Sriiskandar Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@rara.beautyz

True dimension lipstick 💋 Beli 3 Percuma 1 ! 😍✨. . . Best tak lipstick True Dimension ni ?. Bagi anda yang tak boleh guna lipstick jenis matte , this lipstick sesuai untuk anda ! 😍. . Very moist ! Very Smooth !. . LIPSTIK MARY KAY TRUE DIMENSION. =========================. Dapatkan formula mewah ini dengan penuh kenyakinan. . 💄Tekturnya yg mudah di sapu di bibir serta melembabkan bibir dan mengunci kelembapan berganda. 💄Diperkaya dengan bahan penjagaan bibir termaju meratakan garis halus dan membantu tampil lebih bergaya dan yakin. 💄Hanya perlu picit pad butang jernih lipstik penuh gaya. =========================. . . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm sis rara cepat , budget ? Don't worry . Whatsapp 0134010867 Rara Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykay #marykayperak #marykaymysg #kerjakosong #kerjaya #politeknik #Uitm #ipta #tipskecantikankulit #taiping #ipohperak #kemuntingtaiping #batukurauperak #manjung #lumut #sitiawan #sriiskandar #laraalana #stailista #marykayproduct # #rayyanhaya #bellaamara #amyrarosli #laraalana #like4like #marykayuniversitishahalam #kerjayamarykay #marykaytop5globalskincarebrand #kolejjururawat #ipts

2
@dalyabeauty_caknamuslim_

#COD HANYA DI SEMANANJUNG SHJA KAW.COD SEPERTI DI BAWAH 👉KELANTAN #tanahmerah #bachok #machang #kotabharu #pasirmas 👉PULAUPINANG #dalampulau #simpanampat 👉SELANGOR #klang #shahalam #putrajaya #sungaibuloh #serdang #ampang 👉PERAK #ipoh #pantairemis #taiping #kampar #sriiskandar #bota #telukintan #bidor 👉PAHANG #bentong #cameronhiglands #gentinghiglands #jandabaik 🔴pembelian #cod wajib rm100 keatas (boleh campur2 semua produk) 🔴anda request produk kami bagi harga 🔴 #cod #carbooth dapat barang baru bayar In syaa ALLAH perkhidmatan kami anda puas hati!! at Pusat Khidmat Pelanggan Dalya Beauty

0
@dalyabeauty_caknamuslim_

#COD HANYA DI SEMANANJUNG SHJA KAW.COD SEPERTI DI BAWAH 👉KELANTAN #tanahmerah #bachok #machang #kotabharu #pasirmas 👉PULAUPINANG #dalampulau #simpanampat 👉SELANGOR #klang #shahalam #putrajaya #sungaibuloh #serdang #ampang 👉PERAK #ipoh #pantairemis #taiping #kampar #sriiskandar #bota #telukintan #bidor 👉PAHANG #bentong #cameronhiglands #gentinghiglands #jandabaik 🔴pembelian #cod wajib rm100 keatas (boleh campur2 semua produk) 🔴anda request produk kami bagi harga 🔴 #cod #carbooth dapat barang baru bayar In syaa ALLAH perkhidmatan kami anda puas hati!! at Pusat Khidmat Pelanggan Dalya Beauty

0
@jrm.tgmalim_puteri

#magnesiumflake . -membantu kualiti tidur seterusnya untuk kesihatan sangat sangat bagus. . Menggunakan garam flake sebelum tidur sangat bagus untuk menguatkan tulang ...membuang toksin dalam badan.. . Paling elok untuk orang yang ada migrain dan susah tidur/ insomnia atau orang kekurangan hormon dalam keadaan menopause.. . Insya Allah ia membantu tidur yang lebih lena dan ketenangan yang sangat bagus untuk meningkatkan sistem hormon dalam badan .. . dan sangat sesuai untuk orang mengalami masalah kulit .. Jika anda rajin menggunakan mandian garam flake anda akan melihat kulit mati akan keluar dan kadang-kadang air rendaman mandian itu bertukar kepada warna kuning.. coklat ..itu menandakan badan kita sedang mengeluarkan toksin. . . Jom dapatkan produk Jrm dgn Puteri di Tg.Malim! . http://wasap.my/601126203614/Jrm . Like & follow puteri (jb2339S) Ig : Jrm.tgmalim_puteri Fb : JRM Tg Malim . Cod #tanjungmalim #kalumpang #kualakububaru #behrang #protoncity #slimriver #sriiskandar . Self collect : #caltexkalumpang Postage seluruh malaysia . Pembelian rm 80 keatas dgn hrga normal free keahlian ! . #teamayaananayla #teamaimieimanSempire #jrmsubstokisshahalam #jrmtgmalim #tgmalim #jrmputeri

0
@izan_marykay

Haiii uolls...barang uolls da sampai...👏👏 Nanti i antar kesayangan2 uolls ni ok... . TQ to all my vvip customer yg percayakan izan sebagai beauty consultant anda...😘😘 Anda pasti tidak akan kecewa...😉 . Berminat untuk mencuba? Nak order? SENANG SAHAJA! . 1️⃣: Tekan butan MESSAGE di Instagram @izan_marykay 2️⃣: Terangkan keadaan kulit/Screenshoot item diinginkan/Mention item 3️⃣: Tunggu respond dari Izan ya! . Cepat! Banyak benda Izan nak suggest & berkongsi bersama 😊 . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm izan cepat . Whatsapp 0167770290. Izan Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykayperak #marykaymysg #kerjakosong #kerjaya #politeknik #Uitm #ipta #tipskecantikankulit #taiping #ipohperak #kemuntingtaiping #batukurauperak #manjung #lumut #sitiawan #sriiskandar #laraalana #stailista #marykayproduct # #rayyanhaya #bellaamara #amyrarosli #laraalana #marykayuniversitishahalam #kerjayamarykay #marykaytop5globalskincarebrand #kolejjururawat #ipts at Kemunting, Perak, Malaysia

0
@izan_marykay

Assalamualaikum dan selamat pagi semua!!😘😘 . NORMAL to OILY SKIN😘😘😘😘 . 💟💟💟Oil Free Hydrating Gel💟💟💟 . KEISTIMEWAAN & MANFAAT . 🎁Gel yang ringan dan cepat meresap dalam kulit. 🎁Melembapkan kulit tanpa meninggalkan kesan minyak. 🎁Meninggalkan kulit lembap sehingga 10 jam. 🎁Boleh dijadikan sebagai asas mekap supaya bedak tahan lama. 🎁Lepas berjemur lagi elok pakai untuk kurangkan panas kulit. 🎁Boleh kurangkan kemerahan muka akibat kulit sensitif. 🎁Membina kulit baru yang lagi sihat. 🎁Membantu mempercepatkan proses pembuangan bahan kimia dalam kulit muka. . Untuk siapa OFHG ni? 😘Untuk kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone . . Ada masalah skin? Perlukan consultation percuma? Nak order? SENANG SAHAJA! . 1️⃣: Tekan butan MESSAGE di Instagram @izan_marykay 2️⃣: Terangkan keadaan kulit/Screenshoot item diinginkan/Mention item 3️⃣: Tunggu respond dari Izan ya! . Cepat! Banyak benda Izan nak suggest & berkongsi bersama 😊 . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm izan cepat . Whatsapp 0167770290. Izan Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykayperak #marykaymysg #kerjakosong #kerjaya #politeknik #Uitm #ipta #tipskecantikankulit #taiping #ipohperak #kemuntingtaiping #batukurauperak #manjung #lumut #sitiawan #sriiskandar #laraalana #stailista #marykayproduct # #rayyanhaya #bellaamara #amyrarosli #laraalana #marykayuniversitishahalam #kerjayamarykay #marykaytop5globalskincarebrand #kolejjururawat #ipts at Kemunting, Perak, Malaysia

1
@mohd_alif87

💥💥MISI 1⃣0⃣ 1⃣0⃣ 1⃣0⃣ SALES💥💥 Setting mindset positif⭐️🌟⭐️🌟 Letakkan misi di hadapan🚀🚀🚀 Maruah REDZTEAM... BUAT SAMPAI JADI!!!!!!💥💥💥💥 MISI 1 👨‍👩‍👧‍👧 1🏠..... TERJAH MEGA ARE U READY!!!!! #ipoh #penapisairombak #newlaunch #coway #terjahmega #jelapang #meru #tambun #mengelembu #sriiskandar #lumut #tapah #sungkai #bidor #simpangpulai #gopeng #telukintan

0
@dalyabeauty_caknamuslim_

#COD HANYA DI SEMANANJUNG SHJA KAW.COD SEPERTI DI BAWAH 👉KELANTAN #tanahmerah #bachok #machang #kotabharu #pasirmas 👉PULAUPINANG #dalampulau #simpanampat 👉SELANGOR #klang #shahalam #putrajaya #sungaibuloh #serdang #ampang 👉PERAK #ipoh #pantairemis #taiping #kampar #sriiskandar #bota #telukintan #bidor 👉PAHANG #bentong #cameronhiglands #gentinghiglands #jandabaik 🔴pembelian #cod wajib rm100 keatas (boleh campur2 semua produk) 🔴anda request produk kami bagi harga 🔴 #cod #carbooth dapat barang baru bayar In syaa ALLAH perkhidmatan kami anda puas hati!! at Pusat Khidmat Pelanggan Dalya Beauty

0
@izan_marykay

Tahu tak ? Liquid Timewise Foundation & Cc Cream Mary Kay boleh COMBINED ! 😍❤️ and result dia lagi cantik dan menarik !. . . Bagi yang alah pada Spf uolss boleh guna Foundation ! Mary Kay banyak pilihan ! Ada banyak jenis skincare , lipstick dan make up ! Pilih jeee 😍♥️. Pening nak pilih yang mana contact Izan !. . CC Cream Mary Kay VS Liquid Foundation Mary Kay. . Apa perbezaannya?. . 🌸CC CREAM MARY KAY🌸. . ✅ Litupannya agak nipis dari Liquid foundation. ✅ Digunakan sebagai day cream juga. ✅ Kalau takda jerawat/ parut jerawat/jeragat blh pakai CC cream. ✅ Nampak natural look. ✅ Ada SPF15 so dapat melindungi kulit wajah dr UV sinaran matahari. ✅ Sesuai untuk semua jenis kulit. . 🌸LIQUID FOUNDATION MARY KAY🌸. . ✅ Litupannya tebal dari CC Cream. ✅ Kalau ada parut jerawat, jeragat, blh la pakai Liquid foundation. At least blh cover parut2 tu dan tutup Cela pda wajah. ✅ Tiada SPF. ✅ Ada dua jenis:- MATTE: Untuk kulit berminyak dan combination. LUMINOUS: Untuk kulit normal dan kering. . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm Izan cepat . Whatsapp 0167770290. Izan Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykayperak #marykaymysg #kerjakosong #kerjaya #politeknik #Uitm #ipta #tipskecantikankulit #taiping #ipohperak #kemuntingtaiping #batukurauperak #manjung #lumut #sitiawan #sriiskandar #laraalana #stailista #marykayproduct # #rayyanhaya #bellaamara #amyrarosli #laraalana #marykayuniversitishahalam #kerjayamarykay #marykaytop5globalskincarebrand #kolejjururawat #ipts at Kemunting, Perak, Malaysia

1
@pasaraya_online

#COD HANYA DI SEMANANJUNG SHJA KAW.COD SEPERTI DI BAWAH 👉KELANTAN #tanahmerah #bachok #machang #kotabharu #pasirmas 👉PULAUPINANG #dalampulau #simpanampat 👉SELANGOR #klang #shahalam #putrajaya #sungaibuloh #serdang #ampang 👉PERAK #ipoh #pantairemis #taiping #kampar #sriiskandar #bota #telukintan #bidor 👉PAHANG #bentong #cameronhiglands #gentinghiglands #jandabaik 🔴pembelian #cod wajib rm100 keatas (boleh campur2 semua produk) 🔴anda request produk kami bagi harga 🔴 #cod #carbooth dapat barang baru bayar In syaa ALLAH perkhidmatan kami anda puas hati!! at Pusat Khidmat Pelanggan Dalya Beauty

1
@izan_marykay

Assalammualaikum selamat pagi semua! Semoga rezeki kita semua dilimpahi oleh Allah swt 😊 . Nama diberi SKINVIGORATE BRUSH MARY KAY ❤️ Best Seller tau & sentiasa pernah di mention di dalam magazine2 fashion 😘 . Jika sis di luar sana inginkan: . ❤️Hilangkan whitehead & blackhead ❤️ Tona lebih sekata ❤️Mencuci pori yang tersumbat ❤️Kulit lebih bersih & extra deep cleansing ❤️Nak massage muka & tegangkan muka ❤️Nak kulit yang halus dan lembut ❤️Nak buang sel kulit mati ❤️Nak muka glowing . Anda wajib mencuba Skinvigorate Brush dari Mary Kay ni. Ada warranty 1 tahun. Ada free 2 brush. Free batteri. . dan yang paling PENTING ialah skinvigorate brush ini mencuci 85% lebih bersih dari menggunakan jari anda! . Di tambah pula mencuci bersama cleanser Mary Kay yang superb power & berkesan. Lagi lagi bertambah sihat & bersih kulit anda semua sisturr! . Berminat untuk mencuba? Nak order? SENANG SAHAJA! . 1️⃣: Tekan butan MESSAGE di Instagram @izan_marykay 2️⃣: Terangkan keadaan kulit/Screenshoot item diinginkan/Mention item 3️⃣: Tunggu respond dari Izan ya! . Cepat! Banyak benda Izan nak suggest & berkongsi bersama 😊 . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm izan cepat . Whatsapp 0167770290. Izan Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykayperak #marykaymysg #kerjakosong #kerjaya #politeknik #Uitm #ipta #tipskecantikankulit #taiping #ipohperak #kemuntingtaiping #batukurauperak #manjung #lumut #sitiawan #sriiskandar #laraalana #stailista #marykayproduct # #rayyanhaya #bellaamara #amyrarosli #laraalana #marykayuniversitishahalam #kerjayamarykay #marykaytop5globalskincarebrand #kolejjururawat #ipts at Kemunting, Perak, Malaysia

1
@izan_marykay

See, guna berus muka pun dah nampak kotor sebegini kan selepas digunakan. Tapi you alls cuci wajah guna jari, agak agak keluar ke kotoran sebegini dari wajah you alls? Agak-agak 100% lagi bersih ke bila mencuci guna jari tu? 🤔 . Dulu Izan jenis sebegitu, cuci muka guna jari tak sampai seminit zap zap zap terus dah siap. Fikir dah bersih sangat dah tu. No wonder la kadang jerawat still naik tak surut surut 😂 . Now dah tak perlu risau dah, mencuci guna berus ni, sampai ke pori pori berus ni tolong cucikan. 85% lebih bersih menggunakan jari tau 😍 Btw, ini bukan pobling tau. Pobling tu harapkan vibrate je lebih 😂 . Siapa area Perak yang nak cuba Skinvigorate Brush ni boleh Whatssap atau PM Izan ya! 💓 . Berminat untuk mencuba? Nak order? SENANG SAHAJA! . 1️⃣: Tekan butan MESSAGE di Instagram @izan_marykay 2️⃣: Terangkan keadaan kulit/Screenshoot item diinginkan/Mention item 3️⃣: Tunggu respond dari Izan ya! . Cepat! Banyak benda Izan nak suggest & berkongsi bersama 😊 . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm izan cepat . Whatsapp 0167770290. Izan Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykayperak #marykaymysg #kerjakosong #kerjaya #politeknik #Uitm #ipta #tipskecantikankulit #taiping #ipohperak #kemuntingtaiping #batukurauperak #manjung #lumut #sitiawan #sriiskandar #laraalana #stailista #marykayproduct # #rayyanhaya #bellaamara #amyrarosli #laraalana #marykayuniversitishahalam #kerjayamarykay #marykaytop5globalskincarebrand #kolejjururawat #ipts at Kemunting, Perak, Malaysia

1
@izan_marykay

Korang punya skin ada masalah sebegini tak? Kalau ada, IZAN SANGAT SUGGEST KORANG GUNAKAN SKINVIGORATE BRUSH sebagai rutin harian mencuci wajah korang 👍🏻 . Sangat sangat best! Bayangkan korang gosok gigi guna jari, bersih tak? Ha macam tu la juga kulit wajah! Bila gunakan SKINVIGORATE BRUSH ni, kulit wajah akan menjadi 85% lebih bersih dari menggunakan jari tau! Sehingga ke tiap liang pori dicuci habis! . Jadi, bila pori bersih, JERAWAT PUN TAKNAK TUMBUH, WHITEHEAD PUN TAK ADA, BLACKHEAD APATAH LAGI! 😍😍😍 . Memang best sangat! . TOOLS MENCUCI WAJAH PALING MURAH & PALING BERMANFAAT UNTUK WAJAH. . Berminat untuk mencuba? Nak order? SENANG SAHAJA! . 1️⃣: Tekan butan MESSAGE di Instagram @izan_marykay 2️⃣: Terangkan keadaan kulit/Screenshoot item diinginkan/Mention item 3️⃣: Tunggu respond dari Izan ya! . Cepat! Banyak benda Izan nak suggest & berkongsi bersama 😊 . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm izan cepat . Whatsapp 0167770290. Izan Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykayperak #marykaymysg #kerjakosong #kerjaya #politeknik #Uitm #ipta #tipskecantikankulit #taiping #ipohperak #kemuntingtaiping #batukurauperak #manjung #lumut #sitiawan #sriiskandar #laraalana #stailista #marykayproduct # #rayyanhaya #bellaamara #amyrarosli #laraalana #marykayuniversitishahalam #kerjayamarykay #marykaytop5globalskincarebrand #kolejjururawat #ipts at Kemunting, Perak, Malaysia

2
@izan_marykay

Assalamualaikum dan selamat Pagi!! Izan nak terangkan salah satu item yang sangat2 best iaitu Mary Kay Skinvigorate Brush. . Apa yang bestnya tentang Skinvigorate Brush ni? . ♥ Memberus bersih kotoran dan mekap seperti bedak dan foundation sehingga 85% berbanding gosokan jari. . ♥ Waterproof (kalis air) boleh guna waktu mandi. Masa berenang jer tak boleh jadi jangan buat perangai pulak. hehe. . . ♥ Setiap kepala berus mengandungi 20,000 helai bulu untuk membersihkan kesemua 20,000 liang pori pada wajah kita. Wow hebat kan! . . ♥ Setiap helai bulu berus sehalus 80 mikrometer...dapat masuk ke dalam liang pori yang sebesar 180 mikrometer! . . ♥ Cleanser (Pencuci wajah) dapat dijimatkan apabila mencuci dengan berus. . . ♥ Boleh menggunakan cleanser brand lain dengan berus ini. . . ♥ Dikuasai bateri AA, tahan 6 bulan, tidak perlu dicas. . . ♥ Berus ini ringan, kecil, mudah digenggam tangan. Mudah dibawa ke mana sahaja. . . ♥ Berputar selaju 400 kali seminit. Ia bukan hanya dapat membuang sel kulit mati dan kotoran malah turut memberi urutan pada wajah ketika memberus. Bulunya yang halus lagi lembut memberi pengguna perasaan seperti di Spa. Yang best tak perlu lagi bazir duit dan masa untuk ke spa. Boleh digunakan hari-hari. . . ♥ Memudahkan semua krim dan serum wajah meresap ke kulit dengan mudah, meningkatkan keberkesanan produk wajah. . . ♥ Membantu sehingga 60% serapan krim penjagaan wajah ke kulit. Tanpa berus, krim diserap setakat maksimum 40% sahaja. . . ♥ Berkualiti tinggi. Tak terlalu mahal dan bukan yang termurah dalam pasaran. Ada guarantee untuk 90 hari. p/s : jika anda pengguna skincare dari drugstore pn boleh digunakan bersama skinvigorate brush supaya kulit wajah kita lebih bersih.💕 . . . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm izan cepat . Whatsapp 0167770290. Izan Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykayperak #marykaymysg #kerjakosong #kerjaya #politeknik #Uitm #ipta #tipskecantikankulit #taiping #ipohperak #kemuntingtaiping #batukurauperak #manjung #lumut #sitiawan #sriiskandar #laraalana #stailista #marykayproduct # #rayyanhaya #bellaamara #amyrarosli #laraalana #marykayuniversitishahalam #kerjayamarykay #kolejjururawat at Kemunting, Perak, Malaysia

2
@izan_marykay

Anda menggunakan pencuci wajah dari “Drugstore Product”? , anda boleh pair kan dengan Skinvigorate Cleansing Brush Mary Kay 😍👍🏻. Sangat mampu milik ! Rm1++ sahaja 😍. . 🌸SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH 🌸 . 🌷Memberus bersih kotoran dan mekap seperti bedak dan foundation sehingga 85% berbanding gosokan jari 🌷waterproof (kalis air) boleh guna waktu mandi. Masa berenang jer tak boleh😉 . 🌷Setiap kepala berus mengandungi 20,000 helai bulu untuk membersihkan kesemua 20,000 liang pori pada wajah kita. Wow hebat kan! . 🌷Setiap helai bulu berus sehalus 80 mikrometer...dapat masuk ke dalam liang pori yang sebesar 180 mikrometer! . 🌷Cleanser (Pencuci wajah) dapat dijimatkan apabila mencuci dengan berus. 🌷Boleh menggunakan cleanser brand lain dengan berus ini 🌷Dikuasai bateri AA, tahan 6 bulan, tidak perlu dicas 🌷Berus ini ringan, kecil, mudah digenggam tangan. Mudah dibawa ke mana sahaja 🌷Memudahkan semua krim dan serum wajah meresap ke kulit dengan mudah, meningkatkan keberkesanan produk wajah 🌷Membantu sehingga 60% serapan krim penjagaan wajah ke kulit. Tanpa berus, krim diserap setakat maksimum 40% sahaja . 🌷Yang pasti betkualiti tinggi. Tak terlalu mahal dan bukan yang termurah dalam pasaran. Excited nak cuba satu? Kalau nak, bagitau ya!. . Berminat untuk mencuba? Nak order? SENANG SAHAJA! . 1️⃣: Tekan butan MESSAGE di Instagram @izan_marykay 2️⃣: Terangkan keadaan kulit/Screenshoot item diinginkan/Mention item 3️⃣: Tunggu respond dari Izan ya! . Cepat! Banyak benda Izan nak suggest & berkongsi bersama 😊 . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm izan cepat . Whatsapp 0167770290. Izan Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykayperak #marykaymysg #kerjakosong #kerjaya #politeknik #Uitm #ipta #tipskecantikankulit #taiping #ipohperak #kemuntingtaiping #batukurauperak #manjung #lumut #sitiawan #sriiskandar #laraalana #stailista #marykayproduct # #rayyanhaya #bellaamara #amyrarosli #laraalana #marykayuniversitishahalam #kerjayamarykay #marykaytop5globalskincarebrand #kolejjururawat #ipts

1
@dalyabeauty_caknamuslim

#COD HANYA DI SEMANANJUNG SHJA KAW.COD SEPERTI DI BAWAH 👉KELANTAN #tanahmerah #bachok #machang #kotabharu #pasirmas 👉PULAUPINANG #dalampulau #simpanampat 👉SELANGOR #klang #shahalam #putrajaya #sungaibuloh #serdang #ampang 👉PERAK #ipoh #pantairemis #taiping #kampar #sriiskandar #bota #telukintan #bidor 👉PAHANG #bentong #cameronhiglands #gentinghiglands #jandabaik 🔴pembelian #cod wajib rm100 keatas (boleh campur2 semua produk) 🔴anda request produk kami bagi harga 🔴 #cod #carbooth dapat barang baru bayar In syaa ALLAH perkhidmatan kami anda puas hati!! at Pusat Khidmat Pelanggan Dalya Beauty

0
@tauhugemokmanjung

TAUHU GEMOK KETAGIH MANJUNG ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ masih mencari hidangan yang sedap, mengenyangkan perut anda & membahagiakan org yg tersayang.. tauhu yg disumbat begedil Ayam, digoreng bersalut telur yg berempah, ditaburi bawang goreng, cicah bersama sambal bonda yg pedas manis pekat melekat 😍 perghhh nikmat ! cukup nikmat 😍 🥙 Tauhu Begedil Ayam + sambal kicap 🕴🏻 Size S Rm6 (5pcs)👈🏻 min 2 set❗️❗️ 👫 Size M Rm18 (15pcs) 👨‍👩‍👧‍👦 Size L Rm36 (30pcs) sambal extra rm1 (perscoop) jika berminat 👇🏻 www.wasap.my/601116551528/odertauhu Delivery Start 2pm - 6pm Dari Lumut ikut kawasan 🛵 Delivery Lumut,Mnjg,Sitiawan rm2 (minima 2 set size S) jika berminat 👇🏻 www.wasap.my/601116551528/odertauhu ❤️Pickup by Oder bole dtg ke Homestay Noris Wang Warna Pink berhadapn Pasar Malam Padang Tembak, jalan ke Teluk Batik.. seawal 2pm ••••••••••••••••••••••••••••••• ReadyStok 10 set *Rokiah Bakery Bukit Permata, berhadapan Klinik 1 malaysia* Start 1pm ••••••••••••••••••••••••••••••••••• Jika berminat sila beri detail ❗️ www.wasap.my/601116551528/odertauhu Kuantiti Size & Oder: Alamat/Pickup: Nama: Telefon: #tauhugemok #tauhubegedil #tauhubegedilmanjung #tauhugebegedilviral #tauhusumbatbegedil #tauhugoreng #tauhubegedildaging #manjung #lumut #sitiawan #perak #sriiskandar #ipoh #telukbatik #01116551528 at Lumut

0
@jrm.tgmalim_puteri

Promosi‼️ Promosi‼️ Jom sayang sayang semua.. untung tau beli masa promosi ni.. 🤩🌷 . . Jom dapatkan produk Jrm dgn Puteri di Tg.Malim! . http://wasap.my/601126203614/orderJrm . Like & follow puteri (jb2339S) Ig : Jrm.tgmalim_puteri Fb : JRM Tg Malim . Cod #tanjungmalim #kalumpang #kualakububaru #behrang #protoncity #slimriver #sriiskandar . Self collect : #caltexkalumpang Postage seluruh malaysia . Pembelian rm 80 keatas dgn hrga normal free keahlian ! . #teamayaananayla #teamaimieimanSempire #jrmsubstokisshahalam #jrmtgmalim #jrmputeri #tgmalim #bondarozitaibrahim #jamuratumalayaperak #jamuratumalayaonline

1
@dalyabeauty_caknamuslim

#COD HANYA DI SEMANANJUNG SHJA KAW.COD SEPERTI DI BAWAH 👉KELANTAN #tanahmerah #bachok #machang #kotabharu #pasirmas 👉PULAUPINANG #dalampulau #simpanampat 👉SELANGOR #klang #shahalam #putrajaya #sungaibuloh #serdang #ampang 👉PERAK #ipoh #pantairemis #taiping #kampar #sriiskandar #bota #telukintan #bidor 👉PAHANG #bentong #cameronhiglands #gentinghiglands #jandabaik 🔴pembelian #cod wajib rm100 keatas (boleh campur2 semua produk) 🔴anda request produk kami bagi harga 🔴 #cod #carbooth dapat barang baru bayar In syaa ALLAH perkhidmatan kami anda puas hati!! at Pusat Khidmat Pelanggan Dalya Beauty

1
@tauhugemokmanjung

TAUHU GEMOK KETAGIH MANJUNG ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ masih mencari hidangan yang sedap, mengenyangkan perut anda & membahagiakan org yg tersayang.. tauhu yg disumbat begedil daging, digoreng bersalut telur yg berempah, ditaburi bawang goreng, cicah bersama sambal bonda yg pedas manis pekat melekat 😍 perghhh nikmat ! cukup nikmat 😍 🥙 Tauhu Begedil Daging + sambal kicap 🕴🏻 Size S Rm6 (5pcs)👈🏻 min 2 set❗️❗️ 👫 Size M Rm18 (15pcs) 👨‍👩‍👧‍👦 Size L Rm36 (30pcs) sambal extra rm1 (perscoop) jika berminat 👇🏻 www.wasap.my/601116551528/odertauhu Delivery Start 2pm - 6pm Dari Lumut ikut kawasan 🛵 Delivery Lumut,Mnjg,Sitiawan rm2 (minima 2 set size S) ❗️ area manjung jika beli 1set shj size s Cas delivery rm2(rm8) jika berminat 👇🏻 www.wasap.my/601116551528/odertauhu ❤️Pickup by Oder bole dtg ke Homestay Noris Wang Warna Pink berhadapn Pasar Malam Padang Tembak, jalan ke Teluk Batik.. seawal 2pm ••••••••••••••••••••••••••••••• ReadyStok 10 set *Rokiah Bakery Bukit Permata, berhadapan Klinik 1 malaysia* Start 1pm ••••••••••••••••••••••••••••••••••• Jika berminat sila beri detail ❗️ www.wasap.my/601116551528/odertauhu Kuantiti Size & Oder: Alamat/Pickup: Nama: Telefon: #tauhugemok #tauhubegedil #tauhubegedilmanjung #tauhugebegedilviral #tauhusumbatbegedil #tauhugoreng #tauhubegedildaging #manjung #lumut #sitiawan #perak #sriiskandar #ipoh #telukbatik at Lumut

0
@qinz_slimandfit

Berbaki lebih kurang 6 minggu lagi sebelum melangkah ke tahun baru- 2019. Masih ingat apa azam anda untuk tahun ini? Dah capai ke belum? Tahniah kepada yg dah capai azam. Tahniah juga untuk yg sedang berusaha dan tak putus asa. Sy ingin kongsikan kejayaan kak Sharifah, Juara Slim and Fit Sri Iskandar. Masih meneruskan aktiviti cergas & menjaga pemakanan. Beliau mempunyai disiplin yg tinggi dan sgt komited utk mencapai target beliau. Berat asal masa mula program: 110kg Berat terkini: 90kg Kak Sharifah tinggi lampai orangnya..lebih tinggi dr sy.😊 Tahniah kak Sharifah. . . #slimandfitMalaysia #slimandfitsriiskandar #weightlossjourney #weightlossprogram #manjung #sriiskandar #ladiestrainer #fitnesstrainer #ladiestrainermanjung #fitness

6
@izan_marykay

Good morning everyone🍓 . Korang bersihkan gigi mestilah guna berus gigi kan? Tak kan guna jari😅 . Guna jari pun boleh tapi sekadar hilang bau mulut je lah...Kuman2 di celah2 gigi confirm tak hilang betoi💁🏻 . Mcm tu jugak kalau kita cuci muka menggunakan jari...Kuman & debu2 di pori2 pada muka pun belum hilang tau😇 . Sbb tu Mary Kay keluarkan berus muka yg sangat2 lembut tp mampu membersihkan muka & menanggalkan makeup 85% lebih baik dari menggunakan jari🖐 . Jangan lupa cuci muka pakai skinvigorate brush okey🤗 . Pastikan muka sentiasa bersih, sihat, cantik dan segar setiap hari . Great skin is a commitment, not a miracle❤ . Siapa yang berminat nak belajar betul2, nak try product secara free, boleh set date dengan izan okey💁🏻 . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm izan cepat . Whatsapp 0167770290. Izan Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykayperak #marykaymysg #kerjakosong #kerjaya #politeknik #Uitm #ipta #tipskecantikankulit #taiping #ipohperak #kemuntingtaiping #batukurauperak #manjung #lumut #sitiawan #sriiskandar #laraalana #stailista #marykayproduct # #rayyanhaya #bellaamara #amyrarosli #laraalana #marykayuniversitishahalam #kerjayamarykay #marykaytop5globalskincarebrand #kolejjururawat #ipts

2
@izan_marykay

Assalamualaikum dan selamat Pagi!! Izan nak terangkan salah satu item yang sangat2 best iaitu Mary Kay Skinvigorate Brush. . Apa yang bestnya tentang Skinvigorate Brush ni? . ♥ Memberus bersih kotoran dan mekap seperti bedak dan foundation sehingga 85% berbanding gosokan jari. . ♥ Waterproof (kalis air) boleh guna waktu mandi. Masa berenang jer tak boleh jadi jangan buat perangai pulak. hehe. . . ♥ Setiap kepala berus mengandungi 20,000 helai bulu untuk membersihkan kesemua 20,000 liang pori pada wajah kita. Wow hebat kan! . . ♥ Setiap helai bulu berus sehalus 80 mikrometer...dapat masuk ke dalam liang pori yang sebesar 180 mikrometer! . . ♥ Cleanser (Pencuci wajah) dapat dijimatkan apabila mencuci dengan berus. . . ♥ Boleh menggunakan cleanser brand lain dengan berus ini. . . ♥ Dikuasai bateri AA, tahan 6 bulan, tidak perlu dicas. . . ♥ Berus ini ringan, kecil, mudah digenggam tangan. Mudah dibawa ke mana sahaja. . . ♥ Berputar selaju 400 kali seminit. Ia bukan hanya dapat membuang sel kulit mati dan kotoran malah turut memberi urutan pada wajah ketika memberus. Bulunya yang halus lagi lembut memberi pengguna perasaan seperti di Spa. Yang best tak perlu lagi bazir duit dan masa untuk ke spa. Boleh digunakan hari-hari. . . ♥ Memudahkan semua krim dan serum wajah meresap ke kulit dengan mudah, meningkatkan keberkesanan produk wajah. . . ♥ Membantu sehingga 60% serapan krim penjagaan wajah ke kulit. Tanpa berus, krim diserap setakat maksimum 40% sahaja. . . ♥ Berkualiti tinggi. Tak terlalu mahal dan bukan yang termurah dalam pasaran. Ada guarantee untuk 90 hari. p/s : jika anda pengguna skincare dari drugstore pn boleh digunakan bersama skinvigorate brush supaya kulit wajah kita lebih bersih.💕 . . . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm izan cepat . Whatsapp 0167770290. Izan Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykayperak #marykaymysg #kerjakosong #kerjaya #politeknik #Uitm #ipta #tipskecantikankulit #taiping #ipohperak #kemuntingtaiping #batukurauperak #manjung #lumut #sitiawan #sriiskandar #laraalana #stailista #marykayproduct # #rayyanhaya #bellaamara #amyrarosli #laraalana #marykayuniversitishahalam #kerjayamarykay #kolejjururawat at Kemunting, Perak, Malaysia

2
@izan_marykay

💡💡💡 MARY KAY 💡💡💡 Sedikit Info Mengenai Mary Kay. . 💌 Ditubuhkan pada 13 September 1963 oleh Mary Kay Ash ketika beliau berumur 45 tahun. 💌 Ibu pejabat bertaraf dunia Mary Kay Inc terletak di Dallas, Texas. 💌 Salah satu syarikat kosmetik terbesar di dunia. 👩 Lebih 3 juta Perunding Kecantikkan Bebas di seluruh 38 buah negara di dunia. 👩 Lebih 600 wanita seluruh dunia menjadi Pengarah Jualan Nasional Bebas , status tertinggi dlm kerjaya Mary Kay. 💌 Mary menjalankan lebih 500, 000 ujian utk memastikan produk Mary Kay memenuhi piawaian kualiti, keselamatan dan prestasi yg tinggi. 💌 Mary Kay Inc (US) tidak menjalankan ujian produknya ke atas haiwan 🐭 💌 Mary Kay Inc membangun, menguji, mengilang dan membungkus kebanyakkan produknya sendiri di kilangnya yg tercanggih di A.S, China etc. 👩 Mary Kay Ash mendapat banyak anugerah berprestij dan diiktiraf sebagai 'Usahawan Wanita Yang Terunggul' di dalam sejarah Amerika. 💞 Misi Mary Kay ialah *MEMPERKAYAKAN KEHIDUPAN WANITA.* 💌 Mary Kay mempunyai 4 nilai teras 1) *GO GIVE* 💖 Perniagaan Mary Kay di asaskan pd prinsip GO GIVE, iaitu membantu orang lain tanpa mengharapkan balasan. 2) *GOLDEN RULE* 💖 Mary Kay percaya kpd 'GOLDEN RULE ' iaitu 'Layanilah orang lain sepertimana anda ingin dilayani' 3) *BUAT ORANG LAIN BERASA PENTING* 💖 Percaya pada usaha membuatkan orang lain berasa penting 4) *KEUTAMAAN YANG BETUL &"KESEIMBANGAN DALAM HIDUP"* 💖 TUHAN di tempat PERTAMA 💖 KELUARGA di tempat KEDUA 💖 KERJAYA di tempat KETIGA Hebat company ini yang telah memberi kita Platform untuk kita membina kerjaya sekaligus kita mencapai Impian di dalam kehidupan ini. . Izan Norazira ❤️ ☎️0167770290 Mary Kay Beauty Consultant . . #marykayperak #marykaymysg #kerjakosong #kerjaya #politeknik #Uitm #ipta #tipskecantikankulit #taiping #ipohperak #kemuntingtaiping #batukurauperak #manjung #lumut #sitiawan #sriiskandar #laraalana #stailista #marykayproduct # #rayyanhaya #bellaamara #amyrarosli #laraalana #marykayuniversitishahalam #kerjayamarykay #marykaytop5globalskincarebrand #kolejjururawat #ipts at Kemunting, Perak, Malaysia

5
@izan_marykay

Bila dah seharian wajah dilitupi dengan makeup, haruslah kena bersihkan dahulu sebelum tidur..Jom kita berskinvi dahulu agar kulit akan lebih bersih...Izan suka sgt2 dengan skinvi ni...😘😘 . Sangat sangat best! Bayangkan korang gosok gigi guna jari, bersih tak? Ha macam tu la juga kulit wajah! Bila gunakan SKINVIGORATE BRUSH ni, kulit wajah akan menjadi 85% lebih bersih dari menggunakan jari tau! Sehingga ke tiap liang pori dicuci habis! . Jadi, bila pori bersih, JERAWAT PUN TAKNAK TUMBUH, WHITEHEAD PUN TAK ADA, BLACKHEAD APATAH LAGI! 😍😍😍 . Memang best sangat! . TOOLS MENCUCI WAJAH PALING MURAH & PALING BERMANFAAT UNTUK WAJAH! 😍 . Berminat untuk mencuba? Nak order? SENANG SAHAJA! . 1️⃣: Tekan butan MESSAGE di Instagram @izan_marykay 2️⃣: Terangkan keadaan kulit/Screenshoot item diinginkan/Mention item 3️⃣: Tunggu respond dari Izan ya! . Cepat! Banyak benda Izan nak suggest & berkongsi bersama 😊 . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm izan cepat . Whatsapp 0167770290. Izan Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykayperak #marykaymysg #kerjakosong #kerjaya #politeknik #Uitm #ipta #tipskecantikankulit #taiping #ipohperak #kemuntingtaiping #batukurauperak #manjung #lumut #sitiawan #sriiskandar #laraalana #stailista #marykayproduct # #rayyanhaya #bellaamara #amyrarosli #laraalana #marykayuniversitishahalam #kerjayamarykay #marykaytop5globalskincarebrand #kolejjururawat #ipts at Batu Kurau, Perak, Malaysia

1
@jrm.tgmalim_puteri

3 BOTOL RM40 JErrr??😱 JIMAT‼️ JIMAT‼️🤩 #sevenseasaromatherapyoil ni sangat baik utk merawat masalah migrain, sakit kepala, mual, perut kembung, tengang urat tengkuk.. macam2 lagi la. Tengah #yesalejrm ni..😍 jom kita hadiahkan pada yg tersayang, anak di asrama, ibu ayah kita.. cepat! Sebelum stock licinnnnn😘 . . Jom dapatkan produk Jrm dgn Puteri di Tg.Malim! . http://wasap.my/601126203614/orderJrm . Like & follow puteri (jb2339S) Ig : Jrm.tgmalim_puteri Fb : JRM Tg Malim . Cod #tanjungmalim #kalumpang #kualakububaru #behrang #protoncity #slimriver #sriiskandar . Self collect : #caltexkalumpang Postage seluruh malaysia . Pembelian rm 80 keatas dgn hrga normal free keahlian ! . #teamayaananayla #teamaimieimanSempire #jrmsubstokisshahalam #jrmtgmalim #jrmputeri #jamuratumalayaperak #bondarozitaibrahim #jamuratumalayaonline

2
@izan_marykay

Alhamdulillah....Done submit order untuk hari ini..👏👏 . Thanks my vvip customer yang percayakan Izan untuk jadi personal beauty consultant anda..😘 . Berminat untuk mencuba? Nak order? SENANG SAHAJA! . 1️⃣: Tekan butan MESSAGE di Instagram @izan_marykay 2️⃣: Terangkan keadaan kulit/Screenshoot item diinginkan/Mention item 3️⃣: Tunggu respond dari Izan ya! . Cepat! Banyak benda Izan nak suggest & berkongsi bersama 😊 . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm izan cepat . Whatsapp 0167770290. Izan Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykayperak #marykaymysg #kerjakosong #kerjaya #politeknik #Uitm #ipta #tipskecantikankulit #taiping #ipohperak #kemuntingtaiping #batukurauperak #manjung #lumut #sitiawan #sriiskandar #laraalana #stailista #marykayproduct # #rayyanhaya #bellaamara #amyrarosli #laraalana #marykayuniversitishahalam #kerjayamarykay #marykaytop5globalskincarebrand #kolejjururawat #ipts

2
@dalyabeauty_caknamuslim_

#COD HANYA DI SEMANANJUNG SHJA KAW.COD SEPERTI DI BAWAH 👉KELANTAN #tanahmerah #bachok #machang #kotabharu #pasirmas 👉PULAUPINANG #dalampulau #simpanampat 👉SELANGOR #klang #shahalam #putrajaya #sungaibuloh #serdang #ampang 👉PERAK #ipoh #pantairemis #taiping #kampar #sriiskandar #bota #telukintan #bidor 👉PAHANG #bentong #cameronhiglands #gentinghiglands #jandabaik 🔴pembelian #cod wajib rm100 keatas (boleh campur2 semua produk) 🔴anda request produk kami bagi harga 🔴 #cod #carbooth dapat barang baru bayar In syaa ALLAH perkhidmatan kami anda puas hati!!

1
@wansharah

My lovely CC Cream! 😍 . Setiap Pas Sara pakai moisturizer wajab Sara sapu my lovely CC Cream ni tau even duduk dalam rumah je. keluar rumah mesti takkan lupa dengan kesayangan ini..sudah menjadi rutin Sara selepas moisturizer mesti akan pakai cc cream.Sara suka sangat2 dengan CC cream dari Mary Kay..😘😘😘 . Nak tahu kenapa?? CC maksudnya Colour Control, Colour Correction atau Complexion Care. . Kandungan dari CC Cream mampu menutupi dan menyamarkan redness (bintik-bintik merah, bekas jerawat) di kulit wajah. . Ditambah pula dengan formula untuk nutrisi kulit dan mampu membantu mengatasi problem di kulit, maka CC cream menjanjikan beberapa fungsi seperti mencerahkan, memperbaiki tekstur dan kesihatan kulit, mengandungi sunscreen protection dan juga bebas minyak 👍🏻👍🏻 Best kan!! Kelebihan CC Cream Mary Kay . ✔️ Sesuai untuk semua jenis kulit ✔️ Sesuai juga untuk kulit yang berjerawat. ✔️Bebas Minyak & wangi ✔️Diuji oleh pakar dermatologist. ✔️Tidak menyumbatkan pori-pori. . Mempunyai 8 kebaikan dalam 1 cream: 💥 Melawan garis halus dan tanda penuaan. 💥 Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit. 💥 Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (SPF15) 💥 Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah. 💥 Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera. 💥 Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit. 💥 Mengurangkan kemerahan pada kulit. 💥 Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa SPF15. . Siapa Baca pon dah rasa macam best kan dear 😊 . Kalau korang nak tahu, pakai Cc Cream Mary Kay ni lagi BEST tau ! Muka rasa free je macam tak calit apa2 krim dan nampak lebih natural je. Dah la cantik, dalam masa yang sama merawat kulit pulak tu . BEST BEST BEST sangat!! Sara 0126901983 Mary Kay Beauty Consultant . #marykay #marykaymalaysia #marykayperak #marykaymysg #kilangmarykay #kerjakosong #kerjaya #politeknik #Uitm #ipta #studentlife #tipskecantikankulit #nakcantikdansihat #taiping #ipohperak #kemuntingtaiping #batukurauperak #manjung #lumut #sitiawan #sriiskandar #laraalana #bellaamara #studentlife #stailista

3
@wansharah

Selamat tengah Hari😍Alhamdulillah. • TIMEWISE REPAIR BUY 2 FREE 1. • BUY 3 LIPSTICK TRUE DIMENSION FREE 1 LIPSTICK. • NEW & LIMITED EDITION EYESHADOWS. Apa fungsi make up ni sebenarnya ? Bagi Sara make up Ini sangat penting untuk menaikkan seri wajah seseorang dan menghalang habuk dan debu persekitaran masuk ke dalam liang pori 💃🏻. Mary Kay® Crème-to-Powder Foundation membantu kulit kelihatan halus berseri dan merupakan asas yang baik untuk pelbagai warna mekap. KELEBIHAN PRODUK: Crème-to-Powder Foundation ialah produk 2-dalam-1 dengan tekstur sehalus krim untuk menghilangkan cela, dan apabila kering memberi kemasan yang lembut, gebu dan matte. MANFAAT & KEISTIMEWAAN:. 👉🏻Produk 2-dalam-1 dengan tekstur sehalus krim dan apabila kering memberi kemasan yang lembut, gebu dan matte. . 👉🏻 Memberi litupan nipis hingga penuh yang sempurna. . 👉🏻Boleh digunakan sebagai solekan atau sentuhan kemasan. . 👉🏻Boleh digunakan sebagai penyamar noda. . 👉🏻Mudah digunakan untuk meratakan tona kulit. . 👉🏻Formula kalis air. . 👉🏻2 dalam 1, foundation & bedak!. . 👉🏻bedak yang high coverage & lebih gebu & FLAWLESS. . 👉🏻Texture dia macam cream tapi bila sapu kat muka dia akan kering (MATTE finish), sama macam kita pakai bedak. . 👉🏻lebih tahan lama dan juga WATERPROOF. . 👉🏻Oil control & boleh tutup cela. . 👉🏻texture ringan. . ☑️Free postage ☑️Free sample☑️ special gift.Nak Budget ? Pm Sara laju laju wokeh😊 Sara 0126901983 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykay #marykaymalaysia #marykayperak #marykaymysg #kilangmarykay #kerjakosong #kerjaya #politeknik #Uitm #ipta #studentlife #tipskecantikankulit #nakcantikdansihat #taiping #ipohperak #kemuntingtaiping #batukurauperak #manjung #lumut #sitiawan #sriiskandar #laraalana #bellaamara #studentlife #stailista

0
@izan_marykay

Testimoni pengguna masker Botanical effect...😍😍 . Baru sahaja pakai da nmpak kesan tu..happy sgt2 bila vvip customer suka dengan masker ni..😘😘 Thanks my vvip customer kerana percayakan Izan sbgai beauty consultant anda..😉 . Pada siapa yang mengalami masalah ; . 👉Pori2 besar ... 😱 👉Black dan white head banyak😱 👉Pipi menggeleber 😱 👉Tona kulit tidak sekata 😱😱 👉 Jerawat Dibawah lapisan kulit wajah😱 👉 Kulit muka Berminyak 😱 . Izan sangat suggest anda amalkan regimen mask ini! Jangan sesekali skip part mask okayy? Kerana skin kita seminggu sekali mesti akan meninggalkan sel sel kulit mati, jadi please mask wajah anda seminggu sekali. Kalau tak mask, sebab tu la wajah anda nampak kusam tak bermaya.. . Berminat untuk mencuba? Nak order? SENANG SAHAJA! . 1️⃣: Tekan butan MESSAGE di Instagram @izan_marykay 2️⃣: Terangkan keadaan kulit/Screenshoot item diinginkan/Mention item 3️⃣: Tunggu respond dari Izan ya! . Cepat! Banyak benda Izan nak suggest & berkongsi bersama 😊 . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm izan cepat . Whatsapp 0167770290. Izan Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykayperak #marykaymysg #kerjakosong #kerjaya #politeknik #Uitm #ipta #tipskecantikankulit #taiping #ipohperak #kemuntingtaiping #batukurauperak #manjung #lumut #sitiawan #sriiskandar #laraalana #stailista #marykayproduct # #rayyanhaya #bellaamara #amyrarosli #laraalana #marykayuniversitishahalam #kerjayamarykay #marykaytop5globalskincarebrand #kolejjururawat #ipts at Batu Kurau, Perak, Malaysia

8
@izan_marykay

Kenapa Mary Kay ada banyak jenis set 😱??. . Dalam Mary Kay tiada istilah one skincare for all skin. Kenapa? Sebab setiap kulit memerlukan keperluan yang berbeza-beza, malah setiap kulit itu ada masalah yg berbeza-beza. So Mary Kay mengeluarkan pelbagai jenis formula dan rumusan untuk memenuhi jenis dan keperluan kulit memasing. . _____. . Jom kita kenal2 dgn set Mary Kay. Mana lah tahu awaaa tengah cari set yg trbaik dan sesuai dgn masalah & umur awaaa kan?. . ❤ Botanical Effect. Sesuai untuk semua peringkat umur, & terdapat 3 formula khas untuk setiap jenis kulit. . ❤Botanical Effect Evo. Sesuai untuk remaja yang berumur 22 tahun ke bawah dan bole digunakan seawal usia 12 tahun. Formula yg ringan & cepat meresap dlm kulit, melindungi kulit remaja drpd burn atau kusam. . ❤Timewise Miracle Sesuai untuk korang yg berumur 23 tahun ke atas, merupakan set anti penuaan yg dapat kurangkan garis halus, menganjalkan kulit, kulit lebih lembut dan halus dan bole sekatakan tona kulit. . ❤Timewise Repair. Set ni sesuai untuk wanita yg berusia 40-an, formula khusus untuk menentang garis² kedutan & penuaan. . ❤Melacep Plus. Melacep set ni targetnya untuk yang nak kulit cerah sekata dan crystal clear. Formula khusus bg yg mengalami masalah jeragat, parut & pigmentasi yg teruk. . ❤Clear Proof. Penjagaan kulit Clear Proof ini khas untuk mereka yang mempunyai masalah jerawat yang serius. Lelaki dan perempuan dua2 pon bole pakai. . ❤MK MEN. MK Men ni khusus utk lelaki yg kulitnya berminyak, aktif & selalu terdedah keadaan sekeliling yg mencabar. Sesuai utk semua jenis kulit & peringkat umur. . _____ Taktahu nak pilih yg mana sesuai untuk kulit awaaaa ? Mehh whatsapp I. Nati I suggest mana yg sesuai dan terbaik untuk kulit awaaa 😘. . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm izan cepat . Whatsapp 0167770290. Izan Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykayperak #marykaymysg #kerjakosong #kerjaya #politeknik #Uitm #ipta #tipskecantikankulit #taiping #ipohperak #kemuntingtaiping #batukurauperak #manjung #lumut #sitiawan #sriiskandar #laraalana #stailista #marykayproduct # #rayyanhaya #bellaamara #amyrarosli #laraalana #marykayuniversitishahalam #kerjayamaryka at Batu Kurau, Perak, Malaysia

3
@melahtupperware

Disebabkan semalam sis menang teka apa menu #pakciktupperware masak.. Arini sis masak jugak megi 😂😂 Tapi sis grg megi daging beger bukan megi grg sawi 😁😁 Utk lauk mkn nasik sis buat ayam grg kunyit madu maut.. Hambekkk panjang tak nama menu 😂 ganding plak ngan telur masin limau mira.. Hehehe Sbb limau tu opismate sis bg.. Nma die Mira 😘😘 Okla.. Sis nak g kemas dapur.. Babai Salam 3 Rakaat Ehh kalau rasa nak join member Tupperware bgtau sis yer Nah klik no sis 👇👇 www.wasap.my/60185717665/join+team+melah+berbaloi+baloi #MelahTupperware #tempahanhamper #jualtupperware #sisjual #perak #peraktengah #sriiskandar #bandarmeruraya #meruraya #amanjaya at Ipoh, Perak

0
@dalyabeauty_caknamuslim

PROMOSI HEBAT INC.POS RM115 SHAJA D'ALYA BEAUTY ONLINE PERSONAL SHOPPER ANDA!! KATALOG PRODUK #TELEGRAM https://t.me/produk1malaysia D'ALYA BEAUTY #CAKNAMUSLIM #HOTLINE www.wasap.my/60185702734 www.wasap.my/60185702734 SELF PICK UP #COD #CARBOOTH RM95 SHJA!! #COD HANYA DI SEMANANJUNG SHJA KAW.COD SEPERTI DI BAWAH 👉KELANTAN #tanahmerah #bachok #machang #kotabharu #pasirmas 👉PULAUPINANG #dalampulau #simpanampat 👉SELANGOR #klang #shahalam #putrajaya #sungaibuloh #serdang #ampang 👉PERAK #ipoh #pantairemis #taiping #kampar #sriiskandar #bota #telukintan #bidor 👉PAHANG #bentong #cameronhiglands #gentinghiglands #jandabaik 🔴pembelian #cod wajib rm100 keatas (boleh campur2 semua produk) 🔴anda request produk kami bagi harga 🔴 #cod #carbooth dapat barang baru bayar In syaa ALLAH perkhidmatan kami anda puas hati!! at Pusat Khidmat Pelanggan Dalya Beauty

2
@izan_marykay

Untungnyaaaa ! Beli 3 Percuma 1 ! 😍✨. . . Best tak lipstick True Dimension ni ?. Bagi anda yang tak boleh guna lipstick jenis matte , this lipstick sesuai untuk anda ! 😍. . Very moist ! Very Smooth !. . LIPSTIK MARY KAY TRUE DIMENSION. =========================. Dapatkan formula mewah ini dengan penuh kenyakinan. . 💄Tekturnya yg mudah di sapu di bibir serta melembabkan bibir dan mengunci kelembapan berganda. 💄Diperkaya dengan bahan penjagaan bibir termaju meratakan garis halus dan membantu tampil lebih bergaya dan yakin. 💄Hanya perlu picit pad butang jernih lipstik penuh gaya. =========================. . . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm izan cepat , budget ? Don't worry . Whatsapp 0167770290 Izan Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykay #marykayperak #marykaymysg #kerjakosong #kerjaya #politeknik #Uitm #ipta #tipskecantikankulit #taiping #ipohperak #kemuntingtaiping #batukurauperak #manjung #lumut #sitiawan #sriiskandar #laraalana #stailista #marykayproduct # #rayyanhaya #bellaamara #amyrarosli #laraalana #like4like #marykayuniversitishahalam #kerjayamarykay #marykaytop5globalskincarebrand #kolejjururawat #ipts

0
@izan_marykay

PREORDER!!PREORDER!! Sesuai untuk dijadikan hadiah atau hantaran..pakai sendiri pun boleh.. . Bau yang sangat wangi dan sesuai utk semua golongan..😍😍 Rugi tau x grab peluang keemasan ni..Berminat??meh pm izan laju2 sebelum 15hb...cepat2 sebelum kehabisan stok.. . Nak order? SENANG SAHAJA! . 1️⃣: Tekan butan MESSAGE di Instagram @izan_marykay 2️⃣: Terangkan keadaan kulit/Screenshoot item diinginkan/Mention item 3️⃣: Tunggu respond dari Izan ya! . Cepat! Banyak benda Izan nak suggest & berkongsi bersama 😊 . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm izan cepat . Whatsapp 0167770290. Izan Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykaymalaysia #marykayperak #marykaymysg #kilangmarykay #kerjakosong #kerjaya #politeknik #Uitm #ipta #studentlife #tipskecantikankulit #taiping #ipohperak #kemuntingtaiping #batukurauperak #manjung #lumut #sitiawan #sriiskandar #laraalana #bellaamara #stailista #rayyanhaya #amyrarosli #laraalana #like4like #marykayuniversitishahalam #kerjayamarykay #marykaytop5globalskincarebrand #kolejjururawat #ipts

0
@izan_marykay

Selamat pagi kesayangan Izan semuaaa ! 💖💖. Im backkkk for you allsss ! 💖💖. . . Pagi ni nak share 2 item PINK FAVOURITE ! Timewise 3D dan Oil Free Eye Make Up Remover Mary Kay ! Apa beza antara dua ni ? Kenapa ada part khas sahaja yang boleh guna ? Kenapa ? Kenapa ? 😁💖. . . Area mata kita nipis dan sensitif jadi ia perlukan penjagaan khas untuk mata sahaja , apa sahaja yang tiada untuk “EYE” jangan guna pada mata okies ?😊👍🏻. . . Lebih advance 😱. Siapa tak suka something yang advance kan !!! ANTI AGING & BRIGHTENING IN ONE SET !!! 😭❤️ cepat whatsapp for best deal !. . Jom upgrade skincare anda kepada Timewise 3D yang terbaru di Mary Kay! Set ini didatangkan dengan ⤵️. . 1️⃣ Cleanser. 2️⃣ Day Cream SPF30. 3️⃣ Night Cream. 4️⃣ Eye Cream. . D- Defends (mempertahan). D- Delays (melambatkan). D- Delivers (menghasilkan). . Sangat bagus untuk golongan yg baru nak memulakan langkah penjagaan kulit setelah berumur 25tahun keatas. Sebab umur 25 kita kulit sudah memulai proses penuaan. Jom awet muda & cerah sekataaaaa with Timewise 3D !!! You will Love it !! ❤️❤️❤️. . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm izan cepat . Whatsapp 0167770290. Izan Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykay #marykayperak #marykaymysg #kerjakosong #kerjaya #politeknik #Uitm #ipta #tipskecantikankulit #taiping #ipohperak #kemuntingtaiping #batukurauperak #manjung #lumut #sitiawan #sriiskandar #laraalana #stailista # #rayyanhaya #bellaamara #amyrarosli #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #marykayuniversitishahalam #kerjayamarykay #marykaytop5globalskincarebrand #kolejjururawat #ipts

0
@melahtupperware

💙LIBERTY SET💙 Spiral & Raindrop 350ml RM15.90 nett Yerr murah kan? Tapi bukan senang nak dpt harga murah macam ni tau Yang dah join ahli je tau nikmatnya dapat beli Tupperware murah sesangat Nak tau camne nak dapat murah?? Alahhhhh tak susah pun.. Kakak surirumah pun bole beli tnpa mnta duit suami 😁😁 Jom risik tnya cara² 👇👇 www.wasap.my/60185717665/nak+tau+dapat+tupperware+murah #tupperwarepromo #tupperwareterbaru #jomtempahhamper #ipohohsem #ipoh #perak #sriiskandar #peraktengah #MelahTupperware #sismelahtupperware #sisjual #sisguna #sisdealer at Perak

5
@browniestepeng

---------------------------------------------- IKLAN JAWATAN KOSONG ---------------------------------------------- BAKER/PEMBUAT BAKERI 📎kelayakan diperlukan SPM dan ke atas 📎Perempuan atau lelaki 📎Keutamaan diberi pada yang mahir serta berpengalaman dalam bidang pembuatan bakeri dan kulinari 📎Kelebihan dan kredit pada yang mempunyai skill/pengalaman dalam bidang pemasaran dan jualan produk..insentif disediakan. 📎Mahir dan cekap mengendalikan sistem komputer 📎Agresif,kreatif,rajin,amanah,punya inisiatif diri,matang dan bersikap terbuka(profesional) 📎Boleh bekerja dalam pengawasan minima dan bertindak mengikut arahan yang ditetapkan oleh pihak pengurusan 📎Fasih bertutur dalam bahasa Malaysia,Inggeris dan dialukan pada yang boleh berbahasa selainnya Kekosongan adalah terhad,hanya pada yang berminat serta menunjukkan inisiatif sahaja akan dipilih.. Anda boleh hantarkan CV di email kami:- [email protected] Hubungi kami : - Hubungi kami ☎☎📞📞📱📱📱📲📲 www.wasap.my/60192342125/kerjakosongbakeri Precious Maker Enterprise No 16, Tingkat Bawah, Lorong Medan Saujana 3, Medan Kamunting Saujana, 34600 Kamunting Perak. Jom habaq kat kawan-kawan semua.... #viral #taiping #taipingperak #kualakangsar #malaysia #kualalumpur #ipoh #tangjungmalim #sriiskandar #lumut #manjung #srimanjung #selama #tapah #telukintan #kualakangsar #perak at Precious Maker

1
@izan_marykay

PREORDER!!PREORDER!! Sesuai untuk dijadikan hadiah atau hantaran..pakai sendiri pun boleh.. . Bau yang sangat wangi dan sesuai utk semua golongan..😍😍 Rugi tau x grab peluang keemasan ni..Berminat??meh pm izan laju2 sebelum 15hb...cepat2 sebelum kehabisan stok.. . Nak order? SENANG SAHAJA! . 1️⃣: Tekan butan MESSAGE di Instagram @izan_marykay 2️⃣: Terangkan keadaan kulit/Screenshoot item diinginkan/Mention item 3️⃣: Tunggu respond dari Izan ya! . Cepat! Banyak benda Izan nak suggest & berkongsi bersama 😊 . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm izan cepat . Whatsapp 0167770290. Izan Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykaymalaysia #marykayperak #marykaymysg #kilangmarykay #kerjakosong #kerjaya #politeknik #Uitm #ipta #studentlife #tipskecantikankulit #taiping #ipohperak #kemuntingtaiping #batukurauperak #manjung #lumut #sitiawan #sriiskandar #laraalana #bellaamara #stailista #rayyanhaya #amyrarosli #laraalana #like4like #marykayuniversitishahalam #kerjayamarykay #marykaytop5globalskincarebrand #kolejjururawat #ipts at Kemunting, Perak, Malaysia

5
@izan_marykay

Wahhh!! Majalah Jelita pun da review pasal Timewise 3D ni..😍😍 . Newspaper dan magazine sudah review pasal produk dr Mary Kay ni...memang sgt2 menarik...😍😍.. . Ramai juga yang sudah upgrade set skincare ke set Timewise 3D ni...Anda bila lagi? Berminat untuk mencuba? Nak order? SENANG SAHAJA! . 1️⃣: Tekan butan MESSAGE di Instagram @izan_marykay 2️⃣: Terangkan keadaan kulit/Screenshoot item diinginkan/Mention item 3️⃣: Tunggu respond dari Izan ya! . Cepat! Banyak benda Izan nak suggest & berkongsi bersama 😊 . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm izan cepat . Whatsapp 0167770290. Izan Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykay #marykayperak #marykaymysg #kilangmarykay #kerjakosong #kerjaya #politeknik #Uitm #ipta #tipskecantikankulit #taiping #ipohperak #kemuntingtaiping #batukurauperak #manjung #lumut #sitiawan #sriiskandar #laraalana #aesthetic #rayyanhaya #bellaamara #amyrarosli #stailista #laraalana #like4like #marykayuniversitishahalam #kerjayamarykay #marykaytop5globalskincarebrand #kolejjururawat #ipts at Kemunting, Perak, Malaysia

1
@perak.foodie

Menu : mixed platter , bbq chicken, cheezy chicken , buttermilk chicken , carbonara. Lokasi : restoran sematQ, 8,medan mutiara , jalan taiping, kuala kangsar, perak Kredit : @restoransematq #Perak #makan #bestfood #famousfood #jjcm #streetfood #sedap #power #owesome #goodfood #makanperak #malaysia #ipoh #sriiskandar #manjung #sitiawan #lumut #pangkor #jelapang #meruipoh #manong #kualakangsar #taiping #telukintanm #perakjuara #ipohfamousfood #makanmakan #topfood

1
@asyransyafiq

#sriiskandar+r

0
@izan_marykay

Assalamualaikum dan selamat pagi!! Semalam sampai je skinvi ni trus guna...memang best sgt2..trasa kulit lebih bersih je...😘..rugi sgt2 kalau xgrab...harga pn xsmpai RM2++...👏 . 🌸SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH 🌸 . 🌷Memberus bersih kotoran dan mekap seperti bedak dan foundation sehingga 85% berbanding gosokan jari 🌷waterproof (kalis air) boleh guna waktu mandi. Masa berenang jer tak boleh😉 . 🌷Setiap kepala berus mengandungi 20,000 helai bulu untuk membersihkan kesemua 20,000 liang pori pada wajah kita. Wow hebat kan! . 🌷Setiap helai bulu berus sehalus 80 mikrometer...dapat masuk ke dalam liang pori yang sebesar 180 mikrometer! . 🌷Cleanser (Pencuci wajah) dapat dijimatkan apabila mencuci dengan berus. 🌷Boleh menggunakan cleanser brand lain dengan berus ini 🌷Dikuasai bateri AA, tahan 6 bulan, tidak perlu dicas 🌷Berus ini ringan, kecil, mudah digenggam tangan. Mudah dibawa ke mana sahaja 🌷Memudahkan semua krim dan serum wajah meresap ke kulit dengan mudah, meningkatkan keberkesanan produk wajah 🌷Membantu sehingga 60% serapan krim penjagaan wajah ke kulit. Tanpa berus, krim diserap setakat maksimum 40% sahaja . 🌷Yang pasti betkualiti tinggi. Tak terlalu mahal dan bukan yang termurah dalam pasaran. Excited nak cuba satu? Kalau nak, bagitau ya!. . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm izan cepat . Whatsapp 0167770290. Izan Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykay #marykaymalaysia #marykayperak #marykaymysg #kilangmarykay #kerjakosong #kerjaya #politeknik #Uitm #ipta #studentlife #tipskecantikankulit #nakcantikdansihat #taiping #ipohperak #kemuntingtaiping #batukurauperak #manjung #lumut #sitiawan #sriiskandar #laraalana #bellaamara #studentlife #stailista #kolejjururawat #kolejvokasional #ipts at Batu Kurau, Perak, Malaysia

5
@jrm.tgmalim_puteri

Jomla sayang sayang.. sis cod sampai depan pintu.. 😘 Rugi tak cuba tau... ❤️ . . Jom dapatkan produk Jrm dgn Puteri di Tg.Malim! . http://wasap.my/601126203614/orderJrm . Like & follow puteri (jb2339S) Ig : Jrm.tgmalim_puteri Fb : JRM Tg Malim . Cod #tanjungmalim #kalumpang #kualakububaru #behrang #protoncity #slimriver #sriiskandar . Self collect : #caltexkalumpang Postage seluruh malaysia . Pembelian rm 80 keatas dgn hrga normal free keahlian ! . #teamayaananayla #teamaimieimanSempire #jrmsubstokisshahalam #jrmtgmalim #jrmputeri #bondarozitaibrahim #jrmperak #tgmalim #jamuratumalayaperak #jamuratumalayaonline at Behrang / Tanjung Malim / Slim River

2
@dalyabeauty_caknamuslim

#COD HANYA DI SEMANANJUNG SHJA KAW.COD SEPERTI DI BAWAH 👉KELANTAN #tanahmerah #bachok #machang #kotabharu #pasirmas 👉PULAUPINANG #dalampulau #simpanampat 👉SELANGOR #klang #shahalam #putrajaya #sungaibuloh #serdang #ampang 👉PERAK #ipoh #pantairemis #taiping #kampar #sriiskandar #bota #telukintan #bidor 👉PAHANG #bentong #cameronhiglands #gentinghiglands #jandabaik 🔴pembelian #cod wajib rm100 keatas (boleh campur2 semua produk) 🔴anda request produk kami bagi harga 🔴 #cod #carbooth dapat barang baru bayar In syaa ALLAH perkhidmatan kami anda puas hati!! at Pusat Khidmat Pelanggan Dalya Beauty

0
@izan_marykay

Baru je balik dr cod..terima kasih customer vvip izan sebab mmpercayai izan untuk mnjadi personal beauty consultant awak...😘😘 Izan akan guide awak sehingga awak dapat kulit yg awak inginkan...ok..😉😉 . . Sesiapa yang berminat dan ingin Izan jd beauty consultant anda boleh pm izan laju2 ye...😉 Izan akan guide n consult anda secara percuma... . 💋Tidak tahu jenis kulit dan masalah kulit yang dialami? 💋Ingin mencuba tapi tidak pasti yang mana sesuai dengan kulit? 💋Ingin mencari produk yang sesuai dengan bajet? Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm izan cepat . Whatsapp 0167770290. Izan Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykay #marykaymalaysia #marykayperak #marykaymysg #kilangmarykay #kerjakosong #kerjaya #politeknik #Uitm #ipta #studentlife #tipskecantikankulit #nakcantikdansihat #taiping #ipohperak #kemuntingtaiping #batukurauperak #manjung #lumut #sitiawan #sriiskandar #laraalana #bellaamara #studentlife #stailista #ipts #kolejjururawat at Kamunting

1
@jrm.perak_masshada

PROMOSI 11.11.📣📣🎶🎶 . esok 11.11.18 AHAD . Colonis Mestica + Hot Oil ~ RM75 (NP:RM 93) . @@@@@@@@ . Royal V + Silky Sunscreen ~RM75 (NP: RM 87) . Dapatkan segera untuk pembelian esok! . Hadiah istimewa untuk belian produk JRM bernilai RM100 keatas utk pelanggan saya sahaja sempena jualan 11.11 ini..😚😚 . Cepat2 oder ..stok limited di hujung minggu. . COD sekitar IPOH, PARIT & SRI ISKANDAR . POS ke seluruh negara. . #ColonisDmestica #royalv #silkysunscreen #hotmelong #ipohipohajer #parit #sriiskandar #kurussihat #cuciusus #sembelit #buasir #penjagaandalamanwanita

0
@jrm.tgmalim_puteri

RM75‼️RM75‼️ Nak ke tanak ni sayang sayang😘. Jimat banyak sangat niiii🤩🤩🤩 Musim musim kenduri ni taknak ke cantik berseri seri😘😘! Body mantoppp uolls!! . . Jom dapatkan produk Jrm dgn Puteri di Tg.Malim! . http://wasap.my/601126203614/orderJrm . Like & follow puteri (jb2339S) Ig : Jrm.tgmalim_puteri Fb : JRM Tg Malim . Cod #tanjungmalim #kalumpang #kualakububaru #behrang #protoncity #slimriver #sriiskandar . Self collect : #caltexkalumpang Postage seluruh malaysia . Pembelian rm 80 keatas dgn hrga normal free keahlian ! . #teamayaananayla #teamaimieimanSempire #jrmsubstokisshahalam #jrmtgmalim #jrmputeri at Behrang / Tanjung Malim / Slim River

0
@izan_marykay

Yayyy!!!Da sampai..😘😘...balik je dr esrs td trus p pickup brg...nnt Izan hantar awok2 ke tuan awok ye...😘😘 Tentu tuan awok pn x sabar nk guna awok juga...😄 . . Berminat untuk mencuba? Nak order? SENANG SAHAJA! . 1️⃣: Tekan butan MESSAGE di Instagram @izan_marykay 2️⃣: Terangkan keadaan kulit/Screenshoot item diinginkan/Mention item 3️⃣: Tunggu respond dari Izan ya! . Cepat! Banyak benda Izan nak suggest & berkongsi bersama 😊 . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm izan cepat . Whatsapp 0167770290. Izan Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykay #marykaymalaysia #marykayperak #marykaymysg #kilangmarykay #kerjakosong #kerjaya #politeknik #Uitm #ipta #studentlife #tipskecantikankulit #nakcantikdansihat #taiping #ipohperak #kemuntingtaiping #batukurauperak #manjung #lumut #sitiawan #sriiskandar #laraalana #bellaamara #studentlife #stailista at Batu Kurau, Perak, Malaysia

2
@iwpinaweddingplanner

Set tradisional set Complete.. Gold coming soon.. Tunggu abam photo share INA WEDDING PLANNER No 9 (Fisrt Floor) Persiaran SIBC 2 Business Centre Sri Iskandar 32610 Sri Iskandar Perak ( Bersebelahan Framasi ,Butik Almira Dan Berhadapan Hight Way Ipoh Lumut) Waktu perniagaan 💃selasa & sabtu-10.00am hingga 6.30pm. 💃Ahad 10.00am hingga 4.00pm. Isnin CUTI #iwpinaweddingplanmer #bridalsriisknadar #bridalperak #exclusive #pelamincantek #pelamindewan #sriiskandar #sriiskandarperak #bridalperak #perak # at IWP Ina Wedding Planner

0
@cik_watie_pretty

ingin manjakan muka tapi x da masa nak ke spa?? x da org nak jaga anak? suami balik keje lewat? jgn biarkan dirimu di belenggu misteri.. team kami bersedia kerumah anda..anda x perlu keluar walau setapak ..home spa servis yg tgh trending skrg.. sekali buat pasti nak lagi..💋 www.wasap.my/601150018559 #exclusivebeauty #facialmurah #mobilespa #usahawanspa #Vshape #kurusmuka #hilangjeragat #tipshilangjerawat #glowing #whitening #mobilespaipoh #mobilespapenang #mobilespaselangor #simpangpulai #station18 #gopeng #batugajah #Ipoh #uitmsriiskandar #taiping #kualakangsar #sriiskandar #unikl #uitmshahalam

3
@cik_watie_pretty

NAK BUAT DUIT DALAM DUNIA BEAUTY* PASTINYA --- *THIS IS ONE OF UNTAPPED MARKET* --- sedang ramai yg fokus pada MUA, skincare, make-up, kollagen etc. Dan sekarang, ianya semakin menjadi trend... 😁 Klik n learn... *YOU'LL GONNA BE AMAZED* dengan betapa BESARnya peluang dalam bidang yg kami tawarkan boleh *whatsapp for more info* Www.wasap.my/+601150018559/beauty consultant #cikwatiepretty@mobilespa facial #francais #mobilefacial #mobilespaipoh #mobilespapenang #mobilespaselangor #hilangjerawat #tipshilangjeragat #simpangpulai #station18 #gopeng #batugajah #ipoh #sriiskandar #taiping #kualakangsar #unikl #uitmshahalam #uitmseriiskandar

3
Next »