Sayanakkurus Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@lemonexadvance.kechikdotmy

💡Setiap pembelian dari #teamkakaklemonex melayakkan anda untuk memenangi 1 botol Lemonex Advance secara percuma! . Uols hanya perlu minum lemonex advance dan share testimoni uols. Testimoni terbaik, boleh dapat 1 month supply Lemonex Advance secara PERCUMA! . Suka tak? Jom cepat2 place order sekarang! . #lemonex #lemonexadvance #visitmyig #sayajual #terkurustanpasengaja #kurus #diet #supplementkurus #kuruscarasihat #villagepeople #bazaarpaknil #produkkurus #supplementgym #gym #produkgym #visitmyig #sayanakkurus #ubatkurus #minumankurus #detoxkurus #swafoto #selfie #teamkakaklemonex #lemonex #fatburner #bakarlemak #sedutlemak #kevinzahritips #jomkurus #zumbamalaysia #jk1m

0
@thefaleena.my

Woww aku yg dulu bukan yg sekarang!😍 . Dulu size L sekarang otw nak ke size S. Makin gojesss laaa adik ni lepas ni. Tahniah sbb percayakan #Qurose . . Terima kasih sbb jadi regular customer sis sampai la dah selim melim & dah jadi dropship #TeamSyahmimi dah pon.❤ . Sape2 yg nak kurus cepat2 Whatsapp ke 0189027484. . . P/s: STOK TERHAD. JOM WHATSAPP SEKARANG!💃🏻 . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

0
@gulagulakurus_kedah

Saya nak terai la gula gula kurus ni tapi saya macam ada ternampak set set dia. boleh ke cerita sikit macam kes saya ni sesuai ambik set mana? "saya ni dah diet, lepastu turun sikit lepastu tak turun turun dah.Nak ambik produk kurus tapi saya ni sibuk sikit, so camna eh?" ok korang kat sini ada kes macam hakak ni ke? kalau ada kes sama macam ni boleh baca sampai habis tau. Bagus sebenarnya dah diet dan dan ada penurunan ,cumanya badan kita ni ada masa dia akan plateu. Berat badan jadi statik untuk turun. Ada orang ambik masa seminggu, ada orang ambik masa sebulan. apa yang kita boleh buat masa ni, cuba tukar sikit cara pemakanan atau gaya senaman yang kita biasa buat. Sebab bila badan kita asyik senaman yang sama atau makan cara yang sama dia jadi bosannn.So kena ada tukar sikit. Selain tu, boleh try detox dulu seminggu kemudian, naikkan metabolisma dengan hisap gula gula kurus ni. Dalam gula gula kurus dengan GCT ada kopi hijau yang sangat femes untuk bakar lemak dan naikkan metabolisma.Tapi apa yang best lagi dalam ggk ni ada delima yang ramai tak tau fungsi dia untuk elak pengumpulan lemak. kita nak buang lemak dalam masa yang sama kita tak nak kumpul lemak bagi banyak kan.so jumlah masuk dan keluar sama camna nak berkurangan kan? then macam kes akak ni,sibuk so akak sure takda masa nak senaman bagai kan. suggestion ciksue, akak sapu gel coolrose masa akan nak tido atau masa akak nak pergi kerja. boleh ja sapu anytime bahgian paha, lengan ,bawah dagu dengan perut. rasa dia pun sejukkk berangin ja.wangi pulak tue, takkan melekit kat tangan walaupun lepas sapu tu terus nak drive keta.Takkan rasa berminyak masa nak pegang stereng tue. so gel ni akan bantu bakar lemak dari luar lepastu firmkan balik muscle yang gelebeh tue. so complete set terbaik untuk akak lagipun bila akak ambik mince+gel+gct sekaligus lebih JIMAT dari akak beli loose item. JIMAT RM45 jugak tau ni haaa gambar complete set #TabungDimar5FigureT15 #teamkepuks

2
@gulagulakurus_kedah

Saya nak terai la gula gula kurus ni tapi saya macam ada ternampak set set dia. boleh ke cerita sikit macam kes saya ni sesuai ambik set mana? "saya ni dah diet, lepastu turun sikit lepastu tak turun turun dah.Nak ambik produk kurus tapi saya ni sibuk sikit, so camna eh?" ok korang kat sini ada kes macam hakak ni ke? kalau ada kes sama macam ni boleh baca sampai habis tau. Bagus sebenarnya dah diet dan dan ada penurunan ,cumanya badan kita ni ada masa dia akan plateu. Berat badan jadi statik untuk turun. Ada orang ambik masa seminggu, ada orang ambik masa sebulan. apa yang kita boleh buat masa ni, cuba tukar sikit cara pemakanan atau gaya senaman yang kita biasa buat. Sebab bila badan kita asyik senaman yang sama atau makan cara yang sama dia jadi bosannn.So kena ada tukar sikit. Selain tu, boleh try detox dulu seminggu kemudian, naikkan metabolisma dengan hisap gula gula kurus ni. Dalam gula gula kurus dengan GCT ada kopi hijau yang sangat femes untuk bakar lemak dan naikkan metabolisma.Tapi apa yang best lagi dalam ggk ni ada delima yang ramai tak tau fungsi dia untuk elak pengumpulan lemak. kita nak buang lemak dalam masa yang sama kita tak nak kumpul lemak bagi banyak kan.so jumlah masuk dan keluar sama camna nak berkurangan kan? then macam kes akak ni,sibuk so akak sure takda masa nak senaman bagai kan. suggestion ciksue, akak sapu gel coolrose masa akan nak tido atau masa akak nak pergi kerja. boleh ja sapu anytime bahgian paha, lengan ,bawah dagu dengan perut. rasa dia pun sejukkk berangin ja.wangi pulak tue, takkan melekit kat tangan walaupun lepas sapu tu terus nak drive keta.Takkan rasa berminyak masa nak pegang stereng tue. so gel ni akan bantu bakar lemak dari luar lepastu firmkan balik muscle yang gelebeh tue. so complete set terbaik untuk akak lagipun bila akak ambik mince+gel+gct sekaligus lebih JIMAT dari akak beli loose item. JIMAT RM45 jugak tau ni haaa gambar complete set #TabungDimar5FigureT15 #teamkepuks

2
@gulagulakurus_kedah

Saya nak terai la gula gula kurus ni tapi saya macam ada ternampak set set dia. boleh ke cerita sikit macam kes saya ni sesuai ambik set mana? "saya ni dah diet, lepastu turun sikit lepastu tak turun turun dah.Nak ambik produk kurus tapi saya ni sibuk sikit, so camna eh?" ok korang kat sini ada kes macam hakak ni ke? kalau ada kes sama macam ni boleh baca sampai habis tau. Bagus sebenarnya dah diet dan dan ada penurunan ,cumanya badan kita ni ada masa dia akan plateu. Berat badan jadi statik untuk turun. Ada orang ambik masa seminggu, ada orang ambik masa sebulan. apa yang kita boleh buat masa ni, cuba tukar sikit cara pemakanan atau gaya senaman yang kita biasa buat. Sebab bila badan kita asyik senaman yang sama atau makan cara yang sama dia jadi bosannn.So kena ada tukar sikit. Selain tu, boleh try detox dulu seminggu kemudian, naikkan metabolisma dengan hisap gula gula kurus ni. Dalam gula gula kurus dengan GCT ada kopi hijau yang sangat femes untuk bakar lemak dan naikkan metabolisma.Tapi apa yang best lagi dalam ggk ni ada delima yang ramai tak tau fungsi dia untuk elak pengumpulan lemak. kita nak buang lemak dalam masa yang sama kita tak nak kumpul lemak bagi banyak kan.so jumlah masuk dan keluar sama camna nak berkurangan kan? then macam kes akak ni,sibuk so akak sure takda masa nak senaman bagai kan. suggestion ciksue, akak sapu gel coolrose masa akan nak tido atau masa akak nak pergi kerja. boleh ja sapu anytime bahgian paha, lengan ,bawah dagu dengan perut. rasa dia pun sejukkk berangin ja.wangi pulak tue, takkan melekit kat tangan walaupun lepas sapu tu terus nak drive keta.Takkan rasa berminyak masa nak pegang stereng tue. so gel ni akan bantu bakar lemak dari luar lepastu firmkan balik muscle yang gelebeh tue. so complete set terbaik untuk akak lagipun bila akak ambik mince+gel+gct sekaligus lebih JIMAT dari akak beli loose item. JIMAT RM45 jugak tau ni haaa gambar complete set #TabungDimar5FigureT15 #teamkepuks

2
@gulagulakurus_kedah

1
@gulagulakurus_kedah

MINCE Gula Gula Kurus - Bantu bakar lemak dari dalam & kawal selera makan. . GEL COOLROSE - Bantu bakar lemak dari luaran kat tempat Bermasalah (Perut, peha, lengan, dagu). . GREEN COFFEE TEA - Bantu buang toksin dalam usus & bakar lemak sekali. . Nak beli 1 1 boleh, nak beli 3 skali pun boleh. Lagiiiik jimat nau nau. . Jom wasap ke 0135303761 nak tau lebih lanjut 😉 -

1
@gulagulakurus_kedah

Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal.selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +0135303761

2
@gulagulakurus_kedah

JOM GRAB SET COMBO X PLUS yang SUPER JIMAT! . . MINCE Gula Gula Kurus - Bantu bakar lemak dari dalam & kawal selera makan. . GEL COOLROSE - Bantu bakar lemak dari luaran kat tempat Bermasalah (Perut, peha, lengan, dagu). . 1 set ni untuk sebulan penggunaan tau. Hanya kemam dan sapu dan anda boleh dapat bentuk badan yang idamkan. . Jom wasap saya terus 0135303761

1
@lemonex_manempire

Lemonex man empire Master ejen LEMAK DEGIL!!!! Mudahnya Nak KURUS. JOM Ber LEMONEX!!! KURUS PANTAS..KURUS CANTIK..Dgn LEMONEX..! . Mudahnya Nak DETOX..! . Bangun pagi da tak perlu potong potong, perah perah lemon. . Dgn LEMONEX! Hanya koyak sachet, tuang dalam gelas berisi air suam, kacau sebati terus minum..! . Mudah & cepat.! terkurus tanpa sengaja! . Dapatkan Lemonex skrg! Jimat berbaloi baloi...! . Stock terhad! Nak harga diskaun? www.wasap.my/60162032864/lemonex #lemonexmalaysia #visitmyig #terkurustanpasengaja #kurus #diet #supplementkurus #kuruscarasihat #villagepeople #bazaarpaknil #produkkurus #supplementgym #gym #produkgym #sayanakkurus #ubatkurus #minumankurus #detoxkurus #swafoto #selfie #manempire #lemonex_manempire #lemonex #fatbuner #bakarlemak #sedutlemak. #kevinzahritips #jomkurus #zumbamalaysia #pengedarlemonex #lemonex_harafempire

0
@gulagulakurus_kedah

JOM GRAB SET COMBO X PLUS yang SUPER JIMAT! . . MINCE Gula Gula Kurus - Bantu bakar lemak dari dalam & kawal selera makan. . GEL COOLROSE - Bantu bakar lemak dari luaran kat tempat Bermasalah (Perut, peha, lengan, dagu). . 1 set ni untuk sebulan penggunaan tau. Hanya kemam dan sapu dan anda boleh dapat bentuk badan yang idamkan. . Jom wasap saya terus 0135303761

1
@gulagulakurus_kedah

Urut dada akak tengok testimoni nie Sebab ramai yang cakap lebih 100 kg susah nak turun berat badan. Tengok nie leh jer turun 8 kg dalam masa 3 minggu. Fuhhhh! Memang terbaik. . Susah ke senang nak turun berat badan nie? Kuncinya konsisten 👍 . WhatsApp 0135303761

1
@gulagulakurus_kedah

JOM GRAB SET COMBO X PLUS yang SUPER JIMAT! . . MINCE Gula Gula Kurus - Bantu bakar lemak dari dalam & kawal selera makan. . GEL COOLROSE - Bantu bakar lemak dari luaran kat tempat Bermasalah (Perut, peha, lengan, dagu). . 1 set ni untuk sebulan penggunaan tau. Hanya kemam dan sapu dan anda boleh dapat bentuk badan yang idamkan. . Jom wasap saya terus 0135303761

1
@gulagulakurus_kedah

JOM GRAB SET COMBO X PLUS yang SUPER JIMAT! . . MINCE Gula Gula Kurus - Bantu bakar lemak dari dalam & kawal selera makan. . GEL COOLROSE - Bantu bakar lemak dari luaran kat tempat Bermasalah (Perut, peha, lengan, dagu). . 1 set ni untuk sebulan penggunaan tau. Hanya kemam dan sapu dan anda boleh dapat bentuk badan yang idamkan. . Jom wasap saya terus 0135303761

1
@bodydream_originalhq

. . Dari umur 30 an keatas dah jadi umur 20 an😱😱😱 . . Sebelum ni susahnya nak slim melim kn . . 👉Nk buang lemak2 degil kat bahu, peha perut tu 👉Pipi ape tah lagi.. Cm pau ha 👉Untung jumpa coco slim ni awal taw 👉Minum x sampai 2 bulan, makan mcm biasa tanpa pantang dah losss 7kg 👉Tanpa kesan sampingan lagi 👉plus nmpk makin muda lg after consume coco s . . Uolsss yg tgk kakak ni x kan nk simpan lemak2 yg ada kat bdn tu.. x jeles ke uollss😜 . . AGENT AND DROPSHIP WANTED 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 . ❤️DM 📩 / WHATSAPP ❤️ . 📲 CLICK LINK DI BIO IG👆🏻UTK DIRECT WHATSAPP 👸🏻SIS AIEN👸🏻 . 📲 CLICK LINK DI BIO IG👆🏻UTK DIRECT WHATSAPP 👸🏻SIS AIEN👸🏻 . 📲 CLICK LINK DI BIO IG👆🏻UTK DIRECT WHATSAPP 👸🏻SIS AIEN👸🏻 . . #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kurustanpalapar #makanansihat #semangatkurus #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #stokiskedah #stokis #codlangkawi #igshop #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan

0
@deaaprilofficialhq

SWEETS! Busy cmmana pun jgn lupa consume Selene ok? Just a sachet after breakfast & ure good to go! Easy peasy 💋 . It tastes exactly mcm passion fruit. So no worries, nothing herbal ok 😘 . elene diperbuat dari bahan2 100% vegetarian dan 100% natural. Anda tak perlu risau ❤️ . APA KANDUNGAN SELENE? . SELENE diperbuat dri bahan2 yg 100% natural ingredients & 100% vegetarian! 😍 1. Passion Fruit Powder 2. Roselle Powder 3. Guarana Extract 4. Grape Fruit Extract 5. Citric Acid 6. Fructose . 👑 Minum satu sachet sehari sahaja (jimat ok!!) 👑Tidak perlu pntang dari makanan 👑Kurang rasa lapar dngn semulajadi tanpa berdiet 👑 Membakar lemak dngn cepat, berkesan dan naikkan metabolism 👑 Mengurang kan lemak di bahagian paha, lengan, kaki,dan lemak dagu 👑 Selene tumpu kpd bahagian yg lemak mudah terkumpul, perut dan pinggang! . . Whatsapp 019-2590401 untuk pertanyaan lanjut ! 😍 . . #testimoniselene #selenebydeaapril #nakkurus #nakcantik #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat #kesihatansebenar #nakcepatkurus #kurusberkesan #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurus #kurusdalam2minggu #carakurusbadan #atasimasalahgemuk

0
@beautybodyengineering

DIAMANT TOURMALINE WAIST SHAPER . 1/ Mempunyai pelbagai size 64, 70, 76, 82, 90, 98 . 2/ Mempunyai 7 Alloy Memory tuk menyokong satu tulang belakang anda . 3/ Waist Shaper direka dengan panjang didepan dan pendek dibelakang tuk menyenangkan anda membongkok , mengiring dan duduk dengan selesa dan membuat aktiviti seharian dgn selesa . 4/ bahagian lace didepan tiada tekanan dan menyenangkan anda memakainya saat makan dan minum dan mempunyai tali dibelakang khas tuk mengadjust dan mengecilkan size lingakaran pinggang setelah anda langsing . 5/ Material Kain yg sangat selesa iaitu 100% Cotton yg elastik memberi kan kulit anda bernafas dan menyerap peluh tanpa membuatkan badan anda melekit . 6/ Apabila anda memakai Waist Shaper Diamant ini akan membuatkan perut anda kempis, punggung anda terbentuk boolat cantik dan tdan juga mengurangkan size lingakaran pinggang mengecil 3 - 6 cm setelah memakainya . 7/ Mempunyai fungsi kesihatan dimana fungsi serat kristal turmalin ini ia membantu melancarkan pengedaran darah dgn baik, pengaliran oksigen dgn baik dan membantu menyokong tulang belakang dan membantu masalah slip dics dan scoliosis . 8/ Ia adalah buatan handmade dan memerlukan masa selama 180 hari tuk menyiapkan proses awal iaitu material kain dibuat hingga la jahitan waist sini siap . 9/ Rekaan yg sangat selesa, stylish, elegant dan simple membuatkan si pemakai menjadi kelihatan langsing dan membentuk pinggang yg kecil, perut kempis dan membuatkan postur tubuh badan anda tegap langsing berdiri . . Interested to know more... Whatsapp me Your Professional Body Designer +6018 - 964 4134 FREE TRIAL FITTING "Whatsppp ke +6018 - 964 4134" Dan komen "I Want Curvy" "Whatsppp ke +6018 - 964 4134" Dan komen "I Want Curvy" "Whatsppp ke +6018 - 964 4134" Dan komen "I Want Curvy" Make Appointment with me as soon as possible #essentialoils #scoliosis #sihatdancantik #korsetkesihatan #produkkecantikan #keputihan #jamu #jomkurus #produkkesihatan #slipdisc #hormon #jomsihat #wanita #malaysia #indonesian #brunei #selangor #shahalam #testimoni #gemuk #detox #berpantang #hamil #waterretention #sayanakkurus #kurus #corset #bazaarpaknil #jomsihat #korsetpelangsing #jualkorset

3
@cepat.kurus

JARANG JARANG SAPU LOSYEN SC PUN, BOLEH TURUN SAMPAI 5KG. KALAU HARI HARI SAPU ? 😱😱⠀ .⠀ Tudiaaa penangan losyen sc. Siapa kata tk boleh turun sampai 10KG? Silap tau! Mesti boleh punya lah! Jom try⠀ .⠀ Whatsapp whatsapp whatsapp⠀ +60126154196 . #SCSurvivorsTrillionsEmpire#SlimTanpaUbat #sayanaksihatdankurus #sayanakkurus #sayanaksihat #sayanakslim #cepatkurus #kurusdalam2minggu #takperludiet #takperlubersenam #takperlubersenamberlapar #kkm #halal #mesrasolat #nakslim #losyenkurus #eusahawan #instafamous #usahawan #bisnesonline #seminar #kopikurus #perapat #ketat #detox #cerah #putih at Eco Sky

0
@cepat.kurus

Aaaa.. pernah tengok tak perempuan ni? . Selalu kacau kita ni. Asyik nak live video jer. 😂😂😂 . she is our leader. founder and CEO of Secret Correa. . She support kita as Secret Correa dealers, stockists - regardless you ada di mana. . She guided us the effective way to close sale, target market, maketing skills, product knowledge dan mcm mcm lagi. . she is our motivator booster. . We love you . #Cpawesome #SCSurvivorsTrillionsEmpire #SlimTanpaUbat #sayanaksihatdankurus #sayanakkurus #sayanaksihat #sayanakslim #cepatkurus #kurusdalam2minggu #takperludiet #takperlubersenam #takperlubersenamberlapar #kkm #halal #mesrasolat #nakslim #losyenkurus #eusahawan #instafamous #usahawan #bisnesonline #seminar #kopikurus #perapat #ketat #detox #cerah #putih

0
@princesshaz__

I’m never shocked when people let me down nowadays. I just hate the fact that i put myself in a position to be let down in the first place 🌸 goodnight 🌛 sebelom tidur jangan lupa minum @qurose ❤️ . . . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

1
@korset_jamu_arissa

Arissa Corset 100% ORIGINAL ! .🌸TIPS DIET KORSET 🌸 👉Pakai stp hari 8-10 jam sehari . 👉Minum air sekurang2nya 2 liter sehari . 👉Amalkan pemakanan seimbang . 👉Jangan tinggal waktu makan utama (sarapan, tengahari, malam) . 👉Tidur yang cukup 8 jam sehari. ..... haaaaa senang jaaa nak kurus n shapekan balik badan dengan Arissa corset 😉 ✔SELESA ✔BERBALOI ✔SENANG ✔SAIZ SEHINGGA 6XL . pm 011-15786381 . follow ig @korset_jamu_arissa 😊 . #jomkurus #sayanakkurus #produkkurus #tipskurus #korset #bengkungmoden #korsetmurah #ootdmalaysia #igersmalaya #igers #igermalaysia #malaysia #diet #tipsdiet #weightloss #slim #kurus #murah #raya #ramping #setbersalin #bengkung #bengkungmurah #brunei_ig #brunei #bruneifm #bruneishop #bruneisale #jamu

0
@princesshaz__

Fenomena QUROSE di Malaysia semakin menjadi-jadi. Akibat pengambilan produk Qurose adik ni berjaya hilangkan 7KG hanya dalam masa 2 minggu sahaja. Lemak tepu kat paha & lengan pn dah berkurang. Alhamdulillah semakin hari ramai telah berjaya kurus. . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Jom kita kurus sama2!😘 . Whatsapp 01139979450 or click link di bio 😘. . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

1
@rosseain

TURUN 12KG..!! . Wowww bestnyaa ramai tegur badan dah kurus.😍 Adik ni cakap baju & seluar sekarang dah longgar tau..siap nak repeat order sebab dah fall in love sgt2 dengan #Qurose ! . Haaa uols nak tengok je ke org lain slim?? Jom lah cuba dulu confirm tak menyesal. Qurose rasa sedap mcm minum air ribena je..😁 . Whatsapp 016-9808407 utk order atau pertanyaan lanjut. . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4likes #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

1
@princesshaz__

Busy mana pun jangan pernah skip consume #Qurose . Consume Qurose dulu baru boleh makan, baru la dapat kawal nafsu makan. Kalau tak dengan pinggan mangkuk sekali ditelan.😜 . Mixberry rasa yang sungguh sedap, masam masam manis gittew.🤤 Kurus tanpa perlu skip nasi, yang belum cuba boleh order Qurose yang Trial Pack ni. . Lelaki perempuan semua boleh consume, takde masalah. Bukan perempuan je nak kurus kan? . Whatsapp 01139979450 or click link di bio untuk dapatkan #Qurose.😘 . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

1
@princesshaz__

Ya ini dia cara2 minum @qurose mana yang belom dptkan &qurose boleh segera dapatkan skarang sebelom terlambat 😁 . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Jom kita kurus sama2!😘 . Whatsapp 01139979450 or click link di bio 🌸 . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

2
@irneyidris

RM45 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . GC X FACTOR™ BERKESAN SEAWAL 3 HARI !!! Memperkenalkan GC X FCTOR™ FAT BURNER produk keluaran Malaysia, membantu anda menurunkan Berat Badan Idaman dengan cepat dan berkesan !! KELEBIHAN DAN MANFAAT GC X FACTOR™ FAT BURNER ✔ Membakar lemak degil dengan pantas ✔ Menghalang pembentukan lemak baru ✔ Tak perlu bancuh atau shake, boleh terus minum! ✔ Memperbaiki kualiti tidur (lebih lena) ✔ Membaiki sistem perncernaan dan penghadaman ✔ Badan terasa ringan, cergas bertenaga walaupun kurang makan ✔ Rasa mixed berries yang sangat sedap! ✔ Detox sistem perkumuhan, atasi masalah sembelit ✔ Membantu mencantikkan kulit ✔ Memutih dan menggebukan seluruh badan ✔ Perut kempis, badan bertenaga sepanjang hari ✔ Kaya antioksidan dan meningkatkan antibodi ✔ Mengurangkan selera makan ✔ Meningkatkan metabolisma badan ✔ Mengurangkan kolestrol dan tekanan / stress ISI KANDUNGAN > Garcinia Cambogia > Glutathione > Habbatussauda > Guarana > White Kidney Beans > Red Ginger > Green Tea > Pomegranate > Gymnema Slyvestre > Stevia > Hyaluronic Acid > L-carnitine > Ginko Biloba > Rasberry ketone CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN DISARANKAN ✔ Minum 2 sudu setiap pagi, 1 jam sebelum sarapan dan makan malam (2x sehari) untuk tujuan pengurangan berat badan ( guna sudu plastik ) ✔ Minum minima 2 liter air kosong sehari ✔ Buat senaman ringkas untuk cepatkan proses bakar lemak ✔ Lebihkan buah-buahan dan sayur-sayuran dalam diet anda ✔ Jauhi sementara makanan segera, berminyak dan bergula semasa dalam proses penurunan berat badan #gcxfactor#gcxfactor #gcxfactortestimoni #gcxfactormurah #gcxfactorkurusgebubertenagasihat #gcxfactormurah #dijaminsampai #gcxtestimoni #gcxkurus #gcxubatkurus #gcxjuskurus #gcx #gcxfactororiginal #juzfit #gcmax #dtrim #sayanakkurus #ubatkurus #nakkurus #herbalife #sayajual #buanglemak #juzfitmurah #lemonex #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme #bazarpaknil

1
@qurose_kotabharu

Sape yang belum cuba lagi #Qurose jom lah dapatkan sekarang! Bila dah slim En.somi pun bertambah sayanggggg.💃🏻 . Tak sempat nak bancuh? Takpe kemam jurr rasa masam manis gittew 😋 Yg penting kena banyakkan minum air kosong tau.. . Yang baru nak cuba boleh cuba yang #TrialPack punya, contact admin now 014-5461697❤️ . P/s: Jom borong banyak2 buat stock. Bila dah dapat bentuk badan idaman barulah confident level lagi tinggi!👍🏻 . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

2
@qurose.in.2weeks

Testi terhangat di pasaran ni👍🏻 Sebelum consume Qurose 82kg sekarang dah 76kg😱Tengok la tu dagu pun runcing, tahniah❗️ . Alhamdulillah semakin hari ramai yg dah berjaya. Happynya sis dapat bantu korang yg ada masalah berat badan ni. Kalau ikut tips sis bagi inilah hasilnya. Tahniah dik. Teruskan konsisten ya. Goodluck . NAK KURUS? Whatsapp +60111 5416561 #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus - #regrann

0
@coachanisrazali

Minggu ni lebih dr 2 kali treat meal. Kesannyaa perut super x selesa 😩 Bila consume Aloe dan teamix, perut immediately lega and dah x bloated. InshaAllah x susah nak jaga makan bila dah biasa dgn Meal Plan SuriKurus. Kcal intake pun lebih terkawal sbb badan kita ni cepat sensitif bila dah biasa makan sihat. So manjaa sikit bila lari sikit dr meal plan. Seriously healthy lifestyle sgt best dan mudah dgn SuriKurus weight maintenance programme ❤️❤️❤️ #teamsurikurus #programkurus30hari #HerbalifeCoachMalaysia #HerbalifeMalaysia

2
@princesshaz__

Fenomena QUROSE di Malaysia semakin menjadi-jadi. Akibat pengambilan produk Qurose adik ni berjaya capai target hanya dalam masa 2 minggu sahaja. Lemak tepu kat paha & lengan pn dah berkurang. Alhamdullillah semakin hari ramai telah berjaya kurus. . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Jom kita kurus sama2!😘 . Whatsapp 01139979450 or click link di bio . . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

0
@medina_desire.tehdetox.byzaza

Jom try set combo kaki chantiq dan slimming detox tea dengan hanya RM40 sahaja 😍😍😍 . 17 uncang dalam satu paket tau. Extra 2 uncang dari 15 uncang sebelummnya 😉😉😉 . SLIMMING DETOX TEA RM 15 KAKICHANTIQ TEA RM25 . SET COMBO (SLIMMING DETOX TEA & KAKICHANTIQ TEA) RM 40 . POSTAGE RM 8SM/ 12SS . Whatsapp 0177559985 for more infos! . . #tehdetox #tehdetoxmalaysia #tehdetoxmurah #tehkurusbymedinadesire1 #tehkurus #medinadesire #detoxtea #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu

0
@medina_desire.tehdetox.byzaza

NAK KURUS! NAK CANTIK! XNAK PERUT MENGGELEBEH 😢 . Produk Medinadesire boleh membantu kakak2 abang2 semua. Hanya serendah RM15 (Slimming Detox Tea) dan RM25 (KakiChantiq Tea). 😱 . Berkesan ke. Hmmm. Awak ni tak cube mana la tahu kan. Yang penting kita kasi buang toksin dalam badan tu dulu. Baru ringan badan 🙆 . Haa apa tunggu lagi. Detox sikit badan tu biar rasa ringan hehe 🙆🙆 . Whatsapp Zaza +60177559985. Taip SAYA NAK SET COMBO dan tunggu sehingga di reply 😘 . #tehdetox #tehdetoxmalaysia #tehdetoxmurah #tehkurusbymedinadesire1 #tehkurus #medinadesire #detoxtea #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu

1
@ds_syamimibeauty

Malam ni sis tunjuk cara nak consume Qurose. Haaa senang je kan? Jangan lupa consume Qurose utk dapat kesan yg cepat 💃🏻. . Yg mane betul2 nk kurus boleh direct whatsapp 012-997 8357 . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4likes #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

3
@detoxteamedinadesire

Jeles tengok orang kurus...Haaa...apa kata try detox tea medina desire ni...combo set RM40 je...sambil minum tea, sambil bersenam...haa..tengok dalam masa 2 minggu  camne kesannya. ws 0102067676 . . . #teamilafazila #sayajual #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

0
@kakicantiqteamedina

Jeles tengok orang kurus...Haaa...apa kata try detox tea medina desire ni...combo set RM40 je...sambil minum tea, sambil bersenam...haa..tengok dalam masa 2 minggu  camne kesannya. ws 0102067676 . . . #teamilafazila #langsing #kurussihat #kuruscantik #kurussebelumkawin #kuruskanbadan #kurusdengansihat #kuruslangsing #kuruspantas #kurustanpadiet #nakkurus #sayanakkurus #jomkurus #kurusselamat #kuruscepat #detoxteamalaysia #detoxmurah #detoxslim #detoxmalaysia #ramping

1
@medinadetoxtea_nur

❌Tak perlu catu makanan untuk turunkan lemak dan berat. Untuk turunkan berat, perlu makan dengan betul...simplekan...dengan consume tea by medina desire ni...dalam seminggu akan nampak perubahan. ws 0162504147 . . . #teamilafazila #langsing #kurussihat #kuruscantik #kurussebe0lumkawin #kuruskanbadan #kurusdengansihat #kuruslangsing #kuruspantas #kurustanpadiet #nakkurus #sayanakkurus #jomkurus #kurusselamat #kuruscepat #detoxteamalaysia #detoxmurah #detoxslim #detoxmalaysia #ramping

1
@xbeauty.co

💃KELEBIHAN xSLIMZ 🌸 . . 💜Menurunkan berat badan 💜Melangsingkan dan mengecilkan perut menggeleber💜Tidak ada kesan sampingan💜Membakar dan mengurai lemak tepu💜Mengurangkan nafsu makan dan melawaskan pembuangan air besar💜Melancarkan sistem pencernaan💜Menegangkan dan membentuk otot dan perut .. 😍Meh pm laju2 📲 016-3562258 😍Meh pm laju2 📲 016-3562258 😍Meh pm laju2 📲 016-3562258 . 💎Rm60sm, rm70ss 💎 Free Postage . #sayajual #dryzslimz #dryzbeauty #sayajualdryzslimz #produkkurus #dryzslimzubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

1
@qurose_melaka

Testimoni Qurose 🍇 . Fenomena Qurose makin menjadi-jadi! Makin hari makin ramai yang berjaya kurus dengan Qurose. Thanks uols yang sudi cuba Qurose & share testimoni kepada kami. . Ada lagi nak cuba Qurose?? Mungkin lepas ni uols pulak berjaya kurus & dapatkan berat idaman masing2..😍 . Whatsapp 013-2873971 now! . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

1
@khalid_mukti

Aduhai ya ka? Takpa2, kita bahagia dengan gaya hidup cergas dan pemakanan sihat😅 . Cabaran Turun Berat Badan Intake Oktober 2017, personal dan group coaching bersama Online ELITE Team Transformasi KURUS 30 HARI OKTOBER. . 🌟PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA SLOT TERHAD . #youcanloseweightfunway . Coach Khalid 0172305309 . #kurussebelumraya #jubahbesar #tudung #bajubesar #rapi #kurus #gemuk #jomkurus #kurusdarirumah #kurussihat #hijab #eatclean #eathealthy #dietseimbang #turun5kgsebulan #sizebesar #cabaranturunberatbadan #sayanakkurus #jomsihat #makansihat #jamu #kurusdaripejabat #tipssihat #kebayaraya #shawl #plussize #tipskurus #tipsdiet #kurusmudahdanselamat

0
@korset_by_anisazmi

KORSET BERKUALITI DI SINI✋ . Siapa nak order korset berkualiti tinggi dengan HARGA SANGAT JIMAT! anda boleh direct contact Anis k So far permintaan korset sangat memberangsangkan😃 . Almaklum korset yang Anis jual ni memang material terbaik . 💜KAIN TAK PANAS 💜TAK GATAL 💜TAK KERAS 💜TAK BERGULUNG DI PERUT 💜TAHAN LASAK Haa. Siapa dah pernah cuba, mesti tau penangan korset ultraslim ni kan😉 . Anis-017 7832740 #korsetmoden #korsetperut #korset #korsetpelangsing #korsetmurah #korsetpengecilperut #korsetmagnetik #korsetmurahmalaysia #korsetmalaysia #sayanakkuruscepat #sayanakkurus #sayanakslim #sayanaksihat #sayanakcantik #korset

0
@jom_kurus_dan_sihat

Abg, ayang positif dah ni Suami berkerut dahi Mengandung lagi ke Tak lah abg Bukan mengandung Tapi ayang dah nampak Kesan lepas guna Gula Gula Kurus kerempeng ni Posittif sungguh result dia. Ayang happy ni Abg. Target 2017 dah nak capai 3 kg turun dalam masa 15 hari Tak lama lagi, ayang dah slim melim macam dulu dulu. Suami mengusik Ayang jom tambah satu lagi. Hehe. sejak selim melim abg kita hari hari macam pengantin baru . Whatsapp 0177097695

3
@qurosebeautyproduct

Ramai di antara kita yang ada masalah berat badan & dah cuba macam-macam produk kurus tapi masih tak kurus-kurus. Duit dah banyak habis tapi berat masih tak turun-turun.😨 . Yang mana ada masalah berat badan kami boleh tolong korang.. Jom cuba kurus dengan Produk #Qurose. Boleh la dapatkan shape badan yg diidamkan tuu.😍 . Alhamdulillah kami banyak menerima positive feedback dari customer.. Kami juga akan guide anda & berikan Tips2 yang berguna kepada anda hingga anda kurus. Jika anda TEGUH HATI untuk laksanakan, In shaa Allah akan berjaya!💪🏻💃🏻 . Dengan rasa MixBerry yang sedap memang menambah selera kita.!!😍 Cara menggunanya hanya bancuh dengan secawan air kosong jerr. . Nak kurus dalam masa 2 minggu? Kalau nak jom cuba #Qurose. . . 📲Whatsapp utk dapatkan #Qurose dengan harga PROMOSI. .📲 0197354472 .📲 0197354472 or klik link di bio je untuk lebih mudah tau😊 . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

3
@thefaleena.my

Ramai yg tanya sis consume jugak ke Qurose ni??? Ofcoz la sis consume jgk. Ni testimoni sis tau. . Haa dulu pun sis berisi jgk. Bila dah consume Qurose ni nak pakai baju yg kecik2 pun semua dah muat. Kalau yg mana nak kahwin tu memang sesuai sgt consume Qurose ni. . Ada lagi tak yg nak kurus??? Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? . For more details, kindly whatsapp sis 018-9027484. . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

1
@skinny.berryz

NAK HILANGKAN PERUT BUNCIT? NAK KURUS SEBELUM MASUK TAHUN BARU? . ✅ bila berjalan peha selalu bergesel ✅ sentiasa rasa penat & xbermaya ✅ tak boleh nak control selera makan ✅ bakal berkahwin tahun hadapan ✅ selalu kena 'bahan' dgn member sbb gemuk ✅ perut 'tinggi' mcm org pregnant ✅ stress sebab seluar makin banyak tak muat . Jom Cuba qurose. InsyaAllah bila dh consume pasti jatuh cinta berkali kalii . Lelaki @ perempuan @ menyusukan baby Semua boley minum tau. No worries. Produk ada kkm approval. . 4 HARI LOST 3KG💥 3 HARI LOST 3KG💥 1 BOX LOST 8KG💥 ANDA PUN BOLEH🔥🔥🔥 . TAK PERLU😱 ❌ DIET / ❌ SKIP NASI . GET UR QUROSE NOW. SIAP FREE POSTAGE LAGI!! Free tipsssss + free coaching Whatsapp 0192268033 . #ubatkurus #produkkurus #supplementkurus #kurusselamat #jomkurus #jomkurus1malaysia #jk1m #hitfat #annete #slimandfirm #kurus #cmd #slimmewhite #bodygoals #hotshapers #sexylady #sayanakkurus #nakkuruskanbadan #jomfit #jomsihat #jomcantik #jomjadicantik #ubatkurus #agentsahqurose #qurose #ubatkurusselamat #detox #agentqurosekl #qurosemurah #qurosebsp #qurosebandarsaujanaputra

0
@detoxtea.nratkhsna

sampai bila nak tengok orang lain kurus saja ?? bila kita pula nak kurus takkan nak tengok testimoni sampai menyesal sebab tak grab SDT&KCT awal² . jom join postage SDT&KCT ni . bukan saja untuk kurus ya . kita pun boleh cuci luaran dan dalaman sama ada yang nampak ataupun tak nampak . cepat grab sebelum habis ! WHATSAPP LINK KAT BIO @detoxtea.nratkhsna #teatoxmurah #teatoxmurahmalaysia #detoxtea #detoxteamurah #sayanakkurus #kurus #cantik #teatoxmedinadesire #sideincome #dropshipteatox #jomkurus #kuruscarasihat #kurusdenganmudah #diet #takperludiet #workoutlebih

1
@skinny.berryz

KANDUNGAN QUROSE: . -Extract Mix Berries -Psyllium Husk -Innulin -Apple Fiber -Oat Fiber -Wheat Fiber -Garcinia Cambogia -Marine Collagen -Senna Leaf Powder -Sucrose -Citric Acid -Vitamin C & Tricalcium Phosphate. . Qurose ni selamat sebab berasaskan bahan semulajadi & buah2 buahan je tau. Don't worry okay 😉 . Whatsapp #Qurose ke 0192268033 utk pertanyaan/ order. . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

1
@medinadetoxtea_nur

Teh termurah dipasaran.. Rm15.00 utk kurus. Tp kalau nak booster lg cepat kesan tambah kakicantiq 1. Rm25.00 je. Amik set combo rm40.00.. 2-5 hari boleh turun 2-5kg.. Jom tengok testimoni kami.. Real ori... Order jom postage arini.. Wasap 0162504147 . . . #teamilafazila #langsing #kurussihat #kuruscantik #kurussebe0lumkawin #kuruskanbadan #kurusdengansihat #kuruslangsing #kuruspantas #kurustanpadiet #nakkurus #sayanakkurus #jomkurus #kurusselamat #kuruscepat #detoxteamalaysia #detoxmurah #detoxslim #detoxmalaysia #ramping

1
@sarra_beautys2

KURUS PUTIH BUANG DAKI SERTA MERTA GOSOK2 ja x sampai SEMINGGU BERAT TURUN 7KILO TNPA DIET 1.membakar lemak dan menurunkn berat badan seawal 7hari 2-melangsingkan badan serta reshape semula badan 3-meruncingkan wajah 4-menegangkan kulit anti anging 5-memutihkan kulit hari demi hari. 6-memudarkan parut lama dan baru 7-menurunkan inci dalam kadar cepat seperti paha/lengan dan perut (mengecilkn) 8-menghilangkan buncit serta boroi 9-membuang angin dalam badan 10-mengeluarkan daki serta merta 11-mencantikkan serta menghaluskan kulit 12-sgt2 wangi bkn berbau seperti minyak angin 13-kaya dgn vitaminC,A dan vitamin E 14-UNIK BERDAKI TIDAK PANAS TP BERANGIN SEJUK 15-100% organic tanpa kimia,kkm apprve 16-halal serta buatan kilang malaysia yg bertaraf GMP =============================SEXY SKINNY SLIMMING SOAP WITH LOOFAH (sabun khas untuk pembakaran lemak semasa mandi) -menurunkan berat badan -anti selulit,menghilangkan kedut2 -mencerahkan kulit serta cantikkan kulit -mencegah masalah kanser kulit -menghilangkan buncit berlebihan -menurunkan kadar dan pengurangan inci lebih cepat berlaku 🚫🚫🚫🚫untuk kesan lebih cepat anda digalakkan guna bersama sexylady lotion kurus putih #sayajualmurah #sayajualsexylady #sexyladytestimoni #bukanpilkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #kecilkanpeha #kempisperut #sexyladylotionhq #berrystoberryhq #sexyladykedah #sexyladymurahmurah

0
@sarra_beautys2

KURUS PUTIH BUANG DAKI SERTA MERTA GOSOK2 ja x sampai SEMINGGU BERAT TURUN 7KILO TNPA DIET 1.membakar lemak dan menurunkn berat badan seawal 7hari 2-melangsingkan badan serta reshape semula badan 3-meruncingkan wajah 4-menegangkan kulit anti anging 5-memutihkan kulit hari demi hari. 6-memudarkan parut lama dan baru 7-menurunkan inci dalam kadar cepat seperti paha/lengan dan perut (mengecilkn) 8-menghilangkan buncit serta boroi 9-membuang angin dalam badan 10-mengeluarkan daki serta merta 11-mencantikkan serta menghaluskan kulit 12-sgt2 wangi bkn berbau seperti minyak angin 13-kaya dgn vitaminC,A dan vitamin E 14-UNIK BERDAKI TIDAK PANAS TP BERANGIN SEJUK 15-100% organic tanpa kimia,kkm apprve 16-halal serta buatan kilang malaysia yg bertaraf GMP SEXY SKINNY SLIMMING SOAP WITH LOOFAH (sabun khas untuk pembakaran lemak semasa mandi) -menurunkan berat badan -anti selulit,menghilangkan kedut2 -mencerahkan kulit serta cantikkan kulit -mencegah masalah kanser kulit -menghilangkan buncit berlebihan -menurunkan kadar dan pengurangan inci lebih cepat berlaku 🚫🚫🚫🚫untuk kesan lebih cepat anda digalakkan guna bersama sexylady lotion kurus putih #sayajualmurah #sayajualsexylady #sexyladytestimoni #bukanpilkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #kecilkanpeha #kempisperut #sexyladylotionhq #berrystoberryhq #sexyladykedah #sexyladymurahmurah

0
@kurus_medina.desire

. Sebelum tidur mlm ni...pastikan minum dulu ya slimming detox tea. . Nk turun 3-5kg 1 minggu nk kempiskn perut yg boroi?nk ad gap kt tengah2 peha??? Dgn hanya kos rm40 shj tau..laju2 wasap saya.. . 0162189742..anda xkn menyesal..😘😘 . #teamilafazila #sayajual #sayajualbodyless #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus

0
@qurose.sureglow.empire

NAK HILANGKAN PERUT BUNCIT? NAK KURUS SEBELUM MASUK TAHUN BARU? . ✅ bila berjalan peha selalu bergesel ✅ sentiasa rasa penat & xbermaya ✅ tak boleh nak control selera makan ✅ bakal berkahwin tahun hadapan ✅ selalu kena 'bahan' dgn member sbb gemuk ✅ perut 'tinggi' mcm org pregnant ✅ stress sebab seluar makin banyak tak muat . Jom Cuba qurose. InsyaAllah bila dh consume pasti jatuh cinta berkali kalii . Lelaki @ perempuan @ menyusukan baby Semua boley minum tau. No worries. Produk ada kkm approval. . 4 HARI LOST 3KG💥 3 HARI LOST 3KG💥 1 BOX LOST 8KG💥 ANDA PUN BOLEH🔥🔥🔥 . TAK PERLU😱 ❌ DIET / ❌ SKIP NASI . GET UR QUROSE NOW. SIAP FREE POSTAGE LAGI!! Free tipsssss + free coaching Whatsapp 0192268033 . #ubatkurus #produkkurus #supplementkurus #kurusselamat #jomkurus #jomkurus1malaysia #jk1m #hitfat #annete #slimandfirm #kurus #cmd #slimmewhite #bodygoals #hotshapers #sexylady #sayanakkurus #nakkuruskanbadan #jomfit #jomsihat #jomcantik #jomjadicantik #ubatkurus #agentsahqurose #qurose #ubatkurusselamat #detox #agentqurosekl #qurosemurah #qurosebsp #qurosebandarsaujanaputra

0
@coach_fridajeb

TARGET MASUK AKAL BARU MENJADI Perkongsian ringkas Gadis yang Viral di Siakap Keli, Sinar Harian, Hijabista Magazine dan Kuali Panas selepas turun 33kg! . Untuk turunkan 33KG keseluruhan, SAYA MULAKAN dengan 1KG yang pertama. Lakukan secara konsisten & konsisten & konsisten. Penurunan berat adalah satu proses yang tidak akan berlaku semalaman. Ianya adalah proses di mana kita harus jaga makan, tahu apa yang kita makan, bukan sibuk kira kalori sahaja, tetapi fokus juga dengan nutrisi apa yang badan akan dapat dari kalori itu. . Kedua, senaman juga mempengaruhi 20% gaya hidup sihat. Bukan itu sahaja, air kosong yang cukup, tidur dan rehat yang cukup serta emosi juga turut mempengaruhi. . Set target yang realistik dan logik. Tidak perlu terlalu gelojoh untuk turun cepat. Apa guna kalau dah capai berat yang di ingini, tetapi dengan cara yang tidak sihat, berlapar dan tidak memberikan keperluan macronutrients dan micronutrients yang lengkap kepada badan. . Kurus adalah bonus, fokus utama ialah untuk ubah tabiat gaya makan ke arah yang lebih sihat dan boleh di lakukan secara konsisten. . Sabar lah. Takkan lah sehari diet terus turun 10KG. Time makan tak ingat dunia tak ada pula nak cepat gemuk, jadi nak kurus kena SABAR. 😌 . Cabaran Turun Berat Badan Intake Bulan NOVEMBER, personal dan group coaching bersama Coach Fridajeb. . 🔊 PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA 🚫 SLOT TERHAD . Coach Fridajeb 012 4157571 . #naelofarhijab #jubahbesar #tudung #bajubesar #rapi #kurus #gemuk #jomkurus #kurusdarirumah #kurussihat #hijab #bawalexclusive #eathealthy #dietseimbang #turun5kgsebulan #sizebesar #cabaranturunberatbadan #sayanakkurus #jomsihat #makansihat #jamu #kurusdaripejabat #tipssihat #kebayaraya #shawl #plussize #tipskurus #tipsdiet #seluarbesar #zalora

4
@qurose.kelantan

Malam ni sis tunjuk cara nak consume Qurose. Haaa senang je kan? Jangan lupa consume Qurose utk dapat kesan yg cepat 💃🏻. . Yg mane betul2 nk kurus boleh direct whatsapp 013-9068007. . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4likes #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

0
@kurus_muda_cantik

Real testimoni..panas2 dari oven ya ! Kurus sebelum raya dgn combo set dan maryam sekali confirm menjadi tau!siapa nak kurus boleh ambil set combo hebat nie. Rm40 shj.murah dan berkesan. X rugi cuba tp rugi klu x cuba..student2 pon mampu beli ye..tea kami adalah quality PREMIUM!! 😄 WA 0162199742 #sayajual #sayajualbodyless #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus

0
@qurose.sureglow.empire

KANDUNGAN QUROSE: . -Extract Mix Berries -Psyllium Husk -Innulin -Apple Fiber -Oat Fiber -Wheat Fiber -Garcinia Cambogia -Marine Collagen -Senna Leaf Powder -Sucrose -Citric Acid -Vitamin C & Tricalcium Phosphate. . Qurose ni selamat sebab berasaskan bahan semulajadi & buah2 buahan je tau. Don't worry okay 😉 . Whatsapp #Qurose ke 0192268033 utk pertanyaan/ order. . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

0
@dekciksecret

QUROSE (KURUS DALAM 2 MINGGU)🔥🔥🔥 . Penyelesaian bagi kepada yang mempunyai masalah berat badan & lemak berlebihan. . KELEBIHAN QUROSE ✅Tak perlu DIET KETAT ✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti. ✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang. ✅Lemak bertukar kepada tenaga. ✅Tiada cirit birit. ✅100% ekstrak buah-buahan. . Sesuai sangat untuk sesiapa yang takde masa nak bersenam, bersukan dan tak suka diet.😘 NAK KURUS JUGAK???? Jom Whatsapp 016-6812091 utk dapatkan Qurose LIMITED EDITION ni. . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

0
@qurose.kelantan

Kurus tanpa perlu skip nasi !Jom cuba amalkan QuRose! Bukan sahaja dapat menurunkan berat badan, malah akan lebih berkeyakinan bila keluar berhadapan dgn orang ramai ☺ . ✔FREE TIPS ✔FREE GUIDE ✔FREE COACHING . Sekarang ada PROMOSI tau. Harga pun berptutan !! . Jimat kan !!! . Siapa yang nak kurus muruss meyhh pm ! . . Nak? Whatsapp cepat di 📲0139068007 📲0139068007 📲0139068007 . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? . #sayajual #qurose #sayajualqurose  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #like4like #cabarankurus #fitmalaysia #malaysia #trending

0
@qurose.kelantan

DEEPAVALI SALE🔥 . Wahhhh PROMOSI datang lagiiii 😍. Ada tak yang nak KURUS ??? . Sekarang pihak Syahmimi Beauty HQ tengah buat PROMOSI DEEPAVALI. Jom dapatkan #Qurose #SureGlowLotion & #EyebrowHenna SEKARANG! Harga dah murah, boleh la borong banyak2 buat stok. . Haaa tunggu apa lagi uols?? . P/s : PROMOSI BERMULA 18/10/2017 & AKAN TAMAT SEHINGGA STOK PROMOSI LICIN. . NAK KURUS ??? Ada FREE GIFT menanti anda yang bertuah ❤️. . Whatsapp 📲013-9068007 NOW! . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4likes #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

0
@dekciksecret

QUROSE (KURUS DALAM 2 MINGGU)🔥🔥🔥 . Penyelesaian kepada yang mempunyai masalah berat badan & lemak berlebihan. . KELEBIHAN QUROSE ✅Tak perlu DIET KETAT ✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti. ✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang. ✅Lemak bertukar kepada tenaga. ✅Tiada cirit birit. ✅100% ekstrak buah-buahan. . Sesuai sangat untuk sesiapa yang takde masa nak bersenam, bersukan dan tak suka diet.😘 NAK KURUS JUGAK???? . Jom Whatsapp 016-6812091 utk dapatkan Qurose LIMITED EDITION ni. . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

1
@syahmimibeauty_official

Fenomena QUROSE di Malaysia semakin menjadi-jadi. Akibat pengambilan produk Qurose adik ni berjaya capai target hanya dalam masa 2 minggu sahaja. Lemak tepu kat paha & lengan pn dah berkurang. Alhamdullillah semakin hari ramai telah berjaya kurus. . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Jom kita kurus sama2!😘 . Whatsapp 0143384644 . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

0
@qurose.kelantan

DEEPAVALI SALE🔥 . Wahhhh PROMOSI datang lagiiii 😍. Ada tak yang nak KURUS ??? . Sekarang pihak Syahmimi Beauty HQ tengah buat PROMOSI DEEPAVALI. Jom dapatkan #Qurose #SureGlowLotion & #EyebrowHenna SEKARANG! Harga dah murah, boleh la borong banyak2 buat stok. . Haaa tunggu apa lagi uols?? . P/s : PROMOSI BERMULA 18/10/2017 & AKAN TAMAT SEHINGGA STOK PROMOSI LICIN. . NAK KURUS ??? Ada FREE GIFT menanti anda yang bertuah ❤️. . Whatsapp 📲013-9068007 NOW! . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4likes #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

1
@detoxtea.nratkhsna

sampai bila nak tengok orang lain kurus saja ?? bila kita pula nak kurus takkan nak tengok testimoni sampai menyesal sebab tak grab SDT&KCT awal² . jom join postage SDT&KCT ni . bukan saja untuk kurus ya . kita pun boleh cuci luaran dan dalaman sama ada yang nampak ataupun tak nampak . cepat grab sebelum habis ! WHATSAPP LINK KAT BIO @detoxtea.nratkhsna #teatoxmurah #teatoxmurahmalaysia #detoxtea #detoxteamurah #sayanakkurus #kurus #cantik #teatoxmedinadesire #sideincome #dropshipteatox #jomkurus #kuruscarasihat #kurusdenganmudah #diet #takperludiet #workoutlebih

0
@selene_cleansetea

SWEETS! Busy cmmana pun jgn lupa consume Selene ok? Just a sachet after breakfast & ure good to go! Easy peasy 💋 . It tastes exactly mcm passion fruit. So no worries, nothing herbal ok 😘 . elene diperbuat dari bahan2 100% vegetarian dan 100% natural. Anda tak perlu risau ❤ . APA KANDUNGAN SELENE? . SELENE diperbuat dri bahan2 yg 100% natural ingredients & 100% vegetarian! 😍 1. Passion Fruit Powder 2. Roselle Powder 3. Guarana Extract 4. Grape Fruit Extract 5. Citric Acid 6. Fructose . 👑 Minum satu sachet sehari sahaja (jimat ok!!) 👑Tidak perlu pntang dari makanan 👑Kurang rasa lapar dngn semulajadi tanpa berdiet 👑 Membakar lemak dngn cepat, berkesan dan naikkan metabolism 👑 Mengurang kan lemak di bahagian paha, lengan, kaki,dan lemak dagu 👑 Selene tumpu kpd bahagian yg lemak mudah terkumpul, perut dan pinggang! . . Whatsapp 011-37494692 untuk pertanyaan lanjut ! 😍 . . #testimoniselene #selenebydeaapril #nakkurus #nakcantik #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat #kesihatansebenar #nakcepatkurus #kurusberkesan #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurus #kurusdalam2minggu #carakurusbadan #atasimasalahgemuk

2
@quqishoppe

Ye sis tahu fitea ini still baru di online tapi tak semestinya tak berkesan tau! Bahan bahan di dalam fitea ini bukan sekadar biasa biasa tau. Memang superb punya laa! . Nak tahu tak apa yang menarik tentang fitea ni? Teruskan membaca ya! . 🍓Ada 3 jenis teh dalam 1 pack 🍓Setiap teh mempunyai fungsi yang berlainan 🍓Kesan seawal 24 jam 🍓Tiada pantang larang 🍓Lelaki dan perempuan seawal usia 13 tahun dah boleh consume 🍓Rasa fitea ini seperti green tea tapi tak pahit tau 🍓1 pack tahan sehingga 20 hari penggunaan. Jika direused, 40 hari penggunaan. Memang jimat tau kalau consume fitea ni . . Nak tahu tak apa yang paling special buat customer disana yang baru first time mencuba fitea ini? . 😍If awak nak dapat discount RM5 untuk purchase fitea yang seterusnya awak kena selfie dengan fitea. If awak tak nak, harga seperti biasa okay? 😊 . . Fitea ini terdiri daripada 3 jenis tea! Iaitu TUMMY TEA, FIT ARM & LEGS TEA, CLEANSE TEA 👉🏻FUNGSI TUMMY TEA ✔MEMECAHKAN LEMAK2 DEGIL DI PERUT ✔MENGEMPISKAN PERUT BUNCIT / BOROI ✔MENURUNKAN PARAS GULA DALAM DARAH ✔KENCING MANIS ✔DARAH TINGGI ✔GOUT / URIC ASID TINGGI ✔OBESITI ✔ANGIN DALAM BADAN ✔PELBAGAI LAGI MASALAH DALAMAN & LUARAN . 👉🏻FIT ARM & LEGS TEA ✔MEMECAHKAN LEMAK DI PEHA DAN LENGAN ✔MEMBUANG LEBIHAN AIR DALAM BADAN (Peluh luar biasa) ✔MELAWASKAN KENCING . 👉🏻CLEANSE TEA ✔MENYAHKAN TOKSIN ✔MENCUCI USUS SEBERSIH-BERSIHNYA ✔MEMBUANG RACUN DI DALAM BADAN ✔MENCUCI DARAH YANG KOTOR ✔MELANCARKAN PEREDARAN DARAH . To order / sebarang pertanyaan just ☎ . #nakkuruscarisaya #sayanakkurus #sayanakkurussebelumraya #fitea #teatoxmurahmalaysia #sayajualdetoxtea #skinnyteamalaysia #legstea #skinnyteamurah #legsteamurah #sayajualtehkurus #whiteningtea #glowingtea #quqishoppe

0
@dekciksecret

Sape yang belum cuba lagi #Qurose jom lah dapatkan sekarang! Bila dah slim En.somi pun bertambah sayanggggg.💃🏻 . Tak sempat nak bancuh? Takpe kemam jurr rasa masam manis gittew 😋 Yg penting kena banyakkan minum air kosong tau.. . Yang baru nak cuba boleh cuba yang #TrialPack punya, contact me now 016-6812091 ❤️ . P/s: Jom borong banyak2 buat stock. Bila dah dapat bentuk badan idaman barulah confident level lagi tinggi!👍🏻 . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

2
@befit_ahmad.mizah

As usual season 27 akan bermula tidak lama lagi guys iaitu pada bulan November ini. . To those yg mmg struggle dgn hampir ideal weight,mean ada beberapa "kg" nak ke ideal part yg sukar. 📍Dan juga yg berdiet tak pernah TURUN or TAK LEH CONSISTENT. 📍Ini mmg CORE programe weight lose dari #teamnickhinhussien. 📍100% online (18 tahun ke atas sahaja & programe ini ada yuran kemasukkan) 📍 Contestant kit dihantar ke rumah bersama meal plan lengkap dgn teknik zig zag & diajar IBC (Intensive Body Cleansing) diet. 📍Flow circle programme: 📌 21 hari IBC. 📌 3 hari booster cleansing. 📌 2 hari cheat day. . 📍Jadual workout plan. 📍Diberi formula rating utk kenal pasti apa yg kita makan. 📍 Support day by day 📍Setiap hari ada topik2 penting ttg diet & kesihatan. 📍Hadiah utk coachee yg lose dengan high percentage. 📍Biasa first week dh ada yg lose 3-7kg.Boleh scroll result ada byk telah di share.(Rekod tertinggi 16.3kg sebulan).Depends pada individu.Average 5-12kg semusim. 📍Tahniah yang telah berdaftar. . #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome . Coach Ahmad +0124830348 Coach Mizah +0137975813 . #seluarbesar #zalora #tipsdiet #tipskurus #plussize #shawl #kebayaraya #tipssihat #makansihat #jamu #makansihat #jomsihat #sayanakkurus #cabaranturunberatbadan #sizebesar #turun5kgsebulan #dietseimbang #eathealthy #bawalexclusive #kurussihat #rapi #jomkurus #gemuk #bajubesar #nealofarhijab #bisikpadalangit

0
@quqishoppe

Girls or boys yang suka sangat workout dekat gym tu fitea ni memang sesuai untuk uolls tau. Lagi banyak uolls exercise dengan consume fitea ni, makin banyaklah lemak tu terbakar💯 . . Jom kita kenali dulu apa fungsi fitea ini. Sebelum tahu fungsi fitea, uolls kena tahu dulu dalam fitea ni ada berapa uncang. For your information, fitea ni tak macam dari tea yang uolls pernah minum dan jumpa. Memang lain sesangat . . Dalam 1 pack fitea terdiri daripada 3 jenis tea! Iaitu tummy tea, fit arms & legs tea dan cleanse tea 💞 nak tahu tak apa fungsi setiap 3 jenis tea ni? Teruskan baca ya hihihi . 👉🏻FUNGSI TUMMY TEA. . ✔MEMECAHKAN LEMAK2 DEGIL DI PERUT ✔MENGEMPISKAN PERUT BUNCIT / BOROI ✔MENURUNKAN PARAS GULA DALAM DARAH ✔KENCING MANIS ✔DARAH TINGGI ✔GOUT / URIC ASID TINGGI ✔OBESITI ✔ANGIN DALAM BADAN ✔PELBAGAI LAGI MASALAH DALAMAN & LUARAN . 👉🏻FIT ARM & LEGS TEA. . ✔MEMECAHKAN LEMAK DI PEHA DAN LENGAN ✔MEMBUANG LEBIHAN AIR DALAM BADAN (Peluh luar biasa) ✔MELAWASKAN KENCING . 👉🏻CLEANSE TEA. . ✔MENYAHKAN TOKSIN ✔MENCUCI USUS SEBERSIH-BERSIHNYA ✔MEMBUANG RACUN DI DALAM BADAN ✔MENCUCI DARAH YANG KOTOR ✔MELANCARKAN PEREDARAN DARAH . Menarik ke menarik lepas baca fungsi dia tadi? Ha To order / sebarang pertanyaan just ☎DM . #nakkuruscarisaya #sayanakkurus #sayanakkurussebelumraya #fiteabyarizshoppe #fitea #teatoxmurahmalaysia #sayajualdetoxtea #skinnyteamalaysia #legstea #skinnyteamurah #legsteamurah #sayajualtehkurus #whiteningtea #glowingtea #quqishoppe

0
@kakaklemonexadvance

BEST MINUM LEMONEX. Berat makin turun, tak bersenam pun. Yang dah cuba ja tau macam mana lemonex bekerja. Nak grab harga promosi + free postage + free botol shake limited edition tak? Terus je klik link di bio. #lemonexmalaysia #lemonexoriginal #lemonexhq #lemonexadvance #lemonexkedah #visitmyig #sayajual #terkurustanpasengaja #kurus #diet #supplementkurus #kuruscarasihat #villagepeople #bazaarpaknil #produkkurus #supplementgym #gym #produkgym #zalora #sayanakkurus #ubatkurus #minumankurus #detoxkurus #galeriariani #fatburner #kevinzahritips #jomkurus #jk1m #letscantik #titiancinta

1
@medinadesire_mahdia

Jangan sangka teh murah kualiti murah ok!! kite tak jual taw barang xde kualiti..😊 kita akan bg servis tip top dengan barang yg sama tip top.. saya bantu uolls sampai berjaya.. wasap order 0162199742 SLIMMING DETOX TEA & KAKICANTIQ TEA #langsing #kurussihat #kuruscantik #kurussebelumkawin #kuruskanbadan #kurusdengansihat #kuruslangsing #kuruspantas #kurustanpadiet #nakkurus #sayanakkurus #jomkurus #kurusselamat #kuruscepat #detoxteamalaysia #detoxmurah #detoxslim #detoxmalaysia #ramping

0
@qurose.murahh

QUROSE (KURUS DALAM 2 MINGGU)🔥🔥🔥 . Penyelesaian kepada yang mempunyai masalah berat badan & lemak berlebihan. . FUNGSI QUROSE 🍇Membakar lemak secara berkesan, cepat dan meningkatkan metabolisme badan. . 🍇Tertumpu pada pinggang, perut, dan kedudukan di mana lemak mudah terkumpul. . 🍇Mengurangkan lemak di bahagian abdomen, paha, lengan, kaki, dan lemak dagu. . 🍇Menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet. . 🍇Kesan positif cepat kehilangan berat badan. . Sesuai sangat untuk sesiapa yang takde masa nak bersenam, bersukan dan tak suka diet.😘 NAK KURUS JUGAK???? . Jom Whatsapp 016-3026649 SEKARANG utk dapatkan Qurose harga PROMOSI. . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4likes #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

2
@qurose.murahh

Uols nak tahu apa rahsia Ladyboss Syahmimi Beauty kekal langsing ramping lawaaa macam ni even dah ada anak??😍 . Of course la consume #Qurose uols! Pergi mana2 pon tetap bawa Qurose sekali tauu. . KELEBIHAN QUROSE ✅Tak perlu DIET KETAT ✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti. ✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang. ✅Lemak bertukar kepada tenaga. ✅Tiada cirit birit. ✅100% ekstrak buah-buahan. . Sesuai sangat untuk sesiapa yang takde masa nak bersenam, bersukan dan tak suka diet.😘 NAK KURUS JUGAK???? . Jom Whatsapp 016-3026649 utk dapatkan Qurose harga PROMOSI ini. . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4likes #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

0
@ainpeter

So happy bila baca ni! Coachee ni Sebelum ni dah lama cuba turunkan berat badan tak berjaya, lepas join satu sesi berjaya jugak turun 3.2kg! So happy for her! Tahniah! . Misi kurus sebelum 2018! --------------------------------------------- PROGRAM KURUS 30 HARI! --------------------------------------------- ✔️Online Coaching Session Group dan Personal ✔️info, tips dan bimbingan nutrisi ✔️Meal Plan ✔️Meal Check by coach ✔️Program TERMASUK Pakej Sarapan Sihat . Whatsapp ke 0138898959 untuk info pakej program kami. . #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia #teamsyoknyekurus

1
@qurose_

Dulu maya selalu kena ejek sebab GEMOK. . Yelah kalau gemok sape nak kawan dengan si Mayaelzahra ni kan? Alhamdulillah lepas join coaching ni Maya dah berubah 200% dan sekarang Maya dah mula yakin dengan diri sendiri. Kalau dulu nk keluar rumah pun malu. Boyfriend Maya pun suruh stop consume produk ni takut makin kurus kering. Lepas tu kan, body pun jadi makin lawa dari sebelum ni.😍 . Ada tak yg nk tahu rahsia Maya kurus? Jom Maya bagi tips kurus dekat uolss, Maya guide uolls smpai kurus 💃🏻 . . NAK CUBA ??? Whatsapp ke 013-9068007 Whatsapp ke 013-9068007 Whatsapp ke 013-9068007 . Dapatkan sekarang dengan harga PROMOSI. . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4like #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

0
@kuruscantik_putihgebu

#testimoni BARU 4 SACHET,TURUN 1 KG! 😍 . QUROSE 🔥🔥🔥 . Penyelesaian bagi kepada yang mempunyai masalah berat badan & lemak berlebihan. . KELEBIHAN QUROSE . ✅Tak perlu DIET KETAT ✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti. ✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang. ✅Lemak bertukar kepada tenaga. ✅Tiada cirit birit. ✅100% ekstrak buah-buahan. . Sesuai sangat untuk sesiapa yang takde masa nak bersenam, bersukan dan tak suka diet.😘 . NAK KURUS JUGAK???? Jom Whatsapp 0164267406 utk dapatkan Qurose dgn harga promosi.😊 . #sayajual #sayajualqurose #produkkurus #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #viral #bazaar #viralmalaysia #sayanakkurus #bukitmertajam #bandarbaruperda #seberangjaya #prai #bukittengah #Alma #pulaupinang #seberangjaya #bazaarpaknil #bazaaronline #titiancinta #zulariffin #farahnabilah

0
@qurose.sg_perak

TURUN 4KG WALAUPUN TAK JAGA PANTANG . Alhamdulillah dapat feedback positif lagi dari cust yg sudi cuba Qurose. Tak sia-sia betul adik ni consume Qurose. Baru je 2 minggu dah hilang 4KG. Tu pun makan tak ikut rules. Kalau disiplin mesti lagi power berat adik ni turun kan??? Tahniah dik & goodluck. . Korang yg belum cuba lagi tak jeles ke dengan feedback customer #Qurose ni? . Kalau nak kurus juga boleh Whatsapp 0175419501 okay. . . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

0
@sobella.cosmetics.my

#testimoni BARU 4 SACHET,TURUN 1 KG! 😍 . QUROSE 🔥🔥🔥 . Penyelesaian bagi kepada yang mempunyai masalah berat badan & lemak berlebihan. . KELEBIHAN QUROSE . ✅Tak perlu DIET KETAT ✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti. ✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang. ✅Lemak bertukar kepada tenaga. ✅Tiada cirit birit. ✅100% ekstrak buah-buahan. . Sesuai sangat untuk sesiapa yang takde masa nak bersenam, bersukan dan tak suka diet.😘 . NAK KURUS JUGAK???? Jom Whatsapp 0164267406 utk dapatkan Qurose dgn harga promosi.😊 . #sayajual #sayajualqurose #produkkurus #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #viral #bazaar #viralmalaysia #sayanakkurus #bukitmertajam #bandarbaruperda #seberangjaya #prai #bukittengah #Alma #pulaupinang #seberangjaya #bazaarpaknil #bazaaronline #titiancinta #zulariffin #farahnabilah

2