Slimmingproduct Photos on Instagram

See related and similar tags

. ✅Kurus & Langsing tanpa diet yang melampau. Kesan seawal 7 Hari. . ✅Dapatkan sekarang “ORIGINAL” Figure Up sementara stock masih ada. . ✅Tiada kesan sampingan, 100% dijamin ORIGINAL & HALAL. (figure-up kami Original HQ) . ✅Kapsul Figure Up dihasilkan 100% dari bahan semulajadi yang berkesan membakar lemak dan melangsingkan badan dengan mudah, cepat dan selamat terutama di bahagian badan di mana lemak mudah terkumpul seperti punggung, peha, lengan dan perut. . ✅Tidak perlu diet yg melampau kerana Figure-up berfungsi utk mengawal selera makan anda. . ✅Diperbuat dari pelbagai jenis tumbuhan seperti Garcinia Camogia, ekstrak Teh Hijau, Citrus Aurantium dan Aloe Vera, serta tidak memiliki unsur-unsur zat kimia berbahaya yang boleh memberi kesan buruk kepada pengguna seperti cirit-birit dan alahan. . ✅Cuba sekarang & rasai perubahan kesan seawal 7 Hari. . ✅012-8990331 (trusted seller) atau klik pada bio di atas utk terus whatsapp kami. . #figureupborong #figureup #figureuporiginal #slimmingproduct #kuruscepat #kurus #kuruscantik #kuruslangsing #kurussihat #figureupslimmingpills

0

. ✅Kurus & Langsing tanpa diet yang melampau. Kesan seawal 7 Hari. . ✅Dapatkan sekarang “ORIGINAL” Figure Up sementara stock masih ada. . ✅Tiada kesan sampingan, 100% dijamin ORIGINAL & HALAL. (figure-up kami Original HQ) . ✅Kapsul Figure Up dihasilkan 100% dari bahan semulajadi yang berkesan membakar lemak dan melangsingkan badan dengan mudah, cepat dan selamat terutama di bahagian badan di mana lemak mudah terkumpul seperti punggung, peha, lengan dan perut. . ✅Tidak perlu diet yg melampau kerana Figure-up berfungsi utk mengawal selera makan anda. . ✅Diperbuat dari pelbagai jenis tumbuhan seperti Garcinia Camogia, ekstrak Teh Hijau, Citrus Aurantium dan Aloe Vera, serta tidak memiliki unsur-unsur zat kimia berbahaya yang boleh memberi kesan buruk kepada pengguna seperti cirit-birit dan alahan. . ✅Cuba sekarang & rasai perubahan kesan seawal 7 Hari. . ✅012-8990331 (trusted seller) atau klik pada bio di atas utk terus whatsapp kami. . #figureupborong #figureup #figureuporiginal #slimmingproduct #kuruscepat #kurus #kuruscantik #kuruslangsing #kurussihat #figureupslimmingpills

0

. ✅Kurus & Langsing tanpa diet yang melampau. Kesan seawal 7 Hari. . ✅Dapatkan sekarang “ORIGINAL” Figure Up sementara stock masih ada. . ✅Tiada kesan sampingan, 100% dijamin ORIGINAL & HALAL. (figure-up kami Original HQ) . ✅Kapsul Figure Up dihasilkan 100% dari bahan semulajadi yang berkesan membakar lemak dan melangsingkan badan dengan mudah, cepat dan selamat terutama di bahagian badan di mana lemak mudah terkumpul seperti punggung, peha, lengan dan perut. . ✅Tidak perlu diet yg melampau kerana Figure-up berfungsi utk mengawal selera makan anda. . ✅Diperbuat dari pelbagai jenis tumbuhan seperti Garcinia Camogia, ekstrak Teh Hijau, Citrus Aurantium dan Aloe Vera, serta tidak memiliki unsur-unsur zat kimia berbahaya yang boleh memberi kesan buruk kepada pengguna seperti cirit-birit dan alahan. . ✅Cuba sekarang & rasai perubahan kesan seawal 7 Hari. . ✅012-8990331 (trusted seller) atau klik pada bio di atas utk terus whatsapp kami. . #figureupborong #figureup #figureuporiginal #slimmingproduct #kuruscepat #kurus #kuruscantik #kuruslangsing #kurussihat #figureupslimmingpills

0

Alhamdulillah. Done cod 2 box appecut max ke putatan..Thank you sis.. Saya jual. 😘😘😘 . MISI KURUS SEBELUM 2021 . . . Appecut max Rm 89 sm Rm 99 ss . www.wasap.my/60198303900 Self collect kingfisher likas By pos rm 8 #appecutkotakinabalu #venocut #confirmkurusdenganappecut #appecutkualalumpur #appecutkurus #appecutfeedback #appecuttestimoni #appecut #slimwithappecut #slimmingproduct #kurussihat #cantikberseri #appecutsabah #appecutkingfisher

0

. ✅Kurus & Langsing tanpa diet yang melampau. Kesan seawal 7 Hari. . ✅Dapatkan sekarang “ORIGINAL” Figure Up sementara stock masih ada. . ✅Tiada kesan sampingan, 100% dijamin ORIGINAL & HALAL. (figure-up kami Original HQ) . ✅Kapsul Figure Up dihasilkan 100% dari bahan semulajadi yang berkesan membakar lemak dan melangsingkan badan dengan mudah, cepat dan selamat terutama di bahagian badan di mana lemak mudah terkumpul seperti punggung, peha, lengan dan perut. . ✅Tidak perlu diet yg melampau kerana Figure-up berfungsi utk mengawal selera makan anda. . ✅Diperbuat dari pelbagai jenis tumbuhan seperti Garcinia Camogia, ekstrak Teh Hijau, Citrus Aurantium dan Aloe Vera, serta tidak memiliki unsur-unsur zat kimia berbahaya yang boleh memberi kesan buruk kepada pengguna seperti cirit-birit dan alahan. . ✅Cuba sekarang & rasai perubahan kesan seawal 7 Hari. . ✅012-8990331 (trusted seller) atau klik pada bio di atas utk terus whatsapp kami. . #figureupborong #figureup #figureuporiginal #slimmingproduct #kuruscepat #kurus #kuruscantik #kuruslangsing #kurussihat #figureupslimmingpills

0

. ✅Kurus & Langsing tanpa diet yang melampau. Kesan seawal 7 Hari. . ✅Dapatkan sekarang “ORIGINAL” Figure Up sementara stock masih ada. . ✅Tiada kesan sampingan, 100% dijamin ORIGINAL & HALAL. (figure-up kami Original HQ) . ✅Kapsul Figure Up dihasilkan 100% dari bahan semulajadi yang berkesan membakar lemak dan melangsingkan badan dengan mudah, cepat dan selamat terutama di bahagian badan di mana lemak mudah terkumpul seperti punggung, peha, lengan dan perut. . ✅Tidak perlu diet yg melampau kerana Figure-up berfungsi utk mengawal selera makan anda. . ✅Diperbuat dari pelbagai jenis tumbuhan seperti Garcinia Camogia, ekstrak Teh Hijau, Citrus Aurantium dan Aloe Vera, serta tidak memiliki unsur-unsur zat kimia berbahaya yang boleh memberi kesan buruk kepada pengguna seperti cirit-birit dan alahan. . ✅Cuba sekarang & rasai perubahan kesan seawal 7 Hari. . ✅012-8990331 (trusted seller) atau klik pada bio di atas utk terus whatsapp kami. . #figureupborong #figureup #figureuporiginal #slimmingproduct #kuruscepat #kurus #kuruscantik #kuruslangsing #kurussihat #figureupslimmingpills

0

. ✅Kurus & Langsing tanpa diet yang melampau. Kesan seawal 7 Hari. . ✅Dapatkan sekarang “ORIGINAL” Figure Up sementara stock masih ada. . ✅Tiada kesan sampingan, 100% dijamin ORIGINAL & HALAL. (figure-up kami Original HQ) . ✅Kapsul Figure Up dihasilkan 100% dari bahan semulajadi yang berkesan membakar lemak dan melangsingkan badan dengan mudah, cepat dan selamat terutama di bahagian badan di mana lemak mudah terkumpul seperti punggung, peha, lengan dan perut. . ✅Tidak perlu diet yg melampau kerana Figure-up berfungsi utk mengawal selera makan anda. . ✅Diperbuat dari pelbagai jenis tumbuhan seperti Garcinia Camogia, ekstrak Teh Hijau, Citrus Aurantium dan Aloe Vera, serta tidak memiliki unsur-unsur zat kimia berbahaya yang boleh memberi kesan buruk kepada pengguna seperti cirit-birit dan alahan. . ✅Cuba sekarang & rasai perubahan kesan seawal 7 Hari. . ✅012-8990331 (trusted seller) atau klik pada bio di atas utk terus whatsapp kami. . #figureupborong #figureup #figureuporiginal #slimmingproduct #kuruscepat #kurus #kuruscantik #kuruslangsing #kurussihat #figureupslimmingpills

0

#Repost @cococurv.damansarakl • • • • • • Pagi Pagi dah dapat feedback dari Agent @cococurv_lyn_kl_selangor. Nqmpak ke tidak beza banyak tu.. Ada yg tanya boleh ke 1 box turun berat? Turun kg.. Jawapannya BOLEHHH hehe 1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! 1 kotak BerryCurv🍇 boleh cairkan 3inci lemak perut! . 🚙 cod seluruh Damansara & KL 🚖 pick up terus ke 📍IKEA DAMANSARA Fb : Zureen Zulkimi 📲wassap terus #01132300000 (Atau tekan link dipage hakak ni k) Ws hakak jika ingin tahu lebih about 💜 CocoCurv watsap.me/send/601132300000/cococurv . #teamzureen #richsquadzureen #Cococurvdamansaradamai #cococurv #cococurvindonesia #cococurvid #chocofit #chocofitsubang #cococurvdamansara #plussize #bajubesarmalaysia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia #slimmingproduct #kasutplussizemalaysia #kebayaplussize #seluarbesarmurahindonesia #bajubesarindonesia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia #ubatkurus #cococurvsgbuloh #teamzureen #cococurvmalaysia #cococurvsubang #cococurvdamansaradamai #cococurvsgbuloh

0

Alhamdulillah, tqsm korg yg support marni. . 🍫2 box Coco hotz 🎁Yes 📮Postage GDEX ke DAMANSARA . Cepat2 grab skrg tgh harga PROMO lagi ni weh, harga PROMO sah hingga 31/05/2020 jer ni. #Lsa #Lsasquad #cocohotz #cocos #bodydream #bodydreamhq #bodydreamofficial #bodydreamoriginal #bellasqueez #slimmingproduct #produkkurus #chocolate #flavourchocolate #produkviral #trustedreseller #visitmyig #agentbodydreamklang #stokisbodydreamklang #covid19malaysia #stayathome #staysafe #stayhealthy #bodydreamtv3 #bodydreamviral

0

Alhamdulillah, tqsm korg yg support marni. . 🍫Bodydream Coco-S 🎁Yes 🛵Jalan Hassan, Klang . Cepat2 grab skrg tgh harga PROMO lagi ni weh, harga PROMO sah hingga 31/05/2020 jer ni. #Lsa #Lsasquad #cocohotz #cocos #bodydream #bodydreamhq #bodydreamofficial #bodydreamoriginal #bellasqueez #slimmingproduct #produkkurus #chocolate #flavourchocolate #produkviral #trustedreseller #visitmyig #agentbodydreamklang #stokisbodydreamklang #covid19malaysia #stayathome #staysafe #stayhealthy #bodydreamtv3 #bodydreamviral

0

Alhamdulillah, tqsm korg yg support marni. . 🍫3 box Coco hotz 🎁Yes 🛵Jalan Yadi, Klang . 😁. Cepat2 grab skrg tgh harga PROMO lagi ni weh, harga PROMO sah hingga 31/05/2020 jer ni. #Lsa #Lsasquad #cocohotz #cocos #bodydream #bodydreamhq #bodydreamofficial #bodydreamoriginal #bellasqueez #slimmingproduct #produkkurus #chocolate #flavourchocolate #produkviral #trustedreseller #visitmyig #agentbodydreamklang #stokisbodydreamklang #covid19malaysia #stayathome #staysafe #stayhealthy #bodydreamtv3 #bodydreamviral

0

Alhamdulillah, tqsm korg yg support marni. . 🍫4 box coco hotz 🎁 Yes 🛵MPK Penguatkuasa (tempat sama cust lain) . Cepat2 grab skrg tgh harga PROMO lagi ni weh, harga PROMO sah hingga 31/05/2020 jer ni. #Lsa #Lsasquad #cocohotz #cocos #bodydream #bodydreamhq #bodydreamofficial #bodydreamoriginal #bellasqueez #slimmingproduct #produkkurus #chocolate #flavourchocolate #produkviral #trustedreseller #visitmyig #agentbodydreamklang #stokisbodydreamklang #covid19malaysia #stayathome #staysafe #stayhealthy #bodydreamtv3 #bodydreamviral

0

Alhamdulillah, tqsm korg yg support marni. . 🛵 MPK penguatkuasa 🎁 Yes 🍫3 box Coco Hotz . Free gift random tau x leh pilih2 sbb tgk stok yg hado je 😁. Cepat2 grab skrg tgh harga PROMO lagi ni weh, harga PROMO sah hingga 31/05/2020 jer ni. #Lsa #Lsasquad #cocohotz #cocos #bodydream #bodydreamhq #bodydreamofficial #bodydreamoriginal #bellasqueez #slimmingproduct #produkkurus #chocolate #flavourchocolate #produkviral #trustedreseller #visitmyig #agentbodydreamklang #stokisbodydreamklang #covid19malaysia #stayathome #staysafe #stayhealthy #bodydreamtv3 #bodydreamviral

0

Assalammualaikum kesayangan sisturrrr. . Ramai dok DM dan Whatsapp sistur apa kandungan cococurv ni sampai boleh turun berat badan. Haa ni sisturr bagi gambar untuk you all tengok. . Cococurv ni mampu bakar lemak you all dengan mudah dan selamat tauu. Dengan cococurv, you all tak yah dah nak Diet susah susah. Makan apa je pun takpe. Tapiii kalau you all nak extra berpantang tak ada masalah okay. . Sekarang sisturr nak bagi Free berrycurv kat you all. You all nak takk? Kalau nak cepat whatsapp sistur laju2 pantas2. Biar lemak2 tuu pun cepat terbakar. . . Nak info lanjut tentang cococurv ni kaaa. Jom lekaih whatsapp sisturrr. Tekan je link kat atas tu, kalau takleh tekan DM sisturrrr bagi teruihh number awak, sistuurrr whatsapp awk laju2. . 📲Whatsapp : 018 350 5263 @ tekan link kat profile . 🚐 AMPANG 🚐 PANDAN 🚐 CHERAS 🚐 KUALA LUMPUR 🚐 GOMBAK 🚐 SELANGOR 🚐 PETALING JAYA 🚐 POSTAGE SELURUH MALAYSIA . 📢 COD EVERYDAY 📌POSTAGE : HARIHARI POSTAGE . #cococurvhq #cococurvoriginal #cococurvampang #cococurv #kuruscepat #slimmingproduct #diet #turunberatbadan #cantik #cococurvhululangat #ampang #cococurvcheras #cococurvkeramat #cococurvbangsar #cococurvmalaysia #cococurvbanting #cococurvmelawati #cococurvsarawak #cococurvsetapak #cococurvkelantan #Cococurvperak #cococurvgombak #cococurvsetiawangsa #cococurvpermaisuri #klcc #jalanampang #cococurvpahang #cococurvsgbesi #cococurvkualalumpur #cococurvkgbaru

0

来来来!!别说没通知!😎😎 优惠倒数最后4天了! 买3送1便宜到偷笑😍😍😍 #清调补养白 #任选四盒 #全马包邮 #优惠倒数4天 WeChat :catlim-3117 #cathbeautyhealth #catherinelim #slimmingproduct #healthyproduct #slimmingcoffee #healthylifestyle #dietproduct #dietprogram

0

Mungkin Anda ada masalah begini? 🥴 PERUT BUNCIT 🥴 BERAT BADAN SUSAH TURUN 🥴 LEMAK BADAN TERLALU BANYAK 🥴 MALAS NAK BERSENAM 🥴 MALAS NAK DIET 🥴 KERAP SEMBELIT 🥴 KERAP LAPAR 🥴 LESU DAN TAK BERMAYA 🥴 FOBIA DENGAN PRODUK SLIMMING Meh cuba Morrerare Platinum masalah anda selesai. Tekan je link dekat bawah:- www.wasap.my/60172422518/MRR www.wasap.my/60172422518/MRR www.wasap.my/60172422518/MRR #produkkurus #slimmingproduct #langsing #bakarlemak #perutbuncit #cepatkurus #fatburner #morrerareplatinum #morrerare #produkbumiputera #mudahkurus #dijaminkurus #kuruscepat #selamat #adakelulusan

0

Mungkin Anda ada masalah begini? 🥴 PERUT BUNCIT 🥴 BERAT BADAN SUSAH TURUN 🥴 LEMAK BADAN TERLALU BANYAK 🥴 MALAS NAK BERSENAM 🥴 MALAS NAK DIET 🥴 KERAP SEMBELIT 🥴 KERAP LAPAR 🥴 LESU DAN TAK BERMAYA 🥴 FOBIA DENGAN PRODUK SLIMMING Meh cuba Morrerare Platinum masalah anda selesai. Tekan je link dekat bawah:- www.wasap.my/60172422518/MRR www.wasap.my/60172422518/MRR www.wasap.my/60172422518/MRR #produkkurus #slimmingproduct #langsing #bakarlemak #perutbuncit #cepatkurus #fatburner #morrerareplatinum #morrerare #produkbumiputera #mudahkurus #dijaminkurus #kuruscepat #selamat #adakelulusan

0

[ 4 HARI LOSS 4 KG ] . sebab tu la BerryFull ni masuk stock jek habis, masuk stock jek licin. customer dari tahun lepas smp skrg pon still consume sampai skrg! 😃 . Nak tahu sebab apa? Sebab one of reasons #BerryFull ialah ialah disebabkan keberkesanannya, effectiveness . Setiap hari ratusan feedback yg kita dapat, akan pastikkan kita share dengan korang semuanya latest taw . Bila dah cuba penangan BerryFull ni nak timbang berat time time raya ni pun tak rasa takut. Sebab dah tahu confirm berat still maintain jek x naik, turun kg lg ade la. 🤩 . #misikurusrayaberryfull #misikurus #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruslangsing #kurusonline #coachkurus #coachkurusonline #mealplankurus #kurusselamat #slimmingproduct #kurustanpadiet #lossweight #kurustanpalapar #tipskurus #tipsturunberat #peraduankurusraya #produkkurusberkesan #produkkurusselamat #produkkurusterbaik #kervenglow #kurusdarirumah #kurusonline #kurusdalam2minggu #kurussebelumkahwin #kurusselepasbersalin #kurusdalam2minggu #kurustanpadiet #berryfullhalaljakim #berryfullluluskkm

0

Mungkin Anda ada masalah begini? 🥴 PERUT BUNCIT 🥴 BERAT BADAN SUSAH TURUN 🥴 LEMAK BADAN TERLALU BANYAK 🥴 MALAS NAK BERSENAM 🥴 MALAS NAK DIET 🥴 KERAP SEMBELIT 🥴 KERAP LAPAR 🥴 LESU DAN TAK BERMAYA 🥴 FOBIA DENGAN PRODUK SLIMMING Meh cuba Morrerare Platinum masalah anda selesai. Tekan je link dekat bawah:- www.wasap.my/60172422518/MRR www.wasap.my/60172422518/MRR www.wasap.my/60172422518/MRR #produkkurus #slimmingproduct #langsing #bakarlemak #perutbuncit #cepatkurus #fatburner #morrerareplatinum #morrerare #produkbumiputera #mudahkurus #dijaminkurus #kuruscepat #selamat #adakelulusan

0

Mungkin Anda ada masalah begini? 🥴 PERUT BUNCIT 🥴 BERAT BADAN SUSAH TURUN 🥴 LEMAK BADAN TERLALU BANYAK 🥴 MALAS NAK BERSENAM 🥴 MALAS NAK DIET 🥴 KERAP SEMBELIT 🥴 KERAP LAPAR 🥴 LESU DAN TAK BERMAYA 🥴 FOBIA DENGAN PRODUK SLIMMING Meh cuba Morrerare Platinum masalah anda selesai. Tekan je link dekat bawah:- www.wasap.my/60172422518/MRR www.wasap.my/60172422518/MRR www.wasap.my/60172422518/MRR #produkkurus #slimmingproduct #langsing #bakarlemak #perutbuncit #cepatkurus #fatburner #morrerareplatinum #morrerare #produkbumiputera #mudahkurus #dijaminkurus #kuruscepat #selamat #adakelulusan

0

BERRYFULL YOUR BFF FOR LOOSING WEIGHT . Why kalau nak KURUS wajib cuba BerryFull ni? Yang belum tahu lagi . BerryFull ialah supplement kurus botanical yang lain dari yang lain. Ianya merupakan satu formula kurus yang membantu kita turunkan berat mengikut ‘ step by step’. . Yessssss step by step. Selalunya kalau kita nak cari produk kurus kita akan fokus bakar lemak dan turunkan berat badan je kan? But different with us, siapa yang dah cuba BerryFull akan rasa perbezaan step by step iaitu: . 🍇 Proses Detoks: Detoks sangat2 penting utk first step sebab kita nak cuci dulu usus yg kotor dgn junk food, fast food, mknn berlemak, berminyak yg ada melekat dlm perut tu . 🍇 Appetite Suppressant: Selera makan kurang, dan mudah rasa kenyang. Thats y kite sarankan ambil sebelum breakfast so korg akan rasa kenyang all day . 🍇 Inch loss : Badan mula rasa ringan dan inci loss. biasanya akan start loss 2-4 inci dah masa ni . 🍇 Burn Fat & Weight loss: Penurunan KG berbeza utk setiap orang sbb lain2 punca naik berat badan kan. Normal ialah seawal 7 hari penggunaan secara konsistent. ada yg awal 4 hari dah loss 4 kg, ada yg lambat sikit sebab nak detoks dulu. kene konsisten at least 3 bulan ya . 🍇 Reshape : Proses reshape dan tiada flabby fat selepas penurunan berat badan. badan korang x kan menggelebeh ya dan tak kan juga rebound kepada asal jadi bila dah dapat berat ideal boleh la stop . Jom kita hancurkan lemak lemak tepu yg dah lama melekat dalam badan korang tu. dah tiba masanya 2020 ni korang loss weight dgn berryfull, dah 100 ribu lebih kotak terjual dan beribu ribu consumer yg loss weight . . #misikurusrayaberryfull #misikurus #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruslangsing #kurusonline #coachkurus #coachkurusonline #mealplankurus #kurusselamat #slimmingproduct #kurustanpadiet #lossweight #kurustanpalapar #tipskurus #tipsturunberat #peraduankurusraya #produkkurusberkesan #produkkurusselamat #produkkurusterbaik #azamkurus2020 #kurussebelumraya #kurusdarirumah #kurusonline #kurusdalam

0

来来来!!别说没通知!😎😎 优惠倒数最后4天了! 买3送1便宜到偷笑😍😍😍 #清调补养白 #任选四盒 #全马包邮 #优惠倒数4天 WeChat :catlim-3117 #cathbeautyhealth #catherinelim #healthyproduct #slimmingproduct

0

🛒 是时候把𝕄𝕠𝕣𝕚𝕔𝕙𝕒🍃带回家啦 ⁣ 提醒大家最后一天有买有送哦 ⁣ 到今晚 ,过了就没啦 ~~~⁣ ⁣ 别怪我没有提醒你,在今晚2359 下单还可以享有这个优惠,错过你会后悔‼️⁣ ⁣ Last few hours! Until 2359hrs only!⁣ Once you miss this! You're missing something real 🅰🆆🅴🆂🅾🅼🅴🥰⁣ ⁣ #moricha #morichasg #mos #moricha3in1 #mos微企业 #moricha3in1瘦身食品 #burnfat #healthysupplements #slimmingrecipes #detoxslimming #reducefat #blockcarbs #healthyslim #slimmingproduct #bestslimmingproduct #slimeasily #awesomeproducts #weightloss #slimmingcandy #weightmanagement #weightlossproducts #easyslim #effectiveresults #sgbeauty #sgbeautyblogger #beautysg #BeautyInsider #womanentrepreneur #microbusinesssg #sgdistributor

0

Tahukah Anda ? - 90% daripada penyakit adalah berpunca daripada usus yang kotor [KOLEJ PERUBATAN ENGLAND] - 500,000 kematian berlaku setiap tahun disebabkan oleh kanser kolon [THE STAR, 13 MEI 2004] - 5 juta rakyat Malaysia menghadapi masalah perut spt kebuncitan, sakit perut, kekembungan, sembelit, buasir dll. Pengamal perubatan semula jadi percaya bahawa simptom-simptom ini menunjukkan tahap toksin dalam badan yang sangat tinggi ‼️‼️ ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ Anda wajib mencuba ENERFIBER!!! RM190 ============== Kesan pengambilan ENERFIBER yang anda patut tahu : ● senang lawas, sangat sesuai untuk orang yg mengalami sembelit ● membuang angin dalam badan dengan berkesan ● menghilangkan sebu, senak dan tidak selesa perut ● kandungan serat/fiber yg tinggi memberi rasa kenyang ● perut terasa kempis ● badan akan berasa sangat ringan ● lebih bertenaga melakukan aktiviti harian ● kulit semakin cantik ● mengelakkan mengantuk,penat,tidak bermaya,hilang daya tumpuan akibat pengumpulan toksin terlalu banyak dalam badan ● menurunkan berat badan dengan selamat akibat pembuangan toksin. RM180 =============== BERTINDAK SEKARANG SEBELUM KEHABISAN STOK ‼️‼️😱😱 #nakkurus #kuruscantik #detox #minumandetox #perutbuncit #slimmingproduct #slimming #obesiti #obes #toksin #toxin #enerfiber #enerfibermalaysia #malaysia #sabah #sarawak #brunei #usa #france #belgium #italy #dubai #qatar Ship worldwide Whatsapp +60175005707

0

[ ASYIK BERTANGGUH ESOK LA, ESOK LA...... SMP LA BERAT MAKIN NAIK ] . betul tak apa yg kak kerve ckp? hari hari cakap nak turun kan berat badan tapi tak start start pon akibatnya berat makin naik 😅 . jom mulakan hari ni, jgn tangguh2 lagi. tambah tambah time raya ni mcm2 makanan berlemak, berminyak yg masuk dalam badan so kita sgt sgt la wajib detox body kita . sebab biasanya punca susah sgt nak turun berat badan oke of reason badan penuh toksin, usus x pernah detox . dalam berryfull ada fungsi utk detox. thatsy kalau korg yg suka makan junkfood, processed food, mknn berminyak, berlemak first box tu berryfull akan detox sahaja dulu. bersihkan kerak2 usus korang yg sll sembelit tu, clearkan all toksin dalam badan . bila usus dah bersih, barulah senang nak serap nutrien yg ada dalam berryfull ni. faham x guys? jadi pentingnya untuk kita detox dulu body kita . sebab tu dottie masa mula2 consume berryfull, 2 bulan pertama dia x loss any kilo pon. just detox sahaja sebab dia badan besar dari kecil dan sll mkn junk food, procees food so kita bg clean and clear dulu semua bende x elok dalam badan tu . the third month tu baru dottie start losing weight, korg jgn tergesa gesa sgt nak loss kilo. yg penting body kita sihat dalaman dulu. clearkan toksin, detox dulu. then nanti automatic akan loss weight ya . so konsisten with your supplement at least for 3 month. lemak dah ada dalam badan bertahun kan, x kan dalam sebulan nak lesap betul x? korg jump jump supplement sampai bila pon x kan berkesan. konsisten please. insyallah konsisten dan ikut guide kak kerve sediakan, mesti korang akan loss weight 🙂 . #misikurusrayaberryfull #misikurus #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruslangsing #kurusonline #coachkurus #coachkurusonline #mealplankurus #kurusselamat #slimmingproduct #kurustanpadiet #lossweight #kurustanpalapar #tipskurus #tipsturunberat #peraduankurusraya #produkkurusberkesan #produkkurusselamat #produkkurusterbaik #kervenglow #kurusdarirumah #kurusonline #kurusdalam2minggu #kurussebelumkahwin #kurusselepasbersalin #berryfull #kurustanpadiet #berryfullhalaljakim #berryfullluluskkm

0

Jom Join delivery lagi harini. Paduu customer2 kesayangan sistur niii. Tak sabar nak kurus kan. Memang bijak membeli waktu nak raya ni, sebab apaa? Sebab engkoranggg takreti kawal makan kannn. Asikkk makan berulang2. . Tapiiiii no worriesss okayy sayang2 sisturrrr, dengan ambil 1 hari 1 sachetttt, makan apoo pun tde mslh. Maintainn lggg. . Nak info lanjut tentang cococurv ni kaaa. Jom lekaih whatsapp sisturrr. Tekan je link kat atas tu, kalau takleh tekan DM sisturrrr bagi teruihh number awak, sistuurrr whatsapp awk laju2. . 📲Whatsapp : 018 350 5263 @ tekan link kat profile . 🚐 AMPANG 🚐 PANDAN 🚐 CHERAS 🚐 KUALA LUMPUR 🚐 GOMBAK 🚐 SELANGOR 🚐 PETALING JAYA 🚐 POSTAGE SELURUH MALAYSIA . 📢 COD EVERYDAY 📌POSTAGE : HARIHARI POSTAGE . #cococurvhq #cococurvoriginal #cococurvampang #cococurv #kuruscepat #slimmingproduct #diet #turunberatbadan #cantik #cococurvhululangat #ampang #cococurvcheras #cococurvkeramat #cococurvbangsar #cococurvmalaysia #cococurvbanting #cococurvmelawati #cococurvsarawak #cococurvsetapak #cococurvkelantan #Cococurvperak #cococurvgombak #cococurvsetiawangsa #cococurvpermaisuri #klcc #jalanampang #cococurvpahang #cococurvsgbesi #cococurvkualalumpur #cococurvkgbaru

1

[ 1 BOX UTK 15 HARI, NO DIET STILL LOSS 3 KG ! ] . dah raya pon x sempat lagi ni kak berry nak update testimoni masa bulan puasa hari tu, series masa bln puasa feedback dpt smp 400,500 tapi kalau kita up semua penuh la feed kan 😅😅😅 . apa apa pon for those yg nak loss weight without dieting, nak makan mcm biasa x de masalah pon still blh loss weight jgk since dlm berryfull ada fat burner, utk bakar lemak jadi bila korg gerak2 tu pon dh burn kalori . raya raya ni x nak naik berat badan, nak loss weight jom consume berryfull 🙂 . #misikurusrayaberryfull #misikurus #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruslangsing #kurusonline #coachkurus #coachkurusonline #mealplankurus #kurusselamat #slimmingproduct #kurustanpadiet #lossweight #kurustanpalapar #tipskurus #tipsturunberat #produkkurusberkesan #produkkurusselamat #produkkurusterbaik #kervenglow #kurussebelumraya #kurusdarirumah #kurusonline #kurusdalam2minggu #gabeau #kurussebelumkahwin #kurusselepasbersalin #berryfull #kurusdalam2minggu #kurustanpadiet #berryfullhalaljakim #berryfullluluskkm

2

Disela-sela himbauan #DirumahAja yang saat ini sedang diterapkan, jangan sampai malah membuatmu terlena dan malas berolahraga ya! Bukan malah dibanyakin rebahan😂 Nah, sebagai referesi kamu bisa terapin nih contoh-contoh gerakan olahraga yang efektif banget dalam membakar lemak dan membentuk tubuh idealmu tanpa harus meninggalkan rumah! Share ke temanmu juga ya, biar saling mengingatkan🤗😉 . #Workfromhome #slimmingoil #minyakpelangsing #original #openreseller #resellerwelcome #dropshipaja #mulaiajadulu #tokopedia #shopee #bisnisonline #resellerresmioleca #caralangsing #slimmingproduct #pelangsingalami #pelangsingherbal #pelangsing #pelangsingperut #pelangsingcepat #pelangsinginstan #pelangsingtubuh #pelangsingaman #bodygoals #olecaorganics #olecasby #jualolecaorganics #jualpelangsing #stayhome #stayhealthy

0

S+Beauté testimoni. 4kg in 3days? 😱😱😱 . This is the result when you really follow the guidelines 😀. Pastikan 💯 original . #slimmingproduct #fatburner #weightloss #slimmingpills #pillkurus #sbeauté #bazaaronline #sbeautekl #nourriche #nourrichekl #sbeautekl #codkl #ubatkurus #5waysofhealthylifestles #bazaarpaknil #beautyproducts

0

Our 🅻🅺🆂 🅲🅾🅵🅵🅴🅴 promotion only left last 4 days and stocks are very limited!⁣ ⁣ Grab yours now as the promotion will not extend nor return again‼️⁣ ⁣ 🅢🅐🅥🅘🅝🅖🅢 of up to S$60! Incredible but true!⁣ ⁣ DM me or WhatsApp me for your orders at:⁣⁣⁣ https://api.whatsapp.com/send?phone=+6598979156⁣⁣⁣ ⁣ #mybeautiholic #lkscoffee #lkscoffeesg #slimmingrecipes #healthyslim #slimmingproduct #coffeelovers #wholovescoffee #bestslimmingproduct #slimeasily #awesomeproducts #weightloss #weightmanagement #weightlossproducts #easyslim #effectiveresults #sgbeauty #sgbeautyblogger #beautysg #BeautyInsider #womanentrepreneur #microbusiness #microbusinesssg #sgdistributor #promotion #whilestocklast #valueformoney

0

[ RAYA SALES RM20 OFF ] makan jek rendang, lemang, ketupat, kuih raya... no problem! janji sebelum makan kene ngap dulu BerryFull, nanti semua yg mkn tadi kene flush balik all, perot pon jd flat balik, x de rasa sebu & sembelit. no cirit birit 😉. siap turun keylo lagi! berryfull penghancur lmak no 1 plg berksann ✅✅ . #misikurusrayaberryfull #misikurus #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruslangsing #kurusonline #coachkurus #coachkurusonline #mealplankurus #kurusselamat #slimmingproduct #kurustanpadiet #lossweight #kurustanpalapar #tipskurus #tipsturunberat #peraduankurusraya #produkkurusberkesan #produkkurusselamat #produkkurusterbaik #azamkurus2020 #kurussebelumraya #kurusdarirumah #kurusonline #kurusdalam2minggu #kurussebelumkahwin #kurusselepasbersalin #kurusdalam2minggu #kurustanpadiet #berryfullhalaljakim #berryfullluluskkm

0

LOVE COMBO😍 . COCO HOTZ🍫+ BELLA SQUEEZ🍇 .Untuk yg bermasalah BERAT BADAN BERLEBIHAN & PERUT BUNCIT . . .🍫COCO HOTZ. 🍫 Membakar lemak dari dalam.Dgn 1 sachet dpt bakar 300 - 500 kalori dalam badan 🍫 Dapat Turunkan bacaan darah tinggi anda 🍫 Dapat kurangkan bacaan kencing manis 🍫 Bertenaga sepanjang hari 🍫 Badan akan rasa lebih fit tanpa mengelebeh 🍫Sesuai utk ibu yg sedang menyusukan baby 1 bln ke atas 🍫 Kurus dgn sihat tanpa perlu berpantang 🍫 Dapat turunkan berat badan 5 - 30kg bergantung pd jenis berat anda . . .🍇BELLA SQUEEZ 🍇Mengatasi masalah sembelit 🍇Memudahkan process pencernaan 🍇Cuci kerak dalam usus 🍇Kempis kan perot yg buncit 🍇Maximum bantu turunkan berat badan hanya 5kg shj 🍇Tidak akan menjadi cirit - birit 🍇 Sesuai utk badan kurus tp berot buncit . Lets Grab.. READY STOCK🔥🔥 COCO S|| COCO HOTZ|| BELLA SQUEEZ|| BELLA SHAKE . KLIK LINK AT BIO ⤵️ IG @bodydream.original_mas 📲 013 4139558 📲 013 4139558 📲 013 4139558 . KLIK LINK WHATSAPP⤵️ FB #mas bodydream 📲 https://masbodydream.wasap.my . #BodydreamLuarBiasa #ArtistBodydream #LegacySarraAshley #LSA #LSASkuad #LSASquad #BodydreamIncomeKencang #IncomeKencangBodydream2020 #cocohotz #BellaSqueeze #PKP #PerintahKawalanPergerakan #RMO #MakcikKiah #WanitaHariIni #WHI #TV3 #setelahkudimiliki #cemburuseorangperempuan #viralproduk #azamkurus2020 #misikurus #choco #slimmingproduct #produkkurus #sayanakkurus #wanitacantik #badanidaman

0

The main ingredient which reduce your appetite . You will feel full all day with S+Beauté and enough water. Not going to bother your daily routine is what makes it best ❤️ . #slimmingproduct #fatburner #weightloss #slimmingpills #pillkurus #sbeauté #bazaaronline #sbeautekl #nourriche #nourrichekl #sbeautekl #codkl #ubatkurus #5waysofhealthylifestles #bazaarpaknil #beautyproducts

0

BERRYFULL YOUR BFF FOR LOOSING WEIGHT . Why kalau nak KURUS wajib cuba BerryFull ni? Yang belum tahu lagi . BerryFull ialah supplement kurus botanical yang lain dari yang lain. Ianya merupakan satu formula kurus yang membantu kita turunkan berat mengikut ‘ step by step’. . Yessssss step by step. Selalunya kalau kita nak cari produk kurus kita akan fokus bakar lemak dan turunkan berat badan je kan? But different with us, siapa yang dah cuba BerryFull akan rasa perbezaan step by step iaitu: . 🍇 Proses Detoks: Detoks sangat2 penting utk first step sebab kita nak cuci dulu usus yg kotor dgn junk food, fast food, mknn berlemak, berminyak yg ada melekat dlm perut tu . 🍇 Appetite Suppressant: Selera makan kurang, dan mudah rasa kenyang. Thats y kite sarankan ambil sebelum breakfast so korg akan rasa kenyang all day . 🍇 Inch loss : Badan mula rasa ringan dan inci loss. biasanya akan start loss 2-4 inci dah masa ni . 🍇 Burn Fat & Weight loss: Penurunan KG berbeza utk setiap orang sbb lain2 punca naik berat badan kan. Normal ialah seawal 7 hari penggunaan secara konsistent. ada yg awal 4 hari dah loss 4 kg, ada yg lambat sikit sebab nak detoks dulu. kene konsisten at least 3 bulan ya . 🍇 Reshape : Proses reshape dan tiada flabby fat selepas penurunan berat badan. badan korang x kan menggelebeh ya dan tak kan juga rebound kepada asal jadi bila dah dapat berat ideal boleh la stop . Jom kita hancurkan lemak lemak tepu yg dah lama melekat dalam badan korang tu. dah tiba masanya 2020 ni korang loss weight dgn berryfull, dah 100 ribu lebih kotak terjual dan beribu ribu consumer yg loss weight . team kak berry akan guide korang melalui pengalaman dieoeg sendiri. @syielaf4uz1_ yg dah loss 13kg dgn berryfull dan @amyra1_ yg dah loss 18kg dgn berryfull . #misikurusrayaberryfull #misikurus #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruslangsing #kurusonline #coachkurus #coachkurusonline #mealplankurus #kurusselamat #slimmingproduct #kurustanpadiet #lossweight #kurustanpalapar #tipskurus #tipsturunberat #peraduankurusraya #produkkurusberkesan #produkkurusselamat #produkkurusterbaik #azamkurus2020 #kurussebelumraya #kurusdarirumah #kurusonline #kurusdalam2minggu #kurussebelumkahwin

4

𝑰𝒏𝒊 𝒃𝒂𝒓𝒖 𝒃𝒆𝒕𝒖𝒍-𝒃𝒆𝒕𝒖𝒍 𝑹𝒂𝒚𝒂😊 𝐋𝐚𝐡𝐢𝐫𝐧𝐲𝐚 𝐒𝐞𝐠𝐚𝐥𝐚 𝐈𝐦𝐩𝐢𝐚𝐧 𝐁𝐞𝐫𝐬𝐚𝐦𝐚 𝐀𝐩𝐩𝐞𝐜𝐮𝐭&𝐕𝐞𝐧𝐨𝐜𝐮𝐭. Hadiah terbesar isteri buat suami tercinta.Pikat hati suami dengan kejayaan kita hari ini.Ni tak makin suami suruh kurus EHHHH!!!Menjadi pulak gemoknya.Hambar rumah tangga laki hari-hari nampak gajah lalu lalang🙏luahan kenyataan😉 Weyh!!! PENIPU AYAT "ABANG SAIYANG DAN TERIMA AYANG APA ADANYA" .Time laki cakap masa tu body kak 45kg, tapi sekarang 99kg "MEMANG ABANG TAK NAK AIYANG JADI MACAM NI" . 𝐑𝐞𝐚𝐥 𝐭𝐞𝐬𝐭𝐢𝐦𝐨𝐧𝐢 𝐍𝐨𝐨𝐫𝐚 𝐝𝐚𝐡 𝐬𝐞𝐭𝐚𝐧𝐝𝐢𝐧𝐠 𝐂𝐡𝐞 𝐓𝐚𝐚 𝐬𝐞𝐤𝐚𝐫𝐚𝐧𝐠.𝐍𝐚𝐤 𝐛𝐨𝐝𝐲 𝐦𝐚𝐜𝐚𝐦 𝐚𝐫𝐭𝐢𝐬 𝐭𝐚𝐤 𝐦𝐚𝐡𝐚𝐥 𝐬𝐚𝐦𝐩𝐚𝐢 𝐤𝐞𝐧𝐚 𝐦𝐚𝐬𝐮𝐤 𝐩𝐮𝐬𝐚𝐭 𝐫𝐚𝐰𝐚𝐭𝐚𝐧 𝐛𝐚𝐝𝐚𝐧 𝐮𝐧𝐭𝐮𝐤 𝐬𝐞𝐝𝐮𝐭 𝐥𝐞𝐦𝐚𝐤, 𝐧𝐚𝐤 𝐦𝐚𝐬𝐮𝐤 𝐦𝐞𝐬𝐢𝐧 𝐛𝐚𝐠𝐢 𝐥𝐞𝐦𝐚𝐤 𝐜𝐚𝐢𝐫 𝐝𝐚𝐥𝐚𝐦 𝐛𝐚𝐝𝐚𝐧 𝐓𝐀𝐊 𝐏𝐄𝐑𝐋𝐔 𝐬𝐞𝐤𝐚𝐥𝐢 𝟏 𝐬𝐞𝐬𝐢 𝟓𝐊😱𝐁𝐨𝐝𝐲 𝐚𝐫𝐭𝐢𝐬 𝐦𝐮𝐝𝐚𝐡 𝐮𝐧𝐭𝐮𝐤 𝐬𝐞𝐦𝐮𝐚 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐤𝐢 𝐡𝐚𝐧𝐧𝐲𝐚 𝐝𝐞𝐧𝐠𝐚𝐧 𝐀𝐏𝐏𝐄𝐂𝐔𝐓&𝐕𝐄𝐍𝐎𝐂𝐔𝐓 𝐬𝐚𝐡𝐚𝐣𝐚. 𝟑𝐁𝐔𝐋𝐀𝐍 𝐓𝐔𝐑𝐔𝐍 𝟐𝟎𝐊𝐆🔥🔥 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐈𝐒𝐓𝐄𝐍𝐂𝐘 𝐈𝐒 𝐊𝐄𝐘 💖 #📲 www.wasap.my/0196504310/wajib kurusdenganappecutmax . COD area batu caves, sri gombak, gombak, selayang, setapak, sentul, wangsa maju, melawati.. #appecutmax #appecut #appecutmaxshahalam #appecutshahalam #kurusdanhappy #appecuttestimoni #appecutfeedback #kurus #misikurus2020 #nakkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #kurustanpastress #pinggangkerengga #cepatkurus #kuruscantik #weightloss #kurusmudah #kuruscepat #kawalseleramakan #slimmingworld #slimming #weightloss #weightlossjourney #slimmingproduct #appecutmaxviral #appecutmaxsrigombak #appecutgombak #appecutbatucaves #appecutselayang

0

Not sure what Collagen 👧🏻 does for your skin? 𝐓𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐭𝐬 are listed 🗒️ here! . [✨Beauty Days✨Collagen & Slimming Products 30% OFF] This Raya, look good and look gorgeous while you celebrate 🔥🔥🔥Stock up your collagen & slimming products on Beauty Days with 30% saving during this Raya! 🥳🥳 Only available from 28 - 31 May 2020 ! Wait no more! Head to Guardian SegamatCentral now. . T&Cs apply. . . . #MYSegamatCentral #SC #SegamatCentral #segamat #shopping #mall #2020 #raya #GuardianMY #JomGuardian #GuardianSquad #GuardianPromo #BeautyDays #Collagen #Slimmingproduct #GuardianCares #StayAtHome #KekalTenang #DudukRumah #KitaJagaKita #GuardianHealthTips #HealthTips #SelfCare #GuardianSelfCare #Collagen

0

. LOVE COMBO😍 . COCO HOTZ🍫+ BELLA SQUEEZ🍇 .Untuk yg bermasalah BERAT BADAN BERLEBIHAN & PERUT BUNCIT . . .🍫COCO HOTZ. 🍫 Membakar lemak dari dalam.Dgn 1 sachet dpt bakar 300 - 500 kalori dalam badan 🍫 Dapat Turunkan bacaan darah tinggi anda 🍫 Dapat kurangkan bacaan kencing manis 🍫 Bertenaga sepanjang hari 🍫 Badan akan rasa lebih fit tanpa mengelebeh 🍫Sesuai utk ibu yg sedang menyusukan baby 1 bln ke atas 🍫 Kurus dgn sihat tanpa perlu berpantang 🍫 Dapat turunkan berat badan 5 - 30kg bergantung pd jenis berat anda . . .🍇BELLA SQUEEZ 🍇Mengatasi masalah sembelit 🍇Memudahkan process pencernaan 🍇Cuci kerak dalam usus 🍇Kempis kan perot yg buncit 🍇Maximum bantu turunkan berat badan hanya 5kg shj 🍇Tidak akan menjadi cirit - birit 🍇 Sesuai utk badan kurus tp berot buncit . Lets Grab..Set order, hari, masa & Location kami boleh Postage📮atau delivery🚘 kat hampa (*area Penang Island) READY STOCK🔥🔥 COCO S|| COCO HOTZ|| BELLA SQUEEZ|| BELLA SHAKE . KLIK LINK AT BIO ⤵️ IG @bodydream_miszdella 📲 011 35388280 📲 011 35388280 📲 011 35388280 . KLIK LINK WHATSAPP⤵️ FB #bodydream_miszdellaz 📲 https://miszbodydream.wasap.my . #BodydreamLuarBiasa #ArtistBodydream #LegacySarraAshley #LSA #LSASkuad #LSASquad #BodydreamIncomeKencang #IncomeKencangBodydream2020 #cocohotz #BellaSqueeze #PKP #PerintahKawalanPergerakan #RMO #MakcikKiah #WanitaHariIni #WHI #TV3 #setelahkudimiliki #cemburuseorangperempuan #viralproduk #azamkurus2020 #misikurus #choco #slimmingproduct #produkkurus #sayanakkurus #wanitacantik #badanidaman

0

And lastly have a sufficient sleep . Lacking in sleep can lead multiple changes to your body hence a weight gain because of hormone changes regulate hunger and appetite! . #slimmingproduct #fatburner #weightloss #slimmingpills #pillkurus #sbeauté #bazaaronline #sbeautekl #nourriche #nourrichekl #sbeautekl #codkl #ubatkurus #5waysofhealthylifestles #bazaarpaknil #beautyproducts

1

TESTIMONI BERJAYAAAA. . Guyss 10kg hilang guysss. Happynya sisturr untuk customer sistur nii. Rajin bagi feedback dan selalu share bila consume. So now , she's happyyyyyyy for lost 10kg!! . . Mudahkan dengan cocourv? Dengan 1 hari 1 sachet, lemak degil pun hilang begitu sahaja. . Korang nak tak macam customer sisturr nii? Kalau nak cepat2 whatsapp sisturr okay. Sistur guide sampai jadii. . . Nak info lanjut tentang cococurv ni kaaa. Jom lekaih whatsapp sisturrr. Tekan je link kat atas tu, kalau takleh tekan DM sisturrrr bagi teruihh number awak, sistuurrr whatsapp awk laju2. . 📲Whatsapp : 018 350 5263 @ tekan link kat profile . 🚐 AMPANG 🚐 PANDAN 🚐 CHERAS 🚐 KUALA LUMPUR 🚐 GOMBAK 🚐 SELANGOR 🚐 PETALING JAYA 🚐 POSTAGE SELURUH MALAYSIA . 📢 COD EVERYDAY 📌POSTAGE : HARIHARI POSTAGE . #cococurvhq #cococurvoriginal #cococurvampang #cococurv #kuruscepat #slimmingproduct #diet #turunberatbadan #cantik #cococurvhululangat #ampang #cococurvcheras #cococurvkeramat #cococurvbangsar #cococurvmalaysia #cococurvbanting #cococurvmelawati #cococurvsarawak #cococurvsetapak #cococurvkelantan #Cococurvperak #cococurvgombak #cococurvsetiawangsa #cococurvpermaisuri #klcc #jalanampang #cococurvpahang #cococurvsgbesi #cococurvkualalumpur #cococurvkgbaru

0

The hardest part of all I guess? Try to AVOID sugar if you can. You'll see the difference ! . Slowly but surely 💪🏻 . #slimmingproduct #fatburner #weightloss #slimmingpills #pillkurus #sbeauté #bazaaronline #sbeautekl #nourriche #nourrichekl #sbeautekl #codkl #ubatkurus #5waysofhealthylifestles #bazaarpaknil #beautyproducts

0

Exercise regularly to keep fit. . Atleast a light exercise a day should be better than nothing because we want to be slim and healthy at the same time 😀 . #slimmingproduct #fatburner #weightloss #slimmingpills #pillkurus #sbeauté #bazaaronline #sbeautekl #nourriche #nourrichekl #sbeautekl #codkl #ubatkurus #5waysofhealthylifestles #bazaarpaknil #beautyproducts

0

Makesure to take enough water daily ! . How to know how much water do you need a day? . Here is the formula; Your weight x 0.033 = Water needed a day (Litter) For an example, weight of 60kg, needs 1.98L~2L water a day. Ok jangan malas lagi. goodluck ! 😆 . #slimmingproduct #fatburner #weightloss #slimmingpills #pillkurus #sbeauté #bazaaronline #sbeautekl #nourriche #nourrichekl #sbeautekl #codkl #ubatkurus #5waysofhealthylifestles #bazaarpaknil #beautyproducts

0

Not sure what Collagen 👧🏻 does for your skin? 𝐓𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐭𝐬 are listed 🗒️ here! . [✨Beauty Days✨Collagen & Slimming Products 30% OFF] This Raya, look good and look gorgeous while you celebrate 🔥🔥🔥Stock up your collagen & slimming products on Beauty Days with 30% saving during this Raya! 🥳🥳 Only available from 28 - 31 May 2020 ! Wait no more! Head to your nearest Guardian Store or log on to Guardian Online to shop now: https://bit.ly/3bSD6U6 . T&Cs apply. . . #GuardianMY #GuardianOnline #JomGuardian #GuardianSquad #GuardianPromo #BeautyDays #Collagen #Slimmingproduct #GuardianCares #StayAtHome #KekalTenang #DudukRumah #KitaJagaKita #GuardianHealthTips #HealthTips #SelfCare #GuardianSelfCare #Collagen

6

#Repost @cococurv.damansarakl • • • • • • Amira @cococurvselayanggombak ni salah sorang Agent CocoCurv yang berjaya turun kan baby weight dia selepas melahirkan anak kedua. Mira yakin sebab terus sign up jadi agent & alhamdulilah dah makin cantik 💗 ❤️ 1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! 1 kotak BerryCurv🍇 boleh cairkan 3inci lemak perut! . 🚙 cod seluruh Damansara & KL 🚖 pick up terus ke 📍IKEA DAMANSARA Fb : Zureen Zulkimi 📲wassap terus #01132300000 (Atau tekan link dipage hakak ni k) Ws hakak jika ingin tahu lebih about 💜 CocoCurv watsap.me/send/601132300000/cococurv . #cococurv #cococurvindonesia #cococurvid #chocofit #chocofitsubang #cococurvdamansara #plussize #bajubesarmalaysia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia #slimmingproduct #kasutplussizemalaysia #kebayaplussize #seluarbesarmurahindonesia #bajubesarindonesia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia #ubatkurus #cococurvsgbuloh #teamzureen #cococurvmalaysia #cococurvdamansaradamai #cococurvsgbuloh #cococurvpantaidalam @cococurv.damansarakl @[email protected]_hq

0

#Repost @cococurv.damansarakl (@get_repost) ・・・ Zureen tahu mesti korang tengok Durian Musang king tu kannnn.. tapi jangan tengok durian tu tengok Sis Nurul ni dh boleh pakai baju yang mak dia hadiah kan korang rasa??? Haha.. Happy kannnn bila dapat berat ideal ❤️ 1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! 1 kotak BerryCurv🍇 boleh cairkan 3inci lemak perut! watsap.me/send/60109028933/cocoCurvRian #cococurv #cococurvindonesia #cococurvid #chocofit #chocofitsubang #cococurvdamansara #plussize #bajubesarmalaysia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia #slimmingproduct #kasutplussizemalaysia #kebayaplussize #seluarbesarmurahindonesia #bajubesarindonesia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia #ubatkurus #cococurvsgbuloh #teamzureen #cococurvmalaysia #cococurvdamansaradamai #cococurvsgbuloh

0

Know your food categories! . Eat more foods and vegetables with protein (chicken/egg) and a little carbohydrates (bread/rice) then you will see the best result with S+Beauté 😍 . #slimmingproduct #fatburner #weightloss #slimmingpills #pillkurus #sbeauté #bazaaronline #sbeautekl #nourriche #nourrichekl #sbeautekl #codkl #ubatkurus #5waysofhealthylifestles #bazaarpaknil #beautyproducts

0

Haluuu guyssss. Pagi tadi lepas breakfast ada shake2 takk. Kalau takdee sempat lg ni. Minun sehari 1 sachet boleh turun ke 3 ke 7kg tau dalam masa 10 harii. . Badan tengah mengembang ke tu? Jangan risau, dengan cococurv semua jadi mudah. . Whatsapp sistur laju2, sisturr nak kasi free Berrycurv untuk mereka terpilih ni. Jangan simpan lemak lama2 okayy. . . 📍KELEBIHAN COCOCURV :- . 1)MENYERAP LEBIHAN MINYAK DLM BADAN 2)MENGHILANGKAN PERUT BUNCIT /BOROI 3)MENGANJALKAN KULIT WAJAH 4)MEMBERI TENAGA YANG BERPANJANGAN 5)MEMBANTU SISTEM IMUN BADAN BERJALAN DGN BAIK 6)MENGAWAL HORMON PD YG ADA DARAH TINGGI DAN KENCING MANIS . Sistur ado je kat KL dan kawasan berdekatan, siapa nak join delivery boleh rojer okay. . 🚐 AMPANG 🚐 PANDAN 🚐 CHERAS 🚐 KUALA LUMPUR 🚐 GOMBAK 🚐 SELANGOR 🚐 PETALING JAYA 🚐 POSTAGE SELURUH MALAYSIA . 📲Whatsapp : 018 350 5263 @ tekan link kat profile . https://wasap.at/r1L9jx . 📢 COD EVERYDAY 📌POSTAGE : HARIHARI POSTAGE . #cococurvhq #cococurvoriginal #cococurvampang #cococurv #kuruscepat #slimmingproduct #diet #manrajalawak #cantik #cococurvagent #ampang #cococurvcheras #cococurvkeramat #cococurvbangsar #cococurvmalaysia #cococurvbanting #cococurvpahang #cococurvsetapak #cococurvkelantan #Cococurvperak #cococurvgombak #cococurvsetiawangsa #cococurvwangsamaju #klcc #cococurvbukitbintang #cococurvhululangat #cococurvsgbesi #cococurvkualalumpur #cococurvputrajaya #berrycurv

0

[ RAYA SALES RM20 OFF. apply coupon code : RAYA ] . makan jek rendang, lemang, ketupat, kuih raya... no problem! janji sebelum makan kene ngap dulu BerryFull, nanti semua yg mkn tadi kene flush balik all, perot pon jd flat balik, x de rasa sebu & sembelit. no cirit birit 😉. siap turun keylo lagi! berryfull penghancur lmak no 1 plg berksann ✅✅ . #misikurusrayaberryfull #misikurus #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruslangsing #kurusonline #coachkurus #coachkurusonline #mealplankurus #kurusselamat #slimmingproduct #kurustanpadiet #lossweight #kurustanpalapar #tipskurus #tipsturunberat #peraduankurusraya #produkkurusberkesan #produkkurusselamat #produkkurusterbaik #azamkurus2020 #kurussebelumraya #kurusdarirumah #kurusonline #kurusdalam2minggu #kurussebelumkahwin #kurusselepasbersalin #kurusdalam2minggu #kurustanpadiet #berryfullhalaljakim #berryfullluluskkm

3

[ 4 HARI LOSS 4 KG ] . sebab tu la BerryFull ni masuk stock jek habis, masuk stock jek licin. customer dari tahun lepas smp skrg pon still consume sampai skrg! 😃 . Nak tahu sebab apa? Sebab one of reasons BerryFull ialah ialah disebabkan keberkesanannya, effectiveness . Setiap hari ratusan feedback yg kita dapat, akan pastikkan kita share dengan korang semuanya latest taw . Bila dah cuba penangan BerryFull ni nak timbang berat time time raya ni pun tak rasa takut. Sebab dah tahu confirm berat still maintain jek x naik, turun kg lg ade la. 🤩 . #misikurusrayaberryfull #misikurus #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruslangsing #kurusonline #coachkurus #coachkurusonline #mealplankurus #kurusselamat #slimmingproduct #kurustanpadiet #lossweight #kurustanpalapar #tipskurus #tipsturunberat #peraduankurusraya #produkkurusberkesan #produkkurusselamat #produkkurusterbaik #azamkurus2020 #kurussebelumraya #kurusdarirumah #kurusonline #kurusdalam2minggu #kurussebelumkahwin #kurusselepasbersalin #kurusdalam2minggu #kurustanpadiet #berryfullhalaljakim #berryfullluluskkm

12

Live a healthy lifestyle for more fast reaction with S+Beauté slimming supplement! Free consultation + Free gifts ! . #slimmingproduct #fatburner #weightloss #slimmingpills #pillkurus #sbeauté #bazaaronline #sbeautekl #nourriche #nourrichekl #sbeautekl #codkl #ubatkurus

0

Sorry guys! U olls Memang terpaksa kurus lepas ambol Appecut ni! . Kalau taknak kurus jangan minum APPECUT okay. Setakat nak turun 3kg-7kg dalam masa seminggu atau dua minggu tu memang sekelip mata jerrr!!! . . Kalau tak caya cubalah. Dah ramai yang berjaya 😎. Korang bila lagi? Belum cuba belum tahu! APPECUTMAX ⚜️ 🍑 Perisa chocolate 🍑 KKM approved 🍑 RM89 🍑 Tiada pantang larang 🍑 Satu box ada 15 sachet 🍑 Kesan seawal 7-15 hari 🍑 Boleh consume time period 🍑 Pengambilan cuma 1 sachet sehari 🍑 Tiada effect cirit-birit / Jantung laju 🍑 Wajib makan sebelum consume APPECUT 🍑 Kena bancuh dengan air sejuk / air masak 🍑 Tidak sesuai untuk wanita hamil & breastfeeding bayi bawah 6 bulan keatas . . Click link dibio untuk dapatkan Appecut hari ini ☝️ . . #appecutmax #appecut #appecutmaxshahalam #appecuthq #kurusdanhappy #appecuttestimoni #appecutfeedback #kurus #misikurus2020 #nakkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #kurustanpastress #pinggangkerengga #cepatkurus #kuruscantik #weightloss #kurusmudah #kuruscepat #kawalseleramakan #slimmingworld #slimming #weightloss #weightlossjourney #slimmingproduct #slimmingproductmalaysia

0

#Repost @cococurv.damansarakl • • • • • • Amira @cococurvselayanggombak ni salah sorang Agent CocoCurv yang berjaya turun kan baby weight dia selepas melahirkan anak kedua. Mira yakin sebab terus sign up jadi agent & alhamdulilah dah makin cantik 💗 ❤️ 1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! 1 kotak BerryCurv🍇 boleh cairkan 3inci lemak perut! . 🚙 cod seluruh Selayang,Gombak,Kepong, Wangsamaju& Jln Kuching 📲wassap terus #0173306286 (Atau tekan link dipage hakak ni k) Ws hakak jika ingin tahu lebih about 💜 CocoCurv watsap.me/send/60173306286/cococurvgombak . #cococurv #cococurvindonesia #cococurvid #chocofit #chocofitsubang #cococurvdamansara #plussize #bajubesarmalaysia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia #slimmingproduct #kasutplussizemalaysia #kebayaplussize #seluarbesarmurahindonesia #bajubesarindonesia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia #ubatkurus #cococurvsgbuloh #teamzureen #cococurvmalaysia #cococurvdamansaradamai #cococurvsgbuloh

0