Saloondirumah Photos on Instagram

See related and similar tags

Kenapa pilih ORGANIK? ☑️ Bebas bahan pengawet ☑️ Halal ☑️ Tanpa chemical merbahaya ☑️ Telus wudhu' ☑️ Merawat rambut dari akar ☑️ Tanpa pewarna tiruan. RM35 JE sebotol. Bahan dalam Inai Hennaline premium Tau.. bukar sekadar serbuk Inai je. 🥰.. #inaidaunasli #inairambutmalaysia #inairambutorganik #organichenna #inaiuban #inaireadystok #inaireadymade #bazaarpaknil #rawatanrambut #saloonmurah #saloondirumah

0

"TAK MACAM HANTU KAK LIMAH DAH! #APA_KATA_PENGGUNA Sejak guna #ShampooBungaRayaPlus dengan #HairMosturizerWithSerum rambut dah helok sikit dari hantu kak limah katanya. 😂 Lebih selamat dengan kandungan bebas bahan kimia. Shampoo tidak berbuih dan elok untuk rambut dalam jangka masa yang panjang. Jom jadikan Set Saloon Asmak untuk keperluan seisi keluarga! 👪😍 ==> http://60193392160SetRawatanRambutOhsem.wasap.my ==> http://60193392160SetRawatanRambutOhsem.wasap.my ==> http://60193392160SetRawatanRambutOhsem.wasap.my #Asmak #HairCare #SpaRambut #spadirumah #saloondirumah #rambutgatal #rambutkusut #rambutrosak #rambutgugur #kelemumur #kerakrambut #rambutberminyak #codbatucaves #codselayang #codgombak #poslajuseluruhmalaysia

0

"TAK MACAM HANTU KAK LIMAH DAH! #APA_KATA_PENGGUNA Sejak guna #ShampooBungaRayaPlus dengan #HairMosturizerWithSerum rambut dah helok sikit dari hantu kak limah katanya. 😂 Lebih selamat dengan kandungan bebas bahan kimia. Shampoo tidak berbuih dan elok untuk rambut dalam jangka masa yang panjang. Jom jadikan Set Saloon Asmak untuk keperluan seisi keluarga! 👪😍 ==> http://60193392160SetRawatanRambutOhsem.wasap.my ==> http://60193392160SetRawatanRambutOhsem.wasap.my ==> http://60193392160SetRawatanRambutOhsem.wasap.my #Asmak #HairCare #SpaRambut #spadirumah #saloondirumah #rambutgatal #rambutkusut #rambutrosak #rambutgugur #kelemumur #kerakrambut #rambutberminyak #codbatucaves #codselayang #codgombak #poslajuseluruhmalaysia

0

"TAK MACAM HANTU KAK LIMAH DAH! #APA_KATA_PENGGUNA Sejak guna #ShampooBungaRayaPlus dengan #HairMosturizerWithSerum rambut dah helok sikit dari hantu kak limah katanya. 😂 Lebih selamat dengan kandungan bebas bahan kimia. Shampoo tidak berbuih dan elok untuk rambut dalam jangka masa yang panjang. Jom jadikan Set Saloon Asmak untuk keperluan seisi keluarga! 👪😍 ==> http://60193392160SetRawatanRambutOhsem.wasap.my ==> http://60193392160SetRawatanRambutOhsem.wasap.my ==> http://60193392160SetRawatanRambutOhsem.wasap.my #Asmak #HairCare #SpaRambut #spadirumah #saloondirumah #rambutgatal #rambutkusut #rambutrosak #rambutgugur #kelemumur #kerakrambut #rambutberminyak #codbatucaves #codselayang #codgombak #poslajuseluruhmalaysia

0

Dulu orang kata boy 😢 Anak kami Girl okay! Nahhh sekarang nak kata apa?😏 #doneberlagak #nakjugak #budakbolehpakai #saloondirumah

0

Saja bagi kabur 😘 Rambut cantik mesti dijaga dengan baik. Bahan yang baik dan produk yang baik. #adeyahaircare #treatmentrambut #tonic #serum #saloondirumah #tiadalagigugur #lembut #wangi #segar

0

KOTAK RAMBUT ni trial set lengkap untuk yang ada masalah rambut gugur, kelemumur, rambut keras dan menggerbang, rambut berbau dan boleh membantu pertumbuhan rambut baru 😍 . . Nak cuba ? Cepat inbox okei 😉 . . . #produkrambut #myfaserum #myfaoriginal #shampooterbaik #shampoohilanggatal #viral #serumlebatkanrambut #serumrambutmurah #hilangkankelemumur #ubatkutu #ubatlebatkanrambut #rawatanrambut #saloondirumah #saloonmurah #neelofa #meletop

0

Kalau awak ade masalah botak bertompok, MB Serum boleh bantu. . . Eh betullah! . . Sebab dalam MB Serum tu ade minyak argan. Alaaa minyak yang femes yang mahal tu. Bagus sangat untuk bantu pertumbuhan rambut baru tau. . . #rawatanrambutgugur #rawatanrambut #saloondirumah #rambutnipis #serumlebatkanrambut #serumrambutterbaik #serummyfa #serumrambut #serumarganoil #arganoil

0

KECEWA SEBAB DAH CUBA PELBAGAI JENIS PRODUK TETAPI HASILNYA TETAP SAMA? 😢 . . Saya kat sini boleh bantu anda, inshaAllah. Dengan bermodalkan RM10 je, saya bantu anda selesaikan masalah rambut yang ade. . . ❌ Rambut Gugur ❌ Rambut Kering ❌ Rambut Berbau ❌ Rambut Bercabang ❌ Kutu ❌ Uban . . Dengan syarat anda boleh konsisten & sabar. Kesan seawal 3 hari tetapi bergantung kepada tahap masalah rambut. Kalau dah kronik, ambik mase yang agak lama. . . Myfaserum hanya RM10 sebotol! . . #serummyfa #serumrambut #myfaserum #ubatkutu #minyakrambut #ubatkelemumur #merawatkelemumur #saloon #saloondirumah

0

TEMERLOH TEMERLOH TEMRLOH. Sesiapa nak dapatkan produk Faith Fleur ni boleh dm/pm @chekct_ar . #Repost @chekct_ar (@get_repost) ・・・ Rambut bercabang? Bangun tidur rambut kembang mcm singa? Pakai tudung liplap liplap tapi rambut bao kepam? Rambut kelumumur n gugur?? Jangan risau #Faithfleurbyctymary kan ada..sudah ramai testimoni yang telah dapat menyelesaikan msaalah rambut... 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 *HARGA RETAIL* 🌸SERUM FF PINKY🌸 SEM : RM15 SS : RM20 🌸SHAMPOO FF🌸 SEM : RM25 SS : RM30 🌸CONDITIONER FF 🌸 SEM : RM22 SS : RM27 🌸HAIR MIST FF🌸 SEM : RM29.90 SS : RM33.90 □■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□ Berminat untuk dapatkan prdk keluaran #faithfleurbyctymary? Jom 📲 ws : 0122173576 📲ws : 0122173576 Or boleh terus click link ws di bio @chekct_ar Boleh like page Chekct Ar 📌 https://m.facebook.com/SSA_ar FB: Chekct Ar IG : @chekct_ar #ffagentpahang #ffagenttemerloh #amatnanaenterprise #ff_chekct #serumviral #shampooviral #rambutsihat #rambutkusam #fflovers #saloondirumah #saloonsendiri #effectmacampergisaloon

0

HAIR BOX EXCLUSIVE MYFA . . Kandungan dalam hair box . 👉15ml argan oil serum 👉50 ml shampoo 👉100 ml icebird . Harga? Mestilah mampu milik, 1 BOX RM55 2 BOX RM90 . JOM BOOK SEKARANG !! FREE SIKAT "MYFABELEZA" UNTUK YANG TERAWAL SAHAJA TAW 😘 . . . #myfaserum #myfa #myfahairserum #myfabeleza #serumrambut #shampoomyfa #shampoo #shampoountukkelemumur #haircare #creamtreatment #arganoil #produkrambut #neelofa #tipsrambutsihat #weekend #saloondirumah #saloon #saloonmurah

0

Bersusun exclusive hair box MYFA, Ada tiga item yang sangat best untuk penjagaan rambut 😋 . . JOM BOOK SEKARANG !! Yang terawal dapat FREE sikat taw ❤ . . . #setpenjagaanrambut #neelofa #instagram #bisnesonline #minyakrambut #shampoountukkelemumur #shampoomyfa #hairserum #rambutgugur #rawatanrambutgugur #saloondirumah #saloonmurah #creamtreatment #myfa #agentmyfapekan #agentmyfabeleza #agentmyfakuantan

0

rambut da tak gugur sekarang plus rambut yang serabai macam hantu mak limah no more..hanya dengan set rapunzel hair care kau rase??. . ye tak ye je feedback ni ...hello sha tak main lah feedback celup2 ni origin dari cust okayy haaa so sesiapa yang ada masalah rambut gugur atau segala tentang rambut meh dm sha /direct wasap 0169382844. . #codjb #jbcc #pasirgudangjohor #rambutpanjang #rambutkekalcantik #teamkakyong #rapunzelhaircare #rapunzel.lush_shoppe #cantikmenawan #saloondirumah #masai #darultakzim #shampooandconditioner #kuntilanak #sitinurhaliza #hantumaklimahbalikkampung #amacamraya

0

Hai..igtkn part time kat Saloon jew sblm raya...anak dara aku sorang ni nk pg beraya pun dera ma die jgk nk dandan rambut..ko rase.. #saloondirumah #anakdaronakpergiberayo

0

MORNING U OLLS 👏 SET COMBO myfa RM45 exc postage, Nak dapat diskaun POSTAGE ? JOM GRAB SEKARANG !! Sekarang taw u olls, Klik link di BIO 😘 #ubatkutu #minyakrambut #saloon #saloonmurah #saloondirumah #myfa #serumrambut #viral #rawatanrambutgugur

0

Assalamualaikum. Hai guyss! Selamat pagi 😍😍 . Kami masih OPEN ORDER lagi utk #setlengkaprawatanrambut by HSF Naturals ni yaa! 😍😍 . Kalau nak rasa freshh di pagi raya sampai ke petang memang #wajib pakai set ni tau. Bukan baju je nak kene cantik. Rambut pun kene sentiasa sihat dan cantik yee 🤗🤗 . Maklomlah raya2 kan pepagi lagi kita dah start beraksi layan tetamu dan basuh pinggan mangkuk , kadang2 kepala rasa rimas dan gatal2. Tak keruan rasa. . InsyaAllah #ShampooAloeveraOrganik & #SerumRambutJojoba membantu memberi kesegaran yg berpanjangan utk anda leboh2 lagi pada rambut dan kulit kepala. Lagi best produk ni merawat rambut uollss! 😍😍 Jom wasap kami segera, tekan link di profil kami yaa #hsfnaturals #formulasibahan2organik #foodforyourhair #saloondirumah #hanya2item #takpedihmata #takmelekit #ADA_PROMOSI

0

Haa. Ni pulak serum utk rambut. Memang bagus utk rawatan dan pertumbuhan rambut. Mengekalkan kelembapan rambut. . Ye uollss. Rambut pun kene pakai serum tau. Lepas pakai #shampooorganikaloevera boleh sapu dengan #serumrambutjojoba ni ya utk hasil lebih mantao! Dan rambut kepok2! gituuu. . Bahan2nya semua asli yaa . Shampoo mahupun serum. Tiada sebarang bahan kimia berbahaya. Memang organik dan selamat. InsyaAllah. Ni kami beri #HARGASPECIAL #promosi utk uollsss. Ni murah sangat dah kami offer tauuu.. Cepat2 grab rawat rambut cuollss. Serum ni boleh kene kulit kepala. Tak perlu risau. . #SerumRambutJojoba #formulasibahanorganik #foodforyourhair #wangianfruityfloral #saloondirumah #takmelekit #hsfnaturals

0

Antara kelebihan #shampooorganikaloevera dan #serumrambutjojoba by HSF Naturals . . Banyak lagi kelebihannya tau. Tak perlu risau. Produk HSF ni adalah daripada #formulasibahanorganik . Baby hingga dewasa boleh guna tau dan paling best #takpedihmata!! Ceoat2 grab kalau nak rambut sihat + cantikkkk! Lelaki perempuan boleh guna takde masalah. Setakat ni alhamdulillah feedback sangat memuaskan dan positif 😍😍 #formulasibahanorganik #foodforyourhair #setlengkappenjagaanrambut #saloondirumah #hanya2item #CuciCuciRambutTerawat #SapuSapuRambutLembutBersinar #ADA_PROMOSI

0

Cepat2... Sape lagi nak join postage? Boleh terus wasap ye. Link wasap ada di wall profile kami 😉 . . Grab awal bagi uollss yg sayangkan rambut, raya nanti tak rimas dah walau bertudung berjam2 melayan tetamu. Rambut dan kulit kepala sentiasa segar dengan #shampooorganikaloevera & #serumrambutjojoba ni 😍😍 . Sebelum abam2 posmen cuti beraya, kene grab lelaju. PM je kami melalui wasap ya! #foodforyourhair #formulasibahan2organik #setlengkappenjagaanrambut #hsfnaturals #kesegaran24jam #wangitahan24jam #saloondirumah #hanya2item #ADA_PROMOSI

0

Alhamdulillah. Anak2 rambut mula tumbuh, so sape2 yg rambutnya malu2 je nak tumbuh tu, jarang, nipis. #WAJIB_CUBA #SET_LENGKAP_RAWATAN_RAMBUT by HSF Naturals ni 😍😍 . . Ramai yg menggunakan produk kami, rambut mereka jadi lebih terurus macam buat rebonding! Serius tau uollss 😘 . . #formulasibahanorganik #foodforyourhair #setlengkappenjagaanrambut #shampooorganikaloevera #serumrambutjojoba #saloondirumah #hanya2item #ADA_PROMOSI

0

Alhamdulillah. Lagi dan lagi. Lepas menggunakan #setcombo produk HSF Naturals ni. Rambut jadi lembut sampai orang lain pun tegur! . . Syukur! Kita dapat bantu. Anda suka kami pun suka. . #formulasibahanorganik #foodforyourhair #saloondirumah #hanya2item #setlengkappenjagaanrambut #shampooorganikaloevera #serumrambutjojoba #ADA_PROMOSI

0

Alhamdulillah. Bagi uollss yg ada masalah rambut kering, keras menggerbang macam hantu Kak Limah. Kembang semangkuk. #WAJIB_CUBA #SET_LENGKAP_RAWATAN_RAMBUT by HSF Naturals ni 😍 . . InsyaAllah, ia membantu melembutkan rambut anda sbb dlm shampoo dan serum ni bahan2nya bertindak utk melembab dan rambut senang nak diurus 😍. . . #foodforyourhair #formulasibahanorganik #saloondirumah #hanya2item #setlengkappenjagaanrambut #shampooorganikaloevera #serumrambutjojoba #HSF_NATURALS

0

Alhamdulillah. Sukanya customer kami ni. Yakin dah lepas ni sbb masalah kelemumur dah berkurang. . . Siapalah yg suka kelemumur kan. Rimasnyeee lah! Boleh ikhtiar dengan #SET_LENGKAP_RAWATAN_RAMBUT by HSF Naturals ni. . InsyaAllah bantu atasi masalah rambut & kulit kepala anda. . #alhamdulillah #freshfeedback #setcombo #hsfnaturals #foodforyourhair #formulasibahanorganik #saloondirumah #hanya2item #setlengkappenjagaanrambut #shampooaloeveraorganik #serumrambutjojoba

0

Sebenarnya baaaaanyak lagi kelebihan #ShampooAloeveraOrganik & #JojobaHairSerum ni tauuu! . . Setiap bahan yg ada dalam shampoo dan serum, ada kebaikannya sendiri utk rambut dan kulit kepala. . Uollss! #WAJIB_CUBA Set rawatan rambut by #HSFNATURALS ni ye kalau nak rambut sihat, cantik, wangi. . . Satu lagi, Shampoo ni wangi drpd bauan asli tauuu. Asli daripada #BuahRaspberry dan bau Serum pula bau #FruityFloral 😍😍 . . Kompem rambut sentiasa segar! Kompem rambut sentiasa wangi! . #shampooaloevera #serumrambutjojoba #setlengkappenjagaanrambut #setlengkaprawatanrambut #saloondirumah #hanya2item

0

#SET_LENGKAP_RAWATAN_RAMBUT by HSF Naturals 😍😍😍😍😍😍 . . InsyaAllah akan bantu menyelesaikan masalah rambut & kulit kepala anda. Kita rawat dari akar hingga ke hujung. Berikan kesegaran pada rambut. . Nak rambut nampak cantik, kita kena ikhtiar dgn SET ni supaya nampak lebih berkesan. Nak rambut cantik, kene bagi sihat dari akar dulu betul tak? . Cuci rambut dengan #ShampooAloeveraOrganik. Cuci bukan sekadar cuci nak buang daki kepala ya. Tapi memberikan vitamin baik utk rambut & kukit kepala. Sbb bahan2 dalam shampoo ni bertindak utk bantu rawat secara perlahan2. . . Kemudian, dah bilas, dah keringkan rambut. Boleh sapu #JojobaHairSerum supaya lebih umpphhh lagi kesannya. Yg mana rambut nipis, jarang. InsyaAllah akan bantu pertumbuhan anak2 rambut baru. .. . Guyss, kami beri #HARGAPROMOSI ni. Nak shampoo sahaja, serum sahaja atau nak SET COMBO. Kami beri harga special utk anda! 😍😍😍 #shampooaloevera #serumrambutjojoba #setlengkaprawatanrambut #setlengkappenjagaanrambut #HSFNATURALS #saloondirumah #hanya2item #foodforyourhair

0

Abang2 , Kakak, Adik ingat naa. Jangan silap pilih tau. KENAPA ANDA PERLU PILIH PRODUK #HSFNATURALS (Shampoo Aloevera Organik & Serum Rambut Jojoba)? Tengok bawah ni, Kelebihan Set Combo Rawatan Rambut Mujarab ni. . . 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 1) Memberikan kesegaran berpanjangan pada rambut & kulit kepala. 2) Melebatkan rambut yg nipis, jarang, botak dan memberikan kesihatan dan kekuatan rambut dari akar ke hujung. 3) Melembabkan rambut yang kering, menggerbang dan keras macam dawai. 4) Menghapuskan kelemumur kronik bak salji. 5) Mengurangkan kadar bilangan keguguran rambut yg teruk serta memberi pertumbuhan anak2 rambut/rambut baru yang sihat. 6) Menghilangkan rasa gatal2 pada kulit kepala punca kerimasan dan stress. 7) Mencegah rambut bercabang dan berbuah. 8) Membantu menghilangkan uban sedikit demi sedikit mengikut hormon masing2. 9) Menghilangkan dan memberi kesihatan pada rambut dan kulit kepala yg mengalami masalah ekzema, kudis, kuping dan kering. 10) Memberikan bau yg harum dan wangi pada rambut kerana wangian asli daripada esktrak Buah Raspberry dan Fruity Floral. 11) Mengelakkan terjadinya rambut berminyak. 12) Boleh digunakan dari bayi hingga dewasa dan digunakan from head to toe. 13) Tidak memedihkan mata 14) Bebas bahan kimia berbahaya dan bahan pengawet 15) Diformulasikan dengan bahan2 organik . . KLIK👉www.wasap.my/6738613015/HSFIG #HARGA_PROMOSI_SetCombo! #LEBIHJIMAT_15Ringgit_DariHargaAsal #ShampooAloevera #SerumJojoba #PakarMasalahRambutGugur #SetLengkapPenjagaanRambut #SaloonDiRumah #Hanya2Item . #bruneionlineshopping #bruneionlinestore #bruneionlinesellers #bruneikupromote #bruneidarussalam #brunei_daily #igbru #instabrunei #bruneionlineshop #bruneishop #iklanbisnesbrunei #instabruneirepost #bruneipromotes #BruneiAdsShoutOut #Tutong #kualabelaitonlineshop #kualabelaitsellpromoters #kualabelaitsellandpromoters #instabruneirepost #serusupshoping #RimbaOnlineshop #gadongShop

0

Orang kata rambut basah jangan terus pakai tudung, nanti rambut berbuah . Tapi sis pakai jugak sebab bila sis guna serum ajaib ni tak berbuah pun rambut. Tapi tetap wangi dan licin. . Tak mahal pun, Rm10 je sebotol. Untuk sabah sarawak rm15 sebotol. Dua2nya tak masuk pos lagi ye . . #faithfleurhaircare #teammasyuk #serumrambutmurah #haircaremalaysia #terapirambut #rambutgugur #kelemumur #hairsaloon #saloondirumah #antidandruff #hairoil #hairserum #rambutcantik #tipsrambutsihat

1

Gatal kepala hilang terus ni. . . Kan dah cakap serum ajaib ni bukan calang2 tau. Semua orang mampu beli. Tapi kesan superb! . . Apalagi, mesti ada 1 dalam 1 rumah ni. Anak2 pun boleh pakai . . #faithfleurhaircare #teammasyuk #serumrambutmurah #haircaremalaysia #terapirambut #rambutgugur #kelemumur #hairsaloon #saloondirumah #antidandruff #hairoil #hairserum #rambutcantik #tipsrambutsihat

0

Nak jimat sekaligus dapat manfaat berganda tak? . . Syampu memang wangi dah. Selain dapat mengurangkan rambut gugur dan berminyak apa salah kita bagi vitamin pada rambut tu dengan serum sekali. . . Ketika rambut masih lembab sapukan serum di rambut dan kulit kepala supaya rambut kekal wangi dan dapat menguatkan rambut. . . Jom dapatkan set combo ni dengan harga Rm32 sahaja. Berbaloi kan?

1

Rambut berminyak adalah punca kepada rambut gatal dan gugur tau. . . Bila guna syampu #faithfleur ni dengan sekali cucian je minyak di rambut boleh berkurang. . . So kalau ada masalah rambut gugur jangan lupa guna syampu ff okay. . . #faithfleurhaircare #teammasyuk #serumrambutmurah #haircaremalaysia #terapirambut #rambutgugur #kelemumur #hairsaloon #saloondirumah #antidandruff #hairoil #hairserum #rambutcantik #tipsrambutsihat

1

Mesti tak suka rambut berbau kan? . Nak duduk sebelah kawan pun segan. Tapi bila pakai serum rambut ni bukan takat rambut je wangi, tudung2 pun boleh wangi . . . Nak dapatkan serum rambut ajaib ni? . . Whatssap 0139066682 . Cepat2 tau. Orang lain dah settle dah problem. Kita bila lagi?

1

Bila bersyampu tu janganlah lupa urut2 kulit kepala tu. . . Saloon aje di rumah. Tak perlu buang duit banyak2. . #faithfleurkualaterengganu #saloondirumah #setpenjagaahrambut #haircaretips

0

Patut bersyukur tau sekarang tak perlu susah2 ke saloon nak bagi rambut lawa. . Dengan faithfleur je dah cukup nak bagi sihat rambut. Kuat macam spring gitew 😘 . Bersaloon kat rumah je. Hari2 boleh. #faithfleurhaircare #saloondirumah

0

Kalau siapa yang ada masalah kelemumur, Kakak sangat syorkan korang try icebird ni, . Dia merawat sampai ke kulit kepala taw, Seriously, best lepastu sejuk je nanti rasa kepala awak . Lepastu jangan lupa bilas 😉 . . . #kelemumur #kulitkepalakering #kulitkepalagatal #rambutbusuk #rambutbercabang #rambutgugur #bazarpaknil #saloondirumah

0

[ALERT‼️] . . Maiii dahh maiii dah.. today is da day uolls. Promosi pecah kepala! Harga menjunam jatuh gedebuk pang! 😰😰 . Selama 4hari je uolls. Grab sementara kuota masih belum full. Sangat berbaloi nau2. 3produk dalam 1harga sahaja. . Terbaik Terbagus Terhebat 👍🏻 . . Uolls akan dapat:- . . Tonik Rambut Bayam 100ml (np rm109), Shampoo Bayam 300ml (np rm78) dan Minyak Urut 20ml (np rm20). Best bukan? . . Sekarang HANYA RM99‼️ Tunggu apa lagi, peluang keemasan terhidang! Rebut sekarang! . . Whatsapp 0134265356 . . #tonikrambutorganik #tonikbayam #merawatuban #merawatkelemumur #merawatrambut #melebatkanrambutbayi #melebatkanrambut #melebatkankening #melebatkanbulumata #melebatkanjambang #rambutidaman #saloondirumah #berbaloimurahsangat #offer #yes2017 #anniversary #hadiahkan #murahgila #hot #items #produkorganik #malaysia #brunei #indonesia #thailand #australia #dll

2

[ALERT‼️] . . Maiii dahh maiii dah.. today is da day uolls. Promosi pecah kepala! Harga menjunam jatuh gedebuk pang! 😰😰 . Selama 4hari je uolls. Grab sementara kuota masih belum full. Sangat berbaloi nau2. 3produk dalam 1harga sahaja. . Terbaik Terbagus Terhebat 👍🏻 . . Uolls akan dapat:- . . Tonik Rambut Bayam 100ml (np rm109), Shampoo Bayam 300ml (np rm78) dan Minyak Urut 20ml (np rm20). Best bukan? . . Sekarang HANYA RM99‼️ Tunggu apa lagi, peluang keemasan terhidang! Rebut sekarang! . . Whatsapp 0134265356 . . #tonikrambutorganik #tonikbayam #merawatuban #merawatkelemumur #merawatrambut #melebatkanrambutbayi #melebatkanrambut #melebatkankening #melebatkanbulumata #melebatkanjambang #rambutidaman #saloondirumah #berbaloimurahsangat #offer #yes2017 #anniversary #hadiahkan #murahgila #hot #items #produkorganik #malaysia #brunei #indonesia #thailand #australia #dll

0

Tq wifey tlg 'repair' muke ni buat facial muke nak bg hensem blk😂😎.dah lps ni blh lepak sogo tayang muke😂😂 #saloondirumah

4

Nak luruskan rambut kena guna Iron Rambut .jgn guna blower yea .hehe Nnt baru rambut lurus dan cantikkk . #Berina #RBS #DeAuraRizqi #SaloonDiRumah #DIYSaloon

0

Kan? Once u try #shampoosantan u akan rasa beza dan betapa BEST nya guna shampoo #natural BEBAS BAHAN KIMIA ni . Soo.. wasap me 013-771-4413 #babyshampoo #naturalproduct #NOCHEMICAL #saloondirumah #rambutsubur #kelemumurhilang #eczema #kepalaberkeruping #kepalagatal #kerakkepala #Kudiskepala

0

Sale Ramadhan Syawal ni tinggal 6 HARI JE lagi . Last 23 JULAI ni yaaa.. Soo.. nak harga PROMO jgn tunggu lama.. dah habis tempoh sale nantii.. nangis bucu katil pun tak dapat nak tolong dah.. . So, apa tunggu lagi? Wasap 013-771-4413 . #shampoosantan #wonderhairoil #TEAMANNAJEEHAH #teamalfateh #shampoonatural #shampoosantanHQ #Rambutlebat #kulitkepalagatal #kelemumurhilang #rambutsubur #rambutrapuh #rawatrambut #saloondirumah #emaneebutik #maizuraciwawa

0

Terbaik👍👍👍 Jom dapatkan #shampoosantan MY HOME LAB hari ini juga. . Wasap 013-771-4413 . #rambutrapuh #rambutrosak #hairdryer #saloondirumah #rawatrambut

0

Anak korang ada dapat sampul raya ni tak??? Cek2💞 dapat DISKAUN tu utk beli #shampoosantan atau #wonderhairoil . Cari cepat sampul tu dan claim rebate ngan kami Wasap 013-771 4413 #rambutrapuh #rambutgugur #kelemumur #botak #eczema #ranbutkusut #rambutbercabang #tipslebatkanrambut #rawatrambut #saloondirumah

1

Salam.... Anda mengalami masalah keguguran rambut yang ketara??? Hampir botak kepala tu kan.... Mehlah cuba Shampoo Tyzara ni.. Bagus sekali... Spa saloon dirumah sahaja.. @tyzaraoriginalhq Baca info di : http://www.bondezaidalifah.com/2017/03/review-shampoo-tyzara-khas-buat-anda.html?m=1 #tyzara #shampootyzara #shampoosoya #saloondirumah #pakarrambutgugur #rawatanrambutgugur #rawatanrambutgugurlepasbersalin #rawatanalternatif #bondereview #bondezaidalifahdotcom #kbba9

0

⭐⭐⭐⭐⭐ buat syampu HIJAU Akak yg sorang ni excited nya alahai. Syampu hijau ni wangi sangat-sangat. Sampai hilang dah bau tak menyenangkan sebab rambut yg terbungkus lama dalam tudung tu Rambut pun dah makin kurang gugurnya. Mestilah sebab syampu ada garam buluh nak bantu rawat rambut gugur kan. Siap highlight nak terus kekal dengan syampu hijau garam buluh ni tau. Bagus kak! Yay! ➡019.984.1902 #syampuhijaugarambuluh #rawatrambutgugur #saloondirumah #spadirumah #rambutwangiselalu #PINwellnessconsultant #raihanramli

0