Slimmingproduct Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@rarawhiteninginjection

CINDELLA 1200MG . 💯 Original. MONEY BACK GUARANTEE IF NOT ORIGINAL. BECAUSE WE ONLY SELL THE ORIGINAL PRODUCTS!!! . Recommend to: . Whitening ❤️ Lighter Complexion & pigmentation. ❤️Anti Oxidants. ❤️Even Skin Complexion. ❤️Anti Pigmentation/Freckles. ❤️Anti Black Spot/Age Spot ❤️Suppresses the formation of acne/blemish/pimples ❤️Minimize pores and improves skin complexion . . Cell Repair ❤️Healing Wounds and Scar. ❤️Stimulates Collagen. ❤️Detoxifies in liver . . Anti Aging ❤️Enhances The Production of Bloods ❤️Recover Injuries and Tissue . . Damages ❤️Smooth fine lines and wrinkles ❤️Enhance immunity, sleep stability ❤️ Smooth SkinLifting & Firming ❤️ Repair Loose and Sagging Skin ❤️Firmer and Lifted Skin ❤️Improve Skin Strength and Elasticity. ======================== FREE POSTAGE!!! ======================= Contact: ❤️Whatsapp CINDELLA ke 0175971370 ❤️Whatsapp CINDELLA ke 0175971370 ❤️Whatsapp CINDELLA ke 0175971370 ======================== #cindella #whiteninginjection #glutax500gs #glutax #placenta #cindella600mg #cindella1200mg #putih #drip #platinumtaiwan #nanguangoriginal #nanguangtaiwan #dermanic #mixingwhite #mixingwhiteoriginal #promosiraya #putihdihariraya #rarawhiteninginjection #slim #slimmingproduct #lcarnitine #ubatkurus #mesowhite #gluta #kurus #luthioneade #luthione #luthioneade2000mg

0
@noorshafawatimufid

UNTUK BERJAYA KENA BERMULA SEKARANG! BUKAN ESOK BUKAN NANTI TETAPI SEKARANG. . . Perasan kan bila kita kata aku nak start diet harini, MESTI akan timbul perasaan "takpelahh start esok je lah". Perasan kan? Kan? . Pastu end up kita kembali ke cycle yang sama iaitu ; nak kurus ➡️ nak diet ➡️ takpelah start esok and then we are back to square one. AGAIN 😔 . In order nak kurus, memang kena decide and put into action RIGHT AWAY. If not, nanti akan dok ulang-ulang benda yang sama je. . Lagi tangguh, lagi lambat nak kurus. . COACH SHAFA 0192112157 at Kuala Lumpur

1
@tuffsysters

#fgtestibytuff _ Hasil testimoni dari customer yang 'sejenis' badan susah nak turun berat walau amik beribu ringgit punya produk kurus atau fat burner . Buat masa ni walau jenis bebal mana badan anda, insyallah anda masih boleh turun 3kg sebotol. Anda tetap akan teruja sebab sebelum ni beriban duit anda telah keluarkan, tetapi hasil penurunan 200g pun susah nak nampak 😁. Pada yang dah kurus dengan FITGEN tahniah kaktuff ucapkan. Pada yang masih gemuk dan masih tak mahukan perubahan, TAKZIAH kaktuff dulukan . Boleh whatsapp +6012-7176468 untuk info atau cara pembayaran _ 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 _ Price FITGEN for SM & SS: . *(Free Postage)* . 🐝1bottle Rm159| 30capsule . 🐍2bottle Rm318 | 60capsule 👗1capsule unt sehari, 30minit sebelum breakfast Ps: with moneyback guarantee . #Nakkurus #taknakgemuk #nakslim #diet #fitgen #gorgeousleem #rasberryketone #slimmingpills #produkkurus #kuruscepat #moneybackguarantee #garnicia #garniciaburnermurah #slimmingproduct #nakputih #nakcantik #sukamakan #dahgemuk #gemuk #sigemuk #bilanakkurus #ubatkurus #kurusdenganproduct #terlajaklaris #atkin #atkindiet #atkinmalaysia #jomkurus

0
@dee_jbeauty

💖 CEO SW YANG KACAK & FOUNDER YANG CUN MELECUN!! 😉 💖 . . ✔ Hah uolls terkejut tak tengok perubahan our CEO & FOUNDER ✔ Uolls jangan ingat dari azali our CEO ni kacak tau 🙈 ✔ Jangan ingat founder kami asalnya cun melecun 📛 Dulu pon CEO & FOUNDER SW ni ade masalah berat badan tau 👍😉 Lepas consume SW uolls tengok la kesan die 👍😉 Makin kacak +cun melecun dan bergaya kan . . . 👸 Kalo uolls jenis yang: ❌ tak mampu berdiet ❌ tak larat menahan lapar ❌ tak sempat bersenam ✔ nak kurus cepat ✔ nak kulit putih berseri ✔ nak kurus mudah ✔ nak cutting persis model 👍😉 SW ni memang khas disediakan untuk uolls . . 🌸 Sesape yang ade ciri2 kat ats tu cepat2 wassup akak k 🌸 📲+6012-6151372 📲+6012-6151372 📲+6012-6151372 . . #produkkurus #produkkurusterbaik #juskurus #slimmewhite #slimmingproducts #slimmingproduct #sayajualprodukkurus #codkl #cod #kl #agentkl #jomkurus1malaysia #jomkurus #nakkurusbadan #nakkuruskanbadan #nakkuruscepat #nakkurus #kurusdansihat #kurusdalam2minggu #kurusdanputihserentak #ubatkurus #ubatkurussgtberkesan #buanglemak

0
@ohmy_chantique

1 gelas air di minum sebaik bangun dari tidur - membantu aktifkan organ dalaman 1 gelas air di minum selepas mandi- membantu kurangkan tekanan darah rendah 1 gelas air di minum sebelum makan - membantu sistem penghadaman 1 gelas air di minum sebelum tidur - mampu mengelakkan strok dan serangan jantung pada waktu malam. Minum Minum Minum Kuruslah . #sayajual #juskurus #sayajualjuskurus #ubatkurus #ubatslim #nakkurus #nakcantik #slimmingproduct #agentwanted #tambahduit #slimfit #anggun #bergaya #ubatcantik #damansara #jomkurus #stokisfdjuicekl #fdjuice #selimmereciks #kajang #minumankurus #bae #sihatbergaya #cantik #kurus #collagen #supplements #juskurus #jomsihat #fastfood #sihat

0
@hi.gwaps_beautyproducts

Ito yong capsule na hndi lng pampapayat perk ang lakas mka pa V shape ng mukha at nkakaliit ng binti or bagtak, braso, meron kasi itong tightening effect para manprevent nya yong sagging skin mo.❤️ 36 softgel 👍A very effective slimming capsules is now available. (PRODUCT OF LISHOU COFFEE/36 SOFT GEL CAPSULES) 👍Could adjust METABOLISM,SUPPRESS APPETITE,to PREVENT excessive diet. 👍The most popular products In the form of soft gel. Focuses faster absorption of the sensitivity, slim fast acting 👍Lida steel box is imported of course GMP standards ISO 9002 standards, ensuring that it can not be copied, 👍Accelerate fat metabolism Turn fat into muscle Loss of appetite Eat less Help modify eating behavior This is designed to make it more difficult to counterfeit. Ensures quality 100% *INGREDIENTS* •Bitter orange extracts •India Lotus •Cassia Seed •Alisma Orientals •L-Carnitine *RECOMENDED DOSAGE* •Once a day/One capsule a day (take a capsule after or before breakfast) ⚠️UNSUITABLE & PRECAUTION: 1.People w/heart disease,high-blood pressure or cerebrovascular disease 2.People with psychosis of addiction to drugs,medicine or alcohol. 3.People w/ hyperthyroidism,insufficiency of liver or kidneys. 4.People w/prostatic hyperplasia or glaucoma: 5.Pregnant & lactating women 6.People under age of 18 & above 60 7.CANNOT be taken with other drugs. 💟 To order, DM me or text me at 09508006446 for fast transaction. #higwapsbeautyproducts #Lishou #SlimmingGel #slimmingproduct #ozamiz #buymenow #forsale #buyme at Ld's Olbazaar

0
@belvya_gold_sueryan

Belvya Gold ni sejenis scrub yang boleh buang lemak di mana2 sahaja even di muka, tanpa rasa pedih atau panas. Bestttt sangat lepas guna kat muka.. rasa segar, kulit pun licin bersih je . . Produk Belvya Gold ini selamat digunakan setiap hari dan mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia NOT170806042k. Boleh pakai tanpa was-was, okey? . Produk RARE yang bukan saja buang lemak, tetapi boleh buat kulit lebih flawless. Jangan terkejut selepas 1 minggu lemak dah takde and kulit pun makin berseri-seri! . Bila dah cuba, confirm jatuh cinta 😍 Fast response whatsapp sy Sue @ 93840751 . #belvyascrub #instashopsg #doublechin #pipitembam #nakkurus #igshopsg #vshape #daguruncing #facecsrub #onlineshop #onlineseller #belvyagold #losefats #igshop #belvyagoldedition #bodyscrub #belvya #instashopsg #instashopping #mukavshape #slimmingproduct #buanglemak #loseweight #scrubkurus #getridoffat .

0
@slim_white_kl

📛 SIAPA DAH TENGOK VIDEO NI?? 📛 . ✔ sedih kan... ramai yg xsedar air mata meleleh... hakak pun sama tau😢 lakonan mmg mantap! . . 🔨 Dalam rumah tangga bukan kita kena jaga makan minum suami je 🔨 Penampilan pun kena jaga 🔨 xperlu sampai bermakeup beria pun... 👍😄 cuma nampak kemas dan tenang mata mandang sudah ckup... . . . ❎ Tapi... xsemua lelaki cam dlm video ni... ❎ TAPI..... ADA lelaki cmtu tau... jgn x tahu... ✔ sejak video ni viral, ramai cust yg dtg mengadu yg dia sama seperti dlm cerita tu 😢 ✔ Xpe... slimmewhite kan ada... nak kurus nak putih nah Slimmewhite!! 😍😍 . . . #jomkahwin #jomkurus1malaysia #jomkurus #slimmingproducts #slimmingproduct #slimmewhite #nakkurusss #nakkurusbadan #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #produkkurus #produkkurusterbaik #ubatkurussgtberkesan #ubatkurusberkesan #ubatkurus #bakarlemak #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #kl #codkl #kurusselamat #kurussebelumraya

1
@slim_white_stokis

💖 BAJU LAMA DA MUAT BALIK!!!💖 . . . ✔ Kan akak da cakap kat uolls..kesan SW memang superb tau 😊 ✔ Tengok adik ni..ghaib da 20KG!!!😱😱 📛 Tapi ingat ye...kesan memang berbeza pada tiap individu ✔ Sebab badan masing2 pon da lain kan..kesan pon mst la lain 😄😄 . . 👸 Kesan berbeza sebab bergantung pada metabolisma dan hormon uolls 👸 So kalo baru seminggu tak nampak kesan ...jangan gibab tau uolls 👸 Mungkin bile 2 minggu baru badan uolls bagi tindakbalas 💪😄 👸 Yang pasti pakai sebotol mesti nampak kesan.. 👸 Kalo uolls betul2 ikot cara kami guide . . . . 🌸 Nak singkirkan lemak degil?? Meh wassup hakak 🌸 📲+6013-3674881 📲+6013-3674881 📲+6013-3674881 . . #produkkurus #codkl #kuruscarasihat #kurustanpadiet #tipskuruscepat #tipdiet #kuruscepat #kl #agentkl #ubatkurus #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #kurussebelumnikah #kurusdalam2minggu #kurusdansihat #kurusdanputihserentak #slimmingproduct #kuruscepat #slimmewhite #bazarpaknilmurah #bazaronline #bazarpaknil #kurusdengancepat #kurus #kurussihat #kuruscepat #kurussebelumnikah #kurusselamat #kurussebelumkahwin

1
@mince.gulagulakurus.dimar

Assalamualaikum, Selamat Pagi, Sarapan dah kerrr tuee😉 . Tak ambil sarapan lebih berisiko untuk naikkan berat badan! . Ramai yang 'skip' sarapan sebab nak turunkan berat badan. Anda silap! . Jika anda tidak ambil sarapan pagi, paras gula dalam darah akan jatuh di bawah paras normal. Anda akan cepat letih dan lapar. . Pastu bila tengahari anda akan makan banyak. Gula meningkat pulak dalam badan. Kemudian tenaga berlebihan dan bertukar menjadi simpanan lemak. . Jadi ambil sarapan pagi anda setiap hari ya 😍 . P/s: Setengah jam sebelum sarapan kemam mince untuk bantu anda kawal selera makan dan bakar kalori berlebihan di dalam badan. . #TeamKepuks #TK4

1
@mydeluxury

Agents wanted! Earn up to RM2800 a month and enjoy the 35% DISCOUNTED benefits! Proven results. We assure that our products will be high in demand. Whatsapp +60133091632 / +60129160501. #agents #ejen #buatduit #makemoney #deluxurymalaysia #deluxury #passionlite #slimming #malaysia #produk #slimmingproduct #singapore #brunei #sabah #kotakinabalu #sarawak #johor #KL #kualalumpur #bukitjalil #pelangsing #like4like #like4likes #likeforlike #likeforlikes #like4follow

0
@teatox_qistina

Kakicantiq tea dirumus khas daripada 100% bahan semula jadi dan 4 herba terpilih (dry herbs) dan bebas dari bahan kimia untuk mengecilkan paha, lengan, pinggul, dan spare tyre di badan. Bukan setakat mengecilkan malahan membuang angin dan lebihan air serta melawaskan kencing. Mempunyai rasa campuran teh bersama lite ribena dan lemongrass sedap. KHASIAT DAN FUNGSI KAKICANTIQ TEA : Mengecilkan peha Mengecilkan lengan Mengurangkan air berlebihan dalam badan Melawaskan kencing Mengurangkan selera makan Cepat kenyang 1 pack ada 17 sachet 1 sachet boleh guna 2 kali Minum pagi sehari sekali Tidak cirit birit Harga serendah RM 25 & free gift WA 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@mybodyshop.ph

Lose 7lbs in 7 days!!! 100% organic and safe Try this No.1 dietary supplement in US!!! No Rebound No Bad side effect FDA approved FASTER RESPONSE AND TRANSACTION MESSAGE US VIA SMS/Viber 09958593105 Wake up tomorrow 1 Pound Lighter! No diet! No exercise! No problem! No catch! #WeightLossPH #WeightLossChallenge #SlimmingProduct #SlimmingPH #Slim #Detox #Cleansing #Whitening #Antioxidant #weightlossph #cleansingph #detoxph #summerbody #balikalindog #balikalindogprogram #hcg #bangkokpills #brazilliancoffee #slimmingjuice #slimfirm #slimmingcoffe #ultragreencoffee

0
@kbak.dexandra

Hai selamat pagi semuaa, harini nisa tunjuk macam mana nak bancuh lemonex 🍋 . 1. Ambil air suam menggunakan gelas kecil. 2. Gunting dan tuang serbuk bancuhan lemonex kedalam air suam yang telah disediakan. 3. Kemudian, kacau kacau kacau dan kacau sampai serbuk tu larut. 4. Lastly, enjoy sajalahh minum lemonex itu 🍋 . noted : lemonex boleh juga dibancuh dengan air sejuk dan kalau nak mudah lagi sape yang ader shaker boleh guna shaker, mudah sahaja caranya, hanya masukkan air sejuk separuh shaker dan tuang serbuk bancuhan lemonex kemudian shake shake uollss dann minummm...bolehh dinikmati sebagai juss tauu 🍋👍 . #lemonex #offerpricelemonex #slimmingproduct #slimming #langsing #kurus #obesiti #perutkempis #senangkurus #memberitenaga #beratbadanberlebihan #gemuk #jomkurus #testimonilemonex #kbakdexandra #lemonexipoh #igbiz #dexandrainspiredperfume #dexandraforher #dexandraforhim #dexandralovers

1
@nova.bcb_shop

Morning uolls. Haa sis nak share tips shantekkkk niii. Sis dpt tips ni kat ig @bcbworldwideshop Boleh la uolls follow utk dpt macam2 tips kesihatan yg simple and senang nak buat. . . 'Hey disana, disini dtg nak beli kedai ni dgn disana disana sekali.' Masih ingat dialog ni? Cerita Tiga Abdul tuuu. Inilah pelakon cantik tu. Dato Sarimah Ahmad. . . Pelakon Dato Sarimah Ahmad memang cantik dari dulu sampai sekarang kan. . . Walaupun sudah berusia tapi masih kelihatan cantik & bertenaga. Apa rahsia beliau? Jom kita tengok gambar2 ni. . . Jom kita amalkan apa yg pelakon ni amalkan. Mana tahu boleh dpt badan sihat & kulit cantik mcm beliau kan? . . #bcbworldwideshop #datosarimahahmad #drinkingwater #tipsbcbworldwideshop #borongsabunkelulut #nakkuruscepat #kuruscepat #kuruspantas #fitness #supplementkurus #tips #slimmingworldtargetmember #slimmingproduct #bodygoals #kurus #water #kulitflawless #kulitglowing #kulitcantik #cantik #kurusdanlangsing #kurusdancantik #slimmingworldfollowers #glowingskin #novabcbshop #kulitbebasjerawat #bazaarpaknil #ruangrezekihanania

0
@bcbworldwideshop

'Hey disana, disini dtg nak beli kedai ni dgn disana disana sekali.' Masih ingat dialog ni? Cerita Tiga Abdul tuuu. Inilah pelakon cantik tu. Dato Sarimah Ahmad. . . Pelakon Dato Sarimah Ahmad memang cantik dari dulu sampai sekarang kan. . . Walaupun sudah berusia tapi masih kelihatan cantik & bertenaga. Apa rahsia beliau? Jom kita tengok gambar2 ni. . . Jom kita amalkan apa yg pelakon ni amalkan. Mana tahu boleh dpt badan sihat & kulit cantik mcm beliau kan? . . #bcbworldwideshop #datosarimahahmad #drinkingwater #tipsbcbworldwideshop #chazynash #nakkuruscepat #kuruscepat #kuruspantas #fitness #supplementkurus #tips #slimmingworldtargetmember #slimmingproduct #bodygoals #kurus #water #kulitflawless #kulitglowing #kulitcantik #cantik #kurusdanlangsing #kurusdancantik #slimmingworldfollowers #glowingskin #pelakon #kulitbebasjerawat #bazaarpaknil #ruangrezekihanania

0
@nnaa.outlet

"..Penipu!! Tak rasa bersalah ke jual produk macam ni? Cakap coffee detox tapi tak pasal-pasal dah putih pinkish satu badan..☺☺ Memang power tahap gaban la Bee Venom Gold Coffee + Vit C ni.. Terputih tanpa sengaja la pulak.."🙊🙊 - Wawa Hampa semua tak terliur ke?? Ratu Lebah Gold..Zzzz 🐝 Rm60 #KasiSengatPastiIngt #RatuLebahGold #BeeVenomGold #BVGoldCoffee #BVGold #Detox #detoxkurus #skin #flawless #whitening #beautyproduct #beauty #healthyproduct #healthy #slimmingproduct #suppliment #beevenom #honey #honeybee #coffee #coffeedetox #coffeetime #alhamdulillah #blessed #great #Allah #wonderful

0
@medinadesire.detox.slim

Teh ni sedap je rasenya. Baru nak try minum tu takyah risau bagai la. Syokk tau bila dah minum. Rase KCT masam2 Ribena campur serai. SDT pulak mcm teh biasa je tak pahit tak kelat. . Nak kurus dalam seminggu je? Whatsapp Alice 0178461700. . #slimmingproduct #ubatkurudberkesan #ubatkurus #kurustanpadiet #buanglemakpeha #dietatkin #tehhijau #greentea #setkurus #kuruskerengga #maxxslim #detoxkerengga #cairlemak #losyenkurus #jomkurus #detoxmurah #pilkurus #kuruscarasihat #kuruscepat #ubatkurus #jomdetoks #teatoxmurah #teatoxmurahgiler #skinnylotion #supplementkurus #jomkurus #kuruscarasihat #kuruscepat #jomdetoks #teatoxmurah #teatoxmurahgiler

0
@kbak.dexandra

Haiiii semuaa dah tidur ker? Atau ader yang jadi burung hantu macam nisa 🦉🦉 . Haa sebelum tidur nisa nak tunjukkan diet Rasulullah S.A.W . 1. Jangan makan susu + daging 2. Jangan makan daging + ikan 3. Jangan makan ikan + susu 4. Jangan makan ayam + susu 5. Jangan makan ikan + telur 6. Jangan makan ikan + daun salad 7. Jangan makan susu + cuka 8. Jangan makan buah + susu ( koktel ) . Walaupun pun kita nak diet makan malam tetap kita boleh tinggal sebab akan dimakan usia dan kolestrol dalam badan kita akan bertambah . Kita bajet masa kita sendiri untuk makan malam, macam nisa selalunya akan makan dalam pukul 6-8 malam, xderlah sepanjang masa 2 jam tu nisa mentekedarah jerr 😅😅 maksudnya kalau nisa x makan pukul 6 nisa masih boleh makan pukul 7 jadi ade gap masa untuk nisa rehatkan perut nisa sebelum tidur 😉😉 . Jangan bosan baca yaaa untuk kebaikan kitaa 😁😁 . #lemonex #offerpricelemonex #slimmingproduct #slimming #langsing #kurus #obesiti #perutkempis #senangkurus #memberitenaga #beratbadanberlebihan #gemuk #jomkurus #testimonilemonex #kbakdexandra #lemonexipoh #igbiz #dexandrainspiredperfume #dexandraforher #dexandraforhim #dexandralovers

1
@slimxpertbotanicalslimming

nah feedback #slimxpertadvance . yg ni waktu hq bagi tester free 5 biji. can u imagine? baru 5 bijik , dah ada yg tegur muka makin runcing. agak2 kalau sebulan telan sx advance??? her her her x lama lg dah stok sampai. ramai sgt yg join pre order . yuhuu rugi sape tak grab 👉🏻jaminan 200% penurunan berat dari 5kg ke 8kg sebulan ---------------------- ✔️whatsapp : 0179352885 (serious buyer only) ---------------------------------------------------------- ✔️PRICE : ✔️SIMXPERT ADVANCE : RM 110 sm, RM 120 ss ( now open pre order RM 95 free postage ) ✔️SLIMXPERT ( Normal version ) : RM 99 sm, 109 ss ( READYSTOCK ) ✔️REPEAT ORDER KITA KASI LESS ✔️include postage ---------------------------------------------------------- #slimxpert #tinabeautycoffee #slimmingproducts #ubatkawalselera #kuruscepat #sayanakkurus #mycoffeeprince #wedding #titiancinta #produkkurus #xxs #sayajual #kurussebelumnikah #slimxpert #meizitang #qurose #dtrim #slimmingproduct #smule #nakkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kualalumpur #sayajual #diet #saya #makeuptutorial #gorgeousleem

1
@kurus_slim_cantik

nah feedback #slimxpertadvance . yg ni waktu hq bagi tester free 5 biji. can u imagine? baru 5 bijik , dah ada yg tegur muka makin runcing. agak2 kalau sebulan telan sx advance??? her her her x lama lg dah stok sampai. ramai sgt yg join pre order . yuhuu rugi sape tak grab 👉🏻jaminan 200% penurunan berat dari 5kg ke 8kg sebulan ---------------------- ✔️whatsapp : 0179352885 (serious buyer only) ---------------------------------------------------------- ✔️PRICE : ✔️SIMXPERT ADVANCE : RM 110 sm, RM 120 ss ( now open pre order RM 95 free postage ) ✔️SLIMXPERT ( Normal version ) : RM 99 sm, 109 ss ( READYSTOCK ) ✔️REPEAT ORDER KITA KASI LESS ✔️include postage ---------------------------------------------------------- #slimxpert #tinabeautycoffee #slimmingproducts #ubatkawalselera #kuruscepat #sayanakkurus #mycoffeeprince #wedding #titiancinta #produkkurus #xxs #sayajual #kurussebelumnikah #slimxpert #meizitang #qurose #dtrim #slimmingproduct #smule #nakkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kualalumpur #sayajual #diet #saya #makeuptutorial #gorgeousleem

1
@tinaarenabeauty

nah feedback #slimxpertadvance . yg ni waktu hq bagi tester free 5 biji. can u imagine? baru 5 bijik , dah ada yg tegur muka makin runcing. agak2 kalau sebulan telan sx advance??? her her her x lama lg dah stok sampai. ramai sgt yg join pre order . yuhuu rugi sape tak grab 👉🏻jaminan 200% penurunan berat dari 5kg ke 8kg sebulan ---------------------- ✔️whatsapp : 0179352885 (serious buyer only) ---------------------------------------------------------- ✔️PRICE : ✔️SIMXPERT ADVANCE : RM 110 sm, RM 120 ss ( now open pre order RM 95 free postage ) ✔️SLIMXPERT ( Normal version ) : RM 99 sm, 109 ss ( READYSTOCK ) ✔️REPEAT ORDER KITA KASI LESS ✔️include postage ---------------------------------------------------------- #slimxpert #tinabeautycoffee #slimmingproducts #ubatkawalselera #kuruscepat #sayanakkurus #mycoffeeprince #wedding #titiancinta #produkkurus #xxs #sayajual #kurussebelumnikah #slimxpert #meizitang #qurose #dtrim #slimmingproduct #smule #nakkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kualalumpur #sayajual #diet #saya #makeuptutorial #gorgeousleem

1
@kakicantiqteamedina

Hebatkn penangan set combo ni..Dari chubby comel terus transform jd lawa melecun.. Sliming detox tea & kakicantiq tea.. Nk kurus sebelum raya ??? wasap 0102067676 Set combo yg awesome !!! . . . #teamilafazila #pelangsingan #slimmingproduct #kurus #buanglemakpeha #ubatkurus #beratbadanturun #sayajualmurah #nakkuruscepat #buanglemakperut #gemuk #dietatkin #sihat #buangdoublechin #buangselulit #atkinsdiet #detoxtea #detoxteamurah

1
@kakicantiqteamedina

Runsing dengan keadaan badan yang gemuk😢???Sudah guna pelbagai produk kurus?? Hampehh!!! semuanya TIDAK BERJAYA. Jom try slimming detox tea & kakicantiq tea...harga pun mampu serendah RM40 jer😉 wasap 0102067676 . . . #teamilafazila #pelangsingan #slimmingproduct #kurus #buanglemakpeha #ubatkurus #beratbadanturun #sayajualmurah #nakkuruscepat #buanglemakperut #gemuk #dietatkin #sihat #buangdoublechin #buangselulit #atkinsdiet #detoxtea #detoxteamurah

1
@kosmetik_skincare_murah

Awak semua....📣📣📣 Kita akan taburkan dgn byk lgi feedback customer yg guna Trimz Lotion by Zarazya #trimzlotion Alhamdulillah semuanya positif dan pasti diorang akan repeat order okay❗❗😘 So takkan chualls tgk je...meh la try confirm puas hati dan jatuh cinta💗 Harga???sgt berpatutan dan mampu milik . . Utk pertanyaan/Order PM/ DM📱 010.3695842 TRUST SELLER✔ READY STOCK ✔ COD SHAH ALAM✔ . . 📍Dengan setiap pembelian sis bgi Freegift 🎁🎁 nak ke tak?? BELI 2 UNIT FREE POSTAGE 📣📣PROMOSI SAH HINGGA 18 OCTOBER ❗❗ . . . #trimzlotion #zarazyaloverz #zarazya #trimzlotionmurah #kuruskanpeha #pinggangkerengga #buanglemakcepat #rampingkanpinggang #produkkurus #losyenkurusmurah #slimmingworld #healthyfood #slimmingproduct #shappingcream #slimnfit #lotionkurusberkesan #healthy #tampilcantik #nelydiasenrose

0
@mami_rayyan_shoppe

BENGKUNG MODEN 3 IN 1 Sesuai untuk :- 1) Ibu lepas bersalin, cantikkan semula bentuk badan. 2) Mengempiskan Perut Buncit 3) Pinggul besar/punggung besar 4) Mengecilkan peha besar. 5) Selulit di perut, peha, punggung. 6) Merampingkan Pinggang CARA MENGGUNAKAN BENGKUNG 3 IN 1 ★ Boleh dipakai ketika baring atau berdiri ★ Laraskan pelekat mengikut keselesaan ★ Untuk lepas BERSALIN / BERPANTANG, pakai sedikit KEBAWAH (LOWER ABDOMEN) bagi menyokong rahim daripada 'jatuh'. Kemudian laraskan lagi dengan zap-on kedua untuk mengetatkan lagi mengikut keselesaan. ★ Lapik kain lain selepas memakai minyak di perut ★ Untuk tujuan ramping/slim, pakai betul2 di pinggang kemudian adjust lagi dengan zap-on kedua bagi mengetatkannya. HARGA RM50 TERMASUK POS SM. SS ADD RM5 ********************************************************** #bengkung #slimming #slimmingproduct #corset #corsetpb #premiumbeautiful #premiumbeautifulcorset #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkungibu #bengkungmodern #bengkungmama #bengkung #bengkung3in1

0
@legstea_medinadesire

Anda pernah Cuba diet??? Tapi takde hasil..berat turun sikit,berat payah nak turun,berat macam yoyo atau payah nak konsisten.. Mari Cuba teh by medina desire yg awesome ni..SET COMBO dapat 2 jenis teh.. Saya Bantu guide awak.. WA 0162199742 POSTAGE ISNIN - SABTU #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@kurus.bydetox

Yang duk tanya tanya mana satu lah set combo yang zaza selalu duk cakap tu, okay ni lah dia SET COMBO RM40 yang dah berjaya buat ramai orang kurus dan terpaksa bertukar size baju & seluar👏🏼👏🏼 Sekarang ni ada promo beli 2 set combo dapat Free My Bottle! . 👉🏻Set Combo RM40.00 👉🏻Dapat 2 jenis tea (pagi & malam) 👉🏻Setiap pack ada 17 uncang (extra 2 uncang) 🎁FREE GIFT setiap purchase . . WHATSAPP 0193488737 or TEKAN LINK KAT BIO / / #nakkurus #ubatkurus #letscantik #pilkurusmalaysia #produkslimming #produkkurus #bengkungmoden #korsetmurah #korsetmurahmalaysia #slimmingproduct #slimmingtea #greencoffee #titiancinta #detoxteamalaysia #detoxtea #detoxmurah #kempisperut #kecikkanpeha #zumbamalaysia #fitmalaysia #dietatkins #dietatkinsmalaysia #tabataworkouts #senamanringan #dietseimbang #kuruscepat #kuruscepatselamat #kuruslepaspantang #lotionkurus

1
@slim_white_stokis

📛 SIAPA DAH TENGOK VIDEO NI?? 📛 . ✔ sedih kan... ramai yg xsedar air mata meleleh... hakak pun sama tau😢 lakonan mmg mantap! . . 🔨 Dalam rumah tangga bukan kita kena jaga makan minum suami je 🔨 Penampilan pun kena jaga 🔨 xperlu sampai bermakeup beria pun... 👍😄 cuma nampak kemas dan tenang mata mandang sudah ckup... . . . . ❎ Tapi... xsemua lelaki cam dlm video ni... ❎ TAPI..... ADA lelaki cmtu tau... jgn x tahu... ✔ sejak video ni viral, ramai cust yg dtg mengadu yg dia sama seperti dlm cerita tu 😢 ✔ Xpe... slimmewhite kan ada... nak kurus nak putih nah Slimmewhite!! 😍😍 . . . #jomkahwin #jomkurus1malaysia #jomkurus #slimmingproducts #slimmingproduct #slimmewhite #nakkurusss #nakkurusbadan #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #produkkurus #produkkurusterbaik #ubatkurussgtberkesan #ubatkurusberkesan #ubatkurus #bakarlemak #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #kl #codkl #kurusselamat #kurussebelumraya

1
@amalinapeter_coach

Mcm org lain dah 😱😱😱 Repost from @fatinsyaibrahim_hlf @TopRankRepost #TopRankRepost Bila #MakAnakTiga turun 17KG. Terus nampak macam orang yang berbeza! 😱😱😱 . Kak Sha turun 17kg sambil menyusu jgk tau. So you can do it too!! 😍 Boleh makan nasi, turun berat tanpa berlapar, makan dgn seimbang, pakej inchloss skali. 😍🤗 . TAHNIAH Kak @saidah_ismail!! Happy sgt tengok progress Kak Sha dari awal. Keep it up!! 😍👏💪 Kawan-kawan Kak Sha boleh pm Kak Sha untuk tips kurus 😄 . JOIN US!! ‼️End Year Challenge‼️ Turun 5-15KG sebelum 2018 jom! 💪💪 #TeamSuriKurus #HerbalifeMalaysia #HerbalifeCoachMalaysia #KurusDariRumah

2
@sabun_zumba_linazz

. 🔥FEEDBACK SABUN ZUMBA🔥 . ✔Dah Tak Payah Telan Pil ✔Sembelit Pulih Whatsapp 012-4085174 Atau lebih mudah klik link wassap di bio.

2
@yy_beautypalace

韩系美女Vivi:很喜欢这款韩国Rushup瘦身精油。👍🏼每当忙得没时间去健身时还能维持不发胖! 一收到马上使用,涂抹后不油腻,容易被吸收,感觉脂肪就在燃烧了。听说连睡觉无活动下脂肪也一样在燃烧的哦,所以才能那么有效瘦下来! 而且还完全不热也不辣,我才敢安心使用!☺️ 还可以瘦脸和firm up颈项的哦!太棒了👏 💌WhatsApp:+6018-784 5100💌 #Korearushup #korearushup2 #RushUp2 #Rushup #rushupslimming #rushupoil #rushupslim #slimming #slimmingessence #slimmingoil #slimmingproduct #slimming #bestslimmingessence #bestslimmingproduct #CBS #cbsgold #australiacbs #japanwhite #japanwhiteningpill #japandewywhite #dewywhite #whiteningsupplement #whitening #美白

0
@slimme_white_kl_stokis

💖 BAJU LAMA DA MUAT BALIK!!!💖 . . . ✔ Kan akak da cakap kat uolls..kesan SW memang superb tau 😊 ✔ Tengok adik ni..ghaib da 20KG!!!😱😱 📛 Tapi ingat ye...kesan memang berbeza pada tiap individu ✔ Sebab badan masing2 pon da lain kan..kesan pon mst la lain 😄😄 . . 👸 Kesan berbeza sebab bergantung pada metabolisma dan hormon uolls 👸 So kalo baru seminggu tak nampak kesan ...jangan gibab tau uolls 👸 Mungkin bile 2 minggu baru badan uolls bagi tindakbalas 💪😄 👸 Yang pasti pakai sebotol mesti nampak kesan.. 👸 Kalo uolls betul2 ikot cara kami guide . . . . 🌸 Nak singkirkan lemak degil?? Meh wassup hakak 🌸 📲+6013-3674881 📲+6013-3674881 📲+6013-3674881 . . #produkkurus #codkl #kuruscarasihat #kurustanpadiet #tipskuruscepat #tipdiet #kuruscepat #kl #agentkl #ubatkurus #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #kurussebelumnikah #kurusdalam2minggu #kurusdansihat #kurusdanputihserentak #slimmingproduct #kuruscepat #slimmewhite #bazarpaknilmurah #bazaronline #bazarpaknil #kurusdengancepat #kurus #kurussihat #kuruscepat #kurussebelumnikah #kurusselamat #kurussebelumkahwin

2
@legstea_medinadesire

kakicantiq tea ni ada 3 bahan utama iaitu serai,dry herb & rebina. bila uolls minum kct ni perut uolls akn rasa kenyang jer sepanjang hari. tp uolls akan kerap rasa haus. jadi dah haus akan minum banyak memang akan kerap kencing. itu normal kalau minum kct. jgn risau sesayang ya..rs dia hopkos lah rasa rebina dan serai..xkn jus oren pulakkn..hiks ! 😘 WA 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@slim_white_kl

💖 HILANG 16KG SEKELIP MATA 💖 . . . ✔ Kan akak da cakap kat uolls..kesan SW memang superb tau 😊 ✔ Tengok adik ni..ghaib da 16KG!!!😱😱 📛 Tapi ingat ye...kesan memang berbeza pada tiap individu ✔ Sebab badan masing2 pon da lain kan..kesan pon mst la lain 😄😄 . . 👸 Kesan berbeza sebab bergantung pada metabolisma dan hormon uolls 👸 So kalo baru seminggu tak nampak kesan ...jangan gibab tau uolls 👸 Mungkin bile 2 minggu baru badan uolls bagi tindakbalas 💪😄 👸 Yang pasti pakai sebotol mesti nampak kesan.. 👸 Kalo uolls betul2 ikot cara kami guide . . . 🌸 Nak singkirkan lemak degil?? Meh wassup hakak 🌸 📲+6013-3674881 📲+6013-3674881 📲+6013-3674881 . . #produkkurus #codkl #kuruscarasihat #kurustanpadiet #tipskuruscepat #tipdiet #kuruscepat #kl #agentkl #ubatkurus #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #kurussebelumnikah #kurusdalam2minggu #kurusdansihat #kurusdanputihserentak #slimmingproduct #kuruscepat #slimmewhite #bazarpaknilmurah #bazaronline #bazarpaknil #kurusdengancepat #kurus #kurussihat #kuruscepat #kurussebelumnikah #kurusselamat #kurussebelumkahwin

0
@bcbworldwideshop

Stress?? Stress sebab apa? Badan gemss? Badan menggeleber?? Kulit kusam?? . . Bebaskan diri dari dari belenggu ni!!! . . RAHSIA BENTUK BADAN MENAWAN & KULIT GLOWING!! . . Nak SLIM? Nak FIRM? Nak GLOW?? . #bcbworldwideshop #produkkecantikan #comingsoon #produkbaru #chazynash #nakkuruscepat #kuruscepat #kuruspantas #fitness #supplementkurus #sado #slimmingworldtargetmember #slimmingproduct #bodygoals #kurus #gym #binabadan #kulitflawless #kulitglowing #cantik #kurusdanlangsing #kurusdancantik #slimmingworldfollowers #glowingskin #fatburner #bazaarpaknil #ruangrezekihanania

0
@kakicantiqteamedina

Taraa..perkenalkan set kurus berasaskn minuman..sliming detox tea dan kakicantiq tea..memberi kesan seawal 1 minggu..jom la try..sy cod jika anda tinggal area sg buloh,kepong dan gombak..wasap 0102067676 Postage seluruh malaysia..sm7/ss rm10 . . . #teamilafazila #pelangsingan #slimmingproduct #kurus #buanglemakpeha #ubatkurus #beratbadanturun #sayajualmurah #nakkuruscepat #buanglemakperut #gemuk #dietatkin #sihat #buangdoublechin #buangselulit #atkinsdiet #detoxtea #detoxteamurah

0
@kakicantiqteamedina

Mari2...mari beli teh medina desire.. Murah2... Beli set combo dpt 2 teh. Slimming detox dan kakicantiq tea.. Testimoni sangat byk dan dipercayai ramai.. Teh no.1 malaysia kecilkan peha dan lengan..wasap 0102067676 . . . #teamilafazila #pelangsingan #slimmingproduct #kurus #buanglemakpeha #ubatkurus #beratbadanturun #sayajualmurah #nakkuruscepat #buanglemakperut #gemuk #dietatkin #sihat #buangdoublechin #buangselulit #atkinsdiet #detoxtea #detoxteamurah

1
@hazzacwp

Pleased to of lost something after the week I’ve had! That’s half a stone in 2 weeks which sounds better! #cambridgeweightplan #cambridgedietplan #cambridgedietuk #cambridgedietrocks #cambridgedietsupport #cwp #cwpgoals #cwpstep1 #cwplife #cwpteam #cwpfriends #weighday #weightloss #weightlossjourney #slimming #slimmingproduct

0
@caymee0531

#slimmingproduct

0
@mybodyshop.ph

Lose 7lbs in 7 days!!! 100% organic and safe Try this No.1 dietary supplement in US!!! No Rebound No Bad side effect FDA approved FASTER RESPONSE AND TRANSACTION MESSAGE US VIA SMS/Viber 09958593105 Wake up tomorrow 1 Pound Lighter! No diet! No exercise! No problem! No catch! #WeightLossPH #WeightLossChallenge #SlimmingProduct #SlimmingPH #Slim #Detox #Cleansing #Whitening #Antioxidant #weightlossph #cleansingph #detoxph #summerbody #balikalindog #balikalindogprogram #hcg #bangkokpills #brazilliancoffee #slimmingjuice #slimfirm #slimmingcoffe #ultragreencoffee

0
@mybodyshop.ph

Lose 7lbs in 7 days!!! 100% organic and safe Try this No.1 dietary supplement in US!!! No Rebound No Bad side effect FDA approved FASTER RESPONSE AND TRANSACTION MESSAGE US VIA SMS/Viber 09958593105 Wake up tomorrow 1 Pound Lighter! No diet! No exercise! No problem! No catch! #WeightLossPH #WeightLossChallenge #SlimmingProduct #SlimmingPH #Slim #Detox #Cleansing #Whitening #Antioxidant #weightlossph #cleansingph #detoxph #summerbody #balikalindog #balikalindogprogram #hcg #bangkokpills #brazilliancoffee #slimmingjuice #slimfirm #slimmingcoffe #ultragreencoffee

0
@mybodyshop.ph

Lose 7lbs in 7 days!!! 100% organic and safe Try this No.1 dietary supplement in US!!! No Rebound No Bad side effect FDA approved FASTER RESPONSE AND TRANSACTION MESSAGE US VIA SMS/Viber 09958593105 Wake up tomorrow 1 Pound Lighter! No diet! No exercise! No problem! No catch! #WeightLossPH #WeightLossChallenge #SlimmingProduct #SlimmingPH #Slim #Detox #Cleansing #Whitening #Antioxidant #weightlossph #cleansingph #detoxph #summerbody #balikalindog #balikalindogprogram #hcg #bangkokpills #brazilliancoffee #slimmingjuice #slimfirm #slimmingcoffe #ultragreencoffee

2
@bynrftn

1
@legstea_medinadesire

ramai di antara kita yang ada masalah berat badan & dah cuba macam-macam produk kurus tp masih tak kurus-kurus lagi. duit dh banyak habis,tapi berat badan masih tak turun-turun.. yang mana ada masalah berat..saya boleh tolong korang..jom cuba kurus dengan produk slimming detox tea & kakicantiq tea.. wa 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@bynrftn

1
@bynrftn

1
@sugarbabes_hq

Antara bahan utama dalam Slimpossible. Ada yang tanya, Slimpossible bahaya tak? Kalau bahaya takkan sis nak jual ye dok? Jangan risau sebab memang safe. Slimpossible bukan sahaja dapat mencantikkan kulit & menguruskan badan tetapi Slimpossible juga supplement untuk orang yang nak mengamalkan kehidupan yang sihat & bebas dari penyakit. Tahukah anda penyakit datang dari tubuh badan yang penuh toksin & toksid. Badan kita juga perlukan detox untuk menyikirkan segala toksin & toksid yang lama menetap di tubuh badan kita. So apa lagi, whatsapp sis sekarang kalau nak sihat! . . . PROMO RM 55.90 FREE POSTAGE!!! BUY 2 RM 99.00 FREE POSTAGE!!! . . . . #detoxslimming #detoxyogurt #detoxbeauty #flawlessin2weeks #supplement #slimpossible #slimmingproduct #supplementkurus #slimmingin2weeks #kuruscepat #kuruscantik #kurussebelum2017 #kurussebelumraya2017

0
@bynrftn

Sado ke kalu lengan mengeleber...???? Sapa mcm ni? 🙅 Jom amalkan gel Annette. • ANNETTE SLIM N FIRM🌸 🦋Bersifat gel mudah meresap 🦋Berwarna biru 🦋Tidak melekit 🦋Tidak berbau 🦋Kesan panas yang lama -ON /OFF 🦋Kulit menjadi lembut dan halus 🦋Kesan seawal 24jam • 🌸KESAN SELEPAS PENGGUNAAN 💭 memecahkan lemak melalui peluh / pembuangan air kecil @ atau besar... 💭 tidak perlu risau kerana tidak mendatangkan cirit birit.. 💭 hilang inci seawal 24jam (boleh ukur dulu sebelum guna) 💭 menjadikan badan terasa ringan 💭 menghilangkan bekas selulit / rekahan selepas bersalin

1
@coachfaizah

Kenyang dan kurus! 💃. . Jangan kurangkan makan dgn berlapar, tapi makan benda yg betul supaya kenyabg pastu kurus ✌. . Okey..? 😘. . ‼END YEAR CHALLENGE‼ ▪Turun 10-15kg sebelum 2018. . Let's get better together! Join our #teamsurikurus community today! 💃. . PROGRAM KURUS 30 HARI: 👍 Turun berat 3-7kg 👍 Meal plan mudah utk kurus 👍 Coaching group yg awesome 🌟 👍 Daily meal check 👍 All online❗️❗️ DAFTAR SEKARANG!!! 😘 📲 Faizah +60127462341. . #teamsurikurus #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia #programkurus30hari

2
@kakicantiqteamedina

Jangan teragak2 untuk turunkan berat badan. BUAT BETUL2...Kalau teragak2...HASILNYA PUN TERAGAK2...mari saya bantu guide uolls turunkan berat badan...set combo hanya RM40+FREE GIFT. wasap 0102067676 . . . #teamilafazila #pelangsingan #slimmingproduct #kurus #buanglemakpeha #ubatkurus #beratbadanturun #sayajualmurah #nakkuruscepat #buanglemakperut #gemuk #dietatkin #sihat #buangdoublechin #buangselulit #atkinsdiet #detoxtea #detoxteamurah

1
@slim_white_stokis

💖 SW UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN 💖 . . ✔ Sape kate lelaki tak nak slim??? ✔ Sape cakap lelaki tak kesah dengan bentuk badan dorang??🙈 📛 Tett..uolls salah k..dizaman moden ni semua nak shape badan cantik 📛 Taknak da geleber sane sini..lemak terjojol setiap sudut 🙈🙈 . . 👍😉 Sebab tu SW di reka khas untuk lelaki n pompuan 👍😉 Sebab kami tau keperluan bentuk badan untuk semua 👍😉 Tengok abang kacak ni..mudah2 je ghaib 15kg!! 👍😉 Dulu size XXL..coming soon size M!! . . 🌸 Kalo uolls nak slim sehat n mudah meh wassup hakak 🌸 📲+6013-3674881 📲+6013-3674881 📲+6013-3674881 . . #kurustanpadiet #kurussebelumraya #produkkurus #slimmingproducts #codkl #agentll #kualalumpur #kuruscepat #jomkahwin #jomkurus1malaysia #jomkurus #bazaronline #bazarpaknil #kuruscantik #kl #slimmingproduct #ubatkurussgtberkesan #ubatkurus #slimmewhite #produkkurusterbaik #kurussebelumnikah #kuruscepat #kurus #kurusdalam2minggu #kurusdengancepat #kurussebelumraya

0
@slimme_white_kl_stokis

📛 SIAPA DAH TENGOK VIDEO NI?? 📛 . ✔ sedih kan... ramai yg xsedar air mata meleleh... hakak pun sama tau😢 lakonan mmg mantap! . . 🔨 Dalam rumah tangga bukan kita kena jaga makan minum suami je 🔨 Penampilan pun kena jaga 🔨 xperlu sampai bermakeup beria pun... 👍😄 cuma nampak kemas dan tenang mata mandang sudah ckup... . . . ❎ Tapi... xsemua lelaki cam dlm video ni... ❎ TAPI..... ADA lelaki cmtu tau... jgn x tahu... ✔ sejak video ni viral, ramai cust yg dtg mengadu yg dia sama seperti dlm cerita tu 😢 ✔ Xpe... slimmewhite kan ada... nak kurus nak putih nah Slimmewhite!! 😍😍 . . . #jomkahwin #jomkurus1malaysia #jomkurus #slimmingproducts #slimmingproduct #slimmewhite #nakkurusss #nakkurusbadan #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #produkkurus #produkkurusterbaik #ubatkurussgtberkesan #ubatkurusberkesan #ubatkurus #bakarlemak #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #kl #codkl #kurusselamat #kurussebelumraya

0
@coach_nadiahmahamood

#ResepiMasakSuriKurus harini sempena cotiii Deepavali heheh. Nama masakan : Ayam Cajun Air Fryer😍 Bahan diperlukan : Ayam bahagian Dada. Rempah Cajun ( boleh tanya @paez.hamzah . Kawannya supplier Rempah Cajun 😆) Lemon Garam secukup rasa. . . Cara membuatnya : 1.Marinate ayam, rempah cajun dan sedikit garam. Boleh marinate dalam 1-3 jam. Lagi lama, lagi mantap rasa rempahnya 😋 2. Lepastu, masak dalam Air Fryer. Set masa 20 minit, suhu 180 celcius. Yang bestnyaaaa air fryer ni sebab takyah minyak pun makanan tu dah sedapp setaraf kita goreng. Jimat kalori 😜 3. Dah siap !!! Letak perahan lemon sikit. Sedia utk dimakan. Selamat mencuba 😍 #TeamSuriKurus #HerbalifeMalaysia #HerbalifeMalaysiaCoach

1
@mince.gulagulakurus.dimar

Mesti yakin dan konsisten. . Diperbuat dari bahan-bahan terbaik. Gel Cool Rose nyata beri hasil yang super awesome 😘 . Anda mesti cuba ya! . Klik sini ya www.wasap.my/60189774791 . #TeamKepuks

3
@bynrftn

Perbezaan slim dan adv 2.0 🤗 Nak lagi best sapu dua2, selang seli. Hari ni biru, esok putih untuk kesan yang lagi wowww. • • Mai whatsapp Aten 0135399383

1
@yy_beautypalace

顾客反映:Korea Rushup的效果超惊人,只用了两天就可以感觉到肌肤紧实了,妊娠纹也淡化了许多,顾客完全大爱💕 Korea Rushup是市场上最好的外涂瘦身产品。有很好的局部瘦身效果,瘦脸和美白肌肤。 帮助懒惰运动的人有结实的身体,让身体的肉不是松垮垮的。 💌WhatsApp:+6018-784 5100💌 #Korearushup #korearushup2 #RushUp2 #Rushup #rushupslimming #rushupoil #rushupslim #slimming #slimmingessence #slimmingoil #slimmingproduct #slimming #bestslimmingessence #bestslimmingproduct #CBS #cbsgold #australiacbs #japanwhite #japanwhiteningpill #japandewywhite #dewywhite #whiteningsupplement #whitening #美白

0
@bynrftn

Cantik dagu adik manis ni 🤗🤗 Nak tau rahsia dagu runcing mcm ni tak?? Sapu Annette Beaute v lahh. Insyaallah menjadi 😘 Yg penting sabar & konsisten 👍🏻 • • Whatsapp Aten 0135399383

1
@kikaa.beauty

Asssalamualaikum . Haaa nampak tak perbezaan die ketarankan??? Sheghonok member tau berjaya turun kan berat badan.dari 75kg skrg 65kg ! So woww kan ! kihkihkih. . Sape lagi yang teringin turun kan berat badan bolenla cube try test ARECA SLIMMING ni. . Bukan tok kurus he uolss kalau jenis susah buang air besar pun sesuai minum ARECA ni. Kompom lancar sis jamin ! 👍🏽 . . More info? Jom sembang tepi. DM or wasep me ok Whatsapp 0162658615 . #feedbackslimmdfiber #feedbackslimmingteadetox #kurustanpasenaman #kurustanpadiet #arecaslimming #4in1 #koyakdanminum #nakkurus #kurus #slimmingproduct #cepatkurus #whitening #whiteningproduct #kurusdalamseminggu #4in1 #4dalam1 #nakcantik #beautyskin #beautyskincare #beautyandthebeast #sleepingbeauty #beautygirl #beautifullife #kurustanpadiet #kurustanpasenaman #kurusdansihat #cerahdangebu #bertenagadansihat

6
@bpslimmingpills

Bangkok slimming pills. See the result in 3 days! Fast and effective!! Order now... #bangkokpills #slimmingpills #bpslimmingpills #dietpills #weightloss #diet #pills #slimpills #slimfit #bangkokproduct #slimmingproduct #dietproduct #bangkokslimmingpills #slim #fit 👍🏼

0
@slim_white_stokis

📛 SIAPA DAH TENGOK VIDEO NI?? 📛 . ✔ sedih kan... ramai yg xsedar air mata meleleh... hakak pun sama tau😢 lakonan mmg mantap! . . 🔨 Dalam rumah tangga bukan kita kena jaga makan minum suami je 🔨 Penampilan pun kena jaga 🔨 xperlu sampai bermakeup beria pun... 👍😄 cuma nampak kemas dan tenang mata mandang sudah ckup... . . . ❎ Tapi... xsemua lelaki cam dlm video ni... ❎ TAPI..... ADA lelaki cmtu tau... jgn x tahu... ✔ sejak video ni viral, ramai cust yg dtg mengadu yg dia sama seperti dlm cerita tu 😢 ✔ Xpe... slimmewhite kan ada... nak kurus nak putih nah Slimmewhite!! 😍😍 . . . #jomkahwin #jomkurus1malaysia #jomkurus #slimmingproducts #slimmingproduct #slimmewhite #nakkurusss #nakkurusbadan #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #produkkurus #produkkurusterbaik #ubatkurussgtberkesan #ubatkurusberkesan #ubatkurus #bakarlemak #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #kl #codkl #kurusselamat #kurussebelumraya

0
@slim_white_kl

💖 LOST 9KG!! SUAMI KATA KURUS GILER!!😄 💖 . . 🎶 Pandanglah ..lihatla ~~😍😍 🎶 Pinggangku yang ramping dan badan ku yang sudah slim 🎶 Perempuan kalo sayangkan suaminya 🎶 Jaga badan jaga kulit dan jaga rupa 👍😉 Baru la suami sayang tak pandang lain da 👍😉 Gittew uolls..petang2 ni hakak ajar uolls menyanyi lagu klasik plak 😂😂 . . . ✔ Nak suami makin sayang ✔ Nak keyakinan uolls bertambah ✔ Nak melaram time raya nanti 👍😉 SW la jawapannye uolls 👍😉 Merampingkan badan & memutihkan kulit sekelip mata . . 🌸 Berminat nak slim &flawless dengan harga promo?? wassup hakak k 😉 🌸 📲+6013-3674881 📲+6013-3674881 📲+6013-3674881 . . . #slimmingproducts #slimmingproduct #ubatkurussgtberkesan #ubatkurus #ubatkurusberkesan #juskurus #produkkurus #produkkurusterbaik #jomkurus #jomkurus1malaysia #buanglemakpeha #buanglemakperut #buanglemak #kurustanpadiet #kuruscepat #kurus #kurusdalam2minggu #kurussebelumraya #kurusdengancepat #nakkuruskanbadan #nakkurusbadan #nakkurus #nakkuruscepat #bazarpaknil #bazarmalaysia

0
@ns_kosmetik_murah

MAXX BURN, EXTREME BURN. RM110 FREE POSTAGE UNTUK MEREKA YANG NAK KURUS!!! maxx BURN💊💊 💊Help increase energy 💊Natural Ingredient 💊Help reduce appetite 💊Reduce fatigue 💊Boost Mood How to use :- On Normal Days :- take 2 capsules in the morning after breakfast . On Exercise Days :- take 2 capsule before exercise with food . (MAXIMUM OF 2 CAPSULE PER DAY) #kurus #fatburn #maxxburn #maxxburnmalaysia #maxxburnmurah #extremeburn #cepatkurus #nakkurus #sayanakkurus #bakarlemak #pilkurus #ubatkurus #perutbuncit #slimmingpill #obesity #zumba #dietarysupplement #slimmingproduct #slimming #lossweight #malaysia #dubai #kuwait #bahrain #france #brunei #africa #portugal #oman #nigeria Whatsapp +60175005707

0
@medinadesire_i.ila

Losyen ni Sgt sesuai Bagi korang yang tak sempat minum teh..sesuai untuk ibu-ibu lepas bersalin masih dalam pantang takut minum teh. . . Sapu2 jer boleh kurus..mudah jer,best Sgt losyen ni..wangi & tidak melekit..boleh pakai bila2 masa..org xkn perasan kita pakai losyen punya..😘😄🌺 . WA 0162189742 . #teamilafazila #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatoxi

0
@legstea_medinadesire

Bila GEMUK masalah lain pun seronok jer nk hampiri kita.. saya bantu uolls turunkn berat badan..badan sihat,kita jugak yg hepi kn? 😘 lets grab slimming detox tea & kakicantiq tea WA 0162199742 #legstea #legsteamurah #legsteamalaysia #legsteakl #legsteamurahmalaysia #kurusdengancepat #buncit #kempisperut #perutkempis #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #detoxtea #slimming #slimmingtea #slimmingproduct #slimmingdetox #produkkurus #atasimasalahgemuk #skinnyteatox

0
@ninagojes88

Tudiaaa, shinning helok fd ni tau. Pakai hat ni, muka glowing lap2. Fd tengah dok hot sekarang ni tau. Yang bestnye shine fd ni mampu merawat masalah kulit seperti jeragat, jerawat, kedut, parut, tona xsekata, Kulit muka berminyak dan bintik, Menggantikan sel kulit mati, Memutihkan kulit, Melembapkan kulit, Anti-penuaan / anti-aging, Glowing, Mengimbangkan kulit dan membuat kulit nampak lebih halus dan lembut, Menstabilkan metabolisma pada permukaan wajah, & paling penting mesra solat. . 🚩Rebut PELUANG miliki produk jenama anda. Jual PRODUK SENDIRI lagi masyukkkk!!! Berminat nak BINA PRODUK sendiri??? Meh bisik2 dengan @ninagojes88, pasti UNTUNG yang berlipat kali ganda. Mix & Match product yg sedia ada & tampal sticker jenama anda. . ✔Min. Order TERENDAH ✔Sample Product . ••Order/More Details•• http://www.wasap.my/601127417477 https://www.instagram.com/ninagojes88 . #claymask #scrubs #lipmatte #krimkilo #krimkilomurah #cosmeticjar #bekaskosmetikmurah #slimmingproduct #foundationkilomurah #skincarejenamasendiri #krimjenamasendiri #brunei #singapore #kosmetikjenamasendiri #glowglowing #noradanish #whiteningbooster #ootd #dsv

0
@ninagojes88

Treatment Argan Collagen super duper best. Xde rasa melekit or rimas. Bila sapu terus resap dalam kulit, kulit rasa sgt lembut bak kulit bayi selepas sapuan pertama dan rasa segar. Membantu proses pencerahan kulit dengan memberikan perlindungan optimum & mematikan bakteria pada jerawat. Membekalkan nutrisi, kulit cerah sekata. Menegangkan kulit wajah, membuang sel kulit mati, merawat kulit kusam, gelap bawah mata, meremajakan kulit, kulit lebih berseri & segar semulajadi. 🚩Rebut PELUANG miliki produk jenama anda. Jual PRODUK SENDIRI lagi masyukkkk!!! Berminat nak BINA PRODUK sendiri??? Meh bisik2 dengan @ninagojes88, pasti UNTUNG yang berlipat kali ganda. Match product sedia ada & tampal label jenama anda. . ✔Min. Order TERENDAH ✔Sample Product . ••Order/More Details•• http://www.wasap.my/601127417477 https://www.instagram.com/ninagojes88 . #claymask #scrubs #lipmatte #krimkilo #krimkilomurah #cosmeticjar #bekaskosmetikmurah #slimmingproduct #foundationkilomurah #skincarejenamasendiri #krimjenamasendiri #brunei #singapore #kosmetikjenamasendiri #glowglowing #noradanish #whiteningbooster #ootd # #fathialatiff

0
@krimkilo.murah

Treatment Argan Collagen super duper best. Bila sapu terus resap dalam kulit, kulit rasa sgt lembut bak kulit bayi selepas sapuan pertama dan rasa segar. Tak rasa melekit. Membantu proses pencerahan kulit dengan memberikan perlindungan optimum & mematikan bakteria pada jerawat. Membekalkan nutrisi, kulit cerah sekata. Menegangkan kulit wajah, membuang sel kulit mati, merawat kulit kusam, gelap bawah mata, meremajakan kulit, kulit lebih berseri & segar semulajadi. ✨Jangan tunggu lagi. Modal KECIL, UNTUNG BERLIPAT GANDA!! Jual produk JENAMA SENDIRI, lagi masyukkkk!!! Hanya perlu tampal label jenama anda. ✔Min. Order serendah 100g @ 20pcs shj. ✔Menjual product yang belum dijenamakan ⚠Service lain yang disediakan: labelling. WhatsApp sekarang! . http://www.wasap.my/601127417477 https://www.instagram.com/krimkilo.murah #claymask #scrubs #lipmatte #krimkilo #krimkilomurah #rebrand #slimmingproduct #foundationkilomurah #skincarejenamasendiri #krimjenamasendiri #brunei #singapore #kosmetikjenamasendiri #glowglowing #noradanish #whiteningbooster #tipskulitcantik #skinfoodmalaysia #bekaskosmetik #creamjar #bekaskrim #cosmeticjar

0
@putri.beautyz

DEEPAVALI SALE🔥 . Wahhhh PROMOSI datang lagiiii 😍. Ada tak yang nak KURUS, PUTIH & CANTIK ??? . Sekarang pihak Syahmimi Beauty HQ tengah buat PROMOSI DEEPAVALI. Jom dapatkan #Qurose #SureGlowLotion & #EyebrowHenna SEKARANG! Harga dah murah, boleh la borong banyak2 buat stok. . Haaa tunggu apa lagi uols?? . P/s : PROMOSI BERMULA 18/10/2017 & AKAN TAMAT SEHINGGA STOK PROMOSI LICIN. . NAK KURUS, CANTIK & PUTIH ??? Ada FREE GIFT menanti anda yang bertuah ❤. . Whatsapp 📲0192268033 NOW! . #kurus #kulitsihat #kulitputih #kuruscepat #kurussihat #qurose #qurosetips #qurosehalal #qurosemurah #Qurosekelate #qurosepromosi #slim #slimfit #slimmingproduct #detox #quroseselangor #jomkurus #jomputih #mua #makeupbase #shawl #instantshawl

0