Shakleeampang Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@shaklee_wellnessbydayana

SET KECANTIKAN SHAKLEE . . Siapa impikan kulit yang cantik, cerah, bebas jerawat, dan jeragat? Apa kata cuba tengok kebaikan set kecantikan shaklee bajet ni. Mana tahu mungkin ada yang berkenan dihati dan bersesuaian dengan masalah kita kan? . . Okay sebelum tu meh tengok apa kebaikan ESP dan VITAMIN C ni ye. . . ๐ŸŒธESP โœ”membantu dalam memperbaharui sel kulit yang rosak atau mati โœ” melembutkan kulit โœ” mencerahkan kulit โœ” mengurangkan parut jerawat โœ” membantu mengurangkan kesan jeragat โœ” menguatkan rambut dan kuku โœ” mengurangkan kesan sunburn โœ” memberi rasa kenyang lebih lama . . . ๐ŸŒธ VITAMIN C ๐ŸŠmencerahkan kulit ๐ŸŠ membantu mengurangkan parut jerawat ๐ŸŠ membantu mengurangkan jerawat ๐ŸŠ membantu mengurangkan jeragat ๐ŸŠ melindungi kulit dari sunburn ๐ŸŠ menghaluskan kulit ๐ŸŠ kulit lebih lembut ๐ŸŠ membantu dalam penghasilan kolagen yang membantu melambatkan penuaan ๐ŸŠ mengurangkan pendarahan gusi ๐ŸŠ menguatkan rambut dan gigi . Jom grab sementara stok masih ada . Dayana 017 6299037 #shakleekerteh #shakleekemaman #shakleekemasik #shakleemalaysia #pengedarshakleekerteh #shakleepoliteknik #shakleeuitm #shaklee #promosishaklee #shaklee #shaklee #shaklee #shakleeampang #shakleekl #cod #kerteh #paka #kemasik #dungun #kemaman #klang #jerawat #jeragat #kulitcerah #bebasjerawat #bebasparut #esp #vitamincshaklee #setkecantikanshaklee #setbajet

0
@shaklee_wellnessbydayana

ENERGY SOY PROTEIN ๐Ÿ˜Š - Assalammualaikum, kali ni yana nak share satu supplement yang banyak membantu yana dari segi KECERAHAN KULIT, BEBAS PARUT, TENAGA SEPANJANG HARI, MILKBOOSTER. - Inilah dia ENERGY SOY PROTEIN. - Sebelum tu kena tahu dulu apa kebaikan ESP yang buat ramai sangat orang berebut-rebut ESP tau. . . โœ” kebaikan ESP 1- Cerahkan kulit 2- Hilangkan jeragat 3- Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus 4- Bantu mempercepatkan penyembuhan luka 5- Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan 6- Anjalkan payudara& punggung 7- Atasi gastrik dan pedih ulu hati 8- Mengatasi lesu 9- Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran 10- Menghaluskan tumit pecah 11- Membekalkan tenaga berterusan 12- Meningkatkan kualiti susu ibu 13- Meningkatkan pengeluaran susu 14- Pengganti sarapan dan supper 15- Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan. 16- Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan 17- Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) 18- Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral 19- Rendah lemak, tanpa kolestrol 20- Membantu mengurangkan risiko kanser, 21- Bertindak sebagai antioksidan, 22- Menguatkan sistem imun tubuh, 23- Mempertingkatkan tahap kolestol baik, 24- Memelihara kesihatan jantung 25- Baik untuk hormon 26- Mencegah osteoporosis 27- Membantu pembentukan sel-sel baru. . . Banyak sangat khasiat dia dalam satu tong ESP ni. Jadi jangan lepaskan peluang keemasan ni ye. Meh grab sebelum semua tong ni habis terjual๐Ÿ˜Š . . ๐Ÿ“ฒDayana 0176299037 #esp #energysoyprotein #shaklee #sayajualshaklee #shakleekerteh #shakleemalaysia #shakleepoliteknik #shakleedungun #pengedarshakleekerteh #shakleeuitm #kerteh #paka #kemaman #dungun #pengedarshakleeterengganu #shakleekl #shakleeampang #cantik #hamil #kesuburan #berpantang #setkecantikanshaklee #setkesuburanshaklee #setmilkboostershaklee #setkehamilanshaklee

1
@diyanahshoppe

Wedding.. Wedding.. . Wedding.. Wedding.. . Makan! Makan! Makan! . ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ tak pyh risau. Makan la puasยฒ, kan org bagi makan free tu. Tak elok tak makan.. Sian tuan rumah dah penat sediakan makanan. . "Nanti gemok. ๐Ÿ˜ข" . Jangan lah risau.. Lepas dah makan puasยฒ, kita DETOX pulak la. Dah puas manjakan perut tu kan.. Kita cuci kasi bersih. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘ . Laku keras Set Kurus Ekonomi ni . Ramai yg dok pm nak merisik. โ˜บ Suka kita. Siapa yg tak suka kena risik kan. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Nah no, siapa yg nak merisik Produk Shaklee boleh la pm ye ๐Ÿ“ฑ0162099027 . #ShakleeKL #ShakleeAmpang #ShakleeByDiyana

0
@diyanahshoppe

Wedding.. Wedding.. . Wedding.. Wedding.. . Makan! Makan! Makan! . ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ tak pyh risau. Makan la puasยฒ, kan org bagi makan free tu. Tak elok tak makan.. Sian tuan rumah dah penat sediakan makanan. . "Nanti gemok. ๐Ÿ˜ข" . Jangan lah risau.. Lepas dah makan puasยฒ, kita DETOX pulak la. Dah puas manjakan perut tu kan.. Kita cuci kasi bersih. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘ . Laku keras Set Kurus Ekonomi ni . Ramai yg dok pm nak merisik. โ˜บ Suka kita. Siapa yg tak suka kena risik kan. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Nah no, siapa yg nak merisik Produk Shaklee boleh la pm ye ๐Ÿ“ฑ0162099027 . #ShakleeKL #ShakleeAmpang #ShakleeByDiyana

0
@diyanahshoppe

Wedding.. Wedding.. . Wedding.. Wedding.. . Makan! Makan! Makan! . ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ tak pyh risau. Makan la puasยฒ, kan org bagi makan free tu. Tak elok tak makan.. Sian tuan rumah dah penat sediakan makanan. . "Nanti gemok. ๐Ÿ˜ข" . Jangan lah risau.. Lepas dah makan puasยฒ, kita DETOX pulak la. Dah puas manjakan perut tu kan.. Kita cuci kasi bersih. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘ . Laku keras Set Kurus Ekonomi ni . Ramai yg dok pm nak merisik. โ˜บ Suka kita. Siapa yg tak suka kena risik kan. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Nah no, siapa yg nak merisik Produk Shaklee boleh la pm ye ๐Ÿ“ฑ0162099027 . #ShakleeKL #ShakleeAmpang #ShakleeByDiyana

0
@ila_healthbeauty

Inginkan kulit cantik dan sihat? Nak atasi stress dan elakkan migrain? - - Dengan harga super duper jimat, ila suggest makan B Complex Shaklee! Comel je botolnya tapi boleh tahan sampai 4 BULAN tau! - - #BComplex (120 tablets sebotol) ๐ŸŒธ Menghasilkan tenaga ๐ŸŒธ Membantu mencegah anaemia ๐ŸŒธ Penting untuk kesihatan mata, kulit, kuku dan rambut ๐ŸŒธ Penting untuk fungsi normal sistem saraf ๐ŸŒธ Mencegah stress ๐ŸŒธ Menguatkan antibodi tubuh ๐ŸŒธ Mengelakkan penyakit beri-beri - - Produk Shaklee dijamin halal, selamat dan semulajadi. Untuk order dan pertanyaan, tekan je link kat bio ya ๐Ÿ’ž - - Your Trusted Shaklee Distributor Ila | 019-749 9096 IG: @ila_healthbeauty - - #antistress #shakleebcomplex #migrain #setikhtiarhamilshaklee

2
@inspireyourbeauty

ramai yang nak tahu kan, apa manfaat vivix ni. . . . ๐ŸŒปawet muda/ anti aging ๐ŸŒปbantu cantikkan kulit ๐ŸŒปenergy booster ๐ŸŒปbantu kekalkan kesihatan dalaman ๐ŸŒปsangat baik untuk mereka yg selalu rasa lenguh lenguh dan sakit sakit lutut dan sendi. . . insha Allah . . hadiahkn untuk ibu ayah tersayang . . dan banyak lagi manfaat vivix. . . bulan ni promo vivix. jimat sangat. anda untung rm350!! . . @inspireyourbeauty +601110911745 . jana income 4-5 angka bersama kami? Follow fb page: VRG Academy

3
@slimbeauty_yuazlida

โค๏ธ Vit C + ESP โค๏ธ . GABUNG MELETOPSS ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Bantu mereka yang mengalami MASALAH kulit wajah BERMINYAK + BERJERAWAT + BERJERAGAT ๐Ÿ˜Š . Bukan itu sahaja TAPI mengatasi masalah kulit GELAP dan BONUS dalam meningkatkan kesihatan yang LEBIH SIHAT dan BERTENAGA๐Ÿ’ช . Rasa lebih SEGAR dan SELAMAT.. . Dijamin ๐Ÿ’ฏ SELAMAT dan BERKESAN.. . Hubungi saya untuk PERTANYAAN dan ORDERS โœŒ๏ธ . . yuazlida 012.9599991 #tipscantik #tipssihat #esp #vitaminc #vitamine #tipskurus #setkecantikan #beautyskin #sayajual #sayajualshaklee #shakleekl #shakleeampang #shakleeampangpark #shakleeklcc #shakleejlnduta #noradanish #nonamanis #igshop #instashop #bazarpaknil #shakleepandanjaya #shakleepandanmewah #shakleemalaysia #shakleebukitbintang

0
@inspireyourbeauty

ramai yang nak tahu kan, apa manfaat vivix ni. . . . ๐ŸŒปawet muda/ anti aging ๐ŸŒปbantu cantikkan kulit ๐ŸŒปenergy booster ๐ŸŒปbantu kekalkan kesihatan dalaman ๐ŸŒปsangat baik untuk mereka yg selalu rasa lenguh lenguh dan sakit sakit lutut dan sendi. . . insha Allah . . hadiahkn untuk ibu ayah tersayang . . dan banyak lagi manfaat vivix. . . bulan ni promo vivix. jimat sangat. anda untung rm350!! . . @inspireyourbeauty +601110911745 . jana income 4-5 angka bersama kami? Follow fb page: VRG Academy

3
@inspireyourbeauty

ramai yang nak tahu kan, apa manfaat vivix ni. . . . ๐ŸŒปawet muda/ anti aging ๐ŸŒปbantu cantikkan kulit ๐ŸŒปenergy booster ๐ŸŒปbantu kekalkan kesihatan dalaman ๐ŸŒปsangat baik untuk mereka yg selalu rasa lenguh lenguh dan sakit sakit lutut dan sendi. . . insha Allah . . hadiahkn untuk ibu ayah tersayang . . dan banyak lagi manfaat vivix. . . bulan ni promo vivix. jimat sangat. anda untung rm350!! . . @inspireyourbeauty +601110911745 . jana income 4-5 angka bersama kami? Follow fb page: VRG Academy

4
@ila_healthbeauty

Nak atasi masalah jerawat dan parut yang dah lama menghantui diri? Tak tahu nak ambil set Shaklee yang mana satu? - - Ambil SET KECANTIKAN SHAKLEE ๐Ÿ’– - - #ESPShaklee (satu tong tahan 2/3 bulan) : ๐ŸŒธ menjadikan kulit cantik dan anjal ๐ŸŒธ mengawal pertumbuhan jerawat ๐ŸŒธ memudarkan parut ๐ŸŒธ memberi rasa kenyang ๐ŸŒธ memberi tenaga berpanjangan - - #VitaCPlus (sebotol tahan 6 bulan) : ๐ŸŒธ sekatakan tona kulit ๐ŸŒธ mengurangkan sunburn ๐ŸŒธ mengecutkan jerawat ๐ŸŒธ mencegah jerawat ๐ŸŒธ kulit lebih glowing - - #VitaEComplex (sebotol tahan 4 bulan) : ๐ŸŒธ mengandungi antioksidan yang tinggi ๐ŸŒธ memudarkan parut ๐ŸŒธ meningkatkan kelembapan kulit ๐ŸŒธ menaikkan seri wajah ๐ŸŒธ mengecilkan pori-pori di muka - - Satu item tahan lama! Jimat kan? Harga pun harga student Ila akan bagi. So jangan malu-malu WhatsApp Ila untuk order ya ๐Ÿ˜„ - - Your Trusted Shaklee Distributor Ila | 019-749 9096 IG: @ila_healthbeauty - - #shakleeesp #vitaminc #vitacshaklee #vitamincshaklee

1
@beautyblissbynur

Want to look flawless without make up? That's no longer just a dream! . Tengok kawan Anor ni, kulit dia lembap berseri-seri je kan? Glowing sangat! ๐Ÿ˜Halus mulus pula tu. Bare skin saja tau! . So what are you waiting for? Vivix tengah promo murah kaw kaw ni. Harga kasih sayang je ๐Ÿ˜˜ . Let's be a natural beautiful you today with Vivix! . Just click link on bio to order. Ada special surprise untuk 5 terpantas hari ni. โค๏ธ Grab yours NOW!

1
@shaklee_wellnessbydayana

ENERGY SOY PROTEIN ๐Ÿ˜Š - Assalammualaikum, kali ni yana nak share satu supplement yang banyak membantu yana dari segi KECERAHAN KULIT, BEBAS PARUT, TENAGA SEPANJANG HARI, MILKBOOSTER. - Inilah dia ENERGY SOY PROTEIN. - Sebelum tu kena tahu dulu apa kebaikan ESP yang buat ramai sangat orang berebut-rebut ESP tau. . . โœ” kebaikan ESP 1- Cerahkan kulit 2- Hilangkan jeragat 3- Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus 4- Bantu mempercepatkan penyembuhan luka 5- Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan 6- Anjalkan payudara& punggung 7- Atasi gastrik dan pedih ulu hati 8- Mengatasi lesu 9- Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran 10- Menghaluskan tumit pecah 11- Membekalkan tenaga berterusan 12- Meningkatkan kualiti susu ibu 13- Meningkatkan pengeluaran susu 14- Pengganti sarapan dan supper 15- Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan. 16- Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan 17- Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) 18- Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral 19- Rendah lemak, tanpa kolestrol 20- Membantu mengurangkan risiko kanser, 21- Bertindak sebagai antioksidan, 22- Menguatkan sistem imun tubuh, 23- Mempertingkatkan tahap kolestol baik, 24- Memelihara kesihatan jantung 25- Baik untuk hormon 26- Mencegah osteoporosis 27- Membantu pembentukan sel-sel baru. . . Banyak sangat khasiat dia dalam satu tong ESP ni. Jadi jangan lepaskan peluang keemasan ni ye. Meh grab sebelum semua tong ni habis terjual๐Ÿ˜Š . . ๐Ÿ“ฒDayana 0176299037 #esp #energysoyprotein #shaklee #sayajualshaklee #shakleekerteh #shakleemalaysia #shakleepoliteknik #shakleedungun #pengedarshakleekerteh #shakleeuitm #kerteh #paka #kemaman #dungun #pengedarshakleeterengganu #shakleekl #shakleeampang #cantik #hamil #kesuburan #berpantang #setkecantikanshaklee #setkesuburanshaklee #setmilkboostershaklee #setkehamilanshaklee

0
@shaklee_wellnessbydayana

ENERGY SOY PROTEIN ๐Ÿ˜Š - Assalammualaikum, kali ni yana nak share satu supplement yang banyak membantu yana dari segi KECERAHAN KULIT, BEBAS PARUT, TENAGA SEPANJANG HARI, MILKBOOSTER. - Inilah dia ENERGY SOY PROTEIN. - Sebelum tu kena tahu dulu apa kebaikan ESP yang buat ramai sangat orang berebut-rebut ESP tau. . . โœ” kebaikan ESP 1- Cerahkan kulit 2- Hilangkan jeragat 3- Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus 4- Bantu mempercepatkan penyembuhan luka 5- Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan 6- Anjalkan payudara& punggung 7- Atasi gastrik dan pedih ulu hati 8- Mengatasi lesu 9- Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran 10- Menghaluskan tumit pecah 11- Membekalkan tenaga berterusan 12- Meningkatkan kualiti susu ibu 13- Meningkatkan pengeluaran susu 14- Pengganti sarapan dan supper 15- Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan. 16- Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan 17- Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) 18- Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral 19- Rendah lemak, tanpa kolestrol 20- Membantu mengurangkan risiko kanser, 21- Bertindak sebagai antioksidan, 22- Menguatkan sistem imun tubuh, 23- Mempertingkatkan tahap kolestol baik, 24- Memelihara kesihatan jantung 25- Baik untuk hormon 26- Mencegah osteoporosis 27- Membantu pembentukan sel-sel baru. . . Banyak sangat khasiat dia dalam satu tong ESP ni. Jadi jangan lepaskan peluang keemasan ni ye. Meh grab sebelum semua tong ni habis terjual๐Ÿ˜Š . . ๐Ÿ“ฒDayana 0176299037 #esp #energysoyprotein #shaklee #sayajualshaklee #shakleekerteh #shakleemalaysia #shakleepoliteknik #shakleedungun #pengedarshakleekerteh #shakleeuitm #kerteh #paka #kemaman #dungun #pengedarshakleeterengganu #shakleekl #shakleeampang #cantik #hamil #kesuburan #berpantang #setkecantikanshaklee #setkesuburanshaklee #setmilkboostershaklee #setkehamilanshaklee

0
@slimbeauty_yuazlida

โค๏ธ Vit C + ESP โค๏ธ . GABUNG MELETOPSS ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Bantu mereka yang mengalami MASALAH kulit wajah BERMINYAK + BERJERAWAT + BERJERAGAT ๐Ÿ˜Š . Bukan itu sahaja TAPI mengatasi masalah kulit GELAP dan BONUS dalam meningkatkan kesihatan yang LEBIH SIHAT dan BERTENAGA๐Ÿ’ช . Rasa lebih SEGAR dan SELAMAT.. . Dijamin ๐Ÿ’ฏ SELAMAT dan BERKESAN.. . Hubungi saya untuk PERTANYAAN dan ORDERS โœŒ๏ธ . . yuazlida 012.9599991 #tipscantik #tipssihat #esp #vitaminc #vitamine #tipskurus #setkecantikan #beautyskin #sayajual #sayajualshaklee #shakleekl #shakleeampang #shakleeampangpark #shakleeklcc #shakleejlnduta #noradanish #nonamanis #igshop #instashop #bazarpaknil #shakleepandanjaya #shakleepandanmewah #shakleemalaysia #shakleebukitbintang

0
@slimbeauty_yuazlida

โค๏ธ Vit C + ESP โค๏ธ . GABUNG MELETOPSS ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Bantu mereka yang mengalami MASALAH kulit wajah BERMINYAK + BERJERAWAT + BERJERAGAT ๐Ÿ˜Š . Bukan itu sahaja TAPI mengatasi masalah kulit GELAP dan BONUS dalam meningkatkan kesihatan yang LEBIH SIHAT dan BERTENAGA๐Ÿ’ช . Rasa lebih SEGAR dan SELAMAT.. . Dijamin ๐Ÿ’ฏ SELAMAT dan BERKESAN.. . Hubungi saya untuk PERTANYAAN dan ORDERS โœŒ๏ธ . . yuazlida 012.9599991 #tipscantik #tipssihat #esp #vitaminc #vitamine #tipskurus #setkecantikan #beautyskin #sayajual #sayajualshaklee #shakleekl #shakleeampang #shakleeampangpark #shakleeklcc #shakleejlnduta #noradanish #nonamanis #igshop #instashop #bazarpaknil #shakleepandanjaya #shakleepandanmewah #shakleemalaysia #shakleebukitbintang

6
@diyanahshoppe

Lets start our day breakfast with ESP Shaklee โค . Ada yang tanya kenapa mesti breakfast ESP ? . Haaa, sebab dia ESP ni akan buat korang kenyanggg lama and react as energy booster, so korang akan sentiasa bertenaga nak mulakan aktiviti or kerja harian . Kesan lain yang korang boleh dapat bila ambil ESP shaklee waktu breakfast โคต . -kulit semakin cantik, sihat gebuuu -merawat masalah gastrik -membina otot -menguruskan badan -membina sel baru -meningkatkan memori -menganjalkan kulit & payudara -memudarkan parut jerawat -milk booster -menguatkan rahim, sesuai lah kepada sesiapa yang pernah keguguran . ๐Ÿ’ konsultasi secara percuma ๐ŸŒท Klik direct link dibawah ye, nanti Diyana reply whatsapp uolls . ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60162099027 . IG : DiyanaHShoppe . ๐Ÿ“ฎ postage ke seluruh malaysia . #sayajual #ShakleeByDiyana #supplementshaklee #vitaminsihat #sidshaklee #shakleeampang #shakleeklang #shakleeKL #espshaklee #espbreakfast #shakleesupplement

0
@diyanahshoppe

Lets start our day breakfast with ESP Shaklee โค . Ada yang tanya kenapa mesti breakfast ESP ? . Haaa, sebab dia ESP ni akan buat korang kenyanggg lama and react as energy booster, so korang akan sentiasa bertenaga nak mulakan aktiviti or kerja harian . Kesan lain yang korang boleh dapat bila ambil ESP shaklee waktu breakfast โคต . -kulit semakin cantik, sihat gebuuu -merawat masalah gastrik -membina otot -menguruskan badan -membina sel baru -meningkatkan memori -menganjalkan kulit & payudara -memudarkan parut jerawat -milk booster -menguatkan rahim, sesuai lah kepada sesiapa yang pernah keguguran . ๐Ÿ’ konsultasi secara percuma ๐ŸŒท Klik direct link dibawah ye, nanti Diyana reply whatsapp uolls . ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60162099027 . IG : DiyanaHShoppe . ๐Ÿ“ฎ postage ke seluruh malaysia . #sayajual #ShakleeByDiyana #supplementshaklee #vitaminsihat #sidshaklee #shakleeampang #shakleeklang #shakleeKL #espshaklee #espbreakfast #shakleesupplement

0
@diyanahshoppe

Lets start our day breakfast with ESP Shaklee โค . Ada yang tanya kenapa mesti breakfast ESP ? . Haaa, sebab dia ESP ni akan buat korang kenyanggg lama and react as energy booster, so korang akan sentiasa bertenaga nak mulakan aktiviti or kerja harian . Kesan lain yang korang boleh dapat bila ambil ESP shaklee waktu breakfast โคต . -kulit semakin cantik, sihat gebuuu -merawat masalah gastrik -membina otot -menguruskan badan -membina sel baru -meningkatkan memori -menganjalkan kulit & payudara -memudarkan parut jerawat -milk booster -menguatkan rahim, sesuai lah kepada sesiapa yang pernah keguguran . ๐Ÿ’ konsultasi secara percuma ๐ŸŒท Klik direct link dibawah ye, nanti Diyana reply whatsapp uolls . ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60162099027 . IG : DiyanaHShoppe . ๐Ÿ“ฎ postage ke seluruh malaysia . #sayajual #ShakleeByDiyana #supplementshaklee #vitaminsihat #sidshaklee #shakleeampang #shakleeklang #shakleeKL #espshaklee #espbreakfast #shakleesupplement

0
@supplementsbyziana

YEAR END SALE (YES) DATANG LAGI!! . Bulan Disember ni memang bulan shopping. Dari supermarket sampailah ke Parkson, Giant, Metrojaya, Lazada, Shopee you name it. Semua buat sale besar-besaran. Pembeli pun menggila shopping itu nak beli ini nak beli ๐Ÿ˜…. . Shaklee pun taknak ketinggalan okeh. Ada sale VIVIX BUY 6 FREE 1. Best kan beli 6 botol tapi dapat 7. Vivix pulak tu. Supplement yang paaaaling premium!! Untuk yang baru nak cuba, Ziana cadangkan uols ambil twinpack pun ok. Sebab akan dapat diskaun 5% + Cashback. Bulan ni je tau. Masuk bulan depan harga back to normal. So jangan menyesal pulak tak grab awal-awal. Bulan ni adalah bulan terbaik untuk uols stock up Vivix. . โค BELI 6 BOTOL PERCUMA 1 BOTOL + CASHBACK โค BELI 2 BOTOL DISKAUN 5% + CASHBACK Uols nak yang mana satu? DM Ziana cepat naaa.... . ZIANA || 013 3665474 #promovivix #vivix #shaklee #shakleeampang #shakleebangsar #shakleekeramat

0
@supplementsbyziana

YEAR END SALE (YES) DATANG LAGI!! . Bulan Disember ni memang bulan shopping. Dari supermarket sampailah ke Parkson, Giant, Metrojaya, Lazada, Shopee you name it. Semua buat sale besar-besaran. Pembeli pun menggila shopping itu nak beli ini nak beli ๐Ÿ˜…. . Shaklee pun taknak ketinggalan okeh. Ada sale VIVIX BUY 6 FREE 1. Best kan beli 6 botol tapi dapat 7. Vivix pulak tu. Supplement yang paaaaling premium!! Untuk yang baru nak cuba, Ziana cadangkan uols ambil twinpack pun ok. Sebab akan dapat diskaun 5% + Cashback. Bulan ni je tau. Masuk bulan depan harga back to normal. So jangan menyesal pulak tak grab awal-awal. Bulan ni adalah bulan terbaik untuk uols stock up Vivix. . โค BELI 6 BOTOL PERCUMA 1 BOTOL + CASHBACK โค BELI 2 BOTOL DISKAUN 5% + CASHBACK Uols nak yang mana satu? DM Ziana cepat naaa.... . ZIANA || 013 3665474 #promovivix #vivix #shaklee #shakleeampang #shakleebangsar #shakleekeramat

0
@supplementsbyziana

YEAR END SALE (YES) DATANG LAGI!! . Bulan Disember ni memang bulan shopping. Dari supermarket sampailah ke Parkson, Giant, Metrojaya, Lazada, Shopee you name it. Semua buat sale besar-besaran. Pembeli pun menggila shopping itu nak beli ini nak beli ๐Ÿ˜…. . Shaklee pun taknak ketinggalan okeh. Ada sale VIVIX BUY 6 FREE 1. Best kan beli 6 botol tapi dapat 7. Vivix pulak tu. Supplement yang paaaaling premium!! Untuk yang baru nak cuba, Ziana cadangkan uols ambil twinpack pun ok. Sebab akan dapat diskaun 5% + Cashback. Bulan ni je tau. Masuk bulan depan harga back to normal. So jangan menyesal pulak tak grab awal-awal. Bulan ni adalah bulan terbaik untuk uols stock up Vivix. . โค BELI 6 BOTOL PERCUMA 1 BOTOL + CASHBACK โค BELI 2 BOTOL DISKAUN 5% + CASHBACK Uols nak yang mana satu? DM Ziana cepat naaa.... . ZIANA || 013 3665474 #promovivix #vivix #shaklee #shakleeampang #shakleebangsar #shakleekeramat

0
@shakleesid.bella

Assalamualaikum. Morning. Dah breakfast ke uolls? Belum??? Haaaa, apa tunggu lagi, shake-shake je ESP tu uolls. Cantik, sihat, dan bertenaga gituuuuwww๐Ÿ˜˜ . . Sedar tak walaupun kita tengah on diet, tapi kita perlukan makanan seimbang supaya diet kita sihat? . . And tahu tak everyday kita perlukan protein untuk pastikan seluruh badan kita mendapat nutrisi yang diperlukan? . . Tahu tak protein akan musnah apabila dikenakan suhu yang tinggi? Sebab tu, protein soya ESP Shaklee di galakkan untuk dibancuh dan disediakan dengan air sejuk atau Air suam. Tapi Bella suka air sejuk. Sedap uolls. . . Kalau korang cakap takpe la, "saya ambik ikan, ayam, daging setiap hari." Seriously? Ye, makan fast food pon ada protein jugak kan? Tapi diselaputi minyak, lemak. Agak-agak sihat ke? ๐Ÿ˜Ž . . Dah la uolls, ambik je ESP setiap hari untuk lengkapkan pyramid makanan korang walaupun tengah diet. Lagi pon, ESP akan mengenyangkan perut korang tau. InshaAllah korang takkan gemuk dengan mudah sebab perut asyik kenyang je. Asal lapar je, shake ESP je. Kulit pon makin Gebu gebas gitu. Hahaha. . . Jom ws Bella untuk details. ESP is the best I tell you. ๐Ÿ˜˜ . . Your Trusted SID: BELLA: 01121513623

2
@bynanazarina

Baru balik dari ioi Mall Phewwwww berdesup wasap dari anak cucu Shaklee bagitau bulan ni vivix gila2 lakunya.. Haaaa itulah VIRALKAN lagi. Lagi ramai orang kaji tentang vivix lagi ramailah yang akan membelinya๐Ÿ˜ . P/s : abaikan muka i yang dah gemokks. Uols jangan bandingkan dengan adik i. Biasalah baru lepas bersalin ( cara sedapkan hati) tetapi ketahuilah daku dulu pun sama slim macam dia ๐Ÿ˜‚. Tunggu ekau anak ompek pula nanti๐Ÿ˜† . . #agenshakleeampang #stokisshakleeampang #shakleeampang #shakleewangsamaju #shakleekeramat #shakleepandan #shakleebukitantarabangsa #setkulitcantik at IOI City Mall

1
@yanaazlan

Pelbagai kebaikan Vivix. Sebab tu ramai yang berbelanja lebih untuk mendapatkan kebaikan Vivix yang nyata mampu membantu dalam pembaikan dan perlindungan untuk sel dalam badan. . Yang suka nak awet muda itu, boleh cuba Vivix. Kulit Yana pun dah makin helokkkkk lepas consume Vivix + Vit C + Vit E. . Kalau tepek bedak sekati sebab nak nampak cantik pun tak guna, Kak. Kita bersihkan dalaman badan kita, kita makan supplemen yang bagus, pakai bedak sejuk pun boleh cantik dan flawless uols. . Cubalah Vivix ni. Tips dia, yakin dan berdoa kesembuhan adalah dari Allah dan kita sebagai hambaNya diwajibkan berusaha dan ikhtiar. Gittewwww. . Hubungi kami: . http://www.wasap.my/60123125638/NakTanyaTentangShaklee http://www.wasap.my/60187885002/NakTanyaTentangShaklee https://www.facebook.com/infinitecirclebyyanaazlan https://www.youtube.com/user/ameryana . #ShakleeJB #ShakleeBakarBatu #ShakleeAmpang #ShakleeUTM #ShakleeTambakJohor #ShakleePelancongSingapore #SingaporeanShoppingShakleeDiJB #ShakleeMsia #KesihatanAdalahKekayaan . This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. at Bayu Marina Resort

1
@vitamin_original

. RESDUNG agak terkenal dikalangan org yg rapat dengan kita kan? So hari ni, fi nak cerita cara nak atasi masalah resdung untuk kawan kawan kita ni. . Alfalfa Complex 1. Berfungsi mengurangkan keradangan masalah resdung (sinuisitis). 2. Kaya dengan sumber klorofil sangat membantu mengurangkan tahap keradangan daripada alergi (allergy), gegata (hives) dan resdung (sinuisitis). . B Complex 1. Mengandungi vitamin ย B6 yang penting untuk memulihara selaput lendir agar sentiasa sihat dan membantu penghasilan antibodi badan. 2. Bertindak sebagai anti-stress. Apabila resdung menyerang, B Complex akan bertindak sebagai penstabil hormon dan penenang semulajadi dengan mengurangkan kesakitan di bahagian muka. 3. Membantu dalam membina protein dalam tubuh. . Vitamin C 1. Ia berfungsi sebagai antioksida yang baik dalam menguatkan antibodi dan daya tahan (imuniti) seseorang terhadap serangan penyakit. 2. Bantu mempercepat proses penyembukan tisu tubuh. 3. Vitamin C memastikan proses pemuliharan proses metabolisme dalam tubuh berfungsi dengan baik dan sempurna. . Garlic Complex 1. Merupakan Antibiotik semulajadi yang selamat dan sangat bagus untuk pertingkatkan sistem keimunan badan supaya boleh menghalang sakit berjangkit seperti selesema, kulat, kuman, virus dan yis candida 2. Membantu atasi masalah alergi dengan meningkatkan keimunan terhadap penyakit alergi seperti hidung yang sensitive, sinus, alergi, asthma, selesema dan hepatitis . . Nak Harga promo?Nak harga kasih sayang?Free COD?Free Postage? . Kak fi sedia membantu . http://www.wasap.my/60139281124.๐Ÿ˜‰ . #shakleekajang #shakleebangi #shakleesemenyih #shakleemurah #vivixmurah #espshaker #pillboxshaklee #shakleeseremban #shakleenilai #shakleesendayan #shakleesenawang #shaklee #vitcshaklee #espshaklee #shakleeputrajaya #shakleeseremban #shakleesenawang #shakleekelantan #shakleeipoh #shakleeampang #shakleekl #shakleeserikembangan #shakleedengkil #shakleebukitmahkota #shakleeshahalam #promovivixmurah #promovivix #setresdungshaklee

0
@vitamin_original

. RESDUNG agak terkenal dikalangan org yg rapat dengan kita kan? So hari ni, fi nak cerita cara nak atasi masalah resdung untuk kawan kawan kita ni. . Alfalfa Complex 1. Berfungsi mengurangkan keradangan masalah resdung (sinuisitis). 2. Kaya dengan sumber klorofil sangat membantu mengurangkan tahap keradangan daripada alergi (allergy), gegata (hives) dan resdung (sinuisitis). . B Complex 1. Mengandungi vitamin ย B6 yang penting untuk memulihara selaput lendir agar sentiasa sihat dan membantu penghasilan antibodi badan. 2. Bertindak sebagai anti-stress. Apabila resdung menyerang, B Complex akan bertindak sebagai penstabil hormon dan penenang semulajadi dengan mengurangkan kesakitan di bahagian muka. 3. Membantu dalam membina protein dalam tubuh. . Vitamin C 1. Ia berfungsi sebagai antioksida yang baik dalam menguatkan antibodi dan daya tahan (imuniti) seseorang terhadap serangan penyakit. 2. Bantu mempercepat proses penyembukan tisu tubuh. 3. Vitamin C memastikan proses pemuliharan proses metabolisme dalam tubuh berfungsi dengan baik dan sempurna. . Garlic Complex 1. Merupakan Antibiotik semulajadi yang selamat dan sangat bagus untuk pertingkatkan sistem keimunan badan supaya boleh menghalang sakit berjangkit seperti selesema, kulat, kuman, virus dan yis candida 2. Membantu atasi masalah alergi dengan meningkatkan keimunan terhadap penyakit alergi seperti hidung yang sensitive, sinus, alergi, asthma, selesema dan hepatitis . . Nak Harga promo?Nak harga kasih sayang?Free COD?Free Postage? . Kak fi sedia membantu . http://www.wasap.my/60139281124.๐Ÿ˜‰ . #shakleekajang #shakleebangi #shakleesemenyih #shakleemurah #vivixmurah #espshaker #pillboxshaklee #shakleeseremban #shakleenilai #shakleesendayan #shakleesenawang #shaklee #vitcshaklee #espshaklee #shakleeputrajaya #shakleeseremban #shakleesenawang #shakleekelantan #shakleeipoh #shakleeampang #shakleekl #shakleeserikembangan #shakleedengkil #shakleebukitmahkota #shakleeshahalam #promovivixmurah #promovivix #setresdungshaklee

1
@vitamin_original

. RESDUNG agak terkenal dikalangan org yg rapat dengan kita kan? So hari ni, fi nak cerita cara nak atasi masalah resdung untuk kawan kawan kita ni. . Alfalfa Complex 1. Berfungsi mengurangkan keradangan masalah resdung (sinuisitis). 2. Kaya dengan sumber klorofil sangat membantu mengurangkan tahap keradangan daripada alergi (allergy), gegata (hives) dan resdung (sinuisitis). . B Complex 1. Mengandungi vitamin ย B6 yang penting untuk memulihara selaput lendir agar sentiasa sihat dan membantu penghasilan antibodi badan. 2. Bertindak sebagai anti-stress. Apabila resdung menyerang, B Complex akan bertindak sebagai penstabil hormon dan penenang semulajadi dengan mengurangkan kesakitan di bahagian muka. 3. Membantu dalam membina protein dalam tubuh. . Vitamin C 1. Ia berfungsi sebagai antioksida yang baik dalam menguatkan antibodi dan daya tahan (imuniti) seseorang terhadap serangan penyakit. 2. Bantu mempercepat proses penyembukan tisu tubuh. 3. Vitamin C memastikan proses pemuliharan proses metabolisme dalam tubuh berfungsi dengan baik dan sempurna. . Garlic Complex 1. Merupakan Antibiotik semulajadi yang selamat dan sangat bagus untuk pertingkatkan sistem keimunan badan supaya boleh menghalang sakit berjangkit seperti selesema, kulat, kuman, virus dan yis candida 2. Membantu atasi masalah alergi dengan meningkatkan keimunan terhadap penyakit alergi seperti hidung yang sensitive, sinus, alergi, asthma, selesema dan hepatitis . . Nak Harga promo?Nak harga kasih sayang?Free COD?Free Postage? . Kak fi sedia membantu . http://www.wasap.my/60139281124.๐Ÿ˜‰ . #shakleekajang #shakleebangi #shakleesemenyih #shakleemurah #vivixmurah #espshaker #pillboxshaklee #shakleeseremban #shakleenilai #shakleesendayan #shakleesenawang #shaklee #vitcshaklee #espshaklee #shakleeputrajaya #shakleeseremban #shakleesenawang #shakleekelantan #shakleeipoh #shakleeampang #shakleekl #shakleeserikembangan #shakleedengkil #shakleebukitmahkota #shakleeshahalam #promovivixmurah #promovivix #setresdungshaklee

0
@ilasuzi.shaklee

Korang pernah tak sakit badan, belakang dan pinggang sebab duduk terlalu lama?. . Tak kisah lah sama ada sebab duduk lama dalam class ke, atau menghadap laptop kat office. Or may be travel jauh duduk lama dalam kenderaan ke.. . . Even housewife yang banyak berdiri, buat kerja rumah dan angkat barang ke sana sini pun akan alami masalah nih jugak. Dapat bonus sekali sakit lutut sakit kaki ๐Ÿ˜” . Apakata korang cuba amalkan amik ostematix shaklee ni 4 biji sebelum tido setiap hari. . Nak #OrderShaklee #RegisterShaklee? ๐Ÿ“ฒ 019-2279828 ๐Ÿ“ฒ 019-2279828 ๐Ÿ“ฒ 019-2279828 . Kami ialah #veminent Family. Pengedar #shakleehululangat #shakleebalakong #shakleeampang . Penghantaran ke seluruh Malaysia โœˆโœˆโœˆ

0
@vivix_bylaila

Selamat malam sahabat sahabat kak ros๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š - - Yang baik kita share dan bantu sebanyak mungkin. Semua nya datang dari Allah. - - Panjang kak ros berwhatsapp dengan adik ni yang mengalami sakit lemah otot lengan dan kaki. - Adik ni akan berusaha untuk mendapat vivix in sha allah kak ros doakan murah rezeki dia untuk membeli vivix. - Kita jangan putus berikhtiar membantu orang sekeliling kita supaya mereka terus bersemangat untuk terus menerus perjalanan hidup mereka. - - So jangan lepas peluang GRAB promosi VIVIX. - - Setakat ini bulan Dec kak ros Dah berjaya membantu share kebekesanan VIVIX sebanyak 8 botol. Semuanya dah bertukar tangan. Happy sangat dapat membantu dan share REZEKI. - Setiap penyakit ada penawarnya. Kita perlu ikhtiar mengubatinya. Vivix hanya asbab penyakit kembali sembuh. Hanya Allah Swt mampu menyembuhnya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š - KALAU LAMBAT BYE2๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ Meh whatsapp Kak Ros 0196011657 - - Yang berniaga online meh belajar instagram dengan sifu akak@ajimaura. Dari zero sales ada sales. Follow rapat rapat ig ni @ajimaura personal @dukunsaka advance insta @akademi.insta group support @sifucilik basic insta - #terapiinstagram #ajimaura at Senawang

15
@beautyblissbynur

Let's your skin glow, with Vivix! ;) . Hurry up now while stock last ladies! . Just click link on bio to order ๐Ÿ’‹

1
@vitaminshoppe_wafa

Alhamdulillah, sejak consume Vivix, malam2 dah boleh tidur ๐Ÿ˜. . Disember ni promosi Twin Pack Vivix tau . . โœ” Free Membership โœ” Diskaun 5% โœ” Bonus wang tunai . Jom grab sekarang, jarang tau Vivix buat promosi macam ni. โค _ Wafa 0146920229 Healthy & Beauty Consultant . #vitamin #vitaminlovers #sihat #cantik #gayahidupsihat #shaklee #shakleeperak #shakleemanjung #shakleelekir #shakleeampang #pengedar #onlineshop #malaysia #sabah #sarawak #aeon #aeonmanjung #ampang #ampangpoint #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazar #bazarpaknil #awetmuda #supplement #semulajadi #vivix #vivixampang #lututsakit #arthritis

1
@ila_healthbeauty

Inginkan kulit yang sihat dan berseri? Nak tenaga berpanjangan? Minum je ESP setiap hari! - - Kenapa Ila tekankan sihat dulu? Sebab kalau kulit sihat dari dalam, pasti kulit akan nampak cantik berseri pada bahagian luaran ๐Ÿ˜Š - - Kelebihan #ESPShaklee : โœ” memberi tenaga berpanjangan โœ” mengatasi rasa letih and lesu โœ” menjadikan kulit cantik, gebu dan anjal โœ” memudarkan parut โœ” mengawal pertumbuhan jerawat โœ” memberikan rasa kenyang โœ” baik untuk diet โœ” menghaluskan tumit pecah โœ” menganjalkan aset wanita โœ” mencantikkan kuku โœ” menguatkan akar rambut โœ” baik untuk hormon โœ” menggalakkan pembinaan sel-sel baru - - Satu tong boleh tahan sehingga 3 bulan tau! Jimat sangat-sangat kan? - - Order and consult, Your Trusted Shaklee Distributor Ila | 019-7499096 IG: @ila_healthbeauty - - #vivixshaklee #sayanaksihat #shaklee #promosiesp

1
@ila_healthbeauty

ATASI JERAWAT DENGAN ESP! ๐Ÿ˜ - - ESP Shaklee mengandungi kandungan protein serta vitamin lengkap yang diperlukan badan kita. Dan yang paling penting, soya ESP adalah organik! Memang 100% selamat, tanpa toksin ๐Ÿ˜Š - - Kelebihan #ESPShaklee : ๐Ÿ’– memberi tenaga berpanjangan ๐Ÿ’– mengatasi rasa letih and lesu ๐Ÿ’– menjadikan kulit cantik, gebu dan anjal ๐Ÿ’– memudarkan parut ๐Ÿ’– mengawal pertumbuhan jerawat ๐Ÿ’– memberikan rasa kenyang ๐Ÿ’– baik untuk diet ๐Ÿ’– menghaluskan tumit pecah ๐Ÿ’– menganjalkan aset wanita ๐Ÿ’– mencantikkan kuku ๐Ÿ’– menguatkan akar rambut ๐Ÿ’– baik untuk hormon ๐Ÿ’– memperbanyakkan susu ibu ๐Ÿ’– menggalakkan pembinaan sel-sel baru - - Satu tong boleh tahan sehingga 3 bulan tau! Jimat kan? Teringin nak try? WhatsApp je ila lelaju ๐Ÿ’– - - Ila | 019-7499096 IG: @ila_healthbeauty - - Your Trusted Shaklee Distributor ๐ŸŒŸ since April 2017 ๐ŸŒŸ berpengetahuan luas tentang produk - - #antiaging #shakleeesp #promosishaklee #promoshaklee

1
@lovelybyashieqin

HARINI NAK BAGI HARGA KASIH SAYANG TAU! . . Memang rugi tak beli harini! Siapa yang tgh fikir2 tu cepat grab. Lepas ni mmg xdpat da harga ni! Siapa nak pm cepat! . Ashieqin | 01133121427 Pengedar Sah SHAKLEE

5
@lovelybyashieqin

HARINI NAK BAGI HARGA KASIH SAYANG TAU! . . Memang rugi tak beli harini! Siapa yang tgh fikir2 tu cepat grab. Lepas ni mmg xdpat da harga ni! Siapa nak pm cepat! . Ashieqin | 01133121427 Pengedar Sah SHAKLEE

1
@lovelybyashieqin

HARINI NAK BAGI HARGA KASIH SAYANG TAU! . . Memang rugi tak beli harini! Siapa yang tgh fikir2 tu cepat grab. Lepas ni mmg xdpat da harga ni! Siapa nak pm cepat! . Ashieqin | 01133121427 Pengedar Sah SHAKLEE

1
@ila_healthbeauty

PERHATIAN! Adakah anda mempunyai masalahยฒ berikut? โžก Kulit gelap โžก Kulit kusam โžก Jerawat โžก Jeragat โžก Bintik hitam โžก Kedutan halus โžก Kulit tidak anjal โžก Parut berlubang - - Kalau ada, jom try Collagen Shaklee! Collagen Shaklee ni collagen TERBAIK di dunia tau. Tambahan lagi, collagen ni takde perisa tambahan jadi kesan dia memang sangat pantas. Seawal 3 sachet dah boleh nampak kesan ๐Ÿ’ž - - Kebaikan #CollagenPowderShaklee ๐ŸŒธ kulit lebih tegang & anjal ๐ŸŒธ mengurangkan kedutan & garis halus ๐ŸŒธ kulit lebih cerah, moist dan licin ๐ŸŒธ mengawal jerawat ๐ŸŒธ menghilangkan jeragat ๐ŸŒธ memudarkan parut ๐ŸŒธ kuku & rambut yang lebih sihat ๐ŸŒธ memelihara otot & sendi ๐ŸŒธ menguatkan tulang ๐ŸŒธ berupaya mengurangkan senggugut ๐ŸŒธ sebagai milk booster ๐ŸŒธ menegangkan payudara - - โ•AMARANโ• Produk ini tidak sesuai diambil oleh mereka yang alah pada makanan laut. - - Untuk order dan lebih details, whatsapp/DM je ila tau ๐Ÿ˜˜ - - Your Trusted Shaklee Distributor Ila | 019-749 9096 IG: @ila_healthbeauty - - #collagenpowder #collagenshaklee #antiaging #nakcantik

2
@ila_healthbeauty

Hanya dalam 2 minggu, jerawat hilang, muka lebih cerah sekata dengan Shaklee ๐Ÿ˜ - - Kandungan Collagen Powder โœ” Sisik ikan merah laut dalam (Red Snapper) โœ” Ekstrak Pfaffia (Ginseng Brazil) โœ” Ekstrak biji Camellia Japonica โœ” Ekstrak Kerang-kerangan โœ” Lactobacillus Acidophilus โœ” Vitamin B โœ” Vitamin C - - Kebaikan #CollagenPowder: ๐ŸŒธ sangat mudah diserap oleh badan ๐ŸŒธ kulit lebih tegang & anjal ๐ŸŒธ mengurangkan kedutan & garis halus ๐ŸŒธ kulit lebih cerah, moist dan licin ๐ŸŒธ mengawal jerawat ๐ŸŒธ menghilangkan jeragat ๐ŸŒธ memudarkan parut ๐ŸŒธ kuku & rambut yang lebih sihat ๐ŸŒธ memelihara otot & sendi ๐ŸŒธ menguatkan tulang ๐ŸŒธ berupaya mengurangkan senggugut ๐ŸŒธ sebagai milk booster ๐ŸŒธ menegangkan payudara - - Produk ini tidak sesuai diambil oleh mereka yang alahan dengan makanan laut. Boleh add-on Vita C Plus untuk kesan yang lebih ketara. - - Untuk order dan lebih details, WhatsApp je ila tau. InsyaAllah ila sedia membantu ๐Ÿ’ž - - Your Trusted Shaklee Distributor Ila | 019-749 9096 IG: @ila_healthbeauty - - #collagenshaklee #collagenpowdershaklee #nakcantik #tipscantik

2
@skincare.my

Siapa kat sini ada masalah HORMON TAK STABIL? Period datang ikut suka dia nak datang jer, kejap ada kejap takde. . _ Lepas tu bila period tak datang, mula laa muka pun start breakout. Jerawat mencanak canak naik dengan banyaknya. . _ Sebab apa? Sebab darah kotor tersimpan dalam badan, bila dalaman kita tak bersih itu yang reflect pada sel dan keluar lah ke luar kulit pulak. . _ Salah satu fungsi GLA ni dia bantu untuk stabilkan balik hormon kita, bagi yang nak kahwin dan nak ikhtiar hamil wajib consume nih inshaaAllah boleh bantu tingkatkan kesuburan. Next, Ayu nak tanya lagi. . _ Siapa kat sini ada masalah SENGGUGUT masa nak datang period? Alhamdulillah sejak Cust ayu consistent amalkan GLA nih, semua tuu dah takde lagi dah โœ…Period datang stable jer on time โœ…Jerawat kalau keluar pun satu dua tu pun kecik โœ…Alhamdulillah, SENGGUGUT PUN TIADA LAGI ๐Ÿ’• . _ Sebagai bonus tambahan kulit pun jadi makin cantik, moist and glowing jer tau. Sebab dalam GLA nih ada Vitamin E, orang kulit oily pun sesuai consume sebab kandungan Vitamin E dia memang just nice untuk keperluan dalam mengekalkan kelembapan kulit . _ WHATSAPP 013-6975960 WHATSAPP 013-6975960

1
@wafiq.garage

Sebenarnya kalau nak cerita pasal Vivix ni banyak sangat nak cerita, sehari suntuk pun tak setel sebab banyak sangat kebaikan Vivix. Saintis pun pun tengah explore Vivix ni untuk banyak area. Wawa pernah attend kelas untuk mengenali Vivix ni. I do study about research paper pasal Resveratrol dan sebenarnya memang rugi tak ambil Resveratrol sebagai supplement. Wawa terkecuali for now. Pregnant women tak dinasihatkan ambil Vivix sebab tak ada keperluan. Then, rupanya Vivix ni contains 100mg Resveratrol for anti aging and great health. My bestfriend taking it mainly sebab dia ada family history yang strong dengan Alzheimer. Vivix ni bukan je take care kita punya nerves or saraf, tapi dia adalah the best ANTI AGING ever! It's the best ANTIOXIDANT too!๐Ÿ˜Ž Memang banyak sangat research pasal kebaikan Vivix ni pada anti-diabetic, anti-inflammation, anti-cholesterol, anti-hypertension, fertility dan kalau reduce weight memang the best option la! Jangan salah faham tau. Vivix ni bukan ubat/does not treat. Nor a treatment option to current treatment, but it's more as complimentary. Jangan ambil Vivix, tak ambil ubat pulak! Ubat kena ambil tau! Ada juga tanya kalau amek Vivix tak payah on chemo dah. No, a big no. It's not establish as treatment. Tapi yes, Vivix mampu merencatkan pembentukan/perkembangan sel kanser tu. Wawa dan team (termasuk cikgu pharmacist yang mengajar) dah baca research studies. Resveratrol sangat promising in improving disease, fertility, cancer and health. I would say it's a consider cheap compared to treating nowadays. So, jadikanlah Vivix untuk investment bagi kesihatan kita yang sangat berharga ni. Prevent 100% tu taklah, sebab banyak faktor lain kita kena fikir termasuklah pemakanan, lifestyle and etc. Vivix considered an option towards healthy life. The BEST GIFT you boleh bagi pada your loves one especially your parent! Order & Consultations Your Trusted SID ๐Ÿ ๐ŸŒผ ๐ŸŒฟ 0179201295๐ŸŒฟ๐ŸŒผ๐Ÿ #vivix #vivixshaklee #shakleeklang #shakleeshahalam #infertility #kencingmanis #darahtinggi #kanser #awetmuda #kolesterol #shakleebandarbotanik #shakleekotakemuning #shakleebanting #shakleeampang #shakleemeru #shakleekapar at Subang Jaya

1
@supplement_bydiyana

PENGGUNA TEGAR VIVIX . Kalau anaknya pengguna tegar Vivix, semestinya lah ibunya pun akan jadi pengguna tegar Vivix juga. Puan Asmah ialah ibu kepada Master Lyana Hisham. Cuba teka berapa umur Puan Asmah? Hehehe, dah lebih 50 tahun taw nie. Masih cantik & awet muda gtwuww, hasil dari mengamalkan Vivix secara konsisten ๐Ÿ˜ . Vivix berjaya dihasilkan selepas kajian bertahun-tahun oleh Shaklee dan merupakan supplement pertama di dunia yang mampu menembusi DNA manusia. . Untuk yang masih tak tahu kebaikan RESVERATROL yang terkandung dalam VIVIX, meh Diyana share dengan anda semua: . โค๏ธ Membantu melambatkan penuaan sel. โค๏ธ Melindungi dan memperbaiki sel ~ setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. โค๏ธ Melambatkan pembentukkan AGE ~ penimbunan AGE (advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakkan sel. Ramuan Resveratrol dalam Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol biasa (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE. โค๏ธ Membantu meningkatkan tenaga dalam sel ~ tenaga dalam telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru. (mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh) . Antara kebaikan lain, . ๐ŸŒธ Membaiki sel yang rosak dengan pantas, amat sesuai untuk mereka yang baru menjalani pembedahan. ๐ŸŒธ Memelihara keseluruhan kesihatan. ๐ŸŒธ Anti oksida yang sangat baik - feel younger. ๐ŸŒธ Membantu anda merasa lebih bertenaga . ๐ŸŒธ Mengurangkan risiko penyakit. ๐ŸŒธ Menguatkan sistem imun. . Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. . Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement. . ORDER & PERTANYAAN ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ . ๐Ÿ“ฒ Diyana Mohamad | +6017-2967807 ๐Ÿ“ฒ Diyana Mohamad | +6017-2967807 . ๐Ÿ“ฎ Postage seluruh Malaysia | Everyday

1
@deeni_mdnor

Lepas berpantang, ahkak santek terus amalkan vivix. Sebab utama adalah supaya luka czer ahkak santek pulih dengan cepat. Alhamdulillah memang betul seperti yang di war-warkan oleh pengguna vivix, memang luka czer kering dan pulih dengan cepat. Banyak khasiat yang boleh didapati dengan mengamalkan vivix. Antaranya mengurangkan risiko sakit jantung, menyokong kesihatan sendi, mengurangkan komplikasi diabetes, dan meningkatkan sistem imunisasi tubuh. Begitu banyak khasiat vivix, setanding dengan harganya. Promosi vivix sepanjang december. Jom berjimat dengan #promovivix #shakleeampang #empayarjelita #dnivitaminsihat #promosivivix #buy2freemembership #buy6free1

0
@jelitabywani

WANITA, KESIHATAN DAN KECANTIKAN . Selalu kita dengar WANITA ni sinonim dengan KECANTIKAN je kan. Tapi, sebenarnya salah tau, CANTIK dan SIHAT untuk para wanita mestilah seiringan. . Nak tahu tak, Protein merupakan salah satu komponen penting untuk mendapatkan badan yang SIHAT dan CANTIK! Macam mana Protein boleh membantu kita jadi lebih Sihat dan Cantik ni??? . 1. Membantu mengekalkan berat badan ideal 2. Membantu mengawal rasa lapar 3. Membuat anda rasa kenyang 4. Protin membantu membakar lebih banyak kalori 5. Protein penting untuk penjagaan tulang 6. Membantu melawan penuaan 7. Melindungi anda dari stress 8. Bagus untuk kulit 9. Bagus untuk rambut 10. Makan tanpa rasa bersalah kerana ianya SEDAP . Jangan lupa, ESP sekarang tengah on PROMO, diskaun yang sangat-sangat saying untuk dilepaskan. Dapatkan sekarang, PROMO dan SPECIAL THINGS untuk awak taw. . WANI|012-4448596 . #shakleemalaysia #shakleeampangpark #shakleebangi #shakleekajang #shakleeampang #shakleeupm #shakleeesp #espshaklee #shakleeesppromo #promoesp #promosishaklee #shakleepandanindah #shakleepandanjaya #shakleeuia #setkecantikan #beautyset #setkecantikanshaklee #shakleesetcantik #pregnancyset #setkehamilanshaklee #espshaklee #shakleemurah #espmurah #espshakleemurah #shakleeespmurah #iloveshaklee #shakleekptmcheras #shakleecheras #espshakleepromo #promosiespshaklee

0
@supplement_bydiyana

YEAR END SALE โค๏ธ . VIVIX adalah minuman Shaklee kegemaran Diyana. Alhamdulillah, semakin sihat dari segi kulit selepas mengamalkan VIVIX nie. . Okay, Diyana nak highlight lagi sekali untuk sepanjang bulan Disember nie, Shaklee ada buat promo untuk VIVIX taw ๐Ÿ˜Š . Promo khas untuk penggemar VIVIX nie adalah :- ๐Ÿ‡ Buy 2 bottles at 5% discount ๐Ÿ‡ Buy 6 bottles free 1 bottles . Mostly yang ambil VIVIX nie untuk pelbagai tujuan yang berbeza. Almaklum lah VIVIX nie kan banyak sangat fungsi dan manfaatnya ๐Ÿ˜Š . Antara customers Diyana yang ambil VIVIX nie datangnya daripada :- . โœ… Mereka yang nak kulit cantik dan maintain awet muda. โœ… Mereka yang nak jaga kesihatan badan menyeluruh. โœ… Anak-anak yang hadiahkan pada parents untuk tingkatkan kesihatan ke tahap yang lebih baik. . InsyaAllah lepas nie mungkin ada yang ambil untuk ikhtiar hamil pula. . So, bulan nie lah bulan yang terbaik untuk korang grab VIVIX habis habisan sebab promo nie memang SUPER BEST! ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿผ . Dah lah SUPER BEST, harga pulak SUPER JIMAT. Korang boleh grab TWIN PACK atau BUY 6 BOTTLES FREE 1 BOTTLE. . Sebagai tambahan lagi korang akan dapat :- . โœ… Free Membership โœ… Cash Back Bonus . Ape tunggu lagi, jom grab now! Untuk korang yang nak grab promo VIVIX nie boleh terus hubungi Diyana okay ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ . InsyaAllah, Diyana akan beri FREE EXCLUSIVE CONSULTATION dan SOMETHING SPECIAL pada yang purchase dengan Diyana ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘๐Ÿผ . ๐Ÿ“ฒ +6017-2967807 ๐Ÿ“ฒ +6017-2967807 ๐Ÿ“ฒ +6017-2967807 . โœจPostage everyday ( Isnin - Jumaat ) โœจCOD Kuala Lumpur & few Selangor area . Your Trusted SID Since 2016 Founder of Anggun Empire ๐Ÿ’• . #shakleekualalumpur #shakleeselangor #shakleekl #shakleeselayang #shakleesetapak #shakleebatucaves #shakleegombak #shakleerawang #shakleesrirampai #shakleesrigombak #shakleekepong #shakleewangsamaju #codshakleekl #setkecantikanshaklee #setkulitshaklee #vivixshaklee #setantipenuaan #shakleetamanmelati #setikhtiarhamilshaklee #ikhtiarhamil #shakleeampang #vivix #shakleebukitantarabangsa #shakleeukayperdana #shakleeklcc #shakleekeramat #shakleesetiawangsa #shakleeukaybistari #shakleerawang #vivixpromo #promovivix

0
@beautyblissbynur

Don't forget a teaspoon of Vivix everyday for a healthier beautiful younger you! ๐Ÿ’‹ . Promo Vivix ON now! . ๐ŸŒธ Buy 2, off 5% ๐ŸŒธ Buy 6, FREE 1 ! . Grab this promo and enjoy savings up to RM300!! . Hurry up before promo ends!

2
@shakleesid.bella

Sekarang ni bella tengok, ramai sangat yang tengah usaha untuk kurus secara sihat. Betul tak? Pergi gym, jogging, bersukan. Tapi please jangan lupa, jaga pemakanan jugak tau. Bella nak bagitau tips penting untuk kurus. Ada 3 perkara penting tau. . - - 1โƒฃ Buang/Detoks: Yes, korang kene detoks and flash out segala jenis toksin dan agen-agen jahat yang ada dalam tubuh tu. Yang mana toksin2 degil yang dah lama berumah dalam badan tu kene buang tau. Baru la senang nanti nak bakar lemak and badan kembali langsing. . - 2โƒฃ Bakar. Yes. Lepas kita dah buang toksin yang menjadi penghalang badan kita untuk kurus tu, what's next is kene bakar la lemak tu. Bakar segala lemak yang terhasil akibat pemakanan kita yang tak terkawal tu uolls. Barulah segala usaha bersenam kita berhasil. . - 3โƒฃ Bina Bina? Bina apa? Bina otot. Eh, taknak la otot. Kang jadi lelaki plak. Huhuhu. Berdasarkan pengetahuan Bella, kita ada hormon yang lelaki takde and kita takde hormon yg lelaki ada dimana ia berfungsi untuk membina otot-otot sado tu. Hihihihi. So, no worry, bina otot kat sini bermakna bila kita hilang kilossss akibat kita bersukan Tu, badan kita still fit and tak menggelebeh. Takde la isi-isi lebih tu. Haaaa, kan best kurus and mantop. Package kan. ๐Ÿ˜Ž - - So, Bella nak suggest: . ๐ŸŒธBuang dengan Alfalfa. Raja segala tumbuhan yang berfungsi untuk detoks jugak. . - - ๐ŸŒธBakar dengan Lecithin. Membantu menguraikan lemak dalam badan melalui proses pembuangan. . - - ๐ŸŒธBina dengan ESP. ESP akan membantu badan yang hilang lemak menjadi lebih tegang and tak menggelebeh. ESP jugak membantu perut kenyang lebih lama. So, takde la nak makan macam-macam kan. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . - - Nak cuba kurus secara sihat dan sentiasa bertenaga? Jom ws Bella sekarang. . - - Your Trusted SID: Bella: 01121513623

1
@ila_healthbeauty

Diet harian yang tak seimbang dan kalori yang tinggi dalam makanan dan minuman boleh jadi punca berat badan anda bertambah! - - Macam mana nak atasinya? Haa senang je, Shaklee kan ada set slimming? Yang penting, takde pantang larang dan tak perlu berlapar taw ๐Ÿ˜ - - ๐ŸŒทSet Slimming Shaklee - Step 1: BAKAR โœ… #Lecithin - Memecahkan lemak & kolesterol - - Step 2: BUANG โœ… #HerbLax - Mengempiskan perut dan melawaskan - - Step 3: BINA โœ… #ESPShaklee - Memberi tenaga & rasa kenyang yang berpanjangan - - Bajet limited? Takpe, ila akan consult dan suggest mana satu yang sesuai untuk ikut bajet awak. WhatsApp ila segera tau tau. Gerenti fast and friendly service! ๐Ÿ™‹ - - Your Trusted Shaklee Distributor Ila | 019-7499096 IG: @ila_healthbeaty - - #tipskurus #jomkurus #bakarlemak

1
@misshuda_craft

Pasal sakit lutut ni Kakda akui sendiri.. Pernah mengidap sakit lutut ni bertahun2... Macam2 ubat dah beli...jumpa doktor je tak.. Takut kena opret!. Tapi sekarang Alhamdulillah...walaupun usia semakin tua...tapi sakit lutut tu dah hilang... Cuma dengan mengamalkan Vivix..dalam 2 botol gitu..dah berkesan. Sangat sesuai la kalau bagi sebagai hadiah untuk ibu atau bapa yang dah banyak berkorban untuk kita sejak lahir lagi. Kakda 016-6646051 Pakat Shaklee Anda. #VitaminAwetMuda #SetAwetMuda #VitaminAwetMuda #ShakleeTamanMelawati #ShakleeIJN #ShakleeAmpangPuteri #ShakleeGleanegles #ShakleeHospitalTawakkal #ShakleeIkeaCheras #ShakleeHKL #ShakleeZooNegara #ShakleeWangsaMaju #ShakleeSetiawangsa #ShakleeAmpang #ShakleeKLCC #ShakleeKLSentral #ShakleeKL #ShakleePJ #ShakleeMalaysia #PosKeSeluruhMalaysia #SayaJualShaklee #BisnesDariRumah #JanaIncomeDariRumah #BisnesShaklee #promovivix #sakitlutut #likeforlike #terapiinstagram #ajimaura

1
@supplement_bydiyana

PENGGUNA TEGAR VIVIX . Perubahan ketara pada kulit Master Lyana Hisham selepas mengamalkan Vivix secara konsisten ๐Ÿ˜ . Vivix berjaya dihasilkan selepas kajian bertahun-tahun oleh Shaklee dan merupakan supplement pertama di dunia yang mampu menembusi DNA manusia. . Untuk yang masih tak tahu kebaikan RESVERATROL yang terkandung dalam VIVIX, meh Diyana share dengan anda semua: . โค๏ธ Membantu melambatkan penuaan sel. โค๏ธ Melindungi dan memperbaiki sel ~ setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. โค๏ธ Melambatkan pembentukkan AGE ~ penimbunan AGE (advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakkan sel. Ramuan Resveratrol dalam Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol biasa (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE. โค๏ธ Membantu meningkatkan tenaga dalam sel ~ tenaga dalam telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru. (mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh) . Antara kebaikan lain, . ๐ŸŒธ Membaiki sel yang rosak dengan pantas, amat sesuai untuk mereka yang baru menjalani pembedahan. ๐ŸŒธ Memelihara keseluruhan kesihatan. ๐ŸŒธ Anti oksida yang sangat baik - feel younger. ๐ŸŒธ Membantu anda merasa lebih bertenaga . ๐ŸŒธ Mengurangkan risiko penyakit. ๐ŸŒธ Menguatkan sistem imun. . Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. . Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement. . ORDER & PERTANYAAN ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ . ๐Ÿ“ฒ Diyana Mohamad | +6017-2967807 ๐Ÿ“ฒ Diyana Mohamad | +6017-2967807 . ๐Ÿ“ฎ Postage seluruh Malaysia | Everyday

1
@beaute_chantiquehouz

Alhamdulillah. Baru lepas orderkan Esp & shaker biru untuk customer. Order online je. Inshaallah 1-2 hari bekerja sampai. Mudah kan bisnes Shaklee ni? Tak perlu susah2 pergi pos pon๐Ÿ˜ . Nak order Shaklee? Meh wasap Faz meh Faz Zulkifli ๐Ÿ“ฒ 018 7849360 Founder Millionaire Grandรฉur IG : @beauty.fairies IG : @beaute_chantiquehouz FB: Nor Fazilah Zulkifli FB Page : beautywardrobe.byfaz

1
@shaklee_wellnessbydayana

VITAMIN C KULIT LEBIH CANTIK DAN BEBAS JERAWAT . Vitamin C antara supplement wajib yana ambil hari hari ..dan penjimatan sehingga 6 bulan tau . Kalau dulu yana memang ada masalah kulit, berjerawat, berminyak, kulit kusam dan berparut. Tapi sekarang alhamdullillah dah semakin baik semua asbab penggunaan vitamin c shaklee ni tau.. . . . ๐ŸŒธKebaikannya ๐Ÿ”ฅ membantu menguatkan imunisasi badan ๐Ÿ”ฅ membantu untuk mengatasi masalah kerap demam dan selsema ๐Ÿ”ฅmengurangkan kesan alahan resdung ๐Ÿ”ฅ mengurangkan kesan sunburn ๐Ÿ”ฅ melindungi kulit dari sinaran uv ๐Ÿ”ฅ tona kulit lebih sekata ๐Ÿ”ฅ luka cepat sembuh kerana tisu yang rosak cepat diganti ๐Ÿ”ฅ merendahkan tekanan darah tinggi ๐Ÿ”ฅ menghalang terkena serangan jantung ๐Ÿ”ฅ mengawal masalah kelemumur ๐Ÿ”ฅ menguatkan rambut dan mengurangkan masalah rambut gugur ๐Ÿ”ฅ mengurangkan tanda tanda penuaan contoh kedutan ๐Ÿ”ฅ mencerahkan kulit ๐Ÿ”ฅ menguatkan gigi dan gusi . Your beauty consultant Dayana 017 6299037 #vitaminc #womenhealth #cantik #bebasparut #bebasjerawat #sunburn #glowing #tonataksekata #shakleekemaman #shakleekijal #shakleekerteh #cod #shakleeklang #shakleemalaysia #vitaminc #jerawat #jeragat #shakleeampang #shakleedungun #shakleepaka #shakleekuantan #shakleeterengganu #pengedarshakleekerteh #shakleekl #shakleeterengganu #shakleepetronas #shakleeperak #shakleepulauindah #shakleeportklang #setkecantikanshaklee

0
@izzahzabidi

One of my favourite photos of my niece with my sister :) . Masa ni my sis tengah dalam pantang lagi. Hana pun was still a newborn. Tengah nak photoshoot untuk newborn photo actually. Zaman sekarang ni macam2 naa~ hehe . My sis ni pun sebenarnya satu spesies dengan Izzah, tak leh nak telan pil. Tapi dia lagi kronik tau haha ๐Ÿ˜‚ . Tapiiiii sampai la 1 tahap tiba2 waktu tu rasa macam perlukan supplement. So my sis did try it out. Set untuk dalam pantang/menyusu . Alhamdulillah I was happy that it did help her despite she was not so keen for pills initially! LOL . And yes we actually have a lot of sets . ๐ŸŒธ Set untuk ibu mengandung ๐ŸŒธ Set ibu dalam pantang ๐ŸŒธ Set ibu yang menyusu badan ๐ŸŒธ Set untuk mak2 ayah2 yg selalu sakit sendi ๐ŸŒธ Set kanak2 picky eater, selalu demam ๐ŸŒธ Set untuk yang nak slim dan sihat ๐ŸŒธ Set untuk tambah berat badan pun ada hokayyy hehe ๐Ÿ˜‹ . Ada banyak lagi sebenarnya kalau nak listkan semua. Tak larat nak tulis, korang pun tak larat nak baca kan? haha . Just click link on my bio to know more ok. Don't worry I don't bite! hehe ;)

1
@shaklee_wellnessbydayana

VITAMIN C KULIT LEBIH CANTIK DAN BEBAS JERAWAT . Vitamin C antara supplement wajib yana ambil hari hari ..dan penjimatan sehingga 6 bulan tau . Kalau dulu yana memang ada masalah kulit, berjerawat, berminyak, kulit kusam dan berparut. Tapi sekarang alhamdullillah dah semakin baik semua asbab penggunaan vitamin c shaklee ni tau.. . . . ๐ŸŒธKebaikannya ๐Ÿ”ฅ membantu menguatkan imunisasi badan ๐Ÿ”ฅ membantu untuk mengatasi masalah kerap demam dan selsema ๐Ÿ”ฅmengurangkan kesan alahan resdung ๐Ÿ”ฅ mengurangkan kesan sunburn ๐Ÿ”ฅ melindungi kulit dari sinaran uv ๐Ÿ”ฅ tona kulit lebih sekata ๐Ÿ”ฅ luka cepat sembuh kerana tisu yang rosak cepat diganti ๐Ÿ”ฅ merendahkan tekanan darah tinggi ๐Ÿ”ฅ menghalang terkena serangan jantung ๐Ÿ”ฅ mengawal masalah kelemumur ๐Ÿ”ฅ menguatkan rambut dan mengurangkan masalah rambut gugur ๐Ÿ”ฅ mengurangkan tanda tanda penuaan contoh kedutan ๐Ÿ”ฅ mencerahkan kulit ๐Ÿ”ฅ menguatkan gigi dan gusi . Your beauty consultant Dayana 017 6299037 #vitaminc #womenhealth #cantik #bebasparut #bebasjerawat #sunburn #glowing #tonataksekata #shakleekemaman #shakleekijal #shakleekerteh #cod #shakleeklang #shakleemalaysia #vitaminc #jerawat #jeragat #shakleeampang #shakleedungun #shakleepaka #shakleekuantan #shakleeterengganu #pengedarshakleekerteh #shakleekl #shakleeterengganu #shakleepetronas #shakleeperak #shakleepulauindah #shakleeportklang #setkecantikanshaklee

0
@vitamin_sihat_semulajadi

. VIVIX suplemen antipenuaan yang mempunyai antioksidan yang sangat tinggi. . 4 bahan utama dalam Vivix memainkan peranan penting dalam menghalang penuaan pada peringkat selular dan seterusnya pertingkatkan tahap kesihatan kita. . Ramuan utama Vivix: ๐Ÿ‡ Muscadine Grape - antioksidan, antipenuaan, rendahkan paras gula, perbaiki kesihatan jantung ๐Ÿ‡ Polygonum Cuspidatum - antikeradangan, stabil tekanan darah, kawal kolesterol, perlahankan penuaan ๐Ÿ‡ European Elderberry - tingkatkan perlindungan imun, menyokong kesihatan sendi dan tulang ๐Ÿ‡ Purple carrot - galakkan kesihatan mata, perbaiki kesihatan salur darah, antikeradangan . So, pengambilan Vivix secara konsisten, ๐ŸŒฟ buat kita nampak lebih muda 25 tahun ๐ŸŒฟ buat tubuh jadi lebih sihat dan bertenaga. . Nak cuba Vivix? Inilah masanya!! . Vivix tengah promo bulan ni. Mehla order sekarang.. . 012.940.2603 . #promovivix #vivixmurah

1
@ila_healthbeauty

Vivix ni merupakan satu ejen awet muda yang sangat berkesan tau! Nak tahu kenapa? - - Sebabnya, #Vivix ni mengandungi resveratol dan polifenol. Kandungan antioksida dalam Vivix pun sangat tinggi! - - Jadi, jangan pelik kalau lepas amalkan Vivix nanti orang tegur muka makin muda dan makin menawan. Semua tu Vivix Effect ya ๐Ÿ˜ - - Kebaikan #VivixShaklee : ๐Ÿ’ž Menggalak penuaan yang sihat ๐Ÿ’ž Bersifat anti kanser (tinggi antioksida) ๐Ÿ’ž Mengurangkan risiko penyakit jantung ๐Ÿ’ž Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis ๐Ÿ’ž Menyokong kesihatan sendi ๐Ÿ’ž Mengurangkan insiden bagi penyakit nyanyuk ๐Ÿ’ž Membantu dalam proses penurunan berat badan ๐Ÿ’ž Menyokong kesihatan mata ๐Ÿ’ž Meningkatkan kesihatan imun badan ๐Ÿ’ž Menggalakan kesihatan keseluruhan ๐Ÿ’ž Dan banyak lagi - - Untuk order dan details, tekan je link kat bio. Bulan ni ada Promo #ShakleeVivix! Jangan miss ya ๐Ÿ˜‰ - - Your Trusted Shaklee Distributor Ila | 019-749 9096 IG: @ila_healthbeauty - - #antiaging #promosivivix #antipenuaan

1
@jelitabywani

Assalamualaikum hai semua. โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ .. Sebenarnyakan, saya nak share dengan korang semua antara set yang ada dalam Shaklee ni. Ada banyak taw, bukan hanya untuk cantik saja. . Antara HOT SELLING SET SHAKLEE termasuklah : โ„๏ธSet SiCantik (Sihat&Cantik). โ„๏ธSet Ikhtiar Hamil. โ„๏ธSet Kehamilan. โ„๏ธSet Berpantang. โ„๏ธSet Kesihatan Harian (Lelaki & Wanita). โ„๏ธSet Kanak-Kanak. โ„๏ธSet Gastrik. โ„๏ธSet Angin. โ„๏ธSet Bina Badan. โ„๏ธSet Detox. โ„๏ธSet Kurangkan Berat Badan. โ„๏ธSet Sendi/Tulang. โ„๏ธSet Kolestrol. โ„๏ธSet Sembelit. โ„๏ธSet Anemia. โ„๏ธSet Migrain. โ„๏ธSet Diabetes. โ„๏ธSet Tekanan Darah Tinggi. โ„๏ธSet Kulit. โ„๏ธSet IQ. โ„๏ธSet Penyusuan. โ„๏ธSet Berhenti Merokok. . Jadi, kalau korang nak dapatkan supplements kegemaran korang beserta KONSULTANSI cara pengambilan yang betul, jangan segan silu contact kami segera ye ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . ๐Ÿ“ฒ012-4448596(Wani) . #shakleemalaysia #shakleekualalumpur #shakleeampang #shakleepandanindah #shakleegombak #shakleewangsamaju #shakleesetiawangsa #shakleebangi #shakleekajang #sayajualshaklee #shakleemurah #promosishaklee #shakleepromo #shakleeklcc #shakleemenarapnb #shakleetabunghaji #setkecantikanshaklee #setkehamilanshaklee #setberpantangshaklee #setmenyusushaklee #setdetoxshaklee #iloveshaklee #vitacshaklee #espshaklee #vivixshaklee #shakleedistributor #shakleeeffects #confinementset #setdiabetes #setdarahtinggi

1
@supplementsbyziana

Happy weekend uols ๐Ÿ˜Ž . Hari ni sis baik hati nak selit something special dalam setiap parcel uols. Nak tau apa dia? Roger cepat2 yaaaa ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . ZIANA | 013 3665474 #shakleeampang #shakleemalaysia #shakleedamansara #shakleepetalingjaya #shakleebangi #shakleekeramat #shakleebangsar #shakleebrunei #shakleemelaka #shakleeshahalam #shakleepuchong #shakleewangsamaju #shakleemelawati #shakleebangi

0
@supplementsbyziana

Nutriferon very2 limited stock now. Kalau nak sekotak contact Ziana laju2 okay๐Ÿ˜‰ . . ZIANA | 013 3665474 #shakleeampang #shakleemalaysia #shakleedamansara #shakleepetalingjaya #shakleebangi #shakleekeramat #shakleebangsar #shakleebrunei #shakleebangi

0
@shaklee_wellnessbydayana

VITAMIN C KULIT LEBIH CANTIK DAN BEBAS JERAWAT . Vitamin C antara supplement wajib yana ambil hari hari ..dan penjimatan sehingga 6 bulan tau . Kalau dulu yana memang ada masalah kulit, berjerawat, berminyak, kulit kusam dan berparut. Tapi sekarang alhamdullillah dah semakin baik semua asbab penggunaan vitamin c shaklee ni tau.. . . . ๐ŸŒธKebaikannya ๐Ÿ”ฅ membantu menguatkan imunisasi badan ๐Ÿ”ฅ membantu untuk mengatasi masalah kerap demam dan selsema ๐Ÿ”ฅmengurangkan kesan alahan resdung ๐Ÿ”ฅ mengurangkan kesan sunburn ๐Ÿ”ฅ melindungi kulit dari sinaran uv ๐Ÿ”ฅ tona kulit lebih sekata ๐Ÿ”ฅ luka cepat sembuh kerana tisu yang rosak cepat diganti ๐Ÿ”ฅ merendahkan tekanan darah tinggi ๐Ÿ”ฅ menghalang terkena serangan jantung ๐Ÿ”ฅ mengawal masalah kelemumur ๐Ÿ”ฅ menguatkan rambut dan mengurangkan masalah rambut gugur ๐Ÿ”ฅ mengurangkan tanda tanda penuaan contoh kedutan ๐Ÿ”ฅ mencerahkan kulit ๐Ÿ”ฅ menguatkan gigi dan gusi . Your beauty consultant Dayana 017 6299037 #vitaminc #womenhealth #cantik #bebasparut #bebasjerawat #sunburn #glowing #tonataksekata #shakleekemaman #shakleekijal #shakleekerteh #cod #shakleeklang #shakleemalaysia #vitaminc #jerawat #jeragat #shakleeampang #shakleedungun #shakleepaka #shakleekuantan #shakleeterengganu #pengedarshakleekerteh #shakleekl #shakleeterengganu #shakleepetronas #shakleeperak #shakleepulauindah #shakleeportklang #setkecantikanshaklee

0
@jelitabywani

โ€ผ๏ธDECEMBER, BULAN YEAR END SALEโ€ผ๏ธ . Siapa tak suka promosi akhir tahun ni kannn. Memang majority shopping sakan akhir tahun ni, ambil peluang Y.E.S. ni kann ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Jangan tak tahu, JelitaByWani pun ada YES ni tawww ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Apa yang istimewa sangat YES ni????? . ๐ŸŒทSemestinya PROMOSI BESAR-BESARAN. . Kalau orang lain dok kata, promosi penghabisan stock, tapi kami tidak. PROMOSI STOCKS BARU, FRESH DARIPADA SHAKLEE ๐Ÿ˜‰ . ๐ŸŒทFREE GIFTS BERLAMBAK-LAMBAK ๐Ÿคฆ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ . โ–ซ๏ธCooler bag exclusive daripada Shaklee โ–ซ๏ธFree Postage daripada Shaklee โ–ซ๏ธCash rebate โ–ซ๏ธFREE MEMBERSHIP RM80 ๐Ÿคฆ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ๐Ÿคฆ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ๐Ÿคฆ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ . Menangis kejap dengar banyak free gifts! ๐Ÿคฃ . ๐ŸŒทConsultation semestinya TIP TOP ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . ๐ŸŒทNak berbisnes??? OMG. Try meee, insyaAllah mentor yang membantu dalam bisnes untuk korang ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Plus, I am not alone, guys. Ramai lagi mentor hebat yang ada untuk guide korang taw ๐Ÿ˜‰ . Jom, grab this opportunities okay. It will never comes twice ๐Ÿ™‚ . ๐Ÿ“ฒ012-4448596(Wani) atau klik link di bio okay ๐Ÿ™‚

1
@shaklee.sa1

Siapa yg taknak kulit bebas jerawat betul tak? Kadang kadang macam-macam supplement kita cuba. Tapi tak dapat hasil yang memuaskan pun. Hmmmmm . . Tapi dengan Set Asas Kecantikan Shaklee InShaaAllah dapat selesaikan masalah kulit wajah tu๐Ÿ™† . . Kombinasi Set Asas Kecantikan Shaklee iaitu ESP & VITAMIN C dapat membantu meningkatkan KEYAKINAN DIRI SENDIRI kerana ianya membantu untuk mendapatkan KULIT yang CANTIK, FLAWLESS, GEBU dan paling penting, KULIT CERAH SECARA SEMULAJADI. . . Apakah KELEBIHAN ESP? . ๐ŸŒธ Memudarkan parut jerawat ๐ŸŒธ Mengawal pertumbuhan jerawat ๐ŸŒธ Kulit menjadi lebih tegang dan sihat ๐ŸŒธ Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang ๐ŸŒธ Menguatkan daya ingatan ๐ŸŒธ Kulit menjadi lebih anjal dan gebu ๐ŸŒธ Melindungi dan menjaga rahim ๐ŸŒธ Mengandungi PROTIEN lengkap ๐ŸŒธ Sangat mengeyangkan ๐ŸŒธ Paras Glisemik Indeks (GI) yang rendah (hanya 39) untuk mengekalkan paras gula dalam darah . . Apakah KELEBIHAN Vitamin C Shaklee? . ๐Ÿˆ Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan ๐Ÿˆ Mengurangkan simptom demam dan selsema ๐Ÿˆ Perlindungan sinar UV ๐Ÿˆ Mengurangkan kesan SUNBURN ๐Ÿˆ Menjadikan kulit lebih gebu ๐Ÿˆ Melembabkan kulit dari dalam ๐Ÿˆ Mengurangkan minyak dekat muka ๐Ÿˆ Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan ๐Ÿˆ Tona kulit menjadi lebih sekata ๐Ÿˆ Melindungi badan dari radikal bebas ๐Ÿˆ Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka ๐Ÿˆ Mencerahkan kulit secara semulajadi ๐Ÿˆ Membantu kelihatan lebih muda . SID Syira Azmi 019-5772651 @shaklee.sa1 @syiraazmi1 #shakleeipoh #shakleetapah #shakleeuitmtapah #shakleeuum #shakleeselama #shakleemanjung #shakleelumut #shakleepangkor #shakleelangkawi #shakleepuo #shakleekulim #shakleecodipoh #codshakleeipoh #shakleerawang #shakleesunikl #shakleeampang #shakleebercham #shakleebandarputra #shakleemeru #shakleemeeuipoh #ipoh #ipohipohajer #bazarpaknil #bazarpaknilsetkecantikan #vivixpromo #unikl #uniklipoh #vivixmurah #shakleechemor

0
@ila_healthbeauty

SET CANTIK FAVOURITE STUDENT ๐Ÿ˜ - - Eh, tapi jangan ingat yang bukan student tak suka set ni tau! Siapa yang tak suka set suplemen yang boleh tahan berbulan-bulan kan? Jimat duit! - - #ESPShaklee (tahan 2 bulan) โœ” menjadikan kulit cantik, gebu dan anjal โœ” memudarkan parut โœ” mengawal pertumbuhan jerawat โœ” memberikan rasa kenyang โœ” menganjalkan aset wanita โœ” menguatkan akar rambut โœ” baik untuk hormon โœ” menggalakkan pembinaan sel-sel baru - - #VitaCPlus (tahan 6 bulan) ๐ŸŒŸ Tona kulit menjadi lebih sekata ๐ŸŒŸ Mencerahkan kulit secara semulajadi ๐ŸŒŸ Mencegah & mengecutkan jerawat ๐ŸŒŸ Menggalakkan pembentukan kolagen ๐ŸŒŸ Kulit lebih glowing dan radiant ๐ŸŒŸ Menggantikan tisu yang rosak ๐ŸŒŸ Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan - - Dapatkan konsultasi dan harga paling istimewa daripada Ila sendiri. Meh whatsapp kita lelaju ๐Ÿ’• - - Your Trusted Shaklee Distributor Ila | 019-749 9096 IG: @ila_healthbeauty - - #vitamincshaklee #vitacshaklee #vitaminc

1
@shakleesid.bella

Seperti yang dijanjikan, Bella nak share kenapa kita perlu detoks. Especially kalau nak sihat, nak cantik dan nak kurus. . . Kenapa perlu DETOX?? . . ๓พ ฎโž–Membuang Toksin. . Toksin yang ada dalam badan diperolehi daripada pencemaran udara, makanan, bahan pengawet makanan, badan yang terdedah kepada toksin menyebabkan badan tidak boleh menyerap NUTRISI yang diambil, menurunkan kadar metablisme badan kita. Sebab tu ler, makan berbotol-botol vitamin apa pon, takde kesan. ๐Ÿ˜‚ . . ๓พ ฏโž–Meningkatkan . Sistem Imun dan Fungsi Badan. . Apabila toksin berjaya dibuang dari badan, baru lah sistem badan dapat berfungsi dengan baik dan badan pon boleh menyerap nutrisi-nutrisi yang diambil . . ๓พ ฐโž–Menurunkan berat badan . Lebihan toksin dalam badan menjadi punca utama badan gagal membakar lemak. Tu yang dok makan set kurus, tak kurus, diet tak menjadi tu. . . ๓พ ฑโž–Awet Muda . Toksin seperti logam berat & radikal bebas mempengaruhi faktor usia. Sebab tu orang yang hisap rokok nampak lebih tua dari umur dyeorg. . . ๓พ ฒโž–Meningkatkan Tenaga. . Tiada lagi kelesuan, keletihan, hilang fokus dan stress tak menentu apabila toksin takde dalam badan . . ๓พ ณโž–Kulit kelihatan lebih cantik dan Sihat. . Toksin yang ada akan membuatkan kulit nampak kusam, berjerawat, gelap. Bila toksin berjaya disingkirkan, barulah kulit kembali Segar dan mudah mnyerap nutrisi yang diambil. . . Nak tahu lebih details tentang detoks dan agent detoks Shaklee? Jom ws Bella. . . Your Trusted SID: BELLA: 01121513623

1
@shakleesid.bella

Assalamualaikum. Selamat pagi. Selamat berhujung minggu. . . Walaupun hari ni korang cuti, tapi jangan skip breakfast tau. Penting supaya korang tak kena gastrik dan yang paling penting supaya nanti lunch korang takkan ambik dalam portion yang besar. Sebab apa? Sebab perut terlalu kosong. Habis diet korang nanti. . . Tak tahu nak diet apa setiap hari? Shake-shake je ESP. Perut kenyang, dalaman sihat, kulit cantik. Perhhhh. Package lengkap ni. Mana lagi nak dapat semua ni kalau bukan dengan ESP. . . Berminat nak cuba ESP? Jom ws Bella. Jimat 1-2 bulan. Bergantung kepada penggunaan korang. ๐Ÿ˜˜ . . Your Trusted SID: BELLA: 01121513623

1
@beauty.bydina

1 tong ESP TAHAN SAMPAI 2-3 BULAN! JIMAT! Dina mmg recommend sangat ESP especially untuk: . ๐Ÿ‘† Students yang cpt letih, lesu, mengantuk. ๐Ÿ‘† Pekerja ๐Ÿ‘† Nak kulit cantik ๐Ÿ‘† Ibu menyusukan anak ๐Ÿ‘† Wanita mengandung ๐Ÿ‘† Yang nak kawennnn pleaseeee consume ESP. Bagus sgt2 before nak kawen. Trust me! ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜ . Kelebihan #ESP ๐ŸŒธKulit jadi lebih anjal dan gebu ๐ŸŒธ Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang. ๐ŸŒธ Pudarkan parut ๐ŸŒธ Mengawal pertumbuhan jerawat ๐ŸŒธ Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut ๐ŸŒธ Mempertingkatkan fungsi hormon wanita ๐ŸŒธ Kulit jadi lebih tegang dan sihat ๐ŸŒธ Menghalang penyakit batu karang ๐ŸŒธ Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat. ๐ŸŒธ Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan. ๐ŸŒธ Elakkan kencing manis ๐ŸŒธ Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka ๐ŸŒธMelindungi dan menjaga rahim. ๐ŸŒธ Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri ๐ŸŒธ Mengandungi protein yang lengkap ๐ŸŒธ Mengurangkan risiko kanser payudara . Banyakkan khasiat ESP kepada kita? Jom grab sekarang. Tak rugi kalau ada 1 tong ESP dekat rumah. . Dapatkan supplement SHAKLEE beserta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul . DINA RAHMAT | 012-607 9960 Your Most Wanted Shaklee Independent Dist. ๐Ÿ’š . https://wasap.my/60126079960 . #DinaRahmatShaklee #VitaC #VitaCPlus #VitaCShaklee #VitaminC #GLAcomplex #GLAshaklee #GLA #shakleekotadamansara #shakleeampang #shakleebangi #shakleekuis #shaklee #shakleeklang #shakleeipoh #shakleeutm #shakleeperak #shakleesabah #shakleekedah #shakleeeffect #shakleebangi #shakleejohor #shakleeuitm #shakleeskudai #shakleeshahalam #shakleeselangor #tipskurus #tipsputihkankulit #shakleemurah

0
@beauty.bydina

1 tong ESP TAHAN SAMPAI 2-3 BULAN! JIMAT! Dina mmg recommend sangat ESP especially untuk: . ๐Ÿ‘† Students yang cpt letih, lesu, mengantuk. ๐Ÿ‘† Pekerja ๐Ÿ‘† Nak kulit cantik ๐Ÿ‘† Ibu menyusukan anak ๐Ÿ‘† Wanita mengandung ๐Ÿ‘† Yang nak kawennnn pleaseeee consume ESP. Bagus sgt2 before nak kawen. Trust me! ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜ . Kelebihan #ESP ๐ŸŒธKulit jadi lebih anjal dan gebu ๐ŸŒธ Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang. ๐ŸŒธ Pudarkan parut ๐ŸŒธ Mengawal pertumbuhan jerawat ๐ŸŒธ Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut ๐ŸŒธ Mempertingkatkan fungsi hormon wanita ๐ŸŒธ Kulit jadi lebih tegang dan sihat ๐ŸŒธ Menghalang penyakit batu karang ๐ŸŒธ Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat. ๐ŸŒธ Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan. ๐ŸŒธ Elakkan kencing manis ๐ŸŒธ Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka ๐ŸŒธMelindungi dan menjaga rahim. ๐ŸŒธ Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri ๐ŸŒธ Mengandungi protein yang lengkap ๐ŸŒธ Mengurangkan risiko kanser payudara . Banyakkan khasiat ESP kepada kita? Jom grab sekarang. Tak rugi kalau ada 1 tong ESP dekat rumah. . Dapatkan supplement SHAKLEE beserta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul . DINA RAHMAT | 012-607 9960 Your Most Wanted Shaklee Independent Dist. ๐Ÿ’š . https://wasap.my/60126079960 . #DinaRahmatShaklee #VitaC #VitaCPlus #VitaCShaklee #VitaminC #GLAcomplex #GLAshaklee #GLA #shakleekotadamansara #shakleeampang #shakleebangi #shakleekuis #shaklee #shakleeklang #shakleeipoh #shakleeutm #shakleeperak #shakleesabah #shakleekedah #shakleeeffect #shakleebangi #shakleejohor #shakleeuitm #shakleeskudai #shakleeshahalam #shakleeselangor #tipskurus #tipsputihkankulit #shakleemurah

0
@beauty.bydina

1 tong ESP TAHAN SAMPAI 2-3 BULAN! JIMAT! Dina mmg recommend sangat ESP especially untuk: . ๐Ÿ‘† Students yang cpt letih, lesu, mengantuk. ๐Ÿ‘† Pekerja ๐Ÿ‘† Nak kulit cantik ๐Ÿ‘† Ibu menyusukan anak ๐Ÿ‘† Wanita mengandung ๐Ÿ‘† Yang nak kawennnn pleaseeee consume ESP. Bagus sgt2 before nak kawen. Trust me! ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜ . Kelebihan #ESP ๐ŸŒธKulit jadi lebih anjal dan gebu ๐ŸŒธ Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang. ๐ŸŒธ Pudarkan parut ๐ŸŒธ Mengawal pertumbuhan jerawat ๐ŸŒธ Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut ๐ŸŒธ Mempertingkatkan fungsi hormon wanita ๐ŸŒธ Kulit jadi lebih tegang dan sihat ๐ŸŒธ Menghalang penyakit batu karang ๐ŸŒธ Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat. ๐ŸŒธ Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan. ๐ŸŒธ Elakkan kencing manis ๐ŸŒธ Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka ๐ŸŒธMelindungi dan menjaga rahim. ๐ŸŒธ Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri ๐ŸŒธ Mengandungi protein yang lengkap ๐ŸŒธ Mengurangkan risiko kanser payudara . Banyakkan khasiat ESP kepada kita? Jom grab sekarang. Tak rugi kalau ada 1 tong ESP dekat rumah. . Dapatkan supplement SHAKLEE beserta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul . DINA RAHMAT | 012-607 9960 Your Most Wanted Shaklee Independent Dist. ๐Ÿ’š . https://wasap.my/60126079960 . #DinaRahmatShaklee #VitaC #VitaCPlus #VitaCShaklee #VitaminC #GLAcomplex #GLAshaklee #GLA #shakleekotadamansara #shakleeampang #shakleebangi #shakleekuis #shaklee #shakleeklang #shakleeipoh #shakleeutm #shakleeperak #shakleesabah #shakleekedah #shakleeeffect #shakleebangi #shakleejohor #shakleeuitm #shakleeskudai #shakleeshahalam #shakleeselangor #tipskurus #tipsputihkankulit #shakleemurah

0
@beauty.bydina

1 tong ESP TAHAN SAMPAI 2-3 BULAN! JIMAT! Dina mmg recommend sangat ESP especially untuk: . ๐Ÿ‘† Students yang cpt letih, lesu, mengantuk. ๐Ÿ‘† Pekerja ๐Ÿ‘† Nak kulit cantik ๐Ÿ‘† Ibu menyusukan anak ๐Ÿ‘† Wanita mengandung ๐Ÿ‘† Yang nak kawennnn pleaseeee consume ESP. Bagus sgt2 before nak kawen. Trust me! ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜ . Kelebihan #ESP ๐ŸŒธKulit jadi lebih anjal dan gebu ๐ŸŒธ Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang. ๐ŸŒธ Pudarkan parut ๐ŸŒธ Mengawal pertumbuhan jerawat ๐ŸŒธ Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut ๐ŸŒธ Mempertingkatkan fungsi hormon wanita ๐ŸŒธ Kulit jadi lebih tegang dan sihat ๐ŸŒธ Menghalang penyakit batu karang ๐ŸŒธ Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat. ๐ŸŒธ Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan. ๐ŸŒธ Elakkan kencing manis ๐ŸŒธ Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka ๐ŸŒธMelindungi dan menjaga rahim. ๐ŸŒธ Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri ๐ŸŒธ Mengandungi protein yang lengkap ๐ŸŒธ Mengurangkan risiko kanser payudara . Banyakkan khasiat ESP kepada kita? Jom grab sekarang. Tak rugi kalau ada 1 tong ESP dekat rumah. . Dapatkan supplement SHAKLEE beserta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul . DINA RAHMAT | 012-607 9960 Your Most Wanted Shaklee Independent Dist. ๐Ÿ’š . https://wasap.my/60126079960 . #DinaRahmatShaklee #VitaC #VitaCPlus #VitaCShaklee #VitaminC #GLAcomplex #GLAshaklee #GLA #shakleekotadamansara #shakleeampang #shakleebangi #shakleekuis #shaklee #shakleeklang #shakleeipoh #shakleeutm #shakleeperak #shakleesabah #shakleekedah #shakleeeffect #shakleebangi #shakleejohor #shakleeuitm #shakleeskudai #shakleeshahalam #shakleeselangor #tipskurus #tipsputihkankulit #shakleemurah

0
@vitamin.mama.maryam

DETOX SET SELESAIKAN MASALAH JERAWAT DTX Complex Dicipta untuk membekalkan nutrisi yang menyokong dan merangsang fungsi HATI yang sihat. HERB-LAX Digunakan secara tradisional untuk melegakan SEMBELIT ringan dan untuk menyokong pergerakan usus. ALFAFA Dikenali sebagai gudang nutrien. Akar tunjangnya mencecah sedalam 6 meter, membekalkan pelbagai nutrien dan mineral. PEPPERMINT GINGER PLUS Membekalkan herba semula jadi untuk memberi kelegaan kepada sistem PENGHADAMAN anda. VIVIX Minuman botani lazat yang mengandungi campuran botani khas Shaklee termasuk ekstrak Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Eldeberi Eropah dan Lobak Ungu. OMEGA Omega-3 asid lemak yang ada dalam Omegaguard Shaklee memang bertindak sebagai salah satu agen anti-radang @ anti-bengkak. Jadinya, sesiapa yang cukup asid lemak dalam badan dia, biasanya mempunyai kulit yang licin. Untuk yang ada jerawat batu yang jenis macam cyst tapi tak ada mata tu (bengkak dalam kulit), maka memang sangat disarankan makan minyak ikan omegaguard ni. Konsisten 1 minggu pun dah nampak effect berkesan dia. โžก0136038512 #setkurusbajet #setkulitcantik #setkulitshaklee #shakleemurah #shakleesetcantik #shakleemurahsangat # #shakleecheras #shakleeampang #shakleekajang #shakleecodcheras #codshakleecheras #shakleehargastudent #shakleemurah urah #shakleeselagang

0
@farahyenn

Second batch borong vivix promo! . . Vivix terlajak murah bulan ni ya ampunnn. Rugi sangat sangat tak grab . . Tapi walaupun vivix promo, vitamin c tetap laku keras. Sebab dah terbukti berkesan . . Lagi lagi musim hujan ni. Vitamin c sangat bagus untuk persediaan dalam badan kita nak fight benda jahat . . Tapi of course vivix lagi best! High antioxidants . . #vivixmurah #shakleeukayperdana #shakleesetapak #shakleewangsamaju #shakleesetiawangsa #shakleeampang #sayajualshaklee

0
@farahyenn

Dulu keluar berjemur sekejap je pun, sunburnt macam kita ni memang tadah muka biar terbakar Lepastu berzaman dia nak hilang Tapi, Alhamdulillah... Sekarang bila dah amal supplement, sunburnt tak teruk dah dan kalau sunburnt pun cepat baik Sunblock pun penting juga tauu Sebagai penghalang dari merosakkan lapisan kulit kita ni So farah pilih moisturizer yang siap siap ada spf haaa Kena laa bijak Dalam dah jaga Luar pun jaga lah Baru betul Ehh belum ada vitamin c esp vivix? Bagitau farah. Kita sembang 01110652395 Farahyenn #kisahAIG #setiashakleeRYG #farahyenn #shakleeukayperdana #shakleesetapak #shakleewangsamaju #shakleesetiawangsa #shakleeampang #sayajualshaklee

0
@farahyenn

Hilangkan perut yang buncit dengan herblax, lecithin dan omega guard! . . Herblax membantu detox usus. Bagi cuci bersih usus kita dari kotoran lama lama yang berkerak tersimpan tu . . Lecithin sebagai pemecah lemak besar menjadi kecil dan mudah dihadam . . Omega guard sebagai pembakar lemak selain dari mengawal kolesterol dalam badan kita . . #hilangperutbuncit #supplementkurus #shakleekurus #farahyenn #shakleeukayperdana #shakleesetapak #shakleewangsamaju #shakleesetiawangsa #shakleeampang #sayajualshaklee

1
@farahyenn

Tiada lagi kusam Dengan detox menggunakan alfalfa complex . . Mencerahkan kulit, mengecutkan jerawat disamping melawan radikal bebas dari dalam dengan menggunakan vitamin c . . Sangat sesuai untuk mereka yang ingin sihat serta cantik berseri . . Alfalfa tahan 1-2 bulan Vitamin c tahan 4-6 bulan . . #farahyenn #shakleeukayperdana #shakleesetapak #shakleewangsamaju #shakleesetiawangsa #shakleeampang #sayajualshaklee

0
@farahyenn

Perfect combo untuk bantu mereka yang ada masalah sakit sendi . . Omega guard mengandungi omega 3 fatty acid yang membantu mengurangkan keradangan. . Dan seterusnya menjaga kesihatan saraf kita . . Ostematrix pula mengandungi kalsium untuk tulang yang kuat dan sihat. . . #farahyenn #shakleeukayperdana #shakleesetapak #shakleewangsamaju #shakleesetiawangsa #shakleeampang #sayajualshaklee

0
@hazliza_hambarudin

VIVIX UNTUK IBU LEPAS BERSALIN VIVIX terbaik dalam menyembuhkan luka dari dalam bagi mereka yang bersalin secara pembedahan. ๐Ÿ’–Vivix adalah sumber anti-oksidan dan mempunyai kandungan RESVERATROL yang tinggi membantu dan penyembuhan luka pembedahan ibu- ibu. ๐Ÿ’–Membantu membaiki sel-sel hingga keperingkat DNA lagi. Ia akan menghasilkan sel-sel baru yang lebih sihat dan panjang jangka hayatnya. Jadi luka kita yg kita tak nampak tu akan cepat sembuh dengan VIVIX( Dengan izin Allah). ๐Ÿ’– Kandungan vivix juga terdapat penjana tenaga. Sebab tu ibu -ibu yang ambik vivix semasa berpantang ni inshaAllah akan cepat sihat dan bertenaga. ๐Ÿ’–VIVIX juga membantu melambatkan proses penuaan. Semasa berpantang kulit kita tak bermaya akan menjadi bertambah cantik berseri lagi. Orang tengok pun tak percaya yang ibu baru lepas bersalin dan masih lagi berpantang. Best kannn? Meh whatsapp akak ๐Ÿ˜Š wasap.my/60164990536/Vivix #Promovivix #sayajualshaklee #vivixshaklee #vivix #vivixmurah #vivixshakleemurah #setberpantangshaklee #setberpantangmurah #setkulitcantik #setkulitcantik #shakleeampang

0
@aja_comel84

TELAN PIL SUSU SEBLM TIDO supaya bgn pagi rs cergas sentiasa.. ๐Ÿ“ฑSMS/Whatsapp ๐ŸŒธSiti Hajar ๐ŸŒธ012-6222784 #fantabulousempire ๐ŸƒBe FANTASTIC & FABULOUS with Shaklee๐Ÿƒ #shakleepekannanas #shakleepekannenas #shakleepontian #shakleejb #shakleeampang #shakleecheras #shakleejohorbahru #shakleemalaysia #shaklee #sayajualshaklee #shakleekulai #sihat #cantik #kurus #shakleewithhajar at Ampang, Kuala Lumpur

1