Supplementcantik Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@lasensiastore

#popsglutamincandylicious AVAILABLE NOW! Ingat, belian in set akan dapat the cheapest price and all includes postage๐Ÿ˜˜ ainul nak belanja korang banyak sangat ni. Siap dapat free lens kalau pembelian combo set besar. Siapa lagi nak join postage? Whatsapp #0135982565 #skincarequotes #skincareroutine #supplementputih #supplementcantik

1
@lasensiastore

Energy booster? YES! Whitening Agent? YES! Healthy Purpose? YES! ALL IN ONE SUPPLEMENT #popsglutaminjannalawwa mmg banyak kebaikan pengambilan supplement ni. Mcm yg semua orang tahu, madu asli mmg banyak kebaikan dan kelebihan. Ni kan pulak madu di-esktrak dengan seribu kebaikan vitamin dan herba. Sangat bagus utk kesihatan. Kesan sangat hebat! Siapa belum cuba seriously kena cuba! Kalau nak, terus whatsapp link di bio saje terus click ๐Ÿ˜ #supplementputih #supplementcantik #cantiksihat #kosmetikmalaysia #malaysianinstashop

0
@lasensiastore

Kelebihan dan keistimewaan #popsglutaminjannalawwa bagi merawat dan memulihkan sistem dalaman kita, bagus sangat pops ni. Ainul sendiri amalkan supplement ni. Yelah sb nak sihat, nak cantik. Kena rajin makan makanan tambahan. Siapa lagi nak? Whatsapp #0135982565 ainul rply terus ok๐Ÿ“ฒ #supplementputih #supplementcantik #whiteningskincare #malaysiainstashop

0
@sugarbelle.by.intanshue

SERIUMMI. Susu formula berperisa coklat, produk terbaru khas untuk wanita, terutamanya ibu mengandung dan menyusu. . Ramuan terbaik gabungan susu lembu bersama: ๐Ÿ…Tomato ๐ŸŒดAir kelapa ๐ŸŒฑSafron ๐Ÿ‘Labu ๐Ÿ™Barli ๐ŸŒฐKurma . Harga: RM49 Berat: 500g . Nak tahu lebih lanjut tentang Seriummi? Nak order? Nak income best? Jom jadi dropship Intan! ๐Ÿ“ฒdm Intan or whatsapp 0132910840 ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ #seritoks #teamseristars #detoks #detox #supplementkurus #produkkurus #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #seritoksputrajaya #seritokscyberjaya #seritoksbangi #seritokskajang #seribella #seribellabeauty #seribellaputrajaya #seribellacyberjaya #seribellabangi #seribellakajang #supplementcantik #supplement #supplementmurah #whiteningbooster #whiteningboostermurah #produkkecantikanmurah #seribellafeedback #seriummi #susuformulaibu #seriummiputrajaya #seriummibangi #seriummikajang at Kajang, Malaysia

2
@fatihahbeauty.official

TAK MAHAL TAPI TERBAIKK BERBALOI โค Kalau customer whatsapp Tiha tanya vitamin apa yang sesuai mereka nak start consume untuk kulit sihat dan cantik, tentulah Tiha highly recommend Vitamin C Shaklee ni! Harganya yang mampu milik,tahan lama dannnn ofkosss kebaikan dia yang best tu, memang awak semua wajib grab sebotol vitamin C ni ๐Ÿ˜‰ Jom Tiha share manfaat Vitamin C Shaklee ni KEBAIKAN VITAMIN C PLUS : ๐ŸŒธ Perlindungan daripada sinar UV ๐ŸŒธ Mengurangkan kesan sunburn ๐ŸŒธ Membantu mencegah masalah jerawat degil ๐ŸŒธ Tona kulit menjadi lebih sekata ๐ŸŒธ Menggantikan tisu yang rosak & menyembuhkan luka ๐ŸŒธ Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu) ๐ŸŒธ Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema ๐ŸŒธ Mengatasi masalah jerawat nasi & pasir ๐ŸŒธ Mengurangkan kedutan & tanda penuaan ๐ŸŒธ Membantu menghasilkan kolagen dalam badan Nak dapatkan sebotol Vitamin C Shaklee dengan harga best dan consultation whatsapp Tiha k ๐Ÿ’ž 013-2175476 013-2175476 013-2175476 #shakleebanting #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleeklia #vitamincshaklee #vitaminshaklee #setkecantikanshaklee #setkecantikan #setkecantikanbajet #vitamincantik #vitamincantiksihat #shakleemurah #shakleejourney #supplementsihat #supplementcantik #fullsetkecantikanshaklee #sihatcantikbersamashaklee #supplementsihat #supplementcantik #espshakleemurah #vitamincshakleepromo #vitamineshakleepromo #espshaklee #vitaminc #sayajualshaklee

0
@fatihahbeauty.official

TAK MAHAL TAPI TERBAIKK BERBALOI โค Kalau customer whatsapp Tiha tanya vitamin apa yang sesuai mereka nak start consume untuk kulit sihat dan cantik, tentulah Tiha highly recommend Vitamin C Shaklee ni! Harganya yang mampu milik,tahan lama dannnn ofkosss kebaikan dia yang best tu, memang awak semua wajib grab sebotol vitamin C ni ๐Ÿ˜‰ Jom Tiha share manfaat Vitamin C Shaklee ni KEBAIKAN VITAMIN C PLUS : ๐ŸŒธ Perlindungan daripada sinar UV ๐ŸŒธ Mengurangkan kesan sunburn ๐ŸŒธ Membantu mencegah masalah jerawat degil ๐ŸŒธ Tona kulit menjadi lebih sekata ๐ŸŒธ Menggantikan tisu yang rosak & menyembuhkan luka ๐ŸŒธ Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu) ๐ŸŒธ Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema ๐ŸŒธ Mengatasi masalah jerawat nasi & pasir ๐ŸŒธ Mengurangkan kedutan & tanda penuaan ๐ŸŒธ Membantu menghasilkan kolagen dalam badan Nak dapatkan sebotol Vitamin C Shaklee dengan harga best dan consultation whatsapp Tiha k ๐Ÿ’ž 013-2175476 013-2175476 013-2175476 #shakleebanting #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleeklia #vitamincshaklee #vitaminshaklee #setkecantikanshaklee #setkecantikan #setkecantikanbajet #vitamincantik #vitamincantiksihat #shakleemurah #shakleejourney #supplementsihat #supplementcantik #fullsetkecantikanshaklee #sihatcantikbersamashaklee #supplementsihat #supplementcantik #espshakleemurah #vitamincshakleepromo #vitamineshakleepromo #espshaklee #vitaminc #sayajualshaklee

0
@fatihahbeauty.official

TAK MAHAL TAPI TERBAIKK BERBALOI โค Kalau customer whatsapp Tiha tanya vitamin apa yang sesuai mereka nak start consume untuk kulit sihat dan cantik, tentulah Tiha highly recommend Vitamin C Shaklee ni! Harganya yang mampu milik,tahan lama dannnn ofkosss kebaikan dia yang best tu, memang awak semua wajib grab sebotol vitamin C ni ๐Ÿ˜‰ Jom Tiha share manfaat Vitamin C Shaklee ni KEBAIKAN VITAMIN C PLUS : ๐ŸŒธ Perlindungan daripada sinar UV ๐ŸŒธ Mengurangkan kesan sunburn ๐ŸŒธ Membantu mencegah masalah jerawat degil ๐ŸŒธ Tona kulit menjadi lebih sekata ๐ŸŒธ Menggantikan tisu yang rosak & menyembuhkan luka ๐ŸŒธ Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu) ๐ŸŒธ Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema ๐ŸŒธ Mengatasi masalah jerawat nasi & pasir ๐ŸŒธ Mengurangkan kedutan & tanda penuaan ๐ŸŒธ Membantu menghasilkan kolagen dalam badan Nak dapatkan sebotol Vitamin C Shaklee dengan harga best dan consultation whatsapp Tiha k ๐Ÿ’ž 013-2175476 013-2175476 013-2175476 #shakleebanting #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleeklia #vitamincshaklee #vitaminshaklee #setkecantikanshaklee #setkecantikan #setkecantikanbajet #vitamincantik #vitamincantiksihat #shakleemurah #shakleejourney #supplementsihat #supplementcantik #fullsetkecantikanshaklee #sihatcantikbersamashaklee #supplementsihat #supplementcantik #espshakleemurah #vitamincshakleepromo #vitamineshakleepromo #espshaklee #vitaminc #sayajualshaklee

0
@fatihahbeauty.official

TAK MAHAL TAPI TERBAIKK BERBALOI โค Kalau customer whatsapp Tiha tanya vitamin apa yang sesuai mereka nak start consume untuk kulit sihat dan cantik, tentulah Tiha highly recommend Vitamin C Shaklee ni! Harganya yang mampu milik,tahan lama dannnn ofkosss kebaikan dia yang best tu, memang awak semua wajib grab sebotol vitamin C ni ๐Ÿ˜‰ Jom Tiha share manfaat Vitamin C Shaklee ni KEBAIKAN VITAMIN C PLUS : ๐ŸŒธ Perlindungan daripada sinar UV ๐ŸŒธ Mengurangkan kesan sunburn ๐ŸŒธ Membantu mencegah masalah jerawat degil ๐ŸŒธ Tona kulit menjadi lebih sekata ๐ŸŒธ Menggantikan tisu yang rosak & menyembuhkan luka ๐ŸŒธ Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu) ๐ŸŒธ Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema ๐ŸŒธ Mengatasi masalah jerawat nasi & pasir ๐ŸŒธ Mengurangkan kedutan & tanda penuaan ๐ŸŒธ Membantu menghasilkan kolagen dalam badan Nak dapatkan sebotol Vitamin C Shaklee dengan harga best dan consultation whatsapp Tiha k ๐Ÿ’ž 013-2175476 013-2175476 013-2175476 #shakleebanting #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleeklia #vitamincshaklee #vitaminshaklee #setkecantikanshaklee #setkecantikan #setkecantikanbajet #vitamincantik #vitamincantiksihat #shakleemurah #shakleejourney #supplementsihat #supplementcantik #fullsetkecantikanshaklee #sihatcantikbersamashaklee #supplementsihat #supplementcantik #espshakleemurah #vitamincshakleepromo #vitamineshakleepromo #espshaklee #vitaminc #sayajualshaklee

0
@fatihahbeauty.official

TAK MAHAL TAPI TERBAIKK BERBALOI โค Kalau customer whatsapp Tiha tanya vitamin apa yang sesuai mereka nak start consume untuk kulit sihat dan cantik, tentulah Tiha highly recommend Vitamin C Shaklee ni! Harganya yang mampu milik,tahan lama dannnn ofkosss kebaikan dia yang best tu, memang awak semua wajib grab sebotol vitamin C ni ๐Ÿ˜‰ Jom Tiha share manfaat Vitamin C Shaklee ni KEBAIKAN VITAMIN C PLUS : ๐ŸŒธ Perlindungan daripada sinar UV ๐ŸŒธ Mengurangkan kesan sunburn ๐ŸŒธ Membantu mencegah masalah jerawat degil ๐ŸŒธ Tona kulit menjadi lebih sekata ๐ŸŒธ Menggantikan tisu yang rosak & menyembuhkan luka ๐ŸŒธ Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu) ๐ŸŒธ Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema ๐ŸŒธ Mengatasi masalah jerawat nasi & pasir ๐ŸŒธ Mengurangkan kedutan & tanda penuaan ๐ŸŒธ Membantu menghasilkan kolagen dalam badan Nak dapatkan sebotol Vitamin C Shaklee dengan harga best dan consultation whatsapp Tiha k ๐Ÿ’ž 013-2175476 013-2175476 013-2175476 #shakleebanting #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleeklia #vitamincshaklee #vitaminshaklee #setkecantikanshaklee #setkecantikan #setkecantikanbajet #vitamincantik #vitamincantiksihat #shakleemurah #shakleejourney #supplementsihat #supplementcantik #fullsetkecantikanshaklee #sihatcantikbersamashaklee #supplementsihat #supplementcantik #espshakleemurah #vitamincshakleepromo #vitamineshakleepromo #espshaklee #vitaminc #sayajualshaklee

0
@colla4skin

๐Ÿ‰ KAWAII COLLAGEN (SET JIHAN) ๐Ÿ‰ ๐Ÿ’ธ RM 120 free postage! ๐ŸŒธ 1 Jar White Maxx Extra (Botol Putih), 1 Jar Secret Skin White Kawaii Collagen (Botol Hijau). = 70 paket kegunaan 2 bulan!. .. ๐ŸญSet terbaru untuk putih maksima!! Kenapa set iniWAJIB anda cuba? ๐Ÿญ1~Kesan lebih pantas apabila gabungkan pengambilan KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA(jar putih) dan SECRET SKIN WHITE KAWAIICOLLAGEN (jar hijau) serentak. ๐Ÿญ2~ KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA dicipta untuk menampung kekurangan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN, Justeru dua jar ini wajibdiminum serentak kerana ia melengkapi antara satusama lain. ๐Ÿญ3~ Cara minum:- a) Bancuh 1 sachet KAWAII COLLAGEN WHITE MAXXEXTRA dgn air sejuk dan diminum sebelum tidur.Kemudian minum pula 1 sachet SECRET SKINWHITE KAWAII COLLAGEN pada masa yg sama(minggu pertama)b) Selang selikan 1 hari 1 sachet KAWAII COLLAGENWHITE MAXX EXTRA diikuti 1 hari 1 sachet SECRETSKIN WHITE KAWAII COLLAGEN hari berikutnya(minggu kedua hingga minggu seterusnya) ๐ŸญDapatkan kulit halus gebu dengan minuman bernutrisi terbaik hari ini! Kesan seawal 3 HARI !! Keberkesanan unggul dengan formula: ๐Ÿญ14 stemcell36 agen antioksidan 1.6 juta mg kolagen nano ๐ŸญDengan kuasa teknologi nano, ia memastikan pengeluaran produk berkualiti tinggi dengan kuasa penyerapan lebih pantas ke dalam sel2 darah dan badan lalu memberikan hasil optimum dalam masa yang singkat. ๐ŸญKesan dijamin terbaik untuk kesihatan dan kulit dengan pengambilan berterusan.. ๐Ÿ˜˜ Free gift Miracle brightening soap #loveyourskin #skincare #supplements #makeup #lelong #produkviral2017 #setjihan #setjihankawai #drharlina #jihanmuse #kawaiicollagen #secretskinkawaii #secretskinwhite #bazaarpaknil #sayajualonline #lokalahmy #sayajualprodukkecantikan #hargakasihsayang #supplementcantik #promosi #kulitflawless #kulitcantik #kulitputih #terlajaklaris #kulitcantik #sayajual #freepostage #sayajualcollagen #collagenmalaysia #supplementcantik #produkcantikmurah

0
@colla4skin

๐Ÿฆ NANO HYALURON & COLLAGEN 55000mg ๐Ÿฆ ๐Ÿ’ธRM150 free postage! ๐ŸŒธ 245g for 35 days. . . โœ“ Vitamin B Complex - Meningkatkan daya regenerasi sel kulit sehingga wajah menjadi awet muda dan mencerahkan warna kulit. . โœ“ Kandungan Co-enzym atau CoQ10 (vitamin dan antioksidan) 100gram, untuk menghilangkan kerutan pada kulit . โœ“ Biotin (vitamin B7) 45 micro-gram - Menguatkan akar rambut, sehingga mengurangi rambut rontok hingga lebih dari 80% . โœ“ Nano Collagen Peptide (sejenis asam amino) 5,500mg - Menghaluskan kulit dan mengencangkan payudara yang kendur dan mempertahankan keindahan bentuknya . โœ“ Kandungan Elastin (15mg) - Meningkatkan ke-elastisan (elasticity) kulit . โœ“ Trehalose dan Hyaluronic acid (sodium hyaluronate) 60mg - Mampu menstabilkan kondisi kulit dengan cara mengikat kelembapan pada kulit dan melindungi dari panas sinar matahari . โœ“ Vitamin C (100mg) - Mempertahankan kadar kolagen yang terkandung di dalam kulit serta memberikan efek putih alami pada kulit . โœ“ Extrak Hatogumi Pearl Coix (sejenis gandum) 450mg - Efek meredakan stres dan menenangkan ketika tidur di malam hari, mencegah constipasi. 1 kemasan dengan sejuta manfaat, Dijamin Aman dikonsumsi karena terbuat dr kolagen alami dan 100% Halal Produk ini 100% Made in Japan (Kamigori, Osaka) Sangat dianjurkan untuk wanita berumur 25 tahun ke atas, Karena setelah usia tersebut daya regenerasi atau proses penggantian sel-sel pada kulit akan menurun drastis alias melambat, akibatnya pori-pori kulit mudah tertutup dan terlihat kusam. Sudah diuji melalui pengawasan ketat dari otoritas tertinggi dalam produk makanan dan kesehatan di Jepang Cara mengkonsumsinya : cukup 1 sendok (7gm) dicampur ke minuman kesukaan Anda setiap hari (kecuali alkohol,soda, teh obat ) . #nanojapanhyaluroncollagen #hyaluroncollagen #hyaluronicacid #hyaluroncollagenmalaysia #hyaluronic #collagenhyaluronique #hyaluron #bazaarpaknil #sayajualonline #lokalahmy #sayajualprodukkecantikan #hargakasihsayang #supplementcantik #promosi #kulitflawless #kulitcantik #kulitputih #terlajaklaris #nakcantikcarisaya #kulitcantik #sayajual #collagenmalaysia

1
@colla4skin

๐Ÿ’• White Jade Aid (WJA) 30 sachet . anyone/anytime/anywhere . ๐Ÿ‘ฏYes..x nak inject..boleh consume this ya..macam artis korea la ur skin nanti k..muahh..muahh.. Harga sangat afforable okey..berbaloi..untuk sebulan penggunaan. ๐ŸŽ‰ It is your best choice! Safe, Effective.. FDA,GMP semua ada k..dun worry.. .. . 1. Whitening detox 2. Radiation sickness and radiation protection 3. Protect the liver 4. Anti-allergy 5. Improve the course of disease and the symptoms of certain diseases 6. Beauty skin 7. Increase visual acuity and eye disease 8. Anti-aging effects . .harga ONLY RM200 free postage Whatsapp shida +60172851571 ..jaminan original..and money guarantee back. . . . . #shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #kulitmacamartis #vitaminC #kulitcantik #kulitputih #terlajaklaris #nakcantikcarisaya #produkviral2017 #vitaminC #supplementcantik #nakcantikcarisaya #hargakasihsayang #cindella1200mg #whitejadeaidmurah #japanplatinum #cindelle3000 #tyreseblanc2 #koreaninjection #korea #malaysia #uitm #onlineshop #freepostage #janganmengata #aurawhite #quputeh #putihkekal

2
@dayah.health.beauty

. Assalamuaโ€™laykum & Salam Sejahtera . . โ˜˜๏ธDONโ€™T EXPECT TO SEE A CHANGE IF YOU DONโ€™T MAKE ONEโ˜˜๏ธ . . Dalam bisnes kita kena sentiasa membuat perubahan jika ingin mencapai ๐ŸŽฏ, kerana kadang-kadang perubahan itu yang akan memberi impal yang besar dalam bisnen kita. . . Kadang-kadang perubahan yang perlu dilakukan memerlukan pengorbanan tapi percaya pada kejayaan yang bakal kita kecapi. . . #tipsbisnes #pengedarshakleebangi #pengedarshakleeampang #pengedarshakleecyberjaya #vivixshaklee #supplementdarahtinggi #suplemendarahtinggi #supplementkencingmanis #suplemenkencingmanis #supplementcantik #suplemencantik #fattzura

0
@seribella.lomharahq

SERITOKSโ„ข merupakan tablet kunyahan yang boleh dikemam untuk manfaat detoks yang mudah dan pantas. Empat bahan utama seritoks terdiri daripada buah kiwi, oren, aloe vera dan daun teratai. Kiwi amat berkesan dalam membantu mengatasi masalah buang air besar yang tidak teratur. Ia juga mengatasi masalah kembung perut. Buah oren pula yang kaya dengan serat merangsang kelancaran penceranaan serta mengatasi masalah sembelit. Selain itu, oren turut mengandungi zat galian bagi membantu menurunkan berat badan. Bahan popular aloe vera berfungsi dalam melegakan sakit perut dan pedih hulu hati, selain turut membantu sistem penghadaman dan pencernaan. Sebagai pengganti air dalam badan, daun teratai membantu tubuh daripada dehidrasi akibat proses detoks. Rangkuman empat kandungan utama ini menjadikan SERITOKSโ„ข detoks yang amat diperlukan anda yang mahukan kesan dalam tempoh 10 hari sahaja. . . . ๐Ÿš™ FREE COD GOMBAK/ W.MAJU/ BATU CAVES/ SETAPAK/ DANAU KOTA/ BANDAR SAUJANA PUTRA/ SEPANG/ CYBERJAYA/ SELAYANG . ๐Ÿ“ฆ RM 8 (SM) RM 10 (SS): 1-3 working days . ๐Ÿ“ฒWhatsapp laju laju 0193765726 or Click link di bio. #seritoksgombak #seritoksselayang #seribellauia #seritoksiium #seritokssentul #seritokstamanmelati #seritoksgreenwood #seritoksdanaukota #seritokscyberjaya #seritokssepang #seritokskotawarisan #seritokssetapak #seritokskualalumpur #seritokdkgattap #seritokswangsamaju #seritokssaujanaputra #whiteningsupplement #glowingsupplement #supplement #supplementkurus #supplememtkulitkusam #supplementcantik #teamtomato

0
@seribella.lomharahq

Assalamualaikum ๐Ÿ˜ Nak tau x TIPS-TIPS KECANTIKAN orang dulu-dulu untuk dapatkan kulit wajah yg lembut, licin & berseri? . Rahsianya MUDAH yg amat ๐Ÿ’ Setiap pagi, amalkan makan: โœ” 1 sudu madu. โœ” 1 sudu minyak zaitun. โœ” Tomato mentah. . Macam yg semua tau, madu & minyak zaitun memang sgt baik utk kesihatan & tenaga dalaman. Dan tomato pulak memang terkenal dgn khasiat pada kulit. Amalkan 3 benda ni tiap hari, insyaAllah muka lebih lembut, licin & berseri. Peloles gitu.... ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ . TAPI.......... Leceh kan tiap-tiap pagi nak kene curik masa utk makan semua ni satu persatu. Bukan sedap pon ๐Ÿ˜ซ. Dengan rushing nak pergi kerja lagi, padahnye selalu la ter'SKIP'. ๐Ÿ™‡ . SERIBELLA mudahkan yg susah ๐Ÿ˜ Kapsul kunyahan yg berasaskan, ๐Ÿฏ MADU ๐Ÿ… TOMATO ๐ŸŒฑ EKSTRAK DAUN ZAITUN ๐Ÿ“ STRAWBERI . SERIBELLA sgt mudah utk dimakan. Pagi-pagi NGAP sebiji sebelum pergi kerja. Malam sebelum dinner pon NGAP lagi sebiji. X pon kalau busy sgt, NGAP terus 2 biji. Senang giler. . Lepas sebotol SERIBELLA, dapat rasa kulit makin licin, rasa lagi lembap & kawan-kawan pon akan tegur muka makin GLOWING ๐Ÿ˜. RM60 je sebotol. Next time saya share ape yg BEST SANGAT Seribella ni, k. Nak tau lagi details boleh pm saya juga ๐Ÿ’ƒ. . ๐Ÿ“ฒWhatsapp laju laju 0134290684 or Click link di bio. . ๐Ÿš™ FREE COD GOMBAK/ W.MAJU/ BATU CAVES/ SETAPAK/ SENTUL/ SEPANG/ CYBERJAYA/ SELAYANG . ๐Ÿ“ฆ RM 8 (SM) RM 10 (SS): 1-3 working days. Xoxo๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜, @seribella.lomharahq #seribellagombak #seribellaselayang #seribellauia #seribellaiium #seribellasentul #seribellatamanmelati #seribellagreenwood #seribelladanaukota #seribellacyberjaya #seribellasepang #seribellakotawarisan #seribellasetapak #seribellakualalumpur #seribellakgattap #seribellawangsamaju #seribellasaujanaputra #seribellasentul #whiteningsupplement #glowingsupplement #supplement #supplementkurus #supplementcantik #teamtomato

0
@seribella.sabah.vco

Serisoap ni kegilaan ramai. Jerawat kecut. Serius boleh bersihkan muka dengan berkesan. Tak cuba tak tahu ye dakk? . . Sabun berasankan TOMATO. Tomato kan mmg terbaik untuk kulit. Murah!! Rm29 jekkkk... . . PM to order. 0194452107 . . #vco #seribella #supplement #jamumoden #vcoantioksidan #agentvco #agentseribella #sayajual #catalyst #bellaammara #bellealyahya #supplementcantik #supplementkulit #trustedagent #dropship #srteam #chewabletablet #teamseristars #makanantambahan #seristars #serigroup #supplementkulitputih #flawless #seribellasabah #supplementsabah #sabahbeautyguide #almamarzuq #vitaminc

0
@seribella.sabah.vco

PERHATIAN!!!! . . Admin will be out of town k untuk 2 minggu ni.. tapi order masih jalannnn... Bisnes patner admin akan tlg.. So, Sabahannnn sayanggg.... you guys boleh contact admin directly or contact @seri.sugarbelle_iza & @seri.peliqs untuk order..... . . Salam Seri. Lama x update... Jangan risau, kami masih berjualan secara aktif k... . . #vco #seribella #supplement #jamumoden #vcoantioksidan #agentvco #agentseribella #sayajual #catalyst #bellaammara #bellealyahya #supplementcantik #supplementkulit #trustedagent #dropship #srteam #chewabletablet #teamseristars #makanantambahan #seristars #serigroup #supplementkulitputih #flawless #seribellasabah #supplementsabah #sabahbeautyguide #almamarzuq #vitaminc

1
@hawainsta.bizz

#shaklee products ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ . Bulan 12 ni ramai la yg nak mendirikan masjid la nak bertunang la..xpayah pening2 nak bg hantaran apa...meh admin bg idea bg produk shaklee je gubah lawa2 mmg kelassss ko jah... . AWESOME nya HANTARAN SHAKLEE ni..๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . 1. Produk universal, ekslusif, halal & berkesan 2. Boleh pilih items anda sendiri dan gubah (nak beli sepasang pon boleh) 3. 2-in-1 iaitu dpt bg hadiah pada pasangan & pasangan dpt consume supplement terbaik (kene la pastikan pasangan kita sihat & menawan kann..๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰) 4. Mudah dibawa & digubah (sesuai jika pengantin org jauh) 5. Harga berpatutan (admin bg harga kasih syg utk perantin2) 6. Rare & unik (drpd bg coklat2 baik bg supplement๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡) 7. Ada pelbagai pilihan set2 yang sesuai untuk kesihatan lelaki dan wanita (cik abg bg cik akak, cik akak pon bg cik abg..senang xpyh pk2 brg lain๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž) . Jom wasap/ DM admin laju2 utk makluman lanjut 0 1 9 4 4 9 2 1 9 0 . #hantaran #hantaranshaklee #hadiah #hantaranpengantin #hantaranmurah #hantaranmudah #shaklee #produkshaklee #vitaminshaklee #vitaminc #omega #vivix #sethamil #setkurus #setlangsing #setsihat #supplementcantik #minumansihat #vitaminmurah

0
@miss_ieday

DALAM BELLROSSA PREMIUM GOLA ADA PUERARIA MIRIFICA TAU!! Asal dengar Pueraria Mirifica mesti nak kaitkan dengan pembesaran aset wanita! Sayaaaaaang,bukan tu sahaja faedah yang Pueraria Mirifica bagi pada kitaa tau ada banyakk lagi lah! Nie tak asal dengar Pueraria Mirifica ingat besarkan TUT,TUT dan TUT๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Sebenarnya orang zaman dahulu gunakan pueraria mirifica nie sebagai makanan tambahan untuk mengelakkan penuaan! Sebab dia nie boleh memperbaharui sel sel dalam badan kita! Khelasss sangat zaman duluu pun mmg dah obses dengan cantik! Tak boleh lari kalau dah namanya PEREMPUAN khensss๐Ÿคฃ #teamYN #fellerabeautymalaysi #TergodaKE #supplementcantik #nakkurus #sayajualprodukkecantikan

1
@perlashinekempas

#throwbek malam tadi. 2 3 hari ni agak kurang bersiaran sebab melayan my kids pi holiday. โ˜บ๏ธ Dah penat holiday kite COD mcm biasa ye. Customer akak tak nak putus bekalan katanya. Sentiasa nak ada bekalan di rumah. โ˜บ๏ธ Abaikan deko atas kotak Perlashine tu ye. Bukan akak yg deko tp cinonet yg deko ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ . Sibuk nk amik gmbr sibuk jugak la dia nk letak brg mcmยฒ . Umah org buat mcm umah sendiri ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ. Yg nak cuba bole Pm akak aje ye. COD dan postage hariยฒ on. Benda yg baik elok dikongsi bersama. ๐Ÿ˜‰ "Sebiji dah melepak 2 biji lagi la melepak lepak" #perlashinekapsulmutiara #perlashine_kempasjb #supermummy #thenewme #lelakicantik #perlaking #bazarpaknil #bazar #safieyilias #kulitcantik #kulitputih #ubatjerawat #supplements #supplementcantik #dsv #rcw #aaisyahdhiarana #laraalana

0
@lasensiastore

Kelebihan dan keistimewaan #popsglutaminjannalawwa bagi merawat dan memulihkan sistem dalaman kita, bagus sangat pops ni. Ainul sendiri amalkan supplement ni. Yelah sb nak sihat, nak cantik. Kena rajin makan makanan tambahan. Siapa lagi nak? Whatsapp #0135982565 ainul rply terus ok๐Ÿ“ฒ #supplementputih #supplementcantik #whiteningskincare #malaysiainstashop

0
@shaklee_hawa

set berpantang my cousin๐Ÿ˜˜. . . jangan tanya kenapa lepas beranak kembali mcm anak dara๐Ÿ˜‰โœŒ๐Ÿ‘. . . . eh ni bukan supplement utk berpantang sahaja tau, kita semua pun boleh amalkan ๐Ÿ˜˜. . . btw, promosi VIVIX masih berjalan๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. . . buy 2 get discount 5% atau beli 6 percuma 1 botol. . . kedua2 promosi tu customer akan dapat keahlian percuma..auwww!๐Ÿ˜˜. . . VIVIX ni supplement paling bestttt๐Ÿ˜˜. . . anti oksida tinggi๐Ÿ‘. . . whatsapp 0111-4997079 . . #shaklee #shakleeuthm #shakleeparitraja #paritraja #paritrajabatupahat #paritrajabatupahatjohor #batupahat #batupahatjohor #jomkurus #supplementibuhamil #setmengandung #setberpantang #malaysiafitness #malaysiaonlineshopping #blousemurahmalaysia #tudungmurahmalaysia #gastrik #diabetis #cancer #supplementcantik #kulitcantik #trending #viral #vitaminrambutmalaysia #vitaminmalaysia #wanitacantik #lelakihebat #malaysiagirl #malaysiancurlyhair

1
@sugarbelle.by.intanshue

SERIUMMI. Susu formula berperisa coklat, produk terbaru khas untuk wanita, terutamanya ibu mengandung dan menyusu. . Ramuan terbaik gabungan susu lembu bersama: ๐Ÿ…Tomato ๐ŸŒดAir kelapa ๐ŸŒฑSafron ๐Ÿ‘Labu ๐Ÿ™Barli ๐ŸŒฐKurma . Harga: RM49 Berat: 500g . Nak tahu lebih lanjut tentang Seriummi? Nak order? Nak income best? Jom jadi dropship Intan! ๐Ÿ“ฒdm Intan or whatsapp 0132910840 ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ #seritoks #teamseristars #detoks #detox #supplementkurus #produkkurus #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #seritoksputrajaya #seritokscyberjaya #seritoksbangi #seritokskajang #seribella #seribellabeauty #seribellaputrajaya #seribellacyberjaya #seribellabangi #seribellakajang #supplementcantik #supplement #supplementmurah #whiteningbooster #whiteningboostermurah #produkkecantikanmurah #seribellafeedback #seriummi #susuformulaibu #seriummiputrajaya #seriummibangi #seriummikajang at Putrajaya

1
@dietisagenixmakassar

0
@aimaa_seribella

NK CANTIK & GOJESS ? ๐Ÿ˜ƒ . . Hanya hisap 2 biji sehari pagi dan malam sebelum makan macam sistur ni shareee dalam video.. . . Whatssap +60103951640 sekarang SERI HARI INI, SERI SELAMANYA ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #seribella #tutorialseribella #letscantik #supplementcantik

0
@ekin_zarania

MASALAH PERIOD TAK TERATUR..!!! . . . Rata2 wanita kat luar sana ambil remeh jew bab period tak teratur ni.. bahaya sekiranya period kita tak stabil... . . Bila darah kotor tak keluar dari badan kita..makin byk toksin yang tersimpan dan sbb tu jugak la jerawat2 mula naik dekat muka..kulit muka pun kusam bdan kita pun akan letih tak bermaya.. . . Feedback dari customer ..6 tahun period tak datang disebabkan perancang kehamilan..tapi selepas amalkan 28biji Blossom C finally darah kotor keluar akhirnya selepas 6 tahun..OMG...๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ . . Yang ada masalah period nak cuba blossom c blh wasap anis.. www.wasap.my/60199783165 #SupplementCantik #BlossomC #TeamAnis

0
@naz.beyoutycare

Bila muka berparut, bercinta rasanya nak tunggu hilang & pudar. Jenuh jugalah nak mencari skincare yang boleh merawat cela. Tapi, bila dah jumpa Seribella nie lega rasanya. Hilang dah parutan dan celaan dimuka. Confident diri pun meningkat 200% bila muka dah bersih. Konsisten saja Seribella setiap pagi. InsyaAllah lebih berseri ๐Ÿ’– . Fast response ๐Ÿ“ฒ wasap.my/60172687953 . COD ๐Ÿš— banting baru . To order / join team kami ๐Ÿ’ช ๐Ÿ“ฒ wasap.my/60172687953 . Postage ๐Ÿ“ฎ Selasa & Khamis . #SRA26 #seribella #seribellalovers #seribellabanting #sayajualproduk #supplement #supplementcantik #bazaarpaknil #sayajualmakeup #igmalaysia #makeupmalaysia #sayajualmurah #malaysianmakeup #makeupmurahmalaysia #readystockmalaysia #originalonly #dropshipwanted #bellaammara at Banting

2
@pinklady_official_

KHAS UNTUK WANITA YG INGIN CANTIK DIMATA SUAMI/BF๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . ADA TAK YG NAK MONTOK DAN MANTAP MACAM NI๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ โœ”PAYUDARA DAN PUNGGUNG YG MONTOK โœ”BODY MANTAP โœ”PINGGANG RAMPING SEPERTI KERENGGA โœ”KULIT PUTIH DAN RAMBUT KEMBALI LEBAT โœ”MASALAH DALAMAN SEMUA DAPAT DIATASI . DAPATKAN PINKLADY BODY PERFECTION DIJAMIN 500% BERKESAN๐Ÿ˜ PINKLADY DAPAT MEMBANTU MEMANTAPKAN PAYUDRA DAN PUNGGUNG DENGAN PANTAS๐Ÿ˜ฑ . TAK PERCAYA..CUBA DAN RASAI SENDIRI KEHEBATAN PINKLADY... BELI SEKALI REPEAT ORDER BERKALI-KALI๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . . WHATSAPP 012-7845192 . . #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladypahang #pinklady #pinkladyrompin #asetkekalbergetah #pinkladycantik #nakkekalramping #tipskekalanakdara #pinkladyoriginalmalaysia #pinkladyoriginal #badananakdara #setcantik #ubatputihsatubadan #supplementcantik

1
@lasensiastore

DUA ITEM NI MASIH ADA STOK TAU. BOLEH ORDER YANG NI. SET MANTAP BADAN ๐Ÿ˜Žโœ” RECOMMENDED BG DIA ORANG YG ADA MASALAH BERAT BADAN BERLEBIHAN, LEMAK KE SANA SINI, PERUT BERTINDAN DAH MCM SIMPAN TAYAR LORI, EHEE AINUL DULU PUN ADA TAU MASALAH MCM TU. SKRG DAH TAKDE SB APA, AINUL AMALKAN MAKAN MAKANAN KESIHATAN #popsglutaminjannalawwa & jamu ni #Patiibujamubyjannalawwa mmg bagus 100% bagus. Kena try. Ainul dah share apa yg ainul pakai utk skincare, semua ikut dan dapat mcm yg dia org nak. Whatsapp je ok #0135982565 #supplementcantik #supplementputih #cantiksihat #ubatkurus #instashopmalaysia #malaysianinstashop

0
@lasensiastore

Kelebihan dan keistimewaan #popsglutaminjannalawwa bagi merawat dan memulihkan sistem dalaman kita, bagus sangat pops ni. Ainul sendiri amalkan supplement ni. Yelah sb nak sihat, nak cantik. Kena rajin makan makanan tambahan. Siapa lagi nak? Whatsapp #0135982565 ainul rply terus ok๐Ÿ“ฒ #supplementputih #supplementcantik #whiteningskincare #malaysiainstashop

0
@d_yah.catalyst.seribella

6
@pinklady_official_

NAK BODY GOALS KENA BERKORBAN . Produk PINKLADY ALL IN 1 memang dicipta untuk perempuan yang nak cantik dari dalaman nak teserlah diluaran dari hujung rambut sampai hujung kaki . 1 botol ade 60 capsules . Harga RM320 free postage seluruh malaysia . Mahal kee RM320 nk dibandingkan dengan supplement kurus , supplement naikkan breast , supplement nak putih yang dibeli secara asing ? . Dalam pink lady , semuanya ada dalam 1 botol . Dah nama pun all in 1 so berpatutan dengan harga . 1 botol boleh nampak kesan dalam 2 minggu . Nengok orang lain cantik kita pun nak cantik tapi usaha tak de , pegi menangis bucu katil sane ๐Ÿ˜ . Jom dapatkan yee ๐Ÿ˜ . Compem meletop ! . . Whatsapp 012-7845192 . . #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladypahang #pinklady #pinkladyrompin #asetkekalbergetah #pinkladycantik #nakkekalramping #tipskekalanakdara #pinkladyoriginalmalaysia #pinkladyoriginal #badananakdara #setcantik #ubatputihsatubadan #supplementcantik

0
@colla4skin

๐Ÿ’• White Jade Aid (WJA) 30 sachet . anyone/anytime/anywhere . ๐Ÿ‘ฏYes..x nak inject..boleh consume this ya..macam artis korea la ur skin nanti k..muahh..muahh.. Harga sangat afforable okey..berbaloi..untuk sebulan penggunaan. ๐ŸŽ‰ It is your best choice! Safe, Effective.. FDA,GMP semua ada k..dun worry.. .. . 1. Whitening detox 2. Radiation sickness and radiation protection 3. Protect the liver 4. Anti-allergy 5. Improve the course of disease and the symptoms of certain diseases 6. Beauty skin 7. Increase visual acuity and eye disease 8. Anti-aging effects . .harga ONLY RM200 free postage . Whatsapp shida +60172851571 ..jaminan original..and money guarantee back. . . . . #shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #kulitmacamartis #vitaminC #kulitcantik #kulitputih #terlajaklaris #nakcantikcarisaya #produkviral2017 #vitaminC #supplementcantik #nakcantikcarisaya #hargakasihsayang #cindella1200mg #japanplatinum #cindelle3000 #tyreseblanc2 #koreaninjection #korea #malaysia #uitm #onlineshop #freepostage #janganmengata #aurawhite #quputeh #putihkekal

0
@collagen_bysakura

Let's be positive today and fill our hearts with kindness & love ๐ŸŒธโœจ Stay tuned!! Untuk product yang tengah trending meletop tentang kebaikannya yang memang memuaskan!!๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Mestilah sakura collagen๐Ÿ˜ Kami nak bagi harga murah murah dan harga promosi tutup tahun 2017 nii..!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ____ #sakuracollegen #collegenmalaysia #nakcantik #cantikputih #supplementcantik #mukacantikputih #putihgebu #supplementmalaysia #igshop

0
@lasensiastore

Kelebihan dan keistimewaan #popsglutaminjannalawwa bagi merawat dan memulihkan sistem dalaman kita, bagus sangat pops ni. Ainul sendiri amalkan supplement ni. Yelah sb nak sihat, nak cantik. Kena rajin makan makanan tambahan. Siapa lagi nak? Whatsapp #0135982565 ainul rply terus ok๐Ÿ“ฒ #supplementputih #supplementcantik #whiteningskincare #malaysiainstashop

0
@pinklady_official_

Saya nak cantik macam nie tapi saya tak tahuu nak consume apa . Nengok kawanยฒ saya semua kulit cantik , badan ada shape , jadi kegilaan jejaka . Kadangยฒ timbul rasa cemburu jugak . Apa saya nak buat eq ?? Emmmmmm . Sayang , awakk bertuah tau sebab dipertemukan dengan PINKLADY nie , dalam 1 botol awak boleh dapat apa yang nak , kadangยฒ apa yang awak tak sangka pun awak akan dapat ๐Ÿ˜˜ . ๐Ÿ’Šlesapkan keputihan ๐Ÿ’Škurangkan rambut ggur ๐Ÿ’ŠBadan akan lebih cantik ๐Ÿ’ŠBody lebih mantap ๐Ÿ’ŠPinggang kerengga ๐Ÿ’ŠBreast naik ๐Ÿ’ŠPunggung mantap ๐Ÿ’ŠRampingkan ibu lepas bersalin ๐Ÿ’ŠMood dah tak swing . Seronoknyee ๐Ÿ˜ฅ . Macam nie laa saya nengok kawanยฒ sy , saya rasa nak cantik jugak lah . Haa elok sgtt lah too , cubee PINKLADY ๐Ÿ˜˜ . . . Whatsapp 012-7845192 . . #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladypahang #pinklady #pinkladyrompin #asetkekalbergetah #pinkladycantik #nakkekalramping #tipskekalanakdara #pinkladyoriginalmalaysia #pinkladyoriginal #badananakdara #setcantik #ubatputihsatubadan #supplementcantik #pinkladyrompin

0
@lasensiastore

Energy booster? YES! Whitening Agent? YES! Healthy Purpose? YES! ALL IN ONE SUPPLEMENT #popsglutaminjannalawwa mmg banyak kebaikan pengambilan supplement ni. Mcm yg semua orang tahu, madu asli mmg banyak kebaikan dan kelebihan. Ni kan pulak madu di-esktrak dengan seribu kebaikan vitamin dan herba. Sangat bagus utk kesihatan. Kesan sangat hebat! Siapa belum cuba seriously kena cuba! Kalau nak, terus whatsapp link di bio saje terus click ๐Ÿ˜ #supplementputih #supplementcantik #cantiksihat #kosmetikmalaysia #malaysianinstashop

0
@seribella.mai

Kebaikan Seribella, cepat cepat dapatkan untuk mengembalikan seri wajah anda, menangani masalah jerawat dan wajah kusam ๐Ÿ’ ๐Ÿ“ฒ0175645694 #serigroup #Serisoap #seribellafeedback #seribella #seribellakedah #serisoapfeedback #supplementcantik #supplementsihat #supplementberseri #supplementmurah #sihatdancantik #lulusanKKM

0
@seribella.mai

๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰SERIBELLA SERIBELLA SERIBELLA RM60 ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Ha anda semua dah baca tentang Seribella tu? Ha amacam? Teringin nak mencuba? Insya Allah boleh order dengan Kak Mai, jgan segan segan ye nak tanya atau order ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ“ฉDM ๐Ÿ“ฒ0175645694 (kak mai) #serigroup #trustedseller #Serisoap #seritoks #serisoapfeedback #serigrouphq #sihatdancantik #sihatluardalam #supplementcantik #supplementsihat #supplementmurah #supplementmampumilik #fattzura

1
@lasensiastore

Energy booster? YES! Whitening Agent? YES! Healthy Purpose? YES! ALL IN ONE SUPPLEMENT #popsglutaminjannalawwa mmg banyak kebaikan pengambilan supplement ni. Mcm yg semua orang tahu, madu asli mmg banyak kebaikan dan kelebihan. Ni kan pulak madu di-esktrak dengan seribu kebaikan vitamin dan herba. Sangat bagus utk kesihatan. Kesan sangat hebat! Siapa belum cuba seriously kena cuba! Kalau nak, terus whatsapp link di bio saje terus click ๐Ÿ˜ #supplementputih #supplementcantik #cantiksihat #kosmetikmalaysia #malaysianinstashop

0
@lasensiastore

Kelebihan dan keistimewaan #popsglutaminjannalawwa bagi merawat dan memulihkan sistem dalaman kita, bagus sangat pops ni. Ainul sendiri amalkan supplement ni. Yelah sb nak sihat, nak cantik. Kena rajin makan makanan tambahan. Siapa lagi nak? Whatsapp #0135982565 ainul rply terus ok๐Ÿ“ฒ #supplementputih #supplementcantik #whiteningskincare #malaysiainstashop

1
@shaklee.perfect.health

Apa itu Energizing Soy Protein atau ESP? . Ia adalah protein soya yang berkualiti tinggi. Didatangkan dalam bentuk satu canister dan berbentuk serbuk. . ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran anda seperti milo, horlick, susu atau buah yang dikisar bersama. . ESP digalakkan dibancuh dengan air sejuk atau suam demi memelihara protein supaya tidak termusnah pada suhu yang tinggi. . #SupplementKurus #SupplementCantik #SupplementKulitGlowing #RahsiaSusuIbuMeriah #KulitCerahDalamMasa7Hari

1
@shaklee.perfect.health

Siapa yang tidak boleh mengambil ESP? Siapa yang boleh mengambil ESP? . Hanya individu yang mempunyai masalah buah pinggang dan kesukaran memproses protein sahaja yang tidak digalakkan. . Sesuai untuk semua lapisan: . 1. Ibu-ibu yang sibuk: ESP membantu memberi tenaga berpanjangan, badan lebih sihat dan kekal cergas. . 2. Wanita yang ingin menguruskan badan: Hanya bancuhan ESP dengan minuman kegemaran pada setiap pagi, memberikan rasa kenyang yang lebih lama. Tiada lagi sarapan yang berat-berat! . 3. Ibu-ibu yang menyusu anak: Membantu memperbanyakkan dan mengekalkan permintaan (supply) susu di samping digabungkan dengan pengambilan air yang secukupnya serta proses pengepaman susu yang konsisten. . 4. Pesakit kencing manis : Mempunyai indeks glisemik yang rendah, melambatkan penyerapan glukosa dalam darah dan mengawal paras glukosa. . 5. Wanita yang mementingkan penjagaan kulit muka: Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu dan berseri untuk tatapan si dia yang tersayang. WOWโ€ฆ!!! . DAN lelaki, wanita, tua, muda, ibu mengandung, ibu menyusu, pesakit diabetes, selepas pembedahan, kesuburan, kecantikan, ibu berpantang, yang berdiet, ingin tambah tenaga. Pendek kata, anda, saya, kamu dan dia yang sihat dan ingin kekal sihat. Insha-Allah . #SupplementKurus #SupplementCantik #SupplementSihat #RahsiaBodyMaintain #SihatTanpaUbat #SupplementJerawat #SupplementPenambahSusu

1
@pinklady_whinsobeauty

Wanita mane yg taknak kelihatan cantik dan sexy? Bukan mahu dipuja tapi mahu keindahan itu ada pada diri sendiri.. Boobies menawan, kulit putih berseri, pinggang ramping melentik, ketat persis dara, pendek kata semua wanita nak mcm ni.. Sebab itu PINKLADY muncul utk memenuhi kecantikkan teragung buat wanita.. . Dapatkannya sekarang! . DM/Whatsapp +6010-8040624 . Cuba dulu sebotol, kemudian jatuh cintalah kepada PINKLADY Body Perfection ๐ŸŒท . #pinkladyย  #pinkladybodyperfection #pinkladypahangย  #pinklady #pinkladyrompinย  #asetkekalbergetah #pinkladycantikย  #nakkekalramping #tipskekalanakdara #pinkladyoriginalmalaysia #pinkladyoriginalย  #badananakdara #setcantikย  #ubatputihsatubadan #supplementcantik

1
@lasensiastore

#popsglutamincandylicious AVAILABLE NOW! Ingat, belian in set akan dapat the cheapest price and all includes postage๐Ÿ˜˜ ainul nak belanja korang banyak sangat ni. Siap dapat free lens kalau pembelian combo set besar. Siapa lagi nak join postage? Whatsapp #0135982565 #skincarequotes #skincareroutine #supplementputih #supplementcantik

0
@lasensiastore

Energy booster? YES! Whitening Agent? YES! Healthy Purpose? YES! ALL IN ONE SUPPLEMENT #popsglutaminjannalawwa mmg banyak kebaikan pengambilan supplement ni. Mcm yg semua orang tahu, madu asli mmg banyak kebaikan dan kelebihan. Ni kan pulak madu di-esktrak dengan seribu kebaikan vitamin dan herba. Sangat bagus utk kesihatan. Kesan sangat hebat! Siapa belum cuba seriously kena cuba! Kalau nak, terus whatsapp link di bio saje terus click ๐Ÿ˜ #supplementputih #supplementcantik #cantiksihat #kosmetikmalaysia #malaysianinstashop

0
@businesspromote

By @healthflawlessbrunei โ€ข Jamu Tun Teja: Bruneian's choice of Jamu! ๐Ÿ˜ Jamu as we know is to cure any illness, but this one is better, it also maintains our health that affects our body inside out ๐Ÿ’• "Jamu? orang muda boleh minum kan?" - Yes, in fact consuming jamu at an early age is recommended! It suits for women of all ages especially anak anak dara dan remaja, working ladies, BF dan "dalam pantang" mommies, sports enthusiast, acne sufferers and also to those who are getting married too! It gives a lot of healthy benefits as JTT is made of natural ingredients such as Acai berry, Madu asli, Black pepper & Manjakani that helps boost energy for women, removes toxin from body, boost milk for BF mommies, helps with losing weight and so much more! Lets get healthy and flawless with Jamu Tun Teja ๐Ÿ˜˜ #HealthyFlawlessBrunei #healthy #flawless #brunei #bruneibeauty #bruneisupplement #bruneishop #bruneidarussalam #bruneifm #bruneibusiness #beauty #healthylifestyle #melayu #Bruneionlineshop #supplement #jamu #jamutunteja #jamutuntejabrunei #supplementcantik

0
@lasensiastore

Special offer utk harini #popsglutaminjannalawwa potongan harga sehingga rm20! Get urs now! #freepostage Kelebihan dan keistimewaan #popsglutaminjannalawwa bagi merawat dan memulihkan sistem dalaman kita, bagus sangat pops ni. Ainul sendiri amalkan supplement ni. Yelah sb nak sihat, nak cantik. Kena rajin makan makanan tambahan. Siapa lagi nak? Whatsapp #0135982565 ainul rply terus ok๐Ÿ“ฒ #supplementputih #supplementcantik #whiteningskincare #malaysiainstashop

0
@colla4skin

perasaan je. Aduhhh... tekanan..tekanan...tekanan.. SIAPA ADA MASALAH SEPERTI DI ATAS? Dapatkan lemonex dengan segera. Dengan lemonex anda tidak perlu 1. Berlapar 2. Diet Beria-ria 2. Wajib bersenam CARA MINUM 1. Minum lemonex 1 sachet 15 minit sebelum sarapan 2. Minum air 2-3L sehari 3. Selepas 7 malam jangan minum manis atau bergula 4. Jangan makan makanan berminyak #lemonexmalaysia #lemonexmurah #sayajualdetox #lemonexmurah #lemonslim #nakslim #nakkurus #produkkurus #sayajualubatkurus #sayajuallemonex # #untukkurus #produkviral2017 #bazaarpaknil #sayajualonline #lokalahmy #sayajualprodukkecantikan #terlajaklaris #nakcantikcarisaya #sayajual #supplementcantik #lemonex #rahsiakurus

2
@lasensiastore

#popsglutamincandylicious AVAILABLE NOW! Ingat, belian in set akan dapat the cheapest price and all includes postage๐Ÿ˜˜ ainul nak belanja korang banyak sangat ni. Siap dapat free lens kalau pembelian combo set besar. Siapa lagi nak join postage? Whatsapp #0135982565 #skincarequotes #skincareroutine #supplementputih #supplementcantik

1
@lasensiastore

Energy booster? YES! Whitening Agent? YES! Healthy Purpose? YES! ALL IN ONE SUPPLEMENT #popsglutaminjannalawwa mmg banyak kebaikan pengambilan supplement ni. Mcm yg semua orang tahu, madu asli mmg banyak kebaikan dan kelebihan. Ni kan pulak madu di-esktrak dengan seribu kebaikan vitamin dan herba. Sangat bagus utk kesihatan. Kesan sangat hebat! Siapa belum cuba seriously kena cuba! Kalau nak, terus whatsapp link di bio saje terus click ๐Ÿ˜ #supplementputih #supplementcantik #cantiksihat #kosmetikmalaysia #malaysianinstashop

0
@lasensiastore

SET MANTAP BADAN ๐Ÿ˜Žโœ” RECOMMENDED BG DIA ORANG YG ADA MASALAH BERAT BADAN BERLEBIHAN, LEMAK KE SANA SINI, PERUT BERTINDAN DAH MCM SIMPAN TAYAR LORI, EHEE AINUL DULU PUN ADA TAU MASALAH MCM TU. SKRG DAH TAKDE SB APA, AINUL AMALKAN MAKAN MAKANAN KESIHATAN #popsglutaminjannalawwa & jamu ni #Patiibujamubyjannalawwa mmg bagus 100% bagus. Kena try. Ainul dah share apa yg ainul pakai utk skincare, semua ikut dan dapat mcm yg dia org nak. Whatsapp je ok #0135982565 #supplementcantik #supplementputih #cantiksihat #ubatkurus #instashopmalaysia #malaysianinstashop

1
@pinklady01_official

ASET GEBU MANTAP DISINI โ— . Haii sayang sayang jom dapatkan aset yg lebih mantap tegang anjal menggode ๐Ÿ‘ body lentik mcm kerengge , kulit putih gebu pinkish persis artis korea . . Tak susah pon sis just telan je 2 capsule sehari sedar2 atas bawah depan belakang semua tip top ๐Ÿ˜‹๐Ÿ‘ . . Whatsapp 012-7845192 . . #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladypahang #pinklady #pinkladyrompin #asetkekalbergetah #pinkladycantik #nakkekalramping #tipskekalanakdara #pinkladyoriginalmalaysia #pinkladyoriginal #badananakdara #setcantik #ubatputihsatubadan #supplementcantik

1
@lasensiastore

Kelebihan dan keistimewaan #popsglutaminjannalawwa bagi merawat dan memulihkan sistem dalaman kita, bagus sangat pops ni. Ainul sendiri amalkan supplement ni. Yelah sb nak sihat, nak cantik. Kena rajin makan makanan tambahan. Siapa lagi nak? Whatsapp #0135982565 ainul rply terus ok๐Ÿ“ฒ #supplementputih #supplementcantik #whiteningskincare #malaysiainstashop

1
@colla4skin

๐Ÿฆ NANO HYALURON & COLLAGEN 55000mg ๐Ÿฆ ๐Ÿ’ธRM150 free postage! ๐ŸŒธ 245g for 35 days. . . โœ“ Vitamin B Complex - Meningkatkan daya regenerasi sel kulit sehingga wajah menjadi awet muda dan mencerahkan warna kulit. . โœ“ Kandungan Co-enzym atau CoQ10 (vitamin dan antioksidan) 100gram, untuk menghilangkan kerutan pada kulit . โœ“ Biotin (vitamin B7) 45 micro-gram - Menguatkan akar rambut, sehingga mengurangi rambut rontok hingga lebih dari 80% . โœ“ Nano Collagen Peptide (sejenis asam amino) 5,500mg - Menghaluskan kulit dan mengencangkan payudara yang kendur dan mempertahankan keindahan bentuknya . โœ“ Kandungan Elastin (15mg) - Meningkatkan ke-elastisan (elasticity) kulit . โœ“ Trehalose dan Hyaluronic acid (sodium hyaluronate) 60mg - Mampu menstabilkan kondisi kulit dengan cara mengikat kelembapan pada kulit dan melindungi dari panas sinar matahari . โœ“ Vitamin C (100mg) - Mempertahankan kadar kolagen yang terkandung di dalam kulit serta memberikan efek putih alami pada kulit . โœ“ Extrak Hatogumi Pearl Coix (sejenis gandum) 450mg - Efek meredakan stres dan menenangkan ketika tidur di malam hari, mencegah constipasi. 1 kemasan dengan sejuta manfaat, Dijamin Aman dikonsumsi karena terbuat dr kolagen alami dan 100% Halal Produk ini 100% Made in Japan (Kamigori, Osaka) Sangat dianjurkan untuk wanita berumur 25 tahun ke atas, Karena setelah usia tersebut daya regenerasi atau proses penggantian sel-sel pada kulit akan menurun drastis alias melambat, akibatnya pori-pori kulit mudah tertutup dan terlihat kusam. Sudah diuji melalui pengawasan ketat dari otoritas tertinggi dalam produk makanan dan kesehatan di Jepang Cara mengkonsumsinya : cukup 1 sendok (7gm) dicampur ke minuman kesukaan Anda setiap hari (kecuali alkohol,soda, teh obat ) . #nanojapanhyaluroncollagen #hyaluroncollagen #hyaluronicacid #hyaluroncollagenmalaysia #hyaluronic #collagenhyaluronique #hyaluron #bazaarpaknil #sayajualonline #lokalahmy #sayajualprodukkecantikan #hargakasihsayang #supplementcantik #promosi #kulitflawless #kulitcantik #kulitputih #terlajaklaris #nakcantikcarisaya #kulitcantik #sayajual #collagenmalaysia #supplementcantik #produkcantikmurah #sayajual #sayajualcollagen #awekcun #rahsiakulitcantik

2
@colla4skin

THANK YOU BELI DENGAN SHIDA.. ๐Ÿค— RAMAI YANG JAGA KULIT DENGAN NANO COLLAGEN NI TAW! TERBAIKK!! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ MEH ORDER NANO HYALURON COLLAGEN. HANYA RM150. SHIDA BAGI FREE GIFT SKALI.. FREE POS JUGAK.. NAK ORDER, WHATSAPP SHIDA +60172851571 . . #nanojapanhyaluroncollagen #hyaluroncollagen #hyaluronicacid #hyaluroncollagenmalaysia #hyaluronic #collagenhyaluronique #hyaluron #bazaarpaknil #sayajualonline #lokalahmy #sayajualprodukkecantikan #hargakasihsayang #supplementcantik #promosi #kulitflawless #kulitcantik #kulitputih #terlajaklaris #nakcantikcarisaya #kulitcantik #sayajual #collagenmalaysia #supplementcantik #produkcantikmurah #sayajual #whiteningbooster #sayajualcollagen #awekcun #rahsiakulitcantik

0
@lasensiastore

Kelebihan dan keistimewaan #popsglutaminjannalawwa bagi merawat dan memulihkan sistem dalaman kita, bagus sangat pops ni. Ainul sendiri amalkan supplement ni. Yelah sb nak sihat, nak cantik. Kena rajin makan makanan tambahan. Siapa lagi nak? Whatsapp #0135982565 ainul rply terus ok๐Ÿ“ฒ #supplementputih #supplementcantik #whiteningskincare #malaysiainstashop

0
@colla4skin

๐Ÿ‰ KAWAII COLLAGEN (SET JIHAN) ๐Ÿ‰ ๐Ÿ’ธ RM 120 free postage! ๐ŸŒธ 1 Jar White Maxx Extra (Botol Putih), 1 Jar Secret Skin White Kawaii Collagen (Botol Hijau). = 70 paket kegunaan 2 bulan!. .. ๐ŸญSet terbaru untuk putih maksima!! Kenapa set iniWAJIB anda cuba? ๐Ÿญ1~Kesan lebih pantas apabila gabungkan pengambilan KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA(jar putih) dan SECRET SKIN WHITE KAWAIICOLLAGEN (jar hijau) serentak. ๐Ÿญ2~ KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA dicipta untuk menampung kekurangan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN, Justeru dua jar ini wajibdiminum serentak kerana ia melengkapi antara satusama lain. ๐Ÿญ3~ Cara minum:- a) Bancuh 1 sachet KAWAII COLLAGEN WHITE MAXXEXTRA dgn air sejuk dan diminum sebelum tidur.Kemudian minum pula 1 sachet SECRET SKINWHITE KAWAII COLLAGEN pada masa yg sama(minggu pertama)b) Selang selikan 1 hari 1 sachet KAWAII COLLAGENWHITE MAXX EXTRA diikuti 1 hari 1 sachet SECRETSKIN WHITE KAWAII COLLAGEN hari berikutnya(minggu kedua hingga minggu seterusnya) ๐ŸญDapatkan kulit halus gebu dengan minuman bernutrisi terbaik hari ini! Kesan seawal 3 HARI !! Keberkesanan unggul dengan formula: ๐Ÿญ14 stemcell36 agen antioksidan 1.6 juta mg kolagen nano ๐ŸญDengan kuasa teknologi nano, ia memastikan pengeluaran produk berkualiti tinggi dengan kuasa penyerapan lebih pantas ke dalam sel2 darah dan badan lalu memberikan hasil optimum dalam masa yang singkat. ๐ŸญKesan dijamin terbaik untuk kesihatan dan kulit dengan pengambilan berterusan.. ๐Ÿ˜˜ Free gift Miracle brightening soap #loveyourskin #skincare #supplements #makeup #lelong #produkviral2017 #setjihan #setjihankawai #drharlina #jihanmuse #kawaiicollagen #secretskinkawaii #secretskinwhite #bazaarpaknil #sayajualonline #lokalahmy #sayajualprodukkecantikan #hargakasihsayang #supplementcantik #promosi #kulitflawless #kulitcantik #kulitputih #terlajaklaris #nakcantikcarisaya #kulitcantik #sayajual #freepostage #sayajualcollagen #collagenmalaysia #supplementcantik #produkcantikmurah

2
@qisyirdin

CASSANDRA BEAUTY DUST "Beuaty On The Go" Diperkaya dengan astaxanthin, ekstrak berries, hydrolyzed collagen, vitamin C, phyto ceramide juga madu dan kurma #cassandrabeautydust sangat sesuai sebagai makanan tambahan. . Apa yang best? Astaxanthin adalah 6000x lebih baik dari vitamin C so tak yah nk botox bagai..consume ja CBD ni.. . Kelebihan CASSANDRA BEAUTY DUST: ๐Ÿ’ mencerahkan kulit ๐Ÿ’ awet muda ๐Ÿ’ kulit cerah berseri dan sekata ๐Ÿ’ dalaman pun mantap.. ๐Ÿ’ sesuai untuk Lelaki dan Perempuan ๐Ÿ’ menganjal dan tegangkan kulit ๐Ÿ’ boleh menghilangkan panau ๐Ÿ’ mengatasi masalah jerawat dan parut jerawat ๐Ÿ’ mengurangkan bintik hitam dan jeragat Nak cantik luaran dan dalaman jommm dapatkan Cassandra๐ŸŒŸ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ #cassandrabeautydust..๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑwooww!!! So nak try?? Berminat ??? Mai whatsapp mai Whatsapp "CASSANDRABEAUTYDUST" ke http://www.wasap.my/601124094931 Whatsapp "CASSANDRABEAUTYDUST" ke http://www.wasap.my/601124094931 Whatsapp "CASSANDRABEAUTYDUST" ke http://www.wasap.my/601124094931 . #cassandramy #cassandramalaysia #cassandrabeautydust #beautydust #cassandraofficialmy #cassandrastockist #cassandraagent #jannanick #jannanicker #jannanickers #jannanickfans #jannanicklovers #whiteningsupplement #beautysupplement #astaxanthin #6000xlebihbaikdarivitaminc #vitaminc #supplementputih #supplementcantik #supplements #putihgebu #putihgebugebas #putihsepukkk #putihsihat

1
@nurast_deddye

Mari laju ws kami, Pink Lady dh nak Naik harga ๐Ÿ˜ฑ tu ha kat kotak tu. Nak habaq sat. Kalau asyik tunggu makin mahal la jadi nya ๐Ÿ˜‚ DM/WHATSAPP : ๐Ÿ“ฒ 0104113101 #pinklady #pinkladyoriginal #supplementcantik #lelong #makeup #makeupmurah #supplementwanita #vitamin #supplementoriginal #malaysia #pinkladybodyperfection #badanlangsing #bodymeletopscikabangsayang #bodymerecik - #regrann

0
@lasensiastore

SET MANTAP BADAN ๐Ÿ˜Žโœ” RECOMMENDED BG DIA ORANG YG ADA MASALAH BERAT BADAN BERLEBIHAN, LEMAK KE SANA SINI, PERUT BERTINDAN DAH MCM SIMPAN TAYAR LORI, EHEE AINUL DULU PUN ADA TAU MASALAH MCM TU. SKRG DAH TAKDE SB APA, AINUL AMALKAN MAKAN MAKANAN KESIHATAN #popsglutaminjannalawwa & jamu ni #Patiibujamubyjannalawwa mmg bagus 100% bagus. Kena try. Ainul dah share apa yg ainul pakai utk skincare, semua ikut dan dapat mcm yg dia org nak. Whatsapp je ok #0135982565 #supplementcantik #supplementputih #cantiksihat #ubatkurus #instashopmalaysia #malaysianinstashop

2
@nurast_deddye

Mari laju ws kami, Pink Lady dh nak Naik harga ๐Ÿ˜ฑ tu ha kat kotak tu. Nak habaq sat. Kalau asyik tunggu makin mahal la jadi nya ๐Ÿ˜‚ DM/WHATSAPP : ๐Ÿ“ฒ 0104113101 #pinklady #pinkladyoriginal #supplementcantik #lelong #makeup #makeupmurah #supplementwanita #vitamin #supplementoriginal #malaysia #pinkladybodyperfection #badanlangsing #bodymeletopscikabangsayang #bodymerecik

0
@lasensiastore

Kelebihan dan keistimewaan #popsglutaminjannalawwa bagi merawat dan memulihkan sistem dalaman kita, bagus sangat pops ni. Ainul sendiri amalkan supplement ni. Yelah sb nak sihat, nak cantik. Kena rajin makan makanan tambahan. Siapa lagi nak? Whatsapp #0135982565 ainul rply terus ok๐Ÿ“ฒ #supplementputih #supplementcantik #whiteningskincare #malaysiainstashop

2
@shaklee_teha

Vitamin Cantik ni bukan untuk kulit sahaja tau๐Ÿ˜‰ Ia membantu meningkatkan imunisasi badan a.k.a sebagai perisai kepada penyakit. Ibu menyusu boleh amik dan bby juga boleh menerima khasiatnya. Tapi susu ibu tetap khasiat no 1 untuk bayi. Kaya antibodi. Gusi mudah berdarah pun sesuai cuba Vitamin C. Nak dapatkan produk Shaklee? http://www.wasap.my/60123758187 #shakleemurah #shakleemelaka #Shaklee #vivixshaklee #Vivix #diabetes #setpenyusuan #setberpantang #sethamil #ESPshaklee #Vitamincshaklee #vivixshakleemurah #terapiinstagram #ajimaura #melaka #merlimau #pengedarshakleemelaka #vivixmurah #uitmjasin #supplement #supplementmurah #supplementation #supplementshaklee #supplementpemutih #supplementkesihatan #supplementkulit #supplementshop #supplementcantik #supplementwanita #supplementlelaki

1
@pinklady_official_

PINK LADY๐Ÿ’“๐Ÿ’“ Fuhh Berpinar Mata Cik Abg Perhhh Ketap bibir Tahan Suara Belum kemut Dah terkulat Sehari 2 biji Seketat Dara sepanjang masa Yang longgar kembali ketat & Rapat Yang luas kembali sempit Yang leper & kendur jadi montok Yang sekadar melepas niat Jadi hari-hari Berhajat Senang kata yang loose kembali mampat โ˜†Nak suami MENGERANG bahagia โ˜†Nak suami rasa anda kembali Dara . . Jangan ragu-ragu Jangan tunggu-tunggu . . Whatsapp 012-7845192 . . #pinkladyoriginal #supplementwanita #supplementcantik #supplementsihatsemulajadi #herba #herbasemulajadi

0
@hanhanabeauty

๐Ÿ’•T E S T I M O N I S E R I B E L L A๐Ÿ’• . Inilah rahsia kecantikan Puan @bellealyahya. Gabungan tomato,madu dan olive. Kalau nak cantik telan la satu-satu, kalau nak mudah ambil je Seribella ni kemam dalam mulut.Sedap pun sedap kan. Sebab macam Hana, Hana tahu olive oil tu baik utk kulit dan kesihatan kita tapi nak telan sesudu kecil pun ujian sebab tak suka rasa minyak๐Ÿ˜‚. So ambil je Seribella ni. Selesai masalah. . Siapa yg ada masalah kulit kasar dan kusam atau apa jua masalah bolehlah start ambil Seribella ni sebab ia mampu merawat kulit dari dalam agar kekal cantik dan segar.Tapi kena konsisten la.Jangan consume sebotol tak dapat good result dah putus asa. Yang tu tak mahu ye. Yg nak order SERIBELLA cepat whatsapp Hana๐Ÿ˜Š.owh ye, kita ada special gift untuk setiap pembelian produk SERI sebanyak RM80. Nak tahu apa dia?jom sembang tepi๐Ÿ˜‹ . #vco #seribella #seritoks #serisoap #supplement #jamumoden #vcoantioksidan #agentvco #agentseribella #agentseritoks #agentserisoap #catalyst #serigroup #bellaammara #bellealyahya #carlsamsudin #supplementcantik #supplementkulit #srteam #hanhanabeautyteam #chewabletablet #teamseristars #seristars #serigroup #supplementkulitputih #supplementdetox #supplementkurus #sabunpencerah

0
@seribella.emma

Hai! Maaf la dah lama sangat tak update. Bulan lepas dan bulan ni seriously busy sangat. Insya Allah naik tahun depan akan mula aktif balik. . Sebelum terlupa, congratulations my dear sister for your wedding. okay sebak sikit. ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ขmay Allah bless you and your husband. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Kepada sesiapa yang whatsapp or DM on weekend please expect alittle bit delay in my response. Sebab this month everyweek my cousin kahwin. Im so sorry sebab buat you all tertunggu-tunggu. Once sempat reply surely akan reply laju2. ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป . Apa-apa pun have a great weekend. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Psst cantikkan pengantin?? Dia consume seribella jugak tau. Shes my regular customer. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Whatsapp 0129790559 or DM . #seribellaampang #seribellawangsamaju #seribellakl #seribelladesapandan #seribellabentong #seribellauia #seribellapandan #seribellagombak #seribellasetapak #seribellabentong #supplementcantik #supplementwhitening #supplementbeauty #supplementforskin #supplementmalaysia #seritoksampang #seritokswangsamaju #seritokstamanmelawati #seritokskl #seritoksuia #seritokskualalumpur #serisoapampang #serisoapkl #serisoupkualalumpur #serisoapwangsamaju #serisoapgombak #serisoappandan #serisoapsetiawangsa #serisoaptamanmelawati #serisoapsetapak #serisoapuia

0
@businesspromote

Ig @healthflawlessbrunei โ€ข Jamu Tun Teja: Bruneian's choice of Jamu! ๐Ÿ˜ Jamu as we know is to cure any illness, but this one is better, it also maintains our health that affects our body inside out ๐Ÿ’• "Jamu? orang muda boleh minum kan?" - Yes, in fact consuming jamu at an early age is recommended! It suits for women of all ages especially anak anak dara dan remaja, working ladies, BF dan "dalam pantang" mommies, sports enthusiast, acne sufferers and also to those who are getting married too! It gives a lot of healthy benefits as JTT is made of natural ingredients such as Acai berry, Madu asli, Black pepper & Manjakani that helps boost energy for women, removes toxin from body, boost milk for BF mommies, helps with losing weight and so much more! Lets get healthy and flawless with Jamu Tun Teja ๐Ÿ˜˜ #HealthyFlawlessBrunei #healthy #flawless #brunei #bruneibeauty #bruneisupplement #bruneishop #bruneidarussalam #bruneifm #bruneibusiness #beauty #healthylifestyle #melayu #Bruneionlineshop #supplement #jamu #jamutunteja #jamutuntejabrunei #supplementcantik

0
@hanhanabeauty

๐Ÿ’•SERIBELLA๐Ÿ’• . ๐Ÿ“ Sesuai diambil oleh lelaki & perempuan 11 tahun & ke atas. ๐Ÿ“ Minum 2-3 liter air kosong sehari untuk kesan maksima. ๐Ÿ“ Hanya perlu dikemam atau dikunyah. ๐Ÿ“ SEDAP. Rasa masam manis. ๐Ÿ“ Perempuan mengandung tidak digalakkan ambil. ๐Ÿ“ Boleh diamalkan semasa pantang (menaikkan seri wajah). ๐Ÿ“ Ibu menyusu amat digalakkan untuk ambil (baik untuk kulit bayi juga). ๐Ÿ“ Jarakkan 4-5 jam dengan kaffein/ubat-ubatan lain. ๐Ÿ“ Sesuai untuk semua jenis kulit. . #vco #seribella #seritoks #serisoap #jamumoden #vcoantioksidan #agentvco #agentseribella #agentseritoks #agentserisoap #catalyst #serigroup #bellaammara #bellealyahya #carlsamsudin #supplementcantik #supplementkulit #trustedagent #srteam #hanhanabeautyteam #chewabletablet #teamseristars #seristars #serigroup #supplementkulitputih #supplementdetox #supplementkurus #sabunpencerah

0
@shakleeshop_

Ibu ayah memgadu sakit lutut? Buntu cari jalan penyelesaian? Jom ikhtiar dengan VIVIX. PROMOSI DISEMBER vivix masih berjalan. Whatsapp 017-7794990 utk sebarang pertanyaan ๐Ÿ˜Š #shaklee #shakleemalaysia #sihat #cantik #supplement #supplementshaklee #espshaklee #esp #vitamin #kesihatan #vitaminc #vitaminsihat #vitamincantik #supplementcantik #vivixshaklee #selamat #guaranteed #kulitsihat #cantikwithshaklee

0