Pori Photos on Instagram

See related and similar tags

@mariellaslimelife

Quando rimani sola a casa... e afferri la tua scatola magica ,piena di cosine deliziose che sai inebrieranno i tuoi sensi... e ti concedi mezz’ora di puro amore verso te stessa... e ho scelto la mia Skin Polish al profumo di limone ,con micro granuli e perle di jojoba... ma che ve lo dico a fare? Tanto via istagram non capirete mai di cosa parlo 🥴 #kit #skinpolish #skin #naturalskincare #skincare #bio #limone #jojoba #puliziaviso #viso #pori #iloveme #loveyourselfie at Milan, Italy

0
@tanssientahtiin

0
@aruusunen_fitstop

Talvilomapäivä. Winter vacation day. Vietettiin tänään perheen yhteistä lomapäivää lähimatkailua hyödyntäen. Ulkoilua, pulkkailua Yyterin dyyneillä, kylpylässä pulikointia ja päivä huipentui Reposaariajeluun ja siellä Merry Monk -ravintolaan. En ole ennen käynyt Reposaaressa. Enkä kyseisessä ravintolassa. Ihastuin miljööseen ja rakastuin Merry Monkin intiimiin, kotoisaan tunnelmaan sekä sain siellä loistavan palvelun lisäksi ehkä parhaimman vegehampurilaisaterian ikinä. Perfect @merimunkki#talviloma #hiihtoloma #yyteri #yyterindyynit #pori #merrymonk #ulkoilu #talviliikunta #winterfun

0
@juusonmaisemavalokuvat

1
@elliidaveikkola

Nämä hetket parhaan ystävän @anettemilia kanssa ovat kultaakin kalliimpia♥️☕️ at Björneborg, Länsi-Suomen Lääni, Finland

9
@samivare1709

2
@pirpanahoney

Yyteri 😍 #yyteribeach #pori #finland #sunset #winter

0
@tiitu66

1
@atikah_elysiansarawak

Wajib pakai krim malam setiap malam..setiap hari sebab apa taw? Sebab nak kawal lebihan minyak dan nak pudarkan parut. Paling penting pemakaian waktu malam sebab ni waktu yang terbaik sebab kulit kita dalam keadaan rest sambil repair tekstur kulit . Makin hari kita akan perasan kulit makin cerah. Tona sekata cantik bersih je. Putih bukan putih sampai nampak urat hijau taw. Tu cth kesan sampingan produk ada bahan merkuri taw . Tak bagus la kan. Nak putih natural je. Janji kulit bersih cantik secara sihat . Lagi satu lain dari yang lain sebab ada formulasi CellativeWhite® dari Rahn Switzerland taw☘️ Tak perlu ragu2..tengok di Highlight "CONFIRM SELAMAT" . #ProdukNatural #ProdukSelamat #Kusam #Jerawat #Jeragat #Pori #PoriporiTersumbat #PudarParut #ElysianSkincare #ElysianBeauty #ElysianCosmetik #ElysianSarawak #ElysianBrunei #ElysianMiri #LiftoninExpert #CellActivewhite #formulasiselamatberkesan #formulasicellativewhite #formulasiseboclearmp #formulasiliftoninexpert #skincareselamat #bebasbahankimia #bukanproduktimbangkilo #formulasiswitzerland #bukanbishebishe #merawatwajah #awetmuda #Ardell

0
@allan.guillerme

très beau voyage les amis 🇫🇮♥️ #finland #pori #helsinki #love at Finland

2
@jan__magnus

Joskus tehdään täytyy rennonpaakin. Kova kundi, jolle ei kelpaa enää paikalliset parturit 😅 Stadista tämäkin tulee aina lomilla penkkiin. @b.borgcobarber @reuzel #bborgcobarbershop #scumbassador #spreadingthegreasygospel #reuzel #reuzelpomade #pori #helsinki #bw #younggun #parturi #barber #barberlife #barbershop #reuzelextremeholdpomade at B.Borg & Co Barber Shop

0
@yankoskincareeee

Say no tu parut jerawat 🙅🏻‍♀️ Dulu muka saya teruk, breakout teruk sangat. Bila jumpa dengan orang, sepupu sepapat mesti tunduk muka🤦🏻‍♀️ memang tak konfiden, rase kecik jee diri ni. Tapi Alhamdulillah, skrg klau pergi mana mana mesti ada orang tanya ‘pakai apa’ ‘cantiknya kulit’. bila orang puji sape je yg tak suka kan😂 Kelebihan yanko; #mencerah #mengecutkan jerawat #whitehead #blackhead #pori terbuka #jeragat #jerawat #mata panda #kusam #kulit kering #burn #kulit menggelupas semua kesan akan dapat dirasai setelah seminggu🙈 NO MERCURY

0
@kummituskavely

at Raatihuone

0
@petterilahti

at Pori, Finland

0
@meksikonpallovanukas

Oli kyl helveti hauskaa ol soittelees sählymatsis 👏🏻 #fun #piano #keyboards #floorball #pori #finland #music at Pori, Finland

0
@kaukosalmi

21
@toukarintila

1
@rscucumber.ani

RS cucumber ni abah buh timun yang real. Sekali dengan kulit dan getah getah timun tu sekali. Yang mempercepatkan jerawat kecut tu dari getah timun. Hilangkan radang dan hilangkan gatal gatal pada jerawat tu.Kalau hampa pakai timun biasa tu. Tenyeh getah timun pun hampa akan dapat result yang sama. Nadh cuma mudahkan. Buat dalam bentuk serum dan sabun. . . Kalau muka kusam pun sama. Hampa pakai rs serum kali pertama tu pun hampa dah dapat rasa muka hampa tegang ja. Rasa fresh rasa macam pakai timun sebenar dari pasar. . . . FOLLOW Follow : @rsteamon.feedback Follow : @rsteamon.feedback Follow : @rsteamon.feedback . . #tipdaridapurabah #rsteamonfeedback #jerawat #sabuntimun #parut #cucumbersoap #kulitberminyak #cucumberserum #pori #serumtimun #poriterbuka #rsteamon #kulitberjerawat #naturalskincare #kulitputih #rstimun #kulitcerah #rscucumber #kulitkusam #timun #tipkulitcantik #cucumber #hilangkanjerawat #tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik

0
@ambrasantucci

0
@porikaupunki

💥♥️HAE HYVINVOINTIRAHAA SUNNUNTAIHIN MENNESSÄ♥️💥 . Porissa jaetaan tänäkin vuonna 250 000 euron edestä Rakkaudella porilaisille - hyvinvointirahaa. Kuka tahansa voi hakea rahaa esimerkiksi tapahtuman järjestämiseen, koirapuiston kunnostamiseen tai vaikkapa yhteisen puutarhan perustamiseen. Viime vuonna rahaa sai esimerkiksi kuvan urbaani tapahtumapuutarha. . Hyvinvointirahalla järjestetyn toiminnan tulee olla kaikille avointa ja maksutonta sekä sijaita Porissa. Tänä vuonna hyvinvointirahan teemoja ovat yhteisöllisyys, yhteinen tekeminen, liikkuminen ja kaupunkivihreä. . Rakkaudella porilaisille -hyvinvointirahaa voi hakea tämän viikon loppuun asti. Lue lisää pori.fi/hyvinvointiraha. . #pori #rakkaudellaporilaisille #rakastuporiin at Pori, Finland

3
@pomarkun_monitoimihalli

Väestöliiton asiantuntijalääkäri ja lastenpsykiatri Raisa Cacciatore tulee luennoimaan meille to 28.3. klo 18 Pomarkun monitoimihallille. Raisan luento sopii kaiken ikäisten lasten ja nuorten vanhemmille, kuin myös alan ammattilaisille. Luennon aiheena:  Miten tuen lasten ja nuorten hyvinvointia? Iloa vanhemmuuteen ja  työkaluja arkeen! Miten opetat elämänhallintaa? Pärjäätkö itse?  Käytännön keinoja, jotta jaksaisi valaa  uskoa ja kannustusta niin, että elämänilo säilyisi kaikkien  kieltojen, vaatimusten ja rajoitusten viidakossa. Luennon hinta: 10€/kuulija - hinta sisältää väliaikatarjoilun - maksu suoritetaan käteisellä luennolle saapuessa Istumapaikka/väliaikatarjoilutilanteen kartoittamiseksi ILMOITTAUDUTHAN ennakkoon 22.3. mennessä viestillä: 0400 985 903. Sydämellisesti tervetuloa toivottaa ❤ Pomarkun Kirkonkylän koulun vanhempainyhdistyksen väki #pomarkku

1
@millagron

3
@rsteamon_skincare

Campurkan sedikit serbuk kunyit dengan asam jawa dan sapukan di seluruh muka bagi mengelakkan pertumbuhan jerawat . . BAHAN Serbuk Kunyit Asam Jawa Air . CARA PENYEDIAAN . Tumbukkan kunyit dan campurkan dengan asam jawa dan sedikit air dan gaul sebati. . Setelah sebati, sapukan pada seluruh muka hampa sehingga rata. . Biarkan kira-kira 20 minit dan bersihkan wajah hampa sehingga kering. . Jika hampa selalu amalkan, muka akan sukar ditumbuhi jerawat . Hampa ada masalah kulit apa? Cuba komen sikit abah nak tengok . . FOLLOW Follow : @rsteamon.feedback Follow : @rsteamon.feedback Follow : @rsteamon.feedback . #tipdaridapurabah #rsteamonfeedback #jerawat #sabuntimun #parut #cucumbersoap #kulitberminyak #cucumberserum #pori #serumtimun #poriterbuka #rsteamon #kulitberjerawat #naturalskincare #kulitputih #rstimun #kulitcerah #rscucumber #kulitkusam #timun #tipkulitcantik #cucumber #hilangkanjerawat #tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik

0
@miiatonttila

at Nokia, Finland

2
@anne.makinen1

at Pori, Finland

2
@poriartmuseum

at Porin taidemuseo

0
@krissysmissys

Kohta alkaa uusi alku raumalla, en tiiä pitäskö itkee vai nauraa. Parasta silti että muutan rakkaani naapuriin♥️🖤 #pori #rauma #loveyoubitch #tattooed #tattooedmen #seeyabitches #inked at Pori, Finland

2
@roberta_colanera_yr

Ah noi Donne e i soliti brufoletti in “Quel Periodo del Mese” 🤪e non solo... Io aiuto la mia pelle ad essere Libera da tutte le impurità... Come? Partendo dalla Detergenza del mio viso 🤩 Il #detergente #purificante della Linea Pure-System agisce in profondità grazie alla sua azione micro #esfoliante liberando i pori da tutte le #impurita. Scopri tutta la linea pure-system di YvesRocheR http://album.yvesrocher.it/2019/Album2/ Sfoglia il catalogo... E se arrivi a 35€ di spesa avrai il 15% di #sconto per sempre e il pacco direttamente a casa tua 🤩 Contattami 😘 #curadellapelle #curadelviso #makeup #cosmeticinaturali #cosmetica #bellezza #beautyroutine #beautifulgirls #curvygirl #brufoli #detergenteviso #pori #puliziaviso #igiene #f4f #followforfollowback #skincare #skincareroutine #instamood #beautycare #picoftheday

2
@jyrke_savolainen

at Kokemäki

4
@jyrke_savolainen

at Kokemäki

2
@tuulakallas

0
@porinkirjasto

0
@ibc_atikah

Balik kerja? Perlukan double cleansing ya?hehehe sekiranya korang pengguna full coverage foundation. Yang kalau guna tahi lalat pun xnampak. Hehe saya syorkan korang guna berus ajaib ni . #skinvigoratebrush Ni mampu membantu kita bersihkan skin sebanyak 85% berbanding menggunakan tangan. . Bila pore kita lebih bersih, sisa2 foundation tidak ada, penyerapan pelembab, serum dll akan menjadi lebih baik & berkesan pada skin kita😉. . Gunakan bersama pencuci muka anda😍👍 . #bestsellermarykay #top10 #marieclaire #top80editorspicks #marykaymalaysia #facebrush #pore #pori #foundation #fullcoveragefoundation

0
@sanskivaltonen

5
@radiopori

0
@pori_popori

피곤피곤💤💤

4
@rsteamonhq

Cuba share pengalaman kulit hampa bila dah guna rs cucumber soap ni. Pengalaman simple tapi best, abah nak bagi hadiah sample oil cleanser. . . #rstimun #rscucumber #skincareorganik #organik #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs

57
@anuhelen

Tule, istu kanssani penkille. Nautitaan hetkestä nyt, maisemasta.💭 * Come on, sit with me on the bench. Enjoying the moment now, the landscape.💭 * #bench #onthebeach #sea #spring #light #winter #snow #finnishwinter #moment #nature #landscape #winterbeach #yyteri #pori #visitpori #visitfinland #bothniansea #finland #penkki #rannalla #maisema #meri

0
@jenninoora

Synnyit olemaan aito, et olemaan täydellinen. • #finnishgirl #teen #february #puuvilla #puuvillapori #pori #satakunta #finland

10
@boliden_harjavalta

Virkistävää hiihtolomaviikkoa kaikille! Kupari on monikäyttöinen metalli, mutta myös elintärkeä hivenaine. Tiesitkö muuten, että kuparin päivittäinen saantisuositus on aikuisilla noin 1 mg päivässä? Ihmiskeho ei pysty valmistamaan kuparia ja siksi sitä täytyy saada ravinnosta. Kupari edistää hermoston toimintaa, ihon ja hiusten normaalia pigmentoitumista sekä raudan imeytymistä ravinnosta. Kupari toimii myös soluja suojaavana antioksidanttina. Kuparia saadaan leivästä, viljasta, hedelmistä ja vihanneksista, joita löytyi tänäänkin henkilöstöravintolamme lounasmenulta! #hiihtoloma #minunboliden #kupari #teknologiateollisuus #harjavalta #pori #boliden #metalsformodernlife at Harjavalta

0
@hoitolinja2000

Esittelyssä Skin Omegas+ 💙 A-vitamiini yhdessä Omega-3 sekä Omega-6 öljyjen kanssa ovat täydellinen lisä ihonhoidorutiineihin. Maksimaalinen määrä EPA (Omega 3), sekä GLA (Omega 6 helokkiöljystä) ovat avainasemassa ihon terveydelle. Tuote valmistetaan maailmanlaajuisesti tunnetussa, ensiluokkaista kalaöljyä tuottavassa Epax-yhtiössä kestävän kehityksen periaatteella ja heillä on Friend of the Sea -sertifiointi. 💙🐟 #ihovitamiinit #hoitolinja2000 #ihonhoito #kauneushoitola #hoitola2000 #kauneus #apellis #pori #vitamiinit at Hoitolinja 2000

0
@izzati.maryk

Ada yang tanya sis apa best Charcoal Mask ni? 🤔 . . So, Sis share sikit information tentang Clear Proof Deep-Cleansing Charcoal Mask😉☘️. . Masker Arang atau Charcoal Mask ni bertindak macam magnet‼️. Menarik keluar semua kotoran & membersihkan pori-pori secara mendalam.🌿 . Kulit kita asalnya memang ada proses mengelupas secara semula jadi. 🌱Tapi kadang-kadang proses ni tak berfungsi sepenuhnya, so segala minyak, bakteria & bendasing akan terperangkap dalam pori-pori.😪 . Time ni Clear Proof Deep-Cleansing Charcoal Mask jadi hero malaya🤩 membantu menghapuskan kotoran🖤 & bendasing🖤 yang menyebabkan masalah-masalah kulit serta menawarkan penyelesaian yang lembut untuk memulihkan wajah lebih tampil jernih.😘🌺 . Rajin-rajin kan lah pakai Mask. Bagus untuk kulit kita bernafas lebih baik.😘😘😘 Sis sgt recommend bagi yg prob whitehead n blackhead tu tau 💃 . . Whatsapp sis for SPECIAL PRICE🎁 ya.😘😘😘 . . ☎️ 019-9799856 l izzati Beauty Consultant. MK 🌺 . . #clearproofmask #charcoalmask #charcoal #whiteheadremoval #whiteheads #blackhead #pori #kulitbersih #kulitsihat #kulitberminyak #bebasjerawat #kulitbersih #kulitsihat #MaryKay #marykaylover

0
@dorabruschi

Il #primer Glorious sulla nostra #pelle, prima del #fondotinta, fa lo stesso effetto che vedete sull'arancia: ✔ prepara la pelle rendendola #liscia e #uniforme ✔ evita che diventi #lucida ✔ mantiene il fondotinta a lungo senza #macchie e #imperfezioni Io lo adoro anche perché è diverso dagli altri primer in commercio: è senza #siliconi e #parabeni!!! Quindi non occlude i #pori e possiamo usarlo anche TUTTI I GIORNI 😍😍 ✔ Ne basta una goccia per coprire tutto il viso ✔ Si stende con i polpastrelli ✔ Rende la pelle liscia e levigata ✔ Aiuta nella stesura del fondotinta ✔ Fa durare di più il fondotinta ✔ minimizza i pori ✔ controlla l'untuosità ✔ riduce l'aspetto di rughe e segni d'espressione ✔ mantiene a posto il fondotinta tutto il giorno 👉👉 PREVIENE LE #RUGHE #BeautyTip: ❤ dopo la stesura del primer, aspetta 5 minuti prima di applicare il fondotinta 👉 Link in bio 👈

0
@punainenkukko

at Punainen Kukko

0
@hiussalimaarit

Hääkampaus lyhyet hiukset. Kaunis morsian. . . #pori #kampaajapori #kampaajamestari #hiussalipori #hiussalimaarit at Kauneus- ja Hiussali

0
@winnova_koulutus

0
@floristimestari

0
@portofpori

Laiva saapui ja se on nyt kiinni laituris lastausta varten. Huomenna se lähteekin kohti seuraavaa kohdetta. 😀👌🏻🏗 at Porin Satama, Mäntyluoto

1
@rsteamon.byyuni

Kulit terdedah pada sinaran matahari dalam tempoh yang lama ia boleh menyebabkan radang kulit seperti kulit terbakar dan iritasi. Kulit terbakar merupakan tanda berada dicuaca panas terlalu lama. Sinaran ultraviolet boleh mengubah DNA dan menyebabkan penenuaan kulit dengan cepat _ CARA 1 : Ambil hirisan timun atau tomato yang telah disejukkan dalam peti sejuk dan letakkan pada kawasan yang terkena panahan matahari. Bahan semula jadi dalam kandungan kedua-dua jenis sayur ini membantu meredakan sakit dan hilangkan kesan kemerahan akibat kulit yang terbakar dari cahaya matahari dalam masa sama dapat segarkan kulit muka hampa. _ CARA 2 : Ambil sedikit bedak sejuk dan letakkan sedikit air untuk di hancur hancur . Selepas itu, lenyek kan sampai bedak sejuk hancur. Kemudian dah boleh dah sapu kat seluruh muka hampa okay , tapi pastikan amalkan selalu untuk dapat lebih berkesan. _ CARA 3: Lendir lidah buaya yang segar dari daunnya merupakan ubat yang paling mujarab untuk menghilangkan kesan terbakar matahari. Potong daun lidah buaya dan sapu pada tempat yang ada kesan terbakar. Ia akan melegakan kulit muka , Kalau hampa takda pokok lidah buaya, boleh dapatkan aloe vera di watsons atau guardian dalam lingkungan harga RM 20-25. _ Dalam produk RS Teamon mempunyai bahan utama iaitu timun yang sebenar yang dapat meredakan sakit dan memulihkan kesan sunburn hampa, dalam masa sama dapat melembapkan kulit selepas sunburn. . . . . _ #rstimun #rscucumber #skincareorganik #organik #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs

0
@rsteamon.setiawangsa

Dik #rscucumber ni abah memang guna bahan-bahan natural dik. Abah tak buh bahan kimia termasuklah pewangi dan pewarna. Jadi bila tak buh bahan kimia. Tarikh luput dia pun tak sama macam produk yang buh bahan kimia. . . Kalau adik buat reseach. Kebanyakan produk bahan natural ni. Tak ada tarikh luput sampai 2 tahun. Semua bawah 1 tahun ja dik. . . Jadi adik pakailah #rscucumber ni dengan tenang na. Sebab memang natural macam timun sebenar. L . FOLLOW Follow : @rsteamon.feedback Follow : @rsteamon.feedback Follow : @rsteamon.feedback . . #tipdaridapurabah #rsteamonfeedback #jerawat #sabuntimun #parut #cucumbersoap #kulitberminyak #cucumberserum #pori #serumtimun #poriterbuka #rsteamon #kulitberjerawat #naturalskincare #kulitputih #rstimun #kulitcerah #rscucumber #kulitkusam #timun #tipkulitcantik #cucumber #hilangkanjerawat #tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik

0
@hannanmedispa_alorsetar

"Syoq baqhang bila muka dah #clear dari bintik putih bintik hitam. Tengok cermin teruih rasa puas hati sbb muka nampak bersih, tak ku.sam, kulit pon dah tak #berlubang macam kulit limau lepas buat Satis Gold Facial dekat Hannan Medispa Alor Setar 😍 . . Menarik ka Satis Gold Facial? Ni nak habaq kt hampa facial ni mmg sangat2 baguih sebab sesuai utk semua jenis kulit. Fungsi Satis Gold Facial : tanggal bintik putih bintik hitam, kecilkan #pori, mencerahkan kompleksi kulit dan siap ada agen an.ti penuaan lagi 😉 . . Sapa nk lawa wajib cuba facial gold mask sejuk ni dulu. Nikmati 4 langkah kecantikan dalam Satis Gold Facial. Takyah #risau tentang harga, sebab kami nak bagi harga murah ja walaupun guna Emas 😮 . . Nak tau harga berapa boleh klik link di Bio atau komen 'Gold' sekarang ‼ . . "Hannan Medispa Alor Setar, The Best Medispa di Dunia"

195
Next »