Qhairulzaskiabaiduri Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@rose_aisyam

#the_aisyams, please watch your children when you're away..once I taught them, led by your boys, they acted well 😎😎 #imamother #imamotherofsix #qhairuldanialiskandar #qhairuldanishmuqri #qhairuldhanirayyan #qhairuldarwisyrafiqi #qhairulzaskiabaiduri #qhairuladhamgibran #missyousomuch at Desa Coalfield

2
@rose_aisyam

Suka tgk gambar ni. Mula-mula kakak takut, ditolaknya telefon ni. Kemudian, mama cuba pada muka mama, dia kagum...dirampasnya pulak telefon dan dicubanya pada muka sendiri. Mcm2 versi dicubanya...pandai pulak... #imamother #imamotherofsix #qhairulzaskiabaiduri #mydaughter # #qhairuladhamgibran #missyousomuch

0
@rose_aisyam

Iya demam sejak Jumaat lepas. Hingga pagi tadi, masih lagi panas badan Iya. Mama terus WhatsApp GB. Mohon crk. Serba-salah, mama baru bertugas seminggu dan mama tak tahu lagi "tune" gb baru ni, mama cuba gak. Alhamdulilah, gb balas ok. GPK1 pun kata ok. Alhamdulilah, semuanya dipermudahkan untuk mama jaga Iya demam...semoga Iya cepat sembuh,sayang..amin. #qhairulzaskiabaiduri #fever #getwellsoon #mylove #mydaughter #imamotherofsix #qhairuladhamgibran #missyousomuch at Desa Coalfield

5
@rose_aisyam

Anak dara mama, Qhairul Zaskia Baiduri...bkn main happy bila mama bagi beg make-up lama mama...sbb abah @the_aisyams dah belikan mama set baru... #qhairulzaskiabaiduri #mydaughter #qhairuladhamgibran #myboy #missyou #mylove #imamother #imamotherofsix at Desa Coalfield

0
@the_aisyams

#firstsession Selesai sesi pertame membeli baju raye. Cuace sejuk, pendingin hawe maksimum, tapi teman berpeluh-peluh. Ate maklumle anak 6. Gamaknye sesi kedua nanti bermandi peluh teman. #theaisyams #qhairulzaskiabaiduri #ramadan2018 #ramadan #syawal2018 #aidilfitri2018 #bajuraya #jalanjalancaribajuraya #ballerina #littleballerina #daughter #pink #family #familyouting

4
@the_aisyams

Anak manja mama. Letih bermain akhirnya tertidur. Mama sudah dua hari kembali berkampung di hospital #prayforgibran #qhairuladhamgibran #qhairulzaskiabaiduri #zaskia #littleballerina #ballerina #daughter #loveofmylife #myprecious #mydaughter #sleepingbeauty #family

0
@rose_aisyam

I'm still here, since 4 days ago. Under observation for my 6 pregnancy. My heartfelt is for my @the_aisyams #myhandsomeman #husbandwife #loveyousomuch for taking care our heavens along the days. #thankyou. Miss my #buahhati #qhairulzaskiabaiduri #myfamily #myboys @the_aisyams #husbandwife so much.. at Sungai Buloh

26
@the_aisyams

Anak manja mama. Tidur pun tak lena sejak Ahad lepas. Asyik terjaga memanggil nama mamanya. Gva pula demam kuat - lalok dengan ubat klinik. Antara dengar dengan tidak suaranya memanggil @rose_aisyam. Pagi ini tepat 4.30 pagi, #qhairulzaskiabaiduri sudah bangun (gambar ini dirakam sekitar 5.00 pagi). Selepas makan #sahur #cococrunch, dia tidur semula sehingga 9.00 pagi. Gva balik dari klinik, anak manja mama ini sedang rancak bermain. Pukul 11.30 nanti, anak manja ini dan abangnya, #qhairuldarwisyrafiqi akan sambung bermain di rumah pengasuh. Gva pula akan merempit ke hospital. #prayforlindaaisyam #lovestory #loveofmylife #daughter

6
@the_aisyams

Manja abah, belum mandi, ada kesan air liur basiπŸ˜‚, ikut abah sarapan di tempat legen. #qhairulzaskiabaiduri #zaskia #littleballerina #ballerina #fatherdaughter #daughter #loveofmylife #family #anakabah at Restoran Saudiah Haji Ali

0
@the_aisyams

Had to take emergency leave today due to a few unsettled banking transactions. But deep inside, I just need a time off. You never know when you need it. It comes spontaneously. #breakfast #rotibanjir #telurmata #fatherdaughter # #foodgasm #damndelicious #damngood #qhairulzaskiabaiduri #daughter #littleballerina #ballerina #onleave

0
@the_aisyams

Baru berumur dua tahun dua bulan, anak dara sorang ini sudah kemaruk nak pakai make up, barang kemas dan mahu berdikari, oklah. Yang mengerikan, dia dah pandai mendodoi dan menyusukan "anak". Siap selak baju lagi. Janganlah cepat sangat dewasa, kakak. Kasihanlah abah yang baru nak merasa ada anak perempuan πŸ˜­πŸ˜‚ #wannabeanadult #qhairulzaskiabaiduri #littlezaskia #zaskia #anakabah #daughter #theaisyams

0
@the_aisyams

The first thing she did after waking up this morning. Her mama needs to buy a new one. Total lost πŸ˜‚. #anakdara #daughter #qhairulzaskiabaiduri #littlezaskia #zaskia #littleballerina #ballerina #lipstick #totallost

1
@ctech.israeli.tech

Exclusive //// Baidu Tracking Online Behavior to Assign Credit Score to Users. Search, social and navigation habits help the Chinese internet company distinguish between β€œgood customers” and β€œbad customers,” says a Baidu executive. To read more. Link in bio

1
@the_aisyams

Dah ada Teddy Bear besar, nak keluar ke mana-mana pun nak bawa sekali. #teddybear #bigteddybear #bear #bigbear #qhairulzaskiabaiduri #littlezaskia #littleballerina #ballerina #daughter #anakabah #twoyearsold #theaisyams

0
@the_aisyams

Kakak dah pandai dodoikan dan nyanyikan lagu untuk kawan-kawannya. Tingkah laku tipikal kanak-kanak perempuan seusianya. #qhairulzaskiabaiduri #littlezaskia #zaskia #twoyearsold #daughter #mykid #bear #girrafe #lullaby #theaisyams #sundaymorning

0
@the_aisyams

Asam pedas hari ini dimasak oleh #lindaaisyam dengan tip daripada bondanya. Rasanya dah tentu macam masakan bondanya. Masa baru kahwin dulu, gva cukup tak suka masakan Melaka, tak lama lepas itu, kemaruk asam pedas dan kupang rebus. Cuma hari ini tak dapat makan kupang puas-puas kerana hampir sekilo diratah oleh #qhairulzaskiabaiduri. Baru hari ini kami tahu dia kemaruk kupang. #birthdaygirl dengan mata lebam kerana terjatuh masa bermain dengan abangnya malam tadi. #lunch #homemade #homecook #lindaaisyamcooks #asampedasmelaka #asampedaskepalaikan #asampedasikanmerah #spicysour #mussels #kupang #seafoods #foodgasm #divine #damndelicious #damngood #outoftheworld #foodporn #cheatondiet #cheatday at Kediaman Rasmi Haji Majid & Hajah Asiah.

5
@the_aisyams

Happy birthday Qhairul Zaskia Baiduri. My thought and prayers are always with you, kakak πŸŽ†πŸŽ‰πŸŽ‚πŸŽ #twoyearsold #11december #qhairulzaskiabaiduri #littlezaskia #zaskia #littleballerina #ballerina #daughter #anakabah #happybirthday #birthdaygirl #fatherdaughter #sea #silhouette

1
@the_aisyams

#biarabahpapaasalanakgembira Basikal online. Walaupun diimport dari China menggigil juga abah nak bayar kakak πŸ˜‚. Basikalnya sampai dalam keadaan seperti ini. Semua kelengkapan untuk proses pemasangan disediakan. Mudah dan lebih murah. Esok mungkin sampai basikal Ateh. #qhairulzaskiabaiduri #littlezaskia #zaskia #daughter #anakabah #basikal #kidbicycle #diy #pimpmyride #onlinepurchase #theaisyams

4
@the_aisyams

My little Zaskia is helping me out at the kitchen whilst her mother is busying at school as Hari Sukan is happening today. We just finished cleaning up fruits, vegetables, chickens and prawns. Now, we're preparing meat for a week stock. As usual, she always overshadows her abah with her cuteness and beauty. I'm always a beast πŸ‘Ή. #housechores #kitchenchores #raw #meat #chicken #seafood #manatthekitchen #beautyandthebeast #beast #qhairulzaskiabaiduri #littlezaskia #zaskia #daughter #fatherdaughter #weekend

@the_aisyams

Abah cuti kecemasan. Ateh dan kakak boleh ikut abah pergi mamak. #breakfast #morning #onleave #babysitting #mrmama #qhairulzaskiabaiduri #qhairuldarwisyrafiqi #siblings #siblingslove #family #mykids

2
@the_aisyams

"Dia lariiii.... Lari....." Voice over by Zaskia. #koi #carp #fish #freshwaterfish #koipond #publicholiday #qhairulzaskiabaiduri #littlezaskia #zaskia

0
@the_aisyams

The happy moment before #littlezaskia started to panic and her pulse ramped up. She was scared of #bulldozer @ #backhoe 🚜 at the construction site πŸ—οΈ on the right side of the playground β›³. We left the playground and ended up that everyone is sleeping soundly at home 🏑. #triptoplayground #playground #morningwalk #scarymoment #onleave #babysitting #mrmama #qhairulzaskiabaiduri #qhairuldarwisyrafiqi

1
@the_aisyams

Mandi belum, makan pun belum, #qhairulzaskiabaiduri dah gedik ajak abah jalan-jalan. #littlezaskia #zaskia #sundaymorning #daughter #littleballerina #ballerina #anakabah #sweet #candy #homesweethome

3
@the_aisyams

Zaskia is thinking about real-world problems whilst finishing her meals πŸ˜‚. #qhairulzaskiabaiduri #littlezaskia #zaskia #daughter #mcdonalds #happymeal #toys #bigmac # #lunch #foodgasm #divine #damndelicious #damngood at McDonald's Kuala Selangor DT

1
@the_aisyams

Selamat Tahun Baharu 1439H. Tiap kali nak naik tingkat atas, maka terpandanglah kawan-kawan Zaskia ini. Sebahagiannya di sini selebihnya di sana sini. Selamat malam. Esok sudah 2 Muharram 1439. #salammaalhijrah1439h #salammaalhijrah #maalhijrah #1439h #muharram #qhairulzaskiabaiduri #littlezaskia #zaskia #toys #dolls #notannabelle #daughter #baby #anakabah #goodnight #sweetdreams

6
@the_aisyams

Selepas skate, cuba pula basikal abang. Dia jeling mama suruh beli basikallah tu. #qhairulzaskiabaiduri #littlezaskia #zaskia #oneyearninemonths #daughter #littleballerina #ballerina #anakabah #sweet #cycling #skate #bicycle

0
Next Β»