Pappermintessentialoil Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@aromaterapi_by_syazana

Penyakit resdung memang sinonim kalau anda sering mengalami bersin, selesema, muka gatal, mata gatal, hidung gatal dan tersumbat secara melarat, kemungkinan anda sedang mengalami masalah resdung. . Resdung terjadi apabila sekeliling rongga hidung anda dijangkiti bakteria. Kebiasaan bagi mereka yang menghadapi masalah ini sangat sensitif terhadap debu, kotoran, bulu-bulu haiwan terutama kucing dan juga alahan pada sesetengah makanan. . Salah satu cara yang dapat membantu melegakan penyakit ini adalah dengan munggunakan Peppermint Essential Oil Ronella secara berterusan. . Kandungan dari Minyak pati Peppermint memberikan sensasi penyejukan dan mempunyai kesan menenangkan pada badan, yang dapat melegakan otot-otot yang sakit dan melancarkan masalah pernafasan. Wasap 017-9268810 Wasap 017-9268810 Wasap 017-9268810 Untuk pembelian dan sebarang pertanyaan. #essentialoils #ronellaessentialoil #essentialoil #natural #pappermint #pappermintessentialoil

0
@skincareoriginal.idjkt

EPOCH PAPPERMINT ESSENTIAL OIL Only 460.000 Dengan aroma pappermint yang tajam menyegarkan, membawa kedalam suasana yang memberikan sensasi yg akan memotivasi sepanjang hari. Penggunaan essential oil pappermint: 🌼menggunakan diffuser pijat dibelakang leher 🌼oleskan dibawah hidung untuk sensasi aroma langsung 🌼bisa digunakan pada saat belajar dan bekerja Langsung diorder yuk... More Info: Wa 081510682484 LINE GALVANICNUSKINJKT #newproduct #produkbaru #epoch #epochbody #bodylotion #bodylotions #bodylotionmurah #bodywash #bodywashes #sabunmandi #pelembabtubuh #wangi #produknuskin #nuskinproduk #epochessentialsoil #epochessentialsoilmurah #epochessentialsoilori #epochessentialsoilasli #essentialoilmurah #essentialoilnuskin #essentialoilori #sayanganak #sayangkeluarga #pappermintessentialoil

0
@kelkar.a

Do you find yourself constantly scratching your head because of dandruff? Dandruff can be difficult to deal with, but a little extra care with essential oil can make the difference. Direction: After wash, apply on your scalp and hair for 2 minutes and then rinse off with warm water. If you want to know about the benefits of essential oils or have any query, please comment below or send a message. #dandruff #dandrufftreatment #dandruffproblems #dandruffsolutions #diydandrufftreatment #gandhvedh #diy #EssentialOils #EssentialOil #NaturalOil #onlineshopping #Pune #Pure #Benefits #Uses #natural #gandhvedh #PeppermintOil #Lavender #TeaTree #lavenderessentialoil #teatreeessentialoil #pappermintessentialoil #lemongrassessentialoil #rosemaryessentialoil

2
@gandhavedh

Do you find yourself constantly scratching your head because of dandruff?  Dandruff can be difficult to deal with, but a little extra care with essential oil can make the difference.  Direction: After wash, apply on your scalp and hair for 2 minutes and then rinse off with warm water. If you want to know about the benefits of essential oils or have any query, please comment below or send a message. #dandruff  #dandrufftreatment #dandruffproblems  #dandruffsolutions #diydandrufftreatment  #gandhvedh  #diy  #EssentialOils  #EssentialOil #NaturalOil  #onlineshopping  #Pune  #Pure #Benefits  #Uses  #natural  #gandhvedh  #PeppermintOil  #Lavender #TeaTree  #lavenderessentialoil #teatreeessentialoil  #pappermintessentialoil #lemongrassessentialoil  #rosemaryessentialoil

1
@skincareoriginal.idjkt

EPOCH PAPPERMINT ESSENTIAL OIL Dengan aroma pappermint yang tajam menyegarkan, membawa kedalam suasana yang memberikan sensasi yg akan memotivasi sepanjang hari. Penggunaan essential oil pappermint: 🌼menggunakan diffuser pijat dibelakang leher 🌼oleskan dibawah hidung untuk sensasi aroma langsung 🌼bisa digunakan pada saat belajar dan bekerja Langsung diorder yuk... More Info: Wa 081510682484 LINE GALVANICNUSKINJKT #newproduct #produkbaru #epoch #epochbody #bodylotion #bodylotions #bodylotionmurah #bodywash #bodywashes #sabunmandi #pelembabtubuh #wangi #produknuskin #nuskinproduk #epochessentialsoil #epochessentialsoilmurah #epochessentialsoilori #epochessentialsoilasli #essentialoilmurah #essentialoilnuskin #essentialoilori #sayanganak #sayangkeluarga #pappermintessentialoil

0
@seribyummuhannan

Repost ....ramai yg try ...dan ramai yang repeat order. Tahan lama. Kebanyakan yg ada suami kerja side mesti repeat order setiap bulan. Badan kita berpeluh lecunn...tapi tak berbau. Suka tak??? Badan sihat sbb berpeluh dan paling penting ....no chemical. #lotiontypedeidorant.... #beeswax #coconutoil #sheabutter #neemoil #pappermintessentialoil #madeinkedah #natural . . . Ok ready to go...All natural deodorant! Lets fight odour. RM 18 only...can be use up to two or three months (depend on our daily usage) Whatsapp 0194485587

8
@klinik.gigi.syifa

Lepas CABUT GIGI orang, kadang terasa sengal otot lengan. Nak-nak gigi geraham atas.. berpeluh baq hang! Essential oil papermint ni selalu ada dalam beg untuk sapu di lengan yang sengal tu.. berangin je.. bau pun best! Kalau sakit kepala pun suka hidu bau eo ni.. rasa lega.. Haa, ni satu lagi.. kalau perut sakit sebab angin, sapu eo ni dekat pusat, jap lagi kuar angin, lega la perut.. hehe. Banyak kan, kegunaan eo ni.. Sape-sape nak sembang panjang, pasal eo ni ke, pasal gigi ke, boleh pm okeh! Oh ye, ada promosi pemutihan gigi sempena merdeka ni. Nak tau, kene pm atau call no ni, 011 29330700(sms also available) Dan ada juga trial pack ulcer mouth spray untuk pelanggan bertuah! #younglivingeo #younglivingmalaysia #pappermintessentialoil #yleo #cabutgigi #dentistterengganu #doktorgigiterengganu #klinikgigi #klinikgigisyifa #rawatangigi #crown #bridge #scaling #merdekapromo #promopemutihangigi #whitening #bukitpayong #marang #terengganu #visitbeautifulterengganu2017

0
@abybada

Pk apa tu dik ? Last night #aishalfiras demam jua. Bila suhu cecah 38.2° mama tak ragu-ragu lagi bagi dia ubat demam. Sambil2 sapu #pappermintessentialoil kt spine n tapak kaki dia. Mlm td mama danla lena sejam, pastu dia mangkit menggigil pkl 6, terus bg mandi and keep on sapu pappermint and bg lg ubat untu selang 6jam sekali

4
@abybada

Bdn #abangminyak #aishalfiras mcm dedar2 ja. Tp check suhu normal pulak. Xpala, bagi menghindari segala kemungkinan mama luuuumoq satu badan dia dgn eo2 ni. #thievesessentialoil #lemonessentialoil #lavenderessentialoil Dia punya 'stunt' buat mama penin 💆 Mama pun kena letak #pappermintessentialoil

0
@rita_djohar

Promo duet... Beli sepasang lebih murah... Buruan diorder karena stok terbatas... Informasi dan pemesanan YL essential oil: Line: rita_djohar WA/ sms : 08175171797 #eoyl #eoylmurah #eoylsurabaya #essentialoilyounglivingindonesia #essentialoilsindonesia #essentialoils #essentialoilyoungliving #younglivingindonesia #younglivingessentialoil #yleo #yleosurabaya #lemonessenialoil #pappermintessentialoil #spearmint #thievesessentialoil

2