Rosebudsmalaysia Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@yang_cantik

CUBALAH SATU HARI INI. ✔Teh Bunga yang dikeringkan ✔Tanpa pengawet ✔100% natural . ♡ HARGA♡ ⚘BELI 1 = RM 25 [40g/jar] ⚘BELI 3 = RM 69 [3 jar + free 10g] ⚘Postage 1-9 unit [RM7sem | RM9 ss] . 📲017.3728197 KATALOG 👉 #flowertea_yangcantik . #teatime #sayanaksihat #minumteh #tehbunga #bungarose #sayanakkurus #slimmingtea #sihatdancantik #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia #teami_yangcantik #detoxtea #detoxwater #detoxmalaysia

0
@yang_cantik

10 TEA SERIES TEAMI. Cubalah satu hari ni. Katalog #teami_yangcantik . 🌸 BEAUTY SERIES : gabungan golden rose, apple flower dan jasmine 👉untuk kecantikan, mengatasi masalah jerawat dan kulit berminyak.. menjadikan kulit lembut, glowing dan gebu. . 🌸 RELAX SERIES : gabungan lavender, jasmine dan crysanthemum 👉 setiap bunga dapat memberi rasa tenang dan relax... sangat sesuai untuk individu yang ada masalah tidur (lebihkan lavender dalam bancuhan sebelum tidur) dan individu yang duduk lama fokus dengan laptop, screen, menjahit dan sebagainya (lebihkan chrysanthemum dalam bancuhan). . 🌸 VITAMIN C SERIES : gabungan lemon grass, calendula, golden rose 👉setiap bunga kaya dengan vitamin c, sangat sesuai untuk masalah kulit kering dan menggelupas.. gatal-gatal ringan juga sesuai. . 🌸CALMING SERIES - gabungan camomile, lavender dan esther lily 👉untuk mereka yang inginkan ketenangan dan sering stress... sangat baik untuk mereka yang menghadapi masalah tidur. . 🌸 3C SERIES -gabungan camomile, calendula dan chrysanthemum 👉 remedi natural untuk mengatasi masalah kulit, gatal, merah, kering.. boleh di minum atau buat spray. . #teatime #teatox #detoxwater #rosebud #sayanaksihat #minumteh #sihatdancantik #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia #kulitkusam #masalahjerawat #seriwajah #yang_cantik🌸 #organikmalaysia

1
@yang_cantik

10 TEA SERIES TEAMI. Cubalah satu hari ni. Katalog #teami_yangcantik . 🌸 ANTIAGING SERIES gabungan rosemary, lemon grass, globe amaranth 👉untuk anti penuaan, anti kedutan, mengelakkan uban, membantu menguatkan memori . 🌸 DIGESTIVE SERIES : gabungan - lemon grass, jasmine dan blue mallow 👉digestive dapat membantu memudahkan proses penghadaman, sembelit, untuk detox.. perut kembung, senak pun sesuai amalkan . 🌸 MIRACLE SERIES : gabungan linden, forget me not dan stevia 👉 setiap bunga baik untuk kesihatan. . 🌸 SLIMMING SERIES : gabungan bunga untuk membantu menurunkan berat badan, lebihan air, selulit, detox - apple flower, roselle, lemon grass. . 🌸 GOLD SERIES - Gabungan 3 jenis rose, french rose, red rose dan purple rose. Sangat bermanfaat utk kesihatan kita terutama yg bergelar wanita. 🌷 melegakan senggugut 🌷 melegakan migrain 🌷 menstabilkan hormon 🌷 mencantikkan kulit 🌷 melancarkan pengeluaran haid 🌷 Bagus utk kesihatan luaran dan dalaman . #teatime #teatox #detoxwater #rosebud #sayanaksihat #minumteh #sihatdancantik #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia #kulitkusam #masalahjerawat #seriwajah #yang_cantik🌸 #organikmalaysia

0
@yang_cantik

🌹🌹Koleksi Teami Rose Bud ialah : 🌷 french rose 🌷 golden rose 🌷 red rose 🌷 purple rose Sangat bermanfaat utk kesihatan kita terutama yg bergelar wanita. 🌷 melegakan senggugut 🌷 melegakan migrain 🌷 menstabilkan hormon 🌷 mencantikkan kulit 🌷 melancarkan pengeluaran haid 🌷 Bagus utk kesihatan luaran dan dalaman . ♡ HARGA♡ ⚘BELI 1 = RM 25 [40g/jar] ⚘BELI 3 = RM 69 [+ free 10g] ⚘Postage 1-9 unit [RM7 sem | RM9 ss] . ♡ Whatsapp 👉🏻 www.wasap.my/60173728197 . Katalog #flowertea_yangcantik #teatime #sayanaksihat #minumteh #tehbunga #bungarose #sayanakkurus #slimmingtea #sihatdancantik #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia #teami_yangcantik #detoxtea #detoxwater #detoxmalaysia

3
@yang_cantik

Kan dah kata... ROSE kan 'women flower'.. rata2 feedback berpuashati masalah period mrk👍😊 Terima kasih mempercayai Teami. 100% natural okay . ♡ HARGA♡ ⚘BELI 1 = RM 25 [40g/jar] ⚘BELI 3 = RM 69 [3 jar + free 10g] ⚘Postage 1-9 unit [RM7 sem | RM9 ss] . ♡ Whatsapp 👉🏻 www.wasap.my/60173728197 . Katalog #fbackteami_yangcantik #teatime #sayanaksihat #minumteh #tehbunga #bungarose #sayanakkurus #slimmingtea #sihatdancantik #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia #teami_yangcantik #detoxtea #detoxwater #detoxmalaysia

0
@yang_cantik

Kan dah kata... ROSE kan 'women flower'.. rata2 feedback berpuashati masalah period mrk👍😊Terima kasih mempercayai Teami. 100% natural okay . ♡ HARGA♡ ⚘BELI 1 = RM 25 [40g/jar] ⚘BELI 3 = RM 69 [3 jar + free 10g] ⚘Postage 1-9 unit [RM7 sem | RM9 ss] . ♡ Whatsapp 👉🏻 www.wasap.my/60173728197 . Katalog #fbackteami_yangcantik #teatime #sayanaksihat #minumteh #tehbunga #bungarose #sayanakkurus #slimmingtea #sihatdancantik #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia #teami_yangcantik #detoxtea #detoxwater #detoxmalaysia

0
@yang_cantik

Kan dah kata... ROSE kan 'women flower'.. rata2 feedback berpuashati masalah period mrk👍😊Terima kasih mempercayai Teami. 100% natural okay . ♡ HARGA♡ ⚘BELI 1 = RM 25 [40g/jar] ⚘BELI 3 = RM 69 [3 jar + free 10g] ⚘Postage 1-9 unit [RM7 sem | RM9 ss] . ♡ Whatsapp 👉🏻 www.wasap.my/60173728197 . Katalog #fbackteami_yangcantik #teatime #sayanaksihat #minumteh #tehbunga #bungarose #sayanakkurus #slimmingtea #sihatdancantik #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia #teami_yangcantik #detoxtea #detoxwater #detoxmalaysia

0
@yang_cantik

Katalog #flowertea_yangcantik . ADA APA DENGAN ROSE? Bunga Ros atau Mawar telah lama digunakan di dalam pelbagai bidang industri pembuatan dan perniagaan seperti berikut : 1. Industri farmaseutikal 2. Industri pemakanan sebagai bahan perasa seperti Minuman pati Ros 3. Industri kosmetik seperti minyak wangi, ubat gigi, bedak talkum, pembersih wajah 4. Perniagaan Spa sebagai bahan mandian untuk kesegaran badan. Aroma wangian rose juga mampu memberikan rasa ketenangan serta merangsang minda kita. Jom kita kenali antara lain kehebatan yang terdapat pada bunga ros ini. ✔ Mencium baunya dapat menguatkan daya ingatan mereka yang mudah lupa. ( Berdasarkan penyelidikan saintis Jerman ) ✔ Meredakan kebimbangan dan kemurungan (Anti - depressi ) ✔ Menenangkan ketegangan saraf dan emosi ( Menenangkan perasaan ) ✔ Merawat ulser perut ✔ Meransang penghasilan hempedu oleh pundi hempedu ✔ Sebagai antiseptik dan merawat kulit yang luka ,terbakar , ruam dan ekzema. ✔ Merawat jangkitan pada mata. ✔ Meredakan sakit tekak ✔ Merawat infeksi pundi kencing ✔ Memberi kesan penyejukan pada badan – merawat demam dan selsema. ✔ Merangsang pertumbuhan tisu dan penghasilan kolagen (awet muda) ✔ Membuka penutupan pada saluran bronkial ( Paru-paru ) ✔ Membantu proses penghadaman ✔ Mengekalkan kesihatan usus ✔ Mengandungi bahan pengantioksida – Flavonoid yang dapat menentang kanser dan penyakit kardiovaskular. ✔ Mengurangkan keradangan dan kesakitan sendi seperti pesakit osteoarthritis. ✔ Melancarkan kitar haid dan masalah rahim. ✔ Mengandungi vitamin A ,B3, C, D dan E yang sangat sesuai utk penjagaan kulit wajah ✔ Merawat cirit-birit ✔ Menghilangkan keletihan ✔ Menghilangkan sakit kepala dan pening . #teatime #sayanaksihat #minumteh #tehbunga #bungarose #sayanakkurus #slimmingtea #sihatdancantik #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia #teami_yangcantik #detoxtea #detoxwater #detoxmalaysia

0
@yang_cantik

🌹🌹Koleksi Teami Rose Bud🌹🌹 . Katalog #flowertea_yangcantik . ADA APA DENGAN ROSE? Bunga Ros atau Mawar telah lama digunakan di dalam pelbagai bidang industri pembuatan dan perniagaan seperti berikut : 1. Industri farmaseutikal 2. Industri pemakanan sebagai bahan perasa seperti Minuman pati Ros 3. Industri kosmetik seperti minyak wangi, ubat gigi, bedak talkum, pembersih wajah 4. Perniagaan Spa sebagai bahan mandian untuk kesegaran badan. Aroma wangian rose juga mampu memberikan rasa ketenangan serta merangsang minda kita. Jom kita kenali antara lain kehebatan yang terdapat pada bunga ros ini. ✔ Mencium baunya dapat menguatkan daya ingatan mereka yang mudah lupa. ( Berdasarkan penyelidikan saintis Jerman ) ✔ Meredakan kebimbangan dan kemurungan (Anti - depressi ) ✔ Menenangkan ketegangan saraf dan emosi ( Menenangkan perasaan ) ✔ Merawat ulser perut ✔ Meransang penghasilan hempedu oleh pundi hempedu ✔ Sebagai antiseptik dan merawat kulit yang luka ,terbakar , ruam dan ekzema. ✔ Merawat jangkitan pada mata. ✔ Meredakan sakit tekak ✔ Merawat infeksi pundi kencing ✔ Memberi kesan penyejukan pada badan – merawat demam dan selsema. ✔ Merangsang pertumbuhan tisu dan penghasilan kolagen (awet muda) ✔ Membuka penutupan pada saluran bronkial ( Paru-paru ) ✔ Membantu proses penghadaman ✔ Mengekalkan kesihatan usus ✔ Mengandungi bahan pengantioksida – Flavonoid yang dapat menentang kanser dan penyakit kardiovaskular. ✔ Mengurangkan keradangan dan kesakitan sendi seperti pesakit osteoarthritis. ✔ Melancarkan kitar haid dan masalah rahim. ✔ Mengandungi vitamin A ,B3, C, D dan E yang sangat sesuai utk penjagaan kulit wajah ✔ Merawat cirit-birit ✔ Menghilangkan keletihan ✔ Menghilangkan sakit kepala dan pening . #teatime #sayanaksihat #minumteh #tehbunga #bungarose #sayanakkurus #slimmingtea #sihatdancantik #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia #teami_yangcantik #detoxtea #detoxwater #detoxmalaysia

1
@yang_cantik

BERAPA HARI DAH AKU TAK MEMBUANG EH?Selalu tak soalan tu bermain difikiran...Nah! Cuba slimming set TEAMI 100% natural... asli bunga n buah yg dikering tanpa proses👌 . Rasa superb sedap, rasa roselle masam2 mcm minum ribena😄, lemon grass tu alamatnye keluarlah angin2 sepoi bahasa dalam badan.. huhu... . Wasup hakak lelaju👉 www.wasap.my/60173728197 . Katalog tgk sini yer 👉 #flowertea_yangcantik #fbackteami_yangcantik . #teatime #sayanaksihat #minumteh #sayanakkurus #slimmingtea #sihatdancantik #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia #teami_yangcantik #detoxtea #detoxwater #detoxmalaysia

0
@yang_cantik

🌸 Bahan semua premium dari well known brand. 🌸 100% pure carrier oil dan essential oil. 🌸 Tiada Pengawet. 🌸 100% natural 🌾 🌸 Base garam himalaya, garam epsom, organic raw sugar, organic oat - all bahan terbaik! 🌸 Carrier oil tidak dicairkan dengan air. 🌸 Essential oil 100% pure. 🌸 Bunga teami 100% natural, bukan potpuri. OFFER 1 RM35 Pembelian 1 JAR TEAMI BODY SCRUB - Free 10g Calendula Teami Tea - super sedap, + air / suam, tambah gula / madu / plain pun sedap 😉 OFFER 2 : RM70 - Free 10g Calendula Teami Tea - super sedap, + air / suam, tambah gula / madu / plain pun sedap 😉 - Free voucher RM5+5= RM10 for next purchase, boleh beli apa-apa produk teami. Offer ini hanya valid dengan kata laluan "TEAMI SCRUB" sahaja ye. Jadi... whatsapp atau pm mulakan dengan.... "TEAMI SCRUB" . "TEAMI SCRUB" . "TEAMI SCRUB" . 🍉Whatsapp 60173728197🍉 . #cantik #kulitcantik #spadirumah #bodyscrub #yang_cantik🌸 #naturalbodyscrub #organikmalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia #teamiscrub_yangcantik

0
@yang_cantik

🌸 Bahan semua premium dari well known brand. 🌸 100% pure carrier oil dan essential oil. 🌸 Tiada Pengawet. 🌸 100% natural 🌾 🌸 Base garam himalaya, garam epsom, organic raw sugar, organic oat - all bahan terbaik! 🌸 Carrier oil tidak dicairkan dengan air. 🌸 Essential oil 100% pure. 🌸 Bunga teami 100% natural, bukan potpuri. OFFER 1 RM35 Pembelian 1 JAR TEAMI BODY SCRUB - Free 10g Calendula Teami Tea - super sedap, + air / suam, tambah gula / madu / plain pun sedap 😉 OFFER 2 : RM70 - Free 10g Calendula Teami Tea - super sedap, + air / suam, tambah gula / madu / plain pun sedap 😉 - Free voucher RM5+5= RM10 for next purchase, boleh beli apa-apa produk teami. Offer ini hanya valid dengan kata laluan "TEAMI SCRUB" sahaja ye. Jadi... whatsapp atau pm mulakan dengan.... "TEAMI SCRUB" . "TEAMI SCRUB" . "TEAMI SCRUB" . 🍉Whatsapp 60173728197🍉 . #cantik #kulitcantik #spadirumah #bodyscrub #yang_cantik🌸 #naturalbodyscrub #organikmalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia #teamibodyscrub_yangcantik

0
@yang_cantik

BODY SCRUB PALING CEPAT DAPAT FEEDBACK 🍓Bahan semua premium dari well known brand. 🍓100% pure carrier oil dan essential oil. 🍓Tiada Pengawet. 🍓100% natural🌾 🍓Base garam himalaya, garam epsom, organic raw sugar, organic oat - all bahan terbaik! 🍓Carrier oil tidak dicairkan dengan air. 🍓Essential oil 100% pure. 🍓Bunga teami 100% natural, bukan potpuri. OFFER 1 RM35 Pembelian 1 JAR TEAMI BODY SCRUB - Free 10g Calendula Teami Tea - super sedap, + air / suam, tambah gula / madu / plain pun sedap 😉 OFFER 2 : RM70 - Free 10g Calendula Teami Tea - super sedap, + air / suam, tambah gula / madu / plain pun sedap 😉 - Free voucher RM5+5= RM10 for next purchase, boleh beli apa-apa produk teami . Offer ini hanya valid dengan kata laluan "TEAMI SCRUB" sahaja ye. Jadi... whatsapp atau pm mulakan dengan.... "TEAMI SCRUB" . "TEAMI SCRUB" . "TEAMI SCRUB" . 🍉Whatsapp 60173728197🍉 . #cantik #kulitcantik #spadirumah #bodyscrub #teami_yangcantik #naturalbodyscrub #organikmalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia #teamibodyscrub_yangcantik

0
@yang_cantik

Gabungan garam himalaya, garam epsom, gula tebu organic, 6 jenis carrier oil (calendula oil, argan oil, ...), 3 jenis essential oil, organic rolled oat yang diblend dan 2 jenis butter yang sangat kaya dengan manfaat. Lavender Calendula Body Scrub fokus pada 🌸 Healing- melegakan kulit sensitive seperti kegatalan dan melembutkan kulit yang kering, crack pada tumit, siku dan lutut. 🌸 Repairing - mencantikkan tekstur kulit, stretch mark dan parut. 🌸 Relaxing - memberikan kesan yang menenangkan pada badan dan minda. menjadikan badan rasa bertenaga kerana ada garam himalaya yang sangat baik untuk peredaran darah. Lavender dan ylang ylang essential oil juga dalam membantu badan berasa relaks. . 🍉Whatsapp 60173728197🍉 . #cantik #kulitcantik #spadirumah #yang_cantik🌸 #naturalbodyscrub #organikmalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia

1
@yang_cantik

100% Natural. HARGA PENGENALAN sempena kelahiran #TeamiBodyScrub_yangcantik . RM30 only! (postage excluded) serta dapat VOUCHER RM5 untuk pembelian mana2 produk teami seterusnya. Berkuatkuasa 25 sehingga 29 Sept 2017. 250g Guna 2-3 kali seminggu Kegunaan 2-3 bulan ================================ Body Scrub TEAMI tidak sama dengan yang lain ye... jadi disertakan cara penggunaan scrub sebab : 🌸 Menggunakan bahan mentah 100% natural. 🌸 Tidak ada pengawet. 🌸 5 jenis carrier oil 100% pure (tidak dicairkan) 🌸 3 jenis essential oil 100% pure. Jadi ianya tidak terlalu basah seperti scrub biasa kerana tidak dicampur air. Kalau kami campur air kami perlu campur pengawet kerana air akan menggalakkan serangan bakteria menyebabkan bahan mentah rosak. Kami ingin mengelak dari menggunakan pengawet kerana ia tidak selari dengan prinsip kami yang menghasilkan produk 100% natural bebas bahan kimia. Sebenarnya walaupun nampak tidak basah, semasa menggunakan ambil sedikit letak di tapak tangan dan letak sedikit air, lalu disapukan pada badan yang basah ia akan memberi kesan yang sangat sangat lembut dan oil yang digunakan akan dapat dirasa. Oleh kerana semua 100% pure jadi sedikit saja diperlukan (1-2 sudu) untuk disapu seluruh badan. Kesan kulit yang baik juga dapat dirasakan sepanjang hari walaupun scrub sudah dibilas. . 🍉Whatsapp 60173728197🍉 . #cantik #kulitcantik #spadirumah #teami_yangcantik #naturalbodyscrub #organikmalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia

1
@yang_cantik

100% Natural. HARGA PENGENALAN sempena kelahiran #TeamiBodyScrub_yangcantik . RM30 only! (postage excluded) serta dapat VOUCHER RM5 untuk pembelian mana2 produk teami seterusnya. Berkuatkuasa 25 sehingga 29 Sept 2017. 250g Guna 2-3 kali seminggu Kegunaan 2-3 bulan ================================ Body Scrub TEAMI tidak sama dengan yang lain ye... jadi disertakan cara penggunaan scrub sebab : 🌸 Menggunakan bahan mentah 100% natural. 🌸 Tidak ada pengawet. 🌸 5 jenis carrier oil 100% pure (tidak dicairkan) 🌸 3 jenis essential oil 100% pure. Jadi ianya tidak terlalu basah seperti scrub biasa kerana tidak dicampur air. Kalau kami campur air kami perlu campur pengawet kerana air akan menggalakkan serangan bakteria menyebabkan bahan mentah rosak. Kami ingin mengelak dari menggunakan pengawet kerana ia tidak selari dengan prinsip kami yang menghasilkan produk 100% natural bebas bahan kimia. Sebenarnya walaupun nampak tidak basah, semasa menggunakan ambil sedikit letak di tapak tangan dan letak sedikit air, lalu disapukan pada badan yang basah ia akan memberi kesan yang sangat sangat lembut dan oil yang digunakan akan dapat dirasa. Oleh kerana semua 100% pure jadi sedikit saja diperlukan (1-2 sudu) untuk disapu seluruh badan. Kesan kulit yang baik juga dapat dirasakan sepanjang hari walaupun scrub sudah dibilas. . 🍉Whatsapp 60173728197🍉 . #cantik #kulitcantik #spadirumah #teami_yangcantik #naturalbodyscrub #organikmalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia

2
@yang_cantik

Teh Bunga yg dikeringkan⚘ 🍃 Tanpa pengawet⚘ 🍃 100% natural⚘🍃 . 🌸Promosi Sept 2017 🌸Beli 1 : RM25 🌸Beli 3 : RM60 (single flower/fruit tea) + free 10g rose dan calendula + free special gift for 24H pymnt . Wasup hakak lelaju👉0173728197 Katalog tgk sini yer 👉 #flowertea_yangcantik . #teatime #sayanaksihat #minumteh #sayanakkurus #slimmingtea #sihatdancantik #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia #teami_yangcantik #detoxtea #detoxwater #detoxmalaysia

1
@yang_cantik

Teh Bunga yg dikeringkan⚘ 🍃 Tanpa pengawet⚘ 🍃 100% natural⚘🍃 . 🌸Promosi Sept 2017 🌸Beli 1 : RM25 🌸Beli 3 : RM60 (single flower/fruit tea) + free 10g rose dan calendula + free special gift for 24H pymnt . Wasup hakak lelaju👉0173728197 Katalog tgk sini yer 👉 #flowertea_yangcantik . #teatime #sayanaksihat #minumteh #sayanakkurus #slimmingtea #sihatdancantik #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia #teami_yangcantik #detoxtea #detoxwater #detoxmalaysia

1
@yang_cantik

Teh Bunga yg dikeringkan⚘ 🍃 Tanpa pengawet⚘ 🍃 100% natural⚘🍃 . 🌸Promosi Sept 2017 🌸Beli 1 : RM25 🌸Beli 3 : RM60 (single flower/fruit tea) + free 10g rose dan calendula + free special gift for 24H pymnt . Wasup hakak lelaju👉0173728197 Katalog tgk sini yer 👉 #flowertea_yangcantik . #teatime #sayanaksihat #minumteh #sayanakkurus #slimmingtea #sihatdancantik #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia #teami_yangcantik #detoxtea #detoxwater #detoxmalaysia

1
@yang_cantik

Teh Buah yg dikeringkan⚘ 🍃 Tanpa pengawet⚘ 🍃 100% natural⚘🍃 . 🌸Promosi Sept 2017 🌸RM60 utk 3 jar (single flower/fruit tea) 🌸NORMAL PRICE RM69 + free 10g rose dan calendula + free special gift for 24H pymnt . Wasup hakak lelaju👉 www.wasap.my/60173728197 . Katalog tgk sini yer 👉 #fruitea_yangcantik . #teatime #sayanaksihat #minumteh #sayanakkurus #slimmingtea #sihatdancantik #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia #teami_yangcantik #detoxtea #detoxwater #detoxmalaysia

1
@yang_cantik

Teh Bunga yg dikeringkan⚘ 🍃 Tanpa pengawet⚘ 🍃 100% natural⚘🍃 . 🌸Promosi Sept 2017 🌸Beli 1 : RM25 🌸Beli 3 : RM60 (single flower/fruit tea) + free 10g rose dan calendula + free special gift for 24H pymnt . Wasup hakak lelaju👉0173728197 Katalog tgk sini yer 👉 #flowertea_yangcantik . #teatime #sayanaksihat #minumteh #sayanakkurus #slimmingtea #sihatdancantik #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia #teami_yangcantik #detoxtea #detoxwater #detoxmalaysia

1
@yang_cantik

🌹Rosehip tea🌹 Dikenali sebagai raja vitamin C. Rasa masam, kandungan vitamin C, 60 kali ganda berbanding lemon. membantu menenanglan minda, relax, refresh. meningkatkan sistem metabolisma. . 🌸Promosi September 🌸RM60 utk 3 jar single flowertea atau fruitea 🌸(NORMAL PRICE RM69) #fruitea #teatime #teatox #tehherba #slimmingtea #sihatdancantik #teami_yangcantik #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia

0
@yang_cantik

Katalog #fruitea_yangcantik . Teh buah menggunakan 100% buah segar, dikeringkan... tidak mengandungi sebarang kafein, pewarna, perasa dan additive. Kaya vitamin, acid buah, kaya antioksidan dan mineral. . 🌸 Rosehip tea Dikenali sebagai raja vitamin C. Rasa masam, kandungan vitamin C, 60 kali ganda berbanding lemon. membantu menenanglan minda, relax, refresh. meningkatkan sistem metabolisma. . 🌸 Lemon slice Kaya vitamin C dan acid buah.. sangat sesuai dijadikan air detox. . 🌸 Peach tea Kandungan : Hibiscus, rose buds, peach, lemon. . 🌸 Apple rose Kandungan : Dried apple, roselle, rose, orange. . 🌸 Blueberry Kandungan : Hibiscus, rose buds,  blueberry, blackcurrent, grapes. . #fruitea #teatime #tehherba #slimmingtea #sihatdancantik #teami_yangcantik #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia

0
@yang_cantik

Feedback pengguna TEAMI tgk sini yer 👉 #fbackteami_yangcantik . ~~MANJAKAN DIRI - MOMMY ME TIME~~ Memanglah masa mandi jela rasanya me time kite (tu pun kalau anak takk ngikut mandi 😂) jadi masa ni lah kita nak manjakan diri dengan produk natural dari Teami kan... . TeamiRoseCoffeeSoap menggunakan kopi 100% organik arabica dari brazil, nah! mak bunga pun tak pernah ke brazil tapi di sana memanglah location kopi arabica yang terbaik.. kami buat sabun dengan penuh cinta, di kaup balik di uli khas untuk awak yang sukaa aroma coffee masa mandi.. refreshing dan memenangkan 😍 coffee akan digrind halus halus dan dicampakkan mesra ke dalam adunan mix dengan butter (bukan buttercup😅) dan essential oil.. Gosokan lembut di pipi, fuhh! tak pedih pun... bestnya 😍 kulit licin bersih, macam tak nak keluar bilik air jenguk anak 😂 tapii kan, teami gunakan all 100% natural ingredient dan essential oil yang selamat untuk baby bagi semua sabun kami. jadi kalau anak-anak ngikut masa mandi, teamikan saja.. 😍 . #teami_yangcantik #sabunnatural #homemadesoap #teatox #sayanaksihat #minumteh #sayanakkurus #slimmingtea #sihatdancantik #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia #soaptea_yangcantik

0
@yang_cantik

Feedback pengguna TEAMI tgk sini yer 👉 #fbackteami_yangcantik . "SAYA MEMANG SUSAH SIKIT BUANG" Ada lagi ke yang sama masalah dengan adik cute ni 😭 mak bunga baca pun sedih la sebab penah kene... bukan sehari dua tapi seminggu.. sakit perut tak selesa kemain.. Pernah beli air fiber serbuk apa kat drugstore, kene mix dengan air panas.. uwekkkk tak sedap 😵 last-last sekali jela minum, selainnye tak mampu dah.. Mujurla #TeamiKanAda alhamdulillah sehari dah lepas dah, pelaburan dipermudahkan tanpa kerugian 😂 baik pelaburan beli Teami, mahupun pelaburan 'tersebut' 2-2 berbaloi.. sekarang dah fall in love segedebuk... . #teami_yangcantik #teatime #teatox #sayanaksihat #minumteh #sayanakkurus #slimmingtea #sihatdancantik #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia #detoxTEA #detoxwater #detoxmalaysia

1
@yang_cantik

Feedback pengguna TEAMI tgk sini yer 👉 #fbackteami_yangcantik. 5 BULAN TAK PERIOD😣😥 . Teatox = tea + detox, Detox dengan tea.. iyep detox dengan tea bukan dengan fibre biasa, so disebabkan detox dengan tea jadi banyakkk benefitnye selain hanya lawas membuang... 1) flush kotoran kerak lama dari usus. 2) buang angin jahat dari badan, badan rasa ringan je. nak buat pape pun tak rasa lenguh tepeleot sana sini. 3) badan rasa fresh, tak rasa malas dah, lagi2 nak bangun pagi 🙈 4) paling best kurangkan inch dan kg. 5) dannn yang awesome sekali dengan rahim pun boleh cuci... macam kakak manis kite ni, dah 5 bulan tak period tau, dalam teatox ada apple flower, very good for period circulation dan kesihatan dalaman kite.. sebab tu la akhirnya keluar period 😢😢 (mode terharu) . #teami_yangcantik #teatime #teatox #sayanaksihat #minumteh #sayanakkurus #slimmingtea #sihatdancantik #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia #detoxTEA #detoxwater #detoxmalaysia

0
@yang_cantik

Feedback pengguna TEAMI tgk sini yer 👉 #fbackteami_yangcantik. . "SUMPAH JATUH CINTA" Baru cuba terus jatuh cinta... berkali-kali la cik cantik ni jatuh cinta kalau macam ni 😘💕 terharu mak bunga.. . Mana tak nya dalam arus perubahan sekarang semua nak cantik express kan, tapi cik cantik muffy memilih teami as natural beauty agent untuk skin dia 😍 skin so lembut. tea pulak dia convert as toner, so creative.... . #teami_yangcantik #teatime #teatox #sayanaksihat #minumteh #sayanakkurus #slimmingtea #sihatdancantik #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia #detoxTEA #detoxwater #detoxmalaysia

0
@yang_cantik

Bunga yg dikeringkan⚘ 🍃 Tanpa pengawet⚘ 🍃 100% natural⚘🍃 . 🌸Promosi Sept 2017 🌸RM60 utk 3 jar (single flower/fruit tea) 🌸NORMAL PRICE RM69 + free 10g rose dan calendula + free special gift for 24H pymnt . Wasup hakak lelaju👉 www.wasap.my/60173728197 . Katalog tgk sini yer 👉 #flowertea_yangcantik . #teatime #sayanaksihat #minumteh #sayanakkurus #slimmingtea #sihatdancantik #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia #teami_yangcantik #detoxtea #detoxwater #detoxmalaysia

0
@yang_cantik

Bunga yg dikeringkan⚘ Tanpa pengawet⚘ 100% natural⚘ . 🌸Promosi September🌸 RM60 utk 3 jar single flower (NORMAL PRICE RM69) + free 10g rose dan calendula + free special gift. Wasup hakak lelaju👉 www.wasap.my/60173728197 . Katalog tgk sini 👉 #teami_yangcantik . #teatime #sayanaksihat #minumteh #sayanakkurus #slimmingtea #sihatdancantik #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia #detoxTEA #detoxwater #detoxmalaysia

0
@yang_cantik

Bunga yg dikeringkan⚘ Tanpa pengawet⚘ 100% natural⚘ . 🌸Promosi September🌸 RM60 utk 3 jar single flower (NORMAL PRICE RM69) + free 10g rose dan calendula + free special gift. Wasup hakak lelaju👉 www.wasap.my/60173728197 . Katalog tgk sini 👉 #teami_yangcantik . #teatime #sayanaksihat #minumteh #sayanakkurus #slimmingtea #sihatdancantik #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia #detoxTEA #detoxwater #detoxmalaysia

0
@yang_cantik

3 hari berturut menu daging kan.. hari raya kita mkn rendang daging, sabtu sop tulang, gearbox... ahad daging salai masak lomak...hari ni ingat nak masak daging blackpeper... mesti tekak da serammm nmpk dagingg hari2😅😀 apakata cuba tiga gabungan : apple flower, roselle, lemon grass (set slimming series) kebaikan roselle menghilangkan kesan berminyak slps mkn dan tinggi antioksidan. Tiga gabungan ni bagus utk penghadaman dan detox... cubalah satu hari ni🤗 . 🌸🌸SEPTEMBER PROMO🌸🌸 ~ 3 JAR 'SINGLE TEA' FOR RM60 ( Normal price Rm69) ~ postage Rm 7 sm/Rm 9 ss ~ Free 10g ~ Free special gift for 24H payment . Place order 👉 whatsapp 🏻 www.wasap.my/60173728197 . #detox #detoxtea #teatime #sayanaksihat #minumteh #slimmingtea #sihatdancantik #hariraya #aidiladha #rayakorban #teami_yangcantik🌸 #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia

1
@yang_cantik

Katalog #mytea_yangcantik . Mesti 3 hari berturut menu daging kan.. hari raya kita mkn rendang daging, sabtu sop tulang, gearbox... ahad daging salai masak lomak....gulai kari... mesti tekak da serammm nmpk dagingg hari2😅😀 apakata balance selera tu dgn tiga gabungan : apple flower, roselle, lemon grass (set slimming series) kebaikan roselle menghilangkan kesan berminyak slps mkn dan tinggi antioksidan. Tiga gabungan ni bagus utk penghadaman dan detox... cubalah satu hari ni🤗 . 🌸SEPTEMBER PROMO🌸 ~ 3 JAR 'SINGLE TEA' FOR RM60 ( Normal price Rm69) ~ postage Rm 7 sm/Rm 9 ss ~ Free 10g ~ Free special gift for 24H payment . Place order 👉 whatsapp 🏻 www.wasap.my/60173728197 . #detox #detoxtea #teatime #sayanaksihat #minumteh #slimmingtea #sihatdancantik #hariraya #aidiladha #rayakorban #teami_yangcantik #fbackteami_yangcantik #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia

1
@yang_cantik

Katalog #flowertea_yangcantik . TEAMi Teatox🍃🌸🌼 . (10 Days Detox Programme – 10 teabag for Day & 10 for Night) . day : roselle, lemon grass, apple flower night : verbena, lemon grass, rosemary . 🍉Harga 🍉 Beli 1 BOX : RM35 Beli 3 BOX : RM100 🍉Postage🍉 1-9 item - RM 7 sm/RM 9 ss . 🍉Berminat? Sreenshoot n Whatsapp hakak 👉🏻 www.wasap.my/60173728197 . #detox #detoxtea #teatime #sayanaksihat #sihatdancantik #minumteh #tehherbal #slimmingtea #sihatdancantik #teami_yangcantik #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia

0
@yang_cantik

Katalog #flowertea_yangcantik . TEAMi Teatox🍃🌸🌼 . (10 Days Detox Programme – 10 teabag for Day & 10 for Night) . day : roselle, lemon grass, apple flower night : verbena, lemon grass, rosemary . 🍉Harga 🍉 Beli 1 BOX : RM35 Beli 3 BOX : RM100 🍉Postage🍉 1-9 item - RM 7 sm/RM 9 ss . 🍉Berminat? Sreenshoot n Whatsapp hakak 👉🏻 www.wasap.my/60173728197 . #detox #detoxtea #teatime #sayanaksihat #sihatdancantik #minumteh #tehherbal #slimmingtea #sihatdancantik #teami_yangcantik #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia

0
@yang_cantik

Teatimeee☕🍃 🌸Gabungan lemon grass, calendula, french rose... setiap bunga kaya dengan vitamin C💪💪 . Cara2 membacuh tea : (1) Rendam 1-2 sudu tea dlm 1mug air pns. (2) Tunggu 5-10 minit (3) Sedia di minum....Yeay! . #teatox #detoxtea #teatime #sayanaksihat #minumteh #slimmingtea #sihatdancantik #teami_yangcantik #mytea_yangcantik #fbackteami_yangcantik #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia

0
@yang_cantik

Katalog #flowertea_yangcantik . 1 set ada 20 uncang 10 uncang malam/10 uncang siang . BILA KALI TERAKHIR AWAK LEPASKAN? Kadang cinta tak semestinya harus kekal Sesedap mana pun makanan itu, Bila sudah ditelan, haruslah ditinggalkan, Biarkan ia pergi ke tempat yang lebih baik🤗 Tapi tak semua orang sama! Ada yang setia berminggu lamanya, Ada yang sampai perut keras, boolat jadinya, di paksa pergi, masih di situlah dia.. Rupanya kantoi seumur hidup tak pernah detox, rasa sekali dulu, uwekk! tak sedap langsung macam nak pengsan, gamaknye baru tau sekarang kite ada teatox, advance gabungan tea + detox, berkoyan-koyan mampu habiskan.. Keluar segala simpanan lama, mak ai rupanya macam dari zaman purbakala, bukan setakat badan ringan, ehhh dengan kilo inci pun berkurang? 😍 Seronok bila perut rasa selesa, badan rasa ringan jerrr, makan itu ini tak risau dah, apa lagi teatox sajalah! 100% natural, 100% packing by hand 100% tidak diblend perut selesa badan rasa ringan bertenaga tak rasa lemah malas tak rasa macam nak lemas kg + inci berkurang whatsapp kami sekarang 1 box rm35 3 box rm100 . Berminat? Sreenshoot n Whatsapp hakak 👉🏻 www.wasap.my/60173728197 #detox #detoxtea #teatime #sayanaksihat #minumteh #tehherbal #slimmingtea #sihatdancantik #teami_yangcantik #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia

0
@yang_cantik

Katalog #flowertea_yangcantik . BILA KALI TERAKHIR AWAK LEPASKAN? Kadang cinta tak semestinya harus kekal Sesedap mana pun makanan itu, Bila sudah ditelan, haruslah ditinggalkan, Biarkan ia pergi ke tempat yang lebih baik🤗 . Tapi tak semua orang sama! Ada yang setia berminggu lamanya, Ada yang sampai perut keras, boolat jadinya, di paksa pergi, masih di situlah dia.. Rupanya kantoi seumur hidup tak pernah detox, rasa sekali dulu, uwekk! tak sedap langsung macam nak pengsan, gamaknye baru tau sekarang kite ada teatox, advance gabungan tea + detox, berkoyan-koyan mampu habiskan.. . Keluar segala simpanan lama, mak ai rupanya macam dari zaman purbakala, bukan setakat badan ringan, ehhh dengan kilo inci pun berkurang? 😍 . Seronok bila perut rasa selesa, badan rasa ringan jerrr, makan itu ini tak risau dah, apa lagi teatox sajalah! 100% natural, 100% packing by hand 100% tidak diblend . perut selesa badan rasa ringan bertenaga tak rasa lemah malas tak rasa macam nak lemas kg + inci berkurang whatsapp kami sekarang . 1 box rm35 3 box rm100 . . Berminat? Sreenshoot n Whatsapp hakak 👉🏻 www.wasap.my/60173728197 #detox #detoxtea #teatime #sayanaksihat #minumteh #tehherbal #slimmingtea #sihatdancantik #teami_yangcantik #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia

0
@yang_cantik

#selamatpagi 🍃🌸Gabungan lemon grass, calendula, french rose... setiap bunga kaya dengan vitamin C💪💪 . Cara2 membacuh tea : (1) Rendam 1-2 sudu flowertea dlm 1mug air pns. (2) Tunggu 5-10 minit (3) Sedia di minum....Yeay! {Option: tambah madu/gula/lemon, pudina. Jika bancuhan pekat, tambah air hingga hilang rasa tea} . #teatime #detoxtea #sayanaksihat #minumankesihatan #minumteh #sihatdancantik #teami_yangcantik🌸 #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia

1
@yang_cantik

Katalog #flowertea_yangcantik . Jasmine Green Tea🍃🍃🌸 RM15 (20g) 👉Ambil dalam kuantiti sedikit saja, ikut instruction pd gambar ye... sebab ia pure... tak proses jadi pekat guna sikit dah terasa, 1 bekas ni boleh 20-40 hari👌 . #teatime #detoxtea #tehherba #slimmingtea #sihatdancantik #Greentea #jasminegreentea #teami_yangcantik #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #sayajualtehorganik #visitmyigmalaysia

0
@yang_cantik

Katalog #fruitea_yangcantik . 🍏Apple rose~ kandungan : dried apple, roselle, rose, orange. . #fruitea #teatime #tehherba #slimmingtea #sihatdancantik #teami_yangcantik #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia

0
@yang_cantik

Katalog #fruitea_yangcantik . 🍑Peach tea~ Kandungan : Hibiscus, rose buds, peach, lemon. . #fruitea #teatime #tehherba #slimmingtea #sihatdancantik #teami_yangcantik #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia

0
@yang_cantik

Katalog #fruitea_yangcantik . 🍏Blueberry~ Kandungan : Hibiscus, rose buds,  blueberry, blackcurrent, grapes. . #fruitea #teatime #tehherba #slimmingtea #sihatdancantik #teami_yangcantik #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia

0
@yang_cantik

Katalog #fruitea_yangcantik . 🍊Lemon slice~ Kaya vitamin C dan acid buah.. sangat sesuai dijadikan air detox. . #fruitea #teatime #tehherba #slimmingtea #sihatdancantik #teami_yangcantik #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia

1
@yang_cantik

Katalog #fruitea_yangcantik . 🌸 Rosehip tea~ dikenali sebagai raja vitamin C. Rasa masam, kandungan vitamin C, 60 kali ganda berbanding lemon. membantu menenanglan minda, relax, refresh. meningkatkan sistem metabolisma. . #fruitea #teatime #tehherba #slimmingtea #sihatdancantik #teami_yangcantik #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia

0
@yang_cantik

Katalog #fruitea_yangcantik . Teami menggunakan 100% buah segar, dikeringkan dan dicampur... tidak mengandungi sebarang kafein, pewarna, perasa dan additive. Kaya vitamin, acid buah, kaya antioksidan dan mineral. . #fruitea #teatime #tehherba #slimmingtea #sihatdancantik #teami_yangcantik #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia

0
@yang_cantik

Katalog #teamiSOAP_yangcantik . 🌼 CC SENSITIVE SOAP~ untuk gatal aczema, dry skin Bahan utama : CALENDULA BUD CHAMOMILE BUD CALENDULA OIL COCOA BUTTER NEEM OIL CHAMOMILE ESSENTIAL OIL TEA TREE ESSENTIAL OIL GERANIUM ESSENTIAL OIL . #sabunorganik #sabunherba #chamomilesoap #naturalsoap #sihatdancantik #teami_yangcantik #homemadesoapmalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia

0
@yang_cantik

Katalog #teamiSOAP_yangcantik . 💐Lavender Garden Soap💐 ✔100% natural lavender bud (bukan yang kering biasa utk sabun tu tau, kite guna teami tea) ✔Kaya dengan semua oil yang menenangkan. . 🏵jojoba oil 🏵lavender essential oil 🏵tuberose essential oil 🏵geranium essentil oil + argan oil + vit e oil + mango butter 😍 . ✔superb untuk skin and relax ❌merkuri ❌paraben ❌asid ❌bahan kimia berbahaya . #sabunorganik #sabunherba #sabunlavender #sihatdancantik #teami_yangcantik #homemadesoapmalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia

0
@yang_cantik

Katalog #teamiSOAP_yangcantik . 💐ROSE COFFEE SOAP💐 ✔Ada rose seketul2 + rose flake😙 ✔Sangat bagus utk masalah : ⚘kulit kering&berminyak ⚘jerawat ⚘buang sel kulit mati ⚘blackhead & whitehead . Kandungannya: ⚘rosehip oil ⚘shea butter ⚘vit e oil ⚘rose oil ⚘serbuk kopi halus ⚘serbuk rose kering . #sabunorganik #sabunherba #coffeesoap #naturalsoap #sihatdancantik #teami_yangcantik #homemadesoapmalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia

0
@yang_cantik

Katalog #teamiSOAP_yangcantik . 💐ROSE BEAUTY SOAP💐 Kebaikan 🌷membantu mengurangkan melanin 🌷merawat tona kulit tak sekata 🌷melembutkan kulit 🌷mengatasi masalah kulit kering&mengelupas 🌷menganjalkan kulit Kandungannya: 🌷rose 🌷rosehip oil 🌷olive oil 🌷sodium palm oil 🌷shea butter 🌷natural moisturizing factor 🌷deionized water 🌷rose flake . #sabunorganik #sabunherba #rosesoap #naturalsoap #sihatdancantik #teami_yangcantik #homemadesoapmalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia

0
@yang_cantik

Katalog #flowertea_yangcantik . ♡KELEBIHAN LINDEN♡ ● Melancarkan sistem penghadaman ● Melegakan selesema dan sakit kepala ● Mengurangkan risiko tekanan darah tinggi ● Melancarkan peredaran darah ● Mengurangkan lenguh badan ● Bau dan rasa yang sangat unik ● Membantu masalah insomnia dan stress ♡HARGA♡ ● RM 25 [40g/jar] atau [45g/seal packet] ● RM 69 [3 jar + free 10g] ● Postage 1-9 unit [RM7 sem | RM9 ss] ● Boleh beli single bunga dlm 1 jar atau max 3 jenis dlm 1 jar . Berminat? Sreenshoot n Whatsapp hakak 👉🏻 www.wasap.my/60173728197 #detox #detoxtea #teatime #sayanaksihat #minumteh #tehherbal #sihatdancantik #teami_yangcantik #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia

0
@yang_cantik

Katalog #flowertea_yangcantik . KELEBIHAN CHAMOMILE ● Kaya mineral ● Melegakan tekak ● Mengurangkan selesema dan sakit kepala ● Merawat sembelit ● Melepaskan tekanan ● Meningkatkan kualiti tidur ● Bagus untuk kecantikan ● Merawat haid tidak teratur ● Merawat masalah kulit . ♡HARGA♡ ● RM 25 [40g/jar] atau [45g/seal packet] ● RM 69 [3 jar + free 10g] ● Postage 1-9 unit [RM7 sem | RM9 ss] ● Boleh beli single bunga dlm 1 jar atau max 3 jenis dlm 1 jar . Berminat? Sreenshoot n Whatsapp hakak 👉🏻 www.wasap.my/60173728197 #detox #detoxtea #teatime #chamomile #sayanaksihat #minumteh #tehherbal #sihatdancantik #teami_yangcantik #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia

0
@yang_cantik

Katalog #flowertea_yangcantik . ♡KELEBIHAN STEVIA♡ ● Pemanis semulajadi (300 kali ganda berbanding tebu) ● Rendah kalori, digunakan untuk menggantikan gula ● Membantu menurunkan gula dalam darah yang berlebihan ● Menurunkan tekanan darah ● Meningkatkan sistem metabolisma . ♡HARGA♡ ● RM 25 [40g/jar] atau [45g/seal packet] ● RM 69 [3 jar + free 10g] ● Postage 1-9 unit [RM7 sem | RM9 ss] ● Boleh beli single bunga dlm 1 jar atau max 3 jenis dlm 1 jar . Berminat? Sreenshoot n Whatsapp hakak 👉🏻 www.wasap.my/60173728197 #detox #detoxtea #teatime #sayanaksihat #minumteh #tehherbal #sihatdancantik #teami_yangcantik #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia

0
@yang_cantik

Katalog #flowertea_yangcantik . ♡KELEBIHAN APPLE FLOWER♡ ● Slimming tea ● Mencantikkan kulit ● Melancarkan penghadaman ● Mengatasi masalah kulit (jerawat) ● Melancarkan perjalanan haid . ♡HARGA♡ ● RM 25 [40g/jar] atau [45g/seal packet] ● RM 69 [3 jar + free 10g] ● Postage 1-9 unit [RM7 sem | RM9 ss] ● Boleh beli single bunga dlm 1 jar atau max 3 jenis dlm 1 jar . Berminat? Sreenshoot n Whatsapp hakak 👉🏻 www.wasap.my/60173728197 #detox #detoxtea #teatime #sayanaksihat #minumteh #tehherbal #sihatdancantik #teami_yangcantik #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia

0
@yang_cantik

Katalog #flowertea_yangcantik . ♡KELEBIHAN CALENDULA / MARIGOLD♡ ● Kaya dengan vitamin C ● Melegakan rasa tak selesa ● Baik untuk penghadaman ● Melegakan gastrik ● Baik untuk kulit and eczema (rendaman bersama calendula direbus) . ♡HARGA♡ ● RM 25 [40g/jar] atau [45g/seal packet] ● RM 69 [3 jar + free 10g] ● Postage 1-9 unit [RM7 sem | RM9 ss] ● Boleh beli single bunga dlm 1 jar atau max 3 jenis dlm 1 jar . ♡CONTACT♡ Berminat? Sreenshoot n Whatsapp hakak 👉🏻 www.wasap.my/60173728197 #teadetox #detox #teatime #sayanaksihat #minumteh #marigold #sihatdancantik #tehherbal #teami_yangcantik #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia

0
@yang_cantik

Katalog #flowertea_yangcantik . ♡KELEBIHAN BLUE MALLOW♡ ● Melegakan selesema, sakit kepala dan demam ● Melindungi sistem pernafasan ● Melegakan sakit tekak ● Mengatasi sembelit . ♡HARGA♡ ● RM 25 [40g/jar] atau [45g/seal packet] ● RM 69 [3 jar + free 10g] ● Postage 1-9 unit [RM7 sem | RM9 ss] ● Boleh beli single bunga dlm 1 jar atau max 3 jenis dlm 1 jar . ♡CONTACT♡ Berminat? Sreenshoot n Whatsapp hakak 👉🏻 www.wasap.my/60173728197 #teadetox #detox #teatime #sayanaksihat #minumteh #tehherbal #sihatdancantik #teami_yangcantik #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia

0
@yang_cantik

Katalog #flowertea_yangcantik . ♡KELEBIHAN GLOBE AMARANTH♡ ● Bunga 'anti penuaan' ● Agen antibakteria semulajadi ● Menjaga kebersihan kulit ● Melegakan senggugut ● Baik untuk penglihatan ● Mengurangkan tekanan ● Sesuai untuk pesakit diabetis ● Mengurangkan kolesterol ● Menghapuskan kahak dan melegakan batuk . ♡HARGA♡ ● RM 25 [40g/jar] atau [45g/seal packet] ● RM 69 [3 jar + free 10g] ● Postage 1-9 unit [RM7 sem | RM9 ss] ● Boleh beli single bunga dlm 1 jar atau max 3 jenis dlm 1 jar . ♡CONTACT♡ Berminat? Sreenshoot n Whatsapp hakak 👉🏻 www.wasap.my/60173728197 #teadetox #detox #teatime #sayanaksihat #minumteh #sihatdancantik #tehherbal #teami_yangcantik #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia

0
@yang_cantik

Katalog #flowertea_yangcantik . ♡KELEBIHAN ROSEMARY♡ ⚘Baik untuk penghadaman ⚘Menguatkan memori ⚘Baik untuk kulit, rambut dan hati ⚘Melancarkan peredaran darah ⚘Menurunkan paras kolesterol . ♡HARGA♡ ⚘RM 25 [40g/jar] atau [45g/seal packet] ⚘RM 69 [3 jar + free 10g] ⚘Postage 1-9 unit [RM7 sem | RM9 ss] ⚘Boleh beli single bunga dlm 1 jar atau max 3 jenis dlm 1 jar . ♡CONTACT♡ Berminat? Sreenshoot n Whatsapp hakak 👉🏻 www.wasap.my/60173728197 #teadetox #detox #teatime #sayanaksihat #minumteh #rosemarry #tehherbal #sihatdancantik #teami_yangcantik #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia

0
@yang_cantik

Katalig #flowertea_yangcantik . ♡KELEBIHAN LEMON GRASS♡ 🌾Melancarkan peredaran darah 🌾Mengurangkan lebihan air 🌾Baik untuk penghadaman 🌾Baik untuk kulit . ♡HARGA♡ 🌾RM 25 [40g/jar] atau [45g/seal packet] 🌾RM 69 [3 jar + free 10g] 🌾Postage 1-9 unit [RM7 sem | RM9 ss] 🌾Boleh beli single bunga dlm 1 jar atau max 3 jenis dlm 1 jar . ♡CONTACT♡ Berminat? Sreenshoot n Whatsapp hakak 👉🏻 www.wasap.my/60173728197 #teadetox #detox #teatime #sayanaksihat #minumteh #lemongrass #sihatdancantik #teami_yangcantik #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia

0
@yang_cantik

Katalog #flowertea_yangcantik . KELEBIHAN FRENCH ROSE ⚘Dikenali sebagai 'Woman flower' ⚘Kaya dengan vitamin C ⚘Untuk kecantikan dalaman dan luaran ⚘Baik untuk kestabilan hormon ⚘Mengatasi senggugut dan haid tersekat ⚘Melegakan stress dan sakit kepala . ♡HARGA♡ ⚘RM 25 [40g/jar] atau [45g/seal packet] ⚘RM 69 [3 jar + free 10g] ⚘Postage 1-9 unit [RM7 sem | RM9 ss] ⚘Boleh beli single bunga dlm 1 jar atau max 3 jenis dlm 1 jar . ♡CONTACT♡ Berminat? Sreenshoot n Whatsapp hakak 👉🏻 www.wasap.my/60173728197 #teadetox #detox #teatime #sayanaksihat #minumteh #tehherbal #rosetea #sihatdancantik #teami_yangcantik #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia

0
@yang_cantik

Katalig #flowertea_yangcantik . ♡KELEBIHAN ESTHER LILY♡ ⚘Tinggi nutrisi ⚘Baik untuk hati ⚘Menenangkan fikiran ⚘Mengatasi insomnia ⚘Melegakan sakit tekak ⚘Meningkatkan kualiti tidur . ♡HARGA♡ ⚘RM 25 [40g/jar] atau [45g/seal packet] ⚘RM 69 [3 jar + free 10g] ⚘Postage 1-9 unit [RM7 sem | RM9 ss] ⚘Boleh beli single bunga dlm 1 jar atau max 3 jenis dlm 1 jar . ♡CONTACT♡ Berminat? Sreenshoot n Whatsapp hakak 👉🏻 www.wasap.my/60173728197 #teadetox #detox #teatime #sayanaksihat #minumteh #tehherbal #sihatdancantik #teami_yangcantik #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia

0
@yang_cantik

Teatimeee☕🍃 🌸Gabungan lemon grass, calendula, french rose... setiap bunga kaya dengan vitamin C💪💪 . Cara2 membacuh tea : (1) Rendam 1-2 sudu tea dlm 1mug air pns. (2) Tunggu 5-10 minit (3) Sedia di minum....Yeay! {Option: tambah madu/guna/lemon, pudina. Jika bancuhan pekat sila tambah air} #teadetox #detox #teatime #sayanaksihat #minumteh #sihatdancantik #teami_yangcantik #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia #mytea_yangcantik #fbackteami_yangcantik

1
@yang_cantik

Katalog #flowertea_yangcantik . ♡KELEBIHAN ROSELLE♡ ● Melancarkan peredaran darah ● Tinggi antioksidan ● Menurunkan tekanan darah tinggi ● Kaya vitamin C ● Menguatkan sistem imunusasi ● Baik untuk slimming ● Minum selepas makan untuk menghilangkan kesan berminyak . ♡HARGA♡ ⚘RM 25 [40g/jar] atau [45g/seal packet] ⚘RM 69 [3 jar + free 10g] ⚘Postage 1-9 unit [RM7 sem | RM9 ss] ⚘Boleh beli single bunga dlm 1 jar atau max 3 jenis dlm 1 jar . ♡CONTACT♡ Berminat? Sreenshoot gambar Whatsapp hakak 👉🏻 www.wasap.my/60173728197 #teadetox #detox #teatime #sayanaksihat #minumteh #tehroselle #tehherbal #sihatdancantik #teami_yangcantik #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia

0
@yang_cantik

Katalog #flowertea_yangcantik . ♡KELEBIHAN FORGET ME NOT♡ ● Membantu mengatasi pms ● Baik untuk hati dan darah ● Meningkatkan sistem imuniti ● Melawan virus . ♡HARGA♡ ⚘RM 25 [40g/jar] atau [45g/seal packet] ⚘RM 69 [3 jar + free 10g] ⚘Postage 1-9 unit [RM7 sem | RM9 ss] ⚘Boleh beli single bunga dlm 1 jar atau max 3 jenis dlm 1 jar . ♡CONTACT♡ Berminat? Sreenshoot gambar Whatsapp hakak 👉🏻 www.wasap.my/60173728197 #teadetox #detox #teatime #sayanaksihat #minumteh #tehherbal #sihatdancantik #teami_yangcantik #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia

0
@yang_cantik

Katalog #flowertea_yangcantik . ♡KELEBIHAN JASMINE♡ ● Baik untuk penghadaman ● Kaya antioksida ● Mengurangkan tekanan darah tinggi ● Mengurangkan stress dan sakit kepala ● Menguatkan sistem imunisasi ● Melegakan kepenatan dan lesu ● Baik untuk penghadaman ● Mengurangkan symptom selesema . ♡HARGA♡ ⚘RM 25 [40g/jar] atau [45g/seal packet] ⚘RM 69 [3 jar + free 10g] ⚘Postage 1-9 unit [RM7 sem | RM9 ss] ⚘Boleh beli single bunga dlm 1 jar atau max 3 jenis dlm 1 jar . ♡CONTACT♡ Berminat? Sreenshoot gambar Whatsapp hakak 👉🏻 www.wasap.my/60173728197 #teadetox #detox #teatime #sayanaksihat #minumteh #slimmingtea #jasminetea #sihatdancantik #teami_yangcantik #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia

0
@yang_cantik

Katalog #flowertea_yangcantik . ♡KELEBIHAN LAVENDER♡ ⚘Paling sesuai untuk relaks ⚘ Melegakan sakit kepala ⚘Meningkatkan kualiti tidur ⚘Mengurangkan tekanan darah tinggi ⚘Melegakan demam, selesema dan sakit tekak . ♡HARGA♡ ⚘RM 25 [40g/jar] atau [45g/seal packet] ⚘RM 69 [3 jar + free 10g] ⚘Postage 1-9 unit [RM7 sem | RM9 ss] ⚘Boleh beli single bunga dlm 1 jar atau max 3 jenis dlm 1 jar . ♡CONTACT♡ Berminat? Sreenshoot gambar Whatsapp hakak 👉🏻 www.wasap.my/60173728197 #teadetox #detox #teatime #sayanaksihat #minumteh #slimmingtea #sihatdancantik #teami_yangcantik #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia

0
@yang_cantik

Katalog #flowertea_yangcantik . Tahu tak kenapa chrysanthemum dikomersialkan? Hah! Sebab ia banyak sangat health benefits.. kalau nak legakan penat, lagi-lagi sebab hadap pc / phone / buku berejam-rejam memang tea ni paling sesuai. Bancuh sendiri dah sah-sah takda pewarna, pengawet😄 . ♡KELEBIHAN CHRYSANTHEMUM♡ ⚘Melegakan kelesuan dan sakit kepala ⚘Baik untuk hati ⚘Melegakan cirit-birit . ♡HARGA♡ ⚘RM 25 [40g/jar] atau [45g/seal packet] ⚘RM 69 [3 jar + free 10g] ⚘Postage 1-9 unit [RM7 sem | RM9 ss] ⚘Boleh beli single bunga dlm 1 jar atau max 3 jenis dlm 1 jar . ♡CONTACT♡ Berminat? Sreenshoot gambar Whatsapp hakak 👉🏻 www.wasap.my/60173728197 #teadetox #detox #teatime #sayanaksihat #minumteh #slimmingtea #sihatdancantik #teami_yangcantik #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia

0
@yang_cantik

Katalog #flowertea_yangcantik . ⚘ Apa Dengan Rose?⚘⚘ French rose, purple rose, red rose antara 3 jenis rose yang paling popular dan sesuai untuk diminum bukan hanya untuk kesihatan malahan untuk kecantikan secara amnya. Mempunyai pelbagai khasiat istimewa yang tersendiri. Bunga Mawar / Ros juga telah lama digunakan di dalam pelbagai bidang industri pembuatan dan perniagaan seperti berikut : 1. Industri farmaseutikal 2. Industri pemakanan sebagai bahan perasa seperti Minuman pati Ros 3. Industri kosmetik seperti minyak wangi, ubat gigi, bedak talkum, pembersih wajah 4. Perniagaan Spa sebagai bahan mandian untuk kesegaran badan Aroma wangian rose juga mampu memberikan rasa ketenangan serta merangsang minda kita. Jom kita kenali antara lain kehebatan yang terdapat pada bunga ros ini. ✔ Mencium baunya dapat menguatkan daya ingatan mereka yang mudah lupa. ( Berdasarkan penyelidikan saintis Jerman ) ✔ Meredakan kebimbangan dan kemurungan (Anti - depressi ) ✔ Menenangkan ketegangan saraf dan emosi ( Menenangkan perasaan ) ✔ Merawat ulser perut ✔ Meransang penghasilan hempedu oleh pundi hempedu ✔ Sebagai antiseptik dan merawat kulit yang luka ,terbakar , ruam dan ekzema. ✔ Merawat jangkitan pada mata. ✔ Meredakan sakit tekak ✔ Merawat infeksi pundi kencing ✔ Memberi kesan penyejukan pada badan – merawat demam dan selsema. ✔ Merangsang pertumbuhan tisu dan penghasilan kolagen (awet muda) ✔ Membuka penutupan pada saluran bronkial ( Paru-paru ) ✔ Membantu proses penghadaman ✔ Mengekalkan kesihatan usus ✔ Mengandungi bahan pengantioksida – Flavonoid yang dapat menentang kanser dan penyakit kardiovaskular. ✔ Mengurangkan keradangan dan kesakitan sendi seperti pesakit osteoarthritis. ✔ Melancarkan kitar haid dan masalah rahim. ✔ Mengandungi vitamin A ,B3, C, D dan E yang sangat sesuai utk penjagaan kulit wajah ✔ Merawat cirit-birit ✔ Menghilangkan keletihan ✔ Menghilangkan sakit kepala dan pening #teadetox #detox #teatime #sayanaksihat #minumteh #sihatdancantik #slimmingtea #teami_yangcantik #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia

0
@yang_cantik

Katalog #flowertea_yangcantik . 🍃Premium Rose Bud Tea🍃 Disertakan cara penyediaan👌 Cubalah satu hari ni... byk kelebihannya👍😊 . *HARGA JUALAN* RM 25/jar (40g) RM 69/3 jar + free 10g Postage 1-9 unit [Rm7 sem / Rm9 ss] #teadetox #detox #teatime #sayanaksihat #minumteh #sihatdancantik #teami_yangcantik #flowerteamalaysia #rosebudsmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia

0
@dabox_

Mudah! Hanya tuang air panas sahaja. Rendam-rendam dan minum dan cantik! . Mulakan pagi dengan secawan Rose Bud Tea. Kalau nak kurus kena lupakan dah teh tarik ke teh ais ke dah kena lupakan!!! . Kita ganti dengan Rose Bud Tea. Ni Caffeine No Calorie! Baru lah namanya diet yang sihat bukan ikat perut semata-mata gastrik pulak nanti! . . Apa lagi masih ada PROMO PROMO PROMO! BELI 2 FREE POSTAGE . 📱📱📱 +60126132056 RM23 / pack boleh dapat 10-20 cawan Rose Tea . #rosetea #rosebudtea #sayajualrosebud #sayajualrosebudtea #rosebudmurah #redrosebud #rosebudteamurah #driedflowertea #flowertea #rosebudmalaysia #rosebudteamalaysia #rosebudsmurah #rosebudmurah #rosebudsmalaysia #organictea #organicmalaysia #organicproductmalaysia+60126132056+60126132056

2
@dabox_

Mudah! Hanya tuang air panas sahaja. Rendam-rendam dan minum dan cantik! . Mulakan pagi dengan secawan Rose Bud Tea. Kalau nak kurus kena lupakan dah teh tarik ke teh ais ke dah kena lupakan!!! . Kita ganti dengan Rose Bud Tea. Ni Caffeine No Calorie! Baru lah namanya diet yang sihat bukan ikat perut semata-mata gastrik pulak nanti! . . Apa lagi masih ada PROMO PROMO PROMO! BELI 2 FREE POSTAGE . 📱📱📱 +60126132056 RM23 / pack boleh dapat 10-20 cawan Rose Tea . #rosetea #rosebudtea #sayajualrosebud #sayajualrosebudtea #rosebudmurah #redrosebud #rosebudteamurah #driedflowertea #flowertea #rosebudmalaysia #rosebudteamalaysia #rosebudsmurah #rosebudmurah #rosebudsmalaysia #organictea #organicmalaysia #organicproductmalaysia+60126132056

0
@supplier_kecantikan_kl

Bunga Kering Rose Buds. Digunakan di dalam produk homemade sbg decoration atau diekstrak khasiatnya melalui teknik 'oil infusion'. Selepas proses infusion, minyak akan disaring dan dicampurkan ke dlm produk spt losyen, sabun, syampu dan sebagainya. Harga RM25/50gm. WA 017 614 8268 WA 017 614 8268 WA 017 614 8268 #oilinfusion #rosebuds #rosebudsmalaysia #putikrosekering #bungaroskering

0