Nospaceforwaste Photos on Instagram

See related and similar tags

It is all too easy to forget just how powerful local and โ€œlittleโ€ action can be. Our daily choices shape the world around us and write our life stories. ๐ŸŒŽ You ARE making an impact, and we can say that with confidence as a small business who would be nothing without the support of our community. ๐Ÿ’• . . . #nospaceforwaste #recycledclothing #recycledclothes #sustainablefashion #sustainablebrand #slowfashion #slowfashionstyle #slowfashionmovement #slowfashionblogger #vintageclothing #vintagefashion #vintage #thriftwithme #secondhandshopping #depopcommunity #seattlestyle #seattlevintage #ecochic #seattlefashion #vintageclothingforsale #localaction #local #change

1

Winter in the city โ„๏ธ๐Ÿ™ in our opinion, one of the hardest seasons to look cute, because you often have a giant coat covering up your bomb outfit ๐Ÿ˜’โฃ โฃ So, find a cute coat! And a cute sweater! All in our store! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’›

5

Groovy Girl ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ it doesnโ€™t get much more vintage than this! ๐Ÿ’ž Which decade describes your style? ๐Ÿ’ซ

2

Winter is different for everyone โ˜ƒ๏ธ but no matter where you live, itโ€™s either going to rain, or snow ๐ŸŒงโ„๏ธโฃ โฃ Sooo, youโ€™re going to need a jacket! One that keeps you warm, and stylish ๐Ÿ˜‰โฃ โฃ Check out our new red puffer โค๏ธ do you have a winter jacket yet? โœจ

2

THERE IS NO SPACE FOR WASTE! ๐Ÿšซ๐Ÿšฏโฃ โฃ When we โ€œthrow things awayโ€, they still go somewhere. And โ€œwhatโ€ we throw away can be even worse. We must make it a point to be more conscious, more sustainable, and more aware of how we treat our home ๐Ÿ ๐ŸŒโฃ โฃ Aka slow fashion! Aka recycled clothing! Aka look at our shop and see what you like! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’œ

2

Our planet is not a wasteland... yet. Letโ€™s keep it that way #boycottfashion #nospaceforwaste #fightforthefuture #fastfashionrebellion

1

Tujhe 1 baar dekhne ki chah aaj bhi h, Tujhe 1 baar chuhne ki chah aaj bhi h, Tujhe fir se apna bnane ki chah aaj bhi h, Or hme fir se chah kr, Hmara dil fir se todd jane ki ijjazt tujhe aaj bhi h ๐Ÿ’” . . . . #sadwriters #incomplete #sadlovequotes #likeforlike #comment #hindiwriters #shayari #roughwork #roughwriting #nohate #nospaceforwaste #hindiwriters #hindipoetry #urduandlove #followme #needsomelove #lotsoflove

0

BUTA SAMPAH ihhh jorok deh sampaah..padahal yang nyampah yaa kita kita juga siih๐Ÿ˜‚. Sembuh Buta Sampahnya jadi melek sampah setelah diajak @thebodyshopindo ke Sumur Batu dan Pulau Bulatโœ… Jadi mikir gimana caranya agar bisa kontribusi mengurangi gunungan sampah tersebut. Jadilah aku mulai belajar bijak kelola sampah dan kirim sampah rumah ke WasteForChange. Sesuai janji di Ig Stories aku mau nunjukkin kalian ini DropBox @waste4change terdekat dari lokasi tempat tinggal aku. Seperti kalian bisa lihat blue box ini untuk sampah Anorganik, seperti sampah kertas,kardus dan botol. Pastikan sebelum bawa sampah kalian ke DropBox ini kondisinya dalam keadaan bersih,kering dan tidak lembap ya. Swipe left untuk contoh sampah aku yang sudah bersih, kering dan ready dibawa ke DropBox. Inget ini khusus sampah Anorganik ya bukan Organik babesโœ… . . Untuk tau lokasi DropBox ada dimana saja bisa liat di website @waste4change ๐Ÿ˜˜. Selain DropBox ini kalian bisa kirim sampah kalian ke WasteForChange. Setelah melihat gunungan sampah dan pulau yang banyak sampah apa kalian masih mau diem aja๐Ÿ˜ญ. Lets do simple act for a better future ๐Ÿคฉ. Yuuk mulai dari yang tersimple dari belajar memilah sampah dan bijak kelola sampah. Lets start our Reduce Reuse Recycle ๐Ÿ’• . . . #ichamaucerita #bijakkelolasampah #praisedroppingbox #belajarzerowaste #nospaceforwaste

7

#nospaceforwaste #overlooked

0

BUTA SAMPAH Selama ini suka mikir kalau Bring Back Our Bottle @thebodyshopindo itu proses selanjutnya seperti apa ya... Kemarin bersama @waste4change akhirnya aku diliatin proses pengolahan dan pemilahan sampah yang ada di TPA Sumur Batu. . . Kaget banget waktu liat tumpukan sampahnya setinggi gunung. Aku yang BUTA SAMPAH sekarang jadi mulai paham. Ternyata simbol segitiga dan angka yang ada di plastik itu adalah Tipe Plastik yang digunakan dan berpengaruh ke pola recyclenya nanti. Selain itu juga jadi tau sebenernya packaging yang aman untuk makanan dan untuk kosmetik itu tipe yang mana. . . Program Bring Back Our Bottle dari The Body Shop ini ternyata Simple Things yang membawa efek besar. Bukan sekedar dapet point tapi ternyata itโ€™s an ACT for a LIVING. Kembali lagi semuanya ke diri kalian masing-masing. 10 tahun kedepan mau menginjak bumi dengan tanah dan rumputnya atau mau menginjak dan hidup bersama sampah. Mengingat kembali perjalanan ke Pulau harapan dan Pulau bulat, laut kitapun sudah penuh dengan sampah. So what are we going to do for a living๐Ÿ’๐Ÿปโ€โ™€๏ธ. Jangan ragu untuk melakukan perubahan kecil dari mulai memilah sampah di rumah, Stop menggunakan Sedotan Plastik, dan merealisasikan REDUCE-REUSE-RECYCLE ๐Ÿ˜˜ Little things lead to a BIG thingsโœ… . . #ceritaperjalananicha #ichamaucerita #tbsbeauty #nospaceforwaste #belajarzerowaste

30

Reminding myself today, that I can not control the actions of others. All I can control are my reactions. Remaining calm and collected while my entire being is under attack isnโ€™t easy but I know I am stronger than this storm. There are always going to be people who take from you. Whether it be your joy, your money, your hard earned achievements.... All you can do is give what you can, and know when to move forward without them. #personalgrowth #noteverythingdeservesareaction #nospaceforwaste #thistooshallpass #pickingbattles

0

vintage @prada h2t u mad???? (okk maybe not the shoes ๐Ÿ˜…) #secondhand #nospaceforwaste ๐Ÿ’• #prosperity ๐Ÿ’•โšก๏ธ #positivity โšก๏ธ๐Ÿคข #sustainability ๐Ÿคฎ

3

"I've always noticed a very strange smell but I never knew why." . Communities in Southeast Asia are experiencing health problems because of waste being dumped from other countries. . This needs to be stopped and Southeast Asian leaders need to protect their citizens. You can help too. Link in bio . Follow: @savetheplanet_earth (me) for more posts like this!! #asean #asean2019 #southeastasia #health #nospaceforwaste #plastic #plasticocean #plasticfree #waste #wasteless #wastelesshero #zerowaste #zerowastehome #plastickills #plastickillsmarinelife #reduce #reuse #recycle #reducereuserecyle #oil #mekebetterchoices #makebetterdecisions #reduceplastic #reducewaste

0

Lovely lovely lovely ๐Ÿ˜Š ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Working on my business page _____pls Go follow @chiri_beauty_palace to see more of my skincare products ๐Ÿ™๐Ÿ™ #abujababes #business #focuss #nospaceforwaste

3

Confuse them with your silence and amze them with your action..๐Ÿ˜Ž . . . . #focusingonmygoals #hatersgonnahate #backbiters_stay_away #lovenature #naturelover #familylove #singlelife #nospaceforwaste #โคโค

10

Sorting through my emotions and throwing out the things that don't move me forward. ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ‘ธ๐ŸปโœŒ๐Ÿป #letgo #nospaceforwaste #selflove #icaretoomuch

0

0

1