Purebysafiyyahosman Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@purebyso_klang

Yup! Dah siap dah produk khas untuk mantapkan balik payudara yang kendur selepas bersalin atau selepas mengalami penurunan berat badan yang banyak. . Bukan untuk payudara semata-mata. Tapi untuk kawasan bawah mata dan pinggul jua. . Menggunakan 2jenis carrier oil dan 7 jenis campuran EO. Salah satunya adalah EO Lavender dan EO Chamomile Biru. . Bau memang the best! Bagus untuk remaja, wanita dan student! . Harga Retail : Rm98. 10ml. Harga promosi pengenalan : Rm58. 10ml. 1botol penggunaan untuk 1bulan. . . Online order : Whatsapp: +6019657116 . ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Postage everyday (except saturday & sunday) ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Cod/selfpickup available (T&C apply)* . #skincaremalaysia #lokal #handmade #homemademalaysia #purebysafiyyahosman #sayajual #malaysia #produknatural #malaysia #organicskincare #isell #bazaarpaknil #produkmuka #homemadeskincare #handcraftedskincare #natural #nomakeup #produkmukamalaysia #nofilter #homemadetoner #hairmist #natural #hairmistorganik #rambutsihat #rambutcantik #handcrafted #skincare #semenanjungmalaysia #naturalorganik #sabahsarawak #klang #shahalam

1
@purebyso_klang

BeetRED Cheek & Lip Tint Purebysafiyyahosman . 8ml. Retail Price: RM35 PROMO PRICE: RM30.50!! (valid until 31 Jan 2018) . *exclude postage* . Sekarang dah packaging baru. Lebih senang digunakan. . Bahan utama : Stevia, Beetroot extract, Aloe Vera, Castor Oil, Vitamin E Oil. . Beetred cheek n liptint ni utk ganti lipstick. Kalau org y fokus xmau dah bagi bibir dia cerah. Boleh pakai liptint ni. . Dia boleh jadi blusher juga. Boleh pakai banyak kali kalau nk bibir jdi lebih merah. . Warna dia bla apply nampak natural n nampak mcm bibir sdiri y kemerahan. . Liptint ni dia akan protect juga bibir kita dari jdi cepat kering. . Jadikan blusher pun nampak lawa & natural. . Online order: Whatsapp +60196157116 . ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Postage everyday (except saturday & sunday) ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Cod/selfpickup available (T&C apply)* . #skincaremalaysia #lokal #handmade #homemademalaysia #purebysafiyyahosman #sayajual #malaysia #produknatural #malaysia #organicskincare #isell #bazaarpaknil #produkmuka #homemadeskincare #handcraftedskincare #natural #produkmukamalaysia #nofilter #chemicalfree #tanpabahankimia #lokalah #tips #handcrafted #bodycare #skincare #semenanjungmalaysia #naturalorganik #klang #shahalam #homemadeliptint #liptintmalaysia

0
@purebyso_klang

โ€œLipbalm ni bagus sangat. Saya ni pengguna lipbalm yang mahal-mahal, tapi bila dah pakai lipbalm PbySOยฎ, saya tak tukar yang lain dah.โ€- Didi, Melaka. . โ€œBibir saya dah tak berdarah lagi dah. Saya pakai setiap malam sebelum tidor. Saya suka.โ€ - Afifah, Ipoh. . โ€œLipbalm ni la penyelamat. Bibir saya dah nampak pink pink dah. Tiap malam saya pakai!โ€ - Kina, Seremban. . Hooyeeeeaaah! Best! Siapa yang dah guna memang tau la macamana bestnya. Ringan di bibir & bibir kekal lembap lebih dari 8jam. . Bahan yang digunakan, Beeswax, Honey, Shea Butter, Stevia, Vit-E Oil, Sweet Almond Oil, Virgin Avocado Oil. . Selamat. Tidak buat bibir jadi kering & menggelupas. Bebas dari bahan kimia merbahaya & beracun. Tidak bersifat menghakis kulit. . Harga retail : Rm28 (5ml) Harga % : Rm20 (5ml) . Online order : Whatsapp +60196157116 . ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Postage everyday (except saturday & sunday) ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Cod/selfpickup available (T&C apply)* . Cod/selfpickup available. . #skincaremalaysia #lokal #handmade #homemademalaysia #purebysafiyyahosman #sayajual #malaysia #produknatural #malaysia #organicskincare #isell #bazaarpaknil #produkmuka #homemadeskincare #handcraftedskincare #natural #nomakeup #produkmukamalaysia #nofilter #purebysafiyyahosman #lipsbalm #lipbalmhomemade #handcraftedlipbalm #lipbalmmalaysia #ediblelipbalm

1
@purebyso_klang

โ€œKulit jadi lembut macam kulit baby tiap kali guna face mask ni. Scrub pun kulit rasa lembut ja.โ€ - Fatihah, Kulim. . โ€œBlackhead, whithehead memang tak lekat dah dekat kulit. Tiap minggu saya wap muka & pakai face mask ni. Kulit jadi bersih & lembut. Licin.โ€ - Zarina, Kk. . โ€œSaya perasan yang kulit saya kalau sunburn, mudah jadi elok bila konsisten guna face mask ni. Kemerahan dekat kulit cepst cool.โ€ - Kamila, KL. . โ€œJerawat cepat mati bila kena face mask ni. Tak perlu scrub pun. Just pakai. Nanti mati jerawat.โ€ - Amira, Kedah. . Itulah dia, face mask & scrub PbySOยฎ. Lembut dan tak melukakan kulit. Paling penting tak akan buat liang pori jadi besar. . Bahan yang digunakan, Premium Gold Cocoa powder, rolled oat, mix eo (secret recipe). . Selamat. Tidak memudaratkan & tidak merengsakan kulit. Bebas dari bahan kimia merbahaya & beracun. Tidak bersifat menghakis kulit. . Harga retail : Rm35 (100gram) Harga % : Rm29 (100gram) . Online order : Whatsapp +60196157116 . ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Postage everyday (except saturday & sunday) ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Cod/selfpickup available (t&c apply)* . Cod/selfpickup available. . #skincaremalaysia #lokal #handmade #homemademalaysia #purebysafiyyahosman #sayajual #malaysia #produknatural #malaysia #organicskincare #isell #bazaarpaknil #produkmuka #homemadeskincare #handcraftedskincare #natural #nomakeup #produkmukamalaysia #nofilter #lokalah #sihatmalaysia #lokalah #facemask #homemadefacemask #facemaskmalaysia #handcraftedfacemask

0
@purebyso_klang

โ€œJerawat bernanah cepat kecut. Best guna kick it.โ€ - Mira, Sp. . โ€œMuka saya suka naik jerawat besar, lepas tu senang luka. Bila ada kick it dot ja dah kecut tak sempat luka. Best!.โ€ - Nana, Alor star. . โ€œPernah pakai brand ***, kick it best lagi. Tak mengelupas & tak buat kulit ada spot putih.โ€- Arda. Sg Buloh. . Kick it yang power! Dia akan bunuh habis jerawat bernanah dan kemerahan. . Mana yang kulit ada masalah + mudah naik jerawat, jadi luka, iritasi semua, wajib ada kick it ni. Mudah dibawa juga. . Bahan yang digunakan : Organic Shea Butter,Coconut Oil,Sweet Almond Oil,Golden Jojoba Oil,Castor oil,Vit-E,Beeswax,Lavender Oil,Tea Tree Oil. . Selamat. Tidak buat kulit jadi kering & menggelupas. Bebas dari bahan kimia merbahaya & beracun. Tidak bersifat menghakis kulit. . Harga retail : Rm40 (5ml) Harga % : Rm30 (5ml) . Online order : Whatsapp +60196157116 . ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Postage everyday (except saturday & sunday) ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Cod/selfpickup available (T&C apply)* . #skincaremalaysia #lokal #handmade #homemademalaysia #purebysafiyyahosman #sayajual #malaysia #produknatural #malaysia #organicskincare #isell #bazaarpaknil #produkmuka #homemadeskincare #handcraftedskincare #natural #nomakeup #produkmukamalaysia #nofilter #purebysafiyyahosman #acnestick #acne #pimples #homemadeeacnestick #handcraftedacnestick #acnestickmalaysia #naturalacnestick

1
@purebyso_klang

Pelembap dalam bentuk minyak. Face oil yang tiada fragrance. So bila guna uguys akan bau minyak tumbuhan + bau essential oil Lavender. Bau dia herbs2 sikit. . Apa yang special pasal face oil ni, dia akan balancekan pengeluaran minyak dekat muka. Tak melekit dan cepat serap. . So kulit akan lembap dan tak jadi berminyak-minyak. . Kalau orang tu kulit berminyak, after guna face oil, kulit dah tak jadi berminyak. Besstttt! . Sebab tu saya guna Golden Jojoba Oil. Dia minyak yang boleh mimic minyak yang dihasilkan oleh kulit kita. . Tona kulit pun jadi sekata cantik ja bila kita konsisten guna. Parut jerawat semua gone macam tu ja. . Tekstur kulit yang berkawah pun boleh jadi licin semula. . Tapi kena konsisten. Sebab specialnya face oil ni, dia boleh cantikkan dan elokkan balik tekstur kulit yang berkawah. . Wajib try. Memang tak berminyak. Kalau kaki makeup, guna face oil sebagai base dulu. Nanti makeup tahan lama, tak jadi bercapuk + muka tak jadi berkilat + berminyak. . Insyallah puas hati. Lagipun selamat. Tidak bertoksik. . Cepat sapa tak grab rugi! . Harga : Rm55 Harga diskaun : Rm39 30ml. . Online order : Whatsapp +60196157116 . ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Postage everyday (except saturday & sunday) ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Cod/selfpickup available (T&C apply)* . #skincaremalaysia #lokal #handmade #homemademalaysia #purebysafiyyahosman #sayajual #malaysia #produknatural #malaysia #organicskincare #isell #bazaarpaknil #produkmuka #homemadeskincare #handcraftedskincare #natural #nomakeup #produkmukamalaysia #nofilter #faceoil #faceoilmalaysia

0
@purebyso_klang

Mist toner. Toner yang tak merengsakan kulit. Lembut dekat kulit. . Kalau pakai, kulit jadi bersih & liang pori pun tak tersumbat lagi dah. Konsisten guna, nanti liang pori pun tak nampak jelas. . Guna setiap hari tau. Dia legakan juga luka-luka kecil. Kalau ada gatal-gatal dekat muka or bahagian badan, boleh sembur. Bagus untuk hilangkan gatal. . Mana kulit yang mudah naik jerawat bernanah boleh spray setiap hari. Nanti jerawat tak merebak. Dan cepat mati. . Semua jenis kulit boleh guna. + lelaki pun sangat digalakkan guna. . Best guys. Bau dia boleh refresh mood kita. Boleh hilangkan mengantuk! . Insyallah puas hati. Lagipun selamat. Tidak bertoksik. . Cepat sapa tak grab rugi! . Harga : Rm58 Harga diskaun : Rm38 100ml . Online order : Whatsapp +60196157116 . ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Postage everyday (except saturday & sunday) ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Cod/selfpickup available (T&C apply)* . #skincaremalaysia #lokal #handmade #homemademalaysia #purebysafiyyahosman #sayajual #malaysia #produknatural #malaysia #organicskincare #isell #bazaarpaknil #produkmuka #homemadeskincare #handcraftedskincare #natural #nomakeup #produkmukamalaysia #nofilter #homemadetoner #misttoner #natural #tonermalaysia #handcrafted #skincare #semenanjungmalaysia #naturalorganik #sabahsarawak #klang #shahalam

0
@purebyso_klang

โ€œLembut, syok guna. Kulit rasa lembut ja. Tak jadi cekang.โ€ - Siti Sakinah, Klang. . โ€œKulit saya sensitif, naik jerawat besar, lepas tu senang luka. Pakai soap bar ni best. Luka semua cepat sembuh. Kulit rasa lembut ja. Tak sakit dah.โ€ - Mawarni, Ipoh. . โ€œSoap organik ni lembut betul. Saya suka. Buih halus-halus, tak sakitkan kulit. Seronok guna soap ni.โ€ - Fazilah, Sepang. . Itulah dia, penangan Organic BE-U Bar PbySOยฎ. Lembut. Selamat. Glow kan kulit. . Mana yang kulit ada masalah + mudah jadi luka, iritasi semua, wajib guna soap bar organik ni. . Bahan yang digunakan : Aqua,Organic Coconut Oil,Organic Sugar,Organic Palm Oil,Decyl glucoside(corn&coconut oil),Eo sweet Orange,Eo Lavender. . Selamat. Tidak buat kulit jadi kering & menggelupas. Bebas dari bahan kimia merbahaya & beracun. Tidak bersifat menghakis kulit. . Harga retail : Rm30 (50gram) Harga % : Rm25 (50gram) . Online order : Whatsapp +60196157116 . ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Postage everyday (except saturday & sunday) ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Cod/selfpickup available. . . #skincaremalaysia #lokal #handmade #homemademalaysia #purebysafiyyahosman #sayajual #malaysia #produknatural #malaysia #organicskincare #isell #bazaarpaknil #produkmuka #homemadeskincare #handcraftedskincare #natural #produkmukamalaysia #nofilter #chemicalfree #tanpabahankimia #lokalah #tips #homemadesoap #handcrafted #bodycare #skincare #semenanjungmalaysia #naturalorganik #sabahsarawak #klang #shahalam

0
@purebyso_klang

Face wash kesukaan ramai! Bila pakai sekejap ja dah serap masuk kulit. Lembut ja kulit lepas bilas dengan air bersih. . Face wash buih dia lllllaaaaaagiiiii halus! Memang cepat sangat terserap masuk kulit. . Face wash ni sesuai untuk semua jenis kulit yang mudah sangat terbakar/sunburn! . Orang yang nak pergi Pulau, kena bawa siap-siap face wash ni. Sebab memang superb untuk sunburn. . Goncang-goncang, keluar buih! Gittuh. Besstttt! . Orang yang ada eczema, yang suka sangat kering tepi mulut tepi hidung tu, boleh guna face wash ni. . Orang yang kulit suka berminyak + sunburn pun digalakkan guna face wash. . Matured skin pun digalakkan guna face wash juga. . Sebab kelembapan yang dia tinggalkan dekat kulit lepas cuci muka tu memang tak akan dapat dimana-mana dah. . Lagi 1, kulit memang tak akan jadi cekang tau. Tidak mengelupaskan kulit dan paling penting tidak bertoksik. . Insyallah puas hati. Lagipun selamat. Tidak bertoksik. . Cepat sapa tak grab rugi! . . Harga : Rm55 Harga diskaun : Rm43 50ml. . . Online order : Whatsapp: +6019657116 . ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Postage everyday (except saturday & sunday) ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Cod/selfpickup available (T&C apply)* . . #skincaremalaysia #lokal #handmade #homemademalaysia #purebysafiyyahosman #sayajual #malaysia #produknatural #malaysia #organicskincare #isell #bazaarpaknil #produkmuka #homemadeskincare #handcraftedskincare #natural #produkmukamalaysia #nofilter #chemicalfree #tanpabahankimia #lokalah #tips #homemafacewash #handcrafted #skincare #semenanjungmalaysia #naturalorganik #sabahsarawak #klang #shahalam #organicfacewash

0
@purebyso_klang

oh hair mist ni la yang orang botak selalu guna! tak berminyak. Tak melekit. Best guna sebab anak rambut galak tumbuh. . yang syoknya tak berwarna tiruan dan tak bertoksik! huwaaaaaa best! . Rambut berbau hilang babe! Tak rasa segan dah nak buat tudung masa nak solat. Sebab hair mist ni dia lembutkan rambut + lagi lama rambut terperap dalam tudung lagi jadi wangi rambut. . Wangi oren yang lembut, tak menusuk hidung pun. Best bau dia. . Tak bertoksik tau. Selamat pada kanak-kanak dan orang tua. Rambut pun senang diuruskan. . Wajib ada 1 dalam tiap rumah tau. Rambut pun tak jadi bercabang lagi dah. Kulit kepala lebih bersih. Tak dak dah putih-putih kelemumur tu. . Cepat sapa tak grab rugi! . Harga : Rm60 Harga diskaun : Rm42 100ml . Online order : Whatsapp +60196157116 . ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Postage everyday (except saturday & sunday) ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Cod/selfpickup available (T&C apply)* . #skincaremalaysia #lokal #handmade #homemademalaysia #purebysafiyyahosman #sayajual #malaysia #produknatural #malaysia #organicskincare #isell #bazaarpaknil #produkmuka #homemadeskincare #handcraftedskincare #natural #nomakeup #produkmukamalaysia #nofilter #homemadetoner #hairmist #natural #hairmistorganik #rambutsihat #rambutcantik #handcrafted #skincare #semenanjungmalaysia #naturalorganik #sabahsarawak #klang #shahalam

0
@purebyso_klang

Apa fungsi tiap bahan yang ada dalam Organic Shampoo PbySOยฎ? Mesti uolls tertanya-tanyakan apa benefit yang uolls dapat. . Fyi juga, shampoo organik ni bau orange tau ๐Ÿ˜ฌ. Tiada pewangi & pewarna tiruan dimasukkan. Bahan pengawet yang digunakan adalah pengawet gred makanan. Non toxic & selamat pada kulit dan organ kita tau. . ๐Ÿ’‡๐ŸปAqua - Membersihkan, melembutkan dan menyuburkan rambut. . ๐Ÿ’‡๐ŸปDecyl Glucoside - terhasil dari jagung & kelapa. Menghalang kulit kepala dari menjadi terlalu berminyak. Gentle, non-irritating, non-allergenic, non-toxic & non-carcinogenic (tidak menyebabkan kanser). . ๐Ÿ’‡๐ŸปExtract Of Sugar Beets - Kaya dengan vit c, iron, kalsium & sangat bagus untuk sihatkan hujung rambut, akar rambut & kulit kepala. Juga menggalakkan pertumbuhan rambut. . ๐Ÿ’‡๐ŸปSodium Chloride - mengurangkan jerawat & menjadi booster untuk pertumbuhan rambut. . ๐Ÿ’‡๐ŸปXanthan Gum - Melembutkan rambut & tak buat rambut menjadi kering mengerbang. . ๐Ÿ’‡๐ŸปEO Sweet Orange - Kick minyak yang menyumbatkan kulit kepala. Mengurangkan kelumumur & kegatalan kulit kepala. Sangat superb untuk menghalang keguguran rambut. . ๐Ÿ’‡๐ŸปAsid Sitrik / Asid Benzoik - pengawet gred makanan. . ๐Ÿ’‡๐ŸปDehyroacetic Acid - Pengawet. . ๐Ÿ’‡๐ŸปAloe Barbadensis Leaf Juice - Mempunyai 75 nutrien yang bagus untuk rambut & kulit kepala & menggalakkan pertumbuhan rambut. . Online order: Whatsapp +60196157116 . ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Postage everyday (except saturday & sunday) ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Cod/selfpickup available (T&C apply) . #skincaremalaysia #lokal #handmade #homemademalaysia #purebysafiyyahosman #sayajual #malaysia #produknatural #malaysia #organicskincare #isell #bazaarpaknil #produkmuka #homemadeskincare #handcraftedskincare #natural #nomakeup #produkmukamalaysia #nofilter #homemadetoner #organichairshampoo #natural #syampuorganik #rambutsihat #semenanjungmalaysia #naturalorganik #sabahsarawak #klang #shahalam

0
@purebyso_organik

NON STICKY FINISH BABE. . 100ml . ๐Ÿ’‹Apa y best pasal Organic Argan Oil Hair Mist ni?๐Ÿ’‹ - Menyihatkan kulit kepala. - Rambut tak berbau busuk. - Membantu pertumbuhan anak rambut baru. - Kulit kepala lebih sihat. - Kelumumur akan berkurang. - Rambut xmudah bercabang & berbuah. - Tidak buat rambut jadi berminyak. . ๐Ÿ’‹ Apa lagi yang best??๐Ÿ’‹ - Melembutkan rambut. - Rambut lebih senang diuruskan. - Rambut lebih sihat & lambat beruban. - Kepala tak gatal-gatal. . ๐Ÿ’ Berminat nak order?? Whatsapp sis untuk details : . +6019-471 1709 +6019-471 1709 +6019-471 1709

1
@purebyso_organik

ORGANIC BE-U BAR ni adalah sabun muka dan badan yang baru. . Base yang digunakan adalah organic base. Lebih lembut. Dan lebih kaya dengan glycerin. . Sangat-sangat-sangat lembut pada kulit & melegakan luka kecil (sensitif) dan luka jerawat dengan pantas. . Dalam soap bar ni, ada 2jenis EO iaitu Sweet Orange dan Lavender. Dan bonus ada Sandalwood Oil juga. . Bahan yang digunakan : Aqua,Organic Coconut Oil,Organic Sugar,Sandalwood Oil,Organic Palm Oil,Decyl glucoside(corn&coconut oil),Eo sweet Orange,Eo Lavender . Harga retail: RM 30 (50gram) Harga promo: RM 25 . ๐Ÿ’ Berminat nak order?? Whatsapp sis untuk details : . +6019-471 1709 +6019-471 1709 +6019-471 1709

1
@pbyso

Salah satu rutin penjagaan kulit muka yang kami galakkan untuk semua orang buat. . Wap muka menggunakan dry herbs sebelum pakai face mask. . Bila seminggu sekali wap muka, mmg akan dpt rasa perbezaannya. Kulit akan lebih glowing kemerahยฒan dan nampak segar sentiasa. . Untuk dapatkan konsultasi dan buat belian produk Purebysafiyyahosman, whatsap saya di ๐Ÿ‘‡ . ๐Ÿ”ด +6011-1121 9300 atau klik di ๐Ÿ‘‡ . ๐Ÿ”ด http://purebysafiyyahosmanjb.wasap.my . ๐Ÿ”ด Poslaju Seluruh Negara, COD/Self pickup di sekitar Johor Bahru. . ๐Ÿ”ด 24/7 order : www.purebyso.com/shop . ๐Ÿ”ด Promosi Poslaju Percuma di http://shopee.com.my/syafinazrahim . #purebysafiyyahosman #purebysaffiyahosman #purebysafiyyahosmanbaby #purebysafiyyahosmanjohor #purebysafiyyahosmanjb #purebyso #pbyso #utm #utmskudai #johorbahru #jb #jdt #kilangbateri #bandarbaruuda #tampoi #scrubmuka #scrubbibir #lipscrub #lipscrubmurah #bodyscrub #scrubbadan #scrubbadanmurah #skincareselamat #nomercuri #handcrafted #homemade #produkmalaysia #nooem #produkselamatmalaysia

0
@pbyso

Feedback after guna Golden Jojoba Face Oil sebagai base makeup. . Senang apply makeup dan tahan lama. ๐Ÿ˜ . Untuk dapatkan konsultasi dan buat belian produk Purebysafiyyahosman, whatsap saya di ๐Ÿ‘‡ . ๐Ÿ”ด +6011-1121 9300 atau klik di ๐Ÿ‘‡ . ๐Ÿ”ด http://purebysafiyyahosmanjb.wasap.my . ๐Ÿ”ด Poslaju Seluruh Negara, COD/Self pickup di sekitar Johor Bahru. . ๐Ÿ”ด 24/7 order : www.purebyso.com/shop . ๐Ÿ”ด Promosi Poslaju Percuma di http://shopee.com.my/syafinazrahim . #purebysafiyyahosman #purebysaffiyahosman #purebysafiyyahosmanbaby #purebysafiyyahosmanjohor #purebysafiyyahosmanjb #purebyso #pbyso #utm #utmskudai #johorbahru #jb #jdt #kilangbateri #bandarbaruuda #tampoi #scrubmuka #scrubbibir #lipscrub #lipscrubmurah #bodyscrub #scrubbadan #scrubbadanmurah #skincareselamat #nomercuri #handcrafted #homemade #produkmalaysia #nooem #produkselamatmalaysia

0
@thebeautysupply.my

Bengang je rasa bila tengok dekat bahagian hidung dengan dahi ni banyak betul whitehead dan blackhead ๐Ÿ˜ก . . Dah dah. Meh sini kita berwap muka dengan dry herbs, lepastu pakai Choco Face Mask & Scrub. Buat mask and scrub. Merajuk terus whitehead blackhead korang tu. Hahaha . . Yang paling best, kulit akan rasa lebih lembut, rasa bersih and fresh gila! ๐Ÿ˜ . . Harga retail: RM 35 (100g) Harga promosi: RM 29 ๐Ÿ’ฐ Jimat RM 6 (Tidak termasuk cas penghantaran) . . ๐Ÿš— Free COD everyday @ Sungai Petani. ๐Ÿ“ž Contact me +6013 497 8180 . . Premium quality at affordable prices. Every product is created in small batches and handcrafted ๐ŸŒฑ . . #testimonipbyso #pbysotestimoni #purebysafiyyahosman #pbyso #purebysafiyyahosmansungaipetani #pbysosungaipetani #purebysafiyyahosmansabah #pbysolahaddatu #pbysosabah #codsungaipetani #codlahaddatu #produksihat #produkorganik #produknatural #produkmalaysia

0
@thebeautysupply.my

Bengang je rasa bila tengok dekat bahagian hidung dengan dahi ni banyak betul whitehead dan blackhead ๐Ÿ˜ก . . Dah dah. Meh sini kita berwap muka dengan dry herbs, lepastu pakai Choco Face Mask & Scrub. Merajuk terus whitehead blackhead korang tu. Hahaha . . Yang paling best, kulit akan rasa lebih lembut, rasa bersih and fresh gila! ๐Ÿ˜ . . Harga retail: RM 35 (100g) Harga promosi: RM 29 ๐Ÿ’ฐ Jimat RM 6 (Tidak termasuk cas penghantaran) . . ๐Ÿš— Free COD everyday @ Sungai Petani. ๐Ÿ“ž Contact me +6013 497 8180 . . Premium quality at affordable prices. Every product is created in small batches and handcrafted ๐ŸŒฑ . . #testimonipbyso #pbysotestimoni #purebysafiyyahosman #pbyso #purebysafiyyahosmansungaipetani #pbysosungaipetani #purebysafiyyahosmansabah #pbysolahaddatu #pbysosabah #codsungaipetani #codlahaddatu #produksihat #produkorganik #produknatural #produkmalaysia at Sungai Petani

0
@thebeautysupply.my

Tawar di lidah, apatah lagi di tekak. Itulah rasa air kosong, atau air suam. "Minum air kosong je? Tak bosan ke kena minum banyak-banyak ni?" . . Tak. Tak bosan. Penting sebenarnya ni. Admin sendiri pun malas nak minum air kosong. Baik buat milo ais, ye dak? . . Mulai hari ini, jom kita ubah persepsi terhadap air kosong. Banyak manfaat air kosong ni kepada tubuh badan kita tau. Antaranya, manfaat kepada kulit. . . Nak kulit anjal dan awet muda? Minumlah air kosong. Sebab apa? Sebab air kosong membantu menyingkirkan toksin dalam badan dan memperbaiki sel-sel kulit ๐Ÿ’ƒ . . Ops! Minum berlebihan pun tak boleh juga ya. Jom set alarm dan minum ikut waktu! (slide ke tepi untuk info) ๐Ÿ˜‰ . . Jom dapatkan produk Pure by Safiyyah Osman dari @thebeautysupply.my! ๐Ÿ’– _______ ๐Ÿš— Free COD everyday @ Sungai Petani โœ‰ Contact me +6013 497 8180 . . Premium quality at affordable prices. Every product is created in small batches and handcrafted ๐ŸŒฑ . . #purebysafiyyahosman #pbyso #purebysafiyyahosmansungaipetani #pbysosungaipetani #purebysafiyyahosmansabah #pbysolahaddatu #pbysosabah #codsungaipetani #codlahaddatu #produksihat #produkorganik #produknatural #produkmalaysia at Sungai Petani

0
@thebeautysupply.my

JOM CANTIK & HENSEM SEBELUM RAYA! ๐Ÿ’„PbySOยฎ PRE-RAMADHAN SALE (EXTENDED) . . [Slide ke tepi untuk harga produk] . . Taknak la bila balik kampung je orang tegur "Kenapa muka breakout ni? Stress dekat tempat kerja ke?" "Dalam gambar flawless, rupanya depan-depan ugh.. " _______ Dah! Jangan sedih! Meh admin nak tolong ๐Ÿ˜˜ Tolong macam mana tu eh? Tengok post seterusnya tau! ๐Ÿ’• . . ๐Ÿš— Free COD everyday @ Sungai Petani โœ‰ Contact me +6013 497 8180 . . Premium quality at affordable prices. Every product is created in small batches and handcrafted ๐ŸŒฑ . . #purebysafiyyahosman #pbyso #purebysafiyyahosmansungaipetani #pbysosungaipetani #purebysafiyyahosmansabah #pbysolahaddatu #pbysosabah #codsungaipetani #codlahaddatu #produksihat #produkorganik #produknatural #produkmalaysia at Sungai Petani

0
@thebeautysupply.my

JOM CANTIK & HENSEM SEBELUM RAYA! ๐Ÿ’„PbySOยฎ PRE-RAMADHAN SALE (EXTENDED) . . [Slide ke tepi untuk harga produk] . . Taknak la bila balik kampung je orang tegur "Kenapa muka breakout ni? Stress dekat tempat kerja ke?" "Dalam gambar flawless, rupanya depan-depan ugh.. " _______ Dah! Jangan sedih! Meh admin nak tolong ๐Ÿ˜˜ Tolong macam mana tu eh? Tengok post seterusnya tau! ๐Ÿ’• . . ๐Ÿš— Free COD everyday @ Sungai Petani โœ‰ Contact me +6013 497 8180 . . Premium quality at affordable prices. Every product is created in small batches and handcrafted ๐ŸŒฑ . . #purebysafiyyahosman #pbyso #purebysafiyyahosmansungaipetani #pbysosungaipetani #purebysafiyyahosmansabah #pbysolahaddatu #pbysosabah #codsungaipetani #codlahaddatu #produksihat #produkorganik #produknatural #produkmalaysia at Sungai Petani

0
@thebeautysupply.my

JOM CANTIK & HENSEM SEBELUM RAYA! ๐Ÿ’„PbySOยฎ PRE-RAMADHAN SALE (EXTENDED) . . [Slide ke tepi untuk harga produk] . . Taknak la bila balik kampung je orang tegur "Kenapa muka breakout ni? Stress dekat tempat kerja ke?" "Dalam gambar flawless, rupanya depan-depan ugh.. " _______ Dah! Jangan sedih! Meh admin nak tolong ๐Ÿ˜˜ Tolong macam mana tu eh? Tengok post seterusnya tau! ๐Ÿ’• . . ๐Ÿš— Free COD everyday @ Sungai Petani โœ‰ Contact me +6013 497 8180 . . Premium quality at affordable prices. Every product is created in small batches and handcrafted ๐ŸŒฑ . . #purebysafiyyahosman #pbyso #purebysafiyyahosmansungaipetani #pbysosungaipetani #purebysafiyyahosmansabah #pbysolahaddatu #pbysosabah #codsungaipetani #codlahaddatu #produksihat #produkorganik #produknatural #produkmalaysia at Sungai Petani

0
@purebysafiyyahosman_

. Mencari Stokist/Agen sekitar KUALA LUMPUR? . Kami ada few list of agen di sekitar Kuala Lumpur dan luar dari Kuala Lumpur, apa awak perlu buat text us and Saya akan bg no agen2 yg aktif and ada stok pada Mereka. . Tapi syg smua kalau beli bawah Rm60 Jgn la mintak kami COD ya, lagi kalau tak bg kami charge cod tue. Pembelian Atas Rm140 Free COD within 10km radius. . Kawasan cod bergantung pada kekosongan masa juga, Saya sendri bekerja fulltime 9-6pm weekdays. Kalau nak cod mungkin limited skit masa kite Bole arrange kecuali kawasan2 yg berdekatan dgn Rumah Atau Office Saya. - THE INTERMARK, JLN TUN RAZAK : 10am-5pm - BUKIT SERDANG / BUKIT JALIL : 8pm - 10pm - RAMPAI COURT : after 9pm-11pm . Charge cod bergantung pada jarak dan toll. . Utk self pickup bole dtg ke INTERMARK anytime lepas jam 10.30am dan before 5pm. . POS : kami Pos everyday including Saturday, biasanya Saya pack waktu malam and bawa stok2 utk Pos on next day ke Office. Ada time Saya balik awal and bole Pos the same day.last order utk Pos same day Saya close jam 8am daily. . Harap posnie dpt membantu. . #purebysafiyyahosman #pbyso #purebyso #purebysaffiyahosman #purebysafiyyahosmankl #organikmurah #organikmalaysia #organikbest #organic #natural #organicskincare #purebysafiyyahosmannilai #purebysafiyyahosmanbrunei #brunei #bazaarpaknil #toner #purebysafiyyahosmankl #pbso #natural #malaysiaskincare #malaysia #purebysafiyyahosmanbaby #akakhelmet #purebysafiyyahosmansepang at Technology Park Malaysia Corporation

0
@purebysafiyyahosman_

. Haha, thatโ€™s me...so Kami meniaga biar jujur and xde scam, database customer kami mmg byk da..dari mula2 sy meniaga 2tahun lepas smpi la skrg pun masih ada lagi Cust yg pakai pure.. . Mane yg Pernah cod dgn Saya mase zaman2 Akak Vespa dlu dlu mesti tau my skin mcm mane..Ya ampun pimples mmg non stop kat bawah Pipi tue bahagian rahang kite tue. . Tapi sy tak giveup pakai and still pakai, Infact skrg kalau terskip2 pakai pun xde mslh ๐Ÿคญ, #jgnbgtaufounderstokistmalas. Cuma yela pimples nak kluar time period tue benda biasa, biar pi la dia nak kluar kan..nnti kite letak kick it, tendang dia jauh2 pada muka ๐Ÿคช. . Sy nak share skit, nak pakai natural product nie Jgn ka expect Cepat naw result dia! Kena byk Sabar yg, jage mkn and jgn malas! Mase tgh breakout teruk paling la nak kena jage betul..Jgn baru pakai 1-2bulan slow result da tukar brand lain..mcm tue smpi bile nak stay to one brand. Pernah rase tukar2 brand skincare and bazir duit..is better try dlu purebysafiyyahosman then you can decide later ๐Ÿ˜˜. . Sudah2 la pakai produk chemical lagi2 hat bole putih dlm 3hari tue, once you Berhenti pakai than you know and terlambat nak menyesal. . #sayajustnasihat #jgnkecamsaya #purebysafiyyahosman #pbyso #purebyso #purebysaffiyahosman #purebysafiyyahosmankl #organikmurah #organikmalaysia #organikbest #organic #natural #organicskincare #purebysafiyyahosmannilai #purebysafiyyahosmanbrunei #brunei #bazaarpaknil #toner #purebysafiyyahosmankl #pbso #natural #malaysiaskincare #malaysia #purebysafiyyahosmanbaby #akakhelmet #purebysafiyyahosmansepang at Kuala Lumpur

4
@purebysafiyyahosman_

. Mencari Stokist/Agen sekitar KUALA LUMPUR? . Kami ada few list of agen di sekitar Kuala Lumpur dan luar dari Kuala Lumpur, apa awak perlu buat text us and Saya akan bg no agen2 yg aktif and ada stok pada Mereka. . Tapi syg smua kalau beli bawah Rm60 Jgn la mintak kami COD ya, lagi kalau tak bg kami charge cod tue. Pembelian Atas Rm140 Free COD within 10km radius. . Kawasan cod bergantung pada kekosongan masa juga, Saya sendri bekerja fulltime 9-6pm weekdays. Kalau nak cod mungkin limited skit masa kite Bole arrange kecuali kawasan2 yg berdekatan dgn Rumah Atau Office Saya. - THE INTERMARK, JLN TUN RAZAK : 10am-5pm - BUKIT SERDANG / BUKIT JALIL : 8pm - 10pm - RAMPAI COURT : after 9pm-11pm . Charge cod bergantung pada jarak dan toll. . Utk self pickup bole dtg ke INTERMARK anytime lepas jam 10.30am dan before 5pm. . POS : kami Pos everyday including Saturday, biasanya Saya pack waktu malam and bawa stok2 utk Pos on next day ke Office. Ada time Saya balik awal and bole Pos the same day.last order utk Pos same day Saya close jam 8am daily. . Harap posnie dpt membantu. . #purebysafiyyahosman #pbyso #purebyso #purebysaffiyahosman #purebysafiyyahosmankl #organikmurah #organikmalaysia #organikbest #organic #natural #organicskincare #purebysafiyyahosmannilai #purebysafiyyahosmanbrunei #brunei #bazaarpaknil #toner #purebysafiyyahosmankl #pbso #natural #malaysiaskincare #malaysia #purebysafiyyahosmanbaby #akakhelmet #purebysafiyyahosmansepang

0
@purebysafiyyahosman_

๐ŸŒธFACE MASK ใƒปใƒปใƒป ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Pamper your skin with natural treats.๐Ÿ’ƒ๐Ÿป . Premium Gold Cocoa powder, Organic rolled oat, Mix Eo (secret recipe). . ๐Ÿงžโ€โ™€๏ธBoleh check bahan โ˜๐Ÿผmelalui cosdna.com ya untuk tahu safety rated setiap bahan berada di bacaan berapa.๐Ÿงžโ€โ™€๏ธ . Ok. So apa yang uoll akan dapat kalau pakai face mask & scrub ni konsisten? . 1. Kulit dah tak kusam cum gelap lagi dah. Kulit jadi cerah & glowing. . 2. Kulit dah tak gatal-gatal lagi. Gone habis segala kegatalan. . 3. Kulit sensitif pun akan makin cool dan tak rasa sakit lagi dah. . 4. Kulit dah tak mudah jadi luka kecil. . 5. Kulit lembut, licin & no more iritasi! . 6. Blackhead whitehead keluar beramai-ramai dari kulit. Part ni memang best gila. . 7. Jerawat mati dan tak rasa sakit, tak merebak. . 8. Kulit yang jadi kemerahan sebab cahaya matahari akan slowly cool dan tak merah lagi dah. . 9. Muka nampak bersih & fresh gila. . . Wajib wap muka+ dry herbs dulu tau sebelum pakai face mask untuk kesan yang maksimum! Wooooaaah. . #purebysafiyyahosman #pbyso #purebyso #purebysaffiyahosman #purebysafiyyahosmankl #organikmurah #organikmalaysia #organikbest #organic #natural #organicskincare #purebysafiyyahosmannilai #purebysafiyyahosmanbrunei #brunei #bazaarpaknil #toner #purebysafiyyahosmankl #pbso #natural #malaysiaskincare #malaysia #purebysafiyyahosmanbaby #akakhelmet #purebysafiyyahosmansepang

0
@purebysafiyyahosman_

๐ŸŒธ KICK IT ใƒปใƒปใƒป ๐Ÿ’ƒ๐ŸปLife is tough on your skin. Why not give it a treat?๐Ÿ’ƒ๐Ÿป . Organic Shea Butter, Coconut Oil, Sweet Almond Oil, Golden Jojoba Oil, Castor oil,Vitamin E Oil, Beeswax, Lavender Oil, Tea Tree Oil. . ๐Ÿงžโ€โ™€๏ธBoleh check bahan โ˜๐Ÿผmelalui cosdna.com ya untuk tahu safety rated setiap bahan berada di bacaan berapa.๐Ÿงžโ€โ™€๏ธ . Kick IT ni best sebab :- . 1. Jerawat cepat kecut dan mati. . 2. Jerawat tak merebak ke kawasan yang lain. . 3. DOT pada jerawat, jerawat akan all out bernanah, lepas tu mati & tak ada lgi dah nanah yang tertinggal bawah kulit. . 4. Kawasan yang di DOT tu tak akan jadi menggelupas tau! So Kick IT ni tak kacau tona kulit. . 5. Blemish FREE! . 6. Menyembuhkan luka jerawat yang pecah so luka tu tak jadi parut. . 7. Mengurangkan terus pertumbuhan jerawat sebab jerawat tak sempat merebak! . 8. Bertindak sebagai antiseptic! . 9 No more Parut baru!!! Yeaay! . . Siapa yang dah guna Kick IT memang tau la macamana superbnya. Di lebih lembut dari ubat jerawat lain. Serius best. . Dan disebabkan dia saiz kecil, senang la nak bawa kemana-mana n nak pakai bila-bila masa saja. . . #purebysafiyyahosman #pbyso #purebyso #purebysaffiyahosman #purebysafiyyahosmankl #organikmurah #organikmalaysia #organikbest #organic #natural #organicskincare #purebysafiyyahosmannilai #purebysafiyyahosmanbrunei #brunei #bazaarpaknil #toner #purebysafiyyahosmankl #pbso #natural #malaysiaskincare #malaysia #purebysafiyyahosmanbaby #akakhelmet #purebysafiyyahosmansepang at Kuala Lumpur

0
@purebysafiyyahosman_

๐ŸŒธFACE OIL ใƒปใƒปใƒป ๐Ÿ’ƒ๐ŸปIts not just about the beauty, its the experience.๐Ÿ’ƒ๐Ÿป . Golden Jojoba Oil, Coconut Oil, Lavender Eo, Sweet Almond Oil, Apricot Kernel Oil, Flaxseed Oil, Rosehips Seed oil, Vitamin E Oil. . ๐Ÿงžโ€โ™€๏ธBoleh check bahan โ˜๐Ÿผmelalui cosdna.com ya untuk tahu safety rated setiap bahan berada di bacaan berapa.๐Ÿงžโ€โ™€๏ธ . Once u pakai, kulit u akan jadi n rasa macamni :- . 1. Lembap dan kulit tak keluarkan minyak yang berlebihan lagi dah. . 2. Tekstur kulit berlubang jadi rata semula. . 3. Parut lama pudar n gone macam tu ja. . 4. Jeragat baru tak naik dah dekat muka. . 5. Tona kulit jadi sekata. Tak ada dah kulit bercapuk/panau. . 6. Kulit jadi licin dan tak flaky dah. . 7. Jerawat cepat mati & paling best, parut tak jadi hitam/gelap. . 8. Bila makeup, makeup tahan lama. Dan muka tak jadi berminyak. . 9. Gatal sebab eczema & psoriasis dah tak ada. . Best. Serius. Bau pun bau yang merelaxkan jiwa. Tak dimasukkan apa-apa pewangi. Non toxic tau. . Wajib ada dalam setiap rumah. Sebab boleh jadikan penganti lotion pada anak. . #purebysafiyyahosman #pbyso #purebyso #purebysaffiyahosman #purebysafiyyahosmankl #organikmurah #organikmalaysia #organikbest #organic #natural #organicskincare #purebysafiyyahosmannilai #purebysafiyyahosmanbrunei #brunei #bazaarpaknil #toner #purebysafiyyahosmankl #pbso #natural #malaysiaskincare #malaysia #purebysafiyyahosmanbaby #akakhelmet #purebysafiyyahosmansepang at Kuala Lumpur

0
@purebysafiyyahosman_

๐ŸŒธTONER ใƒปใƒปใƒป ๐Ÿ’ƒ๐ŸปCheer up your skin.๐Ÿ’ƒ๐Ÿป . Aloe Vera Extract, Witch Hazel, Vitamin E Oil, Roseship Oil, Lavender Eo. . ๐Ÿงžโ€โ™€๏ธBoleh check bahan โ˜๐Ÿผmelalui cosdna.com ya untuk tahu safety rated setiap bahan berada di bacaan berapa.๐Ÿงžโ€โ™€๏ธ . Bila pakai kulit akan jadi macam gini :- . 1. Kulit lembap ja tak berminyak. . 2. Jerawat yang bernanah tu tak rasa sakit bila sembur toner ni. . 3. Kulit tak jadi merah-merah bila lama sangat terdedah dekst matahari. . 4. Kulit yang sensitif xrasa sakit dah. Rasa lembap ja. . 5. Bila konsisten guna, liang pori memang dah tak nampak jelas dah. Best! . 6. Tak ada dah lebihan minyak yang sumbatkan liang pori. . 7. Hilang mengantuk bila sembur toner ni time tengah hari. Kulit pun rasa fresh gila. . 8. Kulit tak kering, so jeragat baru pun tak naik dekat muka. . 9. Gatal-gatal sebab ezcema, psoriasis nan ado lagi dah. Gone! . Best weh. Wajib n best seller tau toner ni. Bau yang nyaman dan kulit memang jadi best. . #purebysafiyyahosman at DoubleTree by Hilton

0
@purebysafiyyahosman_

๐ŸŒธBEU ใƒปใƒปใƒป ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป You canโ€™t say nope to extraordinary soap! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป . Aqua, Organic Coconut Oil, Organic Sugar, Organic Palm Oil, Decyl glucoside, Eo sweet Orange, Eo Lavender. . ๐Ÿงžโ€โ™€๏ธBoleh check bahan โ˜๐Ÿผmelalui cosdna.com ya untuk tahu safety rated setiap bahan berada di bacaan berapa.๐Ÿงžโ€โ™€๏ธ . Apa yang best bila guna Organic BE-U Bar ni? . 1. Luka kecil boleh lega dan kulit tak jadi sakit or pedih lagi dah. . 2. Meredakan kemerahan dan kepedihan sebab kulit jadi sensitif. . 3. Kulit jadi lembut dan anjal tau. . 4. Jerawat cepat kering dan tak merah & pedih. . 5. Kulit tak jadi kering melampau dan tak jadi berminyak teruk lagi dah. . 6. Tak menghilangkan kelembapan kulit langsung. . 7. Kulit jadi lebih clean & glowing tau. Best gila! . 8. Kulit tak senang nak jadi iritasi lagi dah. Bye kulit sensitif! . 9. Sesuai untuk orang yang nak hindar jeragat or jerawat baru dari naik dekat kulit. . Wajib try. Sebab non toxic, selamat & lembut sangat pada kulit wajah kita. . #purebysafiyyahosman #pbyso #purebysafiyyahosmankl

0
@e.a_fashions.beauty

ADA SALE!! Yayy.. Pre-Ramadhan SALE dah bermula hingga 30 April ni uollss! Meh grab segala jenis produk PbySO dengan DISKAUN HINGGA 50% masa ni lah ๐Ÿ˜„ . . Nak produk apa, bagitau je sis..dari kepala sampai ke kaki semua ada.. tak perlu risau sebab PbySO tak menggunakan BAHAN KIMIA, 100% NATURAL PRODUK & HOMEMADE ๐Ÿ˜‰ . . WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ +601114730897 LINK WHATSAPP โฉ klik kat bio . #pbyso #purebysafiyyahosman #sale #preramadhansale #igshopmalaysia #skincare #naturalproducts #homemade #organic #haircare #bodycare #lipcare #footcare #bazaaronline #eafashionsbeauty #readystock

0
@purebysafiyyahosman_my

Semestinya grab satu set lebih menjimatkan! Jimat postage Ada mystery gifts lagi. Untuk permulaan sebaiknya beli set.Permulaan je. Sebab ada item yang boleh tahan sampai 2 3 4 5 bulan. Tak perlu tiap bulan beli full set. Serious. Ada faham? Hehe. Pilih set bersesuaian dengan masalah kulit masing2.nanti kakak guide cara guna. THINK NATURAL โค THINK US. Macam mana nak order? Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 013 353 3934 Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 013 353 3934 Atau Klik link whatsapp di bio. #purebysafiyyahosman #purebyso #pbyso #detox #detoxbody #psosuperchief

0
@beautywithorganicc

๐Ÿ’  MENGGUNAKAN BAHAN SEMULAJADI ๐Ÿ’  Kebaikan menggunakan KICK-it: โœ” Menyembuhkan jerawat bernanah dengan cepat. โœ” Mematikan jerawat tanpa meninggalkan parut dan luka. โœ” Meredakan kemerahan jerawat. โœ” Jerawat tidak merebak ke kulit muka yang lain. Cara menggunakan: 1โƒฃ DOTkan pada jerawat bernanah mahupun blemish. 2โƒฃ Biarkan dan anda akan rasa jerawat berdenyut. 3โƒฃ DOTkan lagi pada bila-bila masa yang anda suka sehingga jerawat mati. Think Natural, Think Us, PurebySafiyyahOsman. Slowly but surely! โคโคโค #pbyso #purebyso #purebysafiyyahosman #agenpurebysafiyyahosman #purebysafiyyahosmanpasirgudang #purebysafiyyahosmanjohorbahru #purebysafiyyahosmanbatupahat #purebysafiyyahosmankluang #purebysafiyyahosmankulai #purebysafiyyahosmanskudai #beautywithorganic #organicskincare #naturalproduct #skincare #setpenjagaankulit #acnestick #preramadhansale #sale

0
@purebysafiyyahosman_my

Semestinya grab satu set lebih menjimatkan! Jimat postage Ada mystery gifts lagi. Untuk permulaan sebaiknya beli set.Permulaan je. Sebab ada item yang boleh tahan sampai 2 3 4 5 bulan. Tak perlu tiap bulan beli full set. Serious. Ada faham? Hehe. Pilih set bersesuaian dengan masalah kulit masing2.nanti kakak guide cara guna. THINK NATURAL โค THINK US. Macam mana nak order? Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 013 353 3934 Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 013 353 3934 Atau Klik link whatsapp di bio. #purebysafiyyahosman #purebyso #pbyso #detox #detoxbody #psosuperchief

0
@beautywithorganicc

๐Ÿ’ฎ FUHHH, FUHHH, FUHHH, KISS ๐Ÿ’ฎ Apa yang BEST bila anda menggunakan HOTLips LipBalm | Made for Kissing? โ˜‘ Bibir lembab lebih dari 8 jam. โ˜‘ Bibir lebih lembut, licin dan tidak lagi sensitif. โ˜‘ Bibir tidak merekah, pecah dan kering lagi. โ˜‘ Tiada lagi bibir mengelupas dan bibir kembali kemerahan. Harga: RM 20 (Pre Ramadhan Sale). Think Natural, Think Us, PurebySafiyyahOsman. #pbyso #purebyso #purebysafiyyahosman #agenpurebysafiyyahosman #purebysafiyyahosmanpasirgudang #purebysafiyyahosmanjohorbahru #purebysafiyyahosmanbatupahat #purebysafiyyahosmankluang #purebysafiyyahosmankulai #purebysafiyyahosmanskudai #beautywithorganic #organicskincare #naturalproduct #lipcare #setpenjagaanbibir #preramadhansale #sale

0
@beautywithorganicc

๐Ÿ’ฎ SHINE AND GLAM ๐Ÿ’ฎ Apa yang BEST bila anda menggunakan BeetRED | Cheek & LipTint? โ˜‘ Bibir lebih lembab, tidak merekah dan berdarah lagi. โ˜‘ Bibir dan pipi menjadi kemerahan yang asli. โ˜‘ Bibir lebih mungil dan muka lebih glowing serta berseri. โ˜‘ Tidak menyumbatkan liang pori serta tidak merosakkan bibir dan kulit. Harga: RM 30.50 (Pre Ramadhan Sale). Think Natural, Think Us, PurebySafiyyahOsman. #pbyso #purebyso #purebysafiyyahosman #agenpurebysafiyyahosman #purebysafiyyahosmanpasirgudang #purebysafiyyahosmanjohorbahru #purebysafiyyahosmanbatupahat #purebysafiyyahosmankluang #purebysafiyyahosmankulai #purebysafiyyahosmanskudai #beautywithorganic #organicskincare #naturalproduct #lipcare #setpenjagaanbibir #preramadhansale #sale

0
@purebysafiyyahosman_my

Semestinya grab satu set lebih menjimatkan! Jimat postage Ada mystery gifts lagi. Untuk permulaan sebaiknya beli set.Permulaan je. Sebab ada item yang boleh tahan sampai 2 3 4 5 bulan. Tak perlu tiap bulan beli full set. Serious. Ada faham? Hehe. Pilih set bersesuaian dengan masalah kulit masing2.nanti kakak guide cara guna. THINK NATURAL โค THINK US. Macam mana nak order? Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 013 353 3934 Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 013 353 3934 Atau Klik link whatsapp di bio. #purebysafiyyahosman #purebyso #pbyso #detox #detoxbody #psosuperchief

0
@purebysafiyyahosman_my

Siapa belum try Be- U soap niii? Ruginyaaaa. Tahu tak, masa memulaa je kakak try terus rasa suka. Lembut gila kat kulit. Syok gilaa masa guna. Lepas cuci, rasa bersih. Dia tak rasa tegang tau kulit tu. Buih2 pun halus. Haritu ada luka kat hidung, guna ni tak sakitm serious best. Sabun ni nak jimat kakak kerat 4. Korang kerat berapa? Heheh. Siapa baruu nak try; meh cepat whatasspp. THINK NATURAL โค THINK US. Macam mana nak order? Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 013 353 3934 Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 013 353 3934 Atau Klik link whatsapp di bio. #purebysafiyyahosman #purebyso #pbyso #detox #detoxbody #psosuperchief

0
@beautywithorganicc

๐Ÿ’  LEMBUT DAN TIDAK MENGHAKIS KULIT ๐Ÿ’  Kebaikan menggunakan ESA Organic LAV-GER Face Wash: โœ” Kulit tidak mudah sunburn. โœ” Tidak merosakkan kulit wajah. โœ” Kulit tidak mudah sensitif dan kemerahan. โœ” Mencerahkan kulit dengan selamat. โœ” Menyingkirkan minyak tanpa mengeringkan kulit. Cara menggunakan: 1โƒฃ Basahkan kulit muka. 2โƒฃ Goncang Face Wash dan pam 1-2 kali atau 2-3 kali pada tapak tangan. 3โƒฃ Ratakan antara 2 tapak tangan. 4โƒฃ Ratakan ke kulit muka atau dap keseluruhan muka. 5โƒฃ Cuci muka maksimum seminit atau kurang dari seminit. 6โƒฃ Bilas bersih. Think Natural, Think Us, PurebySafiyyahOsman. Slowly but surely! โคโคโค #pbyso #purebyso #purebysafiyyahosman #agenpurebysafiyyahosman #purebysafiyyahosmanpasirgudang #purebysafiyyahosmanjohorbahru #purebysafiyyahosmanbatupahat #purebysafiyyahosmankluang #purebysafiyyahosmankulai #purebysafiyyahosmanskudai #beautywithorganic #organicskincare #naturalproduct #skincare #setpenjagaankulit #facewash #sale

0
@beautywithorganicc

๐Ÿ’  BERBUIH HALUS DAN LEMBUT PADA KULIT ๐Ÿ’  Kebaikan menggunakan Organic BE-U Bar: โœ” Melembabkan kulit. โœ” Kulit tidak mudah menjadi sensitif dan kemerahan. โœ” Menanggalkan kulit mati secara lembut. โœ” Menyembuhkan luka-luka kecil pada kulit muka dan badan. โœ” Jerawat dan jeragat tidak mudah naik pada kulit muka. Cara menggunakan: 1โƒฃ Basahkan kulit muka. 2โƒฃ Ratakan antara 2 tapak tangan sehingga keluar buih-buih halus. 3โƒฃ Ratakan ke kulit muka atau dap keseluruhan muka. 4โƒฃ Cuci muka maksimum seminit atau kurang dari seminit. 5โƒฃ Bilas bersih. Think Natural, Think Us, PurebySafiyyahOsman. Slowly but surely! โคโคโค #pbyso #purebyso #purebysafiyyahosman #agenpurebysafiyyahosman #purebysafiyyahosmanpasirgudang #purebysafiyyahosmanjohorbahru #purebysafiyyahosmanbatupahat #purebysafiyyahosmankluang #purebysafiyyahosmankulai #purebysafiyyahosmanskudai #beautywithorganic #organicskincare #naturalproduct #skincare #setpenjagaankulit #soapbar #sale

0
@beautywithorganicc

๐Ÿ’  TANPA ALKOHOL, BAGUS UNTUK KULIT SENSITIF DAN BERMINYAK ๐Ÿ’  Kebaikan menggunakan ESA Lavandula Mist Toner: โœ” Kulit tidak berminyak dan tidak kering. โœ” Mengecilkan liang pori-pori dan tidak kelihatan jelas. โœ” Melegakan luka-luka kecil di muka. โœ” Melembabkan kulit dan meredakan ekzema. โœ” Kulit tidak menjadi sensitif dan kemerahan. Cara menggunakan: 1โƒฃ Goncang dan pakai setiap kali selepas mencuci muka. 2โƒฃ Pam 1-2 kali dan ratakan antara 2 tapak tangan. 3โƒฃ Ratakan ke kulit muka atau dap keseluruhan muka. Think Natural, Think Us, PurebySafiyyahOsman. Slowly but surely! โคโคโค #pbyso #purebyso #purebysafiyyahosman #agenpurebysafiyyahosman #purebysafiyyahosmanpasirgudang #purebysafiyyahosmanjohorbahru #purebysafiyyahosmanbatupahat #purebysafiyyahosmankluang #purebysafiyyahosmankulai #purebysafiyyahosmanskudai #beautywithorganic #organicskincare #naturalproduct #skincare #setpenjagaankulit #sale

0
@purebyso.penang

Thank you percaya produk #pbyso & beli dengan Zee. . Zee Stokis #purebysafiyyahosman Seberang Jaya, Pulau Pinang. . +60192809575 +60192809575 +60192809575 . Change NOW. Homemade & handcrafted Product. Think Natural Think Us, Purebysafiyyahosman . #skincaremalaysia #lokal #handmade #homemademalaysia #purebysafiyyahosman #sayajual #malaysia #produknatural #malaysia #organicskincare #isell #bazaarpaknil #produkmuka #homemadeskincare #handcraftedskincare #natural #nomakeup #produkmukamalaysia #nofilter #lokalah #sihatmalaysia #susukambing #goatmilk #handcraftedmilksoap #homemadesoapmalaysia

1
@bustanulsalihin

Assalamualaikum. Sobahul Khair ๐Ÿ˜ Semoga murah rezeki hari ini dan sentiasa diberkati Allah Taala ๐Ÿ˜˜ #wardyclothpad #purebysafiyyahosman #edaransucidhati

0
@pbyso

Thanks for the feedback ๐Ÿค— . Ni kalau suami pun dah suka, setiap kali habis, boleh la minta suami belikan lagi dan lagiii. Hehe ๐Ÿ˜ . Untuk dapatkan konsultasi dan buat belian produk Purebysafiyyahosman, whatsap saya di ๐Ÿ‘‡ . ๐Ÿ”ด +6011-1121 9300 atau klik di ๐Ÿ‘‡ . ๐Ÿ”ด http://purebysafiyyahosmanjb.wasap.my . ๐Ÿ”ด Poslaju Seluruh Negara, COD/Self pickup di sekitar Johor Bahru. . ๐Ÿ”ด 24/7 order : www.purebyso.com/shop . ๐Ÿ”ด Promosi Poslaju Percuma di http://shopee.com.my/syafinazrahim . #purebysafiyyahosman #purebysaffiyahosman #purebysafiyyahosmanbaby #purebysafiyyahosmanjohor #purebysafiyyahosmanjb #purebyso #pbyso #utm #utmskudai #johorbahru #jb #jdt #kilangbateri #bandarbaruuda #tampoi #scrubmuka #scrubbibir #lipscrub #lipscrubmurah #bodyscrub #scrubbadan #scrubbadanmurah #skincareselamat #nomercuri #handcrafted #homemade #produkmalaysia #nooem #produkselamatmalaysia

0
@pbyso

Minyak anti-depression. ๐Ÿ˜ . Baunya boleh buat kita calm dan lebih rileks. . Must have item untuk semua wanita. . Untuk dapatkan konsultasi dan buat belian produk Purebysafiyyahosman, whatsap saya di ๐Ÿ‘‡ . ๐Ÿ”ด +6011-1121 9300 atau klik di ๐Ÿ‘‡ . ๐Ÿ”ด http://purebysafiyyahosmanjb.wasap.my . ๐Ÿ”ด Poslaju Seluruh Negara, COD/Self pickup di sekitar Johor Bahru. . ๐Ÿ”ด 24/7 order : www.purebyso.com/shop . ๐Ÿ”ด Promosi Poslaju Percuma di http://shopee.com.my/syafinazrahim . #purebysafiyyahosman #purebysaffiyahosman #purebysafiyyahosmanbaby #purebysafiyyahosmanjohor #purebysafiyyahosmanjb #purebyso #pbyso #utm #utmskudai #johorbahru #jb #jdt #kilangbateri #bandarbaruuda #tampoi #scrubmuka #scrubbibir #lipscrub #lipscrubmurah #bodyscrub #scrubbadan #scrubbadanmurah #skincareselamat #nomercuri #handcrafted #homemade #produkmalaysia #nooem #produkselamatmalaysia

0
@pbyso

Feedback daripda pengguna PbySO selepas menggunakan set skincare PbySO ๐Ÿ˜ . Untuk dapatkan konsultasi dan buat belian produk Purebysafiyyahosman, whatsap saya di ๐Ÿ‘‡ . ๐Ÿ”ด +6011-1121 9300 atau klik di ๐Ÿ‘‡ . ๐Ÿ”ด http://purebysafiyyahosmanjb.wasap.my . ๐Ÿ”ด Poslaju Seluruh Negara, COD/Self pickup di sekitar Johor Bahru. . ๐Ÿ”ด 24/7 order : www.purebyso.com/shop . ๐Ÿ”ด Promosi Poslaju Percuma di http://shopee.com.my/syafinazrahim . #purebysafiyyahosman #purebysaffiyahosman #purebysafiyyahosmanbaby #purebysafiyyahosmanjohor #purebysafiyyahosmanjb #purebyso #pbyso #utm #utmskudai #johorbahru #jb #jdt #kilangbateri #bandarbaruuda #tampoi #scrubmuka #scrubbibir #lipscrub #lipscrubmurah #bodyscrub #scrubbadan #scrubbadanmurah #skincareselamat #nomercuri #handcrafted #homemade #produkmalaysia #nooem #produkselamatmalaysia

0
@beautybyummidhiya

JOM SERBU SHOPEE UMMI sekarang!!!!!semua stok item dh diupdate yaโœŒ๐Ÿป . Yeaaahaaaa๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป...stok ummi safely arrived ptg tadi uolsss.. . Ok2..mlm ni nak sort n start packing utk my beloved customer..agent n dropship2.. . Stok mmg tgh menggunung dlm gmbr ni..n separuh lebih drpd ni dh bertuan ya syg2.. . Xsempat nak duduk dlm oven lg dh kne grab..alhamdulillah..produk organic yg amat2 laku keras..PBYSO lah jwpnnya.. . Terima kasih utk semua yg menantiโœŒ๐Ÿป..ada ekstra skit je sb ummi nak bg hampa hat yg fresh2 ja..terbaik dr ladang..xmau simpan stok lama2๐Ÿ˜Š.. . Berminat nak mencuba?nak repeat order?nak jadi agen/dropship utk cari ekstra duit raya? ๐Ÿ”ดWhatsapp ke : . +60133659040 +60133659040 ---------------- +60133659040 +60133659040 .@ Sila klik ๐Ÿ‘‡๐Ÿป www.wasap.my/60133659040 View at Shopee : shopee.com.my/missira . #stokistsahpbysoN9 #pbysobest #sygunasyjual #gerobokkiutummi #gengummi #agentwanted #dropshipwanted #readystockitem #beautybyummidhiya #cantikcantik #jombuatduit #produkorganik100% #nochemical #codputrajaya #codberanang #codmantin #codseremban #codsenawang #posseluruhmalaysia #purebysafiyyahosman #pbyso #produkselamatmalaysia #lokalmalaysia #tiadabahanberacun #malaysia #lokalah #isell #sayajual #skincareselamat #

0