Skinnycook Photos on Instagram

See related and similar tags

Enak, murah, dan cepat saji mungkin menjadi 3 alasan yang membuat banyak orang menyukai mie instan, terutama masyarakat Indonesia. Mie Instan Lemonilo tidak diproses seperti mie pada umumnya, ia tidak tidak melalui proses penggorengan ataupun menggunakan oven. Sehingga ia tidak memiliki kandungan lemak trans dalam dirinya. Padahal Lemak trans ini merupakan pemicu meningkatnya kolesterol jahat yang mampu mengganggu kesehatan jantung. Selain itu, Mie Instan Organik Lemonilo telah disertifikasi oleh MUI dan sudah pasti halal. Nah, kali ini ada tips sehat makan mie lemonilo loh. Yuk kita simak sama² 😉 #skinnycook #bakarkalori #miesehat #noodle #lemonilo #tipsdiet #kalori #tipsskinny #tipssehat #tipsandtricks #semarang #kulinersemarang #cateringsehatsemarang #healthylifestyle #skinnytips # #healthyfood #indovidgram #infounik⁣

0

Breakfast : Wheat Grass Mealionaire Snack : 2 Bananas Lunch : Empal Ayam Suwir & Pecel Sayur by @skinnycook.id Snack : Banana & Apple & Donut (Not yet ) Dinner : Vanilla Mealionaire (Not yet) . . . . #Day6Mealionaire #MealionaireBodyChallenge #MciBodyChallenge #30DaysMealionaire #90DaysMealionaire #Mealionaire #MealionaireBerhadiah #Banana #Apple #Donut #EmpalAyamSuwir #PecelSayur #WheatGrassMealionaire #VanillaMealionaire #Nana_Change #SkinnyCook #Semarang #CentralJava #Indonesia #Nana_Chanz

2

Pagi semuaaaa jangan lupa sarapan yaa🤗 Skinny Cook menyediakan menu dengan konsep healthy lifestyle dengan menjaga kualitas rasa sekaligus komposisi gizi. Menggunakan bahan-bahan yang berkualitas dan tentunya sehat Siapa yang setuju kalo Semur sapi ini favorit 😍😍 . In frame : Semur Sapi . Stay healthy with skinnycook Skinnycook never slim on taste! Order now 0813-9040-0548 . . #skinnycook #cateringsehatsemarang #makanansemarang #semarangfoodhunter #semarangfoodies #menuskinnycook #kulinersemarang #exploresemarang #semarang #healthyfood #healthylunch #healthydinner #bekalsehatsemarang

0

Breakfast : Black Sesame Mealionaire Snack : 2 Bananas Lunch : Thai Beef Basil + Buncis Belacan by @skinnycook.id Snack : Banana & Apple & Pudot Green Tea by @jolie.dessert (Not yet) Dinner : Vanilla Mealionaire . . . #Day5Mealionaire #MealionaireBodyChallenge #MciBodyChallenge #30DaysMealionaire #90DaysMealionaire #Mealionaire #MealionaireBerhadiah #Banana #Apple #Pudot #ThaiBeefBasil #BuncisBelacan #BlackSesameMealionaire #VanillaMealionaire #Nana_Change #SkinnyCook #JolieDessert #Semarang #CentralJava #Indonesia #Nana_Chanz

0

#BREAKINGNEWS: And so today and everyday, we promise to continue to keep our standards the HIGHEST possible always.. It's official..We are British Food Standards Agency 5-Star Rated... Yaay!🤸‍♀️🤸‍♀️🥳 __ Our dream is to build a world class brand you can trust and to this dream we make our commitment to you.. __ We are dedicated to becoming your trusted food brand within the health and wellness space and will do everything within our power to stay Your 5-star rated brand __ So we wanted to share our Shiny 5 star sticker with you! The quality, taste and safety of our products will continue to be our number 1 priority! __ Thank you for trusting us!🙏🏾 Sincerely, Bola, Skinny Cook . . . #skinnycook #foodhygeine #5StarRated #HealthandWellness .

6

#skinnycook Rock crab claws #seafood #rockcrab #crab #crabclaws #swipeleft

2

📍 Mengelilingi mall membantumu membakar 350 kalori dalam waktu 1 jam, yang hobi ngemall pasti udah biasa kan ya ? ⁣ ⁣ 📍 Dengan 30 menit kamu bisa membakar 257 kalori loh, zumba menekankan pada gerakan dan suasana latihan yang fun, sehingga siapa pun yang berlatih zumba akan menikmatinya dan tak merasa bosan⁣ ⁣ Jadi, kamu tim yang mana nih ? keliling mall atau zumba ? ⁣ jawab di kolom komentar ya😉⁣ ⁣ ⁣ #skinnycook #bakarkalori #zumba #ngemall #tipsdiet #kalori #tipsskinny #tipssehat #tipsandtricks #semarang #kulinersemarang #cateringsehatsemarang #healthylifestyle #skinnytips # #healthyfood #indovidgram #infounik⁣ ⁣ ⁣ ⁣

18

#NewVideoAlert Another day..another video! Make coconut flour Fufu /coconut mash in literally 2 minutes.. simply fold our ready mix into hot boiling water and voila..you have a fibre rich ready meal to enjoy with your soups and stews.. __ For the more adventurous why not try it with cheese and savoury spices and salads as an alternative to mashed potatoes __ Don't forget we will be coming to a street market near you soon with @Tomorrowsmarket cohort 2.0 where I will be running demos , tasting sessions and selling our fabulous meals and spices and our legendary #skinnyjollof and #jerkchicked at Waterloo's fabulous @lowermarshmarket and vibrant Brixton's @brixtonmarketstationroad __ Stay tuned for more deets..meanwhile do catch the full video on our YouTube page www.youtube.com/skinnycook . . . #coconutflour #coconutflourfufu #coconutfufu #coconutswallow #Naijafoods #naijarecipe #Naijaketo #easyrecipes #Naijahealthymeals #naijarecipes #healthyrecipes #psyllium #psylliumhusk #homecooking #nigerian #tastymeals #africancuisine #nigeriancuisine #NigerianChef #Nigerianfood #skinnycook #skinnycooking #KetogenicDiet #ketogeniclifestyle

1

Menu Premium @skinnycook.id 🥰⁣⁣ 💰 Price : 200rb 🛵 Exclude ongkir⁣⁣ 📥 Order now 0813 9040 0548 .⁣⁣ .⁣⁣ .⁣⁣ #skinnycook #menupremium #cateringsemarang #caterinhsehat #healthylunch #epxloresemarang #semarang #kulinersemarang #happysaturday #cateringsehatsemarang #menudietharian #menuskinnycook

6

Menu 9 - 13 Desember 2019!⁣⁣ Yang lagi program diet wajib menjaga pola makan sehat. Asupan kalori makanan wajib diperhatikan. Tidak punya cukup waktu buat mempersiapkan makanan sehat? Biar praktis, pesan aja catering diet dari @skinnycook.id sekarang sudah makin banyak pilihannya 😉⁣ -⁣ -⁣ Order now 0813 9040 0548⁣ -⁣ -⁣ #skinnycook #cateringsemarang #cateringsehatsemarang #makanansemarang #semarangfoodhunter #semarangfoodie #menuskinnycook #healthylunch #healthydinner #healthyjuice #kulinersemarang #exploresemarang

0

Skinnycook!! Your healthy catering solution!!! Healthy catering with safe choice ingredients for you and your family. Affordable prices with the best quality and taste !! Suitable for losing weight. Suitable for reducing cholesterol suitable for diabetics Suitable for children . Stay healthy with skinnycook Skinnycook never slim on taste! Order now 0813-9040-0548 . . #skinnycook #cateringsehatsemarang #makanansemarang #semarangfoodhunter #semarangfoodies #menuskinnycook #kulinersemarang #exploresemarang #semarang #healthyfood #healthylunch #healthydinner #bekalsehatsemarang

0

Penurunan berat badan dan transformasi bentuk tubuh adalah sebuah perjalanan yang tentunya berbeda-beda bagi setiap orang. ⁣ -⁣ Nutrisi menjadi kunci di balik kesuksesan penurunan berat badan. Nah, jika kamu masih bingung menentukan pola makan yang paling tepat, mungkin tips kali ini bisa menjadi opsi 😉⁣ ⁣ ⁣ ⁣ #skinnycook #tipsskinny #tips #tipssehat #tipsandtricks #semarang #kulinersemarang #cateringsehatsemarang #healthylifestyle #skinnytips #tipsdiet #healthyfood #indovidgram #infounik⁣

0

It’s Monday Don’t worry. We’ve got you ❤️ Monday checklist - coffee - 👍🏽 - coffee - 👍🏽 - coffee - 👍🏽 - Oh & Artisan chocolate croissants - 👍🏽 7 high str Mount Pleasant PE #coffee #coffeepe #sharethebay #deathbycoffee #ilovecoffee #croissant #pastry #skinnycook #bestcroissants #supportlocalpe #coffeeroastery

0

Monday checklist - coffee - 👍🏽 - coffee - 👍🏽 - coffee - 👍🏽 - Oh & Artisan chocolate croissants - 👍🏽 7 high str Mount Pleasant PE #coffee #coffeepe #sharethebay #deathbycoffee #ilovecoffee #croissant #pastry #skinnycook #best roissabts #supportlocalpe #coffeeroastery

0

⭐STAR MENU FOR NEXT WEEK!!!⭐ . Nasi Padang Skinny . Siapa bilang diet gak boleh makan nasi padang Siapa bilang makan nasi padang bikin gendut 😂 . Nasi padang skinnycook pastinya aman buat kalian karena bebas santan dan low cholestrol❤️❤️ . Calories 405 kcal Protein 26gr . Stay healthy with skinnycook Skinnycook never slim on taste! Order now 0813-9040-0548 . . #skinnycook #cateringsehatsemarang #makanansemarang #semarangfoodhunter #semarangfoodies #menuskinnycook #kulinersemarang #exploresemarang #semarang #healthyfood #healthylunch #healthydinner #bekalsehatsemarang

1

One of our lunch menus this week : Bistik ayam - Tumis buncis wortel jagung - brown rice + egg One of our dinner menus this week : Bihun ayam charsiu with dumpling and Veggies . Setiap masakan yang kami buat, sudah melalui hitungan kalori (di bawah 400kcal) dan selalu seimbang antara karbo-protein-lemak sehat . Stay healthy with skinnycook Skinnycook never slim on taste! Order now 0813-9040-0548 . . #skinnycook #cateringsehatsemarang #makanansemarang #semarangfoodhunter #semarangfoodies #menuskinnycook #kulinersemarang #exploresemarang #semarang #healthyfood #healthylunch #healthydinner #bekalsehatsemarang

0

Menu Premium @skinnycook.id 🥰⁣ 💰 Price : 200rb 🛵 Exclude ongkir⁣ 📥 Order now 0813 9040 0548 .⁣ .⁣ .⁣ #skinnycook #menupremium #cateringsemarang #caterinhsehat #healthylunch #epxloresemarang #semarang #kulinersemarang #happysaturday #cateringsehatsemarang #menudietharian #menuskinnycook

0

Berbagai pilihan protein, karbo dan sayur yang bervariasi tersebar di menu Skinny Cook 2-6 Desember 2019. We can gurantee you makanan kita tetap tasty walaupun berkalori rendah. Protein tinggi dan lemak jenuh juga sangat rendah. Healthy lifestyle starts now.⁣ .⁣ Order now 0813-9040-0548⁣ .⁣ .⁣ #skinnycook #cateringsemarang #cateringsehatsemarang #makanansemarang #semarangfoodhunter #semarangfoodie #menuskinnycook #healthylunch #healthydinner #healthyjuice #kulinersemarang #exploresemarang

0

It’s Banting Friday and the infamous skinny cook has made ..... drumroll...... cheeeesecake !!! Baked with the best @official_cackleberries GMO Free eggs, fresh creaminess and strawberry and blueberry topping. Carb, gluten and sugar free. And it’s STILL DIVINE ! I know right? See you soon. 7 high str Mount Pleasant PE #keto #ketope #banting #glutenfree #cheesecske #skinnycook #coffee #sharethebay

0