Squadsyiera Photos on Instagram

See related and similar tags

Tutorial full set make up from Obsess Cosmetics 😍 DM @obsess.jelitasara atau whatsapp sarah 019 3013 576. Kalau nak senang lagi, sayang2 just klik je link dekat bio sarah. Jom kita sama² cantik & OBSESS dengan Obsess Cosmetics 😍 • 📮 Sarah buat Postage ke Seluruh Malaysia 🚙 COD area Paka, Kerteh, Ajil & Kuala Berang 👱🏻‍♀️ Jom jadi MINI AGENTS & DROPSHIPPERS Sarah 🤗 . #obsesscosmetics #obsesswave #obsesscosmeticsthailand #obsesscosmeticsindonesia #obsesscosmeticsterengganu #obsesscosmeticskemaman #obsesscosmeticspaka #obsesscosmeticskerteh #obsesscosmeticsdungun #obsesscosmeticsajil #obsssscosmeticskualaberang #obsessterengganu #obsesskemaman #obsesspaka #obsesskerteh #obsessdungun #obsessajil #obsesskualaberang #waniempire #squadsyiera #maisquad #teamsarahrose

0

Woww positive feedback daripada pengguna cushion foundation obsess cosmetics 🤩 • - It lasted from morning until evening ya! Up to 8 hours 🤩🤩🤩 - Muka dah peluh-peluh pun masih cantik glowing 😍 • DM @obsess.jelitasara atau whatsapp sarah 019 3013 576. Kalau nak senang lagi, sayang2 just klik je link dekat bio sarah. Jom kita sama² cantik & OBSESS dengan Obsess Cosmetics 😍 • 📮 Sarah buat Postage ke Seluruh Malaysia 🚙 COD area Paka, Kerteh, Ajil & Kuala Berang 👱🏻‍♀️ Jom jadi MINI AGENTS & DROPSHIPPERS Sarah 🤗 . #obsesscosmetics #obsesswave #obsesscosmeticsthailand #obsesscosmeticsindonesia #obsesscosmeticsterengganu #obsesscosmeticskemaman #obsesscosmeticspaka #obsesscosmeticskerteh #obsesscosmeticsdungun #obsesscosmeticsajil #obsssscosmeticskualaberang #obsessterengganu #obsesskemaman #obsesspaka #obsesskerteh #obsessdungun #obsessajil #obsesskualaberang #waniempire #squadsyiera #maisquad #teamsarahrose

0

Nah sis belanja tutorial guna creamy blusher🥰 . Item ready stock . Click link di bio😘 untuk order . Fast response👄👄👄A.S.AP . 📦 Postage everyday seluruh 🇲🇾 . 🚘 Cod available . 📍 Shah Alam ✅ kapar✅Klang✅setia alam✅ . #obsesscosmetics #teamelyamor #squadsyiera #peachyroseitem #paidreview #makeupmurah #blusher

0

Normal price RM79 but now promo only RM59😱😱😱😱 . Betul ke⁉️⁉️⁉️⁉️iye betul la tu.Rugi siapa tak grab sekarang🤗 . Click link di bio😘 untuk order . Fast response👄👄👄A.S.AP . 📦 Postage everyday seluruh 🇲🇾 . 🚘 Cod available . 📍 Shah Alam ✅ kapar✅Klang✅setia alam✅ . #obsesscosmetics #teamelyamor #squadsyiera #peachyroseitem #paidreview #makeupmurah #ddcushion

0

Tiada perkara yang menggembirakan mira bila bersama dengan #teamjerungmira melainkan dapat melihat pencapaian mereka sebegini rupa. Bermula modal sebagai dropship pastu upgrade modal minimum RM250-RM500 boleh capai sales 4-5 angka alhamdulillah. Janji KOMITED & KONSISTEN — Sangat sayangkan #teamjerungmira , semuanya supportive each other. Tiada istilah menjatuhkan antara satu sama lain, tiada istilah down 🔥💪 — — ☎️ Dm/Wassap 0145114890 🚗 Cod seluruh malaysia ( cari agent mira #teamjerungmira ) 📦 Postage seluruh malaysia ❤️ — JOIN #teamjerungmira AS A DROPSHIP, MINI AGENT, AGENT. MODAL SERENDAH RM250🔥RM250🔥DM/WASSAP MIRA 0145114890❤️ — #teamjerungmira #obsesswave #obsesscosmetic #obsesscosmetics #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmeticmalaysia #squadsyiera #obsesscosmeticsselangor #obsesscosmeticscod #muaipoh #muaperak #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmeticbrunei #imfounderobsesscosmetics #imfounderobsess #squadsyiera #ddcushionviralobsesscosmetics #ddcushionobsess #ObsessMakeupParty #ObsessCosmetics #iAmFounder

0

Belanja sikit la video founder pakai maskara baru yang bau macam cekelat ni 🍫 . Apa perbezaan maskara baru dengan maskara lama? . Maskara lama jenis sikat. Maskara baru untuk tambah volume bulu mata 👀 . Maskara lama 6gram RM39. Maskara baru 16gram RM40. MasyaAllah korang kena tambah singgit je kot untuk penambahan 10gram lagi tuu 😲 . Apa yang sama? Masih mudah nak cuci macam maskara lama which is part yang I love the most la orang kata ❤ . Korang nganga apa lagi? Raya nak dekat dah ni. Moh le order cecepat 💕 . . . . @obsessbyyuni @obsessziraamin_ @obsess.cosmetics @obsess.beautyfam @obsessbyhafifah #YuniAvengers #ZiraEmpire #squadsyiera #iamfounder #teamCilipadi .

0

Pernah dulu terfikir boleh ke nak jadi agent nie dengan modal RM1k minimum? ini dulu punya modal tahun 2017 , so bila difikir2 kan kembali kenapa lah sangat join obsess cosmetics nie. Alhamdulillah dah lebih 2 tahun join obsess cosmetics mira dapat provide stok untuk #teamjerungmira , ada team yang sangat supportive each other — Jadi jangan lah kita blok mindset untuk berniaga walaupun start as a dropship yuran serendah RM50 , mira akn ajar beranakkan modal tu menjadi 3-4 angka taw janji korang komited dan konsisten❤️ — — ☎️ Dm/Wassap 0145114890 🚗 Cod seluruh malaysia ( cari agent mira #teamjerungmira ) 📦 Postage seluruh malaysia ❤️ — JOIN #teamjerungmira AS A DROPSHIP, MINI AGENT, AGENT. MODAL SERENDAH RM250🔥RM250🔥DM/WASSAP MIRA 0145114890❤️ — #teamjerungmira #obsesswave #obsesscosmetic #obsesscosmetics #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmeticmalaysia #squadsyiera #obsesscosmeticsselangor #obsesscosmeticscod #muaipoh #muaperak #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmeticbrunei #imfounderobsesscosmetics #imfounderobsess #squadsyiera #ddcushionviralobsesscosmetics #ddcushionobsess #ObsessMakeupParty #ObsessCosmetics #iAmFounder

0

JOM BUAT DUIT DARI RUMAH!!!! . . Kak Jie buat biz set mekap dari Obsess Cosmetics dari rumah jer😍 Tak perlu nak berpanas,berhujan,berembun bagai,kita buka kedai online jer kat socmed FB,IG,Tweeter,Wasap dan banyak lagi . . Bukan susah pom nak menjual neh,janji awak rajin dan komited,pasti boleh😍 Apa yang penting,kita sendiri yakin dengan diri sendiri Percaya berjaya Sebelom berjaya💪🏿💪🏿💪🏿 . . JOM BUAT DUIT DARI RUMAH 💰 SECARA BERJEMAAH,📢WASAP JER KAK JIE SEKARANG!! . . 👉 FAST RESPONS WHATSAPP : +60139656533 INSTAGRAM: @razilawanis Facebook. : Razila Wanis Daud #squadsyiera #waniempire #iamfounder #obsesskitapunya #wanisbeautypalace #agentobsesscosmetics #cadetSparta #agentwanted #agentkualakrai #agentkelantan #duitsaku #agentmachang #agenttanahmerah #agentdabong #extraincome #obsesswave #codkualakrai #codtanahmerah #codmachang #hudabeauty #muakelantan #muakualakrai #makeupartist #faralipbutter #muamalaysia #cushionobsess #mekapkualakrai #dropshipwanted #obsesscosmeticskelantan #obsesscosmeticskualakrai

0

Alhamdulillah , sebelum tirai 2019 berlabuh Syera dapat achieved target yang syera nak . Planning nya memang nak upgrade Senior Agent dah lama tapi seringkali perasaan takut dan tak yakin tu datang. . Alhamdulillah , dipermudahkan semuanya 🤲🏼Kurang daripada setahun syera dah upgrade dari DROPSHIP to SENIOR AGENT. Syera dah keluar dari “ZON SELESA” ! . Terima kasih dekat LEADER AIFA & ANIS yang banyak membantu dan sangat supportive . Video ni syera tunjukkan hasil result syera selama join OBSESS, apa yang syera dapat dari OBSESS . Tak pernah putus ilmu dlm berniaga sebab OBSESS bagi Live coaching setiap minggu dekat FB. . Free material dekat group telegram yang memudahkan untuk kita posting! Yang paling best dapat reward lah kan . Macam-macam reward dapat bila join OBSESS . Banyak dh cuma Syera tk sempat save gmbr sebab memory full. Gambar reward dlm video ni paling latest 🙈 . Gambar restock tu restock pertama syera masa upgrade SENIOR AGENT aritu. Sebelum ni memang teringin nak show off dgn stock banyak tu Alhamdulillah tercapai juga . So far Syera happy and enjoy dgn apa Syera buat . Enjoy jual Obsess sebab team & family Obsess ni sgt supportive dan tak pernah kedekut ilmu ! Kita share rezeki sama-sama! . Siapa cakap suri rumah & student tak boleh success? Kita duduk rumah main fon duit masuk juga tau!Sekarang ni Syera ada 11 orang mmbers dlm team syera yang ready untuk dibantu berjaya sama-sama. Untuk korang yang tengah cari peluang untuk jana pendapatan sampingan monthly RM200-RM400 , boleh whatsapp 0122337290 (SYERA) Syera buka peluang untuk Dropship (especially kawasan PD)yang nak bantu diri mereka and family! Boleh whatsapp or click je link dekat bio okay 🤗💋. . #squadlovebeauty #squadsyiera #squadmummygojes #teamsyeravengerz #obsessselfie #lipmatte #obsesscosmetics #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmeticscod #nilai #portdickson #bandarenstek #kotaseriemas #KLIA #agentobsessPD #ddcushionobsess #makeupmalaysia #blusher #eyeshadow #eyebrows #settravelobsesscosmetics #liptint #Indonesia #Brunei #PortDickson #makeupviralmalaysia #iamfounder #iamfounderobsess #iamfounderobsessNegeriSembilan

0