Onduty Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@vedrykurniawan

Darkness is not always frightening when mixed with light and a little color will produce beauty #onduty #sunset #view #dark #darkmoments #clouds #beautiful #tinangkung #banggaikepulauan #sulawesitengah at Salakan, Sulawesi Tengah, Indonesia

0
@stallshop_

🛡KELEBIHAN NANOSTIX.🛡 ⚬Feel dan kepuasan sama seperti merokok. ⚬Tiada tar dan bahan kimia merbahaya. ⚬Lebih bergaya. ⚬Tak perlu refill flavor. ⚬Kecil,ringan dan mudah disimpan. ❎Jadi sudah tiba masanya utk bertukar kepasa NANOSTIX. Demi orang tersayang dan kehidupan lebih sihat. 🔘Apa tunggu lagi. 🔘Tempah sekarang nanoSTIX. 🌐⤵️KLICK UNTUK TEMPAH NANOSTIK Www.wasap.my/60149842060/OrderNanoStix Ramai yang tertanya-tanya kenapalah NanoSTIX ni sejak akhir-akhir nya ramai sangat yang berminat nak cuba. Ada juga kawan-kawan yang cakap, cuba sekali dah boleh berhenti merokok. Betul ke ni? Betul bro! Kalau tak percaya lebih baik cuba sendiri Kalau nak tau, inilah 5 sebab kenapa NanoSTIX sangat popular sekarang… 1. Membantu anda berhenti mero.kok – 95% yang mencuba NanoSTIX sudah berjaya berhenti mero.kok. 2. Feel dan kepuasan sama seperti ro.kok temb.akau biasa tetapi tiada kandungan tar dan bahan kimia merbahaya 3. Lebih jimat dalam jangka masa panjang berbanding ro.kok biasa 4. Kecil, ringan dan mudah disimpan. Nampak lebih bergaya dan kemas. 5. Jaminan wang akan dikembalikan dalam tempoh 7 hari jika anda tidak berjaya mengurangkan ro.kok sebanyak 90% ataupun berhenti merokok dalam tempoh 7 hari.. #nanostix #barangpanas #barangrare #7daynosmoking #JB #jobaru #kotatinggi #onduty #smokeon at Kota Tinggi

0
@invanti

dan bergembiralah karena TUHAN; maka Ia akan memberikan kepadamu apa yang diinginkan hatimu. -Mazmur 37:4 #joyful #behappy #onduty

0
@effie_lagarou

#Monday #onduty 🌪🌪🌪🌪

0
@aigner_cornelia

Du musst nur langsam genug gehen, um immer in der Sonne zu bleiben. (Der kleine Prinz) - Antoine de Saint-Exupery - #stepbystep #acting #process #sun #sunset #venice #venedig #travelgram #travel #vacation #light #and #shadow #today #onduty #tomorrow #actingschool #actorslife

1
@coachmba24

Lunch o’clock ♥️ convenient on the go #onduty ✅ at Herbalife Pickup Centre Port Elizabeth

1
@sintaavia

My Monday be like... 😌 . . 📷 by @hyulsa #onduty #publicrelations #prlife

3
@dr_wojciechjfalecki

Kilka dni temu na stuknęła mi sześćdziesiątka ... spokojnie tylko na profilu 💝Nie spodziewałbym się za nic takiej liczby jeszcze rok temu. Szczytem było 10000. Mimo że to tylko liczba to jakby teraz i odpowiedzialność jest jakby większa. Za każdym razem myśle sobie co Wami kieruje że tak licznie tu zaglądacie. Ale jeśli jesteście ciekawi pracy lekarza, chciecie się czegoś dowiedzieć, zadać pytanie lub zobaczyć po prostu co u mnie słuchać to dobrze trafiliście. Między innymi dzięki Wam jestem bardzo uśmiechniętym doktorem. Miłego poniedziałku. Dziękuje 💪🏽☺️ #followme #instamateczki #nieinstamateczki #dzięki #doctor #selfie #celebrate #środa #instamoments #ginekolog #położnik #lekarz #medlife #warszawa #warsaw #doctor #onduty #medlife #scrubs #kid #itsabiy #itsagirl #60000 #number #smile @theorgansshop #scrubs #medlife #work at Warsaw, Poland

25
@wynn_aravind

"Reconstuctive Injection!!!!" #รูปทำงาน #onduty #injector #trainer #lecturer #filler #restylane

0
@kakleeya

Lunch. Konon... #onduty #makanterusss

0
@verryshun

mampir yah yang lagi di PIM 1 ke boots Suzuki display All New Ertiga dan New S-Cross pasti ny di temani dengan saya loh 😊 087886154454 ( WA ) #OnDuty at Pondok Indah Mall

2
@saha.ronit

# #OnDuty # # # #ThodaSaTimePass # # at Tezpur, Assam

0
@sarmaulie

Done...!!! Time back to Jekardah 😍 #kerjakerjakera #bagimunegeri #tataruang #onduty #workingmom #surabaya at Vasa Hotel Surabaya

0
@dr.iosif

Για λίγες ακόμα εμφανίσεις #23 #23κσ #λελε #απολελε #ακουωλελεδονια #λελεδονια #almost #done #almostdone #doctorlife #doclife #doctor #onduty #doctoronduty

5
@lucia_hraba

2
@fitrihandianti

setiap kabarmu itu penting.. itulah alasanku selalu melihat ponselku.... 🍃🌿🌾🌹 #workhard #onduty #accountinglife #office at Sari Ayu Indonesia PT

3
@iyant_19

" Selamat Hari Santri Nasional " 😊👳🕌💡✨ ( On duty ) _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ #newpost #man #jepara #jawatengah #indonesia #harisantrinasional #ootd #outfitoftheday #photo #photooftheday #onduty #working #white #blue #lamps #goodplace #smile #happier #standing #loves #pose #ukirjepara #ootdmuslim #busanamuslim #santri #loves #life at Jepara

0
@adjiedrsm

I think is enough....!!!! 🏄🏊🌴 . . . . #bali #enjoymoment #workout #onduty #work #denpasar #holiday at Bandar Udara Internasional Ngurah Rai

4
@iam_japantourguide

Wherever you go, no matter what the weather, always bring your own sunshine 🌞🍁🍂 #hakkodamountains #aomori #japan #naturephotography #autumn #onduty #lovemyjob #godisgood at 八甲田山

0
@atomiczm

ในส่วนของการทำงานวันนี้ แฮปปี้อยู่เน๊าะ 🤣😪😴 #workday #monday #onduty #needtosleep 🕓 at Bangkok, Thailand

0
@dragontiepan

# Natural disaster #Wegonnamakeit #Actiontime #onduty #AllAgencies # National Security #TeamReserves #Trinidad&TobagoDefenseForceReserves

0
@thaistyle_mystyle

🐟🍲🐟 ▪ก๋วยเตี๋ยวปลา วันที่แสนยุ่ง! 💻📑🖋 #busyday #latebreakfast #ilovenoodles #onduty #hungry #noodles #food #thaifood #thaistyle #spicy #homemade #cooking #foodie #lovefood #foodstagram #foodporn #yummy #myfav #tasty #aroibkk #aroithailand #instafood #instaeat #foodlike #bangkok #thailand 🇹🇭

3
@debzmina

📸 @enelynnej 📱 #oppo f7 #onduty #blueuniform ❤️

1
@oksanka_zdrok

Це найкращий день, це найкращий день 🎉 💍 When it’s freezing cold but you survive the photoshoot 🙌🏻 #wedding #bridesmaids #onduty #autumn #couldbewarmer at Lviv High Castle

2
@alexjevon

Guard on Spa Valley Railway looking relaxed as could be. Visitors were relaxed as it was a CAMRA beer festival, but staff remained sober. As I write this I'm on the high speed train into London. These trains are worlds apart - soulless by comparison. #spavalleyrailway at Spa Valley Railway - Royal Tunbridge Wells, Kent

2
@arikadewi

National Patent Drafting Workshop 📝 . Organized by, the World Intellectual Property Organization (WIPO) In cooperation with, the Directorate General of Intellectual Property (DGIP) Ministry of Law and Human Rights of Indonesia And with the assistance of, the Australian Patent Office (IP Australia) . Jakarta, October 15 to 18, 2018 . . . #workshop #onduty #nationalworkshop #patent #patendrafting #IP #dgip #WIPO #ui #representative #universitasindonesia #batik #batikmodern #batikdress #batikkerja #batikindonesia at Direktorat Jenderal Kekayaan Intelektual

0
@frielia

Carving the autumn memory. I’ll be really missing this season, these people, this place. #autumn #maple #leaf #red #day #hiroshima #japan #onduty at Higashihiroshima-shi, Hiroshima, Japan

0
@koi_phochai

งานก็ต้องทำ..ข้าวก็ต้องกิน #สามี2018 #สามีแห่งชาติ #onduty

0
@jepsnismilan

On Duty melawat anak2 pra sekolah yg comel2 belaka #prasekolah #onduty #cikgu at SK SEKSYEN 9 KOTA DAMANSARA

0
@hotelinspectorinternational

Hm.... #nofurtherwordsneeded 👎🏻 @hotelinspectorinternational #onduty . . #hotelinspector #hoteltester #hotelcheck #mysteryguesting #bangkok #thailand #hotelinspectors #notsonice #details #wirschauengenauhin (obwohl es in diesem Fall ziemlich offensichtlich war😱) Even the hotelname on the keycard is wrong...🤔 at Bangkok, Thailand

3
@kedinglagonda

Saat keadaan sekelilingmu hanya mengecewakanmu dan apa yang terjadi diluar harapanmu.. Percayalah! Seperti doa yang dapat mengubah segala sesuatu.. Senyumanmu pun memiliki kekuatan untuk menaklukan keadaan itu ☺ #keepsmile #smile #nurse #boy #onduty #likeforlikes

1
@sunny_nia

Dora dan kak rose🙄😐 #onduty at Puspem Kab.Badung "Mangupraja Mandala"

0
@rosalia_makatuuk

Abel temani mama kerja siang... . . . #onduty #wingsair #station #langgurmalukutenggara

0
@max.theservicedog

love these photos from earlier this evening! ° ° ° Meet our pawtners! 🐾 @servicedogsierra @life.saving.lena @germanshepherdservicedog @thor_sdit @honey_the_adit_ @professor_moonie ° Use code MAX200  for 20% of your purchase from @packleashes ° ° ° ° ° They donate 2 lbs of food to shelters with every purchase! ° ° #servicedog #max #handsome #ptsd #panicdisorder #irishwolfhound #pitbull #servicedogsofinstagram #recovery #sdit #servicedogsofig #workingdog #onduty #offduty #paw #maximus #doggo

1
@thiayufada

#throwback Di pagi yg cerah namun cukup dingin (sekitar 15’C) mengantar siswa2 dan guru2 dari Muba ke Margaret River Senior High School (MRSHS) di Australia Barat. 4 guru dan 8 siswa yang terpilih belajar di MRSHS ini, berasal dari SMP Negeri 1 Babat Toman dan SMP Negeri 1 Sungai Lilin, Muba. Saya bangga dan bahagia melihat seluruh peserta dengan antusias mengikuti setiap kegiatan dgn gembira dan penuh rasa percaya diri. Selamat menikmati pengalaman belajar yg sangat berharga ini dan tolong sebarkan semangat kepada teman2 yang lain di Muba nanti. #thiayufadadiary #thiayufada #onduty #thisiswa #mubamajuberjaya at Margaret River, Western Australia

3
@rahmialita

Happy Monday #dinas #onduty

0
Next »