Panicbuying Photos on Instagram

See related and similar tags

Untuk menempah kejayaan bukan suatu yang mudah is mengambil Masa Dan is Adalah suatu perjalanan yang panjang. Bukan Baru bermula 2,3 bulan dah berjaya ..semua makan Masa sedangkan bila Kita tengok seseorang jutawan itu bukan dia mengambil Masa yang sekejap untuk berjaya malah bertahun tahun mereka tempuhi untuk berjaya banyak pahit dari yang manis . Dengan perjalanan itu mengajar Kita apa itu erti kehidupan Dan pengalaman yang bermakna untuk digunakan Akan datang. . #BizForRaya #GNAcademy #GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BuatDuitRayaGNAcademy #ProjekMastang300k #GNASupreme #7loskills #panicbuying #panicsaving #killvirusnotdream #UsahawanMuda #ViralMarketing #kitajagakita #MillionaireMindset #killvirusnotdream

0

JOM BUAT DUIT RAYA‼️‼️ bukan untuk buat duit Raya je lepas Raya pun still boleh buat duit Raya okey ke okey macam tu🤩🤩 . . Sapa je taknak bukan Raya pun still dapat duit mesti masyuk kan betul Tak... hihihi Kalau Saya dah boleh buat beli Macam macam...baru la orang pandang Kita ni bukan biase biase punya orang✨ Anda Suka orang tengok anda biasa² atau luar biasa . Kalau nak luar biasa jom la follow Saya ...nak share satu peluang Hari ni yang banyak membantu student buat income Gila Gila disini Hari Hari duit masuk macam air...huhu . Korang Tak perlu pening pening Kat sini akan diajar dari A-Z la...apa orang kata memang semua di suap la disini😋😋 . - module berhantu - coaching and personal coaching - 24/7 team support - webinar - Dan banyak lagi la . Mesti best Kan semua dah disuap tinggal buat je mesti jadi Sapa tahu kamu jadi antara testimoni disini...hihihi . Jom jadi sebahagian dari team kami untuk buat income lebih besar akan datang Sapa tahu kamu jadi antara testimoni kami😊😊 . Tekan link di bio untuk jadi sebahagian dari team kami ✨ . #BizForRaya #GNAcademy #GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BuatDuitRayaGNAcademy #ProjekMastang300k #GNASupreme #7loskills #panicbuying #panicsaving #killvirusnotdream #UsahawanMuda #ViralMarketing #kitajagakita #MillionaireMindset #killvirusnotdream

0

*Budaya Duit Raya Di Kalangan Masyarakat‼️* Menjelang Aidilfitri yang akan datang, masyarakat Islam terutamanya ibubapa akan buat pelbagai persiapan untuk sambut raya bermula dari juadah raya, baju raya, hiasan rumah sampaiah ke duit raya. Betul ke betul ??? . Menjadi kemestian musim2 macam ni, ibubapa atau orang yang bekerja akan start kira bajet untuk beri kepada anak2 saudara atau anak2 yang kunjung ke rumah. Tak dinafikan budaya ni dah diterapkan sekian lama menjadi satu perkara paling utama yang perlu difikirkan sampai bagi setengah, ia menjadi satu bebanan. . Bagi yang mampu, mungkin takda masalah untuk keluarkan bajet. Tapi macam mana pulak untuk golongan yang kurang berada?? Jangan risau dengan adanya projek #BizForRaya yang dianjurkan oleh team #GenesisNetworkAcademy. . Anda mampu jana pendapatan RM5k-RM10k sebulan hanya di rumah. Mustahil ke? Tak mustahil sebab sudah ada proven success. Nak tahu rahsia bagaimana mereka buat duit? . Cepat2 tekan link di bio. Offer diberi kepada 10 terawal. Fast Action Fast Result !!!! Anda lambat seminit orang lain cepat sesaat. #BizForRaya #GNAcademy #GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BuatDuitRayaGNAcademy #ProjekMastang300k #GNAPrime #7loskills #panicbuying #panicsaving #killvirusnotdream #UsahawanMuda #ViralMarketing #kitajagakita #MillionaireMindset #killvirusnotdream

1

Untuk menempah kejayaan bukan suatu yang mudah is mengambil Masa Dan is Adalah suatu perjalanan yang panjang. Bukan Baru bermula 2,3 bulan dah berjaya ..semua makan Masa sedangkan bila Kita tengok seseorang jutawan itu bukan dia mengambil Masa yang sekejap untuk berjaya malah bertahun tahun mereka tempuhi untuk berjaya banyak pahit dari yang manis . Dengan perjalanan itu mengajar Kita apa itu erti kehidupan Dan pengalaman yang bermakna untuk digunakan Akan datang. . #BizForRaya #GNAcademy #GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BuatDuitRayaGNAcademy #ProjekMastang300k #GNASupreme #7loskills #panicbuying #panicsaving #killvirusnotdream #UsahawanMuda #ViralMarketing #kitajagakita #MillionaireMindset #killvirusnotdream

0

*SIAPA YANG TAK NAK HIDUP BAHAGIA ???* Mesti semua orang nak hidup bahagia di muka bumi ni. Tapi ada sebagian orang yang cepat mengeluh sebab hidup dia tak sejalan dengan apa yang dia inginkan dan membuatkan kehidupan dia menjadi tak bahagia. Hal yang paling penting dalam hidup kita adalah menikmati kehidupan yang telah diberikan oleh Tuhan. Bila kita bersyukur dengan apa yang Tuhan kurniakan kepada kita, maka kita pun akan merasakan kebahagiaan yang tak ada bandingannya. Perihal hidup, hidup tak boleh dan bukan ditentukan oleh orang lain. hidup kita , kitalah yang boleh mengatur dan menentukannya. Baik atau buruk kehidupan yang akan dilalui bukan dari orang lain, ia dari diri sendiri. Untuk menjalan hidup yang baik, sebaiknya diikuti dengan kebahagiaan dan diikuti oleh orang-orang tercinta di dalam kehidupan kita seperti keluarga, sanak saudara, karib kerabat, atau lingkungan sekitar kita. Sehingga kehidupan yang kita jalani pun akan senantiasa bahagia. #BizForRaya #GNAcademy #GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BuatDuitRayaGNAcademy #ProjekMastang300k #GNASupreme #7loskills #panicbuying #panicsaving #killvirusnotdream #UsahawanMuda #ViralMarketing #kitajagakita #MillionaireMindset #killvirusnotdream

0

*SELAMAT PAGI JUTAWAN MUDA SEKALIAN!* Apabila ditanya kepada mereka yang berniaga, kenapa mahu berniaga? . Antara jawapan mereka ialah : . Ingin menjadi kaya raya Ingin mengubah hidup ke arah lebih baik Ingin mendapat pendapatan sampingan Ingin bebas kewangan Sebab orang lain pun berniaga Dan banyak lagi. . Samaada berniaga secara sepenuh masa atau separuh masa, kenapa kita mahu berniaga adalah terletak pada NIAT. . Apabila jelas dan betul NIATnya, maka berniaga adalah menjadi ibadah. Sama seperti bekerja makan gaji, ia akan menjadi ibadah apabila diniatkan untuk mencari rezeki yang halal untuk diri dan keluarga. . NIAT berniaga adalah untuk membantu memberi kebaikan, manfaat, penyelesaian masalah dan kelebihan kepada orang lain. . Semakin ramai yang kita bantu, semakin bertambah amal kebaikan kita dan semakin luas rezeki kita. Berniaga bukan sekadar untuk dapatkan duit dan keuntungan segera. Tapi untuk memberi NILAI kepada pembeli. . Apabila kita fokus pada nilai dan membantu menyelesaikan masalah in'shaa allah maka kita akan hasilkan produk yang berkualiti, memberi perkhidmatan yang terbaik, sentiasa senyum, cepat, selesa, melebihi jangkaan, harga mampu milik, bersedekah dengan memberi percuma, bonus dan sebagainya. . Moga apa yang kita lakukan hari ini dapat memberi nilai tambah dalam kehidupan kita seharian inshaAllah #BizForRaya #GNAcademy #GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BuatDuitRayaGNAcademy #ProjekMastang300k #GNASupreme #7loskills #panicbuying #panicsaving #killvirusnotdream #UsahawanMuda #ViralMarketing #kitajagakita #MillionaireMindset #killvirusnotdream

0

TRUST THE PROCESS . . Kenapa kita perlu percaya dengan proses? Sebab apa apa perkara sekali dalam dunia ni memerlukan proses. Cuma proses tu je anda perlu pilih sama ada cepat atau lambat. Tak ramai yg sanggup menghadapi proses, ada yg dah jatuh dan tak mahu bangun. Ada juga yg jatuh dua kali tapi semangatnya utk bangkit 3 kali. . . Lagi lagi kalau anda buat bisnes, bukannya harini anda baru bermula pastu esok terus nak beli mustang😂 tak logik. Semua kejayaan ni anda perlu lalui satu persatu. Sedangkan anda diploma pun perlu ambik masa 3 tahun utk habiskan belajar pastu dapat kerja. Bila dah dapat kerja, anda spend masa anda lagi sehingga ke umur 50-an utk mengahadap jammed dan menhadap makian boss. Bila dah lalui semua benda ni, baru lah ketika tu nak merasa RM10,000 sebulan. Jadi apa apa sekali pun ia memerlukan proses. . . Anda baru je 3 ke 5 bulan buat bisnes, takkan tak boleh spend masa macam diploma 3 tahun? Kan. Baru 5 bulan dah penat, malas, tapi nak berjaya. Sangat mustahillah dgn sikap malas tu boleh berjaya😂 mana hilangnya rukun negara " kepercayaan kepada tuhan " tu? . Jangan risau, bagi kita yg baru bermula ni. Jauh lagi sebenarnya journer kita dalam bisnes ni. Usaha sehabis baik dan kejar target short term, mid term dan long term anda . "Think big, work smart " . #BizForRaya #GNAcademy #GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BuatDuitRayaGNAcademy #ProjekMastang300k #GNASupreme #7loskills #panicbuying #panicsaving #killvirusnotdream #UsahawanMuda #ViralMarketing #kitajagakita #MillionaireMindset #killvirusnotdream

1

Percaya atau tidak, salah satu pemusnah motivasi diri kita adalah masa silam kita sendiri. Ia boleh memberi beban yang berat ke atas bahu yang perlu kita pikul. . Walau macam mana pon, ia adalah sesuatu yang boleh kita tinggalkan. kita mungkin membuat kesalahan pada masa lalu. Kita mungkin telah mengecewakan orang lain dengan apa yang kita lakukan. . Tapi itu semua dah berlalu. Ia adalah sesuatu yang tak dapat kita ubah lagi hakikatnya. Hari ini adalah hari yang baru dan kita sentiasa mempunyai peluang untuk memulakan semula hari kita. . Tak kira seteruk mana masa silam kita, masih ada masa depan yang cerah menanti jika kita berani meneruskan perjalanan. #BizForRaya #GNAcademy #GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BuatDuitRayaGNAcademy #ProjekMastang300k #GNASupreme #7loskills #panicbuying #panicsaving #killvirusnotdream #UsahawanMuda #ViralMarketing #kitajagakita #MillionaireMindset #killvirusnotdream

2

Kadang-kadangkan, Kita lupa Allah bila kita gelak, Kita lupa Allah bila kita main, Kita lupa Allah bila kita senang. Tapi, Bila kita menangis, Allah still ingat kita. Bila kita jatuh, Allah still tolong kita. Bila kita ada problem, Allah still dengar and bantu untuk settlekan problem kita. Dan sampai sekarang Allah masih kurniakan nikmat kepada kita. "Maka nikmat tuhanMu yang manakah yang kamu dustakan?" ( QS Al-Rahman : 13 ) . . . #BizForRaya #GNAcademy #GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BuatDuitRayaGNAcademy #ProjekMastang300k #GNASupreme #7loskills #panicbuying #panicsaving #killvirusnotdream #UsahawanMuda #ViralMarketing #kitajagakita #MillionaireMindset #killvirusnotdream

0

I have to admit. When the panic buying set in, I bought some pretty random things. Like who really needs 8 tubes of toothpaste, canned beans and loads of chicken fingers. Surely I can't be the only one that stocked up on things that I may (or may not) ever eat?! What random food did you buy? Tell me below in the comments!⁠⠀ ⁠⠀ #burlington #buringtonliving #supportlocal #burlingtonlifestyle #livelifeburlington #burlingtonfind #burlingtonontario #burlon #buling #natandnaterealestate #burlingtonrealtor #burlingtonhomes #burlingtonhouse #stayingconnected #dtburlon #burlont #burlingtonmoms #burlingtondads #cityofburlington #cob #coblivng #halton #haltonhomes #haltonregion #burlingtonstyle #burlingtonwaterfront #burlingtonbusiness #burlingtonmade #burlingtonevents #panicbuying

0

Team #269🍟🍔 Mesti bosan kan time PKP ni taktau nak buat apa ? Dahla duit tak masuk, asyik goyang kaki layan netflix ja 😢 Jadi, saya cadangkan kita buat duit sama sama nak tak ? Income sebulan boleh cecah RM1000-RM2000 😱 WOW BUKAN ! Jom tunggu apa lagi, tekan link dekat bio saya 🤗 #BizForRaya #GNAcademy #GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BuatDuitRayaGNAcademy #ProjekMastang300k #GNASupreme #7loskills #panicbuying #panicsaving #killvirusnotdream #UsahawanMuda #ViralMarketing #kitajagakita #MillionaireMindset #killvirusnotdream #mcdonalds

3

 WANDZUL BUAT INCOME SEHARI 90 DENGAN MAIN PHONE JE !! . Percaya tak percaya tapi itulah realiti yang dilalui oleh wan terpaksa terima duit poket sebab main phone 😭😍 . Bermula dengan tiada ilmu tetapi punya impian yang besar hasilnya kan dah mendapat 😂. . Baru mula kot tapi dah dapat buat income sehari 90 lebih daripada okay untuk remaja seusia beliau yang baru sahaja lepas dari spm. . Bagaimanq wan dapat income dengan main phone ? Beliua hanya ikut sahaja module yang diberikan dan settlekan 3 step sahaja !! . 3 step sahaja dah boleh buat income macam zul , so sesiapa yang membaca anda adalah orang yang telah diberi peluang oleh allah untuk ubah hidup anda !! . So anda tunggu apa lagi ? Link dekat bio !! Dah ramai dah buat ni geng !! . . #BizForRaya #GNAcademy #GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BuatDuitRayaGNAcademy #ProjekMastang300k #GNASupreme #7loskills #panicbuying #panicsaving #killvirusnotdream #UsahawanMuda #ViralMarketing #kitajagakita #MillionaireMindset #killvirusnotdream

0

Anda kurang confident dengan size Payudara anda ? 😟 . . Tak kira la yang sudah kahwin ataupun masih status anak dan mesti rasa sedih bila Payudara ketika kecil dan kendor kemudian puting pulak gelap je.dah macam anak 6 kan. . . Apa yang anda nantikan Lakukan perubahan sekarang . . Cepat dapatkan produk nya disini yang mampu Menegangkan semula Payudara anda yang kendur bukan itu je. Puting yang gelap itu pun akan mekin pink pinkish gitu cepat sementara harga diskon masih ada Contact:089523508459 #panicbuying #viruscoronadiindonesia #dirumahaja #doarezeki #jagakesehatan #maskermahal #handsanitizer #disinfectant #kebutuhanpokok #vitc #tipssehat #doapembukarezeki #biayatakterduga #Langsingidealonline #keuangan #kebutuhantakterduga #coronavirus #likeforlike #dietsehatdarirumah #dirumahsaja #workfromhome #workout

0

INCOME SANTAI SANTAI WAKTU PKP !! . . Tahniah Izz, student Kptm Bangi, umur baru 19 tahun , buat business dgn #BizFromHomeProgramme secara part time dan online saja pun bole buat income RM67.50 sehari . . Kepada siapa2 yang tengah cari lubuk buat duit tu jom bersama #GenesisNetworkAcademy , kami guide anda buat income RM100-RM500 sehari dgn main tepon saja , hanya duduk rumah dan main phone . . Siapa nak buat duit mcm Izz ni cepat tekan link di bio , slot terhad ! . . #GnAcademy #GNASupreme #BizFromHomeProgramme #BuatDuitRayaGNAcademy #BizForRaya #motivationalquotes #earnwhileyoulearn #everydaymotivation #RayaBergaya #rayasakan #UbahHidup #UsahawanMuda #inspirationalquotes #peluangubahhidup #panicbuying #panicsaving #ProjekMastang300K #successmindset #StayAtHome #GenesisNetworkAcademy #hiduplebihbaik #JomUbahHidup #KuBuatSaja #killvirusnotdream #kitajagakita #LebihanDuitRaya #Covid19 #ViralMarketing #MillionaireMindset

0

Sehari kalau tak kena tak sahkan . Asyik dia jee yg buat sale hahahha korang taknk ker jadi macm dia sehari 2++ kalau sebulan dah berape cer korg kira giler tak giler . Kat sini dah lah modal 225 jer cuba korg bayangkan kalau 1hari dah balik modal senangkn terus buat jee takyah pikir nk letak modal lagi...ni nk bagitau kat sini modal sekali seumur hidup jer lah... Tak rugi paper pun . Kat sini semua dah disediakn tinggal follow system sahaja dah ramai anak muda yg dah buat pendapatan disini.... . So korang ape tunggu lagi jom kita grab peluang ni tekn link di bio untuk keterangan lebih detail. . #BizForRaya #GNAcademy #GenesisNetworkAcademy #GNASupreme #BizFromHomeProgramme #BuatDuitRayaGNAcademy #ProjekMastang300k #GNASupreme #7loskills #panicbuying #panicsaving #killvirusnotdream #UsahawanMuda #ViralMarketing #kitajagakita #MillionaireMindset #killvirusnotdream

2

 WANDZUL BUAT INCOME SEHARI 90 DENGAN MAIN PHONE JE !! . Percaya tak percaya tapi itulah realiti yang dilalui oleh wan terpaksa terima duit poket sebab main phone 😭😍 . Bermula dengan tiada ilmu tetapi punya impian yang besar hasilnya kan dah mendapat 😂. . Baru mula kot tapi dah dapat buat income sehari 90 lebih daripada okay untuk remaja seusia beliau yang baru sahaja lepas dari spm. . Bagaimanq wan dapat income dengan main phone ? Beliua hanya ikut sahaja module yang diberikan dan settlekan 3 step sahaja !! . 3 step sahaja dah boleh buat income macam zul , so sesiapa yang membaca anda adalah orang yang telah diberi peluang oleh allah untuk ubah hidup anda !! . So anda tunggu apa lagi ? Link dekat bio !! Dah ramai dah buat ni geng !! . . . #BizForRaya #GNAcademy #GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BuatDuitRayaGNAcademy #ProjekMastang300k #GNASupreme #7loskills #panicbuying #panicsaving #killvirusnotdream #UsahawanMuda #ViralMarketing #kitajagakita #MillionaireMindset #killvirusnotdream

0

Sehari kalau tak kena tak sahkan . Asyik dia jee yg buat sale hahahha korang taknk ker jadi macm dia sehari 2++ kalau sebulan dah berape cer korg kira giler tak giler . Kat sini dah lah modal 225 jer cuba korg bayangkan kalau 1hari dah balik modal senangkn terus buat jee takyah pikir nk letak modal lagi...ni nk bagitau kat sini modal sekali seumur hidup jer lah... Tak rugi paper pun . Kat sini semua dah disediakn tinggal follow system sahaja dah ramai anak muda yg dah buat pendapatan disini.... . So korang ape tunggu lagi jom kita grab peluang ni tekn link di bio untuk keterangan lebih detail. . #BizForRaya #GNAcademy #GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BuatDuitRayaGNAcademy #ProjekMastang300k #GNASupreme #7loskills #panicbuying #panicsaving #killvirusnotdream #UsahawanMuda #ViralMarketing #kitajagakita #MillionaireMindset #killvirusnotdream

1

STUDENT SEKARANG MEMANG X RETI BERSYUKUR !! . . Orang-orang muda zaman sekarang ni memang suka menyusahkan semua orang. Setiap hari dorang akan buat kita pening nak fikir macam mana dorang boleh dapat income padu teroks dalam masa SEHARI JA !! . Macam Haqimi, sehari dapat income RM697. Perghhh gila x pening fikir😱😱 Ni lah akibatnya bila join bisnes dengan team #GenesisNetworkAcademy dalam projek #BizForRaya . Kerjanya teramatlah mudah, wajib kena ada smartphone dengan talian internet ja. Dah ada dua2 tu tinggal buat kerja copy & paste. Yaa !! Memang semudah tu ja nak buat income . Banyak kelebihan bila korang join bisnes ni ⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️ ✔ 24/7 Team Support ✔ Modal sekali seumur hidup ✔ Coaching Online & Offline ✔ Dapat produk kecantikkan berharga minimum RM225 !! . Haaa jangn buang masa lagi. Duit dpt, produk pun dapat, team pun dpt. Senang cerita semuanya dapat !! . Tekan link di bio untuk daftar SEKARANG!! . . . #BizForRaya #GNAcademy #GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BuatDuitRayaGNAcademy #ProjekMastang300k #GNASupreme #7loskills #panicbuying #panicsaving #killvirusnotdream #UsahawanMuda #ViralMarketing #kitajagakita #MillionaireMindset #killvirusnotdream #YoungMillionaire #ukm #upm #usim #um #uia #kptmbangi #unikl #uniklmfi #uniklmiat #uniten

0

Jangan berhenti berniaga🚀 Teruskan impian anda membina pendapatan pasif dengan berniaga. Sekalipun anda sudah bekerja, teruskan niat anda untuk berniaga secara sambilan atau part-time. Belajar dan timba pengalaman perlahan-lahan. InsyaAllah perniagaan anda semakin berkembang hari demi hari. Jika anda sudah berniaga, jangan berhenti berniaga. Anda sudah ada perniagaan anda sendiri, cintai ia dan lakukan yang terbaik. Lihat apa yang anda boleh lakukan lebih baik hari demi hari❤️ . #BizForRaya #GNAcademy #GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BuatDuitRayaGNAcademy #GNASupreme #7loskills #panicbuying #panicsaving #killvirusnotdream #coveid2020 #UsahawanMuda #ViralMarketing #kitajagakita #MillionaireMindset

1

TRUST THE PROCESS . . Kenapa kita perlu percaya dengan proses? Sebab apa apa perkara sekali dalam dunia ni memerlukan proses. Cuma proses tu je anda perlu pilih sama ada cepat atau lambat. Tak ramai yg sanggup menghadapi proses, ada yg dah jatuh dan tak mahu bangun. Ada juga yg jatuh dua kali tapi semangatnya utk bangkit 3 kali. . . Lagi lagi kalau anda buat bisnes, bukannya harini anda baru bermula pastu esok terus nak beli mustang😂 tak logik. Semua kejayaan ni anda perlu lalui satu persatu. Sedangkan anda diploma pun perlu ambik masa 3 tahun utk habiskan belajar pastu dapat kerja. Bila dah dapat kerja, anda spend masa anda lagi sehingga ke umur 50-an utk mengahadap jammed dan menhadap makian boss. Bila dah lalui semua benda ni, baru lah ketika tu nak merasa RM10,000 sebulan. Jadi apa apa sekali pun ia memerlukan proses. . . Anda baru je 3 ke 5 bulan buat bisnes, takkan tak boleh spend masa macam diploma 3 tahun? Kan. Baru 5 bulan dah penat, malas, tapi nak berjaya. Sangat mustahillah dgn sikap malas tu boleh berjaya😂 mana hilangnya rukun negara " kepercayaan kepada tuhan " tu? . Jangan risau, bagi kita yg baru bermula ni. Jauh lagi sebenarnya journer kita dalam bisnes ni. Usaha sehabis baik dan kejar target short term, mid term dan long term anda . "Think big, work smart " . #BizForRaya #GNAcademy #GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BuatDuitRayaGNAcademy #ProjekMastang300k #GNASupreme #7loskills #panicbuying #panicsaving #killvirusnotdream #UsahawanMuda #ViralMarketing #kitajagakita #MillionaireMindset #killvirusnotdream

0

Cabaran? Benda biasa dalam hidup. Lagi banyak cabaran yang kau kena hadap kalau nak berjaya! Ada yang datang mengadu.. "Hidup ni penat lahh" Memang tidak dinafikan, hidup ni memang tersangatlah penat. Kalau student, penat nk pergi kelas, nak belajar, buat assignment, nak struggle utk exam lagi. Kalau yang dah bekerja penat dengan nak pergi kerja. Kerja dari pagi smpai malam. . Penat dengan masalah lagi. Masalah tempat kerja. Masalah dgn kawan. Masalah dengan family. Banyak sangat masalah nak kene fikir. Dalam bisnes pon banyak masalah. Sales jatuh. Staff lari. Bisnes tak jadi, lingkup terpukang terbalik. . Hidup kita ni penuh dengan masalah. Masalah tu datang tanpa kita jemput. Kadang2 kita buntu, rase penat sangat2 sampai satu tahap kita rase nak give up. Rase macam kita dah tak mampu nak hadap. Betul tak? . Saya percaya semua org akan rase perkara yang sama. Tpi, ini lah kehidupan. Kehidupan yang penuh dengan cabaran. Cabaran ni semua yang akan mematangkan kita, yang buat kita jadi lebih kuat. Tak salah kalau kita rasa penat. . Tapi kehidupan perlu juga diteruskan. Kuatkan semangat. Percaya pada diri. Kita boleh harungi kehidupan ni. Kalau rase penat. Kita rehat kejap. Lepastu kita sambung balik buat #bizforraya .. Sesungguhnya ia adalah langkah yg terbaik utk kita untuk kita mula ubah masa depan. Kita harungi je kehidupan ni. Jangan sesekali kita berhenti. Continue your step. Don't quit 😊 Betul kata Tuhan, Kita mampu untuk hadapi semua cabaran, Kerana yang memberi cabaran adalah Dia, dan Dia tahu apa yang terbaik untuk kita. "Setiap zaman ada cabaran. Dan cabaran masa kini adalah menjaga akhlak kita." (Syeikh Abdullah bin Bayyah) #BizForRaya #GNAcademy #GenesisNetworkAcademy #GNASupreme #BizFromHomeProgramme #BuatDuitRayaGNAcademy #ProjekMastang300k #GNASupreme #7loskills #panicbuying #panicsaving #killvirusnotdream #UsahawanMuda #ViralMarketing #kitajagakita #MillionaireMindset #killvirusnotdream

0

Hari-hari , hari raya guys . Bayangkan sehari leh dapat 1+++ lebih weyh raya sakan Syafie tahun ni ....bukan dapat raya jer dapat bagi mk ayh duit raya pun dah nice...time PKPB ni lh kita kena buat plan B ... yer lah PKP ni tak tau sampai bile atlest kita dah ade satu new plan yg boleh backup kita time kering ni.. . Team Gnacademy menyediakn peluang kepada sesiapa yg ingin menjana pendapatan tambahan kat sini tak perlu risau macm mana nk bermula kerana di sini akan di ajar A to Z tentang business sehingga awk berjaya. . Ape yg awk akn dapat ✅personal coaching secara percuma ✅tak perlu pegang product ✅register secara percuma ✅team support 24/7 ✅modal sekali seumur hidup . Cepat guys tekan link di bio untuk 10 org terawal sahaja jom grab peluang ini untuk menjana pendapatan disini nk keterangn lebih detail dm saya secepat mungkin... . #BizForRaya #GNAcademy #GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BuatDuitRayaGNAcademy #ProjekMastang300k #gnatycoon #gnaprime #7loskills #panicbuying #panicsaving #killvirusnotdream #UsahawanMuda #ViralMarketing #kitajagakita #MillionaireMindset #killvirusnotdream #beastmode #positivevibes #stayhome #staysafe

8

Hari-hari , hari raya guys . Bayangkan sehari leh dapat 1+++ lebih weyh raya sakan Syafie tahun ni ....bukan dapat raya jer dapat bagi mk ayh duit raya pun dah nice...time PKPB ni lh kita kena buat plan B ... yer lah PKP ni tak tau sampai bile atlest kita dah ade satu new plan yg boleh backup kita time kering ni.. . Team Gnacademy menyediakn peluang kepada sesiapa yg ingin menjana pendapatan tambahan kat sini tak perlu risau macm mana nk bermula kerana di sini akan di ajar A to Z tentang business sehingga awk berjaya. . Ape yg awk akn dapat ✅personal coaching secara percuma ✅tak perlu pegang product ✅register secara percuma ✅team support 24/7 ✅modal sekali seumur hidup . Cepat guys tekan link di bio untuk 10 org terawal sahaja jom grab peluang ini untuk menjana pendapatan disini nk keterangn lebih detail dm saya secepat mungkin... . #BizForRaya #GNAcademy #GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BuatDuitRayaGNAcademy #ProjekMastang300k #GNATycoon #7loskills #panicbuying #panicsaving #killvirusnotdream #UsahawanMuda #ViralMarketing #kitajagakita #MillionaireMindset #killvirusnotdream

5

Haa dorang ni dahsyat umur2 diorang boleh buat income yng mcm tu ! Yee kitorang ni sesiapa sahaja boleh buat x kesah umur pun ! Mmg bisnes ni senang ajerrr ~ . Bukan sahaja kitorang bagi chance buat duit lebih byk. Kitorang even bagi coaching, module, bahan2 dan byk lagi utk korang berbusiness ! Korang cuma kena commit aje ~ ataupun kata lain utk kitorang. Copy and paste ! Semua orang boleh kan? . Haa tunggu apa lagi? Sertai sekarang ! . #BizForRaya #GNAcademy #GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BuatDuitRayaGNAcademy #ProjekMastang300k #GNASupreme #7loskills #panicbuying #panicsaving #killvirusnotdream #UsahawanMuda #ViralMarketing #kitajagakita #MillionaireMindset #killvirusnotdream

6

Sehari kalau tak kena tak sahkan . Asyik dia jee yg buat sale hahahha korang taknk ker jadi macm dia sehari 2++ kalau sebulan dah berape cer korg kira giler tak giler . Kat sini dah lah modal 225 jer cuba korg bayangkan kalau 1hari dah balik modal senangkn terus buat jee takyah pikir nk letak modal lagi...ni nk bagitau kat sini modal sekali seumur hidup jer lah... Tak rugi paper pun . Kat sini semua dah disediakn tinggal follow system sahaja dah ramai anak muda yg dah buat pendapatan disini.... . So korang ape tunggu lagi jom kita grab peluang ni tekn link di bio untuk keterangan lebih detail. . #BizForRaya #GNAcademy #GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BuatDuitRayaGNAcademy #ProjekMastang300k #GNASupreme #7loskills #panicbuying #panicsaving #killvirusnotdream #UsahawanMuda #ViralMarketing #kitajagakita #MillionaireMindset #killvirusnotdream #BizForRaya #GNAcademy #GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BuatDuitRayaGNAcademy #ProjekMastang300k #GNASupreme #7loskills #panicsaving #killvirusnotdream #UsahawanMuda #ViralMarketing #kitajagakita #MillionaireMindset #killvirusnotdream

0

Berdiskusi bersama orang2 hebat🥺. Bila duduk dengan circle bussinesman ni kita sembang impian pon mereka support. Siap suggest lgi sruh buat itu buat ini haa pastu kasi jadi💪🏻🔥 . Kalau kat luar sembang impian pon kene gelak taw😆. Haa impian ni bukan sesuatu yg mustahil geng. Macam mana orang berjaya boleh capai impian dia? Sebab dia sentiasa cari jalan untuk capai target sebabtu dia dapat. Sebab impian dia disertakan dengan tindakan . Kalau sekadar impian tu keluar dari mulut tanpa sebarang tindakan, so sia2 sajalah. Hang termenunglah 40tahun sklipon tak kan dapatnya kecuali kalau dh ade cucu cicit yg baik hati nak hadiahkan, haa tu bonus lah haha Tapi rasanya semua nak capai impian usia muda kan? Fikir balik apa yang kita buat harini, adakah berbaloi pada masa akan dtg. Kalau rasa buang masa then change it and make it perferct KASI JADI LA KAWAN😎 #BizForRaya #GNAcademy #GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BuatDuitRayaGNAcademy #ProjekMastang300k #GNASupreme #7loskills #panicbuying #panicsaving #killvirusnotdream #UsahawanMuda #ViralMarketing #kitajagakita #MillionaireMindset #killvirusnotdream

6

Remember that time when eggs and toilet roll were in short supply?!!! We know we shouldn't have hoarded on our boat!! This is a joke, by the way! We actually didn't buy any which puts us in the Super intelligent category. See below. There was a new way to measure your IQ in March. See how you fared. Everyone starts at 150. You minus a point for every toilet roll you panic bought! Uh oh, looks like we were in the shit!!!😄😄😄😜😛😝 What's your score? Be honest!!😜 #boat #eggseggseggs #senzauova #panicbuying #toiletroll #looroll #hoarding #march #month #panic #intelligent #iq #clever #smart #hoarders #thattime #remember #remembering #rememberwhen #rememberthetime #jenesuispasunvirus #iamnotavirus #iononsonounvirus #cartaigenica #papier #test #jokes #funny #haha

9

 WANDZUL BUAT INCOME SEHARI 90 DENGAN MAIN PHONE JE !! . Percaya tak percaya tapi itulah realiti yang dilalui oleh wan terpaksa terima duit poket sebab main phone 😭😍 . Bermula dengan tiada ilmu tetapi punya impian yang besar hasilnya kan dah mendapat 😂. . Baru mula kot tapi dah dapat buat income sehari 90 lebih daripada okay untuk remaja seusia beliau yang baru sahaja lepas dari spm. . Bagaimanq wan dapat income dengan main phone ? Beliua hanya ikut sahaja module yang diberikan dan settlekan 3 step sahaja !! . 3 step sahaja dah boleh buat income macam zul , so sesiapa yang membaca anda adalah orang yang telah diberi peluang oleh allah untuk ubah hidup anda !! . So anda tunggu apa lagi ? Link dekat bio !! Dah ramai dah buat ni geng !! . . #BizForRaya #GNAcademy #GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BuatDuitRayaGNAcademy #ProjekMastang300k #GNASupreme #7loskills #panicbuying #panicsaving #killvirusnotdream #UsahawanMuda #ViralMarketing #kitajagakita #MillionaireMindset #killvirusnotdream

4

Enjoy pure filtered water from the tap🚰 With our waterclub Presto ! Perfect for large families and offices! Stay home and enjoy unlimited Pure Water with our water filters Www.waterclub.ae 📲050 100 39 31 & 055 100 73 93 #staystrong #stayhome #panicbuying #nopanicbuying #water #waterclub #waterfilters #safe #healthy #purewater #saynotoplastic #noplastic

0

Untuk menempah kejayaan bukan suatu yang mudah is mengambil Masa Dan is Adalah suatu perjalanan yang panjang. Bukan Baru bermula 2,3 bulan dah berjaya ..semua makan Masa sedangkan bila Kita tengok seseorang jutawan itu bukan dia mengambil Masa yang sekejap untuk berjaya malah bertahun tahun mereka tempuhi untuk berjaya banyak pahit dari yang manis . Dengan perjalanan itu mengajar Kita apa itu erti kehidupan Dan pengalaman yang bermakna untuk digunakan Akan datang. . #BizForRaya #GNAcademy #GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BuatDuitRayaGNAcademy #ProjekMastang300k #GNASupreme #7loskills #panicbuying #panicsaving #killvirusnotdream #UsahawanMuda #ViralMarketing #kitajagakita #MillionaireMindset #killvirusnotdream

1

Bila di cerita pasal down ni Ada banyak jenis...tapi Kat sini nak fokuskan kepada sesiapa yang ambil peluang busines okey . . Kalau cerita Bab busines ni ramai yang hati Tak kental ...sebab apa Tak kental cepat sangat broken Dan cepat sangat down ...sebab apa ? Sebab Baru bermula start present dekat orang first dah kena reject dah rasa diri Tak boleh buat and kena reject dengan kawan kawan mereka kata “ ko dah kaya Baru aku follow ko” kalau statement ni semua orang yang buat busines dah masak dengan jawapan tu...hahaha . . Sedangkan ramai lagi Kat luar Sana yang dah buat bertahun tahun banyak Kali kena reject sampai down habis la...tapi mereka still buat sebab mereka yakin apa yang mereka buat adalah untuk ubah hidup jadi lebih baik🔥🔥 Bukan nak hidup biasa biasa . Bila down cepat cepat la Cari leader leader untuk Bantu jadi lebih semangat untuk fight Kat luar Sana...biarkan apa mulut biawak nak buat Kat luar Sana🔥🔥 . Kekal semangat and jangan mudah mengalah✨✨ . . #BizForRaya #GNAcademy #GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BuatDuitRayaGNAcademy #ProjekMastang300k #GNASupreme #7loskills #panicbuying #panicsaving #killvirusnotdream #UsahawanMuda #ViralMarketing #kitajagakita #MillionaireMindset #killvirusnotdream #gnasupreme

0

Never stop believing in yourself. Let your imagination run wild. Your brain can't imagine something that is impossible for you. Never restrict your imagination. Follow what you want to do. . #BizForRaya #BizFromHomeProgramme #GNA #GNAcademy #BizForRaya #GNAcademy #GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BuatDuitRayaGNAcademy #ProjekMastang300k #GNASupreme #7loskills #panicbuying #panicsaving #killvirusnotdream #UsahawanMuda #ViralMarketing #kitajagakita #MillionaireMindset #killvirusnotdream

1

JALAN HIDUP KITA ADALAH PILIHAN KITA ‼️ “Aku pilih untuk berjaya dan segala cabaran yang aku hadapi adalah proses untuk aku berjaya. Aku perlu tempuhi dengan sikap yang positif kerana aku memilih untuk berjaya”. . Sesuatu perubahan yang mahu nak dicapai dalam hidup ni mesti sama dengan pemikiran diri sendiri. Start dengan sikap berserta doa, usaha dan kepercayaan penuh pada Tuhan. . Cuma, ada di antara kita termasuk diri aku pun tak terkecuali yang kadang-kadang meminta daripada Tuhan sedangkan kita sendiri kurang melaksanakan usaha berkenaan. Perumpamaannya sama seperti orang yang belum melaksanakan kerja tetapi sudah meminta upah bayaran yang penuh! . #bizforraya #bizfromhomeprogramme #genesisnetworkacademy #Gnatycoon #BizForRaya #GNAcademy #GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BuatDuitRayaGNAcademy #ProjekMastang300k #GNASupreme #7loskills #panicbuying #panicsaving #killvirusnotdream #UsahawanMuda #ViralMarketing #kitajagakita #MillionaireMindset #killvirusnotdream

2

Untuk menempah kejayaan bukan suatu yang mudah ia mengambil Masa Dan ini Adalah suatu perjalanan yang panjang. Bukan Baru bermula 2,3 bulan dah berjaya ..semua makan Masa sedangkan bila Kita tengok seseorang jutawan itu bukan dia mengambil Masa yang sekejap untuk berjaya malah bertahun tahun mereka tempuhi untuk berjaya banyak pahit dari yang manis . Dengan perjalanan itu mengajar Kita apa itu erti kehidupan Dan pengalaman yang bermakna untuk digunakan Akan datang. Semoga kita semua kaya Dunia dan Akhirat inshallah..😃🥰‼️‼️ . #BizForRaya #GNAcademy #GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BuatDuitRayaGNAcademy #ProjekMastang300k #GNASupreme #7loskills #panicbuying #panicsaving #killvirusnotdream #UsahawanMuda #ViralMarketing #kitajagakita #MillionaireMindset #killvirusnotdream #afiqalandalifestyle #afiqempire

1

MERAMAL MASA HADAPAN🤔⁉️ . . Yes! Betul tu, takde siapa yg mampu meramal masa depan. Tapi tak salah kalau anda nak berangan, nak ada impian dan cita², hehe. . . Kalau nak berangan tu jangan setakat berangan kosong jerrr.. Kena berangan yg ada 'isi' tau! . Start fikir dan plan, macam mana korang nak capai apa yang korang angan kan tu. . Kalau sekarang ni korang jadi dropship, agen, stokis jual produk orang je... Tapi akan datang, korang korang jadi pulak founder? CEO? Director? Haaa siapa tahu kan? . Takde yg mustahil tau! . Kalau berani berangan dan bermimpi, kena la berani ambil langkah pertama. Betul tak? #BizForRaya #GNAcademy #GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BuatDuitRayaGNAcademy #ProjekMastang300k #GNASupreme #7loskills #panicbuying #panicsaving #killvirusnotdream #UsahawanMuda #ViralMarketing #kitajagakita #MillionaireMindset #killvirusnotdream

0

#FinanceReview dari drama series korea 'Itaewon Class' pt.1 -- Dari yang kita bisa tangkap, janganlah kita berkecil hati karena situasi Covid-19 yang menjatuhkan kita, buktikanlah bahwa kita dapat bangkit berdiri dan kembali dengan karakter yang lebih kuat dan tangguh. -- Mengubah ke-naasan dan penderitaan menjadi suatu alasan mutlak yang kuat bagi kita untuk bertumbuh adalah salah satu mindset positif yang harus kita miliki untuk mencapai sebuah kesuksesan. . . . #keuangan #inspisrasibisnis #asuransi #investasi #millenial #generasiz #bebasfinansial #robinpermana #mindset #danadarurat #money #business #tabungan #emergencyfund #profitability #suksesbisnis #investasi #successhabits #mindsetsukses #dirumahaja #dirumahajadulu #produktif #finansial #panicbuying #cashflowmanagement #belajarfinansial #pantangmenyerah #motivasiharian #itaewonclass

0

KEGAGALAN . Orang kata maksud kegagalan itu pengalaman tapi kenape org sekarang bila gagal taknk ambikkan kegagalan itu sebagai pengalaman .. . Bak kata orang setiap kegagalan pasti akn ada kejayaan tapi kenape kebanyakkan org sekarang bila dah gagal dia terus stop and putus asa? . Kenape tak ambik itu sebagai pembelajaran and perbetulkan kesalahan yg kita lakukn.. So mari kita muhasabah diri cari big why kita kenape kita bermula. . Yang mana nak ubah hidup, nak buat duit sendiri, taknak bebankan parent. Tekan link di bio. Kita akan guide sampai betul betul berjaya. Business halal😊 trust the process. #gnamillionaire #gnatycoon #BizForRaya #GNAcademy #GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BuatDuitRayaGNAcademy #ProjekMastang300k #GNASupreme #7loskills #panicbuying #panicsaving #killvirusnotdream #UsahawanMuda #ViralMarketing #kitajagakita #MillionaireMindset #killvirusnotdream

12

KILL THE VIRUS NOT OUR DREAMS . Ramai usahawan harini kalau kita tengok stuck di tempat yang sama iaitu masalah kewangan. Ye lah anak muda kan darah pon masih muda. Nafsu nak itu nak ini pon banyak. Ini antara masalah yang kritikal yang confirm dihadapi oleh semua usahawan. . Masalah kewangan ni terjadi apabila orang tu dapat pendapatan ataupun income yang luar biasa. Mana taknye budak umur 19 tahun dah capai income ribu ribu sehari. 'BIUL' katanya. . So cara nak bendung mudah je sebenarnya. Kita perlu belajar dan sentiasa upgrade knowledge tentang bab bab kewangan ini. Bab saving jangan cerita kalau hujung bulan pon asyik makan maggie. Kan? . Ilmu adalah paling penting dalam perniagaan. Bukan ilmu nak buat sale je. Ilmu benda lain pon sama. So apa yang saya boleh cakap adalah, Kita sama sama belajar daripada kesilapan orang lain sebelum kena atas batang hidung sendiri. . Apa apa pon kita muhasabah balik diri masing masing. Insha Allah bila dah ada Ilmu, kehidupan kita sentiasa tersusun dan diberkati. . #BizForRaya #GNAcademy #GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BuatDuitRayaGNAcademy #ProjekMastang300k #GNASupreme #7loskills #panicbuying #panicsaving #killvirusnotdream #UsahawanMuda #ViralMarketing #kitajagakita #MillionaireMindset #killvirusnotdream

0

KILL THE VIRUS NOT OUT DREAMS . Ramai usahawan harini kalau kita tengok stuck di tempat yang sama iaitu masalah kewangan. Ye lah anak muda kan darah pon masih muda. Nafsu nak itu nak ini pon banyak. Ini antara masalah yang kritikal yang confirm dihadapi oleh semua usahawan. . Masalah kewangan ni terjadi apabila orang tu dapat pendapatan ataupun income yang luar biasa. Mana taknye budak umur 19 tahun dah capai income ribu ribu sehari. 'BIUL' katanya. . So cara nak bendung mudah je sebenarnya. Kita perlu belajar dan sentiasa upgrade knowledge tentang bab bab kewangan ini. Bab saving jangan cerita kalau hujung bulan pon asyik makan maggie. Kan? . Ilmu adalah paling penting dalam perniagaan. Bukan ilmu nak buat sale je. Ilmu benda lain pon sama. So apa yang saya boleh cakap adalah, Kita sama sama belajar daripada kesilapan orang lain sebelum kena atas batang hidung sendiri. . Apa apa pon kita muhasabah balik diri masing masing. Insha Allah bila dah ada Ilmu, kehidupan kita sentiasa tersusun dan diberkati. . #BizForRaya #GNAcademy #GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BuatDuitRayaGNAcademy #ProjekMastang300k #GNASupreme #7loskills #panicbuying #panicsaving #killvirusnotdream #UsahawanMuda #ViralMarketing #kitajagakita #MillionaireMindset #killvirusnotdream

0

Stormy days come and go. . . Setiap hari2 yang teruk pasti akan datang hari yang lebih cerah. Cuma kena tahan sikit sahaja. . Pain helps you to become stronger. Cringe memories helps you to be more mature. . . #BizForRaya #GNAcademy #GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BuatDuitRayaGNAcademy #ProjekMastang300k #GNASupreme #7loskills #panicbuying #panicsaving #killvirusnotdream #UsahawanMuda #ViralMarketing #kitajagakita #MillionaireMindset #killvirusnotdream

0

Walaupun 1000 orang cuba membantu kita,tapi jika Allah kata TIDAK.Maka tidak ada siapa dapat membantu. . Tapi jika 1000 orang tak nak membantu kita,tapi bagi Allah bantuanNya,yakinlah kita akan dibantu. . Dalam hidup jangan cepat merasakan apa yang kita capai dan dapat adalah dari kepandaian dan kehebatan kita.Semuanya dengan izin Allah. . #GnAcademy #GNASupreme #BizFromHomeProgramme #BuatDuitRayaGNAcademy #BizForRaya #motivationalquotes #earnwhileyoulearn #everydaymotivation #RayaBergaya #rayasakan #UbahHidup #UsahawanMuda #inspirationalquotes #peluangubahhidup #panicbuying #panicsaving #ProjekMastang300K #successmindset #StayAtHome #GenesisNetworkAcademy #hiduplebihbaik #JomUbahHidup #KuBuatSaja #killvirusnotdream #kitajagakita #LebihanDuitRaya #Covid19 #ViralMarketing #MillionaireMindset

0

Untuk menempah kejayaan bukan suatu yang mudah is mengambil Masa Dan is Adalah suatu perjalanan yang panjang. Bukan Baru bermula 2,3 bulan dah berjaya ..semua makan Masa sedangkan bila Kita tengok seseorang jutawan itu bukan dia mengambil Masa yang sekejap untuk berjaya malah bertahun tahun mereka tempuhi untuk berjaya banyak pahit dari yang manis . Dengan perjalanan itu mengajar Kita apa itu erti kehidupan Dan pengalaman yang bermakna untuk digunakan Akan datang. . #BizForRaya #GNAcademy #GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BuatDuitRayaGNAcademy #ProjekMastang300k #GNASupreme #7loskills #panicbuying #panicsaving #killvirusnotdream #UsahawanMuda #ViralMarketing #kitajagakita #MillionaireMindset #killvirusnotdream

0

Setiap kali kalau kau bercita-cita tinggi,, mesti akan ada seseorang yang benci dengan kau , mesti ada yang dengki dengan kau, mesti akan ada orang yg cuba nak jatuhkan kau . Bila mereka cuba nak patahkan harapan kau , kenapa kau nak dengar sampah sampah tu bercakap dengan kau !? . Ini adalah hidup kau , bukan hidup mereka yang menjatuhkan kau, kenapa nak kesah sangat dengan apa yang orang kata . Kau tahu kelemahan kau sendiri, tapi jangan jadikan tu alasan untuk kau berputus asa, untuk orang pijak kepala kau . Terbanglah setinggi langit dan tunjukkan kepada seluruh dunia yang menjatuhkan kau bahawa kau boleh bangkit sendiri ! . #BizForRaya #GNAcademy #GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BuatDuitRayaGNAcademy #ProjekMastang300k #GNASupreme #7loskills #panicbuying #panicsaving #killvirusnotdream #UsahawanMuda #ViralMarketing #kitajagakita #MillionaireMindset #killvirusnotdream

0

Siapa yang takut gagal maka dia telah membataskan kemampuannya . Maksudnya kenape kita perlu takut untuk buat sesuatu yg baru ini bukan untuk org lain tapi untuk diri sendiri so kenape perlu pikir kalau niat tu dah betul. . Takut untuk bertindak ... Takut tindakkan kita salah Jangan buat keje tuhan lah bro selagi tak cuba selagi tu kita tak tau yg kita ni boleh buat atau tidak... Tindakkan tu penting.. . Mungkin dengan satu tindakkan yg kecil akan mengubah hidup kita so think positive and go ... . Berjaya atau tak tu lain cite yg penting kita dah cuba... . #BizForRaya #GNAcademy #GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BuatDuitRayaGNAcademy #ProjekMastang300k #GNASupreme #7loskills #panicbuying #panicsaving #killvirusnotdream #UsahawanMuda #ViralMarketing #kitajagakita #MillionaireMindset #killvirusnotdream

1

RAYA BELUM HABIS GAISSS.. JOM BUAT DUIT RAYA‼️‼️ bukan untuk buat duit Raya je lepas Raya pun still boleh buat duit Raya okey ke okey macam tu🤩🤩 . . Sapa je taknak bukan Raya pun still dapat duit mesti masyuk kan betul Tak... hihihi Kalau Saya dah boleh buat beli Macam macam...baru la orang pandang Kita ni bukan biase biase punya orang✨ Anda Suka orang tengok anda biasa² atau luar biasa . Kalau nak luar biasa jom la follow Saya ...nak share satu peluang Hari ni yang banyak membantu student buat income Gila Gila disini Hari Hari duit masuk macam air...huhu . Korang Tak perlu pening pening Kat sini akan diajar dari A-Z la...apa orang kata memang semua di suap la disini😋😋 . - module berhantu - coaching and personal coaching - 24/7 team support - webinar - Dan banyak lagi la . Mesti best Kan semua dah disuap tinggal buat je mesti jadi Sapa tahu kamu jadi antara testimoni disini...hihihi . Jom jadi sebahagian dari team kami untuk buat income lebih besar akan datang Sapa tahu kamu jadi antara testimoni kami😊😊 . Tekan link di bio untuk jadi sebahagian dari team kami ✨ . #BizForRaya #GNAcademy #GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BuatDuitRayaGNAcademy #ProjekMastang300k #GNASupreme #7loskills #panicbuying #panicsaving #killvirusnotdream #UsahawanMuda #ViralMarketing #kitajagakita #MillionaireMindset #killvirusnotdream

0

Nak raya dh income masih x masuk? . Haa dorang ni dahsyat umur2 dprang boleh buat income yng mcm tu ! Yee kitorang ni sesiapa sahaja boleh buat x kesah umur pun ! Mmg bisnes ni senang ajerrr ~ . Bukan sahaja kitorang bagi chance buat duit lebih byk. Kitorang even bagi coaching, module, bahan2 dan byk lagi utk korang berbusiness ! Korang cuma kena commit aje ~ ataupun kata lain utk kitorang. Copy and paste ! Semua orang boleh kan? . Haa tunggu apa lagi? Sertai sekarang ! . #BizForRaya #GNAcademy #GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BuatDuitRayaGNAcademy #ProjekMastang300k #GNASupreme #7loskills #panicbuying #panicsaving #killvirusnotdream #UsahawanMuda #ViralMarketing #kitajagakita #MillionaireMindset #killvirusnotdream

0

*Budaya Duit Raya Di Kalangan Masyarakat‼️* Menjelang Aidilfitri yang akan datang, masyarakat Islam terutamanya ibubapa akan buat pelbagai persiapan untuk sambut raya bermula dari juadah raya, baju raya, hiasan rumah sampaiah ke duit raya. Betul ke betul ??? . Menjadi kemestian musim2 macam ni, ibubapa atau orang yang bekerja akan start kira bajet untuk beri kepada anak2 saudara atau anak2 yang kunjung ke rumah. Tak dinafikan budaya ni dah diterapkan sekian lama menjadi satu perkara paling utama yang perlu difikirkan sampai bagi setengah, ia menjadi satu bebanan. . Bagi yang mampu, mungkin takda masalah untuk keluarkan bajet. Tapi macam mana pulak untuk golongan yang kurang berada?? Jangan risau dengan adanya projek #BizForRaya yang dianjurkan oleh team #GenesisNetworkAcademy. . Anda mampu jana pendapatan RM5k-RM10k sebulan hanya di rumah. Mustahil ke? Tak mustahil sebab sudah ada proven success. Nak tahu rahsia bagaimana mereka buat duit? . Cepat2 tekan link di bio. Offer diberi kepada 10 terawal. Fast Action Fast Result !!!! Anda lambat seminit orang lain cepat sesaat. #BizForRaya #GNAcademy #GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BuatDuitRayaGNAcademy #ProjekMastang300k #GNASupreme #7loskills #panicbuying #panicsaving #killvirusnotdream #UsahawanMuda #ViralMarketing #kitajagakita #MillionaireMindset #killvirusnotdream

3

MUHASABAH DIRI MASING MASING . Ramai yang dah tahu sebenarnya ayat ni. Ayat femes la katakan. Tapi ramai juga yang hanya pandang ayat ni sebelah mata. Mana taknya, dah rasa diri tu hebat. Baru buat kejayaan sikit dah rasa bangga. . Cuba kita fikir sejenak. Kejayaan yang kita capai harini disebabkan siapa? Tipu la kalau cakap sebab diri sendiri. Mesti akan ada orang yang dulunya support dan ajar kita macam macam. Kan? . Cuma point yang nak cakap dekat sini adalah kita harusnya muhasabah balik diri kita. Jangan sampai harini kita dah jatuh jauh baru nak muhasabah. Baiklah kita jaga circle dan sentiasa duduk dengan orang yang positif. Barulah diri tu sentiasa positif. . Bila dah baca ayat ini, jomlah kita sama sama tengok balik kekurangan yang ada pada diri kita. Tak salah kalau kita upgrade diri ke arah yang lebih baik. Semoga maju jaya . #BizForRaya #GNAcademy #GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BuatDuitRayaGNAcademy #ProjekMastang300k #GNASupreme #7loskills #panicbuying #panicsaving #killvirusnotdream #UsahawanMuda #ViralMarketing #kitajagakita #MillionaireMindset #killvirusnotdream

0

*JOM BANYAKKAN DUIT RAYA* . . Ye la kan sekarang ni Kan dah nak Hari Raya tinggal lagi beberapa Hari je lagi nak Hari Raya 😅..tapi poket tetap kondisi yang sama ..kot kot bukak poket keluar kupu kupu...hahaha Gurau je 😂 . Apa apa pun Saya nak share satu peluang berbusiness dengan #BizForRaya bermodalkan RM 225 je...hmm rendah jugak ... alhamdulillah nak bermula busines RM 225 je ...Ada yang orang nak start busines RM 10,000 itu lagi risiko ... . . Tapi Kat sini dengan modal yang rendah dah boleh buat Duit Hari Hari - Tak perlu rolling modal - modal sekali seumur hidup - advance module disediakan - testimoni anak muda - Tak perlu pegang produk . . Perhh banyak keistimewaan Kat sini modal rendah dah boleh buat duit Raya kaw kaw ... . Jangan lepaskan peluang Hari ini untuk rebut peluang ni untuk buat duit Raya banyak banyak Hanya tinggal 5 slot saja lagi.. Jom cepat cepat grab peluang ni siapa cepat dia dapat boleh tekan link di bio untuk mula buat duit 🔥🔥 . . #BizForRaya #GNAcademy #GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BuatDuitRayaGNAcademy #ProjekMastang300k #GNASupreme #7loskills #panicbuying #panicsaving #killvirusnotdream #UsahawanMuda #ViralMarketing #kitajagakita #MillionaireMindset #killvirusnotdream #covermalaysia #malaysiacover

4

Untuk menempah kejayaan bukan suatu yang mudah ia mengambil Masa Dan ia Adalah suatu perjalanan yang panjang. Bukan Baru bermula 2,3 bulan dah berjaya ..semua makan Masa sedangkan bila Kita tengok seseorang jutawan itu bukan dia mengambil Masa yang sekejap untuk berjaya malah bertahun tahun mereka tempuhi untuk berjaya banyak pahit dari yang manis . Dengan perjalanan itu mengajar Kita apa itu erti kehidupan Dan pengalaman yang bermakna untuk digunakan Akan datang. . #BizForRaya #GNAcademy #GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BuatDuitRayaGNAcademy #ProjekMastang300k #GNASupreme #7loskills #panicbuying #panicsaving #killvirusnotdream #UsahawanMuda #ViralMarketing #kitajagakita #MillionaireMindset #killvirusnotdream #kitajagakita #gnamilionaire

6

Untuk menempah kejayaan bukan suatu yang mudah is mengambil Masa Dan is Adalah suatu perjalanan yang panjang. Bukan Baru bermula 2,3 bulan dah berjaya ..semua makan Masa sedangkan bila Kita tengok seseorang jutawan itu bukan dia mengambil Masa yang sekejap untuk berjaya malah bertahun tahun mereka tempuhi untuk berjaya banyak pahit dari yang manis . Dengan perjalanan itu mengajar Kita apa itu erti kehidupan Dan pengalaman yang bermakna untuk digunakan Akan datang. . #BizForRaya #GNAcademy #GenesisNetworkAcademy #BizFromHomeProgramme #BuatDuitRayaGNAcademy #ProjekMastang300k #GNASupreme #7loskills #panicbuying #panicsaving #killvirusnotdream #UsahawanMuda #ViralMarketing #kitajagakita #MillionaireMindset #killvirusnotdream

2

JALAN HIDUP KITA ADALAH PILIHAN KITA ‼️ “Aku pilih untuk berjaya dan segala cabaran yang aku hadapi adalah proses untuk aku berjaya. Aku perlu tempuhi dengan sikap yang positif kerana aku memilih untuk berjaya”. . Sesuatu perubahan yang mahu nak dicapai dalam hidup ni mesti sama dengan pemikiran diri sendiri. Start dengan sikap berserta doa, usaha dan kepercayaan penuh pada Tuhan. . Cuma, ada di antara kita termasuk diri aku pun tak terkecuali yang kadang-kadang meminta daripada Tuhan sedangkan kita sendiri kurang melaksanakan usaha berkenaan. Perumpamaannya sama seperti orang yang belum melaksanakan kerja tetapi sudah meminta upah bayaran yang penuh! . #bizforraya #gnasupreme #GNAcademy #projekmastang300k #GenesisNetworkAcademy #7LOskills #panicbuying #panicsaving #killvirusnotdream #BizFromHomeProgramme #UsahawanMuda #ViralMarketing #kitajagakita #millionairemindset

4