Organichennauban Photos on Instagram

See related and similar tags

SURPRISE!!!! EYE-BROW HENNA REPACKAGED!! _ Remember we promised to repackage duo eyebrow henna once its sold out?? _ Tadaaa! We've finally repackaged it, and its now in individual colour instead of 2-in-1!!! _ RM29.90 ONLYYYY! GRAB NOWWWWW! Whatsapp 0129897198 nowww 💖💖 _ _ _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutKL #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah #inaikuku #inai kening #serbukinai

0

#InaiRambutByZuhaira . SOALAN PALING FEMESSS, TELUS WUDHU'? SAH SOLAT? . Haruslah halal dan sah solat sayang, kami penjual Muslim 🤭🤭🤭 . Plus, inai sifatnya meresap rambut, tak sama macam hair dye. So no worries, boleh solat dengan tenang! . #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutKL #inairambutJB #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

0

#InaiRambutByZuhaira . ACIKKKKKKK KENAPA TAK BEKUKANNN! 🤯🤯🤯 . Tudia mak marah dahhh! Haaa macam mana mak marah tak simpan sayur baru beli dalam peti aih... . Macam tu la jugak sis nak marah nii!! 🧐🧐🧐 . Inai tu asalnya dari daun sayang, NO PENGAWET, NO PEWARNA TIRUAN....So, kalau tak bekukan rugilah. Ibarat beli sayur tak simpan ti aih laaah, warna hilang, khasiat pun hilang maaa! . Ada pahemm sayang semua! 😁😁😁 . #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutKL #inairambutJB #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

0

I N A I C E L U P R E S T O C K E D . Ayuh guys kita berinai sekampung time PKP ni haaaaa dari engko membuta aje takde keje lain . Inai celup kita dah restock satu bekas 100 gram boleh pakai dengan village people gitchhuuuu . Tak mahal pun mampu poket engkorang jerrr RM 20 ! . #inairambut #inairambutreadymade #inairambutmurah #inaibleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah #inaikuku #inaikening #serbukinai

0

PLOOPPP and WRAP!! Easy as 123 🤩 You just have to put your finger in it, wrap it out and get ready to sleep 😚 If you wanna know the secret, wrapped overnight henna does magic to the stain! RM20 excluding postage 🚚 To purchase, kindly click link in bio 💕

1

L I M I T E D S T O C K . Eh cepat engkorang stok makin lama makin susut seram akak nengok angka tu . Hi brows ni RM 29.90 / pcs kena pilih samaada nak hitam atau coklat nak order klik ws kakak tau . #inairambut #inairambutreadymade #inairambutmurah #inaibleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah #inaikuku #inaikening #serbukinai

0

RESTOCK Inai Kening!! _ So korang boleh dah nak order sekarang. limited stok! _ Inai Kening: RM29.90/1pcs 🔥 Postage SM RM8/ SS RM12 🔥 Postage out pada 8/4/2020 (rabu) . 👉Disclaimer : Kelewatan postage tidak akan ditanggung oleh pihak HQ‼️ _ #usahawanhennaline2020 # #inairambut  #inairambutreadymade #inairambutcantik  #inairambuthalal #inairambutmurah  #inairambutKL  #inairambutJB #inairambutwangsamaju  #bleach  #hairbleach #inaiorganic  #agiteww #kaklinapompom #organichennahair  #organichenna #organicinaicelup  #organicinairambut  #inaicelup #bleachorganic  #organicbleach  #organic #organichennauban  #rawatanrambut  #rambutcantik #rambutsihat  #rambutgugur  #rambutberkelimumur #rambutmerah

0

I N A I K E N I N G I S S I N G L E 😂 . Single dah guys inai kening kalau dulu helokkk je duo eyebrow kecian kan? Cepat pegi pinang skank tapi jap baca Bismillah dulu baru pinang 🤣🤣🤣 . Why single sebab inai kening sekarang kita jual asing asing warnanya so korang pilih nak beli hitam atau coklat . Tapi wait stock limited tau guys so konsep dia siapa cepat dia dapat ! . RM 29.90 / pcs pinang sekarang cepat ! Klik link ws di bio kakak . #inairambut #inairambutreadymade #inairambutmurah #inaibleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah #inaikuku #inaikening #serbukinai

0

SWIPE LEFT kalau nak tengok perbezaan code Black & Brown 💋 Kalau Duo Eyebrow Henna kita ada both code ye, tapi untuk Hi brows uolls boleh pilih nak code black or brown gitteww 😘 Kalau suka warna manja manja natural boleh pilih code brown, kalau suka dark dark for eyebrow boleh pilih code black ye 😍 Tapi both finishing memang natural look tau! Takde nampak pelik ke apa ke, NO! Sangat cantikkk 🥰 Nak order? Meh order dengan iqa, tekan je link di bio ye 💋 #usahawanhennaline

1

HiBrow Henna??? WHO IS SHE??? 🙊 ===================================== _ Do you remember our Duo Eyebrow Henna? She is now going SOLO LO LO LO LO LO 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 _ She's veryyyyyy limited so make sure you grab it now! Click link in my bio 🦋✨ _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutKL #inairambutJB #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

0

✨ INAI DAUN CELUP ✨ BACK IN STOCK! Marilah beli kalau awak nak feeling2 berinai musim PKP ni.. Confirm awak tak habis belek jari awak nanti tengok cantik sangat 🤭 . . "SEKALI CUBA PASTI BELI" #hennaline #inairambutmurah #inairambutcantik #inaiorganic #inaijari #inaijarimerah #inaijaricantikmerahasli #inaiasliviral #inaiasli #inaidaun #hairdye #hairbleach #bleachorganic #rambutcantik #rambutsihat #organichennauban #hennauban #inaicelup #inaikening #rawatanrambut #hennabrows #warnarambut #inaidaunviral #inairambutviral #shahalam #selangor #uitm #alammegah #unisel #unikl

0

Korang ingat tak, iqa pernah cakap once Duo Eyebrow Henna sold out, kita nak repackaged kan kan? Ingat takk? . Haaaaaaaa ni laaaaa newborn untuk Duo Eyebrow Henna uolls! Kalau sebelum ni Duo, sekarang Hi Brows is going to be solooooooooo uolls! Wow gittew 💃🏻 Harga RM29.90 dan iqa bagi tahu sekali lagi yaa, Hi Brows ni tersangatlah limited 🥺 Go grab yours now! Tekan je link dekat bio okiess 💋

1

HiBrow Henna??? WHO IS SHE??? 🙊 ===================================== _ Do you remember our Duo Eyebrow Henna? She is now going SOLO LO LO LO LO LO 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 _ She's veryyyyyy limited so make sure you grab it now! Click link in my bio 🦋✨ _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutKL #inairambutJB #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

0

Yang mana satuu.. idaman kalbuu 🥰 Stock Hi Brows sangat limited tau! Kalau lambat memang sold out terus 😭 Memang syiokkk kalau korang pakai Hi Brows ni, pastu korang jimat masa pulak tuu, adududu asikkkkk 🥰 RM29.90 sahaja, nak order? Tekan je link dekat bio iqa okiess 💋 #Usahawanhennaline

1

I N A I K E N I N G M E N D A R A T . Taraaa....barang baru mendarat guys, engkorang dulu yang mana duk tanya kakak inai kening ada kak? inai kening ada kak? . Nah lani dah ada dah so jangan menganga sangat beli cepat pasal stock limited tau kalau engkorang duk nganga je apa pun tak dapat lalat je yang masuk nanti 🤣🤣🤣 . Hi brows kali ni sama je fungsi dia macam dulu cuma separate warna takde duo dah so boleh pilih nak hitam atau coklat . Harga RM 29.90 untuk 1 PCS berminat roger naaaa lambat tinggal tau . #inairambut #inairambutreadymade #inairambutmurah #inaibleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah #inaikuku #inaikening #serbukinai

0

HI- BROW INAI KENING LIMITED EDITION RM29.90 ____ Mana yang haritu dok tanya tanya kakak nak inai kening inai kening meh la order harga RM29.90 ada dua colour hitam and coklat 😍 Tahan lama okayyy cepat click link kt bio #dudukrumahsale #hennaline2020 #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutKL #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

1

RESTOCKED Inai Celup!!! _ Now korang dah boleh dapatkan Inai Celup dengan amrina🤗 _ Inai Celup: RM20/pcs 🔥 Postage SM RM8/ SS RM12 🔥 Postage out pada 8/4/2020 (rabu) _ 👉Disclaimer : Kelewatan postage tidak akan ditanggung oleh pihak HQ‼️ _ #usahawanhennaline2020 # #inairambut  #inairambutreadymade #inairambutcantik  #inairambuthalal #inairambutmurah  #inairambutKL  #inairambutJB #inairambutwangsamaju  #bleach  #hairbleach #inaiorganic  #agiteww #kaklinapompom #organichennahair  #organichenna #organicinaicelup  #organicinairambut  #inaicelup #bleachorganic  #organicbleach  #organic #organichennauban  #rawatanrambut  #rambutcantik #rambutsihat  #rambutgugur  #rambutberkelimumur #rambutmerah

0

LIMITED PIECES TAU! Lambat tinggal 🥺 RM29.90 sahaja. Kalau uolls suka lukis kening tu, apa kata cuba Hi Brows pulak, sebab apa tau, Hi Brows ni kalau korang pakai memang nampak natural, cantik je kening tu. Lepastu, sangat jimat masa okay. Memang memudahkan urusan kening weolls lah senang cerita. Kalau nak order, meh ws iqa okay 💋

1

HI- BROW INAI KENING LIMITED EDITION ____ Mana yang haritu dok tanya tanya kakak nak inai kening inai kening meh la order harga RM29.90 ada dua colour hitam and coklat 😍 Tahan lama okayyy cepat click link kt bio #dudukrumahsale #hennaline2020 #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutKL #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

0

Stock dah makin susut ni Ya Allah korang lajunyaaaa 😂😍❤️ Limited edition tau this one 💓 Ada sakura scent lagi haaa! Boleh pilih nak black or brown. Of course sah solat, keluaran muslim 🥰 RM29.90 only per pcs 💓 #Usahawanhennaline here! Whatsapp 0129897198 sekarang untuk order ❤️❤️❤️ . . . . #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutKL #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah #inaikuku #inai kening #serbukinai

0

Hi semuaaaaa!! Surpriseeee!!! Limited edition hibrows is here 🙈🙈 _ Ada colour brown & black, RM29.90 only 🥰 _ Limited edition! Each colour ada lagi 100unit je. Jom la korang dapatkan sekarang kang nanti habis 😭 _ Whatsapp 0129897198 untuk order 😘 _ #usahawanhennaline here ☝🏻 _ _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutKL #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah #inaikuku #inai kening #serbukinai

0

Sesape yang pernah beli Duo Eyebrow Henna, haaa sama lah macam Hi Brows ni, cuma dah tak duo lah 😉 Memang sesuai ye kalau yang kening manja manja tu, uolss pakai je Hi Brows ni, lepas siap! Tayah topup topup dah kat kening. Jimat masa uolss tau 💋 Ada dua code korang boleh pilih, nak code Black ataupun Brown yaa 😍 Rabu ni ada postage tau! Meh ws iqa kalau nak order, tekan je link dekat bio 💋

1

😍 Surprise 😍 Say Hello to this little baby 😍 Hello, Hi Brows 💋 Apa Hi Brows ni? Sama macam Duo Eyebrow Henna, tapi packaging baru okiess uolls, Tapi tidak lagi Duo 😉 Ada dua code 1) HiBrows Black 2) HiBrows Brown Harga: RM29.90 sahaja okiess darlings Nak order? Tekan link dekat bio 💕 Postage ada baru rabu ni, jom order sekarang 😍

1

SWIPE LEFT for more info about Henna Uban 💋 Cara pakai dan tips tips yang sangat membantu uolss bila nak apply Henna Uban 😘 Nak order or tanya apa apa? Meh ws je iqa okay 😍 Tekan je link dekat bio 💕 #usahawanhennaline

1

IS BLEACH A TYPE OF HENNA? 🤔🤔🤔 _ No darlings! Bleach is a DISCOLOURING AGENT that takes away our original hair colour. _ You may use it as it is for a lighter hair tone _ ORRRRRR tone down your hair colour and henna afterwards for a vibrant henna stain! _ Don’t worry, pakai bleach tetap SAH SOLAT. Bleach is not hair dye, it is only discolouring agent 🥰🥰 _ Either way, we are ready to help you through it! Whatsapp 0129897198 ❤️ _ _ _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutKL #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah #inaikuku #inai kening #serbukinai

0

Macam ieqa sebelum ni memang kulit kepala berminyak tau🙄 dah laa berminyak berkelemumur pulak tu😭 dah ada kelemumur confirm rambut pon berguguran guys lagi lagi time mandii😭 fenin kefala sis guyss! - sekarang tak dahhh sebab buat treatment sendiri apply je henna readymade ni kat kulit kefala sistur🥰 - jom grab harga promo ni dm/ws sis ada link kat bio http://www.wasap.my/60137993966/hennacombo - #usahawanhennaline #trusteddropshiphennaline #trustedropshiphennaline #hennaline #hennalinegirl #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutKL #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

0

HENNA UBAN EXCLUSIVELY FOR GRAY HAIR 👩🏻‍🦳 - SWIPE LEFT for more info 💋 - “Some people do not hate aging, they just love the color black” Nak order? Meh ws iqa, tekan je link dekat bio 😘 #usahawanhennaline

1

Masa RMO ni buat la sesuatu yg macam wowwww. Nanti pkp dh tamat dah start naik kerja mesti ramai teruja tengok rambut tak beruban lagi. Murah je satu pack RM22. . . To order boleh klik link whatsapp di bio . #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutKL #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah #inaikuku #inaikening #serbukinai

0

IS BLEACH A TYPE OF HENNA? 🤔🤔🤔 _ No darlings! Bleach is a DISCOLOURING AGENT that takes away our original hair colour. _ You may use it as it is for a lighter hair tone _ ORRRRRR tone down your hair colour and henna afterwards for a vibrant henna stain! _ To order click link at bio. #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutKL #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah #inaikuku #inaikening #serbukinai

0

T I P S W A R N A M E L E T O P S . Kalau engkorang pakai bleach jangan risau takut warna terang sangat lepas tu risau kang mertua nampak dari jauh kena perambat penyapu pulak . Jadi kakak dah buat eksperiment dari minit keminit result warna bleach ni . Taknak terang pakai kejap je ! Kalau engkorang jenis diva tahap ketibas pakailah lelama sikit mesti warna kebabommmmmmm . Harga mampu poket je guys RM 36 jerrrr . #inairambut #inairambutreadymade #inairambutmurah #inaibleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah #inaikuku #inaikening #serbukinai

0

H I G H L I G H T O R F U L L C O V E R ? . Buat pilihan yang bijak jangan salah oke ? Engkorang kena tau apa yang korang mahukan pada rambut tu . Nak highlight ke atau nak bleach semua rambut korang, sila baca dan jangan malas pukul karang ! . P/ S : kalau engkorang sejenis gigih korg akan baca satu persatu item dekat highlight akak tu. Gigih ke tidak????? . #inairambut #inairambutreadymade #inairambutmurah #inaibleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah #inaikuku #inaikening #serbukinai

0

OLD IS GOLD! _ Henna uban kita ada jee stock. Ramai juga orang cari _ Inai uban ni result nanti seakan-akan color brown2 sikit tau. Korang yang kulit sensitif tidak digalakkan pakai sampai terkena dikulit kepala _ Nak tengok result? Slide next picture 😉 _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutKL #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

0

𝐂𝐀𝐑𝐀 𝐌𝐄𝐌𝐀𝐊𝐀𝐈 𝐁𝐋𝐄𝐀𝐂𝐇 _ 1. Pastikan rambut anda kering _ 2. Gunakan glove yang telah di beri,elakkan terkena pada kulit kepala,tangan...WAJIB GUNA GLOVE 👍🏻 _ 3. Pakai kan pada bahagian rambut yang anda ingin highlight shj . kerana bleach memang tak cukup untuk 1 kepala (boleh add on) _ 4.Tips bleaching rambut! Bermula dari bawah, bukan dari atas! Sebab bila mula dari bawah, bahagian bawah rambut akan lebih cerah bila dah basuh. Jadi dpt la result ombre yg tk bercapuk 😁😍 _ Biarkan sehingga 30 minit _ 5. Basuh(shampoo & conditioner mcm biasa) dan keringkan rambut... _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah #hennaline #hennalinegirl #besthennalinegirl #inaikukumurah #inaikeningmurah #StayAtHome #KitaJagaKita

0

Apa itu bleach? 🧐 _ Bleach adalah untuk melunturkan melanin pada rambut. _ Melanin adalah component yg menghitamkan rambut. _ So bila melanin dah dibuang oleh bleach, rambut jd cerah atau senang cakap; perang. _ Bila pakai inai atas rambut yg dah luntur warna melanin; warna inai menyerap dengan lebih baik dan tahan lama. _ Bleach tidak menghalang air ke permukaan rambut, tidak menambah selaput pada rambut. _ Jadi, bleaching sah dibawa solat/mandi wajib. Jangan risau yer 😉 _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah #hennaline #hennalinegirl #besthennalinegirl #inaikukumurah #inaikeningmurah #StayAtHome #KitaJagaKita

0

Henna Uban masih banyak okiesss korangg 😍 Harga RM22 sahaja. Suitable for gray hair 👩🏻‍🦳 Ni pon stock baru sampai, so memang banyak lah, macam Hair bleach jugak. 8.4 ni ada postage, kalau nak join meh order sekarang 💋 #usahawanhennaline

1

H A I R B L E A C H . Bleach masih ada lagi yang takde henna paste ingat ! yang takde henna paste okeh ! Marah no kakak kau HAHAHAHA . Kot nak fefeling mat salleh celup boleh apply ni dulu naaaaa sementara menanti henna paste yang xpasti bila nak kunjung tiba tu . Tak pun ko nak acah-acah highlight rambut pun boleh biar nampak stylo sikit walau duk mereput dirumah . Nak order bleach ws kakak hat ni RM 36 jerrrrr raklu pape Roger . #inairambut #inairambutreadymade #inairambutmurah #inaibleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah #inaikuku #inaikening #serbukinai

0

INAI RAMBUT DAH SOLD OUT!!! _ Terima kasih semua yang dah grab promo time RMO ni. _ Nanti pakai jangan lupa tag amrina okeyy! _ Btw, now available cuma BLEACH & INAI UBAN sahaja. _ Swipe left to view. _ #usahawanhennaline2020 # #inairambut  #inairambutreadymade #inairambutcantik  #inairambuthalal #inairambutmurah  #inairambutKL  #inairambutJB #inairambutwangsamaju  #bleach  #hairbleach #inaiorganic  #agiteww #kaklinapompom #organichennahair  #organichenna #organicinaicelup  #organicinairambut  #inaicelup #bleachorganic  #organicbleach  #organic #organichennauban  #rawatanrambut  #rambutcantik #rambutsihat  #rambutgugur  #rambutberkelimumur #rambutmerah

0

INAI RAMBUT DAH SOLD OUT!!! _ Terima kasih semua yang dah grab promo time RMO ni. _ Nanti pakai jangan lupa tag amrina okeyy! _ Btw, now available cuma BLEACH & INAI UBAN sahaja. _ Swipe left to view. _ #usahawanhennaline2020 # #inairambut  #inairambutreadymade #inairambutcantik  #inairambuthalal #inairambutmurah  #inairambutKL  #inairambutJB #inairambutwangsamaju  #bleach  #hairbleach #inaiorganic  #agiteww #kaklinapompom #organichennahair  #organichenna #organicinaicelup  #organicinairambut  #inaicelup #bleachorganic  #organicbleach  #organic #organichennauban  #rawatanrambut  #rambutcantik #rambutsihat  #rambutgugur  #rambutberkelimumur #rambutmerah

0

INAI RAMBUT DAH SOLD OUT!!! _ Terima kasih semua yang dah grab promo time RMO ni. _ Nanti pakai jangan lupa tag amrina okeyy! _ Btw, now available cuma BLEACH & INAI UBAN sahaja. _ Swipe left to view. _ #usahawanhennaline2020 # #inairambut  #inairambutreadymade #inairambutcantik  #inairambuthalal #inairambutmurah  #inairambutKL  #inairambutJB #inairambutwangsamaju  #bleach  #hairbleach #inaiorganic  #agiteww #kaklinapompom #organichennahair  #organichenna #organicinaicelup  #organicinairambut  #inaicelup #bleachorganic  #organicbleach  #organic #organichennauban  #rawatanrambut  #rambutcantik #rambutsihat  #rambutgugur  #rambutberkelimumur #rambutmerah

0

Meh tengok tutorial macamana nak apply Hair Bleach. SWIPE LEFT 💋Tak susah pon, dalam packaging pon ada cara cara nak bancuh Hair Bleach. Ikot je step by step. Lepastuu.. dah siappp 😍 Nak tanya apa apa? Meh ws iqa, tekan je link dekat bio okay ❤️ #usahawanhennaline 💕🌿

1

NO MORE RAMBUT UBAN AFTER YOU DECIDE TO USE HENNA UBAN! ✨ . Takkanlah korang nak tengok je mak ayah korang perhatikan makcik pakcik lain yang segak berambut hitam 🙈 Cer sesekali hadiahkan mak ayah or atok nenek korang henna uban ni. Konfemmm dia suka! Dia pun mesti teringin nak rasa zaman masa dia memuda dulu. Kasi lahh chanceee sikettt! 🤪 Sangat sesuai untuk lelaki dan perempuan tua atau muda (beruban sebelum usia). Only RM22 exc postage😍 . Click link di bio sekarang untuk order 🌻 #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutKL #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah #inaiuban #hennauban

0

‼️ITEMS AVAILABLE: BLEACH‼️ - Kepada yang nak rambut ala2 blonde giteww, boleh try bleach 👆🏻, very mild, so rambut tak kasar sngat tetapi bergantung pda jenis rambut awak tau ! - Harga: RM 44 inc postage - Mahal??opss ! Tekan link cepat nak dpat special price 😉 - #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambut #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah

0

BLEACHING PROCESS EXAMPLE _ Bleach ni lagi lama korang pakai lagi terang warna inai kat rambut korang. Sebab tu tiap 10minit kena tengok warna macam mana yang korang nak nanti lepas dah pakai Henna Paste. _ Apa2 pon bergantung pada rambut korang juga😘 _ #usahawanhennaline2020 # #inairambut  #inairambutreadymade #inairambutcantik  #inairambuthalal #inairambutmurah  #inairambutKL  #inairambutJB #inairambutwangsamaju  #bleach  #hairbleach #inaiorganic  #agiteww #kaklinapompom #organichennahair  #organichenna #organicinaicelup  #organicinairambut  #inaicelup #bleachorganic  #organicbleach  #organic #organichennauban  #rawatanrambut  #rambutcantik #rambutsihat  #rambutgugur  #rambutberkelimumur #rambutmerah

0

DONT KNOW WHICH SET TO CHOOOOOSE?! 😁 _ Aiyaa no worries, sis Nadh got you covered!!! _ PICK ONE of the result above & tell us your HAIR LENGTH so we can recommend you the most suitable set or add ons! _ Enjoy shopping your henna!! _ _ #inairambut #inairambutreadymade #inairambutcantik #inairambuthalal #inairambutmurah #inairambutKL #inairambutwangsamaju #bleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah #inaikuku #inai kening #serbukinai

0

H E N N A U B A N . Jangan tak tau kita jugak ada jual inai uban tau, engkorang anak tu belanja mak abah sikit time2 PKP ni, inilah masanya kumpul pahala engkorang tu . Habiskan masa bersama inaikan rambut mak abah yang memutih tu haaaa ada jugak pekdahnya dari engkorang membuta . Lekas transfer RM 22 jerrrr untuk mak abah tak pernah lagi kakak dengar anak jatuh miskin beli inai uban la ! . #inairambut #inairambutreadymade #inairambutmurah #inaibleach #hairbleach #inaiorganic #organichennahair #organichenna #organicinaicelup #organicinairambut #inaicelup #bleachorganic #organicbleach #organic #organichennauban #rawatanrambut #rambutcantik #rambutsihat #rambutgugur #rambutberkelimumur #rambutmerah #inaikuku #inaikening #serbukinai

0