Purearganoil Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@hs_beautystore

Kebaikan & cara penggunaan Pure Argan By Vcare - Sangat sesuai untuk mereka yang berkulit KERING / KASAR / KUSAM / TONA TAK SEKATA / MEKAP TAK FLAWLESS . . - Melembab kan kulit - Menghalus kan kulit - Merata kan mekap & memudah kan utk sapu foundation - Menyama rata kan kondisi kulit yang gelupas - Mekap lebih flawless & natural - Mencerah & mensekatakan tona kulit - Memati kan bakteria jerawat . . CARA PENGGUNAAN Untuk kulit kering @gelupas - 1 titis pagi ( sebelum mekap @ sapu foundation ) - 1 titis malam sebelum sapu krim malam Utk kulit kusam @ normal - 1 titis sebelum mekap @ sebelum sapu Foundation Utk kulit berminyak - 1 titis 2 hari sekali sbelum mekap @ 1 titis 2 hari sekali sebelum sapu krim malam Pesanan khas ** Titis kan selepas pakai serum ** Titis kan sebelum pakai alas mekap @ primer ** Tidak di benar kan pakai lebih 2 titis ** Titis kan pd bibir Jika bibir kering @ gelupas . . . Eh ada soalan ke awak ? Meh whatsapp ☎️ 0182729375 Atau click link kat bio page tak payah susah save nombor 😍 #vcareArganoil #StokisArganOil #PureArganOil #igseller #instashop #makeup #promosi

0
@moraessential_fabeauty

Salam tengahari semua 😄. Tadi lunch makan apa? Sis makan kek coklat tadi, lepastu terus teringat MORA Chocolate Scrub dekat rumah. Balik nanti boleh lah scrub muka guna chocolate scrub ni nagi hilang segala kekotoran kat muka 😂 • • Untuk sebarang pertanyaan atau konsultasi, boleh whatsapp kami di 📲 011 33504643 #moraagents #moraessential #mirafilzah #moraagents #moraessential #mirafilzah #moraarganoil #arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #somethingnew #betterthanbefore #ilovemora #moraessential @mfmirafilzah

0
@moraessential_fabeauty

"Sis, time bila sesuai pakai MORA Chocolate Scrub? Ramai cust mesti akan tanya soalan yg mcm ni. Okay, untuk MORA Chocolate Scrub, masa paling sesuai adalah pada waktu malam, 2-3 kali seminggu. Sebab penting kita scrub muka adalah untuk memastikan kulit kita dapat dibersih dari segala kekotoran dan dapat menyerap kebaikan dari MORA Calissa Oil 😊 ▪ ▪ Untuk sebarang pertanyaan atau konsultasi, boleh whatsapp kami di 📲 011 33504643 #miracleflawlessfoundation #miraclesflawless #moraagents #moraessential #mirafilzah #moraagents #moraessential #mirafilzah #moraarganoil #arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #somethingnew #betterthanbefore #ilovemora #moraessential @mfmirafilzah

0
@moraessential

YESSS! Stok baru Calissa Oil 15ml dah sampai tauu. Jom cepat cepat grab sebelum kehabisan lagi 🙈 . #arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil

6
@nurraysamesrawuduk

RAHSIA kecantikan wanita Morocco 🇲🇦 . . Minyak argan digunakan sebagai sumber pemeliharaan wajah yang utama... 😊 . . Psstt... Nurraysa hasilkan Argan Whitening Moisturizer yang menggunakan 100% PURE ARGAN OIL... sangat bagus untuk merawat parut, garis halus dan kedutan.... 😍 . . Jom whatsapp 📲019-3771857 (Najwa) untuk CUBA! . . #tipskecantikan #arganoil #purearganoil #minyakargan #tipscantik #tipskulitcantik #najwarichteam

0
@habugaden

PROMOS| DEEPAVALI !!! . Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan SET HABUGADEN SKIN CARE dengan harg@ PROMO 50% OFF dari 18 OKTOBER sehingga 31 OKTOBER 2017 ... . Setiap pembelian set PLAN ONE akan menerima hadiah percuma berupa Habugaden Essential Eau de Parfum pati perfume original dari FRANCE berharga Rm19 ! . Wau !!! . OFF€R dalam OFF€R !!! . Cep@t ! Cep@t ! Jangan terlepas peluang keemasan ni. Stok adalah TERHAD ... . Cep@t grab harg@ promo super J¡MAT !!! . Fakta mengenai Habugaden Walet Soap Bar. Sampel telah diuji dalam makmal kimia TERBUKTI seawal 3 jam penggunaan : 1) Tahap kolagen semakin meningkat 2) Kadar sebum/minyak semakin berkurang 3) Tona wa.jah semakin cerah 4) Kadar kelembapan ku.lit normal 5) Ku.lit semakin geboo. 6) Tiada Mercury @ Hydroquinone - Tested ! Jadi, tidak pe.rlu ragu dan tunggu lagi. Dapatkan segera Habugaden Walet Soap Bar sementara tawaran runtuh masih valid !!! . Penggunaan Walet Soap Bar bersama Corrective Walet Serum akan memberi kesan lebih cepat pada kulit. . Harga mampu milik dan berpatutan. . . Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian... KLIK LINK DI BIO SEGERA ! . . http://bit.ly/Habugaden http://bit.ly/Habugaden http://bit.ly/Habugaden #soapmaking #meltandpour #waletsoap #MisiMencariFounder #ProdukJenamaSendiriModalRendah #arganoil #dhangoldenoil #sayajualarganoil #minyakarganmurah #minyakarganmalaysia #purearganoil #purearganoilmalaysia #naturalbeauty #morrocobeauty #morrocanproducts #sabunhomemade #sabunhomemademalaysia #sabunpemutihkulit #sabunjerawat #antipenuaan #tumitmerekah #tumitmerekahdahlicin #arganoilserum #dropship #serum #waletserum #PearlingFaceMist #HabugadenSkinCare

0
@anyckabeauty

Good morning Instagram family, Today I'm going to introduce you this amazing brand @irumcosmetics and these fantastic goodies that I've received from them. Bottle right is a pure and finest Moroccan argan oil and left Green organic clay mask,which is basically a powder that has to be mixed with some water or rose water drops and apply it on skin. Honestly when it comes to argan oil, I use it for Everything starting from hair and this oil is simply amazing, it is 100% pure, not tested on animals and does not contain harmful chemicals. I will use these a lot as part of the skin care routine. Check this brand out, they've got fantastic prices for luxury products! Tags: #irumcosmetics #purearganoil #morocco #moroccanoil #luxuryproducts #highend #facemask #skinfood #skincareroutine #bloggerlife #instablogger #indahashcoin #organic #crueltyfree #crueltyfreebeauty #instabrand #cosmetics #hudabeauty #skincareluxury #nrwbrand #instagood #green #collaboration at London, United Kingdom

3
@arganoil.roseoil_pahang

Cik ROS 🌹 dah nak datang? 😱 . @Regrann from @by.hanneas - Mesti dah lama anda tak lihat admin belanja gambar 'Encik Argan' dan 'Cik Ros' kan?😅. Jadi hari ini setelah sekian lamanya tiada gandingan berdua ni, admin baik hati nak belanja gambar si 'Purple' dan si 'Pink' ni. . Tak lama lagi, Cik Ros ni akan sampai ke Malaysia. Kami akan maklumkan dari masa ke semasa. Maaf jika anda terputus bekalan, tetapi masih setia menanti minyak ros kami. Nak tengok wajah baru minyak ros tak?. . Nantikan ye 😉🌹... ____________ #teambyhanneas #byhanneasAgents #minyakargan #minyakarganmorocco #minyakargandara #minyakargantulen #minyakarganasli #arganoil #purearganoil #virginarganoil #roseoil #extractrose #roseoilorganic #roseoilturkey #teaser - #regrann

0
@le.souq_by.hanneas

Teman melayan citer Hindi masa kat universiti dulu 😋 Kami dulu dalam batch engineering tak ramai, antara yang terawal di UIAM. Jadi kami sisters bersama2 di hostel, sangat rapat macam adik-beradik. Boleh dok bersila beramai-ramai kat bilik Hani ni ngadap PC layan movie Hindustani sambil makan2. Fefeeling sama2 (Hrithik Roshan tetap yg terpaling hensem ok) hahaha 😂 .. Lyn beri Hani cuba Minyak Argan Dara By.Hanneas sebelum ni. Baru2 ni bila kami bertemu semula Hani beritahu Lyn yang dia sangat berpuas hati dengan minyak argan ni, terus nak jadi Ejen supaya boleh kongsikan kebaikannya pada orang ramai. ALHAMDULILLAH 😍 Terima kasih Hani kerana percayakan Lyn & team By.Hanneas, dan meyakini kualiti & khasiat Minyak Argan Dara By.Hanneas ni - Anugerah Allah swt yang tak ternilai untuk dimanfaatkan oleh hamba-hambaNya ❤ .. Untuk warga #Puchong yang nak COD Minyak Argan Dara & Minyak Ros By.Hanneas ni boleh hubungi Hani ok! Luar dari kawasan Puchong pun boleh, Poslaju kan ada 😉 Whatsapp Hani 📲 019-3572271 (www.wasap.my/60193572271) sekarang! #teamturboLE #teambyhanneasAgents #ejenbyhanneas #minyakargan #minyakargantulen #minyakargandara #minyakarganbyhanneas #arganoil #purearganoil #virginarganoil #minyakros #minyakrosorganik #roseoil #organicroseoil #beauty #organik #skinremedy #skincare #haircare #nailcare #lipcare #halalantoyyiban

0
@by.hanneas

Mesti dah lama anda tak lihat admin belanja gambar 'Encik Argan' dan 'Cik Ros' kan?😅. Jadi hari ini setelah sekian lamanya tiada gandingan berdua ni, admin baik hati nak belanja gambar si 'Purple' dan si 'Pink' ni. . Tak lama lagi, Cik Ros ni akan sampai ke Malaysia. Kami akan maklumkan dari masa ke semasa. Maaf jika anda terputus bekalan, tetapi masih setia menanti minyak ros kami. Nak tengok wajah baru minyak ros tak?. . Nantikan ye 😉🌹... ____________ #teambyhanneas #byhanneasAgents #minyakargan #minyakarganmorocco #minyakargandara #minyakargantulen #minyakarganasli #arganoil #purearganoil #virginarganoil #roseoil #extractrose #roseoilorganic #roseoilturkey #teaser

0
@moraessential_melaka

"BARU GUNA SEMINGGU DAH KECUT JERARAWAT YANG BESARR ❤" -Pengguna MORA . Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback . MORA Signature Calissa Oil (High grade formulated in Morocco) RM30 per bottle (5ml) RM60 per bottle (15ml) . MORA Argan Facial cleanser RM60 per bottle (50ml) . MORA Milky Almond Scrub RM65 (150ml) . MORA Chocolate Scrub RM45 (150gm) . MORA Beauty Kit 1 (RM170) -Calissa Oil 15ml -Argan Cleanser 50ml -Milky Almond Scrub 150ml . MORA Beauty Kit 2 (RM150) -Calissa Oil 15ml -Argan Cleanser 50ml -Chocolate Scrub 150gm . Boleh order terus dengan kami di; +60146211280 +60146211280 +60146211280 . Atau boleh hubungi stokis atau ejen kami yang berdekatan dengan anda, boleh lihat di #MORAagents . . Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60143215302 . #arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil #moraagent #moraessentialmelaka #moraagentmelaka #morasabah

0
@maleqaboutique

MORA MILKY ALMOND SCRUB by @mfmirafilzah @moraessential "Yelah lepas seharian keluar kesana kemari, dengan cuaca sekarang yang panas terik, kulit kita lagi cepat hasilkan sel mati dan salah satu cara nak buang sel mati tu dengan gunakan scrub lah. Dan so far Mira rasa scrub MORA ni lah yang paling best." -Mira Filzah, pelakon, pengacara, selebriti Malaysia- FUNGSI MORA MILKY ALMOND SCRUB ✔Untuk membuang sel kulit mati ✔Membina sel kulit yang baru ✔Menegangkan kulit yang berkedut ✔Menjaga kulit dari sinaran UV matahari ✔SESUAI UTK SEMUA PERINGKAT UMUR, DARI KANAK KANAK HINGGALAH WARGA EMAS ✔SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT MUKA ISI KANDUNGAN MORA MILKY ALMOND SCRUB 🌷 Susu 🌷 Almond Oil 🌷 Aloe Vera 🌷 Cosmetic Sand 🌷 Collagen 🌷 Witch Hazel Kuantiti : 150ml CARA PENGGUNAAN 💐 Basahkan muka atau kulit dibahagian lain 💐 Ratakan MORA Milky Almond Scrub pada kedua tangan dan sapu rata pada wajah 💐 Sapukan selama 1-2 minit sehingga biji bijian scrub tersebut hilang dari wajah 💐 Cuci muka dengan air bersih HARGA : RM65 (exc postage) KINDLY WHATAPPS 01116470377 TO ORDER/INFO 😍 #maleqaboutique #arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #bazaarpaknil #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #visitmyig #moramilkyalmondscrub #scrub #sayajual #butikvendor #uitmshahalam #unisel #milkyscrub #visitmyig #seksyen7shahalam #butikshahalam

0
@ammyra_beauty

Ada yg WS/DM Myra bgtau "saya tak pernah lagi pakai calissa oil ni,tapi tgk feedback customers yg lepas2 semua okey2 je.Saya rasa mcm teringin nak cuba la.Ada tak trial pack??" . Okey sis.pilihan awk utk cuba sgt tepat😀.Nak trial pack??Boleh cuba MORA Calissa Oil yg 5ml dulu.Harga murah gila kot😍😍. . Orang cakap kecil tapi power💪🏻. . Order & details: 📞+6011-16491970(Myra) #moraagent #moraessential #moraessentialpulaupinang #morakepalabatas #moraagentteammyra #moraagentteamhanna #morastokisteamhanna #purearganoil #arganoil #naturalskincare #organicskincare

0
@nuriman_vita

Ada tak antara awak-awak yang tengah stress dan runsing sebab masalah kulit or rambut?! . Tak boleh dinafikan, memang stress lah kan kalau ade masalah gitu. Siapa tak stress kalau muka penuh jerawat? Parut jangan cakap lah. Tu belum tona tak sekata, sunburn, kulit berminyak gilaaaa, kulit kering, rambut pulak gugur terlampau . Haih mesti dah banyak duit habis kan beli macam-macam produk tapi tak berkesan 😭 . Takpe, dont worry. . Korang jangan stress, jangan runsing sebab semua masalah korang tu boleh selesai dengan sapu #‎arganoilliquidgold je tau tak. . Serious tak tipu. Nak tau tak sebab ape argan oil is the best? . Sebab dia???haaa korang kene beli la taw baru taw..kang ckp je..like je..try sebotol bru awak taw😊 . Wsp 0192794063 utk order k👍😌 . #arganoilcleanser #purearganoil #bbcushion #Skincare #sayajualarganoil #glowing #cantikdanberseri #mukaberminyak #parut #serum #bedaksejuk # #upm #berseri #cantik #neelofa #maskerorganik #noradanish #krimmalam #hairmist #uniszapastitahu #facemist #arganoilmalaysia #suriacinta #jerawat #jeragat #cleanser

1
@arganoiljkt

♣ FENUGREEK OIL ♣ . . Fenugreek Oil is obtained from the seed of fenugreek. These seeds are quite nutritious and have a plethora of health benefits. . Fenugreek Seed oil has some really powerful health benefits, specially for the most common health conditions. This just makes this oil quite useful, even though it is not as popular as other oils. . Color and Aroma: Fenugreek oil has a yellowish color with a hint of brown. It has a powerful aroma which is fragrant but with tones of bitter. . . #arganoil #arganoiljkt #baileybeaute #magicoils #arganlover #skincare #homemade #smallbusiness #healthyskin #glowing #relaxed #perfectoil #serum #pureoil #arganoilindonesia #purearganoil #shoplocal #womeninbusiness #twina #vegan #natural #health #strechmark #carrotoil #fenugreekoil #essentialoil #miracle #glowing #allthingsnatural #oils #loveandgratitude . 💗💗BE BEAUTY WITH MY ARGAN OIL 💗💗

0
@moraessential_fabeauty

Apa yang best nya MORA Beauty Kit ni? • • Haa selain dari korang dapat kotak MORA Beauty Kit yg sangat ekslusif dan cantik ni, korang juga dapat jimat 15 taw bila korang beli combo Beauty Kit ni berbanding korang beli loose items satu satu. Dah la dapat kotak cantik, produk bagus pula tu. And jimattttttttt! So nak ke taknak? 😝 • • Untuk sebarang pertanyaan atau konsultasi, boleh whatsapp kami di 📲 011 33504643 #moraagents #moraessential #mirafilzah #moraagents #moraessential #mirafilzah #moraarganoil #arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #somethingnew #betterthanbefore #ilovemora #moraessential @mfmirafilzah

0
@nabisya_dandelion

👋👋Just nak tanya, minggu ni dah scrub muka dengan chocolate scrub dari @moraessential ?😁 kalau belum, cepatlah grab! Confirm tak menyesal 👍 #purearganoil #argancleanser #chocolatescrub #calissaoil #milkyalmondscrub #beautykit #moraessential #moraagentteamhanna

0
@moraessential_fabeauty

Tahukah anda MORA Milky Almond Scrub mengandungi Sweet Almond Oil yg mempunyai banyak kebaikan 😍 Almond Oil mengandungi "Anti-Ageing Oxidant" yg dapat membantu kulit kelihatan segar dan glowing. Jadi, rajinkan diri untuk menggunakan scrub ya ❤❤ • • Untuk sebarang pertanyaan atau konsultasi, boleh whatsapp kami di 📲 011 33504643 #moraagents #moraessential #mirafilzah #moraagents #moraessential #mirafilzah #moraarganoil #arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #somethingnew #betterthanbefore #ilovemora #moraessential @mfmirafilzah

0
@moraessential_fabeauty

Apa kebaikan MORA Argan Cleanser? Haa meh baca ni 😍 Ni baru sebahagian taw. Nanti saya kongsikan lagi. • • Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback • • MORA Calissa Oil RM30 per bottle (5ml ) RM60 per bottle ( 15ml ) • • MORA Argan Facial Cleanser RM60 per bottle ( 50ml ) • • MORA Milky Almond Scrub RM65 per bottle ( 150ml ) • • MORA Chocolate Scrub RM45 ( 150gm ) • • MORA Beauty Kit 1 (Rm170) -Argan oil 15ml -Argan cleanser 50ml -Milky Almond Scrub 150ml • • MORA Beauty Kit 2 (Rm150) -Argan oil 15ml -Argan cleanser 50ml -Chocolate scrub 150gm • • Untuk sebarang pertanyaan atau konsultasi, boleh whatsapp kami di 📲 011 33504643 #moraagents #moraessential #mirafilzah #moraarganoil #arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit @mfmirafilzah

0
@precioussite_

Apa yg ada dalam Calissa Oil? Ok meh baca bawah ni: 👇🏻 🍃Arganic Spinosa(Argan) Kernel Oil . 🍃Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil : - Sangat berkesan dalam merawat acne, eczema dan rashes. - Kaya dengan vitamin E yg mana dapat menghalang rosaknya sel kulit yg disebabkan oleh sinaran UV. - Melembutkan kulit dan mengurangkan kedutan di muka. . 🍃Olea Europaea (Olive) Fruit Oil : - Mengelakkan jerawat tumbuh - Membersihkan pores yg tersumbat - Anti penuaan - Memperbaharui sel2 kulit - Melembapkan bibir - Mengurangkan stretch marks . 🍃Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil : - Mengurangkan parut dan kedutan - Menegangkan kulit - MERAWAT MASALAH BREAKOUTS! YES! . 🍃Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil : - Untuk mengawal kulit berminyak - Sebagai ejen acne control - Merawat kulit dan tumit kaki yg merekah . Boleh order terus di; +60148248445 +60148248445 +60148248445 . Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60148248445 📲 . untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag #MORAfacts #MORAfeedback . #arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil #moramelaka #morakelantan #morakotabharu #morakualakrai #moramachang #moraessentialbyprecioussite

0
@mariatiezzs

@Regranned from @moraessential.serikembangan - "SIS SAYE DAH GUNE MACAM2 SERUM, TAPI KULIT MUKA TETAP SAMA JE, KUSAM DAN BERJERAWAT, STRESS LAHHH." . Jangan stress stress sayangg. Haa, tahu kenapa? salah satu puncanya ialah sebab anda tak scrub kulit muka tu sayang. Sel sel kulit mati tu block serum yg anda guna untuk sampai ke sel kulit hidup, mcm mana nak nampak kesan kan. 👇🏻 Kita semua kena scrub muka, 3 kali seminggu. Bila scrub, dah buang sel2 kulit mati tu, barulah serum2 yg anda pakai tu boleh serap dengan efektif pada kulit muka seterusnya beri kesan terbaik pada kulit muka awak. 👇🏻 Lagi lagi kalau pakai Chocolate Scrub MORA ni, lepas scrub terus best je rasa muka tau, lembut je kulit. Tak percaya? jom try 🙈✨ _______________________________ Harga RM45 sahaja untuk 150gm . Boleh order terus di; +6017 9219086 +6017 9219086 +6017 9219086 . untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag #MORAfacts #MORAfeedback . #arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit - #regrann

0
@farraashop

FEEDBACK SPO. Bau SPO boleh hilangkan stress. 😍 boleh buat aromaterapi. Bau rose, aprikot memang boleh buat jiwa tenang. Fikiran kosong. Ws #0124846267 . #skinpotionoil #serum #serumorganik #arganoil #purearganoil #roseoil #skincare #skinroutine #skincareroutine #kulitcantik #kulitcerah

0
@norahwax.serikembangan

Hello dearies!! Ada tak yang jenis suka cabut rambut gatal? Haaa... mesti ada ni kan sampai ada satu bahagian jadi botak dekat situ? 😂 __ Tolonglah hentikan kebiasaan begitu ya dan hidupkan balik rambut yang lebih sihat serta tak gatal tu. __ Jom cuba minyak argan dara @by.hanneas ni dan sila istiqamah pakai setiap malam selepas mandi. Lihatlah nanti hasilnya! Anak-anak rambut akan bercambah. 👍🏻 __ Cara pakai : 🔹 1-2 titik sahaja dan sapu di kawasan berkenaan. 🔹 Seeloknya pakai sepanjang malam. 🔹 Nak pakai 10-15minit pun boleh. kemudian cuci rambut macam biasa, tapi untuk kesan yang lebih baik biarkan semalaman. . . Selamat mencuba😍 ____________________ . . Place your order and whatsapp us at 012-2356790 now! 😉 . . #minyakargan #minyakargandara #minyakarganorganik #minyakaragantulen #minyakarganmorroco #minyakargantulen #purearganoil #skincare #skintips #beautytips #healtyskin #beautyproduct #beautysecret #hairtreatment #acnetreatment #rawatjerawat #flawlessskin #roadtoflawlessskin #makeup #maketutorial #jomcantik #makeupbase

0
@farraashop

FEEDBACK SPO. Nampak sendiri kan. Kulit berjerawat teruk. Hampir seluruh muka. Now dah ok sejak apply SPO ni. So uolss yg ada masalah jerawat teruk kgn risau, jom try SPO. Ws #0124846267. Farra guide dan share tip2 berkesan. . #SkinPotionOil #serum #serumorganik #arganoil #purearganoil #roseoil #skincare #skinroutine #skincareroutine #kulitcantik #kulitcerah

0
@anita.darus

Assalammualaikum & Salam Ceria. Dah guna Pure Argan Oil by Hanneas pagi ni? Ni Sis nak kongsi cara-cara penggunaan minyak Argan : 🌼Cara Normal ~ Letak beberapa titik ditapak tangan. Gosokkan kedua-dua tapak tangan untuk menghasilkan haba suam pada minyak Argan. Lepas tu boleh dap-dap dimuka. 🌼Cara Specific ~ Titikkan terus ke beberapa tempat di kulit muka & gosok membulat di kulit muka hingga minyak Argan serap ke dalam kulit 🌼Cara Combination ~Lakukan cara Normal tetapi untuk di bahagian titik fokus wajah (jerawat/jeragat/pori2 terbuka & lain2), lakukan seperti cara Specific. Sebarang pertanyaan @ berminat dengan produk ni bolehlah DM Sis ye 😉. #PureArganOil #ByHanneas #KNEmpire #arganoil #minyakarganmorocco #minyakargandara #minyakargantulen

0
@le.souq_by.hanneas

Alhamdulillah, pagi ni bangun rasa segar sedikit berbanding sebelum ni 😊 Dah 2 minggu batuk teruk sampai demam2 dibuatnya 😷 Semoga Allah swt mengambil kesakitan ni sebagai kaffarah atas dosa2 Lyn yang lalu, ameen.. .. Lyn kongsikan satu lagi Testimoni daripada pengguna Minyak Argan Dara & Minyak Ros By.Hanneas yang disayangi 😍 Ternyata khasiat semulajadi produk organik berkualiti By.Hanneas ini memberikan kepuasan kepada penggunanya. Seperti kata Arina, kulitnya tampil berseri dan parut-parut luka mudah hilang 👍 Alhamdulillah, terima kasih Arina 😘 .. Dah ramai yang mencuba dan berpuas hati dengan produk By.Hanneas. Anda bila lagi? Whatsapp Lyn sekarang 📲 0133687574. .. #testimonibyhanneas #kulitcantikberseri #parutlukahilang #pengedarbyhanneas #minyakargan #minyakargantulen #minyakargandara #minyakarganbyhanneas #minyakarganterbaik #arganoil #purearganoil #virginarganoil #beauty #organic #skinremedy #skincare #haircare #usdacertified #kkmcertified #halalantoyyiban

0
@hazellboutiquehouse

Apa yg ada dalam Calissa Oil? . Ok meh baca bawah ni: 👇🏻 🍃Arganic Spinosa(Argan) Kernel Oil . 🍃Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil : - Sangat berkesan dalam merawat acne, eczema dan rashes. - Kaya dengan vitamin E yg mana dapat menghalang rosaknya sel kulit yg disebabkan oleh sinaran UV. - Melembutkan kulit dan mengurangkan kedutan di muka. . 🍃Olea Europaea (Olive) Fruit Oil : - Mengelakkan jerawat tumbuh - Membersihkan pores yg tersumbat - Anti penuaan - Memperbaharui sel2 kulit - Melembapkan bibir - Mengurangkan stretch marks . 🍃Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil : - Mengurangkan parut dan kedutan - Menegangkan kulit - MERAWAT MASALAH BREAKOUTS! YES! . 🍃Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil : - Untuk mengawal kulit berminyak - Sebagai ejen acne control - Merawat kulit dan tumit kaki yg merekah . Boleh order terus dengan kami di; +6017917.2928 . untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag #MORAfacts #MORAfeedback . . #arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil #MORAagents #moraagentsjohor #moraessentialjohor #morajb #morajohor #morachocolatescrub #beautykitMora

0
@naturalskincare__

Good morning loveliessss 🤗❤️ siapa ingat lagi contest dekat video fifarasol haritu? 🙋🏻🙋🏻 - Jeng jeng jeng agak agak siapa pemenang bertuah yang akan dapat rose oil for FREE tu eh?? - So dearies sekalian kena alert okay! InshaAllah by today kita announce siapa pemenang bertuah tuuuu 🙈💕 - #roseoil #roseoilmalaysia #pureroseoil #arganoil #arganoilmalaysia #purearganoil #arganoilmurah #roseoilmurah #naturalskincare #naturalproducts #naturalskincaregiveaway #sayajual #sayajualmurah

11
@hazellboutiquehouse

Apa yg ada dalam Calissa Oil? . Ok meh baca bawah ni: 👇🏻 🍃Arganic Spinosa(Argan) Kernel Oil . 🍃Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil : - Sangat berkesan dalam merawat acne, eczema dan rashes. - Kaya dengan vitamin E yg mana dapat menghalang rosaknya sel kulit yg disebabkan oleh sinaran UV. - Melembutkan kulit dan mengurangkan kedutan di muka. . 🍃Olea Europaea (Olive) Fruit Oil : - Mengelakkan jerawat tumbuh - Membersihkan pores yg tersumbat - Anti penuaan - Memperbaharui sel2 kulit - Melembapkan bibir - Mengurangkan stretch marks . 🍃Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil : - Mengurangkan parut dan kedutan - Menegangkan kulit - MERAWAT MASALAH BREAKOUTS! YES! . 🍃Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil : - Untuk mengawal kulit berminyak - Sebagai ejen acne control - Merawat kulit dan tumit kaki yg merekah . Boleh order terus dengan kami di; +6017917.2928 . untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag #MORAfacts #MORAfeedback . . #arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil #MORAagents #moraagentsjohor #moraessentialjohor #morajb #morajohor #morachocolatescrub #beautykitMora

0
@hazellboutiquehouse

Apa yg ada dalam Calissa Oil? . Ok meh baca bawah ni: 👇🏻 🍃Arganic Spinosa(Argan) Kernel Oil . 🍃Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil : - Sangat berkesan dalam merawat acne, eczema dan rashes. - Kaya dengan vitamin E yg mana dapat menghalang rosaknya sel kulit yg disebabkan oleh sinaran UV. - Melembutkan kulit dan mengurangkan kedutan di muka. . 🍃Olea Europaea (Olive) Fruit Oil : - Mengelakkan jerawat tumbuh - Membersihkan pores yg tersumbat - Anti penuaan - Memperbaharui sel2 kulit - Melembapkan bibir - Mengurangkan stretch marks . 🍃Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil : - Mengurangkan parut dan kedutan - Menegangkan kulit - MERAWAT MASALAH BREAKOUTS! YES! . 🍃Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil : - Untuk mengawal kulit berminyak - Sebagai ejen acne control - Merawat kulit dan tumit kaki yg merekah . Boleh order terus dengan kami di; +6017917.2928 . untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag #MORAfacts #MORAfeedback . . #arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil #MORAagents #moraagentsjohor #moraessentialjohor #morajb #morajohor #morachocolatescrub #beautykitMora

0
@farraashop

Wajib letak SPO dl. Terutama sebelum makeup utk lindungi kulit dari habuk,kotoran dan kimia supaya tidak melekat dalam pori2. Pori2 tersumbat dan kotor boleh menyebabkan kulit kusam, pori membesar, kulit berminyak, berjerawat dan kedut. 😬lets jaga kesihatan kulit. Ws #0124846267 utk order dan pertanyaan. . #skinpotionoil #serum #serumorganik #arganoil #purearganoil #roseoil #skincare #skincareroutine #skinroutine #kulitcantik #kulitcerah

0
@nuraindarlina

. Assalamualaikum sedari sedare... Morning semua... Nampak x sis ni pegang ape?? Mestila SuperPower Mora!!💞👑💞 Alhamdulillah thanks my dear sis kerana percaya kt hakak... Tlg konsisten baru santek mcm👰👰 Selamat mencube dear... . Jom try nakk! 😍😍😍 📲 +60176996408 📲 +60176996408 📲 +60176996408 . #arganoil #purearganoil #moraessential #moracalissaoil #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #minyakargan #minyakarganasli #moraagent #naturalskincareproducts #sypakaisayajual #bestproduct #naturalskincare #asli #naturalcosmetics #jerawat #hilangkanparutjerawat #ekzima #allergicskin #kulitberminyak #jeragat #thanksmydearcustomer at Star Avenue Lifestyle Mall

0
@hazellboutiquehouse

Apa yg ada dalam Calissa Oil? . Ok meh baca bawah ni: 👇🏻 🍃Arganic Spinosa(Argan) Kernel Oil . 🍃Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil : - Sangat berkesan dalam merawat acne, eczema dan rashes. - Kaya dengan vitamin E yg mana dapat menghalang rosaknya sel kulit yg disebabkan oleh sinaran UV. - Melembutkan kulit dan mengurangkan kedutan di muka. . 🍃Olea Europaea (Olive) Fruit Oil : - Mengelakkan jerawat tumbuh - Membersihkan pores yg tersumbat - Anti penuaan - Memperbaharui sel2 kulit - Melembapkan bibir - Mengurangkan stretch marks . 🍃Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil : - Mengurangkan parut dan kedutan - Menegangkan kulit - MERAWAT MASALAH BREAKOUTS! YES! . 🍃Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil : - Untuk mengawal kulit berminyak - Sebagai ejen acne control - Merawat kulit dan tumit kaki yg merekah . Boleh order terus dengan kami di; +6017917.2928 . untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag #MORAfacts #MORAfeedback . . #arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil #MORAagents #moraagentsjohor #moraessentialjohor #morajb #morajohor #morachocolatescrub #beautykitMora

0
@habugaden

Harga Muroh Jebok !!! . Sapa kata produk Habugaden mahai ? . Tengok apa customer ni kata. Dah la pori makin kecik ! Kulit makin licin ! . Guna Walet Soap Bar je pun. Nak lebih berkesan pakai sekali dengan Corrective Walet Serum. Baru Rm55 satu set sekali dengan sabun. . Muroh ke muroh ? . Hage mampu milik je kami jual sayang-sayangku intan. . Jangan ragu-ragu sayang... CL menunggu whatsap darimu. 😘 . #HabugadenBabySet.. Set super jimat. 2 in 1 ! Dah la jimat. Murah lak tu ! . . Di antara feedback yang kami terima dari customers tersayang. . Walet Soap Bar berfunsi : 1) Mengembalikan tahap kolagen dalam skin secara semulajadi. Kulit lebih anjal. 2) Mengurangkan kadar sebum/minyak pada wa.jah. Kulit kurang berminyak. 3) Mengekalkan tahap kelembapan ku.lit. Kulit lebih moist dan lembut. 4) Menggalakkan pencerahan ku.lit dan membaiki tona ku.lit tidak sekata. Kulit jadi lebih cerah sekata. 5) Membantu memudarkan tanda je.ragat dan parut je.rawat. 6) Mengecilkan po.ri-po.ri wa.jah. . . Nak kulit sihat, putih dan anjal secara natural dan organik bole cuba WALET SOAP BAR dan CORRECTIVE WALET SERUM. . . Harga mampu milik dan berpatutan. . . Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian... KLIK LINK DI BIO SEGERA ! . . http://bit.ly/Habugaden http://bit.ly/Habugaden http://bit.ly/Habugaden #soapmaking #meltandpour #waletsoap #MisiMencariFounder #ProdukJenamaSendiriModalRendah #arganoil #dhangoldenoil #sayajualarganoil #minyakarganmurah #minyakarganmalaysia #purearganoil #purearganoilmalaysia #naturalbeauty #morrocobeauty #morrocanproducts #sabunhomemade #sabunhomemademalaysia #sabunpemutihkulit #sabunjerawat #antipenuaan #tumitmerekah #tumitmerekahdahlicin #arganoilserum #dropship #serum #waletserum #PearlingFaceMist #HabugadenSkinCare

0
@moraessential.serikembangan

"SIS SAYE DAH GUNE MACAM2 SERUM, TAPI KULIT MUKA TETAP SAMA JE, KUSAM DAN BERJERAWAT, STRESS LAHHH." . Jangan stress stress sayangg. Haa, tahu kenapa? salah satu puncanya ialah sebab anda tak scrub kulit muka tu sayang. Sel sel kulit mati tu block serum yg anda guna untuk sampai ke sel kulit hidup, mcm mana nak nampak kesan kan. 👇🏻 Kita semua kena scrub muka, 3 kali seminggu. Bila scrub, dah buang sel2 kulit mati tu, barulah serum2 yg anda pakai tu boleh serap dengan efektif pada kulit muka seterusnya beri kesan terbaik pada kulit muka awak. 👇🏻 Lagi lagi kalau pakai Chocolate Scrub MORA ni, lepas scrub terus best je rasa muka tau, lembut je kulit. Tak percaya? jom try 🙈✨ _______________________________ Harga RM45 sahaja untuk 150gm . Boleh order terus di; +60162210243 +60162210243 +60162210243 . untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag #MORAfacts #MORAfeedback . #arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit

0
@habugaden

PORI MAKIN KECIK , KULIT PUN MAKIN LICIN !!! . Dari FREE terus tapau FULL SET Habugaden Skin Care. . Langsung hari ni terus book and buat payment #HabugadenBabySet.. Set super jimat. 3 in 1 ! Dah la jimat. Murah lak tu ! . . Di antara feedback yang kami terima dari customers tersayang. . Walet Soap Bar berfunsi : 1) Mengembalikan tahap kolagen dalam skin secara semulajadi. Kulit lebih anjal. 2) Mengurangkan kadar sebum/minyak pada wa.jah. Kulit kurang berminyak. 3) Mengekalkan tahap kelembapan ku.lit. Kulit lebih moist dan lembut. 4) Menggalakkan pencerahan ku.lit dan membaiki tona ku.lit tidak sekata. Kulit jadi lebih cerah sekata. 5) Membantu memudarkan tanda je.ragat dan parut je.rawat. 6) Mengecilkan po.ri-po.ri wa.jah. . . Nak kulit sihat, putih dan anjal secara natural dan organik bole cuba WALET SOAP BAR dan CORRECTIVE WALET SERUM. . . Harga mampu milik dan berpatutan. . . Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian... KLIK LINK DI BIO SEGERA ! . . http://bit.ly/Habugaden http://bit.ly/Habugaden http://bit.ly/Habugaden #soapmaking #meltandpour #waletsoap #MisiMencariFounder #ProdukJenamaSendiriModalRendah #arganoil #dhangoldenoil #sayajualarganoil #minyakarganmurah #minyakarganmalaysia #purearganoil #purearganoilmalaysia #naturalbeauty #morrocobeauty #morrocanproducts #sabunhomemade #sabunhomemademalaysia #sabunpemutihkulit #sabunjerawat #antipenuaan #tumitmerekah #tumitmerekahdahlicin #arganoilserum #dropship #serum #waletserum #PearlingFaceMist #HabugadenSkinCare

2
@habugaden

PORI MAKIN KECIK , KULIT PUN MAKIN LICIN !!! . Dari FREE terus tapau FULL SET Habugaden Skin Care. . Langsung hari ni terus book and buat payment #HabugadenBabySet.. Set super jimat. 3 in 1 ! Dah la jimat. Murah lak tu ! . . Di antara feedback yang kami terima dari customers tersayang. . Walet Soap Bar berfunsi : 1) Mengembalikan tahap kolagen dalam skin secara semulajadi. Kulit lebih anjal. 2) Mengurangkan kadar sebum/minyak pada wa.jah. Kulit kurang berminyak. 3) Mengekalkan tahap kelembapan ku.lit. Kulit lebih moist dan lembut. 4) Menggalakkan pencerahan ku.lit dan membaiki tona ku.lit tidak sekata. Kulit jadi lebih cerah sekata. 5) Membantu memudarkan tanda je.ragat dan parut je.rawat. 6) Mengecilkan po.ri-po.ri wa.jah. . . Nak kulit sihat, putih dan anjal secara natural dan organik bole cuba WALET SOAP BAR dan CORRECTIVE WALET SERUM. . . Harga mampu milik dan berpatutan. . . Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian... KLIK LINK DI BIO SEGERA ! . . http://bit.ly/Habugaden http://bit.ly/Habugaden http://bit.ly/Habugaden #soapmaking #meltandpour #waletsoap #MisiMencariFounder #ProdukJenamaSendiriModalRendah #arganoil #dhangoldenoil #sayajualarganoil #minyakarganmurah #minyakarganmalaysia #purearganoil #purearganoilmalaysia #naturalbeauty #morrocobeauty #morrocanproducts #sabunhomemade #sabunhomemademalaysia #sabunpemutihkulit #sabunjerawat #antipenuaan #tumitmerekah #tumitmerekahdahlicin #arganoilserum #dropship #serum #waletserum #PearlingFaceMist #HabugadenSkinCare

0
@prettysyndicate

Yes! Yeeeha! Yahooo! It's PROMOTION time 😍😍😍 . . Cepat grab FARAA LIP BUTTER & PURE ARGAN OIL time promo ni 😍 . . DEEPAVALI PROMOTION sehingga 06/11/2017 ni sahaja. Tak grab sekarang jangan menangis tak berlagu 😭 . . Normal Price . 🌼1 Faraa Lip Butter - RM 55 . 🌼1 Premium Grade Organic Argan Oil (30ml) - RM 65 . . ✨DEEPAVALI PROMO✨ . 🌸Buy 1 Faraa Lip Butter / 1 Argan Oil = Postage RM 5 . 🌸Buy 2 Faraa Lip Butter = DISCOUNT RM5 + freegift shawls + Postage RM 5 . 🌸 Buy 1 Argan Oil + 1 Faraa Lip Butter = DISCOUNT RM10 + Freegift Shawl + Postage RM 5 . #makeupclass #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #minyakarganasli #minyakargan #arganoil #purearganoil #Deepavali #Promotion #jomcantik #ChewAndGlow #rawatbibirkering #bibircantik #prettylips

0
@prettysyndicate

Happy Deepavali to all our Hindu friends in Malaysia and all around the world. May you cherish this happy & special day with your beloved ones ✨✨ . . #makeupclass #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #minyakarganasli #minyakargan #arganoil #purearganoil #Deepavali #Promotion #jomcantik #ChewAndGlow #rawatbibirkering #bibircantik #prettylips

0
@prettysyndicate

Yes! Yeeeha! Yahooo! It's PROMOTION time 😍😍😍 . . Cepat grab FARAA LIP BUTTER & PURE ARGAN OIL time promo ni 😍 . . DEEPAVALI PROMOTION sehingga 6/11/2017 ni sahaja. Tak grab sekarang jangan menangis tak berlagu 😭 . . Normal Price . 🌼1 Faraa Lip Butter - RM 55 . 🌼1 Premium Grade Organic Argan Oil (30ml) - RM 65 . . ✨DEEPAVALI PROMO✨ . 🌸Buy 1 Faraa Lip Butter / 1 Argan Oil = Postage RM 5 . 🌸Buy 2 Faraa Lip Butter = DISCOUNT RM5 + freegift shawls + Postage RM 5 . 🌸 Buy 1 Argan Oil + 1 Faraa Lip Butter = DISCOUNT RM10 + Freegift Shawl + Postage RM 5 . #makeupclass #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #minyakarganasli #minyakargan #arganoil #purearganoil #Deepavali #Promotion #jomcantik #ChewAndGlow #rawatbibirkering #bibircantik #prettylips

0
@chiaseeds_bythehanaras

🌸 KEBAIKAN MINYAK ARGAN UTK KULIT 🌸 . Disamping melembapkan kulit, minyak argan juga berfungsi untuk mencerahkan kulit dengan membuat tona kulit lebih sekata 😘 So.... Tak perlu guna kosmetik yang berbahaya, guna sahaja minyak argan, lebih selamat pada kulit. Tak gitu? 😍 . Meh² whatsapp Mira kalau nak cantik semulajadi dgn minyak argan 😘 📲 014-5292350 . #argan #arganoil #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #arganoillover #arganoilmalaysia #minyakarganmalaysia #arganoilquality #purearganoil #minyakarganasli #arganoiloriginal #arganoilkl #organic #organicarganoil #organicminyakargan #organicarganoilmalaysia #nakcantik #naksihat #rambutgugur #kulitcantik #sayajual #bazarpaknil #onlineshopping #thehanaras

1
@mwalter0220

My new obsession...why haven't I used this on all the things before??! #arganoil #purearganoil #haircare #curlyhaircare #oil #natural #betterthanlotion

0
@moraessential_melaka

Scrub sangat penting untuk kegunaan mingguan kerana dapat membantu membuang sel-sel kulit mati. MORA Milky Almond Scrub mempunyai kebaikan yang dapat mengecilkan pori-pori serta dapat merawat kulit yang sedang breakout dengan adanya extract aloe vera • • • • #arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil #Moraagent #moraessentialmelaka

0
@moraessential_melaka

Selamat malam kesayangan semua. Jangan lupa ye malam ini guna MORA Milky Almond Scrub supaya esok muka glowing ✨✨✨ • • • • #arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil #moraessentialmelaka

0
@moraessential

"BARU GUNA SEMINGGU DAH KECUT JERARAWAT YANG BESARR ❤" -Pengguna MORA . Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback . MORA Signature Calissa Oil (High grade formulated in Morocco) RM30 per bottle (5ml) RM60 per bottle (15ml) . MORA Argan Facial cleanser RM60 per bottle (50ml) . MORA Milky Almond Scrub RM65 (150ml) . MORA Chocolate Scrub RM45 (150gm) . MORA Beauty Kit 1 (RM170) -Calissa Oil 15ml -Argan Cleanser 50ml -Milky Almond Scrub 150ml . MORA Beauty Kit 2 (RM150) -Calissa Oil 15ml -Argan Cleanser 50ml -Chocolate Scrub 150gm . Boleh order terus dengan kami di; +60146211280 +60146211280 +60146211280 . Atau boleh hubungi stokis atau ejen kami yang berdekatan dengan anda, boleh lihat di #MORAagents . . Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60146211280 . untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag #MORAfacts #MORAfeedback . untuk lihat senarai agent seluruh Malaysia boleh lihat hashtag #MORAagents & #MORAstokistlist . #arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil

8
@moraessential_aishah

Dah dapatkan lustre lipstick MORA??? . Boleh order via WhatsApp atau klik link Di bio 😄 . Good night dearies . TRUSTED AGENT SINCE 2015 💘Aishah Suhaili 💘 📲 012.585.2344 🚘 COD TAMAN MELAWATI 📬 POSTAGE AVAILABLE . #moraessentialbymirafilzah #arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #sapotlokal #mirafilzah #codmelawati #melawati #skincare #cleanser #scrub #vendor@callista.kafe.butik #vendor@fateemacouture #MORAagentteamHanna . at The Hyacinth Cafe

0
@richh.chh

น้ำมันอาร์แกนที่เป็น NATURAL BOTOX ☘ ชั้นดีต้องบำรุงผิวได้ตั้งแต่ปลายผมจรดเรียวเท้าสวยๆ ของเรานะคะ . ไปดูกันดีกว่าว่า AMIRA Argan Oil 100% ใช้บำรุงร่างกายในส่วนใดได้บ้าง ... Benefits for Head to Toe เลยล่ะ .สามารถ สอบถาม/สั่งซื้อ ได้ที่>>> Line  richh. Tel. 082 450 9992 หรือ  inbox มาเลยค่ะ สามารถนัดรับ 🌼คลอง 7 🌼คลอง 3 🌼เส้นธัญบุรี 🌼รังสิต #ส่งฟรีems #รักษาสิว #สิวหาย #amira #amiraarganoil #amiraorganic #amirathailand #arganoil #pure #purearganoil #acne #skinproduct #skincareproduct #skin #skincare #organicoil #organicproduct #goodforyou #skincareforyou #organic #healthyskin #love #natural #nature #like #loveit #liketit #naturalskincareproduct #organicskincareproduct

1
@farraashop

SPO buat muka jadi licin, bila apply waktu malam, bangun pagi cuci muka rasa lembut jer. Nak apply foundation pun senang. SPO memang best 👍🏼. Ws #0124846267 utk order . #skinpotionoil #serum #serumorganik #arganoil #purearganoil #roseaoil #skincare #skincareroutine #skinroutine #kulitcantik #kulitcerah at Kedah

0
@ahfar.beauty

MORA Calissa Oil boleh dikatakan HOT ITEM gittew. Asal restock je. Mesti antara yang terawal stock akan susut ! . Memang patut pun jadi hot item ! Salah satu sebab semua masalah kulit dia boleh rawat. Sumpahhh ! tak tipu hokayyy. 😎 Esok Cikfa belanjaaa #MORAfeedback yang best tentang MORA Calissa Oil. . Tapi korang kena janji ! Lepas tengok feedback yang best cecepat order okay😝 . MORA Calissa Oil 5ml : RM30 ❤ MORA Calissa Oil 15ml : RM60 ❤ . 📲 WHATAPPS : +60145120898 . COD Area : . 🍃KELANTAN : Kota Bharu / Kubang Kerian/ Pasir Tumboh / Bachok / Binjai dan kawasan sekitar . SELANGOR 🍃Gombak / Batu Caves / Selayang / Setapak / Wangsa Maju / Rawang dan kawasan sekitar . 🍃NEGERI SEMBILAN : Bandar Baru Nilai , Nilai 2, USIM . PUTRAJAYA 🍃Presint 2, Presint 3, Presint 8, Presint 9, Presint 11, Institut Kanser Negara, Putrajaya Sental, Hospital Putrajaya dan kawasan sekitar . #moraessential #arganoil #purearganoil #moracalissaoil #calissaoil #moraargancleanser #moramilkyalmondscrub #chocolatescrub #morascrub #facescrub #bestselling #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatjerawat #kulitberminyak #kulitsensitif #kulitkering #MORAagents #MORAfacts #MORAfeedback #MORAagent #MORAkelantan #MORAselangor #MORAkl #moragombak #moranilai #moraselayang #MORAputrajaya #MORAnegerisembilan #MORAagentteamhanna #MORAstokisteamhanna

1
@farraashop

SPO best sangat buat muka jadi licin. Pagi2 cuci muka lembut jer. Bila kulit smooth, licin, dan lembab nak apply krim/foundation pun senang. Buat base makeup pun boleh, makeup jadi cantik, glowing tahan lama. No crack2 lagi. Ws #0124846267 utk order. 😘 . #skinpotionoil #arganoil #purearganoil #roseoil #skincare #skincareroutine #skinroutine #kulitcantik #kulitcerah at Kedah

0
@farraashop

Baby yg rambut kurang, mama2 boleh letak SPO kat rambut. SPO bantu pertumbuhan rambut yg sihat dan gelap. Try jom, Ws #0124846267 . #skinpotionoil #serum #serumorganik #arganoil #purearganoil #roseoil #skincare #skinroutine #sayajual #igshopmalaysia #kulitcantik #kulitcerah

2
@farraashop

Buat apa tu uolss?? Dah dap2 SPO belum? SPO buat kulit jadi cantik dan makeup jadi smooth dan glowing. No jerawat, no kulit berminyak, no kulit kering, no jeragat dan blackhead atau whitehead. Bye2 kulit bermasalah..😘ws #0124846267 utk order . #skinpotionoil #serum #serumorganik #arganoil #purearganoil #roseoil #sayajual #igshop #igshopmalaysia #kulitcantik #kulitcerah

0
@hs_beautystore

Kebaikan & cara penggunaan Pure Argan By Vcare - Sangat sesuai untuk mereka yang berkulit KERING / KASAR / KUSAM / TONA TAK SEKATA / MEKAP TAK FLAWLESS . . - Melembab kan kulit - Menghalus kan kulit - Merata kan mekap & memudah kan utk sapu foundation - Menyama rata kan kondisi kulit yang gelupas - Mekap lebih flawless & natural - Mencerah & mensekatakan tona kulit - Memati kan bakteria jerawat . . CARA PENGGUNAAN Untuk kulit kering @gelupas - 1 titis pagi ( sebelum mekap @ sapu foundation ) - 1 titis malam sebelum sapu krim malam Utk kulit kusam @ normal - 1 titis sebelum mekap @ sebelum sapu Foundation Utk kulit berminyak - 1 titis 2 hari sekali sbelum mekap @ 1 titis 2 hari sekali sebelum sapu krim malam Pesanan khas ** Titis kan selepas pakai serum ** Titis kan sebelum pakai alas mekap @ primer ** Tidak di benar kan pakai lebih 2 titis ** Titis kan pd bibir Jika bibir kering @ gelupas . . . Eh ada soalan ke awak ? Meh whatsapp ☎️ 0182729375 Atau click link kat bio page tak payah susah save nombor 😍 #vcareArganoil #StokisArganOil #PureArganOil #igseller #instashop #makeup #promosi

0
@arganoil.roseoil_pahang

Assalamualaikum. Hi semua. . Baru bersiaran lina hari ni. Hampir musim final exam. Marking paper tak selesai lagi. InsyaaAllah doakan lina settle semuanya esok. Baru boleh holiday sesuka hati. 😅 . Alhamdulillah order masuk macam biasa. Ramai yang dah tahu kebaikan argan untuk kulit, rambut, kuku, tumit kaki , bibir dan banyak lagi. . Bagi yang baru nak kenal-kenal dengan argan oil meh lina cerita kebaikannyan. . . 🌸Kelebihan Virgin Argan Oil byhanneas.🌸 . . 💮100% organik. Diiktiraf badan organik antarabangsa USDA dan CCPB. 💮100% minyak argan dara. 💮Tanpa bahan kimia dan juga pewangi. 💮Mendapat kelulusan KKM. 💮Berasal daripada morocco. 💮Boleh digunakan daripada bayi hingga dewasa. . . 🌺Kulit 💮Sebagai pelembab kulit semulajadi. 💮Mengurangkan panau 💮Mengurangkan strech mark 💮Melembutkan tumit kaki 💮Mengurangkan garis penuaan 💮Menjadikan kulit lebih lembut dan licin 💮Mengurangkan jeragat 💮Mengecutkan jerawat 💮Membantu meratakan tona kulit . . 🌺Rambut. 💮Menguatkan akar rambut 💮Membantu melebatkan rambut 💮Menjadikan rambut lebih sihat . . #alhasempire #byhanneasagents #thebestarganoil #virginarganoil #minyakargan #minyakarganbyhanneas #minyakarganorganik #minyakargandara #minyakarganasli #minyakarganmorroco #arganoilorganic #arganoil #arganoilmalaysia #rawatjerawat #parutjerawat #purearganoil #pureargan #arganoilbyhanneas #rawatrambutgugur #arganoilkuantan #roseoilturkey #roseoilmalaysiamurah #roseoilkuantan #arganoilpahang #ejendiperlukan #agendropshipdiperlukan #agentwanted #minyakargankuantan #minyakroskuantan

0
@by.hanneas

Syukur Alhamdulillah. Terima kasih team By.Hanneas kerana mempercayai kami😍😘. Semoga kita sama-sama terus maju dan sentiasa berganding bahu memperkenalkan By.Hanneas. _____________________ #teambyhanneas #byhanneasAgents #minyakargan #minyakarganmorocco #minyakargandara #minyakargantulen #minyakarganasli #arganoil #purearganoil #virginarganoil #roseoil #roseoilorganic #roseoilturkey . . #regrann . Alhamdulillah genap sudah team stokis/agen @by.hanneas 100 orang tidak termasuk dropship. Masih banyak lagi perlu belajar. Masih jauh lagi perjalanan. . Kita nak jadikan Minyak Argan Dara & Minyak Estrak Ros By.Hanneas macam minyak kapak atau minyak gamat yang hampir seluruh isi rumah Malaysia wajib ada. . Bermula dengan sekecil bata, ucaplah Alhamdulillah. Tahniah kepada #JemaahBH !

0
@moraessential_johor

Selamat malam kesayangan semua. Jangan lupa ye malam ini guna MORA Milky Almond Scrub supaya esok muka glowing ✨✨✨ • • • • #arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil #MORAJohor

0
@ammyra_beauty

Myra dah jatuh cinta dgn #moramilkyalmondscrub❤️.nak tau tak sebab ape?yg pertama mestila sbb jimat gila guna scrub ni.he.dah dekat 5 bulan lebih tak habis-habis lg🤗.Kedua sbb dlm scrub ni ada ekstrak susu..erm,,yummy..korang mesti tau kan susu mempunyai pelbagai khasiat pada kulit wajah kita.Antaranya mencerahkan dan melembabkan kulit😍. • Korang kena ada satu tau MORA Milky Almond Scrub ni.Dah guna baru tau best ke tak best☺️. • MORA Milky Almond Scrub (RM65) • Order & details: 📞+6011-16491970(Myra) #moraagent #morafeedback #morafacts #moraessential #moraessentialpulaupinang #morapenang #morakepalabatas #moraagentteammyra #moraagentteamhanna #morastokisteamhanna #arganoil #purearganoil #naturalskincare #organicskincare #pulaupinang #uitm #usm #kmpp

0
@thecalissastore

*DETAILS CALISSA OIL* Seperti yang dijanjikan, sesuatu yg kecil tapi power! Taraaaa, our new MORA Calissa Oil. Kami reformulate kan dari Argan Oil kami yg dah memang sedia power, ditambah dengan beberapa ingredient lain untuk memberikan kesan yg lebih efektif kepada anda semua. . Jangan risau, masih sama macam MORA Argan Oil, masih menggunakan 50% Argan Oil sebagai base, tapi Calissa Oil akan berikan kesan yg lebih efektif. . Apa yg ada dalam Calissa Oil? Ok meh baca bawah ni: 👇🏻 🍃Arganic Spinosa(Argan) Kernel Oil . 🍃Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil : - Sangat berkesan dalam merawat acne, eczema dan rashes. - Kaya dengan vitamin E yg mana dapat menghalang rosaknya sel kulit yg disebabkan oleh sinaran UV. - Melembutkan kulit dan mengurangkan kedutan di muka. . 🍃Olea Europaea (Olive) Fruit Oil : - Mengelakkan jerawat tumbuh - Membersihkan pores yg tersumbat - Anti penuaan - Memperbaharui sel2 kulit - Melembapkan bibir - Mengurangkan stretch marks . 🍃Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil : - Mengurangkan parut dan kedutan - Menegangkan kulit - MERAWAT MASALAH BREAKOUTS! YES! . 🍃Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil : - Untuk mengawal kulit berminyak - Sebagai ejen acne control - Merawat kulit dan tumit kaki yg merekah . Boleh order terus dengan kami di; 017-5254104 . Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di: 017-5254104 . untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag #MORAfacts #MORAfeedback . #arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil

0
@thecalissastore

*DETAILS CALISSA OIL* Seperti yang dijanjikan, sesuatu yg kecil tapi power! Taraaaa, our new MORA Calissa Oil. Kami reformulate kan dari Argan Oil kami yg dah memang sedia power, ditambah dengan beberapa ingredient lain untuk memberikan kesan yg lebih efektif kepada anda semua. . Jangan risau, masih sama macam MORA Argan Oil, masih menggunakan 50% Argan Oil sebagai base, tapi Calissa Oil akan berikan kesan yg lebih efektif. . Apa yg ada dalam Calissa Oil? Ok meh baca bawah ni: 👇🏻 🍃Arganic Spinosa(Argan) Kernel Oil . 🍃Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil : - Sangat berkesan dalam merawat acne, eczema dan rashes. - Kaya dengan vitamin E yg mana dapat menghalang rosaknya sel kulit yg disebabkan oleh sinaran UV. - Melembutkan kulit dan mengurangkan kedutan di muka. . 🍃Olea Europaea (Olive) Fruit Oil : - Mengelakkan jerawat tumbuh - Membersihkan pores yg tersumbat - Anti penuaan - Memperbaharui sel2 kulit - Melembapkan bibir - Mengurangkan stretch marks . 🍃Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil : - Mengurangkan parut dan kedutan - Menegangkan kulit - MERAWAT MASALAH BREAKOUTS! YES! . 🍃Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil : - Untuk mengawal kulit berminyak - Sebagai ejen acne control - Merawat kulit dan tumit kaki yg merekah . Boleh order terus dengan kami di; 017-5254104 . Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di: 017-5254104 . untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag #MORAfacts #MORAfeedback . #arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil

0
@arganole_

3
@qla.co

Hi, macamana Hari Sukan Negara anda baru nk? Mesti meriah dengan pelbagai aktiviti kan? : Terasa letih lagi badan beriadah haritu kan? Mata pun terasa berat tinggal 'disorongkan bantal' saja. 😁 : Hah, apa kata sebelum lelap tu @by.hanneas nak kongsikan satu tips paling mudah dan cepat untuk kembalikan kelembapan dan kesegaran mata anda. . 1) Ambil mangkuk yang berisi air sejuk atau nak tambah ais lagi best. . 2) Titiskan 2-3 titik minyak argan atau minyak rose @by.hanneas dalam air tadi. . 3) Rendamkan bola kapas dalam air sejuk tersebut. . 4) Letakkan diatas mata anda dalam 15 ke 20minit. . Siap! Kalau terlelap sekejap pun bila bangun nanti mata akan terasa segar dan paling best kesan dari khasiat minyak argan dan minyak rose dapat mengurangkan garis halus pada mata anda tau. Wow! 😍 : Selamat mencuba & selamat hari indah, kawan-kawan. ___________________________ #teambyhanneas #byhanneasagents #minyakargan #minyakarganmorocco #minyakargandara #minyakargantulen #minyakarganasli #arganoil #purearganoil #virginarganoil #roseoil #roseoilorganic #roseoilturkey

0
@moraessential

"BARU GUNA SEMINGGU DAH KECUT JERARAWAT YANG BESARR ❤" -Pengguna MORA . Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback . MORA Signature Calissa Oil (High grade formulated in Morocco) RM30 per bottle (5ml) RM60 per bottle (15ml) . MORA Argan Facial cleanser RM60 per bottle (50ml) . MORA Milky Almond Scrub RM65 (150ml) . MORA Chocolate Scrub RM45 (150gm) . MORA Beauty Kit 1 (RM170) -Calissa Oil 15ml -Argan Cleanser 50ml -Milky Almond Scrub 150ml . MORA Beauty Kit 2 (RM150) -Calissa Oil 15ml -Argan Cleanser 50ml -Chocolate Scrub 150gm . Boleh order terus dengan kami di; +60146211280 +60146211280 +60146211280 . Atau boleh hubungi stokis atau ejen kami yang berdekatan dengan anda, boleh lihat di #MORAagents . . Untuk sebarang pertanyaan atau untuk konsultasi, boleh whatsapp kami di +60146211280 . untuk info serta feedback tentang produk produk MORA boleh search hashtag #MORAfacts #MORAfeedback . untuk lihat senarai agent seluruh Malaysia boleh lihat hashtag #MORAagents & #MORAstokistlist . #arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil

10
@farraashop

SPO buat makeup jadi cantik dan lawa. Tak crack2 dah 😍skin terjaga sebab SPO melindungi kulit dari benda2 asing yg melekat di kulit dan merawat kulit dari lapisan paling dalam. Uolss nk try? Jom ws #0124846267 . #skinpotionoil #serum #arganoil #purearganoil #roseoil #skincare #skinroutine #kulitcantik #kulitcerah

0
@nabeauty.johorbahru

Apakah kebaikan MORA Calissa Oil? 😍😍😍 _ Calissa Oil diperbuat daripada bahan-bahan natural yang baik untuk kulit kerana bebas daripada bahan chemical. Bukan untuk muka sahaja, Calissa Oil juga boleh digunakan di tempat-tempat kering seperti siku dan lutut. • • • • To order boleh whatsapp kakak +6019-4819094 🐝 #arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil #morajohorbahru #moraofficial

0
@ahfar.beauty

Alhamdulillah ! Semalam & harini Cikfa ada assistant yang tolong pergi pos barang untuk kesayangan Cikfa😍 . Thank you both of my lovelies assistant😅 . Ehh, ramai pulak yang grab Beauty Kit ! Siapa tak nak jimat kan. Bagi yang belum tahu, kalau korang order Beauty Kit, korang dapat jimat RM15 tauu! Banyakkk tu. So, kalau rasa berkenan dihati dengan MORA , lebih baik order Beauty Kit! . 📲 WHATAPPS : +60145120898 . COD Area : . 🍃KELANTAN : Kota Bharu / Kubang Kerian/ Pasir Tumboh / Bachok / Binjai dan kawasan sekitar . SELANGOR 🍃Gombak / Batu Caves / Selayang / Setapak / Wangsa Maju / Rawang dan kawasan sekitar . 🍃NEGERI SEMBILAN : Bandar Baru Nilai , Nilai 2, USIM . PUTRAJAYA 🍃Presint 2, Presint 3, Presint 8, Presint 9, Presint 11, Institut Kanser Negara, Putrajaya Sental, Hospital Putrajaya dan kawasan sekitar . #moraessential #arganoil #purearganoil #moracalissaoil #calissaoil #moraargancleanser #moramilkyalmondscrub #chocolatescrub #morascrub #bestselling #ubatjerawat #ubatjerawat #kulitberminyak #kulitsensitif #kulitkering #MORAagents #MORAfacts #MORAfeedback #ahfarfeedback #MORAagent #MORAkelantan #MORAselangor #MORAkl #moragombak #moranilai #moraselayang #MORAputrajaya #MORAnegerisembilan #MORAagentteamhanna #MORAstokisteamhanna

0