Parkjihoon Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@kimjaehwan_ina

Piramida wanna be squad๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Cr: vid . . #๊น€์žฌํ™˜ #kimjaehwan #wannaone #์›Œ๋„ˆ์› #yoonjisung #์œค์ง€์„ฑ #hasungwoon #ํ•˜์„ฑ์šด #hwangminhyunย  #ํ™ฉ๋ฏผํ˜„ #ongseongwoo #์˜น์„ฑ์šฐ #kangdaniel #๊ฐ•๋‹ค๋‹ˆ์—˜ #parkjihoon #๋ฐ•์ง€ํ›ˆ #parwoojin #๋ฐ•์šฐ์ง„ #baejinyoung #๋ฐฐ์ง„์˜ #leedaehwi #์ด๋Œ€ํœ˜ #laiguanlin #๋ผ์ด๊ด€๋ฆฐ

0
@its_allyours_

์‚ฌํƒ• ๋จน์Ÿˆ ๐Ÿ˜๐Ÿญ #๋ฐ•์ง€ํ›ˆ #๋ฐ•์ง€ํ›ˆ์ธํ˜• #์œ™๋ธ”๋ฆฌ #parkjihoon #wannaone #parkjihoondoll #์•„์ด๋Œ์ธํ˜• #winkvely #wannaonedoll #ๆœดๅฟ—่ฎญ #ๅฎๅฎ #ๆœดๅฟ—่ฎญๅฎๅฎ #ใƒ‘ใ‚ฏใ‚ธใƒ•ใƒณ #ใฑใใ˜ใตใ‚“ #ๅ…”ๅ…” #๋‚จ๋ฐ”์™„ #11

0
@lovable.wannaone

Hey, Daniel does you get sth wrong?. . Jihoon is talking to us๐Ÿ˜. . Ok, I consider you as one of the wannables๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. . ๅฟ—่จ“ๅฐwannables่ชช"Just look at me", ็„ถๅพŒๅคงๅฎถ็œ‹โ€ฆ. . ไธนๅ…ˆ็”Ÿ็š„็”œ็ฌ‘. . ๆ˜ฏWannable็„ก่ชค๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. . Cr. cliling_pwj, blueparis9699 #WannaOne #์›Œ๋„ˆ์› #๊ฐ•๋‹ค๋‹ˆ์—˜ #KangDaniel #๋ฐ•์ง€ํ›ˆ #ParkJihoon #Nielwink #NielWinkGers #WannaOneWorldTour #์›Œ๋„ˆ์›์›”๋“œํˆฌ์–ด in Jakarta

0
@dear_parkjihoon

Nayana~ nayana~~~ . . #wannaoneinjkt #onetheworldinjkt #wannaone #parkjihoon #jihoon #๋ฐ•์ง€ํ›ˆ #์ง€ํ›ˆ

0
@danielkpeach

180715 #WannaOneInJakarta . . . ยฉdejavu_danik Follow @danielkpeach #ํ”„๋กœ๋•์…˜101์‹œ์ฆŒ2 #wannaone #์›Œ๋„ˆ์› #kangdaniel #๊ฐ•๋‹ค๋‹ˆ์—˜ #parkjihoon #๋ฐ•์ •ํ›ˆ #hwangminhyun #ํ™ฉ๋ฏผํ˜„ #ongseongwoo #์˜น์„ฑ์šฐ #baejinyoung #๋ฐฐ์ง„์˜ #laikuanlin #๋ผ์ด๊ด€๋ฆฐ #yoonjisung #์œค์ง€์„ฑ #parkwoojin #๋ฐ•์šฐ์ง„ #kimjaehwan #๊น€์žฌํ™˜ #hasungwoon #ํ•˜์„ฑ์šฑ #leedaehwi #์ด๋Œ€ํฌ #wannable #์›Œ๋„ˆ๋ธ”

0
@ethereal990529

180717 ่ฟ”้Ÿ“ๆ–ฐ่žๅœ– ๅญฉๅญๅ€‘่ฟ”ๅˆฐ้Ÿ“ๅœ‹ไบ†๐Ÿค— #์›Œ๋„ˆ์› #๋ฐ•์ง€ํ›ˆ #์œ™๊น…์ด #์›Œ๋„ˆ์›๋ฐ•์ง€ํ›ˆ #WANNAONE #parkjihoon #ๆœดๅฟ—่จ“ #ๆœดๅฟ—่ฎญ #๋‚ด๋งˆ์Œ์†์—์ €์žฅ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘ˆ #๊พธ๊พธ๊นŒ๊นŒ #PRODUCE101 #produce101season2 #wannaonehk @wannaone.official

0
@yuntadwazzh

150718 DANIEL SAMA MINHYUN DISINI KENAPA GAK BUKA BAJUU?? disini pengabdi akang menunggu itu.... ๐Ÿ˜ฉ Mungkin karna banyak yg berhijab jadi mereka tidak mau menodai mata kita padahalkan kita sudah siap dinodai ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Liat guanlin dance gitu sepertinyaa aku adlah guan stan iya gak? Karna urang ini lagi liat fancam fancam guan fokus.. ๐Ÿ˜‚ Minhyun disininlo gagal hot laaah, karna gak lepas baju lo, sialan banget siih kenapa di skip ๐Ÿ˜ก Sungwon anak paud berubah menjadi oppa paud ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ gue lope banget ini sama dia ๐Ÿ’™๐Ÿ’™ Anak anak swag kangguroo untung lo maju kedepan dan gue bisa liat jelas keswegan jaehwan woojin dan daniel,, fav banget sama sub unit ini.. ๐Ÿ’˜ iyalah ada woojinnya.. ๐Ÿ˜ป Part heize yg selalu bikin gue mewek ahirnyaa bisa ikut nyanyi bareng dan didenger langsung sama daehwi dan ong, daehwi tuh sampe senyum manis banget kasih kita respon positip, mungkin karna kita suaranya itu sama dengan mbak heizenya jadi dia kaguum... Bisa dong kita ini tiap world tour dibawa kemana mana buat jadi paduan suara ๐Ÿ˜‚๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ Gilaa siih ini gue stres setelah liat vidio 2park dance, ancuur bangeet gara gara gue gak pokus sama hp dan ternyata gue jni malah lagi midioin rambut orang karna mata gue ini tidak mau lepas dari woojin ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ #WANNAONE #WANNAONEINJKT #ONETHEWORLDINJAKARTA #WANNAONEINJAKARTA #์›Œ๋„ˆ์› #YOONJISUNG #HASEUNGWON #HWANGMINHYUN #ONGSEUNGWO #KIMJAEHWAN #KANGDANIEL #PARKJIHOON #PARKWOOJIN #BAEJINYOUNG #LEEDAEHWI #LAIGUANLIN #์œค์ง€์„ฑ #ํ•˜์„ฑ์šด #ํ™ฉ๋ฏผํ˜„ #์˜น์„ฑ์šฐ #๊น€์žฌํ™˜ #๊ฐ•๋‹ค๋‹ˆ์—˜ #๋ฐ•์ง€ํ›ˆ #๋ฐ•์šฐ์ง„ #๋ฐฐ์ง„์˜ #์ด๋Œ€ํœ˜ #๋ผ์ด๊ด€๋ฆฐ at ICE Indonesia - Indonesia Convention Exhibition ICE BSD City

0
@jihoon_bubble

Ya ampun senyumnya.. meluluhkan hatiku . . #parkjihoon #jihoon #kangdaniel #leedaehwi #kimjaehwan #ongseongwoo #parkwoojin #laiguanlin #yoonjisung #hwangminhyun #baejinyoung #hasungwoon #์ง€ํ›ˆ #๋ฐ•์ง€ํ›ˆ #์›ํ•˜๋‹ค #moodbooster #wannaoneย  #produce101 #produce101s2 #๊ฐ•๋‹ค๋‹ˆ์—˜ #์™ธ๊ณ„์ธ #๊น€์žฌํ™˜ #์˜น์„ฑ์šฐ #๋ผ์ด๊ตฌ์•ˆ๋ฆฐ #ํ™ฉ๋ฏผํ˜„ #ํ•˜์„ฑ์›” #์œค์ง€์„ฑ #๋ฐฐ์ง„์˜

0
@parkjihoon_11

my boyfie come back home~~ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . โ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ช 180717 WANNA ONE AT INCHEON โ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ช . #์ง€ํ›ˆ #์ฅฌ๋‹ˆ #์š๊น…์ด #์š๊น… #์š๊ณฑ #๋šฑ์‹œ๋šฑ์‹œ #ํ›ˆ์ง€ #์›Œ๋„ˆ์› #ํ™ฉ๋ฏผํ˜„ #์›Œ๋„ˆ๋ธ” #ํ”„๋กœ๋“€์Šค101ํ”„ #๊ฐ•๋‹ค๋‹ˆ์—˜ #์˜น์„ฑ์šฐ #์œค์ง€์„ฑ #๋ผ์ด๊ด€๋ฆฐ #๋ฐ•์šฐ์ง„ #๋ฐ•์ง€ํ›ˆ #ํ•˜์„ฑ์šด #parkjihoon #kangdaniel #hwangminhyun #hasungwoon #parkwoojin #ongseongwoo #kimjaehwan #yoonjisung #guanlin #leedaehwi #baejinyoung #wannaonetheworldtour

0
@kingdaniel_wannaone

Look he smile ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ He looks very happy ๐Ÿ˜„ ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ take a rest daniel (ยดโŒฃ`สƒฦช)โ™ก หš หšยฐยบ หš หšยฐยบ หš หšยฐยบ (.โ€ข_โ€ข) ฦ’ึ…ำำึ…ีก @kingdaniel_wannaone ฦ’ึ…ษพ สึ…ษพาฝ ีดีฉีชษ‘ีฅาฝ๐Ÿ˜ #wannaone #wannables #yoonjisung #kangdaniel #danielkingdaniel #goddaniel #kangdanielwannaone #parkjihoon #parkwoojin #kimjaehwan #jaehwan #hwangminhyun #leedaehwi #baejinyoung #baejin #leeguanlin #ongniel #ongseongwoo #seongwoo #hasungwoon #kpopexlike

1
@parkjihoon_11

Many fan come to airport.. but i know Wanna One feel less ease when their own place.. Have a good rest and see you guys at KL on 21st July..๐Ÿ˜˜~~๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . โ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ช 180717 WANNA ONE AT INCHEON โ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ช . #์ง€ํ›ˆ #์ฅฌ๋‹ˆ #์š๊น…์ด #์š๊น… #์š๊ณฑ #๋šฑ์‹œ๋šฑ์‹œ #ํ›ˆ์ง€ #์›Œ๋„ˆ์› #ํ™ฉ๋ฏผํ˜„ #์›Œ๋„ˆ๋ธ” #ํ”„๋กœ๋“€์Šค101ํ”„ #๊ฐ•๋‹ค๋‹ˆ์—˜ #์˜น์„ฑ์šฐ #์œค์ง€์„ฑ #๋ผ์ด๊ด€๋ฆฐ #๋ฐ•์šฐ์ง„ #๋ฐ•์ง€ํ›ˆ #ํ•˜์„ฑ์šด #parkjihoon #kangdaniel #hwangminhyun #hasungwoon #parkwoojin #ongseongwoo #kimjaehwan #yoonjisung #guanlin #leedaehwi #baejinyoung #wannaonetheworldtour

0
@kimjaehwan_ina

180715 HQ Kangaroo Cr: ench_poch . . #๊น€์žฌํ™˜ #kimjaehwan #wannaone #์›Œ๋„ˆ์› #yoonjisung #์œค์ง€์„ฑ #hasungwoon #ํ•˜์„ฑ์šด #hwangminhyunย  #ํ™ฉ๋ฏผํ˜„ #ongseongwoo #์˜น์„ฑ์šฐ #kangdaniel #๊ฐ•๋‹ค๋‹ˆ์—˜ #parkjihoon #๋ฐ•์ง€ํ›ˆ #parwoojin #๋ฐ•์šฐ์ง„ #baejinyoung #๋ฐฐ์ง„์˜ #leedaehwi #์ด๋Œ€ํœ˜ #laiguanlin #๋ผ์ด๊ด€๋ฆฐ #Wannaoneinjkt #onetheworldinjkt

0
@kang_dniel_

[180717] Heading back to Korea ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท~~ Rest well baby for the next world tour ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ’“ ๐Ÿ“ท; peachk_96 . . . . . #kangdaniel #parkjihoon #leedaehwi #kimjaehwan #ongseongwoo #parkwoojin #laiguanlin #yoonjisung #hwangminhyun #baejinyoung #hasungwoon #wannaone #wannable

0
@parkjihooniie__

Arrived in korea back from jakarta 180717 . And im still wait him for comeback to Indonesia ๐Ÿ˜ญ . Cr. Onvid . ๐ŸŽˆ Admin Bii~ --------- Like โค๏ธ and comment ๐Ÿ’ฌ Tag your friend ๐Ÿ‘ Thank you -We Love WannaOne- #parkjihoon #wannaone #์œ™๊น…์ด #์‚ฌ๋ž‘ํ•ด #wink #jihoon #์ง€ํ›ˆ #wannable #battletrip #bunssodan #99line #NothingWithoutYou #jihooncute #wannaOneGoXCon #jihoonwannaone #ipromiseyou #์•ฝ์†ํ•ด์š” #๊ฐ•๋‹ค๋‹ˆ์—˜ #๋ฐ•์ง€ํ›ˆ #์ด๋Œ€ํœ˜ #๊น€์žฌํ™˜ #์˜น์„ฑ์šฐ #๋ฐ•์šฐ์ง„ #๋ผ์ด๊ด€๋ฆฐ #์œค์ง€์„ฑ #ํ›ต๋ฏผํ˜„ #๋ฐฐ์ง„์˜ #ํ•˜์„ฑ์šด #์›Œ๋„ˆ์› #์›Œ๋„ˆ์›๊ณ 

0
@winkboy.updates

Ongwink make my day๐Ÿ’ž ยฉ on pic โ€” ๐Ÿฐ like & comment ๐Ÿฐ don't forget to follow @winkboy.updates

1
@ongbts

Safely arrived in Korea from Jakarta๐Ÿ›ฌ - 180717 at Incheon International Airport ๐Ÿ“ธOng2 ; @ongbts (Twitter: ongfiles)

1
@ongnielhwangdeep

WELCOME HOME ONGNIELHWANGDEEP๐Ÿค—๐Ÿ’• . . . Feel free and do: Loveโค๏ธ Comment๐Ÿ“ Share๐Ÿ” Tag your friends๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Save๐Ÿ—„ Tag me on your photo too๐Ÿ‘€ . . #wannaone #kangdaniel #ongseongwu #hwangminhyun #baejinyoung #hasungwoon #kimjaehwan #laikuanlin #parkwoojin #parkjihoon #yoonjisung #leedaehwi #ongniel #hwangdeep #ongnielhwangdeep #follow4follow #like4like #์›Œ๋„ˆ์› #๊ฐ•๋‹ค๋‹ˆ์—˜ #์˜น์„ฑ์šฐ #ํ™ฉ๋ฏผํ˜„ #๋ฐฐ์ง„์˜ #ํ•˜์„ฑ์šด #๊น€์žฌํ™˜ #์ด๊ด€๋ฆฐ #๋ฐ•์šฐ์ง„ #์ด๋Œ€ํœ˜ #๋ฐ•์ง€ํ›ˆ #์œค์ง€์„ฑ

0
@wanna1.one

2018.07.15 - Jaehwan at Wanna One World Tour in Jakarta ๐Ÿ•บ๐Ÿป๐Ÿ•บ๐Ÿป ๐Ÿ“Œ Jaehwan said 'Liat aku aja' ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ iya dek nanti noona liatin kok ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ . . . #kangdaniel #๊ฐ•๋‹ค๋‹ˆ์—˜ #ongseongwoo #์˜น์„ฑ์šฐ #hwangminhyun #ํ™ฉ๋ฏผํ˜„ #laiguanlin #๋ผ์ด๊ด€๋ฆฐ #parkjihoon #๋ฐ•์ง€ํ›ˆ #leedaehwi #์ด๋Œ€ํœ˜ #kimjaehwan #๊น€์žฌํ™˜ #parkwoojin #๋ฐ•์šฐ์ง„ #yoonjisung #์œค์ง€์„ฑ #baejinyoung #๋ฐฐ์ง„์˜ #hasungwoon #ํ•˜์„ฑ์šด #wannaone #์›Œ๋„ˆ์› #wanna1_one_video

0
@winkmom_kks

1
@winkboy.updates

Jihoon with glasses โ€ข โ€ข โ€ข ยฉ apreslapluie; pinkdion โ€” ๐Ÿฐ like & comment ๐Ÿฐ don't forget to follow @winkboy.updates

1
@kimjaehwan_ina

180715 Wanna one in JKT Preview . . . . #๊น€์žฌํ™˜ #kimjaehwan #wannaone #์›Œ๋„ˆ์› #yoonjisung #์œค์ง€์„ฑ #hasungwoon #ํ•˜์„ฑ์šด #hwangminhyunย  #ํ™ฉ๋ฏผํ˜„ #ongseongwoo #์˜น์„ฑ์šฐ #kangdaniel #๊ฐ•๋‹ค๋‹ˆ์—˜ #parkjihoon #๋ฐ•์ง€ํ›ˆ #parwoojin #๋ฐ•์šฐ์ง„ #baejinyoung #๋ฐฐ์ง„์˜ #leedaehwi #์ด๋Œ€ํœ˜ #laiguanlin #๋ผ์ด๊ด€๋ฆฐ #Wannaoneinjkt #onetheworldinjkt

0
@wowfakta.wannaone

FANGIRL MODAL QUOTA? PEJUANG GIVEAWAY? HAYU IQUTAN GIVEAWAY DI @kpopgiveaway.id @kpopgiveaway.id @kpopgiveaway.id SYIAPA TAU QAMU LUCKY, BISA MENANGIN SALAH SATU GIVEAWAYNYA๐Ÿ˜ โ€ข FOLLOW SAYANGqโค โ€ข JOIN GIVEAWAYNYAโœจ โ€ข RULES MUDAH KO๐Ÿ‘Œ โ€ข KALO PENGEN JADI SPONSOR JUGA GAMPANGโœจ S&K ADA DI SOROTAN @kpopgiveaway.id ๐Ÿ‘Œ - @kpopgiveaway.id PELOPOR AKUN KPOP GIVEAWAY! 1ST AKUN KPOP GIVEAWAYโœจ #kpopgiveawayindo #giveawaykpop #faktawannaone #wfakta_wannaone #wannaone #wannaonestan #wannaonefact #wannaonememe #wannaonenuna #fff #lfl #lll #wannaonefangirl #wannable #KangDaniel #ParkJiHoon #LeeDaeHwi #KimJaeHwan #OngSeungWoo #ParkWooJin #LaiGuanLin #HaSungwoon

@kangchodings

Danielโ€™s safely arrived in Seoul ! . #wannaone #์›Œ๋„ˆ์› #kangdaniel #๊ฐ•๋‹ค๋‹ˆ์—˜ #yoonjisung #์ง€์„ฑ #hasungwoon #ํ•˜์„ฑ์šด #hwangminhyun #ํ™ฉ๋ฏผํ˜„ #ongseongwoo #์˜น์„ฑ์šฐ #kimjaehwan #๊น€์žฌํ™˜ #parkjihoon #๋ฐ•์ง€ํ›ˆ #parkwoojin #๋ฐ•์šฐ์ง„ #baejinyoung #๋ฐฐ์ง„์˜ #leedaehwi #์ด๋Œ€ํœ˜ #laiguanlin #๊ด€๋ฆฐ

0
@kimjaehwan_ina

Kim jae hwanใ… ใ… ใ…  ayo coba yang nonton konser share pendapatmu tentang kim jae hwan di dunia nyata seperti apa~~ . . #๊น€์žฌํ™˜ #kimjaehwan #wannaone #์›Œ๋„ˆ์› #yoonjisung #์œค์ง€์„ฑ #hasungwoon #ํ•˜์„ฑ์šด #hwangminhyunย  #ํ™ฉ๋ฏผํ˜„ #ongseongwoo #์˜น์„ฑ์šฐ #kangdaniel #๊ฐ•๋‹ค๋‹ˆ์—˜ #parkjihoon #๋ฐ•์ง€ํ›ˆ #parwoojin #๋ฐ•์šฐ์ง„ #baejinyoung #๋ฐฐ์ง„์˜ #leedaehwi #์ด๋Œ€ํœ˜ #laiguanlin #๋ผ์ด๊ด€๋ฆฐ #Wannaoneinjkt #onetheworldinjkt

4
@wingingxxi

๋ฐ•์ง€ํ›ˆ์˜ ์œ ์ž๋ฏผํŠธ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ์˜ค์ด์‹œ์ด์ด์ด์ด ์ง€ํ›ˆ์ด ๋„˜ ์ด๋ฝ€๋‹ค๊ตฌ - #๋ฐ•์ง€ํ›ˆ #์›Œ๋„ˆ์› #์–ผ๊ตด์ฒœ์žฌ #์•„์ด๋Œ #๋•์งˆ #๋•ํ›„ #parkjihoon #wannaone #jihoon #Kpop #idol #๋‹ค๋‚ด๊ผฌ #ๆœดๅฟ—่จ“ #๋‚จ๋ฐ”์™„ #์—ด์ผ #์„ธ์ ค๊ท€ #์น˜์•ฝ #ํ”Œ๋ ˆ์‹œ์•„ #์œ ์ž๋ฏผํŠธ #ํ”Œ๋ ˆ์‹œ์•„๋ฐ•์ง€ํ›ˆ

0
@ongjihoon_4224

ๅ•Š,ๆˆ‘่ขซ้šไป”ๆญปๅ•ฆ๐Ÿ˜‡ ๅฟ—่จ“็œŸไฟ‚่ถ…sexy โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ ๅฟ—่จ“ๅธถ็œผ้กๅŒๅ””ๅธถ็œผ้ก้ƒฝไฟ‚ๅ’้šไป”๐Ÿ˜Ž // Cr:@winkstar99 (Twitter) #parkjihoon #wannaone

0
@kimjaehwan_ina

Day by day!! JAEHWAN SE SEKSI ITU GUYS PERCAYALAAHH!! ใ… ใ… ใ… ใ…  Cr: Owner . . #๊น€์žฌํ™˜ #kimjaehwan #wannaone #์›Œ๋„ˆ์› #yoonjisung #์œค์ง€์„ฑ #hasungwoon #ํ•˜์„ฑ์šด #hwangminhyunย  #ํ™ฉ๋ฏผํ˜„ #ongseongwoo #์˜น์„ฑ์šฐ #kangdaniel #๊ฐ•๋‹ค๋‹ˆ์—˜ #parkjihoon #๋ฐ•์ง€ํ›ˆ #parwoojin #๋ฐ•์šฐ์ง„ #baejinyoung #๋ฐฐ์ง„์˜ #leedaehwi #์ด๋Œ€ํœ˜ #laiguanlin #๋ผ์ด๊ด€๋ฆฐ #WannaoneinJKT #onetheworldinjkt

3
@kimjaehwan_ina

Nah yang ini baru deh sama watermarknya kimjaehwan_ina hehehehehe kangaroo stagenya fun banget guys!! Jaehwannya pake kacamata yang ijo kemaren lagi๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ . . #๊น€์žฌํ™˜ #kimjaehwan #wannaone #์›Œ๋„ˆ์› #yoonjisung #์œค์ง€์„ฑ #hasungwoon #ํ•˜์„ฑ์šด #hwangminhyunย  #ํ™ฉ๋ฏผํ˜„ #ongseongwoo #์˜น์„ฑ์šฐ #kangdaniel #๊ฐ•๋‹ค๋‹ˆ์—˜ #parkjihoon #๋ฐ•์ง€ํ›ˆ #parwoojin #๋ฐ•์šฐ์ง„ #baejinyoung #๋ฐฐ์ง„์˜ #leedaehwi #์ด๋Œ€ํœ˜ #laiguanlin #๋ผ์ด๊ด€๋ฆฐ #WannaoneinJKT #onetheworldinjkt

0
@pcrkjihoon

๐ŸŒธ๐Ÿ’•โญ how better can my day get ,, i got pied in the face ,, some dumbass driver ran a red light & almost ran me over ,, now my phone is cracked๐Ÿ˜ whatever i'll just watch w1 vids to make me feel better๐Ÿ˜”๐Ÿ’— ~ {๐Ÿ“น} hypnotised0529 โค {๐Ÿ‘ฅ} 860 lovely winkies๐Ÿ’— {๐Ÿ••} 18:47 {๐Ÿ“…} 16 july 2018 {๐ŸŽถ} o sole mio - sf9 ~ #wannaone #wannable #์›Œ๋„ˆ์› #์›Œ๋„ˆ๋ธ” #parkjihoon #jihoon #๋ฐ•์ง€ํ›ˆ #์ง€ํ›ˆ ~ < #kpopl4l #kpoplfl #kpopexlikes #kpopsfs #kpops4s >

2
@eunseo6589

์›Œ๋„ˆ์›์ด๋“ค #์›Œ๋„ˆ์› #wannaone #์›Œ๋„ˆ๋ธ” #wannable #์œค์ง€์„ฑ #yoonjisung #ํ•˜์„ฑ์šด #hasungwoon #ํ™ฉ๋ฏผํ˜„ #hwangminhyun #์˜น์„ฑ์šฐ #ongsungwu #๊น€์žฌํ™˜ #kimjaehwan #๊ฐ•๋‹ค๋‹ˆ์—˜ #kangdaniel #๋ฐ•์ง€ํ›ˆ #parkjihoon #๋ฐ•์šฐ์ง„ #parkwoojin #๋ฐฐ์ง„์˜ #baejinyoung #์ด๋Œ€ํœ˜ #leedawhwi #๋ผ์ด๊ด€๋ฆฐ #laikuanlin #โ™ฅโ™ฅโ™ฅ #๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #์˜์›ํžˆ

0
@gallerywinkdeep

Alhamdulillah udah sampe ICN, selamat istirahat yaaa ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Btw, morning wannable Cr. On pict #wannaone #baejin #jinyoung #baejinyoung #jihoon #parkjihoon #winkboy #deepdark #winkdeep #winkdeepfamily #kpop #produce101 #produce101season2 #marooentertainment #c9entertaintment

0
@fangirling.over.youuu

Maaf ya OOT, (sorry out of topic) #parkjihoon memilih #laiguanlin #baejinyoung cembukur/jealous, #laiguanlin senyum kemenangan *smirk . . . . . #panwink #wannaone

0
@noviyao

Wanna One : The world Tour In SINGAPORE. Ini pertama kalinya gw kekonser then so excited banget. Baru nyampe dalam venue aja lgsung bengong sma stagenya , keren x! Then gak lupa buat foto ehh di suruh hapus sma securitynya ๐Ÿ˜ญ (cuma bisa ambl beberapa foto sblm konser dan setelah konser). Securityny beneran strict! Bru mau foto or video aja udh di warning ๐Ÿ˜ญ. ๐Ÿ“ฝ @dianahuangg #wannaone #wannaoneinsg #wannaonetourinsg #kangdaniel #laiguanlin #parkjihoon #parkwoojin #hasungwoon #yoonjisung #leedaehwi #hwangminhyun #kimjaehwan #ongseongwoo #baejinyoung at Singapore Indoor Stadium

2
@wanna1.one

2018.07.15 - Baejin at Wanna One World Tour in Jakarta ๐Ÿ•บ๐Ÿป๐Ÿ•บ๐Ÿป ๐Ÿ“Œ Baejin said 'Liat aku aja' ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆโค๏ธโค๏ธ . . . #kangdaniel #๊ฐ•๋‹ค๋‹ˆ์—˜ #ongseongwoo #์˜น์„ฑ์šฐ #hwangminhyun #ํ™ฉ๋ฏผํ˜„ #laiguanlin #๋ผ์ด๊ด€๋ฆฐ #parkjihoon #๋ฐ•์ง€ํ›ˆ #leedaehwi #์ด๋Œ€ํœ˜ #kimjaehwan #๊น€์žฌํ™˜ #parkwoojin #๋ฐ•์šฐ์ง„ #yoonjisung #์œค์ง€์„ฑ #baejinyoung #๋ฐฐ์ง„์˜ #hasungwoon #ํ•˜์„ฑ์šด #wannaone #์›Œ๋„ˆ์› #wanna1_one_video

0
@park.hoonie

Is he human??? - - - - - #wannaoneinjkt #jkt #jakarta #wannaone #parkjihoon #jihoonie

0
@prkjihoon._

โ™ก thanx for the 4.6k followers! _____ f4f; wanna one fan acc only ๐Ÿƒ - ยฉ save me - #wannaone #wannable #parkjihoon #jihoon #produce101 #pd101 #produce101season2 #pd101s2 #marooentertainment #ymcentertainment #kpop #kpopf4f #kpopl4l #kpopexlikes

1
@pjh_glory529

๋ˆˆ์ฝ” ์‚ด์ง์—๋„ ๋ณด์ด๋Š” ์ž˜์ƒ๊น€๐Ÿ˜ญ ์†๋ˆˆ์น ์ฝง๋Œ€ ... ํ• ๋ง์žƒ๊ณ  ๊ฑ ๊ธฐ์ ˆ o-<-< . #๋ฐ•์ง€ํ›ˆ #์ง€ํ›ˆ #์›Œ๋„ˆ์›๋ฐ•์ง€ํ›ˆ #parkjihoon #wannaone๋ฐ•์ง€ํ›ˆ #jihoon #ๆœดๅฟ—่จ“ #Wannaone #์›Œ๋„ˆ์› #์œ™๊น… #์œ™์˜ต #๋šฑ์‹œ๋šฑ์‹œ #๋จ•๋จ• #๋‚ด๋งˆ์Œ์†์—์ €์žฅ #๋‹ค๋‚ด๊ผฌ #์œ™๋“คํŠ€ #๊ฐ€๋งŒ์•ˆ๋„ #์ฒญ์ˆœ #์–ด๊นจ๊นกํŒจ #์–ผ๊ตด์ฒœ์žฌ #๋ฐ•์ง€ํ›ˆ์ถค #๋ฐ•์ง€ํ›ˆ์ง์บ  #์ผœ์ค˜๋ฐ•์ง€ํ›ˆ #๋ณด๋“ฌ๋ณด๋“ฌ #๋ฐ•์ง€ํ›ˆ๊ณ ํ™”์งˆ #์œ™๋ณด์‹ถ #180717 #180717๋ฐ•์ง€ํ›ˆ

0
@jijiji0529pjh

๐Ÿฐ๐Ÿ  #๋ฐ•์ง€ํ›ˆ์ธํ˜• #๋ฐ•์ง€ํ›ˆ #์ง€ํ›ˆ #parkjihoon #ๆœดๅฟ—่ฎญ #wannaoneๅ…ฌไป”

0
@ongnielhwangdeep

Babies have landed safely and sound in Korea. Welcome home sweethearts~ i hope you can rest for awhile. Eat a lot sleep a lot!! I miss you so muchhh๐Ÿ˜ญ๐Ÿ’• . . ยฉ๏ธon vid . Feel free and do: Loveโค๏ธ Comment๐Ÿ“ Share๐Ÿ” Tag your friends๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Save๐Ÿ—„ Tag me on your photo too๐Ÿ‘€ . . #wannaone #kangdaniel #ongseongwu #hwangminhyun #baejinyoung #hasungwoon #kimjaehwan #laikuanlin #parkwoojin #parkjihoon #yoonjisung #leedaehwi #ongniel #hwangdeep #ongnielhwangdeep #follow4follow #like4like #์›Œ๋„ˆ์› #๊ฐ•๋‹ค๋‹ˆ์—˜ #์˜น์„ฑ์šฐ #ํ™ฉ๋ฏผํ˜„ #๋ฐฐ์ง„์˜ #ํ•˜์„ฑ์šด #๊น€์žฌํ™˜ #์ด๊ด€๋ฆฐ #๋ฐ•์šฐ์ง„ #์ด๋Œ€ํœ˜ #๋ฐ•์ง€ํ›ˆ #์œค์ง€์„ฑ

0
@parkjihoon_11

Our boys safely arrive at Incheon. do rest well and eat a lot..esp my boyfie Jihooni๐Ÿ˜˜~~๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . โ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ช 180717 WANNA ONE AT INCHEON โ–ชโ–ชโ–ชโ–ชโ–ช . #์ง€ํ›ˆ #์ฅฌ๋‹ˆ #์š๊น…์ด #์š๊น… #์š๊ณฑ #๋šฑ์‹œ๋šฑ์‹œ #ํ›ˆ์ง€ #์›Œ๋„ˆ์› #ํ™ฉ๋ฏผํ˜„ #์›Œ๋„ˆ๋ธ” #ํ”„๋กœ๋“€์Šค101ํ”„ #๊ฐ•๋‹ค๋‹ˆ์—˜ #์˜น์„ฑ์šฐ #์œค์ง€์„ฑ #๋ผ์ด๊ด€๋ฆฐ #๋ฐ•์šฐ์ง„ #๋ฐ•์ง€ํ›ˆ #ํ•˜์„ฑ์šด #parkjihoon #kangdaniel #hwangminhyun #hasungwoon #parkwoojin #ongseongwoo #kimjaehwan #yoonjisung #guanlin #leedaehwi #baejinyoung #wannaonetheworldtour

0
@nao_intenchu

2018.07.17 ์ž์นด๋ฅดํƒ€โœˆ๏ธŽํ•œ๊ตญ #ํ™ฉ๋ฏผํ˜„ #์˜น์„ฑ์šฐ #๋ฐฐ์ง„์˜ #๋ฐ•์šฐ์ง„ #์ด๋Œ€ํœ˜ #๋ผ์ด๊ด€๋ฆฐ ใƒป ใƒป #WannaOne #์›Œ๋„ˆ์› #ํ•˜์„ฑ์šด #hasungwoon #๊ฐ•๋‹ค๋‹ˆ์—˜ #kangdaniel #๋ฐ•์ง€ํ›ˆ #parkjihoon #์ด๋Œ€ํœ˜ #leedaehwi #๊น€์žฌํ™˜ #kimjaehwan #์˜น์„ฑ์šฐ #ongseongwu #๋ฐ•์šฐ์ง„ #parkwoojin #๋ผ์ด๊ด€๋ฆฐ #laikuanlin #์œค์ง€์„ฑ #yoonjisung #ํ™ฉ๋ฏผํ˜„ #hwangminhyun #๋ฐฐ์ง„์˜ #baejinyoung

0
@wannaone_kangdan

WannaOne arrived in Korea .. Welcome back to Korea dears โค rest a lot and eat a lot yaa .. You must be missed korea so muchโค . . [WannaOne JKT back to Korea] 17.07.18 . ๐Ÿ‘†[โš ] REPOST - Cr or Tag Me ๐Ÿ˜ โš Thankyou ๐Ÿ’• . #WannaOneWorldTour2018 #OneTheWorld #IncheonAirport #Airportfashion #WANNAONEWORLDTOUR #๊ฐ•๋‹ค๋‹ˆ์—˜ #์›Œ๋„ˆ์› #SexyDaniel #Goddaniel #Kangchoding #CuteDaniel #KangModel #HOTNIEL #KangDan #WannaOne #KangDaniel #Parkjihoon #Leedaehwi #Kimjaehwan #Ongseongwoo #Parkwoojin #Yoonjisung #Laiguanlin #Baejinyoung #Hwangminhyun #Hasungwoon

0
@daily_wannaone11

Jangan lupa beli tiketnya para wannable ๐ŸHallo๐Ÿ disini kamu bisa dapatin info tentang wannaone, pict,& vidio nya juga. Di follow gih @daily_wannaone11 biar gak ketinggalan info ttg mereka !!! โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– @wannaone.official #kangdaniel #parkjihoon #leedaehwi #kimjaehwan #ongseongwoo #parkwoojin #yoonjisung #laiguanlin #hwangminhyun #baejinyoung #hasungwoon #wannableindonesia #wannable #wannableina

0
@wanna_kangguan

[180717] Jadi kemaren adek beli ini di plaza senayan, Bally bag harganya kisaran 700-800k, akankah produk ini sold out? ๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค” . . Cr. Right angel, slot_kl . . ๐Ÿ’— DANIK_KUANLIN ๐Ÿ’— Follow Me and Turn On Notification. Tag me if you want to repost. #์›Œ๋„ˆ์› #๊ฐ•๋‹ค๋‹ˆ์—˜ #๋ผ์ด๊ด€๋ฆฐ #์›Œ๋„ˆ_๊ฐ•๊ด€ #WannaOne KangDaniel #LaiGuanLin #ParkJiHoon #OngSeungWoo #HwangMinhyun #KimJeHwan #YoonJiSung #LeeDaeHwi #ParkWooJin #HaSungWoon #BaeJinYoung #Produce101 #Produce101Season2 #UNDIVIDED #์ผœ์ค˜ #Light #Panwink #Ongniel #WannaOneinJakarta #WannaOneinJKT #Wannable #OneTheWorldinJKT

3
@finalwanna

๊ฑธ๋ž˜ ๏ผš(ๆ“ฆๆฑ—) ๏ผšๅœจๅฅๅถ๏ฝž้‚ฃๆ˜ฏๆŠนๅธƒ่€ถ ๏ผšไฝ โ€ฆๅฐฑ้€™ๆจฃ็œ‹ๆˆ‘ๆ“ฆไบ†ๆ•ดๅผต่‡‰ๆ‰ๅ‘Š่จดๆˆ‘๏ผŸ ๏ผšๅฐๅ‘€๏ฝžไธ็”จๅคชๆ„Ÿๅ‹• ไนŸไธ็”จ่ฌๆˆ‘ๅ•ฆ๏ผš๏ผ‰ ๏ผšๅ”‰โ€ฆ็œŸๆ˜ฏ็„ก่ชžๅ‘€โ€ฆ โ€” ่ง€ๆœ› Cr.logo โ€” #wannaone #kangdaniel #ongseongwoo #parkjihoon #parkwoojin #kimjeahwan #์›Œ๋„ˆ์› #๊ฐ•๋‹ค๋‹ˆ์—˜ #์˜น์„ฑ์šฐ #๋ฐ•์ง€ํ›ˆ #๋ฐ•์šฐ์ง„ #๊น€์žฌํ™˜ #้‚•่–็ฅ #ๅงœไธนๅฐผ็ˆพ #้‡‘ๅœจๅฅ #ๆœดไฝ‘้Žฎ #ๆœดๅฟ—่จ“

0
@baby_wink_99

์šฐ๋ž˜๊ธฐ ์™”๊ตฌ๋‚˜ ํ์•™ ;ใ……; ๊ฐ™์€ ํ•œ๊ตญ๋•…์— ์žˆ๋Š”๊ฑธ๋กœ๋งŒ์œผ๋กœ ์ด๋ ‡๊ฒŒ ๋งˆ์Œ์ด ๋†“์ด๋‹ค๋‹ˆ ํ‘ํ‘ welcome backโค๏ธโค๏ธ ๋˜ ๋‚˜๊ฐ€์•ผ๋˜์ง€๋งŒ ์ž ์‹œ๋ผ๋„ ํ‘น ์‰ฌ๊ณ  ใ… ใ…  ๊ณ ์ƒํ•ด๋–  #parkjihoon #๋ฐ•์ง€ํ›ˆ #์›Œ๋„ˆ์› #wannaone #wannaoneparkjihoon #๊ณตํ•ญํŒจ์…˜ #๋ฐ•์ง€ํ›ˆ๊ณตํ•ญ #airport

0
@kimjaehwan_ina

Hi!! Maafkan admin yang baru update lagi~ ini fancam dari salah satu admin kita yang maaf terlalu shaking hahahaha๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ maaf juga fancam dari kita cuma sedikit karna kondisi VIP Right yang saat itu sempat rusuh dan admin pun terjepit jadi susah ngeluarin HPnya ใ… ใ…  nanti kita upload video dari yang lain juga ya. BTW Kalau lihat jaehwan di real life, JAEHWAN ITU KECIL DAN KURUS GUYSใ… ใ… ใ…  we hope he's still can manage his diet not too much because he's already slim nowใ… ใ…  . . #๊น€์žฌํ™˜ #kimjaehwan #wannaone #์›Œ๋„ˆ์› #yoonjisung #์œค์ง€์„ฑ #hasungwoon #ํ•˜์„ฑ์šด #hwangminhyunย  #ํ™ฉ๋ฏผํ˜„ #ongseongwoo #์˜น์„ฑ์šฐ #kangdaniel #๊ฐ•๋‹ค๋‹ˆ์—˜ #parkjihoon #๋ฐ•์ง€ํ›ˆ #parwoojin #๋ฐ•์šฐ์ง„ #baejinyoung #๋ฐฐ์ง„์˜ #leedaehwi #์ด๋Œ€ํœ˜ #laiguanlin #๋ผ์ด๊ด€๋ฆฐ #WannaoneinJKT #OnetheworldinJKT

3
@wanna_one_love1210

#์›Œ๋„ˆ์› #๊ฐ•๋‹ค๋‹ˆ์—˜ #๋ฐ•์ง€ํ›ˆ #์ด๋Œ€ํœ˜ #๊น€์žฌํ™˜ #์˜น์„ฑ์šฐ #๋ฐ•์šฐ์ง„ #๋ผ์ด๊ด€๋ฆฐ #์œค์ง€์„ฑ #ํ™ฉ๋ฏผํ˜„ #๋ฐฐ์ง„์˜ #ํ•˜์„ฑ์šด #Wannaone #ใƒฏใƒŠใƒฏใƒณ #kangdaniel #parkjihoon #leedaewhi #kimjaehwan #ongseongwu #parkwoojin #laikuanlin #yoonjisung #hwangminhyun #baejinyoung #hasungwoon

0
@wannaoneonly1

[180717] Wanna One Arrived At Incheon airport ===================== ๐Ÿ”– Follow @wannaoneonly1 ๐Ÿ”– Repost Tag with Credit ๐Ÿ”– Like โค Comment โค ๐Ÿ”– Tag Ur Friend #wannaone #wannable #produce101 #produce101season2 #wannaoneworldtour #wannaoneworldtour2018 #wannaoneinjkt #kangdaniel #parkjihoon #leedaehwi #kimjaehwan #ongseungwoo #parkwoojin #laiguanlin #yoonjisung #hwangminhyun #baejinyoung #hasungwon #ongniel #ongnielisscience #ongnielhwanhwan #wannaoneinJKT

0
@nao_intenchu

2018.07.17 ์ž์นด๋ฅดํƒ€โœˆ๏ธŽํ•œ๊ตญ #๊ฐ•๋‹ค๋‹ˆ์—˜ #๋ฐ•์ง€ํ›ˆ #์œค์ง€์„ฑ #๊น€์žฌํ™˜ ใƒป ใƒป #WannaOne #์›Œ๋„ˆ์› #ํ•˜์„ฑ์šด #hasungwoon #๊ฐ•๋‹ค๋‹ˆ์—˜ #kangdaniel #๋ฐ•์ง€ํ›ˆ #parkjihoon #์ด๋Œ€ํœ˜ #leedaehwi #๊น€์žฌํ™˜ #kimjaehwan #์˜น์„ฑ์šฐ #ongseongwu #๋ฐ•์šฐ์ง„ #parkwoojin #๋ผ์ด๊ด€๋ฆฐ #laikuanlin #์œค์ง€์„ฑ #yoonjisung #ํ™ฉ๋ฏผํ˜„ #hwangminhyun #๋ฐฐ์ง„์˜ #baejinyoung

0
@guanlinnl

[180717] ICN preview -- safely arrived at Incheon Airport back Jakarta โคโค get some rest baby ๐Ÿ’›๐Ÿ’› . . . cr. OMGuanlin , right angle , lean on me #๋ผ์ด๊ด€๋ฆฐ #่ณดๅ† ้œ– #์›Œ๋„ˆ์› #WANNAONE #kangdaniel #parkjihoon #leedaehwi #kimjaehwan #ongseungwoo #parkwoojin #laiguanlin #laikuanlin #yoonjisung #hwangminhyun #baejinyoung #hasungwoon #yooseonho #ongniel #panwink #jinhwi #guanho #jinseob #minhwan #winkdeep #WANNABLE #guanlin #woojin #jihoon #minhyun #daehwi

2
@otterhwinuna

` ๐Ÿ“Œ #W1onJULY15th2018 #wannaoneinJKT ` { I.P.U stage โ™ก } __ __ __ { Cutie Hwi with Jjaeni hyung ngapain dorong2an? Unyuuuu~~ โ™ก } __ __ __ Please kindly: Follow โœ” Like โค Comment ๐Ÿ’ฌ Tag your friends ๐Ÿ‘ฅ and Share โ–ท __ Vid ยฉ on pic Vid edit by me @otterhwinuna __ __ { #wannaone #kangdaniel #kimjaehwan #laiguanlin #parkjihoon #๋ฐฐ์ง„์˜ #baejinyoung #์ด๋Œ€ํœ˜ #leedaehwi #ongseongwoo #yoonjisung #hasungwoon #parkwoojin #hwangminhyun #wannaoneinjakarta #wannaoneinindonesia #wannaoneinINA #jinhwi #kpoplfl #lflkpop #ongniel #lfl #pd101season2 }

0
@90yes

๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† #wannaoneinjkt #onetheworldinjkt #wannaoneconcert #wannaoneconcertinjkt #wannaone #baejinyoung #parkjihoon #hwangminhyun #์›Œ๋„ˆ์› #๋ฐฐ์ง„์˜ #ํ™ฉ๋ฏผํ˜„ #๋ฐ•์ง€ํ›ˆ at ICE Indonesia - Indonesia Convention Exhibition ICE BSD City

0
@baejin10052000

Lai Guanlin, when talking about this boy, I think of his smile. His smile is very beautiful. I like his smile so much. And he's rapping very well. He is tall and handsome. I think he will be higher. . . . #yoonjisung #hasungwoon #hwangminhyun #ongseongwoo #kangdaniel #kimjaehwan #parkwoojin #parkjihoon #baejinyoung #leedaehwi #laikuanlin #wannable #kpopl4l #์œค์ง€์„ฑ #ํ•˜์„ฑ์šด #ํ™ฉ๋ฏผํ˜„ #์˜น์„ฑ์šฐ #๊น€์žฌํ™˜ #๊ฐ•๋‹ค๋‹ˆ์—˜ #๋ฐ•์ง€ํ›ˆ #๋ฐ•์šฐ์ง„ #๋ฐฐ์ง„์˜ #์ด๋Œ€ํœ˜ #๋ผ์ด๊ด€๋ฆฐ #์›Œ๋„ˆ์› #kpopf4f #kpopfff #undivided #ipromiseyou

6
@parkwinking2

์†๊พธ๋ฝ๋„ ๊ท€์—ฌ์šด ์ง€ํ›ˆ์ด ํ•œ๊ตญ์™”๊ตฌ๋‚˜~~์ž˜์™”์—‰ ๊ณง๋˜๋‚˜๊ฐ€๊ฒ ์ง€๋งŒ ํ‘น์ž˜์‰ฌ์ž~๐Ÿ˜— #๋ฐ•์ง€ํ›ˆ #parkjihoon #jihoon #์œ™๊น…์ด #ๆœดๅฟ—่จ“ #ใƒ‘ใ‚ฏใ‚ธใƒ•ใƒณย  #๋šฑ์‹œ๋šฑ์‹œ #๋‹ค๋‚ด๊ผฌ #Kpop #Wannaone #์›Œ๋„ˆ์› #๋‚จ๋ฐ”์™„ #๋จ•๋จ•

0
@winkrabbit_990529

โค๏ธ์†Œ์ค‘ํ•œ ์ง€ํ›ˆ์ด๋ฅผ ์‘์›ํ•˜๋Š” ๋Œ“๊ธ€ ๋‹ฌ์•„์ฃผ์„ธ์š”โค๏ธ ๐Ÿฐ http://naver.me/5P5zXQL8 ๐Ÿฐhttp://naver.me/xRd4ejLx #๋ฐ•์ง€ํ›ˆ #parkjihoon #jihoon #ๆœดๅฟ—่จ“ #ใƒ‘ใ‚ฏใ‚ธใƒ•ใƒณ #Kpop #Wannaone #ใƒฏใƒŠใƒฏใƒณ #winkboy #์›Œ๋„ˆ์› #wannaone #WannaOne #idol #Koreansinger #artist #wink #koreanmusic #kpopidol #koreansong #kpopgroup #winkboy #kpopstar #์ง€ํ›ˆ #์œ™ #์œ™๊น… #์œ™์˜ต #๋ฐ•์ง€ํ›ˆ๊ธฐ์‚ฌ #๋ฐ•์ง€ํ›ˆ๊ธฐ์‚ฌ์‚ฌ์ง„ #๋ฐ•์ง€ํ›ˆ๊ณตํ•ญ

0
@wingwing_iam_here

๋จ•๋จ•์ด ํ•œ๊ตญ์™“๊ตฌ๋‚˜ ๋”์œ„ ์กฐ์‹ฌํ•ด ์• ๊ธฐ์•ผ ใ… ใ… ใ… ใ…  - #๋ฐ•์ง€ํ›ˆ #parkjihoon #jihoon #ๆœดๅฟ—่จ“ #ใƒ‘ใ‚ฏใ‚ธใƒ•ใƒณ #Wannaone #ใƒฏใƒŠใƒฏใƒณ #winkboy #์›Œ๋„ˆ์› #wannaone #WannaOne #wink #winkboy #์œ™๊น…์ด #์–ผ๊ตด์ฒœ์žฌ #์œ™ํฌ๋‚จ #๋ฐ•์œ™๊น… #๋‹ค๋‚ด๊ผฌ #๋จ•๋จ•

0
@kingdaniel_wannaone

180715 Wanna One in Jakarta During โ€œAlwaysโ€ Daniel was telling fans not to push ใ… ใ…  ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ยฉ๏ธ to own Makin cinta sama yang namanya KANG DANIEL #wannaoneinjakarta #wannaoneinjkt #wannaone (ยดโŒฃ`สƒฦช)โ™ก หš หšยฐยบ หš หšยฐยบ หš หšยฐยบ (.โ€ข_โ€ข) ฦ’ึ…ำำึ…ีก @kingdaniel_wannaone ฦ’ึ…ษพ สึ…ษพาฝ ีดีฉีชษ‘ีฅาฝ๐Ÿ˜ #wannaone #wannables #yoonjisung #kangdaniel #danielkingdaniel #goddaniel #kangdanielwannaone #parkjihoon #parkwoojin #kimjaehwan #jaehwan #hwangminhyun #leedaehwi #baejinyoung #baejin #leeguanlin #ongniel #ongseongwoo #seongwoo #hasungwoon #kpopexlike

1