootd #ootdhijab #fooddeliverynilai #fooddeliveryselangor #fooddeliverykl #fooddeliveryservice #kitajagakita #dudukrumah #kekbirthday

0

Minipack Pecan datang balik🥰🥰 . Tekak terasa nk makan kek manis..tp taknak kek besar, utk dua org cukupla...🤗🤗 . Bagi sis kek ni mmg tak leh kongsi, sedap sangat. Cepat pulak habisnya😆😆 . . Cepat2 wasap sis kat link bio @fatma.mamasabnilai . . . . #nilai #nilaiimpian #putrajaya #bangi #kajang #cyberjaya #ukm #usim #upm #keknilai #kekcyberjaya #kekputrajaya #bazarpaknil #artistsoninstagram #artismalaysia #kualalumpur #malaysia #malaysianfood #singapore #brunei #ootd #ootdhijab #fooddeliverynilai #fooddeliveryselangor #fooddeliverykl #birthdaycake #kitajagakita #dudukrumah #pkp

0

Kini mama boleh bawa manual kit ni sebagai back up / penyelamat di saat2 kecemasan.. incase tiba2 mama terlupa nak charge pam . . . 🌹Sharing is caring . . #mommyzone #jommengepam #jommenyusu #susuibu #ebm #nilaiimpian #nilai #mantin #salaktinggi #spectra9s #spectrabreastpump #spectra9plus #spectram1 #spectraQ #spectramalaysia #breastpumpspectramurah #pamsususpectra #spectrabreastpumpmalaysia #breastpumpmalaysia #pamsusumurah #pamsusu #pamsusuterbaik

0

ℹ️Just IN // They are open🕖 for take away only, in order to✔️comply with the Malaysian government rules (MCO). If you are craving for their delicious food, you can pack them and eat at home or in your car. Please take note that their temporary opening hours is ⏰7:00AM - 12:00PM. ➡️stay safe⬅️ wash hands and keep distance 😉 🙋🏼‍♀️ ↔️ 🙋‍♂️. . . 📍Akka Kadai, Nilai . . . . . #breakfast #breakfastshop #healthybreakfast #foodsofinstagram #foodreview #foodgasm #lockdownfood #staysafe #foodblogger #akkakadai #citrastall #sharingiscaring #nilai #friednoodles #nilaifoodie #homemadefoods #nilaifood #nilaiimpian #chitrastall #negerisembilan #stayhomestaysafe #visitmyigmalaysia

0

Jangan pernah berhenti belajar karena hidup tidak pernah berhenti memberi kita pelajaran. Masalahnya bukan pada bisa atau tidak tapi mau atau tidak kita belajar untuk menerima sesuatu yang baru. . Tag temanmu ya 😉 . 📹 Credit @catatanentrepreneur . Follow 👉 @thedreamerscommunity Untuk motivasi harian!! 💛🙏 . #inspirasibisnis #bukubisnislaris #ngobrolbisnis #motivasiberbisnis #chandraputranegara #peluangsukses #peluangkayacepat #mlmindonesia #beranisukses #berbagikebaikan #inspirasikebaikan #nasehatbijak #beraniberubah #berubahlebihbaik #terusberkarya #pelajaranhidup #perjalananhidup #indonesiahebat #banggajadiorangindonesia #bjhabibie #nilaiimpian #berbuatbaik #teamwork #teamworks #kerjasamateam #melangkah #trauma #kesabaran #kesalahan #kegagalan

0

Restock! . #karipap #cucurbadak #samosaayam #resolescreamychicken #resolescheezybeef #lasagnabeef #lasagnachicken . . Untuk tempahan/pertanyaan, sila whatsapp saya🙋🏼‍♀️ 0134230117. . ❌ NO COD ❌ NO DM . ✔️ Order confirm with payment. ( payment 24 hrs before delivery). 🚗🛵 Delivery by third party runner. . . . #kuihmelayu #kuihtradisi #visitmyig #visitmyigmalaysia #igfoodie #igdessert # #kuihmelayusedap #kuihmuih #geraikuih #geraikuihtradisional #nilai #wangsamaju #wangsamelawati #setapak #setiawangsa #ampang #nadaalam #klcc #klsentral #nilaiimpian #cheras

0

Promosi Ahad, sangat untung dapatkan Beaudex Hand Sanitizer harini. Sayangi Diri dan Keluarga. Mempunyai Pelembab Dan Vitamin E. Kelulusan KKM. 📲 Whatsapp: 0138548629 #covid19 #pkp #nilai #nilaiimpian #nilai3 #usim #southvillecity

0

Alhamdulillah... ni menu hari ni...ada sikit2 boleh selit lagi setiap hari kita jual setakat mana yg mampu jer...sebab buat sorang2... x ada pembantu... cukup quota saya tutup ya.. tq semua yg bagi sokongan.. #stayathome #kitajagakita #nilaiimpian #nilaibaker #bandarbarunilai #bandarsriputrabangi #bandarbukitmahkota #salaktinggi #pajam #pelangisemenyih #semenyih #bandarenstek #bandarbarubangi

10

Nak tahu apa yang best kalau uolls consume Calla Milk 😎 . . Calla milk berfungsi sebagai agent untuk mencantikkan kulit serta membantu untuk merawat masalah kulit contohnya seperti kulit kering, gatal-gatal, ekzema, ruam, luka serta parut-parut, panau & lain-lain lagi sakit kulit. . . Satu susu untuk satu keluarga! Yup betul semua lapisan umur boleh minum tau termasuk la ibu-ibu mengandung & menyusukan baby. . . Jadi kenapa perlu tunggu, kalau uolls ada masalah or nak cantikkan kulit mulakan lah dengan Calla Milk. InshaaAllah. . . Postage & COD available. Cod setiap hari Isnin - Ahad ye. Apa-apa boleh whatsapp Anis.😘 . . #teamellyyaney #ellyyaneyagent #callabeautyskin #callabeauty_hq #putihgebu #putihtanpasuntik #kulitputih #kulitcantik #masalahkulit #kulitkusam #kulitkering #ekzema #kulitkasar #kulitberjerawat #klinikkecantikan #klinikkulit #pakarkulit #collagen #buahpeach #callamilk #susukambing #susuuntukkulit #selangor #shahalam #puchong #putrajaya #kajang #semenyih #beranang #nilaiimpian

0

Feedback TheNyut gemok gebu gebas , its so blendeble senang je nak ratakan foundation 😍 #dadahunyai #dadahunyaithenyut #thenyut #thenyutnilai #thenyutbangi #thenyutnilai3 #thenyutnilaiimpian #thenyutbandarseriputera #nilai #pajam #nilai3 #nilaiimpian #bangi #bandarseriputera

0

Ada si comel mommy yang birthday bulan ni ke? Jgn risau takley g mana2.. kami hantar😊 . Kek kartun, boboiboi ada baby shark ada, princess, didie n friends, omar hana🥰🥰roger je tau mommy . Kena order awal yer😘 . . www.wasap.my/60123060615/kekkartun @ klik link bio @fatma.mamasabnilai . . #nilai #nilaiimpian #bandarbarunilai #bandarenstek #putrajaya #bangi #kajang #cyberjaya #ukm #usim #upm #keknilai #kekcyberjaya #kekputrajaya #bazarpaknil #artistsoninstagram #artismalaysia #kualalumpur #malaysia #malaysianfood #singapore #brunei #ootd #ootdhijab #fooddeliverynilai #fooddeliveryselangor #fooddeliverykl #birthdaycake

0

Beaudex Sanitizer. Kelulusan KKM. Mempunyai moisturizer dan vitamin E. Mudah dibawa dan selamat. Sayangi diri kita dan keluarga. Harga murah sahaja. Whatsapp :013-8548629 Cod Nilai. Postage pun boleh😊 #nilai #nilaiimpian #bandarbarunilai #usim #inticollege #murnicollege #mesahill #salaktinggi

0

Ya itu dia. Dotmod gunmetal sudah sampai. Orang cakap kerja gila ambil stok dotmod tetengah covid19 ni. Bapak Budak & Co. NILAI SQUARE (sederet haris johan tom yam) 2pm to 12am selasa sampai ahad (isnin cuti) www.wassap.my/601121252035 #bapakbudakco #kedaivape #kedaivapenilai #sayajual #nilai #nilaisquare #nilaivape #vapenilai #vapesepang #vapemalaysia #malaysiavape #mesamall #aeonnilai #pod #vapelounge #nilaiimpian #usimians #manipaluniversitynilai #murniinternationalcollege #nilaiuniversity #bandarseriputra #bukitmahkota #enstek #kotaseriemas #salaktinggi #mantin #pajam #sepang

2

Minum Calla Milk setiap hari. Kulit pun makin cantik. Siapa yang taknak kulit cantik kan? Jom cepat grab Calla Milk korang😍. . Nak cuba Calla Milk? Postage & COD available. Cod setiap hari Isnin - Ahad ye. Apa-apa boleh whatsapp Anis.😘 . . #teamellyyaney #ellyyaneyagent #callabeautyskin #callabeauty_hq #putihgebu #kulitcantik #masalahkulit #kulitkusam #kulitkering #ekzema #kulitkasar #kulitberjerawat #klinikkecantikan #klinikkulit #pakarkulit #callamilk #susukambing #susuuntukkulit #selangor #shahalam #puchong #putrajaya #kajang #semenyih #beranang #nilai #nilaiimpian #nilai3 #mantin #pajam

1

Hari ni ada tempahan tart mawar. klu ada yg nak selit..wasap ya....so tak sempat nak buat kuih muih ya..ada puding cocktail sahaja...makan time sejuk2 cuaca panas2 ni... nyamaannn. #nilaiimpian #nilaibaker #bandarbarunilai #bandarsriputrabangi #bandarbukitmahkota #salaktinggi #pajam #pelangisemenyih #semenyih #bandarenstek #bandarbarubangi

0

Brownies walnut..hunggeh potang2 nanti..hahahaha. ni dah boleh pick up ya.. ni pun nak buat lagi ni mak nak pesan... makan manis biar berpada... kita hidup biarlah bersederhana... boleh lahkan .... ceria2..kan kehidupan ..time PKP ni.. #stayathome #kitajagakita #nilaiimpian #nilaibaker #bandarbarunilai #bandarsriputrabangi #bandarbukitmahkota #salaktinggi #pajam #pelangisemenyih #semenyih #bandarenstek #bandarbarubangi

0

Alhamdulillah. Asbab minum Calla Milk, gatal2 kat muka dah hilang. Tak payah risau alergik dah lepas ni😍. . Nak cuba Calla Milk? Postage & COD available. Cod setiap hari Isnin - Ahad ye. Apa-apa boleh whatsapp Anis.😘 . . #teamellyyaney #ellyyaneyagent #callabeautyskin #callabeauty_hq #putihgebu #kulitcantik #masalahkulit #kulitkusam #kulitkering #ekzema #kulitkasar #kulitberjerawat #klinikkecantikan #klinikkulit #pakarkulit #callamilk #susukambing #susuuntukkulit #selangor #shahalam #puchong #putrajaya #kajang #semenyih #beranang #nilai #nilaiimpian #nilai3 #mantin #pajam

0

Dark choc walnut brownies... Ada yg mencari brownies saiz kecil hari ni... selalu saya buat loyang 12..hari ni kita open..ada yg nak tak saiz 8.... wasap laju2 ya.. #nilaiimpian #nilaibaker #bandarbarunilai #bandarsriputrabangi #bandarbukitmahkota #salaktinggi #pajam #pelangisemenyih #semenyih #bandarenstek #bandarbarubangi

0

assalamualaikum w.w. bagi kalian yang saat ini lagi rebahan di rumah karena harus stayhome gara gara covid-19, nih mending baca postingannya Radam.🙃🙃🙃 kali ini Radam mo bagi bagi info nih. info apasih? 🤔🤔🤔 jadi, ini tuh info seputar hadits arbain nawawi ke 20. nah, apa aja sih poin poin penting dan maksud yang ada di hadist ke 20 ituh. langsung saja ya : 1. sesuai yg diterangkan diatas, hadits ini ditujukan untuk kamu, iya kamu. 2. hadits ini ngomongin, kalo kamu itu tidak punya malu, maka berbuatlah sesukamu. inituh bisa ditafsirkan, kalau melakukan sesuatu perkara, asal kamu nggak malu, dan yang kamu lakuin itu benar, maka lakukanlah. 3. tenyata nabi muhammad saw. sendiri bilang bahwa malu adalah perbuatan terpuji dan dipandang baik. 4. trus yang dimaksud malu dihadits itutuh, malu yang dapat menjauhkan diri dari perbuatan maksiat dan mendekatkan diri ke kebajikan. kan semua perbuatanmu dilihat allah masak gk malu. 5. Malu itu ternyata landasan akhlak mulia dan selalu bermuara kepada kebaikan. Siapa yang banyak malunya maka lebih banyak kebaikannya, dan siapa yang sedikit rasa malunya semakin sedikit kebaikannya. nah sudah nih, sobat julitku yang setia. aslinya, kalau kita menafsirkan suatu hadits pasti akan sangat banyak sekali hasilnya. namun disini, Radam hanya menuliskan beberapa dari seluruhnya. soalnya Radam gatau mo nulis apa lagi. semoga dengan apa yang Radam tulis, bisa kamu baca lebih lebih kamu terapkan. sekian dari Radam terima kasih. 😘 #islami #islamicquotes # #PAItugas #pakapep #likeuntuknilai #nilainilainilai #nilaiimpian #rebahanaja #covid19 #stayhome #duhcapekyo #dilikeyorek #tugasmerakyat #viral2020 #belajardakwah #belajarselebgram #mbuhopomaneh #ngawiramah

6

PROMOSI UNTUK SEMUA - BEAUDEX Hand Sanitizer - - Kelulusan KKM Dapatkan cepat Beaudex Hand Sanitizer. Kami menawarkan harga yang murah kepada semua. Harga mampu milik. Senang dibawa dan selamat. Mempunyai Moisturizer dan Vitamin E. Lebih Baik Mencegah dari Merawat! 📲 Whatsapp: www.wasap.my/60138548629/nakBeaudex #nilai #southvillecity #nilaiimpian #usim #handsanitizer #bangi

2

Time PKP ni sure banyak masa nak belek muka, rutin skin care dayah complete sehari 2 kali konsisten. Cleanser, toner, serum dan moisturizer dan 2 kali seminggu dayah akan exfoliate muka menggunakan peach exfoliator ferrarossa. In love teruk dengan skin care ferra ni, sebab serasi dan menyelesaikan masalah kat muka dayah. Jom layan tutorial skin care ferrarossa beauty ❤️ @ferra_rossa @dermova.hq Juliawatty Joy Abu Anuar #contentcontestfr #ferrarossabeauty #kjoyworriors #dermova #nilaiimpian #pajam #nilai #seremban #covid19malaysia #skincantik #skinsihat #skincarenatural #nakcantik

0

A little throwback from our 2019 events ❤️ Please STAY AT HOME with your loved ones Wonderpeoplez 🤩 together we can fight this 💪 . Rezeki Allah yg beri, semuanya Dia yg miliki ❤️.. inshaAllah we will be back better & stronger 💪🥰 . Thank you Mr Adi & Pn Nik for having us, harap anak2 tetamu enjoy and have fun dgn 2 bouncing castles kami 💒 . . Plan for birthday? kenduri? Family day? Kids playdates? Gathering? Nak something yg lain & menyeronokkan anak2? Try letak bouncing castle kami ni 🎪🎈Confirm anak2 & mama papa happy!! . Hubungi kami utk dptkan HARGA PROMOSI TAHUN BARU + FREE GIFTS UTK ANAK2 🤸💒🍭🎈 . Whatsapp 🤳 019-4789220 for any enquiries . #birthdayparty #bouncingcastle #partyplanner #bouncycastle #wonderkidzbouncycastle #partyideas #partyrental #sewabouncycastle #bangi #putrajaya #cyberjaya #kualalumpur #nilaiimpian #bandarsriputra #shahalam #selangor #bangiavenue #damansara #bandarbarubangi #soopadoopamalaysia #soopadoopa #bouncingcastlemalaysia #birthdayideas #partyplannerbangi #partyplannerputrajaya #partyplannercyberjaya

0

Dapatkan obsess cosmetic dari agent yang sah . Jika ada sebarang penipuan dari scammer yang cuba menyamar jadi agent obsess . Kami tidak akan bertanggungjawab . Take noted untuk semua orang okay 💖 Better korang beli dari agent sah . Bila ada masalah apa apa kami boleh selesaikan 🥰❤️ Btw , promo raya dah mai dekat dah ni . Jangan lupa dapatkan set combo raya tau korang 🥰😘😘 Yang mama first trying nak cuba tapi tak tahu yang mana is better ?? Jangan risau . Ws je mel (link on bio ) Korang yang mana nak tambah income ? Nak buat duit raya kepuk kepuk ?? Jangan risau mel akan guide korang sampai berjaya 🔥🔥 Nak dapatkan product obsess cosmetic ? Boleh ws (link on bio) for fast response ❤️ ✅Top quality product ✅ Material disediakan ✅ Amazing rewards ✅ Personal and group coaching #naturalbeauty #makeupnatural #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticsalaktinggi #obsesscosmeticnilai #obsesscosmeticklia #obsesscosmeticsepang #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetic #obsesscosmeticentek #sepang #bbst #klia #enstek #sepang #seroja #nilai #nilaiimpian #kotawarisan #squadsyeravengerz #squadsyiera #squadlovebeauty #squadmommygojes #squadfairyshaa #valentines_day #valentinesuprise #valentinesgifts #incomeduitraya #lipmatteraya #makeupraya2020

0

Dapatkan obsess cosmetic dari agent yang sah . Jika ada sebarang penipuan dari scammer yang cuba menyamar jadi agent obsess . Kami tidak akan bertanggungjawab . Take noted untuk semua orang okay 💖 Better korang beli dari agent sah . Bila ada masalah apa apa kami boleh selesaikan 🥰❤️ Btw , promo raya dah mai dekat dah ni . Jangan lupa dapatkan set combo raya tau korang 🥰😘😘 Yang mama first trying nak cuba tapi tak tahu yang mana is better ?? Jangan risau . Ws je mel (link on bio ) Korang yang mana nak tambah income ? Nak buat duit raya kepuk kepuk ?? Jangan risau mel akan guide korang sampai berjaya 🔥🔥 Nak dapatkan product obsess cosmetic ? Boleh ws (link on bio) for fast response ❤️ ✅Top quality product ✅ Material disediakan ✅ Amazing rewards ✅ Personal and group coaching #naturalbeauty #makeupnatural #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticsalaktinggi #obsesscosmeticnilai #obsesscosmeticklia #obsesscosmeticsepang #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetic #obsesscosmeticentek #sepang #bbst #klia #enstek #sepang #seroja #nilai #nilaiimpian #kotawarisan #squadsyeravengerz #squadsyiera #squadlovebeauty #squadmommygojes #squadfairyshaa #valentines_day #valentinesuprise #valentinesgifts #incomeduitraya #lipmatteraya #makeupraya2020

0

Dapatkan obsess cosmetic dari agent yang sah . Jika ada sebarang penipuan dari scammer yang cuba menyamar jadi agent obsess . Kami tidak akan bertanggungjawab . Take noted untuk semua orang okay 💖 Better korang beli dari agent sah . Bila ada masalah apa apa kami boleh selesaikan 🥰❤️ Btw , promo raya dah mai dekat dah ni . Jangan lupa dapatkan set combo raya tau korang 🥰😘😘 Yang mama first trying nak cuba tapi tak tahu yang mana is better ?? Jangan risau . Ws je mel (link on bio ) Korang yang mana nak tambah income ? Nak buat duit raya kepuk kepuk ?? Jangan risau mel akan guide korang sampai berjaya 🔥🔥 Nak dapatkan product obsess cosmetic ? Boleh ws (link on bio) for fast response ❤️ ✅Top quality product ✅ Material disediakan ✅ Amazing rewards ✅ Personal and group coaching #naturalbeauty #makeupnatural #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticsalaktinggi #obsesscosmeticnilai #obsesscosmeticklia #obsesscosmeticsepang #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetic #obsesscosmeticentek #sepang #bbst #klia #enstek #sepang #seroja #nilai #nilaiimpian #kotawarisan #squadsyeravengerz #squadsyiera #squadlovebeauty #squadmommygojes #squadfairyshaa #valentines_day #valentinesuprise #valentinesgifts #incomeduitraya #lipmatteraya #makeupraya2020

0

Mama ada menan baru.. Tapi Candy tak suka.. Nak tau nape⁉️ Swipe la gambar sebelah.. 🤭😂 #StaySafe #StayAtHome #StayAtThisIsMeowness . . Nak si comel anda bermain di PLAYGROUND kami yg super duper best ni⁉️ Jom la stay hotel kucing kami.. Hanya 💥RM10💥 sehari je tau‼️ Confirm si comel tak stress.. . . Ape tunggu lagi.. Cepat whatsapp kami untuk detail & booking 👇🏻😊 (appointment basis) . 📲 012 - 24 000 65 (klik link whatsapp di bio) . . Tempat adalah terhad tau.. First come first serve 😉 . . Jangan lupa follow IG & FB kami👇🏻😉 instagram.com/thisismeowness facebook.com/thisismeowness . . #thisismeownessguest #thisismeownesscathotel #thisismeowness #cathotelnilai #catboardingnilai #hotelkucingnilai #instafamousmalaysia #kucingmanja #kucing #kucingkampung #pencintakucing #duniakucing #viralmalaysia #kucingkesayangan #kucingcomel #catgrooming #nilai #dengkil #sepang #sendayan #salaktinggi #bandarseriputra #semenyih #nilaiimpian #mantin #kotawarisan #bandarenstek

0

Alhamdulillah... rezeki petang .. lopez..biogka ubi n kole kacang..mana yg tak dapat..saya mohon maaf.. insyaAllah next time plak ya... tq semua.. #nilaiimpian #nilaibaker #bandarbarunilai #bandarsriputrabangi #bandarbukitmahkota #salaktinggi #pajam #pelangisemenyih #semenyih #bandarenstek #bandarbarubangi

0

Kek pisamg gebuz... Alhamdulillah..dah disambar sebelum hujan lebat tadi..tq pn mahanom n suhaili dari laman jasmin... #nilaiimpian #nilaibaker #bandarbarunilai #bandarsriputrabangi #bandarbukitmahkota #salaktinggi #pajam #pelangisemenyih #semenyih #bandarenstek #bandarbarubangi

0

Masya Allah Tabarakallah, anak-anak 3 yrs bersama ibu ayah bersungguh-sungguh menyiapkan task arts and craft minggu ni. Mesti seronok anak-anak dapat buat aktiviti bersama ibu ayah. Well done khalifah! Bagi yang belum mencuba atau tiada aktiviti khusus bersama anak-anak boleh mencuba aktiviti ini. Selain dapat merangsang kreativiti anak-anak, ibu ayah boleh bercerita kpd anak-anak tentang Allah Al Khaliq yang mencipta pelbagai jenis tumbuhan yang memberi manfaat kepada manusia. Selamat mencuba! #stayathome #amazingseedmalaysia #amazingseedbandarbukitmahkota #imanbeforeknowledge #babycare #babyschool #nursery #playgroup #playschool #preschool #kindergarten #childcarecentre #playbasedlearning #creativelearning #sensoryplay #bandarbukitmahkota #bukitmahkota #bandarseriputra #bangiavenue #nilaiimpian

0

PERFUME EDP MADE IN FRANCE PALING MURAH DALAM MALAYSIA. . Tengah cari perfume yang wangi? Dengan RM10 sahaja, badan anda kini bau harum seharumnya. Pudore ada 3 wangian istimewa untuk lelaki dan perempuan sekarang ini --- *LAURA* - Inspired from Victoria Secret Bombshell *LAUREEN* - Inspired from Forbidden Rose by Avril Lavigne *LAURENT* - Inspired from Paco Rabana One Million --- . Pati yang digunakan oleh Perfume Pudore ini diimport khas dari France so bau dia memang 1:1 dengan brand international ok. . . Kelebihan kenapa perlu pilih perfume Pudore ni.. ✔️ Harga sangat murah. RM10 je. ✔️ Produk bumiputra (halal) ✔️ Tahan Lama (more than 8 hours) ✔️ Mudah di bawa ke mana-mana (ringan) ✔️ Pati Original dari Perancis ✔️ Setanding Produk Antarabangsa ✔️ Boleh di bawa solat ✔️ READY STOCK ✔️ Menepati citarasa & permintaan Rakyat Malaysia ✔️ 10ml , EDP . jom cepat cepat grab, rugi sgt kalau tak grab sbb mmg wangi, murah & berbaloi 🙆🏻‍♀️ ws sis skrg! stock memang dah tak banyak sangat sekarang ni . 014 6950021 @pudore @pudorefragrance_stokiskl @pudore_N9_NSSSL GRAB CEPAT SEMENTARA STOCK MASIH ADA #PERFUMEWANGI #perfumewangiwangian #pudore #pudorefragrance #pudorealwaysadore #EDPparfum #stayathome #dukdiam2 #sayangidirimu #BeautyMyWay #produklakukeras #perfumemalaysiamurah #perfumehebat #tahanlama #mesrawuduk #nilaiimpian #nilai #sendayan #portdickson #rasah #mambau #malaysia #negerisembilan #seluruhmalaysia

0

Fluffy marble buttercake... semalam buat dua biji ingat nak pack kan kecil2.. .alhamdulillah...dua 2 di pinang orang ..hari ni kita open sebiji lagi kalau ada yg nak... klu tak ada kang ...rezeki orang org nak beli pack2 kecik ya... time PKP ni..tak berani nak buat banyak2... #nilaiimpian #nilaibaker #bandarbarunilai #bandarsriputrabangi #bandarbukitmahkota #salaktinggi #pajam #pelangisemenyih #semenyih #bandarenstek #bandarbarubangi

1

Assalamualaikum semua..salam jumaat.... Masih ada permintaan..so petang ni ada kole kacang lagi ya... tak banyak pun balance..pat pat nyo.. ..sapo cepat dio punyo..... #nilaiimpian #nilaibaker #bandarbarunilai #bandarsriputrabangi #bandarbukitmahkota #salaktinggi #pajam #pelangisemenyih #semenyih #bandarenstek #bandarbarubangi

0

🔎Cosed Up Tauhu Bergedil🤩. Bukan gimik ye! REALITY..Memang begitulah rupanya TAUHUBERGEDIL RicHana Kitchen ✨ Tak kan nak tenung jer tu...😬. Cepat2 Buat TEMPAHAN‼️🤩 # #. ▪️Buat tempahan sekarang ye😉 PRE- ORDER Sahaja❗️ ..no last minute order😞...kalau last minute takut kami tak dpt penuhi tempahan # ▪️to ORDER:- ▪️Click link at Bio 👆🏻 ▪️WHATSAPP 0166815172 🤗. . . # TERIMA TEMPAHAN :- ▪️MESYUARAT ▪️PICNIC & GATHERING ▪️Semua MAJLIS # #tauhubergedil #bergediltauhu #bergedil #kotawarisan #bandarbarusalaktinggi #nilai #bbn #bangi #usim #dengkil #semenyih #tauhubergedilkotawarisan #tauhubergedilcyberjaya #tauhubergedilbangi #tauhubergedilnilai #tauhubergedilnilaiimpian #nilaiimpian #uitmdengkil #tauhubergedilsemenyih #tauhubergediluitmdengkil #tauhubergedilbangi #tauhubergedilukm #deliveryukm #tauhubergedilsedap #tauhubergedilviral #tauhubergedilbangsar #tauhubergedilputrajaya

0

After 16 days Movement Control Order.. Bulus all gone already 😂 #thisismeownesslioncut #StaySafe #StayAtHome #StayAtThisIsMeowness . 😺 Chanel . . Bulu si bulus bergumpal & gugur terok⁉️ Nak lion cut macamni⁉️ Bole je.. Tapi makesure si bulus anda tak garang ya.. Hehe 😅 . . Whatsapp je kami untuk detail & book slot 👇🏻😬 . 📲 012 - 24 000 65 (klik link whatsapp di bio) . . #thisismeownessguest #thisismeowness #catboardingnilai #hotelkucingnilai #lioncut #groomingkucing #kucingmanja #duniakucing #kucingmalaysia #kucinglovers #kucing #kucingkampung #pencintakucing #kucingkesayangan #kucingcomel #nilai #dengkil #sepang #sendayan #salaktinggi #bandarseriputra #semenyih #nilaiimpian #mantin #kotawarisan #bandarenstek

2

Alhamdulillah...rezeki petang ni... kole kacang, serimuka durian, lopez, fruit pastry cake.. lopez n serimuka.. sekejap jer..ramai peminta looez n serimuka duroa ghupa nyeeerr.. Syukur di beri kesihatan n rezeki..sikit atau banyak bukan ukuran... #nilaiimpian #nilaibaker #bandarbarunilai #bandarsriputrabangi #bandarbukitmahkota #salaktinggi #pajam #pelangisemenyih #semenyih #bandarenstek #bandarbarubangi

0

2 biji butter cake.. sapa nak.. gebu gebazz u all..cicah air teh air kopi petang2 time pkp ni..tahan lama..boleh simpan ya.. tahan selagi tak makan..tak habis lah kan... 😅😅😅.. nak kaler terang ..kaler pastel pun ada..pilih ..pilih... #nilaiimpian #nilaibaker #bandarbarunilai #bandarsriputrabangi #bandarbukitmahkota #salaktinggi #pajam #pelangisemenyih #semenyih #bandarenstek #bandarbarubangi

5

Fruit pastry cake petang ni..... kok ada yg teringin kek kan... buat petang ni..fresh n hot ftom oven... ada pack kecil ya.. #nilaiimpian #nilaibaker #bandarbarunilai #bandarsriputrabangi #bandarbukitmahkota #salaktinggi #pajam #pelangisemenyih #semenyih #bandarenstek #bandarbarubangi

0

🔴Limited stock available🔴 . Chefmaster Deluxe Meringue Powder is ready to purchase after a month of waiting. Finally! . Let's grab it now! WA at 017 231 8465 or find us at Shopee/Lazada (Mybakingmart) . #mybakingmart #retail #nilaiimpian #stayathome #kitajagakita #washyourhands #spreadthelove💞💫💞

7

0

Reposted from @tishasfood Please stay home!! Please stay safe where ever you are. Let us be a good citizen & show the world we are discipline and educated. Show them we care for everyone’s health and support what our frontliners is doing to control this killer virus. Come on Malaysian! Prove to the world we can do this, TOGETHER WE ARE ONE. Tishasfood❤️ Lembut sampai ke hati. 😍😋 Boleh dapatkan stok Tishas dengan stokis BSP. Klik link di Bio atau wasap 01132371048 #tishasfood #malaysia #tishasloveasnaf #paratha #springrollskin #murtabak #TISHASHOMEDEALER #frozen #halalfood #food #bukitmahkota #bandarputeribangi #nilai3 #bangiavenue #bangi #nilaiimpian #healthyfood #bread #lembut #delicious #eating #foodphotography #stokistishasbsp #stokisbsp #stokistishas #homedealerwanted #STOKISBSP #nonnasfreshlybake #bandarseriputra #bandarseriputrabangi - #regrann

0

Reposted from @tishasfood Feeling so overwhelmed.. Alhamdulillah syukur. Thank you loyal customer for your ultimate honest support & comment @cik.beidy. Jangan lupa juga place your order untuk our best Tropical Fruits. Dah rasa pasti menangis! InshaAllah. Boleh dapatkan stok Tishas dengan stokis BSP. Klik link di Bio atau wasap 01132371048 #malaysianfruits #tropicalfruits #snacks #malaysianfood #tishasfood #lembutsampaikehati #rasasekalipastinaklagi #malaysia #tishasloveasnaf #TISHASHOMEDEALER #frozen #halalfood #food #bukit mahkota #bandarputeribangi #nilai3 #bangiavenue #bangi #nilaiimpian #healthyfood #delicious #eating #foodphotography #stokistishasbsp #stokisbsp #stokistishas #STOKISBSP #nonnasfreshlybake #bandarseriputra #bandarseriputrabangi

1

90%的人都不知道, 头皮是要排毒的。🤯 头皮排毒能修复皮脂膜,调节油脂分泌, 改善头皮微生态环境,消炎、杀菌、抗敏,调理头皮多种炎症,头皮排毒有效去头皮止痒,去油脂,防脱发。💆🏻‍♀️ 90% of people do not know that scalp is to be detoxified. 🤯 Detoxification of the scalp can repair sebum membranes and regulate oil secretion. Improve the micro-ecological environment of the scalp, anti-inflammatory, bactericidal, anti-allergic, regulate a variety of scalp inflammation, scalp detoxification effectively remove scalp and itching, remove oil, and prevent hair loss. 💆🏻‍♀️ #acreativesalon #hairscalptreatment #scalptreatment #forestheight #rahang #seremban2 #nilai #nilaiimpian #9avenue #seremban

0