Redvelvet Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@smtown.fams

. . #TesDayaIngat_Media - - Rules : Jika sudah swipe, ga boleh swipe balik ya, kalo swipe balik ga bakal ketemu oppa lho 😉 - - Jangan lupa tinggalkan Like {❤} dan Komentar {💬} Ajak teman kalian untuk : Follow dan Tag akun @smtown.fams - - #TESDAYAINGAT #SNSD #EXO #SuperJunior #RedVelvet #BoA #TVXQ #NCT127 #NCTDream #NCTU

0
@sweettreatsbyari

Email info@sweettreatsbyari.com to place your holiday orders! Shipping Available! #sweettreatsbyari #treatyourself #cookies #cupcake #redvelvet #oreo #vanilla #holidaydessert #treats #cleveland #Akron #columbus

0
@busanasignature

TSUNAMI ERINA PULAK KEMBALI . ERINA DESIGN PREMIUM KURUNG SYARIE AQUAMARINE - design kurung syarie pertama bynurhafizah membawa kelainan yg sgt unik dan exklusif , hasil dari boder 3 layer tu boleh beri “EFFECT TINGGI” supaya sis nampak lebih “CONFIDENT “ lebih “COPRATE” bila ke pejabat , ke sekolah , or ke mana2 majlis penting. Bukan tu jerrr kalau sis nak gayakan dengan seluar pun bolehh kalau nak nampak lebih santaii.. best kan ?.. dengan satu kurung sis boleh gayakan dengan pelbagai cara. . . METERIAL XKLUSIF DUBAI COMO CREPE- maybe dah ramai yg tahu fabric xklusif ni and dah bersepah testimony yg kami dapat untuk material premium ni, material yg “MUDAH IRON” , “FLOWY” , “TAK PANAS” dan paling penting material ni mampu beri effect XKLUSIF . sesuai lah sgt untuk sis yang nak kelainan dan ingin nampak “EKSKLUSIF”. . . HIDDEN POCKET KIRI DAN KANAN- kurung erina kami sediakan hidden poket kiri dan kanan , so mudah la korang nak simpan barang2 penting korang , iphone ke , duit syiling ke , barang make-up, so dun worry lah untuk sis yang malas nak bawa handbeg kalau pakai erina kurung ni. . . 7 WARNA DEFULT BUSINESS-pilihan warna kali lebih ke arah warna-warna wanita berkerjaya , warna-warna yg sgt sesuai untuk ke event-event besar ataupun ke tempat kerja korang , so dun worry lah dgn erina kurung syarie ni mampu goyang kan iman Korang untuk rembat 7 warna yg up to date ni. . . WUDHU FRIENDLY AND BF FRIENDLY- benda ni sgt penting setiap design bynurhafizahh, berkerjaya tu penting.. tapi solat tu kan penting lagii.. so zip ni akan mudah kan korang nak ambik wudhu or nak susu kan anak di mana sahaja pun boleh ..baru lah kaya dunia dan akhirat . berkerjaya tapi tetap beriman. www.wasap.my/601110024812 www.wasap.my/601110024812 www.wasap.my/601110024812 #combo #muslimahsuit #officeWear #meeting #hijabista #bajukonvo #konvokesyen #uiam #unisel #mmu #happyweekend #nursingFriendly #bfmembers #breastfeedingmom #konvoukm2017 #blouseAtelia #kurungsyarie #restock #salesgaji #konvoukm2017 #konvouitm #bajukonvo #brown #muslimahwear #muslimahBlouse #mochakaubahagia #redvelvet #coffeeprince #dekatkanjarakkita

0
@fareedaaaaaaaa

อั๊กซ์ 😨 พอรีบๆมันก็จะมีสีเเดงกลับบ้านไม่หน่อย 555 ทุกวันเลย กว่าจะหยุดเลือดได้ มันก็จะมีความ #redvelvet 🔪 หน่อยๆ #ดีกันนะ 👌 #สติ 😂

0
@getskirt.shop

#กระโปรงเทนนิส 220.- ทุกแบบค่า 😍 มีหลายสีให้เลือกนะคะ ทั้งสีพื้น และ ลายสก็อต ss เอว 24 สะโพก 34 s เอว 26 สะโพก 34 m เอว 28 สะโพก 36 l เอว 30 สะโพก 38 xl เอว 32 สะโพก 40 ความยาว 14.5 นิ้ว สอบถามได้จ้า line parkapril.w #aakorea #tennisskirt #gfriend #idolschool #fromis_9 #redvelvet #twice

0
@chittami.store

OPEN PO • NATURE REPUBLIC • aloevera eye cream - IDR 190.000 • MASKER SHEET 10 + 10 (Dapet 20 pcs) (pilih gambar kalo mau beli : tandai gambar) - IDR 270.000 • bamboo chrocoal nose + T zone (untuk komedo) - IDR 145.000 • bamboo mask (untuk wajah berkomedo) - IDR 135.000 • Face wash (peach, aloe, snail) 1+1 = 2pcs - IDR 205.000 beli 1pcs - IDR 115.000 • Face wash (mango, Rose, sea butter, olive, argan) - IDR 185.000 CLOSE PO: - PO 1 : 14 DEC 2017 - PO 2 : 21 DEC 2017 - PO 3 : 31 DEC 2017 . . . . . Order? Add line: hmiu10 or whatsapp di nomor 0895800235572 fast respon! Cek bio . . . . #nature #republic #skincare #koreanmakeup #koreanbeauty #beauty #korea #facewash #mask #peelofmask #eyecream #exo #bts #redvelvet #kpop

0
@heartofhaute

Just a few left....Wrap yourself up like the perky little present you are! Complete with a bow! ⠀ ⠀ ⠀ *******************⠀ Are you a Haute Honey? ⠀ Join our private FB group: ⠀ ⠀ http://bit.ly/2zizmsW⠀ ********************⠀ ⠀ #heartofhaute#hauteholiday#redvelvet#greenvelvet#shoppingaddict#styleinspo#stretchvelvet#femininefashion#christmasfashion#sweetsweater#vintageinspiredfashion#dressboutique#ilovevelvet#velvetdresses#holidaydresses#holiday2017#retrofashion#vintagedress#vintagestyle#pinupdress#pinupstyle#midcenturymodern#1940sstyle#1950sstyle#1960sstyle⠀ ⠀

0
@xamiaarc

This is yesterday's Christmas party outfit but I had to take the dress picture today as I didn't have time yesterday! This dress is so perfect for Pinup Christmas and a party! ❤ . Dress & Bra: Vintage Knickers: Handmade Stay-ups: @levante_au . . . #pinupchristmas #christmascountdown #pinupchristmascountdown #OOTD #outfitoftheday #pinup #pinupstyle #pinuphair #vintagehair #wetset #vintagestyle #modernpinup #truevintageootd #redvelvet #lingerie #lingerieoftheday #stockings #stayups #handmade #vintagelingerie #bulletbra #longlinebra

0
@grandepasso

@grandepasso . GrandePasso Cianjur : Jl. Ir. H. Djuanda 69 Cianjur . GrandePasso Sukabumi : Jl. Siliwangi - Ruko Graha Siliwangi B3 Sukabumi . GrandePasso Bandung : Jl. Karawitan 46 Bandung #blackforest #redvelvet #blueberrycheese #tiramisu #ornamentcake #chococheese #vanillacheese #chocolatecake #rainbowcake #tarocheese #triplecheese #brownies #muffin #macaron #cupcake #cheeseroll

0
@raising_groot

#LilGroot is getting ready for #christmas with his Santa Clause Tie. He also got his cupcake on today. Told me he was in a bulking phase.... That was when it was time to head home. Lol #guardiansofthegalaxy2 #guardiansofthegalaxyvol2 #zonkeytoys #bmw #teamusa🇺🇸 #marvel #marveluniverse #syfy #olympics #gainz #gains #bodybuilding #cupcakes #redvelvet #jinglebells

0
@cakemachine_

Hey folks! Azana will be back at the Refresh Farmers Market this Monday!! She's bringing her popular red velvet cupcakes back (random internet photo used here as an example). Additional flavors will be revealed this weekend. A vegan cupcake will definitely be part of the mix! Hope to see y'all there! (Azana is very close to her halfway goal, the minimum she needs to raise in order to make this trip possible. Thanks in advance for helping to get there and beyond!) #cupcwakemachine #redvelvet #youthfundraiser #travel

0
@naturerepublicmlaysia

Nature Republic Aloevera Gel BEST SELLER 🍒🍒🍒(ready stock) price:rm25 postage:rm8sm/rm12ss for any order just DM📥📥📥📥📥📥 #kyungsoo #malaysia #exordium #exom #exo #exok #naturerepublic #naturerepublicbrunei #naturerepublicmalaysia #naturerepublicsingapore #sales #sehun #suho #smtown #aloevera #aloeveragel #original #power #kpop #bts #redvelvet #twice

0
@y3ny3n79

It is supposed to be my “rest day” today. But since it’s my son who requested for it, 3 dozens of red velv. His contribution for their Christmas Party tomorrow, kurog an mommy. 😅 (No cream cheese frosting yet...) . . . #redvelvet #cupcake #holidays #instafollow #foodie #foodgram #foodphotography #bake

0
@maksuiqabakerycafe

Twinkle twinkle themed. . Red velvet & absolute choc cake, tq qis 😉 . http://maksuiqabakery.wasap.my/ 🎂🍴🏠 No21-G , jln makyong 5A/KU5, Bandar bukit raja, 41050 klang. Waze 🚗 > Cafe Burger 🍔 >Mak Su Iqa Bakery 🕖5pm - 11pm 📞 +6011-11332803 (cafe) +6010-2149194 (bakery) Sunday - Friday ⛔️Saturday (closed) #maksuiqabakery #bandarbukitraja #setiaalam #meru #kapar #puncakalam #puncakperdana #shahalam #subang #kelanajaya #petalingjaya #damansara #twinkletwinklelittlestar #redvelvet #absolutechoc

0
@starlink_powder2

Hola pelanggan ll ke Day 11 hehe buruan order hanya berlaku hari ini loh . caranya geser aja say foto postingan ini ➡➡➡ tunggu apa lagi . buruan order sekarang juga jangan sampai kelewat ya 😘🎅🎄 #christmaspecials #christmaspecialstillcontinues ———————————————————— For More Information & Order : • LINE: starlink_powder_ • BBM: 5C3778AD • WA: 088210135510 ———————————————————— All Messages Will Be Replied! All Orders Will Be Delivered! ———————————————————— Shipping : Monday - Saturday • JNE • POS INDONESIA • DAKOTA CARGO • WAHANA ———————————————————— PAKET AKAN DIKIRIM PALING CEPAT 1 HARI  PALING LAMBAT 3 HARI SETELAH TRANSFER ———————————————————— RESI? H+4 SETELAH TRANSFER ———————————————————— HAPPY SHOPPING! THANKYOU FOR TRUSTING US #redvelvet #tiramisu #taro #tiramisulatte #minumansehat #tapiocapearl #jualpudding #silkypudding #puyo #makansehat #jelly #tangerang #greentealatte #redvelvetlatte #matchalatte #greenteamatcha #pudding #brownies #rotibakar #matcha #lovegreentea #bluevelvet #jogjaculinary #jogjaevent #jogjapunyacara #jualansusu #jualmakanan #jualsilkypudding

0
@aa_shingis2017

0
@mr.fadil26

Merah itu berani Putih itu suci .youmand indonesia banget ya 😂😂 #nouvo #fni #nouvoz #nouvosantay @welovemio #redvelvet #superred_official #mio #miosporty #thailook #ngopilah #sportysportyamat

0
@sweetie.tenko

‘s post [🎤] ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nishishi, why not some kpop since it’s as much of my favorite thing as food~ :3 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ [Ignore]; #monstax #jinbts #shownu #sehunexo #sehun #exo #kangdaniel #wannaone #jin #bts #kpop #korean #fangirl #fandom #bangtanboys #bigbang #snsd #sf9 #ikon #gfriend #exid #superjunior #got7 #astro #blackpink #kard #nct #twice #redvelvet #seventeen

3
@gfriend.eunha

SM-YG-JYP-SOURCE? 😍😘 . ME : Source 🤗🙄😶 #Gfriend #RedVelvet #BlackPink #Twice

5
@kstarsite

doyeon and braids is a true match 💙 song: i dont like your girlfriend by weki meki #kbs #sbs #pristin #gugudan #mnet #inkigayo #pledis

2
@sa.syafiqa

Face Primer,Lash Primer dan Eye Primer.Mary Kay memang sangat teliti.Kalau skincare pun ada khas utk setiap jenis kulit dan setiap anggota badan kite,begitu juga dengan makeup. . . Kenapa pentingnya primer sebelum apply color(makeup)? . . 🌟 kulit muka ni seperti canvas.bila apply primer,kulit akan jadi licin,no spot or fine lines,wrinkles bak kata menyediakan canvas yg bersih dan licin sebelum dilukis gitu. 🌟 membantu makeup tahan dalam jangka masa yg lebih lama (more than 8hrs) 🌟 selepas berjam2 muka takkan jadi flake atau makeup jadi pecah2 mcm jalan tak siap. Kalau guna eye primer-eye shadow takkan creasing maksudnya takkan bergumpal,berkerak dan berminyak kat kelopak mata tu. 🌟 color makeup kat muka pun akan jadi lebih contrast.senang cerita,color akan lebih naik gitu. . . Berminat atau nak cuba dulu produk di atas boleh pm/wasap sis.Atau nak consult tentang masalah kulit pun boleh 😊 . . #marykay #marykayshahalam #marykaypadangjawa #marykayklang #marykaykgjawaklang #marykaypuncakalam #marykaypuncakperdana #marykaymalaysia #marykayselangor #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknilofficial #shahalamresiden #timewisemarykay #meletop #tv3 #2017 #november #redvelvet #redvelvetdrama #marykaymurah #selangor #cjwowshop #goshop #marykayklcc #beautyconsultantmarykay #fattzura #disember #promo #christmas2017

0
@queenirenerv

Wendy with Kids😂😍 • • • • #redvelvet #kpop

0
@sky._.dance

First cover is @redvelvet.smtown peekaboo! This was a first recording, and I know it needs work, but I hope to improve in the future!💖🤗

1
@ab.leraa.co

PAKAI BAJU APA HARINI? . 🌼Sakinahh zip blouse🌼 #3pcsrm100ableraa 1 PCS RM40 2 PCS RM70 3 PCS RM100 Postage : SEM - Free postage SS - Add RM3 Material : Moss crepe Measurement : Bahu 15" Dada 40" Lengan 18" Labuh lengan 22" Labuh baju depan 32.5" Labuh baju belakang 37.5" NAK ORDER? 1. Screenshot Gambar 2. Whatsapp ke 017 721 4816 atau tekan link di bio 📣 Boleh mix any design tw. Click #3pcsrm100ableraa #3pcsrm100 #blousemurahmurah #bajubaju #printedblouse #patchblouse #blousecantik #bajujalan #bazaarpaknil #blouse3pcsrm100 #uqashasenrose #redvelvet #igshop #kedaionline #pkagentmurah #malaysiaonlineshop #igshopmalaysia #fattzura #redvelvetdrama #izzathelena #uqashasenrose #blouse3pcsrm110 #3pcsrm110 #coffeeprincemy #yearendsales

0
@ab.leraa.co

PAKAI BAJU APA HARINI? . 🌼Sakinahh zip blouse🌼 #3pcsrm100ableraa 1 PCS RM40 2 PCS RM70 3 PCS RM100 Postage : SEM - Free postage SS - Add RM3 Material : Moss crepe Measurement : Bahu 15" Dada 40" Lengan 18" Labuh lengan 22" Labuh baju depan 32.5" Labuh baju belakang 37.5" NAK ORDER? 1. Screenshot Gambar 2. Whatsapp ke 017 721 4816 atau tekan link di bio 📣 Boleh mix any design tw. Click #3pcsrm100ableraa #3pcsrm100 #blousemurahmurah #bajubaju #printedblouse #patchblouse #blousecantik #bajujalan #bazaarpaknil #blouse3pcsrm100 #uqashasenrose #redvelvet #igshop #kedaionline #pkagentmurah #malaysiaonlineshop #igshopmalaysia #fattzura #redvelvetdrama #izzathelena #uqashasenrose #blouse3pcsrm110 #3pcsrm110 #coffeeprincemy #yearendsales

0
@delicious_byarissa

Assalammualaikum & Hi semua 😘 Red Velvet ada EXTRA 2 BOX lagi ya! 🍰 Kepada sesiapa yang berminat boleh Dm/Ws terus Link Ws di Bio ya sayang semua 😄 #RedVelvet #JohorBahru #KualaLumpur #KekViral #KekSedap #Homemade #Homabaker

0
@ab.leraa.co

PAKAI BAJU APA HARINI? . 🌼Sakinahh zip blouse🌼 #3pcsrm100ableraa 1 PCS RM40 2 PCS RM70 3 PCS RM100 Postage : SEM - Free postage SS - Add RM3 Material : Moss crepe Measurement : Bahu 15" Dada 40" Lengan 18" Labuh lengan 22" Labuh baju depan 32.5" Labuh baju belakang 37.5" NAK ORDER? 1. Screenshot Gambar 2. Whatsapp ke 017 721 4816 atau tekan link di bio 📣 Boleh mix any design tw. Click #3pcsrm100ableraa #3pcsrm100 #blousemurahmurah #bajubaju #printedblouse #patchblouse #blousecantik #bajujalan #bazaarpaknil #blouse3pcsrm100 #uqashasenrose #redvelvet #igshop #kedaionline #pkagentmurah #malaysiaonlineshop #igshopmalaysia #fattzura #redvelvetdrama #izzathelena #uqashasenrose #blouse3pcsrm110 #3pcsrm110 #coffeeprincemy #yearendsales

0
@ab.leraa.co

PAKAI BAJU APA HARINI? . 🌼Sakinahh zip blouse🌼 #3pcsrm100ableraa 1 PCS RM40 2 PCS RM70 3 PCS RM100 Postage : SEM - Free postage SS - Add RM3 Material : Moss crepe Measurement : Bahu 15" Dada 40" Lengan 18" Labuh lengan 22" Labuh baju depan 32.5" Labuh baju belakang 37.5" NAK ORDER? 1. Screenshot Gambar 2. Whatsapp ke 017 721 4816 atau tekan link di bio 📣 Boleh mix any design tw. Click #3pcsrm100ableraa #3pcsrm100 #blousemurahmurah #bajubaju #printedblouse #patchblouse #blousecantik #bajujalan #bazaarpaknil #blouse3pcsrm100 #uqashasenrose #redvelvet #igshop #kedaionline #pkagentmurah #malaysiaonlineshop #igshopmalaysia #fattzura #redvelvetdrama #izzathelena #uqashasenrose #blouse3pcsrm110 #3pcsrm110 #coffeeprincemy #yearendsales

0
@arm__art__

0
@bombondazucar_

Casita de Jengibre (galleta de canela) 🏠🎄🍪 pide la tuya! #bombondazucar

1
@beepersnoops

Expensive✅ adorbs✅ practical❎ Whatever it’s from @anthropologie and I’m nutty about it 🐿🐿🐿 #anthropologie #baking #cupcaketime #redvelvet

0
@silvestrecakes

Tem coisa mais charmosa que uma vila de casinhas cobertas de neve? Que tal um belo red velvet com recheio e cobertura de cream cheese pra acompanhar essa vila de cookies de baunilha? As casinhas podem ser adicionadas a diversos sabores de bolos. 📮Encomendas e orçamentos: (61) 99988-2518 | silvestrecakes@gmail.com #redvelvet #creamcheese #sugarcookiehouse #cookies #cookiedecasinha #vila #cidadedecookies #biscoitodecorado #ébolachaoubiscoito #ideiasdepresentesdenatal #cake #bolodenatal #xmascake at Brasília, Brazil

0
@numbernueng

อยากกิน.. แต่ขี้เกียจจะทำ จัง (รูปสวยช่วยทำให้ดูอร่อย) #redvelvet #nnsweeet #nnscafe #homemade #cake #bakery #baking

0
@ka_espinola

Por mais contrárias que sejam suas atitudes confie em si e siga em frente. #redpic #red #redvelvet #redheart #inlove #dangerouslyinlove

0
@kpoptrash1696

Can jhope and yugyeom kill me with their aegyo?

1
@bandwhore90210

I want Kyla to sit on me.

2
@cakuhy

some of my best friends or whateva.。.:*☆ 🐲 ー please do not use my art without permission ! to repost please credit/mention and tag me ー follow ☆ double tap ♡ comment ✌︎ ー #art #anime #mangagirl #manga #animegirl #animeart #digitalart #drawing #artwork #yurionice #haikyuu #copic #copicart #kawaii #senpai #foodwars #vocaloid #sticker #charm #watercolor #painting #bts #exo #redvelvet #blackpink #seventeen #got7 #nct

1
@beautyofzyla

HAJAR by Nealofar Hijab (STOK BARU | BAWAL) . Normal price RM 73.00 . NOW ONLY RM 40.00 . Beli 3 helai FREE POSTAGE (Boleh mix dengan design Nealofar lain) . Wasap zyla cepat. 017 3771209 www.wasap.my/60173771209 . NO BOOKING. . COPY AUTHENTIC. Yang pertikai harga murah tu, sila pergi ke butik or official website. Saya jual murah2 je, kualiti sama butik. Kain Heavy chiffon berkualiti, batu swarovski Aurora Borealis, White Pearl, Crystal beads, berlabel brand metal Nealofar Hijab. . . . #sayajual #sayajualNH #tudungmurah #tudungterbaru #seribynh #NH #NaelofarHijab #darlinglovebynh #dearlovebyNH #evabynh #sabah #fantasybynh #sarahbynh #naelofar #hijab #naelofarhijabmurah #redvelvet #malaysia #lofattah #kiranabynh #preciousbynh #naelofarhijabmurah #wardalofa #tudung #shawl #shawlmurah #zehrabynh #tudunglofamurah #hajarbynh #sarawak

0
@cenning_jkt

Udah pada nonton trailer film Dilan 1990 belom? . . Selamat yah @iqbaal.e atas pemutaran trailer perdana film Dilan 1990 yg telah dinanti2kan dari dulu.. . . Dilan aja suka ama Cenning..gimana dengan kamu? . . contact person : IG : cenning_jkt LINE : @bocitbocit WA : 081212225713 Tokopedia : Cenning GoFood : Cenning . . #cenning #thaitea #greentea #taro #tiramisu #redvelvet #whitechocolate #lemongrass #minumansegar #darkchocolate #coklat #artisindonesia #tokopedia #minuman #endorse #endorsement #artis #iqbaal #iqbaalramadhan #musisi #filmdilan #dilan1990 #dilan #milea #coboyjr #cjr #novel #coboyjunior #aktor #filmindonesia

2
@kpopp.candy

Crush eterno e o dono da minha vida ! ✨🤦🏼‍♀️ #bts #wannaone #exo #twice #blackpink #boygroup #kpop #redvelvet #army

0
@beautyofzyla

HAJAR by Nealofar Hijab (STOK BARU | BAWAL) . Normal price RM 73.00 . NOW ONLY RM 40.00 . Beli 3 helai FREE POSTAGE (Boleh mix dengan design Nealofar lain) . Wasap zyla cepat. 017 3771209 www.wasap.my/60173771209 . NO BOOKING. . COPY AUTHENTIC. Yang pertikai harga murah tu, sila pergi ke butik or official website. Saya jual murah2 je, kualiti sama butik. Kain Heavy chiffon berkualiti, batu swarovski Aurora Borealis, White Pearl, Crystal beads, berlabel brand metal Nealofar Hijab. . . . #sayajual #sayajualNH #tudungmurah #tudungterbaru #seribynh #NH #NaelofarHijab #darlinglovebynh #dearlovebyNH #evabynh #sabah #fantasybynh #sarahbynh #naelofar #hijab #naelofarhijabmurah #redvelvet #malaysia #lofattah #kiranabynh #preciousbynh #naelofarhijabmurah #wardalofa #tudung #shawl #shawlmurah #zehrabynh #tudunglofamurah #hajarbynh #sarawak

1
@doramaa_kpoop

0
@beautyofzyla

HAJAR by Nealofar Hijab (STOK BARU | BAWAL) . Normal price RM 73.00 . NOW ONLY RM 40.00 . Beli 3 helai FREE POSTAGE (Boleh mix dengan design Nealofar lain) . Wasap zyla cepat. 017 3771209 www.wasap.my/60173771209 . NO BOOKING. . COPY AUTHENTIC. Yang pertikai harga murah tu, sila pergi ke butik or official website. Saya jual murah2 je, kualiti sama butik. Kain Heavy chiffon berkualiti, batu swarovski Aurora Borealis, White Pearl, Crystal beads, berlabel brand metal Nealofar Hijab. . . . #sayajual #sayajualNH #tudungmurah #tudungterbaru #seribynh #NH #NaelofarHijab #darlinglovebynh #dearlovebyNH #evabynh #sabah #fantasybynh #sarahbynh #naelofar #hijab #naelofarhijabmurah #redvelvet #malaysia #lofattah #kiranabynh #preciousbynh #naelofarhijabmurah #wardalofa #tudung #shawl #shawlmurah #zehrabynh #tudunglofamurah #hajarbynh #sarawak

1
@beautyofzyla

HAJAR by Nealofar Hijab (STOK BARU | BAWAL) . Normal price RM 73.00 . NOW ONLY RM 40.00 . Beli 3 helai FREE POSTAGE (Boleh mix dengan design Nealofar lain) . Wasap zyla cepat. 017 3771209 www.wasap.my/60173771209 . NO BOOKING. . COPY AUTHENTIC. Yang pertikai harga murah tu, sila pergi ke butik or official website. Saya jual murah2 je, kualiti sama butik. Kain Heavy chiffon berkualiti, batu swarovski Aurora Borealis, White Pearl, Crystal beads, berlabel brand metal Nealofar Hijab. . . . #sayajual #sayajualNH #tudungmurah #tudungterbaru #seribynh #NH #NaelofarHijab #darlinglovebynh #dearlovebyNH #evabynh #sabah #fantasybynh #sarahbynh #naelofar #hijab #naelofarhijabmurah #redvelvet #malaysia #lofattah #kiranabynh #preciousbynh #naelofarhijabmurah #wardalofa #tudung #shawl #shawlmurah #zehrabynh #tudunglofamurah #hajarbynh #sarawak

0
@busanasignature

TSUNAMI ERINA PULAK KEMBALI ERINA DESIGN PREMIUM KURUNG SYARIE MUSTARD - design kurung syarie pertama bynurhafizah membawa kelainan yg sgt unik dan exklusif , hasil dari boder 3 layer tu boleh beri “EFFECT TINGGI” supaya sis nampak lebih “CONFIDENT “ lebih “COPRATE” bila ke pejabat , ke sekolah , or ke mana2 majlis penting. Bukan tu jerrr kalau sis nak gayakan dengan seluar pun bolehh kalau nak nampak lebih santaii.. best kan ?.. dengan satu kurung sis boleh gayakan dengan pelbagai cara. . . METERIAL XKLUSIF DUBAI COMO CREPE- maybe dah ramai yg tahu fabric xklusif ni and dah bersepah testimony yg kami dapat untuk material premium ni, material yg “MUDAH IRON” , “FLOWY” , “TAK PANAS” dan paling penting material ni mampu beri effect XKLUSIF . sesuai lah sgt untuk sis yang nak kelainan dan ingin nampak “EKSKLUSIF”. . . HIDDEN POCKET KIRI DAN KANAN- kurung erina kami sediakan hidden poket kiri dan kanan , so mudah la korang nak simpan barang2 penting korang , iphone ke , duit syiling ke , barang make-up, so dun worry lah untuk sis yang malas nak bawa handbeg kalau pakai erina kurung ni. . . 7 WARNA DEFULT BUSINESS-pilihan warna kali lebih ke arah warna-warna wanita berkerjaya , warna-warna yg sgt sesuai untuk ke event-event besar ataupun ke tempat kerja korang , so dun worry lah dgn erina kurung syarie ni mampu goyang kan iman Korang untuk rembat 7 warna yg up to date ni. . . WUDHU FRIENDLY AND BF FRIENDLY- benda ni sgt penting setiap design bynurhafizahh, berkerjaya tu penting.. tapi solat tu kan penting lagii.. so zip ni akan mudah kan korang nak ambik wudhu or nak susu kan anak di mana sahaja pun boleh ..baru lah kaya dunia dan akhirat . berkerjaya tapi tetap beriman. www.wasap.my/601110024812 www.wasap.my/601110024812 www.wasap.my/601110024812 #combo #muslimahsuit #officeWear #meeting #hijabista #bajukonvo #konvokesyen #uiam #unisel #mmu #happyweekend #nursingFriendly #bfmembers #breastfeedingmom #konvoukm2017 #blouseAtelia #kurungsyarie #restock #salesgaji #konvoukm2017 #konvouitm #bajukonvo #brown #muslimahwear #muslimahBlouse #mochakaubahagia #redvelvet #coffeeprince #dekatkanjarakkita

0
@rynanailas.shoppe

PROMOSI YEAR END SALE IS ON GUYS & JOM MENANG CABUTAN BERTUAH BY RYNA NAILA 🌸 . . HAI GADIS DAN JEJAKA, SAMPAI BILA HITAM GELAP KUSAM? . . Fuyooo memang ketara gila perubahan diaaa uiii. Kalau korang nak tahu dalam ni ada Serbuk Mutiara, Collagen Rumpai laut, Vitamin C yang boleh memutihkan kulit. Bahan2 semua kita guna Gred A+, itulah sebab kesan dia terlajak POWER. Laagi power sebab dapat servis terbaik dari Ryna 😍 . . Apa Best Promo Kali Ni? 🐦 Berpeluang Menang Cabutan Bertuah 🐦 Harga Adik-Beradik Je Nak Bagi 🐦 FREE gift 🐦 FREE postage untuk setiap Combo bersama Ufora Collagen . . Ni je peluang korang untuk memang Cabutan Bertuah. Promo Kalini memang Ryna bukak peluang kaw kaw untuk korang. Ryna rugi banyak tak apa, asalkan korang suka 😘 . . Rugi kan tak grab peluang keemasan ni? . . Jom WhatsApp Ryna +6017.586.0892 +6017.586.0892 +6017.586.0892 . . *Dilarang Copy & Paste dan akan diblok. Thank you 😘*

2
@beautyofzyla

HAJAR by Nealofar Hijab (STOK BARU | BAWAL) . Normal price RM 73.00 . NOW ONLY RM 40.00 . Beli 3 helai FREE POSTAGE (Boleh mix dengan design Nealofar lain) . Wasap zyla cepat. 017 3771209 www.wasap.my/60173771209 . NO BOOKING. . COPY AUTHENTIC. Yang pertikai harga murah tu, sila pergi ke butik or official website. Saya jual murah2 je, kualiti sama butik. Kain Heavy chiffon berkualiti, batu swarovski Aurora Borealis, White Pearl, Crystal beads, berlabel brand metal Nealofar Hijab. . . . #sayajual #sayajualNH #tudungmurah #tudungterbaru #seribynh #NH #NaelofarHijab #darlinglovebynh #dearlovebyNH #evabynh #sabah #fantasybynh #sarahbynh #naelofar #hijab #naelofarhijabmurah #redvelvet #malaysia #lofattah #kiranabynh #preciousbynh #naelofarhijabmurah #wardalofa #tudung #shawl #shawlmurah #zehrabynh #tudunglofamurah #hajarbynh #sarawak

1
@beautyofzyla

HAJAR by Nealofar Hijab (STOK BARU | BAWAL) . Normal price RM 73.00 . NOW ONLY RM 40.00 . Beli 3 helai FREE POSTAGE (Boleh mix dengan design Nealofar lain) . Wasap zyla cepat. 017 3771209 www.wasap.my/60173771209 . NO BOOKING. . COPY AUTHENTIC. Yang pertikai harga murah tu, sila pergi ke butik or official website. Saya jual murah2 je, kualiti sama butik. Kain Heavy chiffon berkualiti, batu swarovski Aurora Borealis, White Pearl, Crystal beads, berlabel brand metal Nealofar Hijab. . . . #sayajual #sayajualNH #tudungmurah #tudungterbaru #seribynh #NH #NaelofarHijab #darlinglovebynh #dearlovebyNH #evabynh #sabah #fantasybynh #sarahbynh #naelofar #hijab #naelofarhijabmurah #redvelvet #malaysia #lofattah #kiranabynh #preciousbynh #naelofarhijabmurah #wardalofa #tudung #shawl #shawlmurah #zehrabynh #tudunglofamurah #hajarbynh #sarawak

1
@sr17g.official

❄ - This will be my last video Of the mission videos . - <💕> hope you stan when debut <💕> . - <🗓> 12/13/17 . - <📸> FOR SR16G <📸> . - #샤이닝스타 》 ♡ - - - - #twice #jyp #gfriend #redvelvet #pristin #blackpink #rookie #smrookie #hina #whitefox #sm #yg #ohmygirl #gugudan #wekimeki #girlgroups #loona #debut #kpop #lami #yiyang #snsd #lovelyz  #jungyeon #exo #bts #got7  #wannaone #fromis

0
@leephotocard

[SEASON GREETINGS PACK] . CODE: SEASON GREETINGS PACK . 🔼 Custom foto maksimal 30 foto 🔼 Bahan Art Carton 250gr 🔼 Isi 14 lembar (2 sisi) 🔼 Tatakan karton tebal hitam 🔼 Size apprx 21x 15 cm 🔼 Foto standee harus background putih/transparan format .png 🔼 Foto semua photocard custom 👌 🔼 FREE! 10pcs Polaroid Type A/Lomocard/Photocard (pilih frame salah satu) . 💸Rp. 85.000 . Cocok buat kalian yang mau kalender custom foto nihh buat menyambut tahun baru 😍 dan lebih hemat tentunyaaa 💕 . #kalendercustom #customkalender #customcalendar #calendarcustom #fotopolaroid #fotopolaroidsby #polaroidsby #polaroidmurah #exo #bts #wannaone #got7 #gfriend #twice #redvelvet #nuest #cnblue #seventeen #bigbang #day6 #iKon #VIXX #winner #nct127 #nct #sf9

0
@beautyofzyla

HAJAR by Nealofar Hijab (STOK BARU | BAWAL) . Normal price RM 73.00 . NOW ONLY RM 40.00 . Beli 3 helai FREE POSTAGE (Boleh mix dengan design Nealofar lain) . Wasap zyla cepat. 017 3771209 www.wasap.my/60173771209 . NO BOOKING. . COPY AUTHENTIC. Yang pertikai harga murah tu, sila pergi ke butik or official website. Saya jual murah2 je, kualiti sama butik. Kain Heavy chiffon berkualiti, batu swarovski Aurora Borealis, White Pearl, Crystal beads, berlabel brand metal Nealofar Hijab. . . . #sayajual #sayajualNH #tudungmurah #tudungterbaru #seribynh #NH #NaelofarHijab #darlinglovebynh #dearlovebyNH #evabynh #sabah #fantasybynh #sarahbynh #naelofar #hijab #naelofarhijabmurah #redvelvet #malaysia #lofattah #kiranabynh #preciousbynh #naelofarhijabmurah #wardalofa #tudung #shawl #shawlmurah #zehrabynh #tudunglofamurah #hajarbynh #sarawak

1
@girl_crush.lovers

. - 891214* Onew Birthday! ❤️✨😭 Last post! I’m waiting mr.lee ...🤧 • • SHINee POST! . -//©Credit Me//-To Owner Video® #girlgroup #mamamoo #snsd #girlsgeneration #nct127 #shinee #redvelvet #blackpink #bts #bangtanboys #exo #loona #fx #exom #Onew #taemin #minho #jonghyun #key #shineeworld #shineeonewluv #leejinki #shawol #shawols #OnewProtectionsquad #SHINee5 #onewsaranghae #happyonewday #WeLoveOnew

0
@beautyofzyla

HAJAR by Nealofar Hijab (STOK BARU | BAWAL) . Normal price RM 73.00 . NOW ONLY RM 40.00 . Beli 3 helai FREE POSTAGE (Boleh mix dengan design Nealofar lain) . Wasap zyla cepat. 017 3771209 www.wasap.my/60173771209 . NO BOOKING. . COPY AUTHENTIC. Yang pertikai harga murah tu, sila pergi ke butik or official website. Saya jual murah2 je, kualiti sama butik. Kain Heavy chiffon berkualiti, batu swarovski Aurora Borealis, White Pearl, Crystal beads, berlabel brand metal Nealofar Hijab. . . . #sayajual #sayajualNH #tudungmurah #tudungterbaru #seribynh #NH #NaelofarHijab #darlinglovebynh #dearlovebyNH #evabynh #sabah #fantasybynh #sarahbynh #naelofar #hijab #naelofarhijabmurah #redvelvet #malaysia #lofattah #kiranabynh #preciousbynh #naelofarhijabmurah #wardalofa #tudung #shawl #shawlmurah #zehrabynh #tudunglofamurah #hajarbynh #sarawak

0
@karyykilljoy

Consentidota ❤ 🐥 #redvelvet #work

0
@leephotocard

[PREVIEW LAYOUT CUSTOM DESK CALENDAR] . Layout akan kami sesuaikan sesuai foto dari kalian yaak. Kalian cuma tinggal kirim foto ke kami dan tunggu nyampe dirumah 😍 . CODE: DESK CALENDAR . 🔼 Custom foto maksimal 30 foto 🔼 Bahan Art Carton 250gr 🔼 Isi 14 lembar (2 sisi) 🔼 Tatakan karton tebal hitam 🔼 Size apprx 21x 15 cm . 💸Rp. 65.000 . Cocok buat kalian yang mau kalender custom foto nihh buat menyambut tahun baru 😍 . #kalendercustom #customkalender #customcalendar #calendarcustom #fotopolaroid #fotopolaroidsby #polaroidsby #polaroidmurah #exo #bts #wannaone #got7 #gfriend #twice #redvelvet #nuest #cnblue #seventeen #bigbang #day6 #iKon #VIXX #winner #nct127 #nct #sf9

0
@gigibakes

Nuestra versión del famoso pastel de reno para celebrar el cumpleaños de nuestra querida amiga Vicky de @vleventsplanner que cumplas muchísimos años más💜🎂 · · · #Panama #cakespanama #pastelespanama #dulcespanama #postrespty #507 #pty #cake #undiscoveredbaker #bolo #navidad #redvelvet #cake #cakedecorating #cakeporn #comidapanama #buho #torta #cake #xmas #artisanbakery #babyshowercake #rodolfocake #rudolph #rudolphcake #xmascake

1
@rv.update_ina

Entah kalo make kacamata neng Wendy makin makin 😂😍😘 ,her eyes wow 💖💖💖💖💖😘😍 GOOD MORNING 🌈 #Wendy #wendyRv #WendyRedVelvet #sonseungwan #rv #redvelvet #REDVELVET #reveluv #REVELUV #irene #seulgi #joy #yeri #baejoohyeon #kangseulgi #parksooyoungrv #kimyerim

0
@yourdailyreactions

I lub my faves

1
@_dailymoomoo_

Mamamoo x moomoo forever All credits to the owner of this beautiful video moonlight1992. watch the full video on the YouTube channel! https://youtu.be/D2auIJBHIZ0 #mamamoo #마마무 #redvelvet #blackpink #twice #bts #exo #fx #got7 #bigbang #gfriend #b1a4 #seventeen #btob #up10tion #aoa #kpop #astro #kard #shinee #winner #cnblue #solar #moonbyul #iu #wannaone #wheein #hwasa

0