Redplanethotels Photos on Instagram

See related and similar tags

@redplanetjapan

インドネシアの東ジャワに位置する、イジェン山の神秘的な景色をみにいってみませんか?😊✨ You'll find the untouched Ijen crater and its electric blue flames in East Java💙

3
@kentoboi

Pause. Take a deep breath. Realize that we don’t need to rush things. They have their own timeline and you just need to trust it! at Red Planet Amorsolo

2
@redplanetjapan

バンコクから日帰りで足を伸ばせる、アユタヤ遺跡ワットチャイワッタナラームへ行ってみませんか?😉✨ Wat Chaiwatthanaram is a day trip away from Bangkok in the ancient temple city of Ayutthaya😊👍

2
@redplanet_hotels

Who doesn't love sunsets over the Manila Bay 😊?

1
@redplanet_hotels

What, fireworks in May? Witness the flashy fire flowers from the beach at Pattaya International Firework Festival on May 24th and 25th.

1
@redplanetjapan

週末はすぐそこ😉✨ Jumping into the weekend❣️

2
@redplanetthailand

แท็กเพื่อนที่คุณอยากพาไปสวนสนุกด้วย 😉 Tag your friends who you want to take to the Legend Siam Pattaya theme park. 😉 Click the link in bio to book your room at Red Planet Hotel Pattaya

1
@redplanetindonesia

Berwisata di Makassar harus mencoba coto Makassar. Cocok untuk menu buka puasa pada saat berwisata. When visiting Makassar, don't forget to try coto Makassar. It's a traditional soup with beef and offal in an aromatic peanut broth.

1
@redplanetjapan

マニラベイの美しいサンセット、思わず誰もが見とれちゃいます☺️ Who doesn't love sunsets over the Manila Bay?🌅

1
@redplanetthailand

รับส่วนลด 30% ทุกห้อง ที่ เรด แพลนเนต ภูเก็ต 💦 . Take 30% off all rooms at Red Planet Phuket Patong. Tag a friend who should share a room with you.

2
@redplanetphilippines

#TravelTipTuesday Remember the three As when booking a hotel: Accessible — be close to transportation and landmarks. Affordable — more to spend on your adventure. Accommodating — friendly, helpful hotel staff can be your best friends on a trip. 👌🏼 . . . #travel #traveling #redplanethotels #vacation #visiting #instatravel #instago #instagood #trip #holiday #photooftheday #fun #travelling #tourism #tourist #instapassport #instatraveling #mytravelgram #travelgram #travelingram #igtravel #tuesday #travelhack #happy #traveltips #tips #picoftheday #instadaily #philippines

0
@mira_viestha

With you my imam @dodisetiawan41 Back To Desember yukkk..! 😊😊😊 #redplanethotels #pekanbaru

0
@redplanet_hotels

The Sapporo Dome will become proving grounds for the Rugby World Cup 2019 in September. England faces Tonga, but who will win? Stay connected at Red Planet Susukino Central, opening this September. at Sapporo-shi, Hokkaido, Japan

1
@nicharas8

A good moment with “Freddy” ❤️ . . . #freddyredplanethotels #hotel #redplanethotels #surawong at Red Planet Hotel Surawong

1
@redplanetjapan

青い海、青い空インドネシアの絶景を訪れる準備はいいですか?😊🌊 Dare to cross the Broken Bay at Nusa Penida in Indonesia?✨

1
@redplanet_hotels

The perfect setting with floating restaurants on the Musi river. How do you plan to end the week? at Red Planet Palembang

1
@redplanetjapan

たまには、ベッドの上でお仕事しちゃうのもありですよね👩‍💻 Sometimes it’s okay to work from the bed 😉👌✨

2
@redplanetindonesia

Becak, alat traspportasi yang bisa Anda temukan di kota Makassar, Solo dan Surabaya, hanya dengan mulai dari 5,000 rupiah, Anda bisa pindah ke titik tertentu. Becak, or pedicab, is a long-established transport found in Makassar, Solo, and Surabaya. With just 5,000 rupiahs, they will take you from a to b. #indonesia #redplanethotels #travel #instatravel #travelgram #vacation #klooktravel #keeplooking #jalanjalan #yourstoexplore #trips #wanderlust #welltravelled #asia #becak #transportation #public

1
@intansurya24

Sendiri itu enak.. Iya enak banget buat diCengin,, 😏 #pasarbaru #pasarbarujakarta #jakartapusat #redplanet #redplanethotels at Jakarta

3
@redplanet_hotels

Scroll through and see how to spend the weekend while staying at Red Planet Jakarta Pasar Baru. 1. Just relax at Ancol Beach (15 minutes from the hotel) 2. Scream at Dunia Fantasi (15 minutes from the hotel) 3. Buy vintage stuff at Jl. Surabaya (20 minutes from the hotel) 4. See Jakarta from the bird's-eye view at the National Monument (10 minutes from the hotel) 5. Get artsy at Jakarta Art Institute (15 minutes from the hotel) #redplanethotels #hotels #indonesia #jalanjalan #travel #traveling #vacation #visiting #instagood #trip #holiday #photooftheday #fun #tourism #tourist #instatraveling #igtravel #jakarta #monument #monas #skycraper #citylights

0
@redplanetjapan

レッドプラネットホテルで宿泊コストをセーブして、おもっきりバンコクを楽しんじゃおう😉美味しいローカルフードなど楽しいこといっぱい✨ Having a low cost trip here in Bangkok, surrounded by cheap local eats, nightlife, and transportation✈️

1
@redplanetphilippines

Born in May? Get a sweet 25% off on us as a REMEMBERED guest during your entire month. Sign up now for this and other awesome perks! 🎂 . . . #redplanethotels #redplanet #hotel #remembered #promo #discount #gift #present #party #happy #birthday #happybirthday #philippines #asia #travel #tourist #trip #holiday #weekend #hotelliving #life #fun #relax #staycation #vacation

2
@heydeerahma

🔥 HOTEL NYAMAN, BERSIH, RATE TERJANGKAU DI SURABAYA 🔥 . Agenda jalan-jalan ke suatu tempat tidak dipisahkan dari pilihan hotel yang nyaman, bersih, sekaligus terjangkau dari sisi harga. Setuju ya, #hdrfams? . Nah, sewaktu jalan ke Surabaya kemarin, hotel di Surabaya yang aku pilih adalah #RedPlanetHotels Surabaya. Lokasinya yang berada di tengah kota memudahkan aku untuk eksplor berbagai tempat wisata Surabaya. . Waktu menginap disini, aku dapat kamar di lantai 7 dengan pemandangan yang menghadap ke Jalan Raya Arjuna Surabaya. Sesuai dengan permintaanku, no-smoking room dan best view. Secara default, fasilitas di kamar Red Planet Surabaya ada TV, brankas, hot shower, WIFI kencang, dan hairdryer. Best things dari Red Planet Hotel Surabaya ini adalah kamar dengan bedding yang bersih, hot shower dengan suhu dan tekanan yang stabil, juga ada hairdryer! 😍 . Soal kamar kamu bisa milih mau yang double atau twin, cocok lah kalau buat business traveller cari room dengan rate terjangkau, fasilitas ok, tapi ada di pusat kota. Atau kalau mau ke bromo dan malang juga bisa transit disini dulu. Overall, kamarnya cukup compact dan kita bisa milih AC atau mau pakai kipas angin di dalam room. . Ada meja compact di samping tempat tidur buat digital nomad yang perlu kerja on-the-go. Then, satu lagi fitur yang bikin amaze kalau nginap di Red Planet mana aja, bisa pakai aplikasi In Stay Mode lho. Ini adalah aplikasi chat untuk berkomunikasi dengan petugas resepsionis hotel gituuu, #hdrfams! Praktis banget. 😍 . Oh ya, Red Planet Hotel Surabaya juga punya area mushola dan meeting room di dekat area resepsionis. Terus, kalau teman-teman muslim yang mau sholat juga sudah ada petunjuk kiblat di kamar kok! 😉 . PS: Kalau mau dapet diskon pas nginep di Red Planet Indonesia dan Luar Negeri, SWIPE gambar ke kiri yaaah infonya atau Save postingan ini. You'll thank me later! 🔥🔥🔥 . Ikuti terus yaa postinganku tentang Jalan-Jalan Surabaya dengan hashtag #HDRtrip #HDR_Surabaya 😉 . @redplanetindonesia . #hotelsurabaya #penginapansurabaya #surabayatrip #exploresurabaya #igsurabaya #suroboyo #surabayahits #surabayapunyacerita #hotelsurabaya #seputarsurabaya #surabayalocalguides at Red Planet Hotel _ Surabaya

70
@redplanet_hotels

Something you can always expect at Red Planet Hotels. - Central location - Signature queen-sized bed - Invigorating power shower - Free lightning-speed wireless internet - Around the clock front desk service and security - Clean and comfortable rooms Book now https://redplanet.link/mAV0jVn5zV

1
@redplanetjapan

セブ島に遊びにいくのは、「今」!この機会にぜひRedplanet Cebuへ遊びにきてくださいね~🐠 Dive into the clear waters of Cebu😉✨

4
@redplanetphilippines

Pajama party = ON! . Our family rooms at Red Planet Aurora Boulevard are perfect for a fun-filled night with your pals. 👯‍♀️ . 📸 @shortyau . . . #redplanethotels #hotel #redplanet #cubao #quezoncity #friends #pals #sleepover #slumberparty #pajamas #staycation #vacation #weekend #travel #holiday #travel #city #smiles #happy #fun #hangout #hotelliving #amigas at Red Planet Aurora Boulevard Quezon City

0
@redplanetthailand

สัมผัสกับการบริการสุดประทับใจ ที่คุณจะได้รับเมื่อได้เข้าพักที่เรด แพลนเนต Something you can always expect at Red Planet Hotels. Book Now! https://redplanet.link/jYqZ9RIx5K #redplanethotels #redplanetthailand #greatlocation #comfybed #highspeedwifi #24hoursecurity #clean #hotelthailand #valuehotel #savemoney #travel

2
@kolarycoffee

Congratulations to our sister outlet, Kolary Coffee & Kitchen Red Planet Hotels Bekasi! We’re ready to serve you start from 7AM to 10PM, everyday! . . Ada promo soft opening juga untuk kalian rakyat bekasi yang mau mampir yaitu 20% discount on all items. So happyyyy!! ❤️❤️ cheers! xoxo . . . #kolarycoffee #kolarycoffeeandkitchen #kolarycoffeebekasi #kolaryredplanethotels #redplanethotels #bekasibanget #bekasicoffeeshop #bekasihits #kolarybekasi #spaceevent #kolaryhappyhour #coffeeshophits #spaceeventbekasi #spaceeventmurah #promogratisan #kolarypromo #gratisanbekasi #bekasitimur #promohappyhour #kopikekinian #sarapanbekasi #nongkronghits at Red Planet Hotel Bekasi

3
@redplanetjapan

札幌の夜といえば、すすきのですよね😉🎶 9月に新しく、すすきの中央がオープンします! 出張に、観光にぴったりのロケーション! トップのBioリンクからご予約お待ちしてます。 We’re all about the blazing neon lights of Susukino Street. The new hotel in Sapporo is lined up to open this September. Click the link in bio to pre-book your room😉

1
@redplanetphilippines

#TravelTipTuesday Queuing at the airport is nerve-racking. Most airlines offer an online check-in service which saves your time and energy. 📱 . . . #redplanethotels #redplanet #hotel #tips #travel #hack #travelhack #traveltip #tuesday #potd #explore #airtravel #tourism #wanderlust #holiday #weekend #vacation #outoftown #oot #fun #asia #philippines #smile #happy #tip

0
@redplanet_hotels

#TravelTipTuesday Summer is the best time to explore local cuisines. Research the best eats ahead, and don't forget to ask the locals. 😎🌮🍜🍴 . . . #redplanethotels #redplanet #hotel #tips #travel #hack #travelhack #traveltip #tuesday #potd #explore #foodie #tourism #wanderlust #holiday #weekend #vacation #outoftown #oot #fun #asia #philippines #smile #happy

2
@redplanetjapan

インドネシアにあるブロモ山という名前はヒンドゥー教の神ブラフマーに由来すると言われ、古くからヒンドゥー教が信仰されてきたこの地で人々に崇められてきた山🏔ここからの黄金に輝く日の出は圧巻です😉皆さんも、ぜひインドネシアに訪れてみませんか?✨ It's views like these why you should never stop discovering the world🌏

11
@pinoyadventurista

Looking for budget hotels in Clark/Angeles City, Pampanga? Check out @redplanetphilippines Angeles City! You can use my promo code ‘MERVINPH’ and avail 10% discount on room rates at any Red Planet Hotel in the Philippines when booking via their website or app. . MORE PHOTOS & FULL REVIEW 👉bit.ly/RedPlanetAngeles . #RedPlanetHotels #RedPlanetPH #RedPlanet‬ at Red Planet Hotel - Clark Angeles Pampanga

9
@kpmputri

Psssttt... aku kasih tau aja ya, besok lusa itu libur. Jadi buat yang mau #staycation atau jalan-jalan, buruan cek akunnya @redplanetindonesia karena ada diskon 25% lho! 😍 _ Btw, cerita tentang liburan singkat di Bekasi minggu lalu, sudah ku tulis di blog. Dibaca yaaaa~~~ _ #redplanethotels #redplanethotelsindonesia #redplanethotelsbekasi at Red Planet Hotel Bekasi

2
@redplanetphilippines

Escape the summer heat! 🔥 Our fully air-conditioned rooms and super soft bed linens keep you cool and fresh. 🌬 🛏️ . . . #redplanethotels #redplanet #hotel #hotelliving #sleep #bed #rest #goodnight #smile #pretty #potd #philippines #summer #weekend #vacation #staycation #monday #stay #travel #trip #wanderlust #asia #igtravel #fun #happy #recharge #relax

0
@redplanet_hotels

There's nothing quite like fresh seafood in Sapporo. Which food will you reach for first?🦀✨ Stay connected at Red Planet Susukino Central, opening this September😉👍✨ #stayconnected #redplanethotels

0
Next »