Rflegacy Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@dayang_nqq

5 HARI JE LAGI CABUTAN PERTAMA! . . Best best best. 5 hari saja lagi, leader tim #RFLegacy akan buat cabutan pertama. Uolls mungkin pelanggan bertuah yg kami cari untuk menang . ✨ LOKET KRISTAL EMAS . Wahhh 😱😱.. Yang osemnya .. bukan 1 tau. Bukan jugak 2 tapi 4 loket kristal emas sedang mencari tuan baru. Best ke sangat besttt? . . MACAMMANA NAK MENANG? . . Senang jerrr. Belian minima 1 tiub Losyen SC ataupun 2 box #SecretCoffee, korang dah layak utk 1 undi. Bukan saja layak cabutan bertuah, belian produk SC sepanjang Disember, uolls dpt . . ✔ diskaun up to 30% ✔*FREE postage . . Apa tunggu lagi, PROMO tamat akhir Disember ni! Jom order! . . wasap.my/60198697560 at Labuan

0
@kakira_sc

5 HARI JE LAGI! . . Best best best. 5 hari je lagi tim leader #RFLegacy akan buat cabutan pertama. Yess.. 15 Disember. Uolls mungkin pelanggan bertuah yg kami cari untuk menang . ✨ LOKET KRISTAL EMAS . Wahhh loket emas tu😱😱.. Yang osemnya.. kami sediakan bukan 1 tau. Bukan jugak 2 tapiiii 4 loket kristal emas. Best ke sangat besttt? . . MACAMANA NAK MENANG? . . Senang jurrr. Belian minima 1 tiub Losyen SC ataupun 2 box #SecretCoffee dpd mana2 ejen #RFLegacy, korang dah layak utk 1 undi. Dpd tim #RFLegacy saja tau. 😁 . . Bulan Disember jugak ada promo YEAR END SALE tauuu. ✔ diskaun up to 30% ✔*FREE postage ✔*FREE gift . . So apa tunggu lagi, PROMO tamat akhir Disember ni! Jom order! . . wasap.my/601132775496/Yes17 wasap.my/601132775496/Yes17 wasap.my/601132775496/Yes17 . #RFLegacy #PromoYES #BeliSCMenangLoket

0
@losyen_kurus_secretcorrea

Tq yang sudi beli dgn zu 😊 . Lama tak up feedback penyokong @losyen_kurus_secretcorrea . Bukan sbb mmmalas, tp tak sempat (banyak m sebenarnya 🙈) . Semua yg shoping kt sini akan dapat free gift tau. Free gift diberi secara random. Mcm² adoooo. Awak boleh pilih nak 1, 2 atau 3 free gift 😇 . Haa cepat la wasap sblm stock gift habis plak heee . Haip tungguuu. Ada lagi best. Jangan lupa CABUTAN BERTUAH LOKET EMAS untuk 4 orang pemenang bulan disember khas dr team #rflegacy shj. Mai kaiih wsap 0124616649 or klik je link kt bio . . #kurusdalam2minggu #kurusselamat #kuruscepat #nakkurus #kurustanpaubat #kuruscantik #kurus #slimming #lemonex #qurose #fatburner #mince #ubatkurus #selulit #stretchmark #ajimaura #terapiinstagram #losyenkurussejuk #secretcorrea #secretcoffee #cspscs #coffeesecretcorrea #slimmingcoffee #kopikurusmelepak #kopiviral #kopikurus #kopihijau #detox #trustedseller at Putrajaya

20
@secretcorreaalorsetar

Salam semua.. Maaf sebab kami terlambat sikit nak share bahan2 yang terkandung dalam Kopi Secret Correa.. Okay, Bismillah.. Bahan pertama dalam kopi ini adalah ' GARNICIA COMBOGIA' atau bahasa melayunya 'ASAM KEPING'.. Ha yang kita2 guna buat masa lemak cili padi ka asam pedas ka , had tu lah.. Kelebihan bahan ni : 1) membantu mengurangkan selera makan 2) mengelakkan lemak baru terkumpul 3) mengawal proses pembakaran lemak di dalam badan 4) membantu membuang lemak di bahagian yang sukar spt PAHA dan PERUT.. Jadi, asam keping ni dapat membantu kita mengurangkan lemak dalam badan.. Had mana perot ngan paha besaq macam kami, In Shaa Allah dapat dibantu oleh Kopi Secret Correa ni.. Had mana peminat kopi tegar, boleh mencuba minuman dari SECRET CORREA ni.. Kira dua dalam satu lah, KOPI PUN DAPAT, SIHAT PUN DAPAT.. Hehe Ampa kalau nak grab skang, ada promosi tau.. YEAR END SALE.. PASTU SETIAP PEMBELIAN 1 LOSYEN @ 2 KOTAK KOPI, LAYAK UNTUK CABUTAN BERTUAH LOKET EMAS!!! Memang best ampa kalau ampa leh grab skang, da la harga diskaun, dapat peluang lagi nak menang loket emas.. Ni no. Kami tau, jgn malu jgn segan. Kami akn cita kat ampa detail, msg kami nah.. 0175749069 Whatsapp Call Msg #secretcorrea #secretcorreakedah #secretcorreamalaysia #secretcorreaalorsetar #secretcorreakanada #secretcorreadihati #RFLegacy #asamkeping #buanglemak #garniciacambogia #sayajualsayapakai

0
@jasifajalilsecretcorrea

Salam semua.. Maaf sebab kami terlambat sikit nak share bahan2 yang terkandung dalam Kopi Secret Correa.. Okay, Bismillah.. Bahan pertama dalam kopi ini adalah ' GARNICIA COMBOGIA' atau bahasa melayunya 'ASAM KEPING'.. Ha yang kita2 guna buat masa lemak cili padi ka asam pedas ka , had tu lah.. Kelebihan bahan ni : 1) membantu mengurangkan selera makan 2) mengelakkan lemak baru terkumpul 3) mengawal proses pembakaran lemak di dalam badan 4) membantu membuang lemak di bahagian yang sukar spt PAHA dan PERUT.. Jadi, asam keping ni dapat membantu kita mengurangkan lemak dalam badan.. Had mana perot ngan paha besaq macam kami, In Shaa Allah dapat dibantu oleh Kopi Secret Correa ni.. Had mana peminat kopi tegar, boleh mencuba minuman dari SECRET CORREA ni.. Kira dua dalam satu lah, KOPI PUN DAPAT, SIHAT PUN DAPAT.. Hehe Ampa kalau nak grab skang, ada promosi tau.. YEAR END SALE.. PASTU SETIAP PEMBELIAN 1 LOSYEN @ 2 KOTAK KOPI, LAYAK UNTUK CABUTAN BERTUAH LOKET EMAS!!! Memang best ampa kalau ampa leh grab skang, da la harga diskaun, dapat peluang lagi nak menang loket emas.. Ni no. Kami tau, jgn malu jgn segan. Kami akn cita kat ampa detail, msg kami nah.. 0175749069 Whatsapp Call Msg #secretcorrea #secretcorreakedah #secretcorreamalaysia #secretcorreaalorsetar #secretcorreakanada #secretcorreadihati #RFLegacy #asamkeping #buanglemak #garniciacambogia #sayajualsayapakai

0
@cikta_agen_kurus

Dapatkan #losyenkurussejuk sc dari team #RFLegacy sekarang 2 bentuk loket emas untuk dimenangi bagi cabutan pada 15 Dis ini.. cepat adik kakak..jangan tangguh tangguh lagi Lemakss tu xkan pergi kalau kita x halau😆 Wassap cikTa +60127606129 *tertakluk terma #seminar #wanita #bisneswomen #surirumah #happylife #youcanduit #happyday #azizanosman #youngmillionaire #neelofa #produkkesihatan #produkkecantikan #muslimah #anggun #lokalah #lokalbrand #produkmuslim #mesrawudhuk #erezeki #eusahawan #mesrasolat #terapiinstagram #kitasamahero #dropshipwanted #halal #kosmetikhalal #ajimaura #lotsoflove

5
@jasifajalilsecretcorrea

Salam ampa.. Selamat malam.. Rini kan kami macam mengantuk awai, 😴 hehe soooo sebelum kami lena, nak tunaikan janji kat ampa semua.. Bahan terakhir yg ada dalam Losyen Secret Correa.. Bahan nya adalah SUNFLOWER SEED OIL.. Iaitu MINYAK BUNGA MATAHARI.. Rasa cantik sangat ada bahan bunga2 nih hehehe 😁😀 Okay, kelebihan bahan ni : 1) kaya dengan vitamin E 2) emolian yang aktif (melembapkan kulit) 3) mencantikkan struktur kulit 4) anti penuaan 5) anti radang/ anti radikal Kat sini boleh kami kata, minyak bunga matahari ni sangat elok untuk kulit kita.. Jadi In Shaa Allah, jgn khuatir sbb bahan2 Losyen Secret Correa selamat2 belaka. 💞 So, DAH SELESAI 3 BAHAN UTAMA DALAM LOSYEN SEJUKKKK SECRET CORREA!!! 👀 Sekali lagi kami listkan : 1) SIRIH BELANDA 2) GUARANA 3) SUNFLOWER OIL IN Shaa Allah , Losyen Sejuk Secret Correa boleh dipercayai.. Hehe😊😊 Last sekali, kami nak tekankan, hehe GRAB SEKARANG AMPA SEMENTARA PROMOSI KAW KAW HUJUNG TAHUN NI SEBAB HARGA MEMANG DISKAUUUNN , DAN LAYAK CABUTAN BERTUAH LOKET EMAS!!!! 😱😱😱😱 Esok, kami akan share plak, BAHAN BAHAN YANG TERKANDUNG DALAM KOPI SECRET CORREA.. Jumpa esokk!! Kalau ada ampa nak tanya papa, msg kami nah.. 0175749069 Whatsapp Call Msg #secretcorreakanada #secretcorrea #secretcorreamalaysia #secretcorreakedah #secretcorreaalorsetar #sunfloweroil #antipenuaan #sayajualsayapakai #RFLegacy

4
@secretcorreaalorsetar

Salam ampa.. Selamat malam.. Rini kan kami macam mengantuk awai, 😴 hehe soooo sebelum kami lena, nak tunaikan janji kat ampa semua.. Bahan terakhir yg ada dalam Losyen Secret Correa.. Bahan nya adalah SUNFLOWER SEED OIL.. Iaitu MINYAK BUNGA MATAHARI.. Rasa cantik sangat ada bahan bunga2 nih hehehe 😁😀 Okay, kelebihan bahan ni : 1) kaya dengan vitamin E 2) emolian yang aktif (melembapkan kulit) 3) mencantikkan struktur kulit 4) anti penuaan 5) anti radang/ anti radikal Kat sini boleh kami kata, minyak bunga matahari ni sangat elok untuk kulit kita.. Jadi In Shaa Allah, jgn khuatir sbb bahan2 Losyen Secret Correa selamat2 belaka. 💞 So, DAH SELESAI 3 BAHAN UTAMA DALAM LOSYEN SEJUKKKK SECRET CORREA!!! 👀 Sekali lagi kami listkan : 1) SIRIH BELANDA 2) GUARANA 3) SUNFLOWER OIL IN Shaa Allah , Losyen Sejuk Secret Correa boleh dipercayai.. Hehe😊😊 Last sekali, kami nak tekankan, hehe GRAB SEKARANG AMPA SEMENTARA PROMOSI KAW KAW HUJUNG TAHUN NI SEBAB HARGA MEMANG DISKAUUUNN , DAN LAYAK CABUTAN BERTUAH LOKET EMAS!!!! 😱😱😱😱 Esok, kami akan share plak, BAHAN BAHAN YANG TERKANDUNG DALAM KOPI SECRET CORREA.. Jumpa esokk!! Kalau ada ampa nak tanya papa, msg kami nah.. 0175749069 Whatsapp Call Msg #secretcorreakanada #secretcorrea #secretcorreamalaysia #secretcorreakedah #secretcorreaalorsetar #sunfloweroil #antipenuaan #sayajualsayapakai #RFLegacy

3
@secretcorreaalorsetar

Salam ampa, selamat petg ampa, duk makan apa tu, kami duk plan nak buat cekodok la petg ni.. Hehe 😊 Ha ni kita sambung, bahan kedua yg terkandung dalam Losyen Sejuk Secret Correa adalah GUARANA. 😃 Apa kelebihannya? Antaranya adalah: 1) menghalang salur jantung daripada tersumbat 2) menghasilkan tisu baru dan memerangi radikal bebas 3) mengaktifkan sel dalam sistem saraf 4) memperbaiki sistem penghadaman 5) merendahkan kolestrol dan asid lemak 6) memberi rasa kenyang dan agen awet muda 7) mengurangkan bengkak Haaaaaaaaa panjang sungguh kami type.. Kat atas da membuktikan satu perkara tentang Losyen Secret Correa, apa dia? LOSYEN SEJUK SECRET CORREA ADALAH MULTIFUNCTION LOSYEN, bermaksud di sini losyen ini tidak hanya membantu kita mendapatkan tubuh badan yang kita idamkan, malah bantu dlm menyihatkan tubuh badan kita, had mana tersumbat In Shaa Allah lancar kembali.. 😀 Guarana juga membantu kita melancarkan sistem penghadaman.. Percaya atau tidak, sakit banyak mai dari perot yang tak sihat, mcm2 sakit akan datg, xperlu kami bg testimoni lain, yg tengah type ni pun mmg selalu jadi 😂😂 Jadi ,mmg best la Losyen ni.. Ada lagi satu bahan, nama apa? Rahsia hehe malam satgi kami share bahan tersebut, jumpa malam ni ya..hehehe #secretcorreakanada #secretcorrea #secretcorreamalaysia #secretcorreaalorsetar #secretcorreakedah #secretcorreaagensah #penghadamanlancar #guarana #agenawetmuda #sayajualsayapakai #banyakfungsi #kurangkanbengkak #RFLegacy

0
@jasifajalilsecretcorrea

Salam ampa, selamat petg ampa, duk makan apa tu, kami duk plan nak buat cekodok la petg ni.. Hehe 😊 Ha ni kita sambung, bahan kedua yg terkandung dalam Losyen Sejuk Secret Correa adalah GUARANA. 😃 Apa kelebihannya? Antaranya adalah: 1) menghalang salur jantung daripada tersumbat 2) menghasilkan tisu baru dan memerangi radikal bebas 3) mengaktifkan sel dalam sistem saraf 4) memperbaiki sistem penghadaman 5) merendahkan kolestrol dan asid lemak 6) memberi rasa kenyang dan agen awet muda 7) mengurangkan bengkak Haaaaaaaaa panjang sungguh kami type.. Kat atas da membuktikan satu perkara tentang Losyen Secret Correa, apa dia? LOSYEN SEJUK SECRET CORREA ADALAH MULTIFUNCTION LOSYEN, bermaksud di sini losyen ini tidak hanya membantu kita mendapatkan tubuh badan yang kita idamkan, malah bantu dlm menyihatkan tubuh badan kita, had mana tersumbat In Shaa Allah lancar kembali.. 😀 Guarana juga membantu kita melancarkan sistem penghadaman.. Percaya atau tidak, sakit banyak mai dari perot yang tak sihat, mcm2 sakit akan datg, xperlu kami bg testimoni lain, yg tengah type ni pun mmg selalu jadi 😂😂 Jadi ,mmg best la Losyen ni.. Ada lagi satu bahan, nama apa? Rahsia hehe malam satgi kami share bahan tersebut, jumpa malam ni ya..hehehe #secretcorreakanada #secretcorrea #secretcorreamalaysia #secretcorreaalorsetar #secretcorreakedah #secretcorreaagensah #penghadamanlancar #guarana #agenawetmuda #sayajualsayapakai #banyakfungsi #kurangkanbengkak #RFLegacy

0
@secretcorreaalorsetar

Salam ampa ,selamat tengahari ! Haa seperti yg kami janjikan , kami nak share antara bahan2 yang ada dalam losyen dan kopi Secret Correa yang tgh hooott sngat skang.. 😍😍 Kita mula dengan salah satu bahan yg terkandung dalam losyen sejukk Secret Correa iaitu HEDERA HELIX atau nama melayu nya SIRIH BELANDA..😀 Antara kelebihan nya adalah, 1) anti selulit 2) melancarkan peredaran darah 3) bersifat anti radang 4) memperbaiki / memperbaharui sel kulit 5) melegakan masalah pernafasan 6) membantu mengatasi masalah kejang otot Ha kalau ampa tgk di atas, mmg losyen ni ada bahan untuk bantu kita kurgkan selulit, lepas tu, kalau kejang2 kaki ka, selalu nya bila kita uat kija, atau bersukan atau untuk preggy woman leh sapu kalau jadi kejang kaki malam2 atau org kedah kata 'TARIK MENGKARUNG', leh sapu , sebab losyen SELAMAT DIGUNAKAN OLEH WANITA MENGANDUNG, 😱😱 siyes ampa.. Losyen ni juga dapat bantu kita had mana duk ketat idung, leh sapu kuantiti sedikit shj di kiri dan kanan hidung untuk melegakan pernafasan.. Ampa tgk, ni baru satu bahan, ada lagi dua bahan kami xcita.. Hehe.. In Shaa Allah ampa losyen dapat bantu kita.. bestt tau losyen nih.. 😀😀😀 Petang nanti, kami akan share bahan kedua dalam Losyen Secret Correa ni.. Jumpa petg nantii.. #secretcorreakanada #secretcorrea #secretcorreamalaysia #secretcorreakedah #secretcorreaalorsetar #secretcorreaagensah #agensahsecretcorrea #RFLegacy #sayajualsayapakai #hederahelix #sirihbelanda #resdung #antiselulit #melancarkanperedarandarah #kejangotot

0
@jasifajalilsecretcorrea

Salam ampa ,selamat tengahari ! Haa seperti yg kami janjikan , kami nak share antara bahan2 yang ada dalam losyen dan kopi Secret Correa yang tgh hooott sngat skang.. 😍😍 Kita mula dengan salah satu bahan yg terkandung dalam losyen sejukk Secret Correa iaitu HEDERA HELIX atau nama melayu nya SIRIH BELANDA..😀 Antara kelebihan nya adalah, 1) anti selulit 2) melancarkan peredaran darah 3) bersifat anti radang 4) memperbaiki / memperbaharui sel kulit 5) melegakan masalah pernafasan 6) membantu mengatasi masalah kejang otot Ha kalau ampa tgk di atas, mmg losyen ni ada bahan untuk bantu kita kurgkan selulit, lepas tu, kalau kejang2 kaki ka, selalu nya bila kita uat kija, atau bersukan atau untuk preggy woman leh sapu kalau jadi kejang kaki malam2 atau org kedah kata 'TARIK MENGKARUNG', leh sapu , sebab losyen SELAMAT DIGUNAKAN OLEH WANITA MENGANDUNG, 😱😱 siyes ampa.. Losyen ni juga dapat bantu kita had mana duk ketat idung, leh sapu kuantiti sedikit shj di kiri dan kanan hidung untuk melegakan pernafasan.. Ampa tgk, ni baru satu bahan, ada lagi dua bahan kami xcita.. Hehe.. In Shaa Allah ampa losyen dapat bantu kita.. bestt tau losyen nih.. 😀😀😀 Petang nanti, kami akan share bahan kedua dalam Losyen Secret Correa ni.. Jumpa petg nantii.. #secretcorreakanada #secretcorrea #secretcorreamalaysia #secretcorreakedah #secretcorreaalorsetar #secretcorreaagensah #agensahsecretcorrea #RFLegacy #sayajualsayapakai #hederahelix #sirihbelanda #resdung #antiselulit #melancarkanperedarandarah #kejangotot

0
@losyen_kurus_terbaik

2 Loket Emas dah redi untuk CABUTAN BERTUAH 15 Disember! Senang je nak menang. Beli produk SC bernilai minimum RM100, dah layak untuk cabutan. Eh kenapa dlm gambar ada 3? Sebab 1 loket kak Fazira Rakhib punya hikss.😂 ❤️ *cabutan hanya dari team #RFLEGACY Jer tau jgn dok pi tya kat team lain pulak hihihi

1
@secretcorreaalorsetar

Assalamualaikum ampa semua.. Selamat petang.. Tadi lunch ampa makan apa..? Kami makan nasi putih ,sayur ngan ayam goreng kicap.. Perghh, Seleqa sungguh.. Hehehe 😋 Petang ni kan, kami nak share lagi testimoni kat ampa semua.. Seminggu baru guna losyen secret correa dan feedback yang positif.. Yang penting, bila kita pakai, kita rasa selesa.. Dan losyen ni plak sejukk.. :D Rasa semangat bila tgk badan kita ada perubahan kan.. Kami harap dapat bantu ramai lagi kawan2 kami.. Ampa jgn malu2 tau, msg ja kami.. Nak tahu tentang secret correa shj pun xpa.. Kami share.. Kami cita detail.. Promosi hujung tahun lagi skang nih, untung sangat kalau grab skang.. Layak untuk cabutan bertuah loket emas lagi.. ;) Ni no. Kami yep.. 0175749069 Whatsapp call msg #secretcorrea #secretcorreamalaysia #secretcorreaalorsetar #secretcorreakedah #sayajualsayapakai #perutkempis #selesa #losyensejuk #krimsejukviral #produkhot #promosihujungtahun #yearendsale #RFLegacy

2
@jasifajalilsecretcorrea

Assalamualaikum ampa semua.. Selamat petang.. Tadi lunch ampa makan apa..? Kami makan nasi putih ,sayur ngan ayam goreng kicap.. Perghh, Seleqa sungguh.. Hehehe 😋 Petang ni kan, kami nak share lagi testimoni kat ampa semua.. Seminggu baru guna losyen secret correa dan feedback yang positif.. Yang penting, bila kita pakai, kita rasa selesa.. Dan losyen ni plak sejukk.. :D Rasa semangat bila tgk badan kita ada perubahan kan.. Kami harap dapat bantu ramai lagi kawan2 kami.. Ampa jgn malu2 tau, msg ja kami.. Nak tahu tentang secret correa shj pun xpa.. Kami share.. Kami cita detail.. Promosi hujung tahun lagi skang nih, untung sangat kalau grab skang.. Layak untuk cabutan bertuah loket emas lagi.. ;) Ni no. Kami yep.. 0175749069 Whatsapp call msg #secretcorrea #secretcorreamalaysia #secretcorreaalorsetar #secretcorreakedah #sayajualsayapakai #perutkempis #selesa #losyensejuk #krimsejukviral #produkhot #promosihujungtahun #yearendsale #RFLegacy

0
@jasifajalilsecretcorrea

Assalamualaikum ampa semua.. Nak dekat tengahari da ni, nak makan apa ea untuk lunch.. 😶 duk cari idea lagi nak masak apa hehe.. Da alang2 ni, kami nak share testimoni ni.. Selalu pun losyen sejuk SECRET CORREA dikaitkan dengan dapat bentuk badan ideal, tapiiiii banyak lagi KELEBIHAN losyen ni.. Even untuk bekas jahitan, losyen ni mampu membantu untuk keringkan.. Amazing betoi la.. 😍 Ni ada lagi banyak testimoni yang xsabar2 kami nak share kat ampa.. Kena plak skang PROMOSI HUJUNG TAHUN , SIAP BERPELUANG UNTUK CABUTAN BERTUAH LOKET EMAS DENGAN SETIAP PEMBELIAN 1 LOSYEN @ 2 KOPI SECRET CORREA. ! Aishhh.. Mana la kami xshare hari2.. 😉 Ampa yang nak tahu lebih lanjut, komen di bawah atau whatsapp terus kami.. Kami cerita.. 😊 0175749069 Whatsapp msg call #secretcorrea #secretcorreamalaysia #secretcorreaalorsetar #secretcorreakedah #RFLegacy #lukajahitankering #multifunction #krimsejukviral #sayajualsayapakai #yearendsale #yearendpromo #loketemas #promosihujungtahun #testimonisecretcorrea

4
@secretcorreaalorsetar

Assalamualaikum ampa semua.. Nak dekat tengahari da ni, nak makan apa ea untuk lunch.. 😶 duk cari idea lagi nak masak apa hehe.. Da alang2 ni, kami nak share testimoni ni.. Selalu pun losyen sejuk SECRET CORREA dikaitkan dengan dapat bentuk badan ideal, tapiiiii banyak lagi KELEBIHAN losyen ni.. Even untuk bekas jahitan, losyen ni mampu membantu untuk keringkan.. Amazing betoi la.. 😍 Ni ada lagi banyak testimoni yang xsabar2 kami nak share kat ampa.. Kena plak skang PROMOSI HUJUNG TAHUN , SIAP BERPELUANG UNTUK CABUTAN BERTUAH LOKET EMAS DENGAN SETIAP PEMBELIAN 1 LOSYEN @ 2 KOPI SECRET CORREA. ! Aishhh.. Mana la kami xshare hari2.. 😉 Ampa yang nak tahu lebih lanjut, komen di bawah atau whatsapp terus kami.. Kami cerita.. 😊 0175749069 Whatsapp msg call #secretcorrea #secretcorreamalaysia #secretcorreaalorsetar #secretcorreakedah #RFLegacy #lukajahitankering #multifunction #krimsejukviral #sayajualsayapakai #yearendsale #yearendpromo #loketemas #promosihujungtahun #testimonisecretcorrea

0
@jasifajalilsecretcorrea

Good morning semua.. Assalamualaikum.. 😍 Pagi2 bangun lepas mandi, jangan lupa sapu losyen sejukk Secret Correa 😊 #secretcorrea #secretcorreamalaysia #secretcorreaalorsetar #agensahsecretcorrea #RFLegacy #sayajualsayapakai #yearendsale #YearEndPromo

0
@secretcorreaalorsetar

Good morning semua.. Assalamualaikum.. 😍 Pagi2 bangun lepas mandi, jangan lupa sapu losyen sejukk Secret Correa 😊 #secretcorrea #secretcorreamalaysia #secretcorreaalorsetar #agensahsecretcorrea #RFLegacy #sayajualsayapakai #yearendsale #YearEndPromo

0
@jensjoyful

Can’t stop won’t stop 🙌🏻💪🏻 #rflegacy #rflife #desmoinesiowa #momof2girls #motivated #servingnotselling #jensjoyful

2
@shidah2484

RAHSIA KURUS CEPAT, SIHAT & SELAMAT TANPA SELULIT °°°°°°°°°°°°°°°°°°° KINI TERBONGKAR !!! DAN MENJADI FENOMENA DI FACEBOOK! SATU-SATUNYA LOTION KURUS SEJUK yang dapat MELANGSINGKAN dan MENGURANGKAN SELULIT seawal 3 hari tanpa rasa panas dan pijar. TERBUKTI! Inovasi teknologi terbaru dari KOREA MEMPERKENALKAN!!! SECRET CORREA SLIMMING COLLAGEN (SC): SLIMMING + FIRMING + RESHAPING + REDUCING ★★LOTION KURUS SEJUK BERKOLAGEN #1 DI MALAYSIA★★ + HANYA SAPU, SAPU DAN SAPU SAHAJA + TAK PANAS LANGSUNG, SEJUK JER + TAK PERLU BERDIET & PANTANG LARANG YG KETAT + TAK PERLU BERLAPAR + TAK PERLU TELAN PIL + TAK PERLU BANCUH + TAK PERLU KELUARKAN WANG BERIBU2 + SEMUA GOLONGAN MAMPU MILIK + SEMUA GOLONGAN BOLEH MENGGUNAKANNYA + PELBAGAI FUNGSI/KEGUNAAN [[KENAPA ANDA PERLU SAPU SC'???]] ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌✔️‌‌ Tindakbalas CEPAT Seawal 3 hari ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌✔️‌‌ Sejuk TAK panas dan dan tidak pijar pada kulit ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌✔️‌‌ Mampu menCAIRkan dan meMECAHkan lemak dari dalam ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌✔️‌‌ MemBENTUK semula tubuh anda ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌✔️‌‌ MemBUANG toxin dlm badan ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌✔️‌‌ MeRATAkan perut yang buncit ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌✔️‌‌ MeRUNCINGkan wajah yang tembam dan menghilangkan dagu berlapis (V-Shape) ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌✔️‌‌ Membuatkan anda berasa KENYANG [[Mengandungi COLLAGEN untuk]] ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌✔️‌‌ MengHILANGkan Selulit/stretchmark/parut ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌✔️‌‌ MenCANTIKkan, meLEMBUTkan, mengHALUSkan dan meNEGANGKAN kulit ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌✔️‌‌ MeLEGAkan sakit kepala, sakit sendi, letih/sengal badan, HANYA UNTUK YANG SERIUS NAK KURUS CEPAT, SIHAT & SELAMAT SAHAJA TAU!!! => DIJAMIN 100% HALAL => DIJAMIN 100% SELAMAT => DIJAMIN 100% BERKESAN * Produk berstatus GMP Certified * Mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia KKM * Sesuai utk LELAKI, WANITA & KANAK2 * Perubahan setiap orang berbeza. * Kesan cepat atau lambat bergantung kepada fisiologi, genetik & hormon individu. Penggunaan untuk 50 hari, apapun bergantung kepada cara penggunaan/130ML *PROMOSI Y.E.S MASIH ADA YE😉 •••••••••••••••••••••• Whatsapp : 011-1686 3455 #RFLegacy #losyenkurussejuk #kurustanpadiet ‍‌‌‌‌‍‍‌‍‌‌‌‌‍

0
@shidah2484

RAHSIA KURUS CEPAT, SIHAT & SELAMAT TANPA SELULIT °°°°°°°°°°°°°°°°°°° KINI TERBONGKAR !!! DAN MENJADI FENOMENA DI FACEBOOK! SATU-SATUNYA LOTION KURUS SEJUK yang dapat MELANGSINGKAN dan MENGURANGKAN SELULIT seawal 3 hari tanpa rasa panas dan pijar. TERBUKTI! Inovasi teknologi terbaru dari KOREA MEMPERKENALKAN!!! SECRET CORREA SLIMMING COLLAGEN (SC): SLIMMING + FIRMING + RESHAPING + REDUCING ★★LOTION KURUS SEJUK BERKOLAGEN #1 DI MALAYSIA★★ + HANYA SAPU, SAPU DAN SAPU SAHAJA + TAK PANAS LANGSUNG, SEJUK JER + TAK PERLU BERDIET & PANTANG LARANG YG KETAT + TAK PERLU BERLAPAR + TAK PERLU TELAN PIL + TAK PERLU BANCUH + TAK PERLU KELUARKAN WANG BERIBU2 + SEMUA GOLONGAN MAMPU MILIK + SEMUA GOLONGAN BOLEH MENGGUNAKANNYA + PELBAGAI FUNGSI/KEGUNAAN [[KENAPA ANDA PERLU SAPU SC'???]] ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌✔️‌‌ Tindakbalas CEPAT Seawal 3 hari ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌✔️‌‌ Sejuk TAK panas dan dan tidak pijar pada kulit ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌✔️‌‌ Mampu menCAIRkan dan meMECAHkan lemak dari dalam ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌✔️‌‌ MemBENTUK semula tubuh anda ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌✔️‌‌ MemBUANG toxin dlm badan ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌✔️‌‌ MeRATAkan perut yang buncit ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌✔️‌‌ MeRUNCINGkan wajah yang tembam dan menghilangkan dagu berlapis (V-Shape) ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌✔️‌‌ Membuatkan anda berasa KENYANG [[Mengandungi COLLAGEN untuk]] ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌✔️‌‌ MengHILANGkan Selulit/stretchmark/parut ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌✔️‌‌ MenCANTIKkan, meLEMBUTkan, mengHALUSkan dan meNEGANGKAN kulit ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌✔️‌‌ MeLEGAkan sakit kepala, sakit sendi, letih/sengal badan, HANYA UNTUK YANG SERIUS NAK KURUS CEPAT, SIHAT & SELAMAT SAHAJA TAU!!! => DIJAMIN 100% HALAL => DIJAMIN 100% SELAMAT => DIJAMIN 100% BERKESAN * Produk berstatus GMP Certified * Mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia KKM * Sesuai utk LELAKI, WANITA & KANAK2 * Perubahan setiap orang berbeza. * Kesan cepat atau lambat bergantung kepada fisiologi, genetik & hormon individu. Penggunaan untuk 50 hari, apapun bergantung kepada cara penggunaan/130ML •••••••••••••••••••••• Whatsapp : 011-1686 3455 #RFLegacy #losyenkurussejuk #kurustanpadiet ‍‌‌‌‌‍‍‌‍‌‌‌‌‍

0
@cikta_agen_kurus

Cantik tak? Ni bukan utk cikTa taw .Tapi ni salah satu dpd 4 loket emas yang bakal jadi milik pelanggan bertuah #RFLegacy bulan Disember ni..

0
@shidah2484

[WOWWW]: BELI PRODUK SECRET CORREA BOLEH MENANG EMAS? . . Betullll. Seyes tak tipu. Beli #LosyenKurusSejuk SC atau #KopiViral SC sepanjang tempoh promosi YES 2017.. korang mungkin menjadi antara 4 orang pelanggan bertuah yg akan menang LOKET EMASSSS. . . Perghhhh. Best gilerrr. Beli produk utk detoks.. utk kurus.. utk kempis. Sekali menang loket emas. Sapa tanak kan? Kan? 😍 . . Tapi nanti japp nak bgtaw korang ni. . . Koranggg hanya akan menang loket emas kalau korang beli produk SC dpd tim #RFLegacy jer taw. Kalau beli dgn tim lain atau HQ, x dpt. Sebabbb hadiah ni bukan HQ yg taja... tapiiii ditaja oleh Kak Ira & #RFLegacy khas utk pelanggan kami . . Maknanya kalau korang beli ngan orang lain.. dpt diskaun YEAR END SALE jerlah. Tp kalaw korang beli dgn #RFLegacy korang dapat . [+] DISKAUN YES Diskaun mmg kaw kaw. Harga drop sehingga 30% dpd harga asallll. Jimatttt sangat! Tanak lagi?? . [+] FREE POSTAGE Ok kita tambah lagi. Kalau korang beli RM100 ke atas, kos pos tak kira ke semenanjung ke.. sabah Sarawak ke.. kiteorang sponsorr. Cer tekan kalkulator berapa dh jimat 😁 . [+] FREE GIFT Ha tak tau la kalau korang kata tak best. Setiap belian produk SC dengan #RFLegacy, korang layak dpt free gift jugak tau. TAPI limited utk 100 order yg terawal sahaja! Sapa lambat maaaffff 🙈 . [+] CABUTAN BERTUAH Ha yg ni paling paling BESTTT. #RFLegacy sediakan 4 unit loket emas untuk korang taw. Mana2 pelanggan yg beli produk SC bernilai RM100 layak utk 1 cabutan bertuah loket emas. Cabutan akan dibuat pd 15 Disember (2 orang) dan 29 Disember (2 orang)! . . Wahhh. Bestnyeee. Nak laaa. Cemana nak order produk SC nih? . . Korang klik jer link wasap di bawah ni. Nanti kita sembang lanjut 👇 . www.wasap.my/601116863455/BeliSCMenangLoket . #BeliSCMenangLoket #PromosiYES #RFLegacy

0
@slim_flawless_by_jujue

Puteri Sarah Liyana dah mula berjinak-jinak dengan Secret Correa. Artis pun dah ramai yang jatuh cinta dengan losyen kurus sejuk ni u alls. U alls bila lagi? Tak Nak ke slim macam Puteri Sarah?😉🌹" #losyenkurussejuk #sayapakaisayajual #sapusapuje #RFLegacy

0
@jensjoyful

🎄🎄 Small Business Saturday! 🎄🎄 🎅🏻 When you purchase from my small business, you help me pay for groceries, pay off student loan debt, pay for my confidence-changing products, and put my kids in dance and private preschool. 🎅🏻 Do you want the opportunity to fill your emotional bucket? Fill a void you didn’t know you had? Nurture friendships and make new connections? Pay for dance, clothes, vacation, credit card debt? 🎅🏻 Let me help you get off to an early start by investing in YOU! Let’s have a conversation today and start planning out your map to a completely different future! #wearerf #aussiemum #desmoinesiowa #canadianmom #americanmom #momof2girls #girlmom #rflegacy #ownyour24

0
@shidah2484

BAYAR SEKALI UNTUNG BERKALI-KALI . Bila dikira-kira semula, UNTUNG sebenarnya beli Losyen Kurus Sejuk Secret Correa (SC) ni. . Bukan saja pakar MENCAIRKAN LEMAK DEGIL tapi SATU FAMILY boleh gunakan. . 💎Anak kembung perut? 💃sapu SC . 💎Ibu nak kuruskan badan dan kempiskan perut? 💃sapu SC . 💎Abah migrain sibuk dengan kertas kerja? 💃sapu SC . 💎Atok sakit lutut sakit sendi? 💃sapu SC . 💎Opah tak boleh Solat Berdiri? 💃sapu SC . 💎Mama nak hilangkan stretchmark lepas bersalin? 💃sapu SC . 💎Kakak2/ Abang2/ Adik2/ Makcik2/ Pakcik2 malu dengan lengan besar, peha besar, double chin? perut boroi, 💃sapu SC . 💎Untung ke xuntung? 1 produk sesiapa saja boleh guna 😊😊 . 💎Tak perlu beli banyak2 produk. SEJUK plak tu bila sapu. . Whatsapp 011-1686 3455 😊😊 #RFlegacy #LosyenKurusSejuk #losyenmultifungsi

0
@shidah2484

DULU SAYA KURUS, LEPAS BERSALIN JE... . Sebenarnya ramai yang tak perasan yang perut nya dah mengeleber dan pehanya besar setelah bersalin . Hinggalah habis waktu dia berpantang, Dah tak berkain batik lagi, Ingin menyarung semula seluar idaman sebelum dia mengandung dulu. . . . Alamakkk . Dah tak boleh masuk, Sampai betis saja, Peha dah tak boleh lagi. . Kacau ni, Macam mana nak masuk office? Kang pakai Jubah setiap hari, Kawan office tegur pulak, 'Eh, mengandung lagi ke? Dek perut yang BUNCIT ni. . Alaaa, Apa nak risau? Lotion Kurus sejuk kan ada 🙂. . Sapu malam sebelum tidur, Esok bangun pagi perut Dan peha dah mula lembik2, Lemak dah cair lah tuh. Whatsapp 011-1686 3455 #RFLegacy #losyenkurussejuk #kurustanpadiet

0
@jensjoyful

🍁Thankful that I don’t need to wait every 5 years to get any recognition. 🍁Thankful that my bonuses aren’t based off of how much somebody likes me or if I give them what they want. 🍁Thankful that I found friendship and have had my emotional bucket filled after thinking, “Now what?”, and wondering if I would ever have any goals to reach anymore. 🍁Thankful that I have options and can give those to other people. 🍁Thankful that I can give hope and confidence to others. 🍁Thankful that I said, “Okay. Let’s do this!” 🍁If you are already dreading Monday, feeling hopeless, or wondering if you will ever get out of any type of hole you are in, it’s time to talk. #joinus #wearerf #legacyleader #momcircle #bestdecision #rflegacy #hopeandconfidence #servingnotselling #howcanihelpyou #teamjoyful #jensjoyful #teamwe #womenempowered

0
@shidah2484

Sapu losyen sejuk dalam 2 minggu Dah kena kecikkan seluar jeans baru😱 Itulah penangan hebat cik biru Kalau tak cuba comfirm tak tahu . Nak try #secretcorrea, boleh wassap saya😉 011-1686 3455 . #RFLegacy #SecretCorreaBest #losyenkurussejukberkolegen

0
@shidah2484

Kelahiran anak satu nikmat, Kesakitannya tak terucap, Perubahan diri dapat dilihat, Hati risau bertingkat-tingkat. Perut menggeleber berkedut, Pinggang rata tak berbentuk, Berat badan tak berkurang, Lemak berlebihan tak hilang. Bila menyusukan bayi, selera makan menjadi2, Diet pun ditolak ke tepi, Alternatif pun mula dicari. Pertama kali berjumpa si dia, Macam tak percaya.. sejuknya..sesejuk nama, Sapu je dah rasa selesa tak pijar dan tak melekit juga Konsisten guna pasti dapat hasilnya, Berat kembali seperti anak dara, lemak mencair dan perut selesa, Nak buat kerja pun bertenaga. Itulah dia, Secret Correa, Losyen istimewa, Pelbagai guna, Bukan auta tapi fakta, Bukan janji tapi pasti #RFLegacy #secretcorrea #losyenkurussejuk

0
@joelle.schramm

Tired of looking tired? I can help! #askmehow #brighteyecomplex #sleepyeyes #rfinnovation #rflegacy

0
@shidah2484

SECRET CORREA? Lotion Kurus Sejuk berkolagen yg pertama & terlaris di Asia – SECRET CORREA SLIMMING COLLAGEN LOTION!! Lotion ini mengunakan konsep lipolisis iaitu mencairkan lemak tanpa menyakitkan dengan memberi keselesaan kepada pengguna. Apa yang boleh anda dapat dari losyen ajaib ✔ Merampingkan & Membentuk semula badan anda ✔ Menghilang Dagu berlapis & meruncing muka ✔ Menghilangkan selulit & parut Stretch-mark ✔ Melegakan resdung & selsema ✔ Melegakan sengugut & sakit perut ✔ Melegakan sakit kepala ✔ Melegakan sakit - sakit badan / kaki ✔ Membuang angin dalam badan ✔ Melawaskan pembuangan air ❅ BESTNYA SEJUK JE BILA SAPU 💯% HALAL 💯% LULUS KKM 💯% SESUAI DIGUNAKAN LELAKI, WANITA, KANAK² & bayi Whatsapp shidah | 011 1686 3455 #RFLegacy #losyensejukkurusno1malaysia #kurustanpadiet

0
@shidah2484

3 bahan utama dlm Sebotol biru Ajaib yg sangat membantu untuk ⤵⤵ 1)kurangkan berat badan/kurus 2)hilangkan perut buncit/boroi 3)pudarkan strechmark /selulit 4)Tegangkan kulit yg menggelebeh 5)merawat ekzema/penyakit kulit 6)Merawat resdung 7)Runcingkan muka & dagu 8)mampu menghilangkan sembelit 9)melancarkn darah 10)agen pelawasan 👉losyen sejuk 👉multifungsi 👉sesuai digunakan dari baby hingga warga tua Wassap 011-1686 3455 #RFLegacy #losyenPelbagaiManfaat #SlimSihatTanpaUbat

0
@theclinichk

【the CLINIC | Cocktail 派對Ready療程】節日派對前夕想以最佳面目示人,selfie、合照「零死角」,以HK$ 2,888 便可調較忠於自己唯美態度的雞美酒,自由配搭挑選2款療程,輕易打造黃金比例的面部輪廓,流光溢彩的眼眸;讓你派對前夕的自信倍增! *療程效果因會應個人之膚質,身體狀況及其他因素而有所不同 | 預約及查詢熱線:+852 2538 8868 | link in bio #theCLINICHK #HIFU #RFlegacy #Restylane #Botox #CosmeticInjection #FillersInjection #PartyReady #醫薈 #醫學美容 #醫學美容中心 #香港醫學美容 #醫美品牌 #時尚醫美 at theClinicHK

2
@theclinichk

【the CLINIC | Cocktail 派對Ready療程】節日派對前夕想以最佳面目示人,selfie、合照「零死角」,以HK$ 2,888 便可調較忠於自己唯美態度的雞美酒,自由配搭挑選2款療程,輕易打造黃金比例的面部輪廓,流光溢彩的眼眸;讓你派對前夕的自信倍增! *療程效果因會應個人之膚質,身體狀況及其他因素而有所不同 | 預約及查詢熱線:+852 2538 8868 #theCLINICHK #HIFU #RFlegacy #Restylane #Botox #CosmeticInjection #FillersInjection #PartyReady #醫薈 #醫學美容 #醫學美容中心 #香港醫學美容 #醫美品牌 #時尚醫美 at theClinicHK

0
@theclinichk

【the CLINIC | Cocktail 派對Ready療程】節日派對前夕想以最佳面目示人,selfie、合照「零死角」,以HK$ 2,888 便可調較忠於自己唯美態度的雞美酒,自由配搭挑選2款療程,輕易打造黃金比例的面部輪廓,流光溢彩的眼眸;讓你派對前夕的自信倍增! *療程效果因會應個人之膚質,身體狀況及其他因素而有所不同 | 預約及查詢熱線:+852 2538 8868 #theCLINICHK #HIFU #RFlegacy #Restylane #Botox #CosmeticInjection #FillersInjection #PartyReady #醫薈 #醫學美容 #醫學美容中心 #香港醫學美容 #醫美品牌 #時尚醫美 at theClinicHK

0
@theclinichk

【the CLINIC | Cocktail 派對Ready療程】節日派對前夕想以最佳面目示人,selfie、合照「零死角」,以HK$ 2,888 便可調較忠於自己唯美態度的雞美酒,自由配搭挑選2款療程,輕易打造黃金比例的面部輪廓,流光溢彩的眼眸;讓你派對前夕的自信倍增! *療程效果因會應個人之膚質,身體狀況及其他因素而有所不同 | 預約及查詢熱線:+852 2538 8868 #theCLINICHK #HIFU #RFlegacy #Restylane #Botox #CosmeticInjection #FillersInjection #PartyReady #醫薈 #醫學美容 #醫學美容中心 #香港醫學美容 #醫美品牌 #時尚醫美 at theClinicHK

0
@theclinichk

【the CLINIC | Cocktail 派對Ready療程】節日派對前夕想以最佳面目示人,selfie、合照「零死角」,以HK$ 2,888 便可調較忠於自己唯美態度的雞美酒,自由配搭挑選2款療程,輕易打造黃金比例的面部輪廓,流光溢彩的眼眸;讓你派對前夕的自信倍增! *療程效果因會應個人之膚質,身體狀況及其他因素而有所不同 | 預約及查詢熱線:+852 2538 8868 #theCLINICHK #HIFU #RFlegacy #Restylane #Botox #CosmeticInjection #FillersInjection #PartyReady #醫薈 #醫學美容 #醫學美容中心 #香港醫學美容 #醫美品牌 #時尚醫美 at theClinicHK

1
@theclinichk

【the CLINIC | Cocktail 派對Ready療程】節日派對前夕想以最佳面目示人,selfie、合照「零死角」,以HK$ 2,888 便可調較忠於自己唯美態度的雞美酒,自由配搭挑選2款療程,輕易打造黃金比例的面部輪廓,流光溢彩的眼眸;讓你派對前夕的自信倍增! *療程效果因會應個人之膚質,身體狀況及其他因素而有所不同 | 預約及查詢熱線:+852 2538 8868 #theCLINICHK #HIFU #RFlegacy #Restylane #Botox #CosmeticInjection #FillersInjection #PartyReady #醫薈 #醫學美容 #醫學美容中心 #香港醫學美容 #醫美品牌 #時尚醫美 at theClinicHK

0
@shidah2484

Badan dah kurus tapi Perut buncit? . Perut buncit disebabkan lemak yang tidak diperlukan terkumpul diperut. . Ingin tau cara kurangkan lemak diperut dengan mudah dan pantas? √ sapuan 2x sehari, √ 100% berkesan dengan sapuan eksklusif yang diberikan. whatApps: 011-1686 3455 #RFLEGACY #KurusTapiBuncit #PerutMengeleberBerlipat

0
@shidah2484

Baru satu tiub dah nampak kesan di bahgaian peha, perut dan lengan. Amalkan minum air kosong selepas sapuan losyen sejuk SC sangat membantu dalam proses penyahtoksin. Mudahnya. SC memang agen penyahtoksin yang terbaik👍👍. Bukan Janji Tapi Pasti Wassap 011-1686 3455 #RFLegacy #losyenkurussejuk #kurustanpadiet

0
@joelle.schramm

All these wonderful costumes out there, all those fake lashes. Wouldn't it be nice to have your own lashes longer, darker and fuller looking?? Ask me how! #lashboost #halloween #rflegacy #rodanandfields

0
@jensjoyful

I could have missed this...so thankful I have been able to stop working weekends and soak up all the minutes of them being little. Sick of missing the little (and big) things? Let’s chat. #rflife #rflegacy #wearerf #couldhavemissedthis #girlmom #aussiemum #canadianmom #momsofinstagram #timefreedommoneyfreedom

0
@shidah2484

#IbuBerpantang TURUN 19KG BERPANTANG HANYA DENGAN #SIBIRUAJAIB . Testimoni hebat , kak Intan Shafira, Baru 34 hari bersalin, Masih dalam pantang lagi ya. . Berpantang dengan SC, Sapu SC berat turun 19 kg 😱😱😱😱 Berat sebelum : 80 kg Berat lepas : 61 kg Mana hilang lemak Dia?😁 Kan dah bagitau awal2, Ingat nak bersalin, Ingat SC, Ingat bersalin normal, Ingat SC, Ingat bersalin Czer, Ingat SC😄 Itupun kalau tak nak ditegur selepas bersalin "Kau mengandung lagi ke? Buncit nya perut? 😭😭😭 Wassap 011-1686 3455 #RFLegacy #losyenkurussejuk #kurustanpadiet

0
@shidah2484

Ada cust tanya, secret correa ni boleh ke dipakai oleh org mengandung? selamat ke?? Produk ni merupakan satu2nya losyen pertama yg selamat dipakai oleh orang mengandung. x panas, xpijar ,x melekit dan mesra wudhuk. Selamat dipakai semua golongan dan seisi keluarga. Wassap 011-1686 3455 #RFlegacy #losyenkurussejuk #losyenmultifungsi

0
@shidah2484

SAPU BETUL-BETUL2...ANDA YANG DAPAT!!! ==================================== Mana pulak hilangnya spare tyre sblm nie ek!! Suka sangat2!! Bangun pagi rasa kurang lagi incinya... 😂 😂 😂 Kalau sebelum ni.. Pernah join program kurus badan.. Rasa nak nangis bila tengah buat exercise tu.. Mcm tula lemak tu nangis nak tinggalkan badan.. Hehehe SEKARANG PUN RASA NAK NANGIS GAK sebab LOSYEN SEJUK SECRET CORREA ni dah berjaya buat lemak menangis lagi!!! Hehehe Jom sertai kami dan dapatkan hasil sendiri... Nak dapat kn produk wassup 011-1686 3455 😍 😍 utk info lanjut. #RFLegacy #losyenkurussejukno1M #kurustanpadiet #dropshipbertamkepalabatas

0
@shidah2484

BUKAN SENANG NAK HILANGKAN STRETCH MARK DEGIL TAU! . Yupp. Ibu ibu dekat luar sana yg pernah mengalami masalah stretch mark mesti tahu kan betapa susah nya nak hilangkan kesan tu. . Tapi tidak lagi lepas consume losyen sc. Pakej sekali STRETCH MARK PUDAR + PERUT KEMPIS! . Whatsapp 011-1686 3455 #RFLegacy #losyenkurussejukno1malaysia #losyenkurussejukberkolegen

0
@shidah2484

Lotion MultiFungsi #SecretCorrea yang sangat awesome!😍😍😍 . 1tiub pelbagai guna tau..bukan semata-mata utk KURUSKAN BADAN je.. . ➡Kulit sensitif, eczema, melecur boleh sapu-sapu je SC ni.. ➡Elok juga utk elokkan luka, hilangkan parut, stretchmark.. ➡Lenguh-lenguh badan, sengal-sengal tulang atau sendi pon elok sapu lotion SC ni😘 . . . Siapa yang untung? Berbaloi sangat kan 1tiub ni sebab boleh guna utk macam-macam? . Jom pakat-pakat KURUS & SIHAT dengan Lotion Ajaib Secret Correa💪💪💪 Wassap 011-1686 3455 #RFLegacy #losyenkurussejukberkolegen #kurustanpadiet

0
@shidah2484

Selesa betul sapu losyen sejuk SC kat dagu, lengan, perut, peha dan betis...eh dekat satu badan lumor..sejuk lah katakan. . Hari pertama...buang angin je..pembuangan pun lawas 2 kali sehari..Kalau x 3-4hari baru dpt buang. Sekarang rasa perut lebih sedap. . Kain dan baju tukar dari saiz XXL kpd XL Dulu x boleh zip asyik tersekat je kat pinggul Tapi sekarang dah boleh. . Alhamdullilah...kemana2 SC sentiasa bersama. . Jom tukar saiz dengan hanya sapu2 je. . Whatsapp 👇👇👇 011-1686 3455 #RFLegacy #losyenmultifungsi #losyenkurussejukno1malaysia

0
@shidah2484

Selulit merupakan masalah yang tidak dpt dielakkan Jika disapu krim panas akan memburukkan lagi kesan selulit . Apa yang perlu anda buat? Sapukan krim sejuk utk mengurangkan selulit anda . #SecretCorrea merupakan satu-satunya Krim Kurus Sejuk yang sangat sesuai utk memudarkan #selulit mahupun #strecthmark anda. . Ditambah kolagen didalam #losyenkurussejuk akan mencantikkan kulit anda . . WhatApps📲📲 011-1686 3455 #RFLegacy #losyenmultifungsi #losyenkurussejukberkolagen

1
@shidah2484

[ PELUH BANYAK KELUAR 👍 ] Gaisss kena tahu tauu peluh jgaa satu cara utk hilangkan toksin dalamm badan 😏😏 . Lagi banyak kita peluh , lagi cepat perubahan positif kitaa dapat ! Losyen sc dapat bantuu masalah uolssss , Losyen sejuk punn boleh keluarkan peluhh dgn banyakkkk ! Wassap 011-1686 3455 #RFLegacy #losyenkurussejukno1malaysia #kurustanpadiet

0
@shidah2484

KENAPA IBU BERSALIN WAJIB GUNA SECRET CORREA? *Bahagian 1 - Manfaat pada si ibu* 1. Selepas bersalin fokus utama majoriti ibu-ibu nak kembalikan berat badan ideal & bentuk badan seperti anak dara. -sesuai sangatlah kan bila sapu SC ni dalam pantang. SC tak panas jadi bila ibu-ibu pakai bengkung rasa nyaman & selesa. 2. Sapuan SC pada perut membantu mengeluarkan darah kotor dengan lancar manakala sapuan pada keseluruhan badan membuang angin2 jahat serta menghilangkan lenguh2 badan / sengal2 sendi. 3. Ibu-ibu sering mengalami masalah bengkak susu, kadang2 sampai nak demam. -urutan SC pada payudara membantu meredakan bengkak susu dan memeriahkan penghasilan susu badan. 4. Kebiasaan ibu-ibu pakai pilis atau sapu minyak2 herba di badan / dahi. Bau minyak2 akan melekat pada pakaian. -apa kata kali ini ibu-ibu sapukan SC di dahi gantikan pilis. Bau fresh tak nampak comot kat dahi tu. 5. Sembelit -paling digeruni ibu-ibu terutama yang bersalin secara normal - sapuan SC membantu mengatasi masalah sembelit tanpa cirit-birit Wassup 📱📱011-1686 3455 #RFLegacy #losyenkurussejuk #sapusapusejukjer

0
@rayannamari

Our team has gone GLOBAL and it’s my joy to share it with as many people as I can. Contact me if you or someone you know would like to be a part of this life changing event. Take a look at the line up of presenters, these ladies will not disappoint and you will NOT regret tuning in to hear their stories!! Who do you know in the U.S., Canada, or our newest country launch....Australia!?? #RFFreedom #RFLegacy #AustrliaLaunch #WhoDoYouKnow #BillionDollarBrand #WeAreRF #australia #perth #sydney #brisbane #adelaide #melborune #goldcoast #rfaustralia #canberra

2
@jensjoyful

I am so excited that Jenica has started a new chapter as an entrepreneur!! She saw the opportunity to be self made and help others and knew this was exactly what she needed! Can’t wait to see where this journey takes you! #rflife #rflegacy #ownyour24 #womenempowered #teamjoyful #teamwe

0
@shidah2484

ANDA SEDANG MENCARI PRODUK UNTUK KURUS..??? . ⛄Secret correa slimming collagen lotion⛄ . Raja membakar lemak🔥dengan pantas . 🔹Hanya sapu di kawasan yang berlemak seperti ↪Perut, paha dan lengan. 🔹Jika muka anda nampak tembam boleh je sapu untuk dapatkan dagu yang runcing. 🔹Seawal 〰 7 hari boleh nampak kesan. 🔹Produk ini mempunyai banyak kelebihan. 🔹Mempunyai kolagen asli 🔹Jangan x percaya 🔹Ramai dah berjaya 🔹Apa lagi anda nak cari kalau bukan SC 🔹Langsung tak panas dan tak pijar 🔹Jika anda terseliuh atau lebam akibat tersepit pintu boleh sapu . Ada Halal 《Jakim》 Lulus 《Kementerian Kesihatan Malaysia 》 Gmp 《Certified》 Anda boleh guna tanpa was2 . Dan banyak lagi kelebihan dan kegunaannya..😊😊😊 Wassap 011-1686 3455 #RFLegacy #losyenkurussejuk #kurustanpadiet

0
@shidah2484

PENYELESAI MASALAH BUAT IBU2! 😘 . Haaa to those yg ada masalah STRETCH MARK yg susah sgt nak hilang kesan nya tu, uolls dah jumpa ke belum produk yg sesuai ? 😏 . Kalau belum, meh sini baca kejap testimoni daripada kastemerrr SC yg dah pun mencuba & ternyata berkesan! Alhamdulillah stretch mark makin pudar. Sapu sapu je kot! Fuhh! . So tunggu apa lagi ? Tak kan uolls nak biarkan je kesan stretch mark tu ? Tak molek nanti #RFLegacy #PencairLemakPantas #SecretCorrea

0
@shidah2484

Biar testimoni cust yg berbicara😎😎 Tak tau nak habaq mcm mana. Losyen SC memang best!😘👍 Wassap 011-1686 3455 #RFLegacy #Losyenkurussejuk #kurustanpadiet

0
@shidah2484

#KesStudySc Soalan : Ada side effect ke losyen SC ni? Tak meyakinkan betul. Jawapan : Rilek rilek. Setakat ni kalau ikut testimoni, kesan sampingan dari losyen ni buatkan suami tambah sayang. 😬 Selain tu, pinggang makin menyusut, seluar kena tukar saiz yang lebih kecil, ahli keluarga terdekat dah mula memuji perubahan dan lain lain.😅 Actually bahan-bahan dalam losyen ni memang selamat digunakan. Since losyen ni tak panas dan tak pijar so boleh je sapu di mana mana bahagian badan. Cuma dinasihatkan bagi yang kulit sensitif dan alergik, tak digalakkan untuk sapu losyen SC di muka. Bukan apa, kulit muka lebih nipis berbanding tempat lain. Untuk mengelakkan berlaku apa apa, lebih baik tidak sapu kat situ. 😉 Sapu tempat yang awak BENCI sangat tengok lemak bertepek tu. Boleh2 wassap 011-1686 3455 #RFLegacy #LosyenKurusSejukNo1Malaysia #kurustanpadiet

0
@shidah2484

🎋"KENA DIET KE KALAU GUNA LOSYEN SECRET CORREA?" 🎋Tanpa diet ketat, tak perlu berlapar teruk, sapu je hah losyen Secret Correa😆 🎋Sapu-sapu sejuk. Sapu-sapu je boleh slim . .gittewww💃💃💃! 🌼Tak dinafikan pemakanan yang sihat itu perlu, tapi dengan Secret Correa anda masih boleh menikmati makanan kegemaran anda tapi dalam jumlah yang terkawal. 🌼Tidak perlu diet ketat untuk menurunkan berat badan. Tetapi pemakanan sihat amat digalakkan untuk mempercepat proses dan results yang gempak 😱😱 Mudah kan 😘.. cepat wssap saya di n0👇👇👇 011-1686 3455 #RFLegacy #losyenkurussejukberkolegen #kurustanpadiet

0
@shidah2484

🎋"KENA DIET KE KALAU GUNA LOSYEN SECRET CORREA?" 🎋Tanpa diet ketat, tak perlu berlapar teruk, sapu je hah losyen Secret Correa😆 🎋Sapu-sapu sejuk. Sapu-sapu je boleh slim . .gittewww💃💃💃! 🌼Tak dinafikan pemakanan yang sihat itu perlu, tapi dengan Secret Correa anda masih boleh menikmati makanan kegemaran anda tapi dalam jumlah yang terkawal. 🌼Tidak perlu diet ketat untuk menurunkan berat badan. Tetapi pemakanan sihat amat digalakkan untuk mempercepat proses dan results yang gempak 😱😱 Mudah kan 😘.. cepat wssap saya di n0👇👇👇 011-1686 3455 #RFLegacy #losyenkurussejukberkolegen #kurustanpadiet #dropshipbertamkepalabatas

0
@shidah2484

SELAMAT TINGGAL LEMAQQQ DEGIL! Anda penat guna macam macam produk tapi tk berhasil ? Selalu sapu losyen quruih sana sini tapi panaihh tk tahan ? Haaa apa kata korang try pulak losyen kurus sejuk secret correa nih ? Tgok macam akak kita nih. Tak sampai satu tiub pun lagi tapi dah 5 KILO turunnya 😱😱 Whatsapp 011-1686 3455 #RFLegacy #losyenkurussejukno1malaysia #kurustanpadiet

0
@jensjoyful

I'm sorry but if @j_corden uses it, so should you. 😂😂😂 he said his wife was losing her mind that he was at the Rodan+Fields convention!!! • • • #rflife #rflegacy #ampmdroller #rollawaywrinkles #aussiemum #canadianmom #momsofinstagram #opportunitiesnotjobs #servingnotselling #noglassceiling

2
@joelle.schramm

Can't wait to try the new Active Hydration Bright Eyes Complex! #byebyedarkcircles #rodanandfields #brighteyecomplex #rflegacy #askmehow

1
@slim_flawless_by_jujue

Baru lepas #bersalin ? #Selulit penuh di #perut ! Rasa gatal buatkan rasa xselesa ! Sebabkan kulit perut nampak buruk sangat! Nak saya bantu? Whatsapp http://www.wasap.my/60195407925/lepas+bersalin #RFLegacy #losyenmultifungsi #losyenkurussejukberkolegen

0
@shidah2484

BAKAR | BENTUK | BERGAYA 130ml boleh kurus? Ye hanya dengan sebotol losyen kurus sejuk SECRET CORREA ........ .Dapat MEMBAKAR lemak degil tanpa rasa terbakar pada kulit .Dapat MEMBENTUK susuk tubuh yang menawan .️Dapat untuk cantik BERGAYA dengan baju-baju lama Lagi lama anda berfikir Lagi tepu ler lemak2 tu Meh cepat2 whatsapp .. 011-1686 3455 #RFLegacy #losyenkurussejuk #kurustanpaubat

0