Obsessmelaka Photos on Instagram

See related and similar tags

Kami melihat 18 kali Obsess cosmetics , tapi yg ke 19 kami terpesona.. . . aura dye. masyaAllah.. suami pwn mkin syg... πŸ’• πŸ’• . . meh grab satu set uolls.. . . SELF PICKUP 🏠: GADEK, ALOR GAJAH COD: TAMPIN WHATSAPP: 013 7159052 . . #agentobsesscosmetics #obsessmelaka #codmelaka #muamelaka #dyxy #maisquad #waniempire #squadsyiera #obsesstampin #obsessalorgajah #obsessayerkeroh #codtampin #codalorgajah #codayerkeroh

0

Dia pwn nk Christmas jgk uolls.. comel kan set mekap obsess nie..? . . Set mekap yang paling mudah dan senang guna. sesuai tuk daily mekap 😘😘 . . SELF PICKUP 🏠: GADEK, ALOR GAJAH COD: TAMPIN WHATSAPP: 013 7159052 . . #agentobsesscosmetics #obsessmelaka #codmelaka #muamelaka #dyxy #maisquad #waniempire #squadsyiera #obsesstampin #obsessalorgajah #obsessayerkeroh #codtampin #codalorgajah #codayerkeroh

0

jum tgok tutorial nie... . . SELF PICKUP 🏠: GADEK, ALOR GAJAH COD: TAMPIN WHATSAPP: 013 7159052 . . #agentobsesscosmetics #obsessmelaka #codmelaka #muamelaka #dyxy #maisquad #waniempire #squadsyiera #obsesstampin #obsessalorgajah #obsessayerkeroh #codtampin #codalorgajah #codayerkeroh

0

If you want all of it, just ws je tau. HURRY UP!! . If berminat ws meπŸ“²0135413503 #squadratna #teamladyfiqa #obsesssarawak #obsesskuching #obsessmelaka #obsesskl #obsessselangor #muakl #muaselangor #muasarawak

0

Blusher ni, sekali pakai mesti tak tengok lain dah. Sebab dia memang cantik. Color dia pun cantik. Function dia pun banyak tau😍 . ✨Boleh buat as corrector ✨As lipstick ✨As blusher ✨As eyeshadow . 4 IN 1 SIS!!! SO GRAB YOURS NOW!!! #obsessperak #obsessproduct #squadratna #teamladyfiqa #obsesssarikei #obsessmiri #obsesssarawak #obsesssabah #obsesspenang #obsesskl #obsessmelaka #obsesskemaman

0

Uolss slalu tak cukup masa untuk bersiap ? Selalu kene bgn awal utk pergi kerja? Foundation tak dapat menutup parut2 jerawat dan jeragat? . . Dont worry, dengan TREATMENT CUSHION FOUNDATION ini semuanya jadi mudah. Uolss just dap dap rata dimuka, muka uolss dah glowing. Dah lah glowing, boleh cover parut dan jeragat pulak tuhh. Haaa jom kita cantik bersamaaa. Iollss dah uolls bila lagi? . . . πŸ’΅ Price RM59 exclude postage. . . πŸ“ž Whatsapp fatin 0122564173 πŸ“ž Whatsapp fatin 0122564173. . . πŸš— COD available : - Melaka -UMP gambang -Gambang -Kuantan . . . #obsessthailand #obesscosmetic #obsessbrunei #obsessmelaka #obsesscosmeticspahang #beauty #skincareroutine #muamelaka #bloggerstyle #meletop

2

KELEBIHAN UTAMA OBSESS CUSHION βœ… Penggunaan berterusan boleh hilangkan parut jerawat & kulit makin cerah βœ… Dapat meredakan kulit yang sensetif & kulit yang merah atau pedih βœ… Boleh membunuh bakteria di kulit yang menyebabkan masalah jerawat βœ… Jerawat kecut βœ… senang meresap dalam kulit & tak melekit βœ… menutup kesan parut & jeragat βœ… kulit nampak natural licin walaupun pakai makeup βœ… melindungi kulit dari sinaran uv βœ… melambatkan proses kedutan di muka βœ… tidak bercapuk jika berpeluh βœ… high coverage βœ… Vanilla scent βœ… tiada bahan merbahaya , dijamin selamat & lulus KKM #obsesskosmetik #obsesstravelkit #cantikdenganobsess #obsessmelaka

0

KELEBIHAN UTAMA OBSESS CUSHION βœ… Penggunaan berterusan boleh hilangkan parut jerawat & kulit makin cerah βœ… Dapat meredakan kulit yang sensetif & kulit yang merah atau pedih βœ… Boleh membunuh bakteria di kulit yang menyebabkan masalah jerawat βœ… Jerawat kecut βœ… senang meresap dalam kulit & tak melekit βœ… menutup kesan parut & jeragat βœ… kulit nampak natural licin walaupun pakai makeup βœ… melindungi kulit dari sinaran uv βœ… melambatkan proses kedutan di muka βœ… tidak bercapuk jika berpeluh βœ… high coverage βœ… Vanilla scent βœ… tiada bahan merbahaya , dijamin selamat & lulus KKM #obsesskosmetik #obsesstravelkit #cantikdenganobsess #obsessmelaka

0

ready stock... πŸ’• πŸ’• . . SELF PICKUP 🏠: GADEK, ALOR GAJAH COD: TAMPIN WHATSAPP: 013 7159052 . . #agentobsesscosmetics #obsessmelaka #codmelaka #muamelaka #dyxy #maisquad #waniempire #squadsyiera #obsesstampin #obsessalorgajah #obsessayerkeroh #codtampin #codalorgajah #codayerkeroh

0

ready stock... πŸ’• πŸ’• . . SELF PICKUP 🏠: GADEK, ALOR GAJAH COD: TAMPIN WHATSAPP: 013 7159052 . . #agentobsesscosmetics #obsessmelaka #codmelaka #muamelaka #dyxy #maisquad #waniempire #squadsyiera #obsesstampin #obsessalorgajah #obsessayerkeroh #codtampin #codalorgajah #codayerkeroh

0

ready stock... πŸ’• πŸ’• . . SELF PICKUP 🏠: GADEK, ALOR GAJAH COD: TAMPIN WHATSAPP: 013 7159052 . . #agentobsesscosmetics #obsessmelaka #codmelaka #muamelaka #dyxy #maisquad #waniempire #squadsyiera #obsesstampin #obsessalorgajah #obsessayerkeroh #codtampin #codalorgajah #codayerkeroh

0

Our New Cream blusher in DAISY color _ πŸ‘Easy to blend πŸ‘smooth finish πŸ‘can be used on cheeks, lips & eyes . Comes with 3 beautiful colours suitable for all skins tone . . #ozteamobsess #obsessmelaka #blushercream #creamblusherMalaysia #localproductsmalaysia #makeupmalaysia #obsesscosmetics #blusher #iamfounder #muamalaysia #muamelaka #muapahang #suprisedeliverymelaka #birthdaysuprise #sethantaran

2

Our new cream blusher - PEONY color Suitable to use as eyeshadow and lipmatte too😍 Contact our authorized agents Price RM40 #ozteamobsess #iamfounder #obsesscosmetics #obsessmelaka #obsessampang #obsesskualasgbaru #obsessalorgajah #obsesssemabok #obsessbatuberendam #obsessbandarhilir #obsesssemabok #obsessjasin #obsessmalaysia

3

cantik kann... πŸ’• πŸ’• . . meh la grab skrg obsess cosmetic πŸ’• . . SELF PICKUP 🏠: GADEK, ALOR GAJAH COD: TAMPIN WHATSAPP: 013 7159052 . . #agentobsesscosmetics #obsessmelaka #codmelaka #muamelaka #dyxy #maisquad #waniempire #squadsyiera #obsesstampin #obsessalorgajah #obsessayerkeroh #codtampin #codalorgajah #codayerkeroh

0

Dengan @obsess.cosmetics mmg sgt2 mudah untuk makeup.😍 Makeup simple je dah boleh dah buat kita confident sepanjang hari. Jom dapatkan obsess cosmetic dengan fatin okay πŸ˜‰. . . . πŸ“ž Whatsapp fatin 0122564173 πŸ“ž Whatsapp fatin 0122564173 . . #beautyroutine #beautytime #makeupmalaysia #beautyjunkie #flawlessraya #beautyobsessed #cleanser #glowup #iloveskincare #skincaregoals #obsesscosmetic #obsessmelaka #obsesspahang #muamelaka #teamelyamor #squadsyiera #skin #olive #foundationmalaysia #cleanbeautyproducts #beautybloggers #discoverunder100k #topshelf #topshelfie #instabeauty #skinstagram #greenbeauty #greenbeautyblogger #texture #obsessmakeupparty

0

Packaging dah cantik apalagi isi dan function dia lagilah bertambah cantik. Serious kalau korang pakai ni korang takkan menyesal. Belum cuba belum tahu😝 . KELEBIHAN UTAMA OBSESS CUSHION βœ… Jerawat kecut βœ… menutup kesan parut & jeragat βœ… kulit nampak natural licin walaupun pakai makeup βœ… melindungi kulit dari sinaran uv βœ… melambatkan proses kedutan di muka βœ… tidak bercapuk jika berpeluh βœ… high coverage . Any inquiries just ws me πŸ“²0135413503 #teamladyfiqa #squadratna #obsesssarawak #obsesskuching #obsesskemaman #obsesskelantan #obsessterengganu #obsessabah #obsesskl #obsessmelaka #lipmatte #cushionfoundation #makeupmurah #makeupmalaysia #muakl #muasarawak

0

KELEBIHAN UTAMA OBSESS CUSHION βœ… Penggunaan berterusan boleh hilangkan parut jerawat & kulit makin cerah βœ… Dapat meredakan kulit yang sensetif & kulit yang merah atau pedih βœ… Boleh membunuh bakteria di kulit yang menyebabkan masalah jerawat βœ… Jerawat kecut βœ… senang meresap dalam kulit & tak melekit βœ… menutup kesan parut & jeragat βœ… kulit nampak natural licin walaupun pakai makeup βœ… melindungi kulit dari sinaran uv βœ… melambatkan proses kedutan di muka βœ… tidak bercapuk jika berpeluh βœ… high coverage βœ… Vanilla scent βœ… tiada bahan merbahaya , dijamin selamat & lulus KKM . Any inquiries just ws meπŸ“²0135413503 #teamladyfiqa #teamwow #squadratna #obsesssarawak #obsesskuching #obsesskelantan #obsesspahang #obsessmelaka #muakl #muasarawak

0