Palazo Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@baju.murah2.je_

Claretta lace kurung(RAMAI ORDER YANG NI TAW, STOK TERHAD HEHE) RM125sm / Rm130ss Measurement : Size :S Bahu : 14 Dada :34-36 Labuh tgn :24 Labuh baju 29.5 Skirt Pinggang :24-26 Punggung :34-36 Labuh skirt :41 ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ Size :M Bahu : 14.5-15 Dada :36-38 Labuh tgn :24 Labuh baju 29.5 Skirt Pinggang :26-28 Punggung :36-38 Labuh skirt :41 ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ Size :L Bahu :16 Dada :38/40 Labuh tgn :24 Labuh baju :30 Skirt Pinggang :28-30 Punggung 38-40 Labuh skirt :41 ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ Size :XL Bahu :16.5 Dada :40-43 Labuh tgn :24 Labuh baju :30 Skirt Pinggang :32-34 Punggung :40-44 Labuh skirt :41 Other : • Material moss crepe with Lace • zip di dibelakang memudahkan pemakaian • skirt mermaid cut dan pinggang bergetah • Zip dilengan wudhuk friendly #bajuraya #bajurayamurah #raya #puasa #kl #bajumurah #blouse #blousemurah #palazo #palazomurah #kemeja #jaket #johor #perak #selangor #sabah #sarawak #pahang #kelantan #terengganu #kedah #perak #melaka #negerisembilan #baju #tshirt #kebaya #bajuraya #jubah #jubahmurah #clarettalace

0
@aremyda_dream

🌸PROMOSI BERAKHIR 21/4/2018🌸 SIAPA CEPAT, DIA DAPAT ! HARGA MURAH² 😍 JIMAT 3 helai RM85 JIMAT 3 helai RM85 . 🎉PALAZZO MURAH MURAH🎉 . Aleyna Palazzo 1 helai - RM32 3 helai - RM85 (jimat berganda²) Termasuk pos SM . Aleyna Palazzo ✔Material Kulit laici ✔Free saiz fit from S to XL ✔Pingang 28' getah, dan memeri hingga 38' ✔Labuh 40', Punggung 48', Peha 25 . Nak order ? Jgn segan² Whatsapp Mydah 017-2964909 😘 . #palazzomurah #palazobootcut #palazzo #kainkembang #kainacut #skirtmuslimah #bajumuslimah #palazzocantik #palazo #palazomurah #palazomurahmalaysia #palazocantik #palazzokulitlaici #palazokulitlaici #palazzolinen #palazzovictoria #palazzoparis #parispalazo #palazolinen #palazoneelofa #palazzodenim #palazodenim #palazzokulitlaici #palazokulitlaici #palazzomosscrepe #palazocrepe #palazzoborong #palazzocrepe #palazoborong #wardapalazzo #cintafatamorgana #ajimaura

0
@aremyda_dream

🌸PROMOSI BERAKHIR 21/4/2018🌸 SIAPA CEPAT, DIA DAPAT ! HARGA MURAH² 😍 JIMAT 3 helai RM85 JIMAT 3 helai RM85 . 🎉PALAZZO MURAH MURAH🎉 . Aleyna Palazzo 1 helai - RM32 3 helai - RM85 (jimat berganda²) Termasuk pos SM . Aleyna Palazzo ✔Material Kulit laici ✔Free saiz fit from S to XL ✔Pingang 28' getah, dan memeri hingga 38' ✔Labuh 40', Punggung 48', Peha 25 . Nak order ? Jgn segan² Whatsapp Mydah 017-2964909 😘 . #palazzomurah #palazobootcut #palazzo #kainkembang #kainacut #skirtmuslimah #bajumuslimah #palazzocantik #palazo #palazomurah #palazomurahmalaysia #palazocantik #palazzokulitlaici #palazokulitlaici #palazzolinen #palazzovictoria #palazzoparis #parispalazo #palazolinen #palazoneelofa #palazzodenim #palazodenim #palazzokulitlaici #palazokulitlaici #palazzomosscrepe #palazocrepe #palazzoborong #palazzocrepe #palazoborong #wardapalazzo #cintafatamorgana #ajimaura

0
@aremyda_dream

🌸PROMOSI BERAKHIR 21/4/2018🌸 SIAPA CEPAT, DIA DAPAT ! HARGA MURAH² 😍 JIMAT 3 helai RM85 JIMAT 3 helai RM85 . 🎉PALAZZO MURAH MURAH🎉 . Aleyna Palazzo 1 helai - RM32 3 helai - RM85 (jimat berganda²) Termasuk pos SM . Aleyna Palazzo ✔Material Kulit laici ✔Free saiz fit from S to XL ✔Pingang 28' getah, dan memeri hingga 38' ✔Labuh 40', Punggung 48', Peha 25 . Nak order ? Jgn segan² Whatsapp Mydah 017-2964909 😘 . #palazzomurah #palazobootcut #palazzo #kainkembang #kainacut #skirtmuslimah #bajumuslimah #palazzocantik #palazo #palazomurah #palazomurahmalaysia #palazocantik #palazzokulitlaici #palazokulitlaici #palazzolinen #palazzovictoria #palazzoparis #parispalazo #palazolinen #palazoneelofa #palazzodenim #palazodenim #palazzokulitlaici #palazokulitlaici #palazzomosscrepe #palazocrepe #palazzoborong #palazzocrepe #palazoborong #wardapalazzo #cintafatamorgana #ajimaura

2
@the.sm.shop

Auchhh... Lawaanyaa sis ni pakai AMANNY PEPLUM in RUBY WINE 😍 RM89 je tau.. . Grab sekarang sebelum kehabisan stock.. Anddd sebelum harga kembali kepada asal RM229 gaisss.. Dah nyawa2 ikan dah. Hihi . Any order, whatsapp 019-9038323 as stated in the bio okay.. Just click the link given❤ . #palazo #pallazo #palazzo #pallazomurah #palazzomurah #palazomurah #blousemurah #bajumurah #bajumurahmalaysia #pallazomurahmalaysia #sayajualbaju #sayajualpalazo #kurungraya #bajuraya #bajukurungraya #kurungrayamurah #bajurayamurah #bajuraya2018 #raya2018 #palazzoplussize #amannypeplum #palazzofreesize #palazzopleated #kurungsaree #kebaya

0
@imaani_wardrobe

🌹🌹🌹 REKAAN CASUAL MUSLIMAH YG TRENDY . =============== 💕Anggun Zarra 💕 =============== . . Anggun zarra rekaan baju muslimah yg casual dan sgt trendy! Ditambah aksesori tangan berkonsepkan “belt” , dan pleated ringkas di bahagian bawah sgt sesuai digayakan di semua tempat tau uols. Jgn lupa variasikan dgn sluar straight cut, palazzo atau pun skirt tau nt! . . 🌹PILIHAN SAIZ DARIPADA S SEHINGGA 5XL🌹 . Yg best uols ada pilihan saiz drpd sekecik2 saiz sehingga ke 5XL. Boleh lah nk bergaya sedondon dgn kawan2 sepejabat atau fmily tersayang nt.😊 . . 🌹MENGGUNAKAN MATERIAL DUBAI COMO CREPE🌹 . Material diimport khas drpd oversea ni dah terbukti tahap keselesaan dan mudahnya utk dijaga! Uols yg belum try lg wajib jdkan sbg salah satu koleksi material yg “best ever” dalam hidup. . . 🌹7 PILIHAN WARNA 2018 YG MEMUKAU🌹 . 7 pilihan warna yg menjadi trend 2018 di pilih utk rekaan kali ni. Pasti akan memukau mata uols. Kak Jel percaya, uols beli lah mana2 drpd 7 pilihan warna ni, for sure uols akan rasa “amazing” giler... . 🌹POKET STYLISH DI BAHAGIAN HADAPAN🌹 . Kak Jel reka kan khas poket di bahagian hadapan yg nampak stylish dgn rekaan poket terletak. Uols jugak blh selit apa yg patut dlm poket tu nt, Special utk uols yg keje nya nk cepat dan malas nk bawak purse 24 jam. . . 🌹BF N WUDHU FRIENDLY🌹 . Anggun Zarra blouse ni jugak bf n wudhu friendly tau. Best la uols smbil bergaya blh bf kan baby! . Harga promo 3hari 20/3 - 22/3 2018 Sehelai RM75 *selepas 3hari harga kembali normal RM79 . Harga combo 3helai RM210 . 📬free postage seluruh Malaysia 😍💃 . . 😍BERMINAT?? WHATSAPP SEGERA 📲0134033828 📲0134033828 📲0134033828 . #blouse #blouselabuhmuslimah #blousemalaysia #blousemurah #blousecantik #blouselabuhmuslimah #blouselabuhcantik #blouses #blousenursingfriendly #longtop #longtops #longtopmurah #palazo #jubah #jubahmoden #jubahmurahmalaysia #jubahdress #jubahmurah #blouses

0
@njwshawls

Harini kita payung feedback2 customer yang berpuas hati gilaa pakai tudung milala💗 memang cun 200% awningnyaaa , terbentuk habis ! Rugi wehh kalau korang tak grab sekarang 😱🤦🏼‍♀️. . Alhamdulillah 😘😘 terima kasih semuanyaa sudi share feedback dengan julia 😉 . . Ramai #milalalover daa try Memang feedback positif yang kami dapat 🌸 tudung bawal baik dan berkualiti dari #teamilala 👍 . . Jom order ramai2 stock makin lama makin surut guyss 😱 jangan nanti nages lagi 😭 😍 . . WA : 0196400394 sekarang . . #feedbackbynjw #bawal #bawaldiamondcantik #teamilala853 #instafamous #feedback #bawalcrepe #bawalsatin #bawalmurah #cikgu #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #ootd #ootdinspiration #ootdfashion #dudapujaandara #titiancinta #bawalinstant #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #palazo #palazomurah #feedbackbynjw

0
@by_humairadawiyah

Tuk tuk.. “Oiii siap ke belum tu? “ . Geng bercuti bilik sebelah dah ketuk pintu. . Bukak bukak luggage, semua baju kena gosok plus kedut kedut empat segi. Takkan nak suruh kawan tu tunggu kita gosok bajuu pulak. Dah tau kena gosok baju, tapi siap lambat 😩 . Ituah, kalau ada #blousetakpayahgosok confirm boleh siap cepat 😄 . #blousetakpayahgosok #blouse #blousemurah #blousenursing #blouselabuh #blouselabuhmurah #blousenursingmurah #blousenursingfriendly #blousemenyusu #blouseironless #blouseprinted #blouseprintedmurah #blouseberpoket #blousetravel #blousemuslimah #ironlessblouse #ironlessblousemurah #palazzo #palazzocantik #palazzomurah #palazo #palazocantik #palazomurah #borong #borongmurah #borongjubah #borongblouse #uitm #uia #ajimaura

5
@lyan.co

Hi gadis gadis ! Sis nak open order untuk pre-book palazo ! Siapa yang join ni dapat discount tauu 😉 . 1pcs RM37 (np rm39) 2 pcs - RM72 (np rm78) 3 pcs - RM108 (np rm117) 4 pcs - RM144 (np rm156 5 pcs - RM180 (np rm195) 6 pcs - RM216 (np rm234) . ‼️ XXL ADD LAGI RM2 TAU SYG. HARGA NI TAK TERMASUK POSTAGE LAGI YE SAYANG SAYANG‼️ #palazo #palazzo #palazomurah #palazomalaysia

0
@lyan.co

Hi gadis gadis ! Sis nak open order untuk pre-book palazo ! Siapa yang join ni dapat discount tauu 😉 . 1pcs RM37 (np rm39) 2 pcs - RM72 (np rm78) 3 pcs - RM108 (np rm117) 4 pcs - RM144 (np rm156 5 pcs - RM180 (np rm195) 6 pcs - RM216 (np rm234) . ‼️ XXL ADD LAGI RM2 TAU SYG. HARGA NI TAK TERMASUK POSTAGE LAGI YE SAYANG SAYANG‼️ #palazo #palazzo #palazomurah #palazomalaysia

0
@qlhshopee

Sape nak seluar palazo laici percuma😍😍 sebab sis nak buat contest ni. Cara nak join 1. Lawat page sis dekat facebook iaitu qlhshopee 2. Tag 3 org rakan anda 3. Share pos sis dekat facebook Kalau nak join dekat ig 1. Tag 3 org rakan anda 2. Screenshot pos ni pastu pos dekat story ig anda😍 dan tag qlhshopee Sis akan pilih pemenang secara random ye #skirtlaici #skirtlaicimurah #skirtlaicimalaysia #skirtplussize #skirtmalaysia #skirtmurahmalaysia #skirtmalaysiamurah #skirtrm25 #skirtmurah #skirtlabuh #skirtkembang #skirtmalaysia #skirtmuslimah #skirtduyung #skirtduyungmurah #skirtcuttingduyung #palazolaici #palazolaicimurah #palazolaicibootcut #palazolaicirm25 #palazomuslimah #palazomurah #palazomurahmalaysia #palazopants #palazo #palazobesar #palazoplussize #palazobootcutmurah

0
@lyan.co

Hi gadis gadis ! Sis nak open order untuk pre-book palazo ! Siapa yang join ni dapat discount tauu 😉 . 1pcs RM37 (np rm39) 2 pcs - RM72 (np rm78) 3 pcs - RM108 (np rm117) 4 pcs - RM144 (np rm156 5 pcs - RM180 (np rm195) 6 pcs - RM216 (np rm234) . ‼️ XXL ADD LAGI RM2 TAU SYG. HARGA NI TAK TERMASUK POSTAGE LAGI YE SAYANG SAYANG‼️ #palazo #palazzo #palazomurah #palazomalaysia

0
@imaani_wardrobe

🌹🌹🌹 REKAAN CASUAL MUSLIMAH YG TRENDY . =============== 💕Anggun Zarra 💕 =============== . . Anggun zarra rekaan baju muslimah yg casual dan sgt trendy! Ditambah aksesori tangan berkonsepkan “belt” , dan pleated ringkas di bahagian bawah sgt sesuai digayakan di semua tempat tau uols. Jgn lupa variasikan dgn sluar straight cut, palazzo atau pun skirt tau nt! . . 🌹PILIHAN SAIZ DARIPADA S SEHINGGA 5XL🌹 . Yg best uols ada pilihan saiz drpd sekecik2 saiz sehingga ke 5XL. Boleh lah nk bergaya sedondon dgn kawan2 sepejabat atau fmily tersayang nt.😊 . . 🌹MENGGUNAKAN MATERIAL DUBAI COMO CREPE🌹 . Material diimport khas drpd oversea ni dah terbukti tahap keselesaan dan mudahnya utk dijaga! Uols yg belum try lg wajib jdkan sbg salah satu koleksi material yg “best ever” dalam hidup. . . 🌹7 PILIHAN WARNA 2018 YG MEMUKAU🌹 . 7 pilihan warna yg menjadi trend 2018 di pilih utk rekaan kali ni. Pasti akan memukau mata uols. Kak Jel percaya, uols beli lah mana2 drpd 7 pilihan warna ni, for sure uols akan rasa “amazing” giler... . 🌹POKET STYLISH DI BAHAGIAN HADAPAN🌹 . Kak Jel reka kan khas poket di bahagian hadapan yg nampak stylish dgn rekaan poket terletak. Uols jugak blh selit apa yg patut dlm poket tu nt, Special utk uols yg keje nya nk cepat dan malas nk bawak purse 24 jam. . . 🌹BF N WUDHU FRIENDLY🌹 . Anggun Zarra blouse ni jugak bf n wudhu friendly tau. Best la uols smbil bergaya blh bf kan baby! . Harga promo 3hari 20/3 - 22/3 2018 Sehelai RM75 *selepas 3hari harga kembali normal RM79 . Harga combo 3helai RM210 . 📬free postage seluruh Malaysia 😍💃 . . 😍BERMINAT?? WHATSAPP SEGERA 📲0134033828 📲0134033828 📲0134033828 . #blouse #blouselabuhmuslimah #blousemalaysia #blousemurah #blousecantik #blouselabuhmuslimah #blouselabuhcantik #blouses #blousenursingfriendly #longtop #longtops #longtopmurah #palazo #jubah #jubahmoden #jubahmurahmalaysia #jubahdress #jubahmurah #blouses

0
@imaani_wardrobe

🌹🌹🌹 REKAAN CASUAL MUSLIMAH YG TRENDY . =============== 💕Anggun Zarra 💕 =============== . . Anggun zarra rekaan baju muslimah yg casual dan sgt trendy! Ditambah aksesori tangan berkonsepkan “belt” , dan pleated ringkas di bahagian bawah sgt sesuai digayakan di semua tempat tau uols. Jgn lupa variasikan dgn sluar straight cut, palazzo atau pun skirt tau nt! . . 🌹PILIHAN SAIZ DARIPADA S SEHINGGA 5XL🌹 . Yg best uols ada pilihan saiz drpd sekecik2 saiz sehingga ke 5XL. Boleh lah nk bergaya sedondon dgn kawan2 sepejabat atau fmily tersayang nt.😊 . . 🌹MENGGUNAKAN MATERIAL DUBAI COMO CREPE🌹 . Material diimport khas drpd oversea ni dah terbukti tahap keselesaan dan mudahnya utk dijaga! Uols yg belum try lg wajib jdkan sbg salah satu koleksi material yg “best ever” dalam hidup. . . 🌹7 PILIHAN WARNA 2018 YG MEMUKAU🌹 . 7 pilihan warna yg menjadi trend 2018 di pilih utk rekaan kali ni. Pasti akan memukau mata uols. Kak Jel percaya, uols beli lah mana2 drpd 7 pilihan warna ni, for sure uols akan rasa “amazing” giler... . 🌹POKET STYLISH DI BAHAGIAN HADAPAN🌹 . Kak Jel reka kan khas poket di bahagian hadapan yg nampak stylish dgn rekaan poket terletak. Uols jugak blh selit apa yg patut dlm poket tu nt, Special utk uols yg keje nya nk cepat dan malas nk bawak purse 24 jam. . . 🌹BF N WUDHU FRIENDLY🌹 . Anggun Zarra blouse ni jugak bf n wudhu friendly tau. Best la uols smbil bergaya blh bf kan baby! . Harga promo 3hari 20/3 - 22/3 2018 Sehelai RM75 *selepas 3hari harga kembali normal RM79 . Harga combo 3helai RM210 . 📬free postage seluruh Malaysia 😍💃 . . 😍BERMINAT?? WHATSAPP SEGERA 📲0134033828 📲0134033828 📲0134033828 . #blouse #blouselabuhmuslimah #blousemalaysia #blousemurah #blousecantik #blouselabuhmuslimah #blouselabuhcantik #blouses #blousenursingfriendly #longtop #longtops #longtopmurah #palazo #jubah #jubahmoden #jubahmurahmalaysia #jubahdress #jubahmurah #blouses

1
@fashionbar.my

#setbyclicks #rayabyclicks AURORA LACE . Ukuran: Bahu 16 Dada 42 Labuh 28 Labuh tgn 22 Pinggang 26-38 Labuh kain 40 . Material: Moss crepe with lace . RM55/set Excpos Pos 10 sm/12ss . Order: screenshot pic & what's app us 😉 📲+6019 347 4047 . 🎨color might be slightly different due to lighting effect . #myfashionbar #bajumurah #bajumalaysiamurah #kemejasulam #palazo #blousemurah #bajuruffles #palazomurah #bazarmalaysia #muabellaz #blouseembroidery #bazarpaknil #blousemurah #bazarbaju #asyalliee #rufflesblouse #bajubridesmaid #bridesmaidmurah #kurungathia #fashionmalaysia #raya2018 #kebaya #kebayalace #bajubridesmaidsmalaysiamurah #printedblouse #kurunglofa #bajuraya

@the.sm.shop

SAKURA LACEY KEBAYA . RM175 FREE pos sm/ss . 🌸MATERIAL : LACE 3D dihiasi dgn manik ( pearl ) + Premium crepe 🌸 lengan zip 🌸 pinggang full getah 🌸 depan baju zip ( bf friendly ) 🌸 baju ada sponge 🌸 baju ada dut depan blkg 🌸 kain duyung 🌸 terdapat 2 saiz *S/M & L/XL* . *Ukuran* . S/M Bahu : 14.5-15" Armhole : 8.5" Dada : 38 Pinggang 29 Labuh lengan 22" Labuh baju 28" Pinggul kain 40 Labuh kain 39” . L/XL Bahu : 16- 16.5" Armhole 10" Dada: 42" Pinggang 36 Labuh lengan 22.5" Labuh baju 28" Pinggul kain 44" Labuh kain 40" . Any order, whatsapp 019-9038323 as stated in the bio okay.. Just click the link given❤ . #palazo #pallazo #palazzo #pallazomurah #palazzomurah #palazomurah #blousemurah #bajumurah #bajumurahmalaysia #pallazomurahmalaysia #sayajualbaju #sayajualpalazo #kurungraya #bajuraya #bajukurungraya #kurungrayamurah #bajurayamurah #bajuraya2018 #raya2018 #palazzoplussize #sakuralaceykebaya #palazzofreesize #palazzopleated #kurungsaree #kebaya

0
@the.sm.shop

SAKURA LACEY KEBAYA . RM175 FREE pos sm/ss . 🌸MATERIAL : LACE 3D dihiasi dgn manik ( pearl ) + Premium crepe 🌸 lengan zip 🌸 pinggang full getah 🌸 depan baju zip ( bf friendly ) 🌸 baju ada sponge 🌸 baju ada dut depan blkg 🌸 kain duyung 🌸 terdapat 2 saiz *S/M & L/XL* . *Ukuran* . S/M Bahu : 14.5-15" Armhole : 8.5" Dada : 38 Pinggang 29 Labuh lengan 22" Labuh baju 28" Pinggul kain 40 Labuh kain 39” . L/XL Bahu : 16- 16.5" Armhole 10" Dada: 42" Pinggang 36 Labuh lengan 22.5" Labuh baju 28" Pinggul kain 44" Labuh kain 40" . Any order, whatsapp 019-9038323 as stated in the bio okay.. Just click the link given❤ . #palazo #pallazo #palazzo #pallazomurah #palazzomurah #palazomurah #blousemurah #bajumurah #bajumurahmalaysia #pallazomurahmalaysia #sayajualbaju #sayajualpalazo #kurungraya #bajuraya #bajukurungraya #kurungrayamurah #bajurayamurah #bajuraya2018 #raya2018 #palazzoplussize #sakuralaceykebaya #palazzofreesize #palazzopleated #kurungsaree #kebaya

0
@the.sm.shop

SAKURA LACEY KEBAYA . RM175 FREE pos sm/ss . 🌸MATERIAL : LACE 3D dihiasi dgn manik ( pearl ) + Premium crepe 🌸 lengan zip 🌸 pinggang full getah 🌸 depan baju zip ( bf friendly ) 🌸 baju ada sponge 🌸 baju ada dut depan blkg 🌸 kain duyung 🌸 terdapat 2 saiz *S/M & L/XL* . *Ukuran* . S/M Bahu : 14.5-15" Armhole : 8.5" Dada : 38 Pinggang 29 Labuh lengan 22" Labuh baju 28" Pinggul kain 40 Labuh kain 39” . L/XL Bahu : 16- 16.5" Armhole 10" Dada: 42" Pinggang 36 Labuh lengan 22.5" Labuh baju 28" Pinggul kain 44" Labuh kain 40" . Any order, whatsapp 019-9038323 as stated in the bio okay.. Just click the link given❤ . #palazo #pallazo #palazzo #pallazomurah #palazzomurah #palazomurah #blousemurah #bajumurah #bajumurahmalaysia #pallazomurahmalaysia #sayajualbaju #sayajualpalazo #kurungraya #bajuraya #bajukurungraya #kurungrayamurah #bajurayamurah #bajuraya2018 #raya2018 #palazzoplussize #sakuralaceykebaya #palazzofreesize #palazzopleated #kurungsaree #kebaya

0
@imaani_wardrobe

🌹🌹🌹 REKAAN CASUAL MUSLIMAH YG TRENDY . =============== 💕Anggun Zarra 💕 =============== . . Anggun zarra rekaan baju muslimah yg casual dan sgt trendy! Ditambah aksesori tangan berkonsepkan “belt” , dan pleated ringkas di bahagian bawah sgt sesuai digayakan di semua tempat tau uols. Jgn lupa variasikan dgn sluar straight cut, palazzo atau pun skirt tau nt! . . 🌹PILIHAN SAIZ DARIPADA S SEHINGGA 5XL🌹 . Yg best uols ada pilihan saiz drpd sekecik2 saiz sehingga ke 5XL. Boleh lah nk bergaya sedondon dgn kawan2 sepejabat atau fmily tersayang nt.😊 . . 🌹MENGGUNAKAN MATERIAL DUBAI COMO CREPE🌹 . Material diimport khas drpd oversea ni dah terbukti tahap keselesaan dan mudahnya utk dijaga! Uols yg belum try lg wajib jdkan sbg salah satu koleksi material yg “best ever” dalam hidup. . . 🌹7 PILIHAN WARNA 2018 YG MEMUKAU🌹 . 7 pilihan warna yg menjadi trend 2018 di pilih utk rekaan kali ni. Pasti akan memukau mata uols. Kak Jel percaya, uols beli lah mana2 drpd 7 pilihan warna ni, for sure uols akan rasa “amazing” giler... . 🌹POKET STYLISH DI BAHAGIAN HADAPAN🌹 . Kak Jel reka kan khas poket di bahagian hadapan yg nampak stylish dgn rekaan poket terletak. Uols jugak blh selit apa yg patut dlm poket tu nt, Special utk uols yg keje nya nk cepat dan malas nk bawak purse 24 jam. . . 🌹BF N WUDHU FRIENDLY🌹 . Anggun Zarra blouse ni jugak bf n wudhu friendly tau. Best la uols smbil bergaya blh bf kan baby! . Harga promo 3hari 20/3 - 22/3 2018 Sehelai RM75 *selepas 3hari harga kembali normal RM79 . Harga combo 3helai RM210 . 📬free postage seluruh Malaysia 😍💃 . . 😍BERMINAT?? WHATSAPP SEGERA 📲0134033828 📲0134033828 📲0134033828 . #blouse #blouselabuhmuslimah #blousemalaysia #blousemurah #blousecantik #blouselabuhmuslimah #blouselabuhcantik #blouses #blousenursingfriendly #longtop #longtops #longtopmurah #palazo #jubah #jubahmoden #jubahmurahmalaysia #jubahdress #jubahmurah #blouses

1
@the.sm.shop

SAKURA LACEY KEBAYA . RM175 FREE pos sm/ss . 🌸MATERIAL : LACE 3D dihiasi dgn manik ( pearl ) + Premium crepe 🌸 lengan zip 🌸 pinggang full getah 🌸 depan baju zip ( bf friendly ) 🌸 baju ada sponge 🌸 baju ada dut depan blkg 🌸 kain duyung 🌸 terdapat 2 saiz *S/M & L/XL* . *Ukuran* . S/M Bahu : 14.5-15" Armhole : 8.5" Dada : 38 Pinggang 29 Labuh lengan 22" Labuh baju 28" Pinggul kain 40 Labuh kain 39” . L/XL Bahu : 16- 16.5" Armhole 10" Dada: 42" Pinggang 36 Labuh lengan 22.5" Labuh baju 28" Pinggul kain 44" Labuh kain 40" . Any order, whatsapp 019-9038323 as stated in the bio okay.. Just click the link given❤ . #palazo #pallazo #palazzo #pallazomurah #palazzomurah #palazomurah #blousemurah #bajumurah #bajumurahmalaysia #pallazomurahmalaysia #sayajualbaju #sayajualpalazo #kurungraya #bajuraya #bajukurungraya #kurungrayamurah #bajurayamurah #bajuraya2018 #raya2018 #palazzoplussize #sakuralaceykebaya #palazzofreesize #palazzopleated #kurungsaree #kebaya

0
@jubah_signature

REKAAN CASUAL MUSLIMAH YG TRENDY . Anggun zarra rekaan baju muslimah yg casual dan sgt trendy! Ditambah aksesori tangan berkonsepkan “belt” , dan pleated ringkas dibahagian bawah sgt sesuai digayakan di semua tempat tau uols. Jgn lupa variasikan dgn sluar straight cut, palazzo atau pun skirt tau nt! . . PILIHAN SAIZ DARIPADA S SEHINGGA 5XL . Yg best uols ada pilihan saiz drpd sekecik2 saiz shgga ke 5XL. Boleh lah nk bergaya sedondon dgn kawan2 sepejabat atau fmily tersayang nt. . . MENGGUNAKAN MATERIAL DUBAI COMO CREPE . Material diimport khas drpd oversea ni dah terbukti tahap keselesaan dan mudahnya utk dijaga! Uols yg belum try lg wajib jdkan sbg salah satu koleksi material yg “best ever” dlm hdup. . . 7 PILIHAN WARNA 2018 YG MEMUKAU . 7 pilihan warna yg menjadi trend 2018 dipilih utk rekaan kali ni. Pasti akan memukau mata uols. Kak Jel percaya, uols beli lah mana2 drpd 7 pilihan warna ni, for sure uols akan rasa “amazing” giler... . . POKET STYLISH DI BAHAGIAN HADAPAN . Kak Jel reka kan khas poket dibahagian hdpn yg nampak stylish dgn rekaan poket terletak. Uols jugak blh selit apa yg patut dlm poket tu nt, Special utk uols yg keje nya nk cepat dan malas nk bawak purse 24 jam. . . BF N WUDHU FRIENDLY . Anggun Zarra blouse ni jugak bf n wudhu friendly tau. Best la uols smbil bergaya blh bf kan baby! . Whatsapp sis jika berminat di 018 789 1411 atau klik je terus link wassap di bio tanpa perlu save no sis😊 . #blousemuslimah #blousecantik #tunik #blousepromo #bazar #bazaarpaknil #blousemenyusu #blousemurah #promosiblouse #blousehijau #kurungmoden #palazo #instantshawl #instagrammalaysia #shoppingonlinemalaysia #bajuraya #bajuraya2018

0
@baju.murah2.je_

Claretta lace kurung(RAMAI ORDER YANG NI TAW, STOK TERHAD HEHE) RM125sm / Rm130ss Measurement : Size :S Bahu : 14 Dada :34-36 Labuh tgn :24 Labuh baju 29.5 Skirt Pinggang :24-26 Punggung :34-36 Labuh skirt :41 ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ Size :M Bahu : 14.5-15 Dada :36-38 Labuh tgn :24 Labuh baju 29.5 Skirt Pinggang :26-28 Punggung :36-38 Labuh skirt :41 ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ Size :L Bahu :16 Dada :38/40 Labuh tgn :24 Labuh baju :30 Skirt Pinggang :28-30 Punggung 38-40 Labuh skirt :41 ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ Size :XL Bahu :16.5 Dada :40-43 Labuh tgn :24 Labuh baju :30 Skirt Pinggang :32-34 Punggung :40-44 Labuh skirt :41 Other : • Material moss crepe with Lace • zip di dibelakang memudahkan pemakaian • skirt mermaid cut dan pinggang bergetah • Zip dilengan wudhuk friendly #bajuraya #bajurayamurah #raya #puasa #kl #bajumurah #blouse #blousemurah #palazo #palazomurah #kemeja #jaket #johor #perak #selangor #sabah #sarawak #pahang #kelantan #terengganu #kedah #perak #melaka #negerisembilan #baju #tshirt #kebaya #bajuraya #jubah #jubahmurah #clarettalace

0
@sweety_shope

‼rm40‼ ❤palazo s96 ❤colour ◽white ◽blueblack ▫blue ▫pink ▫grey ❤free saiz fil l ❤exclude post 0111470669 #palazzocrepelcs #palazo #palazomurah #palazocantik #palazoprinted at Pulau Pinang

0
@baju.murah2.je_

Claretta lace kurung(RAMAI ORDER YANG NI TAW, STOK TERHAD HEHE) RM125sm / Rm130ss Measurement : Size :S Bahu : 14 Dada :34-36 Labuh tgn :24 Labuh baju 29.5 Skirt Pinggang :24-26 Punggung :34-36 Labuh skirt :41 ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ Size :M Bahu : 14.5-15 Dada :36-38 Labuh tgn :24 Labuh baju 29.5 Skirt Pinggang :26-28 Punggung :36-38 Labuh skirt :41 ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ Size :L Bahu :16 Dada :38/40 Labuh tgn :24 Labuh baju :30 Skirt Pinggang :28-30 Punggung 38-40 Labuh skirt :41 ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ Size :XL Bahu :16.5 Dada :40-43 Labuh tgn :24 Labuh baju :30 Skirt Pinggang :32-34 Punggung :40-44 Labuh skirt :41 Other : • Material moss crepe with Lace • zip di dibelakang memudahkan pemakaian • skirt mermaid cut dan pinggang bergetah • Zip dilengan wudhuk friendly #bajuraya #bajurayamurah #raya #puasa #kl #bajumurah #blouse #blousemurah #palazo #palazomurah #kemeja #jaket #johor #perak #selangor #sabah #sarawak #pahang #kelantan #terengganu #kedah #perak #melaka #negerisembilan #baju #tshirt #kebaya #bajuraya #jubah #jubahmurah #clarettalace

0
@rtw_bynuna

RM  110/ SS RM 120 POSTAGE INCLUDE . NEW ARRIVAL‼️‼️ Woww!!! KOLEKSI RAYA DFN DAH KELUAR 😍 . 🌸PEPLUM MAWAR🌸 . Rambang Mata sis dibuatnyaa. 😎 Tahun ni DFN keluarkan design yang sangat2 Meletoppp uollsss. 🤩 . Apalagi grab sekarang sebelum kehabisan stok.. . Mesti Miliki PEPLUM MAWAR: . Design yang sangat2 EXCLUSIVE • Material High Quality Tissabella GRED A++ • 5 Warna Yang Menawan & Memukau • Jenis Kain A Cut • Pinggang Bergetah Kiri & Kanan • Saiz S M L XL . 🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE LIMITED EDITION🌹 ❌ jarang ❌ kecut ❌ berbulu lepas basuh ❌ renyuk ✅ mudah digosok ✅ sejuk & selesa dipakai ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian ✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple . Ada SAIZ S M L XL Cutting pon x fit sangat,Cutting Loose..Selesa untuk dipakai . . LIMITED EDITION While Stock Last . 🕹 1st Come 1st Serve. 🕹 No Booking ! With Full Payment 🕹 Proceed Order 5 Days . 📍Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note . 📍Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera 📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc . . Sila Whatsapp Saya Untuk Lebih Detail . DONT FORGET TO SWIPE !!! 😙 »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» ® NO BACKOUT BUYER »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» ® NO BOOKING »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» *ALL ITEMS INCLUDED POS  CEPAT GRAB!! »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» how to order? 1. screenshoots the pictures 2. direct wassup/telegram Hp number : 013-9940384 or click link at the bio . 💕 THANK YOU 💕 . #kurta #jubahlelaki #jubahperempuan #jubah #islamic #bajuraya #bajumelayu #bajuraya2018 #hariraya #bajukurung #bajukurungmoden #raya2018 #bajurayacollection #koleksibajuraya #bajurayamurah #bajukurungplussize #bajuplussize #bajurayacantik #blousemurah #bajumurah #blousecantik #skirt #palazo #blouse #bajukurunglace #bajukebaya #bajutunang #bajudinner #bajumuslimah #peplummawar

@rtw_bynuna

RM 110 / SS RM 120 POSTAGE INCLUDE . NEW ARRIVAL‼️‼️ Woww!!! KOLEKSI RAYA DFN DAH KELUAR 😍 . 🌸KURUNG MODEN KALSOM🌸 . Rambang Mata sis dibuatnyaa. 😎 Tahun ni DFn keluarkan design yang sangat2 Meletoppp uollsss. 🤩 . Apalagi grab sekarang sebelum kehabisan stok.. . Mesti Miliki KURUNG MODEN KALSOM : . Design yang sangat2 EXCLUSIVE • Material 100% High Quality Tissabella Gred A+++ • 5 Warna Yang Menawan & Memukau • Design Kurung Moden. • Cutting Loose • Jenis Kain A Cut • Pinggang Bergetah Kiri & Kanan • Saiz S M L XL . 🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE LIMITED EDITION🌹 . ❌ jarang ❌ kecut ❌ berbulu lepas basuh ❌ renyuk ✅ mudah digosok ✅ sejuk & selesa dipakai ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian ✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple . Ada SAIZ S M L XL Cutting pon x fit sangat,Cutting Loose..Selesa untuk dipakai . . LIMITED EDITION While Stock Last . 🕹 1st Come 1st Serve. 🕹 No Booking ! With Full Payment 🕹 Proceed Order 5 Days . 📍Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note . 📍Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera 📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc . . Sila Whatsapp Saya Untuk Lebih Detail . DONT FORGET TO SWIPE !!! 😙 »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» ® NO BACKOUT BUYER »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» ® NO BOOKING »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» *ALL ITEMS INCLUDED POS  CEPAT GRAB!! »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» how to order? 1. screenshoots the pictures 2. direct wassup/telegram Hp number : 013-9940384 or click link at the bio . 💕 THANK YOU 💕 . #kurta #jubahlelaki #jubahperempuan #jubah #islamic #bajuraya #bajumelayu #bajuraya2018 #hariraya #bajukurung #bajukurungmoden #raya2018 #bajurayacollection #koleksibajuraya #bajurayamurah #bajukurungplussize #bajuplussize #bajurayacantik #blousemurah #bajumurah #blousecantik #skirt #palazo #blouse #bajukurunglace #bajukebaya #bajutunang #bajudinner #bajumuslimah #kurungmodenkalsom

@baju.murah2.je_

Latifah Kurung RM125sm/RM130ss Measurement : SAIZ M Baju Bahu 16" Dada 34.5" Labuh lengan 23" Labuh depan 22" Labuh belakang 26" Skirt Pinggang 26"-36" Pinggul 36" Labuh skirt 41" 👚👚👚👚👚👚👚👚 SAIZ XL Baju Bahu 17" Dada 42" Labuh lengan24" Labuh depan 22" Labuh belakang 26.5" Skirt Pinggang 28"-40" Pinggul 42" Labuh skirt 41" Other : •Material Denim cotton strechable mix Organza with exclusive lace •Zip di belakang memudahkan pemakaian •Lengan baju ada zip, wudhuk friendly •Skirt mermaid cutt dan pinggang bergetah #bajuraya #bajurayamurah #raya #puasa #kl #bajumurah #blouse #blousemurah #palazo #palazomurah #kemeja #jaket #johor #perak #selangor #sabah #sarawak #pahang #kelantan #terengganu #kedah #perak #melaka #negerisembilan #baju #tshirt #kebaya #bajuraya #jubah #jubahmurah #latifahkurung

1
@baju.murah2.je_

Hayden kebaya RM130sm / Rm135ss Material : stretchable denim Tidak jarang / x perlu lining Measurement : Size M Shoulder 14-15 inch Bust 34-38 inch Sleeve 23inch Front length : 27 inch Back length : 24 inch Waist : 24-32 inch Skirt length : 42 inch Hips 36-40 Size XL Shoulder 15-16 inch is Bust 38-44 inch Sleeve 23inch Front length : 27 inch Back length : 24 inch Waist 28-34 inch Skirt length : 41 inch Hips 38-44 inch Other : • Ada front zipper boleh bf • Wudhuk friendly • Kain fully getah #bajuraya #bajurayamurah #raya #puasa #kl #bajumurah #blouse #blousemurah #palazo #palazomurah #kemeja #jaket #johor #perak #selangor #sabah #sarawak #pahang #kelantan #terengganu #kedah #perak #melaka #negerisembilan #baju #tshirt #kebaya #bajuraya #jubah #jubahmurah #haydenabaya

0
@qlhshopee

Stripe palazo kain crepe kita dah restock. Lekas lekas meh beli. Rm 27 je sehelai. Tak termasuk postage tau. Beli borong pun boleh😍 Berminat whatsapp sis 0105701310 #stripepalazo #stripepalazomurah #sayajualpalazo #palazomuslimah #palazomurah #palazomurahmalaysia #palazopants #palazo #palazobesar #palazoplussize #palazobootcutmurah #palazocrepe #palazocrepemurah #palazocrepebootcut #sayajualpalazo #sayajualpalazomurah #palazostripe #palazostripemurah

0
@rtw_bynuna

RM  110/ SS RM 120 POSTAGE INCLUDE . PROMOTION PRICE . NEW ARRIVAL‼️‼️ Woww!!! KOLEKSI RAYA DFN DAH KELUAR 😍 . 🌸KURUNG MODEN TANIA🌸 . Rambang Mata sis dibuatnyaa. 😎 Tahun ni DFN keluarkan design yang sangat2 Meletoppp uollsss. 🤩 . Apalagi grab sekarang sebelum kehabisan stok.. . Mesti Miliki KURUNG MODEN TANIA : . Design yang sangat2 EXCLUSIVE • Material 100% High Quality Tissabella Gred A+++ • 5 Warna Yang Menawan & Memukau • Design Kurung Moden. • Cutting Loose • Jenis Kain A Cut • Pinggang Bergetah Kiri & Kanan • Saiz S M L XL . 🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE LIMITED EDITION🌹 . ❌ jarang ❌ kecut ❌ berbulu lepas basuh ❌ renyuk ✅ mudah digosok ✅ sejuk & selesa dipakai ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian ✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple . Ada SAIZ S M L XL Cutting pon x fit sangat,Cutting Loose..Selesa untuk dipakai . . LIMITED EDITION While Stock Last . 🕹 1st Come 1st Serve. 🕹 No Booking ! With Full Payment 🕹 Proceed Order 5 Days . 📍Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note . 📍Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera 📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc . . Sila Whatsapp Saya Untuk Lebih Detail . DONT FORGET TO SWIPE !!! 😙 »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» ® NO BACKOUT BUYER »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» ® NO BOOKING »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» *ALL ITEMS INCLUDED POS  CEPAT GRAB!! »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» how to order? 1. screenshoots the pictures 2. direct wassup/telegram Hp number : 013-9940384 or click link at the bio . 💕 THANK YOU 💕 . #kurta #jubahlelaki #jubahperempuan #jubah #islamic #bajuraya #bajumelayu #bajuraya2018 #hariraya #bajukurung #bajukurungmoden #raya2018 #bajurayacollection #koleksibajuraya #bajurayamurah #bajukurungplussize #bajuplussize #bajurayacantik #blousemurah #bajumurah #blousecantik #skirt #palazo #blouse #bajukurunglace #bajukebaya #bajutunang #bajudinner #bajumuslimah #kurungmodentania

@qlhshopee

Cunnyahhhhh stripe palazo nih. Boleh nampak tinggi bila pakai😍. Kali ni sis bagi promosi kaw kaw untuk 4 helai. Hanya rm 92 utk 4 helai😍. Murah sangat dah ni. Tak termasuk postage tau. Berminat lekas whatsapp sis 0105701310. Noted : ni kain laici tau #stripepalazo #stripepalazomurah #sayajualpalazo #palazomuslimah #palazomurah #palazomurahmalaysia #palazopants #palazo #palazobesar #palazoplussize #palazobootcutmurah #palazocrepe #palazocrepemurah #palazocrepebootcut #sayajualpalazo #sayajualpalazomurah #palazostripe #palazostripemurah #palazoneelofa #palazoneelofar #palazoneelofamurah #palazotulangmurah #palazotulanglaici

0
@qlhshopee

Cunnyahhhhh stripe palazo nih. Boleh nampak tinggi bila pakai😍. Kali ni sis bagi promosi kaw kaw untuk 4 helai. Hanya rm 92 utk 4 helai😍. Murah sangat dah ni. Tak termasuk postage tau. Berminat lekas whatsapp sis 0105701310. Noted : ni kain laici tau #stripepalazo #stripepalazomurah #sayajualpalazo #palazomuslimah #palazomurah #palazomurahmalaysia #palazopants #palazo #palazobesar #palazoplussize #palazobootcutmurah #palazocrepe #palazocrepemurah #palazocrepebootcut #sayajualpalazo #sayajualpalazomurah #palazostripe #palazostripemurah #palazoneelofa #palazoneelofar #palazoneelofamurah #palazotulangmurah #palazotulanglaici

0
@bizffa

Palazzo Crepe 😍! RM 45 free postage SM . SS + RM 7 . Buy 3 RM 99 FREE POSTAGE SM .. SS + RM 13 . Mesurement : Length : 39 inch Waist : can fit until 42 inch Hip : can fit until 40 inch . ✔Plain ✔Material soft crepe ✔Free size ( S fit until L ) ✔Tidak Panas ✔Sejuk Dan selesa ✔boleh bergerak Aktif ✔Mempunyai poket di tepi seluar #bizffaonlineshop #palazo #palazomurah

0
@qlhshopee

Cunnyahhhhh stripe palazo nih. Boleh nampak tinggi bila pakai😍. Kali ni sis bagi promosi kaw kaw untuk 4 helai. Hanya rm 92 utk 4 helai😍. Murah sangat dah ni. Tak termasuk postage tau. Berminat lekas whatsapp sis 0105701310. Noted : ni kain laici tau #stripepalazo #stripepalazomurah #sayajualpalazo #palazomuslimah #palazomurah #palazomurahmalaysia #palazopants #palazo #palazobesar #palazoplussize #palazobootcutmurah #palazocrepe #palazocrepemurah #palazocrepebootcut #sayajualpalazo #sayajualpalazomurah #palazostripe #palazostripemurah #palazoneelofa #palazoneelofar #palazoneelofamurah #palazotulangmurah #palazotulanglaici

0
@rtw_bynuna

RM  110/ SS RM 120 POSTAGE INCLUDE . PROMOTION PRICE . NEW ARRIVAL‼️‼️ Woww!!! KOLEKSI RAYA DFN DAH KELUAR 😍 . 🌸KURUNG MODEN NAURA🌸 . Rambang Mata sis dibuatnyaa. 😎 Tahun ni DFN keluarkan design yang sangat2 Meletoppp uollsss. 🤩 . Apalagi grab sekarang sebelum kehabisan stok.. Mesti Miliki KURUNG MODEN NAURA : Design yang sangat2 EXCLUSIVE • Material 100% High Quality Tissabella Gred A+++ • 5 Warna Yang Menawan & Memukau • Design Kurung Moden. • Cutting Loose • Jenis Kain A Cut • Pinggang Bergetah Kiri & Kanan • Saiz S M L XL 🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE LIMITED EDITION🌹 ❌ jarang ❌ kecut ❌ berbulu lepas basuh ❌ renyuk ✅ mudah digosok ✅ sejuk & selesa dipakai ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian ✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple . Ada SAIZ S M L XL Cutting pon x fit sangat,Cutting Loose..Selesa untuk dipakai . LIMITED EDITION . While Stock Last 🕹 1st Come 1st Serve. 🕹 No Booking ! With Full Payment 🕹 Proceed Order 5 Days . 📍Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note . 📍Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera 📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc . . Sila Whatsapp Saya Untuk Lebih Detail . DONT FORGET TO SWIPE !!! 😙 »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» ® NO BACKOUT BUYER »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» ® NO BOOKING »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» *ALL ITEMS INCLUDED POS  CEPAT GRAB!! »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» how to order? 1. screenshoots the pictures 2. direct wassup/telegram Hp number : 013-9940384 or click link at the bio . 💕 THANK YOU 💕 . #kurta #jubahlelaki #jubahperempuan #jubah #islamic #bajuraya #bajumelayu #bajuraya2018 #hariraya #bajukurung #bajukurungmoden #raya2018 #bajurayacollection #koleksibajuraya #bajurayamurah #bajukurungplussize #bajuplussize #bajurayacantik #blousemurah #bajumurah #blousecantik #skirt #palazo #blouse #bajukurunglace #bajukebaya #bajutunang #bajudinner #bajumuslimah #kurungmodennaura

@koleksi_aina

‼️READY STOCK ‼️‼️ . 💥SET KURUNG LACE SALE SALE . SET KURUNG LACE #setkurunglace Ukuran: Bahu 15" Dada 38" Labuh 26" Material: Mix cotton lace . Skirt Pinggang 30" Punggung 40" Material: Lycra Crepe . Harga: RM70 SM/ RM75 SS TERMASUK POS . Order: whatsapp www.wasap.my/60125840528 #koleksi_aina #bajuraya2018 #setblousepalazo #telekungmaryammadeeha #embroideryblouse #blousemurah #kebayamurah #setmixandmatch #palazo #dress #setkurungcorak #jubahcorak #skirtprinted #palazoprinted #kemejaembroidery #blouselabuh #cardigansleeveless #dollylaceblouse #dollyblingblouse #kebarung #kurungmoden #peplum #bajurayasongket #blousemurah #setwarda #bajumuslimah #plussizeblouse #kemejapatch #jubah

0