Pembekalbarangpelamin Photos on Instagram

See related and similar tags

LAKUKAN TINDAKAN UNTUK BERJAYA Anda yang bertindak lakukan perubahan, anda juga la yang dapat hasilnya.. Jika tindakan anda luarbiasa, maka hasilnya juga akan luarbiasa Betul2? Jom join KURSUS ASAS PELAMIN 28 December 2019 . Meh WhatsApp 0162745345 /0183251365 #cintadua #pembekalbarangpelamin #jualbarangpelamin #aksesoripelamin #malaywedding #barangpelamin #barangpelaminmurah #weddingdecor #weddingdais #aksesoripengantin

0

Ni baru barang basic...belom top up bunga , belom top lampu , belom top macam2 aksesori nak tambah lagi seri pelamin comel ni kan πŸ˜‰ . . Meh WhatsApp 0162745345 /0183251365 #cintadua #pembekalbarangpelamin #jualbarangpelamin #aksesoripelamin #malaywedding #barangpelamin #barangpelaminmurah #weddingdecor #weddingdais #aksesoripengantin

1

Hai ...Assalamualaikum dan Selamat pagi. ❀ . Jangan di buang bunga yang da tak cantik ..meh layan video tips ni πŸ˜‰ . Sharing is caring 😘 . Meh WhatsApp 0162745345 /0183251365 #cintadua #pembekalbarangpelamin #jualbarangpelamin #aksesoripelamin #malaywedding #barangpelamin #barangpelaminmurah #weddingdecor #weddingdais #aksesoripengantin

4

Autumn leaves 🍁 Cantik kalau tambah kat decoration. 1 Doz RM8 only! πŸ“ž0176506947 . #magicsponge #kabusbunga #aksesoripelamin #barangpelamin #barangpelaminkl #pembekalbarangpelamin #pembekalbunga #pemborongbunga #barangpelaminmurah #jualbarangpelamin #weddingdecor

0

Daun duit syiling πŸ˜† 1 doz RM32 -exclude postage πŸ“žWS 0176506947 . #magicsponge #kabusbunga #aksesoripelamin #barangpelamin #barangpelaminkl #pembekalbarangpelamin #pembekalbunga #pemborongbunga #barangpelaminmurah #jualbarangpelamin

0

Lavendar Flower Bush Item paling banyak permintaan. Ada 4 warna 1 doz RM32 -exclude postage πŸ“ž0176506947 . #magicsponge #kabusbunga #aksesoripelamin #barangpelamin #barangpelaminkl #pembekalbarangpelamin #pembekalbunga #pemborongbunga #barangpelaminmurah #jualbarangpelamin

0

Cake stand ready stock guys 😘 . Meh WhatsApp 0162745345 /0183251365 #cintadua #pembekalbarangpelamin #jualbarangpelamin #aksesoripelamin #malaywedding #barangpelamin #barangpelaminmurah #weddingdecor #weddingdais #aksesoripengantin

0

Jack Set H ni , adalah barang asas untuk backdrop buat pelamin atau ape saje deko.Senang pasang , ringan dan yang paling penting boleh berdiri stable πŸ˜‰..Hah ..yang first time nak buat deko tu boleh lah try ni .. . Meh WhatsApp 0162745345 /0183251365 #cintadua #pembekalbarangpelamin #jualbarangpelamin #aksesoripelamin #malaywedding #barangpelamin #barangpelaminmurah #weddingdecor #weddingdais #aksesoripengantin

0

Banyak Tuan ni borong Lampu Led yang latest tu , dia femalu , so, kami amik gamba bonet je 😁 .. Tq...Tuan ,shopping di Cinta Dua Mall πŸ˜‰ . Meh WhatsApp 0162745345 /0183251365 #cintadua #pembekalbarangpelamin #jualbarangpelamin #aksesoripelamin #malaywedding #barangpelamin #barangpelaminmurah #weddingdecor #weddingdais #aksesoripengantin

0

Alolo sweet couple 😍Tq...sis ,shopping di Cinta Dua Mall πŸ˜‰ . Meh WhatsApp 0162745345 /0183251365 #cintadua #pembekalbarangpelamin #jualbarangpelamin #aksesoripelamin #malaywedding #barangpelamin #barangpelaminmurah #weddingdecor #weddingdais #aksesoripengantin

0

Wow penuh satu bonet 😍Tq...sis ,shopping di Cinta Dua Mall πŸ˜‰ . Meh WhatsApp 0162745345 /0183251365 #cintadua #pembekalbarangpelamin #jualbarangpelamin #aksesoripelamin #malaywedding #barangpelamin #barangpelaminmurah #weddingdecor #weddingdais #aksesoripengantin

0

Tq...sis ,shopping di Cinta Dua Mall πŸ˜‰ . Meh WhatsApp 0162745345 /0183251365 #cintadua #pembekalbarangpelamin #jualbarangpelamin #aksesoripelamin #malaywedding #barangpelamin #barangpelaminmurah #weddingdecor #weddingdais #aksesoripengantin

0

Tertutup terus bengkel πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚ Besar! Dari bengkel usang kami..😍 #pembekalbarangpelamin #pelamin #wedding #barangpelamin #bunga #backdrop #flower #panel #barangpelamin #jual #barangpelaminmurah #mudah #gombak #bench #barangkahwin #kerusi #barangkahwinmurah #buai #cradle #endoi #kahwin #sanding #nikah #bertunang #bersanding #kerusipengantin Kami akan menerima tempahan mengikut citarasa pelanggan... Tq.. Wassup 0127160171

0

Ready Stock πŸ“£πŸ“£ Karpet Merah , Karpet Hijau & Karpet Putih 🌸 Lebar 3 kaki @ 1 meter Panjang 16 kaki @ 5 meter - RM 50 Panjang 32 kaki @ 10 meter - RM 90 Panjang 49 kaki @ 15 meter - RM 120 Panjang 82 kaki @ 25 meter - RM 180 Postage tambah RM 10-RM 25 bergantung pada berapa meter. Whatsapp Lisa @ www.wasap.my/60125975442 #Rustickawedding #pembekalbarangpelamin #karpetshaggy #karpetbulupelamin #stagepelamin #pemborongbarangpelamin #barangpelaminmurah #peralatanpelamin #sofapelamin #karpethijau #kainbackdrop #langsirpelamin #kainbackdroppelamin #karpetruffleshaggy #karpetbulupelamin #lampuledmurah #lampuspotlight #spotlightpelamin #sarungkerusi #sarungkerusipengantin #sarungkerusikahwin #weddingchaircovers #kerusianzalna #bungahydrangea #hydrangeamalaysia

0

Buaian berendoi ada 2 color tau , white & gold..u guys suka yg mane satu ? 😁 . Meh WhatsApp 0162745345 /0183251365 #cintadua #pembekalbarangpelamin #jualbarangpelamin #aksesoripelamin #malaywedding #barangpelamin #barangpelaminmurah #weddingdecor #weddingdais #aksesoripengantin

4

Now open order πŸ“£πŸ“£ Kain Backdrop Pelamin CustomeMade 🌸 Material JERSEY Matte ; Jadi kain backdrop sekarang ada 3 pilihan warna πŸ‘‰ OFF WHITE , CREAM & PUTIH βœ… siap jahit lipatan βœ… tali utk ikat pada besi βœ… lubang utk sarung besi jetset βœ… terdiri dari beberap keping kain Size 10x5ft - RM 50 ( Ready Stock ) Size 8x8ft - RM 75 Size 10x10ft- RM 100 ( Ready Stock ) Size 12x12ft - RM 180 Size 15x15ft - RM 260 Size 20x20ft - RM 430 Size 30x30ft - RM 740 Once proceed payment, Lisa akan hantar kepada tailor. Dlm masa 7 hari kain akan disiap & dipos πŸ™ Whatsapp Lisa @ www.wasap.my/60125975442 ☺️ #Rustickawedding #pembekalbarangpelamin #karpetshaggy #karpetbulupelamin #stagepelamin #pemborongbarangpelamin #barangpelaminmurah #peralatanpelamin #sofapelamin #karpethijau #kainbackdrop #langsirpelamin #kainbackdroppelamin #karpetruffleshaggy #karpetbulupelamin #lampuledmurah #lampuspotlight #spotlightpelamin #sarungkerusi #sarungkerusipengantin #sarungkerusikahwin #weddingchaircovers #kerusianzalna #bungahydrangea #hydrangeamalaysia

0

Ready stock Kerusi pelamin cantik ni , lambat sambar abiss wey πŸ˜‰ . Meh WhatsApp 0162745345 /0183251365 #cintadua #pembekalbarangpelamin #jualbarangpelamin #aksesoripelamin #malaywedding #barangpelamin #barangpelaminmurah #weddingdecor #weddingdais #aksesoripengantin

0