Parut Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@oh.scrub

Y.E.S TEMYRACLE MENJELMA LAGI ‼️Tawaran berbaloi 😃. Jangan berlengah untuk dapatkan sekarang, Temyracle memang jarang sangat adakan sales cmni. So kalau uolls nak grab produk temyracle boleh terus whatsapp +60139847917 /klik bio inah okay 😉 Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural 💕 #temyraclesayamesticari #temyracleterengganu #sayajualscrub #temyraclecodterengganu #terengganu #ganu #umt #unisza #temyracle #scrub #homemade #detox #detoxmask #ubatjerawat #jerawat #parut #jerangat #ubatputih #feedbacktemyracle #feedbackdetoxmasktemyracle #mask #masker #organic #natural #cantik #viral #teamnabilaa #inahjual at Terengganu

0
@fabulous.quia

KULIT FLAWLESS & SIHAT . Masalah kulit dulu menyebabkan kurang keyakinan diri, tapi sekarang dah berani 😍 . Dulu dibuang, sekarang kejar Dulu segan nak keluar, sekarang anytime ON💁. . Semua gara-gara SET KECANTIKAN shaklee . ℹKELEBIHAN SET KECANTIKAN SHAKLEE . 🌻🌻ESP🌻🌻 💜 Kulit lebih anjal & gebu 💜 Membantu pudarkan parut 💜 Mengawal pertumbuhan jerawat 💜 Kulit jadi tegang & sihat 💜 Menguatkan akar rambut & mengurangkan rambut gugur 💜 Sesuai utk mereka yang inginkan turun berat badan . 🌻🌻VITA C PLUS🌻🌻 💜 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan 💜 Mencerahkan kulit secara semulajadi dan menyeluruh!! (bukan takat cerah muka je tau 🙊) 💜 Membantu mengawal & mengurangkan jerawat degil! 💜 Mengatasi masalah jerawat nasi & pasir 💜 Mengurangkan garis2 halus dan kedutan pada kulit. 💜 Tona kulit lebih sekata 💜 Kulit lebih glowing & radiant 💜 Perlindungan drpd sinar UV 💜 Mengurangkan kesan sunburn . 🌻🌻VITA E 🌻🌻 💜 TAMPAK LEBIH #MUDA dengan membantutkan penuaan sel kesan daripada radikal bebas. 💜 Melambatkan proses penuaan 💜 Mengurangkankan #parut & masalah jerawat 💜 Mengatasi masalah #whitehead & #blackhead 💜 Membantu mengurangkan #eyebag 💜 Mengawal masalah kulit berminyak 💜 Mengatasi masalah #jeragat . Berminat boleh klik LINK WHATSAPP DI BIO. . NAQUIA ESIR 📲 0192183419 💻 @naquia.beauty Founder of FANTABULOUS EMPIRE . 🍃Be FANTASTIC & FABULOUS with Shaklee🍃 #shakleewithquia #quiashakleejourney #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesendayan #shakleeampangan #shakleeparoi #shakleerasah #shakleelukut #shakleeportdickson #shakleeuitmseremban3 #shakleegadong #shakleeenstek #shakleenilai #shakleelabu #shakleebangi #shakleebandarputramahkota #hafizmahamadxsyafiqahaina #adibizara #fattzura at Seremban (City)

0
@iflawless.bynim

Goodnight #iflawlessangles . . Sebelum tidur jangan lupa 2 titis Minyak Argan Emas iFlawless di muka taw..penbah seri you alls sebelum tidur..wow... . . Esok bangun pagi, shuben pun makin sayang..sebab kite sentiasa cantik je walaupun bangun daripada tidur...ahaks ! . .

4
@perfectskin.my

KULIT BEBAS MINYAK DAN KEKOTORAN HANYA DENGAN MAGIC SCRUB BNE . . ☘KEBAIKAN☘ 1) Menyingkirkan kotoran dalam liang pori 2) Mengecilkan liang pori 3) Menyingkirkan sel kulit mati 4) Mengecutkan jerawat 5) Mengurangkan parut jerawat 6) Memutihkan & melembutkan kulit 7) Melembabkan Kulit . . BAHAN-BAHAN 1) Vitamin C 2) Vitamin E 3) Tea Tree (penjagaan jerawat) 4)Arbutin (utk memutihkan) 5) Ekstrak Yeast (utk melembabkan) 6) Peppermint (menyejukkan) 7) Aloevera (penjagaan jerawat & menyejukkan) 8) serta bahan bahan yg dibenarkan . . Harga jualan rm40 sm/ss Tahan hingga 3bulan . . #magicscrubbest #kulitkering #kulitkusam #whiteheads #blackheads #jeragat #jerawat #parut #ootd #love #produkorganik #kulitcantik #glowingskin #skincare #fattzura #perfectskin #bneagent #bnecodtanjungmalim #bnecodupsi #bnecodsegamat #bnecodmuadzamshah #tanjungmalim #upsi #segamat #muadzamshah #magicscrubbne #scrubs #wangi #luluskkm #selamatdanhalal at Universiti Pendidikan Sultan Idris, Tanjung Malim, Perak (UPSI)

0
@elysian_emirohaiza

Boleh didapati dalam 2 code. Natural dan light okay? Compact powder Elysian Cosmetic ni baru je mula dijual..Tapi ramai pakat serbu HQ dan pengedar. Alhamdulillah.. Bermula la customer share feedback yang best best macam ni. Sebab mereka dah mula guna. Compact powder ni memang sangat best! Kalau tak best, Elysian tak bawak keluar. Cantik kan?? Coverage yang mantap mampu menutup segala parut dan dalam masa yang sama bahan bahan yang digunakan dalam compact powder ni Elysian Cosmetic ni akan mampu memberikan kesan treatment pada masalah kulit. Sangat sesuai untuk kulit yang sensitive! Dah cantik makin cantik! Terpaksa cantik dengan Elysian😍 Whassap akk utk sebarang pertanyaan😉 📞012-2294540   #elysian #elysianboosterserum #elysianboosterserumfeedback #elysianboosterserumagent #elysianmurah #elysianruby #elysianagent #elysiancosmetic #elysianskincare #elysianserum   #mycoffeeprince #titiancinta #fattzura #lipmattemurah #foundationanticapuk #jerawat #jeragat #parut #eyebag #lipmatte👻 #elysianlipmatte #elysianfoundation #muabellaz #elysiankajang #elysiansemenyih #elysianberanang #elysiannilai #elysianpajam #elysianmantin

0
@fabulous.quia

KULIT FLAWLESS & SIHAT . Masalah kulit dulu menyebabkan kurang keyakinan diri, tapi sekarang dah berani 😍 . Dulu dibuang, sekarang kejar Dulu segan nak keluar, sekarang anytime ON💁. . Semua gara-gara SET KECANTIKAN shaklee . ℹKELEBIHAN SET KECANTIKAN SHAKLEE . 🌻🌻ESP🌻🌻 💜 Kulit lebih anjal & gebu 💜 Membantu pudarkan parut 💜 Mengawal pertumbuhan jerawat 💜 Kulit jadi tegang & sihat 💜 Menguatkan akar rambut & mengurangkan rambut gugur 💜 Sesuai utk mereka yang inginkan turun berat badan . 🌻🌻VITA C PLUS🌻🌻 💜 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan 💜 Mencerahkan kulit secara semulajadi dan menyeluruh!! (bukan takat cerah muka je tau 🙊) 💜 Membantu mengawal & mengurangkan jerawat degil! 💜 Mengatasi masalah jerawat nasi & pasir 💜 Mengurangkan garis2 halus dan kedutan pada kulit. 💜 Tona kulit lebih sekata 💜 Kulit lebih glowing & radiant 💜 Perlindungan drpd sinar UV 💜 Mengurangkan kesan sunburn . 🌻🌻VITA E 🌻🌻 💜 TAMPAK LEBIH #MUDA dengan membantutkan penuaan sel kesan daripada radikal bebas. 💜 Melambatkan proses penuaan 💜 Mengurangkankan #parut & masalah jerawat 💜 Mengatasi masalah #whitehead & #blackhead 💜 Membantu mengurangkan #eyebag 💜 Mengawal masalah kulit berminyak 💜 Mengatasi masalah #jeragat . Berminat boleh klik LINK WHATSAPP DI BIO. . NAQUIA ESIR 📲 0192183419 💻 @naquia.beauty Founder of FANTABULOUS EMPIRE . 🍃Be FANTASTIC & FABULOUS with Shaklee🍃 #shakleewithquia #quiashakleejourney #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesendayan #shakleeampangan #shakleeparoi #shakleerasah #shakleelukut #shakleeportdickson #shakleeuitmseremban3 #shakleegadong #shakleeenstek #shakleenilai #shakleelabu #shakleebangi #shakleebandarputramahkota #hafizmahamadxsyafiqahaina #adibizara #fattzura at Seremban (City)

1
@jushinec.nlee

■ EWAH ❗❗ MUKA MAKIN RUNCING ♡ KULIT MAKIN CANTIK ■ . Bestnya effect 2 in 1 macam nie.. hasil KESABARAN minum Jushine C Nlee Beauty Nak CANTIK macam nie kena ada effort tau.. . . . JOM IKHTIAR 1 Botol RM 50 SM + POS RM 7 (< promosi ) 2 bOtol RM 100 SM + POS RM 8 +FREE GIFT MOSITRUZER JELLY . . . ( Whatsap 017 482 7159 ) . #jushinec #vitc #neenalee #sayajual #putih #gebu #sembelithilang #lawas #parut #lawa #awetmuda #kuatkanrambut #alahan #200mlsatubotol #kanakanak #dewasa #parutpudar #darkcircle #mengandung #kawalkencingmanis #kulit #dysphagia #tingkatkanimunisasi #terapiinstagram #aurainstagram #cuticutimalaysia #sunburn

1
@jushinec.nlee

■ EWAH ❗❗ MUKA MAKIN RUNCING ♡ KULIT MAKIN CANTIK ■ . Bestnya effect 2 in 1 macam nie.. hasil KESABARAN minum Jushine C Nlee Beauty Nak CANTIK macam nie kena ada effort tau.. . . . JOM IKHTIAR 1 Botol RM 50 SM + POS RM 7 (< promosi ) 2 bOtol RM 100 SM + POS RM 8 +FREE GIFT MOSITRUZER JELLY . . . ( Whatsap 017 482 7159 ) . #jushinec #vitc #neenalee #sayajual #putih #gebu #sembelithilang #lawas #parut #lawa #awetmuda #kuatkanrambut #alahan #200mlsatubotol #kanakanak #dewasa #parutpudar #darkcircle #mengandung #kawalkencingmanis #kulit #dysphagia #tingkatkanimunisasi #terapiinstagram #aurainstagram #cuticutimalaysia #sunburn

0
@jushinec.nlee

■ EWAH ❗❗ MUKA MAKIN RUNCING ♡ KULIT MAKIN CANTIK ■ . Bestnya effect 2 in 1 macam nie.. hasil KESABARAN minum Jushine C Nlee Beauty Nak CANTIK macam nie kena ada effort tau.. . . . JOM IKHTIAR 1 Botol RM 50 SM + POS RM 7 (< promosi ) 2 bOtol RM 100 SM + POS RM 8 +FREE GIFT MOSITRUZER JELLY . . . ( Whatsap 017 482 7159 ) . #jushinec #vitc #neenalee #sayajual #putih #gebu #sembelithilang #lawas #parut #lawa #awetmuda #kuatkanrambut #alahan #200mlsatubotol #kanakanak #dewasa #parutpudar #darkcircle #mengandung #kawalkencingmanis #kulit #dysphagia #tingkatkanimunisasi #terapiinstagram #aurainstagram #cuticutimalaysia #sunburn

0
@mighaa_beauty

Wajib Ada ! 😘 Scrub collagen membantu kulit ajal ,pori tersumbat,jeragat,bintik hitam,dannn kalauu Ada maslah kulit kasar Dan kusam kenaa Ada 1 ,kalau x korang mekap guna lahh apa² foundation yg mahal sekali pon mekap korang 👎,jujur ❗😘 - - Utk oder atau sebarang pertanyaan wassp 📲📞+60107071218 - - Scrub collagen RM 30.75 ( ahli RM 27.65) - Cara penggunaan : Gunkan 2kali seminggu utk kulit kering atau normal 3kali seminggu utk kulit berminyak dan jerawat - #scrubcollagen #bestseller #igshop #sendayutinggikulim #terapidiri #jomaudit #kulitkusam #jerawat #parut #kulitkering #kulimkedah #penang #uitm #usm #centralkulim #terapiinstagram #azizanosman

2
@aura_mega_trading

5 SEBAB KENAPA MQ FOUNDATION MENJADI PILIHAN RAMAI : . ☑ Muka #GLOWING sepantas 59.99 saat ☑ Pudar #JARAGAT hingga ke akar umbi ☑ #Raw4t KUSAM sepantas 5 hari ☑ Kecutk4an #JARAWAT sepantas 3 hari ☑ #PARUT lesap sepantas 3 hari #mqfoundation .

0
@hapusparutjerawat_7hari

➡Repeat Order Lagi set Combo RESDUNG & PARUT paling laris..gabungan dua2 meletup Boleh hilangkan masalah resdung dan matikan segala jenis jerawat😊 . Untuk luaran sapu serum srs,sejuk je bila sapu kat jerawat,cepat kecut,parut pun hilanggg . Untuk dalaman makan green barley cuci segala kotoran,barulah tak ada alahan gatal-gatal,selesema,jerawat dan boleh makan tanpa berpantang! . Nak kesan segera ? Fast action,fast result 📱whatsapp +6014-5444960 . . #ParutHitam #ParutPudar #ParutBerlubang #ParutLekuk # #JerawatBatu #ParutHilang #KulitGebu #ParutJerawat #ParutJerawatHilang #RawatanParut #GreenBarley #JerawatHilang #PenawarResdung #Parut #Jerawat #Resdung #ParutBerlubang #penawarresdung #Chickenpox #AcneScar #SnailRepairSolution #Resdung

0
@booster.whitening.hq.official

Mau cantik macam saya x? Kesan leh tgk seawal 3hari jer tau. Memang putih melepak la. CERAH 5KALI GANDA dalam masa 1MINGGU!! . Jom cantik-cantik untuk kekalkan awet muda. . Offer untuk 10orang terawal, FREE SPECIAL GIFT. Yang penting kena terus . . WHATSAPP ke 014 9666 528 WHATSAPP ke 014 9666 528 WHATSAPP ke 014 9666 528 . . #boosterwhitening #booster #whitening #pinkish #putih #putihgebu #cantikjelita #cantik #parut #paruthilang #jerawat #jerawathilang #skincare #perlaking #perlashine #safieyilias

0
@booster_whitening_hq_official

Mau cantik macam saya x? Kesan leh tgk seawal 3hari jer tau. Memang putih melepak la. CERAH 5KALI GANDA dalam masa 1MINGGU!! . Jom cantik-cantik untuk kekalkan awet muda. . Offer untuk 10orang terawal, FREE SPECIAL GIFT. Yang penting kena terus . . WHATSAPP ke 014 9666 528 WHATSAPP ke 014 9666 528 WHATSAPP ke 014 9666 528 . . #boosterwhitening #booster #whitening #pinkish #putih #putihgebu #cantikjelita #cantik #parut #paruthilang #jerawat #jerawathilang #skincare #perlaking #perlashine #safieyilias

0
@sabunjareffa

KESEGARAN WAJAH! . . Belum pernah rasa kesegaran wajah sebenar?? Cuba sabun muka jareffa sekarang! Wajah anda akan rasa lebih segar & tenang bila cuci muka dengan #sabunjareffa !!! . Sabun muka jareffa juga membantu anda menghapus segala masalah wajah! #sabun #jareffa #jareffaskincare #jareffafacialsoap #jareffabeauty #teamjareffa #parut #jerawat #jeragat #jerawatbatu #kulitberminyak #kulitkusam

0
@skinell_shah_alam

Tiada masa untuk belai wajah? Ada masalah kulit di wajah? Jom rawat #jeragat #jerawat #kulit kusam #kulit berminyak #kulit sensitif #pori besar #parut jerawat #kutil dan lain lain dengan #skinelle Jika berminat, 📲Whatsapp:014 9181057 💻Layari: skinellemalaysia.blogspot.com Utk sebarang pertanyaaan. 🚗Perkhidmatan penghantaran disediakan bagi kawasan tertentu sahaja. #codskinelle #skinellemurah #serum #bluefoundation #skinelleminipack #shah alam #selangor

0
@skinell_shah_alam

Ada masalah kulit di wajah? Jom rawat #jeragat #jerawat #kulit kusam #kulit berminyak #kulit sensitif #pori besar #parut jerawat #kutil dan lain lain dengan #skinelle Serum pertama berasaskan colagen ikan jerung. Jum try rawat kulit wajah dengan serum ini. Jika berminat, 📲Whatsapp:014 9181057 💻Layari: skinellemalaysia.blogspot.com Utk sebarang pertanyaaan. 🚗Perkhidmatan penghantaran disediakan bagi kawasan tertentu sahaja. #codskinelle #skinellemurah #serum #bluefoundation #skinelleminipack #shah alam #selangor

0
@temyracle.hq

“LEMBUT JE KULIT LEPAS GUNA COFFEE SCRUB!” 😍🌺 Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 ~~ Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan pihak kami. 💖 ~~ Kalau nak cantik semestinya go natural! Tak semua produk yang ada di drugstores sesuai untuk kulit kita semua tetapi dengan bahan alami sudah pasti tidak menyebabkan masalah breakouts seperti jerawat, jeragat, kulit berminyak dan banyak lagi. Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. Whatapp 016-9227446 for fast response, Temy akan guide uolss semua 🌹💋 ~~ #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #feedbackcoffeescrubtemyracle #feedbackcoffeescrub #feedbackcoffeescrubmurah

1
@vcsbeautyjb

Setiap pembelian Vitamin C Series rm150 ke atas akan dapat FREE Desk Planner 2018 VCS 👆. ✔️ Cleanser -> Cuci dan lindungi kulit ✔️Serum -> Rawat ✔️ Moisturizer -> Pelindung UV dan Pelembap . Nak tanya dan nak order picit nombor ini +60197771805 ❤️ . #vcsannona #vcsannonajb #rawatkulitdenganbetuldanselamat #parut #jerawat #jeragat

0
@fabulous.quia

KULIT FLAWLESS & SIHAT . Masalah kulit dulu menyebabkan kurang keyakinan diri, tapi sekarang dah berani 😍 . Dulu dibuang, sekarang kejar Dulu segan nak keluar, sekarang anytime ON💁. . Semua gara-gara SET KECANTIKAN shaklee . ℹKELEBIHAN SET KECANTIKAN SHAKLEE . 🌻🌻ESP🌻🌻 💜 Kulit lebih anjal & gebu 💜 Membantu pudarkan parut 💜 Mengawal pertumbuhan jerawat 💜 Kulit jadi tegang & sihat 💜 Menguatkan akar rambut & mengurangkan rambut gugur 💜 Sesuai utk mereka yang inginkan turun berat badan . 🌻🌻VITA C PLUS🌻🌻 💜 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan 💜 Mencerahkan kulit secara semulajadi dan menyeluruh!! (bukan takat cerah muka je tau 🙊) 💜 Membantu mengawal & mengurangkan jerawat degil! 💜 Mengatasi masalah jerawat nasi & pasir 💜 Mengurangkan garis2 halus dan kedutan pada kulit. 💜 Tona kulit lebih sekata 💜 Kulit lebih glowing & radiant 💜 Perlindungan drpd sinar UV 💜 Mengurangkan kesan sunburn . 🌻🌻VITA E 🌻🌻 💜 TAMPAK LEBIH #MUDA dengan membantutkan penuaan sel kesan daripada radikal bebas. 💜 Melambatkan proses penuaan 💜 Mengurangkankan #parut & masalah jerawat 💜 Mengatasi masalah #whitehead & #blackhead 💜 Membantu mengurangkan #eyebag 💜 Mengawal masalah kulit berminyak 💜 Mengatasi masalah #jeragat . Berminat boleh klik LINK WHATSAPP DI BIO. . NAQUIA ESIR 📲 0192183419 💻 @naquia.beauty Founder of FANTABULOUS EMPIRE . 🍃Be FANTASTIC & FABULOUS with Shaklee🍃 #shakleewithquia #quiashakleejourney #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesendayan #shakleeampangan #shakleeparoi #shakleerasah #shakleelukut #shakleeportdickson #shakleeuitmseremban3 #shakleegadong #shakleeenstek #shakleenilai #shakleelabu #shakleebangi #shakleebandarputramahkota #hafizmahamadxsyafiqahaina #adibizara #fattzura at Seremban (City)

0
@temyraclescrubs

Assalammualaikum,hai dear customer Temyracle yang diingati, ape khabar ? Harap sihat-sihat hendaknya😘, - Kak as nak bagitau sekarang ni Temyracle ade buat promosi YES tau di mana setiap produk Temyracle akan dapat diskaun sebanyak RM 2. - Kalau uols lupa,kak as bagi harga siap-siap kat sini okey. - ❤ Detox Mask Harga Biasa RM 42 Harga Promosi RM 40 - ❤ Coffee Scrub Harga Biasa RM 29 Harga Promosi RM 27 - ❤ Body Scrub Harga Biasa RM 20 Harga Promosi RM 18 - ❤ Rice Milk Soap Harga Biasa RM 18 Harga Promosi RM 16 - ❤ Lip Scrub Harga Biasa RM 9 Harga Promosi RM 7 - Harga belum termasuk kos penghantaran. - *** Magic Face Scrub dah out of stock sebab tahun 2018 akan launch yang baru. - Jangan lepaskan peluang untuk rebut promosi YES ni tau sebab tahun baru akan ade perubahan pada produk Temyracle dari segi packaging,harga dan tekstur😊. - Jom sihat dan cantik dengan Temyracle😘. " saya mesti cari ! " - Love, Kak As Temyracle Beauty Consultant - 📝 Nak Oder / Nak jadi Dropship? 📱 WhatsApp No ni : 012-9205998 ( Kak As). 💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. 🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘. . #temyracle #TemyracleTeamNUR #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #facescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

0
@bosbeauty._official

SIS BERJAYA SELESAIKAN MASALAH KULIT MEREKA ! 😍 Sis share Customer feedback ❤️ TRUSTED SELLER 😍 100% ORIGINAL PRODUCT 😍 POSTAGE ISNIN - JUMAAT 😍 - - MUKA BERPARUT ??? JERAWAT PULAK?? GELAP?? KUSAM ?? BETOL2 BERMASALAH???MASIH SEMPAT LAGI UNTUK ANDA SELESAIKAN MASALAH KULIT ANDA 💪🏻 WHATSAPP 01125678970 segera!

1
@snowwhitesecretviral

1
@snowwhitesecretviral

1
@temyraclescrubs

Assalammualaikum,hai dear customer Temyracle yang diingati, ape khabar ? Harap sihat-sihat hendaknya😘, - Kak as nak bagitau sekarang ni Temyracle ade buat promosi YES tau di mana setiap produk Temyracle akan dapat diskaun sebanyak RM 2. - Kalau uols lupa,kak as bagi harga siap-siap kat sini okey. - ❤ Detox Mask Harga Biasa RM 42 Harga Promosi RM 40 - ❤ Coffee Scrub Harga Biasa RM 29 Harga Promosi RM 27 - ❤ Body Scrub Harga Biasa RM 20 Harga Promosi RM 18 - ❤ Rice Milk Soap Harga Biasa RM 18 Harga Promosi RM 16 - ❤ Lip Scrub Harga Biasa RM 9 Harga Promosi RM 7 - Harga belum termasuk kos penghantaran. - *** Magic Face Scrub dah out of stock sebab tahun 2018 akan launch yang baru. - Jangan lepaskan peluang untuk rebut promosi YES ni tau sebab tahun baru akan ade perubahan pada produk Temyracle dari segi packaging,harga dan tekstur😊. - Jom sihat dan cantik dengan Temyracle😘. " saya mesti cari ! " - Love, Kak As Temyracle Beauty Consultant - 📝 Nak Oder / Nak jadi Dropship? 📱 WhatsApp No ni : 012-9205998 ( Kak As). 💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. 🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘. . #temyracle #TemyracleTeamNUR #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #facescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

0
@snowwhitesecretviral

1
@bosbeauty._official

SIS BERJAYA SELESAIKAN MASALAH KULIT MEREKA ! 😍 Sis share Customer feedback ❤️ TRUSTED SELLER 😍 100% ORIGINAL PRODUCT 😍 POSTAGE ISNIN - JUMAAT 😍 - - MUKA BERPARUT ??? JERAWAT PULAK?? GELAP?? KUSAM ?? BETOL2 BERMASALAH???MASIH SEMPAT LAGI UNTUK ANDA SELESAIKAN MASALAH KULIT ANDA 💪🏻 WHATSAPP 01125678970 segera!

1
@snowwhitesecretviral

0
@bosbeauty._official

SIS BERJAYA SELESAIKAN MASALAH KULIT MEREKA ! 😍 Sis share Customer feedback ❤️ TRUSTED SELLER 😍 100% ORIGINAL PRODUCT 😍 POSTAGE ISNIN - JUMAAT 😍 - - MUKA BERPARUT ??? JERAWAT PULAK?? GELAP?? KUSAM ?? BETOL2 BERMASALAH???MASIH SEMPAT LAGI UNTUK ANDA SELESAIKAN MASALAH KULIT ANDA 💪🏻 WHATSAPP 01125678970 segera!

1
@bosbeauty._official

SIS BERJAYA SELESAIKAN MASALAH KULIT MEREKA ! 😍 Sis share Customer feedback ❤️ TRUSTED SELLER 😍 100% ORIGINAL PRODUCT 😍 POSTAGE ISNIN - JUMAAT 😍 - - MUKA BERPARUT ??? JERAWAT PULAK?? GELAP?? KUSAM ?? BETOL2 BERMASALAH???MASIH SEMPAT LAGI UNTUK ANDA SELESAIKAN MASALAH KULIT ANDA 💪🏻 WHATSAPP 01125678970 segera!

1
@temyraclescrubs

Assalammualaikum,hai dear customer Temyracle yang diingati, ape khabar ? Harap sihat-sihat hendaknya😘, - Kak as nak bagitau sekarang ni Temyracle ade buat promosi YES tau di mana setiap produk Temyracle akan dapat diskaun sebanyak RM 2. - Kalau uols lupa,kak as bagi harga siap-siap kat sini okey. - ❤ Detox Mask Harga Biasa RM 42 Harga Promosi RM 40 - ❤ Coffee Scrub Harga Biasa RM 29 Harga Promosi RM 27 - ❤ Body Scrub Harga Biasa RM 20 Harga Promosi RM 18 - ❤ Rice Milk Soap Harga Biasa RM 18 Harga Promosi RM 16 - ❤ Lip Scrub Harga Biasa RM 9 Harga Promosi RM 7 - Harga belum termasuk kos penghantaran. - *** Magic Face Scrub dah out of stock sebab tahun 2018 akan launch yang baru. - Jangan lepaskan peluang untuk rebut promosi YES ni tau sebab tahun baru akan ade perubahan pada produk Temyracle dari segi packaging,harga dan tekstur😊. - Jom sihat dan cantik dengan Temyracle😘. " saya mesti cari ! " - Love, Kak As Temyracle Beauty Consultant - 📝 Nak Oder / Nak jadi Dropship? 📱 WhatsApp No ni : 012-9205998 ( Kak As). 💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. 🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘. . #temyracle #TemyracleTeamNUR #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #facescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

0
@bosbeauty._official

SIS BERJAYA SELESAIKAN MASALAH KULIT MEREKA ! 😍 Sis share Customer feedback ❤️ TRUSTED SELLER 😍 100% ORIGINAL PRODUCT 😍 POSTAGE ISNIN - JUMAAT 😍 - - MUKA BERPARUT ??? JERAWAT PULAK?? GELAP?? KUSAM ?? BETOL2 BERMASALAH???MASIH SEMPAT LAGI UNTUK ANDA SELESAIKAN MASALAH KULIT ANDA 💪🏻 WHATSAPP 01125678970 segera!

1
@supershine.negeri9

Amy sgt happy hari nie, sbb esok dah start weekend. Hehe 😊 . Tau x yang org happy nie slalu senyum. Bila senyum mesti nampak manis. Sbb tue org yg slalu happy, nmpk comel & manis. Jadi jgn moody2 ya kawan2. . Jom like post Amy klau kawan2 tgh happy. Happy2 slalu 😊. . #supershine #skincare #produkmuka #produmukaorganik #produkdoktor #productdoctor #cantik #kulitsihat #bebasmerkuri #natural #jerawathilang #LulusKKM #serum #parut at KPJ Seremban Specialist Hospital Official

0
@elysian_emirohaiza

Boleh didapati dalam 2 code. Natural dan light okay? Compact powder Elysian Cosmetic ni baru je mula dijual..Tapi ramai pakat serbu HQ dan pengedar. Alhamdulillah.. Bermula la customer share feedback yang best best macam ni. Sebab mereka dah mula guna. Compact powder ni memang sangat best! Kalau tak best, Elysian tak bawak keluar. Cantik kan?? Coverage yang mantap mampu menutup segala parut dan dalam masa yang sama bahan bahan yang digunakan dalam compact powder ni Elysian Cosmetic ni akan mampu memberikan kesan treatment pada masalah kulit. Sangat sesuai untuk kulit yang sensitive! Dah cantik makin cantik! Terpaksa cantik dengan Elysian😍 Whassap akk utk sebarang pertanyaan😉 📞012-2294540   #elysian #elysianboosterserum #elysianboosterserumfeedback #elysianboosterserumagent #elysianmurah #elysianruby #elysianagent #elysiancosmetic #elysianskincare #elysianserum   #mycoffeeprince #titiancinta #fattzura #lipmattemurah #foundationanticapuk #jerawat #jeragat #parut #eyebag #lipmatte👻 #elysianlipmatte #elysianfoundation #muabellaz #elysiankajang #elysiansemenyih #elysianberanang #elysiannilai #elysianpajam #elysianmantin

0
@letscantik_temyracle

Hai uolsss. Dah dapatkan ke lip scrub yang comel ni? Diskaun RM2 Tau. Year end sale still lagi berjalan..go go Temyracle😍 ~~ BIBIR MEREKAH? KERING? Jangan risau lipscrub ada. Ia bagus untuk bibir kering dan mencerahkan bibir yang gelap, penggunaan selalu akan menyebabkan bibir menjadi merah secara natural dan tidak merekah malah mungil sentiasa . Kandungan olive oil mampu melembapkan kulit bibir seterusnya mengelakkan bibir kering dan cepat merekah. Yeayyyyy💋😍 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatapp 011-26422775 for fast response, ila akan guide uolss semua 🌹💋✨ ~~ #Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #lipscrub #lipscrubmurah #lipscrubtemyracle #feedbacklipscrubtemyracle

0
@snowwhitesecretviral

0
@snowwhitesecretviral

1
@snowwhitesecretviral

1
@letscantik_temyracle

GERANIUM ESSENTIAL OIL DAN KULIT MUKA ROSAK, APA KAITANNYA?😱✨ ~~ Since, geranium oil ni ada sifat antibakteria dan antiseptik, bila kita apply dekat kulit dia akan menghalang bakteria dikulit muka masuk kedalam pores. Sebab tu kalau uolss konsisten guna detox mask ni, untuk uolss yang selalu breakouts lama kelamaan uolss akan perasan tahap breakouts tu akan makin berkurang sebab essential oil ni akan protect your skin dan kills the bacteria from infusing into uolss punya skin gittew. ~~ Campuran geranium, manuka honey dan pure kunyit adalah gabungan paling terbaik untuk merawat breakouts. Ramai sudah gembira dengan detox mask, takkan uolss nk tengok saje je. Jom cuba sekarang. ~~ Temyracle , freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatsapp 011-26422775 for fast response, ila akan guide uolss semua 🌹💋✨ ~~ #Temyracle #temyracleteamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #geraniumessentialoil #detoxmasktemyracle #feedbackdetoxmasktemyracletreerrreee

0
@officialpeche.johor

Positive feedback from my agent in Brunei 😍Her customer loves our products yeayyy 💃🏼So what are you waiting for girls? Grab now with our promo price 💋 . . #testimonial #testimoni #testimony #testimonialcustomer #feedback #results #peche #glowmask #mask #maskmurah #facemask #blackmask #peeloff #peeloffmask #blackheadremover #whiteheadremover #jerawat #jeragat #kulitberminyak #parut #bebasjerawat #bebasparut #bebasminyak #sayajualmurah #onlineshopmurah #bazaarpaknil

0
@dralinahasni

💚 @Regrann from @dermalene.malaysia - Start every day with a new hope. Leave bad memories behind and have faith for a better tomorrow. Good Morning beautiful creatures 😉 . . . . Hubungi cawangan Dermalene untuk temujanji;. . ➡012-6777617 (Shah Alam) ➡011-36964907 (Melaka) ➡017-9720170 (Kota Bharu) . . . #fightacnewithdermalene #dermalene #dralinahasni #jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomatomalaysia #beautytips #tipscantik #whi #wanitahariini #gaji #payday #jerawathilang

0
@sabunbeautyface_

KESEGARAN WAJAH! . . Belum pernah rasa kesegaran wajah sebenar?? Cuba sabun muka jareffa sekarang! Wajah anda akan rasa lebih segar & tenang bila cuci muka dengan #sabunmukajareffa !!! . Sabun muka jareffa juga membantu anda menghapus segala masalah wajah! #sabun #jareffa #jareffaskincare #jareffafacialsoap #jareffabeauty #teamjareffa #parut #jerawat #jeragat #jerawatbatu #kulitberminyak #kulitkusam #sayajualsabunmuka

0
@sheskinz_kl

Hai semua.. ada yang nak kami COD tak esok? Meh ler FREE COD tau.. . SALE SALE SALE lagi ni oi! . Trial set RM65.90 (harga asal rm69.90) Acne serum RM54.00 (harga asal rm59.90) Glowing serum RM54.00 (harga asal rm59.90) Charcoal scrub soap RM14.00 (harga asal rm19.90) Foundation RM25.90 (harga asal rm29.90) . Whtapp 019-6362176 atau klik jer link kt bio akak untuk terus whtapp ye.. . ESOK PON ADA POS tauuuuu . #sheskinzbynn #sheskinz #codampang #ampang #cod #freepostage #freegift #jerawat #parut #sunburn #codkl #codbangi #codgombak #codpj #codselangor #nomercury #halal #kkmapproved #sheskinzagent #sheskinzagentkl #sheskinzfamily #sheskinzteam #sheskinzkl #sheskinzagen #sheskinz_klteam #teamsheskinz_kl #adminteamsheskinz_kl #stokissheskinzkl #agendiperlukan #dsdiperlukan

0
@skinell_shah_alam

Tiada masa untuk membelai wajah? Inilah antara fungsi dan cara penggunaan produk skinelle yang sangat mudah untuk digunakan. Ada masalah kulit di wajah? Jom rawat #jeragat #jerawat #kulit kusam #kulit berminyak #kulit sensitif #pori besar #parut jerawat #kutil dan lain lain dengan #skinelle Semuanya hanya dalam satu botol dan tahan 1 - 2 bulan setiap botol. Jika berminat, Whatsapp:014 9181057 Layari: skinellemalaysia.blogspot.com Utk sebarang pertanyaaan. Perkhidmatan penghantaran disediakan bagi kawasan tertentu sahaja. #codskinelle #skinellemurah #serum #bluefoundation #skinelleminipack #shah alam #selangor

0
@sabunmukajareffa_hq

KESEGARAN WAJAH! . . Belum pernah rasa kesegaran wajah sebenar?? Cuba sabun muka jareffa sekarang! Wajah anda akan rasa lebih segar & tenang bila cuci muka dengan #sabunmukajareffa !!! . Sabun muka jareffa juga membantu anda menghapus segala masalah wajah! #sabun #jareffa #jareffaskincare #jareffafacialsoap #jareffabeauty #teamjareffa #parut #jerawat #jeragat #jerawatbatu #kulitberminyak #kulitkusam #sayajualsabunmuka

0
@skinell_shah_alam

Inilah antara produk skinelle yang berada di pasaran. Ada masalah kulit di wajah? Jom rawat #jeragat #jerawat #kulit kusam #kulit berminyak #kulit sensitif #pori besar #parut jerawat #kutil dan lain lain dengan #skinelle Semuanya hanya dalam satu botol dan tahan 1 - 2 bulan setiap botol. Jika berminat, Whatsapp:014 9181057 Layari: skinellemalaysia.blogspot.com Utk sebarang pertanyaaan. Perkhidmatan penghantaran disediakan bagi kawasan tertentu sahaja. #codskinelle #skinellemurah #serum #bluefoundation #skinelleminipack #shah alam #selangor

0
@skinell_shah_alam

Inilah antara produk skinelle yang berada di pasaran. Ada masalah kulit di wajah? Jom rawat #jeragat #jerawat #kulit kusam #kulit berminyak #kulit sensitif #pori besar #parut jerawat #kutil dan lain lain dengan #skinelle Semuanya hanya dalam satu botol dan tahan 1 - 2 bulan setiap botol. Jika berminat, 📲Whatsapp:014 9181057 💻Layari: skinellemalaysia.blogspot.com Utk sebarang pertanyaaan. 🚗Perkhidmatan penghantaran disediakan bagi kawasan tertentu sahaja. #codskinelle #skinellemurah #serum #bluefoundation #skinelleminipack #shah alam #selangor

0
@serumhilangkanjerawat

. KEBAIKAN SERUM SNAIL REPAIR SOLUTION YANG PERLU ANDA TAHU: 🌷 Mencerahkan kulit 🌷 Hilangkan parut dengan berkesan 🌷 Membantu Mengecutkan jerawat 🌷 Mengecilkan pori-pori yang terbuka 🌷 Kulit lebih berseri dan cantik 🌷 Tidak membuatkan kulit berminyak 🌷 Kulit lebih lembut dan gebu 🌷 Jerawat pasir hilang 🌷 Membaiki kulit yang rosak akibat salah guna produk . DAN YANG BESTNYA SERUM INI: 🌸 Tidak melekit 🌸 Tidak berminyak 🌸 Mudah dicuci 🌸 Lelaki perempuan boleh pakai 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ Ramai pengguna dah cuba dan berjaya dapat kulit impian..Berminat boleh wassap ika 📲wasap je +60133730800 (ika) 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ #dermaroller #rawatparut #parutjerawathilang #sunburn #kulitkering #dermarollermurah #dermarollermalaysiamurah #parut #jerawat #parutberlubang #parutlekuk #jerawatbatu #kulitgebu #chickenpox #acnescars #breakout #kulitsensitif #rawatandermaroller #snailrepairsolution

0
@bvrc_vgs_indonesia_taiwan

" #Wow ..! Percaya atau tidak #berhasil SAMPAI begini .!😱😱" . . Dulu sy tidak percaya sama sekali, yg saya ada dlm pikiran saya hanya utk berubah,karena sy dah pusing galau sangat2 dalam mencoba utk tampil cantik! banyak dah produk saya coba.. tapi tidak cocok dan tidak bagus dan saya hanya buang2 duit saja dengan membeli produk2 untuk diet dan cantik dan tidak berhasil... kemudian saya tau ada produk SW keluar.. dan alhamdulillah.😍 anda sendiri boleh lihat gambar sy yg terakhir sekali , bukan saya saja yang mendapat #kesan baik.. malah suami saya juga..😁 . . ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #KEBAIKAN SW #SLIMMEWHITE #DUALEFFECT ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 👍🏻 membantu membakar lemak 👍🏻 membantu buang toksin & racun 👍🏻 membantu #mencerahkan #kulit 👍🏻 membantu #merawat #jerawat & #parut 👍🏻 membantu menyekat gula & karbo 👍🏻 membantu mengurangi nafsu makan 👍🏻 membantu betulkan hormon 👍🏻 membantu #meningkatkan #imunisasi #badan 👍🏻 membantu #melancarkan peredaran #darah . . •••••••••••••••••• SW BEST BANGET? •••••••••••••••••• . 👍🏻 #penyerapan #maksimum 👍🏻 #tidak usah diet makan & tidak rutin olah raga tapi kalau bisa sambil olah raga 👍🏻 fokus #buanglemak #lengan, #peha, #pinggul & #dagu 👍🏻 #tidak menyebabkan diare #sembelit atau Yang membuat sakit perut 👍🏻 Bisa untuk laki2 & perempuan 👍🏻 #lulus kkm no.ruj kkm : 210915/08/304 . .

0
@bvrc_vgs_indonesia_taiwan

" #Wow ..! Percaya atau tidak #berhasil SAMPAI begini .!😱😱" . . Dulu sy tidak percaya sama sekali, yg saya ada dlm pikiran saya hanya utk berubah,karena sy dah pusing galau sangat2 dalam mencoba utk tampil cantik! banyak dah produk saya coba.. tapi tidak cocok dan tidak bagus dan saya hanya buang2 duit saja dengan membeli produk2 untuk diet dan cantik dan tidak berhasil... kemudian saya tau ada produk SW keluar.. dan alhamdulillah.😍 anda sendiri boleh lihat gambar sy yg terakhir sekali , bukan saya saja yang mendapat #kesan baik.. malah suami saya juga..😁 . . ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #KEBAIKAN SW #SLIMMEWHITE #DUALEFFECT ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 👍🏻 membantu membakar lemak 👍🏻 membantu buang toksin & racun 👍🏻 membantu #mencerahkan #kulit 👍🏻 membantu #merawat #jerawat & #parut 👍🏻 membantu menyekat gula & karbo 👍🏻 membantu mengurangi nafsu makan 👍🏻 membantu betulkan hormon 👍🏻 membantu #meningkatkan #imunisasi #badan 👍🏻 membantu #melancarkan peredaran #darah . . •••••••••••••••••• SW BEST BANGET? •••••••••••••••••• . 👍🏻 #penyerapan #maksimum 👍🏻 #tidak usah diet makan & tidak rutin olah raga tapi kalau bisa sambil olah raga 👍🏻 fokus #buanglemak #lengan, #peha, #pinggul & #dagu 👍🏻 #tidak menyebabkan diare #sembelit atau Yang membuat sakit perut 👍🏻 Bisa untuk laki2 & perempuan 👍🏻 #lulus kkm no.ruj kkm : 210915/08/304 . .

0
@pakar.parut

Anda mempunyai masalah parut kemalangan atau parut lula?? Skrg jgn risau lg jika anda mempunyai masalah seperti ini azanis scar serum ada penyelesaian!! . Wasap ila je ke 01156678269 untuk detail... . #azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #ubatparut #azanisubatparut

1
@naturalscrub4u

🎊 TEMYRACLE'S YEAR END SALE (15/12/17-31/12-2017) 🎊 Ada a few options untuk PROMO kali ni . 1. Beli loose items, akan dapat DISKAUN RM2 setiap satu. 2. Beli full set with or without face scrub akan dapat TEMYRACLE LIMITED EDITION TOWEL worth RM20 . Towel microfiber tu siap blh remove makeup lagi tau. 3. Beli mix items harga lebih kurang full set, awak boleh pilih sama ada nak DISKAUN atau LIMITED EDITION TOWEL Awak berminat? Jangan tunggu lagi Temyracle jarang buat sales tau. Jadi, dapat kan sebelum promosi Y.E.S tamat 🤗 Untuk order produk temyracle 👇👇 . 📲 +601155919262 (click link diatas) 🚗 COD UiTM Puncak Alam 🚚 Postage : Ahad-Khamis . #temyraclesayamesticari #temyracleuitmpuncakalam #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #ricemilksoap #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #skrubbudaksekolah #bazarpaknil #bazaar #yes #jualanakhirtahun #murahmurah at Klang

2
@naturalscrub4u

Thanks awak sebab dah memilih untuk mencuba Temyracle🤗 Detox mAsk memang sesuai untuk merawat muka yang berminyak & akibat salah guna produk.. InshaAllah bila konsisten guna kulit akan FLAWLESS! Hihi . Berminat? Whatsapp Aten segera 😘👇👇 . 📲 +601155919262 (click link diatas) 🚗 COD UiTM Puncak Alam 🚚 Postage : Ahad-Khamis . #temyraclesayamesticari #temyracleuitmpuncakalam #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #ricemilksoap #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #skrubbudaksekolah #bazarpaknil #bazaar #yes #jualanakhirtahun #murahmurah at Selangor

0
@arkay_essentials_ana

Arkay Essentials merupakan skincare NATURAL yg dikilang di Malaysia tetapi bahan-bahan semulajadi yg digunakan diimport dari negara luar seperti ekstrak bunga, ekstrak tumbuhan, ekstrak buah, essential oil dan vitamin. . . Untuk memastikan kesegaran, kualiti dan kesan yg maximum kat kulit pengguna arkay essentials, semua bahan-bahan Arkay diimport misalnya Hyaluronic Acid, Grapefruit, Witch Hazel, Jojoba Oil, Almond Oil, Niacinamide, dari US. Aloe Vera dan Vitamin E dari German. Royal Jelly dan Rose Water dari France. Lemon dan bilberry dari United Kingdom. Argan Oil dari Morocco. . . Arkay mampu merawat masalah jeragat, jerawat, kusam, hyper sensitif, tompok2 hitam, kulit minyak, kering, parut jerawat, hyper pigmentation (akibat hidrokinon) jerawat halus, mahu pun jerawat batu. Pastikan, kesabaran yang tinggi ye uolsss..sebabnya, skin kita pon renew sel setiap 28 hari..😘 . . . ⛔Paraben ⛔Merkuri ⛔Hidrokinon ⛔Mineral Oil ⛔Sles ⛔Silikon ⛔Peeling . . . 1 SET ARKAY ESSENTIALS RM155 FREE POSTAGE TO WEST MALAYSIA, RM160 POSTAGE TO EAST MALAYSIA . . #ArkayEssential #arkayessentials #TeamJoyahWangi #SkincareTerbaikMalaysia #NaturalSkincare #skincareSemulaJadi #ArkaySkincare #testimoniArkay #testimoniarkayessentials #tipskecantikan #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawat #mukaberminyak #skincarenatural #organicskincare #parut #jeragat #poribesar #poriterbuka #kulitsensitif #redness #inflamation #jerawatnanah #jerawatgatal

0
@arkay_essentials_ana

Arkay Essentials merupakan skincare NATURAL yg dikilang di Malaysia tetapi bahan-bahan semulajadi yg digunakan diimport dari negara luar seperti ekstrak bunga, ekstrak tumbuhan, ekstrak buah, essential oil dan vitamin. . . Untuk memastikan kesegaran, kualiti dan kesan yg maximum kat kulit pengguna arkay essentials, semua bahan-bahan Arkay diimport misalnya Hyaluronic Acid, Grapefruit, Witch Hazel, Jojoba Oil, Almond Oil, Niacinamide, dari US. Aloe Vera dan Vitamin E dari German. Royal Jelly dan Rose Water dari France. Lemon dan bilberry dari United Kingdom. Argan Oil dari Morocco. . . Arkay mampu merawat masalah jeragat, jerawat, kusam, hyper sensitif, tompok2 hitam, kulit minyak, kering, parut jerawat, hyper pigmentation (akibat hidrokinon) jerawat halus, mahu pun jerawat batu. Pastikan, kesabaran yang tinggi ye uolsss..sebabnya, skin kita pon renew sel setiap 28 hari..😘 . . . ⛔Paraben ⛔Merkuri ⛔Hidrokinon ⛔Mineral Oil ⛔Sles ⛔Silikon ⛔Peeling . . . 1 SET ARKAY ESSENTIALS RM155 FREE POSTAGE TO WEST MALAYSIA, RM160 POSTAGE TO EAST MALAYSIA . . #ArkayEssential #arkayessentials #TeamJoyahWangi #SkincareTerbaikMalaysia #NaturalSkincare #skincareSemulaJadi #ArkaySkincare #testimoniArkay #testimoniarkayessentials #tipskecantikan #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawat #mukaberminyak #skincarenatural #organicskincare #parut #jeragat #poribesar #poriterbuka #kulitsensitif #redness #inflamation #jerawatnanah #jerawatgatal

0
@fabulous.quia

KULIT FLAWLESS & SIHAT . Masalah kulit dulu menyebabkan kurang keyakinan diri, tapi sekarang dah berani 😍 . Dulu dibuang, sekarang kejar Dulu segan nak keluar, sekarang anytime ON💁. . Semua gara-gara SET KECANTIKAN shaklee . ℹKELEBIHAN SET KECANTIKAN SHAKLEE . 🌻🌻ESP🌻🌻 💜 Kulit lebih anjal & gebu 💜 Membantu pudarkan parut 💜 Mengawal pertumbuhan jerawat 💜 Kulit jadi tegang & sihat 💜 Menguatkan akar rambut & mengurangkan rambut gugur 💜 Sesuai utk mereka yang inginkan turun berat badan . 🌻🌻VITA C PLUS🌻🌻 💜 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan 💜 Mencerahkan kulit secara semulajadi dan menyeluruh!! (bukan takat cerah muka je tau 🙊) 💜 Membantu mengawal & mengurangkan jerawat degil! 💜 Mengatasi masalah jerawat nasi & pasir 💜 Mengurangkan garis2 halus dan kedutan pada kulit. 💜 Tona kulit lebih sekata 💜 Kulit lebih glowing & radiant 💜 Perlindungan drpd sinar UV 💜 Mengurangkan kesan sunburn . 🌻🌻VITA E 🌻🌻 💜 TAMPAK LEBIH #MUDA dengan membantutkan penuaan sel kesan daripada radikal bebas. 💜 Melambatkan proses penuaan 💜 Mengurangkankan #parut & masalah jerawat 💜 Mengatasi masalah #whitehead & #blackhead 💜 Membantu mengurangkan #eyebag 💜 Mengawal masalah kulit berminyak 💜 Mengatasi masalah #jeragat . Berminat boleh klik LINK WHATSAPP DI BIO. . NAQUIA ESIR 📲 0192183419 💻 @naquia.beauty Founder of FANTABULOUS EMPIRE . 🍃Be FANTASTIC & FABULOUS with Shaklee🍃 #shakleewithquia #quiashakleejourney #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesendayan #shakleeampangan #shakleeparoi #shakleerasah #shakleelukut #shakleeportdickson #shakleeuitmseremban3 #shakleegadong #shakleeenstek #shakleenilai #shakleelabu #shakleebangi #shakleebandarputramahkota #hafizmahamadxsyafiqahaina #adibizara #fattzura at Seremban (City)

0
@fathin.temyracle

Thanks awak sebab dah memilih untuk mencuba Temyracle🤗 Detox mAsk memang sesuai untuk merawat muka yang berminyak & akibat salah guna produk.. InshaAllah bila konsisten guna kulit akan FLAWLESS! Hihi . Berminat? Whatsapp Aten segera 😘👇👇 . 📲 +601155919262 (click link diatas) 🚗 COD UiTM Puncak Alam 🚚 Postage : Ahad-Khamis . #temyraclesayamesticari #temyracleuitmpuncakalam #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #ricemilksoap #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #skrubbudakU #bazarpaknil #bazaar #yes #jualanakhirtahun #murahmurah at UiTM Puncak Alam

1
@arkay_essentials_ana

Arkay Essentials merupakan skincare NATURAL yg dikilang di Malaysia tetapi bahan-bahan semulajadi yg digunakan diimport dari negara luar seperti ekstrak bunga, ekstrak tumbuhan, ekstrak buah, essential oil dan vitamin. . . Untuk memastikan kesegaran, kualiti dan kesan yg maximum kat kulit pengguna arkay essentials, semua bahan-bahan Arkay diimport misalnya Hyaluronic Acid, Grapefruit, Witch Hazel, Jojoba Oil, Almond Oil, Niacinamide, dari US. Aloe Vera dan Vitamin E dari German. Royal Jelly dan Rose Water dari France. Lemon dan bilberry dari United Kingdom. Argan Oil dari Morocco. . . Arkay mampu merawat masalah jeragat, jerawat, kusam, hyper sensitif, tompok2 hitam, kulit minyak, kering, parut jerawat, hyper pigmentation (akibat hidrokinon) jerawat halus, mahu pun jerawat batu. Pastikan, kesabaran yang tinggi ye uolsss..sebabnya, skin kita pon renew sel setiap 28 hari..😘 . . . ⛔Paraben ⛔Merkuri ⛔Hidrokinon ⛔Mineral Oil ⛔Sles ⛔Silikon ⛔Peeling . . . 1 SET ARKAY ESSENTIALS RM155 FREE POSTAGE TO WEST MALAYSIA, RM160 POSTAGE TO EAST MALAYSIA . . #ArkayEssential #arkayessentials #TeamJoyahWangi #SkincareTerbaikMalaysia #NaturalSkincare #skincareSemulaJadi #ArkaySkincare #testimoniArkay #testimoniarkayessentials #tipskecantikan #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawat #mukaberminyak #skincarenatural #organicskincare #parut #jeragat #poribesar #poriterbuka #kulitsensitif #redness #inflamation #jerawatnanah #jerawatgatal

0
@_nrarbahrsli

[ ATTN ] PARUT JER-AWAT MEMENUHI KULIT MUKA? STRESS PERGI OFFIS, ORANG ASYIK EJEK DUIT SYILING PENUH DIMUKA? KURANG KEYAKINAN DIRI BERHADAPAN DENGAN MASYAKARAT? . . Stressnyaaa lahai!, ngadap cermin jaa muka penuh dgn bekas bekas parut cik J. Dah mcm mcm benda apply kt muka neh, tak juga hilang hilang. Paling stress bila org asyik cakap "bak sikit duit syiling yg ada kt muka ko tu". Amboihhhhh, pedihnya menusuk hingga ke kalbu. =========================== Anda mengalami masalah seperti di atas? Jangan risau kami ada penyelesaiannya. ✔ #parut hilang dalam masa 5hari. ✔ #missj kecut dalam masa 24jam ✔ #juragat hilang dari radar. ✔ #kulitkusam menjadi berseri seri bak bidadari . ✔ #kulitberminyak tiada lagi ✔ penyelamat mekap anda dari bercapuk. Terhad 100 orang pertama sahaja yg kakyaa nak bantu. Wassap kakyaa laju laju di talian berikut 0111 250 3473 Atau klik link neh lebih cepat dan pantas Www.wasap.my/601112503473 Atau tinggalkan no fone anda di ruangan komen. Kakyaa Bantu anda sampai cantik mcm bidadari tawwwww. #maikabeau

1
@iflawless.bynim

HOT SELLING DARI IFLAWLESS! . Hanya dgn 2 titis penggunaan #minyakarganemas setiap hari, you olss akan rasa perbezaan dari segi kelembapan kulit muka, jerawat kecut dan hilang, and parut2 lama pun makin pudar. . Tapi bukan utk kelembapan muka je, kalau yg kaki mekap, wajib lah blend foundation sekali dgn minyak argan emas ni sbb bila campur, hasil mekap you olss akan tampak lebih natural, tak bercapuk, lebih tahan lama & tak buat muka kering. Bg yg muka berminyak, jgn lah risau sbb minyak argan ni mampu kawal sebum pengeluaran minyak kat muka taw 😱 . Sbb tu org Morocco panggil dia ni dgn gelaran cecair emas! Sbb dah lah susah nak dpt. Power pulak tu 😍 .

1
@ainbeauty

Ni Combo Set yang menjadi rebutan ramai iaitu SET FLAWLESS. Terdiri daripada : Detox Mask + Coffee Scrub + Rice Milk Soup . Combo hebat ni merupakat range yg terbaik untuk dapatkan kulit yg flawless dan menyelesaikan kulit breakout. ✨ Keluarkan semua kotoran di wajah dengan Detox Mask/ Masker Kunyit ✨Scrub wajah dengan Coffee Scrub untuk menanggalkan sel kulit mati ✨Cuci wajah dengan Rice Milk Soup/ Sabun Susu Beras yang bertindak membersihkan kulit hingga ke dalam pori . Daripada harga asal RM89 dapat beli dengan harga RM83. Less RM6! 📣📣📣WOW UNTUNG3!!!📣📣📣 . Jom rebut peluang ni! Jom cantik flawless putih dengan Temyracle💖 . #temyracle #yearendsale #yestemyracle #codjerteh #coffeescrubKakAin #ricemilksoupKakAin #detoxmaskKakAin #setkulitmulus #putih #parut #flawless #jerteh #besut #promosi #ainbeauty #agenttemyraclejerteh #teamnabila

0
@akmapengedar_shaklee

Assalamualaikum . . Set basic kecantikan yang menjadi kegilaan ramai 😊. Paling laris Vit c sebab 1 biji Vit c shaklee = 7 1/2 biji buah Oren, bersifat substance release dan bertahan selama 6 bulan 😊 . . Vit e shaklee 1 biji soft gel yang boleh Dijadikan masker, sangat hebat Untuk pudarkan parut dan 1 botol tahan selama 4 bulan 😊 . . KELEBIHAN VITAMIN E: . 🌸AWET muda. 🌸Membaiki peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan PMS. 🌸Mengurangkan PARUT. 🌸Meningkatkan KESUBURAN untuk lelaki & juga wanita. 🌸KULIT dan RAMBUT sihat, cantik & lebat. 🌸Merawat masalah KEINTIMAN. 🌸Merawat masalah seksual lelaki. 🌸 Mengecutkan JERAWAT 🌸Vitamin E juga boleh dijadikan sebagai MASKER semulajadi. . . KELEBIHAN VITAMIN C: . 🍊Membentuk kolagen dalam kulit – vitamin C Shaklee ini akan merangsang pembentukan kolagen dan menyebabkan kulit menjadi TEGANG . 🍊MENCERAHKAN kulit. 🍊Melambatkan proses PENUAAN. 🍊Menghalang pembetukan pigmen yang menyebabkan masalah JERAGAT . 🍊Meningkatkan sistem IMUNISASI badan. 🍊Membantu mengurangkan masalah ALERGIC dan RESDUNG. 🍊Mengatasi masalah GUSI berdarah. 🍊Vitamin C juga boleh dijadikan sebagai MASKER semulajadi . . Vita c mencerah..vita e mengurangkan parut...combine together superr result dear . . Akma Whatsapp ▶️ 01123780862 *VITA C & E* #jeragat #parut #parutjerawat #parutberlubang #parutjerawat #esp #espshaklee #vitaminE #sayajualshaklee

0
@azanismalaysia

Nak parut pudar dlm masa 3hari jom dapatkan azanis scar serum. . Whatsapp ke 01133522866 #azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #ubatparut #azanisubatparut

1
@temyraclescrubs

Produk-produk Temyracle ni dah sedia murah tau,tapi kak as berbesar hati nak bagi lagi diskaun kat kastemer sebagai hadiah dan penghargaan kepada pelanggan sedia ada dan pelanggan baru. - Bagi yang belum penah cube produk Temyracle,tapi teringin nak cube,ni lah peluang dan saat yang paling tepat sebab Temyracle jarang-jarang sekali buat promosi. - Setiap item dapat diskaun RM 2 kalau beli loose,.kalau beli set lengkap boleh pilih samada nak free gift towel atau nak diskaun RM 2 setiap item. - Lagipun produk Temyracle ni sudah berada di pasaran sejak tahun 2012 tau. Di percayai dan di yakini kerana Temyracle adalah produk bebas bahan kimia bahaya. - 📝 Nak Oder / Nak jadi Dropship? 📱 WhatsApp No ni : 012-9205998 ( Kak As). 💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. 🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘. . #temyracle #TemyracleTeamNUR #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #facescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

0
@sidshaklee_akma

Assalamualaikum . . Set basic kecantikan yang menjadi kegilaan ramai 😊. Paling laris Vit c sebab 1 biji Vit c shaklee = 7 1/2 biji buah Oren, bersifat substance release dan bertahan selama 6 bulan 😊 . . Vit e shaklee 1 biji soft gel yang boleh Dijadikan masker, sangat hebat Untuk pudarkan parut dan 1 botol tahan selama 4 bulan 😊 . . KELEBIHAN VITAMIN E: . 🌸AWET muda. 🌸Membaiki peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan PMS. 🌸Mengurangkan PARUT. 🌸Meningkatkan KESUBURAN untuk lelaki & juga wanita. 🌸KULIT dan RAMBUT sihat, cantik & lebat. 🌸Merawat masalah KEINTIMAN. 🌸Merawat masalah seksual lelaki. 🌸 Mengecutkan JERAWAT 🌸Vitamin E juga boleh dijadikan sebagai MASKER semulajadi. . . KELEBIHAN VITAMIN C: . 🍊Membentuk kolagen dalam kulit – vitamin C Shaklee ini akan merangsang pembentukan kolagen dan menyebabkan kulit menjadi TEGANG . 🍊MENCERAHKAN kulit. 🍊Melambatkan proses PENUAAN. 🍊Menghalang pembetukan pigmen yang menyebabkan masalah JERAGAT . 🍊Meningkatkan sistem IMUNISASI badan. 🍊Membantu mengurangkan masalah ALERGIC dan RESDUNG. 🍊Mengatasi masalah GUSI berdarah. 🍊Vitamin C juga boleh dijadikan sebagai MASKER semulajadi . . Vita c mencerah..vita e mengurangkan parut...combine together superr result dear . . Akma Whatsapp ▶️ 01123780862 *VITA C & E* #jeragat #parut #parutjerawat #parutberlubang #parutjerawat #esp #espshaklee #vitaminE #sayajualshaklee

0
@nadia_dyxycosmetics

OFFER YEAR END SALES ❗️❗️❗️ . . Nadia nak bagitahu ni, malam ni ada DISKAUN BEST tau 🤗 Rugi kalau tak grab cepat-cepat 😉 . . Mehh whatsapp Nadia lelaju untuk dapatkan set viral Dyxy Cosmetics dengan diskaun lebih dari Rm40 😘 . . Whatsapp : 📲 011-18583720 Whatsapp : 📲 011-18583720 Whatsapp : 📲 011-18583720 . . Jika berminat whatsapp Nadia okay 😊 Whatsapp : 📲 01118583720 . . #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #murah #makeup #semenyih #kajang #concealer #dropship #freecod #dyxymalaysia #makeup #jerawat #parut #kusam #dyxymascara #dyxycosmetics #dyxygojes #licin #flawless #empiredyxyfara #cantik #glowing #dyxyviral #dyxybrush #dyxylipstick #freepos #promosidisember #terbaik #confimnakrepeat👍🏻 #teamfara

0
@nadia_dyxycosmetics

OFFER YEAR END SALES ❗️❗️❗️ . . Nadia nak bagitahu ni, malam ni ada DISKAUN BEST tau 🤗 Rugi kalau tak grab cepat-cepat 😉 . . Mehh whatsapp Nadia lelaju untuk dapatkan set viral Dyxy Cosmetics dengan diskaun lebih dari Rm40 😘 . . Whatsapp : 📲 011-18583720 Whatsapp : 📲 011-18583720 Whatsapp : 📲 011-18583720 . . Jika berminat whatsapp Nadia okay 😊 Whatsapp : 📲 01118583720 . . #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #murah #makeup #semenyih #kajang #concealer #dropship #freecod #dyxymalaysia #makeup #jerawat #parut #kusam #dyxymascara #dyxycosmetics #dyxygojes #licin #flawless #empiredyxyfara #cantik #glowing #dyxyviral #dyxybrush #dyxylipstick #freepos #promosidisember #terbaik #confimnakrepeat👍🏻 #teamfara

0
@temyraclescrubs

Produk-produk Temyracle ni dah sedia murah tau,tapi kak as berbesar hati nak bagi lagi diskaun kat kastemer sebagai hadiah dan penghargaan kepada pelanggan sedia ada dan pelanggan baru. - Bagi yang belum penah cube produk Temyracle,tapi teringin nak cube,ni lah peluang dan saat yang paling tepat sebab Temyracle jarang-jarang sekali buat promosi. - Setiap item dapat diskaun RM 2 kalau beli loose,.kalau beli set lengkap boleh pilih samada nak free gift towel atau nak diskaun RM 2 setiap item. - Lagipun produk Temyracle ni sudah berada di pasaran sejak tahun 2012 tau. Di percayai dan di yakini kerana Temyracle adalah produk bebas bahan kimia bahaya. - 📝 Nak Oder / Nak jadi Dropship? 📱 WhatsApp No ni : 012-9205998 ( Kak As). 💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. 🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘. . #temyracle #TemyracleTeamNUR #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #facescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

0
@fathin.temyracle

🎊 TEMYRACLE'S YEAR END SALE (15/12/17-31/12-2017) 🎊 Ada a few options untuk PROMO kali ni . 1. Beli loose items, akan dapat DISKAUN RM2 setiap satu. 2. Beli full set with or without face scrub akan dapat TEMYRACLE LIMITED EDITION TOWEL worth RM20 . Towel microfiber tu siap blh remove makeup lagi tau. 3. Beli mix items harga lebih kurang full set, awak boleh pilih sama ada nak DISKAUN atau LIMITED EDITION TOWEL Awak berminat? Jangan tunggu lagi Temyracle jarang buat sales tau. Jadi, dapat kan sebelum promosi Y.E.S tamat 🤗 Untuk order produk temyracle 👇👇 . 📲 +601155919262 (click link diatas) 🚗 COD UiTM Puncak Alam 🚚 Postage : Ahad-Khamis . #temyraclesayamesticari #temyracleuitmpuncakalam #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #ricemilksoap #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #skrubbudakU #bazarpaknil #bazaar #yes #jualanakhirtahun #murahmurah at Kolej Dahlia 2, Uitm Puncak Alam

1