Pyjamasmurahmalaysia Photos on Instagram

See related and similar tags

“comel sangat2”.🥰 Thank you 🙏🏼 ———————————————————— FEEDBACK BY PYJAMAS MELETOPS ———————————————————— Ramai dah grab banyak2, so jangan menyesal beli satu je 👏🏻👏🏻 . Kenapa perlu beli baju tidur dari pyjamas meletops? 👏🏻 Diperbuat dari kain cotton yang lembut dan tidak panas 👏🏻 Basuh banyak kali pun takpa, warna tidak mudah luntur 👏🏻 Pelbagai corak dan size 👏🏻 No more kain batik dan baju kelawar dekat rumah • 🌸SET COMBO RM60 🌸Plus Size 👉🏻3 for RM100 🌸Size S - L 👉🏻 4 for RM100 Cepat order sebelum melepas design yang lawa-lawa😘♥️ . . For more details, boleh klik link whatsapp di bio 💕😘 . #pyjamas #pyjamasmalaysia #pyjamasmurah #bajutidur #sleepwear #nighwear #pyjamaslover #pyjamasbirthdayparty #pyjamasparty #pyjamastyle #pyjamascouple #pyjamascomel #pyjamasmurahmalaysia #bridalshower #party #birthdaypartyideas #bajutidurmurah #bajutidurkatun #feedbackpyjamasmeletops

0

Bestt shopping online, terus sampai depan rumah. Tak perlu nak keluar rumah kan? Jom shopping pyjamas cotton cute2 ni. omgggg😍 Banyak sangat design yang lelawa uolls and yang penting sangat2 selesa. Jom tag kekawan beli sesama😍😍 • Banyak lagi design2 baru tauu. Pyjamas cotton ni memang laku keras laa, sebab sangat sesuai untuk tidur, buat birthday party, malam berinai dan macam2 laa😅 • 🌸Free size ( fit s - xl ) 🌸 Plus size (xl - Xxxl) 🌸Ready stock ( boleh mix ) 🌸Pinggang seluar bergetah 🌸Material Cotton • Suitable for : Birthday, Bridal Shower, Malam Berinai, Any Party/Bestie, Events, Baju Tidur • For more details, boleh klik link whatsapp di bio 💕😘All the details kami send di wasap 📲 01140474665 • #pyjamas #pyjamasmalaysia #pyjamasmurah #bajutidur #sleepwear #nighwear #pyjamaslover #pyjamasbirthdayparty #pyjamasparty #pyjamastyle #pyjamascouple #pyjamascomel #pyjamasmurahmalaysia #bridalshower #party #birthdaypartyideas #bajutidurmurah #bajutidurkatun

0

Kalau korang cari baju tidur kain lembut lembut haa kat @dreamykaa ni banyak. Sampai dah licin stock kena tunggu pyka restock. Tapi some corak boleh preorder. Nanti pyka akan update stock mana boleh preorder tau. Once corak corak tu fully booked pyka tutup preorder. Sampai stock terus pos korang punya. Tak perlu rebut rebut dengan orang dah. Senang. #dreamykaa #pyjamasbydreamykaa #gengdreamykaa #pyjamasmurah #pyjamasmalaysia #pyjamasmurahmalaysia

0

📢📢📢Promo PKP Pyjamas Satin By Dream Nyla..🔔🔔🔔 Cepat2 grab uolls 🦋..nti stock dh abis menyesal xsudah uolls‼️ 🔔 Free Postage‼️ 🔔 Free Postage‼️ 🔔 Free Postage‼️ Uolls nk ke nk nmpk cantik jelita dan mimpi indah sepanjang malam 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻 Berminat? Pm sis skrg yea sementara stok masih ada😘 Serious buyer only‼️ #pyjamasmurahmalaysia #pyjamascomel #pyjamassatin #dreamnylalovers #pyjamaslover #dreamnyla

0

Morning! Siapa mahukan bear ni? Cepat cepat whatsapp pyka. Harini ada postage. Hanya size 5XL ya. Tiada size lain tau. Order dekat whatsapp je jangan DM. Thank you. #dreamykaa #pyjamasbydreamykaa #gengdreamykaa #pyjamasmurah #pyjamasmalaysia #pyjamasmurahmalaysia

1

Pyjamas duduk rumah gaiss 😍Rambang mata tengok bnyak2 design cantik ni😍😍 Pening nya nak pilih, semua comel- comel sangat ni. Swipe sebelah tau for details 🙌🏻 . . Mesti lena lah tidur malam tu, sebab apa tau? Material cotton yang tak panas, tahan lasak plak tu. 😉 Jom beli sekarang uolls 🛍 . . 4 PASANG RM100 SAHAJA 4 PASANG RM100 SAHAJA . . 🌸Free size ( fit s - xl ) 🌸Plus size ( xl -xxl ) 🌸Ready stock ( boleh mix ) 🌸Pinggang seluar bergetah 🌸Material cotton memeri . . Suitable for : Birthday, Bridal Shower, Malam Berinai, Any Party/Bestie, Events, Baju Tidur . . For more details, boleh klik link whatsapp di bio 💕😘 . #pyjamas #pyjamasmalaysia #pyjamasmurah #bajutidur #sleepwear #nighwear #pyjamaslover #pyjamasbirthdayparty #pyjamasparty #pyjamastyle #pyjamascouple #pyjamascomel #pyjamasmurahmalaysia #bridalshower #party #birthdaypartyideas #bajutidurmurah #bajutidurkatun

0

Daisy 🌼 Size: M: suitable for 45-53kg, L: suitable for 53-58kg, XL: suitable for 58-65kg RM59 exc postage #pyjamas #pyjamastyle #pyjamasmalaysia #pyjamasmurahmalaysia #pajamaset #pajamasallday #pajamas #bajutidur #bajutidurmurah #lingerie #lingeriemalaysiamurahfeedback

0

PREMIUM SATIN PYJAMAS ❤️ Fabric name : Satin Chiffon Size: M: suitable for 45-53kg, L: suitable for 53-58kg, XL: suitable for 58-65kg RM69 exc postage #pyjamas #pyjamastyle #pyjamasmalaysia #pyjamasmurahmalaysia #pajamaset #pajamasallday #pajamas #bajutidur #bajutidurmurah #lingerie #lingeriemalaysia

0

Ok yang corak sis @ritzbarizadaniel pakai ni ada tau tapi hanya size 5XL. Memang all time favorite corak ni. Power gila dia cam kegilaan wanita malaya. Siapa nak boleh whatsapp, harga RM65 sepasang ya. #dreamykaa #pyjamasbydreamykaa #gengdreamykaa #pyjamasmurah #pyjamasmalaysia #pyjamasmurahmalaysia

0

PYJAMAS GARFIELD SEDONDON . . KATEGRI: BABY, KIDS,BIG & DEWASA . Size AVAILABLE Tag 6M Tag 12M Tag 18M Tag 24M Tag 2 Tag 4 Tag 6 Tag 8 Tag 10 Tag 12 Tag 14 Tag 16 Tag M Tag L Tag XL Tag XXL Tag XXXL . . Whatsapp fyna 0193124934 utk order

2

PYJAMaS SUPERMAN SEDONDON . . Kategori:BABY, KIDS,BIG,MOM . Size AVAILABLE Tag 12m Tag 18m Tag 24m Tag 2 Tag 4 Tag 6 Tag 8 Tag 10 Tag 12 Tag 14 Tag M Tag L Tag XL Tag XXL . . Whatsapp fyna 0193124934 utk order

1

PYJAMaS DIDI MENGANTUK SEDONDON . . Kategori:BABY, KIDS,BIG,MOM . Size AVAILABLE Tag 12m Tag 18m Tag 24m Tag 2 Tag 4 Tag 6 Tag 8 Tag 10 Tag 12 Tag 14 Tag M Tag L Tag XL Tag XXL . . Whatsapp fyna 0193124934 utk order

1

Pyjamas ELMO . . Kategori: KIDS . Tag 2✅ Tag 4✅ Tag 6✅ Tag 8✅ Tag 10✅ . . Whatsapp fyna 0193124934 utk order

1

Pyjamas MEOWMEOW . . Kategori: KIDS . Tag 2✅ Tag 4✅ Tag 6✅ Tag 8✅ Tag 10✅ . . Whatsapp fyna 0193124934 utk order

1

Pyjamas MINNION BLUE WHITE . . Kategori: BABY, KIDS, BIG . TAG 24m✅ Tag 2✅ Tag 4✅ Tag 6✅ Tag 8✅ Tag 10✅ Tag 14✅ . . Whatsapp fyna 0193124934 utk order

1

Suka tak warna2 macam ni? Pyjamas duduk rumah, semua warna lawa2 tauu. Cecepat grab now 🙌🏻✨ Sape nak basic pyjamas macam nii? 🙋🏻‍♀️ Serius lawa sangatt!! 😲😲Swipe for more details! . . ✨Ready Stock ✨Free size ( fit S - L ) ✨Material : Satin ✨Senang nak iron dan tak mudah kedut . . Tunggu apa lagi gaiss! Harga sekarang memang betul2 murah. . . Suitable for : Birthday, Bridal Shower, Malam Berinai, Any Party/Bestie, Events, Baju Tidur . . For more details, boleh klik link whatsapp di bio 💕😘 . #pyjamas #pyjamasmalaysia #pyjamasmurah #bajutidur #sleepwear #nighwear #pyjamaslover #pyjamasbirthdayparty #pyjamasparty #pyjamastyle #pyjamascouple #pyjamascomel #pyjamasmurahmalaysia #bridalshower #party #birthdaypartyideas #bajutidurmurah #bajutidurkatun

38

Stay home and shop online. Sekarang ni mudah je tauu, pembelian di hujung jari sahaja. Pilih mana yang nak, tunggu je abang posmen hantar kat rumah. Haaa jangan menyesal tau beli satu je 🙋🏻‍♀️ Serius lawa sangatt!! OMGGGGG 😲😲Swipe for more details! . . ✨Ready Stock ✨Free size ( fit S - L ) ✨Material : Satin ✨Senang nak iron dan tak mudah kedut . . Tunggu apa lagi gaiss! Harga sekarang memang betul2 murah. . . Suitable for : Birthday, Bridal Shower, Malam Berinai, Any Party/Bestie, Events, Baju Tidur . . For more details, boleh klik link whatsapp di bio 💕😘 . #pyjamas #pyjamasmalaysia #pyjamasmurah #bajutidur #sleepwear #nighwear #pyjamaslover #pyjamasbirthdayparty #pyjamasparty #pyjamastyle #pyjamascouple #pyjamascomel #pyjamasmurahmalaysia #bridalshower #party #birthdaypartyideas #bajutidurmurah #bajutidurkatun

0

Paling best bila dapat customer yang tak fussy, tak minta discount walaupun beli banyak. Memang ibarat dapat beli rumah banglo satu. Jahaha betapa gembiranya seller eh dapat customer camni 😂 Pastu lagi bonus kaw kaw bila customer tu repeat order and masih tak mintak discount! Haha gila betul i pray for your health and happiness in your life tau dear you 🥰 #dreamykaa #pyjamasbydreamykaa #gengdreamykaa #pyjamasmurah #pyjamasmalaysia #pyjamasmurahmalaysia

0

Pyjamas lelaki👕👖 Pstt . Sape kate haa prempuan je kena cantik2 untuk suami 😤 . Laki pun kena segak tau . Baru isteri makin syg 😳😍. Baju Tidur selesa!! ✅material cotton ✅satu set baju dan seluar ✅ Harga asal : ~RM60~ Harga promosi : RM 45♨️♨️♨️( termasukpos) Jika berkenan boleh pm nombor di link bio dekat ig kami😚 #bajutidurcouplemurah #piyamamurah #bajutidurlelaki #menpyjamas #tambatisteri #love #pajamas #pyjamasmurahmalaysia #pyjamastyle #pyjamas #bajuviral #bajusegak #kiniviral

0

CUTE PYJAMAS . •1 set RM 15 •2 set RM 28 •3 set RM 42 . SIZE : Standart cut . Ukuran: . ❌1y (dada : 28cm, labuh baju: 33cm) ❌2y (dada : 28cm, labuh baju: 37cm) ✔️3y (dada : 30cm, labuh baju: 43cm) ❌4y (dada : 33cm, labuh baju: 43cm) ✔️ 5y (dada : 36cm, labuh baju: 47cm) ✔️6y (dada : 37cm, labuh baju: 47cm) #pyjamasmurah #pyjamascute #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasskudai #pyjamasjb #pyjamaskl #pyjamasbudak #pyjamastyle #pyjamasgajah #pyjamascartoon #pyjamaskainsejuk #pyjamashighquality

0

Yang ni kita ada 2XL sahaja. Limited pieces. Jangan cari size lain ok? Memang takde black size lain. Haha. RM60 jurr. Siapa boleh pakai 2XL ni? Orang yang badan L-XL boleh. Tapi ni boleh preorder je (esok or lusa sampai insyaAllah doain aja). Siapa nak booking full payment je tau. Order kat whatsapp 0182082393. #dreamykaa #pyjamasbydreamykaa #gengdreamykaa #pyjamasmurah #pyjamasmalaysia #pyjamasmurahmalaysia

0

“Baju semua cantik”.🥰 Thank you 🙏🏼 ———————————————————— FEEDBACK BY PYJAMAS MELETOPS ———————————————————— Ramai dah grab banyak2, so jangan menyesal beli satu je 👏🏻👏🏻 . Kenapa perlu beli baju tidur dari pyjamas meletops? 👏🏻 Diperbuat dari kain cotton yang lembut dan tidak panas 👏🏻 Basuh banyak kali pun takpa, warna tidak mudah luntur 👏🏻 Pelbagai corak dan size 👏🏻 No more kain batik dan baju kelawar dekat rumah • 🌸SET COMBO RM60 🌸Plus Size 👉🏻3 for RM100 🌸Size S - L 👉🏻 4 for RM100 Cepat order sebelum melepas design yang lawa-lawa😘♥️ . . For more details, boleh klik link whatsapp di bio 💕😘 . #pyjamas #pyjamasmalaysia #pyjamasmurah #bajutidur #sleepwear #nighwear #pyjamaslover #pyjamasbirthdayparty #pyjamasparty #pyjamastyle #pyjamascouple #pyjamascomel #pyjamasmurahmalaysia #bridalshower #party #birthdaypartyideas #bajutidurmurah #bajutidurkatun #feedbackpyjamasmeletops

0

Bestt shopping online, terus sampai depan rumah. Tak perlu nak keluar rumah kan? Jom shopping pyjamas cotton cute2 ni. omgggg😍 Banyak sangat design yang lelawa uolls and yang penting sangat2 selesa. Jom tag kekawan beli sesama😍😍 • Banyak lagi design2 baru tauu. Pyjamas cotton ni memang laku keras laa, sebab sangat sesuai untuk tidur, buat birthday party, malam berinai dan macam2 laa😅 • 🌸Free size ( fit s - xl ) 🌸 Plus size (xl - Xxxl) 🌸Ready stock ( boleh mix ) 🌸Pinggang seluar bergetah 🌸Material Cotton • Suitable for : Birthday, Bridal Shower, Malam Berinai, Any Party/Bestie, Events, Baju Tidur • For more details, boleh klik link whatsapp di bio 💕😘All the details kami send di wasap 📲 01140474665 • #pyjamas #pyjamasmalaysia #pyjamasmurah #bajutidur #sleepwear #nighwear #pyjamaslover #pyjamasbirthdayparty #pyjamasparty #pyjamastyle #pyjamascouple #pyjamascomel #pyjamasmurahmalaysia #bridalshower #party #birthdaypartyideas #bajutidurmurah #bajutidurkatun

2

Allah mak berapa punya cantik 😍 @shiqinkamal is donning satin pajamas by @dreamykaa but then corak ni habis sudah. Hihi Korang boleh tengok tengok corak lain tau. Corak majestic ni licinss. #dreamykaa #pyjamasbydreamykaa #gengdreamykaa #pyjamasmurah #pyjamasmalaysia #pyjamasmurahmalaysia

0

Tetibe time PKP ramai ibu ibu yang bakal berpantang beli pajamas sebab nak pantang kelihatan cantik dan kemas. I like and i support you! Dalam pantang tak boleh selekeh selekeh 😊 #dreamykaa #pyjamasbydreamykaa #gengdreamykaa #pyjamasmurah #pyjamasmalaysia #pyjamasmurahmalaysia

0

Suka tak warna2 macam ni? Pyjamas duduk rumah, semua warna lawa2 tauu. Cecepat grab now 🙌🏻✨ Sape nak basic pyjamas macam nii? 🙋🏻‍♀️ Serius lawa sangatt!! 😲😲Swipe for more details! . . ✨Ready Stock ✨Free size ( fit S - L ) ✨Material : Satin ✨Senang nak iron dan tak mudah kedut . . Tunggu apa lagi gaiss! Harga sekarang memang betul2 murah. . . Suitable for : Birthday, Bridal Shower, Malam Berinai, Any Party/Bestie, Events, Baju Tidur . . For more details, boleh klik link whatsapp di bio 💕😘 . #pyjamas #pyjamasmalaysia #pyjamasmurah #bajutidur #sleepwear #nighwear #pyjamaslover #pyjamasbirthdayparty #pyjamasparty #pyjamastyle #pyjamascouple #pyjamascomel #pyjamasmurahmalaysia #bridalshower #party #birthdaypartyideas #bajutidurmurah #bajutidurkatun

13

Pyjamas lelaki👕👖 Pstt . Sape kate haa prempuan je kena cantik2 untuk suami 😤 . Laki pun kena segak tau . Baru isteri makin syg 😳😍. ✅material cotton ✅satu set baju dan seluar ✅ Harga asal : ~RM60~ Harga promosi : RM 45♨️♨️♨️( termasukpos) Jika berkenan boleh pm nombor di link bio dekat ig kami😚 #bajutidurcouplemurah #piyamamurah #bajutidurlelaki #menpyjamas #tambatisteri #love #pajamas #pyjamasmurahmalaysia #pyjamastyle #pyjamas #bajuviral #bajusegak #kiniviral

0

“Cantik kainnya. Nanti bulan depan nak repeat ”.🥰 Thank you 🙏🏼 ———————————————————— FEEDBACK BY PYJAMAS MELETOPS ———————————————————— Ramai dah grab banyak2, so jangan menyesal beli satu je 👏🏻👏🏻 . Kenapa perlu beli baju tidur dari pyjamas meletops? 👏🏻 Diperbuat dari kain cotton yang lembut dan tidak panas 👏🏻 Basuh banyak kali pun takpa, warna tidak mudah luntur 👏🏻 Pelbagai corak dan size 👏🏻 No more kain batik dan baju kelawar dekat rumah • 🌸SET COMBO RM60 🌸Plus Size 👉🏻3 for RM100 🌸Size S - L 👉🏻 4 for RM100 Cepat order sebelum melepas design yang lawa-lawa😘♥️ . . For more details, boleh klik link whatsapp di bio 💕😘 . #pyjamas #pyjamasmalaysia #pyjamasmurah #bajutidur #sleepwear #nighwear #pyjamaslover #pyjamasbirthdayparty #pyjamasparty #pyjamastyle #pyjamascouple #pyjamascomel #pyjamasmurahmalaysia #bridalshower #party #birthdaypartyideas #bajutidurmurah #bajutidurkatun #feedbackpyjamasmeletops

0

𝑰𝒕𝒆𝒎: NRL 𝑪𝒐𝒍𝒐𝒖𝒓: -LIGHT PURPLE 𝑼𝒌𝒖𝒓𝒂𝒏: FREE SIZE Dada:33cm Labuh:90cm 𝑴𝒂𝒕𝒆𝒓𝒊𝒂𝒍: Polyester+Spandex Berminat?terus wassap⤵️ https://fuschiaIntimate.wasap.my _ #nightwearmalaysia #nightdressmalaysia #bajutidurseksimalaysia #bajutidurmalaysia #bajutidursexymalaysia #bajutidurmurahmalaysia #bajutidurwanitamalaysia #lingeriemalaysia #fuschiaintimate #bajutidurfuschiamy #pyjamasmalaysia #pyjamasmurahmalaysia #plussizedressmalaysiamurah #plussizemalaysia #bajutidurmurah #bajutidurfreepos

0

🔥PLAYSET VIRAL🔥 . . 📢📢📢 PLEASE REFER DESIGN YG AVAILABLE & LATEST SAJA!! . . 📌Kids: Lengan pendek: rm10 -tag2 (1/2y) -tag4 (2/3y) -tag6 (3/4y) -tag8 (5y) -tag10 (6y) . . ➡️ BELUM TERMASUK KOS POSTAGE! ❌ NO COD ✅ BY POS ONLY . . Whatsapp fyna utk order, 0193124934

1

🔥PLAYSET VIRAL🔥 . . 📢📢📢 PLEASE REFER DESIGN YG AVAILABLE & LATEST SAJA!! . . 📌Kids: Lengan pendek: rm10 -tag2 (1/2y) -tag4 (2/3y) -tag6 (3/4y) -tag8 (5y) -tag10 (6y) . . ➡️ BELUM TERMASUK KOS POSTAGE! ❌ NO COD ✅ BY POS ONLY . . Whatsapp fyna utk order, 0193124934

1

🔥PLAYSET VIRAL🔥 . . 📢📢📢 PLEASE REFER DESIGN YG AVAILABLE & LATEST SAJA!! . . 📌Kids: Lengan pendek: rm10 -tag2 (1/2y) -tag4 (2/3y) -tag6 (3/4y) -tag8 (5y) -tag10 (6y) . . ➡️ BELUM TERMASUK KOS POSTAGE! ❌ NO COD ✅ BY POS ONLY . . Whatsapp fyna utk order, 0193124934

1

🔥PLAYSET VIRAL🔥 . . 📢📢📢 PLEASE REFER DESIGN YG AVAILABLE & LATEST SAJA!! . . 📌Kids: Lengan pendek: rm10 -tag2 (1/2y) -tag4 (2/3y) -tag6 (3/4y) -tag8 (5y) -tag10 (6y) . . ➡️ BELUM TERMASUK KOS POSTAGE! ❌ NO COD ✅ BY POS ONLY . . Whatsapp fyna utk order, 0193124934

1

🔥PLAYSET VIRAL🔥 . . 📢📢📢 PLEASE REFER DESIGN YG AVAILABLE & LATEST SAJA!! . . 📌Kids: Lengan pendek: rm10 -tag2 (1/2y) -tag4 (2/3y) -tag6 (3/4y) -tag8 (5y) -tag10 (6y) . . ➡️ BELUM TERMASUK KOS POSTAGE! ❌ NO COD ✅ BY POS ONLY . . Whatsapp fyna utk order, 0193124934

1

🔥PLAYSET VIRAL🔥 . . 📢📢📢 PLEASE REFER DESIGN YG AVAILABLE & LATEST SAJA!! . . 📌Kids: Lengan pendek: rm10 -tag2 (1/2y) -tag4 (2/3y) -tag6 (3/4y) -tag8 (5y) -tag10 (6y) . . ➡️ BELUM TERMASUK KOS POSTAGE! ❌ NO COD ✅ BY POS ONLY . . Whatsapp fyna utk order, 0193124934

1

5XL gais. Size lain takde tau. Maybe esok lusa sampai. Tak jadi minggu depan kot. Semoga posmen singgah rumah esok 😂 Siapa nak booking boleh sangat tapi only with full payment tau. Whatsapp untuk order 0182082393. #dreamykaa #pyjamasbydreamykaa #gengdreamykaa #pyjamasmurah #pyjamasmalaysia #pyjamasmurahmalaysia

1

Suka tak warna2 macam ni? Pyjamas duduk rumah, semua warna lawa2 tauu. Cecepat grab now 🙌🏻✨ Sape nak basic pyjamas macam nii? 🙋🏻‍♀️ Serius lawa sangatt!! 😲😲Swipe for more details! . . ✨Ready Stock ✨Free size ( fit S - L ) ✨Material : Satin ✨Senang nak iron dan tak mudah kedut . . Tunggu apa lagi gaiss! Harga sekarang memang betul2 murah. . . Suitable for : Birthday, Bridal Shower, Malam Berinai, Any Party/Bestie, Events, Baju Tidur . . For more details, boleh klik link whatsapp di bio 💕😘 . #pyjamas #pyjamasmalaysia #pyjamasmurah #bajutidur #sleepwear #nighwear #pyjamaslover #pyjamasbirthdayparty #pyjamasparty #pyjamastyle #pyjamascouple #pyjamascomel #pyjamasmurahmalaysia #bridalshower #party #birthdaypartyideas #bajutidurmurah #bajutidurkatun

28

This will come and this time around last dah sebab supplier bebetul dah habis last kopek punya. Tapi cuma ada size L (for s-m fit) only. So siapa ukuran bahu 14-14.5 inci tu ha boleh pakai ok. Yang haritu pyka order dah habis. Ni restock baru and no more restock for this corak selagi PKP tak habis. Okay? RM65 exclude postage. Please order through whatsapp 0182082393. #dreamykaa #pyjamasbydreamykaa #gengdreamykaa #pyjamasmurah #pyjamasmalaysia #pyjamasmurahmalaysia

1

Stay home and shop online. Sekarang ni mudah je tauu, pembelian di hujung jari sahaja. Pilih mana yang nak, tunggu je abang posmen hantar kat rumah. Haaa jangan menyesal tau beli satu je 🙋🏻‍♀️ Serius lawa sangatt!! OMGGGGG 😲😲Swipe for more details! . . ✨Ready Stock ✨Free size ( fit S - L ) ✨Material : Satin ✨Senang nak iron dan tak mudah kedut . . Tunggu apa lagi gaiss! Harga sekarang memang betul2 murah. . . Suitable for : Birthday, Bridal Shower, Malam Berinai, Any Party/Bestie, Events, Baju Tidur . . For more details, boleh klik link whatsapp di bio 💕😘 . #pyjamas #pyjamasmalaysia #pyjamasmurah #bajutidur #sleepwear #nighwear #pyjamaslover #pyjamasbirthdayparty #pyjamasparty #pyjamastyle #pyjamascouple #pyjamascomel #pyjamasmurahmalaysia #bridalshower #party #birthdaypartyideas #bajutidurmurah #bajutidurkatun

8

Siapa lagi dah dapat baju dia? Jom share! Hehe siapa bagi gambar cecantik jelas lighting on point kita akan post dekat feed dreamykaa ni tau 😊 #dreamykaa #pyjamasbydreamykaa #gengdreamykaa #pyjamasmurah #pyjamasmalaysia #pyjamasmurahmalaysia

0

‼️Thank you customer untuk feedback. ⠀ Follower baru sis WAJIB try beli dgn sis 😉⠀ .⠀ .⠀ Kalau mana tak tahu tu, byk lagi #bajutidursweet scroll down😉 . #photogram #instagood #photooftheday #photoeveryday #instafamous #bajutidurmurah #bajumurah #bazarpaknil #bazaronline #businesspassion #business #toptags #entrepreneurship #malaysia #pyjamasmalaysia #pyjamasmurahmalaysia #budaktebing #ironikasih

0

“Sangat comel & selesa”.🥰 Thank you 🙏🏼 ———————————————————— FEEDBACK BY PYJAMAS MELETOPS ———————————————————— Ramai dah grab banyak2, so jangan menyesal beli satu je 👏🏻👏🏻 . Kenapa perlu beli baju tidur dari pyjamas meletops? 👏🏻 Diperbuat dari kain cotton yang lembut dan tidak panas 👏🏻 Basuh banyak kali pun takpa, warna tidak mudah luntur 👏🏻 Pelbagai corak dan size 👏🏻 No more kain batik dan baju kelawar dekat rumah • 🌸SET COMBO RM60 🌸Plus Size 👉🏻3 for RM100 🌸Size S - L 👉🏻 4 for RM100 Cepat order sebelum melepas design yang lawa-lawa😘♥️ . . For more details, boleh klik link whatsapp di bio 💕😘 . #pyjamas #pyjamasmalaysia #pyjamasmurah #bajutidur #sleepwear #nighwear #pyjamaslover #pyjamasbirthdayparty #pyjamasparty #pyjamastyle #pyjamascouple #pyjamascomel #pyjamasmurahmalaysia #bridalshower #party #birthdaypartyideas #bajutidurmurah #bajutidurkatun #feedbackpyjamasmeletops

0

Bestt shopping online, terus sampai depan rumah. Tak perlu nak keluar rumah kan? Jom shopping pyjamas cotton cute2 ni. omgggg😍 Banyak sangat design yang lelawa uolls and yang penting sangat2 selesa. Jom tag kekawan beli sesama😍😍 • Banyak lagi design2 baru tauu. Pyjamas cotton ni memang laku keras laa, sebab sangat sesuai untuk tidur, buat birthday party, malam berinai dan macam2 laa😅 • 🌸Free size ( fit s - xl ) 🌸 Plus size (xl - Xxxl) 🌸Ready stock ( boleh mix ) 🌸Pinggang seluar bergetah 🌸Material Cotton • Suitable for : Birthday, Bridal Shower, Malam Berinai, Any Party/Bestie, Events, Baju Tidur • For more details, boleh klik link whatsapp di bio 💕😘All the details kami send di wasap 📲 01140474665 • #pyjamas #pyjamasmalaysia #pyjamasmurah #bajutidur #sleepwear #nighwear #pyjamaslover #pyjamasbirthdayparty #pyjamasparty #pyjamastyle #pyjamascouple #pyjamascomel #pyjamasmurahmalaysia #bridalshower #party #birthdaypartyideas #bajutidurmurah #bajutidurkatun

2

Suka tak warna2 macam ni? Pyjamas duduk rumah, semua warna lawa2 tauu. Cecepat grab now 🙌🏻✨ Sape nak basic pyjamas macam nii? 🙋🏻‍♀️ Serius lawa sangatt!! 😲😲Swipe for more details! . . ✨Ready Stock ✨Free size ( fit S - L ) ✨Material : Satin ✨Senang nak iron dan tak mudah kedut . . Tunggu apa lagi gaiss! Harga sekarang memang betul2 murah. . . Suitable for : Birthday, Bridal Shower, Malam Berinai, Any Party/Bestie, Events, Baju Tidur . . For more details, boleh klik link whatsapp di bio 💕😘 . #pyjamas #pyjamasmalaysia #pyjamasmurah #bajutidur #sleepwear #nighwear #pyjamaslover #pyjamasbirthdayparty #pyjamasparty #pyjamastyle #pyjamascouple #pyjamascomel #pyjamasmurahmalaysia #bridalshower #party #birthdaypartyideas #bajutidurmurah #bajutidurkatun

38

Sumpah ni lagi satu girl crush. Tengok banyak kali pun masih rasa @marissadania_ ni cute! 😍 thank you pakai pajamas kitaa. Hehe Yang marissa pakai ni 3pcs cotton set. Currently memang out of stock. Jenis ni ada dua size je; Freesize fit untuk S dan M. Dan freesize untuk L dan XL. Marissa pakai freesize (s-m). Harga murah je gais RM59. Tapi tula takde stock nanti dah ada pyka update ok! #dreamykaa #pyjamasbydreamykaa #gengdreamykaa #pyjamasmurah #pyjamasmalaysia #pyjamasmurahmalaysia

0

Termenung ape tu cik abg kite ? Mesti speachless kan sebab baju segak sangat . Hm hm nak tidur pun segak aihh 😆😆 . Cik abam kat luar sana nak tak ni kite jual baju ni 😙😙😙 . Pstt .Sape kate haa prempuan je kena cantik2 untuk suami 😤 . Laki pun kena segak tau . Baru isteri makin syg 😳😍 #bajutidurcouplemurah #piyamamurah #bajutidurlelaki #menpyjamas #tambatisteri #love #pajamas #pyjamasmurahmalaysia #pyjamastyle #pyjamas

0

🔥PLAYSET VIRAL🔥 . . 📢📢📢 PLEASE REFER DESIGN YG AVAILABLE & LATEST SAJA!! . . 📌Kids: Lengan pendek: rm10 -tag2 (1/2y) -tag4 (2/3y) -tag6 (3/4y) -tag8 (5y) -tag10 (6y) . . ➡️ BELUM TERMASUK KOS POSTAGE! ❌ NO COD ✅ BY POS ONLY . . Whatsapp fyna utk order, 0193124934

1

🔥PLAYSET VIRAL🔥 . . 📢📢📢 PLEASE REFER DESIGN YG AVAILABLE & LATEST SAJA!! . . 📌Kids: Lengan pendek: rm10 -tag2 (1/2y) -tag4 (2/3y) -tag6 (3/4y) -tag8 (5y) -tag10 (6y) . . ➡️ BELUM TERMASUK KOS POSTAGE! ❌ NO COD ✅ BY POS ONLY . . Whatsapp fyna utk order, 0193124934

1

🔥PLAYSET VIRAL🔥 . . 📢📢📢 PLEASE REFER DESIGN YG AVAILABLE & LATEST SAJA!! . . 📌Kids: Lengan pendek: rm10 -tag2 (1/2y) -tag4 (2/3y) -tag6 (3/4y) -tag8 (5y) -tag10 (6y) . . ➡️ BELUM TERMASUK KOS POSTAGE! ❌ NO COD ✅ BY POS ONLY . . Whatsapp fyna utk order, 0193124934

1

🔥PLAYSET VIRAL🔥 . . 📢📢📢 PLEASE REFER DESIGN YG AVAILABLE & LATEST SAJA!! . . 📌Kids: Lengan pendek: rm10 -tag2 (1/2y) -tag4 (2/3y) -tag6 (3/4y) -tag8 (5y) -tag10 (6y) . . ➡️ BELUM TERMASUK KOS POSTAGE! ❌ NO COD ✅ BY POS ONLY . . Whatsapp fyna utk order, 0193124934

1

🔥PLAYSET VIRAL🔥 . . 📢📢📢 PLEASE REFER DESIGN YG AVAILABLE & LATEST SAJA!! . . 📌Kids: Lengan pendek: rm10 -tag2 (1/2y) -tag4 (2/3y) -tag6 (3/4y) -tag8 (5y) -tag10 (6y) . . ➡️ BELUM TERMASUK KOS POSTAGE! ❌ NO COD ✅ BY POS ONLY . . Whatsapp fyna utk order, 0193124934

1

🔥PLAYSET VIRAL🔥 . . 📢📢📢 PLEASE REFER DESIGN YG AVAILABLE & LATEST SAJA!! . . 📌Kids: Lengan pendek: rm10 -tag2 (1/2y) -tag4 (2/3y) -tag6 (3/4y) -tag8 (5y) -tag10 (6y) . . ➡️ BELUM TERMASUK KOS POSTAGE! ❌ NO COD ✅ BY POS ONLY . . Whatsapp fyna utk order, 0193124934

1

#STAYATHOMESALE Pyjamas 4 pasang RM50 Size available 1y❌ 2y❌ 3y 4y❌ 5y❌ 6y❌ Strictly NO reservation. Serious buyer only To purchase whatsapp zida 017 6159 023 Please click link at bio to order 🌈zidazara.my🌈 #pyjamas #pyjamaskids #pyjamasmurah #pyjamasbudakmurah #pyjamasbaby #pyjamasbudak #pyjamasmurahmalaysia #pyjamascotton #pyjamasmalaysia #pyjamaskanakkanak #pyjamasbabymurah

3

#STAYATHOMESALE Pyjamas 4 pasang RM50 Size available 1y❌ 2y❌ 3y❌ 4y❌ 5y❌ 6y❌ Strictly NO reservation. Serious buyer only To purchase whatsapp zida 017 6159 023 Please click link at bio to order 🌈zidazara.my🌈 #pyjamas #pyjamaskids #pyjamasmurah #pyjamasbudakmurah #pyjamasbaby #pyjamasbudak #pyjamasmurahmalaysia #pyjamascotton #pyjamasmalaysia #pyjamaskanakkanak #pyjamasbabymurah

1

#STAYATHOMESALE Pyjamas 4 pasang RM50 Size available 1y 2y 3y❌ 4y 5y❌ 6y❌ Strictly NO reservation. Serious buyer only To purchase whatsapp zida 017 6159 023 Please click link at bio to order 🌈zidazara.my🌈 #pyjamas #pyjamaskids #pyjamasmurah #pyjamasbudakmurah #pyjamasbaby #pyjamasbudak #pyjamasmurahmalaysia #pyjamascotton #pyjamasmalaysia #pyjamaskanakkanak #pyjamasbabymurah

1

#STAYATHOMESALE Pyjamas 4 pasang RM50 Size available 1y 2y 3y❌ 4y❌ 5y❌ 6y❌ Strictly NO reservation. Serious buyer only To purchase whatsapp zida 017 6159 023 Please click link at bio to order 🌈zidazara.my🌈 #pyjamas #pyjamaskids #pyjamasmurah #pyjamasbudakmurah #pyjamasbaby #pyjamasbudak #pyjamasmurahmalaysia #pyjamascotton #pyjamasmalaysia #pyjamaskanakkanak #pyjamasbabymurah

0

#STAYATHOMESALE Pyjamas 4 pasang RM50 Size available 1y 2y❌ 3y❌ 4y❌ 5y❌ 6y❌ Strictly NO reservation. Serious buyer only To purchase whatsapp zida 017 6159 023 Please click link at bio to order 🌈zidazara.my🌈 #pyjamas #pyjamaskids #pyjamasmurah #pyjamasbudakmurah #pyjamasbaby #pyjamasbudak #pyjamasmurahmalaysia #pyjamascotton #pyjamasmalaysia #pyjamaskanakkanak #pyjamasbabymurah

0

#STAYATHOMESALE Pyjamas 4 pasang RM50 Size available 1y 2y❌ 3y❌ 4y❌ 5y❌ 6y❌ Strictly NO reservation. Serious buyer only To purchase whatsapp zida 017 6159 023 Please click link at bio to order 🌈zidazara.my🌈 #pyjamas #pyjamaskids #pyjamasmurah #pyjamasbudakmurah #pyjamasbaby #pyjamasbudak #pyjamasmurahmalaysia #pyjamascotton #pyjamasmalaysia #pyjamaskanakkanak #pyjamasbabymurah

2