Purebysafiyyahosman Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@eraain_collection_healthnbeuty

. . Lip scrub yang tak akan cederakan bibir kita! Yeaay! . Lip scrub ni juga sedap dimakan. Hahaha.. tak bertoksik + selamat pada perut juga. Pengawet guna pengawet gred makanan tau. . Ap yang bestnya scrub ni adalah :- . 1. Bibir jadi licin yang tak menegangkan bibir tu. So bibir memang tak crack langsung dah. . 2. Bibir nampak kemerahan pink-pink gitu. . 3. Bibir dah tak nampak gelap dah. Tak jadi berlekuk hitam tu. . 4. Bibir susah nak kering. Syok! . 5. Bahagian tepi bibir pun dah tak ada putih-putih kulit kering tu. . 6. Bibir jadi mekar cantik ja. Bibir jdi penuh. . 7. Pakai lipbalm n liptint nampak elok. Cantik. . 8. Bila pakai lipstick, warna lekat cantik di bibir. Tak kering. . 9. Bibir dah tak mengelupas & berdarah. . . Lagi 1, lipscrub ni dia ada lapisan minyak tau.. so kaau bibir kita tengah luka berdarah sebab bibir kering n sensitif, kita oles dulu minyak tu dekat bibir kita. . Nanti bibir jadi tak sakit. 1-2hri lepas tu baru kita scrub. Time ni luka bibir tu semua dah sembuh. Syok guna lipscrub ni. . . Ready stok Cod simpang renggam ( minima 2 brg & keatas for free cod ) Boleh self pickup Free pos Free pbyso string bag utk pembelian 1 set atau 3 brg & keatas boleh cmpur mne2 produk pbyso yg msih available . . ๐Ÿšš๐Ÿš› Contact / whatsup : 011-26468092 . . #agenpbysosimpangrenggam #purebysafiyyahosman #naturalproduct #organik #muslimproduct #halal #lipcare #setlipcare #setpenjagaanbibir #bibirkering #bibirmengelupas #bibirmerah #bibirgelap #setpenjagaanbibirorganik #lipsscrub #lipscrubmurah #lipsscrubhomemade #igshop #clearancesale #jualanmurah

1
@eraain_collection_healthnbeuty

. . Lip scrub yang tak akan cederakan bibir kita! Yeaay! . Lip scrub ni juga sedap dimakan. Hahaha.. tak bertoksik + selamat pada perut juga. Pengawet guna pengawet gred makanan tau. . Ap yang bestnya scrub ni adalah :- . 1. Bibir jadi licin yang tak menegangkan bibir tu. So bibir memang tak crack langsung dah. . 2. Bibir nampak kemerahan pink-pink gitu. . 3. Bibir dah tak nampak gelap dah. Tak jadi berlekuk hitam tu. . 4. Bibir susah nak kering. Syok! . 5. Bahagian tepi bibir pun dah tak ada putih-putih kulit kering tu. . 6. Bibir jadi mekar cantik ja. Bibir jdi penuh. . 7. Pakai lipbalm n liptint nampak elok. Cantik. . 8. Bila pakai lipstick, warna lekat cantik di bibir. Tak kering. . 9. Bibir dah tak mengelupas & berdarah. . . Lagi 1, lipscrub ni dia ada lapisan minyak tau.. so kaau bibir kita tengah luka berdarah sebab bibir kering n sensitif, kita oles dulu minyak tu dekat bibir kita. . Nanti bibir jadi tak sakit. 1-2hri lepas tu baru kita scrub. Time ni luka bibir tu semua dah sembuh. Syok guna lipscrub ni. . . Ready stok Cod simpang renggam ( minima 2 brg & keatas for free cod ) Boleh self pickup Free pos Free pbyso string bag utk pembelian 1 set atau 3 brg & keatas boleh cmpur mne2 produk pbyso yg msih available . . ๐Ÿšš๐Ÿš› Contact / whatsup : 011-26468092 . . #agenpbysosimpangrenggam #purebysafiyyahosman #naturalproduct #organik #muslimproduct #halal #lipcare #setlipcare #setpenjagaanbibir #bibirkering #bibirmengelupas #bibirmerah #bibirgelap #setpenjagaanbibirorganik #lipsscrub #lipscrubmurah #lipsscrubhomemade #igshop #clearancesale #jualanmurah

0
@eraain_collection_healthnbeuty

. . Lip scrub yang tak akan cederakan bibir kita! Yeaay! . Lip scrub ni juga sedap dimakan. Hahaha.. tak bertoksik + selamat pada perut juga. Pengawet guna pengawet gred makanan tau. . Ap yang bestnya scrub ni adalah :- . 1. Bibir jadi licin yang tak menegangkan bibir tu. So bibir memang tak crack langsung dah. . 2. Bibir nampak kemerahan pink-pink gitu. . 3. Bibir dah tak nampak gelap dah. Tak jadi berlekuk hitam tu. . 4. Bibir susah nak kering. Syok! . 5. Bahagian tepi bibir pun dah tak ada putih-putih kulit kering tu. . 6. Bibir jadi mekar cantik ja. Bibir jdi penuh. . 7. Pakai lipbalm n liptint nampak elok. Cantik. . 8. Bila pakai lipstick, warna lekat cantik di bibir. Tak kering. . 9. Bibir dah tak mengelupas & berdarah. . . Lagi 1, lipscrub ni dia ada lapisan minyak tau.. so kaau bibir kita tengah luka berdarah sebab bibir kering n sensitif, kita oles dulu minyak tu dekat bibir kita. . Nanti bibir jadi tak sakit. 1-2hri lepas tu baru kita scrub. Time ni luka bibir tu semua dah sembuh. Syok guna lipscrub ni. . . Ready stok Cod simpang renggam ( minima 2 brg & keatas for free cod ) Boleh self pickup Free pos Free pbyso string bag utk pembelian 1 set atau 3 brg & keatas boleh cmpur mne2 produk pbyso yg msih available . . ๐Ÿšš๐Ÿš› Contact / whatsup : 011-26468092 . . #agenpbysosimpangrenggam #purebysafiyyahosman #naturalproduct #organik #muslimproduct #halal #lipcare #setlipcare #setpenjagaanbibir #bibirkering #bibirmengelupas #bibirmerah #bibirgelap #setpenjagaanbibirorganik #lipsscrub #lipscrubmurah #lipsscrubhomemade #igshop #clearancesale #jualanmurah

0
@purebysafiyyahosman

Keluar akhirnya result. Alhamdulillah. Ini lab test untuk Organic Creamy Bar atau nama lama dia adalah Organic BE-U Bar. . Kak Piya, ada modal sikit, so hantar ke lab test. Baru 2produk settle. Balance ada lagi 14produk akan di hantar. . Kak Piya buat 2 lab test untuk Soap Bar PbySOยฎ๏ธ. 1 test untuk kesan bahan kimia terlarang (Heavy Metal Test). . 1 test lagi untuk check tercemar atau tidak produk yang Kak Piya buat (Microbiology Test) dan nak tentukan produk PbySOยฎ๏ธ selamat atau tidak digunakan. . Microbiology Test ni penting untuk produk homemade & handcrafted. Untuk bagitau customer yang produk yang dibuat tidak tercemar. . Alhamdulillah. Semuanya selamat. Alhamdulillah. Gunakan tanpa was-was. ๐Ÿ’‹ . . Produk homemade & handcrafted Purebysafiyyahosman SELAMAT, TIDAK TERCEMAR dan bebas bahan kimia merbahaya.

2
@purebysafiyyahosman

Keluar akhirnya result. Alhamdulillah. Ini lab test untuk Hydrating Golden Jojoba Face Oil atau nama lama dia adalah ESA Golden Jojoba Face Oil. . Kak Piya, ada modal sikit, so hantar ke lab test. Baru 2produk settle. Balance ada lagi 14produk akan di hantar. . Kak Piya buat 2 lab test untuk Face Oil PbySOยฎ๏ธ.1 test untuk kesan bahan kimia terlarang (Heavy Metal Test). . 1 test lagi untuk check tercemar atau tidak produk yang Kak Piya buat (Microbiology Test) dan nak tentukan produk PbySOยฎ๏ธ selamat atau tidak digunakan. . Microbiology Test ni penting untuk produk homemade & handcrafted. Untuk bagitau customer yang produk yang dibuat tidak tercemar. . Alhamdulillah. Semuanya selamat. Alhamdulillah. Gunakan tanpa was-was. ๐Ÿ’‹ . . Produk homemade & handcrafted Purebysafiyyahosman SELAMAT, TIDAK TERCEMAR dan bebas bahan kimia merbahaya.

2
@eraain_collection_healthnbeuty

. . Pamper Your Lips. . Bahan : Beeswax, Honey, Shea Butter, Stevia, Vit-E Oil, Sweet Almond Oil, Virgin Avocado Oil. . . Benefit Hotlips : ๐Ÿ’‹ Memerahkan Semula Bibir Yang Gelap Akibat Plumbum & Tabiat Merokok. ๐Ÿ’‹ Bibir Tak Lagi Kering & Crack. ๐Ÿ’‹ No More Bibir Berdarah & Berkuping. ๐Ÿ’‹ Bibir Lembap & Rasa Ringan. ๐Ÿ’‹ Selamat Pada Bibir Sensitif. ๐Ÿ’‹ Bibir Mungil & Lebih Sihat. ๐Ÿ’‹ Bibir Dah Tak Jadi Putih-Putih Kering. ๐Ÿ’‹ Lipmatte & Lipstick Nampak Lebih Cantik. ๐Ÿ’‹ Lipmatte Tak Jadi Kering Bila Oles Dulu Lipbalm. ๐Ÿ’‹ Melegakan Luka Pada Bibir. . . ๐Ÿ‘„Cara penggunaan :- . Ratakan dikeseluruhan bibir bila-bila masa anda suka. Tak perlu gunakan makeup remover bila nak ambil wuduk. . Untuk cerahkan merahkan semula bibir, pakai setiap kali sebelum tidur. . ๐Ÿ™Œ๐Ÿป Tips : 1. Lipbalm boleh sembuhkan luka pada bibir. So jangan scrub masa bibir luka, just oles lipbalm ok. . . ๐Ÿค—Hotlips Lipbalm tidak mengandungi ALKOHOL, PARABENS, PEWARNA TIRUAN & PEWANGI TIRUAN. Selamat. Non Toxic. Organic. Handcrafted. . . Retail Price : Rm28/5ml Untuk Promosi & Harga Diskaun :- . ๐Ÿ›ฐ๐Ÿšš๐Ÿš› Contact segera whatsup : 011-26468092 . . #agenpbysosimpangrenggam #purebysafiyyahosman #naturalproduct #organik #muslimproduct #halal #lipcare #setlipcare #setpenjagaanbibir #liptint #lipbalm #lipbalmnatural #lipbalmtanpabahankimia #liptintmurah #bibirkering #bibirmengelupas #bibirmerah #bibirgelap #setpenjagaanbibirorganik #setpenjagaanbibir #lipsscrub #lipscrubmurah #lipsscrubhomemade #igshop #clearancesale #jualanmurah

0
@eraain_collection_healthnbeuty

. . Pamper Your Lips. . Bahan : Beeswax, Honey, Shea Butter, Stevia, Vit-E Oil, Sweet Almond Oil, Virgin Avocado Oil. . . Benefit Hotlips : ๐Ÿ’‹ Memerahkan Semula Bibir Yang Gelap Akibat Plumbum & Tabiat Merokok. ๐Ÿ’‹ Bibir Tak Lagi Kering & Crack. ๐Ÿ’‹ No More Bibir Berdarah & Berkuping. ๐Ÿ’‹ Bibir Lembap & Rasa Ringan. ๐Ÿ’‹ Selamat Pada Bibir Sensitif. ๐Ÿ’‹ Bibir Mungil & Lebih Sihat. ๐Ÿ’‹ Bibir Dah Tak Jadi Putih-Putih Kering. ๐Ÿ’‹ Lipmatte & Lipstick Nampak Lebih Cantik. ๐Ÿ’‹ Lipmatte Tak Jadi Kering Bila Oles Dulu Lipbalm. ๐Ÿ’‹ Melegakan Luka Pada Bibir. . . ๐Ÿ‘„Cara penggunaan :- . Ratakan dikeseluruhan bibir bila-bila masa anda suka. Tak perlu gunakan makeup remover bila nak ambil wuduk. . Untuk cerahkan merahkan semula bibir, pakai setiap kali sebelum tidur. . ๐Ÿ™Œ๐Ÿป Tips : 1. Lipbalm boleh sembuhkan luka pada bibir. So jangan scrub masa bibir luka, just oles lipbalm ok. . . ๐Ÿค—Hotlips Lipbalm tidak mengandungi ALKOHOL, PARABENS, PEWARNA TIRUAN & PEWANGI TIRUAN. Selamat. Non Toxic. Organic. Handcrafted. . . Retail Price : Rm28/5ml Untuk Promosi & Harga Diskaun :- . ๐Ÿ›ฐ๐Ÿšš๐Ÿš› Contact segera whatsup : 011-26468092 . . #agenpbysosimpangrenggam #purebysafiyyahosman #naturalproduct #organik #muslimproduct #halal #lipcare #setlipcare #setpenjagaanbibir #liptint #lipbalm #lipbalmnatural #lipbalmtanpabahankimia #liptintmurah #bibirkering #bibirmengelupas #bibirmerah #bibirgelap #setpenjagaanbibirorganik #setpenjagaanbibir #lipsscrub #lipscrubmurah #lipsscrubhomemade #igshop #clearancesale #jualanmurah

0
@eraain_collection_healthnbeuty

. . Pamper Your Lips. . Bahan : Beeswax, Honey, Shea Butter, Stevia, Vit-E Oil, Sweet Almond Oil, Virgin Avocado Oil. . . Benefit Hotlips : ๐Ÿ’‹ Memerahkan Semula Bibir Yang Gelap Akibat Plumbum & Tabiat Merokok. ๐Ÿ’‹ Bibir Tak Lagi Kering & Crack. ๐Ÿ’‹ No More Bibir Berdarah & Berkuping. ๐Ÿ’‹ Bibir Lembap & Rasa Ringan. ๐Ÿ’‹ Selamat Pada Bibir Sensitif. ๐Ÿ’‹ Bibir Mungil & Lebih Sihat. ๐Ÿ’‹ Bibir Dah Tak Jadi Putih-Putih Kering. ๐Ÿ’‹ Lipmatte & Lipstick Nampak Lebih Cantik. ๐Ÿ’‹ Lipmatte Tak Jadi Kering Bila Oles Dulu Lipbalm. ๐Ÿ’‹ Melegakan Luka Pada Bibir. . . ๐Ÿ‘„Cara penggunaan :- . Ratakan dikeseluruhan bibir bila-bila masa anda suka. Tak perlu gunakan makeup remover bila nak ambil wuduk. . Untuk cerahkan merahkan semula bibir, pakai setiap kali sebelum tidur. . ๐Ÿ™Œ๐Ÿป Tips : 1. Lipbalm boleh sembuhkan luka pada bibir. So jangan scrub masa bibir luka, just oles lipbalm ok. . . ๐Ÿค—Hotlips Lipbalm tidak mengandungi ALKOHOL, PARABENS, PEWARNA TIRUAN & PEWANGI TIRUAN. Selamat. Non Toxic. Organic. Handcrafted. . . Retail Price : Rm28/5ml Untuk Promosi & Harga Diskaun :- . ๐Ÿ›ฐ๐Ÿšš๐Ÿš› Contact segera whatsup : 011-26468092 . . #agenpbysosimpangrenggam #purebysafiyyahosman #naturalproduct #organik #muslimproduct #halal #lipcare #setlipcare #setpenjagaanbibir #liptint #lipbalm #lipbalmnatural #lipbalmtanpabahankimia #liptintmurah #bibirkering #bibirmengelupas #bibirmerah #bibirgelap #setpenjagaanbibirorganik #setpenjagaanbibir #lipsscrub #lipscrubmurah #lipsscrubhomemade #igshop #clearancesale #jualanmurah

0
@eraain_collection_healthnbeuty

. Pamper Your Lips. . Bahan : Aloe Vera Extract, Beetroot Extract, Stevia, Castor Oil, Vitamin E Oil. . . Benefit BeetRED Cheek & Liptint :- ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Bibir Kemerahan Secara Semulajadi. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Bibir Tak Jadi Gelap. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Bibir Lembap & Mungil. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Selamat Pada Bibir Sensitif. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Bibir Jadi Sihat. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Muka Nampak Fresh & Berseri. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Bibir Tak Jadi Crack & Luka. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Merawat Bibir Yang Luka Berdarah. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Sesuai Untuk Semua Tona Kulit. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Jadikan Sebagai Blusher Untuk Naikkan Seri Wajah. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Tidak Sumbatkan Liang pori. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Edible & Sedap! . . ๐Ÿ‘„Cara penggunaan :- . Ratakan keseluruhan bibir bila-bila masa anda suka. Dan ratakan dipipi sebagai blusher. . Tak perlu gunakan makeup remover bila nak ambil wuduk. . Untuk warna yang lebih WOW, re-apply semula di bibir. . ๐Ÿ™Œ๐Ÿป Tips : 1. Liptint boleh sembuhkan luka pada bibir. So jangan scrub masa bibir luka, just oles lipbalm dan liptint ok. . . ๐Ÿค—Liptint pbyso idak mengandungi ALKOHOL, PARABENS, PEWARNA TIRUAN & PEWANGI TIRUAN. Selamat. Non Toxic. Organic. Handcrafted. . . Retail Price : Rm35/8ml. Untuk Promosi & Harga Diskaun :- . . Ready stok Cod simpang renggam ( minima 2 brg & keatas for free cod ) Boleh self pickup Free pos Free pbyso string bag utk pembelian 1 set atau 3 brg & keatas boleh cmpur mne2 produk pbyso yg msih available . . ๐Ÿšš๐Ÿš› Contact / whatsup : 011-26468092 . . #agenpbysosimpangrenggam #purebysafiyyahosman #naturalproduct #organik #muslimproduct #halal #lipcare #setlipcare #setpenjagaanbibir #liptint #liptintmurah #bibirkering #bibirmengelupas #bibirmerah #bibirgelap #setpenjagaanbibirorganik #setpenjagaanbibir #lipsscrub #lipscrubmurah #lipsscrubhomemade #igshop #clearancesale #jualanmurah

0
@eraain_collection_healthnbeuty

. Pamper Your Lips. . Bahan : Aloe Vera Extract, Beetroot Extract, Stevia, Castor Oil, Vitamin E Oil. . . Benefit BeetRED Cheek & Liptint :- ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Bibir Kemerahan Secara Semulajadi. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Bibir Tak Jadi Gelap. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Bibir Lembap & Mungil. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Selamat Pada Bibir Sensitif. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Bibir Jadi Sihat. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Muka Nampak Fresh & Berseri. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Bibir Tak Jadi Crack & Luka. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Merawat Bibir Yang Luka Berdarah. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Sesuai Untuk Semua Tona Kulit. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Jadikan Sebagai Blusher Untuk Naikkan Seri Wajah. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Tidak Sumbatkan Liang pori. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Edible & Sedap! . . ๐Ÿ‘„Cara penggunaan :- . Ratakan keseluruhan bibir bila-bila masa anda suka. Dan ratakan dipipi sebagai blusher. . Tak perlu gunakan makeup remover bila nak ambil wuduk. . Untuk warna yang lebih WOW, re-apply semula di bibir. . ๐Ÿ™Œ๐Ÿป Tips : 1. Liptint boleh sembuhkan luka pada bibir. So jangan scrub masa bibir luka, just oles lipbalm dan liptint ok. . . ๐Ÿค—Liptint pbyso idak mengandungi ALKOHOL, PARABENS, PEWARNA TIRUAN & PEWANGI TIRUAN. Selamat. Non Toxic. Organic. Handcrafted. . . Retail Price : Rm35/8ml. Untuk Promosi & Harga Diskaun :- . . Ready stok Cod simpang renggam ( minima 2 brg & keatas for free cod ) Boleh self pickup Free pos Free pbyso string bag utk pembelian 1 set atau 3 brg & keatas boleh cmpur mne2 produk pbyso yg msih available . . ๐Ÿšš๐Ÿš› Contact / whatsup : 011-26468092 . . #agenpbysosimpangrenggam #purebysafiyyahosman #naturalproduct #organik #muslimproduct #halal #lipcare #setlipcare #setpenjagaanbibir #liptint #liptintmurah #bibirkering #bibirmengelupas #bibirmerah #bibirgelap #setpenjagaanbibirorganik #setpenjagaanbibir #lipsscrub #lipscrubmurah #lipsscrubhomemade #igshop #clearancesale #jualanmurah

0
@eraain_collection_healthnbeuty

. Pamper Your Lips. . Bahan : Aloe Vera Extract, Beetroot Extract, Stevia, Castor Oil, Vitamin E Oil. . . Benefit BeetRED Cheek & Liptint :- ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Bibir Kemerahan Secara Semulajadi. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Bibir Tak Jadi Gelap. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Bibir Lembap & Mungil. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Selamat Pada Bibir Sensitif. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Bibir Jadi Sihat. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Muka Nampak Fresh & Berseri. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Bibir Tak Jadi Crack & Luka. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Merawat Bibir Yang Luka Berdarah. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Sesuai Untuk Semua Tona Kulit. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Jadikan Sebagai Blusher Untuk Naikkan Seri Wajah. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Tidak Sumbatkan Liang pori. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Edible & Sedap! . . ๐Ÿ‘„Cara penggunaan :- . Ratakan keseluruhan bibir bila-bila masa anda suka. Dan ratakan dipipi sebagai blusher. . Tak perlu gunakan makeup remover bila nak ambil wuduk. . Untuk warna yang lebih WOW, re-apply semula di bibir. . ๐Ÿ™Œ๐Ÿป Tips : 1. Liptint boleh sembuhkan luka pada bibir. So jangan scrub masa bibir luka, just oles lipbalm dan liptint ok. . . ๐Ÿค—Liptint pbyso idak mengandungi ALKOHOL, PARABENS, PEWARNA TIRUAN & PEWANGI TIRUAN. Selamat. Non Toxic. Organic. Handcrafted. . . Retail Price : Rm35/8ml. Untuk Promosi & Harga Diskaun :- . . Ready stok Cod simpang renggam ( minima 2 brg & keatas for free cod ) Boleh self pickup Free pos Free pbyso string bag utk pembelian 1 set atau 3 brg & keatas boleh cmpur mne2 produk pbyso yg msih available . . ๐Ÿšš๐Ÿš› Contact / whatsup : 011-26468092 . . #agenpbysosimpangrenggam #purebysafiyyahosman #naturalproduct #organik #muslimproduct #halal #lipcare #setlipcare #setpenjagaanbibir #liptint #liptintmurah #bibirkering #bibirmengelupas #bibirmerah #bibirgelap #setpenjagaanbibirorganik #setpenjagaanbibir #lipsscrub #lipscrubmurah #lipsscrubhomemade #igshop #clearancesale #jualanmurah

0
@thebeautysupply.my

๐Ÿ‘‡ FREE DRAWSTRING BAG dengan setiap pembelian produk PbySO dari RM150 dan ke atas tau + free gift ๐ŸŒผ . . PBYSOยฎ Drawstring Bag RM10/bag . . Noted: @thebeautysupply.my are currently cleaning out by discounting all of their products. . . ๐Ÿš— Free postage and COD everyday @ Lahad Datu ๐Ÿ“ž Contact me +6013 497 8180 . . Premium quality at affordable prices. Every product is created in small batches and handcrafted ๐ŸŒฑ . . #purebysafiyyahosman #pbyso #purebysafiyyahosmansabah #pbysolahaddatu #pbysosabah #codlahaddatu #produksihat #produkorganik #produknatural #produkmalaysia

0
@thebeautysupply.my

๐Ÿ‘‡ FREE DRAWSTRING BAG dengan setiap pembelian produk PbySO dari RM150 dan ke atas tau + free gift ๐ŸŒผ . . PBYSOยฎ Drawstring Bag RM10/bag . . Noted: @thebeautysupply.my are currently cleaning out by discounting all of their products. . . ๐Ÿš— Free postage and COD everyday @ Lahad Datu ๐Ÿ“ž Contact me +6013 497 8180 . . Premium quality at affordable prices. Every product is created in small batches and handcrafted ๐ŸŒฑ . . #purebysafiyyahosman #pbyso #purebysafiyyahosmansabah #pbysolahaddatu #pbysosabah #codlahaddatu #produksihat #produkorganik #produknatural #produkmalaysia

0
@thebeautysupply.my

๐Ÿ‘‡ FREE DRAWSTRING BAG dengan setiap pembelian produk PbySO dari RM150 dan ke atas tau + free gift ๐ŸŒผ . . PBYSOยฎ Drawstring Bag RM10/bag . . Noted: @thebeautysupply.my are currently cleaning out by discounting all of their products. . . ๐Ÿš— Free postage and COD everyday @ Lahad Datu ๐Ÿ“ž Contact me +6013 497 8180 . . Premium quality at affordable prices. Every product is created in small batches and handcrafted ๐ŸŒฑ . . #purebysafiyyahosman #pbyso #purebysafiyyahosmansabah #pbysolahaddatu #pbysosabah #codlahaddatu #produksihat #produkorganik #produknatural #produkmalaysia

0
@purebysafiyyahosman

Assalamualaikum. Menjawab soalan adik-adik, kakak-kakak, apa rutin skin care Kak Piya? . . PAGI:- ๐Ÿคฒ๐Ÿป Pam LAV-GER Face Wash 3pam atas tapak tangan, warmkan dan urut seluruh muka. Bawah 1minit n terus bilas. . ๐Ÿ–๐Ÿป Pam 1x Lavandula Mist Toner atas tapak tangan, warmkan dan ratakan ke seluruhan muka. . ๐Ÿ–๐Ÿป Titis 1-2titis kecil Jojoba Face Oil atas tapak tangan, warmkan dan urut keseluruhan muka. . . . NAK NAIKKAN SERI WAJAH :- ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿป Dap-dap Loose Powder Pinky Pya keseluruhan muka. . ๐Ÿ’‹ Oles lipbalm ke bibir. . ๐Ÿ’‹ Oles pula liptint di bibir. Double untuk bagi naik warna dia. . ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿป Dot 3dot liptint di pipi kiri & kanan. Ratakan. Done! . . . PETANG/ MALAM ๐Ÿคฒ๐Ÿป Pam LAV-GER Face Wash 3pam atas tapak tangan, warmkan dan urut seluruh muka. Bawah 1minit n terus bilas. . โ˜๐Ÿผ Titis 1titis kecil BBE Oil atas jari telunjuk, warmkan dan ratakan ke bawah mata. . *Bila BBE Oil dah serap elok. Follow step dibawah pula. . ๐Ÿ–๐ŸปDrop 3titis PBHA atas tapak tangan, warmkan dan laju-laju ratakan keseluruhan muka. . ๐Ÿ˜ด Tidoqqqq! Tapi kalau waktu siang, bibir tetiba jadi kering sebab terkurang minum air, sebelum tidur, Kak Piya sapu lipbalm. . . . Simple gitu ja. Kak Piya tak campur produk lain atau tak ada sekejap pakai ini, sekejap pakai itu. . Basic skin care, memang PbySO saja. Tapi untuk face mask, eye mask or lip mask bertukar-tukar. Itu nanti Kak Piya share ok. . Sekarang Kak Piya guna PBHA time malam sebab sekarang ni setiap hari tidur lambat. . So PBHA ni dapat tolong BBE Oil supaya jadi lebih cepat bawa kesan pada kawasan bawah mata dan tepi mata. . . Nanti Kak Piya share apa pula rutin setiap hari minggu ok. ๐Ÿ’‹ . . Gambar ni, Kak Piya belum pakai lipbalm, liptint & LP tau. Muka bogel lagi. . Bye!๐Ÿ’‹ #pbyso #pbysosavemyskin #purebysafiyyahosman #malaysia #lokal #local #natural #organic #organikmalaysia #organikmalaysiaproduk

0
@zirajo.penang

Sementara nak tunggu COD petang satgi. . Sambil tu nak inform Zee masih ada beberapa stock #purebysafiyyahosman untuk dihabiskan, harga clearance saya bagi. Boleh DM ig untuk pembelian ๐Ÿ˜€ . 1. Choco Body Scrub : 1 jar 2. Lips Scrub : 4 jar 3. Lip Tint : 3 stick 4. BBE Oil : 5 bottle 5. Dry Herbs 11g : 16 pack . Harga boleh check previous post okay. Thank you ๐Ÿ™๐Ÿฟ . #sayajual #clearancesale #september

0
@zirajo.penang

Selamat pagiiii. . Zee masih ada beberapa stock #purebysafiyyahosman untuk dihabiskan, harga clearance saya bagi. Boleh DM ig untuk pembelian ๐Ÿ˜€. . 1. Choco Body Scrub : 1 jar 2. Lips Scrub : 4 jar 3. Lip Tint : 3 stick 4. BBE Oil : 5 bottle 5. Dry Herbs 11g : 16 pack . Harga boleh check previous post okay. Thank you ๐Ÿ™๐Ÿฟ . #sayajual #clearancesale #september

0
@thebeautysupply.my

HOLLA! WE'RE HAVING A HUGE CLEARANCE SALES! YOU WON'T WANT TO MISS IT ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ . . Noted: @thebeautysupply.my are currently cleaning out by discounting all of their products. . . Lipscrub Homemade Kiss Me (30g + 15g EXTRA) Harga promosi: RM 20 Harga retail: RM 25 *jimat RM 5 . . ๐Ÿš— FREE postage and COD everyday @ Lahad Datu, Sabah ๐Ÿ“ž Contact me +6013 497 8180 . . Premium quality at affordable prices. Every product is created in small batches and handcrafted ๐ŸŒฑ . . #purebysafiyyahosman #pbyso #purebysafiyyahosmansabah #pbysolahaddatu #pbysosabah #codlahaddatu #produksihat #produkorganik #produknatural #produkmalaysia

3
@thebeautysupply.my

HOLLA! WE'RE HAVING A HUGE CLEARANCE SALES! YOU WON'T WANT TO MISS IT ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ . . Noted: @thebeautysupply.my are currently cleaning out by discounting all of their products. . . Lipscrub Homemade Kiss Me (30g + 15g EXTRA) Harga promosi: RM 20 Harga retail: RM 25 *jimat RM 5 . . ๐Ÿš— FREE postage and COD everyday @ Lahad Datu, Sabah ๐Ÿ“ž Contact me +6013 497 8180 . . Premium quality at affordable prices. Every product is created in small batches and handcrafted ๐ŸŒฑ . . #purebysafiyyahosman #pbyso #purebysafiyyahosmansabah #pbysolahaddatu #pbysosabah #codlahaddatu #produksihat #produkorganik #produknatural #produkmalaysia

1
@thebeautysupply.my

HOLLA! WE'RE HAVING A HUGE CLEARANCE SALES! YOU WON'T WANT TO MISS IT ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ . . Noted: @thebeautysupply.my are currently cleaning out by discounting all of their products. . . Lipscrub Homemade Kiss Me (30g + 15g EXTRA) Harga promosi: RM 20 Harga retail: RM 25 *jimat RM 5 . . ๐Ÿš— FREE postage and COD everyday @ Lahad Datu, Sabah ๐Ÿ“ž Contact me +6013 497 8180 . . Premium quality at affordable prices. Every product is created in small batches and handcrafted ๐ŸŒฑ . . #purebysafiyyahosman #pbyso #purebysafiyyahosmansabah #pbysolahaddatu #pbysosabah #codlahaddatu #produksihat #produkorganik #produknatural #produkmalaysia

0
@thebeautysupply.my

HOLLA! WE'RE HAVING A HUGE CLEARANCE SALES! YOU WON'T WANT TO MISS IT ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ . . Noted: @thebeautysupply.my are currently cleaning out by discounting all of their products. . . Beetred Cheek & Liptint (8ml) Harga promosi: RM 28 Harga retail: RM 35 *jimat RM 7 . . ๐Ÿš— FREE postage and COD everyday @ Lahad Datu, Sabah ๐Ÿ“ž Contact me +6013 497 8180 . . Premium quality at affordable prices. Every product is created in small batches and handcrafted ๐ŸŒฑ . . #purebysafiyyahosman #pbyso #purebysafiyyahosmansabah #pbysolahaddatu #pbysosabah #codlahaddatu #produksihat #produkorganik #produknatural #produkmalaysia

0
@thebeautysupply.my

HOLLA! WE'RE HAVING A HUGE CLEARANCE SALES! YOU WON'T WANT TO MISS IT ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ . . Noted: @thebeautysupply.my are currently cleaning out by discounting all of their products. . . Beetred Cheek & Liptint (8ml) Harga promosi: RM 28 Harga retail: RM 35 *jimat RM 7 . . ๐Ÿš— FREE postage and COD everyday @ Lahad Datu, Sabah ๐Ÿ“ž Contact me +6013 497 8180 . . Premium quality at affordable prices. Every product is created in small batches and handcrafted ๐ŸŒฑ . . #purebysafiyyahosman #pbyso #purebysafiyyahosmansabah #pbysolahaddatu #pbysosabah #codlahaddatu #produksihat #produkorganik #produknatural #produkmalaysia

0
@thebeautysupply.my

HOLLA! WE'RE HAVING A HUGE CLEARANCE SALES! YOU WON'T WANT TO MISS IT ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ . . Noted: @thebeautysupply.my are currently cleaning out by discounting all of their products. . . Beetred Cheek & Liptint (8ml) Harga promosi: RM 28 Harga retail: RM 35 *jimat RM 7 . . ๐Ÿš— FREE postage and COD everyday @ Lahad Datu, Sabah ๐Ÿ“ž Contact me +6013 497 8180 . . Premium quality at affordable prices. Every product is created in small batches and handcrafted ๐ŸŒฑ . . #purebysafiyyahosman #pbyso #purebysafiyyahosmansabah #pbysolahaddatu #pbysosabah #codlahaddatu #produksihat #produkorganik #produknatural #produkmalaysia

0
@thebeautysupply.my

๐Ÿ‘‡ FREE DRAWSTRING BAG dengan setiap pembelian produk PbySO dari RM150 dan ke atas tau + free gift ๐ŸŒผ . . PBYSOยฎ Drawstring Bag RM10/bag . . Noted: @thebeautysupply.my are currently cleaning out by discounting all of their products. . . ๐Ÿš— Free postage and COD everyday @ Lahad Datu ๐Ÿ“ž Contact me +6013 497 8180 . . Premium quality at affordable prices. Every product is created in small batches and handcrafted ๐ŸŒฑ . . #purebysafiyyahosman #pbyso #purebysafiyyahosmansabah #pbysolahaddatu #pbysosabah #codlahaddatu #produksihat #produkorganik #produknatural #produkmalaysia

1
@thebeautysupply.my

๐Ÿ‘‡ FREE DRAWSTRING BAG dengan setiap pembelian produk PbySO dari RM150 dan ke atas tau + free gift ๐ŸŒผ . . PBYSOยฎ Drawstring Bag RM10/bag . . Noted: @thebeautysupply.my are currently cleaning out by discounting all of their products. . . ๐Ÿš— Free postage and COD everyday @ Lahad Datu ๐Ÿ“ž Contact me +6013 497 8180 . . Premium quality at affordable prices. Every product is created in small batches and handcrafted ๐ŸŒฑ . . #purebysafiyyahosman #pbyso #purebysafiyyahosmansabah #pbysolahaddatu #pbysosabah #codlahaddatu #produksihat #produkorganik #produknatural #produkmalaysia

0
@thebeautysupply.my

๐Ÿ‘‡ FREE DRAWSTRING BAG dengan setiap pembelian produk PbySO dari RM150 dan ke atas tau + free gift ๐ŸŒผ . . PBYSOยฎ Drawstring Bag RM10/bag . . Noted: @thebeautysupply.my are currently cleaning out by discounting all of their products. . . ๐Ÿš— Free postage and COD everyday @ Lahad Datu ๐Ÿ“ž Contact me +6013 497 8180 . . Premium quality at affordable prices. Every product is created in small batches and handcrafted ๐ŸŒฑ . . #purebysafiyyahosman #pbyso #purebysafiyyahosmansabah #pbysolahaddatu #pbysosabah #codlahaddatu #produksihat #produkorganik #produknatural #produkmalaysia

0
@thebeautysupply.my

HOLLA! WE'RE HAVING A HUGE CLEARANCE SALES! YOU WON'T WANT TO MISS IT ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ . . Noted: @thebeautysupply.my are currently cleaning out by discounting all of their products. . . Lipscrub Homemade Kiss Me (30g + 15g EXTRA) Harga promosi: RM 20 Harga retail: RM 25 *jimat RM 5 . . ๐Ÿš— FREE postage and COD everyday @ Lahad Datu, Sabah ๐Ÿ“ž Contact me +6013 497 8180 . . Premium quality at affordable prices. Every product is created in small batches and handcrafted ๐ŸŒฑ . . #purebysafiyyahosman #pbyso #purebysafiyyahosmansabah #pbysolahaddatu #pbysosabah #codlahaddatu #produksihat #produkorganik #produknatural #produkmalaysia

0
@thebeautysupply.my

Set bibir ni sangat sesuai untuk orang yang mempunyai MASALAH seperti: . . ๐Ÿ‘‰ BIBIR MEREKAH ๐Ÿ‘‰ BIBIR GELAP ๐Ÿ‘‰ PEDIH DI BAHAGIAN TEPI BIBIR ๐Ÿ‘‰ BIBIR CEPAT KERING . . Dalam set ni mengandungi lip scrub, lipbalm and lip tint. So lepasni takda la nampak bibir tu kusam. Nak bercakap dengan orang pun rasa yakin ๐Ÿ˜˜ DM me for more info! . . ๐Ÿš— Free COD everyday @ Lahad Datu ๐Ÿ“ž Contact me +6013 497 8180 . . Premium quality at affordable prices. Every product is created in small batches and handcrafted ๐ŸŒฑ . . #purebysafiyyahosman #pbyso #purebysafiyyahosmansabah #pbysolahaddatu #pbysosabah #codlahaddatu #produksihat #produkorganik #produknatural #produkmalaysia

0
@thebeautysupply.my

HOLLA! WE'RE HAVING A HUGE CLEARANCE SALES! YOU WON'T WANT TO MISS IT ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ . . Noted: @thebeautysupply.my are currently cleaning out by discounting all of their products. . . Beetred Cheek & Liptint (8ml) Harga promosi: RM 28 Harga retail: RM 35 *jimat RM 7 . . ๐Ÿš— FREE postage and COD everyday @ Lahad Datu, Sabah ๐Ÿ“ž Contact me +6013 497 8180 . . Premium quality at affordable prices. Every product is created in small batches and handcrafted ๐ŸŒฑ . . #purebysafiyyahosman #pbyso #purebysafiyyahosmansabah #pbysolahaddatu #pbysosabah #codlahaddatu #produksihat #produkorganik #produknatural #produkmalaysia

0
@thebeautysupply.my

Thank you kepada semua yang membeli dari @thebeautysupply.my ๐ŸŒธ Sayang semua ๐Ÿ˜˜ . . Cont- DIA ORDER LAGI OKAY SIS EKSAITED BETUL HAHAHAHA! Terima kasih Tia (Cewek Sarawak so agak-agak lah dia punya cantik tu macam mana, sis terpana). Banyak produk dekat sis dah out of stock.. TAPI item(s) lain still ada tau. Cekidaut ๐Ÿ’• . . Noted: FREE DRAWSTRING BAG dengan setiap pembelian produk PbySO dari RM150 dan ke atas tau + free gift ๐ŸŒผ . . PBYSOยฎ Drawstring Bag RM10/bag . . Noted: @thebeautysupply.my are currently cleaning out by discounting all of their products. . . ๐Ÿš— Free postage and COD everyday @ Lahad Datu ๐Ÿ“ž Contact me +6013 497 8180 . . Premium quality at affordable prices. Every product is created in small batches and handcrafted ๐ŸŒฑ . . #purebysafiyyahosman #pbyso #purebysafiyyahosmansabah #pbysolahaddatu #pbysosabah #codlahaddatu #produksihat #produkorganik #produknatural #produkmalaysia

0
@thebeautysupply.my

Thank you kepada semua yang membeli dari @thebeautysupply.my ๐ŸŒธ Sayang semua ๐Ÿ˜˜ . . Cont- Pastu dia REPEAT ORDER lagi tau! Masalah parut jerawat and parut chicken pox dia makin pudar (otw nak pulih). Alhamdulillah. Suka sis dengar ni! Face oil ni dekat sis dah habis stok . . TAPI! Item(s) lain still ada tau. Cekidaut ๐Ÿ’• . . Noted: FREE DRAWSTRING BAG dengan setiap pembelian produk PbySO dari RM150 dan ke atas tau + free gift ๐ŸŒผ . . PBYSOยฎ Drawstring Bag RM10/bag . . Noted: @thebeautysupply.my are currently cleaning out by discounting all of their products. . . ๐Ÿš— Free postage and COD everyday @ Lahad Datu ๐Ÿ“ž Contact me +6013 497 8180 . . Premium quality at affordable prices. Every product is created in small batches and handcrafted ๐ŸŒฑ . . #purebysafiyyahosman #pbyso #purebysafiyyahosmansabah #pbysolahaddatu #pbysosabah #codlahaddatu #produksihat #produkorganik #produknatural #produkmalaysia

0
@thebeautysupply.my

Thank you kepada semua yang membeli dari @thebeautysupply.my ๐ŸŒธ Sayang semua ๐Ÿ˜˜ . . Ini cerita customer ni. First time nak cuba and dia berminat dengan jojoba face oil ni (you guys shud know this face oil iz ma holy grail!!!) Bangun-bangun pagi muka glowing pe citerrrr tapi sis dah kehabisan stock yang ni uhuk :( . . TAPI! Item(s) lain still ada tau. Cekidaut ๐Ÿ’• . . Noted: FREE DRAWSTRING BAG dengan setiap pembelian produk PbySO dari RM150 dan ke atas tau + free gift ๐ŸŒผ . . PBYSOยฎ Drawstring Bag RM10/bag . . Noted: @thebeautysupply.my are currently cleaning out by discounting all of their products. . . ๐Ÿš— Free postage and COD everyday @ Lahad Datu ๐Ÿ“ž Contact me +6013 497 8180 . . Premium quality at affordable prices. Every product is created in small batches and handcrafted ๐ŸŒฑ . . #purebysafiyyahosman #pbyso #purebysafiyyahosmansabah #pbysolahaddatu #pbysosabah #codlahaddatu #produksihat #produkorganik #produknatural #produkmalaysia

0
@thebeautysupply.my

๐Ÿ‘‡ FREE DRAWSTRING BAG dengan setiap pembelian produk PbySO dari RM150 dan ke atas tau + free gift ๐ŸŒผ . . PBYSOยฎ Drawstring Bag RM10/bag . . Noted: @thebeautysupply.my are currently cleaning out by discounting all of their products. . . ๐Ÿš— Free postage and COD everyday @ Lahad Datu ๐Ÿ“ž Contact me +6013 497 8180 . . Premium quality at affordable prices. Every product is created in small batches and handcrafted ๐ŸŒฑ . . #purebysafiyyahosman #pbyso #purebysafiyyahosmansabah #pbysolahaddatu #pbysosabah #codlahaddatu #produksihat #produkorganik #produknatural #produkmalaysia at Lahad Datu Town, Sabah, Malaysia

0
@thebeautysupply.my

๐Ÿ‘‡ FREE DRAWSTRING BAG dengan setiap pembelian produk PbySO dari RM150 dan ke atas tau + free gift ๐ŸŒผ . . PBYSOยฎ Drawstring Bag RM10/bag . . Noted: @thebeautysupply.my are currently cleaning out by discounting all of their products. . . ๐Ÿš— Free postage and COD everyday @ Lahad Datu ๐Ÿ“ž Contact me +6013 497 8180 . . Premium quality at affordable prices. Every product is created in small batches and handcrafted ๐ŸŒฑ . . #purebysafiyyahosman #pbyso #purebysafiyyahosmansabah #pbysolahaddatu #pbysosabah #codlahaddatu #produksihat #produkorganik #produknatural #produkmalaysia

0
@thebeautysupply.my

๐Ÿ‘‡ FREE DRAWSTRING BAG dengan setiap pembelian produk PbySO dari RM150 dan ke atas tau + free gift ๐ŸŒผ . . PBYSOยฎ Drawstring Bag RM10/bag . . Noted: @thebeautysupply.my are currently cleaning out by discounting all of their products. . . ๐Ÿš— Free postage and COD everyday @ Lahad Datu ๐Ÿ“ž Contact me +6013 497 8180 . . Premium quality at affordable prices. Every product is created in small batches and handcrafted ๐ŸŒฑ . . #purebysafiyyahosman #pbyso #purebysafiyyahosmansabah #pbysolahaddatu #pbysosabah #codlahaddatu #produksihat #produkorganik #produknatural #produkmalaysia

0
@thebeautysupply.my

HOLLA! WE'RE HAVING A HUGE CLEARANCE SALES! YOU WON'T WANT TO MISS IT ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ . . Noted: @thebeautysupply.my are currently cleaning out by discounting all of their products. . . Choco Face Mask and Scrub (100g) Harga promosi: RM 25 Harga retail: RM 35 *jimat RM 10 . . ๐Ÿš— FREE postage and COD everyday @ Lahad Datu ๐Ÿ“ž Contact me +6013 497 8180 . . Premium quality at affordable prices. Every product is created in small batches and handcrafted ๐ŸŒฑ . . #purebysafiyyahosman #pbyso #purebysafiyyahosmansabah #pbysolahaddatu #pbysosabah #codlahaddatu #produksihat #produkorganik #produknatural #produkmalaysia

0
@thebeautysupply.my

Set bibir ni sangat sesuai untuk orang yang mempunyai MASALAH seperti: . . ๐Ÿ‘‰ BIBIR MEREKAH ๐Ÿ‘‰ BIBIR GELAP ๐Ÿ‘‰ PEDIH DI BAHAGIAN TEPI BIBIR ๐Ÿ‘‰ BIBIR CEPAT KERING . . Dalam set ni mengandungi lip scrub, lipbalm and lip tint. So lepasni takda la nampak bibir tu kusam. Nak bercakap dengan orang pun rasa yakin ๐Ÿ˜˜ DM me for more info! . . ๐Ÿš— Free COD everyday @ Lahad Datu ๐Ÿ“ž Contact me +6013 497 8180 . . Premium quality at affordable prices. Every product is created in small batches and handcrafted ๐ŸŒฑ . . #purebysafiyyahosman #pbyso #purebysafiyyahosmansabah #pbysolahaddatu #pbysosabah #codlahaddatu #produksihat #produkorganik #produknatural #produkmalaysia at Lahad Datu Town, Sabah, Malaysia

0
@thebeautysupply.my

HOLLA! WE'RE HAVING A HUGE CLEARANCE SALES! YOU WON'T WANT TO MISS IT ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ . . Noted: @thebeautysupply.my are currently cleaning out by discounting all of their products. . . Pinky Pya Loose Powder (10g) Harga promosi: RM 50 Harga retail: RM 100 *jimat RM 50 . . ๐Ÿš— FREE postage and COD everyday @ Lahad Datu ๐Ÿ“ž Contact me +6013 497 8180 . . Premium quality at affordable prices. Every product is created in small batches and handcrafted ๐ŸŒฑ . . #purebysafiyyahosman #pbyso #purebysafiyyahosmansabah #pbysolahaddatu #pbysosabah #codlahaddatu #produksihat #produkorganik #produknatural #produkmalaysia at Lahad Datu Town, Sabah, Malaysia

0
@thebeautysupply.my

HOLLA! WE'RE HAVING A HUGE CLEARANCE SALES! YOU WON'T WANT TO MISS IT ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ . . Noted: @thebeautysupply.my are currently cleaning out by discounting all of their products. . . Beetred Cheek & Liptint (8ml) Harga promosi: RM 28 Harga retail: RM 35 *jimat RM 7 . . ๐Ÿš— FREE postage and COD everyday @ Lahad Datu, Sabah ๐Ÿ“ž Contact me +6013 497 8180 . . Premium quality at affordable prices. Every product is created in small batches and handcrafted ๐ŸŒฑ . . #purebysafiyyahosman #pbyso #purebysafiyyahosmansabah #pbysolahaddatu #pbysosabah #codlahaddatu #produksihat #produkorganik #produknatural #produkmalaysia at Lahad Datu Town, Sabah, Malaysia

0
@thebeautysupply.my

HOLLA! WE'RE HAVING A HUGE CLEARANCE SALES! YOU WON'T WANT TO MISS IT ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ . . Noted: @thebeautysupply.my are currently cleaning out by discounting all of their products. . . Organic Argan Oil Hair Mist (100ml) Harga promosi: RM 35 Harga retail: RM 60 *jimat RM 25 . . ๐Ÿš— FREE postage and COD everyday @ Lahad Datu, Sabah ๐Ÿ“ž Contact me +6013 497 8180 . . Premium quality at affordable prices. Every product is created in small batches and handcrafted ๐ŸŒฑ . . #purebysafiyyahosman #pbyso #purebysafiyyahosmansabah #pbysolahaddatu #pbysosabah #codlahaddatu #produksihat #produkorganik #produknatural #produkmalaysia at Lahad Datu Town, Sabah, Malaysia

0
@thebeautysupply.my

HOLLA! WE'RE HAVING A HUGE CLEARANCE SALES! YOU WON'T WANT TO MISS IT ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ . . Noted: @thebeautysupply.my are currently cleaning out by discounting all of their products. . . Lipscrub Homemade Kiss Me (30g + 15g EXTRA) Harga promosi: RM 20 Harga retail: RM 25 *jimat RM 5 . . ๐Ÿš— FREE postage and COD everyday @ Lahad Datu, Sabah ๐Ÿ“ž Contact me +6013 497 8180 . . Premium quality at affordable prices. Every product is created in small batches and handcrafted ๐ŸŒฑ . . #purebysafiyyahosman #pbyso #purebysafiyyahosmansabah #pbysolahaddatu #pbysosabah #codlahaddatu #produksihat #produkorganik #produknatural #produkmalaysia at Lahad Datu Town, Sabah, Malaysia

0
@eraain_collection_healthnbeuty

. Mengopi dengan rambut yang tak lagi gugur.. tak lagi berkelumumur.. fuhhh! Best giler!. . Rambut pun dah tak berbau kepam. Pakai p la tudung lebih dari 10jam pun. . Paling best, rambut tak kelepet dan tak berminyak pun bila buka tudung. So tak la malu bila masuk dalam surau nak solat or dirumah mentua. . Bau orange yang just nice tu, memang ngam-ngam sapsap soi ja. Rambut terurus cantik. Tak ada lagi dah hujung rambut bercabang. . Rumah pun tak banyak rambut gugur! Tak risau dah bab rambut gugur bila konsisten guna shampoo organic PbySOยฎ๏ธ ni 2x seminggu. . Akar rambut kuat & anak rambut baru tumbuh dengan galak sekali. No more spot spot botak. . Orang lelaki yang dah kian sikit rambut tu, jangan lepaskan peluang untuk grab Organic Argam Oil Hair Mist PbySOยฎ๏ธ ni. Nak pakaikan ke rambut anak sebelum keluar ke sekolah/ riadah pun boleh. . Harga Retail : My Sweet Orange Organic Shampoo : Rm60/100ml. Organic Argan Oil Hair Mist : Rm60/100ml. . . Harga promo : My Sweet Orange Organic Shampoo : Rm42/100ml. Organic Argan Oil Hair Mist : Rm42/100ml. . 1 set rm84 shj FREE PUREBYSO STRING BAG yg bhrge rm13 FREE POS . . Untuk promosi & harga diskaun :- . ๐Ÿ›ฐ๐Ÿšš๐Ÿš› Contact segera : 011-26468092 . #agenpbysosimpangrenggam #eraaincollection #purebyso #sayajual #purebysafiyyahosman #rambutlebat #rambutuban #haircare #arganoil #arganhairmist #minyakrambut #rambuthitam #ubatkelemumur #penjagaanrambut #hijabcool #penjagaanrambutgugur #penjagaanrambutmuslimah #bazaarpaknil #bazarpaknilmurah #tonikrambut #dherbs #watson #guardian #yunnam #sale #vasia #rambutbersinar #uitm #igshop #simpangrenggam_igshop

1
@eraain_collection_healthnbeuty

. . ๐Ÿ’ƒ๐ŸปGrow your hair all the way.๐Ÿ’ƒ๐Ÿป . Bahan unik Organic Argan Oil Hair Mist :- . Orange Extract, Organic Argan oil, Sweet Orange Eo, Vit-E Oil, Coconut Oil, Grapefruit Eo. . . Best guna hair mist ni sebab :- . 1. Kalau botak, anak rambut akan slowly tumbuh tau. So rambut jadi lebat. . 2. Rambut senang diuruskan. Tak ada kusut-kusut dah. . 3. Hujung rambut dah tak rosak dan dah tak bercabang. . 4. Rambut dah tak berbau kalau pakai tudung lama. . 5. Rambut basah dah tak jadi berbuah lagi dah. . 6. Tak ada dah bau kepam dekat rambut. . 7. Rambut lembut dan tak berminyak dah walaupun pakai tudung lama. . 8. Rambut dah tak kembang n kering. . 9. Kulit kepala dah tak gatal & xterkumpul kelumumur. . . Best! Serius. Non toxic tau. Selamat untuk anak yang dah masuk tadika semua. Senang urus rambut diorang. . Boleh guna tiap hari! . . ๐Ÿ›ฐ๐Ÿšš๐Ÿš› Contact segera : 011-26468092 . . . #agenpbysosimpangrenggam #eraaincollection #purebyso #sayajual #purebysafiyyahosman #rambutlebat #rambutuban #haircare #arganoil #arganhairmist #minyakrambut #rambuthitam #ubatkelemumur #penjagaanrambut #hijabcool #penjagaanrambutgugur #penjagaanrambutmuslimah #bazaarpaknil #bazarpaknilmurah #tonikrambut #dherbs #watson #guardian #yunnam #sale #vasia #rambutbersinar #uitm #igshop #simpangrenggam_igshop

0
@eraain_collection_healthnbeuty

. ๐Ÿ’๐Ÿปโ€โ™€๏ธLonger. Stronger. Better.๐Ÿ’๐Ÿปโ€โ™€๏ธ . Bahan dalam My Organic Sweet Orange Shampoo :- . Aqua,Decyl Glucoside,Lauryl Betaine,Sodium Chloride,Xantham Gum,Phenoxyethanol,Aloe Barbadensis Leaf juice Powder,Citric Asid,Benzoic Acid & Dehydroacetic Acid. . . Apa yang akan jadi dekat rambut bila guna shampoo organic ni? . 1. Rambut dah tak gugur teruk. . 2. Kulit kepala jadi lebih bersih & tak gatal lagi dah. . 3. Tak ada dah rambut bercabang dekat hujung-hujung tu. . 4. Rambut lebih bersih dan tak berminyak. . 5. Kulit kepala rasa fresh gila. . 6. Rambut jadi ringan. . 7. No more bau kepam-kepam lepas buka tudung tau. Best! . 8. Rambut memang jadi beralun cantik ja. . 9. Kelemumur pun tak ada weh! . . Guna seminggu maxsimum 2x sahaja. Dah puas hati tau. Selamat tak bertoksik pun. . ๐Ÿ›ฐ๐Ÿšš๐Ÿš› Contact segera : 011-26468092 . . #agenpbysosimpangrenggam #eraaincollection #purebyso #sayajual #purebysafiyyahosman #rambutlebat #rambutuban #haircare #arganoil #arganhairmist #minyakrambut #rambuthitam #ubatkelemumur #penjagaanrambut #hijabcool #penjagaanrambutgugur #penjagaanrambutmuslimah #bazaarpaknil #bazarpaknilmurah #tonikrambut #dherbs #watson #guardian #yunnam #sale #vasia #rambutbersinar #uitm #igshop #simpangrenggam_igshop

0
@eraain_collection_healthnbeuty

. Merahkan bibir tanpa buat bibir gelap jom! . Liptint yang boleh dijadikan sebagai blusher juga. Best sebab dia lembut dekat kulit dan bibir. . Guna pun stevia sebagai pemekat. Tak guna pemekat kimia. Pewarna tiruan pun tak guna tau! . . Apa yang jadi dekat bibir & pipi bila pakai liptint ni? . 1. Bibir lembap ja tak kering. . 2. Bibir jadi merah asli tau. . 3. Bibir tak crack dan berdarah lagi dah. Best! . 4. Muka nampak glowing & naik seri. . 5. Pipi nampak kemerahan semulajadi. . 6. Tak sumbatkan liang pori langsung. . 7. Tak rosakkan kulit & bibir. . 8. Tepi bibir tak ada kulit mati & kering. . 9. Bibir nampak mungil & sedap. . . Wajib ada dalam setiap handbag. Non toxic dan tak merbahaya pada kanak-kanak juga. . . Ready stok Cod simpang renggam ( minima 2 brg & keatas for free cod ) Boleh self pickup Free pos 1 set lipcare . . ๐Ÿšš๐Ÿš› Contact / whatsup : 011-26468092 . . #agenpbysosimpangrenggam #purebysafiyyahosman #naturalproduct #organik #muslimproduct #halal

1
@eyzarn.encha

Alhamdulillah. My minis are here. Freegift as join #pbysosavemyskin 1 set mini produk terdiri daripada -Hair Mist -Face Oil -Toner -Bbe Oil -Loose Powder -Face Mask/scrub -Dry Herb -Lip Scrub Senang bawak travel nih. ๐Ÿ˜ Tq #purebysafiyyahosman ๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป

1
@e.a_fashions.beauty

DETOX BADAN, KULIT SIHAT DAN CERAH!! . . Ada yg suka detox body?? Mesti uollss ingat minuman detox je kan. Tapi, dengan FOOT SOAK & BODY SCRUB pun boleh detox badan uollss iteww. Setiap produk PbySO ni diperkaya dengan BAHAN NATURAL SAHAJA & BEBAS BAHAN KIMIA BERBAHAYA. Jadi, ianya selamat digunakan oleh semua peringkat umur. . Foot soak sejenis rendaman kaki boleh hilangkan bau kaki yg busuk, merawat tumit kering & pecah, lancar peredaran darah. Choco Honey Body Scrub pula boleh hilangkan jerawat di badan, daki2 degil, cerahkan kulit badan, hilang bau badan & kurangkan stretch mark. . Meh grab combo dua ni. Rm50 jee (exc postage). Nak beli loose (satu-satu) pun bolehh. . WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ +601114730897 Atau klik link whatsapp di bio. . #pbyso #psosuperchief #purebysafiyyahosman #footsoak #bodyscrub #teamsuperchief #naturalproducts #eafashionsbeauty #kulitcantik

0
@eraain_collection_healthnbeuty

. . Lipbalm yang sangat la superb pada bibir sensitif dan bibir yang gelap sebab lipmatte/lipstick/rokok! . Lipbalm yang isi kandungan dia banyak madu! . . Best bila pakai bibir jadi :- . 1. Bibir lembap giler. Lembap lebih dari 8jam pula tu. . 2. Bibir rasa ringan dan penuh. Montok gitu bibir kita tiap kali pakai. . 3. Bibir dah tak sensitif dah. Part ni paling best! . 4. Bibir tak merekah, pecah & kering lagi dah. . 5. Bibir jadi smooth ja. . 6. Tak risau dah nak pakai lipmatte lepas pakai lipbalm ni. Bibir elok licin. . 7. Bibir tak berdarah dah. Memang bibir dah susah nak jadi crack. . 8. Tepi bibir dah tak mengelupas. . 9. Bibir jadi kemerahan balik. Besttt! . . Guna setiap malam sebelum tidor. Fuuhh! Bangun esok pagi tu, dok ada lagi kelembapan dia. . Memang best! Tak nampak lipbalm yang lain lagi dah. Non toxic, bebas pewarna n pewangi tiruan tau. . . Ready stok Cod simpang renggam Boleh self pickup free pos . ๐Ÿšš๐Ÿš› Contact / whatsup : 011-26468092 . #agenpbysosimpangrenggam #purebysafiyyahosman #naturalproduct #organik #muslimproduct #halal #lipbalmhomemade #lipbalm #lipbalmnatural #bibirkering #bibirgelap

0
@purebysafiyyahosman

#pbysosavemyskin @nurbasirah.ba ใƒปใƒปใƒป Selamat hari raya semua ๐Ÿช๐Ÿ๐Ÿ„ . Ni bukan nak menjuai naa.. just nak habaq.. hampa kalau nak cari produk natural, hampa patut try produk #purebysafiyyahosman. . Basirah pakai sejak tahun 2016 lagi iaitu bermula dengan set lipcare.. Ni adalah koleksi penggunaan produk #PBySO setakat ni ๐Ÿ’•โค๏ธ . | Selamat | Halal | Berkesan | #pbysosavemyskin

1
@purebysafiyyahosman

#pbysosavemyskin @fafathiahabdullah with @get_repost ใƒปใƒปใƒป Face oil paling best. Semalam tertumpah habis dekat setengah botol. Rasa nak nangis๐Ÿ˜ข . Yela pakai setitik2 je. Berapa banyak rugi tu. ๐Ÿ˜ญ . Face oil ni best boleh campur dengan foundation, dalam lipmatte. . Hari tu lipmatte kering, bila titik sikit face oil, terus lipmatte cair dan boleh pakai semula๐Ÿ˜ siap lembut lagi bibir tau. Hehe . Kalau ada jerawat pun, bila pakai face oil ni, jerawat slowly kecut atau pecah sendiri. ๐Ÿ˜ . Suka gilaaa! . #pbysosavemyskin #purebysafiyyahosman #faceoil #goldenjojoba

1
@purebysafiyyahosman

#pbysosavemyskin @eyzarn.encha ใƒปใƒปใƒป Finally sampai. Hoho. Bulan ni 2 kali stay Sg. Petani tapi takde rezeki pergi kedai @purebysafiyyahosman . Hari sabtu kedai tutup, and kedai tutup pukul 5pm. ๐Ÿ˜… Akhirnya, beli thru Shopee sajalah, free pos pun. . This perfect duo (creamybar & face oil), dh guna hampir 2 tahun. Even muka jenis berminyak, tak buat muka more oily or naik jerawat. . I'm really ok with this product after muka breakout naik jerawat kecik2 so banyak. ๐Ÿ˜… Sure lah #pbysosavemyskin ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š . Promosi Merdeka dapat freegift travelbeg putih tu. Tak pernah takde freegift. Alwez ada. Tq #purebysafiyyahosman ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š

0
@eyzarn.encha

Finally sampai. Hoho. Bulan ni 2 kali stay Sg. Petani tapi takde rezeki pergi kedai @purebysafiyyahosman . Hari sabtu kedai tutup, and kedai tutup pukul 5pm. ๐Ÿ˜… Akhirnya, beli thru Shopee sajalah, free pos pun. This perfect duo (creamybar & face oil), dh guna hampir 2 tahun. Even muka jenis berminyak, tak buat muka more oily or naik jerawat. I'm really ok with this product after muka breakout naik jerawat kecik2 so banyak. ๐Ÿ˜… Sure lah #pbysosavemyskin ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š Promosi Merdeka dapat freegift travelbeg putih tu. Tak pernah takde freegift. Alwez ada. Tq #purebysafiyyahosman ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š

1
@e.a_fashions.beauty

DETOX BADAN, KULIT SIHAT DAN CERAH!! . . Ada yg suka detox body?? Mesti uollss ingat minuman detox je kan. Tapi, dengan FOOT SOAK & BODY SCRUB pun boleh detox badan uollss iteww. Setiap produk PbySO ni diperkaya dengan BAHAN NATURAL SAHAJA & BEBAS BAHAN KIMIA BERBAHAYA. Jadi, ianya selamat digunakan oleh semua peringkat umur. . Foot soak sejenis rendaman kaki boleh hilangkan bau kaki yg busuk, merawat tumit kering & pecah, lancar peredaran darah. Choco Honey Body Scrub pula boleh hilangkan jerawat di badan, daki2 degil, cerahkan kulit badan, hilang bau badan & kurangkan stretch mark. . Meh grab combo dua ni. Rm50 jee (exc postage). Nak beli loose (satu-satu) pun bolehh. . WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ +601114730897 Atau klik link whatsapp di bio. . #pbyso #psosuperchief #purebysafiyyahosman #footsoak #bodyscrub #teamsuperchief #naturalproducts #eafashionsbeauty #kulitcantik

0
@eraain_collection_healthnbeuty

. Lip scrub yang tak akan cederakan bibir kita! Yeaay! . Lip scrub ni juga sedap dimakan. Hahaha.. tak bertoksik + selamat pada perut juga. Pengawet guna pengawet gred makanan tau. . Ap yang bestnya scrub ni adalah :- . 1. Bibir jadi licin yang tak menegangkan bibir tu. So bibir memang tak crack langsung dah. . 2. Bibir nampak kemerahan pink-pink gitu. . 3. Bibir dah tak nampak gelap dah. Tak jadi berlekuk hitam tu. . 4. Bibir susah nak kering. Syok! . 5. Bahagian tepi bibir pun dah tak ada putih-putih kulit kering tu. . 6. Bibir jadi mekar cantik ja. Bibir jdi penuh. . 7. Pakai lipbalm n liptint nampak elok. Cantik. . 8. Bila pakai lipstick, warna lekat cantik di bibir. Tak kering. . 9. Bibir dah tak mengelupas & berdarah. . . Lagi 1, lipscrub ni dia ada lapisan minyak tau.. so kaau bibir kita tengah luka berdarah sebab bibir kering n sensitif, kita oles dulu minyak tu dekat bibir kita. . Nanti bibir jadi tak sakit. 1-2hri lepas tu baru kita scrub. Time ni luka bibir tu semua dah sembuh. Syok guna lipscrub ni. . . Ready stok Cod simpang renggam ( minima 2 brg & keatas for free cod ) Boleh self pickup Free pos . . ๐Ÿšš๐Ÿš› Contact / whatsup : 011-26468092 . #agenpbysosimpangrenggam #purebysafiyyahosman #naturalproduct #organik #muslimproduct #halal #lipcare #setlipcare #setpenjagaanbibir #setpenjagaanbibirorganik

0
@honeysorganicbeauty

THINK NATURAL โค THINK US. Macam mana nak order? Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019 317 6949 Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019 317 6949 Atau Klik link whatsapp di bio. #purebysafiyyahosman #purebyso #pbyso #pso #hairmist #hairmistmalaysia #rambutcantik #gengKSC

1
@honeysorganicbeauty

THINK NATURAL โค THINK US. Macam mana nak order? Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019 317 6949 Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019 317 6949 Atau Klik link whatsapp di bio. #purebysafiyyahosman #purebyso #pbyso #pso #hairmist #hairmistmalaysia #rambutcantik #gengKSC

2
@honeysorganicbeauty

THINK NATURAL โค THINK US. Macam mana nak order? Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019 317 6949 Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019 317 6949 Atau Klik link whatsapp di bio. #purebysafiyyahosman #purebyso #pbyso #pso #hairmist #hairmistmalaysia #rambutcantik #gengKSC

0
@honeysorganicbeauty

THINK NATURAL โค THINK US. Macam mana nak order? Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019 317 6949 Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019 317 6949 Atau Klik link whatsapp di bio. #purebysafiyyahosman #purebyso #pbyso #pso #hairmist #hairmistmalaysia #rambutcantik #gengKSC

0
@honeysorganicbeauty

THINK NATURAL โค THINK US. Macam mana nak order? Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019 317 6949 Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019 317 6949 Atau Klik link whatsapp di bio. #purebysafiyyahosman #purebyso #pbyso #pso #hairmist #hairmistmalaysia #rambutcantik #gengKSC

0
@honeysorganicbeauty

THINK NATURAL โค THINK US. Macam mana nak order? Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019 317 6949 Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019 317 6949 Atau Klik link whatsapp di bio. #purebysafiyyahosman #purebyso #pbyso #pso #hairmist #hairmistmalaysia #rambutcantik #gengKSC

0
@honeysorganicbeauty

THINK NATURAL โค THINK US. Macam mana nak order? Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019 317 6949 Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019 317 6949 Atau Klik link whatsapp di bio. #purebysafiyyahosman #purebyso #pbyso #pso #hairmist #hairmistmalaysia #rambutcantik #gengKSC

0
@honeysorganicbeauty

THINK NATURAL โค THINK US. Macam mana nak order? Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019 317 6949 Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019 317 6949 Atau Klik link whatsapp di bio. #purebysafiyyahosman #purebyso #pbyso #pso #hairmist #hairmistmalaysia #rambutcantik #gengKSC

0
@honeysorganicbeauty

THINK NATURAL โค THINK US. Macam mana nak order? Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019 317 6949 Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019 317 6949 Atau Klik link whatsapp di bio. #purebysafiyyahosman #purebyso #pbyso #pso #hairmist #hairmistmalaysia #rambutcantik #gengKSC

0
@honeysorganicbeauty

THINK NATURAL โค THINK US. Macam mana nak order? Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019 317 6949 Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019 317 6949 Atau Klik link whatsapp di bio. #purebysafiyyahosman #purebyso #pbyso #pso #hairmist #hairmistmalaysia #rambutcantik #gengKSC

0
@honeysorganicbeauty

THINK NATURAL โค THINK US. Macam mana nak order? Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019 317 6949 Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019 317 6949 Atau Klik link whatsapp di bio. #purebysafiyyahosman #purebyso #pbyso #pso #hairmist #hairmistmalaysia #rambutcantik #gengKSC

0
@honeysorganicbeauty

THINK NATURAL โค THINK US. Macam mana nak order? Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019 317 6949 Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019 317 6949 Atau Klik link whatsapp di bio. #purebysafiyyahosman #purebyso #pbyso #pso #hairmist #hairmistmalaysia #rambutcantik #gengKSC

0
@honeysorganicbeauty

THINK NATURAL โค THINK US. Macam mana nak order? Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019 317 6949 Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019 317 6949 Atau Klik link whatsapp di bio. #purebysafiyyahosman #purebyso #pbyso #pso #hairmist #hairmistmalaysia #rambutcantik #gengKSC

0
@honeysorganicbeauty

THINK NATURAL โค THINK US. Macam mana nak order? Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019 317 6949 Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019 317 6949 Atau Klik link whatsapp di bio. #purebysafiyyahosman #purebyso #pbyso #pso #hairmist #hairmistmalaysia #rambutcantik #gengKSC

1
@honeysorganicbeauty

THINK NATURAL โค THINK US. Macam mana nak order? Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019 317 6949 Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019 317 6949 Atau Klik link whatsapp di bio. #purebysafiyyahosman #purebyso #pbyso #pso #hairmist #hairmistmalaysia #rambutcantik #gengKSC

0
@honeysorganicbeauty

Semuaaaa produk #puresafiyyahosman tengah ada promo nii. Haruslah grab time promo. Siapa jurr yang tidak sukakan berjimat tu? Heheh THINK NATURAL โค THINK US. Macam mana nak order? Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019 317 6949 Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019 317 6949 Atau Klik link whatsapp di bio. #purebysafiyyahosman #purebyso #pbyso #pso #hairmist #hairmistmalaysia #rambutcantik #gengKSC

1
@honeysorganicbeauty

Semuaaaa produk #puresafiyyahosman tengah ada promo nii. Haruslah grab time promo. Siapa jurr yang tidak sukakan berjimat tu? Heheh THINK NATURAL โค THINK US. Macam mana nak order? Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019 317 6949 Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019 317 6949 Atau Klik link whatsapp di bio. #purebysafiyyahosman #purebyso #pbyso #pso #hairmist #hairmistmalaysia #rambutcantik #gengKSC

1
@honeysorganicbeauty

Semuaaaa produk #puresafiyyahosman tengah ada promo nii. Haruslah grab time promo. Siapa jurr yang tidak sukakan berjimat tu? Heheh THINK NATURAL โค THINK US. Macam mana nak order? Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019 317 6949 Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019 317 6949 Atau Klik link whatsapp di bio. #purebysafiyyahosman #purebyso #pbyso #pso #hairmist #hairmistmalaysia #rambutcantik #gengKSC

1
@eraain_collection_healthnbeuty

. Canโ€™t Resist The Mist. . Aloe Vera Extract, Witch Hazel, Vit E Oil, Roseship Oil, Lavender Eo. . . Benefit ESA Lavandula Mist Toner :- ๐Ÿคค. ๐ŸŒณ Menghilangkan Sisa Minyak Yang Masih Ada Dalam Liang Pori. ๐Ÿคค ๐ŸŒณ Liang Pori Tak Nampak Jelas Lagi Dah. ๐ŸŒณ ๐ŸคคMelegakan Luka Kecil. ๐ŸŒณ๐Ÿคค Lembut Dan Selamat Pada Kulit Sensitif. ๐ŸŒณ๐Ÿคค Tidak Mengeringkan Kulit. ๐ŸŒณ๐Ÿคค Tak Buat Kulit Jadi Berminyak. ๐ŸŒณ๐Ÿคค Menghalang Jerawat Dari Tersebar Kebahagian Kulit Yang Lain. ๐ŸŒณ๐Ÿคค Kulit Lembut & Bersih. ๐ŸŒณ๐Ÿคค Kulit Tak Mudah Jadi Jerawat. ๐ŸŒณ๐Ÿคค Power Pada Kulit Kering & Eczema/ Psoriasis. . . ๐Ÿ‘„Cara penggunaan : Kulit Kering / Berminyak, Kombinasi Tanpa Jerawat / Kulit Normal :- . Shake dahulu. Pam 1-2pam ke tapak tangan. Warmkan. Massage ke seluruhan kulit. . . ๐Ÿ‘„Cara penggunaan : Kulit Berminyak & Kombinasi Berjerawat / Kulit Sensitif :- . Shake dahulu. Pam 1-2pam ke tapak tangan. Warmkan. Dab-dab ke seluruhan kulit. . . ๐Ÿ™Œ๐Ÿป Tips : 1. Jangan urut/massage kulit yang berjerawat aktif bernanah atau kulit terlampau sensitif. . . โœ…๐Ÿค— ESA Lavandula Mist Toner tidak mengandungi ALKOHOL, PARABENS, PEWARNA TIRUAN & PEWANGI TIRUAN. Selamat. Non Toxic. Natural. Handcrafted. . . Retail Price : Rm58/100ml. Untuk Promosi & Harga Diskaun :- . ๐Ÿ›ฐ๐Ÿšš๐Ÿš› Contact : +601126468092 . . . #agenpbysosimpangrenggam #purebysafiyyahosman #pbyso #produkselamatmalaysia #tonermuka #tonertanpaalkohol #tiadabahanberacun #sayajual #purebyso #bebaskimia #kulitberminyak #jerawat #kulitsensitif #bestseller #toner #penyegar #safi #kulitflawless #jerawatpasir #jerawatbernanah #kulitkombinasi #pencucimuka #cetaphill #himalaya #singaporeig #brunei_ig #sale #igshop #simpangrenggam_igshop

0
@eraain_collection_healthnbeuty

. . Where Hair Becomes A Masterpiece. . Bahan : Orange Extract, Organic Argan oil, Sweet Orange E.O, Vit-E Oil, Coconut Oil, Grapefruit E.O. . . Benefit Organic Argan Oil Hair Mist :- ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธ Rambut Dah Tak Berbau Kepam. ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธ Kulit Kepala Tak Berbau & Tak Lagi Berminyak. ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธ Rambut Tak Kering & Kembang. ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธ Rambut Senang Di Sikat & Diuruskan. ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธ Hujung Rambut Tak Bercabang. ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธ Selamat Pada Kulit Kepala & Rambut Kanak-kanak. ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธ Rambut Wangi & Lembut. ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธ Mengalakkan Pertumbuhan Anak Rambut. ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธ No more Kelemumur! ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธ Sesuai Pada Lelaki Botak Yang Mak Rambut Tumbuh Semula. ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธ Menguatkan Akar Rambut. . . ๐Ÿ‘„Cara penggunaan : Shake. Sembur direct ke rambut atau ke tapak tangan. Dan ratakan dengan sikat atau jari. . . ๐Ÿ™Œ๐Ÿป Tips : 1. Jangan urut/massage kulit kepala dengan hujung kuku. . . ๐Ÿค—Organic Argan Oil Hair Mist tidak mengandungi ALKOHOL, PARABENS, PEWARNA TIRUAN & PEWANGI TIRUAN. Selamat. Non Toxic. Natural. Handcrafted. . . Retail Price : Rm60/100ml. Untuk Promosi & Harga Diskaun :- . ๐Ÿ›ฐ๐Ÿšš๐Ÿš› Contact 011-26468092 . . #agenpbysosimpangrenggam #eraaincollection #purebyso #sayajual #purebysafiyyahosman #rambutlebat #haircare #arganoil #arganhairmist #minyakrambut #rambuthitam #ubatkelemumur #penjagaanrambut #hijabcool #penjagaanrambutgugur #penjagaanrambutmuslimah #bazaarpaknil #bazarpaknilmurah #tonikrambut #dherbs #watson #guardian #yunnam #sale #vasia #rambutbersinar

0
@eraain_collection_healthnbeuty

. Shampoo organic yang sangat la lembut pada kulit kepala. Best guna dia. . Kulit kepala dah tak jadi gatal. dulu founder guna botol saiz kecil ja untuk ok kan spot botak dekat kepala dia. . Bila mujarab, terus dia import dan masak tambah essential oil sweet orange. . Shampoo ni tak berbuih macam shampoo dipasaraya or drug store tau. Dia macam gel. . So far memang bagus untuk hilangkan gatal kulit kepala, rambut pun dah tak gugur. . Anak rambut baru yang tumbuh pun kuat. Kelemumur memang gone habis. Best! . Paling penting tak bertoksik. Worry free tau! Sesuai untuk anak-anak dan orang tua juga. . Formula shampoo ni sangat lembut. . Cepat sapa tak grab rugi! Roger cpat tau tau tau! . Boleh juga whatsapp +601126468092 . . Harga : Rm60 Harga diskaun : Rm42 100ml . . #agenpbysosimpangrenggam #eraaincollection #purebyso #sayajual #purebysafiyyahosman #rambutlebat #haircare #arganoil #arganhairmist #minyakrambut #rambuthitam #ubatkelemumur #penjagaanrambut #hijabcool #penjagaanrambutgugur #penjagaanrambutmuslimah #bazaarpaknil #bazarpaknilmurah #tonikrambut #dherbs #watson #guardian #yunnam #sale #vasia #rambutbersinar

0
@eraain_collection_healthnbeuty

. . Pamper Your Lips. . Bahan : Aloe Vera Extract, Beetroot Extract, Stevia, Castor Oil, Vitamin E Oil. . . Benefit BeetRED Cheek & Liptint :- ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Bibir Kemerahan Secara Semulajadi. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Bibir Tak Jadi Gelap. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Bibir Lembap & Mungil. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Selamat Pada Bibir Sensitif. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Bibir Jadi Sihat. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Muka Nampak Fresh & Berseri. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Bibir Tak Jadi Crack & Luka. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Merawat Bibir Yang Luka Berdarah. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Sesuai Untuk Semua Tona Kulit. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Jadikan Sebagai Blusher Untuk Naikkan Seri Wajah. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Tidak Sumbatkan Liang pori. ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Edible & Sedap! . . ๐Ÿ‘„Cara penggunaan :- . Ratakan keseluruhan bibir bila-bila masa anda suka. Dan ratakan dipipi sebagai blusher. . Tak perlu gunakan makeup remover bila nak ambil wuduk. . Untuk warna yang lebih WOW, re-apply semula di bibir. . ๐Ÿ™Œ๐Ÿป Tips : 1. Liptint boleh sembuhkan luka pada bibir. So jangan scrub masa bibir luka, just oles lipbalm dan liptint ok. . . ๐Ÿค—Liptint pbyso idak mengandungi ALKOHOL, PARABENS, PEWARNA TIRUAN & PEWANGI TIRUAN. Selamat. Non Toxic. Organic. Handcrafted. . . Retail Price : Rm35/8ml. Untuk Promosi & Harga Diskaun :- . ๐Ÿ›ฐ๐Ÿšš๐Ÿš› Contact segera : 011-26468092 . . #agenpbysosimpangrenggam #purebysafiyyahosman #naturalproduct #organik #muslimproduct #halal #lipcare #setlipcare #setpenjagaanbibir #liptint #liptintmurah #bibirkering #bibirmengelupas #bibirmerah #bibirgelap #setpenjagaanbibirorganik #setpenjagaanbibir #lipsscrub #lipscrubmurah #lipsscrubhomemade #igshop #clearancesale #jualanmurah

0
@eraain_collection_healthnbeuty

. Heavenly Solutions For Your Lips. . Bahan : Pomegranate Extract, Pure Honey, Olive Oil, Organic Fine Sugar Cane. . . Benefit Homemade Kiss Me Lip Scrub :- ๐Ÿ‘„ Menanggalkan Sel Kulit Mati Di Bibir. ๐Ÿ‘„Melembutkan Bibir. ๐Ÿ‘„ Bibir Jadi Sihat & Susah Nak Kering. ๐Ÿ‘„ Bibir Mungil & Kemerahan Semulajadi. ๐Ÿ‘„ Selamat Pada Bibir Sensitif. ๐Ÿ‘„ Bibir Jadi Lembap. ๐Ÿ‘„ Bibir Tak Lagi Merekah, Luka & Sakit. . . ๐Ÿ‘„Cara penggunaan :- . Basahkan bibir. Ambil sedikit lipscrub, ratakan keseluruh bibir dalam motion membulat selamat 1minit. . Biarkan sekejap, dan cuci bersih dengan air atau kain basah. . Jika bibir luka, merekah dan berdarah, ambil minyak yang ada diatas lipscrub sahaja. Ratakan minyak tersebut dan tak perlu dicuci. . Once dah lega dan tiada luka, baru boleh scrub bibir macam cara penggunaan diatas. . . ๐Ÿ™Œ๐Ÿป Tips : 1. Jangan scrub bibir yang ada luka @ berdarah. 2. Rawat dahulu luka pada bibir dengan hotlips balm. . . ๐Ÿค—Homemade Kiss Me Lip Scrub tidak mengandungi ALKOHOL, PARABENS, PEWARNA TIRUAN & PEWANGI TIRUAN. Selamat. Non Toxic. Organic. Handcrafted. . . Retail Price : Rm25/45gram Untuk Promosi & Harga Diskaun :- . ๐Ÿ›ฐ๐Ÿšš๐Ÿš› Contact segera : 011-26468092 . . #agenpbysosimpangrenggam #purebysafiyyahosman #naturalproduct #organik #muslimproduct #halal #lipcare #setlipcare #setpenjagaanbibir #liptint #liptintmurah #bibirkering #bibirmengelupas #bibirmerah #bibirgelap #setpenjagaanbibirorganik #setpenjagaanbibir #lipsscrub #lipscrubmurah #lipsscrubhomemade #igshop #clearancesale #jualanmurah

0
@eraain_collection_healthnbeuty

. . Where Hair Becomes A Masterpiece. . Bahan : Orange Extract, Organic Argan oil, Sweet Orange E.O, Vit-E Oil, Coconut Oil, Grapefruit E.O. . . Benefit Organic Argan Oil Hair Mist :- ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธ Rambut Dah Tak Berbau Kepam. ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธ Kulit Kepala Tak Berbau & Tak Lagi Berminyak. ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธ Rambut Tak Kering & Kembang. ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธ Rambut Senang Di Sikat & Diuruskan. ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธ Hujung Rambut Tak Bercabang. ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธ Selamat Pada Kulit Kepala & Rambut Kanak-kanak. ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธ Rambut Wangi & Lembut. ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธ Mengalakkan Pertumbuhan Anak Rambut. ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธ No more Kelemumur! ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธ Sesuai Pada Lelaki Botak Yang Mak Rambut Tumbuh Semula. ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿฝโ€โ™€๏ธ Menguatkan Akar Rambut. . . ๐Ÿ‘„Cara penggunaan : Shake. Sembur direct ke rambut atau ke tapak tangan. Dan ratakan dengan sikat atau jari. . . ๐Ÿ™Œ๐Ÿป Tips : 1. Jangan urut/massage kulit kepala dengan hujung kuku. . . ๐Ÿค— Organic Argan Oil Hair Mist tidak mengandungi ALKOHOL, PARABENS, PEWARNA TIRUAN & PEWANGI TIRUAN. Selamat. Non Toxic. Natural. Handcrafted. . . Retail Price : Rm60/100ml. Untuk Promosi & Harga Diskaun :- . ๐Ÿ›ฐ๐Ÿšš๐Ÿš› Contact 011-26468092 . . . #agenpbysosimpangrenggam #eraaincollection #purebyso #sayajual #purebysafiyyahosman #rambutlebat #rambutuban #haircare #arganoil #arganhairmist #minyakrambut #rambuthitam #ubatkelemumur #penjagaanrambut #hijabcool #penjagaanrambutgugur #penjagaanrambutmuslimah #bazaarpaknil #bazarpaknilmurah #tonikrambut #dherbs #watson #guardian #yunnam #sale #vasia #rambutbersinar #uitm #igshop #simpangrenggam_igshop

0
@eraain_collection_healthnbeuty

. . Shampoo organic yang sangat la lembut pada kulit kepala. Best guna dia. . Kulit kepala dah tak jadi gatal. dulu founder guna botol saiz kecil ja untuk ok kan spot botak dekat kepala dia. . Bila mujarab, terus dia import dan masak tambah essential oil sweet orange. . Shampoo ni tak berbuih macam shampoo dipasaraya or drug store tau. Dia macam gel. . So far memang bagus untuk hilangkan gatal kulit kepala, rambut pun dah tak gugur. . Anak rambut baru yang tumbuh pun kuat. Kelemumur memang gone habis. Best! . Paling penting tak bertoksik. Worry free tau! Sesuai untuk anak-anak dan orang tua juga. . Formula shampoo ni sangat lembut. . Cepat sapa tak grab rugi! . Roger cpat tau tau tau! . Boleh juga whatsapp +601126468092 . . Harga : Rm60 Harga diskaun : Rm42 100ml . . #agenpbysosimpangrenggam #eraaincollection #purebyso #sayajual #purebysafiyyahosman #rambutlebat #rambutuban #haircare #arganoil #arganhairmist #minyakrambut #rambuthitam #ubatkelemumur #penjagaanrambut #hijabcool #penjagaanrambutgugur #penjagaanrambutmuslimah #bazaarpaknil #bazarpaknilmurah #tonikrambut #dherbs #watson #guardian #yunnam #sale #vasia #rambutbersinar #uitm #igshop #simpangrenggam_igshop

0
@eraain_collection_healthnbeuty

. . Canโ€™t Resist The Mist. . Aloe Vera Extract, Witch Hazel, Vit E Oil, Roseship Oil, Lavender Eo. . . Benefit ESA Lavandula Mist Toner :- ๐Ÿคค. ๐ŸŒณ Menghilangkan Sisa Minyak Yang Masih Ada Dalam Liang Pori. ๐Ÿคค ๐ŸŒณ Liang Pori Tak Nampak Jelas Lagi Dah. ๐ŸŒณ ๐ŸคคMelegakan Luka Kecil. ๐ŸŒณ๐Ÿคค Lembut Dan Selamat Pada Kulit Sensitif. ๐ŸŒณ๐Ÿคค Tidak Mengeringkan Kulit. ๐ŸŒณ๐Ÿคค Tak Buat Kulit Jadi Berminyak. ๐ŸŒณ๐Ÿคค Menghalang Jerawat Dari Tersebar Kebahagian Kulit Yang Lain. ๐ŸŒณ๐Ÿคค Kulit Lembut & Bersih. ๐ŸŒณ๐Ÿคค Kulit Tak Mudah Jadi Jerawat. ๐ŸŒณ๐Ÿคค Power Pada Kulit Kering & Eczema/ Psoriasis. . . ๐Ÿ‘„Cara penggunaan : Kulit Kering / Berminyak, Kombinasi Tanpa Jerawat / Kulit Normal :- . Shake dahulu. Pam 1-2pam ke tapak tangan. Warmkan. Massage ke seluruhan kulit. . . ๐Ÿ‘„Cara penggunaan : Kulit Berminyak & Kombinasi Berjerawat / Kulit Sensitif :- . Shake dahulu. Pam 1-2pam ke tapak tangan. Warmkan. Dab-dab ke seluruhan kulit. . . ๐Ÿ™Œ๐Ÿป Tips : 1. Jangan urut/massage kulit yang berjerawat aktif bernanah atau kulit terlampau sensitif. . . โœ…๐Ÿค— ESA Lavandula Mist Toner tidak mengandungi ALKOHOL, PARABENS, PEWARNA TIRUAN & PEWANGI TIRUAN. Selamat. Non Toxic. Natural. Handcrafted. . . Retail Price : Rm58/100ml. Untuk Promosi & Harga Diskaun :- . ๐Ÿ›ฐ๐Ÿšš๐Ÿš› Contact : +601126468092 . . . #agenpbysosimpangrenggam #purebysafiyyahosman #pbyso #produkselamatmalaysia #tonermuka #tonertanpaalkohol #tiadabahanberacun #sayajual #purebyso #bebaskimia #kulitberminyak #jerawat #kulitsensitif #bestseller #toner #penyegar #safi #kulitflawless #jerawatpasir #jerawatbernanah #kulitkombinasi #pencucimuka #cetaphill #himalaya #singaporeig #brunei_ig #sale #igshop #simpangrenggam_igshop

0
@eraain_collection_healthnbeuty

Toner yang menyegarkan dan langsung tiada kandungan alkohol. . Best pakai sebab dia bau dia tu buat badan rasa relax gila & kulit jadi fresh. . Bila pakai kulit akan jadi macam gini :- . 1. Kulit lembap ja tak berminyak. . 2. Jerawat yang bernanah tu tak rasa sakit bila sembur toner ni. . 3. Kulit tak jadi merah-merah bila lama sangat terdedah dekst matahari. . 4. Kulit yang sensitif xrasa sakit dah. Rasa lembap ja. . 5. Bila konsisten guna, liang pori memang dah tak nampak jelas dah. Best! . 6. Tak ada dah lebihan minyak yang sumbatkan liang pori. . 7. Hilang mengantuk bila sembur toner ni time tengah hari. Kulit pun rasa fresh gila. . 8. Kulit tak kering, so jeragat baru pun tak naik dekat muka. . 9. Gatal-gatal sebab ezcema, psoriasis nan ado lagi dah. Gone! . Best weh. Wajib n best seller tau toner ni. Bau yang nyaman dan kulit memang jadi best. . Ready stok Cod s.r blh self pickup Pos rm8 sm/ rm12 ss . . ๐Ÿšš๐Ÿš› Contact / whtsup : 011-26468092 . . . #agenpbysosimpangrenggam #purebysafiyyahosman #pbyso #produkselamatmalaysia #tonermuka #tonertanpaalkohol #tiadabahanberacun #sayajual #purebyso #bebaskimia #kulitberminyak #jerawat #kulitsensitif #bestseller #toner #penyegar #safi #kulitflawless #jerawatpasir #jerawatbernanah #kulitkombinasi #pencucimuka #cetaphill #himalaya #singaporeig #brunei_ig #sale #igshop #simpangrenggam_igshop

0
@eraain_collection_healthnbeuty

. Toner yang menyegarkan dan langsung tiada kandungan alkohol. . Best pakai sebab dia bau dia tu buat badan rasa relax gila & kulit jadi fresh. . Bila pakai kulit akan jadi macam gini :- . 1. Kulit lembap ja tak berminyak. . 2. Jerawat yang bernanah tu tak rasa sakit bila sembur toner ni. . 3. Kulit tak jadi merah-merah bila lama sangat terdedah dekst matahari. . 4. Kulit yang sensitif xrasa sakit dah. Rasa lembap ja. . 5. Bila konsisten guna, liang pori memang dah tak nampak jelas dah. Best! . 6. Tak ada dah lebihan minyak yang sumbatkan liang pori. . 7. Hilang mengantuk bila sembur toner ni time tengah hari. Kulit pun rasa fresh gila. . 8. Kulit tak kering, so jeragat baru pun tak naik dekat muka. . 9. Gatal-gatal sebab ezcema, psoriasis nan ado lagi dah. Gone! . Best weh. Wajib n best seller tau toner ni. Bau yang nyaman dan kulit memang jadi best. . Ready stok Cod s.r blh self pickup Pos rm8 sm/ rm12 ss . . ๐Ÿšš๐Ÿš› Contact / whtsup : 011-26468092 . . . #agenpbysosimpangrenggam #purebysafiyyahosman #pbyso #produkselamatmalaysia #tonermuka #tonertanpaalkohol #tiadabahanberacun #sayajual #purebyso #bebaskimia #kulitberminyak #jerawat #kulitsensitif #bestseller #toner #penyegar #safi #kulitflawless #jerawatpasir #jerawatbernanah #kulitkombinasi #pencucimuka #cetaphill #himalaya #marykay #singaporeig #brunei_ig #sale #igshop #simpangrenggam_igshop

0
@eraain_collection_healthnbeuty

. โ€œMuka rasa clean. Susah dah kulit nak jadi berminyak yang keterlaluan. Best guna toner ni.โ€ - Dalila, Arau. . โ€œSaya punya kulit tak mudah gatal dah. Luka kecil pun cepat ja lega.โ€ - Erika, KL. . โ€œSaya ada eczema. Bila gatal, guna toner ni ja. Terus gatal slow-slow hilang. So tak mengaru dah.โ€ - Fikah. Penang. . โ€œDekat 2tahun pakai toner PbySOยฎ ni. Liang pori memang dah tak nampak jelas. Kulit dari oily yang teruk, now dah jadi normal skin dah. Suka!.โ€ - Hidayah, Jb. . Toner PbySOยฎ yang bebas alkohol & sangat bagus untuk kick lebihan minyak yang masih ada dalam liang pori. . Bau herbs atau orang kata bau eo lavender yang nyaman & samgat fresh. Penawar untuk hilangkan mengantuk juga. . Luka kecil sebab iritasi dan sensitif akan jadi cepat lega bila sembur dengan toner PbySOยฎ ni. . Bahan yang digunakan, Aloe Vera Extract, Witch Hazel, Vit E Oil, Roseship Oil, Pure Lavender Oil. . Selamat. Tidak buat kulit jadi kering & menggelupas. Bebas dari bahan kimia merbahaya & beracun. Tidak bersifat menghakis kulit. . Harga retail : Rm58 (100ml) Harga % : Rm38 (100ml) . Whatsapp +6011-26468092 . . #agenpbysosimpangrenggam #purebysafiyyahosman #pbyso #produkselamatmalaysia #tonermuka #tonertanpaalkohol #tiadabahanberacun #sayajual #purebyso #bebaskimia #kulitberminyak #jerawat #kulitsensitif #bestseller #toner #penyegar #safi #kulitflawless #jerawatpasir #jerawatbernanah #kulitkombinasi #pencucimuka #cetaphill #himalaya #singaporeig #brunei_ig #sale #igshop #simpangrenggam_igshop

1
Next ยป