Orchidaceae Photos on Instagram

See related and similar tags

"Ao olhar uma orquídea o meu desejo imediato é levá-la comigo. Sua beleza é subjetiva, não se mostra ao primeiro olhar, a menos que a ames. A beleza da orquídea tem um quê de misterioso, é preciso apreciá-la para achá-la bela." #orchide #orchidlover #orchidée #orchidworld #orchids #orchidwisperer #aaorchids #oncidium #orquideasbrasil #orquidário #orchidaceae #orchid #orquideasnoape #orquideabrasil #orquideascollection #arraialdocabooficial #arraialdocaborj #arraialdocabo #flowers #naturephotography #nature

0

Lightning Jewel Orchid [Macodes petola] ⚡️🌱✨excited to install this in a new terrarium soon! Found this new babe @tillerystplantco 🤩 #macodespetola #macodes #jewelorchid #orchidaceae

0

Yuhuuuuuyyyyyyy 🥳🥳🥳🥳 Nandia punyaa anggrek yang spesial bangeet nihhhhhh buat temen2 yang sangaat mengagumi Dendrobium species🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊 Perhatikaaaan!!!!!! Dendrobium nindii Dendrobium nindii Dendrobium nindii Pohon dan bunganyaa asikkk sekaliiiiiiiiiiiiiii🦜🦜🦜🦜🦜🦜🦜🦜🦜🦜🦜🦜🦜🦜🦜🦜🦜🦜🦜🦜 Btw, Nandia jual pohon dewasa yaa dengan tinggi kurleb 35 cm, sangaaat sesuai dengan foto yaaa dan hanya satu pot aja Nah, bagi yang tidak sabar rawat bibit kecilannya Dendrobium nindii, pohon ukuran segini ini adalah solusinya loh yaaa🦩🦩🦩🦩🦩🦩🦩🦩🦩🦩🦩🦩🦩🦩🦩🦩🦩🦩🦩🦩🦩🦩 Pohonnyaa cakeeep kok, batangnyaa banyaaaaakkk Oh yaa, Dendrobium nindii itu sp Papua yaaaaa, namanya species bunganyaaa persis doong gak akan berubah lagi hihihiiii🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓 Yang sukaaa tantangaaaaan dalam merawat anggrek, sini gihh dibeli yuuukkkkk Pohon gedenyaa mahaal saiiiiii, selagi ada yang ukuran segini, tancapp gasss langsung DM Nandiaaa yuukk atau WA di 081283821927 yaa💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖 #orchid #orchids #orchidaceae #orchidee #flower #flowers #orchidflowers #orchidlove #orchidlovers #instaorchid #orchidworld #orchidshow #orchidflower #orchidgram #orchidclub #dendrobium #dendrobiumorchids #dendrobiumhybrid #dendrobiumspecies #anggrek #anggrekdendrobium #anggrekhibrida #anggrekspecies #anggrekcantik #pecintaanggrek #pecintaanggrekindonesia #jualanggrek #jualanggrekkoleksi #jualanggrekonline

1

💯💯💯ANGGREK MURAH💯💯💯 Rp 150.000 2 pot, satu pot terdiri dari anggrek yang merumpun🌿🌿🌿🌿🌿 Yang ini beneraaan anggrek muraaaah bangeeeeeeeet, meskipun muraah tidak mengurangi sedikitpun kualitasnyaaaaa Cimbidium golden boy Cimbidium golden boy Cimbidium golden boy Nandia jual pohonnya DEWASA🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 Jeniss anggrek yang bisaa buangeet di tanam pada media tanah/ sekam yaaa, bunganyaa berwarnaa kuning ceraaah, sekali bungaa selalu menggerombol, kuntum bunga besaaar, bunganyaa wangi bangeeeeet Dan satu lg, perkembangbiakannya sangaat sangaat mudaaahhh, hanya dengan split, splitnyaa mudaah bangeeet dan gampang ahiduppp🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝 Harganyaaaa lagi lagi hanya Rp 150.000 dapat 2 pot yaaaa, gimanaa muraah banget kan ????????🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗 Ayukk yang mau beli langsung sajaaa DM Nandia yaa atau WA admin di 081283821927 yaaa💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 #orchid #orchids #orchidaceae #orchidee #flower #flowers #orchidflowers #orchidlove #orchidlovers #instaorchid #orchidworld #orchidshow #orchidflower #orchidgram #orchidclub #dendrobium #dendrobiumorchids #dendrobiumhybrid #dendrobiumspecies #anggrek #anggrekdendrobium #anggrekhibrida #anggrekspecies #anggrekcantik #pecintaanggrek #pecintaanggrekindonesia #jualanggrek #jualanggrekkoleksi #jualanggrekonline

2

I've got a new friend living under my #growlight. It's my very first #zygopetalum and I love this little buddy so much already and he smells oh so nice. I can't stress enough how much joy growing #orchids and other #plants give me, especially now. If you aren't already hooked on plants, try it ^^ #orchid #happyplants #plantsagram #plantsofinstagram #junglehome #jungleoffice #orchidlover #orchidgrowers #zygopetalumorchid #orchidflower #orchidworld #orchidaceae #orchidbloom

0

Cymbidium Devon Wine, flores cor de vinho ao longo de uma haste semi pendente, plantas com mais de uma haste por R$ 60,00 mais frete. .. Tele entrega em Dois Irmãos/RS e região e também envio para todo país. .. #orquidariofloresta #orquidea #orquideas #orchid #orchids #orchidaceae #orquidofilia #orquidofilos #instaorquideas #instaflor #flores #flor #flores🌸 #instaorchid #instaorchids #loveorchids #orquidoidos #cymbidium #cymbidiumorchids #cymbidiums #orquideasbrasil #orquideaslindas #doisirmaosrs #valedossinos #serragaucha

0

Hoje é dia da Mata Atlântica! . Um dos mais ameaçados biomas do planeta, lar de muitas espécies endêmicas e muitas outras, ameaçadas de extinção! . Prestadora de incontáveis serviços ambientais, como, a proteção aos mananciais de água pura e cristalina, refúgio de milhares de plantas e animais, entre eles, incríveis polinizadores e dispersores de sementes, responsáveis, pela manutenção dessa bela e ameaçada floresta. . Hoje, mais do que nunca, ela precisa, ser conservada, restaurada, protegida, para que as espécies possam ainda existir. . Não é tempo de avançar sobre as florestas, é tempo de replanta-las🌳🌳🌳🌳🌳 . . . . 📷@lucizandona . #PlantBlindness #Research #Insituconservation #BBCWILDLIFEPOTD #Yourshotphotographer #Conservationoptimism #MataAtlântica #AtlanticRainForest #Orchids #OrchidsConservation #Orchidaceae #Orquídeas #Conservation #Nature #NaturePhotography #WildlifePhotography #Biology #NaturePhotography #ConservationPhotography #PesquisaCientifica #ZandonáConservação

1

Phalaenopsis Chien Xen Pearl, a botanical study for @botanicalartlovers @deborahlambkin @bal_deborahlambkin I was never a fan of orchids. But now I am in love✨ Such a beautiful, elegant and tender plant, such a joy to study. Scale 1:1 #bal_deborahlambkin #phalaenopsis #orchid #orchidaceae #cottonpaper by @arches #watercolourpaint by @royaltalens #plant #botanicalstudy #naturalhistoryillustration #observationaldrawing

2

I have a new article out in the June edition of Orchids! The journal of the @americanorchidsociety ! In this article I describe the method I use to prevent orchid capsules from opening up to soon and the seed being lost. . . It’s a great organization to belong to if you are interested in learning about orchids. As a member you can access all of the articles that have been published through their website! . . aos.org/about-us/orchid-magazine.aspx . . . #orchidspecies #pleurothallid #orchidsofinstagram #orchidée #orchideen #orquideas #蘭 #自然 #兰花 #蘭花 #orchidstagram #orchidlovers #orchidworld #orchidstagram #orchidshare #orchidaceae #orquidofilia #orquideascollection #orquideasraras #amoorquideas #orquideaslindas #flores #plantas #plants4inspo #plantstagram #horticulture #growingorchids #orchidgrower #orchidseed #orchidseedlings

11

Реанимашка 3. За три месяца эта красотка нарастила шикарную корневую и вот пришло время цветоноса. Узнаем, какой она сюрприз нам приготовила. 🙈

11

Bocksriemenzunge - eine weitere wunderbare einheimische Orchidee . .🌱🌾🌱. . A Lizard Orchid - one more wonderful wild orchid

6

This Vanda has been in bloom for almost 8 weeks now! She was very high up in my orchid wall and I just couldn't stress myself taking any photo of her. Well today, I just had to grab the step ladder and took a shot of her. Isn't she beautiful? . . . #orchidlover #orchidaceae #orchidisland #orchids #orchidshare #orchidshow #orchidées #orchid #orchidlovers #orchidée #orchidgrowerinlagos #orchidmastergrowerlagos #orchidsofinstagram #orchidflower

3

Bom dia gente 🌞 desejo um dia cheio de boas notícias para todos nós 🙏🤗 . . 🚨 ATENÇÃO 🚨 Não sabem o que fazer para evitar que suas orquídeas morram? Querem orquídeas saudáveis livres de praga e florindo todos os anos? Com o método comprovado e revolucionário você terá orquídeas dignas de exposição. Cliquem no link @orquideas.lindas__ e saibam com. . . . . . . . . . . . #oquideasdaalegria #manualdescomplicado #orchidaceae #phalaenopsis #brassovola #vanda

1

Bom dia gente 🌞🌷 Good morning 🌞🇧🇷 . . Desejo a todos uma semana linda e repleta de realizações 🌷🙏 . . Não sabem como evitar que suas orquídeas morram? Querem orquídeas saudáveis livres de pragas e florindo todos os anos? Com o método comprovado e revolucionário você terá orquídeas dignas de exposição todos os anos. Cliquem no link da biografia e saibam mais. ⏩@orquideas.lindas__ ⏪ . . . . . . . #orquideasnoape #orquideasvanda #manualdescomplicado #orchidaceae #phalaenopsis #orquideasdaalegria

1

Clowesetum Lais Santambrosio

2

Flor feminina de Catasetum mulfissum

3

Avec ses fleurs spéciales, l’ophrys mouche attire un mâle d’une espèce d’hymenoptère par la forme de ses fleurs et par l’odeur qu’elle produisent (qui ressemblent aux phéromones des femelles). Avec @tim_gander | fly orchid | Fliegen-Ragwurz | Ophrys insectifera | #ophrys #ophrysinsectifera #orchidaceae #macro #flowermacro #flowerofswitzerland #infoflora #ophrysmouche #fliegenragwurz #ragwurz #orchidées #orchidee #flyorchid #orchid #mesobromion #florahelvetica #fabwildpix #naturenotrepassion #prenonslapause

0

#Orquideas #Orchidaceae #Tarragona #Desconfinament fase 2 #ensquedemacasa ||*|| 🎗🎗

4

PtBr/Eng - 💚🏳️‍🌈🌿 Oi, bom dia!!! Não importa aonde, ou como, vc esteja. Dá sempre pra ver algo de bonito e/ou tirar algo de bom pra vida... Faça no seu tempo, sem pressa, cresça!!! - Hi, good morning!!! Doesn't matter where you are or how you feel, it's always possible to see something beautiful or get some life lessons of it... Do it in your time, don't rush, grow!!! 💚🏳️‍🌈🌿 #orchids #orquideas #orchidlovers #orchidstagram #orchidsofinstagram #orchidgrower #flores #flowers #jardinagem #garden #gardening #gardeninglife #orquidario #orchidnature #plants #orchidea #orchidworld #instaorchid #orchidflower #flowersofinstagram #orchidgarden #orchidaceae #beautifulflowers #blooms #orchidshare #instagarden #greenthumb #greenery #interiorrewilding #houseplantclub

0

Bletilla striata alba variegata, almost luminous in the bright sunlight. A hardy terrestrial #orchid with tuberous rhizomes, white blooms that have a hint of blush, and creamy variegated leaves #Orchidaceae.

2

Dendrobium King Letsie III, Singapore (20190630) #flower #orchidaceae #dendrobium #dendrobiumkingletsie3 #singapore #singaporebotanicgardens

1

Very excited to share my first new species of orchid! I discovered this new Corunastylis species while walking in a national park near my home earlier this month with @nguyen.h.t.nguyen I didn’t realise that it was a new species until I sent pictures to my good friend and orchid mentor @lachlancopeland2082 I’ll let you all know when it has been formally described and named ✨ 🌏 NSW 🌷 May 📷 @gumnutbabies

6

Yuk segerin duluuuuu mata biar gak panasss biar gaaa minus jugaa, segerin samaaa anggrek yang suegeerrr mulai dari akar sampai ujung daunnyaaaaaaa💐💐💐💐 Kali ini ada Dendrobium species yaa Dendrobium strebloceros King Giant Dendrobium strebloceros King Giant Dendrobium strebloceros King Giant Nandia juaaal pohon DEWASA dengan jumlah batang yang banyaak, akar yang lebaaaat, daunnyaaa eimm glowiiiing🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭 Bsa dkirim dengan potnya yaa karena akarnyaa udah kemana mana sayaaang kalo dilepas pot kaaaan🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫 Harganyaaa ga seberapa sama kecantikan pohon dan bunganyaaaaaaaaa waaahhhhh, btw bungaaa wangi loh yaaaa🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬 Nahh ayoookk bagi kalian yang mau orderr cusssss yookk DM Nandia segera atau WA di 081283821927 yaa💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘 #orchid #orchids #orchidaceae #orchidee #flower #flowers #orchidflowers #orchidlove #orchidlovers #instaorchid #orchidworld #orchidshow #orchidflower #orchidgram #orchidclub #dendrobium #dendrobiumorchids #dendrobiumhybrid #dendrobiumspecies #anggrek #anggrekdendrobium #anggrekhibrida #anggrekspecies #anggrekcantik #pecintaanggrek #pecintaanggrekindonesia #jualanggrek #jualanggrekkoleksi #jualanggrekonline

4

Fragrant flowers Cuitlauzina pendula, as if falling under splashes of purple paint💜 ⠀ Ароматные цветы Куитлаузины повислой будто попали под брызги фиолетовой краски💜 ⠀ #orchid #orchids #orchidlover #flowers #orchidee #orchidea #flower #orchidaceae #orchidworld #Vanda #orchidstagram #orchidshow #orchidsofinstagram #nature #orquideas #orchidlovers #orchidée #музейорхидей #орхидеи #オーキッド #ザ花部 #ラン #胡蝶蘭 #いっぱい計画 #花フレンド #蘭 #蝴蝶兰 #Orquidea

2

Раскрылся второй цветочек у Phal. violacea indigo x [(Phal. tetraspis x speciosa ) x Phal. violacea indigo]. В реальности ещё более синий. Первый цветок держался 40 дней. Со временем выцветает, становится к концу цветения розовато-коричневым светлого холодного оттенка. Интенсивный приятный запах, особенно в первой половине дня. Аромат сладко-цветочный, напоминает плюмерию. #orchids #orchidaceae #orchid #violacea #phalaenopsis #phal #phalviolacea #phalaenopsisviolacea #bloom #blooming #орхидея #фаленопсис #виолацея #комнатныецветы #цветы #орхидеи #flowers #blueorchid #синяяорхидея #синийфаленопсис #bluephalaenopsis

4

Saatnya memburu Dendrobium koleksi, seperti Dendrobium yang Nandia posting ini⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Terlarisssss jugaaaa dan terkereeeen bangeet Dendrobium Wira Pride X Dendrobium lasianthera Dendrobium Wira Pride X Dendrobium lasianthera Dendrobium Wira Pride X Dendrobium lasianthera Nandia jual pohon DEWASA tinggi 30 cm yaa🦕🦕🦕🦕🦕🦕🦕🦕🦕🦕🦕🦕🦕🦕🦕🦕🦕🦕🦕🦕 Nandia lampirkan salah satu bunga yang sudah mekar di kebun @gudang_anggrek_tulungagung, sangaaaat mantaaaaapidah ndowernyaaaaaaaa juga tanduuuukkk mlintirnyaaaaa Kalo teman2 suka jenis Dendrobium kriting dengan bentuk bunga berlidaaab melebaaaaar alias ndower, membeli Dendrobium ini adalaaah saran Nandiaaa, good jempolaaaan🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟 Bolehh di order sekarang jugaa yaaa jangan sampeeeeekk kehabisaan okaaaaiiiii Yukkkkk segera orderrr bisa DM Nandia yaa atau WA di 081283821927 yaa🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡 #orchid #orchids #orchidaceae #orchidee #flower #flowers #orchidflowers #orchidlove #orchidlovers #instaorchid #orchidworld #orchidshow #orchidflower #orchidgram #orchidclub #dendrobium #dendrobiumorchids #dendrobiumhybrid #dendrobiumspecies #anggrek #anggrekdendrobium #anggrekhibrida #anggrekspecies #anggrekcantik #pecintaanggrek #pecintaanggrekindonesia #jualanggrek #jualanggrekkoleksi #jualanggrekonline

0

. Phragmipedium Schlimii. . Flower Size 1 1/2 to 3" [4 to 7.5 cm] Found in Colombia as a medium sized, warm to cool growing terrestrial or lithophyte at elevations of 1200 to 2100 meters in areas with constant water seepage, in or by rivers with a very short stem carrying 8, linear-lanceolate, suberect, rigid, acute to acuminate leaves that blooms in the fall but possible at any time of the year on a 12" [30 cm] long, erect, pubescent, pale greenish purple, branching, few to several [6 to 10] flowered inflorescence with ovate floral bracts and small [for the genus], rose scented flowers. Synonyms : - Cypripedium schlimii Bateman ?; - Cypripedium schlimi Linden ex Rchb. f. 1854; - Cypripedium schlimii var. albiflorum Linden in ?; - Paphiopedilum schlimii (Linden ex Rchb. f.) Pfitz 1895; - Phragmipedium schlimii f. albiflorum (Linden) O.Gruss 1996; - Phragmipedium schlimii var. albiflorum (Linden) Braem 1996; - Phragmopedilum schlimii (Linden ex Rchb. f.) Rolfe 1895; - *Selenipedium schlimii Linden ex Rchb.f 1854 Source : www.orchidspecies.com #picturespeciesorchid#speciesorchid #orchid #orchidaceae #Phragmipediumschlimii #miniorchid #garden #maxillaria #phalaenopsis #oncydium #bulbophyllum #orchidworld #vanda #paphiopedilum #dendrobium #cattleya #catasetum #grammatophyllum #botanical #flowers #archiveorchid #archiveplant #knowledge #flora #plants #orchidlovers

1

Catleya maxima, me florece todos los años y es espectacular. Elle fleurit tous les ans de façon spectaculaire. It blooms every year spectacularly. #catleyas #catleyamaxima #orchid #orquideas #orchidaceae #orquidee #plantsinpot #garden #jardin

0

. サイハイラン Cremastra appendiculata 2020.5.24 大阪府 ギリギリ間に合いました😅 #大阪 #サイハイラン #山野草 #野草 #ラン科 #orchidaceae #キジカクシ目 #asparagales #自然 #nature #wildplants #wildflowers

0

Rhynchostylis coelestis (Rchb.f.) A.H. Kent | Blue foxtail | ORCHIDACEAE | เอื้องเขาแกะ———————————————————————— #orchid #orchids #orchidaceae #orchidées #fleur #fleurs #flower #flowers #flowery #flower_daily #กล้วยไม้ #flowerstagram #flowerpot #flowers_super_pics #flowerpower🌸 #เอื้องเขาแกะ #rhynchostylisorchid #flower_special_ #flower_igers #floweroftheday #flowerpower #flowerlover #flowerlovers #instaflowers #nature #botanist #rhynchostylis #rhynchostyliscoelestis #bluefoxtail

5

Happy wednesday! Das lange Wochenende rückt näher, habt ihr Pläne? OrchIDEE: Cymbidium Hybride #OrchIDEE #OrchIDEEN #OrchIDEENgarten #orchid #orchids #orchidaceae #Cymbidium #Dahlenburg

0

La saison des fleurs est en action. Tous les jours il y en a des nouvelles à admirer. #ophrys #ophrysaraneola #orchidées #orchidaceae #flores #botanique #ubaye #naturephotography #nature

2

Un fiore porta speranza ed illumina il vostro cuore e la vostra casa... Siate gentili in primis con voi stessi ❤️

3

Odontoglossum Wycrisp 'Colombo' (Odm. wyattianum X Odm. crispum) by Andy Easton #orchidaceae #orchid #orchids #orchidee #orqu #nature #flowers #orchidsofinstagram #orchidea #olas #orchidlover #anggrek #wildorchids #es #orchideespontanee #orchidspecies #e #garden #gardeners #houseplants #indoorplants #amazing #naturelovers #phalaenopsis #flower #magic #naturelovers #follow Join my Facebook group SHOW ME YOUR ORCHID to be featured. To learn more about orchids check on https://www.floriferous-garden.com/show-me-your-orchids/orchids

1