Sriiskandar Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@dealer_st_manjung

Sendayu Tinggi 💄makeup💋skincare💊Herbs soothing gel ⭐️1001 kebaikan⭐️ 🍃Sumber alam untuk merawat kulit🍃 walau apa jua masalah kulit anda, rehatkan kulit dgn soothing gel. ☘️formulasi dari bahan alam semulajadi seperti aloe vera, timun, canadian willowherbs, dan Asid Amino ☘️Bertekstur gel yg tidak melekit malah mudah meresap ☘️Jika kulit rosak disebapkan bahan kimia spt merkuri atau hidroquinon, sapu dan rehatkan kulit dgn gel ini selama 3-4hari sebelum menggunakan product lain, ia bertujuan utk merawat kulit yg rosak sekaligus mengeluarkan bahan kimia drpd kulit ☘️aloe vera-komponen aktif dlm aloe vera menenagkan kulit dan promotes skin renewal ☘️canadian willowherbs-mengurangkan keradangan pd sel kulit ☘️timun menyejukan kulit ☘️asid amino berperanan dlm pembentukan baru jaringan sel kulit. ☘️Boleh juga digunakan pd kulit yg sunburn,luka,atau rawatan bibir.. Syafawatiosman #DealerSendayuTinggiPerak 💄makeup💋Skincare💊herbs 🌸Dealer sah sendayuTinggi Perak 📲0124374058 🏎Cod #srimanjungperak #sitiawanperak #Lumut ⭐️Trusted product ST 📦Postage Everyday #sunburn #Breakoutskin #rawatankulit #sendayutinggimanjung #sendayutinggilumut #sendayutinggisitiawan #sriiskandar #srimanjung at Sitiawan

0
@kaya_bitcoin_mudah

ANDA INGIN MEMILIKI BITCOIN SETIAP HARI❓MENJADI JUTAWAN DALAM MASA 1-3 TAHUN❓. + . 🎯World Rank 1st Cloud Mining Btc 🎯Free 50 GHS 🙂Modal 0.008btc RM270 📈Capai 0.13btc /day dlm 13 bln 💖15% Affiliate Bonus 💖Mula dr 2014 🖱️Nak details klik⏬ http://nak.la/KayaKripto http://nak.la/KayaKripto + + 😘 Rasailah limpahan *BITCOIN* setiap hari dengan melombong (mining) bersama * Crypto Mining Farm* CMF yg beroperasi sejak *2014* tanpa gagal utk withdraw. . . Dengan hanya membeli GHs/Hash Power anda terpaksa menerima muntahan *BITCOIN* walau anda xnak. . + Dengan memiliki *BITCOIN* pasti bisa mengubah hidup anda, menyelesaikan hutang piutang anda dan menambah aset anda. Bitcoin merupakan *matawang digital* paling mahal ketika ini💪💪💪. . + You alls x nak ke hidup bebas hutang, kaya, aset bertimbun2, mengerjakan haji diusia muda. Masih belum terlambat untuk anda memiliki dan menyimpan *BITCOIN* sebagai aset anda utk kesenangan kemudian hari❗ . + ✅ Di CMF kami tiada Marketing plan yang rumit, kami hanya affiliate. Yang mana anda perkenalkan CMF kepada orang ramai melalui link anda secara online, anda dibayar bonus dlm bentuk Hashrate (GHS) . Jika anda tidak perkenalkan CMF kepada sekalipun pun anda tetap diberi bayaran keuntungan melalui kontrak yg anda langgan. .. Jangan biarkan diri anda ketinggalan dlm dunia digital . + *Bertindak Sekarang‼* Mari register *FREE* disini Daftar free https://www.cryptominingfarm.io/signup/?referrer=5B0A8993BDAA0 Klik link bio profile 🖱️Nak details klik⏬ http://nak.la/KayaKripto http://nak.la/KayaKripto

6
@kaya_bitcoin_mudah

ANDA INGIN MEMILIKI BITCOIN SETIAP HARI❓MENJADI JUTAWAN DALAM MASA 1-3 TAHUN❓. + . 🎯World Rank 1st Cloud Mining Btc 🎯Free 50 GHS 🙂Modal 0.008btc RM270 📈Capai 0.13btc /day dlm 13 bln 💖15% Affiliate Bonus 💖Mula dr 2014 🖱️Nak details klik⏬ http://nak.la/KayaKripto http://nak.la/KayaKripto + + 😘 Rasailah limpahan *BITCOIN* setiap hari dengan melombong (mining) bersama * Crypto Mining Farm* CMF yg beroperasi sejak *2014* tanpa gagal utk withdraw. . . Dengan hanya membeli GHs/Hash Power anda terpaksa menerima muntahan *BITCOIN* walau anda xnak. . + Dengan memiliki *BITCOIN* pasti bisa mengubah hidup anda, menyelesaikan hutang piutang anda dan menambah aset anda. Bitcoin merupakan *matawang digital* paling mahal ketika ini💪💪💪. . + You alls x nak ke hidup bebas hutang, kaya, aset bertimbun2, mengerjakan haji diusia muda. Masih belum terlambat untuk anda memiliki dan menyimpan *BITCOIN* sebagai aset anda utk kesenangan kemudian hari❗ . + ✅ Di CMF kami tiada Marketing plan yang rumit, kami hanya affiliate. Yang mana anda perkenalkan CMF kepada orang ramai melalui link anda secara online, anda dibayar bonus dlm bentuk Hashrate (GHS) . Jika anda tidak perkenalkan CMF kepada sekalipun pun anda tetap diberi bayaran keuntungan melalui kontrak yg anda langgan. .. Jangan biarkan diri anda ketinggalan dlm dunia digital . + *Bertindak Sekarang‼* Mari register *FREE* disini Daftar free https://www.cryptominingfarm.io/signup/?referrer=5B0A8993BDAA0 Klik link bio profile 🖱️Nak details klik⏬ http://nak.la/KayaKripto http://nak.la/KayaKripto

2
@halizafloristcraft_

Orkid latex yang berkualiti. tak mudah berhabuk. Mudah dijaga . kegilaan ramai peminat orkid😍😍😍 . Berminat boleh datang ke kedai kami di Tesco Sri Iskandar Perak #orkidmurah #orkid2018 #satuorkid #ingatorkid #perak #sriiskandar #batugajah #tronoh #lumut #Ipoh #tescobandaru #rosemurah #bestquality at Bandar Seri Iskandar , Perak Darul Ridzuan

0
@encik_ijal

Geng lagend meet up. Tq tuan rumah 🏠 banglo @mohdyasseribrahim jemput beraya. Tak lupe @tekisugi hepi besday🎁😆😆 #studysama #uitm #sriiskandar #uitmperak

4
@batik.eksklusif_kct

. KAIN SARUNG SRI CHENDERING . kalau selalu orang pakai kain batik time pantang je kan, kalini kita buat baju pasang!! lawo wehhhh 😍😍 . dah laa kain tak jarang, sejuk plak tu bila pakai. buat hadiah pon sesuai. . . Harga : rm38 / 2 meter (tak termasuk postage) . . nak kain sarung viral yang RARE ni ?? Whatsapp _016-9475831 . . . . #kainsarungsrichenderingkctrtw #kctrtw #kainsarungbatik #ajimaura #bazaarpaknil #terapiinstagram #batikmalaysia #kainsarungmalaysia #kainsarungmurah #batikpastel #batikprinted #batiklukis #terengganu #batikterengganu #cheras #kotamelaka #taiping #bandarbarubangi #skudaijohor #cikgusekolah #bukitmertajam #sriiskandar #penjawatawam #sungaipetani #kangar #nilai #negerisembilan #kotabharu #sedondonraya #sedondon

0
@luxemme.co

Christian D*or Hailey #7378 Kualiti: Semi Premium Diameter: 3.5 cm Free Box, Free Bateri Warna: Black, Gold, Silver, Rose Gold. Strap: Stainless Steel Harga: RM150 Postage : 8sm/12ss Kualiti Dijamin Bagus ! Memang Cantik Banget ! ♥😉 #meletop #cantikgiler #jamtanganmurah #ipoh #uitm #usm #uiam #uum #malaysia #jamtangan #kualakangsar #sriiskandar #utpsriiskandar #uitm #uitmshahalam #promo #jomfollow #vendorboutiqueipoh #vendorboutiquetaiping

1
@luxemme.co

Michael Kors Timepiece 7321 # Kualiti: Semi Premium Diameter: 3 x 3.5 cm Free Box, Free Bateri Cadangan !! Warna: Black, Red, White Rantai: leather Harga 150 Postage 8sm/12ss #meletop #cantikgiler #jamtanganmurah #ipoh #uitm #usm #uiam #uum #malaysia #jamtangan #kualakangsar #sriiskandar #utpsriiskandar #uitm #uitmshahalam #promo #jomfollow

1
@razmannasir

Shisya mlm minggu

2
@sitihalina_afina

Habih semua bijik mata dah ka awak celik tu...😆😆😆 #praktisbowling #sriiskandar #besokgame

0
@onlineshopstudentprice

Dah restock di Sri Iskandar, bolehle dtg beramai2 ke Dmall billion ground floor aje .Sebaris kedai samsung ye kome☺️ #wondercheeseperak #wondercheesesriiskandar #uitmsriiskandar #sriiskandar at Lenovo Dmall Seri Iskandar

1
@pherolins_pherox

Done cod ‼️ 12 Julai 2018 📌 Berdekatan dengan maybank U13 setia alam 💥 Anda berminat?? Tekan link di bio di ☝️atau WHATSAPP / CALL 🔽 . . 📱 018-2414375 . . 📱 018-2414375 . jauh kita POS, dekat kita COD 👏 WANGIAN PEMIKAT👏 . #setiawangsa #setiajaya #setialam #serisetia #seksyen8 #seremban2 #sriiskandar #sungaibesar #sungailembing #sungaibuloh #sungkai #setiaalammall #seksyen7 #seksyen13 #seksyen16 #seksyen9 #sicomelpipimerah #susah #senang

2
@sfazaina

Kenangan di sri iskandar..tempat berdikari dengan duit mak ayah..huahuahua...kawasan penginapan student perempuan. Huhuhu...hnya tinggal tapak je..org sdah berganti. 2014-2015 #sriiskandar #masjidygaqmlaspegi #kdaiygslalusnggahtimeblajar #stpm2014-2015 #rnducikgu #rndusmuaorg^^ #protakaqedit #gmbrcamlamegituuollsss

0
@halizafloristcraft_

Selain gubahan orkid, kami juga membuat gubahan bunga rose. Cantik tk uolls 😍😍 Harga, serendah RM20 . Whatsapp kami 0123803641/0146498716 #rosemurah #rose #gubahanrose #orkidmurah #orkid2018 #perak #Ipoh #batugajah #lumut #tronoh #sriiskandar #murah #kualiti

0
@halizafloristcraft_

Sungguh memukau 😍😍😍 Whatsapp kami segera 0123803641/0146498716 #orkidmurah #orkid2018 #orkid #mampumilik #murah #rose #orchid #orkidperak #Ipoh #perak #batugajah #lumut #tronoh #sriiskandar #malaysia at Seri Iskandar, Perak

1
@halizafloristcraft_

Orkid putih material latex. Kualiti terjamin. Tidak mudah berhabuk. Mudah dicuci. Warna yang tidak akan luntur 2-3 tahun. Dengan harga RM160 anda mampu memilikinya Whatsapp kami segera 0123803641 #orkid #orchid #whiteordchid #murah #kualititerbaik #sriiskandar #batugajah #Ipoh #perak #dijaminpuashati #business #bungamurah #bungaorkid #orangperak #bungaperak #tesco at Bandar Universiti, Sri Iskandar, Perak

0
@kctrtw

. KURUNG MODEN ENGLISH COTTON . ✅ Kain 100 % Cotton ✅ Kain lembut sejuk dan Paling penting selesa dipakai ✅ Kain mudah diurus , tidak luntur Warna selepas dibasuh ✅Sangat Sesuai Untuk pecinta cotton , design memang semua cantik ! ✅Mudah digosok, kurang renyukan . BAJU KURUNG MODERN 👚Modern( bukan jenis potongan ketat) 👚span nipis di bahagian bahu 👚zip dibahagian belakang baju 👚Dart belakang 👚Kain Pinggang getah 👚Kain selisih depan ( kain pakai) 👚zip tepi kain Saiz ~ XS, S,M,L,XL dan XXL . . HARGA : RM65 Postage : RM8 SM / RM11 SS . . Berminat Nak order ? Whatsapp _0169475831 . . . #kctrtw #kurungcottonkctrtw #terapiinstagram #bazarpaknil #bazaaronline #onlineshop #kurungcotton #kurungpahang #kurungkedah #kurungpeplum #kurungdoll #kebayamoden #cikgucikgi #cikgu #cikgumalaysia #ustazah #politeknikmalaysia #uum #uitm #uiam #usim #unisel #unimap #usm #sriiskandar #yongpengjohor #ulutiram #sungkai #labuan #putrajaya

0
@amaika_batik

[ BAJU TIDUR SYOK ! ] NAK SANTAI KAT RUMAH TAPI TAHU NAK PAKAI APA ? ADA, TAPI NAK TUKAR 'MOOD' PAKAI BAJU KELAWAR PULAK ? JOM PILIH CORAK-CORAK SUPER CUN-MELECUN YANG DAH OHSEM NI 😫 Kaftan batik malaysia terengganu. Motif marble wave. Didatangkan dengan pelbagai corak seperti bunga-bungaan, abstrak dan geometri. Melihat dari sudut warnanya pula terdapat sekukurang-kurangnya enam pilihan wajib untuk setiap keluaran bergantung kepada stok semasa. Terdapat dua kaedah penghasilan, antaranya batik tradisional asli iaitu melalui kaedah buatan tangan 100% dan keduanya adalah batik tiruan yang mana melalui cetakan digital membabitkan proses pengkomputeran (cetakan mesin) Jenis kain pula terdiri daripada pelbagai jenis antaranya kain kapas lembut dan kain fuji dari gred A hingga gred C yang mana setiap jenisnya mempunyai mutu-mutu tertentu. Kepada yang berhajat ingin hadiahkan sesuatu untuk seseorang, kaftan batik ni sesuai dijadikan sebagai hadiah kerana ianya adalah pakaian harus bagi wanita setiap malam. Adik, kakak, mak, nenek semuanya kena tengok baju-baju kelawar ni ya Komen 'PM' Komen 'PM' atau 'KLIK' terus 'LINK' di ruangan BIO  untuk senarai koleksi album penuh #amaikabatik #kaftan #batikmalaysia #kaftanbatik #batik #perak #sriiskandar #tidur #ibu #tempatan #muslimah #kaftanmalaysia #bajubatikmalaysia #bajutidur #malaysia #pijama #jualmurah #jualonline #sayajual #pakaianwanita #perempuan #murah #malaysia

7
@mycarwashsiputeh

Apa yang anda dapat jika memilih servis Water Wax dari kami: PERCUMA SNOW WASH DAN VACUUM 😮 Waterwax akan menambah lapisan perlindungan pada cat kenderaan supaya kurang calar dan kotoran, Kereta akan kelihatan bersih dan bersinar lebih lama ✨ - Kurang kotoran dan habuk yang melekat 🌝 - Perlindungan sinar UV dan perlindungan antioksida 🌞 - Menjadikan permukaan licin, kotoran dan debu tidak mudah melekat ✨ #MYCarWashSiputeh #kereta #cuci #cucikereta #bersih #segar #waterwax #siputeh #batugajah #sriiskandar #seriiskandar #carwash at MY Car Wash

0
@mycarwashsiputeh

AKAN DATANG di MY Car Wash siputeh.. Servis polish 2 layer.. Krew kami masih dalam training secara profesional.. Nantikan pengumuman dari kami.. #MYCarWashSiputeh #polish #akandatang #comingsoon #siputeh #batugajah #sriiskandar #new #carwash #car #wash at MY Car Wash

0
@jamuratumalaya_asma

Pencuci muka zinnia margentha. Kelebihan sabun ni dpat menghapuskan jerawat, memudarkan jeragat dan dan menghilangkan kedut halus. Formulasi baru yang dipertingkatkan. Sebotol hanya RM35 #hapuskanjerawat #jerawat #acnetreatment #jamuratumalaya #jrmasma #kulitmukamulus #bazaarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan #fattzura #neelofa #shahalam #sriiskandar #subangperdana #sayajualonline

1
@cabellobarbershop

Ayah memiliki seribu cara untuk membuatmu bahagia dan tersenyum. Meskipun apa yang diberikannya bukanlah barang-barang mewah dan mahal, namun cara ia membahagiakanmu itu sangat sederhana, tetapi amat berharga ketika kamu sudah dewasa dan berpikir bahwa kasih sayang ayah itu luar biasa. SALAM JUMAAT.. “Improve Your Selfie” “Go And See Your Barber” #salamjumaat #cabellobarbershop #cabellofamily #sriiskandar #barberlife #barberpost #uppercutdeluxe #barberforpleasure at Bandar Seri Iskandar , Perak Darul Ridzuan

1
@arifstewan

Majlis persandingan at D’ENAI WEDDING HALL MANJUNG..berminat nak ambik pakej dngan kami tak kira full pakej atau pakej pelamin sahaja bole pm kami laju2 harga sangat2 berpatutan dan murah nk bagi u oollsss... #perkawinan #perkahwinanmelayu #perkahwinanbudget #pakejpenganmurah #jomkahwin #raikancinta #mahligaicinta #manjung #bangi #bota #sriiskandar #pengantin #pengantinbajet at Stiawan, Perak, Malaysia

4
@arifstewan

Majlis at D’ENAI HALL MANJUNG..berminat nak ambik pakej dengan kami cepat2 pm ye full pakej bole pakej pelamin saje pon bole.. harga sangat2 berpatutan #perkahwinan #perkahwinanmelayu #jomkahwin #kahwin #raikancinta #mahligaicinta #pengantinbangi #pengantinkl #pengantinmanjung #pengantinbota #manjung #bangi #bota #sriiskandar pakejkahwinmurah at Stiawan, Perak, Malaysia

4
@vitaminbeautybynajwa

💕SET SKINCARE PALING LARISSSS💕 . Paling highly recommended untuk jenis kulit: . ❤Kusam/tak bermaya/tiada seri/tidak sihat ❤Berjerawat & berminyak ❤Parut jerawat lama/hitam/susah nak pudar ❤Kulit gelap/sunburn/tak sekata . Highly recommended SET SKINCARE!!! . Jom try #VITAMIN C PLUS . 🍊Merangsang pembentukan kolagen 🍊Membantu mencerahkan kulit muka & badan 🍊Melambatkan penuaan 🍊Mengurangkan kolestrol 🍊Merawat masalah kulit 🍊Antibiotik semulajadi 🍊Membantu masalah insomia & stres 🍊Mencegah selsema & demam 🍊Merawat masalah jerawat.. 🍊Kulit lebih licin & radiant . 🍇 #VITA E (GRAPE SEED)🍇 . 🍇Bertindak sebagai antioksidan 🍇Memudarkan parut 🍇Merawat masalah jerawat & jeragat 🍇Mengecilkan liang-liang pori pada wajah 🍇Menghilangkan whitehead & blackheads 🍇Melambatkan proses penuaan 🍇Mencerahkan kulit 🍇Merawat sunburn 🍇Menegangkan kulit 🍇Menghilangkan eyebag 🍇Membantu merawat pelbagai masalah kulit . ⭐KELEBIHAN #ESP⭐ . ⭐Awet muda-membina otot,kuku,rambut,kulit dll ⭐Bantu merendahkan paras kolestrol ⭐Mencegah risiko osteoporosis & sakit jantung ⭐Merangsang pembentukan semula kulit & otot ⭐Mengurangkan kedutan,agen anti penuaan ⭐Mengurangkan kesan parut ⭐Mempercepatkan penyembuhan luka ⭐Membekalkan tenaga segera ⭐Meningkatkan sistem imun ⭐Mencegah migrain,insomnia & stres ⭐Membaiki masalah rambut gugur & beruban ⭐Membaiki masalah kulit seperti pigmentasi,kedutan & kesan tua ⭐Meningkatkan kualiti memori & vitaliti ⭐Mengekang pertumbuhan & perebakan sel kanser . Semoga cantik jelita setiap hari! . Berminat? Dapatkan Best Price & Free Consultation dengan terus hubungi NAJWA 0142122876 . Truly, NAJWASHAKLEE 014 2122876 SID SHAKLEE . #terapiinstagram #shakleekelantan #shakleekotabharu #setkecantikan #skincarepalinglaris #shahalam #bangi #selangor #sepang #banting #subang #ampang #gombak #petalingjaya #cheras #sarawak #kuching #bintulu #miri #johor #segamat #muar #sriiskandar #ipoh #taiping

1
@vitaminbeautybynajwa

💕SET SKINCARE PALING LARISSSS💕 . Paling highly recommended untuk jenis kulit: . ❤Kusam/tak bermaya/tiada seri/tidak sihat ❤Berjerawat & berminyak ❤Parut jerawat lama/hitam/susah nak pudar ❤Kulit gelap/sunburn/tak sekata . Highly recommended SET SKINCARE!!! . Jom try #VITAMIN C PLUS . 🍊Merangsang pembentukan kolagen 🍊Membantu mencerahkan kulit muka & badan 🍊Melambatkan penuaan 🍊Mengurangkan kolestrol 🍊Merawat masalah kulit 🍊Antibiotik semulajadi 🍊Membantu masalah insomia & stres 🍊Mencegah selsema & demam 🍊Merawat masalah jerawat.. 🍊Kulit lebih licin & radiant . 🍇 #VITA E (GRAPE SEED)🍇 . 🍇Bertindak sebagai antioksidan 🍇Memudarkan parut 🍇Merawat masalah jerawat & jeragat 🍇Mengecilkan liang-liang pori pada wajah 🍇Menghilangkan whitehead & blackheads 🍇Melambatkan proses penuaan 🍇Mencerahkan kulit 🍇Merawat sunburn 🍇Menegangkan kulit 🍇Menghilangkan eyebag 🍇Membantu merawat pelbagai masalah kulit . ⭐KELEBIHAN #ESP⭐ . ⭐Awet muda-membina otot,kuku,rambut,kulit dll ⭐Bantu merendahkan paras kolestrol ⭐Mencegah risiko osteoporosis & sakit jantung ⭐Merangsang pembentukan semula kulit & otot ⭐Mengurangkan kedutan,agen anti penuaan ⭐Mengurangkan kesan parut ⭐Mempercepatkan penyembuhan luka ⭐Membekalkan tenaga segera ⭐Meningkatkan sistem imun ⭐Mencegah migrain,insomnia & stres ⭐Membaiki masalah rambut gugur & beruban ⭐Membaiki masalah kulit seperti pigmentasi,kedutan & kesan tua ⭐Meningkatkan kualiti memori & vitaliti ⭐Mengekang pertumbuhan & perebakan sel kanser . Semoga cantik jelita setiap hari! . Berminat? Dapatkan Best Price & Free Consultation dengan terus hubungi NAJWA 0142122876 . Truly, NAJWASHAKLEE 014 2122876 SID SHAKLEE . #terapiinstagram #shakleekelantan #shakleekotabharu #setkecantikan #skincarepalinglaris #shahalam #bangi #selangor #sepang #banting #subang #ampang #gombak #petalingjaya #cheras #sarawak #kuching #bintulu #miri #johor #segamat #muar #sriiskandar #ipoh #taiping

0
@norman_hakim_abdullatif

TTS RAMAH MESRA RAYA Y15ZRSILVERSTATE #y15zr #y15zrtelukintancrew #y15zrsilverstate #TTS #D'KebunHomestay #sriIskandar

3
@tanjaksongsang

Raikan Member Datang Shopping Dekat #Gadjetstreet Shooping Casing , Tempered Glass Dgn Perfume Kereta #dexandra Yang Mana Dekat2 Tu Mai La Singgah . #sriiskandar #ipoh #perak #botakanan #igersperak @gadgetstreet._ at McDonald's Seri Iskandar DT

8
@epifx

Dengan ini saya istiharkan nama bukit ini ialah Bukit Aznur. Warga Sri Iskandar Perak berkelapangan boleh lah beriadah ke sini. Eh. istihar ke isytihar ? #bukitaznur #sriiskandar #tt5trailrun2018

10
@cleantech_services

Post-Construction Cleaning at SunlandResidence,Ipoh,Perak. Thank you for giving us the opportunity to serve you.We hope you are satisfied with our services (2nd/3rd Floor) . Job : Post-Construction Cleaning/Moving In Location : Sunland Residence,Ipoh Area : 2nd/3rd Floor . #cleantech2018 #postconstructioncleaning #ipohconstructioncleaning #perakconstructioncleaning #perakproperty #sunlandresidence #bandarseribotani #station18ipoh #pengkalanipoh #simpangpulai #chemor #tasek #tambun #jelapang #ulukinta #ipoh #batugajah #gopeng #sriiskandar #bidor #tapah #telukintan #slimriver #taiping #kualakangsar #manjung #lumut #perak . . follow fb:https://www.facebook.com/cleantech2018/ . instagram:https://i.instagram.com/cleantech_services at Sunland Residence

0
@cleantech_services

Post-Construction Cleaning at SunlandResidence,Ipoh,Perak. Thank you for giving us the opportunity to serve you.We hope you are satisfied with our services (1st Floor) . Job : Post-Construction Cleaning/Moving In Location : Sunland Residence,Ipoh Area : 1st Floor . #cleantech2018 #postconstructioncleaning #ipohconstructioncleaning #perakconstructioncleaning #perakproperty #sunlandresidence #bandarseribotani #station18ipoh #pengkalanipoh #simpangpulai #chemor #tasek #tambun #jelapang #ulukinta #ipoh #batugajah #gopeng #sriiskandar #bidor #tapah #telukintan #slimriver #taiping #kualakangsar #manjung #lumut #perak . . follow fb:https://www.facebook.com/cleantech2018/ . instagram:https://i.instagram.com/cleantech_services at Sunland Residence

0
@cleantech_services

Post-Construction Cleaning at Arked Mara Bagan Serai,Perak.Thank you for giving us the opportunity to serve you.We hope you are satisfied with our services (Final Result) . Job : Post-Construction Cleaning/Floor Cleaning Location : Arked Mara Bagan Serai Area : Building . #cleantech2018 #postconstructioncleaning #ipohconstructioncleaning #perakconstructioncleaning #baganserai #ipoh #batugajah #gopeng #sriiskandar #bidor #tapah #telukintan #slimriver #taiping #kualakangsar #manjung #sitiawan #lumut #kinta #perak . . follow fb:https://www.facebook.com/cleantech2018/ . instagram:https://i.instagram.com/cleantech_services at Bagan Serai, Perak, Malaysia

0
@cleantech_services

Post-Construction Cleaning at Arked Mara Bagan Serai,Perak.Thank you for giving us the opportunity to serve you.We hope you are satisfied with our services (Final Result) . Job : Post-Construction Cleaning/Floor Cleaning Location : Arked Mara Bagan Serai Area : Building . #cleantech2018 #postconstructioncleaning #ipohconstructioncleaning #perakconstructioncleaning #baganserai #ipoh #batugajah #gopeng #sriiskandar #bidor #tapah #telukintan #slimriver #taiping #kualakangsar #manjung #sitiawan #lumut #kinta #perak . . follow fb:https://www.facebook.com/cleantech2018/ . instagram:https://i.instagram.com/cleantech_services at Bagan Serai, Perak, Malaysia

1
@cleantech_services

Post-Construction Cleaning at Oasis Condominium Simee,Ipoh,Perak.Thank you for giving us the opportunity to serve you.We hope you are satisfied with our services. . Job : Post-Construction Cleaning/Moving In Location : Oasis Condominium @Simee,Ipoh . #cleantech2018 #postconstructioncleaning #ipohconstructioncleaning #perakconstructioncleaning #perakproperty #oasissimee #bandarseribotani #station18ipoh #pengkalanipoh #simpangpulai #chemor #tasek #tambun #jelapang #ulukinta #ipoh #batugajah #gopeng #sriiskandar #bidor #tapah #telukintan #slimriver #taiping #kualakangsar #manjung #lumut #perak . . follow fb:https://www.facebook.com/cleantech2018/ . instagram:https://i.instagram.com/cleantech_services at Oasis Condominium Simee

0
@cleantech_services

Post-Construction Cleaning at Taman Tawas Jaya,Ipoh,Perak.Thank you for giving us the opportunity to serve you.We hope you are satisfied with our services (2nd floor) . Job : Post-Construction Cleaning/Moving In Location : Taman Tawas Jaya,Ipoh,Perak . #cleantech2018 #postconstructioncleaning #ipohconstructioncleaning #perakconstructioncleaning #perakproperty #tamantawasjaya #tasekipoh #bandarseribotani #station18ipoh #pengkalanipoh #simpangpulai #chemor #tasek #tambun #jelapang #ulukinta #ipoh #batugajah #gopeng #sriiskandar #bidor #tapah #telukintan #slimriver #taiping #kualakangsar #manjung #lumut #perak . . follow fb:https://www.facebook.com/cleantech2018/ . instagram:https://i.instagram.com/cleantech_services at Ipoh, Perak

0
@cleantech_services

Post-Construction Cleaning at Taman Tawas Jaya,Ipoh,Perak.Thank you for giving us the opportunity to serve you.We hope you are satisfied with our services (1st floor) . Job : Post-Construction Cleaning/Moving In Location : Taman Tawas Jaya,Ipoh,Perak . #cleantech2018 #postconstructioncleaning #ipohconstructioncleaning #perakconstructioncleaning #perakproperty #tamantawasjaya #tasekipoh #bandarseribotani #station18ipoh #pengkalanipoh #simpangpulai #chemor #tasek #tambun #jelapang #ulukinta #ipoh #batugajah #gopeng #sriiskandar #bidor #tapah #telukintan #slimriver #taiping #kualakangsar #manjung #lumut #perak . . follow fb:https://www.facebook.com/cleantech2018/ . instagram:https://i.instagram.com/cleantech_services at Ipoh, Perak

0
@cleantech_services

Post-Construction Cleaning at Sitiawan Square Manjung,Perak (Internal) . Thank you Ivory Properties for giving us the opportunity to serve you.We hope you are satisfied with our services. . Job : Post-Construction Cleaning Location : Sitiawan Square,Manjung . #cleantech2018 #postconstructioncleaning #ipohconstructioncleaning #perakconstructioncleaning #perakproperty #penangproperty #ipoh #batugajah #gopeng #sriiskandar #bidor #tapah #telukintan #slimriver #taiping #kualakangsar #manjung #serimanjung #sitiawan #lumut #perak #penang . . follow fb:https://www.facebook.com/cleantech2018/ . instagram:https://i.instagram.com/cleantech_services at Seri Manjung

2
@cleantech_services

Post-Construction Cleaning at Sitiawan Square Manjung,Perak (Internal) . Thank you Ivory Properties for giving us the opportunity to serve you.We hope you are satisfied with our services. . Job : Post-Construction Cleaning Location : Sitiawan Square,Manjung . #cleantech2018 #postconstructioncleaning #ipohconstructioncleaning #perakconstructioncleaning #perakproperty #penangproperty #ipoh #batugajah #gopeng #sriiskandar #bidor #tapah #telukintan #slimriver #taiping #kualakangsar #manjung #serimanjung #sitiawan #lumut #perak #penang . . follow fb:https://www.facebook.com/cleantech2018/ . instagram:https://i.instagram.com/cleantech_services at Seri Manjung

0
@cleantech_services

Post-Construction Cleaning at Sitiawan Square Manjung,Perak (External) . Thank you Ivory Properties for giving us the opportunity to serve you.We hope you are satisfied with our services. . Job : Post-Construction Cleaning Location : Sitiawan Square,Manjung . #cleantech2018 #postconstructioncleaning #ipohconstructioncleaning #perakconstructioncleaning #perakproperty #penangproperty #ipoh #batugajah #gopeng #sriiskandar #bidor #tapah #telukintan #slimriver #taiping #kualakangsar #manjung #serimanjung #sitiawan #lumut #perak #penang . . follow fb:https://www.facebook.com/cleantech2018/ . instagram:https://i.instagram.com/cleantech_services at Seri Manjung

0
@cleantech_services

Post-Construction Cleaning at Pine Park,Bandar Baru Sri Klebang,Chemor Perak.Thank you for giving us the opportunity to serve you.We hope you are satisfied with our services. . Job : Post-Construction Cleaning/Moving In . Location : Bandar Baru Sri Klebang,Chemor,Perak . #cleantech2018 #postconstructioncleaning #ipohconstructioncleaning #perakconstructioncleaning #perakproperty #pineparkipoh #bandarbarusriklebang #tasekipoh #bandarseribotani #station18ipoh #pengkalanipoh #simpangpulai #chemor #tasek #tambun #jelapang #ulukinta #ipoh #batugajah #gopeng #sriiskandar #bidor #tapah #telukintan #slimriver #taiping #kualakangsar #manjung #lumut #perak . follow fb:https://www.facebook.com/cleantech2018/ . instagram:https://i.instagram.com/cleantech_services

0
@lori_sewa_ipohperak.hafizharis

30/6/2018...Pindahkan barangan pejabat dari #ipoh Perak ke Mahkota Cheras #kualalumpur ...Terimakasih guna khidmat lori kami.... PERKHIDMATAN PENGANGKUTAN LORI SEWA cargo am 3ton 17 kaki 6 tayar sahaja(lori jenis lain tiada, harap maaf) CALL 017-3000382 (HARIS) www.wasap.my/60173000382 HARIS - Pengangkutan lori tersedia dikawasan IPOH, PERAK….’ - Perkhidmatan pemindahan rumah dan pejabat, barangan kilang dan sebagainya…(untuk muatan penuh lori saja) - Boleh membekalkan pekerja turun naik barang atas permintaan pelanggan sahaja, (tanpa pekerja pun boleh). . (tiada menyediakan perkhidmatan pembungkusan) - Penghantaran pintu ke pintu…… - Kontrak pengangkutan jangka masa panjang……… Untuk keterangan lanjut, sila hubungi: HARIS Ditalian:SMS/whatsapp pun boleh…. (nyatakan lokasi ambil barang dan lokasi hantar barang)… www.wasap.my/60173000382 HARIS * Lori untuk di sewa..(bertutup dan bercanvas) * Lori jenis 3 tan (14. 5feet/17feet 6 roda) (BDM 5000kg)(cargo am) * Pindah rumah/pejabat, barangan kilang dan sebagainya PAKAR PENGHANTARAN BARANGAN DARI IPOH,PERAK ATAU SEKITARNYA atas perbincangan…. Untuk muatan penuh sahaja ke: 1) IPOH, PERAK KE KL/SELANGOR 2) KL/SELANGOR KE PERAK 3) IPOH KE PERLIS,PERLIS KE IPOH 4) IPOH KE KEDAH,KEDAH KE IPOH 5) IPOH KE PENANG,PENANG KE IPOH 6) IPOH KE N.SEMBILAN,N.SEMBILAN KE IPOH 7) IPOH KE KELANTAN,KELANTAN KE IPOH www.wasap.my/60173000382 HARIS www.wasap.my/60173000382 HARIS www.wasap.my/60173000382 HARIS #perak #batugajah #seriiskandar #parit #gopeng #simpangpulai #perakmalaysia #kamparperak #tapahperak #ipohperak #taiping #kualakangsar #sgsiput #chemor #beruas #paritperak #ayertawarperak #sriiskandar #ipohpeople #areaipoh #ipoharea at Bandar Ipoh

3
@mycarwashsiputeh

Selamat pagi semua... ade yang buat appointment nk pegi MY Car Wash hari ni? mari la cuci kereta anda hari ini, boleh jalan2 dengan kereta yang bersih hujung minggu ini.. #MYCarWashSiputeh #siputeh #batugajah #sriiskandar #carwash #car #wash #bersih

0
@tanjaksongsang

Haiiiiii 😉 Takkan Tengok Gambar Je Kann ? Jom La Singgah Kedai Kami. Murahhhhhh . Tak Jauh Pun Sri Iskandar Je😉. -Lawa Takda , Manis Ada- #ipoh #ipohmali #sriiskandar #uitmsriiskandar #utp #perak #igersperak #gadgetstreet

7
@suemeksaleh

🦄🦄🦄 Hanya di Annaz Stable Sri Iskandar... Sebarang pertanyaan boleh hubungi Tuan @shahrolannaz #annazstable #sriiskandar #sriiskandarperak #cuticutimalaysia #visitperak at Annaz Stable,Bandar Seri Iskandar

0
@mycarwashsiputeh

Selamat pagi semua... sihat hari ini? Camne pagi anda hari ini? mari la cuci kereta anda hari ini, boleh jalan2 dengan kereta yang bersih hujung minggu ini.. #MYCarWashSiputeh #siputeh #batugajah #sriiskandar #carwash #car #wash #bersih

0
@mycarwashsiputeh

Disini kami pamerkan harga bagi servis yang kami sediakan ... Jemput datang dan rasai sendiri kepuasan hati anda kepada servis kami~😊 #MYCarWashSiputeh #cuci #kereta #cucikereta #harga #july #carwash #bersih #siputeh #batugajah #seriiskandar #sriiskandar at MY Car Wash

0
@mycarwashsiputeh

Kenderaan anda cepat kotor walaupun kerap mencuci, cuaca pula tak menentu,takkan hujan2 pun nak hantar cuci?? Gunakan Waterwax! Waterwax akan menambah lapisan perlindungan pada cat kenderaan, menjadikan permukaan cat kenderaan seperti lapisan daun keladi yang telap air supaya air dan kotoran kurang melekat dan kereta akan kelihatan bersih dan bersinar lebih lama walaupun sering hujan. Selain itu, antara kelebihannya :- - Proses tidak mengambil masa yg lama. Hanya lebih kurang 5 minit. Tidak seperti proses wax yg biasa yg mengambil masa yang lama. - Perlindungan sinar UV dan perlindungan antioksida. - Menjadikan permukaan licin, kotoran dan debu tidak mudah melekat .Calar2 halus akibat debu pun dapat dielakkan.. Jom tonton video demo oleh krew kami.. #MYCarWashSiputeh #kereta #cuci #cucikereta #bersih #segar #waterwax #siputeh #batugajah #sriiskandar #seriiskandar #carwash at MY Car Wash

2
@cik.ain

Pakej Urut Bajet RM80 Sahaja 🚗Mini Divas Mobile Spa 🏠Home service Massage 💵Pakej Mampu Milik 📌Batu Gajah Perak ☎️014.3167466 #tukangurutipoh #pakejurutbajet #pakejurutmurah #batugajah #sriiskandar #tronoh #tukangurutwanita #niqabis #urutbuangangin #urutantradisional #urutanberpantang #bertangas #mandianherba #lulurherba #mobilespa #spabergerak #berpantang

3
@cik.ain

Pakej Urut Bajet RM80 Sahaja 🚗Mini Divas Mobile Spa 🏠Home service Massage 💵Pakej Mampu Milik 📌Batu Gajah Perak ☎️014.3167466 #tukangurutipoh #pakejurutbajet #pakejurutmurah #batugajah #sriiskandar #tronoh #tukangurutwanita #niqabis #urutbuangangin #urutantradisional #urutanberpantang #bertangas #mandianherba #lulurherba #mobilespa #spabergerak #berpantang

0
@cik.ain

Pakej Urut Bajet RM80 Sahaja 🚗Mini Divas Mobile Spa 🏠Home service Massage 💵Pakej Mampu Milik 📌Batu Gajah Perak ☎️014.3167466 #tukangurutipoh #pakejurutbajet #pakejurutmurah #batugajah #sriiskandar #tronoh #tukangurutwanita #niqabis #urutbuangangin #urutantradisional #urutanberpantang #bertangas #mandianherba #lulurherba #mobilespa #spabergerak #berpantang

0
@deejeylee_official

setiap sesuatu pasti ada hikmahnya... redho dan sobar adalah sebaiknya ! . . . #rayakansebulan #aidilfitri2018 #jombalik #tamatcutiraya #musafirdiaidilfitri #instastory #crvgang #crv #crvnation #crvrd1 #sriiskandar #perakian #kedahan deejay/emcee👉🎤011-24323308

0
@idasuofficial

Morning Idasis semua! Tengok Idasis kita happy dengan DUA shawl Idasu dia. Paling best bila dengan setiap pembelian Idasis semua dapat kotak eksklusif persis LV dan paperbag Idasu 😘 . . Idasis kita @saidarusdi_ sudah, Idasis yang lain bila lagi? . . #idasutour #idasurayacollection2018 #idasu #idasis #ootd #raya #raya2018 #shawl #yellow #nude #pastel #letop #meletop #ipoh #perak #parit #sriiskandar #kedah #n9 #negerisembilan

2
@mycarwashsiputeh

Kami beroperasi semula setelah beberapa hari menikmati Hari Raya... kami disini ingin membuat pengumuman, bahawa kami mempunyai waktu operasi yang baru...📢📢📢 Isnin sehingga Jumaat - 10 pagi sehingga 7 malam.. Sabtu sehingga Ahad - 9 pagi sehingga 6 petang.. Selasa cuti la.. 😂 jadi kepada mereka yang ingin membersihkan kenderaan selepas puas berhari raya dan mempunyai masa yang terhad, boleh lah ke MY Car Wash selepas waktu kerja, ini kerana kami beroperasi sehingga 7 malam...💪 mari2.. #MYCarWashSiputeh #raya #kerja #waktu #cuci #kereta #operasi #carwash #siputeh #batugajah #sriiskandar #cucikereta

0
@amyashura

BUAIAN BERENDOI RAYA. simple n confirm MURAH. Tak Caye??Meh Whassap/PM ye. +60195196700 #sentuhanmieraashura #buaian #berendoi #murah #simple #sweet #baby #cradle #love #perak #sriiskandar #

0
@idasuofficial

Morning Idasis semua! Cantiknya Idasis kita ni kan? Dengan shawl Idasu beliau yang super cantik. Material chiffon dan warna pink yang menaikkan lagi seri si pemakai membuatkan Idasis kita semakin letop! . . Idasis kita menggayakan Idasu shawl dari Negeri Sembilan tau. Next location mana pula ye? 😜 . . #idasutour #idasurayacollection2018 #idasu #idasis #ootd #raya #raya2018 #shawl #yellow #nude #pastel #letop #meletop #ipoh #perak #parit #sriiskandar #kedah #n9 #negerisembilan

0
@idasuofficial

Walau di dalam kereta, Idasis kita @nsyafiqahrahmat masih sempat berselfie bersama shawl Idasu tau 😍 Disebabkan shawl Idasu yang amat mudah bentuk dan cantik, jadi dengan gaya apa sahaja pasti ianya akan kelihatan terletak dan elok pada si pemakai. . . Idasis kita memakai Idasu shawl dari Bandar Sri Iskandar Perak. Next location sampai ke mana Idasu ni agak2nya ya? 😜 . . #idasurayacollection2018 #idasutour #idasistour #sriiskandar #perak #idasu #idasis #shawl #coklat #brown #nude #ootd

0
@mycarwashsiputeh

NANO MIST BACTERIA FREE. Jom tonton video untuk prosedur mencegah bau didalam internal kereta anda.. 😤 Hasilnya, udara didalam kereta lebih segar, tiada bauan hapak membuatkan pemanduan lebih selesa.👌 Harga cuma rm25 di MY CarWash 🤑 #MYCarWashSiputeh #kereta #cuci #cucikereta #bersih #segar #nanomistantibacteria #terimakasih #siputeh #batugajah #sriiskandar #seriiskandar #carwash at MY Car Wash

3
@mycarwashsiputeh

Kami beroperasi semula setelah beberapa hari menikmati Hari Raya... kami disini ingin membuat pengumuman, bahawa kami mempunyai waktu operasi yang baru...📢📢📢 Isnin sehingga Jumaat - 10 pagi sehingga 7 malam.. Sabtu sehingga Ahad - 9 pagi sehingga 6 petang.. Selasa cuti la.. 😂 jadi kepada mereka yang ingin membersihkan kenderaan selepas puas berhari raya dan mempunyai masa yang terhad, boleh lah ke MY Car Wash selepas waktu kerja, ini kerana kami beroperasi sehingga 7 malam...💪 mari2.. #MYCarWashSiputeh #raya #kerja #waktu #cuci #kereta #operasi #carwash #siputeh #batugajah #sriiskandar #cucikereta

2
@idasuofficial

Morning Idasis semua! Cantiknya Idasis kita ni kan? Dengan shawl Idasu beliau yang super cantik. Material satin dan warna yang menaikkan lagi seri si pemakai membuatkan Idasis kita semakin letop! . . Idasis kita menggayakan Idasu shawl dari Kedah tau. Next location mana pula ye? 😜 . . #idasutour #idasurayacollection2018 #idasu #idasis #ootd #raya #raya2018 #shawl #yellow #nude #pastel #letop #meletop #ipoh #perak #parit #sriiskandar #kedah

0
@idasuofficial

Vogue sungguh Idasis kita @nsyafiqahrahmat dengan shawl Idasu beliau yang super cantik. Material chiffon dan warna yang menaikkan lagi seri si pemakai membuatkan Idasis kita semakin letop! . . Idasis kita menggayakan Idasu shawl dari Parit Perak tau. Next location mana pula ye? 😜 . . #idasutour #idasurayacollection2018 #idasu #idasis #ootd #raya #raya2018 #shawl #yellow #nude #pastel #letop #meletop #ipoh #perak #parit #sriiskandar at Kampung Parit Perak, Perak, Malaysia

0
@cleantech_services

(Post-Construction Cleanup) . Home Cleaning Experts . Moving is a big job.In fact,many people say that moving is one of the most stressful and exhausting life experiences.Getting your things in order,changing your address,scheduling transportation and moving services,perhaps changing school systems or going through a simultaneous career adjustment-it can all present a massive amount of work. . Let the experts at The Cleantech Services remove the burden of pre and post move cleaning from your to-do list.By nature,moving is messy.Our expert cleaning crews can make sure that your new home or the one you're leaving looks spotless and sparkling with our move in and move out cleaning services. . Life Is Short.Let Us Take Care of the Cleaning! . Enjoy your move more by hiring The Cleaning Authority!Our team is trained and equipped.As part of our commitment to environmentally friendly cleaning practices,we use only environmentally responsible and sustainable cleaning products on the homes we clean. More reasons to choose The Cleantech Services include: . We use a thorough screening process for all of our employees. . We use high-level training programs for all of our professional house cleaners. . We have excellent customer reviews. Call our house cleaning service professionals today! CONTACT : 0164548460/0105633564 (PN.DEYBA) http://www.wasap.my/60164548460 . . #cleantech2018 #postconstructioncleaning #ipohconstructioncleaning #perakconstructioncleaning #perakproperty #bandarbarusriklebang #tasekipoh #bandarseribotani #station18ipoh #pengkalanipoh #simpangpulai #chemor #tasek #tambun #jelapang #ulukinta #ipoh #batugajah #gopeng #sriiskandar #bidor #tapah #telukintan #slimriver #taiping #kualakangsar #manjung #lumut #perak

1